Dags att fylla i en kränkthetsrapport?

Ibland ser det verkligen ut som att människor med ljus och lykta efter någonting att bli kränkt över, och finns det ingenting med substans att oja sig över, så nog fan skapar man upp ett på egen hand.
Auto correct har uppenbart ändrat ordet ”finingar” till ”finniga” i Mys inlägg här ovan, något jag kan tänka mig att ungefär 99.9% av alla som läst det förstått.
Men inte personen bakom kommentaren här ovan, som verkar tro att My skrivit ”finniga” just för att kränka människor som henne som tyvärr drabbats av acne.
Hon måste ha letat både länge och väl för att hitta något att slutligen känna sig kränkt över, och då spelar det ingen roll att teorin är lika tunn som ett lakmuspapper.

Jag undrar om hon även känner sig lika kränkt och personligt påhoppad om hon råkar gå förbi Clerasils produkter på Apoteket?
Med hennes logik borde det ju rimligtvis kännas som en lika stor personlig kränkning, alltså att produkterna är placerade i ögonhöjd för att riktigt håna skribenten och trycka upp hennes hudproblem i ansiktet på henne?

Alla har rätt till sina egna kränkta känslor så klart, men är de så här långsökta så bör du nog inte räkna med att folk varken kommer bry sig eller anstränga sig för att du känna dig mindre kränkt, då det här aldrig ens handlat om dig.

Känner du dig fortfarande kränkt, eller till och med MER kränkt nu efter det här inlägget så rekommenderar jag dig att skriva ut det här dokumentet och fyll i det efter bästa förmåga.
När du är klar –  ät upp det.
Frågor på det?

123 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  90% av alla som hänger här

  Svara

   Exakt, Camilla du kan bifoga den efter varje inlägg så slipper vi the boohoo crowd här bland kommentarerna och kan diskutera roliga saker istället 😃

   Svara

   Hej och välkomna till De Lättkränktas Riksförbund. Vi har möten varje dag!

   Svara

    Vafalls? Varje DAG? Men vi som faktiskt har fullt upp på dagarna då? Va? Va?
    Vi som faktiskt bara har möjlighet att delta på KVÄLLSTID! Vad ska vi göra då? Hade ni tänkt? Va?

    Svara

     Jag tycker ditt namn är kränkande.

     Svara

   HAHAHAHAHA helt fantastisk kommentar. Fick mitt griniga morgonhumör att ge vika lite åtminstone, tack!

   Svara

   Tycker den siffran var lite låg, 97%?

   Svara

  Folk är så satans självupptagna att de tror på allvar att det bloggare skriver är riktat personligen till dig.
  Det måste vara som att leva bland landminor när minsta lilla kan kränka och såra ens känslor. Buhu.

  Och det där med landminor, jag ber om ursäkt. Jag kan skriva rättfällor istället.
  Ber om ursäkt om någon älskar råttor isåfall.
  Och ifall någon blev kränkt av min ursäkt så ber jag om ursäkt.

  Svara

   Ibland har jag faktiskt inte alltid rätt, så jag tar extremt illa upp över att du skriver rättfällor sådär. Allt går inte att skämta om och jag måste faktiskt ha rätt alltid även om jag har fel.

   Svara

    Vadå, har man inte alltid rätt????? Jag har alltid rätt!!!! Du känner inte mig!!!!!

    Svara

     alltså ”Hej” eller vad ditt smeknamn nu är för jag VEEEEET faktiskt att du svarar på kommentarer under andra nick också så jag VEEEET vad du skriver hela tiden, Man ser det på hur du skriver för jag är utbildad språkpolis. så det så.!

     Svara

      Du vet ingenting om mig!!!! Du är inte min mamma!!!!!

      Svara

   Jag tycker att ordet ”rättfälla” är otroligt insinuant skrivet av dig! Som om det faktum att man har rätt beror på att man har råkat halka ned i nån slags fälla! Som om det faktum att man har rätt beror på ett slumpmässigt fall! Som om man bara skulle ha otur! Otur när man tänker! Oförskämt. Hur tänker du?

