Anna Book tar farväl av sociala medier

Anna Book är den som satte gråtiga livesändningar på Periscope på kartan, och när Instagram kom med en liknande funktion så flyttade hon helt sonika över hela sin personlighet dit.
Vi har sett Anna skratta, gråta, sjunga, laga pulversås, dementera pulversås, morra på Arga Snickaren, byta bostad, byta offerkofta, betala tänder med tonfisk samt blockera och radera följare i samma skenande takt som Isabella Löwengrips trovärdighet försvinner , men nu är det alltså slut på det.

Anna skriver ett sista inlägg på sin blogg där hon förklarar anledningen till sitt beslut att lägga ner både blogg och Instagram:

Jag har funderat på detta länge, sedan i våras faktiskt och det har även med plattformen att göra. Det är så lätt att lova tungt, men som oftast så visar det sig att man istället håller tunt. Då bidrar det också till att man tappar inspirationen och lusten även på grund av sådana omständigheter förstår ni. Har haft hopp och en önskan om att inspirationen ska komma tillbaka, att jag ska få tillbaka lusten, eller rättare sagt att den skulle stärkas igen.

Men det har inte hänt, och jag vet inte om den kommer göra det heller. Har man varken lusten, inspirationen eller ens riktigt tiden. Så finner man heller inte orken, och då är det ju verkligen inte värt det. Så, jag KÄNNER helt enkelt inte för att dela med mig av mitt liv längre. Det har tagit stopp just nu. Och så är det bara med den saken. Rätt odramatiskt och okomplicerat 😊// Anna Book

Jag tycker det är modigt att välja bort sociala medier, särskilt när man som Anna är en offentlig person.
Då ses det mer eller mindre som en självklarhet att man är aktiv på sociala medier och i alla fall har ett Instagramkonto att gratis kommunicera och marknadsföra nya projekt på.
Reklam och marknadsföring som tidigare kostade stora summor pengar, kan nu göras helt gratis på sociala medier så länge det finns ett konto kopplat till kändisen med mängder av följare.
Jag tror många offentliga människor inte ens vågar tänka tanken att inte finnas på sociala medier. Det ses som en sådan självklarhet, att de förmodligen inte ens reflekterar över om det här är någonting de mår bra eller inte.

Kanske rasslar Anna igång sitt konto när det vankas skivsläpp för att peta ut en liten reklambild eller två? Kanske gör hon det, eller så gör hon det inte?
Kostar det mer än vad det smakar så hoppas jag att Anna fortsätter vägra sociala medier som offentlig person och kanske bara har ett litet stängt konto för vänner och familj.
Det skulle jag förresten rekommendera alla i liknande situationer – att så vida man inte är tvungen, så tycker jag att man i mesta möjliga mån ska undvika situationer som kostar mer än de smakar för det är ingenting annat än bortkastad energi!

Bye bye Boken!
Farväl och på återseende!
Kanske ses vi någon gång i framtiden, i en himmel gjord för två?

199 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det finns nog en helt annan anledning till att hon slutar med soc medier.

  Svara

   Ja, ja, men låt henne byta riktning nu ett tag, och få litet ordning i livet.

   Svara

    Lycka till Anna och nu slipper du massa dumt skitprat. Roligare liv kommer du få.

    Svara

   Den anledningen är inte hennes fel och ingenting hon ska behöva ta skit för, men förstår att hon gör det. Detta är nog ett nyttigt beslut av Anna 🙂

   Svara

    Finns många artister- kändisar som blir mer berömda, med både skådespelar och skivframgångar,efter struliga familjeförhållanden…

    Svara

     Och??

     Svara

    Det är hennes fel. 2/3. Nåt fel har hon gjort.

    Svara

   Det var ett bra beslut för familjen.

   Nu kan hon fokusera på rätt saker.

   Jag tror Uggla, Högskolans kick-Off samt Felicias liv blev droppen.

   Svara

   Ja, jag tror hon ska iväg och spela in en säsong av Ex on the Beach

   Svara

  På tiden!

  Svara

  Måste ha varit sämsta tänkbara tillfället att stänga ner när hon gjorde – precis i samband med att hon släppte låtar på Spotify.
  Hon marknadsförde ganska rejält på Insta innan fokuset hamnade på andra i familjen vilket omöjliggjorde hennes försök till marknadsföring på hennes sociala medier.

  Svara

  Modigt och modigt… alla vet väl varför hon försvinner. Knappast så att det är något hon valt för att hon ”inte känner för det.”

  Svara

   Nej inte jag. Kan nån berätta snälla?

   Svara

    Kolla fb. Vi får inte skriva det här.

    Svara

     Men vadå kolla fb? Vart på fb? Vad ska jag söka på?

     Svara

      Googla flashback och Anna Book. Tråden är massiv så gå till nyare inlägg som publicerats senaste månaderna sä förstår du. Resten får du lösa själv.

      Svara

    Pga saker andra gjort. Då hennes blogg fylldes med det så kan det visst vara så att hon lägger ner för att hon inte känner för det. Folk håller liksom inte isär äpplen och päron.

