Att stolt visa upp hur man hotat människor, är detta det nya?

Cissi publicerar själv sitt hot på Instagram, nästan lite stolt.

Efter att jag publicerade mitt inlägg i morse om Haveristernas granskning av Cissi Wallin så har det fortsatt trilla in skärmdumpar och liknande.
Vissa av dem kommer från Haveristernas Facebook-sida, vissa har jag fått på mail och vissa ligger fortfarande ute på nätet till allmän beskådan.
Det mest uppseendeväckande måste ändå vara att Cissi Wallin själv publicerat det hot hon riktat mot en av medlemmarna i Haveristerna där hon ska bussa ett säkerhetsföretag på honom för en utredning vars innehåll ska skickas till Haveristens sambo om han inte slutar granska henne.

Hon framstår som riktigt stolt över sitt hot och verkar inte för ett ögonblick ens reflektera över att det hon håller på med kan vara olagligt.
Även det hon utsatt sin fd. agent för kan vara olagligt och klassas som förtal då hon vid upprepade tillfällen ska ha påstått att agenten snott 80 000 kr från ”Min Upprättelse” något som Cissi nu nekar till att någonsin ha gjort, men givetvis finns det skärmdumpar på även detta, precis som det finns bankdokumentation som visar att pengarna förts över till ”Min Upprättelse”.
Den hittar ni HÄR i mitt första inlägg.

Karin ”Kajjan” har uttalat sig om Cissi Wallins hot på Instagram och även Lady Dahmer har bekräftat att det stämmer att Cissi pratat om att göra en orosanmälan till socialtjänsten mot familjen. 
Båda dessa uttalanden har sedan dess raderats med så här såg det ut då:

Slutligen kommer Cissis man till hennes försvar med följande inlägg:

Vad som komma skall i den här gränslösa soppan vet jag inte, men jag har en känsla av att det här bara är början och det gör mig riktigt sorgsen.

573 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  CW har blivit galen.

  Svara

   Nu försöker hon svartmåla kassören ännu mer med att hänvisa till kronofogden.

   Cissis eget företag har själv minst en anmärkning hos Kronofogden så jag tycker hon ska vara tyst. Dessutom har kronofogden ingen relevans i sammanhanget med kassören. Usch vad Cissi beter sig äckligt.

   Svara

   …har blivit?

   Svara

    Jag har märkt att många varit kritiska till CW under ganska lång tid. Men visst är det först nu lögnerna bevisats vara faktiska lögner? Vad är det då som fått folk att så länge varit kritiska till ange henne? Jag är bara nyfiken, eftersom jag själv inte följt henne.

    Svara

     ”Till ange henne”, woops 😛

     Svara

     Dom har sett mönstret av att säga en sak och göra en annan, och att säga en sak men en annan sak sen.

     Svara

     Nej, jag tror mycket annat varit klart under ganska lång tid.

     Svara

      Hmm, okej. Bara jag som missat det isf.

      Svara

     Har man hängt med har man märkt att det varit påkommen lögn efter påkommen lögn, under fler år nu. Det har dessutom bara trappats upp. Det blir svårt att lita på någon som konstant ljuger. När man dessutom märker att de som tidigare varit hennes vänner och stått på hennes sida drar sig undan henne så bekräftar det ytterligare hur hon är som person.
     Om du som ensam person blir av med vän efter vän, uppdrag efter uppdrag osv så är det dig det är fel på och inte alla andra. Vilket Cissi vill få det till, alltid andra som gör fel, aldrig hon.

     Svara

      Okej, jag förstår. Tack för svar!

      Svara

     Nja. Läs förundersökningsprotokollet vg hennes anmälan mot FV och nu iom förtalsmålet. Det stämmer helt enkelt inte. Vilket är extremt obehagligt med tanke på vad saken gäller och effekterna för det utpekade ”monstret.”

     Svara

      Hon är ju inte ensam om att anklaga honom ska man ju komma ihåg

      Svara

       Jo. Det är hon.

       Svara

        Fast nja, det är hon ju inte.

        Svara

         Jo. Nämn en till som anklagar honom.

         Svara

          Ensam om att anklaga honom för våldtäkt, men det var uppemot ett dussin tjejer som vittnade om hans sextrakasserier, varav i alla fall två gick ut med sina namn, och där flera av incidenterna ska ha skett när han var i tjänst. Men allt detta hamnade ju i skuggan av det CW anklagade honom för.

          Svara

     Dom flesta har varit rädda för att råka ut för Cissis hatsvans dvs följare! Jag likaså.

     Svara

      Hur menar du?

      Svara

       Hur menar du??

       Svara

        Jag har inte varit rädd för att råka ut för Cissis hatsvans. Därför undrar jag varför R har varit det och vad det innebär att bli utsatt för Cissis hatsvans.

        Svara

         Om du kritiserar Cissi på sociala medier, tex Insta, får du henne och hennes svans efter dig. Själv råkat ut för det. Gulliga små varelser.

         Svara

          Samma sak händer med LD.

          Svara

         Jag tycker allt detta skitsnack är så jävla lågt. Haveristerna, bloggbevakning och de sk feministerna på Instagram. Jag får ont i magen av allt ni skriver. Jag vill inte längre ha nånting med alla dessa människor att göra Och, nej. Jag säger inte att Cissi inte gjort något fel. Jag har ingen aning om det. Det är inte mitt problem. Jag vill inte veta vad de har gjort eller sagt sinsemellan.

         Jag lägger mig inte i sånt jag inte har nåt med att göra.

         Haveristerna hyllas av feminister som inte skulle ta i dem med tång annars. Hyckleri och skvaller

         Är vi inte bättre än såhär?!

         Jag mår illa.

         Svara

          Gå och kräks då. Fegt att inte våga kritisera makten när den gör fel.

          Svara

          Om du kände till vad jag fått veta på idag så skulle du aldrig skriva en sådan kommentar. Förhoppningsvis kan alla kort läggas på bordet inom en snar framtid så att alla kan ta del av ALL dokumentation mm.

          Svara

           Var det svar till 18.07?
           Har du hört ngt mer än senaste avsnittet? Bra att du nu skriver sanningen om vad Cissi håller på med 👍🏻. Jättebra 😊!

           Ja, det var det.

           Camilla, Fått veta eller fått berättat för dig, alltså att ord står mot ord?

           Fått veta

           Jag vill inte veta.

           Camcam
           Ser fram emot att du kan hålla det du lovar om att du VET.

           Enligt poddavsnittet så hände det där med orosanmälning för länge sedan. Den tiden när deras show skulle vara. De blev ju sams efter det och fortsatte med penntricket så varför tas det upp nu?

          Vad får dig att tro att ”feminister inte skulle ta i dem med tång annars”? Samtliga i Haveristerna är ju uttalat feminister.

          Svara

          ” Jag har ingen aning om det. Det är inte mitt problem. Jag vill inte veta vad de har gjort eller sagt sinsemellan.

          Jag lägger mig inte i sånt jag inte har nåt med att göra. ”

          Vad gör du på den här bloggen isf..?

          Svara

          Ändå så sitter du här på en ”skvallerblogg”, i kommentarsfältet och svarar på en kommentar 5 svar från originalkommentaren och snyftar att du inte vill veta. Logga ut från nätet, gå inte in på sidorna, avfölj och fortsätt med ditt liv. Du har ju uppenbarligen koll på allt trots att ”du inte vill veta”.
          Gråt mig en flod, snälla.

          Svara

     Jag har inte följt henne så noga att jag vet allt hon ljugit om, men har förstått att hon har gjort det länge. Jag har ogillat henne pga alla hennes översittarinlägg i flera år. Kan inte förklara det bättre än att hon verkligen anstränger sig för att håna alla som inte rättar sig efter hennes åsikt och tycker man inte så är man en daddys girl typ. Kände mig ensam som kvinna och feminist om att tycka så om henne så det är skönt att flera verkar ha fattat.

     Svara

     Cissi har ljugit och betett sig extremt illa under i princip hela hennes tid i det offentliga. Folk i mediabranschen och människor som följt henne på avstånd har insett detta för längesedan, bortsett från hennes svans som hon använder sig utav när hon startar drev mot någon som tycker annorlunda, säger något som Cissi inte uppskattar eller håller med, granskar henne osv.
     Men nu är bevisen så pass tydliga och konkreta att inte ens hennes svans kan blunda, även om de uppenbarligen väljer att göra det.
     Cissi är en patologisk lögnare, på riktigt! Och jag vet att detta kommer sticka i mångas ögon men jag tror och är övertygad om att Cissi har ljugit om hela soppan med Fredrik Virtanen. Han må vara ett svin men jag tror absolut inte att han har våldtagit Cissi. Hennes egen vän som hon berättade om kvällen med Fredrik för har vittnat mot henne och det är SÅ mycket som inte stämmer tyvärr.
     Det är jäkligt trist för det drar ner förtroendet för så många andra kvinnor som faktiskt har blivit utsatta för våldtäkt och dylikt.

     Svara

   Blivit?
   Hon har varit galen hela tiden.

   Svara

    Hon har betett sig exakt likadant sedan hon först blev känd. Var faktiskt jobbigt på riktigt att se hur hon lyckats manipulera så många under Metoo. Hon har bara utnyttjat det för uppmärksamhet. Det är det hon lever för.

    Ett stort ego har hon milt uttryckt. Varenda kotte som följt henne många år har hela tiden vetat vem Cissi är. Hon har berättat tillrättalagda sagor om sitt förflutna för de nya följarna. Allt för att det ska passa in i hennes agenda.

    Skönt att folk fattar nu. Inte en dag för tidigt.

    Svara

     Det bästa alla kan göra är att sluta följa. Hon ska inte ha mer uppmärksamhet. Den lever hon på. Låt henne bara försvinna in i skuggan liksom

     Svara

      Lite som jag anser att vi ska göra med IL men folk är för besatta av att snacka om henne så hon kommer ju leva kvar i offentligheten länge än… folk är för nyfikna och intresserade av olycka och mental misär för att låta någon publik person få lida ut set ifred.

      Svara

       Klart det skulle komma ett inlägg om IL 😂

       Svara

        Vem är IL…?

        Svara

     Men problemet är ju att det är mäktiga personer som backar henne. P rung. N. rung. Läckberg etc etc. Tänk om virtanen inte har våldtagit! Fy sjutton, jag får en klump i magen om det också är en lögn.

     Svara

      Jag tror inte för ett ögonblick på att han har våldtagit henne, har heller aldrig gjort.

      Svara

       De säger ju att de bästa vittnesuppgifterna en polis kan få är det som sägs i nära anslutning till brottet. Det första Cissi gjorde var väl att ringa upp en kompis och säga att de haft sex? Eller minns jag fel.

       Själv vet jag inte vart jag står. Det kanske har hänt, men jag tror inte på Cissis anledning till att outa honom. Hon hävdar ju att det är för att skydda kvinnor från honom, men det stämmer inte när hon väntat så många år. Han var inget hot nu och hon har inte skyddat någon genom att vänta ett halvt liv med att berätta.

       Svara

       Jag tror inte att i princip någon kvinna vinner på att ljuga om en våldtäkt. Däremot vinner ganska många män på att neka till att de våldtagit. Tror därför risken är större att han ljuger än att hon gör det. Tror hon fått utstå ganska mycket skit med att gå ut om våldtäkten. Därför så många kvinnor inte anmäler och/eller väntar så många år med att anmäla.
       En våldtäkt är ofta svår att bevisa, till skillnad mot ett förtal som är enkelt att bevisa. Därför blir det ofta såhär… vilket är sorgligt.
       Hon har säkert ljugit om en massa saker, men tror som sagt inte att man vinner mycket på att anmäla någon för våldtäkt som kvinna idag.

       Svara

      Backar dom fortfarande då?

      Svara

      Får du inte en klump i magen av att han sannolikt har det och inte blir dömd? Hur många män som faktiskt har våldtagit tror du blir dömda? Och hur många kvinnor i relation till det tror du ljuger om att de blivit våldtagna?
      Borde inte klumpen i magen vara lite större för alla kvinnor som blir våldtagna varje dag, överallt i världen? Tror den procenten är lite högre än antalet stackars män som blir oskyldigt anklagade.

      Svara

       Alla andra kvinnor har INGET med Cissi att göra. Det är det försvaret hon ständigt använder mot all kritik riktad mot henne personligen. Cissi är en notorisk lögnare och har visat flera gånger hur hon oberört sitter och ljuger personer rakt upp i ansiktet. Hon ljuger bland mycket annat om grova anklagelser om förskingring mot två bevisat helt oskyldiga kvinnor. Kan man göra det kan man ljuga om vad som helst.

       Svara

   Jag tycker nog ett det är flera som har blivit om inte galan så fartblinda.

   Ta nu inte detta som att jag försvarar Cissi, för jag sitter inte i den positionen att jag vet något alls, alltså absolut ingeting bla för jag har inte insta.

   Men….jag tycker att ni alla för lätt köper Haveristernas retorik men framförallt dramaturgi.

   Vad jag har är jämföra med är de tre avsnitten om Cissi därav det ena kan jag jämföra med vad de frågade och vad hon verkligen svarade på.

   Tex nanny. De frågade inte om hon någonsin betalt en svart. De frågade hur det var i dagsläget och i så fall svarade hon sanningsenligt. Men de sitter sedan och utmålar henne som värsta lögnaren när saken senare är den att de ställde frågan dåligt samkörde dåligt svaret. De klippet också bort många saker i ljudfilerna som hade förklarat det för er.

   Och de satt tom i samma avsnitt där de ringde upp Cissi och lade ut ljudfilen där hon svarade att hon hade hjälp några timmar varje dag, där de senare alla tre är överens om att hon sade att hon hade hjälp några timmar i veckan, vilket inte var vad hon sagt.

   Vidare så sitter de med spekulationer som de befäster som fakta hur vidrig hon är genom att vara tvärsäkra på varför hon har blandat ihop de bägge och skickat pengar fel. Deras tes, hon ser på dem likt namnlös tjänstefolk som vita gjorde med svarta, istället för hur det verkligen ligger till, de heter nästa samma namn.

   De har också en dramaturgi som går ut på att de är tre och som människa så har man en tendens att tro på vad flera personer säger mer än när man väljer mellan två. De växlar också detta lite skickligt med att ibland leka bad cup god cup så att man inte helt fattar antipati mot vad de säger och istället för att uppfatta det hela som den större trovärdigare gruppen som säger sanningen svänger över till att se dem som mobbare.