   Svara

   Man kan faktiskt inte be om ursäkt genom att skriva ”ifall någon blev kränkt/tog illa upp så ber jag om ursäkt”, det är ingen riktig ursäkt. Mvh kränkt.

   Svara

   Jag fick höra på min instastory att det såg ut som jag hånade en följare med ögonen för att jag inte kollade rakt in i kameran i 13 sekunder utan slängde ett ögonkast på förbi gående person pga att det ändå är rätt pinsamt att sitta och spela in sig själv. Men i följarens ögon himlade jag.

   Men mest kränkta blir folk när jag hävdar att sockerberoende och heroinberoende inte går att jämföras 🙃

   Svara

  Men vad är det här för inlägg? Trodde verkligen det skulle komma ett annat inlägg nu på morgonen.

  Svara

   Kränkt?

   Svara

    Kränkt??

    Svara

   DET SKA VARA INLÄGG JAAAAAG VILL HAAAAA, JAG ÄR!!! NORMEN. PUNKT.
   🙂
   🙂

   Svara

    Det är inte det det handlar om.

    Svara

     Vill du inte att C skriver inlägg som du vill ha? Då läste jag in fel i din kommentar, citat: ”Trodde verkligen det skulle komma ett annat inlägg nu på morgonen.” Ber om ursäkt för det.

     Svara

    Alltinghandlaromdig

    Svara

   Patriarkatet!

   Svara

   Berätta, vad trodde du det skulle komma för inlägg?

   Svara

    Jag trodde att bloggbevakning sakligt skulle bevaka händelsen om Cissi. Jag har inte tagit någon sida utan är rätt okunnig i frågan. Känns som allt man läser antingen är så för allt Cissi gör och inte ser kritiskt eller så för de kränkta 40 plus männen. Skulle vilja se någon som kanske kunde se bäges sidor. Men det kanske är fel av mig?😏

    Svara

     Eller naivt

     Svara

     Är det inte en hel del saker att ta sig igenom och därmed kanske C vill vänta till en riktig jobbdag med att gå igenom allt? Kan vara en rimlig förklaring

     Svara

     Men vem fan bryr sig om Cissi egentligen. Glad att jag slipper läsa om Henne, Anna Book, Dietz-kvinna, Joss och Botoxade-Graafarna.

     Tack för det.

     Svara

      Uppenbarligen bryr sig rätt många.

      Svara

    Haha😂

    Det är hemligt!!
    / inte ts

    Svara

  Inget inlägg om cissi än? Vad är det du är rädd för cam? Att bli uthängd av henne?

  Svara

   1) CW är snaaark, INGEN var intresserad av henne före #metoo
   2) Ni som är så sugna att Camilla ska skriva om henne verkar ju veta allt ändå…? Ni vill alltså bara att hon ska bli slaktad i denna bloggen. Osmakligt, precis lika osmakligt som att ni vill att IL ska bli slaktad. Ps kritisera är något annat.
   3) Jag upprepar mig, INGEN är intresserad av CW liv i övrigt, alltså är hon ingen influencer på det sättet.
   4) Slulle tro det finns en flashback-tråd om CW, kika där vetja!

   OBS försvarar inte alla snedsteg CW har gjort, tycker bara inte det hör hemma här. Hon har aldrig intresserat oss på BB som gillar att läsa om bloggare och influencers, och en skandal kommer inte ändra detta. Man är väl inte petty liksom!

   Ha en härlig vecka fylld med kärlek och posivititet 😃

   Svara

   Det tar lång tid att lyssna igenom hela podden. Att höra på Cissi gnälliga röst i över två timmar kräver en rejäl kraftansträngning.

   Svara

    Har du lyssnat på podden så har du väl koll på läget? Varför ska Camilla skriva om det då? De som är intresserade kan väl läsa på sin kammare, Cissi W är ingen riktig influencer liksom.

