Inte ens Paow vet vem PH-deltagaren är.

Med tanke på att det är faktiskt är en och annan ”Paradise Hotel-profil” som lyckats klösa sig kvar i strålkastarljuset även efter avslutad säsong (och även mer än så), så är det ju ändå lite rimligt att det här skulle kunna röra sig om någon man faktiskt vet vem det är, men icke…

Paow har fått frågan på Instagram om det är hon som dömts för att ha beställt den nätta mängden 15 kg(!) Cannabis, men det är det alltså inte och Paow fortsätter med att nämna den kvinnliga profilen vid förnamn och att hon inte har en aning om vem hon är, och jag tänker så här..

Om inte ens Paow – som varit med i typ ”alla” säsonger –  vet vem kvinnan är så kan hon knappast vara någon som fastnat i folks medvetande efter sin medverkan 2017.
Det är helt enkelt ett sätt att click baita in folk till artikeln genom att ge henne ett sammanhang, hur långsökt det än må vara.

Och att skicka efter 15(!) kg cannabis med post som den här kvinnan ska ha gjort?
Är inte det SJUKT mycket Cannabis? Med Postnord? Det fattade man ju på en gång inte skulle gå bra, att paketet ens kom fram är ju ett mirakel.. 🙂

Som vanligt tillåts inga namn här utan sådant får man ägna sig åt på Flashback.

135 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Där rök det scoopet

  Svara

  Va?

  Svara

  Jag vet vem det är. Men jag tror hovrätten kommer att fria pga märkliga saker! Ni förstår hur det måste ha luktat om det sk paketet. Den som lever får se. PH har ju gått i många år,om ni förstår!

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Jo för det vet ju ingen vem det är.

    Svara

     Paow kanske inte vet det 😆

     Svara

     Vad pratar du om? Man brukar vakunförpacka cannabis innan man skickar det. Förvånansvärt mycket som kommer in i landet den vägen. Man tycker fler paket borde röntgas för att avskräcka men det handlar väl om tullen begränsade resurser.

     Svara

      Skulle vara intressant att veta om en hund kan missa Cannabis oavsett hur det är förpackat. Av naturliga skäl får man sällan facit, men flera sidor vill nog överdriva sin egna effektivitet. Men inte tror jag att vacuumförpackning skulle hindra en hund att känna igen något som luktar så stark, även om det i teorin låter intressant.

      Svara

       Därför de oftast även fraktas i paket med till exempel kaffe för att minska doften och risken att hunden upptäcker det

       Svara

        Hur vet du att de oftast fraktas på detta viset?
        -För att säga vad som är det vanligaste färdsättet bör man ha koll på statistiken över alla gram och packeterinssätt. Har du verkligen det? Påståendet låter lite roligt.

        Kaffe är en klassiker för att lura mänskliga näsor men hundar bruar inte alls vara så lättlurade när det gäller täckdofter, såvitt jag vet.

        Många syntetiska Cannabinoider kan ju färdas i en plastpåse utan att upptäckas, då hunden inte är tränad på dessa.

        Svara

         Att kaffe använda för att dölja doft är varken något roligt eller nytt.
         Mest roligt att du ifrågasätter det så starkt.
         Nej, det lurar inte hundarna.

         Svara

          ”Därför de oftast även fraktas i paket med till exempel kaffe”
          -Det roliga låg i påståendet hur haschet oftast fraktas.

          Svara

         Tro mig bre. Kaffe funkar! Haft husrannsakan 100 gånger (håller inte på med något öht just nu men för bara 1,5 år sen) och lagt saker i kaffeburken och hundarna har inte markerat där. Att gömma grejer är faktiskt inte så svårt som det låter. Men hundar försvårar ju saken, men inget är omöjligt om man vill det tillräckligt mycket.

         Svara

          ”Wallaa” ”bre” och ”100 gånger” ledsen, men I call bullshit på hela din kommentar.

          Svara

           Hen skrev inte ens ”wallaa”?

       Oftast vakunförpacka det först en gång och senare ytterligare en i ett annat rum för att undvika att påsen kontamineras. Men egentligen spelar det mindre roll eftersom chansen att åka fast är minimal.

       Svara

      Det är en otroligt liten mängd av alla paket som kommer från utlandet som röntgas. Hundar luktar bara på ett mindre antal utvalda paket, dvs endast en liten andel. Det är liksom inte som på film.

      En stor mängd narkotika samt narkotikaklassade läkemedel kommer in i landet med posten. Och handel via hemsidor där narkotika säljs, skickas via postnord.