    Svara

  Har man familjemedlemmar som henne så förstår jag. Blir svårt och upprätthålla en sk influencerbild.

  Svara

   Thug life.

   Svara

   Vad är det med hennes familjemedlemmar som alla snackar om? Är det något hemligt nu igen?

   Svara

    Några är misstänka eller dömda för brott

    Svara

     Sånt hänt alla.

     Svara

    Svaret är att så går det när man inte tar föräldra ansvaret och lär barnen om mitt och ditt. Men yngsta dottern är helt oskyldig ska sägas.

    Svara

    Det är mer.

    Uggla retade nog några.

    Högskolans kick-Off som blev en jätte-grej.

    Det andra modereras så jag kan ej nämna det.

    Svara

   Tror hon ljugit för sig själv och andra alltför länge nu. Hålla fasad och gå in i karaktär håller inte i längden. Leka familjen rik och lycklig och hitta på att man äger en lgh i Spanien kostar nog på. Det märkliga är att hon inte förstår att hon kan bli omtyckt ändå – utan rikedom, hus på solkusten och med familjeproblem precis som oss alla andra.
   Det är alla lögner som får människor att sparka bakut och ta avstånd.
   Det kombinerat med att hon går i taket av en tillsynes oskyldig fråga/kommentar och misstolkar de luxe. Så jäkla synd. Verkligen.

   Svara

  Jag tycker att det är helt rätt beslut av henne, uppenbarligen har hon inte mått bra av sociala medier. Det finns många andra som borde ta efter!

  Svara

   Hon är tillbaka på måndag. Det här får du nog ta med en skottkärra med salt

   Svara

  Så kan du lägga till en kvinna till på din lista över lyckade projekt att dirva bort från nätet.

  ●Tyra
  ●Sindy
  ●Dessie
  ●Anna Book
  ●Och halvägs till Isabella.

  När ska du erkänna att din blogg bara är skvaller och den största för att starta derv och hålla dom kokande.

  Nästa på din lisat är Margaux och Bianca.

  Svara

   Shit vad högt du håller Camillas makt. Nästan så du glorifierar henne.
   Och som svar på dina funderingar, nej, Camilla bär inte ansvaret för det som styrt och drivit dessa personer du nämner.

   Svara

    Hur ska ni ha det?
    Ena stunden hyllar ni Camilla för hon bäst hon är allt hon åstadkommer och nästa så har hon visst inte en så stor betydelse.

    Va!?

    Svara

     *hur bäst hon är..

     Svara

     Du vet att människor tycker olika va? Va!?

     Svara

      Okey så ni är 50 stycken som hänger på BB som inte tycker att Camilla har en stor betydelse. Med tanke på hur sur här är att SVD inte ger henne cred så kommer hon nog bli rätt ledsen att ni inte tycker det. 😂😂🥳

      Svara

       Eh..

       Svara

   Precis, CamCam är feminismens Judas. Ligger med Patriarkatet.
   Det feministiska horoskop visar att tiden är nära. Jupiter i zodiaken.

   Svara

   Dirva derv!

   Svara

    Dirva, derv, lisat. Nå hablo Espanjåll.
    Skål på er! 🥂

    Svara

    Driva drev? 😃

    Svara

   Varför skulle en blogg om bloggar och bloggarnas sociala-medianärvaro förstöra sitt egna underlag. Faller inte det påståendet på sin egna orimlighet. Att flera stroppiga influencers inte kan klara av en ganska mild kritik är dock helt uppenbart.

   Dirva Derv S:sens. Man drejar inte sönder sin slev, eller nått. Varför är du så bitter i din butterhet?

   Svara

    Fast det gör hon ju med Bella? Med all rätt med alla fel Bella gjort, men det lär inte finnas så mycket att skriva om gällande henne om ett tag.

    Svara

     I den mån att Camilla överhuvudtaget påverkat IL så är det snarast genom att hålla ILs fågel fenix-färd lite närmare jorden. Mao hon har räddat IL från än större fria fall från en öppen himmel.

     En sådan kritiker borde en frisk IL hylla till skyarna. Kanske har Camilla räddat livet på IL och därmed sett till att hennes ungar har en mamma. Känns lite vettigt att skriva något så ovettigt med tanke på hur hysteriskt skruvade kommentarer det kan komma från Pro-IL pottornas melodramatiska besatthet.

     Svara

   Nu väntar vi på att S ska försvinna bort från nätet.

   Svara

    Och Cissi.

    Svara

   Camcam har inte drivit bort Anna Book. Finns en specifik anledning till att Anna stänger ner och denna blogg har INGENTING med det att göra 🙂

   Svara

    Om inte camcam och fb hade hållit på som dom gör så hade inte ”en specifik anledning” spelat någon roll. Då hade hon fortafrande fått lite tröst på av snälla ord och lite flykt från vardagen men nu får hon bara hat på nätet.

    Svara

     Gör inte Anna Book till ett offer, hon har definitivt en egen skuld i det hela! Och nu menar jag inget ang. hennes familj utan hur hon beter sig privat och på medier.

