Isabella Löwengrips ekonomievent inställt

Bankappen Lunar tyckte att det kändes som en bra idé att hålla i ett ekonomi-event tillsammans med Isabella Löwengrip och bjöd in till en kväll att prata om hur man tar kontroll över sina utgifter i en värld som lockar till konsumtion.
Med tanke på att Isabella själv befinner sig i en ekonomisk kris som lett till drastiska åtgärder som vi nog kanske bara sett början av än, så är det föga förvånande att Lunar nu meddelar att eventet är inställt pga interna omständigheter utanför deras kontroll.

De hoppas kunna återkomma med ett annat stark event i början av det nya året, men om det är med Isabella eller någon helt annat framgår inte. Jag kan ställa upp och berätta om hur mycket pengar man kan göra av med om man har ett allvarligt beroende av Cola Zero samt hur mycket rena pengar man kan få tillbaka om man hanterar sin pantpåse på största allvar.

Var det någon av er som anmält er till eventet?
Jag är nyfiken på goodiebagen och vad det är för gåva ska skicka ut till de anmälda deltagarna. 😉

Tack för tips!

261 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon har inte uppdaterat bloggen sedan i måndags. Kan inte komma ihåg att det någonsin hänt förut?!

  Svara

   Klicka inte på hennes blogg bara, det är det hon vill.

   Svara

    Jag tror inte det. Jag tror hon mår riktigt dåligt just nu och jag tycker faktiskt synd om henne. Hoppas hon har människor omkring sig som hjälper henne. Allvarligt, alltså. Hon ser uppriktigt gråtfärdig ut i den svartvita filmen på sin Instagram.

    Jag tycker det hela är ledsamt.

    Svara

     Man kan ju fråga sig varför man lägger upp en sådan ”ledsam” video om man verkligen mår dåligt.

     All for show.

     Svara

      Varför blir det ingen skugga av henne på filmsnutten på Insta, alla andra som får förbi har skuggor?

      Svara

       Scary🧛🧛‍♀️🧛‍♂️🦇

       Svara

       Skuggan är utom bild, snett nedre högra hörnet

       Svara

      Något av bolagen är med största sannolikhet satta i sk rekonstruktion. Företag kan ta till detta när man står på gränsen till konkurs. Googla på företagsrekonstruktion. Detta är typ konkurs men man får lite respiratorhjälp ett tag då alla ev fordringsägare inte kan kräva in sina pengar. Dvs man köper tid att ordna upp sina likviditetsproblem. Detta är en process som är lång och krävande så det blir nog skralt på bloggen ett tag. Ungefär så. Hon är väl ute och sträcker på benen o viftar med håret mellan förhandlingar. Nu behöver hon antagligen en ny investerare som skickar in pengar eller sälja av tillgångar, typ huset.

      Svara

       Japp, precis så👍

       Svara

        Huset finns inte kvar på mäklarens hemsida. Sålt? GBG med kärleken?

        Svara

       Kolla https://Facebook.com/Moderjohan och hans filmer om omkostnadstalet och företagande. Får man bra koll

       Svara

      Så uträknat som det bara kan bli. Dessutom är det eviga beiga utbytt till svart outfit.

      Svara

      Hon sköt sig själv i foten med att leva över sina tillgångar samt att hon sålde troligtvis värdelösa produkter.

      Körde en hel del falsk marknadsföring, så ja hon får skylla sig själv helt och hållet. Sitta böla som ett fån hjälper ingen då får man ha lite cojones resa sig upp och försöka igen.

      Svara

     Hon får skylla sig själv..

     Svara

      Har hon skyllt på någon/något?

      Svara

     Skrämmande hur naiva vissa är när hon själv berättat om sin sk förmåga att driva både läsare (och journalister) exakt dit hon vill dem.
     Svartvita filmer och mängden klichéer hon levererar biter inte på mig iaf.

     Dessutom, hon hade flertalet chanser att hindra den här cirkusen långt tidigare, istället fortsatte hon med sina löjliga provokationer (minns nån förresten den lilla skämtfilmen Pingis och Simon gjorde när hon flytt utomlands under ”hot”)…

     Svara

      Den filmen var mycket osmaklig.

      Svara

      Finns gott om Beriths…

      Svara

      Vilken video?

      Svara

      Ja det är ju många som har påpekat att hon verkar fartblind och att hon borde sakta ner för att det inte ska ta en ände med förskräckelse. Det är inte missunsamhet och avundsjuka utan sunt förnuft att se att hennes livsstil (den hon visat upp) varit ohållbar, det är inte många här i världen som kan leva som familjen Kardashian.

      Svara

       Exakt. Med lite mer än 400 tusen följare på Instagram och en liten kräm företag i ett litet land försökte hon leva som Kardashians. Megalomani heter det.

       Svara

     När jag har en livskris där allt jag byggt upp rasar och jag tvingats sälja av mitt hem brukar jag också ställa mig i gathörn, med fönat hår, professionellt sminkad, i Greta Garbo-glasögon och posera för en fotograf.
     Det får mig att slappna av liksom.

     Svara

      Men det är ingen kris! Hon har levt en lögn som nu kon ikapp henne. Hon hade aldrig den livsstilen på riktigt.

      Svara

       M

       Svara

     Om man på riktigt tycker synd om henne, så klicka inte, spekulera inte, låt henne va. Om man på riktigt tror att det är en jättekris, så låt henne reda ut det utan publik.

     Svara

      Hon vill ju ha publik.

      Svara

     Inte mer gråtfärdig än att hon måste posera och visa upp det på sin Instagram!