      Se Operation pangea för att få en uppfattning om hur mycket tullen missar pga för små resurser.

      Svara

       Tack, det låter som en rimlig beskrivning av dagens verklighet.

       Svara

       Mycket skickas inrikes också och har sitt ursprung i Sverige. Sverige är självförsörjande på cannabis!

       Svara

        Jag vet att söderåsen är självförsörjande. Det ligger dock i Skåne. Har lite svårt att se hur Norrland skulle klara sig även om det skickas upp från söder. Mycket är tyvärr importerat och laceat med allt från amfetamin till andra kemikalier. Är allt annat än en naturprudkut med andra ord.

        Svara

         Norrland skulle kunna vara självförsörjande på cannabis, här i Hälsingland finns det hur mycket som helst som odlas lokalt i alla fall 🙂

         Svara

       Det väller in knark med post varje dag. Med den mängd paket som skickas är det nästan omöjligt att åka fast. Alla dessa tramadol som kidsen knaprar beställs lätt från Indien där de säljs receptfritt exempelvis https://kit.se/2019/02/25/122735/illegala-piller-strommar-in-i-sverige-ett-folkhalsoproblem/
       Uppmanar absolut inte någon att beställa något olagligt. Mår du dåligt, hör av dig till vården och be om hjälp. Är ditt liv tråkigt, hitta en bättre sysselsättning med mindre konsekvenser än diverse droger.

       Svara

    Vet inte Paow vem det är? Dom har ju umgåtts 😂😂😂

    Svara

   Vad pratar du om? Var det en mening som hörde ihop med en annan?

   Svara

   Vad pratar du om? Man brukar vakunförpacka cannabis innan man skickar det. Förvånansvärt mycket som kommer in i landet den vägen. Man tycker fler paket borde röntgas för att avskräcka men det handlar väl om tullens begränsade resurser.

   Svara

    Svarar du på en kommentar som kom tio minuter före din? Den var nog ämnad för ”R”…

    Svara

    Vet du hur många gånger man behöver vakumförpacka innan all lukt på sånt stort paket inte ska kännas? Tänk då att en hunds luktsinne är lika stort som en fotbollsplan jämfört med en människas som är som ett frimärke😉

    Svara

     Hundar är galet coola djur.

     Svara

      Bästa djuret❤️

      Svara

     Ja hundar kan t o m lukta sig till om en människa har cancer.

     Svara

     Men snälla. Det skickas ju inte i 15 kilos paket 😭😂 skickas i 100g eller 500g i olika paket.

     Svara

     Standard är två gånger i olika rum. Det är tillräckligt för att hunden inte ska lägga märket till det på lite håll. Lägger du paketet framför nosen är det mycket möjligt att den märker det. Jag vet bara att sannolikheten minskar drastiskt om du dubbelvackar. Kan be om ett statistiskt underlag om du vill😏😉

     Svara

      Standard? Må vi ha en liten insider här 😂 Droger är inte coolt.

      Svara

       Droger är bajs

       Svara

  Räcker att man medverkat i Lyxfällan så blir man en tv-profil.

  Svara

  Ber om ursäkt i förväg om det är en dum fråga. Nu vet jag inte vad mer de har på deltagaren men måste väl vara svårt att sätta dit någon för ett paket de har beställt? Jag kan ju skicka efter vad som helst till vem som helst om jag bara har deras adress. Har jag någon annans kortuppgifter eller betalar med bitcoins (vilket jag antar att droger ofta betalas med) så kan de inte veta att jag betalat heller. Eller tänker jag helt fel…?

  Svara

   Nej du tänker helt rätt. Det enda som avslöjar personen är om den hämtar paketet själv. Och har man fått paketet som någon annan skickat till en utan att ringa polisen när man ser vad det är.

   Svara

   Det är förvånadsvärt ofta man använt sin egen dator för att hitta sidor att beställa ifrån. Eller man använder betallösningar som PayPal. Det brukar inte röra sig om folk med väldigt många högskolepoäng om man säger så. Köper du med stulna kortupogifter via darknet och liknande är det i princip omöjligt att spåra.

   Svara

    Det känns nästan som du är i branschen! Fast även om det är vakuum förpackat så känner hundarna det. Men helt rätt att tjejen och pojkvännen inte är några raketforskare.

    Svara

     Många verkar som att dom är branschen fast dom bara har hängt lite med folk, som är lite branschen, men mest har läst mycket om stora partier😝

     Svara

     Hundar luktar bara på en liten liten del av all inkommande post. Likaså röntgas även endast en liten liten del av posten. Se polisens Operation Pangea.

