Ida Warg äter som en Victoria’s Secret-modell för en dag

När jag läste att Ida Warg spelat in en video där hon äter som en Victoria’s Secret-modell för en dag så var min spontana känsla bara ”neeeeej”!!
Gång på gång har man ju läst i media om alla regler som omfattar modellerna innan en fotografering eller runway-show där de varken får äta eller dricka för maximal muskeldefinition så jag tänkte att detta skulle vara något liknande…
Typ så här:
Frukost: Vatten i glas
Lunch: Vatten i skål med isbitar
Middag: Vatten i trasa att suga på
Mellis: Vatten med kolsyra

Men jag hade fel, visade det sig.
Nu säger ju Ida själv att hon kanske äter lite större portioner än modellen vars meny hon följer, men det är ändå både bra och balanserade måltider med ytterst lite att anmärka på.

Och på tal om Victoria´s Secret så fortsätter Alexandra Nilsson sitt ställningstagande mot företaget med följande text från det här inlägget. 

 

146 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Aldrig att jag skulle ge denne människa ett klick.

  Svara

   Det behöver du inte heller 🙂

   Svara

   Samma här! Så otroligt osköna människor, hon och pärlan.

   Svara

   Ni som tycker Alexandra förändrats. När, var och hur? Många hyllar henne för att hon inte åkte till Kina och tog ställning. Okej, men hon åker ju regelbundet till Dubai? Och till Turkiet. Juste, hon var i Israel med för inte så länge sedan. Hon tycker alla storlekar är viktiga, men redigerar sig smalare. Hon försöker göra sig aktuell med att hänga på det som är inne för tillfället. Sen känns hon absolut lyckligare idag än för några år sedan. Men det är fortfarande samma gamla Alexandra, det syns väldigt tydligt genom hennes desperata försök att först skriva en bok om feminism och nu ”alla storlekar är viktiga”

   Svara

    Verkligen, och alla som påpekat detta är troll enligt henne. Åsikter folkskrev för ett halvår sedan, som hon antingen tog bort eller besvarade spydigt, är åsikter hon tagit efter idag. Har helt slutat läsa hennes blogg. Blir bara irriterad. Copycat utan dess like. Går dit vinden blåser osv.

    Svara

   Pinsamt att hon inte ens kan stava till Victorias Secret

   Svara

    Det kan ju inte du heller 🤦‍♀️

    Svara

  Kissie är en av de få som verkligen försöker göra nåt på riktigt. Märks hur hon jobbar med sig själv, utseendehetsen, samhällsfrågor mm.. Det trodde man ju aldrig för 10 år sen då hon var värst : )
  Heja henne, vissa kan kalla det hyckleri eller allt möjligt, tycker ändå hon inspirerar som en influencer ska göra (sen behöver man inte alltid gilla exakt allt).

  Svara

   Tycker också hon mognat väldigt mycket nu när hon närmar sig 30 🙂

   Svara

    En gång äcklig alltid äcklig.

    Svara

     Personlighet. Saker hon har skrivit om folk kan man inte göra i en ”roll”. Det är som blondinbella, hon spelar ingen roll utan hon är bara som hon är. Sen att de försöker gömma allt elakt de sagt bakom en roll är bara bs,

     Svara

      Fast vem har inte betett sig omoget, gjort saker man ångrar osv när man var tonåring? Man är inte färdigutvecklad. Man måste låta folk få mogna och förändras. Hon kan inte ta tillbaka det hon gjort. Huvudsaken är att hon är snäll och mogen nu 🙂

      Svara

       Tror hon fick en fråga förra året om hur hon ställer sig till allt skit hon sagt och all mobbing hon bidragit till och hon viftade bort det med att det var en roll. Väldigt moget.

       Svara

       Skillnaden är att man som vuxen har kunnat prata igenom sådant som man gjorde fel som 15-åring & kunnat be om ursäkt.

