Triss i Instagram

Här är en person till som hävdar att Cissi Wallin ringt runt och diskuterat en eventuell orosanmälan mot Lady Dahmer och hennes familj.
Den här tjejen har ett litet konto på Instagram och vill inte att hennes namn blir känt då hon är orolig för vad som skulle kunna hända henne.
Trots det så ville hon ändå visa sitt stöd, och publicerade den här bilden på Instastory.

Grön! Jag är GRÖÖÖÖÖÖÖN av avund att Greta Thunberg träffat Leonardo DiCaprio och inte jag.
Nu är jag ju ingen sextonårig miljökämpe utan mer en medelålders dam som fortfarande tycker att det är jobbigt att källsortera (men jag GÖR det. Lovar!) men ändå…=)

Herregud vilken crush jag hade på honom i serien ”Growing Pains”.
Jag blev nästan sur när han var med i Titanic och varenda tjej helt plötsligt ääälskade honom.
Jag såg ju honom först, liksom!

Nu är det klart att det blir Linnea Claeson som leder Svenska Hjältar-galan tillsammans med Peter Settman i år.
Ska vi gissa på att Haveristgänget kollektivt tuggar fradga vid blotta åsynen av hennes inlägg då de inte verkar tycka att hon är förtjänt av några framgångar hon nått som Assholes Online/Linnea Claeson. Jag kan hålla med dem till viss del och här är ett exempel:

Ett av Linneas senaste priser kom från LO och var ett jämställdshetspris, utdelat av målarförbundet.
MÅLARFÖRBUNDET!?
Linnea var tydlig med att hon ville inleda ett samarbete med dem (alltså att de ska betala henne för att komma och säga en väldigt massa smarta saker till ett hutlöst pris). Enligt podden tar hon 120 000 kr ink moms för att komma och föreläsa i tre timmar.)

Vad har Linnea Claeson med målarförbundet att göra?
Har hon målat fondvägg där hemma? Brukar hon smyga ut på natten och smygmåla grafitti? Har hon världens största målarbok där hemma?
Kan någon förklara så man förstår?

236 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Undrar vad Jenny Bengtsson håller på med. Hon publicerar ett inlägg med kritik mot Haveristernas CW-granskning (inget sakligt, bara det sedvanliga om att kritik mot en feministisk ikon inte kan vara annat än patriarkalt kvinnohat) samtidigt som hon ryktas ha tagit bort Gardet från sin bio på Instagram. Samtidigt har hon gjort sin insta privat.
  Någon som sett henne uttala sig om CW och hennes svartanställda personal? Blir ju knepigt för henne att företräda Cissis projekt som fackligt engagerad…

  Svara

   Kommandofeminister med Cissi som ledare brukar reagera med förlängda benmärgen, oavsett vad det handlar om. Måste vara något i vattnet.

   Svara

   Hon är en sån bluff.

   Svara

    Nej Jenny är inte en bluff för fem öre. Har följt Jenny under flera år och hennes arbete är beundransvärt, skönt med en kvinna som faktiskt gör någonting och inte bara sitter på insta och snackar. Att hon hamnat under Cissis manipulerande vingar tillfälligt ändrar inte detta faktum.

    Svara

     Om man inte står för det man säger så är man en bluff.

     Svara

      Du menar alltså att alla som varit i Cissis närhet är bluffar? För bokstavligt talat alla som nu vänt ryggen emot henne har någon gång försvarat henne trots att detta definitivt inte är första gången hon beter sig som skit. Det är inte alltid lätt att stå emot manipulerande personer.

      Svara

       Men om du tex brinner för att kvinnor ska ha bra lön, betalas vitt osv sen hänger och jobbar med någon som behandlar kvinnor just så och du vet om det, så ja, då är du en bluff.

       Svara

        Så det är ett faktum för de flesta här att Cissi systematiskt håller sina kollegor i ett järngrepp och hotar när de inte gör som de vill men Jenny kan omöjligt vara i en sådan situation? Vad är det logiska i det egentligen?

        Svara

        BS! Jag har en kollega som är nazist. Det gör inte mig till nasse. Så länge som hon sköter sitt jobb och inte agerar utifrån hennes värderingar finns inget jag kan göra.

        Svara

        Hon kanske inte visste om att CW betalade svart? Vad vet man om sina vänner egentligen?

        Svara

     Vad heter hon på insta

     Svara

      Klasskamp

      Svara

    Håller med! Har så länge sett upp till henne sen rapporterade hon om en situation jag varit med om (ihop med min chef) helt fel! Jag kontaktade henne och förklarade att jag blev väldigt ledsen över hur hon förminskade min historia, har inte fått något svar. Tappade all respekt för henne då.

    Svara

     Förstår att du blev ledsen, vilket jävla sätt.

     Svara

   Vem?

   Svara

   1. Kan Linnea Claeson påverka vem Målareförbundet ger pris åt? Hade det inte kunnat uppfattas som otacksamt att vägra ta emot priset? Man får väl anta att Målareförbundet kan fatta självständiga beslut i frågan och inte behöver ideologisk rättning av mr Henko.

   2. Hur var det nu igen? Skulle man överväga att kontakta soc om man är orolig för en familj? Eller skulle man bara tänka att föräldrarna verkar schysta på instagram och att prata med/om soc är ungefär som att vara Stasiangivare? Det verkar variera från dag till dag det där och det är svårt att komma ihåg vad som egentligen gäller.

   Svara

  Cissi Wallin, vintern är på väg.

  Svara

   …and Cissi knows nothing…

   Svara

    Cissi kommer inte kunna ta sig tillbaka. Nyfiken på Gardet, det bästa de kan göra är väl att utesluta Cissi?

    Svara

     Ha, ha, det vore något! Men seriöst, det är en rättfram idé. Då skulle de verkligen markera att Gardet är något mer än ett vanligt kortlivat Cissi-projekt.

     Svara

      Ja, de är ju flera stycken och Cissi drar ner ryktet för Gardet rejält. I princip all skit som kommit ut om Gardet har med Cissi att göra. Fattar inte varför de har kvar henne.

      Svara

       Förmodligen för att Cissi har lagt in en massa pengar i Gardet.