     Svara

      Det är igen som gör Anna till ett offer utan lyfter fram Camillas roll på sociala media.

      Lär dig ett hålla isär på två olika saker.

      Svara

       Men lägg ner för fanken! Så trött på denna Camilla shaming som vissa driver av påstått moraliska orsaker när det säkert handlar om annat. Gå in på flashback och lek Don Quijote istället, du behövs mer där inne!

       Svara

        Och vi är trötta på allt Camilla kommer undan med och hennes minioner.

        Shaming 🤦🏻‍♀️

        Svara

         Alltså att skylla detta på Camilla är som att skylla en våldtäkt på att kvinnan hade kort kjol och mannen kunde inte hjälpa att han blev så kåt.
         Alla ska kunna ta att bli granskade. Har man inget att dölja så är det ju lugnt!
         Idioter… suck

         Svara

        Vad menar du? Har inte Camilla en stor roll på nätet? En av Sveriges största bloggar?

        Kom igen nu!

        Svara

        Camilla shaming…. 😂🤦‍♂️

        Svara

         Ja visst är jag fyndig med formuleringen 🙋‍♀️

         Svara

      Det har hon absolut! Skulle hon lära sig självkritik, ärlighet, ödmjukhet och att inte ta allt så personligt och fel, så skulle hon på riktigt vara en av Sveriges folkkäraste artister.
      Några år med en terapeut som inte jamsar, tycker synd om och räcker näsdukar är vad som behövs.
      Hårt arbete med sig själv gör jäktigt ont och ÄR tufft, men i slutändan är det så värt det. Att ta eget ansvar och sluta skylla ifrån sig gör att man lever ett helt nytt och mer givande liv.

      Svara

     Skojar du, Anna Book har ställt till allt detta själv.

     Svara

   Nej nästa på listan är Cissi.

   Svara

    Nej där gör väl inte camilla mycket för att ”hjälpa till” med det direkt.

    Svara

     Jo då och hon har lovat att det kommer mera när tiden är rätt. Dessutom låter hon alla spekulationer vara kvar och raderas inte som OT.

     Svara

      Okej, vi får väl se..

      Jag håller inte med dig i alla fall.

      Svara

       Jag tror, eller är övertygad om, att Cissi fixar det själv! På riktigt.

       Hon och hennes man härjar runt lite överallt.

       Svara

        Jaja, det säger jag inte emot. Säger bara att camilla inte gör nnågot för att driva på det, vilket det handlade om. Men ja, att cissi jobbar på bra med det själv är vi helt överens om.

        Svara

         Camilla har svaret i kommentarer. Igår svarade hon tex. Intressanta kommentarer dessutom, synd att du missat dem.

         Svara

     Behövs inte. Hon lägger krokben för sig själv. Gång på gång.

     Svara

      Och Camcam hejar på. 💵

      Svara

     Men är Camilla någon form av social institution eller? Tyra blev ovän med hela världen och hängde ut folk till höger och vänster och knaprade piller som om det vore godishalsband. Anna Book skäller ut folk när det passar henne, förminskar och förlöjligar och beter sig relativt inadekvat i sina stories. Osv osv. Camilla driver en blogg, absolut att människor påverkad av det men att det skulle vara enda anledningen till att de försvinner från sociala medier. Kom igen. Och om ni nu är så kritiska till Camilla och hela alltet, varför bidrar ni med att hänga här och kommentera? Ni bidrar ju automatiskt till Camillas lön, måste ju kännas sådär när hon nu är så elak o så? Buhu.

     Svara

      Hur känns det att vara en blind följare?

      Svara

       Det där uttrycket funkar inte lika bra direktöversatt till svenska 🤣

       Svara

       Hur känns det att inte kunna ha två tankar i huvudet samtidigt?

       Svara

      Spot on!! 🎯🎯👏🏼👏🏼

      Svara

   Vilka manliga influencers finns det att granska och kritisera? En ärlig undran, då jag inte har koll. Jocke (och Jonna) känner jag till. Men är Pärleros en influencer? Schulmans? Samir? Alla naprapat- och kiropraktorsnubbar som lever livet på insta? Är de flesta influencers kvinnor?

   Svara

    Naprapat och kiropraktorsnubbar..??? Var kommer de in i bilden 🥳 *orkar inte*

    Svara

     De kommer in i bilden genom att de marknadsför sig och säljer medicinska råd och tjänster (nej, förlåt, tips och icke-medicinska rekommendationer) samt kränger samarbeten via sociala medier till folk. Är de då influencers? Omfattas de av lagstiftning för medicinska behandlare? Osv.

     Jag är nyfiken.

     Svara

     Ja typ Naprapatjonas är ju jättestor på insta och kränger därigenom svindyra föreläsningar

     Svara

    Lamotte!

    Svara

     Dan Blizerian eller vad han nu heter.

     Svara

   Varför är Dessie på listan? Hur drev hon bort henne?

   Men gissar att Margaux, Kenza och Cissi kommer få mer fokus när IL drar ner på sina sociala medier.

   Svara

    Är du ny här? Kolla i arkivet.