    Svara

     Det är ju dock intressant att kajan har kommit med bevis om att cissi ljugit om pengarna inom gardet, vad hon visste som hon säger att hon inte visste.

     Svara

   Har inte Camilla sagt att hon drar sig från att skriva om Cissi eftersom de är nära vänner och och inte kan göra en objektiv granskning?

   Svara

   Zzzzzzzzzzzzzz

   Svara

   Så tröttsamt med denna hata-Cissi-mobb som härjar här på BB. Gå in och skriv hos Cissi om ni vill, eller ta en tripp till klagomuren, starta en studiecirkel där ni träffas med likasinnade och spyr er galla över henne. Men håll er borta från att trakassera CC om att skriva det ni vill att hon ska skriva. Påminner om en lynchmobb som vill släppa sina blood hounds på den – i deras ögon – skyldiga häxan. Tycker det framgår ganska tydligt vad du/dina likasinnade tycker om Cissi och ärligt talat finns det ingen ”granskning” eller inlägg som kommer att släcka er törst.

   Svara

  Alla NI som begär och kräver en specifik prestation av aktuell blogginnehavare:

  VAD hindrar er från att förkovra er i aktuell information själva? Det är tydligt att NI sitter med massa information ni tillgodogjort er på ett eller annat vis, vad hindar er från att bearbeta och hantera den informationen på egen basis?

  Nej, istället skriver ni krävande kommentarer som insinuerar att blogginnehavaren har diverse tillkortakommanden vilket gör att hon inte kan tillgodose era lustar.

  Blir så fascinerad över detta fenomen.

  Nå väl, detta om detta. IDAG är det måndag.

  Svara

   Haha men fattar du inte att man både kan läsa om något på andra ställen OCH kan vilja se vad Camilla skriver om ett ämne? Här är det ju särskilt intressant eftersom hon är så himla tjenis med personen ifråga. Hade det varit vem som helst annars hade Camilla drivit järnet med henne redan.

   Svara

    Ja, precis? Jag hade inte varit så pepp på att skriva ett inlägg om MIN kompis omoraliska förehavanden och beteenden. Det är jobbigt och man hade förmodligen inte kunnat göra det bra eller opartiskt. Således är det väl lika bra att hon inte skriver om det, om hon inte känner sig förmögen att göra det? Dock hade det varit bra om hon svarade er och sa detta så vi slipper allt tjajt

    Svara

    Men Camilla är ju inte en ”granskande media” på samma sätt som en opartisk dagstidning? Det här är HENNES blogg, hon skriver om det HON vill och tycker är intressant. Jag tycker att folk alltför ofta blandar ihop detta. Sen finns det säkerligen en drivkraft i att skriva om det många tycker är intressant ändå för att hålla kvar sina läsare, but still….

    Sen vore det väl inte jättekonstigt om det var så att hon inte ville skriva om CW (eftersom de verkar ha en relation privat också)? Herregud. Hetsen kring CW och att Camilla ska ”erkänna varför hon inte skriver om poddavsnittet” är ju helt sjuk.

    Svara

   Fast vi ÄR förkovrade i ämnet. Det är såklart oerhört intressant att få diskutera det vidare i ett inlägg där det berörs.

   Svara

    Finns ett stort forum som börjar på F där ni kan diskutera allt ni vill. Det börjar bli lite patetiskt med era tunna förklaringar om att ni vill att just Camilla skriver om det när det enda ni vill är att få en chans att kritisera HUR Camilla skriver det….

    Svara

     Jag tror många här är lite rädda för det forumet, blir på något sätt annorlunda när de måste logga in och sen inte kan skylla på C när ”folk skapar drev” och ingen kommer till undsättning. Det finns liksom noll regler där och här kan de ändå skylla på att C moddar eller vad de nu skyller på så de kan fortsätta med gott samvete spä ut sin galla och frustration.

     Svara

      Så sant!