       Svara

        Knappast, med tanke på hur snål hon verkar.

        Svara

     Kämpa Cissi👊, in i kaklet!

     Vi tror på dig,

     Svara

  Häftigt med Greta och Leo! Förstår mig verkligen inte på folk som säger att hon ”inte gör nåt” (16 år som hon dessutom är). Tänk hur det började med en solo-strejk.
  Hennes engagemang får effekter, ringar på vattnet. Även de mest miljöomedvetna och icke intresserade börjar prata om det/henne, även om de inte håller med… Det är också en effekt, debatten.

  Svara

   Coolt, men inte förvånande. Han har ju varit en frontfigur i många år nu för klimatet. Hade dock gärna höngt lite med han, sagt catch me if you can, och sett om han hängde på.

   Svara

   Känns som att hon varit 16 år i flera år nu..

   Svara

    Han med… can you feel the looove toniiiight…

    Svara

  Linnéa har väl ingen lust att stå och hålla föreläsningar gratis, det kan man ju förstå.

  Svara

   Hon borde inte få hålla några alls.

   Svara

   Så steget från 0kr till 120.000kr känns rimligt?
   Ingen har väl påstått att hon ska jobba gratis ( aka ”gjort en CW”)

   Svara

    Är det hos skattebetalarna som notan på 120tkr landar på i slutändan?

    Svara

  Målareförbundet.

  Svara

  Målarförbundet kanske sponsrar LC:s hårfärg?

  Svara

  Men om man vill ställa frågor om cissigrejen i dm då och så vet man inte vilket konto på insta..?

  Svara

   Är ju riktat till personens följare.

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     Tydligen inte? Isåfl fattar väl anonym att hen inte är en av följarna och därför inte är en av personerna som ska skicka dm.

     Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

       [Borttagen kommentar]

       Svara

        Ja då behöver ju inte du svara som först inte fattar något och sen ändå inte har några svar. Sluta försök göra dig relevant när du är en nobody

        Svara

         Hej Cissi.

         Svara

         Jemm is on 🔥.
         What a burn!
         😅

         Svara

        [Borttagen kommentar]

        Svara

         [Borttagen kommentar]

         Svara

         Vilket jävla nick! 😂👌🏻

         Svara

    Jahaaaa? Åh du har sannerligen tänkt till du! Tur att du kom ned från himlen och förbarmade dig med en förklaring, jag var helt enkelt för dum för att fatta det själv. Tack. Verkligen.
    Antar att jag talar för alla puckon här.i kommentarsfältet med och vill bara å det hjärtligaste framför våra mest tacksamma bugningar. Vilket jävla geni!

    Svara

     Men Jemm, ta och lugna ner dig nu. Personen har jobbat för Cissi. Personen har litet konto = troligen familj och vänner som frågar massa. Personen skriver därför ta det i dm. Cam stryker över vem det är. Alltså ska inte vi bombadera personen med frågor. Vi ska helt enkelt nöja oss med att få uppgiften om Cissis skitsnack om LD bekräftat av ytterligare en person. Got it?

     Svara

      Du menar väl inte att det då är över för oss andra att nyfiket spekulera? Personen vill ju uppenbarligen prata om sina erfarenheter, nu inväntar vi bara folket(dennes följare, alt Cam själv) som fått svar på på lite frågor och kan bringa klarhet för oss andra.
      Lägg ned härskartekniken den är helt passé härinne

      Svara

       Varför tro att dryga kommentarer ska få snälla svar? Ser btw ingen härskarteknik i anonym 19:24.
       Ställ frågorna här inne, någon lär föra vidare dem.

       Svara

        Jag har gjort det längre ned. Är väl en härskarteknik att medvetet missförstå, dumförklara och sedan försöka tysta en annan person. Bara sköt dig själv om det inte passar. Live and let live lixom

        Svara

         Enbart härinne snöflingor missbrukar ordet härskarteknik. 😂

         Svara

          Och uttrycket snöflingor är ju fantastiskt unikt och oanvänt

          Svara

        Eh var var min dryghet när jag frågade om vart vi här på bb som har frågor skulle vända oss? Eller har jag missat något?

        Svara

         Nej kommentaren 19:18 var ju inte det minsta dryg…….. 🙄

         Svara

          Mm det var en kommentar däremellan från den andra anonym som blev borttagen och den var fan redigt dryg, bevisligen. Klart mab lackar till. Den var verkligen helt onödig. Men fint att en liten enhörning kommer och tar en mobbares parti.

          Svara

           På vilket sätt mobbar kommentaren skriven 19:24? 🤔

         Maila mig frågorna så kan jag vidarebefordra dem till henne..

         Svara

          Finns längre ned bland kommemtarerna CamCam

          Svara

          👍🏻

          Svara

          Vad var uppgifterna under praktiken?

          Svara

           Att starta upp en websida, hitta innehållet till den (dvs kontakta personer som ville medverka), lägga upp innehållet, sköta kommentarsfältet, sköta allt annat än den mediala kontakten som CW såklart stod för i TV-sofforna.

          Hur lång var praktiken?

          Svara

           168 cm ungefär.

           Ungefär 8 månader, men mot slutet var det inte så mycket en praktik mer utan mer en ”jomenvisst du kan anse dig vara projektledare för detta nu” fast jag aldrig hade bett om att bli det utan bara eftersökte en ordentlig beskrivning av våra arbetsuppgifter i projektet. Det var hennes projekt, inte min eller andra involverades hjärtefråga, så när CW liksom försvann från frågan stod vi där kvar och undrade vad som egentligen hade hänt.

      Undrar varför man snackar skit om sin svägerska till sin praktikant. Är inte det lite udda att ta familjesaker med en.. Praktikant?

      Svara

       Man gör det för att man är helt jävla gränslös. Sådana människor bör ej inkluderas i sammanhang med normala, empatiska människor, det skiter sig alltid till slut.