     But I’ll admit I do it all for the attention…

     Svara

      Smygreklam dessutom.

      Svara

     Hon är ju på fest?

     Svara

      Vilken fest?

      Svara

      Hur vet du det?

      Svara

      I flera dagar?

      Svara

     Hennes vänner kan inte räkna med henne i kris heller enligt henne själv. Hoppas hon fick några sympatikommentater på gråtfärdiga svartvita filmen iaf.

     Svara

     Jag förstår inte mystiken kring det hela. Det känns konstlat och teatralt.

     Jag får inget grepp om situationen. Är det bara ett skådespel med en hemlig agenda eller är detta en verklig kris?

     Först ska huset säljas, sen dras det tillbaka? Utan att hon ens nämt något om detta.
     Personal som sägs upp men ändå leasar bolaget en Porsche?

     Svara

      Det skulle kunna vara en kris men också ett sätt att skapa content, med tanke på vad hon har gjort tidigare, lägenhet i New York och lokalerna i urban escape (minns inte riktigt namnet). Det är det som är så fascinerande, hon verkar helt verklighetsfrånvänd men så tycks hon alltid landa på fötterna ändå. Att vara publik är som att åka berg och dalbana, man ser faran, skriker och andas ut, bara för att se nästa fara närma sig. Säga vad man vill, men det är bra content, oavsett om det är en medveten strategi eller bara improvisation 😊

      Svara

       Du har rätt i den saken. Samma med hennes tidigare pojkvän H. Allt var ju rosa moln och aldrig älskat nån så osv osv. Tills det kraschade. Det är väldigt mycket extremer i hennes liv.

       Svara

        Ja verkligen! Hon är mer som en karaktär i en såpa än en verklig person.

        Svara

       Hade blondinbella haft bra content hade hon haft mer än 400 k följare på instagram efter sååå många år som bloggare. Folk gillar inte lögnare. Bianca har 1 mil efter två år och tjänar mer på sitt personliga varumärke än vad blondinbella någonsin gjort, och folk gillar henne trots hennes attityd ibland pga att hon är ärlig. Samma sak med Therese Lindgren, kenza som visserligen är ute nu men ändå har två miljoner följare, ingen av dem behöver hitta på saker för att ”skapa content” eller smutsa ner sitt varumärke, det gör bara folk som absolut inte har nått annat att komma med, som blondinbella.

       Svara

        Det var ingen jämförelse med andra, jag bara konstaterar att jag inte blir klok på il. Hon tycks leva i en fantasivärld som är helt ohållbar, ändå har det gått så länge att jag inte är helt säker på att det är en riktig kris, även om det med all säkerhet är det och il borde levt över sina tillgångar under en lång tid 🤔 det är som kejsarens nya kläder, förutom att kejsaren faktiskt inte verkar vara naken.

        Svara

     Finns människor i världen som svälter. Varför ska jag tycka synd om henne? Hon har en ny man som är miljardär. Hon har levt otroligt lyxigt liv senaste åren.
     Om jag vill tycka synd om folk så är Bella inte på min lista.

     Svara

      Jag tycker synd om befolkningen i Syrien, om alla människor som drabbas av inbördeskrigen i flera länder i Afrika. Om alla föräldrarlösa barn, om barn som utsätts för pedofili. Om barn som utsätts för fysiskt och psykisk misshandel. Om kvinnor som har svårt att bryta sig loss från ett destruktivt förhållande. Jag tycker synd om en sköldpadda som fastnat upp och ner, om katten som klättrat upp för ett träd och måste vänta på brandkåren. Tycker också synd om alla veganer som känner ett så stort behov av att kommentera hur vidriga alla köttätare är. Tycker synd om Löfven för att han inte vann det genetiska lotteriet.

      Tycker mer synd om i princip alla än om Isabella Löwengrip. Hon är en miljonär som har några färre miljoner och inte längre har råd med en villa på 30 millar och en kock.

      Cry. Me. A. River.

      Svara

       Bästa och mest insiktsfulla inlägget enligt mig i en blogg på LÄÄÄÄNGE!

       / Lev och må bra, men Gör bra också!

       Svara

        Hade kunnat vara det om hon inte hade varit tvungen att nämna att ”Löfvén inte vann det genetiska lotteriet”. Oavsett vad man tycker om honom och hans politik är det bara löjligt att kommentera utseende på det sättet.

        Svara

         Exakt! Varför vara taskig mot stadsministern?

         Svara

          För att statsministern är en idiot som tillsammans med sina gelikar förstör det här landet.

          Svara

           Snarare SD och deras undergångsretorik som ordnar det + tidigare borgerliga regeringen vars politik ökade klassklyftorna. Men det är ju mycket enklare att skylla på nuvarande regering som du gör, noll analys krävs ☺️

         Håller med, hen försökte vara lustig men jag skrattar inte när nån bara hånar en persons utseende.

         Svara

       Önskar du kunde lägga upp en bild på dig då jag antar att du heller inte är någon vidare genetisk vinnare

       Svara

        Oj vad sårad jag blev över att ni inte håller med mig.
        Ni vet att genetik innefattar mer än bara utseende va?
        Men well well, han vann inget av lotteriet!
        Trevlig dag 😂

        Svara

         Och du verkar ha vunnit lotteriet gällande att vara osympatisk, heja dig! ☺️

         Svara

         Hanna jag håller fullkomligt med dig i din kommentar. Läste sedan vidare kommentarerna, blev mycket förvånad att det genetiska tolkades som enbart utseende. Genetik är så mycket större än så. Men som sagt, Steffe vann inget av lotteriet.