       Kissie….. sållar bort sådant & tycker inte hon gjort fel. Hon är lika jävla dan som hon var för 10 år sedan.

       Svara

        Håller med. Och denna yta. Hur mycket hon har gjort om sig. Så en del bloggare har alltså nästan gått igenom och ändrat hela ansiktet för att få in pengar till bloggen. Fan vad dumt och sorgligt. kan dom inte bättre. Nej.

        Svara

         Fast helt ärligt nu. Det var yta man ville ha då. Man överöstes inte med det på samma sätt som idag, man hade sin knapptelefon och kollade bloggarna när man satt vid datorn så på den tiden var det ju därför man klickade sig in hos Kenza, Kissie och Bella. Bellas naglar kunde man bara drömma om, Kenzas kläder var såååå coola och Kissie hade kläder, löshår OCH festade. Var skitballt att följa.
         Ville man ha lite humor gick man in hos Egoina och läste om tokigheter hon gjorde på burger king.

         Svara

      Tycker det var rätt tydligt att hon inte mådde bra när hon höll på som värst, och nu mår hon betydligt bättre, är i en trygg relation mm. Och åren gör saker med en. Alla är inte som BB (som istället gått bakåt och är mer genomskinlig än någonsin).
      De flesta människor får inte ut nåt av att spela en roll, bluffa sig till framgångar. Får inte uppfattningen att hennes engagemang bygger på det.

      Svara

     Ingen idé att någon någonsin försöker förbättra sig alltså?

     Svara

   Jag tycker tvärtom. Hon fejkar så det är helt galet. Hon pratar om att alla storlekar är viktiga och att alla är vackra, samtidigt som hon själv redigerar sig smalare gång på gång. Känns som hon försöker rida på den här vågen för att folk ska ändra uppfattning om henne, men bakom ytan är hon fortfarande samma gamla person

   Svara

    Jag är 41 år gammal. Jag tycker att alla kroppsformer är fina och fantastiska på olika sätt. Tycker tex att kollegorna på jobbet alltid är fina och fint klädda.

    Kommer dock från en typ av ätstörningsproblematik. Har aldrig haft ett sunt förhållande till mat. Tycker att hela jag ser ut som en degklump och får panik om jag har den minsta muffintop eller utbuktning på min mage. Det är så galet och jag önskar så att jag kunde vara snällare mot mig själv. Se det vackra, som jag gör hos andra.

    Tror Alexandra är likadan.

    Svara

   Håller med! Hon säger så mycket vettiga saker numera om både mat, relationer och som nu senast att hon skämdes att va från Polen när hon va yngre och nu är stolt och glad – SÅNT spelar roll för ungdomar! När hon sätter ner foten mot päls, kina, Victorias secret.. saker hon inte känner att hon står för, det är bara så jävla BRA! Sen är ingen perfekt, men damn vilken utveckling hon gjort. Är så impad!

   Svara

   Kissie skällde ju ut sina läsare/tittare på youtube häromdagen för att hon fått kritik för att hon har samarbete i varenda video. Hon säger att hennes tittare ”inte unnar henne pengar.”

   Svara

  Men vem är kissie att säga något? När det var inne att vara smal svälte hon sig och retuschera bort varenda kroppsdel hon kunde och nu när det är inne att vara kurvig försöker hon retuschera till kurvor som hon varken har eller nånsin haft. Snacka om att försök klänga sig kvar i hetluften när hon är helt ute.

  Svara

   Hon led av ätstörningar. Man får en riktigt skev bild av sig själv då och är väldigt orättvis mot sig själv. Men det är fint att hon inte hatar på andra och verka vilja att folk ska må bra oavsett hur de ser ut ❤️

   Svara

    Jag känner igen mig väldigt mycket i det. Jag har alltid varit hård mot mig själv och min kropp, inte tyckt att den duger. Medans jag tycker alla andra varit fina oavsett storlek och vill inte att någon ska må dåligt pga hur dens kropp ser ut 🙏 Det är synd att man inte kan vara lika snäll mot sig själv bara.