       Svara

        Jag håller med. Det verkar som att CW har fått lite hybris på senaste (och några slängar av det i det förgångna..). We’ll, det är väntat att detta skulle hända. Det är dock tråkigt för hon hade kunnat förvalta den makt hon fått på ett positivare sätt. CW är bara ännu en maktgalen människa 😭

        Svara

       Jo det är superkonstigt. Verkligen. Och för allas info lydde jag CW’s önskemål om att inte säga något till LD, men bekräftade när LD frågade mig rakt ut om jag fått frågan att jag hade fått den (dvs när någon annan redan sagt det till henne).

       Svara

  Kan någon som vet kontot ställa frågor och svara här?

  Svara

   Cissi, du kan leta själv.

   Svara

    Jag är inte cissi, jag är nyfiken.

    Svara

    Mm kul med en sån kommentar när inlägget tillochmed berör cissi. Har varit ett jäkla tjat om att det ska komma mer inlägg om CW och sen när det gör det så får man inte ställa frågor? Varför måste alla vara så dryga och svåra här? Medför värkligen ingenting för varken klimatet eller diskussionen. Bara ett nedtryckande och tystande…varför? Har du en spik i stjärten ellef vad är problemet?

    Svara

     Mer ellef mindre.

     Svara

      Värkligen

      Svara

       Ja, det värker verkligen.

       Svara

        Det är väl alla stjärtspikar som skaver.

        Svara

         Shit vad jag skrattar! Aj, får ont i ansiktet!

         Svara

     Du, Cissi Wallin är ökänd för att mosa meningsmotståndare både fram- och baklänges.

     Svara

      Cissi Wallin – feministernas Donald Trump 😂

      Svara

      Vem är cissi wallin

      Svara

   Vad för frågor?

   Svara

    Jag är själv rätt nyinformerad om den här Cissi men någon som följt skandalerna borde väl kunna komponera ihop lite väl valda ledande frågor för att få fram lite info om hur var när och varför saker är som de är. Hur såg praktikantjobbet ut? Hur länge varade det?
    Exakt vad skulle LD socanmälas för?

    Svara

     För hon låste in sina barn. Tror dock inte det finns någon som helst grund för att hon har gjort det.

     Svara

      Låste in dem vart? Som Katrin Zytomierska på balkongen? 🤭

      Svara

      Lady dahmer är med Cissis fantasi Joseph Fritzl.

      Svara

      För att hon tog sitt barn i armen och ledde det till barnets rum och stängde dörren. Om den låstes eller ej förtäljer inte historien CW berättade för mig. Och mitt svar var givetvis att att hon inte borde kontakta socialen men prata med LD om att hon upplevde situationen som obehaglig. Något hon tydligen inte gjort.

      Svara

     Vad hade Cissi enligt praktikanten för avsikt med att sprida lögner om LD till henne? Hur många spred Cissi lögnerna till? Har praktikanten någon uppfattning om varför Cissi hittade på och spred detta? Har praktikanten fler exempel på lögner och obefintlig moralisk kompass från Cissi?

     Svara

      Ingen aning verkligen. Jag fick veta att hon snackat med andra först när LD kontaktade mig och frågade om CW hade gjort något liknande hon själv hade hört från annat håll.

      Svara

    ”Vilken advokat har du?”

    Svara

     Är väl typ tråkigaste frågan att ställa?

     Svara

      Men relevant i Cissis fall.

      Svara

  Cissi w är rökt! Om det är någon som inte tycker det så…. Linnea får som belöning för alla sina lögner och lögner fortsatt förtroende! Hur är det möjligt. När det gäller Greta så är grundtanken bra, men hon har gett barn klimat ångest och det har gått över styr tyvärr. Men hycklarna fjantar med! Det är tryggast så.

  Svara

   Håller med om allt utan Greta.

   Svara

    Precis, Greta ska inte nämnas i samma inlägg som dessa bedragare.

    Svara

   Det är ju dock inte Gretas fel att barn har klimatångest.

   Svara

    Folk här inne är lustiga, ena dagen är Greta dålig för att ingens barn bryr sig om klimatet, de tog bara en ledig dag från skolan när det var demonstration.
    Nästa dag är Greta dålig för att hon har fått barn att bry sig och de har ångest över klimatet.

    Svara

     För det är såklart samma människor som skriver båda typer av kommentarer? Eller är vi läsare en homogen grupp?
     Fan vad less jag blir på såna kommentarer. Så länge det inte är samma människor som skriver båda sakerna är det inte lustigt eller konstigt eller något annat när olika åsikter presenteras. Många verkar fan ha svårt med vanligt jävla förstånd.

     Svara

    Barn har inte klimatångest.. de bryr sig mer om mobiltäckning

    Svara

   Kvinnor döms alltid hårdare! Tänk om en kvinna betett sig som Hedman, Persbrandt,Flink gjort förr?
   I Linneas fall är det märkligt att det passerar på ett annat sätt än med CW då hon kopierat andras texter, ljugit och bluffat.
   Vi döms olika tydligen vi kvinnor med.

   Svara

    Hmm, det finns nog en hel del män som tycker att Persbrandt med flera ”alfamän” är riktiga rövhål. Och inga riktiga män som vet hur man respekterar andra.

    Linnea står i väntrummet tror jag. Hon kommer in efter Cissi.

    Svara

    Kvinnor döms alltid hårdare säger du?
    I call that bullshit, som att vi alltid är offer.

    Det finns väl inte lika många gränslösa offentliga kvinnor som man kan jämföra med.
    Dom jag kan komma på är Leila K, Sanna Bråding, Tilde Fröling, Camilla Henemark.

    På vilket sätt menar du att dessa kvinnor har dömts hårdare än männen?

    Svara

     Skojar du?

     Svara

      Ris: Bemöt kommentaren istället

      Svara

    Hade Linnea hållt på och soc-anmält, förtalat, fått folk avskedade och sjukskrivna, hotat med advokater, privata säkerhetsbolag, gett sig på anhöriga m.m. är jag rätt säker på att hon blivit lika hatad som Cissi (som ALDRIG mer kommer att välkomnas i något sammanhang bland människor med självrespekt och empati, i alla fall inte i Sverige).

