Vad tycker ni om Isabellas bemötande av SvDs artiklar?

Några av uppgifterna som framkommer i granskningen är för mig kända sedan tidigare och som vi aktivt arbetat med att ändra på sedan en tid tillbaka. Andra är nya och det gör mig illa berörd
[…]

Givetvis måste jag rannsaka även mig själv och organisationen för att se var vi har fallerat. Jag är medveten om att jag de senaste åren inte varit lika närvarande och operativ i Löwengrip Beauty som tidigare. Dessutom ägs Löwengrip av två personer med individuella visioner om hur bolaget ska drivas och vad som är prioriterat i byggandet av bolaget. Bland annat genom att jaga tillväxt på bekostnad av arbetsmiljön. Här vet jag att medarbetare har hamnat i kläm och det är tydligt att styrningen från de ytterst ansvariga har brustit. //Isabellas Löwengrip

Igår publicerade SvD inte mindre än tre artiklar om Löwengrip Beauty, Löwengrip Invest, Isabella Löwengrip samt Pingis Hadenius som driver skönhetsföretaget tillsammans med Bella.
(HÄR kan du läsa inlägget om gårdagens tre artiklar om du missat den eller bara behöver fräscha upp minnet en smula.)
Både deras ledarskap som chefer och sättet de anställda tvingats arbeta på får svidande kritik. Fem st före detta anställda har anonymt pratat med SvDs journalister och som sig bör så fick Isabellas och Pingis en chans att bemöta innehåller i artikeln innan den publicerades.

Jag tolkar hennes uttalande om medarbetare i kläm som att hon vill lägga över skulden på Pingis då företaget tydligen inte drivits på det sätt Isabella vill, varför hon nu också verkar vilja köpa ut Pingis ur företaget
Som alltid med Isabella så tar jag hennes ärliga och personliga inlägg med en nypa salt, då de allt för ofta publicerats i ett rent strategiskt syfte för att gynna Isabella och dupera hennes läsare.
Men hon skriver åtminstone ett inlägg, vilket är mer än man kan säga om hennes kompanjon Pingis .

En sak som faktiskt imponerar lite på mig här är att Isabella inte skyller på någon av de före detta anställda, typ att de missförstått någonting eller överreagerat i pressade situationer.
Tvärt om faktiskt.. Isabella lägger sig platt och tar fullt ansvar för den smått katastrofala arbetsmiljö som SvD avslöjade. Mer om det HÄR!

Är hennes inlägg äkta?
Menar hon vad hon skriver i det?
Är det genuint?
Kanske? Vem vet?
Jag har ingen aning vad hon egentligen tyckte och tänkte där bakom spakarna när hon skrev sitt inlägg, (om hon nu ens skrivit det själv) och om du frågar mig så är det sekundärt i sammanhanget.
Efter att en sådan här artikel publicerats så finns det inte mycket kvar för Isabella att säga eller göra som inte riskerar att förvärra situationen ytterligare för sig själv, men det finns en sak och det är att göra exakt det Isabella gör här.
Lägga sig platt, ta på sig skulden och inte ens försöka förklara bort innehållet i artiklarna. Hade hon gjort det så hade det varit detsamma som att skriva under sin egen mediala avrättning.
Men visst – redan 2017 tyckte Isabella att de var något att skryta med, att anställda sprungit gråtandes ut från möten med henne. Det berättade hon för Martina Bonnier i en intervju med Damernas Värld.

Vad Isabella egentligen tycker och tänker om de tidigare anställdas uttalanden kan jag bara spekulera kring, men för mig är det sekundärt. Att utåt sett äga ansvaret för det som hänt och offentligt ta på sig skulden var det enda som inte skulle göra situationen värre för Isabella, och ta mig tusan… det var exakt det hon gjorde.

Hon erkänner offentligt att felet helt är hennes och Pingis och att inget ansvar ska läggas på de anställda, något jag tror kommer ha en helt avgörande betydelse för henne längre fram när hon ska försöka gå vidare från det här.

Vad säger ni?

364 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Återigen glömmer hon att säga att hon är en av de ytterst ansvariga som brustit. Likt krisen som verkar ha bara råkat drabba henne..

  Svara

   Precis, hon skyller inte på de anställda men hon skyller på Pingis och de andra i ledningen. Hon själv visste inget – trots att hon själv skröt i en intervju med Damernas Värld år 2017 att hon är så hård som chef att hennes anställda har sprungit ut från mötesrum gråtandes.

   Svara

    Tänk att vara den där förtvivlade medarbetaren som inte kunnat hejda tårarna – och sedan läsa den där hemska artikeln i damernas värld. Förnedrande.

    Svara

     Är det inte lite ironiskt att det är typ nästan exakt ett år sedan Hajen-gate och nu det här liksom 😂

     Undra om de är stolta på Prins Daniel Fellowship över Isabella som en av sina inspiratörer.

     Hon borde ringa dem och självmant be dem plocka bort henne.

     Svara

      Tycker hon svarar bra. Ser inte heller hur hon ’sågar pingis’. Klokt svarat av henne.