      Svara

    Ett behov av att diskutera vidare? Ni diskuterar det ju under varje inlägg!

    Svara

   Skrev ett exakt likadant inlägg som hamnade i modd. Men kan bara hålla med. Dessutom verkar det som de redan har koll på allt och lite till själva. Men Camilla SKA skriva om detta till varje pris. Why? Var NÅGON intresserad av CW som influencer pre me2? Nej just det.

   Svara

    Varför ska Camilla skriva några inlägg alls? Om Bella, LD, kissie.. Vi kan väl läsa deras bloggar själv och gå in på fb om vi vill diskutera?

    Svara

    (Och intressen ändras väl? Eller ska hon bara skriva om det folk hade intresse av för fem år sedan?)

    Svara

    Hade gärna läst ett inlägg om Cissi för att jag tycker att det är svårt att hänga med i vem/vilka som sagt vad osv. Vad spelar det för roll NÄR folk började intressera sig för henne? De flesta utgår ju ändå från vad som händer nu, inte för 1 år sen. Och det stormar ju rejält runt Cissi mest hela tiden, hon börjar kännas som en ny Tyra, ganska labil och så felbehandlad av alla och sitter själv på ”sanningen”.

    Svara

   Tyvärr tror jag ofta detta handlar om att man vill ha kommentarsfältet som tillhör ämnet/inlägget snarare än själva inlägget… Jag skriver ”tyvärr” för att det nog är så att man vill kasta skit tillsammans med andra.

   Svara

   Håller med. Men det kan ju tillämpas på alla influencers i så fall. Då behövs ju inga fler inlägg om IL, alla anser sig ju veta allt ändå och diskuterar det även under andra inlägg som inte handlar om IL.

   Svara

  Antar att kommentarsfältet snart kommer att vara fullt av kränkta snöflingor långt ut på vänsterkanten.

  Svara

   Tycker mest det är högerspöken som är kränkta här i fältet, typ som alla som gråter till Camilla varje dag att hon ska skriva om CW.

   Svara

    Exakt min tanke. Män på högerkanten är de mest tunnhudade man kan stöta på online. Se vara på deras största idol, Trump. Mer lättstött stackare får man leta efter…

    Svara

     Män på högerkanten mest tunnhudade, löjligt, visst dom klagar på saker, men vita kvinnor på vänsterkanten är ju dom värsta av dom värsta, jag antar att du är vit kvinna o så gapar du om vita kränkta män, du är precis lika priviligerad som den vita mannen o sluta leka offer.

     Svara

      👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

      Svara

      Hej man! 👋🏻

      Svara

       Haha jag är varken man eller vit.

       Svara

        Men trots det är du kränkt å vita mäns vägnar

        Svara

         Haha nej jag är inte kränkt å vita mäns vägar, både vita män och kvinnor är kränkta överlag för precis allting. Speciellt vita vänstern. Snöflingor allihopa.

         Svara

          Haha så kränkt du är🙈

          Svara

          Att kalla någon för snöflinga = ”Jag är jättekränkt och måste rikta fokus någon annanstans snabbt!”

          Svara

      Blev du kränkt?

      Svara

      Det borde gå att lösa genom att vita kränkta kvinnor o vita kränkta män ser till att leva livet lite mera separat.

      Oj, då skulle Twitter försvinna.

      Svara

      Vit och privilegierad. Skillnaden ligger i om vederbörande har självinsikt om att ha om att vara det. Vita kränkta män och högerkvinnor har ofta inte det.

      Svara

    Är nog ganska säker på att dom mest kränkta bland folket är snöflingor som är vänster, veganer, feminister osv. Hua

    Svara

     Är det din observation? Då besöker du bara en sorts forum. Det finns sannerligen många lättkränkta på vänsterkanten också (och bland veganer också men det är inte en politisk ideologi så varför du nämner dem bland vänstern och feministerna säger mer om dig än något annat…). Om du läser under nästan valfritt kommentarsfält på en DN artikel kommer du se att de som högst protester mot exempelvis Prideflaggor, köttfria måndagar, Greta Thunberg är män med tydliga högersympatier. Och de är alltid kränkta över att ett Sverige de ansåg var bättre har tagit från dem.