    Linnea är ”bara” en karriärist som ridit på en feministisk våg med sina överdrifter om sexuellt våld, lögner och sitt attention-horande och mött en helt okritiskt journalistkår, men där tar likheterna med CW slut. Hon försöker inte sätta dit enskilda och hon kastar inte på rutin människor som inte längre tjänar hennes syften framför bussen. Därför döms hon inte lika hårt som Cissi.

    ”Tänk om en kvinna betett sig som Hedman, Persbrandt och Flink gjort förr?” Vad menar du egentligen? Att en kvinna varit framgångsrik och haft en respekterad karriär inom ett visst område men haft det kämpigt med tex missbruksproblem, bipolarit, sorg efter ett förlorat barn osv?

    Kan till viss del hålla med om att kvinnor döms hårdare, men du kan ju inte för ett ögonblick jämföra LC s och CWs insatser i det offentliga med nämnda gubbars? De spelar ju knappast i samma liga om man säger så.

    Finns exempel på offentliga kvinnor som haft missbruksproblem, men som fortfarande är respekterade. Schyman och Axén Olin bla. Det vore mer rimligt att jämföra gubbgänget med dessa damer, som åtminstone har verkliga meriter på sina cv:n.

    Svara

  Appropå Målareförbundet

  Du har inte jobbat på ett stort företag eller i den offentliga sektorn?

  Där jobbar massa mellanchefer utan någon direkt meningfull syssla. Men teambuilding är de ofta bra på!!!

  Så en föreläsning för personalen är alltid uppskattat,(tror de). Typ en föreläsning om härskarteknik eller vad som helst.

  Svara

   Målareförbundets kvinnliga nätverk MIRA har antagligen köpt in henne. MIRA har fått massor av medlemspengar för att organisera kvinnliga målare de senaste åren. Då träffas de från hela landet och utbyter idéer, driver feministiska branschfrågor etc

   Svara

    Det kanske du har rätt i.

    Tycker dock Linneas sätt inte direkt leder till en lugn och harmonisk arbetsplats.

    Kanske bättre att människor pratar med varandra hur de ska uppträder mot varandra.

    Linnea sätt är mer attack är bästa försvar. Det kanske det är, men på en arbetsplats?

    Svara

     Jobbigt att bjuda in en föreläsare som sen skriver att hon blev sexuellt trakasserad 37gånger under föreläsningen.

     Svara

      MIRAS träffar attenderas av i stort sätt bara kvinnor. Män är inte direkt välkomna. De har lite av ett safespace-tänk.

      Svara

       Spelar ju ingen roll. Om blickar från män är sexuella trakasserier borde blickar från kvinnor vara det också.

       Svara

       ”Män är inte direkt välkomna”, och de arbetar för jämställdhet.

       I rest my case.

       Svara

        Fast det vet du väl, män hör inte hemma i ett jämställt samhälle.

        Svara

         19:11
         Jag hoppas att du är ironisk?
         Hur har du tänkt att vi ska bli mer jämställda om inte så många som möjligt är med på tåget?

         Svara

          Genom folkmord av det manliga könet såklart?! Alternativt global kemisk kastrering.

          Svara

          Självklart är jag ironisk. Jag syftar på alla manshatande feminister där målet med kampen verkar vara ett mansfritt samhälle.

          Svara

           Ja hallelujs för det mafuckers

           Nej, målet är inte ett mansfritt samhälle. Feminister brukar sällan stå bakom folkmord. Män behöver däremot varken vara med på tåget eller gynnas av jämställdhet.

           Men sluta mainsplaina. Ingen bryr sig om vad du vet om feminister

           19:53. Jo. Jämställdhet går åt båda hållen.

           Cissis följare kommer om 3..2..1..

           Om män varken ska va med på eller gynnas av jämställdhet är inte det jämställdhet. Ett ord du bör googla om du tror en lyckad jämställdhet inkluderar bara kvinnor.

       MIRA är ett kvinnligt nätverk för kvinnliga målare som jobbar för att kvinnor ska vilja stanna i branschen och för Jämställdhet.
       Deras träffar som du pratar om sker 1 gång om året där man bjuder in 3 medlemmar från varje avdelning. Oftast 1 ansvarig för mira från respektive avdelning och 2 som har ett nytt intresse.
       Där sker föreläsningar och arbete med hur miras arbete ska drivas. Och målet är att mira inte ska behöva finnas… men tyvärr vittnar flera deltagare varje år om att det finns en del att jobba med inom måleribramschen.
       Att män inte bjuds in som deltagare känns för mig ganska logiskt. Men det har vart män som hållit i föreläsningar och även vart män som haft ansvaret för de här dagarna.

       Svara

    Är det skattemedel som LCÄDBSH ockrar?

    Svara

   Om ämnet är härskarteknik kan LC föreläsa närmare sig själv än vad hon någonsin skulle erkänna utåt…

   Svara

  Med de alltmer klara klimatrapporterna som kommer känns det som om Gretas arbete också ger resultat. Heja Greta

  Svara

  Nu menar jag inte Camilla utan kom att tänka på det när hon skrev om Leo.

  Jag tycker att det är intressant att en del alltid vill påpeka att de gillade något först. Att man gillade Leo innan Titanic, man var intresserad av Tjernobyl innan serien, något band man lyssnade på före ”alla andra” upptäckte musiken osv. Varför tror ni att det är så viktigt för vissa att ”jag var minsann först!”?

  Sorry om lite Ot

  Svara

   Haha jag är en sådan person. Påpekar det inte för folk men jag tänker det och så kan jag bli irriterad för att jag inte är speciell längre. Jag vet inte vad det beror på, för det borde ju vara kul om flera delar ens intressen.

   Svara

    Ja det kanske handlar om att man inte vill att folk ska tro att man bara gillar det för att ”alla” gör det. Vilket inte borde spela någon roll eftersom man själv vet att det inte är så😊

    Svara

    Ändå cred till dig som vågar erkänna att du är så, det är verkligen inte många som kan göra det.

    Svara

   Det är det enda sättet man kan paxa på! 😉

   Svara

    Nej, alla vet att man måste ropa PAX för att pax lag ska gälla.

    Svara

    Trodde man var tvungen att hänga jackan över för att paxa. Eller gäller det bara platser?

    Svara

     Häng jackan på nästa person du vill ta med hem från krogen. Fungerar varje gång.