    Svara

     Du kunde också ha svarat…

     Och JAG är rätt ny här så jag vet inte men är det någon tävling i vem som kan vara mest dryg här inne?

     Svara

      Och du förstår inte att det är omöjligt att sammanfatta allt i en kommentar.

      Svara

       Jag tar det som ett ja.

       Svara

        Ta det som du vill.

        Svara

      Du får lov att kolla i arkivet dock. Camilla har ett gäng mindre bra saker bakom sig, Tyra, Dessie osv är några. Den här bloggen var inte som den är idag när den började. Den var minst 10 gånger grövre, många saker Camilla bett om ursäkt för i efterhand. Det märks så väl att vi är ett gäng gamla läsare och många nya för vi har så olika bild av bloggen. Du har tillgång till google, om du ser något du vill veta mer om så googla bloggbevakning + personen/händelsen. Så slipper du leta i arkivet.

      Svara

       Tack ska göra det. Har varit med sen Tyra tiden så är inte ny. Men måste ha missat dessie delen då jag inte läst regelbundet.

       /anonym 13:19

       Svara

   Om det är sant att Camilla drivit alla på den där listan bort från sociala media så tror jag ifos hon gjort dem en tjänst. Tyra, Sindy, Dessie och Booken känns alla som människor som använde(r) sociala medier på ett destruktivt och självdistanlöst sätt och mår bättre av att lägga ner.

   Svara

    Men herre! Vem är ni att bestämma åt dom att ni gör dem en tjänst och hur dom sak leva sitt liv. Är du gud eller?

    Hybrisen och självgodheten på BB är rent äcklig.

    Svara

     Äsch ta det med en nypa salt. Att var av uppfattningen att en person skulle må bättre av ett liv utanför rampljuset innebär inte att att man har hybris eller tycker sig ha rätten att bestämma över något annan.

     Du vet säkert också personer du gissar hade mått bättre utan sociala medier.

     Jag själv skulle antagligen också må bättre utan sociala medier :p

     Försvarar inte heller att Camilla drivit bort dem, har ingen koll på om hon gjort det ens.

     Svara

      Nej, det har jag inte men vill man plocka billiga poäng så kan man ju alltid påstå det. Givetvis anonymt. 🙂

      Svara

    Jag tror nog de flesta du nämner drivit bort sig själva faktiskt. Tyra lider av psykisk ohälsa och har valt att lägga ner och fokusera på att tillfriskna. Anna har genom sitt ljugande, försvarande av de vuxna barnen, impulskontroll noll och aggressionsproblem också fått ”lägga ner”.
    Det håller inte längre för henne och vi alla vet att den här storyn hon nu diktar ihop är för att hon omöjligt kan berätta att hon har det tufft och varför. Fullt förståeligt om du frågar mig, men tror ändå ärlighet varar längst. Hon hade fått otroligt mkt mer empati och kärlek om hon tog bladet från munnen och faktiskt berättade som det var.
    Svårt dilemma det där.
    Inför hennes släpp av musik så gynnar det henne inte att inte göra pr på sociala medier. Hon kommer inte att nå ut.
    Folk tittar inte på Bingolotto (jo, min pappa född 1950)

    Svara

   Sindy är väl kvar? Eller?

   Svara

   Samtliga på din lista har BETYDLIGT större skäl och anledningar att lägga ner sina sociala medier än Bloggbevakning.

   Svara

   Anna Book har väl lyckats ganska så bra att göra bort sig själv. Hon behöver ingen hjälp att bli ifrågasatt. Har du sett hennes insta och livets.jösses,en lögnare och bedragare. Hennes barn….äpplet faller inte långt ifrån trädet.

   Svara

  Jag tycker verkligen att du borde ta upp ”Hannalicious” och ”Lojsans” senaste podcastavsnitt där de ifrågasätter varför man ska inkludera fler kroppstyper, benämner homosexualitet som en ”personlighetsgrej”, påstår att det inte är hållbart att inkludera alla, hävdar att de som kritiserar Victoria’s Secret ”skapar mer problem än vad som faktiskt finns” och liknar kritiken vid kommunism. Som grädden på moset avslutar de avsnittet med att uppmana tjejer till att ”bita ihop” och inte tacka nej till sex om ens partner är sugen.

  Vissa med stora plattformar har lyckligtvis reagerat, t.ex. Peg Parnevik, Penny Parnevik, Rami Hanna, Cassandra Klatzkow, m.fl. och många har riktat kritik mot Hanna och Lovisa i kommentarer på Instagram, men dessa raderas tyvärr illa kvickt trots att de uttryckligen bad folk att kontakta dem om de ”tänkte fel”. På Twitter och bland podcastens recensioner blir det dock glasklart hur många som upplever att de uttryckt sig fruktansvärt skevt.

  Svara

   Oj de trodde man inte. Vidrigt uttryckt ju. Förstår inte hur dom kan uppmana tjejer att ställa upp på sex, riktigt illa för deras yngre lyssnare. Hoppas på inlägg om detta! Tycker inte sådana uttalanden ska gå obemärkt förbi år 2019.