   Och för att påstå att de inte gillar när andra starta drev så är det inget som de själva tar ansvar för att de själva delar i.

   Ni får aldrig glömma att dessa tre har stor vana att hänga på nätet och skapa opinion och dessutom är de värsta av kålsupare.

   För i avsnittet där Cissi inte ville lägga fram sina källor, vilket hon tydligen ska vara klandervärd för, så sitter Henrik i nästa och säger precis samma sak om sina källor. Han har dem men han vill skydda dem så vi ska tro honom på hans ord. Och hur kommer det sig att en fråga är för personlig att lyfta i avsnittet där Cissi är med och hade kunnat svara för sig, för att i nästa inte ha några hämningar alls om att berätta det? Jo, dramaturgi.

   De blir rasande över att anklagas över att inte varit väl förbereda, och ni ska tro på dem där, för det hela är synnerligen välregisserat till att manipulera sina lyssna till att tycka som dem enligt psykologins alla regler.

   Som bevis för att min tes är sant så avslutar Axel dessutom avsnitt 60 med att det är dags att välja sida och våga ta ställning.

   Tror ni mig inte, läs Axels egna ord på fb, Du behöver inte gilla det vi säger, bara sakta låta dig indoktriseras.

   Så min åsikt är att är dem som köper det Haveristerna säger med hull och hår är lika manipulerade om inte mer.

   (Jag noterade mycket fler saker som inte stämmer men det får räcka för nu.)

   Svara

    ”Bad cup, god cup” hahahahhaha

    Svara

     Ja om du lyssnat på fler avsnitt så gör de just så. En sitter och spyr värsta gallan och då stoppar en av de andar och tar deras klandervärda objekt tillfälligt i försvar.

     De är inte dummare än att de fattar att man kommer sluta lyssna och tro på vad de säger om det bara är dåligt och då dessutom med de värsta konjugeringarna av invektiven som de kan komma på.

     Hade de inte gjort så hade deras objekt blivit till en underdog, och alla hejar på en underdog, och deras misson hade misslyckats.

     Svara

      Hen garvar ju för att du skrev cup och inte cop, faktiskt skitkul hahaha. Kopp eller polis? 😂
      Btw så håller inget av det du säger. Men gulligt att du försöker ta skenet bort från Cissis psykopati och lögner.

      Svara

       Ah, ja jag tycker att sådant är så tramsig att hänga upp sig på så den flög rakt över huvudet på mig. Tack för förklaring. 👍😊

       Gulligt av dig att inte bemöta med argument vad jag säger utan tar istället direkt till härskartekniker.
       Det säger ju en del om hur mycket du har på fötterna. 😉

       FYI hade jag skrivit samma sak om haveristerna oavsett vem deras nuvarande objekt är då jag precis har börjat att få upp ögonen för dem och sitter i en diskussion om dem annorstädes om deras egna klandervärda beteende.

       Tipsar om tråden på fb om dem där Axel själv går in och svarar samt andras åsikter om dem och deras metoder. Ser att flera redan tidigare har kommit fram till samma sak som jag gjorde på egen hand. 🙂

       Svara

        Men det var faktiskt JÄTTEROLIGT 🤣

        Svara

         It was exactly my cop of tea joke!

         Svara

          Heavenly God tea!

          Svara

        Men nu får ni sluta alla ni som STÄNDIGT ska ta upp den nygamla termen ”härskarteknik” så FORT man säger något som inte passar. Det är ju så inne nu att slänga med ”härskarteknik”, herregud alltså. Hahahaha. Töntaaaaaar

        Svara

         Du verkar mogen.

         Svara

        Håller med, försvarar inte Cissi men ogillar retoriken haveristerna använder sig av. Genomskinligt och jag fattar inte att man går på det.

        Svara

         Kan du förklara retoriken för oss som ”gått på det”? Den niten vill man ju ogärna gå på igen!

         Svara

       Vi är iallafall 50 som håller med så tala gärna för dig själv…

       Svara

      Heter bad cop, good cop. Inte bad cup, god cup 🤣🤣

      Svara

       Det är faktiskt skillnad på en kopp blaskig pulverkaffe och en vacker cappuccino med ett kakaohjärta

       Svara

        😂👍

        Och ja det var roligt felskrivet av mig. 🙂

        Svara

         Nu kan du lägga ”queen of comedy” till ditt redan gedigna expertis-CV! Grattis!

         Svara

     L

     Svara

    Mycket tänkvärd kommentar!

    Svara

     Nej TRH.

     Svara

      TrH är CW och ja kanske några andra nick också. Att TrH är CW har framkommt för längesedan.

      Svara

       What!?

       Svara

       Näää det hade väl varit lite för sjukt.

       Svara

       Nja va….

       Svara

    En bör väl förhålla sig kritisk till det mesta, så även i denna situationen? Värdera det som sägs och inte låta sig manipuleras av någon ”sida”.

    Svara

     Ni fattar att Rudolfina Diesel och Jonna är trh själv va? Precis som alltid, trh skriver något och skriver sen ett par egna kommentarer efteråt för att få det att se ut som hon har medhåll.

     Svara

      Haha nu när du säger det så är det ju uppenbart, hon ändrar inte ens sitt sätt att skriva på.

      Svara

       Är alltid så. Hon gillar sina egna kommentarer och får alltid medhåll från några nick som aldrig hängt här innan. Majoriteten av alla andra tycker tvärtom.

       Svara

        Japp! Det är värt att nämna att THR använder VPN, enligt Camilla. Så hon kan gilla en kommentar hur många gånger som helst.

        Svara

      Och TrH är CW själv, det har många fattat för längesen och nu är det väl många som kan se det. Minns hennes långa roman till ett inlägg om Elaine E som var tredubbelt så lång som kommentaren hon nu skrev, och allt tidigare försvar av CW och maaniskt svartmålande av andra. Och all härskarteknik, manipulationer och sätt att förvilla som hon använder sig av som t ex ”jag har inte insta” vilken hon skrivit några ggr men det tror jag inte på, hon har f ö koll på en hel del på insta så… Och detta ”för det hela är synnerligen välregisserat till att manipulera sina lyssna till att tycka som dem enligt psykologins alla regler.” Exakt så som TrH gör jämt och ständigt här för att påverka läsarna. Hon regisserar och manipulerar. Obehagligt.

      Svara

      Ja och hon kan tydligen också gilla sina egna kommentarer flera ggr, det har hon tidigare avslöjat genom att skriva och tro att andra gillar sina egna kommentarer flera ggr och att hon själv kan göra det. Därav att hennes kommentarer konstigt nog ofta har många gilla.

      Svara

      Jag misstänkte direkt att det var TRH. Camilla har bekräftat att THR skriver under andra nick. Det säger mycket när hon konverserar med sig själv i ÖS tre på natten och någon (TRH) fyra minuter senare ger medhåll.

      ”Smicker är beröm som man oärligt ger med personlig beräkning.”

      Svara

       Har CamCam verkligen gjort det? 🙂

       Svara

        Ja.

        Svara

        Ja det har hon gjort.

        Svara

         OK. Bra då vet jag. 🙂

         Svara

        Ja, det gjorde hon efter att du blev blockerad.

        ”Av anledningar jag inte tänker diskutera, men låt säga som så att man måste hålla reda på vilka ip-nummer man kommenterar anonymt från så man inte identifierar sig själv när man försöker få det att se ut som om det är massor av folk som stöttar en kommentar när det visar sig vara en och samma person. Typ därför…”

        https://bloggbevakning.se/2019/09/16/kenza-slapper-parfym-tillsammans-med-nordic-feel/

        Svara

         Där här är en fråga om att Zlatan känner andra som Zlatan känner sig själv. 🥳

         Svara

      Å fan, är jag det? Det var mer än vad jag visste!

      Jag är definitivt inte någon annan kommentator och inte Cissi Wallin heller, eller ens Vladimir Majakovskijs spöke.

      Lägg band på konspirationsteorierna!

      Svara

       Cissi Wallin är ju känd för att hålla sig till sanningen.

       Svara

      Eh, va, jag är inte trh?
      Vissa är ju bra tappade alltså 0_0

      Svara

    Fast Haveristerna lägger fram fysiska bevis i form av skärmdumpar, läser upp SMS osv. Ingenstans säger CW att ”det där har ni förfalskat” utan hon bekräftar på många sätt att det är legitima källor (hon försöker förklara bort dem med olika sorters svammel). Hon har själv inga källor för sina påståenden mot mrhenko/Axel utan vevar bara på om att ”ett antal” kvinnor tycker han är obehaglig, vilket inte behöver betyda ett skit.

    Svara

     Allt har inte laggs fram med styrka källor. Bara valde delar för att du ska köpa resten rakt av.

     Lyssna själv och jämför exakt allt som sägs i avsnitten, så kommer du tex att se att saker som de klandrar Cissi för, gör de själva också.

     Svara

      Vad saknar du för källor?

      Svara

       Namnen som kan bekräfta det Henrik påstod var sant men där han inte ville lämna ut namnen på sina källor. Samma som han höll emot Cissi för att inte göra.

       Svara

        Nej. Cissi vägrade säga vad hoten hon anklagade honom bestod av. Hon kunde inte säga det för att hon ljög. Hade hon talat sanning hade hon enkelt kunna säga att det är hot du skickat på nätet. Eller hot du sagt i IRL. Utan att avslöja vilka kvinnor det gäller.
        Sluta vrida på allt och håll dig till sanningen!

        Svara

        Fast Cissi påstår att mrhenko är obehaglig och hotfull, hennes källor är ”flera kvinnor jag pratat med”.
        mrhenko påstår att Cissi ljuger, hans källor är skärmdumpar och SMS som Cissi inte ens förnekar är äkta.
        Tycker nog att Haveristernas källor är betydligt mer legit fastän namn saknas från båda hållen.

        Svara

        Varför ska han ge ut namnen efter att han har visat skärmdumparna (som Cissi inte ens förnekar)? Skillnade mot Cissi var givetvis att hon inte har några belägg alls.

        Svara

      Jämför EXAKT ALLT? Alltså jag har ett eget liv oxå.. försöker tapetsera om i hallen exempelvis, har inte tid att tejpa upp crime scene bilder och dra röda trådar mellan alla ledtrådar och fakta. Herregud, är ganska ointresserad av folks mentala sjukdomar inser jag nu, varför läser jag ens den här bloggen? Nä ska blanda klister nu..

      Svara

       Jag älskar dig 🙂

       Svara

    när saken snarare är den att de ställde frågan dåligt samt hörde dåligt vad svaret var.*

    Svara

    Du har tre avsnitt att gå på när det bara finns två. Okej.

    Svara

     Det finns tre. OK. 🙂

     Snart fyra. 😉

     Svara

      Nej det finns bara två om Cissi. Ett om Gardet.

      Svara

       Fast det finns jättemånga avsnitt om Cissi Wallin, för allting handlar Cissi Wallin. Fråga ThM/Cissi.

       Svara

    Du skriver att de leker bad cop osv, förlåt men vad vet du om det? De är ALLTID så, det är inget spel för att få credd. Är de inte överens om en sak så är de inte rädda för att säga det.
    Vad menar du att de klippt bort? Hur vet du vad de klippt bort?
    I avsnitt 58 är det väldigt tydligt att de inte klippt i onödan, bland annat säger de flera ggr saker som ”Vi har spelat in i en timme nu”, kollar man när de säger det och hur långt in i avsnittet man är stämmer det överens.

    Jag vet hur de är privat och hade du också vetat det skulle du inte anklaga de för att leka bad cop/Good cop.

    Svara

     Det var kanske slarvigt skrivet av mig. De valde att inte spela upp i avsnitt 60 citat som hon sade i avsnitt 58 som hade förklara att de ställde frågor slarvigt för att sedan få det till att hon ljög, när hon faktiskt svarade på vad de sade där och då, inte vad de satt och tjuvhöll på, oh hade de spelat upp de delarna så hade du också hört det. Nu var jag tvungen att lita på mitt goda minna.
     (Jag skulle här kunna köra med deras egen hemska medicin och ge dig en förklaring till varför de både hör dåligt och slarvar med hur de framställer frågorna, och den skulle vara en betydligt snällare förklaring till deras karaktär ära att det faktiskt gör det ondsint med avsikt, men du får själv fundera på den.)

     Ang god cop bad cop, ja precis som jag säger, de gör alltid så.

     Jag skriver inte detta för att deras inlägg handlar om Cissi. Jag säger det för att de ALLTID gör så här och de är välplanerat för att spela på de rätta strängarna hos dig, oavsett vem som är deras nuvarande klandervärda objekt.

     Svara

      Du får jättegärna ge ordentliga exempel.

      Missförstår du med vilje? De är alltid så oavsett fall det är i podden eller privat. Det är inget spel. De försöker inte manipulera.
      Fattar du nu?

      Svara

       Ah ,förstår, du är en kompis med dem? Umgås med dem privat?

       Jag har gett dig exempel. Titta längre upp. Fler finns för den som orkar att lyssna på avsnitt 58 och 60 samtidigt.

       Svara

        Du skriver luddigt om citat som de valde att inte spela upp, det är knappast något ordentligt exempel. Kommer man med ett sånt påstående får man vara beredd att backa upp det.

        Nej vi är inte bästisar som sitter och flätar varandras hår och har kuddkrig, men uppenbarligen känner jag de väldigt mycket bättre än vad du gör. Tror nog att alla som har bytt mer än ett par ord med dem håller med mig om att de inte spelar bad cop/Good cop. Men givetvis vet den allsmäktige TRH mer än oss som faktiskt känner dem.

        Svara

         Nej, jag har gett ett väldigt tydligt exempel i min första kommentar, sedan så är det ju DU som påstår att du är säker och vet hur det ligger till, eller hur?

         Gick visst inte längre för dig nu att hålla dig från ett personangrepp, så jag tror lätt på att du är väl bekant med dem. 🙂

         Svara

          Nu är det ju bara DU som påstår att det var ett väldigt tydligt exempel, eller hur? Carro, jag och förmodligen många andra här tyckte det var luddigt och dåligt exempel 🙂

          Svara

          Nej jag tycker inte att du gett ett tydligt exempel.
          Anledningen till att jag tappade tålamodet är för att du aldrig kan backa. Du skriver skit om människor som att du känner dem, men när någon som FAKTISKT känner dem dementerar så kan du inte erkänna att du hade fel och backar. Så gör du väldigt ofta och jag är inte ensam om att ha kritiserat dig för detta.