     Svara

      Coolt! Funkar det även på kockar? Lyxigt att ha egen kock för kvällen.

      Svara

    Dags att smöra för publiken Camilla.

    Lite damage control efter dagens kommentarer om dig. 😇

    Svara

     Vad har man missat? Damage Copyriot,?

     Svara

      Control..menar jag

      Svara

     Nu förstår jag inte. Kan du utveckla?

     Svara

     Anonym 18,53 Du låter lite bitter! Kämpa.

     Svara

      Anonym 18,53 är ju inte anonym öht 😊🌸

      Svara

       Bitter däremot 😘💕

       Svara

   Eller dom som redan var rasister innan det blev populärt 🙂

   Svara

    Haha ja 😂😂

    Svara

   Jag var minsann intresserad av Tjernobyl innan olyckan och Titanic innan den sjönk.

   Svara

    Jaaaa. Jag missade precis avgången till titanic. Himla oflyt.

    Svara

    Haha, ja den som uttrycker sig ”intresserad av Tjernobyl” var ju knappast född / vid metvetande när det small. Vi var liksom inte ”intresserade” utan mer livrädda…

    Svara

   jo… hardcore-kentfans har ett oerhört behov av att. berätta hur länge vi har lyssnat på kent och hur många gånger vi har sett dem live. I sht för de som bara har Vapen & Ammunition-albumet (och just det, kent-fans KÖPER skivor!). Dessutom skulle vi naturligtvis aldrig framhålla Utan dina andetag som vår favoritlåt/favoritkentlåt och väldigt osannolikt ha den på våra bröllop/begravningar…

   Svara

    Så jäkla spot-on. Skulle aldrig erkänna att jag bara lyssnat på Kent sen Vapen&ammunition och enda undantaget till ”utan din andetag”-grejen är om man kunde få som på Malin gramers bröllop där jocke Berg sjöng den live. Enda undantaget.

    Svara

    Haha men VERKLIGEN såhär! Jag slutade lyssna på Kent iom vapen & ammunitation för då blev dom mainstream. Gillade dom mer som indie. Gnäller om det så fort nån pratar om hur mkt den älskar kent.

    Svara

  Folk som skriver soc med stora bokstäver.. vad tror dom att S.O.C står för? Soc är förkortning av socialtjänsten och inget annat. Varför skulle det skrivas med stora bokstäver??

  Svara

   För att typ ingen utom personer som jobbar på socialtjänsten vet vad det egentligen är/hur det fungerar/hur man jobbar där.

   Svara

   Specialdemokraternas Oeniga Centralorganisation. Inte många som vet det.

   Svara

   😂 andra klassiker är ju ”O.B.S” eller när man var liten och folk förkortade sina namn fast istället för typ ”F. Lyckman” (korrekt) skrev de ”Fanny.L”

   Svara

   Det kan ju vara pga den nya IOS-uppdateringen där soc automatiskt ändras till SOC av nån jäkla anledning också.

   Svara

  Vad för koppling behövs för att en föreläsare ska få föreläsa för en grupp? En som föreläser om exempelvis stress behöver ju inte ha koppling till den specifika branschgruppen hen föreläser för.

  Svara

   Nej, det går ju utmärkt att föreläsa på exempelvis Sengångarnas Riksförbund!

   Svara

   Varför betala en lögnare för att föreläsa?

   Svara

    Ja det är ju en annan diskussion. Nu tänkte mest på frågan kring vad LC har för koppling till de hon ska föreläsa för.

    Svara

     Målat om en stol en gång kanske?

     Svara

      Snarare målat fan på väggen med sitt lögn-konto…

      Svara

       Heheh, fast tyvärr är ju hon av den stora massan fortfarande väldigt hyllad.
       Tv, föreläsningar, tidningar osv. Blir fan äcklad när jag läser alla kommentarerna från dom stackars fåren som i stort sett avgudar henne.

       Svara

    För att man inte fattar bättre.

    Svara

  Varför kan Cissi inte bara erkänna att hon haft praktikanter som jobbat gratis?
  Varför kan hon inte erkänna att hon sagt det om LD när hon sedan fortsätter säga samma sak nu?
  Varför inte erkänna att hon har Nanny? Varför erkänna att man betalat svart flr att i samma mening försöka dementera det? (Linus).
  Varför ljuger hon?
  Någon som fattar det? Behöver inte vara att ni fattar varför just Cissi gör det, utan bara varför en person gör så?
  Att erkänna är ju en enkel utväg? ”Ja, det stämmer.”. Sen är det ju klart och folk går vidare efter en stund? Blir ju bara värre att ljuga trots att det finns bevis på motsatsen?
  Praktikanter är ju gratisarbete, varför neka? Är ju bara att säga att man inte har det längre?
  Fattar ingenting.

  Svara

   Anser man sig själv vara felfri så blir det ju svårt att erkänna sina misstag…

   Svara

    Skulle du själv vilja ge upp din egen identitet? #cissiärfelfri

    Svara

   Har man ingen insikt om hur man är, så har man inte.

   Svara

    Är det allt som krävs? Jag själv hade bara svarat att ja, jag har gjort det men tänkt om och gör inte det längre. Då erkänner man och slipper massa vidare spekulationer om det. Kommer aldrig fatta folk som ljuger, ljuger, ljuger och sen ljuger för att täcka upp lögnen.

    Svara

     Cissi har ju tack vare sitt skräckvälde med drevande ej själv tänkande, drevande svans, kunnat ljuga ostört i flera år nu. De som påpekat lögner har ju blivit totalt svartmålade av Cissi med svans. Cissi ringer ju till arbetsgivare och ljuger ihop saker om personer för att få dem sparkade. Allt för att Cissi varit desperat att tysta dem för att kunna fortsätta sin bana som egotrippad låtsasfeministisk lögnerska.

     Svara

   A Narcissist’s Prayer

   That didn’t happen.

   And if it did, it wasn’t that bad.

   And if it was, that’s not a big deal.

   And if it is, that’s not my fault.

   And if it was, I didn’t mean it.

   And if I did…

   You deserved it.