         Svara

          Människor är outbildade och lågbegåvade. Vi får ha överseende 😆 Jag skiter väl i hur Löfven ser UT. Det är inte det som sabbar vårt land direkt.

          Svara

       Din empatiska kompass är trasig.

       Svara

     P

     Svara

    Tackar för att vi slapp länkar till IL’s blogg
    Ser ingen anledning att göda trollet.

    Svara

    En fråga från en okunnig i bloggvärlden, om man nu klickar på hennes blogg och ser redan i rubriken att det är ett gammalt inlägg och går inte vidare på något inlägg, blir det som registrerad sidvisning ändå?

    Svara

     Ja

     Svara

     Ja fast inte unik. Och det är dem unika visningarna som är intressanta.

     Svara

      De

      Svara

      Man räknar unika besökare inte unika sidvisningar.

      Svara

   Något märkligt är det, isabella har inte uppdaterat bloggen på tre dygn och inte rest utomlands på flera veckor. När har detta hänt tidigare?!

   Svara

    Jag tycker sjukt synd om henne. Hon är uppriktig med att det pågår en kris och hon mår uppenbart inte toppen men trots det maler kvarnarna liksom på härinne.

    Svara

     …och trots det fortsätter Bella att piska upp stämningen och nyfikenheten på sin instagram. DET är den största kvarnen av dem alla. Den där svartvita filmen och texten ”nervous about the end”? Det blir lite svårt att ta henne seriöst då.

     Svara

     Insta stories är uppdaterade iaf barnen är med några andra barn och tiger godis samt några bilder på henne från förra och årets Haloween och andra åren innan.

     Svara

      Systern Julia har väl åter hand om Instagram.

      Svara

    Hur vet du att hon inte är utomlands? Att det kommer någon bild på Instagram säger inte att hon är i Stockholm, Isabella har fixat foton förr.

    Svara

     Och hotlappar.

     Svara

      Nej, precis. Hon sparade bara lappen för att kunna visa den senare för att distrahera folk när någon visade konkret bevis på hennes luftslott. Rätt ska vara rätt 😉

      Svara

    Hon kanske har reseförbud.

    Svara

    Fast hon har ju skärmförbud av miljardären. En miljardärs ord är blondinbellas lag.

    Svara

   Slut på samarbeten, och då är det inte lönt att blogga. Isabella gör saker för att få betalt och nu får hon inte 100 000 för att öppna kylskåpet och då tappar hon lusten.

   Svara

    Alls jobbar väl för att få betalt dock?

    Svara

    😂 just det, det skröt hon också om och kolla nu. Snacka om att hon fick för allt sitt skryt.

    Svara

  Nu får du fan ta och ge dig Camilla! Detta är en ren skär mobbningssida som bör stängas ner. Vad har hon gjort mot dig? Skärp dig. Jävla mobbing är detta. Så lågt .. så patetiskt. Hoppas du på dina höga hästar snart stängs av. Fan värre än Flashback.

  Svara

   Lol, är du jurist nu? 😂

   Svara

   Nä det är sjukt komiskt och det är BARA Bella som satt sig själv i denna sits.

   Berätta du som jurist vad C ska stängas av från och hur? Du borde ha stenkoll på yttrandefrihetslagen.

   Svara

    Tycker du inte det är märkligt hur Bella porträtteras i den här bloggen dag ut och dag in? Alltså klart att folk reagerar på det.

    Svara

     Nej? Det här är en blogg om bloggar och hon har ju ”Sveriges största blogg”, hur kan folk Inte tycka att hon inte ska figurera här?
     Dessutom ger hon utan tvekan flest kommentarer och det sker EXTREMT mycket kring henne just nu och ge gjort ett tag och det finns mycket oegentligheter kring henne som man kan bevaka. Förklara gärna hur man skulle försvara att hon inte skulle figurera här mer eller mindre dagligen?

     Svara

      Det finns ju olika sätt att skriva om en människa. Antingen nyanserat och sakligt eller nedsättande och kritiskt.

      Svara

   Tror camilla har nån konstig hang up på isabella. Eller som att hon fastnat i det här och inte kan ta sig loss fast hon kanske vet att hon borde. Det kanske har gått prestige i det här för camilla så hon inte klarar att backa. Eller så har hon bara gjort Bella till symbol för allt ont i sitt eget liv. Jag vet inte men konstigt är det faktiskt. Bella är ju bara en människa men camilla beskriver henne (nästan varje dag) som att hon inte vore mänsklig.

   Svara

    Men vänta lite? Ifall Bella nu har 1,5 miljoner unika läsare så har väl för fasiken 1/10 i Sverige en hang upp på Bella?
    Så vad är problemet? Ahh just det. 1,5 miljoner läsare var ju bara en stor fet lögn. Just ja. 😀

    Svara

    Det är ju Bella som genererar kommentarer här inne. Skulle gissa att 80% av läsarna här primärt är här just för Bella-inläggen. Klart C måste skriva om henne då.

    Svara

   Sansa dig unge jurist! Läs på lite i brottsbalken. Det får alltid mig att lugna ner mig och somna. Gonatt!

   Svara

   Bellas pappa, är det du?

   Svara

   Som man bäddar får man ligga, gäller även Isabella.

   Svara

    Skadestånd? Är du full? Vilken fantasivärld lever du i?

    Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     Det där är bara osmakligt

     Svara

      Du som sa det🤣inte jag- ska man ” salta mera” att du gillar bättre!
      Muahaaa…

      Svara

       Nej det var inte jag som sa det, bete dig människa.