          Svara

           Vilken skit har jag skrivit om Haveristerna? Och varför ska jag baka när jag tycker eller har observerat något? För att du tycker olika?

           CW har ju uppenbarligen haft fel en gång då domstolen friade Virtanen blev friad. Och CW kan ju uppenbarligen inte backa från något, då även om hon är överbevisad så forsätter hon..

        Läs om läs rätt 🙂

        Svara

      *good

      Svara

     Svar i modd.

     Svara

    Du har alltså lyssnat på hela tre avsnitt av Haveristerna men samtidigt inte förstått hur Axels jargong är?
    Att på något sätt sätta underlaget ”Axel har skrivit på fb” som något slags bevis för att Haveristerna vill indoktrinera dig får mig starkt att tvivla på att du lyssnat på cirka 6 timmar av Axel.

    Och det Axel säger i senaste avsnittet är inte till allmänheten, ska du citera använd gärna hela kontexten. Det går ut till de personer de vet sitter inne med mer information, men låtit det här fortgå. Eller till journalister att göra sitt jobb och inte bara låta folk som CW och Linnea Claesson säga vad de vill och hylla dem för det. Men det är lite ofint att outa att du vet det här men sitter tyst. Finare att uppmana personer utan att namnge dem.

    Sen är det också svårt att tro på en persons åsikter när hen använder ord som antipati men samtidigt inte kan stava till begreppet ”bad cop, good cop”. Då känns det mer som att åsikterna är copy-paste från andra

    Svara

     Haha, säger du med ditt valda nick. 🙂

     Jo jag har förstått. Frågan är om du har det?

     Din retorik är inte skriven för att det är meningen att jag ska svara utan för att du vill att andra ska läsa vad du säger, så jag låter det jag redan sagt få stå för sig och det du säger stå för dig. OK?

     Vill du ha svar så kommer det att hjälpa till ifall du ändrar på hur du formulerar dig, men som sagt, jag tror inte att du vill ha några. 🙂

     Svara

      Jag tycker det är obehagligt att TRH är tillbaka 😐 Det ändrar känslan i kommentarsfältet direkt. Cam, varför fick hen komma tillbaka?

      Svara

    Tänkvärd kommentar. Kanske det riktiga problemet ligger i samtiden där ordet plötsligt blivit hårdvaluta och möjligheterna till att nå ut är obegränsade. De som låter mest, beter sig mest spektakulärt och inte drar sig för att retoriskt svartmåla sina motståndare vinner dagens klick. Hänsyn till etik, moral och inte minst lagstiftning verkar försvunnit ur medvetandet.
    Nu finns det tack och lov många opinionsbildare som verkar på sociala medier som är både förnuftiga och balanserade.

    Svara

     Tack och instämmer i allt du säger utom den sista meningen. Tycker du verkligen att det finns?

     Svara

      Jo de finns men de har inte anammat den gängse tonen varför jag tror att de inte alltid upptäckts. Det finns en uppsjö av forum och lite som med facklitteratur får man förhålla sig lite kritisk till utgivarens syfte och mål med publikationen.
      Sedan som med alla opinionsbildare får man inse att man aldrig kommer att hålla med om allt.

      Svara

       Haha, men då har de lyckats dåligt med att skapa en opinon ifall de inte har nått ut. 😉

       Skämt å sido, jag förstår vad du säger och håller med, men jag saknar vettiga sansade röster i och bland de stora ”debatterna” som förs och de drunknar i de skrikande rösterna som skapar populism vare sig det kommer från vänster, höger eller mitt i mellan.

       Kan vara ett dessa forum du pratar om kräver att man är medlem eller regisserat sig, och att det är därför jag hittar nästan ingen. Men jag saknar dem även inom tex Akademia. De som har en vettig röst orkar inte skrika i stormen och lägger sin energi på annat. Jag har börjat att förstå dem.

       Svara

    Hej! Det är jag som klipper Haveristerna och jag undrar över denna kommentar från dig.
    ”De klippet också bort många saker i ljudfilerna som hade förklarat det för er.”

    Det här är helt enkelt inte sant. Jag vill gärna att du utvecklar vad som skulle vara bortklippt.
    Som koncept så klippa Haveristerna extremt lite, det är en del av konceptet. När Haveristerna har gäster där det blir het debatt så är jag extra försiktig att klippa något alls, just av den anledningen att slippa den typ av påståenden som du nu fört fram här.
    Det enda som klipps bort i ett standard-avsnitt av Haveristerna är följande:
    1. Suckar, smackar, hostningar
    2. Dötid då någon ska kissa, letar efter en länk eller ett dokument de ska läsa upp eller liknande saker då det är tyst en längre stund.
    3. Tekniska missöden, mikrofonskydd som skrapar, råttor som bråkar.

    Cissi erbjöds att ladda ner de separata ljudspårsfilerna innan redigering, sedan om hon valde att göra det eller ej kan jag inte svara på. Men om hon känner sig ”fult klippt” så är hon välkommen att höra av sig och få ljudspåren på nytt. Jag tror knappast att Cissi är den som skulle strunta i att påpeka att hon blivit ”klippt ur kontext” ifall så var fallet.

    Så återigen, vad baserar du ditt påstående om att saker är bortklippta på? Om du inte vill ta diskussionen här kan du maila martin(snabela)easedrop.com

    Svara

     Det vågar Hmmsan inte svara på 😀

     Svara

      Jodå men det fastnade i modd. 😉

      Svara

       Du sprider så konstiga grejer Hmm…

       Svara

     Ditt jobb låter lätt som en plätt!

     Svara

     Easedrope:
     Jag har förklarat mig längre upp att jag utryckte mig slarvigt.

     Vad jag menade var var de klippte i ljudfilen när de lade upp citat i avsnitt 60 från det de tog från avsnitt 58 för att bevisa sina teser.

     Jag som sagt redan förklarat mig och lagt upp exempel på det.

     Svara

      Läs om läs rätt 🙂

      Svara

      Ok, köper att det var en slarvig formulering men håller ändå inte med om du inte kan precisera dig. Det lät mer som ett sätt att sprida förvirring om att avsnitten är fulklippta med flit. Kan du ge ett konkret exempel på vad som föll bort i klippen från avsnitt 58 som användes i avsnitt 60 som gjorde det missvisande? Inget som är medvetet i sådant fall.
      Sedan så ger jag inte mycket till övers för din teori att det är ett regisserat genomtänkt upplägg på så sätt att två tar på sig rollen och agerar hatkastare och en går lite i försvar för att det skulle ge någon psykologisk effekt på lyssnarna. Att de skruvar till sina personligheter vid inspelning Är väl en grej, men att de har en smart plan med ett upplägg är helt taget ur luften.
      Innan, när jag bara lyssnade på podden som alla andra så funderade jag också på hur pass mycket de spelar ”roller”. Nu när jag klippt i drygt ett år och även ser de så kallade förberedelsedokumenten de skapar inför varje avsnitt samt har chattat ett gäng gånger med dem så kan jag med säkerhet säga att Haveristerna är vad de påstår sig vara. 3 kompisar som träffades på Skype och söp på fredagar och snackade skit om folk de ogillade. Sedan kom Myra på idén att det skulle kunna gå att göra en podd av det och här är vi nu, ett par år senare.

      Svara

       Har som sagt gett exempel. Det gällde tex frågan om nanny.

       ….”men att de har en smart plan med ett upplägg är helt taget ur luften.”

       Det är inte taget ur luften. Jag har tagit dem på orden. Lyssna på bla avsnitt 60 och vad Axel själv skriver på fb och jag inte int den förste att ha kommit fram till den tesen och jag gjorde det helt utan yttre påverkan då den som ville att jag skulle lyssna på dem var pro Haveristerna. Först efter att jag skapat mig en uppfattning själv läste jag vad andar kommit fram till.

       Jag skulle dessutom om jag orkade gå emot påståendet som Axel säger att det inte har haft fel i sak någonsin i sina avsnitt och att ingen har invänt mot deras sk fakta. Det kanske ingen har eller orkar har gjort, men jag har grova invändningar på deras framställa om fakta i ett annat avsnitt, men det orkar jag inte ta här och nu. Kanske komme det senare. Låter dem länga sitt eget rep så länge. Eller så kommer jag aldrig mer ge dem något av min tid och energi. Vi får väl se. 😉

       Men du och jag kommer inte komma längre än så här just nu. Du är partisk till dem. Jag delger min första råa uppfattning av dem utan påverkan från någon, om något så var det en positiv bild som hade målats upp för mig.

       Svara

        Du är ju dock (partisk med) Cissi.

        Svara

        Fyfan du år ju helt manisk

        Svara

      ”De”? Du skriver med klipparen som säger att det knappt klipps i avsnitten öht. Vad menar du med att det klipps ifrån avsnitt 58 och 60? Du skriver väldigt obegripligt.

      Svara

       Trh

       Både avsnitt 58 och 60 ligger ute tillgängliga för alla, så vad lipar du om?

       Eller detta kanske handlar om din ”närvaro på Internet, som skapats för att lära folk att tänka själva” eller vad det nu är du så nar*i**istiskt dillar om när folk undrar vad det är för fel på dig. Du tror kanske på allvar att alla utom du själv är oförmögna att lyssna på två avsnitt i rad och att vi omöjligt kan komma ihåg vad som sades, eller gå tillbaka och lyssna igen om något är oklart?

       Svara

        Nar Cissi stiskt? 🤣

        Svara

    The real hmm är tillbaka och svarar på sina egna kommentarer precis som sist, tröttsamt. 😴😴

    Svara

     Va?!

     Svara

      Märks väl. Ser ut exakt som när Camilla stängde av personen för exakt samma anledning.

      Svara

       Man tror på det och den man vill tro på. 🙂

       Svara

        Hur gick det med din nya ”fikaplats”?

        Svara

         Ha, ha! Typ två personer som sitter och skäller på varandra.

         Svara

          Ja, där händer inte mycket. TRHûmpan suktar efter uppmärksamheten i ett större kommentarsfält.

          Svara

        Camilla ljög menar du?

        Svara

     Var hen inte blockerad? Hmm kan verkligen sabba ett kommentarsfält…

     Svara

     Camilla hjälp

     Svara

    To be fair, så nej, cissi säger inte några timmar i veckan, men hon säger inte heller några timmar om dagen hon säger ”ett par timmar.” så ingen har rätt. Men att säga att man får hjälp några timmar för att den lilla ska slippa börja tidigt på förskolan blir ju inte direkt i linje med att personen ska jobba helg… MEN så jävla ointressant att prata om nannyn/s av allt.

    Svara

     Nannyn säger att det gällde flera timmar i veckan. Jag är beredd att lita på personen som gjort jobbet och inte personen som anställt svart.

     Svara

      Haha, men nannyn tog ju emot svarta pengar och är också den som är skyldig att redovisa till skatteverket, men du tycker att den beter sig bättre alltså?

      Det här är så klassikt att man vänder ett tyckande efter hur man vill att det ska framstå som ett agerande står mer för ens åsikt, än att titta nykter på det.

      Svara

       Ja. 100% litar jag mer på nannyn. Varför skulle man tro en systematisk lögnare för?

       Svara

        Den åsikten var bättre motiverad än att säga att du litar mer på en som tog emot svarta pengar än dem som betalade dem.

        (Brasklappen är att jag inte har en åsikt ifall Cissi är en notorisk lögnare.)

        Svara

         Din kommentar tillförde dock ingenting alls.

         Svara

         Den som tar emot svart kanske inte har ett val. Tänk på maktperspektivet här.

         Svara

          Detta liknar våldtäksanklagelserna CW gjorde mot FV! Vem ska man lita på? Domstolen fällde CW för förtal, och jag litar hellre på någon som jobbat svart än en person som är dömd i en domstol.

          Svara

       Vilken skev jäkla människosyn du har som skyller på personen i underläge som utnyttjas för sin arbetskraft. Med dålig lön, dåliga arbetsvillkor och inga förmåner eller andra säkerheter. Klart den är skyldig, inte den vita rika personen som utnyttjar den fattige.

       Svara

        Underläge hur då? Vad grundar du den åsikten på?

        Svara

         Underläge? Det är ingen åsikt. En objektiv sanning.

         Svara

          Men förklara hur då.

          Svara

           Läs en bok

           Åsikt är en människas sätt att se på någonting, till exempel:
           – Enligt min åsikt så har veterinärer det bästa jobbet.
           Det handlar alltså om ett uttalande om vad personen ifråga (personligen) tycker.

           Objektivitet är inom filosofi ett centralt koncept som generellt betecknar ett sakligt och opartiskt förhållningssätt inför något. Sanning ses som betecknande en egenskap hos ett påstående, som kan sägas vara sant eller osant, det vill säga antingen sant eller inte sant det vill säga falskt.

           HUR VAR NANNYN I ETT UNDERLÄGE? Hon var student och ville tjäna svarta goa pengar och hon kunde kräva att det skulle vara vitt. Hon var inte tvungen att gå med på svarta pengar.

           Säger du samma till snickaren som tar svarta pengar?

           Du har aldrig haft ett jobb eller?
           Den som utför en tjänst åt någon mot betalning är alltid i underläge. Visst kan situation förändras över tid. Men kom igen… Varför dessa villfarelser?

         Det håller jag med om var snålt, men det förklara inte hur barnvakten var i något underläge.

         Svara

         Hamnar mest i modd just nu. 🙂

         Svara

       ”Det här är så klassikt att man vänder ett tyckande efter hur man vill att det ska framstå som ett agerande står mer för ens åsikt, än att titta nykter på det.”

       Det är precis det du gör själv nu 😂

       Svara

      Fast C säger ju ett par timmar om dagen i veckan, = ca 14 timmar i veckan. Nannyn säger mellan 10-20 timmar i veckan, vilket inbegriper 14 timmar.

      Svara

      10-20 timmar i veckan enligt ena nannyn.

      Svara

       10 timmar är mindre än 2 timmar om dagen, så då stämmer det Cissi sade.

       14 timmar i veckan är 2 om dagen.

       Och varför ens hänga upp sig på det? Vad ville de uppnå?

       Mycket av det de snöar in på förstår jag inte alls om vad som är klandervärt, medan annat förstår jag precis hur de tänker.

       Svara

       Alltså jag måste bara fråga. Varför hänger alla upp sig på nannyn?
       Ljuger man om allt för att man ljög om nannyn?
       Vem bryr sig? Inte som att hon låst in nannyn i ett rum hemma och använt henne som slav. Tror nog att dom kommit överens. Sen om att hon inte betalar skatt än en annan fråga. Förstår bara inte vad det har med själva våldtäkten att göra? Är det rätt at bli våldtagen för att man ljugit?
       Eller hör inte dom sakerna ihop? Genuin fråga här nu alltså!!