   Svara

    Jag vill inte försvara de här människorna, men delen angående sex är tagen ur sin kontext. Det handlade om att hitta tillbaka till varandra efter att ha fått barn.

    Svara

     Låter ju ännu värre isåfall? 🤔

     Svara

      Inte lyssnat själv men det beror ju på sammanhang. Kan förstå på sätt och vis. Efter att vi fått barn så tar jag mig ibland i kragen och föreslår eller tackar ja till sex med min sambo fast jag egentligen känner mig för trött (är ju typ alltid trött med småbarn som sover dåligt). En bit in så tänker jag varje gång ”gud, varför gör vi inte det här oftare!”. Min sambo sa att han kände likadant när jag berättade det för honom. Upplever absolut att jag pushar mig själv lite till att ha sex, men inte för att man sambo tjatar eller så (har aldrig hänt) utanför att jag vill ha sex och mår bra av att ha sex. Typ som man pushar sig att ta en promenad istället för att bara ligga i soffan och käka chips. När jag väl kommer ut genom dörren ångrar jag mig aldrig :p

      Svara

     Har ingen koll, men har de ens själva barn?

     Svara

      Lojsan har.

      Svara

     Frågan var ”hur håller man sexlivet spännande?”. Lovisa (som påpekar att hon varit i sin relation i flera år och har ett barn) svarar då att man ska försöka göra något sexuellt två gånger i veckan och säger sedan ”är din partner sugen, tacka inte nej. Asså oavsett om du inte är det. Asså absolut man ska lyssna på sin egen kropp liksom och sitter han och torrjuckar mot dig varje kväll, ja, då kanske du kan säga nej någon gång”. Hon fortsätter sedan ”när han väl vill, ja, men bit ihop. Do some things”.

     Så, på vilket sätt är delen angående sex tagen ur sin kontext?

     Svara

      Eh okej jag tar tillbaka min kommentar ovan om att jag kan förstå att man rekommenderar att pusha sig själv lite. Det där uttalandet var gräsligt och ett kasst råd.

      Svara

   MEN JA SNÄLLA! skrev om deg igår bland kommentarerna men gav inget gensvar

   Svara

   ”Det finns ju butiker som bara riktar in sig på typ XL. Molly Rustas är ju en xxs, ska hon då gå in på en sån butik och känna sig kränkt?”

   Det är så världsfrånvänt att man häpnar.

   Svara

   är så TRÖTT på hur Hannalicious kommer undan med dumma utalande som hon sagt de senaste åren

   Svara

   De sitter och säger saker som: “transpersoner och homosexuella är en personlighetsgrej”, ”det är inte hållbart att vara mer inkluderande”, ”varför ska man promota fler kroppstyper”, ”Molly Rustas är en XXS. Ska hon känna sig kränkt av brand som bara säljer större storlekar”. Fattar inte vilka ser upp till dem?

   Svara

    Alltså det är så jävla sjukt. Deras bortförklaringar på Instagram nu är bara så skrattretande! Vi lyssnare missförstår såklart de stackars brudarna!! 🤦🏼‍♀️ Alltså låt mig skratta. Wow…

    Svara

  Tycker det är hennes bästa beslut ever. Synd bara att hon lindar in det på det sätt hon gör när alla vet vad det egentligen handlar om. Apropå inlägget om Bella som hyllas då hon lägger sig platt, lyssnar på det som sägs och inte intar försvarsställning så gör ju Booken precis tvärt om. Det är jag/mig/mitt och ingen annan. Som bekant är just försvarsställning och offerkofta Bookens paradgrenar. Att vara ärlig, erkänna de gärningar som begåtts, be om ursäkt, vända blad och gå vidare borde vara nästa steg för hela familjen Book. Allting är bara så jäkla tragiskt kring denna familj. Såvida hon inte kommer att gå i terapi/behandling för sitt sociala mediebehov/missbruk så är hon med största sannolikhet dessutom snart tillbaka. Det ska bara manglas lite ärenden i somliga instanser först.

  Svara

   Självklart skriver hon inte ut privata detaljer om varför, tror ingen mamma hade gjort det. Väldigt förståeligt att hon ”skyller” på detta.

   Svara

   gärningspersonen är ju hennes barn, som hon bärt på, ammat, vaggat, sett växa upp, älskar, och som förmodligen nekar och har en egen berättelse om vad som hänt. Och vare sig det stämmer eller intr tror jag att
   Man som mamma mer än något vill tro på sitt barn. asså det vore bra mycket konstigare om hon tog offrets ”parti” …

   Jag går över LIK för min son. Även om han var skyldig skulle jag stå vid hans sida.

   Svara

    Ja men du skulle väl förhoppningsvis visa empati för brottsoffret även om din son var skyldig? Anna var rent ut sagt vidrig mot brottsoffret!

    Svara

     Ja, man kan stötta sin son och finnas vid hans sida utan att försvara hans handlingar eller kränka offret (Ja, där kan man faktiskt tala om kränkning…).

     Svara

  Vad jag förstår så finns det en mycket tänkbar anledning till varför hon slutar som hon inte nämner..

