Allt man glömmer kan man köpa!!!

Nu är ju visserligen den sida av väskan som Isabella packat stängd så vi kan inte se vad hon stoppat ner, men med tanke på att Gillis själv valt ut både Scream-mask och tandborste så borde det inte gå någon nöd på honom, oavsett vad mamma lagt ner.

Vissa av Isabellas läsare verkar lite oroliga över att hon ansvarar över packningen och undrar lite över var teamet tagit vägen men jag tror vi kan vara lugna.
Med största sannolikhet så finns det gamla packlistor att tjuvkika på och skulle Isabella mot förmodan ha glömt något så går det mesta att köpa i närmaste affär.
En scream-mask kan kanske vara lite svårt att hitta nu när Halloween är över så det känns tryggt att se att Gillis reda packat ner den tillsammans med tandborsten.

Isabellas läsare har tidigare ifrågasatt hennes oförmåga att packa, eftersom hon kan bygga bolag (en sanning med modifikation visserligen med facit i hand) men redan här kunde jag sympatisera med svårigheterna att packa till barn, så förhoppningsvis har Isabella liknande listor till barnen som till sig själv men där p-piller är utbytt mot Peppa Pig (Greta Gris) och munsköljet ersatts av en monster truck.

Vad hände förresten med Isabellas Nyhetsbrev?
Någon som vet?

309 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det är nu bara drygt två månader kvar av 2019. Hur många saker var det nu Bellsan hade som mål att uppnå i år?

  Svara

   Hon har funnit kärleken!
   Amor vincit omnia….

   Svara

    Fast det var väl inte ett av hennes mål?

    Svara

     Enligt inlägget som jag länkade till nedanför skulle hon hålla sig singel året ut. Men så träffade hon Erik, miljardären. Perfekt för en affärskvinna som ”bygger bolag i miljardsklassen”.

     Svara

      Hon säger alltid efter ett uppbrott att hon ska vara singel nu. Det håller aldrig mer än tre månader.

      Svara

       Det är väl helt fantastiskt att hon träffar någon igen?
       Man kan ju inte alltid styra över känslor. Vi som vet vi vet…

       Svara

   https://www.isabellalowengrip.se/2018/12/31/mal-2019/

   Och för dig som inte vill skänka bort klick till Isabella Löwengrip kommer texten här:

   ”Varför jag har mål istället för löften beror på att det är mer produktivt med mål.”

   ”Är ni redo? Det är knappt att jag själv vågar skriva ut dom. Men att sikta högt har hittills varit ett vinnande koncept som tagit mig långt. Man måste våga satsa.

   1 Ett fullt fungerade hemma-team är kravet för att allt jag vill göra ska vara möjligt. Utan det går det inte att vara 28 år, 70 anställda och barnen på halvtid med miljardmål. Det innebär att jag har Ida och Lovisa som hjälper mig med huset, alla inköp och stöttning med barnen när schemat inte går ihop. Men syftet med all hjälp är att jag ska kunna hämta och lämna under mina barnveckor. Min livvakt går upp på halvtid för att jag ska kunna känna mig trygg i mitt jobb (reser andra halvan eller har kontorstid) samt Matilda börjar som kock på mina veckor med barnen. Allt måste flyta på smidigt hemma. Frukost serverad, strumpor i ordning och vällagad hälsosam mat till familjen.

   Det är höga kostnader för att kunna ha min vardag men jag ser det som en investering. Det är mitt enda sätt för att kunna frigöra tid och energi för att kunna växla upp med karriären.

   2. Hälsan först. Jag har levt så i två år och det är grundläggande för att orka. Träningen prioriteras i kalendern, två pass i veckan med min PT Pontus där vi kör styrka och så 1-2 egna pass i veckan där jag gör vad jag är sugen på. Långsiktiga målet är dock att träna varje dag men där lägger jag inte ribban i år. Jag kommer fortsätta året utan alkohol vilket känns bra. Under 2018 blev det periodvis väldigt lite sömn på ca fem timmar varje natt och i år ska jag försöka få sju timmar varje natt. Jag behöver inte sova så mycket men kroppen behöver.

   3. Fortsätta bygga bolagen. Löwengrip Beauty lanseras i Australien, vi fortsätter etablera oss i USA och UK och till hösten får vi kanske chans att dopp tån i Kina. Vi har 50 % tillväxtmål vilket innebär att vi ska upp till 120 miljoner. Löwengrip Invest (mitt lilla egna bolag) ska upp till 18 miljoner i omsättning och det är bara för mina sociala medier och varumärkesutlåning. 2019 är året då jag fakturerar 100 000 kronor för varje gång min kyl öppnas på instagram.

   4. Nordic Tech House flyttar in i nya gallerian (eller det gör alla våra bolag) men NTH kommer också att driva ett retail-lab vilket känns väldigt spännande. Det är dags att knäcka retail-koden. Vi kommer ha ett enormt kontor till alla anställda samt en retail-del för alla våra varumärken. Under året lanseras också Hermine Hold och jag tror faktiskt att det kommer att bli en succé. Vi har redan fått ordrar, folk slåss om att få investera och teamet som driver HH är outstanding.

   5. Jag vill gärna sjösätta Löwengrips lillasyster ….. LCC! Min tanke är att det blir ett skonsamt budgetmärke som produceras i Sverige och som ska finnas i all dagvaruhandel. Alltså i alla mataffärer och dylikt. Tanken är att Löwengrip ska upp i premium under åren och dom blir ett bra komplett till varandra. Vi har redan börjar jobba med produkterna och det är så roligt. Jag har fått en till bebis!

   6. Min digitala klon Gabrielle ska äntligen gå live -På riktigt. Vi smygstartade lite under 2018 för att jag ville etablera henne i Sveriges press. Nästa år kommer hon vara up and running (med några klon-vänner) och då får ni se vad jag har i åtanke. Väldigt roligt.

   7. 2018 tog Flattered (vårt skomärke) in kapital från Spiltan och jag sålde även av lite aktier (kunna investera i annat). Det ska bli spännande att se vad bolaget hamnar med en påfylld kassa bakom sig!