    Svara

     Men kissie har aldrig tyckt att andra duger men antagligen inte hon själv heller därav 15 operationer.

     Svara

      Men herregud, om man som tonåring var ett svin – är det inte positivt att man gör allt för att bättra sig då?! ALLA har rätt att växa upp, hon står ju iallafall för att hon skäms för hur hon va som yngre vilket typ ingen annan gör! Sitter folk och dömer Samir för hur han var i PH eller ger de honom en chans nu som programledare?? Sån dubbelmoral, Alexandra var en slags tjej för 10 år sedan och nu är hon en annan slags tjej. Gillar ni inte hur hon är nu, fine, men säg inte att hennes personlighet är ”dålig” bara för att den var det förut. Den logiken funkar inte.

      Svara

       Men Samir kunde ju göra en karriär just för att han var likeble i PH

       Svara

      Är idas son Elvis vegan eller får han äta kött kyckling etc?

      Svara

       Han är tydligen vegan.

       Svara

        Fruktansvärt!

        Svara

         Varför skulle det vara fruktansvärt?
         Barn kan leva UTMÄRKT på en vegansk kost.

         Varför är det alltid fruUuuKtansvärt när ett barn får vegetarisk kost men ingen ropar FrUuuktansväÄäärt när majoriteten av barnen tvingas äta ultra processad och översötas mat?
         Det är sötade kex och kakor i mängder, närings och energifattig burkmat, puréer och gröt som i stort sett bara består av juicekoncentrat. Sen när de ska börja äta ”vanlig mat” så är det fortfarande ingen som höjer ögonbrynen när de äter fiskpinnar, färdiga köttbullar, makaroner, nuggets etc. MEN FAN TA veganerna som Ida som faktiskt har koll.

         Svara

       “Får han äta”. Vad antyder du?

       Svara

        Syftar mer på att låta barnen äta allt känns fel att tvinga på ett litet barn vegansk kost!

        Svara

         Men det känns bättre att tvinga på ett barn en animalisk kost?

         Svara

    Inte hatar på andra? Ursäkta men hon har byggt sin karriär på är att hata på andra.
    Att tiderna förändrats och att folk inte vill ha provokation längre är nog anledningen till att hon ”förändrats”.

    Svara

     Verkligen. Har inte ens följt henne pga jag inte klarar att följa såna elaka människor men jag minns att andra skrev om saker hon skrivit och det var verkligen så vidriga grejer så det finns inte. Hela hennes karriär har gått ut på att trycka ner andra och prata dåligt om andra, kan verkligen inte respektera en sån person.

     Svara

      18:16.nej sådana ska man inte följa. Har man livserfarenhet ser man falskheten lysa igenom. Och ett stort ego.

      Svara

  Är Ida Warg så osympatisk som hon verkar eller är hon bara så i typ poddar? Hört henne en gång i hennes mans podd men jag klarade inte av att lyssna i mer än 10 minuter på henne.

  Svara

   Vad menar du?
   Hon är väl helt naturell? 😉

   Svara

    😬

    Svara

     Ot…hänger inte med vad som skrivs mellan Wallin & LD? Har Wallin anmält LD till soc??!

     Svara

      Oj, hamnade fel!

      Svara

      Nej sagt att hon ska /borde göra det till massa folk typ. Kolla LDs story på insta

      Svara

   Ja det är hon.

   Svara

   Hon är en hemsk, hemsk människa inifrån och ut.

   Svara

    Hur vet du de?

    Svara

   Jag har haft att göra med henne i jobbsammanhang och jag har bara fått ett gott intryck av Ida.