     Svara

      Anonym 21; 59 och 21,56 jag har precis kollat på operation pangea och shit pommes vad liten chans att åka dit! Jag måste erkänna att jag nästan blir sugen på att beställa! Vad Är Chansen att torska? 5%?

      Svara

       Den är nog ännu lägre med tanke på mängden paket. Men du kanske ska hitta något bättre att sysselsätta dig med?

       Svara

       Risk.

       Svara

        Tack!

        Tänkte precis skriva det. Chans = positivt, Risk = negativt. Men man kanske vill åka fast?

        Svara

     Nej absolut inte! Jag har varit mycket i musikbranschen i USA. Man får se en hel del. En gång var jag för snål för att betala för hotell och sov hos en kompis. Visade sig att det var ett traphouse. Men där fanns mest kokain och en massa mikrovågsugnar. Var väldigt vanliga killar som växt upp i det och det fanns ingen som kunde hjälpa dem med akademiska studier så de gjorde vad deras föräldrar gjort. 1 år senare var 3 av de 4 killarna jag träffade skjutna. Någon som fick nys om var traphouset var och rånade dem. Men för att hålla det kort. Vi priviligerade svenskar som faktiskt kan välja socbidrag och inte tvingas sälja droger för vår överlevnad är liksom bara töntiga. Att springa runt i gucci på bekostnad av en trasig människas missbruk. Alltså det är ju allt annat än gangster romantik på riktigt. Folks liv förstörs för att du vill ha lite blingit skit 🤷‍♀️

     Att sen bruka knark har ju andra aspekter, som om man vill stödja kriminella nätverk, trafficking osv som kommer med branschen. Men framförallt är knark skit för kroppen. Möjligtvis Marijuana eddibles. Men det är för äldre personer med välutvecklad hjärna. Tonåringar som röker får ju kognetova problem. Nu kickar min sömntablett in och ksg ser att jag skrivit en halv uppsats. Godnatt och sov så gott!

     Svara

    Ja köper du bitcoin på till ex Btcx så begär polisen bara ut deras handlingar om dig och jämför med ditt bankkonto. Om du sen fått hem knark för ungefär den summan du köpt bitcoin för åker du dit på det. Du måste alltså ha köpt bitcoinen av anonym privatperson som ej går att spåra, för att inte riskera att bindas till brottet.

    Svara

     Om man köper stor mängd bitcoin och sedan, pö om pö, gör transaktioner då? Så tror jag många jobbar. Har själv en större mängd liggandes från förr, skulle jag köpa droger hade jag bara gjort en transaktion från min wallet.

     Svara

      Det finns vanliga betalkort, alltså som vilket visakort som helst, där du betalar i bitcoins med. Tar du även betalt för vad du säljer i bitcoins så går det ej att spåra. Är ganska enkelt att sätta upp en betallösning som är lika användarvänligt som swish.

      Men ska du handla något olagligt är du ju ganska korkad om du i samband med det sättet över en större summa från ditt bankkonto.

      Svara

       En fråga dagen efter! Jag får känslan av att om man är duktig på bitcoin och betalsätt så är Risken liten att åka dit,stämmer det? Jag ser tex på ett känt instakonto hur någon annonserar och man ska ha wickr för att kommunicera! Det känns som det säljs knark framför näsan på en.

       Svara

       Jo, visst. Men om man investerade 100 K i btc för två år sedan och nu gör en mindre transaktion från sin btc-depå för att köpa något olagligt tror jag man är rätt safe.

       Svara

    Det är förvånansvärt ofta som mänskligheten visar sig lida av dumhet 🧐

    Svara

  Jag har läst vem det är och var tvungen att googla för att minnas henne. Så det är ingen av dom som är aktuella influencers

  Svara

  Paow vet precis vem personen är, men skriver sådär efter hon hon avskyr den dömda deltagaren. Paow har skrivit elaka grejer om deltagaren FLERA gånger. Så det är lite hederlig härskarteknik.

  Svara

  Monas senaste inlägg. Ni som känner henne, stämmer hennes beskrivning av sig själv?

  Svara

  Martyren stänger kommentarsfältet. Hon hävdar fortfarande att det inte GÅR att blockera specifika ip-nummer. Som jag förstod av camillas guide härom dagen samt ett antal kommentater under det inlägget så är det fullt möjligt och inga problem alls att blockera…Ännu ett sätt för martyren att söka sympatier, ”stackars mig som får så mkt skit så jag måste stänga av kommentarerna”.