       Svara

        1. Cissi har talat illa om andra med nanny. 2. Cissi talar illa om personer som anställer svart.

        Att hon blir påkommen med att göra båda sakerna själv är det som blir intressant.

        Svara

    Vi har ju diskuterat detta förr och jag kan hålla med om att de håller på med lite fulknep och good cop bad cop och så vidare. Jag tycker fortfarande dem är roliga, men det kanske är för att Berlin är min hembas och där är det artigt att vara otrevlig och kalla varandra för offer och så vidare.

    När det gäller CW så tycker jag inte det spelar så stor roll hur klandervärda Haveristerna är. Hennes beteende är under all kritik även bortom deras retoriska grepp. Sättet hon slingrar sig på. Hur hon sprider vad som verkar vara rena lögner. Sättet hon hotar på och tror detta på något vis är okej. En förmildrande omständighet kan vara att hon nog mår väldigt dåligt med tanke på allt som skett på sistone.

    Det som stör mig dock är nog att FV sitter och gottar sig någonstans och det är fan…asså jag önskar detta kunde ha hänt med lite längre tidsavstånd till rättegången.

    Svara

     Instämmer nästan i allt du säger. Framförallt det sista.

     Men jag tycker det är viktigt att inse vilka fulknep de sysslar med och inte köper alla deras åsikter och påståenden åkt av, oavsett vem som är deras objekt. Och det är mer än retorik. De får folk att tro på mer vad de säger än de har belägg för, vilket får en person att framåt som mer klandervärd än hen är. I Cissis fall verkar det som att det som finns räcker och blir över och man behöver inte salat på med mer, så varför gör det då så?

     Svara

      salta*

      Svara

       Vi är nog som oftast rätt överens om principer men tvistar om de små ringen.

       Har bara så svårt att se deras agenda här annat än att driva sina egna teser om vilka som är dumma i huvet.

       Sen kan de ju ha fel ibland såklart. Men jag uppskattar deras podd.

       Bra hursomhelst att man kan göra en diskussion om det och uppskattar dina inlägg TRH om jag än inte riktigt ser det du ser.

       Svara

        Är det inte bara lättare för dig TRH att kolla dig själv i spegeln och föra en diskussion där med dig själv? Istället för att härja under x antal andra namn och låtsas stödja dig själv?

        Svara

      Ungefär som du brukar göra då och precis som det brukar vara här gällande vissa andra. Vissa fulknep verkar du inte ha något emot annars beroende på vem dem gäller.

      Svara

     Nej, hon har ju betett sig såhär länge och får ta konsekvenserna. Är inte synd om henne att det är nära rättegången. Var föresten Cissi som bjöd in sig själv till dem, så är hon som valt tidpunkt.

     Svara

     Räcker med att googla ”Burguschki bloggbevakning” för att se att TRHs vita riddare alltid (och endast!) bara kommer fram när TRH kommenterar här. Undra varför 🤔🤣

     Svara

      Hahaha pinsamt!

      Svara

       För att jag uppskattar TRH och tycker ni är nesliga mot henne men det är nog för att så mkt hon säger flyger över huvet på er.

       Svara

        Okej TRH🤣

        Svara

        Hahahah men sluta du gör det bara värre nu 😂

        Svara

        Men vad pinsam du är. Men okej skalman, troligt att du har en inre klocka som talar om för dig när trh kommenterat och behöver medhåll.

        Svara

      Måste kolla

      Svara

      Uppskattar också TRH

      Svara

     Cissi har faktiskt betett sig såhär de senaste 8-10 åren. Jag fattar att du aldrig lyssnade på hennes radio 1 program där hon fick smeknamnet mytoman av inringarna. Det fick hon av en anledning. Hon har kastat många personer utan stora bloggar eller plattformar under alla år. Hennes sätt att ljuga för att för egen vinning har alltid varit detsamma.

     En hel del som känt till Cissi länge har påpekat detta sedan det började skrivas om Cissi här. Inte så många har lyssnat dock. Förrän nu. Hursomhelst- Cissis agerande är inget nytt agerande.

     Det är hon själv som behandlat folk illa och ljugit sig blå. Det finns absolut ingen/inget som tvingat henne till det.

     Jag tror inte helt på hennes berättelse om FV. Mkt talar för att hon hittat på drogningen då hon lämnat totalt motsägande versioner om den. Båda kan helt enkelt inte vara sanna. Namnet Rohypnol hade hon dessutom tagit helt ur luften. Ändå gick hon ut med det i media som om det VAR Rohypnol.

     Svara

    Varför köper du Cissis lögner men inte Bellas?

    Svara

    Cissi i avsnitt 58:

    Cissi: ”Jag tycker att vi har ett kapitalistiskt system som är riktigt vidrigt och problematiskt”.
    Haveristerna: Har nannys och städerskor du anlitar kollektivavtal?
    Cissi: Absolut.
    Haveristerna: Har de det?
    Cissi: Absolut.
    Haveristerna: Nannyn då?
    Cissi: Nannyn har absolut kollektivavtal. Så jag skulle aldrig… många av de som kritiserar att feminister använder de här tjänsterna har ju själva svart nanny och städhjälp, det är inte alls ovanligt. MÅNGA INOM VÄNSTERRÖRELSEN SOM SLÅR SIG FÖR BRÖSTET OCH PRATAR OM KLASSKAMPEN SOM ANVÄDER BYGGJOBBARE FRÅN BALTIKUM SOM BOR HOS DEM- SVART”.

    Ja Cissi, precis vad du gjort själv så nyss som slutet av 2018. 10-20 timmar i veckan har hon betalat svart till nannys. Och det där med att de inte skulle bo i anslutning till hennes lägenhet var också lögn. Ena nannyn bor i Linus lgh i samma hus.

    Svara

    Tänk Värt !!

    Svara

   Lång kommentar från hur jag ser på vissa aspekter frågan sitter i modd.

   Svara

    Vi antecknar.

    Svara

     Hoppas faktist att du kommer göra det när den släpps fram.

     Svara

      Nope, sorry.

      Svara

      Nu förstår jag varför du inte hunnit filma dig idag i samma omfattning som du brukar, när du sminkar dig och tränar, du har haft fullt upp med att skriva här 😉

      Svara

       Fråga. Om ni nu vill att Cissi ska framstå i så dålig dager som möjligt, varför förstör ni för er egen trovärdighet att påstå att jag är både Cissi och flertalet andra nick här samt försöka pådyvla mig saker som jag inte sagt samt påstå att andar saker har jag inte sagt när det finns svart på vitt att jag har sagt just det.

       Förstår ni inte hur ni själva framstår?

       Kopierar in en annan åsikt om Haveristerna som skrevs på fb som jag tycker var klockren. Gäller även er anonyma på BB.

       ”Cissi var som förväntat, en hal retorik där man inte tar ansvar för helheten. Som en flickvän som ertappas naken i sängen med en annan karl men förnekar att det var otrohet för att den rent tekniskt aldrig var inne. Hakar upp sig på ett ordval så att frågan istället handlar om det, påpekar att hon blir avbruten, ställer motfrågor istället för ger svar och så vidare. Defensiv, passivt aggressiv och offensiv i en mix som gör att jag förstår varför hennes samarbeten ofta går åt helvete vid meningsskiljaktigheter.

       Trots tre mot en (eller på grund av?) lyckades de inte fälla henne utan föll på eget grepp genom att gapa, hånskratta och trampa i liknade fällor. De är mästare på att förlora på hemmaplan, hur lite sympati gästen än väcker så börjar jag skruva på mig för att de själva är så svåra att inte känna obehag för. Myras försök att medla fungerar inte utan varje minimalt medhåll flyttar diskussionen snävare in i ett hörn och eskalerar tonläget istället för lyfta sakfrågan. Good cop/bad cop fast på det sätt så den som förhörs garanterat inte försäger sig utan spelar ut poliserna mot varandra.

       Som podcast är behållningen en studie i gruppdynamik när 1+1+1 blir mindre än 3, de förstärker ofta det sämsta hos varandra.”

       Svara

        Det här handlar inte om att få dig, Cissi, att framstå i så dålig dager som möjligt. Att du ens tänker så säger mer om din trovärdighet än något annat. Det handlar om att du är en manipulativ mytoman som inte ska få komma undan med mer lögner. Det är över Cissi, fattar du inte det? Du kan inte ljuga dig ur det här. Förstår du inte själv hur du framstår?

        Svara

       Fråga i modd.

       Svara

        alltså det tar ju inte en dag att få fram en moddad kommentar, varför ska du så snabbt behöva bevisa att du svarat?

        Svara

         För att hon på fullaste allvar tror att alla bryr sig så mycket.

         Svara

          Om du nu har rätt i att ”alla” inte bryr sig, hur kommer det sig att så många ställer frågor till mig?

          Svara

           OMG!

           Haha du kan inte vara på riktigt…

           Jag sa inte att folk inte bryr sig, men knappast så mycket att alla måste veta om dina kommentarer fastnar i mod eller inte.

          Anonym 16.48.
          Du bryr dig uppenbarligen…

          Precis som vi andra😁

          Svara

           Ja jag sa inte att jag inte bryr mig, men knappast så mycket att jag måste veta om hennes kommentar fastnat i mod eller inte.

           17.47. Ano ym.
           Du talar alltså inte å allas vägnar. Vilket är en jäkla skillnad.
           Om man följer en tråd, kan det vara bra att meddela att något fastnar i modd, så man inte missar något i konversationen, anser jag. Då kan man återkomma lite senare.

           Mick: Jag sa aldrig att jag talar å allas vägnar heller, vart vill du komma egentligen? 🙂

           ”för att hon på fullaste allvar tror att alla bryr sig”

           Jag tolkade in att folk bryr sig inte.
           Alla=folk. Folk=andra.

   Jag har hatat FreVirt av hjärtats lust sedan jag fick veta vad han gjort, mot både CW och andra tjejer.
   Man kan nog t.o.m säga att jag drevat mot honom. Jag mailade olika chefer på Aftonbladet bl.a.
   (Ja, det får man tycka vad man vill om)
   Men efter allt jag läst och hört om CW det senaste året börjar jag nästan ifrågasätta hela den där soppan.
   Hon har förlorat ALL trovärdighet.

   Svara

    Det har jag ifrågasatt hela tiden. Hon ljuger ju även om varför hon är åtalad. Det är inte bara för att hon namngivit FV en gång vid metoo! Det finns ca 20 olika åtalspunkter i förtalsåtalet. Åtalsunderlåtelse gäller dessutom.

    Hon har bla skrivit att han våldtagit flera barn och mycket annat högst anmärkningsvärt. Gemensamt för alla förtal är att hon i åtalet inte har något som helst som kan styrka det hon påstår.

    Svara

    Nu är det ju drygt 10 kvinnor till som säger samma och likande saker om honom samt mer eller mindre erkännanden från honom själv, så det kvittar lite ifall du tror på just Cissi. 💚

    Svara

     Inte sant. Finns bara en som anklagar honom för det och det är CW. Du är tillräckligt smart TRH för att veta att det är en jäkla skillnad att ropa ”fitXa” till nån på fyllan eller klappa nån på rumpan och begå ett grovt våldsbrott. Den här retoriken är så ful och oetisk.

     Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

       [Borttagen kommentar]

       Svara

        [Borttagen kommentar]

        Svara

         är du på riktigt så avtrubbad att du tycker att det är okej att sprida den här typen av helt ogrundade rykten om de grövsta brott som existerar (”har Pelle och Lisa blivit anmälda för mord, våldtäkt, trafficking, pedofili- osv osv- jag undrar bara”) på internet utan att fundera över vad du gör? Jag vet att du egentligen är smartare än så.

         Svara

         Intressant hur du är villig att gå över eld och vatten för att försvara Cissi, TRH 🤔

         Svara

          Detta ämne tycker jag inte passar på bloggbevakning. Deprimerande och ännu mer bråk i kommentarerna. Med andra ord inget man mår bra av.

          Svara

           Brukar du må bra av alla andra ämnen här eller?

          Det är CW el EE som är TrH, ingen tvekan.

          Svara

       Nej det var det inte. Jag har letat och jag kan inte hitta en enda kvinna till. Trots att det ska vara så många kvinnor enligt C.

       Svara

        Det är väl samma påhittade kvinnor som tycker mrhenko är obehaglig 😀

        Svara

         Det enda jag hittat är en print som Cissi lagt ut där en annan kvinna skriver typ ”För mig är det ingen big deal idag.” och att den kvinnan inte ville bli inblandad.

         Svara

     Nej det är det inte alls det. Cissi påstår det, men det går inte att hitta ett spår av någon av dessa kvinnor. Alltså är det inga tio kvinnor som anklagar. Det är en kvinna. Cissi.

     Svara

      Så SVD ljuger?

      Svara

       Ja. Om de citerat Cissi, så ljuger dem.

       Men du som har så bra koll på alla dessa kvinnor, ta fram bevis på att de finns. Vi är många som försökt leta fram deras historier länge nu.

       Svara

        Nu har jag ju för mig att de var alla 12 (antal?) som själv gick till SVD och enbart Cissi.

        I övrigt är din kommentar trams och åsikter som du befäster som fakta och jag tycker att du ska fråga SVD och inte mig, för de bör ju rimligen vara bättre insatta i frågan än jag.

        Förstår inte denna polarisering. Om nu Cissi är klandervärd så gör inte det XX till en ängel och de säger ju tom vissa av Haveristerna att så inte är fallet.

        Livet är inte svart/vitt där man ingen är rakt igenom god eller ond varken Cissi eller XX.

        Svara

         Länka då? Ta fram dess kvinnor som du påstår finns? Du anklagar en man för att vara serievåldtäktsman, på helt falska grunder. De finns ju inte? Spelar ingen roll hur många långa kommentarer du svarar med om du inte kan bevisa ditt påstående.

         Svara

          Hur kommer det sig då (om han är så oskyldig som du menar) fortfarande är ute i kylan och lär så förbli?

          Svara

           För att han hängdes ut av Cissi? Sådant hänger kvar länge. Kolla bara Martin Timell som friades men ändå fått sitt liv förstört

           Han är inte ute i kylan längre. Han jobbar idag.
           Han hängdes ut och det blev väldigt offentligt, därför hamnade han i kylan.