   Svara

  Ledsen för OT men på tal om mat så här Bella lagat pasta nästan hela veckan. Nu har hon gått ut med att det kommer en intervju med henne i morgon. Gjord idag. Svenska Dagbladet eller Dagens Industri. Lär knappast handla om mat eller vad tror ni?

  Svara

   Det handlar om KRISEN. Dock oklart vilket innehåll som ryms i det begreppet. Kanske ingen som vet. Vad vi kommer får är snyft och tre små tårar som rinner (sponsrat av Svenska Lökimporten).

   Svara

    Jag tror att ”krisen” är årets antiklimax.

    Svara

     ”Krisen” är att de är slut på Dallasfönat hår och är nu istället mer nedtonat med hjälp av Dyson, eller något liknande världsligt problem.
     #gäsp

     Svara

      Ja, exakt. Sen undrar jag varför hon ”talar ut” i tidningen? Hon har ju en blogg där hon kan skriva sanningen, och då riskerar inte heller det hon säger att misstolkas av en journalist. Hon lovade ju sina stackars följare att vara transparent med allt, men istället har det varit svartvita bilder med kryptiska meddelanden. Allt för att skapa drama. Isabella är bra på att överdriva, det är sen gammalt. Hon överdriver om allt, både bra och dåliga saker och så även om ”krisen”. Det är vad jag tror.

      Svara

       Spot on!

       Svara

       Isabella Löwengrip är gårdagens nyheter, oavsett vilka rester hon försöker värma upp med hjälp av aningslösa journalister.

       Svara

   Förmodar att intervjun är på engelska då!? 🙃🙃👋👋

   Svara

    Hon gjorde väl intervjuer i Amsterdam för ett tag sedan. Hennes minne är kort. Engelska a la Bella?

    Svara

   Bye,bye Sweden eller hur det nu var för bara några månader sedan…..Hon har ju slutat att ge intervjuer till den svenska pressen. Men man kan ju ändra sig typ el nå´t #Ljugengrip

   Svara

    Man kan väl ändra sig? 😂🤣😂

    Svara

   Ingen som svälter utav pasta 😂

   Svara

  Ja, ja, men varför är webbplatsen för Löwengrip Invest fortfarande nere? Skrapar de ihop pixel för pixel från golvet, eller?

  Svara

   Det nya bolaget från december 2018 Blonde Capital som angetts ha samma verksamhet som Invest är vilande. Två bolag med liknande verksamhet. Namnet Blonde Capital är föga fötroendeingivande. Sedan all denna offerkofta och alla tårar bakom solglasögon bolaget borde heta DramaQueen.

   Svara

    ”Blonde Capital”… alltså jag skäms för att va blond. Hela Blondinbella-konceptet har sunkat ner för oss alla som faktiskt vill göra normal karriär, finns inget värre än att bli kallad för en Blondinbella 😫😫😫

    Svara

     Säger folk det?😱

     Svara

  Ld’s story. Tycker så synd om henne. ❤️

  Svara

   Fattar ingenting, vad händer??

   Svara

    Hon svarar på Cissis lögner. Försöker stå upp för sig själv.

    Svara

     Ja men när och var sa Cissi detta?

     Svara

      Kolla på Cissi Wallin och LD’s instastorys.

      Svara

      Cissi ska ha spridit det till gemensamma vänner till dem tidigare, förra gången de hade ett större bråk. Typ ringde runt och baktalade LD. Folk undrade ju varför de inte var vänner. Nu kom det fram.

      Svara

   Är inget fan av LD i vanliga fall, men hon ska ha all respekt för hur hon bemöter det hela. Tycker verkligen synd om henne för det är som hon skriver, antingen blir konsekvenserna offentliga eller så blir det i det privata. Troligen i båda två i detta fall.
   Jag har haft en beef med min svägerska en gång, inte på långa vägar lika ”allvarlig” och framför allt inte offentlig men fasiken vilken ångest och skit i familjen det resulterade i.

   Svara

    Men hörni fundera nu på detta.

