Yogagirl släpper smycken

Här var det månar, månar och så ännu fler månar, så pass många månar att det skulle gå att täcka upp för en evighet av månförmörkelser.
Med andra ord – Yogagirl är mångalen.

Själv är jag grundligt trött på alla dessa intetsägande smyckekollektioner som släpps till höger och vänster utan att varken skilja sig från andra influenciska kollektioner eller bara vara lite unik.
Yogagirls smycken påminner om Angelica Blicks smycken, som påminner om andra kollektioner framtagna av influencers. Den enda skillnaden är att Yogagirls smycken kostar betydligt mer än vad man är van vid att se på den här typen av kollektioner. Den enda i samma prisklass som jag hittat är Lisa Olssons smycken för företaget NOOTKA, men så är också det hennes egna företag och ingen gästkollektion som är det vanligast förekommande.

Vad säger ni?
Snark eller super-JAAAA!!!

103 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Snark

  Svara

   Och ”created with love” / ”labor of love”?

   Så himla fult att SÄLJA saker med ”kärleksbudskap”, att få folk att tro att de får lite Yoga Girl Love genom att shoppa dessa. Fick lite äckelkänsla redan när hon krängde sin bok med tags som ”it really means soooo much to me if you preorder”. Det _betyder_ ju ingenting – mer än klirr i kassan, men hon får det att låta så relationellt, så som man kanske hade stödköpt om det var någon i nära familj som gav ut bok.

   Svara

    Bra skrivet! Finns så mycket osmakligt i all hennes välgörenhet och hennes följares idolisering av henne..

    Svara

   Denna video från Expressen hoppas jag få fler träffar så att de ser att folk hellre vill att Bella och liknande influencers granskas av media istället för att villkorslöst hyllas:

   https://youtu.be/0VFTtD8apSM

   Svara

  Tycker bara det ser billigt ut att lassa på så många grajor på en gång.
  Ett smycke kanske hade gjort sig, men nu är det bara ett mishmash av ”hej jag har varit i [billigtland] och köpt på mig massa så kallat guld”

  Svara

   Fast du förstår inte att hon bara gör reklam för sina smycken?
   Troligtvis går hon inte omkring så…..

   Svara

  Snark

  Svara

  När ska den här trenden med slöserier och totalt meningslösa ”collabs” dö ut? #snark

  Svara

   Kommer inte hända 🙂

   Svara

   När vi slutar konsumera dessa onödiga collabs.

   Svara

    Dra inte in mig i ”vi” 😉 Tror alla skulle må bra av lite, eller mycket, minimalism. Snart är ju black friday här (halloween är ju över) och julen väntar runt hörnet. Suck…

    Svara

     Jag menade inte vi som i varenda en av oss utan vi som i gruppen konsumenter. Uppenbarligen köper vi (dom) krafset och så länge vi (dom) gör det så kommer det finnas.

     Svara

   så länge det finns influencers som inte har fasta inkomster varje månad

   Svara

    Så länge folk köper.

    Svara

  Ot men äntligen en journalist som säger som det är ang. Bella
  https://www.breakit.se/artikel/22491/isabella-lowengrip-har-fel-kraschen-ar-hennes-inte-branschens

  Svara

   👍🏻

   Svara

   Skönt med någon journalist som åtminstone är lite kritisk, även om jag tycker och kunde vart ännu mer skarp.

   Svara

   Ja, Bella har delvis rätt att stora influencers inte längre anses prisvärda bara för att de har många följare (riktiga eller påhittade).
   Bella har märkt att hon inte längre kan skicka en faktura på 100 000 kr varje gång hon öppnar kylskåpet 🙂
   Företagen tycker att det är mer prisvärt att jobba med mikroinfluencers som är glada för ett mobilskal eller en hårtofs.
   ”De senaste åren har det som ett svar på det vuxit fram en marknad med tusentals så kallade mikroinfluencers. Det är personer som i vissa fall kanske bara har några tusen följare och som marknadsför produkter mer eller mindre gratis åt företagen. De ses som mer genuina. Samtidig har den trenden fått stora influencers som Bianca Ingrosso och Therese Lindgren (och även Isabella Löwengrip) att inse att de måste satsa på egna nischer och produkter.”

