Löwengrip Invests Instagramkonto är raderat

Sedan väntade avstämning på kontoret, bankmöte och en längre intervju med en tidning. Jag har valt att inte göra intervjuer sedan innan sommaren men eftersom trycket har blivit så högt samt att det är så mycket ryktesspridning så valde jag att säga ja. // Isabella Löwengrip

Inte nog med att Löwengrip Invests Instagramkonto är borta, Isabella bryter även mot sin policy att inte prata med svensk media mer och avslöjar att det kommer en tidningsartikel om henne i morgon där hon ska berätta hur allt ligger till eftersom det varit så många rykten.

Minns ni förra gången Isabella bjöd in en tidning för sätta punkt för allt som stått i media?
Hur hon förra hösten bjöd hem Expressens Michael Syrén för att reda upp alla rykten och oklarheter som florerat sedan Isabella slängde sin dåvarande pojkvän under bussen och offrade honom i någon typ av ”image-blot” för att inte själv tappa ansiktet.
Bemötte Isabella några rykten eller oklarheter? Ställde Syrén Isabella mot väggen gällande den falska hotlapp hon använt för att misskreditera mig?  Fick hon några kritiska frågar överhuvudtaget från Expressens journalist?
Det fick hon inte, inte en enda, men däremot så fick Syrén sig en rundtur i Isabellas hus där alla hennes lyxiga och dyra prylar förevisades, något som han sedan rapade upp i den artikel som Expressen la bakom betalvägg. (Enligt Bonnier så var den här artikeln deras mest inkomstbringande någonsin)

Jag är helt övertygad om att den här nya intervjun kommer utformas på ungefär samma sätt, med offerkofta, självömkan och efterhandskonstruktioner så det står härliga till.
Isabella är ju enligt egen utsago världsbäst på att manipulera journalister och styra intervjun dit hon själv vill, så ha inte för höga förväntningar på den här intervjun.
Det kommer inte jag ha…

Tack för tips!

274 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Den här historien börjar bli så tråkig nu. Det enda Bella skriver i sin blogg är hur tufft det är, att hon behöver andas, vila och samla kraft samtidigt som hon går igenom sin tuffaste period i livet. Och upprepar samma igen. Och igen. Och igen. Hon ger inget mer än det. Sen väljer hon att tala ut i tidningen för att återigen vara aktuell och i ropet. Trodde det skulle hända något men det här är mest blahablaha.

  Svara

   Och Pingis är utomlands bland palmer.

   Svara

    Gissar på att de 2 snart forna kompanjonerna hade ett möte på diplomat och skrev under papper på deras split.

    Och nu kommer det ut i media i intervju Isabella ger.

    Hon flyr till Göteborg och pingis till utlandet för att slippa Stockholm tills det lägger sig.

    Svara

     De var en mycket bra gissning! 👍🏻
     Tror på den absolut! Särskilt när båda damerna fegt flytt, dvs de fattar att det kommer komma en hel hög med följdfrågor, eftersom Bella imorgon bara kommer vara vag, och dessa följdfrågor har de inte lust att svara på alls.
     PlagiatPingis och BellaBedragare! 🤨

     Svara

     Att ge 500 kr rabatt på tre ansiktsprodukter kändes rätt desperat och nu stänger hon ner kontot utan vidare förklaring… det går väl sådär med bolaget och så blir det en liten snackis nu när det är nedstängt. Frågan är om det är ett sista dödsryck eller pr-strategi?

     Svara

   Jaaaa, finns inget kul med Bella. Inte ens att diskutera.

   Svara

   Isabella kan enligt sig själv hantera journalister bra. Så det blir spännande att se vad det kommer att stå och om hon har kunnat styra artikeln.

   Svara

   Är Marisol out of the picture? Hon har varken synts, hörts eller nämnts på ett bra tag. Och vad händer med den anställda som flyttade till USA för Invests räkning?

   Svara

    Kollar man på Louise Hägglöfs instagramkonto så händer det ingenting. Jag tror och hoppas att hon söker ett nytt jobb.

    Svara

   Har Isabella förlorat alla samarbeten? Ser tomt ut på bloggen. Undrar också varför hon aldrig är hemma? Trivs hon inte i huset. Verkar som hon flyr från huset.

   Svara

   Såg henne svassa runt på stan idag. Hon såg inte ett dugg ledsen ut.

   Svara

    De ar val tur de!

    Svara

   Ett troll är ett troll, vad annat kab vi vänta oss?

   Svara

   Men jag förstår verkligen hur den såkallade ”krisen” ( om det nu är risk för konkurs pga överkonsumtion) kan komma som en chock för Sveriges mäktigaste affärskvinna. Hon är ju bara Sveriges Elizabeth Holmes och vi fortsätter att svälja allt hon säger fastän vi vet att allt är lögn. Man råkar inte köra ett företag i konkurs utan någon som helst aning..

   Svara

  Hennes f d toastmaster till stiftelsemiddagen är i alla fall glad. Hennes beteende den senaste tiden på blogg och Instagram är så märkligt för en företagare att en seriös journalist nog tänker till två gånger. Se bara hennes IG story idag med viftande ben. Men det blir ett scoop för den tidning som benådats. Frågan är hur pass seriös den intervjun är.

  Svara

   Viftande ben? Hon sitter med benen i kors med ett ben framåt.

   Svara

   Vem är toastmastern och hur beter sig den på insta och blogg?

   Svara

   Ta det där igen. Jag förstår inte vad som är vad och vem som gör vad och var.

   Svara

   Varför skulle han inte vara glad? Han har ett bra liv, framgångsrik podd och företag. Varför drar du in Fredrik i detta, han har väl inget med detta att göra??

   Svara

  Nääää Bella är gårdagens news nu. Finns inget mer att säga. Dags att låta henne glömmas bort.

  Svara

   Bara att gå runt i pyjamas en hel vecka säger en hel del. Med jobb som demosäljare på varuhus.

   Svara

   Det vore skönt för både henne och oss.

   Svara

    Ja, alltså är det någon som orkar bry sig nu när allt redan kommit fram?

    Svara

     Tycker det har varit mättat förlängesedan.

     Svara

      Jag också. Förstår inte intresset längre.

      Svara

       Det är nu det börjar bli intressant. Först var det bara sprickor i fasaden, men nu rämnar luftslottet nog snart!

       Svara

        Har svårt att önska någon olycka.

        Svara

        Vad ska du göra dansa segerdans?

        Svara

  Varför väljer hon att göra en intervju på en tidning när hon har sin blogg där hon kan svara på dessa ”rykten”? Allt hon gör nu är så genomskinligt för att hålla de sjunkande skeppet över ytan.

  Svara

   Kan det vara så att får pengar av tidningen för att tala ut exklusivt med dom. Summor som hon inte skulle få på ett blogginlägg.