    I avsnittet där Cissi var med så var detta ämne för känsligt och personligt för att tas upp. Helt rätt!

    Men vad är det då som ändrast till avsnitt 60? Varför är det inte för känsligt och personligt längre att ta upp? Har Haveristerna fått ett godkännande att ta upp vad det verkligen rörde sig om? Och från vem i så fall? LD känns ju som den självklare kandidaten.

    Haveristerna är orsaken till att detta är uppe i fullt dagsljus, ingen annan.

    Och om LD själv inte ville det, varför har hon då bekräftat att det är sant till både CamCam och andra. Varför grinar hon nu illa på Instagram när det kommer fram? Om hon nu inte ville kasta en dålig skugga över sig själv och sitt moderskap så kunde hon ha nekat till att det alls har hänt, sanning eller inte.

    Så den troligaste sanningen för mig blir att hon ville att det här skulle komma fram. Orsaken om motivet till det kan vi endast spekulera i.

    #inte team någon
    #djävulens advokat

    Svara

    Jag med, relaterar verkligen då jag knappt har kontakt med min bror pga min svägerska. Det drabbar verkligen hela familjen. Stackars LD där det dels ifrågasätter hennes föräldraskap dels spelas ut offentligt ❤️

    Svara

   Kan bli en, ja, något ansträngd middag tillsammans i jul …

   Svara

   Är LD:s diametrala motpol i stort sett samtliga politiska och samhällsfrågor, men när jag läste hennes blogg för några år sedan fick jag ett väldigt starkt intryck att hon är en jäkligt bra, närvarande, jordnära och vettig morsa. Av CW får jag exakt motsatt intryck, hennes föräldraskap verkar bestå av att hon ligger och snackar skit in i mobilen medan barnet försöker sova bredvid henne. Och nej, sociala medier berättar inte hela sanningen men baserat på vad dessa två förmedlar utåt borde CW ta det jävligt lugnt med att oroa sig för andras föräldraskap.

   Svara

    Ångesten LD har nu bara för att hon försvarat sig. Fyfan. Cissi är fan inte klok som gör sånt här mot folk.

    Svara

    Håller med dig. Brukar inte följa LD men tycker att hon verkar vettig och betydligt mera mänsklig än sin svägerska.

    Svara

     Kan någon förklara vad Cissi och LD bråkar om nu? Har missat Insta storyn. Jag minns att de hade en konflikt 2012 men de försonades väl något år senare. Vad är de oense om nu?

     Svara

      Cissi har enligt LD pratat med andra om att göra orosanmälan mot LD hos socialen. Hänvisar dig till LD’s instastory för hennes reaktion.

      Svara

   Vilken jävla styrka Natasha uppvisat genom att INTE GÅ UT MED DET TIDIGARE??? Jag har inga barn men kan bara tänka mig hur jävla rasande man måste bli!

   Svara

    Ja, den självbehärskningen är fan inte av denna värld! Stor respekt för LD för den.

    Svara

    Eller hur? Tagit mycket skit från Cisdi och inte sagt något. Jag hade definitivt sagt något långt tidigare.

    Svara

    Fast det hade hon självklart gjort om inte släkten blev inblandad, det är ju en självbevarelsedrift att inte vara orsaken till ett offentligt bråk mellan svägerskor. Det är ju därför hon mår dåligt nu när hon berättat offentligt då hon vet att det kommer skapa en ännu större distans mellan t ex bröderna när fruarna bråkar offentligt. Hon är konflikträdd enligt egen utsago så hon inte velat sätta igång en karusell.

    Så nej, någon större styrka att beundra är det inte, hon har varit tyst av helt egoistiska skäl.