  Svara

   Skaka galler?

   Svara

   Men låt det vara. Bara för att man kan så måste man inte.

   Svara

   Ja men vem hade nämnt det? Jag hade gjort precis som Anna. Det är dessutom inte hennes grej att kommentera. Personen det gäller är en vuxen människa som själv får ta ansvar för sina handlingar.

   Svara

    Sluta spela dum. Flera har antytt det och det räcker.

    Svara

  När ska du skriva om Hannalicious och Lojsan?

  De är i stort blåsväder just nu. Kommentarerna raderas friskt på bådas instagram.

  Svara

  Big brother?

  Svara

   Nej.

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

  Ett rungande ÄNTLIGEN!!!!! har väl sällan varit mer befogat!

  Jag hoppas för hennes och barnens skull att hon helt avstår allt vad sociala medier, medieexponering och offentligt liv innebär och framhäver ser till att erhålla sin bekräftade i helt andra privat sammanhang. Dessutom hoppas jag att hon kan lyckas med ett nytt yrkesliv helt utan det offentliga. Nagelteknolog som någon nämnt tidigare låter väl perfekt för Anna, kreativt, socialt och praktiskt.

  Svara

  Maggan fortsätter lägga ut storys när hon skriker sin systers namn…

  Svara

  Alltså kan någon ”insatt” förklara vad det handlar om när det gäller Booken.
  Det hintas friskt och jag fattar inte.
  Allra ödmjukast🙏

  Svara

   Family business. Läs på ”en annan sajt” om det kliar.

   Nu har hon tagit det här steget, låt det vara bra så.

   Svara

   Hänvisar dig till Anna Book-tråden på fb.
   Eftersom vi inte får prata om det här. Där hittar du all information.

   Svara

  Fast alla vet att det inte är den riktiga anledningen. Hon får så många kommentarer om hennes två barn att hon inte hinner radera dom. Tycker dock att hon kan behöva spendera mer tid med sin familj så det känns klokt.

  Svara

  Men vi måste ändå medge att Anna är underhållande, om än ofrivilligt, vad än hon tar sig för:

  Det enormt svamliga och repetitiva inlägget skulle kunna kortas ner med 90% och fortfarande skulle Anna få fram det hon vill få sagt!

  Pröva att läs upp texten högt eller få den uppläst via mobil/dator och det blir ännu mer smärtsamt blajigt!

  Svara

  Virtanen har ansökt om att få gå med i Haveristernas slutna grupp på Facebook.

  https://www.facebook.com/Haveristerna/photos/a.842818105896898/1398248900353813/?type=3&theater

  Svara

   Så klart han har.

   Svara

   Sjukt bra svarat av dem 🙂

   Svara

   Han trodde väl att han skulle få lite sympatier där. Good luck!

   Svara

  Ot men en vän som jobbar på en byrå där man även kan köpa instagram följare meddelar att CW köpt följare de senaste dagarna.

  Svara

   Man blir inte förvånad över sånt längre. Känns som alla gör det hela tiden.

   Svara

   oh! jag undrade precis detta, då jag sett (följer henne inte) att de pendlat mellan 97K och 98K den senaste veckan. Kändes ologiskt att hon tappat, för att sen igen få, tusentalet följare på bara några dagar. Speciellt efter denna karusell.

   Svara

   Vill väl inte att det ska uppenbaras hur många som det har tappats på sistone.

   Svara

   Måste vara samma för Bella! Trots privatget 😉 och alla festligheter har det typ stått still i nästan ett år (relativt alla andra influensers, det går lååååååångsamt uppåt). Och på kort tid har hon inte tappat något trots alla skandaler.

   Svara

   Syns på hennes statistik. Kollat en gg per dag typ på henne och Gardet, de sjönk båda stadigt med 100-200 per dag sen helt plötsligt hoppade Cissis upp igen.

   Svara

  Förlåt för OT men jag vill bara säga tack till alla er som försökte hjälpa mig med tips och råd angående min hund. Jag har varit hos veterinären där han klättrade på väggarna och ylade och beslutet togs av veterinären att han behöver få somna in för han lever inget värdigt liv. Jag är helt förkrossad och söndergråten men vill bara säga tack för att ni försökte och för att ni fanns för mig.

  Svara

   Såg inte din fråga (antar att det var under något öppet spår) men vill du återge lite kort som var problemet? Så hemskt att behöva avliva sin hund, känner med dig.

   Svara

   <3

   Svara

   Oj vad jobbigt. kram och första tiden gör det ont. Nu är vovven i hundhimlen och springer på gröna ängar. Ta hand om dej.❤

   Svara

   ♥️

   Svara

   Så ledsen för din skull ❤️

   Ett svårt beslut, men ändå rätt beslut. Nu slipper han lida mer och du hjälpte honom in i det sista.
   Stor kram och hoppas du någon gång skaffar hund igen. Det märktes att du var så mån om din hund och det finns många hundar som verkligen skulle behöva en så kärleksfull och omtänksam ägare.

   Svara

    Så fint skrivet till någon som går igenom något sorgligt. Fin karma till dig!

