Täcker hemförsäkringen en uppskedad dator?

Så här föreställer jag mig Paows källarförråd.

Alltså jag ÄLSKAR ju att skriva. Men jag har inte haft någon fungerande dator, min stora dator behöver jag någon systemkod till och tror inte jag har kvar den? Skulle behöva hjälp. Min ena dator har jag sovit på sen så har jag två datorer till som måste formateras om eller vad det nu heter.
[…]

Jag fick nu en gammal dator av min plastpappa som får duga så länge.
Fast dock så gillar jag gamla mac typ bättre då den har HDMI kortläsare osv.
Min senaste mac(den jag sov på) kostade fan 32 tusen haha. Den är väl kanske lite smidigare. Men den här får duga tills jag lagar den igen. // Paow

Första gången jag läste i inlägget att Paow sovit på sin ena dator så tänkte jag mest att jag måste ha missuppfattat inlägget eller att hon kanske uttryckt sig lite märkligt, men när samma mening återkom en andra gång så måste det ju vara precis det hon menar – att hon sovit på sin ena dator som efter det inte längre fungerar.

Så många frågor som formulerar sig själva inne i mitt huvud:
1. Hur ”råkar” man sova på en dator?
2. Visst måste det röra det sig om en laptop? En stationär dator är tillräckligt svår att balansera ovanpå i vaket tillstånd och nästintill en omöjlighet att sova på utan att ramla av.
3. Täcker hemförsäkringen en sönderskedad dator?
4. Fanns det ett samtycke?

157 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Underbar kommentar på IL blogg.

  ”Du antydde att du sa upp en del tjänster för att spara. Jag är genuint nyfiken på hur en entreprenör prioriterar i en kris. Säkerhetsteamet verkade t ex livsviktig för dig och du tycktes åka limousin med livvakt. Du skrev att du köpte hjälp med sysslor du var dålig på. Hur är det nu om du alldeles själv städar, tvättar, packar upp, packar ner, passar barn m.m. Hur hanterar du frustration över att det tar tid från det du är bäst på: kläcka idéer och få imperiet att växa? Har du provat att ha en buttplugg inne en hel dag på jobbet nån gång? Missförstå mig rätt: tipps hur man gör för att må psykiskt bättre i en kris är weben proppfullt med. Eller så får man hjälp av en psykolog online. Men det är sällan man får höra praktiska resonemang från en entreprenör. Om du vill dela med dig förstås.”

  Svara

   Har svårt att förstå hur man kan tycka att detta är kul… zZZzz…

   Svara

   Det här är nog en kommentar som borde moddas bort. Vad man än tycker om ILs beteende behöver man inte sjunka sådär lågt. Skulle du vilja höra något liknande om dig själv?

   Svara

    Är kommentaren verkligen så illa? Jag tycker många kommentarer här inne som handlar om Bella borde moddas bort men denna ser jag inte något problem med.

    Svara

     Inte ens delen med buttpluggen anser du vara lite märklig?

     Svara

      Måste erkänna att jag inte viste vad buttplugg är… men nu när jag slog upp det så håller jag med ovanstående.

      Svara

       Det måste ha varit dagens google-höjdpunkt för dig 😁

       Svara

        Haha rensade historiken direkt efter…

        Svara

         Jobbdatorn?

         Svara

          😂 nej då, men kändes obekvämt ändå.

          Svara

           Äsch, bara buttplugs 😊😊

     Har du läst hela kommentaren? Den var ganska vidrig och respektlös. Så skriver man inte till någon.

     Svara

      Den är liksom inlindad i en seriös fråga men fortsätter man läsa så ser man. Så förstår att du inte reagerade om du bara läste början…

      Svara

       Verkar vara någon ny rolig grej en del roar sig med. Linda in elakheter i smicker när de kommenterar och sen rusa in hit och fnissa loss hur galet skojig kommentar man skrev.