       Svara

     Över gränsen! Camilla?

     Svara

   😂 älskar när folk använder ett namn som ska inge respekt och tyngd till kommentaren och så blir det tvärtom och så jädrans pinsamt.

   ”Juristen” haha men herregud.

   Svara

    Vänta lite här nu?

    Svara

     😂😂😂😂

     Svara

    Som er befriare säger jag att denna blondinbella bedömt är skyldig till brott enligt brottsbalken och därmed ska straffas!

    Svara

     Blir det Katlagrottan nu?

     Svara

    Håller fullkomligt med!

    Svara

    Och dessutom snor nick.

    Svara

   Hahah gå inte in och läs här då? Du måste inte, eller är du beroende?

   Svara

   This is outrageous!!

   Svara

   Make Blondinbella great again!

   Svara

   Yes She Can!

   Svara

  Hoppas Bolighuset i Norge också ställer in. Vem vill förknippas med Bella längre?

  Svara

   Vad får du ut av den kommentaren?

   Svara

  även skicka en gåva när man ska snacks om konsumtion 😴

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

   Tror det är BS. Hon var väl ärlig med att ett av hennes företag har riktigt dåliga siffror. Kanske hotar en konkurs?

   Svara

    BS? Vad står det för?

    Svara

     Bullshit

     Svara

      Bullshit. Bullshit mama.

      Svara

  Ett ex av hennes bok Economista? Deodoranten som de fått betala dyrt för eller lite Glow?

  Svara

  Undra om hon får betala tillbaka pengarna som hon fick för att promota appen med?

  Svara

   Om det är Lunar som har brutit samarbetet så lär väl IL inte vara återbetalningsskyldig, eller?

   Svara

  Interna omständigheter var en ny variant. Löjlig formulering, hade räckt att enbart säga att det är tyvärr inställt.

  Svara

  OT FÖRLÅT!!!! Men kan alla ba gå in på shapeby på Instagram och kolla deras vidriga story? Struntar fullständigt i att folk är med på det men vilka signaler sänder detta ut? Observera att jag har fillers i läppar samt botox i glabella så är inte emot det men URKKKK. Så himla osmakligt….

  Svara

   Ja det där var verkligen speciellt! Men det var ju folk som frivilligt ställde upp på d

   Svara

   Vad i hela helvetet? Vackra kvinnor som absolut inte behöver massa skit i ansiktet som får höra att de inte duger som de är. Vad ledsen jag blir 🙁

   Jag vill inte ens veta vad de skulle säga om mig, förmodligen att jag är så ful att jag skulle behöva transplatera ett nytt ansikte. Tack gode Gud att jag är gammal nog att acceptera hur jag ser ut. Hoppas dessa kvinnor inser att de är helt fantastiska som de är!

   Svara

   Alltså det är helt sjukt!! Hur kan kliniken vilja posta det där, de framstår ju bara…jag vet inte vad… men inte ok!

   Svara

   Såg det också och var sååå nära på att ställa samma fråga här under OT. Värst är att de svarar ”You already look amazing! We would recomend a good skincare routine” på en av bilderna, som att övriga inte gör det och istället behöver massa korrigering.
   Det vred sig verkligen i magen på mig 🙁
   Jag har gått till Neha (ägare av Shapeby) tidigare, för några år sedan, men är så glad att jag har hittat en annan injektionsbehandlare som står för andra värderingar.

   Svara

   Men snälla! Det kommer ALLTID att finnas folk som vill förbättra sitt utseende, och de flesta kvinnor vill det så det är inte som att det kommer dö ut, och de här tjejerna var ju ok med att dela sina bilder för att få tips på vad de kan göra och allt stämde ju. Det är inte som att de BEHÖVER det, men visst att det kan ta bort linjer och sånt onödigt. Förstår inte varför folk tar så illa upp. Jag bor i Miami där folk seriöst gör typ 4 brazilian butt lifts på 1,5 år och opererar allt de kan, fyller vad de än kan, det är helt normalt här vilket är sjukt, så i Sverige där de flesta kvinnor fortfarande inte är vandrande reklampelare för bra kirurgi utan gör lite fillers då och då är det väl ok. Dessutom, vad är egentligen skillnaden på att lägga fillers under ögonen vs concealer? Seriöst alltså, förutom att ett injiceras och är semipermanent.

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

   Hej då Anna 👋

   Svara

   Får du många nya läsare när du postar kommentarer här?

   Svara

  Idag fick en av världens mäktigaste kvinnor Christine Lagrade nytt toppjobb. Men hon har ju utbildning och kan flera språk.

  Svara

   Hon kan säkert stava till sitt namn också…

   Svara

   Vem då?

   Svara

  Undrar om eventet var planerat sedan länge, eller något som Isabella fixade/hoppade på nu när krisen kom?

  Kollade lite på Tuva Palms Facebook nämligen och tyckte hon verkade smart och vettig (oavsett vad man tycker om bankappen) så var nyfiken på hur diskussionen mellan henne och Isabella skulle se ut. Och varför de valde Isabella. Hon har ju mest blivit intervjuad på scen om sina framgångar. Blir ju dock inte av nu iaf.

  Svara

   Kan av egna erfarenheter tala om för dig att Tuva Palm är en riktig skojare hon med. Första klassens lajvare. ’Fake it til u make it’ är nog även hennes devis.