    Svara

  Hahah på Bellas instastory där hon förklarar att hon lämnar Stockholm för en vecka. Det ser verkligen ut som att hon sitter och bresar med benen där på flygplatsen eller var hon nu är. Hahaha kan verkligen inte sluta titta (och skratta)

  Svara

   Skumt ja det har varit flera sådana inlägg den sista tiden även på Invest. Oseriöst. Vad betyder bresar? Skorna är förresten för små.

   Svara

    Bresa=sära på benen

    Svara

   Såg henne på flygplatsen i Göteborg för en stund sen. Oklart om hon skulle vidare.
   Bar sin egen väska och va faktiskt väldigt fin i verkligheten.

   Svara

    Sa du hej och hälsade från oss på Bloggbevakning? 😍

    Svara

  Ida Warg skriver också på sin blogg att hon ska träna medan sonen är på förskolan…….. Förskolan är INGEN barnvakt for att föräldrar ska få egentid, den är delvis skattefinansierad för att människor ska kunna jobba PUNKT.

  Svara

   Den här diskussionen har gått varm här 10000 ggr i flera år och jo, i just Stockholm så måste inte föräldern jobba för att få ha barnen på förskola. Det är tydligen annorlunda på andra ställen i Sverige. Detta har alltså tillome jag, barnlös i småstad, lyckats snappa upp. Sprid vidare!

   Svara

    Haha eller hur! Men låt oss ta diskussionen igen… förskolan ÄR ingen barnvakt!

    Svara

    ”Föräldrar har enligt lag rätt till förskola motsvarande tid som de arbetar och reser till och från jobbet. Arbetar man eller studerar på deltid har man rätt till motsvarande tid på förskolan på deltid, medan arbetslösa och föräldralediga har rätt till 15 timmar per vecka.
    Det är inte är fritt fram för föräldrar att fylla eftermiddagarna med andra aktiviteter. Det kan vara lagbrott om man inte kan visa att man arbetar eller studerar i motsvarande omfattning. Och om man går ner i arbetstid ska det rapporteras in till kommunen eftersom det är uppgifter som kan förändra avtalet. Förskoleavgiften motsvarar inte på något sätt kostnaderna för förskolan vilket gör att ett överutnyttjande kan vara ett avtalsbrott eller bidragsbrott.”

    Svara

     Vad kommer det där citatet ifrån? Det blir missvisande, för det står ju kommuner fritt att erbjuda fler förskoletimmar för föräldralediga och arbetslösa om de vill? I Stockholm sänkte man ju från 40 h till 30 h för föräldralediga när det blev nytt styre med MP och de blåa tillsammans.

     Vad som gäller vid träning osv har jag dock ingen aning om.

     Svara

      Som arbetande/studerande har du rätt att ha barnet på förskola under tiden du arbetar eller studerar och tiden det tar att åka till och från platsen för detta. Vad är svårt att förstå med det?

      Svara

       Jag har bara sagt att det som står i ditt citat, iaf gällande de 15 h, stämmer inte i t ex Stockholm.

       Svara

        Ok, då förstår jag vad du menar! 15 h/vecka är mininum för föräldralediga/arbetssökande över hela riket, men kommuner får tillåta längre vistelsetid om de behagar.

        Svara

    Så är det inte alls i Sthlm.

    Svara

    Va? Vad har du fått det ifrån? Man får ha barnet 30 timmar/vecka om man är föräldraledig med syskon eller arbetslös (och aktivt söker arbete). Annars får man ha barnet på förskolan de timmar man arbetar/studerar under förskolans öppna timmar. Jag bor i Sthlm och har barn här så är väl informerad om vad som gäller här.

    https://forskola.stockholm/globalassets/forskola-och-skola/forskola/dokument/regler-for-intagning-och-plats-i-forskola-och-pedagogisk-omsorg-i-stockholm-stad.pdf

    Svara

   Jag reagera också på det! Men det förvånar inte mig att hon gör det..