           Jag vänder på din fråga, hur kommer det sig att han inte sitter inne om han v å l d tagit 12 kvinnor?

         Bevisa vad du påstår. Vilka kvinnor?

         Svara

          Men din tönt, läs vad hen säger och sluta och tjata.

          Svara

           Nej, TRH anklagar f för att vara seriev*ld*äktsman. Utan andra bevis än ord från en lögnerska. Vill trh bli tagen seriöst får hon ta och lägga fram bevis på att dessa kvinnor finns. Det finns nämnligen inga.
           Din tönt.

           Det gör jag inte. Läs om läs rätt.

           Trh det är ju exakt vad du gör. Vad kallar du en man som gått på 10-12 kvinnor? Skriver gått på, men alla vet ju vad Cissi sagt.

           Igen, läs om läs rätt vad jag skrev.

           Ha en fin dag!

           Trh, sluta försök vända på vad du själv skriver. Du är så tröttsam. Du kan aldrig bekräfta dina påståenden. Alltså är även de lögner. Precis som Cissi. Gå och klipp dig! 🙂

         Det är intressant hur du alltid kräver källor från alla andra, men du tycker att du själv aldrig behöver uppvisa några. Det går inte att ha en seriös diskussion med dig.

         Svara

          För att hon inte har några. Folk har grävt i det här enda sen metoo och inte en enda konkret kvinna har hittats, inte ens nått anonymt gammalt blogginlägg eller whatever.
          Fanns de vid första anmälan och sen hoppade av, så är det för att det helt enkelt inte hänt och de inte ville anklaga en man för något han inte gjort. Cissi har fått med kvinnor på saker tidigare, där de sen hoppat av när det blivit varmt om fötterna.
          I det här fallet verkar de dock inte existera överhuvudtaget.

          Svara

         Teg, du skrev:

         ”Ƭĥe real Hmm / 13:20

         Nu är det ju drygt 10 kvinnor till som säger samma och likande saker om honom”

         Så, hur många har utsatts för ”samma” och vad betyder ”liknande” mer exakt?

         (Förstår om du inte kan svara å. Baserat på att du blandar tvärsäkra assertions med ”har jag för mig”, ”tror jag” och har slirat på antalet påstådda offer lite för många gånger i samma tråd)

         Svara

          Trh*, inte ”teg”

          Svara

          Bra att du kopierar. Jämför nu det mot det som jag påstås ha sagt.

          Svara

           🤦🏼‍♀️

           Det gjorde jag ju precis. Cissi påstår att han har v*ldtagit henne brutalt. Någon här säger att Cissis trovärdighet är noll. (blandannat för att hon påstår att han har v*ldtagit två barn tills de blödde)

           Då svarar du att det inte spelar någon roll eftersom: *citatet av dig jag klippte in*

           Så jag frågar igen: Hur många har blivit utsatta för ”samma” och vad menar du mer exakt med ”liknande”?

           Likande är alltså inte samma sak som exakt samma, eller hur. Med liknade menar jag på diverse sexuella övergrepp. Tex så finns det bevis i print på att han har kommenterat, för att utrycka det snällt, olämpligt till en minderårig

           Så är vi färdiga nu?

           Aaaaaah så du går från att 12 kvinnor råkat ut för samma som CW, alltså våldtäkt, till att det finns en print att han skrivit olämpligt till en minderårig. Ja, trh, du är färdig nu.

           Bra att vi har rett ut att ”liknande” kan vara ca vadsomhelst.

           Vidare till ”samma”, hur många har råkat ut för ”samma” enligt dig?

         Svd blev fällda i pon för den artikeln pga obefintlig källkontroll.

         Svara

       SVD blev fällda av Pressen Opinionsnämnd för deras artikel

       Svara

        Nej de blev de inte. Inte den.

        Svara

         Vilken blev dom fälld för då?

         Svara

         Pressens Opinionsnämnd klandrar Svenska Dagbladet för att ha brutit mot god publicistisk sed genom publiceringen av en artikel med rubriken ”12 kvinnor anklagar NN [namn angivet] för sextrakasserier och övergrepp”.

         https://po.se/fallningar/svenska-dagbladet-klandras-for-publicering-om-nn-namn-angivet

         Svara

          Och? Det betyder inte att det de skrev inte var sant. De blev fällda för att de skrev ut namn, inte för att de ljög.

          Sluta och sprid desinformation.

          Svara

          Haha och det är trh källa för att grovt anklaga en man.😂

          Svara

           Hej Fredik!

      Svd skriver stolt att Isabella har 1,5 miljoner följare i samband med hyllningsartiklar. Skulle nog ta deras journalistik med en nypa salt, de verkar vana att citera utan att kolla upp fakta. 🙂

      Svara

       Hej Fredrik!

       Svara

        Tror inte Fredrik bryr sig om det här så lägg ner. Han kommer gå vinnande ur det här och garva Cissi i ansiktet.

        Svara

       Hej The real hmm!

       Svara

        Hej hej!

        Svara

     Det är INTE sanningen. Det finns i åtalet EN kvinna som anmält FV men henne visade det sig i förhör med henne att Cissi hittat på Instagram och övertalat att polisanmäla. Cissi hade tom tagit med tjejen till polisen för att hon skulle anmäla. I förhöret säger sedan tjejen att hon inte vet vad som hände egentligen. Cissi säger inget i förhöret om att det är hon som övertalat tjejen att hon måste anmäla eller att hon tagit med tjejen till polisen.

     Annars finns det ingen som Cissi kan hänvisa till eller ens nämna. Man kan tycka att om man som Cissi offentligt anklagar någon för att våld.a flera barn tills de skriker och blöder, borde ha lite på fötterna?! Enligt åtalet har hon hängt ut FV under flera år som en serievåldtäktsman och dessutom pedofil. Varför skriver inte Cissi varför hon är åtalad?

     Svara

     Fast, verkar ju som alla dessa andra vittnesmål är hörsägen som gått genom CW. Eller har du andra källor? Vore klädsamt om du ville redovisa dem isåfall.

     Svara

    Läste FUPen. Jag tror henne inte. Han var säkert en riktigt asig kille men de brott hon anklagar honom för tror jag inte han begått. Han har kränkt henne på nåt sätt och hon har hämnats enligt gardetlogiken.

    Svara

    Kvinnan som satt som ansvarig på aftonbladet blev pga allt drev sjukskriven i utmattningssyndrom och gick aldrig tillbaka till sitt uppdrag. Känns ditt drevande verkligen bra i magen?

    Svara

    Anonym 13.11
    Jag vet inte mycket om dessa kvinnor och vad de gjort för feminismen MEN vad gäller CW började jag tänka som du. Hon kanske var en lite full 21-åring som blev mäkta imponerad av den store, kände journalisten och glatt hoppade i säng med honom i tro att det var en språngbräda ut i journalistyrket. VEM vet???
    CW är nu INTE trovärdig!

    Svara

     Hon har ju uppgivit flera olika versioner av händelsen med FV så tvivlar starkt på att den ägt rum. Däremot kan det mkt väl vara så att han efteråt dissat CW som då teagerat på detta sätt. Som hon gör med alla andra som hon tycker ”går emot henne”.

     Svara

   Någon som kan summera allt det här med CW? Vem är hon, vad har hon gjort? Hänger inte med.

   Svara

    Vem är hon? Hur lyckades du sova igenom metoo? Lite avundjuk.

    Svara

    Hängde inte heller med, men läs typ två-tre kommentarer längre med och tråden därefter.

    Svara

   Är CWs bror gift med LD?

   Svara

    Nej CWs man är bror till LDs man

    Svara

   Känns som att korthuset faller nu. Elaine skriver hylllningsinlägg till Superturken, stina Wollter håller med henne och LD skriver nu öppet i storys att Cissi ljuger när hon säger att hon inte hotat henne med en soc-anmälan….

   Svara

   Har inte hon alltid varit galen ??

   Svara

   Blivit!!!!!!!!!!!!!!!!

   Svara

  Ja vad kan man säga om CW och hennes cirkusbeteende..?
  #Missionfailedsuccessfully

  Svara

  Jag fattar ingenting. Har inte riktigt hängt med från början och lyckas inte få någon struktur på det nu i efterhand. Är det någon som orkar sammanfatta?

  Svara

   Du har ett helt inlägg om det från imorse.

   Svara

    Jag läste det, men förstår fortfarande inte. Tycker det är rörigt.

    Svara

     Det gör du rätt i att tycka för både hur haveristerna lägger fram saker och hur CamCam skriver rakt av vad de säger utan att ha lyssnat efter och siktat in sig på där de har vikt från vad som verkligen sagts, är en stor soppa.

     Svara

      Nu hittar du på.

      Svara

      Fast nu får du ju ge dig. Haveristerna pratar med Cissi, ställer frågor rakt ut och Cissi svarar med rena lögner eller försöker slingra sig.
      Dina kommentarer är ju rent av löjliga, är ju bara att lyssna på podden för att genomskåda dig.

      Svara

      Börjar misstänka att Ƭĥe real Hmm är CW…

      Svara

       Skulle CW ha tid för det tror du? Jag vet inte, för är inte tillräckligt insatt.

       Svara

        Hon uppdaterar ju konstant på Insta story så varför inte tänker jag.

        Svara

      Trh du ljuger ju bara själv. Vem är du? Cissi? Hjärntvättad Cissifanatiker? Något av de alternativen är det.

      Svara

       Men det är exakt sånt här som gör det här kommentarsfältet så jävla hjärtdött, både nu om Cissi och om Blondinbella. Ett uns av ifrågasättande så är man fanatiker, sektmedlem, IL, CW, valfri anhörig eller kanske bara dum i huvudet. Är det verkligen så svårt att ta in någon annans perspektiv och, om man inte håller med, argumentera för sin sak?

       Svara

        Argumentera då.

        Svara

      Men snälla rara

      Svara

     Åh herregud, jag har verkligen inte saknat TRH…

     Svara

      Men nej va fan e TRH tillbaka?!?!? Varför? :((((

      Svara

       Tror C släppte på alla blockade. Men nu spårar det igen..

       Svara

   Jag ligger också efter. Allt handlar om Cissis.

   ) Gardet
   ) ”Min upprättelse”
   ) Cissi betalar nanny svart
   ) Cissi hotade LD med orosanmälan
   ) M.m.

   Jag känner att de som granskar borde hålla sig till sak. Är det Gardet de vill prata om, eller vill de gräva fram allt som finns att hitta om Cissi?

   Svara

    Granskningen gäller CW. Gardet är ju en del i CW:s historia och flera av medarbetarna därifrån är ju vittnen i granskningen.

    Svara

    Granskningen gäller CW. Rekommenderar att lyssna på sista avsnittet, om man inte pallar lyssna på båda. Där bekräftas allt.

    Svara

     Okej, tack!

     Svara

     Ja, om man bara vill ha en sida så ska man lyssna på det sista och inte på båda.

     Svara

      Cissi är med i båda. Första avsnittet kan man lyssna på om man vill få en bild av hur Cissi är som person, alltså obehaglig. Orkar man inte lyssna på två timmar av Cissi skrik utan är intresserad av bevis rekommenderar jag andra avsnittet.

      Svara

       Lyssna även på de avsnittet om Cissis triljoner projekt hon berättat så fint om i media, men som hon sen inte orkat bry sig om. Medietiden har varit det enda viktiga för Cissi. Och avsnittet om Gardet också.

       Svara

    Ja, jag fattar inte hur allt hänger ihop. Eller hänger det kanske inte ihop? Har hon helt enkelt uttalat sig i media om olika saker som nu visar sig vara lögner?

    Svara

     Ja. Hon har förvrängt allt till sin fördel, tex när projekt eller tvprogram som hon skulle medverka i inte blivit av. Hon har då fått det att låta som att andra varit elaka mot henne, skapat drev mot person eller företag, men sen har det visats sig att versionen Cissi gått ut med inte stämt.

     Svara

      Okej, tack. Då har jag nog fattat vad det handlar om, även om det är rörigt.

      Svara

       När de hängde ut den minderåriga killen sa Cissi att hon inte visste om att killen var minderårig. Senare läcktes bevis där Cissi själv, innan uthängningen, skriver att killen är minderårig. Sånna saker, hela tiden.

       Svara

        Ah fattar! Många lögner om lite allt möjligt alltså.

        Svara

   Svara

  Men det måste ju slagit slint totalt på cw 😔

  Svara

   Nej hon har alltid varit likadan. Försökt berätta det men inte många nya följare som lyssnat tidigare.

   Svara

    Det stämmer faktiskt, jag kände henne när hon gick på högstadiet och hon var likadan då.

    Svara

     Och du är bättre menar du?

     Svara

      Vet du vad anonym, är beredd att säga att majoriteten här inne är bättre än Cissi.
      Det är nämnligen inget normalt beteende hon håller på med. Precis som jag är villig att säga att de flesta företagare är bättre än Bella.
      Det finns människor som är värre än oss andra helt enkelt, Cissi är en av dem.
      Handlar om spärrar, de flesta av oss har spärrar som gör att man inte ljuger om saker eller anklagar människor utan grund. Speciellt om man vet om att man kan åka fast på det. Dessa spärrar verkar saknas både hos Cissi och Bella.

      Svara

       Vem är Bella i allt det här?

       Svara

  Vilken obehaglig människa.

  Svara

  Det här är ju ett läskigt beteende, ser hon inte själv hur skevt detta är? Att hota någon på det sättet för att man själv blir granskad över saker man faktiskt gjort är ju helt skevt.
  Blir ledsen för tyvärr kommer detta nog slå tillbaka på #metoo rörelsen som hon är rätt synonym med, att folk kommer säga att det grundades på falskhet nu när hon bevisligen inte sagt hela sanningen om andra saker. Förhoppningsvis inte men risken finns.

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Vi får inte gissa diagnoser här…

    Svara

   Många människor som har ”rätt” åsikter i olika ämnen tycker sig stå över reglerna eftersom deras syfte är så gott.
   T.ex. Åsa Romson som målade båten med giftig färg och brände nån slags miljöfarlig diesel.
   Jag råkade komma i samtal med hennes assistent (eller vad han nu var) i den vevan.
   Jag skojade lite om målarfärgen, inget elakt eller granskande, jag var uppenbart skämtsam.
   Han blev tvärsur och sa att det där inte var nåt att snacka om. Åsa ville ju väl och hade gjort så mycket för miljön för övrigt.
   Jag blev mycket förvånad över denna märkliga krishantering.
   Men jag lärde mig att det är så ”goda” människor ofta funkar. Har sett det i alla möjliga sammanhang, inte bara politiska.