     Svara

      Ja jag vet det, men dom på andra kanten är kränkta o klagar på exakt allting. Ni är kränka allihop men vänstern tar priset.

      Svara

       Då är dina utflykter på nätet något ojämna.

       Svara

        Mina utflykter? Det enda jag gör på nätet är kollar banken, mailen och ibland kollar nån rolig Youtube video, och så självklart den här bloggen. Det är mest nyheter på tvn och vanliga livet jag får mina observationer ifrån.

        Svara

         Zzzzzzzzzzz…

         Svara

         Det märks.

         Svara

      Ja vilken petitess att vara kränkt över, buhu mitt land går åt helvete.

      Svara

     Kränkta människor finns överallt och har varken med kön, geografi eller ism att göra. Det handlar om personlighet och bagage och möjligen bildningsnivå.
     Lättkränkta människor har ofta ett stort behov av att få rätt. Denna typ av människor kallas rättshaverister när de börjar agera på din kränkthet. De har inte förmågan som de flesta att släppa och gå vidare.

     Svara

    Fått för mig att en del av kommentarerna kanske kommer från poddarna själva. De får många lyssningar på avsnittet genom att skriva om det under varje inlägg.

    Svara

   ”Höhöhhö snöflingor höhöhö”.

   SNÄLLA kom med nåt nytt…

   Svara

    Kränkt?

    Svara

  Gick för första gången in på cissis insta, men den är låst. Brukar den vara det?

  Svara

   Ja, den har varit låst i några månader. Jag tror hon vill ha koll på vilka som läser.

   Svara

   Hon gör så när det börjar storma lite, då får hon mer följare. Man ”måste” följa för att se vad hon skriver.

   Svara

    Är övertygad om att hon verkligen vill komma upp i 100k. Man låser för att tvinga folk att följa om de vill ta del av nåt.

    Svara

     100% ja

     Svara

     Hon hade väl 100k för ett tag sen.. folk kanske börjat tröttna på dessa 7000 insta stories per dag osv. Orkar själv aldrig kolla igenom dem. Trodde en del av journalistiken var att lära sig sammanfatta information.

     Svara

    Aha, jag följer tyvärr inte manipulativa människor, jag observerar dom på avstånd, det är farligt att släppa in dom för nära!

    Svara

     Tack för svar föresten!

     Svara

     Jag tror inte att du och Cissi kommer varandra så väldigt mycket närmre för att du följer henne på Instagram också.

     Svara

      Om jag ska få hennes inlägg i mitt flöde när jag minst anar det, och läser hennes ord om och om igen så kan jag bli påverkad på ett negativt sätt. Jag menade inte att vi skulle komma varandra närma.

      Jag är lättmanipulerad, och det vet jag om, så därför aktar jag mig😊

      Svara

  Skrattade högt åt detta inlägg. Tack!

  Svara

  Helt otroligt men jag blev inte speciellt förvånad för dagen människor är oerhört lättkränkta, största priset tar ändå flertalet av dina läsare. Blir de inte själva kränkta så blir de kränkta åt andras vägnar. 😏

  Svara

   Det är så sjukt. Precis som att det har blivit en samlingsplats för bland annat alla som är lättkränkta. Det har inte alltid varit så här inne, vill jag bestämt minnas…🤷‍♀️

   Svara

    Det är ju 75% Vänster här inne, med dom är precis allt fel och orättvist.

    Svara

     Men åh buhu

     Svara

     Jepp, och det beror alltid på någon annan, för själva är de såååååååå goda.

     Svara

     Ja exakt, och jag undrar liksom vad som fick ”alla” från den sidan att komma hit när det var bättre stämning i kommentarsfältet förut.