   8. Natural Cycles grundare har flyttat till NYC för att verkligen slå globalt. NC är det enda digitala preventivmedel som har blivit godkänt i USA och jag tror fullständigt på att NC är Sveriges nya Spotify. Jag är stolt att få vara delägare i bolaget. Framför allt att få ha hjälpt en miljon kvinnor att slippa hormoner!

   9. … På tal om NYC så kommer jag vistas där så gott som varje månad för att öka chanserna för att Löwengrip ska etablera sig där. Pingis kommer att spendera hösten i Australien så vi jobbar från två olika värdsdelar. Då är det tacksamt att vi har ett starkt team på kontoret.

   …Okej vi hoppar till lite privata mål

   10. Pool och båtköp skrev jag ju om igår. I sommar vill jag dock hyra ett hus i St Tropez och vara där hela sommaren (hemma-teamet hänger på). Planen är att Odd kan komma ner och vara lite där med oss (enklare att flyga fram tillbaka under veckorna med Netjets). Stora målet är att ha ett eget hus i St Tropez men det kommer nog att bli 2020. Det får bli en 30 års-present till mig själv.

   11. Jag har som mål att skapa fina minnen med mina barn och investera ännu mer i mina vänrelationer. Mina vänner har ställt upp enormt för mig under min tuffa höst. Gällande kärleken så har jag som mål att hålla mig singel året ut. Jag skulle behöva det. Jag blir ofta uppvaktad men att träffa någon med rätt intentioner känns omöjligt. Därför pausar jag allt lite…

   12. Fortsätta vara innerstyrd. Meditera och göra plats för reflektion. Är jag för forcerad blir min inre röst för svag så att jag inte hör den. Därför behöver jag ha tid för just meditation och varva ner, då kommer rösten/magkänslan tillbaka.

   13. Våga vara jag. Jag är en rätt knepig människa. Allt i mitt liv kretsar kring att bygga bolag i miljardklassen och det är inget jag skäms för. Det innebär en hel del uppoffringar och ibland en känsla av ensamhet. Men det är värt allt. Jag skulle aldrig någonsin byta bort det. Tvärtom hitta andra likasinnade istället eller människor som accepterar mina prioriteringar och hejar på mig istället.

   Summan av kardemumman: 2019 blir ett starkt raket-år där vi skalar up allt vi påbörjat. Det finns några ess i rockärmen som jag inte kan dela med mig av än. Privat så gäller det att hålla mig pigg, laddad och endast göra det jag är bäst på och tycker är roligt. Det är ett vinnande koncept för att växa snabbt.”

   Svara

    Wow, första punkten… I den visar hon ju att hon INTE kan bygga bolag och vara framgångsrik osv, egentligen.

    Svara

     Fast jag tycker inte hjälp hemma är fel. Många högt uppsatta män med familj har en fru som offrat karriär för familjen och för att få det att funka. Varför kan inte kvinnor ha stöttning utan att det är fel? Att satsa på sin karriär, med timmarna som kommer därtill, är inte helt tidsmässigt förenligt med kids med diverse aktiviteter. Om man vill ha båda kanske man måste skarva lite, typ som i att ta hjälp/ha nanny. Kan rada upp hur många exempel som helst i min närhet som byggt karriär och inte gjort det utan hjälp. En fd chef skröt om att han inte tagit en enda VAB-dag (barnen var nästan myndiga, frun tog allt ansvar för barnen och mannen reste mest hela tiden). En annan om att han glömt barnen på dagis lite för mkt så frun tar all hämtning därefter då han inte var pålitlig nog. En tredje berättade att han mutade deras door man (bor utomlands) som hämtade barnen på dagis (sjukt nog) men att hans fru skulle gå ner i tid nu för att lösa det. Jag vet typ ett exempel där båda hade karriär och då hade de nanny som även lagade mat samt städhjälp. Tycker inte det är så farligt även om Bellas team kanske var lite större än nödvändigt.

     Svara

      Du har rätt, och kruxet för IL var nog att hon långsiktigt inte hade ekonomiska förutsättningar för ett så stort team. Eller möjligtvis prioriterade hon annat så pengarna inte räcker till ett team nu 🤔

      Svara

       Hon kunde behållt Odd och sparat en massa pengar 🤷‍♀️ Kan kvinnor vara gratis arbetskraft kan män tänker jag. På tal om gratis arbetskraft. Bränderna i Kalifornien bekämpas just nu till 20% av interner som får betalt $1/h. Efter de blivit frigivna från fängelset får de däremot inte anställas som brandmän. Fängelseindustrin i USA är verkligen big businesse.

       Svara

    Det är ju verkligen inte fel att sikta mot stjärnorna, men man måste nog ändå vara medveten om att det är bra om man når trädtopparna 🤔 och flyger man för högt eller för snabbt är nog risken stor att det blir upp som en sol och ner som en pannkaka 🥞 målen är bra content, men det är nog väldigt risky att försöka agera som om man redan uppnått dem 😬

    Svara

    Hon äger inget..! Det är de stora företagen som hon knegar för och promotar. Precis som Greta jobbar åt bil industrin i Tyskland El bilarna derfor hon tala klimat.

    Svara

   Det är så komiskt att läsa hennes mål för det här året.

   NYC, Australien, UK, Kina, klonen Gabrielle, NTH.

   Ja, vad ska man säga? Ibland går det käpprätt åt skogen.

   ”Allt i mitt liv kretsar kring att bygga bolag i miljardklassen och det är inget jag skäms för. Det innebär en hel del uppoffringar och ibland en känsla av ensamhet. Men det är värt allt. Jag skulle aldrig någonsin byta bort det.”

   https://www.isabellalowengrip.se/2018/12/31/mal-2019/

   Svara

    Vilket skådespel. Pinsamt.

    Svara

    Saker som är extremt konstiga: Att de inte kunde fixa utseendet på klonen jag menar det kan ju inte vara så svårt. Att målet var att fördubbla omsättningen, inte verklighetsförankrat för de flesta företag.. Att hon skriver 70 anställda, i somras nämnde hon även 90 anställda. Var är de? Den tredje oktober skrev hon själv på bloggen ” Nu är vi 25 anställda (Löwengrip Invest och Löwengrip Beauty)”. Många människor tycks ha gott upp i rök, kanske dags att koppla in GW på fallet. 😉

    Svara

     Ja! Älskar GW! 😍

     Svara

   Så himla roligt och humoristiskt inlägg! Skrattade högt åt dina fyndiga formuleringar! Klockrent!!!