       Svara

        Hur kan det vara elakt att fråga om någon haft buttplug en hel dag? Är ni en del av snöflingegenerationen?

        Svara

         Nej, det var säkert frågat i all välmening. Förlåt för att jag inte tyckte att kommentaren var rolig. Snöflingor är vi allihopa, jag med…och du med…

         Svara

         Ser du inte det olämpliga att fråga någon om de använder buttplug? Skulle du fråga din chef eller dina kollegor det? Eller dina mor-/farföräldrar?

         Svara

        Ja det är så uppenbart att den som tipsade om den ”underbara kommentaren” var samma person som skrev den på bellans blogg. Pinsamt.

        Svara

      Jag läste hela kommentaren, men det var visst ord jag inte förstod. Borde givetvis ha kollat upp ordet ”buttplugg” först, men men. De sista meningarna om psykolog etc reagerade jag dock på, men trodde snarare personen som kommenterat inte behärskade språket särskilt bra och att det därför var jag som missförstod denne.

      Svara

       Bra att du kan erkänna ditt misstag/missförstånd 🙂

       Svara

        Tack! 😊

        Svara

         Och bra av er som sa emot mig att ni gjorde det på ett trevligt sätt 🙂

         Svara

    Nä, tycker det är sjukt töntigt också. Den med dildo, den första, skrattade jag åt för den var skriven lite roligt, var den första av detta slag. Men dessa som bara fortsätter och tycker de är så balla och slår sig för bröstet för att de minsann kom förbi med sin kommentar – jag bara skakar på huvudet. Pinsamt.

    Svara

   Underbar kommentar? Man är inte mycket till människa om man tycker att det här är en underbar kommentar.

   Svara

   Underbar. Buttplugs är väl roligt att skämta om när man är 12 år ungefär. Kommentaren hade en del poänger, tyvärr blir den bars löjlig i min mening.

   Svara

   Fint med vuxenmobbning, på henne bara mer mer det är ju inte tillräckligt från alla håll, mobbning, förtal och fel på allt hon gör, om hon så äter en bulle så ska det klagas och drevas och hon har ingen möjlighet att värja sig mot allt sk-tsnack och förtal. När till o med vuxna kända håller på så är det riktigt skrämmande och sorgligt. Dags att någon säger ifrån. Vissa säger #nejtillnäthat för att verka goda samtidigt som de bidrar till mobbning och deltar eller bara tyst ser på.

   Svara

   Jag tycker nog det säger en hel del om en människa som tycker att det där är underbart roligt.

   Svara

   Det där var verkligen ingen underbar kommentar, den var riktigt osmaklig.

   Svara

   Väx upp.

   Svara

   Skrattar högt!

   Svara

  Ber om ursäkt i förväg som tillhörande av den oförsiktiga generationen som kanske inte riktigt är superförsiktig med materiella ting men jag tycker inte alls det är konstigt att man kan råka somna på sin dator. Med en 140-säng blir det enkelt att både mobil, laptop, lurar och en liten tallrik med nattmacka får följa med till sängen. Paradise Hotel åker på och man lutar sig tillbaka och så vips 3 timmar senare vaknar man med mackan som kudde och laptop som madrass, mobilen på golvet med sprucken skärm och lurarna som en snara runt halsen.

  Svara

   Låter både dyrt, ohygieniskt och obekvämt.

   Svara

    Så kan man tycka.

    Svara

    Du glömde korkat.

    Svara

     Ååh måste du få trycka till liiiite extra och kalla någons beteende korkat, känns det bättre nu?
     Som att somna med saker i sängen vore typ ofattbart om man inte är en dålig människa.

     Svara

      Andas.

      Svara

      Blev du på allvar kränkt av det? Man kan göra korkade saker utan att vara en dålig människa. När jag råkar göra den typ av saker brukar jag inte berömma mig själv, jag kan erkänna för mig själv att det var korkat och något jag ska försöka att inte göra igen.