   Svara

  Vad hände med kenzas försvar och förklaring om Dubai? Sopa under mattan tills det rinner ut i sanden?

  Svara

   Tror inte det går. Hon kommer nog behöva svara på det. Lite cred ska hon ha att hon publicerar kommentarerna med kritik om det iallafall.

   Svara

   Det ska bli intressant vad som hon kommer att svara med då jag tror att hon inte ens hade något svar från början. Känslig fråga också så kanske blev tvungen att outsourca ett svar så att hon inte tappar för många följare.

   Svara

   Hon skrev såhär om det i sitt kommentarsfält:

   Kenzas svar: Kan inte säga en exakt tid utan det kommer så fort jag kan. Vill inte sätta någon jag jobbar med i en jobbig situation pga avtal etc.

   Svara

  OT:
  Frågade i kommentarerna på Kenzas senaste inlägg när hon skulle svara på Dubai-kritiken, hon svarade:

  ”Kan inte säga en exakt tid utan det kommer så fort jag kan. Vill inte sätta någon jag jobbar med i en jobbig situation pga avtal etc.”

  Svara

  Tack för bild på Greta
  Mammonsatanister som IL och CW ger annars lätt en förmörkande människosyn, skönt med lite positiv action i stället. Tack!

  Svara

   Ja, jag diggar också Greta. Nu tror inte jag att vi kan göra något mot klimatkrisen, men ser inga problem med att försöka. Efter att hon dök upp hos Ellen i typ pyjamas och inget smink gillar jag henne ännu mer. Sån kontrast mot allt ytligt och pengakåta människor. Hon gör mig glad. 🙂

   Svara

  Haveristerna har väl kallat Claeson klandervärd också?

  Svara

   Japp.

   Svara

   Har börjat älska haveristerna, när man kommit över deras grova språk har de mycket bra att komma med!

   Svara

    Jag med. De är väl pålästa och när de ställer frågor gör de det på basis av det de redan vet. Som i Cissis fall.

    Något värt att skriva om är Cissis lögnspäckade sammanfattning om sin bakgrund hon la upp på instagram i somras. Det var inte mycket som var sant i den. Hon hittade bla på att hon började kallas mytoman pga att hon polisanmält FV. Cissi fick det smeknamnet när hon direktsände radio varje em på Radio 1 och ständigt berättade olika versioner av det mesta. Ena dagen mobbad hela skoltiden, andra dagen aldrig mobbad utan istället mobbare.

    Allt hon serverat sina följare om hur saker utspelade sig före och efter polisanmälan och varför, är påhittat för att passa in i sagan hon berättat på instagram senaste åren. Exempelvis den om att vita mäktiga mediemän är rädda för henne, att Uppdrag gransknings reporter skulle vara manisk och hotfull osv.

    Allt gällande Cissi följer ju ett tydligt mönster, och har så gjort i alla år hon varit offentlig. Det äckliga är hur hon utnyttjat det förtroende hon fick av många under metoo, enbart för att framställa sig själv i bra dager och få sitt enorma ego matat. De som Cissi upplevt hotat avslöja sanningen om saker Cissi ljugit ihop för egen vinning, har hängts ut och utmålats som hotfulla galningar, mobbare mm. Cissi har försvarat sig mot kritik mot hennes lögner med att ”kvinnor alltid kallas galna”, att hon är en utsatt småbarnsmamma som gått igenom övergrepp, att kritikerna är daddysgirls och kvinnohatare osv. Riktigt illa att ständigt ljuga för sin egen vinnings skull och gömma sig bakom ovidkommande floskler. Riktigt obehaglig och manipulerande är vad hon är.

    Svara

    Jag har normalt inte några problem med att lyssna på grovt språk så tänkte att jag skulle ge Haveristerna en lyssning. I was wrooong! Tappade lusten efter 2-3 ”h*rungar” inom första minuten.
    Jag vet inte varför jag antog att grovheten skulle vara relaterad till ämnet och inte bara inslängt som ”random cool words”.

    Nu bor jag inte i Sverige (så har ingen aning), men använder vuxna människor fortfarande ordet h*orungar i en sån vid utsträckning att man säger det i en podd som en kul grej?

    Svara

  Sorry to break it to you men Leo är ett sånt äckel. Synd att inte Classe KinzaKenza finns kvar och kan berätta alla storys längre…

  Svara

   He might be men dad bod or not så jävla mumsig, Leo kommer föralltid vara min crush haha

   Svara

   Bara för att han dejtar modeller eller? Jag tycker han verkar vara en fin människa, iallafall om man lyssnar på Kate.

   Svara

    Jo men han borde ta hand om sin kropp bättre

    Svara

     Kanske göra en till situp efter den där halva han gör när han stiger upp ur sängen på morgonen?
     🤭

     Svara

    Nej, jag tror det har att göra med att han aldrig har dejtat en kvinna över 25 år. En reddit-medlem gjorde en ikonografi av hans dejtinghistoria (ja, det finns mkt att säga om det).

    https://www.google.com/amp/s/amp.reddit.com/r/dataisbeautiful/comments/azjti7/leonardo_dicaprio_refuses_to_date_a_woman_over_25/

    Svara

     Ja. Modeller.

     Svara

     Är ju inte äckligt, är ju vuxna kvinnor. Under 18 hade varit äckligt.

     Svara

     Sicken livsnjutare denna Leo.

     Svara

     Åh men då kanske han bara inväntar att Greta ska få in bruklig ålder nudå…

     Svara

      Bow chicka wow-wooow

      Svara

    Njaa.. officiellt bara dejtar modeller kanske stämmer men ligger med en betydligt bredare skara. Men jag ska inte predika för de redan frälsta. Hade du varit på någon av hans fester hade du förstått.

    Svara

     Men halleluja! 🙌 Sånt jävla omoraliskt svineri. Han må ha en välputsad fasad men verkligheten är långt därifrån.

     Svara

     Berätta!

     Svara

    Hans husfester svämmar över av en blandning av modeller, strippor, prostituerade, knark och hans kompisar. Han kanske vill rädda planeten men han påverkar ju sin omgivning i allt annat än en positiv riktning.