    Svara

     Tack ❤️

     Hundar ligger mig varmt om hjärtat.
     Och som hundägare vet man ju hur det känns, vad hon går igenom.

     Svara

   ♥️ mitt hjärta brister lite för din skull! Har varit där själv♥️

   Svara

  Klokt beslut, ni kvinnor måste sluta mobba varandra.

  Svara

   Okej ”mark”

   Svara

   Det finns en viss anledning till att hon slutar (allt pekar på det, de som vet, vet) och det har absolut ingenting med Camilla att göra kan jag säga.

   Svara

    Jo då. Camilla och alla hon låter hänga på sin blogg.

    Svara

    Nja, sanning med modifikation. Varje inlögg här inne piskade upp hatet hos henne. Så visst bidrog den här bloggen.

    Svara

   👍

   Svara

   Dina försök till att piska upp någon ”åh vad kvinnor är löjliga”-provokation här börjar bli löjlig och mest pinsam för dig själv. Ikväll i öppet spår kan du få tips på andra hobbys om du ber snällt.

   Svara

   Bara om ni ”män” slutar kriga, våldta, misshandla, mörda och sluta vara allmänna mansbebisar.

   Svara

  Hej! Hade varit intressant att se dig kommentera Hannalicious och Lojsans uttalanden i sin podd. De uttalade sig extremt problematiskt om större kroppar, homosexualitet, transsexualitet och att mannens sexlust är viktigare än kvinnans i ett förhållande. Det stormar på twitter just nu och eftersom jag INTE vill lyssna på avsnittet och ge dem den lyssningen så hade jag gärna sett eminenta bloggbevaknings take på det hela
  mvh

  Svara

   Nej blä jättetråkigt.

   Svara

  Bellas story där fotografen niger för henne!! Fick gömma mig bakom ett berg av skämskuddar.

  Svara

   De sitter på stolar!

   Svara

    Två olika kvinnor niger för B. Kanske gör man så i Norge 🤷‍♀️🙃

    Svara

     Ja? Det är artigt att niga när man hälsar. Även om det är något utdött numera. Vi är uppfostrade att niga och killarna bocka. Tvingas endast göra det på begravningar typ med äldre släkt närvarande tack och lov.

     Svara

      Man niger för äldre personer. Jag neg alltid för min farmor.

      Svara

   Och TVÅ livvakter för att vakta Bella från typ 20 besökare 🤣

   Svara

   Ser inte problemet? Att niga är väl bara artigt, och ja dom gör kanske så i Norge, finns ju lite mer klass där.

   Svara

    😂😂😂

    Svara

   Ha ha, det var helt sjukt!

   Svara

  Inte en dag för sent, att vara ständigt på instagram verkade förgöra henne. Hon kunde inte hantera att vara offentlig på det viset. I artikeln säger hon att hon var på sociala medier 30 minuter till 1 timme om dagen, en sanning med modifikation 😅

  Svara

  Helt rätt av henne. Hoppas och tror att det kommer bidra positivt i hennes liv. Är inget AB fan men oavsett allt kring hennes familj så har hon inte haft en lätt tid på sociala medier (viss del självförvållat, viss del inte).

  Svara

  Äntligen är människan tagen från banan. Skönt att slippa se hennes staketflin. Hon måste inse att hon är pase o andra förmågor får ta vid. Hennes iq är ju i nivå med en mås typ.

  Svara

   Vidrig kommentar 😡

   Svara

  Hejdå

  Svara

  Betalat med tonfisk? Vad hände där?

  Svara

   Vi som vet vi vet…

   Svara

    Jo, det fattar jag ju att ni gör.

    Svara

    Boken betalar sina tänder med tonfisk och bajs… Kort klipp med Anna som visar henne i all sin charm, glans och ödmjukhet!

    https://youtu.be/CJZLOsDW0h4

    Svara

     Tack!

     Svara

  Någon kanske redan har skrivit samma sak här ovan. Men Anna har ju redan varit borta en månad drygt från sociala medier. Hennes frånvaro kom exakt när ett ”familjeproblem” blev känt så det känns uppenbart att hennes ”bristande inspiration” handlar om det. Hon kommer förmodligen igen rätt snart.

  Svara

   Jag tror att hon kommer tillbaka när det är klart så att säga

   Svara

  Läste just ett intressant inlägg i en grupp om soc med där en tjej som i sin utbildning analyserade alla blogginlägg som Isabella Löwengrip skrivit under en period på över tio år – nästan 10.000 inlägg.

  I arbetet kom de bl a fram till ”alla Löwengrips bolagssatsningar var olönsamma tills hon träffade Pingis Hadenius, där och då ändrades något, vilket gör det lite extra spännande att Löwengrip nu öppet skriver att hon helt vill ta över ägandet i Löwengrip Beauty – och alltså slänga ut Hadenius.
  Den närmsta tiden kommer därför bli särskilt spännande: kommer Löwengrip klara av att vända skutan som sjunker av för mycket lyxkonsumtion och driva lönsamma bolag? Eller kommer det visa sig att Hadenius var hjärnan bakom influencern?”