      Svara

       Man är inte kränkt bara för att man inte håller med/säger emot.

       Önskar att ordet kränkt skulle moddas här inne snart 😆

       Svara

        Det vet jag 🙂 men just att reagera så starkt för en sån sak beskrivs nog bäst med att man är kränkt. Jag är inte en sån som kallar alla kränkta så fort de säger ifrån eller tycker något 😝

        Svara

         Uppenbarligen är du det

         Svara

        Läs din/hens kommentar igen så ser du att den var skriven på ett väldigt ”jag är kränkt”-igt sätt 😝

        Svara

         Vi läser den uppenbarligen med olika ton du och jag.

         Svara

          (Vilket kan bero på huruvida man utgår från att någon ska vara kränkt eller inte. Prova läsa om kommentaren utan antagandet att alla här är kränkta snöfingor)

          Svara

           Fast alltså någon sa bara att det är korkat att somna med teknikprylar så att de går sönder. Vilket faktiskt är rätt korkat 😝 och så får den till svar ”Ååh måste du få trycka till liiiite extra och kalla någons beteende korkat, känns det bättre nu?” och att man minsann inte är en dålig människa för att man somnar med saknar i sängen.
           Man är ganska lättkränkt om man inte ens kan ta att någon säger att ett sånt beteende är korkat 😝

           Jag tycker inte att alla här är kränkta snöflingor och utgår inte från det, det där är dagens enda kommentar som jag tycker osat lättkränkt 🙂

           Ok.

           Jag tycker att nivån på diskussionerna skulle höjas rejält om folk bemötte sakfrågan i stället för att gapa ”krääänkt!!”. Eller bara strunta i att svara om man inte vill diskutera mer.

           Vad var sakfrågan? Att man inte får kalla ”somna med prylar så dom går sönder” för korkat? 🤔 Man måste kunna erkänna att man ibland gör korkade saker, det betyder inte att man är en dålig människa. Att någon kallar ett slarvigt beteende korkatär ingenting du behöver bli ledsen över eller känna dig som en dålig människa för. 🙂 hoppas det känns bättre nu

           Hur jag känner mig är definitivt inte sakfrågan. Och du bevisar bara min poäng med din sista kommentar.

          Du bör tänka dig för lite du med och inte hoppa på och anklaga folk sådär 🙂

          Svara

   Play stupid games, win stupid prizes.

   Svara

   Åh tyckte det lät superhärligt!!!.

   Ungefär motsvarande vad jag gör i soffan. VÄGRA resa sej för att hämta något liksom

   Svara

   Haha, same. Bor ensam och har 180-säng. Har laptopen bredvid mig i sängen då jag behöver ha en serie på hela natten för att kunna sova. Sedan kommer det två katter, telefonen, satisfyern, kanske något klädesplagg osv. Kan vakna med lite allt möjligt i sängen helt enkelt och har råkat dra ner datorn i golvet under natten ett par ggr. Aldrig gått sönder av det dock.

   Svara

    Usch vad jobbigt att inte kunna ha mörkt och tyst för att kunna sova! :O

    Svara

     Varför då? Jobbigt att inte kunna sova, men sover man gott med lyse och ljud är det väl ingen fara?

     Svara

      Det bör ju snarare vara en fördel att inte behöva ha mörkt och tyst för att kunna sova.

      Svara

    Min man är precis likadan, han måste ha en dokumentär på för att kunna sova, brukade ligga med laptop på en stol bredvid sängen o ha på tyst ljud.. Men nu ligger han med hörlurar o lyssnar från mobilen.. (mkt bättre) men vad är det för fel på er? 🤔

    Svara

     Jag tycker att det är mysigt att något pratar i bakgrunden när jag ska sova. Tycker heller inte om att ha det becksvart i rummet så skärmen funkar lite som en nattlampa. Oftast vänder jag mig från skärmen och blundar och lyssnar när jag ska sova. Ser inte hur det är mer fel än att vilja ha det knäpptyst eller helt mörkt.