   Svara

    Influencer marketing har till viss del ersatt direktreklam och är här för att stanna till dess att nästa stora trend gör entré. Håller helt med om att den kanalen är mer anpassad till microinfluencers. Sephora i USA tar varje år in nya microinfluencers som skriver om sina favoritprodukter. Att budskapet upplevs som äkta och att det finns engagemang och energi hos personen som pratar om produkten är de viktigaste delarna i budskapet. Det skapar trovärdighet. Att tjäna stora pengar på att göra ingenting brukar inte funka i längden. I min bok är att öppna kylskåpet i det närmaste att göra ingenting.

    Svara

    Här blev det inte riktigt som det var tänkt.
    ”3. Fortsätta bygga bolagen. Löwengrip Beauty lanseras i Australien, vi fortsätter etablera oss i USA och UK och till hösten får vi kanske chans att dopp tån i Kina. Vi har 50 % tillväxtmål vilket innebär att vi ska upp till 120 miljoner. Löwengrip Invest (mitt lilla egna bolag) ska upp till 18 miljoner i omsättning och det är bara för mina sociala medier och varumärkesutlåning. 2019 är året då jag fakturerar 100 000 kronor för varje gång min kyl öppnas på instagram.”
    https://www.isabellalowengrip.se/2018/12/31/mal-2019/

    Svara

   läste denna igår, klockren, men IL är så uppblåst att hon inte kan se längre än sig själv

   Svara

    🌬🐡

    Svara

   Tror att detta däremot kan vara början på slutet för influenserbranchen. Det första stöttebenet är undansparkat och nu har fler fått upp ögonen och en bekräftelse på att denna livsstilen är lite mer fejk än influensers vill ge sken utav. Att världarna de lever i är skapade som content och inte hur de faktiskt lever. Ja vi här på bevakning är aningen mer cyniska än deras följare men jag tror som sagt detta är början på #wokeness

   Svara

  Tycker Yoga Girl är en av de fejkaste influencers där ute. Hon kränger lika mycket skit som alla andra blonda kloner (kläder, kurser, böcker), reser och konsumerar lika mycket som vilken influencer som helst men hon förpackar det dessutom i New Age mumbo-jumbo för att det ska verka som att hon är lite mer medveten.

  Svara

   Krimskrams och krämer….fantasin hos dessa influensers. Verkliga förebilder för alla!

   Svara

    Varför måste allt och alla vara ens förebilder? 😝 inte deras ansvar att du ska ha en förebild

    Svara

     Hon vill ju vara en förebild och är en GURU i följarnas ögon. Du har nog ingen koll på henne alls! Allt går ut på att hon är en life coach och hon ger till och med ny råd varje dag i en daglig pod Cast.

     Svara

      Ja fast kommentaren jag svarade på handlade inte om bara henne :)?

      Svara

       Men snälla! Influenser ska ju vara förebilder så att folk köper allt skit se kränger. Är ju hela poängen!

       Svara

        Isåfall har du nog missförstått vad förebild betyder 😂😂

        Svara

   Agree! Finns nog ingen mer överskattad influenser. Dessutom är hon otroligt uträknande kring när hon ska publicera stjärtbilder eller bilder på dottern – som fö jag verkligen VERKLIGEN inte ser d unika med? Ser o beter sig som vilken annan snorig förskoleunge i ett privvad medelklassområde. Hon flyger som en jävla dåre kors o tvärs, konsumerar som ingen annan, kränger en massa fruktansvärt fult o innehållslöst krimskrams. Vem minns hennes floppade yoga merch tex?

   Svara

   Kan det här kommentarsfältet bestämma sig någon gång om vem som är mest fejk?! 😂

   CamCam: omröstningsdags!