   Svara

    Hon ger det intrycket, ja. Känns mest som fokus är läppfix och kläder…

    Svara

    Aha jag förstår. Ja jag kollade bara hennes Facebook 🤷‍♀️ och någon app har jag inte laddat ner så jag sitter säkert!

    Svara

  Vi kanske får se Bella som Vingvärd framöver?

  Svara

   Så länge jag får det solskydd jag beställt i Vingappen och inte hennes klet är jag nöjd!

   Gud vad jag saknar tiden när ens nick sparades. Jag hade tänkt byta till ”krull the warrior king” men det orkar jag inte skriva eller hålla på att klistra in 🙄 (tar för många screenshots så skulle behöva gå in på notes och kopiera om typ varje dag)

   Svara

    Skriver du i en mailadress så sparas ditt nick

    Svara

     Sparas även utan. Skriver aldrig i mail men mitt är sparat.

     Svara

  Gick in på Youtube tidigare och en video från nyhetsmorgon dök upp nästan högst upp i flödet, en intervju med Bella och löd såhär:

  Isabella Löwengrips nybörjarmisstag: ”Jag var för pengadriven” – Nyhetsmorgon (TV4)

  🤷🏻‍♀️

  Svara

   3 år gammal video bör tilläggas. Undrar mest när det ändrades 🤔

   Svara

  Alltså jag kan inte komma över ironin i detta, det är så sinnessjukt roligt 😹

  Svara

   Tycker du på riktigt det är kul?

   Svara

    Jag måste hålla med, det är riktigt roligt! Ironin i det hela liksom.

    Svara

    Fredagsnöje ! Japp tycker det är askul 👌

    Svara

  Förlåt för ot men någon som vet något eller bor i Arninge/Hägernholm? Hur är det att bo där? Funderar på att köpa lägenhet där!

  Svara

   Om du inte tänker flytta i kväll, så kanske du kan hålla dig till ÖS i morgon?

   Svara

    😂

    Svara

    😂😂😂

    Svara

    ÖS?
    Vad är det?

    Svara

   Öppet Spår igår och i morgon.

   Svara

    Tänd ett ljus💥💥💥

    Svara

     Någon mer än jag som har problem med att läsa kommentarerna? Rutan man ska skriva kommentar i flyttar med hela jävla tiden och man tappar bort sig i läsningen. Otroligt störande

     Svara

   Ett tips är väl att åka dit och känna av? Alt kolla fb grupper OM området. Inte en random blogg

   Svara

   Jag bor där! 😄 Trivs jättebra! Snart får vi tågstation också 😅

   Svara

   Det bor mycket konstigt folk där!!! Men de har en fin skola

   Svara

    Varför är de konstiga, människorna som bor där?

    Svara

     Om alla som bor där är märkliga, skulle jag gissa att det beror på miljö, snarare än något nedärvt. Såvida de inte är släkt allihopa, och i så fall kan nog svaret ligga där någonstans…

     Svara

      Haha släkt är vi verkligen inte. Det är ändå Stockholm vi pratar om :’D

      Svara

      Nja nu har du inte tänkt till.

      Jag bodde förut också på ett område med mycket konstiga människor. Det var hyresrätter, och dessutom ett område där nån del av socialtjänsten fick ett antal lägenheter som var för människor med diverse problem… Mentala handikapp o dyl (soc ger inte lgh till vanliga människor så det var alltså människor som inte riktigt klarar sig själv fullt ut…) Så där fanns alla möjliga konstiga typer. Såna med psykproblem. Såna som knarkat bort allt vett. Och förutom sochyrda lägenheter var det som sagt billiga hyreslgh = alla möjliga typer, självklart även helt normala människor som bara har sämre ekonomi, men också ungdomar utan ambitioner mer än att sälja droger, det var mycket människor från botten i samhället, människor som mår dåligt, mycket osunda förhållanden (senast för nån månad sen var en tjej mördad av sin pojkvän t.ex., droger och annan kriminalitet inblandad)….

      Det förstår du väl att det inte är miljön som så….

      Svara

       Jag vill tillägga att jag tillhörde kategorin normala människor med sämre ekonomi. 😉 Flyttade dit efter studier innan jag jobbat ihop pengar nog att köpa något. Och i den staden var det det enda hyresrättsområdet med lediga bostäder (stor bostadsbrist).

       Och igen. Självklart var den stora massan helt normala människor. Men tillräckligt många udda att man reagerade…

       Svara

   Vet folk som köpt hus där, fuskbyggen med mkt fel. Så investeringsmässigt är det nog inte bra. Dessutom ligger det ju väldigt ”ensamt” Jag är uppvuxen i Täby å skulle aldrig vilja bo där, särskilt inte i lägenhet men man tycker ju olika…

   Svara

   Det är ju off, och bussen tar en jäkla tid. Jag har vänner som har hus där och trivs bra, men om du vill ha lägenhet så är det mycket mer prisvärt med lägenhet i Grindtorp, Marknadsvägen eller Åkerbyvägen. Husen är trista men avgifterna är låga, och lägenheterna är välplanerade. Mycket bättre med nära till Täby C!

   Svara

   Beror nog på hur ”off” man vill bo (obs! allt är relativt).

   Svara

  Varför det blev inställt? Det finns en ledtråd i säljtexten: ”Hur tar man ansvar för sin ekonomi i ett samhälle som ständigt lockar till utgifter?”

  Ha, ha, haaaaaaaaa! Karma, Bellsan. Skaffa dig ett jobb.

  PS Till dig som skrev reklamtexten: låt någon annan korrekturläsa, OK? Stavfel ger inte riktigt en känsla av seriositet.