  Svara

  Camcam: återigen!!!! Dags för hannalicious och Lojsan. Sök på hannalicious på twitter. Kolla vad Aaalallllaaaaa skriver. Gå in på podcaster och sök på deras recensioner.

  Folk har tröttnat

  Svara

   Alltså jag kan knappt fatta att dem ens uttalar sig såhär. Under all kritik!

   Svara

  Inte läst kommentarerna.
  Bra att hon stänger ner sina sociala medier.
  Om, hon nu gör det.
  Jag funderar: om man är en offentlig person, borde man kunna ta kritik?
  Camcam är ju bra exempel på detta.
  Man väljer ju ofta att vara en offentlig person. Vad har hon egentligen åstadkommit? EN låt för 30 år sen?
  Och när hon grät sig hem om lets dance. Hon dansade väl bra vad jag minns….

  Svara

   Nja, känns som folk gillar att förminska henne lite extra. Hon är ingen Carola, men lite har hon hunnit med under alla år.
   Tv serie, ett gäng låtar, paus för att studera, låtsläpp igen, gjort röster till animerade filmer bland annat pokemon. Fyra låtar på svensktoppen, högsta placering 1a.
   Massa lekprogram som typ alla svenska kändisar. (Gäsp, vem är det som glor på dem?)
   1a i biggest looser och 2a i Let’s dance.
   Boksläpp, blogg och massa spelningar a la Sverige, det vill säga Allsång på skansen, kungsträdgården osv.

   Svara

    Hennes seger i BL är väl lite svävande, ryktena hintar om preparat som påskyndar fläskreducering…

    Svara

  Nu vet ju både jag och Camilla Vad anledningen till att Anna släcker ner sina sociala plattformar! Jag hoppas att Anna tar och skaffar sig ett arbete och hjälper till med hushållskassan. Men jag tvivlar,en legend i sin egen hjärna och jag kan trösta er med att hon kommer att hålla sig borta från instagram i max 6 månader.

  Svara

   Många av oss vet nog varför. Men hur Anna och hennes man delar upp ekonomin angår väl inte oss 😝

   Svara

  Har ni sett svaret F V fick på sin vänförfrågan till haveristerna? 😂

  Svara

   Nej. Berätta 🙈

   Svara

    Print på hans vänförfrågan och ”Det skulle du bra gärna vilja va, men det kommer inte att hända… Kom tillbaka när du givit ett konkret exempel på vad de menar med att du betedde dig ”tölpaktigt”, eller att du hade ett ”risigt beteende” mot kvinnor. Men den här försvarslinjen att säga en massa ord som kan betyda allt eller i princip inget för att rädda ditt eget skinn, det lurar du inte oss med.
    Glöm inte, din fiendes fiende är inte alltid en vän. ”

    Svara

     Hahahah så jäkla bra svar!

     Svara

  OT Kenzas smygreklam

  Hon skrev ju för några månader sen att hon blivit anmält för smygreklam. Eller var hon redan dömd?

  Svara

  Angående smygreklam:

  I daddy issues senaste avsnitt så reklammarkerar dom inte. Bara babblar på om diverse produkter som de gillar för att sedan smälla på med rabattkod..

  Svara

  Skriv gärna om Hannalicious och Lojsans extremt korkade uttalanden i podden deras. Att Hanna inte är den starkaste lampan som lyser märkte man ju på tiden hon poddade ihop med Dasha.

  Svara

  AB är snart tillbaka 🤪

  Svara

  Vad finns det att fundera på? Hon väljer familjen framför sociala medier. Och familjen är ”lite orolig” just nu. Äntligen, Bra Anna.

  Svara

  Alla bloggare på AFF har blivit uppsagda, utom My…

  Svara

  Vadå ”stängt ner blogg och instagram”?!! Hon har ju blivit portad ! Petad fr AFF och bortplockad fr instagram ! Detta är inget val hon gjort.

  Svara

  Vad du än skriver om Booken så kommer det bli så mycket tråkiga kommentarer , tyvärr ! Så snälla håll koll på kommentarsfältet .

  Jag älskar att skratta åt bookis och allt hon hinner på .
  Men tyvärr har hon fått några riktiga troll efter sig ser det som sin plikt att skriva så mkt skit o elaka kommentarer om henne precis överallt , inte bara på Fb eller på hennes konton utan på hennes vänners och bekantas , hennes grannar , på mediaartiklar , till hennes sponsorer . Överallt .
  Det är inga vanliga Flashbackskvallrare , utan Verkar vara riktigt störda stalkers .

  Svara

  Gud vad skönt, orkar ej höra anna bok gråter ut i press. tårarna tog slut kanske!

  Svara

  Som hon betett sig, anna Book. Heregud! Stackars mska! Ljuger,skriker skapar drama! skickar hotbrev.Alltså, ANna nu får du fokusera på din familj som har problem igen, TACK! hej då, vill iite se dig vara mallig o dryg på sociala medier. HEJ DÅ!

  Svara

  haha Anna är otroligt aktiv i olika facebook grupper iallafall

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.