   Svara

  Det första jag tänker är, herregud vad mycket godis det barnet äter!

  Svara

   Är det mycket?

   Svara

    Skulle inte ens kunna trycka i mig hälften av det där på en bra dag. Men han kanske bjuder runt..

    Svara

    Ja det tycker jag!

    Svara

   Lär säkert bli bus eller godis så kommer bli ännu mer godis 😜

   Svara

   För nåt år sen hette det att hon minsann aldrig skulle ge sina barn godis (deras favorit var ändå mörk choklad och tryffelsalami) eller leverpastejmackor och liknande. Men så fort hon är ensam med dem är det marabou i stora lass och rostade mackor med Nutella som gäller.

   Svara

    Man kan väl ändra sej 😀

    Svara

     Kallas även att dratta på arslet från sina höga hästar.

     Svara

     🐟🐟🐟

     Svara

    Och innan dess tryckte hon i dem mängder med sötsaker.. Hon älskade visa upp hur mycket godis de fick och då var de bara ett par år gamla..

    Sånt trams med att vara hälsofreak i ena stunden, och nästa inte verka fatta alls att man bör begränsa sina småbarns sockerintag (av normal omtanke)

    Svara

     Min kommentar handlade om det extrema åt bägge håll, inget annat. (Bella vill själv heller aldrig vara lagom, det är nog en av alla hennes största styrkor..)

     Svara

      Blinkade till när jag läste sista ordet, ”största rynkor” 😂

      Svara

    ”En ruta mörk choklad”

    😂😂😂

    Svara

   Du har inga barn själv va? Å heller aldrig gått en runda bus el godis..?

   Svara

    Jag har barn (världens tröttaste härskarteknik btw) och aldrig i helvete att de skulle trycka en halv 200-grams marabou och tre full-size plopp på en helg. Fler frågor?

    Svara

     här kommer en till fråga:
     vem säger att man måste äta upp allt godis?

     Dina barn kanske gör det men vissa barn har koll på hur mkt de får äta oavsett hur FULL SKÅLEN ÄR.
     å andra sidan vet du inte hur många barn som ska äta just detta godis.

     ta ett glas & slappna av vet jag du verkar väldigt uppspelt att av se för mycket godis

     Svara

      Det enda som saknades från den här kommentaren var: ”Du verkar inte må bra. Sök hjälp!”

      Svara

     Ingen här som hindrar honom att äta?

     Svara

      Nä, bara vuxna som mobbar barn.

      Svara

       Är det verkligen mobbing att tycka att en unge äter mycket godis?

       Svara

        Förstår inte vad du har med att göra hur mycket godis Bellas barn äter?

        Svara

         Hon publicerar det för hela världen med syfte att få reaktioner.

         Svara

          Gå och lägg dig…

          Svara

          Och du gick på det!

          Svara

     Inte mina heller? Varför innebär ha barn automatiskt rediga mängder godis?

     Svara

     AGREE!!!! Reagerade också på tre-fyra dubbelplopp OCH chokladkaka 😳

     Svara

      Ja, HERREGUD så hemsk! Bäst att du sätter dig ner innan du får dåndimpen! 😱

      Svara

      Men jösses han fick det ju när han gick trick or treat.

      Svara

     Har en fråga, hur gör man för att bli så där perfekt och felfri Anonym 15.19?

     Svara

      hahaha bästa jag vill också veta 🙂

      Svara

      Är det perfekt och felfritt på din planet att inte låta barn klämma ett halvt kilo godis på helgen behöver du nog ta tag i en del saker i ditt liv. För de flesta är det en enkel självklarhet.

      Svara

       Och du vet att han klämmer i sig allt på samma gång? Och att han inte delar med sig? Herregud..

       Svara

     Man ger väl bort godis till andra barn också?

     Svara

     Helt omöjligt att kommentaren 15:19 gillats av 108 personer. Någon som uppenbarligen sitter med sitt vpn och klickar gilla på sina egna kommentarer.

     Svara

      Hur är det omöjligt?

      Svara

       Verkligheten …om du lever i en sådan …

       Svara

      Tänkte på samma sak

      Svara

    Argumentationsteknik på dagisnivå.
    HAHA!

    Svara

   Inte direkt, men jag trodde Gillis och Sally bara åt små bitar mörk choklad…

   Svara

    Visst. Gillis njuter mest av en fin årgångs-Calvados framför brasan. Samt en kubansk cigarr.
    Sofistikerade ungar de där.

    Svara

     Fräscht att du kritiserar barn, verkligen moget av dig. Hatten av för bövelen! 🎩

     Svara

      Haha vem kritiserar barn? Snarare kritik mot Blondinbellas ständiga lögner och överdrifter.

      Svara

      Är du bekant med satir?
      Tror du verkligen att jag kritiserar ett barn?
      I så fall har du problem med läsförståelsen.
      Men jag tror bara du vill förfasas och skälla lite på någon.
      Ha en underbar kväll!

      Svara

       Och det kommer från rätt person menar du?
       Lite självinsikt skulle göra dig gott!

       Svara

        Imbecill.

        Svara

         Men åhh, tog du åt dig?!?

         Svara

          Tror inte att du har några studieskulder, eller hur?

          Svara

           Jo, men din analysförmåga däremot har en del brister.

           200 poäng genusvetenskap på Södertörns högskola?

     Jäklar så pinsamma kommentarer. Jag gillar egentligen den här bloggen men nivån har ju gått helt under isen. Trist att alla vettiga människor verkar ha försvunnit och ersatts av riktigt bittra hatare som vill ha likes på barn och deras Halloweengodis. Blä.

     Svara

      Läser numera kommentarerna under Bellainlägg väldigt sällan. Varje gång jag väl gör det blir jag avskräckt av den låga nivån och mobbarjargongen. Nivån blir bara lägre och lägre tyvärr.

      Svara

    Har aldrig träffat på en unge som älskar mörk choklad. Undantaget stackare som aldrig fått smaka på något annat än det. Mörk choklad är väldigt bittert, och precis som kaffe något vuxna tvingar sig att tycka om.