   Svara

    Kommentarsfältet är ju inte en och samma människa 😝 finns massa olika åsikter här

    Svara

   Ja, tyvärr har hennes ambition att driva pengar till sina egna välgörande ändamål och ideella verksamhet blivit på bekostnad av dubbelmoral, trovärdighet och kommersialism. Hon lever inte som hon lär, trots att hon visst jobbar hårt och nog bara menar väl:

   Everyone can be a yoga girl! lyder mottot. Och visst, bara du cashar upp och betalar saftigt!

   Säljer jättedyr merch som hon skamlöst promotar i sina egna slutna communitys – som annars ska vara helt reklamfri och övriga gruppmedlemmar för inte ens framhålla välgörenhetsevenemang!

   Ordnar yoga retreats och events i sin studio eller i Costa Rica som kostar minst 30 000 kronor att delta i.

   Använder sin dotter i all kommunikation/pr/reklam och alla yoga events varje dag. En riktig liten barnstjärna är hon. När dottern protestera genom att bli fysiskt aggressiv mot mamma blir dottern satt i time out…

   Flyger hejdlöst runt USA för att promota sin senaste bok. Typ 20 flygresor på en månad.

   Orkar inte fortsätta men lätt en person som borde granskas. Ifrågasättande i hennes kanaler uppmuntras inte, då är man inte supportande och positiv. Hennes målgrupp är USA så hon försvinner lite under radarn här.

   Svara

    Det var ju rätt lustigt när hon lät dottern springa runt och runt under någon slags yoga-ceremoni där folk satt och mediterade och hade betalt typ 30 000 kr för att vara på yoga-retreat och inte ett dagis… Jag hade inte tagit det så väl. Hon har väl råd med nanny med tanke på hur mycket hon tar betalt för dessa retreats och workshops?

    Svara

     Nannyn kanske inte ville pruta ner priset till 150kr timmen? 😂

     Svara

     Men det är ju för att berika retreaten som ungen är med — hon är ju adorable och visar ju hur openminded laidback och inclusive Yoga girl är…! OBS IRONI!

     Det skulle vara intressant om alla fick ha med sina ungar på klasserna och retreaten! Eller om bara en av eleverna hade med sin unge och den ungen sprang runt och skrek och härjade på meditationen. Hade det uppskattats och hade den ungen ansetts som adorable?! Varför har inte andra med sina barn om det nu är så ”naturligt” och ”givande” för alla?!

     Är obehagligt se hur kvinnorna gullar med ungen! Ingen vågar väl säga till att det stör koncentration för vissa och inte alls är så okomplicerat att just ett barn är lektionens center of attention.

     Svara

  Bara jag som tänker på smyckena som Esmeralda i Ringaren i Notredam bar?

  Svara

   Jag tänkte på de crappy smyckena man fick tillsammans med typ FRIDA-tidningen förr.

   Svara

    😂😂

    Svara

    Nu när du säger det, när jag var under 12 så fick de där smyckena som kom med tidningar/bokklubbar med flickor som målgrupp mig att verkligen känna mig Esmeraldachick!

    Svara

  Skräp

  Svara

  Ändra kommentarsfältet så de mest flest gilla hamnar först och inte via tid som det är nu

  Svara

   Blir ju svårt att hänga med i konversationen då.

   Svara

    Men inte i svarstråden era klantskallar. Håller verkligen i hårt för att inte förolämpa er grövre för det förtjänar ni

    Svara

     Klantskalle kan du vara själv. Blir krångligt och svårt att hitta nya kommentarer och trådar oavsett.

     Svara

     Varför ens förolämpa någon överhuvdtaget pga ett missförstånd? 🙂 Folk är inte tankeläsare. Svårt att veta exakt vad du menar utifrån den lilla kommentaren 😝 förklara istället för att bete dig illa. 🥳

     Svara

   Nej vad jobbigt det skulle vara. Mycket bättre som det är nu!