  Svara

   Varför hänger du ens i hennes kommentarsfält? 😝 så roligt med er som verkligen inte gillar henne men ändå tvunget ska besöka hennes blogg. Skit i henne bara så blir hon orelevant tillslut

   Svara

    Hon ljuger och hittar på i vanlig ordning. Eftersom det bevisligen går att blocka men hon väljer att inte göra det så kan man ju anta att det är ett sätt att få sympatier från hennes skara av lättlurade läsare.

    Svara

    Jag läser där ibland för just kommentarerna, hon släppte igenom det mesta tidigare. Och jag gör det trots att jag inte gillar det hon skriver för det mesta😉

    Svara

   Hon stänger väl inte alla inlägg, bara den med cancerfonden.

   Svara

    Verkar som att hon stänger ner alla inlägg
    för att granska kommentarer före de publiceras. Tror att hon kommer ha stängt
    kommentarsfält i max en månad och sedan kommer hon att släppa fram alla igen. Så blir nog engen skillnad. Vem vill se en massa hjärta och läsa du är fin hela tiden?

    Svara

  ja det tar aldrig slut…

  Svara

  Svara

  Mysteriöst. Bellsans kåk är borttagen från mäklarens sajt, men finns inte med som ”såld”. Spänningen stiger.

  Svara

   Ojj. Om den såldes gick det extremt fort för ett så dyrt hus. Hoppas hon fick ett riktigt bra pris 🙂

   Svara

    Hon kanske fick låna 20, 30 miljoner av en ”kompis” för att slippa sälja?

    Svara

     Önskar jag hade så snälla kompisar.

     Svara

    OT: Gabbjoss går ut med att hon och Fjoddan har flyttat isär. Direkt efter – reklam för cmore. Nu känns skilsmässan antingen som fejk eller så gick hon vidare för länge sedan och är därför inte ledsen.

    Svara

     Men alltså man kan ju liksom inte sluta jobba för att man flyttar isär..

     Svara

     Är man inte ledsen bara för att man jobbar?

     Svara

   Kanske någon myndighet som vill räkna ihop hennes tillgångar innan pengar försvinner till höger och vänster. Så de stoppade försäljningen.
   Jag bara spånar.

   Svara

    Intressant tanke. Låter kanske litet drastiskt, men vem vet. Återstår att se.

    Svara

    KfM kan belägga egendom med kvarstad. Det är ett instrument som används för att säkerställa att tillgångar inte avyttras utan att tillgångarna används för att täcka skulder os KfM.
    Men jag vet inget om varför Bellas hus är borta från mäklarens sida. Svarade bara ang kvarstad i allmänhet.

    Svara

     Eller att tillgångar bundna i huset figurerar i ett annat mål och får inte läggas undan av IL.

     Svara

     ”Tiden vill tala”, som vi säger i Norrland.

     Men så här, nu börjar jag bli mätt på Bellsan, Booken, jättestackarsförstoppadebebisen Joakim Lundell, Graafarna, My hit och Moa ända ner i diket och alla andra ”som inte har några studielån” som åker på betald semester till Dubai och låtsas som om det regnar eller något annat boring i WT-klass.

     Är det bara jag? Är jag ensam? Helt själv i detta tänk? Strunt samma, allt med sociala medier får bli som en liten påse lördagsgodis ett tag framöver. Ses om några dagar.

     Men! Tack Camcam för det du gör: du är grymt bra! Keep on truckin’. Det är ingen annan som gör det du gör.

     Så, nu känns det mycket bättre. Tack.

     Svara

      ”Tiden vill tala”?
      Bor i Norrland och har aldrig någonsin hört det uttrycket. XD

      Har hört ”Den som lever får se” och ”Det får tiden utvisa”..

      Svara

       Någon norrlänning som lärt sig översätta time will tell och gjort det till sitt norrländska uttryck. Kanske inte har så många att snacka med däruppe i urskogen! Läckert.

       Svara

     Nej, det kan dom inte. Det är domstolen som beslutar om kvarstad jämte 15 kap. RB.

     Svara

   Kan också vara storytelling på hög nivå.
   Krisen slog till. Bella blev lamslagen i några dagar.
   Förnekelse, ilska och slutligen acceptans.
   Sedan kavlade hon upp rockärmarna. Tog svåra beslut. Gjorde det som krävdes.
   Fem veckor senare vände skutan. Hennes snillrika affärssinne räddade huset.
   Foten på gasen igen.