   Svara

  Hon är inte riktigt klok. Mycket obehaglig.

  Svara

   Känner du henne?
   Annars kanske man ska vara försiktig med vad man häver ur sig om andra människor, annars är man inte mycket bättre själv än den man kritiserar.

   Svara

    Räcker ju att lyssna på henne för att fatta att hon är obehaglig. OBEHAGLIG.

    Svara

    Kan halla med om att oppet hota och utpressa nagon pa internet faktiskt AR obehagligt beteende.

    Svara

  Det sorgliga i detta är att Cissi tror hon är helt onåbar. Står över allt och alla. Hon kan anlita advokater, säkerhetsbolag, förlora utan att det känns. Och det är så hon utrycker det. Tänk vad pengar kan göra med en människa. För jag tror inte en sekund på att hon hade vågat göra allt detta utan miljoner i ryggen som backup. Hon har råd att bete sig illa. Hon är så priviligierad så hon kan fullkomligt skita i vad andra tycker om henne, både privat och yrkesmässigt.

  Hon börjar likna de sviniga, vita, rika männen som hon själv hatar så mycket.

  Svara

   lika barn leka bäst eller hur är det nu? Pinsamt av henne oavsett

   Svara

   Nuförtiden läser jag ofta kommentarer om att Cissi är rik, är det ärvda pengar eller intjänade pengar? Har sett henne lite då och då i media men hade aldrig uppfattningen att hon var förmögen. Trodde mer att hon bara var en vanlig medelklass feminist. Hur vet man tex att hon har flera miljoner i ryggen som backup??

   Svara

    Hennes man är rik.

    Svara

    Hennes man sålde sitt företag och han fick väl personligen ut ca 200 miljoner kronor tror jag det var om inte mer.

    Svara

    Hennes man, om jag förstått det rätt

    Svara

    Hennes man sålde sitt företag och fick ungefär 250 miljoner för sin andel. Och innan nån hinner säga ”Men det är ju hennes mans pengar, inte hennes!!!!!!”, så kan man väl anta att faktumet att ens äkta hälft (och far till ens barn) har en kvarts miljard på kontot förmodligen spiller över en del på ens egen livsstil/grundtrygghet. Oavsett om man har delad eller gemensam ekonomi. Dessutom säger hon själv att hon tidigare har runt 60-80k i månaden vilket också blir en fin lön efter skatt.

    Svara

     Har fakturerat*

     Svara

    Innan han sålde tjänade han ordentligt varje månad och hon tog ju ändå ut 30-35 efter skatt. Så de har inte haft problem direkt.

    Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Frågan är vilken substans det finns i CWs information. Hur mycket av det går att bevisa och hur mycket är tolkningar och önsketänkande från CWs sida. Oavsett skapar hon kaos och en stor portion obehag hos dem hon ger sig på.
    Att gå ut och hota människor till tystnad faller under brottsbalken. Visst, hennes strategi kan mycket väl vara att utmana systemet och att bli fälld och av sina följare ses som en modern martyr i den radikalfeministiska kampen mot den patriarkala maktstrukturen. Martyrskap förutsätter dock att det finns följare och att hon är beredd att ta konsekvenserna av sina handlingar.

    Svara

     Det bästa hon kunde uppbringa mot Henrik och Axel (minns inte vem hon tjafsade mot mest i förra avsnittet angående detta) var att flera kvinnor tyckte han var obehaglig.
     Det är dock inte olagligt att vara obehaglig och det behöver inte ens vara klandervärt. En hel del sverigedemokrater som uttalat sig idiotiskt på nätet tycker förmodligen att Henrik är sjukt obehaglig, det ger dem inte rätt för det.

     Svara

      Inga bevis hade hon heller. Och neeeeej hon hade inte behövt avslöja vilka personer det var som tyckte det eller vad de skrivit, det hade räckt att säga att det var i meddelanden på nätet eller det har skett i verkligheten. Ingenting kunde hon svara på. Lögnare.

      Svara

       Dessutom så jäkla fegt att dölja sina källor pga ”kvinnornas säkerhet”. Om Henko nu hotat och förföljt kvinnor så är han med all säkerhet medveten om vilka dessa är och har ett hum om vem som pratat med Cissi. Hon har därför outat dom vad hon än själv säger, och inte i samband med en polisanmälan eller i samråd med kvinnorna själva, utan helt för sin egen vinnings skull. Utnyttjande av kvinnor, much?

       Jag är förövrigt övertygad om att Cissis anklagelser är precis så som allt annat hon sysslar med. Dvs baserat på ett korn av sanning (Henko har säkerligen varit jobbig och påträngande i sina utfrågningar av personer i samband med Haveristernas granskningar) och sedan förstorat upp det av bara helvete för att ingjuta misstänksamhet kring de personer som har mage att ifrågasätta henne. Det är manipulation 101.

       Lästips: https://en.wikipedia.org/wiki/Triangulation_(psychology)

       Svara

        Glöm inte bort att hon sa att Henko hotat massor av kvinnor, fick backa till att han varit hotfull och slutligen mest sa att han var obehaglig. Rätt stor skillnad!

        Jag gillar fö Henko, men hans stil i kommentarsfält är rätt ofta – märklig. Han skulle vinna på att ta sig mer tid att formulera sig bättre, i något längre inlägg.

        Svara

   Ja här svingar hon kreditkortet o bränner mannens stålar på säkerhetsföretag mm.

   Svara

    Avundsjuk för att du är pank?

    Svara

     Nej CW det är jag inte

     Svara

  Detta känns nästan oroväckande? Ursäkta om jag säger något kontroversiellt nu, men hade hon varit någon i min närhet/familj hade jag varit väldigt orolig över eventuell mani eller liknande. Att helt utan konsekvenstänkande bara köra på som en ångvält och attackera alla möjliga personer, skriva hot/utpressningsmeddelanden, m.m… Känns inte sunt någonstans.

  Svara

   Inget nytt agerande av Cissi. Bara det att de nya följarna efter metoo äntligen fattat vad hon går för. Såå många Cissi kastat under bussen under alla år. Hon har efter metoo kunnat bete sig hursomhelst.

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

  Usch vilken soppa. Och dra in soc i familjen kan ju inte vara så roligt för deras respektive, bröderna😕

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Nja, han hoppar in och raljerar friskt i hennes kommentarsfält så han är inte immun mot kritik i detta.

    Svara

     Det är en sak att diskutera honom när HAN gjort något, och en annan när HON gjort något. Eller hur?

     Svara

      Nu har ju han gjort en hel del och det är det som ifrågasätts.

      Svara

    Är väl ändå viktigt att veta om han är av samma skrot och korn och därmed också extremt klandervärd eller om han kan vara en av de mest manipulerade av denna otäcka personlighet.

    Svara

    Han har ju själv hoppat på tåget, då tål han nog att kommenteras.

    Svara

    Han kommenterar själv flitigt på Cissis instagram.

    Svara

   Hennes ’stackars’ man lär vara kvar i hennes maniska grepp, då han inser att hon är kapabel till vad som helst för att få igenom sin agenda. Jag hade varit högst tveksam att stanna kvar i den relationen och åtminstone börja ta kontakt med en advokat som kan förbereda en eventuell skilsmässa framöver.
   Han kan väl inte tycka det är är normalt någonstans och än mindre känna någon harmoni i familjen såhär som hon vältrar på som en ångvält.
   Zopiklon (buspiron eller vad det heter? Ger henne inget beroendeframkallande, har ytterst få biverkningar och tar inte bort normala känslor, så som glädje, sorg och sexualitet. Stormarna inombords blir lugnare inom henne (mer som balsam för själen) och kan tänka mig att det kommer ge henne den eftertanken som hon saknar när hon agerar i effekt.
   Den har lång insättningsperiod och då kan man bli lite tröttt, fast det släpper sedan.
   Det mest positiva är att man kan sluta utan att trappa ned. Den ger heller inget som helst rus alls….vilket många förkastat den (för de som är ute efter rus och flum) .
   Hoppas hon isf kikar vidare på den, för visst tror jag hon behöver mer balans.
   Jag är själv emot mediciner, men den här blir man inte fast i och man personlighetsförändras inte.

   All välmening❤️

   Svara

    Du verkar normal?!?

    Svara

    Varför vill du droga henne med sömnmedel?

    Svara

    Nej inget sömnmedel (Skrev galet fel) , utan ett snällt antidepprissivt, utan biverkningar. Menade buspiron (Tror jag det heter) och skulle använda mig utav det andra märket ’anksilon’ som är likadant. Men då blev det helt fel.
    Såg nu hur dumt det blev när man inte kollar upp först vad sjutton allt heter.
    Ber verkligen om ursäkt för mitt slarviga och idiotiska misstag.
    Anledningen till att jag tyckte att hon skulle påbörja något är för att hon verkar ha ångest och skriver och härjar i affekt. Är för övrigt emot starka mediciner, men just det här är ngt jag tror är mer okej än annat då det inte är ’knark’ som jag kallar rätt många mediciner.
    Hoppas hur som helst att CW får hjälp att komma i ro med sig själv innan det ballar ut ännu mer.

    Svara

  Sorgligt hur lång tid det tog för vissa att inse hur manipulativ CW egentligen är. Det har varit väldigt uppenbart i flera år, speciellt i samband med Uppdrag Granskning.

  Svara

   Fast Uppdrag Granskning är ett väldigt vinklat program och det är svårt att ta det seriöst.

   Svara

    Nej. Du blev lurad. Det ar inte ”vinklat” att inte lata CW valja vinkel..

    Svara

     Fast det ska inte ha någon vinkel alls. Och det hade det

     Svara

      Sjalvklart har alla program en vinkel. Det ar helt okej sa lange man redovisar vilken den ar. Jag tror du tanker pa objektivitet, det ska man sa klart vara men det betyder inte att man inte valjer vinkel pa programmet eller granskningen.

      Svara

      Nej det hade det bevisligen inte enligt granskningsnämnden som friade dem på punkterna om saklighet och opartiskhet.

      Svara

     UG blev ju fällda för att de var vinklade.

     Svara

      Nej det blev dom inte, vem har sagt det CW eller?

      ”Under måndagen meddelade Granskningsnämnden för radio och tv – vars uppgift är att avgöra om program är tillräckligt opartiska eller ej – sitt beslut i ett pressmeddelande.
      Avsnittet fälls då det enligt dem innebar ett intrång i Cissi Wallins privatliv. Dock frias avsnittet i fråga om opartiskhet och saklighet.”

      Svara

      Men snälla. Varför ens försöka ljuga när sanningen är en googling bort? 🤦🏼‍♀️

      Svara

       Men varför har du inte googlat då?

       ”UG:s program om metoo fälls i Granskningsnämnden
       Publicerad 2 september 2019

       Uppdrag Gransknings program ”#metoo och Fredrik Virtanen” fälls i Granskningsnämnden. Det stod klart under måndagen.
       – Vi frias på alla andra punkter, som saklighet och opartiskhet, men fälls för intrång i Cissi Wallins privatliv, säger Ulf Johansson, ansvarig utgivare för Uppdrag Granskning.
       Det var i maj 2018 som Uppdrag Granskning sände det omtalade programmet ”#metoo och Fredrik Virtanen” som handlade om medieprofilen Cissi Wallins våldtäktsanklagelser mot och namnpublicering av den före detta Aftonbladet-profilen Fredrik Virtanen. Anklagelserna mot Virtanen lades fram i ett inlägg på Cissi Wallins instagramkonto under metoo-hösten 2017.

       I Uppdrag Gransknings program ifrågasätts bland annat flera detaljer som spridits i medier kring det som Virtanen har anklagats för.

       Inte motiverat
       Under måndagen meddelade Granskningsnämnden att programmet fälls då det strider mot bestämmelsen om respekt för privatliv. Enligt nämnden var de känsliga uppgifter från Cissi Wallins polisanmälan och den nedlagda förundersökningen som togs upp i programmet inte motiverade av allmänintresset, skriver de i beslutet.

       – Vi frias på alla andra punkter, som saklighet och opartiskhet, men fälls för intrång i Cissi Wallins privatliv, säger Ulf Johansson, ansvarig utgivare för Uppdrag Granskning, till Kulturnyheterna.

       2 187 personer anmälde programmet till Granskningsnämnden och blev därmed det mest anmälda enskilda programmet i SVT:s historia. Många av anmälningarna handlar om att anmälarna anser att UG brustit i sin uppgift att vara sakliga och opartiska. Dessa anmälningar frias UG däremot från.

       ”Ett ovanligt beslut”

       Svara

    Nej? Det var inte vinklat alls. De tog upp vad som hänt, båda parter var inbjudna, att Cissi bajsade i brallan och sprang åt andra hållet när frågorna inte passade henne gör inte programmet till vinklat.

    Svara

   Ska nog se om den. När den sändes följde jag Cissi och var färgad att hur hon utmålat granskningen på förhand, undrar om man ser programmet i ett annat ljus nu…

   Svara

    Det var exakt samma sak med Cissis svartmålning av reportern i UG. Den började redan innan hon visste vad deras metooavsnitt skulle handla om.

    Reportern var enligt Cissi hotfull och manisk. Nu är Henrik det enligt Cissi. Hon hittade på flera uppenbara lögner om den reportern.

    Svara

    Jag följde inte Cissi och jag tyckte inte de behandlade henne illa. Det enda jag tyckte var lite jobbigt med avsnittet var att det var väldigt svårt att veta vad man skulle tro om Virtanen. Hade jag inte haft någon vetskap om honom hade jag nog utan tvekan trott på han.

    Svara

  Börjar kanske bli mer än ett förtals-åtal för CW..

  Svara

   Hoppas att de personer som råkat ut för henne anmäler henne. Pinsamt att sprida att någon stulit så mycket pengar och svartmåla personen. Ännu pinsamare, för Cissi, att personen dokumenterat allt och har ryggen fri.

   Svara

  Undrar hur många gånger per dag CW använder sig av ordet förtal…

  Svara

   Det måste vara någon korrelation med antalet gånger hon ägnar sig åt det 🤣

   Svara

   Hon är rolig, det måste man ge henne, förtalar oftare än någon annan samtidigt som hon anklagar andra för förtal. 🤦🏼‍♀️

   Svara

  Håller med den som skrev en kommentar i Cissis kommentarsfält. Om denne mannen hon hotar har gjort något fel som bör uppmärksammas av andra, i detta fallet hans fru – då säger man det för att uppmärksamma andra. Inte för att ge igen. Antingen berättar man det för folk i välmening eller så håller man tyst. (Eller så hotar man med det, berättar för frun och framstår som extremt barnslig)

  Svara

   Att Cissi ens tror att de där hoten tar det minsta på honom, som granskar betydligt farligare personer, är bara roligt.
   Hans jobb är att gräva. Hans personlighet är dryg. Kan lova att hon har nada att komma med.