   Svara

   Haha, så att du kan vpn-likea upp dig själv?

   Nice try! 😂

   Svara

   Eh, nej tack?

   Svara

   Varför vill du ha det så?

   Svara

  Smycken i mässing med överdraget guld? Usch. Ser dessutom väldigt billiga ut (=dålig kvalitet) och till hutlösa priser. Helt meningslöst.

  Men snart är det jul, så köp, köp, KÖP! mera skit för att ge bort till andra som redan har allt de behöver och vill ha.

  Svara

  Så svårt med henne! Tror hon i hjärtat är god och välmenande, men det går inte ihop riktig nu längre.

  Hon och Bella-bolagsbyggare är ju vänner och promotar och stöttar varandra, vilket jag tycker säger en hel del om Rachel. Ni minst väl att Yoga girl var en av få som hade privilegiet att vara med intervjuserien A Quest for success, ytterligare en av Bellsans floppar.

  Svara

  Längtar så till ett eventuellt direktiv kring förlängning av konsumenträtten, att saker faktiskt förväntas hålla flera år längre än vad det gör idag. Blir tokig på allt krafs som pumpas ut, från pläterade smycken till kassa vitvaror. Det ska inte löna sig att producera eller köpa skit!

  Svara

  SNARK med versaler…
  Du kan för en väldigt billig slant köpa material i hobby affär, resultatet bli så mycket finare.

  Svara

  Eftersom de enda smycken jag använder är min förlovnings- och vigselring, små guldörhängen och en snygg klocka så är jag inte rätt person att uttala mig. Jag känner mig som en julgran så fort jag tar på mig ett halsband eller ett par lite större örhängen.

  Men som influencer så är ju Yoga Girl en aning knepig. Jag gillade henne i början, mest för att jag då var ny på yoga själv och hon la upp en massa fina bilder på sig själv i olika yogapositioner på Arubas stränder. Men nu gör hon så mycket jag verkligen kan ifrågasätta. Hennes svindyra events som riktar sig till rika vita amerikanska kvinnor som vill åka på yogaretreat och samtidigt slänger hon in lite ”charity” i det hela så att dessa priviligerade kvinnor får känna sig som goda människor när de hjälps åt att gräva en brunn och liknande mellan yogapasset och vinlunchen på lyxyachten.

  Svara

  OT men när man ser Cissis försök till ”miniintervjuer” i sina stories så förstår man ju varför hon inte får så många jobb. Hon är ju inte duktig på det.

  Svara

  Hur är det med Cissi Wallin? Har hon fått sin följarskara att hota en av Haveristerna-poddens killar så pass att han gått under jorden med sin familj? Vad är det för fel?

  Svara

   Tror hon grävt upp något klandervärt om honom som han inte vill att hans sambo ska få reda på, verkar så på flashback i alla fall. Oavsett vad det är är det så vidrigt av CW att dra in hans familj för att Haveristerna granskar hennes offentliga gärningar. Hon måste på allvar tro att hon står över all kritik. En riktigt otäck människa.

   Svara

    Ska tydligen handla om att hon har avslöjat en otrohet för hans sambo (om det är sant att han varit otrogen eller inte är oklart) samt att hon försökt trycka på att sambon med stöd av cissi ska anmäla ensam vårdnad på grund av att henrik är obehaglig. Samma visa om och om igen med Cissi. Dock så har gardet medlemmarna som ska vara med i haveristerna lovat att gå hårt mot hårt mot Cissi i avsnittet de ska spela in, så det lär bli intressant.

    Svara

     Henriks sambo har också fått blocka cissi då hon maniskt skrev konstant till henne trots att sambon bad henne sluta. Så ja.. vem som är obehaglig och inte kanske inte Cissi är rätt person att bedöma. Camilla se upp, du är nog nästa som ska åka på en släng av Cissi vrede.