   Svara

   Men den som jobbar med att skapa content, och i Idas fall är väl en del av hennes profil träning – kan inte träna vara att jobba då? (Säger inte att det är så bara undrar)

   Svara

    Skulle vilja höra henne lägga fram det så till pedagogerna på hennes sons förskola 😂 Hon skulle snabbt bli den mest hatade föräldern där.

    Svara

   Fråga: Får man lämna och hämta barnen vid vilka tider man vill? Stör inte det den pedagogiska verksamheten?

   Svara

    Givetvis får man hämta och lämna när man vill, det är ju era barn! Sen är det kanske värt att diskutera om det är helt nödvändigt att komma och hämta mitt i vilan, till exempel, eller om det går att komma tidigare/senare. Prata med pedagogerna bara.

    Svara

    FÅR får man ju, men med tanke på att alla i personalens scheman sätts utifrån när föräldrarna säger att barnen ska lämnas/hämtas förstör man för hela verksamheten om man kommer dit hur som helst.

    Svara

     Men kan jag säga att jag lämnar mitt barn klockan 9.30 och hämtar 12.30 varje dag? Eller mellan 13 och 16?

     Svara

      Ja, det är klart!

      Svara

      Klart du kan, men bäst är ju att kanske skicka ett sms, oftast är det personal brist och om man tror att några barn inte kommer kanske man flyttar en ur personalen till en annan avdelning där den behövs mer och då när ditt barn sen kommer kanske det blir körigt på ditt barns avdelning, speciellt om nån annan också kommer sent den dan utan att meddela. Sen händer ju utflykter och sånt också.
      Det är jävligt jobbigt som personal att se ibland när det med utflykter händer och barnet kom sent och föräldern lämnar på småbarnsavdelning istället, hur tråkigt det är för barnet att inte va med sina kompisar.

      Svara

   Fast ingår inte träningen i hennes arbete med bloggen? Hon skriver ju vad hon gör.
   Och hon betalar skatt som alla andra, så nog har hon rätt till förskola för sonen.

   Svara

    Träna på gym är inte hennes arbete, herregud.

    Svara

     Det är det väl visst. OM hon använder det i arbetet.

     Svara

      Omg, nej.

      Svara

       Vilket är hennes arbete Ellie?

       Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

  Alexandra är grym! Hon tar ställning mot mycket, och har många bra värderingar. Önskar att fler influencers var som henne. Jag gillar henne skarpt.
  Hon verkar vara lycklig och bekväm med sig själv nuförtiden.

  Svara

  Jösses, vet inte riktigt var jag ska börja.
  Nästan bara en massa kolhydrater. Var är proteinet? Fettet?
  Hela dagens måltider består av mellanmål(och hur många sen!).
  Äter man sådär får man snart bristsymptom, som bl.a. kan ses som mörka ringar runt ögonen.

  Svara

   Modellerna följer bara dieten ett par veckor innan showen. De har även ett upplagt träningsschema under den perioden.
   De äter alltså inte så året om.

   Svara

    Att träna med så lite näring i maten är ren idioti!

    Svara

   Fettet var
   Väll inte så lite men proteinet känns ju väldigt lite. Speciellt Ida som hoppade ägget men inte ersatte det med ngt annat.

   Svara

    Väldigt dåliga fettkällor, förutom avokadon.

    Svara

   Där är tillräckligt med proteiner. Man behöver inte mer än 2.5-5% av sitt dagliga intag från proteiner enligt W.H.O. Det finns proteiner i alla nötterna, fröerna, osv. Och det är bara frukosten 🙂 Och ja, jag har tagit näringslära 💪🏼 Även i hummusen, osv. Den här protein-eran är så löjlig

   Svara

    Enda sättet att få i sig för lite proteiner är genom att äta för lite kalorier. För proteiner finns i allt.

    Svara

    Det är bara antinutrienter i det där.

    Svara

  Vem bryr sig om nåt så dumt?

  Titta en video med rubriken ”jag äter som ett fattigt gatubarn”
  Oj, jag åt inget på hela dagen, jättekul att titta på.