     Svara

     Det är asjobbigt. Min kille kan bara lägga sig, blunda och sen är han långt in i drömmarnas land efter 5 sekunder. Jag måste lyssna på något, gärna en lättsmält serie. Vet inte varför, annars tänker jag så mycket och har svårt att komma till ro. Upplever det att jag somnar lättare och sover bättre om jag somnat till ljud. Redan när jag var liten fanns det ju inget bättre än att somna till att höra de vuxna snacka ute i vardagsrummet efter ett kalas

     Svara

   Igenkänningen är total. Ska bygga små larvfötter på min laptop och mobil + en ramp ner från sängen. Sedan ska jag sätta timer på teknikprylarna som jag tenderar att använda som gosedjur efter insomnandet till PH och låta dem automatiskt larva sig nedför rampen efter säg… 1,5 timme.

   Svara

   Jag kan inte ha mat eller snacks vid sängen, jag äter i sömnen. 🙁

   Svara

    Haha..

    Svara

   Haha jag är 33 år med sambo och plockar med mig datorn i sängen då och då. Livrädd varje gång jag känner mig sömnig dock, så plockar alltid undan den och använder mobilen ist då. Men oavsett så går ju faktiskt både mobil och dator på drulle! Så nice. Kanske borde testa att sova med datorn någon gång…

   Svara

  Låter som ett vanligt fenomen idag. Folk tar inte sin sömn på allvar. De glor på datorn hela kvällen i sängen, medan de äter och förvarar kläder och allt möjligt på andra sidan av sängen. Jag hade aldrig haft så lite respekt för prylar eller för min egen hälsa, men Paow är ju ganska ”chill” av sig så…..

  Svara

   Kan vi konstatera att det är wt att sova på sin dator?

   Svara

    Tycker det börjar bli rätt wt att slänga sig med wt.

    Svara

     App app app. Den som sa de han va de.

     Svara

    öö nej varför ens?

    Svara

    Händer alla någon gång. Man sover på datorn sen måste den formateras. Ni vet hur blont hår defragmenterar hårddiskar????Hallå!

    Svara

     ”Min ena dator har jag sovit på sen så har jag två datorer till som måste formateras om eller vad det nu heter.”

     Hur fick du det till att sova med dator = måste formateras om?

     Svara

    LÄTT! 😉

    Svara

    Äsch det är ju wt att ha säng.

    Svara

   Förstår inte fenomenet. För någon vecka sen satte jag upp tavlor ovanför sängen och la det jag använde på sängen medans. Tydligen glömde jag städa undan en liten spik vilket jag märkte när jag vaknade mitt i natten av att jag låg på något. Fick lov att gå upp och lägga den på rätt plats

   Svara

   Tar inte sin sömn på allvar. Jojo, önskar att jag var en sådan som kunde somna när det är mörkt och tyst i rummet.

   Svara

    Åh jag med! Men är fan helt omöjligt.

    Svara

   Jag vaknade en gång av att jag låg på något stort och otympligt som inte ville släppa när jag försökte fösa bort det. Visade sig att det var min arm som hade domnat

   Svara

    Hahaha😂

    Svara

    Haha, skrattade högt åt det här 😂

    Svara

    Det händer mig nästan varje natt

    Svara

    Jag gjorde samma, insåg att det var min arm så jag fick panik och skulle slänga iväg den (😂 😂 😂 😂), sen var det ju inte konstigt att armen inte for iväg längre, så den kom tillbaks i ansiktet på mig 😂😂

    Svara

   Om man inte kan sova utan någon serie eller podd som pratar på under natten då? Om jag släcker ner och har det tyst, då tar inte jag min sömn på allvar 😬

   Svara

    Dock skillnad på det och att ha två datorer i sängen bredvid/under sig…? Klart alla har olika behov när de ska somna, men det vanliga är att ens sömn störs av att glo in i en skärm innan läggdags, och diverse ljus, ljud, m.m. Generellt sover inte de flesta bra medan Slayer går loss på stereon och man har en strålkastare i rummet, men det undantaget existerar säkert och så får det väl vara.