    Svara

     Min fyraåring älskar mörk choklad och hon har ätit både ljus, mörk o mjölkchoklad. Så det är ju inte otroligt.

     Svara

      Det är s.k. anekdotisk bevisföring.
      Du kan alltid hitta någon som inte följer mittfåran.
      Din 4-åring kanske gillar svart kaffe utan socker till frukost men det bevisar inte att 4-åringar gillar kaffe.

      Svara

       Lina påstår inte att 4-åringar generellt gillar mörk choklad utan skrev bara att det inte är omöjligt för ett barn att gilla mörk choklad även om hon har testat annan choklad som svar på ”aldrig träffat på en unge som älskar mörk choklad. Undantaget stackare som aldrig fått smaka på något annat än det”

       Svara

     Även min 3-åring gillar det! Hon gillar ljus choklad med. Hon gillar allt som är choklad!

     Svara

      Min dotter också! Hon älskar all choklad!

      Svara

     Min 2+åring har ätit mörk choklad sen han var typ ett. Han tackar ju inte nej till Marabou heller men inte får jag ha den 70 % -iga ifred.

     Svara

      Gulligt ändå! 😊

      Svara

      En 1-åring”ska inte äta choklad, hur började ditt barn med det?
      Kan dom inte fråga efter godis ska man väl inte ge dom det, det kommer väl med tiden ändå.

      Svara

       Du borde byta ditt alias till Bloggbevaknings lille polis!

       Svara

     Min 5 åring gillar mörk choklad och kaffe 😆 och jo, han äter vanligt choklad och godis också.

     Svara

    M

    Svara

     MMmmm marabou

     Svara

   Det har väl verkligen inte du det minsta med att göra!

   Svara

  Haha minns nu när hon jämt skröt om sitt mål att ha en person som fixade henne varje morgon..
  ”Hej då, Sverige!”
  Inte lika glammigt längre.

  Svara

   Oj L, hört talas om Karma?
   Bara för att en människa har drömmar och att det sedan går fel, så ger det inte dig rätt att vara spydig och hånfull.

   Svara

   L//
   Tänkt samma!
   Måste hon papiljotta mm själv numera?
   Ohh vad jobbigt de måste va.

   Svara

  Det går inte en dag utan att du skriver om IL. Tycker inte det är okej, att sparka på någon som redan ligger. Du verkar vara besatt av denna unga tjej ? Du som är äldre borde veta mer.

  Svara

   Slappna av….

   Svara

    Sluta och säg åt folk vad de ska göra, sköt dig själv istället eller håll käft!

    Svara

     Det här kommentarsfältet verkar vara mer än du kan hantera känslomässigt.
     Du borde skaffa dig coping mechanisms om du ska hänga här.

     Svara

      Och du borde chilla ner med dina härskartekniker. Känner du dig stor och tuff nu? 😂

      Svara

       Ja, jag är väldigt stor och tuff….herregud, känns som att vara på lågstadiet igen. Min pappa kan spöa din pappa.

       Svara

        Ja men då har du ju hamnat rätt här i kväll. Passar din person perfekt med dagisnivån, något som du gärna bidrar med själv uppenbarligen. 👶🏼

        Svara

     Du kanske ska fundera på varför du reagerar så starkt på något så banalt som en skvallerblogg om någon du inte har någon relation till.

     Svara

      Om man tror att det är banalt att skriva om en person varje dag som det skrivs här så har man helt tappat referensramarna. Se kommentarerna om små barn häruppe. Det är ju riktigt äckligt, ursäkta mig.

      Svara

      Ska hen fundera över varför hen reagerar på mobbing och trakasserier inkl av fem (?) åringar. Jag tycker snarare du bör fundera över varför du inte reagerar. Man är ju avtrubbad eller mobbare om man tror det här kommentarerna är okej.

      Svara

     Till skillnad från vad du gör just nu…? Bra att du föregår med gott exempel!

     Svara

   Di har missförstått hela IL.
   UTAN uppmärksamhet försvinner hon.
   Hon UPPSKATTAR all publicitet.
   Så du behöver inte vara orolig å hennes vägnar. Förövrigt går inte ålder och förstånd hand i hand.
   Hej hopp

   Svara

    Sitt varumärke har Bella förstört HELT på egen hand.
    Du måste lära dig av vara lite mer kritisk.

    Svara

     Du med. Hon har trakasserats härinne ibland dagligen i flera år. Och massa små dumskallar går på det och tror verkligen hon är en dålig människa för det står ju på bloggbevakning. Källkritik är bra…

     Svara

    Vad tror du är bäst ifall du vill marknadsföra dej som aktuell i samtiden och som en viktig kanal för produktplacering?

    A: publicitet
    B: anonymitet

    Svara

    15.39 håller verkligen med. Och du har verkligen helt rätt i att C förstör för sig själv. Hon verkar själv dock inte förstå hur hon framstår.

    Svara

   vem ligger?
   HAHAHA du menar väl för guds skull inte IL?? Dagens skratt 🙂

   Svara

    Hon är väl i Gbg eller?

    Svara

   På vilket sätt ligger Bella menar du?
   För att hon eventuellt inte kommer att ha råd att behålla sitt enormt stora hus för 26 mille? Eller för att hon levt över sina tillgångar bara för att det är så härligt när folk tror att man är jättejätterik? Eller för att hon ljugit, lurat och manipulerat människor i sin iver att kunna tjäna mer pengar?

   Svara

    Skulle inte säga att huset är enormt. Det mesta är dubbel takhöjd…

    Svara

     300 kvm anses stort av de allra flesta. I synnerhet i Stockholmsregionen och för en kvinna som bor ensam med två barn som bara är där på halvtid.

     Svara

      Stort, men inte enormt.

      Svara

       OK whatever.
       Tror att de flesta stockholmare inte skulle hålla med dig. Genomsnittlig boyta i Stockholm per person: 33 kvm, så vi kan ju enas om att allt är relativt…

       Svara

        Bor i Stockholm, men tack för info.

        Svara

        Stämmer rätt bra för mig och de jag känner.