  Svara

   Seriositet. Nytt ord för mig.

   Svara

    seri·­os·­itet [‑ite´t] substantiv ~en
    • till seriös
    Singular
    en seriositet obestämd form
    en seriositets obestämd form genitiv
    seriositeten bestämd form
    seriositetens bestämd form genitiv

    Svara

   Succe☄️☄️☄️

   Svara

  Kan Du inte gå över och granska Kenza lite mer istället? Känns som hennes popularitet börjat dala, hade varit intressant med samma granskning där. Alla vet ju att Bellas rasar så det känns inte helt aktuellt längre.

  Svara

  Sorry för OT, men jag måste verkligen ha råd.
  Jag flyttade nyligen till min allra första bostadsrätt och var jättenöjd. Ända fram till att jag märkte att jag hade en galen granne i porten bredvid.
  Flera gånger i veckan runt 20-21 tar han och klinkar på sin orgel. Ja ni läste rätt, han har en riktig kyrkoorgel hemma hos sig (har ingen aning om hur han får plats med den för han lever på bara drygt 40 kvadrat). Och det är inte så att han spelar, det är liksom inte vackert någonstans, utan det låter mest som att han slår på random tangenter.
  Nu vet jag att alla kommer att säga att jag ska prata med honom, men grejen är att han skrämmer mig så fruktansvärt. Han är väldigt psykiskt instabil som pratar i tungor för sig själv när han är ute och går och mellan klinkningarna på orgeln sitter han och gallskriker väldigt aggressivt åt sig själv.

  Vad ska jag göra? Flytta är inget alternativ för jag har äntligen hittat världens bästa läge.
  Snälla, snälla, ge mig några råd

  Svara

   Grattis! 😬

   Svara

   öronproppar? Köp ett trumset? Fiol och förstärkare? Det senare funkar allra bäst om du inte alls kan spela fiol. Stråkinstrument kan låta ohyggligt illa, jag rekommenderar det.

   Svara

    Idag använde jag faktiskt brandvarnaren mot väggen. Satan vad det lät!
    Men inte slutade klonkandet för det. Jag tror att gubben själv sitter med hörselkopor…

    Svara

   Ta det med och via föreningen! Antagligen är du inte den enda som störs, och då kan ni gemensamt försöka att prata med honom. Och om det inte går kan föreningen vidta åtgärder.

   Svara

    Det är också något som är jätteskumt! Grannarna verkar tycka att det är charmigt!
    Jag fattar verkligen inte det här. Det låter ju hemskt
    Men det kan också vara så att det bara är jag som hör så pass mycket av det, eftersom jag bor vägg i vägg med honom.

    Svara

     Trot eller ej men jag tror du kommer vän ja dig lite också. Om du är nyinflyttad är det såklart vidrigt men om två veckor kommer du nog uppleva hans klonkande som inte vackert men ”normalt.”

     Svara

      Jag har bott här sedan i somras. Jag tvivlar på att jag kommer vara van om två veckor 😉

      Svara

     Lite charmigt är det ju 🙂

     Svara

      Inte någonstans om man bor vägg i vägg. Tänk en mörk höstkväll, det blåser ute och regn smattrar på fönstren. Plötsligt börjar du höra högt orgelspel som kan kallas allt annat än musik.
      Inte.charmigt.någonstans

      Svara

     Testa att be någon från styrelsen att komma och höra när han härjar som mest? Vet dock inte hur sannolikt det är att få bort honom. Testa att ljudisolera. Annars tror jag att det blir så att du får flytta med tanke på att han hämnas genom att störa mer efter du har klagat och risken för att det eskalerar.

     Svara

   Om du tänker efter riktigt noga själv, vad är det vettigaste att göra om du inte vågar prata med honom?

   Svara

    Åh, just det. Jag missade en viktig del i allt. Sorry.
    Jag har redan pratat med föreningen, som vidarebefordrat det till förvaltaren, som jag tror har pratat med honom.
    Men det gjorde det hela bara ännu värre. Grannen har låtit ännu oftare efter att jag gick till föreningen i alla fall.
    Så, det verkar inte funka.

    Svara

     Jag skulle kontakta en jurist isåfall, man får inte störa hur som helst.

     Svara

     Hade läst i stadgarna och kollat specifik om det finns något gällande trivsel. Hade tagit upp det med styrelsen igen, och om det fortfarande inte funkar kopplat in en jurist.

     Svara

   Ta med en bok, sedan lutar du dig mot ringklockan tills han öppnar.

   Svara

    Jag nämnde att han var en schizofren, psykotisk gubbe som pratar i tungor och är väldigt aggressiv när han sitter och klinkar på orgeln?
    Att ringa på just när det stör är ingenting jag tänker göra

    Svara

     Kanske bara är kristen och ber till gud med tanke på att du säger han pratar i tungor, de kan en del frikyrkliga göra.
     Sen kanske han övar på orgeln inför söndagens kyrkomöte?

     Svara

     Jag måste fråga.. är det i Göteborg du bor? Vi har här nämligen en man som i många år gått runt på stan och pratar i tungor och sjunger opera samt verkar väldigt troende. Råkade hamna bredvid honom och hans mamma hela vägen från plan till hotell på semester en gång. Det var en upplevelse.

     Svara

   Är det här så akut att det inte kan vänta till Öppet spår imorgon?

   Svara

    Bra mkt roligare än det 78e inlägget om Bella på en vecka…

    Svara

    Många har liv också. Imorgon är det just fredag. Då hade i alla fall inte jag tänkt att sitta hemma framför datorn 😉

    Svara

     Just därför som det även finns ett ÖS på onsdagarna också.