    Svara

     Finns väl annat än slayer och strålkastare? Man kan tex ställa ner ljusstyrkan på skärmen, aktivera blåljusfilter och slå på något lugnare än metal att titta/lyssna på.

     Svara

      Men om man gillar att somna till metal då? 😉 Alltså struntsamma, jag vet inte varför varenda kommentar ska dissekeras så? Det är väl ingen hemlighet att sömnvanorna inte är så friska idag med våra smartphones i sängen m.m.? Klart folk får göra som de vill men det finns en anledning till att vissa rutiner/viss miljö inomhus rekommenderas om man har lite svårt att sova. 🙂

      Svara

       Haha ja visst. Men man har ju inte problem att somna om man somnar till ljud. Varför ändra något som fungerar?

       Sen att det inte är bra att ligga med full ljusstyrka och scrolla nyhetsflöden till 02.30 är ju inte samma sak som att ha en serie eller podd på när man ska sova.

       Problemet kommer väl först när man sover ihop med någon som är exakt tvärtom en själv. Jag träffade en kille ett tag som behövde totalt jävla mörker för att sova (tejpade till och med för lysdioden på teven, men det hävdar jag var psykiskt). Jag sov så dåligt där och hade svårt att somna då jag är van att ha ljusare.

       Svara

  Tycker inte det är så konstigt. Många streamar ju på sin dator och ligger i sängen och tittar. Sen när man stänger av kanske man lägger datorn bredvid sig och rullar över på den när man sover sen.

  Svara

   Att sova på den är en sak, men att ha sönder den genom att sova på den?? Hur tusan bär man sig åt för att lyckas med det?

   Svara

    För mycket rövsvett?

    Svara

    Tror inte att en laptop är byggd för att belastas med en vuxen människas kroppstyngd, gissar på att skärmen tar skada pga trycket.

    Svara

  Fuck datorn, heja ljudbok!!

  Svara

  Någon som vet hur mycket Annika Englunds nya chanelväska kostar. Den ser dyr ut. Kanske senaste modellen?

  Svara

   Kolla på hemsidan. Chanels priser är inte hemliga liksom.

   Svara

   Och du kan inte fråga henne??? Eller Googla fram det.

   Svara

    Jag trodde man kunde fråga och kommunicera här men nope det gick inte. Det var för mycket begärt. 😉😕

    Svara

   Går ingen nöd på henne och sambon så det är nog bara att handla :). Dock inte en väska i min smak

   Svara

   50k ish enligt hemsidan 🙂

   Svara

  Man kollar på serie i sängen innan man somnar. Själv somnat på min. Men varför skulle den gå sönder för?

  Svara

   Om man vältrar sig på den så att skärmen knäcks typ? Min sambo skulle lätt kunna göra något sånt utan att han vaknar av det.

   Svara

  Hon har väl somnat med datorn i famnen typ då och lagt sig på den och råkat krossa el förstört den på något sätt kanske.

  Svara

  Sover typ på datorn varje natt, en macbook pro som jag har haft sen 2014. Har en 180 säng så ena sidan är min och andra datorns 🙂 Så varje natt i fem år har vi delat säng och den funkar fint. Min längsta relation någonsin.

  Svara

   Låter lite tragiskt…

   Svara

    Varför?

    Svara

    Vissa människor vill leva ensamma, det enda som är tragiskt här är din kommentar.

    Svara

     Chill! Tog du åt dig?

     Svara

      Faktiskt inte.

      Svara

       🤔

       Svara

    Tycker det låter fantastiskt.

    Svara

    Du låter lite tragisk..

    Svara

     Vad är det som är tragiskt egentligen. Att vara singel? Ha en stor säng? Sova med datorn i sängen?