        Svara

     I Djursholm finns det riktigt stora kåkar. Charlotte Perrelli och hennes man bor på 800 kvm och Fredrik Lundbergs hus har dryga 1000 kvm, boyta. Så i det sammanhanget är Bellas hus inte enormt. Ganska normalt för ett stort hus på Lidingö.
     Dessutom måste man ta hänsyn till hur huset är planerat i övrigt för att få ett begrepp om hur stort det är. Bellas hus ger intryck av att vara ganska odrygt när det gäller boytan trots att det på pappret är 352 kvm. Bottenvåningen upptas dessutom av förråd, tvättstuga, vinkällare och teknikutrymmen som normalt skulle rymmas i källaren som biyta.

     Svara

      Men att du orkar Curre…
      I det sammanhanget? Vilket sammanhang, två förmögna och framgångsrika personer? Perrelli har dessutom en stor familj med man och en hel skock ungar.
      Bellas hus ÄR stort för en ensam vuxen + två småbarn på halvtid.

      Kan vi lägga ner diskussionen nu?

      Förstår inte heller hur den är relevant i sammanhanget eftersom kommentaren handlade om huruvida Bella ligger ner för att hon ev behöver göra ett bostadsbyte och inte längre kan bo i NYC och hyra lyxhus i Frankrike…

      Svara

       Ett hus blir varken större eller mindre av hur många som bor där.
       Husets boyta och biyta mäts i kvadratmeter. Storleken går alltså att fastställa objektivt.
       Sen kan huset förstås vara mer eller mindre bra planerat och disponerat.

       Svara

        Gör du dig dum med flit nu?

        Svara

   Denna ”unga tjej” är 30 år gammal och har byggt hela sin så kallade karriär på uppmärksamhet. Det är ett val hon har gjort och då får hon leva med att hon får uppmärksamhet i både bra och dåliga tider. Man kan liksom inte välja att vara ”känd” när man vill promota produkter osv men välja att inte vara det när folk tex kritiserar en.

   Svara

   Ung tjej? Hon är snart trettio och en fullvuxen kvinna i allra högsta grad. Dessutom företagare som lever på sina följare och bilden hon mycket medvetet förmedlar av sig själv i sociala medier. Hon vill bli omskriven. Situationen hon befinner sig i är helt självförvållad, det är inget som ”drabbat” henne.

   Svara

   Men ffs! Ge dig av. Schas. Ingen är intresserad av att du tycker det är för mycket Bella.

   Svara

    Varför så aggressiv?

    Svara

   Äsh, ta det inte så personligt. BB är en vinstdrivande blogg/företag, precis som Bella, och skriver om det läsarna vill läsa om. Är inget konstigt i det.

   Svara

   Idet handlar om en nästan 30- årig frånskild tvåbarnsmor som har som yrke att påverka andra att konsumera. Det har hon gjort genom manipulation, överdrifter och ambition.
   Det är ingen fragil tomårsälva, direkt.

   Hon har många fantastiska sidor som behövs för att skapa arbeten åt andra: Ambition, kreativitet, flit, mod. Önskar bara att hon hade en stark parhäst som kunde begränsa de största dumheterna. när viljan att övertyga blir så stark att det slår över mot bedrägerihållet har det gått för långt.

   Svara

   Är hon verkligen nere 🤔 jag är inte säker.

   Svara

   haha il har satt sig i den sitsen själv…??

   Svara

  Ifrågasätta hur någon packar en resväska 🤦🏼‍♀️

  Svara

   Ja, nivån här ikväll…

   Svara

    Det är inte bara ikväll nivån är låg tyvärr. Den har gått så mycket utför att det knappt går att läsa kommentarerna längre.

    Svara

  Ja tänk att man visste att du skulle göra ett inlägg om det, fattade det direkt. Packning brukar vara lite svårt för personer med adhd, tror även Viktor Frisk pratat om det. Listor är bra. Bygga bolag kan hon väl det har hon ju gjort men sen är det såklart svårt att få bolag att gå bra om man motarbetas och bolagen hela tiden strategiskt skrivs ner, görs narr av och när det finns personer som gör allt för att svärta ner och sätta käpar i hjulen, då blir det svårt för alla att driva och bygga bolag. Vad gäller nyhetsbrev så var det väl antagligen svalt intresse, du h.ånade väl även det här, så då är det väl inte konstigt att inte fortsätta med det.

  Svara

   Och vinklar och vrider…..

   Svara

    Och häcklar

    Svara

   Motarbetas? Really?
   Du tror på riktigt att ILs nuvarande problem härrör till denna blogg eller andra ”elakingar” på nätet.
   ALLA snackar s.k.it om Trump, dygnet runt, och den karln är president!
   Men vill man inte förstå så är det ju fullt möjligt.

   Svara

   Vet du vad det mest spännande är, Stollis? Att du inte läste inlägget innan du frenetiskt började knappra på tangentbordet.
   Jag är nämligen inte ett dugg kritisk till Isabella i det här inlägget, men det brydde du dig inte ens om att ta reda på.

   Svara

  Fräscht med tandborsten lös i väskan

  Svara

   Det är rätt, ge dig på barnen bara!

   Svara

    Det är faktiskt inte hygieniskt, rent objektivt.
    Och det är inte barnens uppgift att tänka eller förstå sånt.
    Du kan väl chilla lite Gunilla.

    Svara

     Idiot!

     Svara

      Hahaha, när argumenten tryter tar tillmälena vid.

      Svara

      Du har kallat folk idioter och bett dom hålla käften lite varstans i fältet.
      Kanske dags att sluta skriva nu. Ta en kopp te. Umgås med familjen.

      Svara

       Ta en kopp själv och gör oss alla en tjänst att vi slipper dig.

       Svara

        Imbecill, din lilla bacill.

        Svara

         Ja, just det… Pinsamt är bara förnamnet

         Svara

          Du går på bidrag, mycket?

          Svara

           Suck! Förstår att du vill köra lite härskarteknik, brukar bli så när argumenten tryter. Men, kom igen, kan du inte vara lite mer originell, blir så otroligt banalt annars och framförallt trist! 😴

          Förtidspensionär?

          Svara

           Lite bättre! 😂

          Några andra svårigheter i livet du vill berätta om?

          Svara

           Nä, vi kan väl tala om dina istället. Räcker hela kvällen. 🤓

           Vilka bokstavskombinationer har du?