      Svara

       Falskaste mediemänniskorna just nu:

       Cissi Wallin
       Isabella Löwengrip
       Linnea Claesson
       Yogagirl

       Svara

        Tycker inte IL hör till samma fack som cissi wallin eller linnea claesson alls. Går inte att jämföra, cissi & linnea har ju samhällsambitioner/ är politiska. På så sätt tycker jag cissis beteende är väldigt mycket värre.

        Svara

         Sant.
         Att gömma sig bakom fejkat samhällsengagemang för att lyfta sin egen person är så sjukt vedervärdigt att jag saknar ord. När man dessutom begår brott längs vägen förtjänar man en egen plats i helvetet.

         IL har iallafall varit straightforward hela vägen med att hon bara vill tjäna pengar. Även om det gick sådär…

         Svara

          IL har ju en ”stiftelse”, så hon försöker iaf ha ett sammhällsengagemang. så nog passar hon in där.

          Svara

           Bara för att du har en ”stiftelse” har du inte profilerat dig som samhällsaktivist. Isabella är företagare. Varken hon el yogagirl och man kan tycka vad man vill om dem går att peta in i samma fack sok cissi wallin eller linnea claesson.

           Finns ingen stiftelse! Har aldrig funnits. Var bara en ambition och ett påhitt för att skapa cred inför U.S flytten.

        Varför yoga girl? Vad har hon gjort, måste missat.

        Svara

         Vem är Efternamn08 tror du?
         Är det Bellas pappa? Mamma? Eller Pingis?

         Svara

        Hellre är jag nanny hos entreprenören isabella än hos vänsterfeministen cissi trots allt..

        Svara

       Hon duckar för ansvar genom att påstå att hon inte kände till missförhållandena. Vi pratar ett litet ägarlett företag och inte ett dotterbolag med 10 000+ anställda.

       Svara

        Men hon säger ju att det ändå är hennes ansvar och att hon önskade att hon vetat.

        Du har vittrat blod och vill att det ska bli ett blodbad av det.

        Ni är otäcka hela högen.

        Svara

         Det otäcka är att arbetsmiljön brustit och medarbetare farit illa. Det går inte att som ytterst ansvarig påstå att man inte känt till missförhållandena. Hennes tillkortakommande är alvarligt och hade någon anmält detta till arbetsmiljöverket hade de antagligen genast påbörjat en granskning.
         Detta har inte något med henne som person att göra utan hennes ansvar i sin roll som företagsledare. Att hon brustit i ansvarsfrågan gör henne inte till en hemsk person utan olämplig att inneha roller med ett personal- och ledaransvar.

         Svara

          Jaha! Och?

          Du säger ju inte vad hon sagt utan får det till något du vill att hon inte ska ha sagt.

          Du är så falsk med din neutrala stil men jag rakt igenom din BS.

          Svara

           Du får tycks vad du vill om mig kör hårt.
           Jag kommer aldrig att acceptera missförhållanden där den ena parten i form av ägare frånskriver sig sitt arbetsgivaransvar. Ägare/chefer innehar en maktposition i förhållande till sina medarbetare. Hur kan detta vara så svårt att förstå?
           Om du helt bortser från att detta specifika case handlar om IL kanske det blir enklare att förstå min poäng.

           Jag skrev ett svar som verkar ha fastnat. Du missar min poäng. Det handlar inte om vad jag tycker om en enskild person utan om hur IL agerar i sin roll som ägare och ledare. Om det är någon tröst går det tre på dussinet som är lika dåliga eller tom sämre på att ta rollen på allvar och göra rätt sak på rätt sätt.
           Vad du tycker om mig är ditt privilegium. Vad jag verkligen tycker om din kommentar väljer jag att behålla för mig själv.

           Fast systeryster har väl aldrig påstått sig vara neutral vg IL? Jag håller med om att hon inte är det men hon har aldrig utgett sig för att vara det heller.

           Jo det gör hon. Hon säger att hon är saklig och inte säger något om ILs person, men det gör hon hela tiden, SY erkänner det bara inte.

           Så sant. Och varje gång S.Y såg stollis så högg hon rent fullt på henne.

         Wow, vad bra för de anställda som drabbades att hon nu önskar att hon hade vetat.

         Svara

       Det är inte hon som skriver !!

       Svara

       Haha

       Svara

       ”Hon” ?
       Är nog inte hon som svarar här. 😀

       Svara

      Ironin tycker jag är att ni inte sett ignom camcam och hur hon aldirg har egna åsikter utan hon kopierar dom från sina läsare.

      Detta har hon fått kritik redan för tre år sen, hur hon alltid kopierar allt från andra och skriver det som sitt eget.

      Och nu vill hon inte heller ge credd till alla oss som genom åren gett henne info om IL båda här och på mail. Nä det är hon själv som gjort allt och hon behöver inte tacka någon. 🤷🏽‍♀️

      Hon kallar oss t.o.m för sina minioner.
      Så jäkla korkade vi är att vi inte fattat att vi byggt hennes kult åt henne.