   Svara

    Det har du nog rätt i. Hur mycket kan en tidning tänkas betala för att hon ska ”tala” ut?

    Svara

     Hon har tidigare inte ställt upp i en debatt på Publicistklubben där även Camilla var inbjuden. Bella tackade nej då hon ville ha betalt. Tidningar betalar inte för intervjuer.

     Svara

   Det var det första jag tänkte på också när hon skrev det. Hon med sin mängd läsare borde väl ha en större plattform än en plusartikel på aftonbladet.

   Svara

    Visst, men vem betalar för att läsa artikeln?

    Svara

     Alla ni som hatar henne

     Svara

      Alla ni som älskar henne.

      Svara

   Men varför skulle hon besvara frågor av läsare som inget annat gör än hatar henne och önskar att allt går åt h*e? Det skulle inte jag välja.

   Svara

    Pengar såklart.

    Svara

   Ingen orkar läsa mer att hon ska ta en till tur till Sturebadets steam room och rensa tankarna. Ingen orkar läsa mer att hon ska dricka vin och ”skratta och gråta” om vartannat på Sheilas axel. Ingen orkar läsa mer att hon finner styrka i att bygga lego med de stackars barnen. Ingen orkar läsa mer ljug om att hon ”blir starkare varje dag men det är en jobbig uppförsbacke nu”.

   Om hon inte kör med dessa ”cliffhangers” så finns det inga läsare kvar.

   Hon har försatt sig i den situation hon befinner sig i och det är dags för henne att sluta grina, fika och helt enkelt tala ur skägget. Det börjar bli riktigt pinsamt nu.

   Hon griper efter halmstrån för att få mer läsare varför hon bjuder ut sig till tidningen, hintar om det i bloggen och sedan kommer posta ett inlägg med en länk och skriva ”den svåraste och ärligaste intervjun jag någonsin givit”. Snyt dig och skaffa dig ett jobb.

   Svara

    Bra skrivet

    Svara

  #alltinghandlaromcissiwallin

  Svara

   Har nu lyssnat igenom båda Haveristavsnitten om och med henne.
   Jag var i princip neutral innan men nu väcker hon enbart avsky.
   Hon ljuger så erbarmligt dåligt.
   Hon raljerar på ett så äckligt sätt. Påminner om högstadiemobbare.
   Hon använder trötta härskartekniker.
   Hon gapar, överröstar, avbryter och i nästa andetag anklagar hon Henrik för att göra detta.
   Ingen självinsikt, ingen analys.
   USCH! Mer osmaklig person har jag aldrig hört.
   Måste vara en fasa att arbeta med henne.

   Svara

    Ja, det är nog just därför alla flyr henne.

    Svara

    Bra jobbat att orka lyssna på Cissi i 4 timmar på en gång föresten.

    Svara

     Det tog emot bitvis ska jag villigt erkänna. Tog en lång promenad.

     Svara

    Det var mycket som var anmärkningsvärt i avsnitten, men det som verkligen fick mig att se helt jävla rött var när hon försökte pruta 30 spänn på helgarbete för en svartjobbande nanny. Vem fan gör så? Ja, jag vet, det mesta var sjukt, men 30 spänn när de är rika? ”Men hon var hade inte tillgång till den kvarts miljarden just då.”
    Nej, men hennes karl har tjänat bra en längre tid och hon säger ju själv att hon också fakturerat 60-70-80 K i månaden. Då har man väl för fan råd med 30 spänn??

    Svara

  Är det expressen?

  Svara

   Svenska Dagbladet

   Svara

    Bella har kanske fått veta att SvD kommer att publicera sin artikel med eller utan hennes kommentarer. Så hon blev ”tvingad” att ställa upp på en intervju?

    Svara

     Ja, upp till bevis nu för Svd om det har någon journalistisk integritet?

     Svara

      Hyllningsartikeln från i somras var en journalistisk katastrof. SvD publicerade Bellas lögner rakt av.

      Svara

      Tror på din analys att dem ändå hade en artikel och hon fick valet att bemöta påståenden i den eller ej. Spännande att det är SvD, det borde borga för mer kvalitet än kvälls- eller skvallerpressen.

      Svara

       De ändå

       Svara

     Perfekt! En tidning som ägs av norrmän och är därmed mindre jäviga = simmar inte i den svenska ankdammen.

     Svara

  Smidigt av dig att lägga detta inlägget så sent, så kan du skylla på att du sov, när kommentarerna går över styr och sen tycker du att Bella är beräknande och manipulativ..

  Och jo, hon gick ut med att hon intervjuades, för flera timmar sen, så du kunde ha skrivit om det tidigare.

  Svara

   Gå till en annan blogg.

   Svara

   Ser inte vad som skulle kunna skrivas. Hon är ju as tråkig, allt har redan rasat.

   Svara

   Jag hade redan inlägg klara för både 18 och 21 men flyttade på det senare för att det kändes mer relevant att skriva om att kontot är borta.
   Det kommer liksom inte upp ett litet RSS-pling i min hjärna så fort Isabella publicerar någonting så jag såg tyvärr inte detta lika snabbt som du verkar ha gjort.

   Svara

    Folk alltså.

    Svara

    Är Du online Camilla? Behöver hjälp med en fråga.

    Svara

     Ring pooolia! (var tvungen.)

     Svara

      Nä, den här frågan kan bara Camilla svara på, och det är ingen obehaglig fråga, svaret är bara informativt.

      Svara

       Camilla har inget nagellack på tårna just nu. Jag kunde också svara.

       Svara

       Kör!

       Svara

        Ok, jag är dåligt insatt i IL och allt jag vet har jag läst här, läser förresten alltid noga dina inlägg eftersom bara genom att läsa dessa så kan man hänga med i kommentarerna.
        Nu min fråga, hur misskrediterar hotlappen dig?
        Har givetvis läst om hotlapp-gaten men eftersom har inte varit med så länge, kan du, snälla, kortfattat förklara vad det handlar om.
        Tack på förhand.

        Svara

         Hon fabricerade ett hot mot sig själv, någonting hon skyllde på mig och min granskning av henne – att jag startat ett drev mot henne.
         Senare framkom det att hotlappen var någonting Isabella kokat ihop med sin förra assistent Simon och sitt ex Hampus. I samma veva la de även upp en strategi för att gå ut med sitt förhållande så att fokuset skulle riktas dit och inte på Isabellas lögner.

         https://bloggbevakning.se/2018/12/03/ex-pojkvannens-bevis-pa-att-isabella-lowengrip-ar-kapabel-att-ljuga-om-hot/

         Svara

          Tack, tack för att

          Svara

          Tack, tack för att du tog dig tid att svara, God natt med Dig.

          Svara

        Frågan hamnade i modd…jättekul

        Svara

        Ger upp, kan ju maila Dig direkt kanske i morgon. Orkar inte skriva på nytt….