     Svara

   Har datorn sin egen sänghalva så sover du inte PÅ den som Paow har gjort.

   Svara

  OMG helt urspårat på mys blogg
  (Alla väntar dock med spänning på förklaringen till pelaren)

  Svara

  Helt utanför ämnet. Men jag kan sätta en slant att ”Moa” på My:s blogg är The Real Hmm.

  Svara

   Nej det tror inte jag.

   Svara

   Moa är helt uppenbart My.

   Svara

    Nej det tror jag verkligen inte. Hon har inte den tiden. Och kan varken skriva eller uttrycka sig som Moa

    Svara

     JO det kan hon visst, lägg ner nu.

     Svara

    Moa är My el Anna Book. Synd att ni hjälper henne till klick här bara, sluta med det M.

    Svara

   Tellus bestå av snart 8 miljarder människor. Sverige består av ca 10 miljoner.

   Hur kommer det sig att logiken till att inse att det finns minst två människor på planeten som tycker ungefär samma sak inom ett område så ofta fallerar när snillen spekulerar på nätet?

   Nu tycker inte Moa och jag alltid precis lika om allt men en sak delar vi och det är ett starkt rättvisepatos.

   Hur man hittar likheter mellan Moa, My och Anna B är för mig helt obegripligt allra helst som att det är helt uppenbart att Moa har en högre utbildning, förmodligen inom humaniora eller ekonomi eller båda. (OBS! det är inget fel att inte ha en högre utbildning).

   But each to their own I guess!

   Svara

    Bla bla bla.

    Svara

    Det var så lugnt och skönt här ett tag..

    Svara

     Instämmer med att det har varit lugnt här men lugnt som tråkigt och ointressant, fullt med tjafsiga kommentarsfält om hur mycket man spyr på x influerare och ni saknar också henne för annars hade man inte nämnt henne minst en gång om dagen. 🥳

     Svara

      😉

      Svara

      Jag tycker att jag är ganska aktiv här och upplever inte att hon har varit så omnämnd här under tiden hon var blockad. Jag trodde att hon skulle diskuteras hejvilt när hon inte kunde försvara sig men jag har blivit förvånad att det har varit så tyst om henne ändå.

      Svara

    Personligen tycker jag att det är skönt se dig här igen. Du är ändå alltid
    klarsynt till skillnad från fiskmåsar här. Hur man nu ens kan tro att Moa är My eller Anna är en gåta för mig, det räcker med att se uttrycken i skrift, den nivån klarar dessa två damer aldrig någonsin.

    Svara

    Du är bäst!

    Svara

     😘💕

     Svara

  Nu förstår jag varför Paow såg ut som hon tappat smöret när jag såg henne sist på Hornsgatan. Hon hade sovit på datorn, med andra ord fått lika dålig sömn som prinsessan på ärten! 😏

  Svara

   För att vara någon som är så oimponerad av Paow som du så tycker jag du lägger väldigt mycket energi på din upplevelse att du såg henne på Hornsgatan.

   Svara

   Du såg Paow irl en gång, wow, släpp det nu.

   Svara

    Nej, det går verkligen inte!
    Har aldrig blivit så starstruck någonsin förstår ni.
    Dessutom är det er förtjänst, för jag hade inte en aning om vem Paow var förens jag började läsa Bloggbevakning. Men nu vet jag och jag säger bara: Wow! 🤩

    Svara

  Vilket beslut tror ni det är som fått IL att kräkas?

  Svara

   Tror det är försäljning av huset.

   Svara

   Tror det är beslutet om att säga upp anställda. Det var väl i samband med mötet med personalen som det hände, eller har jag missuppfattat 🤔

   Svara

   Hon har fattat beslut att de inte längre ska bjuda på fredagsfika.
   Även med spons på bullarna blev det för dyrt med kaffekapslar och tepåsar
   VD-Gustav har varit och ryckt i handbromsen igen.