     Svara

      Men herregud. Ska man verkligen behöva vänta en hel vecka om det är något man behöver hjälp med?
      Seriöst, slappna av!

      Svara

       Men alltså det här är en blogg om bloggar. Inte en sida där man frågar random folk om hjälp i livet. Då kan man vända sig till Familjeliv eller FB. Kanske särskilt då blogginnehavaren bett oss att inte ta över kommentarsfält med OT-grejer. Vad tror du om det?

       Svara

        Om du tycker att jag inte ska kommentera får du be ägaren att blocka mig. Annars tycker jag att du kan svara samma grej till alla andra kommentarer som inte kommenterar just det inlägget handlar om.

        Svara

         Du vet den där lilla rektangulära boxen högst upp i din webbläsare? Om du skriver http://www.google.com där så öppnas en hel värld av andra ställen du kan fråga om hur man handskas med störande grannar. Det här är inte rätt forum och dina OT kommentarer är inte välkomna här. Det finns många ställen som är bättre lämpade för den frågeställningen.

         Svara

          Jag har inte blivit blockad än. Så det verkar som att det bara är du och 9 till som inte uppskattar annat än en kommentar som handlar om Bella

          Svara

     Dator? Vem använder det? Jag läser här jämt och är inte ens hemma can you imagine!

     Svara

      Läser ja, skriver: inte så mycket. Jag sitter vid datorn då
      Dessutom gäller det mobilen också. Det är inte så trevligt eller hänsynsfullt mot middagssällskapet om man ska sitta och kommentera på en blogg under hela middagen.
      Ändå, ta ett chill pill

      Svara

       Är det endast under middagen du har tillgång till din mobil? Stackars.

       Svara

   Gilla läget. Mycket svårt att vräka folk. Öronproppar?

   Svara

    Men då kan man ju inte själv titta på tv tex. Feel you, mina grannar över mig har 0 respekt för andra grannar, pratat med dem flera ggr. Så jobbigt att jag ibland sitter och lipar i frustration.

    Svara

     Tips, investera i ett par riktigt bra hörlurar. Jag har ett par AudioTechnica med bluetooth som kopplar till min tv. Jag kan kolla på vad jag vill utan att störa grannarna eller min man.

     Svara

      Jag har bluetooth hörlurar men trots att de är Sony går de ej att koppla till mitt playstation (kollar Netflix genom det). Så jäkla dåligt -.-

      Svara

  Ot
  Hur tyckte ni att Elsas nya frisyr blev?
  Hon skulle klippa lugg, blev och det är ju verkligen lugglight! 🤨

  Svara

   blev gardinlugg

   Svara

   Superfint!

   Svara

   Tycker det blev supersnyggt! Väldigt filmstjärna. Men, ”lugg”. 🙂

   Svara

   Elsa vem?

   Svara

    Billgren

    Svara

   Snyggt tycker jag! Men det är ju ingen lugg per se.

   Svara

  Men alltså instastoryn när Bellsan håller i en diktsamling av Tranströmer på Hedengrens bokhandel. Ska hon låtsas ha ett djup nu och söka tröst i poesins värld?? Tillåt mig att dö lite av garv.
  Hon skulle väl inte förstå en enda av hans metaforer.

  Svara

   Ja, det är bara så sökt och patetiskt.

   Svara

    Meh. Hur vet du att hon inte gillar dikter? Skärp dig.

    Svara

     Du nu igen! 😂
     Alltid lika ilsk! ”Skärp dig”

     Svara

   Alltid retar det väl Schulman!

   Svara

    Vem av dem?

    Svara

     Tom-Allan

     Svara

      😂

      Svara

   Det är förstås bara positivt om fler läser dikter. Många av hennes följare följer kanske inte så många andra som visar upp Tranströmer och jag bryr mig inte så mycket om BN inte läser den, även om det säkert hade varit givande för henne, tycker ändå om att hon visar upp den.

   Finns ju betydligt värre saker att visa upp i sina stories än en diktsamling.

   Svara

    Bättre än att fota sig med pasta som man inte tänker äta …

    Svara

    Men det är konstigt i sammanhanget.

    Svara

     För att?

     Svara

    Håller med om att fler bör ägna sig åt intellektuellt stimulerande läsning. Men det blir ju ytterst komiskt när en sådan ytlig människa som Bellsan plötsligt låtsas ha ett intresse för poesi. Tror inte hon lyckas lura någon. En bok av läckberg hade varit mer passande.

    Svara

     Oh herre. Skärp dig? Vad ger dig rätten skriva sådär och vad vet du om vad hon läser…de här kommentarerna har helt spårat ur. Hoppas camilla tar en bellafri vecka.

     Svara

      Föreslår att du tar en BB-fri vecka.

      Svara

       👍🏻

       Svara

      ”vad vet du om vad hon läser?”. Tja… Blondinbella har ju upprepade gånger skrivit om vad hon läser och eftersom det uteslutande har varit facklitteratur från NYT best seller list och skönhetsmagasinså tror jag vi kan utesluta att Thomas Tranströmer någonsin stått på hennes läslista.

      Svara

     Hon är inne i en bokhandel. Det är inte så att hon verkligen suttit där och läst boken!
     Allt hon gjort är att plocka fram en bok ur hyllan och ta en bild på den.

     Folk sväljer verkligen betet med krok och allt 😂

     Svara

   ”Den här kvinnan köper och köper saker för att kasta i gapet på tomrummet som smyger bakom henne.”
   Tomas Tranströmer

   Ovanligt träffande i hennes fall.