    Svara

  https://www.facebook.com/alltinghandlaromcissiwallin/photos/a.394176384763543/496834177831096/?type=3&theater

  Det här är patriarkatet. När diverse poddar, instagramkonton, bloggbevakningar och kvinnohatarna i dess kommentarsfält presenterar ”bevis” på att jag ljuger. Det beror endast, och då menar jag ENDAST på grund av att jag bryter mot den rådande mansnormen. Jag står här, naken, själv och rakryggad i kampen mot de rådande maktstrukturerna. Jag menar, alltså javisst så är de på instagram och typ nästa alla som skriver på bloggbevakning kvinnor, men det spelar liksom ingen roll, för de är alla patriarkatpleasers. Jeez, låt mig få vara en kvinna, mamma och föra den kamp som jag för ifred. Nänu så tänker jag ta och låtsas som att det här inte finns med lite skitdyrt vin. För det är jag värd. Jag är #fellös. Allting handlar om Cissi Wallin.

  Svara

   Satirkonto, om någon missat. Så klockrena. #alltinghandlaromcissiwallin

   Svara

  Linnea spelar högt….undrar hur grunden ser ut…nä det känns knepigt.

  Svara

  Satirkonto, om någon missat. Så klockrena. #alltinghandlaromcissiwallin

  Svara

  Jag har alltid gillat CW starkt men mycket av detta tråkiga har ändrat min syn på henne. Lyssnade på båda avsnitten som Haveristerna gjort och CW lade ju ut ett ”hot” som hon skrivit och helt plötsligt drar sig Henrik Johansson ur all typ av koppling till Gardet/CW-konflikten.

  Vad handlar det om?

  Svara

   Förhoppningsvis har han anmält henne för förtal. Hon spred väl massa skit och sa att hon skulle skicka till hans sambo? Som att sambon skulle bry sig. 😅
   Men han har inte dragit sig ur något?

   Svara

    Han skrev ju ett inlägg om att han måste ”ta hand om sina nära” och att han inte skulle vara en del av avsnittet Haveristerna gör om Gardet. Tror något allvarligt/stort hänt, att CW möjligtvis skickat något till hans sambo?

    Svara

     Har dock svårt att tro att Cissi skulle kunna skicka något som förvånar hans sambo. Han är ju som han är menar jag, det måste ju sambon veta om. Att han är dryg är ju ingen överraskning.

     Svara

      Kan ju handla om att Cissi hotar med något som skadar hans sambo? För jag håller med om att jag har svårt att tro att hon har något på honom som hon inte redan vet om 😂

      Svara

     Fy fan vilket jävla vider hon är.

     Svara

      Hot verkar vara Cissis specialitet. Hon hotade Kajjan att inte avslöja sanningen till varför hela Gardets redaktion hoppade av. Det hotet fullföljde hon och hängde ut henne som mobbare, oprofessionell mm. I podden Haveristerna vräkte hon dessutom ur sig att Kajjan förskingrat en stor summa pengar som Gardet fått via donationer. Kajjan motbevisade detta direkt genom att lägga upp kontoutdrag på banköverföringar hon gjort.

      Nu kom det ju fram att hon, ett år efter att kassören i metoostiftelsen fört över alla pengar till Cissi, spred bland många personer att kassören förskingrat 70 000kr. Helt taget ur luften. Nu är hennes försvar att kassören har skulder hos kronofogden. Som om drt har något som hrlst att göra med Cissis lögner. (Kassören hade dessutom fått överföringen bevittnad av bankman). Och Cissi har minst en betalningsanmärkning hos Kronofogden, så hur hon kan med att försöka använda det för att svärta ner kassörens rykte är mer än bara patetiskt.

      Cissi har också hotat en väns man genom att skriva på instagram att mannen ska tänka på att hans chef är Cissis make.

      Hoten och lögnerna tar aldrig slut.

      Svara

     Jag tror hans familj är rädda, och det med rätta. Familjen har hemlig adress pga (som jag förstår det) hot av nazister pga granskningar som Henrik gjort.

     Cissi är verkligen en vedervärdig person, inga spärrar. Hon gör precis det som hon beskyller alla andra för. Hotar och skrämmer människor till tystnad. Jag hoppas fan hon åker dit av bara helvete för förtal, och att Henrik också anmäler henne. En sådan människa ska inte ha makt.

     Med tanke på hennes beteende är jag dessutom djupt oroad över den psykiska misshandel jag är övertygad om att hon utsätter sina barn för.

     Svara

      ”Ja, Cissi Wallin menar Henrik i sitt publicerade hot, nej, det handlar inte att hon skulle ha belägg för att något av det hon hittills påstått stämmer. Anledningen till att Henrik backar är av hänsyn till sina anhöriga, som hon börjat dra in, inte för att dölja något. De har inte valt att ta fighten med galningen, och då är det fullständigt rimligt av honom att backa om det är så att de upplever obehag. Jag och Axel som är forever alone och inte behöver ta hänsyn till sånt där trams kommer att hålla ställningarna så länge, eftersom vi inte har den typ av personlig konflikt med henne hon nu skapat med Henrik genom att dra in hans familj.”

      Skrivet av Myra. Cissi är vidrig.

      Svara

       Kanske Cissi ringt Henriks och hans frus arbeten och ljugit ihop saker om dem? Det har hon tyvärr gjort tidigare med andra personer.

       Cissi borde skämmas men är så äckligt nonchalant inför sina vidriga lögner om andra. Hur blir man så sjukt vidrig och egocentrisk?

       Svara

      Ogillar också Cissi men ändå över gränsen att spekulera om någons barn sådär…

      Svara

       Det tycker jag faktiskt inte. Jag är uppvuxen med en narcissist och blev misshandlad under hela min uppväxt. Jag känner igen en narcissist när jag ser en, och jag önskar fler hade spekulerat kring mina barn. Jag är genuint orolig. Tyvärr tror jag inte en random anmälan av någon på internet skulle leda till något, men jag hoppas verkligen att människor i hennes närhet tar hennes beteende på allvar och ser till barnens bästa.