   Svara

    😴

    Svara

   Graviditet! 😬

   Svara

    Nej? Det handlade om ett jobbigt beslut. Hon har inte påstått att hon skulle vara gravid.

    Svara

     Frågan är vem det är jobbigt för?
     Knappast personalen, utan något som är jobbigt för Bella själv, den enda som hon bryr sig om.

     Svara

   Huset ska säljas, helt klart. Och det gör ont att behöva köpa ett ”fattigmanshus” som det som hon och Odd hade förut. Dödar ju bilden av att hon är så framgångsrik och mäktig.

   Svara

   Verkar vara något som rör både Bellsan och plagiat-Pingis, något som inte går att sätta i knät på en målvakt. Inte läge att sälja något till dem två utan förskottsbetalning.

   Svara

    Beauty i konkurs?
    Tvångsförvaltning?
    Skattemyndigheten upptaxerar?
    Stämd av samarbetspartner?
    Sälja huset?
    Föna håret själv?
    Förlora vårdnaden om barnen?

    Svara

  Nu för tiden har jag väggtv med Chrome casting som jag ser streamserier på. Men för 10år sen när man var ung så tittade jag på laptopen. Hände en hel del att jag somnade med den. När man jobbade med examensarbetet in på små timmarna, när man ”skype’ade” med kompisen som flyttat till en annan stad. Men mest vanligt att jag körde serier för att slappna av, har sen jag varit liten (prepubert.) använt tv som ångestdämpning. Så då när man hade ångest och tittade och helt plötsligt slappnade av, så somnade jag som en stock.
  Som sagt gör egentligen samma nu. Men med andra grejer.

  Svara

   Okej.

   Svara

    Tönt!

    Svara

  Åh jag gjorde samma sak med min macpro. Vaknade av att jag faktiskt skedade den, och då hade skärmen spruckit och batteriet va paj😢 glömmer den aldrig💔

  Svara

   Åhhh…
   Vad sorgligt!

   Svara

    Ja det va det faktiskt

    Svara

  Svara

   Vi får snart se om hon går på Arne Weises begravning …

   Svara

  Känner mest att en mac måste vara oerhört kall att sova på! Jag har svårt att ha min i knäet utan långbyxor…

  Svara

  Vad är det för beslut som fått Bella att kräkas?
  Varför är Löwengrip invest insta stängd och inte går att rekonstruera?
  Vad är det för rykte som handlar om beslutet och som berör både BluffBella och PlagiatPingis?
  Vad Är Det Som Händer?

  Svara

   Bellsan darling, så här, det märks att det är du som skriver. Gå ut och kräks litet till.

   Svara

    No darling, it isn’t Bella you see!

    Svara

  Som herren säger, man skolen vara varsam medelst urvalet utav sängpartner. Ehuruväl det eljest lättvindigt kunnen gå felaktigt tillstädes.

  Svara

  Jag råkade sätta mig på min dator på fyllan en gång, var hemma hos en kompis och hade med mig datorn (och innan någon börjar gapa om ”varför uuuumgååås ni inte” så vill jag understryka att kompisen bodde 60 mil bort och vi skulle lana en av dagarna). Den låg i soffan och jag satte mig helt fel. Paniken dagen efter när jag skulle öppna den och skärmen hade spruckit på sidorna… Nu är jag skitnoga haha, aldrig mer!

  Svara

  Borde väl inte vara frågan om hemförsäkring oavsett, PAOW har väl en näringsverksamhet och ett företag som isåfall står för försäkring av inventarier?

  Svara

  Jag skulle i teorin lätt kunna sova på min dator då jag alltid sitter med datorn i knät i sängen när mannen jobbar natt. Jag kliver inte direkt upp för att lägga undan datorn när jag sedan ska sova. Men efter att ha läst det här inlägget kanske jag ändå ska orka kliva upp…. 😛

  Svara

  Ja, det är ju därför man har drulle!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.