     Svara

      Många lättkränkta människor mår dåligt och många av bloggens inlägg bjuder in till att få skriva av sig, spy galla och vara lite hatisk av sig så det är inte konstigt att dessa människor har hittat hit.

      Svara

      Jag svarade på din kommentar med en teori om detta men den hamnade i modd och blev sedan borttagen. Förmodligen blev Camilla kränkt. 😂

      Svara

       Och där dök kommentaren upp som gubben i lådan, mycket märkligt. 🧐

       Svara

     Jasså? Tycker det är väldigt höger så fort politik diskuteras. Men det kanske bara är en väldigt kränkt sdare som postar mängder med kommentarer.

     Svara

      Fast så är det väl inte, alltid ett par högeråsikter o sedan en hel armé från vänstern..?

      Svara

       Nej jag tycker att högern hörs mest och gapar värst här inne. Men som sagt, kanske är en enda stackare som fäktar runt.

       Svara

       Fast för den som är höger är ju alla åt vänster, även de som är i mitten och neutrala.

       Svara

  Det går inte ens att ha en vettig diskussion här om kränkthet. Alla diskussioner går från 0 till ”men du då!??” på mindre än fyra kommentarer.

  Svara

   Tycker ändå fyra kommentarer var givmilt, känner mig kränkt.

   Svara

  Hon skojar ju, allt för att reta My.

  Svara

  Överlag är alla här inne lättkränkta. Kommentatorsfältet består väl av 98% gnäll på vad andra skriver här inne!

  Svara

   Det heter kommentarsfält!!!!!!!

   KrÄnKt!!!!! 🤣

   Svara

  Fick den där för ett par år sen av min bror. Det är tydligen nya saker på listan att bli kränkt över 😂

  Svara

  Folk är så känsliga.

  Svara

  Är inte kränkt men förvånad över att det plötsligt dyker upp stavfel i inläggen, är ni flera stycken som skriver? Följetång nyligen och lakmuspapper nu.

  Svara

  Ni tjatar på Camilla att hon ska skriva om Cissi, varför vill ni det?
  Ni kan både lyssna och läsa om detta, men verkar vilja gotta er i och skvallra med likasinnade på ett forum.
  Skaffa er en hobby istället för att kräva saker ni inte har rätt till…

  Svara

   Av samma anledning som folk vill läsa om och diskutera om Bella här inne..?

   Svara

   Då förutsätter jag att du inte är en av alla som hänger här för att läsa och skriva om IL. 🙂

   Svara

    Det är jag verkligen inte, jag läser inte ens de inläggen och kommenterar inte heller där. Bella är ljusår från det jag är intresserad av…

    Svara

  Men alltså det är ju heeeelt uppenbart ett skämt!

  Svara

  Kommentaren är ju uppenbart skoj. Ingen som blir kränkt på riktigt säger att hen blivit kränkt. Enda gången man uttryckligen säger att man är kränkt är när man driver med folk som är lättkränkta.

  Svara

  HAHAHA! Skrattade högt på jobbet åt detta. Men hoppas och tror att de är ett skämt, ibland är de svårt att utläsa sarkasm och ironi över internet tyvärr.

  Svara

  Kanske bäst att inte skriva finingar heller. Nån som känner sig ful kan ju bli kränkt

  Svara

  Är det samma som blev kränkt här inne under inlägget om Bellas virtuella Gabrielle som var obehagligt rödspräcklig i ansiktet. ”Hallåååå!! Inte så kul för oss med rosacea när ni kommenterar hudfärgen så där!!”

  Svara

  Helt klart någon som vill driva med My, hon verkar sällan att ha tid att läsa igenom sin text innan publicering. Skulle varit lätt att korrigera. My har plockat upp ”finingar” från Hannah Graaf som länge kallat sina bloggläsare så.

  Svara

  Myggan tycker även att Rosenserien har fanatiska produkter.

  Svara

  De där kokosbollararna verkar smaskiga. Ska göras till helgen. Trots att jag känner mig kränkt, finne som jag är.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.