     Svara

      Men sedan då? När halva Sveriges befolkning blivit blockade på Cissis sociala konton och blivit uthängda hitan och ditan? Då är Cissis ammunition slut, och det är då det värsta som kan hända Cissi inträffar: hon blir bortglömd, och inte längre välkommen att sitta i Malous soffa och gnälla.

      Svara

       Håller med!

       Svara

     Även om det är sant: en otrohet är något som bara rör Henrik och hans sambo. Det har inte skadat andra, han har inte tjänat en massa pengar på det, ingen annan har förlorat något på det. Otroligt smutsigt att i så fall dra upp det och använda som ett slagträ för att flytta fokus från sig själv.

     Svara

      En otrohet är ju inte heller något som på något som helst sätt gör att det haveristerna redovisat om Cissis förehavanden blir mindre trovärdigt. Det är två helt skilda saker, och att Cissi kan visa att Henrik legat med nån annan än sin sambo rentvår inte henne för fem öre. Det visar bara ännu tydligare vilken smutsig människa hon är att ha och göra med.

      Svara

       Precis, dessutom visar ju det på vilken lögnare hon är ännu mer. Hon sa ju först att hon hade bevis på att Henrik var obehaglig och trakasserade folk när det egentligen handlade om bevis för otrohet. Vem ska någonsin ta henne på allvar igen?

       Svara

        Ja, hon är en lögnare som inte drar sig för att ljuga ännu mer och blanda in utomstående för att hämnas.

        Svara

      Eller hur! Det är en högst personlig grej som vi andra inte vet något om och det är helt irrelevant för sakfrågan.

      Svara

   Tydligen har Cissi gått på Henriks familj, så han har tagit ett steg tillbaka för deras skull. Jag hoppas innerligt att han anmält Cissi för hotet. Sen undrar jag lite om det kanske ligger mer bakom, kanske att han överdriver oron och obehaget en liten liten aning. Han har ju trots allt länge levt med olika hot från nazister och rasister och även haft delvis skyddad identitet ett tag utan att helt gå under jorden? Har cissis hot verkligen så mycket större punch än de från organiserade nazister? Men jag vet ju å andra sidan inte vad det är hon hotat med och sagt utanför internet, jag sitter ju bara och fittgissar nu.

   Svara

    Har han barn/syskonbarn etc som är aktiva på sociala medier? Det kan vara det att nazisthot är verkliga hot riktade mot honom, vilket han hanterar. Men om Cissi gått på närstående till honom i sociala medier så är det en helt annan sak, då drabbar det på ett annat sätt och kräver mer hänsyn för andras skull.

    Svara

     Ja så kan det förstås vara. Det blir ju helt annat när någon ger sig på anhöriga som faktiskt inte valt situationen själva. Sen vet jag ju faktiskt inte heller hur långt Cissi är beredd att gå. Hon verkar vara helt samvetslös när det gäller att ”hämnas” på de som gått emot henne.

     Svara

   Undrar om det var Cissi eller hennes hang arounds som nyss försökte plantera ”bevis” på fb?

   Svara

    ”Duger det om jag lägger upp en dump där Henrik själv ondgör sig över sitt liv och att han varit otrogen? Frågan innebär också implicit att du tar ansvar för att Henrik outas. Det är en ja/nej fråga” = detta är 100% CW:s stil. Spekulera kring ett klandervärt beteende och lägga skulden på någon helt annan.

    Svara

     Personen skrev ett inlägg igår och publicerade ett svarsmail från Camilla så någon insatt som vill dreva är det uppenbarligen 🤦‍♀️ Skadeeliminera genom att kasta skit på andra 🤢

     Svara

      Eftersom Camilla vet vem som fick mailet så sitter hon säkert på en hel del info men förstår om hon håller det för sig själv

      Svara

      Har Mensflytning publicerat ett mejl från Camilla på flashback? Var i så fall, hittar ej i CW-tråden?

      Svara

       Jag hittar inte heller?