        Svara

      Gahahahahahahha! Hejdlöst kul!!! Du har verkligen talang för humor!!! Jag sprutade ut hallonsaft över hela tangentbordet och skrattade så mycket att jag fick en sprängande huvudvärk så jag ringde 1177 och fick veta att jag förmodligen fått en hjärnblödning. Jag hoppas få svar på provresultaten senare ikväll.

      Svara

       Hjärnblödning är inget att skoja on, min morfar dog av det!

       Svara

   Ärligt talat, tror luften gått ur de mest inbitna Bellahatarna.
   Utan sina attribut är hon en väldigt tom person.
   Privatjeten var kinky. Resorna kittlande. Smink/hår/märkeskläderna var en Sex-and-the-city-fantasi.
   Men utan detta, vad finns kvar?
   Hon har inget att tillföra världen vad gäller kompetens. Hennes businessförmåga finns mest i hennes egen fantasi.
   Hon har inga intressen, kunskaper, ideer. Bara ett flåsigt ”Jag ska bli mäktigast i världen”-mantra. Vad betyder det ens?
   Om hon hade på sig HM-kläder, bodde i Hagsätra som frånskild småbarnsmorsa och jobbade i receptionen på ett hotell….skulle en enda människa läsa hennes blogg?

   Svara

    Antar att du gör underverk 😂

    Svara

     Hela den där kommentaren var bättre än allt Bellsan skrivit tillsammans. Så aa… hon/han uträttar fan mer.
     Bella tror ju att hon är världens mäktigaste kvinna. Eller har det som mål. Vad fan är det ens? Vem är världens mäktigaste kvinna.
     Har ni sett Aladdin när Jafar blir världens mäktigaste ande? Det är typ så jag ser Isabella. 😂

     Svara

    Hahaha tack. Du sätter ord på mina tankar. Hon är ingen intressant person, hon har inga speciella talanger och hon har ingen kunskap om någonting faktiskt. Alla kan dra på sig en klänning, smeta in sig i BUS och skratta hysteriskt.

    Till dig som kommenterade typ ”ahmeen vad kan duu då” :

    Isabella ljuger och bedrar. Hon lurar företag och läsare med sina påhittade siffror på pengar. Det är straffbart och hon måste ta sitt ansvar för det. TS påpekade bara det uppenbara, dvs att Isabella inte är någon intressant person överhuvudtaget bakom all påklistrad fasad. TS är åtminstone klarsynt, det är inte Isabella

    Svara

  Jag vill veta vad som händer med Erik. Är de ett kärlekspar?!?

  Svara

   Ja? Är ju inga nyheter. Och vad som händer, tja, klockan är 21:20 så de glor väl på tv eller netflix. Kanske käkar lite choklad eller nått. Snart läggdags.

   Svara

    Haha!! 😀

    Svara

    Hahaha, dessvärre tror jag att deras romans var hetare när den var hemlig och lätt förbjuden.
    Nu inträder vardagens kranka blekhet.
    Erik är nog inte James Bond till vardags (eller fest).

    Svara

     Men vilken kille är James Bond till vardags? Hennes romans är troligtvis hetare än min i alla fall

     Svara

   Om Bella är bankrutt, gör han kanske en ”Blondinbella” och överger henne. Som hon gjorde med Hajen.

   Svara

    En normal vän överger inte en person som mår dåligt. Man kan stödja på många sätt, låna ut en stuga, lägenhet, hus och bil. Ge råd. Har levt med en som mådde dåligt och som till och med hotade med att avsluta sitt liv om jag lämnade. Jag vågade inte lämna.

    Svara

    Du har verkligen ingen koll på varför hon avslutade sitt förhållande med H?
    Du har gjort en egen historia?

    Svara

     Och du gick på den där telenovellan hon kokade ihop?
     Om kidnappare och kriminella familjer (Gudfadern)
     Flykt utomlands med snygg livvakt (The bodyguard)
     Ovetande, oskyldig mö lurad av farlig man….
     please

     Svara

      😂😬

      Svara

      Haha telenovella av rang.

      Svara

    Skillnaden är väl att Blondinbella inte har eller ens hade 30-35 millar för att lösa ut Hajen. Om jag förstått det rätt så skulle ES nog kunna skjuta till pengar om det behövdes, men han kanske inte vill. han kanske tycker att vissa delar av sitt förflutna får hon fixa själv.

    Svara

     Hon kanske inte vill att han ska skjuta till pengar?

     Svara

      Går inte bra för Erik heller..
      Från dagens industri

      TEKNISK ANALYS

      Trendbrott: Selin-bolaget rasar genom golvet – sälj

      Svara

  KK?
  Alla pengar borta? Skattemyndigheten jagar henne? Sälja huset med förlust? Luspank och får flytta hem till mamma eller pappa?
  Jag skulle inte bli förvånad över något.

  Svara

   Nej. Hon har pengar. Flytta till mindre och leva lite billigare men ändå bra.

   Svara

  😴

  Svara

  ”Hej då Sverige och alla journalister!”

  ”Nu har jag varit tyst ett tag så då är det dags för en intervjuuu….”

  Hon är så pinsam det inte är klokt.

  Svara

   Gjorde hon inte intervjuer vid lansering i Holland? Ja visst ja hon svarade på några korta frågor om produkterna. Bemöta rykten skrev hon, de har hon skapat själv. Hon är en duktig spinning doktor. Kanske dags att bli moderaternas nya?

   Svara

    Sh*t, tänk om hon går för politiken nu när hon inte blev mäktigast i världen genom business? Sverige får äntligen sin första kvinnliga statsminister – och så är det BB..?

    Svara

     Eh…?

     Svara

     Här är den ena dummare än den andra 😏

     Svara

  Och kommer inte berätta något. ” investeringar gick fel,det blev inte som tänkt”.

  Svara

   Kanske att hon nu när jeans? Som hon inte haft på tre år enligt story. Expressen fotade henne i jeans i våras, början av sommaren. Tre år. Mindre än ett halvår. Influensermatematik?

   Svara

    Det är bara ett räkneexempel!!!

    Svara

    Hade det varit i Umeå hade det räknats som tio år.

    Svara

     Haha bästa 👆🏻😂

     Svara

  Tänk om hon faktiskt lägger ner bloggen. Om det är det som är The End.

  Svara

   Haha knappast. Då har hon ju ingen egen inkomst kvar, utan allt står och faller med Beauty.

   Svara

    Jaha? Och du tror hon vore den enda att byta karriär eller skola om sig efter 30? 🙂 Hon kan börja göra nåt helt annat.