   Svara

    Fansen gör vågen.
    Berith gråter.

    Svara

    Haha

    Svara

   Ja det lär ju finnas mycket att nysta i runt Bellas förehavanden. Om jag inte missminner mig så var det väl nåt skumt med poolbygget i somras också, då Bella lät påskina att hon pröjsat hela poolbygget i förskott? Och så hipsvips konkade poolfirman innan de var klara… Men att betala HELA jobbet i förskott låter ju bara för dumt för att vara rimligt.

   Svara

   Enligt FB har pojkvännen från Gbg räddat huset.

   Svara

    Det är en skvallersajt, precis som den här.
    Folk på fb vet inte mer än någon annan. De spekulerar och gissar som alla andra.

    Svara

     Förvånansvärt ofta stämmer det där

     Svara

      I andra trådar ja. Knappast i Bellatråden.

      Dessutom lär man sig snabbt vilka användare som har noll trovärdighet. Det är många i Bellatråden som vräker ur sig saker för att skapa trådsanningar, men som sedan visar sig inte alls stämma.

      Svara

       I aaaalla andra trådar men absolut inte i tråden om isabella. Nej nej, allt om henne är lögn och vridet och sinnessjukt!!

       Eller hur är det du brukar låta när du inte tassar runt så på tå?

       Svara

        Hen skrev iofs inte i ALLA trådar, utan i ANDRA trådar.

        Svara

         🤦‍♀️

         Svara

        Hur jag brukar låta när jag inte tassar runt så på tå?
        Vad har du fått det ifrån, du har ingen aning om vem jag är?!

        Hur är det med läsförståelsen? Ditt utspel är märkligt eftersom du plötsligt försvarar en gränslös skvallertråd på fb som är fylld med just påhittade lögner. Vänligen ta ett djupt andetag och läs min kommentar igen: jag skriver att tråden om Bella på fb innehåller påhittade saker av folk som tycker det är kul att sprida osanningar och få uppmärksamhet för att de startat dessa felaktiga rykten.

        …och du hoppar på MIG men försvarar fb-tråden om Bella?! Haha, tala om vridet. Du känns lite läskig, ärligt talat.

        Svara

    Kan han vara så urbota korkad att han helt låter sig ledas efter sin snabel?

    Svara

     Ja.

     Svara

     Han skulle inte vara den första 🤷‍♀️

     Svara

  ska ni kolla på graaf?

  Svara

   Jag har sett första avsnittet. Jag kommer inte titta på andra…

   Svara

    ok tack . då vet jag

    Svara

    Vill du motivera lite varför? Har inte sett det och vet inte om jag ska..

    Svara

     Programmets innehåll kändes så fruktansvärt framkrystat då det känns som att inte ens lite av innehållet är sådana genuina saker som de normalt brukar göra.
     Förhoppningsvis blir det bättre allt eftersom när de kommit in i det lite…?

     Svara

      Håller med, det var så otroligt dåligt. Så himla tomt program. Det enda som kändes äkta var det sista när Magdalena pratade om sin sorg över Isak.
      Dessutom hur såg Magdalena ut?! Hon kunde ju inte skratta…undrar hur mycket det var insprutat i de läpparna.

      Svara

       Reagerade också. Tycker hon brukar se fin ut, men tillsammans med Hanna såg det jättekonstigt ut.

       Svara

        Hannahs överläpp är stel, tydligt att hon gör något också.

        Svara

         Hannah har fillers i kinderna också.

         Svara

       Ikke bare leppene, kinnene er sprengfylte og øynene er nesten borte.

       Svara

       Jag tycker att både Wahlgrens värld, Hysens och Parneviks är lite samma. De gör en massa saker som vi får följa med på, som de kanske inte gör i vanliga fall. Tror inte någon lever livet i det där tempot, men att filma när de bara sitter och chillar skulle inte ge tittarsiffror.

       Svara

       Kan du skriva ett inlägg om systrarna och programmet?

       Svara

      Håller med, programmet kändes krystat, tyckte inte lös att det var sig själva heller. Utan bara ville njuta av uppmärksamheten!

      Svara

       *lös = alls

       Svara

       Såg på instastories att Magdalena hade lagt upp nån kommentar ifrån 2005 om henne och hennes bok och någon annan kommentar ifrån den stora Flashbacktråden om systrarna Graaf, undrar lite vem gör nått sånt? Tror inte att det är sånt man får se i deras program inte heller när Magdalena får sina meltdowns.