       Svara

       Nej hon gjorde det i Camilla tråden förmodligen med ett specifikt syfte… Nu har hon förresten gått ut med att hon postar inlägg för sin ”uppdragsgivare” CW är sjuk

       Svara

        Ja jag läste det precis. Mycket bra svar av Camilla!

        Svara

      Found it. Ja, Mensflytning är förmodligen CW.
      Bra svarat av Camilla!

      Svara

       Ja det var ett bra och tydligt svar som inte föll i god jord men fattar inte piken mot Schiebstad (AB, SvD mfl)

       Svara

        Jag gissar att Cissi tror att schibstedt konspirerar mot henne på nåt sätt… De är väl FVs gamla arbetsgivare också?

        Svara

         Ja och Jan Helin är ju gammal AB chef, han fick sig återigen en känga av henne för den stoppade filmen.

         Svara

          Jävla storhetsvansinne att tro att hon är så viktig att dom tar nåt hon säger på allvar, än mindre orkar konspirera mot henne.

          Svara

      CW som jag antar är uppdragsgivaren eller den som skriver själv har nu outat en person, inte för att denne ljugit, förtalat som offentlig person utan för något helt privat. Hon trodde väl att det skulle tysta dom och att ingen från gamla gardet ska våga uttala sig om henne. Men istället sätter det ju mycket negativt fokus på henne och vilka medel hon tar till när hon blir pressad eller vill hämnas. Hur jävla dum får man vara Cissi 🤦‍♀️

      Svara

     En dump där Henrik ondgör sig över att varit otrogen vs HUNDRA dumpar där Cissi inte visar någon som helst ånger, ansvarstagande, eller dåligt samvete över saker hon gjort. Hmmm, jag vet vem av de två jag tycker framstår som sämst människa iallafall.

     Svara

      ”Mensflytning” har postat ett nytt inlägg med en dump på ett svar från Henrik där han BER Cissi att inte hänga ut hans flickvän i detta utan lämna henne utanför. Han säger ”skicka vad ni vill till henne men lämna henne utanför offentligheten”, och ändå försöker Cissi allt för att få ut detta i ljuset. Vad jävla systerligt det är då? Att få en oskyldig kvinna att må dåligt för att hon vill hämnas på hennes kille??

      Svara

       Tvivlar lite på den dumpen, profilbilden på avsändaren är inte Henriks profilbild (naturligtvis kan han skriva från annat konto).
       Oavsett så är det för en normalt funtad människa ofattbart att CW med make tycker detta är en rimlig hantering av granskningen mot henne.

       Svara

        Ja jag tvivlar inte på att hon är kapabel att fejka nåt sånt. Men då säger det en hel del om henne om hon tror att det ser bra ut att hon fejkar ett scenario där hon skadar en oskyldig ”MEDSYSTER” över något privat som ingen annan har att göra med.
        OBS vill tillägga att sambon ska inte känna någon skam eller skuld över något som kommer fram, sant eller ej.

        Svara

   Fan gå nu inte i fällan och gör det Cissi vill genom att outa folks privatliv! Sätt fokus istället på vilket sjukt beteende Cissi visar upp och hur hon med fula medel försöker sätta dit människor!

   Svara

  stick to your day job ,säger jag bara. Oändligt trött på influencers och andra halvkändisar som ska göra annat än utöver deras yrke.

  Svara

  Allas vår favorit Bolags-Bella och Yoga girl är ju vänner och medverkar i varandras (mega floppande) A quest for success, respektive (storsuccén) Yoga girl: Conversations from the heart.

  https://m.youtube.com/watch?v=A1XiFSv5y_8

  https://www.podbean.com/media/share/dir-ss95n-28bdda4

  Lika barn leka bäst… summer väl lite hur jag ser på Rakel och när jag läser inläggen här inser jag att jag inte är ensam.