    Svara

   Vem är Isabella utan sin blogg? Jag tror inte att hon vet detta själv, och att den här krisen får henne att må mkt dåligt av just den anledningen. Hon har bloggat och funnits i rampljuset sedan hon var 14 år – hon har inget annat. Framgången är allt. Och om den tas ifrån henne, vad – eller vem – återstår då?

   Svara

    Tja… om hon går klart gymnasiet och skaffar sig en högskoleutbildning kan hon ju bli något. Precis som alla influencers kommer behöva göra en vacker dag.
    Hur många tror du vill följa Isabella Löwengrip 55 år? Som inte är svinrik.
    Alla influencers är vandrande reklampelare. Som fläker ut sina kroppar och liv för allmän beskådan för pengar…

    Svara

  Hoppas innerligt att LD bemöter Cissi Wallins anklagelser. Se LD:s story.

  Svara

   Men fyy fan så lågt av CW.

   Svara

    Ja, helt sjukt!

    Svara

   Det är ju det hon gör? Hon säger att det är lögner.

   LD. ❤️

   Svara

    LD frågar i sin story om än retoriskt på hur hon ska bemöta det CW säger. Eftersom väldigt många följer så vore det bra om hon skrev hur det gick till. Pratade CW med henne? Hur lät hotet? ”Om du inte slutat med att göra X så anmäler jag”, eller vad? När ägde hotet rum? Jag tror absolut på LD men kan ändå tänka mig att CW saknar förmåga att utrycka sig som man ska. Att prata med andra om oron för LD (och hennes barn) är självklart oacceptabelt.

    Svara

     Cissi sa att hon sagt nått om barnen men inte menat det som ett hot utan omtanke. Hon föreslog kanske bara att ta hjälp från soss. Hur ska vi veta vem som har rätt för LD ljuger lika ofta hon och är själv en stor sladdertacka.

     Jag tror inte ett ord på vad nån av de säger.

     Svara

   9det har hon!

   Svara

   Jag tycker att TRH ställer en bra fråga i förra inlägget så jag klistrar in den här.

   Ƭĥe real Hmm / 21:16

   Men hörni fundera nu på detta.

   I avsnittet där Cissi var med så var detta ämne för känsligt och personligt för att tas upp. Helt rätt!

   Men vad är det då som ändrast till avsnitt 60? Varför är det inte för känsligt och personligt längre att ta upp? Har Haveristerna fått ett godkännande att ta upp vad det verkligen rörde sig om? Och från vem i så fall? LD känns ju som den självklare kandidaten.

   Haveristerna är orsaken till att detta är uppe i fullt dagsljus, ingen annan.

   Och om LD själv inte ville det, varför har hon då bekräftat att det är sant till både CamCam och andra. Varför grinar hon nu illa på Instagram när det kommer fram? Om hon nu inte ville kasta en dålig skugga över sig själv och sitt moderskap så kunde hon ha nekat till att det alls har hänt, sanning eller inte.

   Så den troligaste sanningen för mig blir att hon ville att det här skulle komma fram. Orsaken om motivet till det kan vi endast spekulera i.

   #inte team någon
   #djävulens advokat

   Svara

    För att det kom fram från olika håll till haveristerna, inte från LD utan från andra och till slut sket de troligen helt i om LD ville bekräfta det eller inte. De tänkte gå ut med det ändå. Om man som Cissi retar upp så många så håller folk inte längre ens hemligheter. Nu valde LD att bekräfta det.

    Snyggt sätt att försöka lägga över ansvaret på ”offret” föresten, är ju Cissi som betett sig illa och spridit det. Inte LD.

    Svara

     Men vad hände? Försöker igen.

     Men det stämmer inte. Haveristerna hade redan fått det bekräftat från flera håll när Cissi var med för det sa dom själva och jag vill också veta varför dom berättar nu och inte då.

     LD och Cissi är samma skrot och korn och dom ljuger lika mycket när det passar dom så vem som är offer vet vi inte och det kan lika väl vara LD som spridit runt vad Cissi sa som tvärtom.

     LD är allt annat än ett offer.

     Svara

      Sist det begav sig skrev ju LD ’en dag ska jag berätta’ och tog sedan ner det.

      Svara

      Nej. I det här fallet är det LD som är offret. Cissi fortsätter ju för sjutton baktala LD på insta IDAG.

      Svara

       Baktala eller försvara sig mot det Haveristerna sa och LD bekräftat?
       Och LD forsätter också IDAG.
       Ge er. LD är ingen ängel för att man hatar Cissi.

       Svara

    Är det inte sen gammalt att TRH har nån beef/agg mot LD?

    Svara

     Haha, jo! Om amning, TRHs största härdsmälta nånsin.

     Svara

      Vad vet trh om amning? Nej svara inte, behöver ingen ny tråd med 100 kommentarer.

      Svara

       TRhûmpan vet såklart ALLT om amning!
       Liksom om lingvistik, byggnadsfysik, ornitologi, socialantropologi och ordbajseri…

       Svara

        Usch vad ni är vidriga här inne. Snyggt med lite mobbning så här när man är anonym antar jag?

        Svara

      Åh Gud nu minns jag det! Det var helt galet, förstår om LD blockade henne.

      Svara

   Vad har Cissi sagt nu om LD?

   Svara

  Någon som lyssnat på senaste Della Q och vill diskutera det??

  Svara

   Inte hunnit, diskuterar gärna imorrn när jag lyssnat 🙂 antar det har med geniets återfall att göra?

   Svara

  Så både hemsidan och insta kontot är borta trots att de hade ett möte där det skulle uppdateras och nån anställd hade högtflygande planer för content? Hmmm…ja insta är ju gratis, så något är det ju som pågår bakom kulisserna. Får väl se vad intervjun ger, om något.

  Svara

   Men alltså, de har lagt ner det. Är ju uppenbart.

   Svara

   Invest IG och hemsida under uppdatering fanns tidigare idag.

   Svara

  Camcam vad förväntar du dig? 
  Expressen ägs av Bonnier som i sin tur äger Tailsweep. Det är därför du aldrig får ut statistiken. 
  Expressen håller alla om ryggen som är involverade i något Bonnier bolag.

  Samma sak är det med de enorma fastighetsskandaler som rör fuskbyggaren Oscar Engelbert. 
  Oscar Engelbert är fastighetsvärdens Blondinbella som inte bara bygger gräsligt fula hus som förstör Stockholm medan han själv bor i ett vackert litet 1800-tals hus på Djurgården…
  Han lider av samma storhetsvansinne som Isabella Löwengrip i och med att han bygger projekt som är enormt kritiserade bland medborgare, tjänstemän och Skönhetsrådet. Han bygger emot folkets vilje och på toppen av detta så är han ökänd för sina fuskbyggen.
  Han stäms regelbundet av de som köpt lägenheter i hans projekt och flera bostadsrättsföreningar ligger i strid med hans och hans företag Oscar Properties.
  Först fuskbygger han och sen lämnar han de nya ägararna i total misär. Norra Tornen kallas numera Tower of terror bland bostadsägarna.
  Samtidigt håller hans företag på gå och i konkurs och mycket lägligt så sålde han alla sina preferensaktier innan all fakta om bolaget kom fram.
  Det är vad man kallar insideraffärer.