   Svara

    Forts. som skulle förvåna hans sambo.

    Svara

  Och kritiska kommentarer tas bort. Hemsk härskarteknik hon och hennes man håller på med. Money talks.

  Svara

  Hur hinner hon med allt ens?!

  Svara

   Hon har väl en svartanställd Instagram-assistent fastbunden i källaren som bevakar allt som sägs och skrivs om henne.
   Fast med tanke på att Cissi Inte gör något produktivt om dagarna så är det väl kanske inte jättesvårt att hinna med…

   Svara

    Blondinbella? Det är ju perfekt om Blondinbella behöver stålar!

    Svara

   Hon har flera nannys

   Svara

  Bara att konstatera. Hon har tappat det. Fullständigt.

  Svara

   Hon har blivit ifrågasatt. Hon reagerade lika starkt mot UG. Och mot Kajjan och forna Gardets redaktion. Bland andra.

   Svara

  Tack Cam Cam att du tar upp detta!
  Jag får äta upp att du inte skulle våga, bra att du motbevisade mig.

  Svara

   Instämmer!

   Svara

   Kan du nu, i ljuset av hotelser, se att även om c är mäktig i sociala medier så gäller det även för henne att granska med viss försiktighet somliga, för att inte bli måltavla för hotelser.

   Svara

    Haha är du Cissi? Självklart ska personer med makt granskas.

    Svara

     Nej, är inte Cissi, vad jag menar att här tjatas det jämt och ständigt – skriv om Cissi. Inte världens lättaste uppgift för c eftersom andra som granskar Cissi blir förföljda och hotade måste c verkligen tänka hur/när/vad som
     tas upp. Är det svårt att förstå?

     Svara

      Nej, det tjatas inte jämt och ständigt. Det tjatas när det kommit ut något speciellt om Cissi. Som de här poddavsnitten. Camilla har skrivit nu, bra inlägg dessutom. Cissi kommer inte förfölja Camilla. Då Cissi vet om att den här plattformen är betydligt större än vad Cissi är. Stödet Camilla har är större.

      Svara

       Vilken värld lever du i?
       Det tjatas här konstant om Cissi.

       Svara

     Läsförståelse? Anonym 12.34 menar givetvis att C som har bloggen är en maktfaktor i sociala medier men måste ändå, i ljuset av hotelser och förföljelser som Cissi visat sig kapabel till, vara så ”slingrig ” som möjligt i sin granskning för att inte själv hamna för samma agerande från Cissi som drabbat andra.

     Svara

      Nej det måste hon inte. Att stå upp mot personer som Cissi som utnyttjar sin makt är väldigt viktigt. Annars kommer hon att få fortsätta lika ostört som hon fått göra redan i x antal år.

      Svara

       Jaa, kolla Karin kajjan senaste storys. Imponerande minst sagt. Så glad att jag började följa henne.

       Svara

  För sitt och sin familjs bästa, borde hon bara ta en time out.
  Jag skulle vilja påstå att det hon håller på med här, är rent maktmissbruk och hon nyttjar själv samma härskarteknik som hon säger sig avsky och det är ett väldigt farligt beteende. Är rädd för att det snart kommer komma ut en Nanny eller praktikant och bekänna hur hon behandlat dem.

  Svara

   Är ju det det gjort. Annars hade de ju inte haft smsen från nannyn. Är ju väldigt avslöjande sms, Cissi kan enkelt kolla upp vem det gäller antingen om hon har smsen kvar eller kolla vem som fått 150kr i timmen överfört så personen tar ju en risk.
   Nannyn hade troligen inte vänt sig till haveristerna om hon (han?) var nöjd med sin anställning.

   Svara

  Cissi är riktigt läskig 😱 Vad håller hon på med 😳

  Svara

   Skrämmer dig uppenbarligen.

   Svara

  Det måste ha lämnats in orosanmälan gällande barnen när hon polisanmäldes samt det ledde till åtal.

  Stackars socialtjänst som fick in henne på kontoret med sitt prat..

  Svara

  Du verkar inte lika sorgsen när det gäller Isabella Löwengrips lögner, snarare stolt att presentera dem.
  Bara en reflektion.

  Svara

   Kanske för att Cissi ändå skulle kunna göra något bra, och utgett sig för att ha den ambitionen. IL har aldrig haft annat än att tjäna pengar på att provocera i åtanke.

   Svara

   En viss skillnad att CW:s lögner skadar hela den feministiska rörelsen. Det blir jag också sorgsen över.

   Svara

    En kvinna skadar hela feministiska rörelsen? Hur påverkar detta kampen för abort eller kvinnor i prostitution? Är du ens insatt i feministisk historia? Cissi är inte den enda kvinnan som bryr sig om kvinnors rättigheter. Den feministiska rörelsen reser och faller inte med en kvinna. Tycker att ni vid det här laget kan sluta låtsas som att ni ogillar henne pga hennes feministiska rykte och istället bara erkänna att ni inte gillar henne som människa.

    Svara

     Cissi har blivit feminismen pga hur hon synts, hörts och att media alltid tar upp henne som nån front.
     I TVÅ års tid minst nu har folk dragit upp hur skum Cissi är varje gång jag säger att jag är feminist.
     Män skrattar åt oss, de män som öppet slogs för feminister har tystnat för de vill inte bli förknippade med Cissis lögner och hat. Ingen tar feminister seriöst längre då de tror att alls feminister brinner för uthängningar istället för sakfrågor.

     Bara de som själva står bakom Cissi kan ha missat detta.

     Svara

      Hade det inte varit för denna bloggen skulle jag inte ens veta vem Cissi är, men visst. Hade feminister i alla tider väntat på att få bekräftelse från män så skulle dom inte ha fått något gjort. De trotsade män som skrattade dem i ansiktet och inte tog dem seriöst. Om män är så dumma att de tror att en enda kvinna representerar feminismen så får det stå för dem. Om de sedan är ännu dummare och säger nej till kampen för kvinnors rättigheter världen över pga en kvinna, ja, då får det stå för dem också.

      Svara

       Många kvinnor som känner att Cissi står för hela feminismen också. Cissi påverkar alla kvinnor. Negativt.
       Men häng du kvar i sekten, du vaknar nog upp en dag. Blinka två gånger om du behöver hjälp.

       Svara

    Det är lika bra, känns som feministiska rörelsen idag i Sverige är manshatande kvinnor som bara vill plocka o välja av männens rättigheter och förpliktelser, ska vi ha ett jämlikt samhälle så måste det vara jämnlikt också, en mamma ska inte automatiskt få vårdnaden om barnen, en kvinna ska klara samma fystest som en man om hon vill bli polis osv, vi kan lixom inte bara plocka ut dom rättigheter män har som vi vill ha och sen tacka nej till resten. Riv ner hela rörelsen, gör om och gör rätt. Feminismen som den ser ut idag i Sverige kommer aldrig få med sig folket på deras sida. Galningar.

    Svara

     Mammor får inte automatiskt vårdnaden om barnen, i 90% av tillfällena bestämdes det föräldrarna emellan utan någon inblanding från lagen. Kvinnor som vittnar om att ha blivit utsatta för våld i en relation har en MINDRE chans till att få vårdnaden. Kvinnor som inte klarar fystestet får inte jobbet, så enkelt är det. Kanske kan du komma ut i verkligheten dagen du slutar söka bekräftelse från män genom att visa att du inte är som ”dom andra kvinnorna”.

     Svara

      Precis. Män som aktivt söker vårdnaden om barn har större chans att få den än vad kvinnan har.

      Svara

      Vad pratar du om? Kvinnor har mycket lättare fystest än män, kvinnor och män har inte samma fystest.

      Svara

       Det stämmer inte. Du ska ha ”medelgod kondition” – samma för båda könen – och ”medelgod muskelstyrka”. Att det godkända värdet för män respektive kvinnor skiljer i det senare är väl inga konstigheter.

       Svara

      Men snälla jag söker inte bekräftelse från män, jag är gift. Och jag pratar aldrig ens om såna här saker mer än att jag nu skrev ett anonymt inlägg i en blogg. Hur är det att söka bekräftelse? Kvinnor har massa med fördelar som män inte har och viceversa, män har också fördelar kvinnor inte har. Eller är det inte så? Ett jämnlikt samhälle ska vara jämnlikt eller?

      Svara

       Ja men du får vidga vyerna och lyssna på andra feminister än Cissi. Pratar man jämställdhet så pratar man jämställdhet och då pratar man även om de områden där män skulle tjäna på jämställdheten.

       Svara

     Vilka feminister baserar du din syn på feminism på? Mer än Cissi och LD..

     Finns fler feminister än dessa två och många av dessa pratar ju just om jämställdhet (som både män och kvinnor vinner på). Pratar man jämställdhet så pratar man ju om jämställdhet. Det kan per automatik inte vara lite jämställt eller för mycket jämställt. Antingen eller och även män inkluderat så klart.

     Låt inte Cissi sätta standard för vad feminismen står för. Det om något är galet.

     Svara

     Jag är även nyfiken på vilka kvinnor som får jobb utan att klara fystest. Har du några exempel?

     Svara

      Svara

       En modig privatperson lyckas ensam brotta ner gärningsmannen, ändå så klarar dom inte av att gripa mannen. Sedan springer dom därifrån för att stå och se på när mannen begår skadegörelse på deras bil.

       Vet inte vad du tycker men om jag skulle bli utsatt för ett brott så hade jag inte velat att dessa kvasi-poliser kommer till min undsättning.

       Svara

        Så himla löjligt att posta en video som ”bevis” för att kvinnliga poliser är svaga. Har aldrig manliga poliser gått bet, tror du?
        Poängen med kvinnliga poliser är att komplettera, med egenskaper som kanske inte männen har i samma utsträckning.
        Fystester används generellt för att sålla när man har för många sökande, dvs kraven kan sättas högre än vad som behövs. Vad det gäller polisen fick man ju sänka intelligenskraven 😂, för att man hade för få sökanden… Det oroar iaf mig mycket, mycket mer!

        Svara

      Män och kvinnor har inte samma fystest, kvinnor har mycket enklare fystest. Det om något är väl särbehandling? Där har ju kvinnorna en fördel, att inte behöva ha samma kvalifikationer som männen måste ha men endå få jobbet. Det känns ju väldigt jämnlikt. Men det antar jag att feministerna tänkt slopa? Eventuellt sänka kvalifikationerna så både män och kvinnor kan bli poliser, brandmän osv på samma villkor?

      Svara

       Hej vit kränkt man. Skönt att du inte har större problem.

       Svara

        Men gud, jag är kvinna förvisso räknas jag väl som vit men är inte svensk.

        Svara

     Så tröttsamt med människor som sprider felaktigheter. Kvinnor behöver inte alls klara samma fystest som män, olika krav för fysisk styrka gäller för kvinnor och män!

     Man använder en niogradig kapacitetsskala där kvinnor ska klara kapacitet 3 och män kapacitet 6, vilket motsvarar medelgod muskelstyrka för kvinnor respektive män. Samma skala gäller på testcykel men där ska både män och kvinnor klara kapacitet 5. Vilket är ett ytterst måttligt krav som alla med normal fysik, kondis och styrka klarar.

     Svara

     Läs på och återkom, du framstår som extremt obildad. Du har feminismen att tacka för mycket i ditt liv bland annat att du kan uttrycka dina åsikter på denna blogg. Feminism handlar inte om manshat och feminismen står och faller definitivt inte med en person. Vi är många som kämpar i motvind för ett mer jämnställt samhälle.

     Svara

      ”kämpar i motvind”… Vilka rättigheter har män i dagens Sverige som inte kvinnor har?

      Svara

       Rätten att inte bli våldtagen i samma mån som kvinnor. 94% av våldtäktsoffer är kvinnor. 98% av sexuella trakasserier begås av män. Rätten att inte bli utsatt för trafficking i samma mån som kvinnor. Rätten att inte bli bortgift som barn. Rätten att tjäna mer än kvinnor med motsvarande utbildning. Rätten att inte behöva dö för att hans kropp inte räknas som hans egen (Savita Halappanavar i Irland etc). Rätten att inte behöva dö som barn av omskärelse för att hans penis ses som en kvinnas egendom…. bland annat. Feminism behövs i Sverige och över hela världen. Svenska kvinnor blir utsatta för våld, våldtäkt, trafficking och mord precis som andra kvinnor i utomnordiska länder. Dessa problem inkluderas i den feministiska kampen, men det kanske är svårt att förstå om din enda uppfattning om feminismen är ”jämlikhet” utan någon analysförmåga.

       Svara

        Ja men varför gapar dom flesta feministerna om dom mest triviala sakerna, som för det första inte ens stämmer. Istället för att gapa om dom sakerna du tar upp? Tycker det är väldigt tyst kring dom sakerna du tagit upp förutom just våldtäkt kanske. Förövrigt håller jag med dig.

        Svara

         Det finns olika grenar av feminism och de mest triviala sakerna är oftast det som hörs mest för att de inte är lika obekväma att höra som bla problemen ovan.

         Svara

         Som du och tjatet om polisens fystest. Är det din viktigaste fråga.

         Svara

        Men pucko. 🤦🏼‍♀️ Våldtäkt är ett brott. Inte en rättighet. Gå och gräv ner dig någonstans, vi behöver inte folk som dig i samhället.

        Svara

         Uppriktigt nyfiken på hur du fick vad jag skrev till att handla om att våldtäkt är en rättighet? Vad jag menade var att män inte blir utsatta för våldtäkt i samma mån som kvinnor, långt ifrån. Missförstod du med flit eller?

         Svara

          Och män blir i större utsträckning utsatta för misshandel. Vad är poängen?

          Svara

           Att du saknar en skruv!

           De blir misshandlade av andra MÄN.

           Av andra män ja, inte av kvinnor.

           Man är väl inte mindre offer för det?

          Män har inte rätten att bli våldtagen i mindre utsträckning. Våldtäkt är ett brott vare sig en kvinna eller man är offret.
          Att färre män blir våldtagna är inget privilegie du har som man.
          Helt skevt att ens prata om rätrigheter i samband med brott. Kvinnor är mer utsatta. That’s it.