   Svara

    Mitt i prick!

    Svara

    Vem?

    Svara

   😂😂😂🤓🤓🤓

   Svara

  Camilla! Det skulle vara intressant om du skulle skriva lite om lögnaren Cissi W, men du kanske är för bra kompis med henne? Du skriver om My och Isabella menar jag och Cissi är i samma liga.

  Svara

   Cissi är bara boring, det är Bellsan som står för underhållningen.

   Svara

   😴

   Svara

   Är detta FV Som skriver eller 😂 Var du med när hon blev utsatt? Du verkar insatt!

   Svara

    Insider information …

    Svara

    Jag tror att de flesta tror CW när det gäller FV (tyvärr kan hon bli dömd för förtal oavsett även om det är sant).
    Men, det är verkligen en hel hop av lögner som har uppenbarat sig iom Gardet-Debaclet och jag misstänker att det är vad kommentarerna om att tittanärmare på CW grundar sig i. Dessutom tycker jag personligen att det finns en hel del likheter med IL, I alla fall I mängden projekt som haussats och försvunnit…

    Svara

  ”Ibland är det kanske bra att vara en stor fisk i ett litet land, än en liten fisk i ett stort land”

  Bella, du skulle nöjt dig med Sverige och möjligtvis något grannland… bella, behöver du låna cash? ring mig. bra ränta.

  Svara

  Den här gåvan som Lunar vill skicka ut, är det en offerkofta eller en offerall? Kan behövas ute på Elfvik, nu när det blåser snålt.

  Svara

  Det går bra…..nu!

  Svara

  Lunar skulle skicka hem ett plagg troligen för de hade frågat om storlek. Schysst tisha kanske:)

  Svara

   Hur kommer Nouw in i bilden? Är det inte en bloggplattform? Var det tänkt att Isabella skulle byta till den nu efter att hennes besökssiffror har avslöjats?

   Svara

   Eller ett plagg från Elloskollektionen? En vinterkappa kanske?

   Svara

  Ja Camilla ljuger och förvränger sanningen lika mycket som Bella. Haha minns ni det grandiosa CVt eller vad det var som Camilla hade knåpat ihop om sig själv?

  Svara

   Ja, det är tur att Bellsan ständigt talar sanning om allt, jämt och hela tiden, både på in- och utandning. På klanderfri svenska, inte någon kackig högstadieengelska. Pust!

   Svara

  Finns nog pengar lite här och där

  Under odds tid visade hon upp ett Sparkapital på 500 000. Var Sjukt nöjd med det. Hon har väl uppgett Att barnen har sjusiffriga belopp på sina konton, så de klarar sig.

  Svara

  Bästa och mest insiktsfulla inlägget enligt mig i en blogg på LÄÄÄÄNGE!

  / Lev och må bra, men Gör bra också!

  Svara

  Alltså oavsett om det är en så stor ”kris” som det framstår, och även fast IL säger att hon försöker skapa transparens och yadayada. Hur kan man försöka ”rida på vågen”? Hela grejen är så sjuk, även om det är fejk eller inte. Riktigt jävla obehagligt är vad det är.

  Svara

  Lever över sina tillgångar.
  Ljuger utan skrupler
  Lurar hela sin omgivning
  Repeterar Lögner

  Kris?

  Svara

  Tycker hennes agerande är mycket märkligt . Fast det är ju klart när man tänker efter så har hon väl aldrig betett sig ”normalt”
  Varför gick hon inte ut direkt vecka ett av den så kallade krisen och skrev att -Det är lite mycket nu så jag tar en blogg/insta paus för att kunna fokusera. Samt stängt av kommentarsfälten. Nu har hon snyftat ur sig halvkvädna visor i flera veckors tid och spekulationerna frodas. Jag ser det som om att det är precis vad hon vill. Hon är inte mikrofonkåt hon är pinsamt uppmärksamhetskåt.

  Svara

  Jag tror att den som skriver under nicket efternamn 08 på fb är hennes egen far.

  Svara

   Tror inte det, men är inte säker. Den personen är extremt aktiv i massor av trådar och ”vet” mycket om alla kriminalfall som sker typ.

   Svara

  Noterade precis när jag såg hennes story att hon har olika färg på nagellacket på den cheesy filmen från Stureplan (klarrött) och senare med kaffet och diktsamlingen (brunt). Har svårt att tro att hon mitt i krisen har tid och råd med en manikyr, alltså är något av tillfällena definitivt gamla bilder alternativt någon annan som ställt upp 😯 Inte särskilt förvånande kanske, men talar sitt tydliga språk tycker jag

  Svara

   Bra spanat!

   Svara

   Blir inte förvånad om både filmklipp å bilder är gammal skåpmat… IL har kanske i själva verket checkat in på Palmen i Dubai, å vilar upp sig med kärleken….

   Svara

    …dessutom har hon ju blåjeans på sig på bokbilden, och den typen av byxor använder hon väl inte längre. Så den bilden kan ju lika gärna va två år gammal. Who knows?

    Svara

   Det är inte heller hennes skratt när barnen kör trick or treat

   Svara

    Hon är väl med Balder B…e på någon utlandssemester. Men sen hon träffa honom får hon inte längre använda sociala medier som hon brukat göra.

    Svara

    Jo, det är det

    Svara

  Har man levt i en drömvärld i flera år och plötsligt hamnar rakt in i verkligheten, då kan det bli lite jobbigt…..

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.