  Tror du Expressen vågar skriva om det när Oscar kommer från Bonnier släkten?
  Knappast! Det är locket på som vanligt. 
  Precis som med Isabella.

  Martina Bonnier, som också tillhör Bonnier sfären, det var hon som öppnade dörren för Isabella och fick henne att nå nya nivåer i sin verklighetsfrånvända världsbild. Det var då Isabella började klä sig damigt i Max Mara och slänga sig med ord som ”stiftelser” och ”new york satsningar”-
  Martina Bonnier är även kompis med Caroline Blomst som är modebloggare. Caroline Blomst drev under många år bloggen Stockholm Streetstyle tillsammans med sin man Daniel. Caroline Blomst började sedan bloggade för Damernas Värld i regi av Martina Bonnier. Hon vill då att hennes man också skulle få ett jobb inom koncernen och mycket lämpligt fick Daniel Troyse jobb hos Tailsweep genom sina ”kontakter”.
  Så som du förstår är Daniel alltså en ”springpojke” åt Martina Bonnier och således även Isabella som gör precis som han blir tillsagd.
  Order att inte släppa statistiken kommer alltså direkt från Isabella själv.

  Sen har vi Va, Veckans affärer som hyllat Isabella med sina låtsaspriser, vem ägde inte den tidningen om då inte Bonnier… 
  Bonnier släkten är korruptionens gudfader och de håller alla sina allierade bakom ryggen. 

  Så vidare inte Uppdrag Granskning nappar på att göra en rejäl granskning av Isabella så kommer ingen annan publicera sanningen.
  Glöm inte att TV4 och kalla fakta också ägs av Bonnier så de kan du räkna bort också. 

  Svara

   Jag hör vad du säger. Nu till det viktiga, hur får vi in Cissi i det här?

   Svara

    Hon har bloggat för Mama som ägs för Bonnier 💀

    Svara

     Kanon! Du löste problemet.

     Svara

      Samma princip. Locket på så länge det går

      Svara

    Hahaha

    Svara

   Alla de människor du tog upp, vilka genuint vidriga typer! Brrr…. 🥶

   Svara

   Sjukt intressant! Hade senast idag en diskussion om hur media styrs och hur korrupta de är. Vi får verkligen inte en nyanserad och ärlig bild utan allt handlar om ägarnas intressen.

   Svara

   ..och nu har även mittmedia med sina 28 dagstidningar köpts upp av Bonnier…

   Svara

   Vilken inavel inom media i Sverige, herregud alltså 😑

   Svara

   21:41 Herregud vilken härva rena rama maffian.
   Funderar på ifall det råder samma härva inom politiken?
   Kriminella som härjar i Sverige, de har mer makt än regeringen. Eftersom regeringen inte avskaffar straffrabatten.
   Sverige är verkligen ett unikt land, kriminella gör olika brott, och då får de straffrabatt, helt absurt.
   Hade de ansvariga tagit alla sprängdåd på allvar så hade de avskaffat straffrabatten med omedelbar verkan.
   Tycker synd om polisen, de jobbar och sliter dagligen med alla brott som sker i samhället, till vilken nytta? Brotten bara ökar och ökar. Politiken är smutsig, de ansvariga segar på med hårdare lagstiftning, säkerligen för att de inte vill förlora väljare i förorterna. Och under tiden så lever skötsamma människor i skräck.

   Svara

    Det är lönsamt att begå upprepade brott, inbringar en finfin rabatt.

    Svara

    Lagstiftning tar tid. Läs regeringsformen

    Svara

     07:03 Det kan inte ta hur lång tid som helst. Känner personer som jobbar inom området som berättat.
     Vissa frågor kan prioriteras om viljan finns hos de ansvariga. Om sprängdåden hade drabbat politiker och deras anhöriga, då skulle lagstiftningen verkställas bums. Men, nu drabbar de ”vanliga” människor som inte är i en politisk ställning, och då väljer regeringen att ”det ska ta tid”. Brottsligheten har funnits sedan 1990-talet, det började inte igår. Problemet är att ministrar/politiker blundat genom åren för utvecklingen av kriminaliteten i Sverige.
     Det finns en betydande internationell erfarenhet av hur man kan bryta ner gängkriminalitet – men detta återfinns inte inom den svenska politiken. Det ska utredas och ältas fram och tillbaka i åratal.
     Det talas inte heller om föräldrarnas ansvar till barn/ungdomar som hamnat i kriminalitet. Hela tiden ska alla andra ta ansvar för dem, olika myndigheter, skolan, socialtjänsten, polisen, men vart är föräldrarnas ansvar?
     Dådet i Linköping med husen som blivit skadade kommer att kosta 65 miljoner kronor att reparera.
     Men rädslan som människor får när ett sprängdåd sker i deras hus och bostad, kan sällan repareras till fullo.

     Svara

  Det som är så underligt är hur nästan allt hon har skapat de senaste två ren var påhittat. Luftslott. Inget mer.

  Svara

   Ja.
   Hon gick totalt bananas efter sin skilsmässa!
   Fick hybris.

   Svara

    Kanske musikal på gång.

    Svara

  Tips till Bella:

  1. Studera Cissi Wallins damage control.
  2. Gör tvärtom.

  Svara

   Jaaaa. Erkänn. Be om ursäkt. Gå vidare.

   Svara

  Det kommer smälla på REJÄLT kring Bella nu. Tro mig! 🤞🏼

  Svara

   Nä, tror dig inte faktiskt. Man anar redan vad som är på g och alla har redan fattat att det är kört för henne. Hon är inte så spännande nu.

   Svara

    Fast det är ju blondinbellas gamla medarbetare om du missade det, kanske väger lite mer att hon säger det än nån annan.

    Svara

     Nej. Tycker inte Dolly kommit med något annat än det vi redan vetat om. Att hon som gammal medarbetare skulle veta något av värde vi inte kan ana nu har jag också svårt att tro.

     Svara

      Fast jag håller ändå med. Känns som att personen skriver något kryptiskt och sedan försvinner. Om du ändå inte har något att förlora, varför inte säga något mer?

      Svara

      Hon kanske fortfarande har kontakt med folk som är kvar runt Bella…

      Svara

   Hur?!?!?

   Svara

   💥🔥🔥🔥

   Svara

   Berätta meeeeeeer snälla Dolly!
   Släpp bomben före Bella!!!

   Svara

    Men alltså kan ni verkligen inte lista ut det när precis allt rasar och hon lägger ut sin bostad till försäljning?