       Svara

        Men såklart att jag önskar att fler hade spekulerat kring mina föräldrar när jag var barn*

        Svara

   Han heter ju inte Henrik JOHANSSON. Vart drar han sig ut? Inte på sin instagram eller Haveristernas iallafall.

   Svara

    Haveristernas nästa avsnitt med gardet avhoppare.

    Svara

    Myra skriver om det på F-back

    Svara

  Jag vet inte varför men jag får hemska tics av uttrycket: Äntligen får jag berätta

  BAAAAHH jäfla trams!

  Svara

  Men Cam Cam hur kan du ha bott i LA och aldrig blivit bjuden på Leos efterfest? De är ju ökända och alla svenskor i LA har typ varit där? Min kompis som hälsade på i 4 dagar han med det 😂🙈 Oavsett så undrar jag hur han ställer sig till sitt flygande 🤔

  Svara

   Berätta mera!

   Svara

  Har inte alls hängt med i varför folk nu ogillar Linnea. Är det för att hon lånade en annan tjejs skylt och la ut på Instagram eller finns det någon mer anledning?

  Svara

   Lyssna på Haveristerna. De har gjort ett par avsnitt om LC.

   Svara

  Dröjer inte länge tills Cissi Wallin blir allvarligt sjuk eller ännu värre kollapsar av alla ”trakasserier”

  Vänta ska ni få se. En narcissist vet precis hur denne ska spela spelet när det brinner i knutarna. För vem vågar sparka på någon som är sjuk.

  Svara

   Eller hur. Hur kan hon inte få konsekvenser som ger sig på någons familj?

   Svara

   Jag tror tyvärr också på detta. Hon kommer fejka självmordsförsök eller lägga in sig på psyket och skylla på all stress hon utsatts för av alla dumma feminister och haverister.

   Och så får hon tillbaka folkets kärlek och allt glöms bort. Så jobbar narcissisten.

   Svara

    Jag kommer inte att gå på det.

    Svara

   Vem är värst?

   1) CW
   2) Arbogakvinnan
   3) Krist Brud

   Svara

    Nr 1.

    2 och 3 har inte ens i närheten lyckats dupera och hjärntvätta lika stor skara godtrogna följare.

    Svara

    Cissi Wallin är så äckligt manipulerande. Mår illa av hennes instagram och skräms av skaran följare som är så tröga att de inte förstår hur duperade de är.

    Svara

  Jag är en kvinna som jobbar som målare och helt ärligt kan jag inte se vad en föreläsning med Linnea skulle ge mig.
  Som kvinna i en mansdominerad bransch så skulle jag mycket hellre lyssna på en tjej som faktiskt jobbat eller jobbar inom byggbranchen och vet vad hon talar om.

  Inom byggbranchen finns många tjejer som arbetar för jämställdhet och på att få bort den ganska mansgrisiga jargongen på byggena och jag tycker att det känns mer vettigt att uppmärksamma än nån helt utomstående.

  Svara

   Mira använder sig av även dessa personer som du pratar om, många av de föreläsningar de erbjuder medlemmar är från andra medlemmar som jobbar med jämställdhetsarbetet inom måleribranschen och andra mansdominerade yrkesområden. Och många av dom som gör ett extremt arbete med mira för att få till en förändring både inom yrket och den fackliga föreningen kämpar för att utbilda och sprida sin kunskap till målare och fackliga företrädare.

   Svara

  Gick måleriprogrammet på gymnasiet och den industrin (målar/bygg) är så snuskigt sexistisk, män som gärna kommer med många och långa åsikter och kommentarer om kvinnliga kollegor. Tycker ett jämställdhetspris från Målareförbundet kan låta bra på papper men om dom inte lägger pengar (mkt pengar) på att utbilda företagare, fack-medlemmar, lärare etc. inom just jämställdhet och sexuella trakasserier, så faller det ganska platt tycker jag nog. Men en bra början iaf, hade gärna sett en Linnéa (ned skandaler och allt) bli utmärkt så där, back in the day när jag var liten finnig nybliven vuxen och inte visste hur jag skulle hantera jobbtillvaron.

  Svara

  För bara ett par veckor sedan, När kissies inställda Kinaresa var i loopen och hennes hyckleri slog i taket (inga problem med en härlig solresa till Israel, som kränker de mänskliga rättigheterna sedan dess påfund…) yttrade du dig på ett sätt som jag upplevde som att du tyckte att folk överdrev deras förväntningar på dessa vanliga folk aka infuencers och att de kanske skulle få resa vart dom vill och överlämna de etiska frågorna till…. Kronprinsessan Viktoria….? Inget eget tänk för fem öre och skit i ifall de dödar barn och låser in våldtäktsoffer…. Infuencers får väl resa vart dom vill utan att få kritik…. Ditt citat:

  ”Är det okej för influencers att exempelvis bara vilja sola och bada någon gång ibland, utan minsta tillstymmelse av Greta Thunberg-ism eller måste de alltid, ALLTID fatta de absolut bästa, mest genomtänkta och faktabaserade besluten i egenskap av perfekt förebild?
  Eller ska vi spara dessa krav och förväntningar till någon annan, typ Kronprinsessan Victoria eller Sveriges statsminister som faktiskt får betalt för att representera Sverige på korrekt sätt ute i världen, något jag inte riktigt tror att Kenza får?”

  Det svänger snabbt här också….. Hycklare hela bunten.

  Svara

  Två så omysiga personer i samma program. Kommer att bli plågsamt att se.

  Svara

  Kombinationen av ”frågor i DM” och att dölja profilnamnet.. Personen ger ingen grund till sina påståenden, men påstår sig vilja svara på frågor – vilket dock blir omöjligt. Varför publicerade du ens det här instagraminlägget Camilla?

  Rent allmänt upplever jag den här bloggen och dess kommentarsfält som en fri spelplan för manipulation, mobbing och drev. En riktigt destruktiv plats där människor gemensamt drar ned varandra. Att människor väljer att lägga tid på detta gör mig illamående, frustrerad och förtvivlad. Kommer att försöka bojkotta denna blogg helt framöver, och inte belöna med klick. Hoppas de konstruktiva krafterna i världen kan vinna. Snälla försök ägna energi åt något som bidrar med något positivt. Tack för mig.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.