  Svara

  Jag brukade gilla Rachel, men har faktiskt också öppnat ögonen för vad vissa här i kommentarerna nämner. Hon vet inte vilken fot hon ska stå på. Å ena sidan vill hon hjälpa utsatta barn och djur på Aruba, å andra sidan ägnar hon sig också åt att förstöra planeten genom att sälja krimskrams, kläder, och skit för att få klirr i kassan och kunna ge bort en bastu-bod till sin man i present. Hon blundar dessutom för mycket skit. Hon säger sig vara så spirituell, men samlar på sig otaliga svindyra kristaller som troligtvis inte är särskilt etiskt framgrävda… Hon är också lika förutsägbar som många andra influencers. Varvar gulliga barnbilder med provokativa rumpbilder och sedan provokativa inlägg med typ ”F*ck Trump!”… Det känns inte helt äkta längre.

  Jag avföljde när hennes veganism blev för jäkla irriterande och hon sa att hon omöjligt kan ha njursten för hon är ju vegan! Dummaste jag hört. Och sedan när hon dyrkade den stora clownen ”Medical medium” i sin podcast… Hjälp. För mycket spridande av falsk info helt enkelt.

  Svara

  Önskar att Rachel läste lite kommentarer här och tog åt sig lite av det som faktiskt kan ses som konstruktiv kritik. Men som så klarsynt kommenterats ovan, hon säger sig vara för alla, riktar sig trots allt egentligen bara till vita rika amerikanska kvinnor.

  Svara

  Gilla Rachel mycket ändå, trots (mänsklig) dubbelmoral etc. Denna kollektion ser dock ut att komma från Ur&Penn, den ser billig ut och jag tänker köp 3 betala för 2! när jag ser designen.

  Svara

  Aj aj aj. Jag tycker smyckena ser spretiga och vassa ut, besvärliga att ha på sig, de måste ju fastna och skrapa överallt?!? De är kantiga och sticker ut åt alla håll. Halskedjan med de små månarna på är fin, men inte resten. Vilken märklig design….. De känns väldigt obekväma och besvärliga att bära. Ser tyvärr billiga ut också. Har inte sett nån prislapp än men de lär nog kosta en del.

  Synd. Jag gillar Rachel och tror hon är ärlig och genuin, men den här smyckeskollektionen faller mig definitivt inte i smaken. Tyvärr.

  Svara

  Snark, uuhm. Zzz

  Svara

  Haha ”wild ideas”. #snark

  Svara

  Wild ideas, HAHAHA!!!

  Svara

  Jag följde Yoga girl ett tag när hon höll på med just yoga och ingenting annat. Men sen blev det flum av allt och jag tackade för mig.
  Jag har en bloggare/vloggare som jag följer och har följt länge länge, nämligen gulliga Jonna Jinton. Nu har jag sett att hon verkar omfamna Yoga girl. Måtte hon inte gå samma väg som Yoga girl, med identitetspolitik och hata alla som inte tycker som vänstern.
  För till skillnad från Yoga girl, så skapar Jonna Jinton och hennes man fantastiska smycken och hennes vlogg är en fröjd att se på.
  Givetvis får alla tycka som dom vill politiskt, men jag hoppas bara hon inte blandar in det. För det är så skönt att slippa det i hennes kanaler.

  Svara

   Jag gillade också Jonna förut men orkar verkligen inte med henne för jag tycker hon har skrivit så ”drevigt” både om vindkraft och stalkern.

   Svara

  Snaaaaark.

  Följde Yoga girl under henne första år, härligt konto! Tror verkligen att hon i grunden menar väl men nu har det spårat ur och hon kan inte hålla sig lugn. Hennes första yoga videos var fina, lagom proffsiga. Köpte dem och följde passen ofta. Även OneOEight lyckades ganska bra! Men nu har det blivit för stort och för mycket fokus på konsumtion. För mycket vegansvammel utan vetenskapligt stöd varvat med på tok för många bilder och videor på dottern gjorde att jag ledsnade helt till slut. De blev plastigt och ointressant.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.