    Svara

     Berätta du som redan vet allt istället så slipper vi gissa mer och kan gå och kolla på Netflix. ☺️🍿👩🏻‍💻👨🏼‍💻

     Svara

     Personlig konkurs?

     Svara

     Den försvann ju lika fort – osåld! Vad tror ni om huset?

     Svara

      Jag gissar att Skatteverket har stoppat husförsäljningen.

      Svara

   Låt mig gissa:
   Invest konkar
   Split mellan Bella och Pingis, någon av dem tar över beauty själv
   Skatteverket har inlett en omfattande utredning

   Svara

    Tror alltså att allt detta händer just nu men att inget direkt framkommer i reportaget

    Svara

    Precis så!

    Svara

   Är det nån utredning dolly?

   Svara

   Dollyyyyyy! Ge nån ledtråd. Bara några ord. ❤️❤️❤️

   Svara

    Kolla på ett annat forum

    Svara

   Berätta mera snälla!

   Svara

   Lite bättre kan du om du nu sitter på info… 🙂

   Svara

   Dolly: jag vill också veta mer men jag vill inte heller att du avslöjar något så att Bella hinner hitta på ännu en förskönande historia så jag förstår att du väntar tills artikeln är publicerad imorgon 😊 Vi andra kan ju vänta några timmar tills artikeln är publicerad.

   Svara

   Har du fortfarande inte gått vidare?

   Svara

   Det verkar märkligt att dra iväg som företagare och lämna sina anställda helt? Månne de få krishantering på grund av henne! För hon finns inte där för dom.
   Man har däremot inte med hennes relationer att göra, hon gör märkliga val just nu och jag har väldigt svårt att tro att hon ska köra bil till Norge? Eller menade hon Borås? Its seems that Ellos är hennes största inkomstkälla sedan ett år tillbaka och att USA bara var en sidovinkling. Om jag försöker vara lite internationell so sorry.

   Svara

    Göteborg-Borås tar 1h så ja det kör hon nog själv och så himla långt är det inte till Oslo, 3-4h är ju extremt för Bella kanske men hon har ju bilat längre med Barnen liksom

    Svara

  För någon vecka sedan var det sååå viktigt att Bella var ledaren och stöttade sina medarbetare. Nu smiter hon till karln i Göteborg och ska gå runt i pyjamas och läsa böcker. Så för det ledarskapet.

  Svara

   Helt uppenbart att hon mår dåligt, varför inte åka dit hon känner sig trygg och kan få stöd? 🤔 Märklig grej att anmärka på.

   Svara

    Hon mår inte dåligt, bara en strategisk fasad och ett sätt att hålla sig undan imorgon när bomben briserar.
    Tur för henne att hon har sin lille miljardär att krypa upp hos. Knappast en slump att hon valde honom som är rik som ett troll.

    Och tänka sig, Pingis har börjat träna igen!

    Svara

     Hon mår visst dåligt. Allt hon brinner för skiter sig för henne. Hon mår troligen ungefär likadant som vi andra mår när relationer tar slut. Vi blir kära i människor, hon blir kär i bolag och pengar.

     Svara

      Visst hon mår säkert dåligt på ett ytligt plan, bissnissen är piss!
      Men annars då tror jag inte hon känner någon ånger eller har dåligt samvete för t ex hennes tidigare personal eller samarbetspartners.

      Svara

     Har ni sett lady scarver på instagram. Kanske inte det mest rumsrena kontot men jävligt roligt.

     Svara

      Jag döööör! Vågar inte följa eftersom jag är rädd för feministiska hitmen eller hitwomen? 😂😂😂 Fast jag är inne varje dag….😂

      Svara

    Vad tror du om medarbetarna då? Som förmodligen står inför avsked och arbetslöshet eller andra försämringar i jobbet. En chef och företagsledare har faktiskt ansvar för andra än sig själv och sitt eget mående. Att Bella bara drar, det tycker jag är märkligt ( Näringslivets mäktigaste kvinna…)

    Svara

     Fast varför fortsätta med ”näringslivets mäktigaste kvinna” när alla vet att det är bs?
     Hon kanske redan har sagt upp folk, vad vet du? Förra veckan var ju enligt henne tuffaste veckan i hennes liv. Vad säger dig att det finns några medarbetare kvar?

     Bella är en nobody, allt har redan rasat.

     Svara

      Den där titeln hon fick förra året var ju bara så märklig, och nu uppenbart bara en gåva från Bonnier för att Bella bloggade så bra.

      Svara

   Hon har väl inga medarbetare kvar.

   Svara

    Ja, vilka svin Bella och Pingis varit mot sin personal!
    2 skojare!

    Svara

   Hon bjöd ju ändå på bullar för några veckor sen, det räcker väl?

   Svara

    Precis! Vad kan en anställd mer begära inom Bellakoncernen. 😂

    Svara

   Jag tror faktiskt att Isabella inte är värst orolig även fall allt lutar åt att hon är körd som ”Business woman o super entreprenör”
   Hon verkar ju ha lindat en miljardär runt fingret, och tänker nog att hon har sitt på det torra ändå…
   Sedan att han framstår som en lättmanipulerad hormonstinn unghund utan logiskt tänkande är ju en gåta för sig.

   Svara

    Ja! Vad har hänt med honom liksom. Har han tappat det helt och blivit bortkollrad?
    Undrar vad hans fru och barn tycker?

    Svara

     Kom ihåg att det bara är hon som hela tiden pratar om honom.
     Hans tystnad är talande tycker jag.

     Svara

      Han har lärt av Wallenberg: ”agera utan att synas”. Som en riktig affärsman.

      Svara

       *verka utan att synas

       Svara

        Esse non videri.
        Den egentliga betydelsen är ”Att vara, inte bara synas” – alltså att det är insidan som räknas, inte ytan.
        Valspråket antogs av Marcus Wallenberg (häradshövdingen) när han blev Serafimerriddare 1931.
        Senare uttolkningar av valspråket för att passa in i Wallenbergarnas sätt att ”verka men inte synas” är inte den ursprungliga betydelsen.

        Svara

         Att verka utan att synas ser enkelt ut på håll. Men jag lever på impuls nu via fjärrkontroll.

         Svara

   Det var min tanke också, stöttar hon inte personalen, om det nu finns några kvar.

   Svara

  Alltså tänk om hon hade behållt LCC och bott kvar i sitt fina hus med staket mellan vänner och grannbarn.
  Låtit varumärket växa i lugn och ro med en tio-årsplan istället för en helt hysterisk och orealistisk världsplan så fort som möjligt.
  Vilket mysigt och ändå roligt liv hon kunde haft där hon låtit sin förmögenhet växa och blivit ekonomiskt oberoende. Det måste ha slagit slint, hon verkade helt plötsligt själv tro på myten hon byggt upp om sig själv. Helt sjukt nu med facit i hand.