       Hur kan ni skilja på ”anonym” och ”anonym” osv? Ser hela tiden kommentarer som ”du har” och ”du igen” till anonym-nick, hur kan ni veta vem som skrivit vad? Bara nyfiken.

       Svara

    Inte ALLA tandborstar

    Svara

    Bella borde väl kunna skaka fram en neccessär eller hylsa till tandborsten..? Mer vettigt än allt annat trams hon promotar.
    Ta d lugnt.

    Svara

   Fräscht att förvara tandborsten i badrummet var folk bajsar och spolar med öpoet lock.

   Svara

    Har du OCD?

    Svara

     Jag tar en ny tandborste varje gång. Kostar en del.

     Svara

      Nej, nej, tänk på miljön!
      Går ju att sterilisera istället för att slänga.

      Svara

     Att spola med locket öppet och ha tandborsten i samma rum är faktiskt samma sak som att doppa tandborsten i toastolen 🤢

     Svara

      Och vad menar du händer?
      Dom flesta har sin tandborste i samma rum som toan. Alla fäller inte ned locket.
      Berätta vad som händer. Vad har hänt med dom som likt mig haft tandborsten på toan och spolat utan att fälla ner locket?

      Svara

       Det kommer bajsbaciller på tandborsten som du sen stoppar i munnen 😬

       Svara

        Boosta immunförsvaret 😂

        Svara

         Lite skit rensar magen!

         Svara

          Ja så kan det vara, men faktum kvarstår 😊🤭

          Svara

        OMG!!!!

        Svara

    Därför som jag har min tandborste i sovrummet

    Svara

    Fäll ner locket innan du spolar och förvara tandborsten i ett skåp. Problem solved.

    Svara

  Är verkligen inget Bellafan, och hon ska absolut granskas och kritiseras. Men hennes barn är helt oskyldiga och förtjänar bättre än att bli uthängda här och kritiserade för vad de packat i sin väska inför Halloween.

  Fy fan vad lågt!!!

  Svara

   Andas, Britt-Marie

   Svara

    Andas själv din idiot!

    Svara

     VSB

     Svara

    Inget jag skulle ha sagt. Snarare varför har de så lite godis med sig.

    Svara

     😂

     Svara

     😂 👏

     Svara

   När jag läser inlägget så känns det mer som att C har berömt hans packning.

   Svara

    Men att överhuvudtaget blanda in oskyldiga barn här är inget annat än osmakligt och lågt.

    Svara

   Tror ingen kritiserar Gillis packningsteknik.
   Tror de flesta raljerar över ILs oförmåga att hantera enkla vardagssysslor utan ett ”team”.

   Svara

    Vad är det du tycker att hon inte klarar av?

    Svara

   Britt-Marie, andas i fyrkant och tänk glada tankar 🙂

   Svara

  OT men skål för lördag!
  💛❤️💙

  Svara

   Helt klart den bästa kommentaren skål för en härlig lördag 🍷

   Svara

   Nej den här lördagen suger och de tre färgerna i kombination borde förbjudas. Helvete vad det förstörde min dag.

   Svara

    Fast är det inte så att bäst vinner?

    Svara

     Spelar ingen roll när man inte håller på dem.

     Svara

    Aha, nu fattade jag …

    Svara

    Chilla, det är bara ett spel. Inget som hänger på liv & död.

    Svara

     Brinner man för ett lag och för en sport då är det väl klart som fasen att man påverkas.

     Svara

      Om man påverkas så mycket så borde man prata med en psykolog. Det är fortfarande bara ett spel…

      Svara

   Segervrålet från vår soffa hördes nog över halva kvarteret! 🥳

   Svara

  Eller hur! Märks att det är vuxna som diskuterar här

  Svara

  Intressant att nu är det inga sponsrade resväskor om det inte är ny spons, även chokladen från Marabou kan vara spons, hon har tidigare visat smaken pepparkaka. Själv packar hon i badväska från sommaren 2018 , den med Chaneltexten och den klassiska och urfula LV bagen. En företagare som glatt som ett barn visar på att hon hjälpt barnen med packningen får jag kalla kårar av. För att inte tala om att hon poängterade en flaska rödvin. Sättet hon uttryckte vinflaskan på får man intrycket att hon ska dricka det själv när hon läser Tranströmer. Är hon på väg in i rödvinskultureliten nu? Då måste hon gå över till att klä sig i helsvart!

  Svara

   Och glasögon. Det får hon säkert spons på.

   Svara

   Hon borde börja med hemkunskapsboken i stället.

   Svara

    Den i gymnasiet?

    Svara

     Den från högstadiet. I gymnasiet hade man väl inte ens hemkunskap.

     Svara

      Kanske var ett särskolegymnasium? Med tanke på alla bokstäver?

      Svara

       Tror min dotter som går just det är bättre än IL i köket…behövs ingen kokbok där inte.

       Svara

    Mycket den kvinnan påstår i interbjuer och skriver är långt ifrån sant. När jag bodde i Hjorthagen åkte jag t-banan samtidigt som hon (som just dessförinnan i en intervju påstått sig behöva vakter och åka taxi för hon inte kunde åka t-bana pga ngt påstått hot…)

    Svara

  Vad tror ni det svarta i hennes mun var i gårdagens story???

  Svara

   Lakrits.
   Uttalat med låååångt [:a] laaaaakrits

   Svara

   Läkerol eller tuggummi. Hon tuggar jämt tuggummi.

   Svara

    Hur vet du det?

    Svara

     Ni ni i ni ni ni

     Svara

    Svara tuggummin?

    Svara

     Svarta skulle det ju vara 😨

     Svara

   Den här kommentaren sammanfattar hur långt överstyr bevakningen av Bella har gått…!

   Svara

    Ja! Inte så sunt längre. 😂

    Svara

   Haha, jag kan inte heller sluta undra! Inte stoppar man väl tuggummi eller läkerol under överläppen? Snusar hon? I en kommentar på Instagram jämför man henne med Grace Kelly, men Grace Kelly gick väl inte runt med en prilla under överläppen?

   Svara

    Säg inte det! 😂

    Svara

    Marilyn Monroe snusade grymt mycket! Hon hade alltid en dosa General med sig. Tror att Bellsan har tagit efter. Jisses vad hon sätter snuset i taket.