       Svara

      ” Bloggvännerna” var där 🤣

      Svara

   Svara

  OT, Forni skriver att hon åt sin moderkaka 🤮

  Svara

   Lät torka och göra kapslar som hon intog tillsammans med sina dagliga vitaminer

   Svara

   Aa, många som gjort det innan henne

   Svara

  Hittade personens instagram som detta inlägg handlar om och det har diskuterats om drogerna i över 17 veckor. Så det är ju tydligen inget nytt 🤷🏼‍♀️

  Svara

   Nej hon greps ju inte nyss 😝 så snabbt får man inte en dom

   Svara

  Hur dum är man om man beställer Cannabis med posten och dessutom hem till en syster med familj o h barn (som det spekulerats att det ska ha gått till) inget samvete? Konsekvenstänk?
  Och seriously, vadå beställt? Hur går det ens till? När jag köpte gräs fick man inte ens ge ut langarens becknarslur nr

  Svara

   Fimns sidor på nätet att beställa ifrån. Thor.

   Svara

    Tor*

    Svara

   Och du stolt berättar om ditt gräs..? 🤮

   Svara

  Ot: någon som såg Nicole Falcianis story igår om skönhetsingrepp och kan berätta vad som sas?

  Svara

   Att folk får göra vad dom vill med sina kroppar, men att det är idiotiskt att lägga ut det som content i sociala medier. Hon tycker att dom som opererar sig/funderar på att operera sig borde lägga pengarna på terapi istället.

   Svara

  Min bror var tung missbrukare i många år (innan han dog som följd). Han beställde stora mängder droger och sålde via darknet. Vissa paket fastna i tullen, men majoriteten kom fram utan större försök till att dölja lukter osv. Påhittade företagsnamn och lite bubbelplast typ.

  Svara

  Det är något sjukt med de på allvar.

  Svara

  Vet inte riktigt hur jag ska formulera mig här utan att låta otrevlig men tänker såhär; är det inte så synd att kenzas senaste bild där hon vill se ”naturlig och avslappnad ut” bara känns som ett försök till att avleda hela Dubai-kritiken. Det är ju inte alls hennes stil annars med en sån bild (hänvisar till flöde). Synd! Sånna bilder behövs annars men inte såhär ogenuint tycker jag.

  Svara

   Tycker ändå hon lägger upp sådana bilder titt som tätt. Har sett många sådana bilder på henne genom åren. Tror inte det var en avledningsmanöver?

   Svara

    Eftersom jag inte kunde sova så scrollade bag igenom hennes flöde. Kenza har ett super snyggt flöde och fantastiska bilder men kom till november 2016 utan att hitta en liknande bild som den senaste. Många i bikini men inte i ett lika naturlig pose.

    Är inte samma anonym som ovan men är benägen att hålla med att detta känns väldigt lägligt.

    Blir gärna motbevisad var dessa bilder finns titt som tätt då jag tycker det är rätt tråkigt om hon nu ska få positiv publicitet genom att hon postar en bild som gör enbart pga skriverierna som varit.

    Svara

   Hon kan väl inte på allvar tro att någon går på den? Hon kommer inte komma undan den här gången. Hon kommer behöva skriva ett inlägg om Dubai när hon kommer tillbaka till Sverige.

   Svara

   Jag förstod först inte ens vilken bild du menade…..

   Svara

  OT: Vad har hänt med Bella? Ingen uppdatering av vare sig blogg eller Instagram igår och huset mystiskt försvunnet från mäklarens sajt…

  Svara

   Den kanske är såld

   Svara

   Lika tyst här inne. 🤭

   Svara

   Hon kanske sitter häktad eller har blivit anhållen…? Jag tror att hela denna krisen är SÅ mycket värre än vi kan ana…

   Svara

    Men nej, hon vill bara spä på rykten såklart. Uppmärksamhet är bokstavligen vad hon livnär sig på.

    Svara

     Man kan ju alltid hoppas i alla fall! Får hon fotboja dör jag 😂

     Svara

     Nej, det tror jag inte ett ögonblick på.
     Hon skulle knappast välja att väcka uppmärksamhet genom tystnad eller att dra sig undan. Stylade och välregisserade bilder på henne (sittandes med nyfönat hår, läppstift, sorgsen min och gärna halvt bortvänt ansikte) och någon text på engelska om att aldrig ge upp + hjärtan är hennes sätt att hantera kriser. DET är vad hon livnär sig på.

     Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.