  Svara

   Narcissismen nöjer sig inte med lagom utan vill alltid ha mer.

   Svara

   Klockren kommentar 👍

   Svara

   Sant! Och jag tror hon var lycklig med Odd men iom alla dessa förändringar i hennes världsbild var hon tvungen att göra sig av med honom. Han passade liksom inte in längre…

   Svara

    Och hon började tro att det var Odd som höll henne tillbaka från hennes mission att ta över världen.

    Svara

   Ja, jag tror faktiskt hon hade nått rätt bra mål om hon varit ”normal” och ärlig, samt låtit allt växa i lugn takt. Istället var hon tvungen att hitta på ett helt nytt liv och nu betalar hon rejält för sina lögner. Sjukt beteende.

   Svara

   Det är verkligen så sant. Vilket misstag att hon fick det där storhetsvansinnet som hon fick. Snacka om att inte haja vad hennes läsare/kunder vill ha.

   Svara

   Jag tror hon såg skilsmässan från Odd som ett misslyckande som folk dömde henne för. Hennes plan att ta över världen och leva det orimliga lyxliv var hennes ”ni ska minsann få se!!” svar på det. Och kanske också ett sätt att försöka visa Odd att hon inte behövde honom på något sätt. Sen kom Hampus in i bilden och hela den kraschen som nog gjorde att hon igen kände att folk dömde henne och hennes privatliv. Typ ”kan hon inte hålla kvar en man” och så ville hon visa hur oberoende och framgångsrik hon var utan någon man. Hela NYC grejen, den internationella satsningen och alla välgörenhetsgalor kom efter Hampus och det var tydligt att hon försökte distansiera sig från Sverige.

   Jag tror hon tyckte det var pinsamt att hennes översvallande hyllningar av båda männen och deras fantastiska förhållanden slutade i så offentliga krascher. Hennes försvarsstrategi blev då att visa världen vad männen ”hindrat henne från att göra” genom att bygga upp den här fantastiska internationella lyxbubblan som ju inte var på riktigt.

   Svara

  Avsnitt 1. Hur man ljuger sig till framgång.
  Avsnitt 2. Hur man pratar bort sanningen när lögnerna kommer fram.
  Avsnitt 3. Hur du skyller på din adhd.
  Avsnitt 4. Hur du överlever när vännerna försvinner.

  Svara

   Och framför allt hur du kniper en snubbe med mycket cash!

   Svara

  And now, the end is near
  And so I face the final curtain
  My friend, I’ll say it clear
  I’ll state my case, of which I’m certain
  I’ve lived a life that’s full
  I’ve traveled each and every highway
  But more, much more than this
  I did it my way
  Regrets, I’ve had a few
  But then again, too few to mention
  I did what I had to do
  And saw it through without exemption
  I planned each charted course
  Each careful step along the byway
  And more, much more than this
  I did it my way
  Yes, there were times, I’m sure you knew
  When I bit off more than I could chew
  But through it all, when there was doubt
  I ate it up and spit it out
  I faced it all and I stood tall
  And did it my way
  I’ve loved, I’ve laughed and cried
  I’ve had my fill my share of losing
  And now, as tears subside
  I find it all so amusing
  To think I did all that
  And may I say – not in a shy way
  Oh no, oh no, not me
  I did it my way
  For what is a man, what has he got
  If not himself, then he has naught
  To say the things he truly feels
  And not the words of one who kneels
  The record shows I took the blows
  And did it my way
  Yes, it was my way

  Svara

   Man får egentligen inte publicera hela sångtexter eftersom det är upphovsrättsligt skyddat material.
   Minimum är att man anger upphovsman/män.
   I detta fall är den engelska texten av Paul Anka. Den är en fri tolkning av originalets text.
   Musiken till ”My way” är den franska förlagan ”Comme d’habitude” komponerad av Jacques Revaux och Claude François 1967. Texten till det franska originalet skrevs av Claude François och Gilles Thibaut.

   Svara

    Orka skriva Wikipediakommentarer…

    Svara

     Orka skriva kommentar om att orka skriva Wikipediakommentarer.

     Svara

  Tycker det är uppenbart att hon de senaste veckorna har kapat utgifter och strukturerat om för att bevisa för banken att hon ska få nytt banklån till att klara utgifterna företaget har.

  Men min gissning är att förra veckan blev det klart att det inte blir några nya lån och löwengrip invest går nu i konkurs.

  Svara

   Men vad innebär det om Löwengrip Invest konkar? Hon har väl pengar ändå, så honnlär knappast bli fattig.

   Svara

    Hon kan förlora många miljoner på huset. Nu när alla vet att det är kris för henne kommer det bara att läggas skambud för att se hur lågt hon är beredd att gå. Den enes bröd …

    Svara

     Bra köpläge nu med andra ord!

     Svara

     Huset var väl borta redan

     Svara

    Undrar om hon måste skatta extra på de förmåner hon haft genom sina samarbeten, har inte någon annan influenser blivit upptaxerad så 🤔

    Svara

     Alexandra/Kissie blev eftertaxerad för inbesparade levnadskostnader som hon haft genom sin verksamhet som influencer.
     I Bellas fall rör det sig om väldigt stora pengar om man skulle beskatta henne för det hon sparat under bara de senaste fem-sex åren. Risken är dessutom att det blir skattetillägg för oriktig uppgift om det är Skatteverket som tar initiativ till ändringen. Vi talar alltså flera miljoner i extra skatt och tillägg.
     Att skapa content till sina sociala medier och kalla alla kostnader för omkostnader i näringsverksamhet är inte vad Skatteverket normalt tänker. Det finns alltid en aspekt av förmån och inbesparade levnadskostnader som måste beaktas.
     Att ta bilder på mat man beställt in gör inte att maten blir skattefri om man sen äter upp den. Man sparar ju in pengar som man normalt själv skulle ha betalat för en måltid.
     Att resa iväg till värmen och ta bilder vid poolen gör inte hela resan skattefri eftersom man normalt skulle betalat en semesterresa med beskattade pengar.
     Osv.

     Svara

  Hennes kriiiiis är ju förstås att bolagen – ”miljardimperiet” åkt på pyspunka och nu försöker hon rädda Beauty genom att ta fram Mys & Snyft-Bellan.

  Svara

  Va hände med Marisol?

  Svara

   Ja, vart är hon?

   Svara

    Kvarglömd på Åhlens? 😂

    Svara

     Hon har bytt namn till Maripannkaka.

     Svara

  Vad är Pingis för en person egentligen?
  Tycker hon är mycket märklig.