    Svara

    Det är ju en gammaldags film. Svarta prickar som därmed hamnar lite här och där…

    Svara

  Nånstans känns det som att Isabella kanske tycker det är skönt att spektaklet är över. Att hon får återgå till att vara sig själv och inte alltid ha ett hov omkring sig som ska fixa allt.

  Hon drog igång en karusell hon trodde att hon ville ha men insåg inte hur mycket hon ville hoppa av förrän någon annan drog i bromsen.

  Svara

   Så du tror att hon har lagt ner sina planer på att bli världens mäktigaste kvinna?

   Svara

   Tror inte ett ögonblick på att hon vill hoppa av någonting.
   Hon försöker febrilt hitta sätt att skapa mystik kring sin person och rida ut stormen så gott det går.
   Förmodligen djupt indignerad över all kritik och alla avslöjanden kring hennes sifferfusk m.m

   Svara

  Godis är gott.

  Svara

   Dagens sanning!
   Bravo my good sir!

   Svara

   Och frukt är INTE godis.

   Svara

    Jooo…. naturens godis

    Höhöhö

    Svara

    Men det har ju Bamse sagt! Har han lurat mig? 😳

    Svara

   Men käka aldrig knäck som kommer från Barsebäck.

   Svara

    Hellre en back bärs än ett Barsebäck.

    Svara

     Hellre en back i hallen än ett hack i ballen.

     Svara

   Öl är godare.

   Svara

    Vin slår allt!

    Svara

  Gulligt att de fått hjälpa till och packa.
  Härliga barn!

  On någon borde vara proffs på att packa väskor så är det väl ändå Isabella, trots att hon inte gjort det själv alla gånger.
  Hon vet precis nog vad som ska vara med och har säkert en lista att följa på det allra viktigaste.

  Just det, nyhetsbrevet minns jag!
  Men det blev väl inget av det heller. Hon är bra på att starta projekt men desto sämre att följa upp och tänka långsiktigt.

  Att bygga bolag i miljardklassen är inget som görs på några få år utan hon borde räknat med 20 år.

  Svara

   Precis så!

   Svara

  Vad är det med folk idag? Är det långledigheten eller fick ni inget godis när ni gick bus eller godis?
  Så bittra (och ja helt rätt ord för många kommentarer trots uttjatat ord).
  Det är helg! Njut av ledigheten om det så är att kolla film ensam och tända ljus eller gå ut och gör något.

  Svara

   Ps. Tycker att inläggen om IL börjar låta som en repig skiva. Vi vet ju redan att hon är kass på att packa – VEM BRYR SIG? Men brist på information nu antar jag när hon knappt uppdaterar sin blogg.
   Många av oss har tipsat om andra du kan skriva om 🙂 trevlig helg!

   Svara

   Vad gör du här själv då, Mr/Ms Perfect?

   Svara

   Jag håller med.
   Kommentarsfältet har blivit riktigt fult och negativt på kort tid.
   Ett tag var det ju väldigt trevligt härigen, vet inte om det var sedan Camilla släppte på alla som varit blockade tidigare.
   Jag undrar vad det är för typ av människor som skriver dessa bittra och elaka kommentarer? En del kommentarer är så grova och empatilösa att det är otäckt att dessa människor finns runt oss i samhället.

   Snälla nu som skriver här, håll er till ämnet och försök bidra till en intressant diskussion utan fula påhopp bara för att någon tycker annorlunda.
   Kritik är en sak och fula personangrepp en annan.

   Svara

    Håller helt med Anonym 17:20

    Svara

   Långledigt? Är det långledigt? Har jag helt missat.

   Svara

    Du har inte missat något. Det är ingen långhelg.

    Svara

     Höstlov + halloweenhelg = långledigt för föräldrar😊

     Svara

      Jobbar inte föräldrar när det är höstlov + halloween?

      Svara

       Inte om dagis/skola är stängt antar jag?

       Svara

       Helst inte 😊

       Svara

    För många av oss kontorsråttor var det helt ledigt eller halvdag i fredags så det klassar jag som långledigt 🙂

    Svara

     Eh, what?

     Svara

   Vad då långledigheten?

   Svara

  Åh va dumt, jag åt precis upp godiset som jag skulle ge mina kompisar+familj när dom ska busa för mig sen.

  Varför?! Jag köpte en jättestor påse, och när jag hällde upp det i skålen va det nästan ingenting.

  Svara

   Ajjabajja!

   Svara

    Det bara slank ner när jag läste kommentarerna, men det lär ju inte dom förstå😂 jag får ge en clementin.

    Svara

     Inte lika gott ju! 😅

     Svara

      Haha så klart det inte är! Då hade jag ju ätit upp dom😂

      Svara

       😂
       Fasen nu blev jag själv godissugen! 😊

       Svara

        Det är så jäkla smittsamt! Förlåt😜

        Svara

         🍭🍬🍫🍿🍩🧁🥰

         Svara

       🤭🤭

       Svara

  Riktig låg nivå på kommentarerna 😢

  Svara

   Vad är ditt eget bidrag då, mer än gråtemojjis?

   Svara

    Trevligt tack.

    Svara

     Var det ditt bidrag? Bättre lycka nästa gång.

     Svara

      😂

      Svara

    Men alltså är det den här stämningen folk vill ha i kommentarsfältet? Hugger och är spydiga för ingenting.

    Svara

     Inget nytt under solen alltså.

     Svara

  Undrar om det är råd från ES som gör att Bella bloggar och uppdaterar mindre och mindre?
  Ju färre uppdateringar, ju mindre för folk att kritisera. Gäller framför allt Gripenlövkontot.

  Svara

   Ja det kan vara en bra taktik tror jag som läget är just nu.

   Skulle vara intressant att veta vem som är denna ”Griplööv” ?

   Det måste kännas ganska läskigt att en person tar sig tid att skriva alla inlägg som bara verkar vara hittepå vartefter vad hon publicerat något. Det är inte friskt!

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

    Trodde länge att det var Hajen, men inte nu längre.
    Någon tidigare anställd kanske som är fly förbannad?

    Svara

     Nån pajas som läser den här bloggen och vill ha uppmärksamhet. Får säkert en jättekick när folk tror att hen ”är insatt.” Egentligen är det nån ensam tok som sitter hemma och hittar på.