          Svara

        Kvinnor och män är lika inför lagen i Sverige. Allt annat är sekteristiska vanföreställningar.

        Svara

         I teorin ja.

         Svara

          Ja, i verkligheten får faktiskt kvinnor mildare straff.

          Svara

       Tex tjänar män och kvinnor olika. Med exakt samma utbildning och erfarenhet får män ca 1200 kr mer i månaden än kvinnor på första jobbet som junior. den skillnaden ökar sedan genom hela karriären. Generellt så minskar kvinnors löneutveckling medans mäns ökar när de får barn (obs, oberoende om vem som är hemma med barnen osv).
       Bara en del av vad jag som aktivfeminist jobbar med om dagarna. Vi gör väldigt mycket mer än det du skriver om.

       Svara

      Läs på själv.

      Svara

   Nu spelar inte dessa två damer inte i samma liga så det går inte att dra paralleller.

   Svara

    Nej det som kommit fram om Cissi är klart mycket värre och sorgligare än det som kommit fram om Blondinbella

    Svara

   Vadådå? Måste hon känna likadant kring Isabellas och cissis lögner?

   Svara

   För att hon trodde på Cissi. Blir ett svek liksom när man stått bakom någon och sen fattar vad personen går för.
   Bella har hon aldrig trott på.

   Svara

    Camcam trodde på IL när mordhotet efter avslöjandet visades. Jag va den första som såg igenom att det va fejk, och jävlar vad skit jag fick av andra läsare. ”Hur kan du jämföra blabla med blabla”. Camcam blev ledsen, och arg. Med all rätta. Man manipulerar inte och ljuger ihop en verklighet för att skulda och skamma personen som granskar(eller vem som helst) i ett försök att tysta personer på grund av konsekvenser som inte existerar, och få dom att känna saker som ska gynna sin egen äckliga agenda. Det handlar om manipulation, makt och kontroll.

    Svara

  CW har raserat det sista av sin trovärdighet. Hon borde ta en paus från sociala medier och ägna sig åt sin familj. Dessutom borde hon sluta dra igång projekt som havererar. Ingen har anklagat henne för att ha stulit pengar. Däremot verkar hon inte ha någon kontroll över vad de pengar hon samlar in används till. Rimligen bör folk sluta donera till Gardet.

  Svara

   När jag slutade vara Patreon till Gardet blev jag direkt blockad från Cissis insta

   Svara

    hahaha seriöst?

    Svara

  Kan du nu, i ljuset av hotelser, se att även om c är mäktig i sociala medier så gäller det även för henne att granska med viss försiktighet somliga, för att inte bli måltavla för hotelser.

  Svara

   Förstår inte din kommentar riktigt

   Svara

    Om du inte förstår, läs kommentar Anonym 13.39.

    Svara

  Det här är feminister? Mer hat mot andra kvinnor har jag sällan skådat.

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

  Nääää nu vill jag ha ett nytt inlägg om IL. Orkar inte sätta mig in helt i den här CW-härvan tyvärr.

  Svara

   Nej mer om CW. det är hon som är aktuell just nu, om Bella vet vi allt som finns att veta hittils redan.

   Svara

   Jag meee!
   Finns tydligen ett nytt snyftinlägg på bloggen enligt Expressen. Men jag tänker inte ge henne några klick, dessutom är det ingen som fattar vad ”krisen” går ut på eftersom hon som vanligt aldrig berättar sanningen om något.

   Svara

    Hon fick leka i solglasögon eftersom hon bara grät hela tiden. Hennes bff är guds sända ängel, hon ska vara i Gbg hela veckan för att arbeta hemifrån, samt jobb i Borås och….. LANSERING av LCC i Oslo.

    Svara

     Det verkar som att Jenny Bengtsson hoppat av Gardet.

     Svara

  En riktig gapstare är vad hon är.

  Svara

  LOL! En överväldigande del jobbade vitt……..

  ”Men skatteverket, jaaamen visst, jag hade ju två som jobbade svart hos mig, det stämmer. Men de andra jobbade ju vitt? Spela roll liksom. ”

  Vilka pajasar 😂😂🤦🏼‍♀️

  Svara

   Ordvalet är också så skumt. Överväldigande? Överväldigande enligt vem då? Är det så mycket begärt att alla(!) anställda hos en mångmiljonär ska ha lagliga jobb med exempelvis försäkring och pensionsgrund?

   Svara

    Meeen han anställer ju INTE svart, längre, iallafall är alla anställda vitt… Nu… 😂

    Svara

  Nu spelar inte dessa två damer inte i samma liga så det går inte att dra paralleller.

  Svara

  Lite annan ton i det här reportaget, antar att det är så hon vill framstå:

  https://www.familyliving.se/cissi-wallin-folk-tror-att-jag-inreder-med-slaktbankar/

  What a difference a day makes …

  Svara

  Cissi är så pinsam. Svaren hon ger skjuter ju bara henne i fötterna?

  Och LD, om du läser, fan vad starkt av dig att inte hänga ut vad Cissi gjorde mot dig samt att du ändå hållt henne bakom ryggen hela tiden genom att radera elaka kommentarer om Cissi på din insta tex. Du är en större människa än jag hade varit. Jag hade nog låtit hatet flöda.

  Svara

  CW är så mycket antifeminist man kan bli, så att dölja sig bakom någon feministisk mask är bara ett bevis på hur hänsynslös hon är

  Svara

  Hur kan man betala olika någon svart att ta hand om det finaste man har?

  Det verkar som att de haft många barnvakter genom åren dessutom. Kan hon garantera att det är ”bra” människor som fått detta förtroende?

  Vad är det för fel på förskolan med utbildad personal och andra barn att lära dig det sociala samspelet med?

  Svara

   Nja, det är väl inte så märkligt egentligen. Många har väl haft tonårig barnvakt man litat på som man stuckit till några hundralappar svart.
   Det konstiga här är ju att personerna är anställda och får svart. Är ju inte folk som bara jobbat enstaka tillfällen utan många timmar över flera månader.
   Detta gör samma person som samtidigt går på andra som gör det.

   Svara

    Jag skulle aldrig låta någon ta hand om mitt barn svart om det inte var en släkting eller liknande som man verkligen känner och har förtroende för? Att de får en ”peng” som tack för hjälpen, lite win win helt enkelt.

    Men som du skriver att anställa någon svart är konstigt!

    Ja menar all tid hon lägger på sin Instagramfeminism med minsta barnet ofta närvarande har jag tyckt varit fel och så har hon dessutom barnvakt ofta.

    Bättre att vara en närvarande mamma en Instagramaktivist på mer eller mindre heltid. Att ens mamma pratar in i en mobil typ flera timmar i veckan måste kännas konstigt för barnet.

    Svara

  De var ett väldigt svartmålande av Cissi här!
  Fräscht! 🙄

  Svara

   Och ett vinklande och häcklande 😂

   Svara

    👍🤣

    Svara

   Hej Cissi! Lyssna på avsnitten så förstår du varför.

   Svara

   Ja visst är fakta jobbiga ibland. Blunda och gå vidare kära du.

   Svara

    Född på 30-talet?
    #käradu

    Svara

   Hej sektmedlem. Vet att sanningen kan vara jobbig när man inser att man valt att lita blint på någon som utnyttjat ens goda tro.
   Mitt tips är att försöka ta dig ur detta ändå, ju fortare- ju bättre.

   CW framstår mer och mer som en förövare.

   Svara

    Suck!
    Jag är inget Cissifan, MEN man kan ändå tycka att häcklandet här går över gränsen! Sen kan du köra med din tröttsamma härskarteknik som ska få dig själv att känna dig stor och tuff.

    Svara

     Det är ingen form av härskarteknik utan någonting som jag uppriktigt säger i all välmening.
     Jag hoppas att alla som har blivit manipulerad av denna bedragare kan ta sig ur hennes klor.

     Svara

      Att kalla någon sektmedlem?!?
      Herregud, jag försvarar inte på något sätt Cissis handlingar utan undrar över den allmänna mobbarmentaliteten här?

      Svara

       Man framstår ju som en sektmedlem om man anser att det som framkommer till Cissis nackdel som ”svartmålning”.

       Svara

        Visst vi säger så!

        Svara

         Det är okej anonym, du är mitt inne i det, du kommer vakna upp en dag.

         Svara

          Hoppet för dig är tyvärr ute, men det anade du nog redan själv, med tanke på din personlighet.

          Svara

     Nej det gör det inte. Har du lyssnat igenom poddavsnitten? Har du lyssnat på vad Cissi sitter och säger?

     Svara

     Vad exakt tycker du är häcklande?

     Svara

   Tycker du att vi ska stå på förövarens sida menar du? Alla kvinnor som blivit utsatta av Cissi då? Trodde det var det Cissi lärde er, att stå upp för utsatta kvinnor.

   Svara

    Mobbar är alltid obehagliga tycker jag och det oavsett vem som blir utsatt!

    Svara

     Ja, mobbarCissi är sjukt obehaglig.

     Svara

      Du med!

      Svara

       🤷‍♀️

       Svara

     Mobben mot SD och Trump också?

     Svara

      Dina polare?

      Svara

      ”It’s OK when we do it”…

      Svara

  Men shit, varför inte bara erkänna skiten istället för att göra det värre? Dom flesta lever inte som dom lär, så många hade säkert haft förståelse för henne om hon bara erkände och bad om ursäkt för all skit hon gjort. Nu bekräftar hon ju bara vad dom säger om henne. ”psykopat som inte skyr några som helst medel”

  Svara

   Har du hört podden? Jag undrade samma sak hela tiden. Hon blir konfronterad med lögner, trasslar in sig själv i lögner och ändå fortsätter hon att ljuga. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta.

   Svara

   Exakt, ingen människa är felfri och vi har alla gjort misstag av olika grad.
   Problemet för henne är ju dock att många av hennes ”misstag” är så pass motsägelsefulla gentemot allt det som hon påstår sig aktivt bekämpa. Därför blir det väl extra jobbigt då hon förmodligen skulle tappa i förtroende hon den sista vilsna skaran som fortfarande tror på henne.

   Svara

    Meeeeen, hon minns ju inte och tror att näää så var det nog inte, så då har det ju inte hänt.

    Svara

    Jag vet, men det känns som hon tappar ännu mer förtroende när hon bara nekar allting med uppenbara bevis o sedan hotar folk till tystnad, som en galning. Istället för att bara erkänna, Ja jag har gjort massa motsägelsefulla saker, ja jag har varit en hycklare, jag har gjort misstag jag har gjort tvärtemot många saker jag förespråkat om osv. Det hade ju varit bättre för hennes anseende än detta..

    Svara

   Håller med! Att be om ursäkt och erkänna att man gjort fel ger mycket mer trovärdighet än att klänga vid sina lögner, sen försöka försvara dem, för att sen skylla på någon annan och säga att man inte minns när det visar sig inte stämma. Vilken soppa 😅 Kan en komma tillbaka från en sån här grej?

   Svara

    Nej det tror jag inte. Kommer finnas följare som fortsätter buga men i allmänhetens ögon är hon körd. Verkar lämna en del följare också, Cissi har tappat 300 från igår.

    Svara

  Förstår inte varför Karin ”Kajjan” raderade sitt inlägg.

  Svara

   Allt är ju kvar i sparade stories?

   Svara

    Jag frågade och fick till svar att det var av hänsyn till personen som blev hotad

    Svara

  En draculafeminist suger men har alltid trycket på tröjan ”Ge blod” & Talar gärna om konsten att ge med hjärtat. Det har länge varit hjärtslitande att se vilken stor skada CW skapat gång på gång.

  Tack Camilla för att du sammanställer detta för oss alla som mått illa så länge över denna hänsynslösa varelse.

  Svara

  Nu är hajen igång och pikar blondinbella på sin blogg igen. Undrar om han mår bra egentligen?

  Svara

   Jag förstår inte på vilket sätt, vad är det i inlägget som är riktad mot bellis?

   Svara

   Tror ju knappast han mår bra med tanke på allt som hänt (han har satt sig själv i skiten).

   Svara

   Har han en blogg? Var?

   Svara

  Om jag var cissi skulle jag lägga ner instagram, lägga ned ”feministkarriären”, gå under jorden och njuta av sina miljoner med sin man och sina barn. Kanske flytta från stan och köpa det omtalade huset på lidingö. Än är det inte försent att börja om! särskillt inte med den ekonomiska tryggheten dom har. Förstår inte att hon inte skäms och raderar instagram på en gång.

  Svara

   Det omtalade huset på Lidingö? Bellas hus? Tja, det vore något…
   Huset byter ägare, från en patologisk lögnare till en annan.

   Svara

  Allting handlar om Cissi Wallin.

  Svara

   Då lever du ett trist liv!

   Svara

  Var kommer allt hat ifrån i kommentatorsfältet!

  #getalifeandyouwillfindyou

  Svara

   Hat? Det är den hårda sanningen. Man hatar inte för att man kritiserar och inte gillar personer som ljuger och behandlar andra illa.

   Svara

  Plötsligt kändes mitt tråkiga liv helt ok och släkten som normal.
  Jag har ingen aning om hur Lds och Cissis svärföräldrar är men är de hyfsat normala så måste de undra hur i hela friden deras söner lyckades bli ihop med två psykfall.
  Lds har regregerat och är 14 år igen och Cissi är på kollisionskurs med verkligheten.

  Svara

   Tjing för att inte vara med på deras släktträffar

   Svara

    Verkligen! Vilken skräckfamilj!!

    Svara

     Jag hade dock gärna varit med, utan att ha någon slags relation med någon av dem.

     Svara

   Jag tycker det blir pinsamt tyst ibland när släkten träffas. Troligtvis är det inte ett problem för dom i jul….

   Svara

   Varför menar du att Natasha är ”onormal” och ett ”psykfall”?

   Svara

    Annan anonym här: Hon pratar väl om sitt dåliga mående emellanåt men vid en släktträff tänker jag mig att framförallt hennes rättframma och arga sätt kan bli obekvämt …

    Svara

     Trodde rättfram var något positivt 🙂

     Svara

     Har inte LD skrivit att hon egentligen är väldigt konflikträdd? Tror inte alls att hon skulle göra sig obekväm på det sättet på en släktträff.

     Svara

   …synd om barn de skaffat.
   Men lite kul skulle det va att vara gäst en julafton hos släkten Blomberg. Bara fantasin sätter gränser för vad som kan hända.

   Svara

  Så TRH är Linus? Har han fått så lite att göra sen han sålde företaget?