  Svara

   En oppurtunist. Hon har vissa formella kunskaper och hon är lite street smart.
   Hon mötte Bella och såg en möjlighet. Det var inte alltför svårt att blända Bella, som inte ens har gymnasiekompetens.
   De red en våg av tur. Mycket av de de sa och gjorde låg rätt i tiden, t.ex: Kvinnor kan tjäna pengar och leva som manliga företagsledare alltid gjort!
   Men sen kom klimattjafset och sänkte hennes glamorösa resvanor.
   Hållbarhetssnacket satte käppar i hjulet för konsumtionshetsen.
   Det extravaganta spenderandet rev hela imperiet.
   Försökte Pingis bromsa galenskapen? Eller hade hon inget att säga till om?

   Svara

    Hon verkar vara en slugare variant på Bella.

    Svara

     Nog inte den vassaste kniven i byrålådan och trots sin ålder relativt osäkert. Har ni hört om när de sa upp en tidigare VD och hon hade sin far med sig till samtalet(Pingis alltså)?

     Svara

      hennes far var med eftersom han också sitter i styrelsen. inget konstigt.

      Svara

  Haha! Min sambo är helt hooked på den serien nu… tyärrr

  Svara

   Svar till Mia. Förbannade hoppetuss sida 😉

   Svara

  KK imorgon alltså.

  Svara

  Nån mer som tänkte på Ankeborg efter att sett Kenzas senaste bild på instagram? 🙈

  Svara

   Axelvaddar!! Så dumt

   Svara

    I Ankeborg går all omkring med tröjor men ingenting nertill…

    Svara

  Ot men ser nån på riktigt upp till Rebecca och stella? Seriöst, lyssnade på ett avsnitt där de gav kärleksråd till folk, och deras råd gixk bland annat ut på att säga till en tjej vars kille typ är otrogen medan hon är gravid att ge han en till chans (!!!) och en tjej vars familj är typ galna och hon ”vet inte vad de är kapabla att göra mot hennes pojkvän” då han är svensk att aldrig klippa med sin familj då hon kommer bli tom, inget snack om att typ brudens familj då antagligen är störd i hjärnan som ska styra hennes liv så.. alltså blev bara så förvånad över att folk ens lyssnar på skiten och hoppa verkligen ingen tar råd av folk som råder kvinnor att vara dörrmattor åt sviniga människor.

  Svara

   Jag ser inte upp till dem men har lyssnat på avsnittet.

   Du överdriver med det du säger, de sa ju inte direkt att hon skall ge honom en till chans tillexempel utan dem sa att om hon känner på sig att han kanske kan ändras så kan hon ge honom en till chans men dom sa OCKSÅ att hon inte skall ge honom en till chans om hon känner att han är en sån som inte kommer förändras. Dem sa till och med att det kanske är bäst för henne att släppa honom direkt och gå vidare.

   Du kan ju inte bara spy ut kritik för en DEL av det dom sagt och inte ge vikt vid resten.

   Svara

  Ja det säger väl en hel del när man köpa löwengrip på apotea för en 100- lapp.. o på deras egna sida kostar samma produkt 500kr

  Svara

   Lurendrejeri!

   Svara

    Fri marknad. 🙂

    Svara

  Feministbloggen tvingas skriva om Isabella och cissiwallin, två starka kvinnor har det påståtts och många kvinnor har stöttat dom.
  Nu visar det sig att både är misslyckade mytomaner, Och dom tvingas söka skydd hos rika vita äldre män, haha.

  Svara

   Så om en kvinna inte är stark så ska hon inte stöttas? Ska hon straffas och drevas mot i all oändlighet? Fy fan säger jag. Skäms på er allihopa.

   Svara

    Det skrevs inte. Tycker du att mytomaner och bedragare ska stöttas?

    Svara

    Då har du missat heeeelt & hållet vad hon åstadkommit, tips scrolla några år bak i tiden, spec så här års förra året & återkom gärna om du fortfarande har samma inställning, sen kan vi prata om VEM SOM EGENTLIGEN SKA SKÄMMAS

    Svara

  Undrar när och var intervjun kan hittas idag…

  Svara

   Den intervjun är nig inget att fästa sig vid, för där kommer det bara nya lögner från Bella.

   Svara

  Artikel /intervju i Expressen 4 nov
  Privata Stödet från kärleken -Isabellas okontrollerade tårar
  https://www.expressen.se/noje/lowengrips-okontrollerade-tarar-privata-stodet-fran-karleken/

  Svara

  Svara

   Visst är kontot där? Jag ser det, någon mer som ser det? Har Invest kanske blockat dig Camcam? Känner mig förvirrad.

   Svara

    Nej, det var inaktiverat igår. Idag ser jag det så är inte blockad. Jag fick flera tips om detta igår så det var många som såg samma sak.

    Svara

     Tack, då vet jag! Vad bra. Menade inte att misstro dig, fick bara inte ihop det.

     Visste inte ens att man kunde stänga av dem tillfälligt.

     Svara

  Det verkar märkligt att dra iväg som företagare och lämna sina anställda helt? Månne de få krishantering på grund av henne! För hon finns inte där för dom.
  Man har däremot inte med hennes relationer att göra, hon gör märkliga val just nu och jag har väldigt svårt att tro att hon ska köra bil till Norge? Eller menade hon Borås? Its seems that Ellos är hennes största inkomstkälla sedan ett år tillbaka och att USA bara var en sidovinkling. Om jag försöker vara lite internationell so sorry.

  Svara

   Det är ett mycket märkligt ledarskap. Jag försökte sätta mig in i hur jag tagit det om min arbetsplats var i kris och nära på att läggas ner – och min chef signat ut och rest bort en vecka när det var som mest kritiskt. Svårt att ens föreställa sig!

   Svara

   Kanske just det som är grejen, det finns inga anställda kvar. Företaget har konkat och samtliga ’ungdomar’ har fått gå.
   Time will tell…

   Svara

  🙂 bra Camilla

  Nu kanske det dröjer ett tag innan vi får se en ”förlust för feminismen att IL flyttar till USA” eller något annat helgalet utan förankring i någon rimlig verklighet. Eller vem vet, kanske vi får se ”Löwengrip invest avslutat konto, en stor förlust för instagram” ?

  Svara

  Men kontot är väl inte borta? https://www.instagram.com/lowengripinvest/
  Är cc blockad och kan därför inte få upp deras konto bara?

  Svara

   Nej, kontot var inaktiverat igår men tillbaka igen idag.

   Svara

   Spelar väl ingen roll om kontot är aktivt eller inte. Det uppdateras inte.
   Det står att kontot är till ”För er som undrar vad som händer bakom kulisserna på Löwengrip Invest…”
   Ja, det är precis vad man undrar dessa dagar.
   De två senaste inlägget på Instagram-kontot för Löwengrip Invest är TRE veckor gamla!
   Aktuellt så det förslår.

   Svara

  Någon som vet var intervjun finns? Oo

  Svara

   Ligger ute på Expressen nu.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.