     Svara

      Det är nog de mest troliga. Tror nog att det är en kille iaf.

      Svara

    Men gud!!! Det är en liten ordlek med hennes efternamn, det där griplöv? Mvh Trögast i Stan

    Svara

     Va?

     Svara

     Älskar dig!

     Svara

    Om ni ännu inte fattat vem det är så behöver ni olja era gångjärn. Tröga är bara förnamnet.

    Svara

     Visst smartass!

     Svara

     Är det Gabriella? Ja! Så måste det vara. Shit vad smart jag är.

     Svara

      Inte lika smart som 17:38! 🙄😂

      Svara

       Ingen är smartare än 17:38.

       Svara

        Visst, vi säger så! 😏

        Svara

     Men på riktigt?
     CamCam, skäms du inte över hur du har låtit ditt kommentarsfält blivit? Folk kallar varandra för tröga, idioter, skriver dryga kommentarer mm.
     Jag har följt din blogg från dag 1 och från att detta har varit en briljant blogg, men otroligt kul och smarta kommentarer, har den urartat till Flashback 2.0.
     Sen ibland så glimrar det till och det är därför man fortsätter att läsa bloggen.

     Svara

    Det är Simon.

    Svara

   Kanske tillfällig näringsförbud som man kan få medans man utreds hos Ekobrottsmyndigheten.

   En annan sak, varför är nästan alla samarbeten borta från Instagram?

   Svara

   Bra råd kan jag tycka , ska hon hänga med den typen av folk(miljardärer vill säga) måste hon se över vad hon hon läggar fram till allmänheten, hans omgivning kallar BB för ”hon som spenderade slut på alla hennes/andras pengar”…..

   Svara

  Samarbetet med Cavalet glömdes bort lika fort som kosingen trillade in. Dessutom ljög hon alla rakt upp i ansiktet när hon sade att hon använde deras väskor för all packning ner till Troppan i somras vilket kunde ses i ett tidigare inlägg att all packning(som ”teamet” packat) låg i väskor köpta på Jula…So fun. Välkommen till verkligheten Bella dags att bli vuxen. Bättre sent än aldrig.

  Svara

   Undrar om Julaväskorna var tänkta som engångs? Med tanke på kvalitén! 😂

   Svara

   Bra span!

   Svara

   Som hon presenterade som ett NYTT märke i de betalda inläggen. Startades bara 1945 så det är ju inte så gammalt!

   Svara

  Är det kursvecka 6 nästa vecka? Ska bli spännande att se vad som händer då.

  Svara

   Min dålighet. Krisvecka.

   Svara

    kurs i kris?

    Svara

     ”När krisen kommer”; en lightversion av statens ”När kriget kommer”. Går mest ut på att stoppa huvudet i sanden en kort stund, berätta för alla hur dåligt man mår för att få pluspoäng, och sedan samma spår som vanligt.

     Svara

   Jag ska poppa popcorn på måndag… 😉

   Svara

    Trevligt👍👍👍

    Svara

  Ska tandborsten ligga sådär öppet utan skydd i väskan?

  Svara

   Omg ring soc!

   Svara

    Varför skulle hon ringa soc? Otroligt ofräscht och konstigt men knappast nått man ringer soc för.. Ring du soc själv.

    Svara

   Rätt! Väskan kan ta skada.

   Svara

   Ja

   Svara

   Känns väldigt ohygieniskt

   Svara

  Ingen som har teorin att Isabella och CAM har gått ihopbygg samarbetar?!
  ”Krisen” genererar väldigt mycket klick och kommentarer till båda och dom delar lika när vi inte ser?!😱🙈

  Svara

   Nej.

   Svara

   Jo jag trodde faktiskt för nåt år sen att de jobbade i symbios. Nu tror jag bara att camilla antingen är extremt cynisk (hon har egentligen inget emot Bella men tjänar fett på den här typen av inlägg så hon kan inte sluta) alt har hon blivit besatt.

   Svara

    Börja likna Stoppa Pressarna som är besatt av Jenny Strömstedt.

    Svara

     Ja, det är så konstigt! Varför hackar de på Jenny Strömstedt hela tiden? Fattar 0

     Svara

    Nej, Camcam kan bara gå ut med ca 30 % av allt hon har om BB. Det finns en anledning till denna cynism.

    Svara

  Det är väldigt vanligt när en person har adhd att den är extremt högfungerande på vissa sätt men inte klarar saker som är grundläggande för de allra flesta. Jag tex klarar inte av att städa men pluggade i flera år mot en doktorand.

  Svara

   Är nyfiken på riktigt, vad är det som blir svårt för dig med att städa? Inte menat illa alltså utan undrar.

   Svara

  Jag fascineras alltid över vilka människor det finns i detta forum haha
  Jävligt mkt bråk emellanåt bland samtliga.
  Åh va jag önskar att camcam skulle anordna en stor lokal med mingel så att vi alla kunde setts och pratat ut om allt skvaller!
  Ett enda stort gäng med jävligt sköna (50/50) människor samlade😀🥂

  Svara

  Jag tänkte på en sak,
  Förra fredagen hade hon svarta jeans på sig och gjorde stor sak om att hon inte hade burit jeans på tre år, om jag nu hörde rätt.
  På GANT talk i februari i år använde hon blå jeans.

  Varför ljuger hon så mycket och dessutom om jeans? Jag finner ingen logik i det hela hur mycket man än försöker förstå.

  Svara

   Men hon har inte en chans mot Trump, han är uppe i 14.000 lögner nu enligt Washington Post.

   Svara

  Ang Bellas hus som är borttagit från mäklarens sida ? Frågade em kompis som är mäklare . Huset låg ute någon dag för att få uppmärksamhet .Sedan plockas det bort och endast de riktigt seriösa får efter att bokat tid en privat visning av kåken . Annars skulle nog en ” öppen visning av huset blivit kaos med alla nyfikna .
  I helgen åkte Bella bort och gissar att det gjorde hon för att det är hus spekulanter som är där på visning i helgen .

  Svara

  Men hon har inte en chans mot Trump, han är uppe i 14.000 lögner nu enligt Washington Post.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.