  Svara

   Är en trend på youtube. Jag kollar på vissa trender, kan vara skönt att slökolla. Typ alla som beställde det personen före i kön beställde.
   Matkoma är en annan favorit, två killar som käkar lika mycket som jag äter på en vecka typ.

   Svara

  Väldigt OT, men hur berättar man för en kvinna att dennes man är otrogen? Grejen är att hennes varit vän med min pojkvän tills i helgen (då min kille fick reda på otroheten, och sade upp vänskapen). Jag har mer eller mindre munkavle på mig, och killen vill inte lägga sig i deras förhållande. Hur berättar jag utan att det framgår att informationen kommit till henne från mig (eller min kille)?
  De har barn ihop, den ene bara npgon månad gammal. Jag lider som fan med henne och tycker att hon BÖR veta.
  Hjälp mig.

  Svara

   Du berättar inte alls. Sköt dig själv och skit i andra.

   Svara

    Håller med. Fattar inte alls varför man tar sig rätten att lägga sig i andras liv.

    Svara

     En äkta vän berättat!

     Svara

   Du berättar inte alls. Det kommer fram tids nog, och du kommer få mer skit av att vara personen som berättar än att bara bli anklagad över att ha vetat något. Så, nej, säg inget alls.

   Svara

    Jag blev så sårad, knäckt och besviken när jag insåg att folk visste om att min pojkvän var otrogen men inte sa något till mig. Kunde inte ha något med de människorna att göra igen. Hade de berättat hade jag säkerligen blivit arg och inte trott dom till en början, men när sanningen kom fram hade vi kunnat fortsätta vara vänner. Deras svek kändes nästan lika illa som min pojkväns.

    Svara

     Jag blir helt chockad över hur många som tycker att hon inte ska berätta. Har folk ingen ryggrad längre?

     Svara

   Fast jo, jag tycker man berättar men vet inte hur. Inte direkt från dig utan att du typ leker ”tredje part”, vidrigt beteende av honom och ni som säger att man ska vara tyst är bara såna som låter Skit fortgå.

   Svara

   Sluta skriva OT och sluta svara på dessa kommentarer!!

   Svara

   Skriv ett brev utan nån avsändare, vänta kanske nån vecka och skriv att du sett honom kyssa en annan kvinna. Bara otrogna svin som inte tycker du ska berätta.

   Svara

  Vill inte verka otacksam så det är bara en fråga och inget krav, men har CC slutat med 21-inläggen för alltid eller kommer de tillbaka så småningom? Vet att hon sörjer men morgoninläggen är glädjande nog tillbaka så ville höra om 21 också 🙂

  Svara

   Jag hann inte skriva klart till 21 så inlägget blev tio minuter sent.
   Men ambitionen är att inläggen ska vara tillbaka i det normala flödet med både morgon och kvällsinlägg.

   Svara

    Sitter jag helt i modd igen? 🙂

    Svara

     Hoppas det

     Svara

      Du verka att ha fått din önskan i uppfyllelse då 21:19 släppets fram och jag ser det som ett svar… för att tex annat som jag skrev längre upp har inte släppts fram. Vet dock inte varför. 🙂

      Svara

       Ah, sorry, tydligen inte. Ledsen att gör dig besviken. 🙂

       Svara

  När kommer 21:00 inläggen tillbaka 🤗?

  Svara

  Det var jag som kommenterade och skrev om att hon gjort en sån video. Och visst är det sund mat, men räknar du ihop hennes kaloriintag (och det är ju ganska lätt gjort med tanke på att allt skrivs ut) kommer hon inte upp i 1000. En kvinna av modellens längd och vikt behöver ca2000 om hon tränar, vilket hon verkar göra. Så om man promotar att det är såhär man ska äta, och framförallt lägga så stort fokus vid mat, tycker jag det är osunt.0

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.