      Svara

       Fast njaej. Håller inte med. Det enda faktabaserade som skrivits här handlar ju om isabellas siffror från 2016. Nån annan typ av granskning har jag aldrig sett, det är ju bara åsikter och lite mobbing.

       Svara

        Sant.

        Svara

       Obegripligt resonemang. Det har väl ingen betydelse vad C tycker? Hon är en moderator som leder paneldebatten och det gör hon bra.

       Svara

        Hahahaha…..😂😂😂

        Vet din idol att du tycker det? Att hon, C inte har några egna åsikter?

        Svara

      Sett det här? Apropå Hajen. https://www.instagram.com/p/B4hLa2unmke/

      Svara

    Bellas instastries…en tjej som hälsade på Bella NEG för henne! 😳😬😂😂😂

    Svara

     W.h.a.t.

     Svara

     Hon fick betalt

     Svara

     Haha ja jag såg så sjukt

     Svara

   Tänkte också på just den formuleringen – den skapar avstånd och indikerar att hon inte är en del av det, trots att hon de facto är den ALLRA ytterst ansvariga.

   Svara

   Vem äger ev varumärket Löwengrip?

   Svara

    Löwengrip Beauty AB äger tre varumärken:
    LÖWENGRIP, Löwengrip Care & Color och LÖW
    Och Löwengrip Beauty AB ägs till 100% av ISPI Holding AB som ägs 50/50 av Bella & Pingis

    Svara

     Vilket innebär att Pingis har ett kort i sin hand som hon kan använda i förhandlingarna. Bella vill nog inte förlora sitt eget påhittadeefternamn som varumärke 😅

     Svara

      Den största tillgången i Löwengrip Beauty är dessa varumärken – i första hand LÖWENGRIP.
      I övrigt är det inte uppenbart vad man skulle köpa genom att ta över Löwengrip Beauty.
      Bolaget har inga egna patent eller tillverkningsmetoder som de har ensamrätt till och de har ingen egen distribution som visat sig pålitlig och beständig. Den egna personalen är volatil och kan när som helst vara borta. Man saknar kunnigt och motiverat management.
      Och att Bella släppt till sitt eget namn som varumärke till ett bolag hon själv inte äger till 100% är märkligt. Hon som är så bra på avtal! Hon borde ha sett till att skaffa äktenskapsförord även med Pingis 🙂
      Varumärket Blondinbella ägs av Löwengrip Invest vilket är logiskt.
      Varför lät inte Bella LÖWENGRIP som varumärke för ligga i Löwengrip Invest också? Hon kunde licensiera varumärket till Löwengrip Beauty – för en krona om året eller annat belopp.
      (Att behålla varumärken och använda franchise är något som t ex IKEA gör – varumärket IKEA m fl licensieras av Inter Ikea Holding SA i Luxemburg som i sin tur ägs av stiftelsen Interogo som familjen kontrollerar).

      Svara

       Hade hon inte fimpat pappa Per då han påpekade att man inte kan använda företagens pengar som sin egen privata plånbok hade detta definitivt styrts upp bättre.

       Svara

       Tack för analysen, Anton! Det var det jag tänkte på idag också. Beautybolaget är en dålig investering i dagsläget men LÖWENGRIP är så starkt förknippat med Bella att det var dumt av henne att släppa ifrån sig det.

       Varumärkesmässigt: innebär det att hon inte skulle kunna använda LÖWENGRIP i andra sammanhang?

       Svara

        Ett varumärke skyddas för vissa varor och tjänster. Det gör att likalydande varumärket kan inregistreras för andra varor och tjänster om det inte föreligger risk för förväxling eller intrång i tidigare rättigheter. Bella har alltså möjlighet att använda LÖWENGRIP för varor och tjänster i första hand i andra klasser än klass 3.
        I fallet LÖWENGRIP så har Löwengrip Beauty skyddat varumärket för varor i klass 3:
        Tvål; Parfymer; Eteriska oljor; Kosmetika; Hårvårdspreparat; Tvålfria tvättemulsioner för kroppsrengöring; Naturliga oljor för parfymer; Parfymerade lotioner [preparat för toalettbruk]; Parfymerade oljor; Kosmetiska preparat för hudvård; Kosmetiska sollotioner; Ansiktsrengöringsmedel; Ansiktskrämer; Preparat för kroppsrengöring och skönhetsvård; Nagellackborttagningsmedel; Nagellack; Schamponeringsmedel; Hårbalsam; Torrschampon; Ögonbrynskosmetika; Antiperspiranter, deodoranter.

        Svara

   Men Bella och pinnig är ju ett suuper team som alltid kompletterat varandra perfekt och aldrig tjafsat, eller??

   Svara

    Pingis*

    Svara

    Tills nu!

    Svara

   Skulle inte vilja ha” henne ” som chef.

   Svara

   Kan även nämna att jag kommenterade där direkt efter hon lagt ut inlägget.
   Och mitt svar kom inte ens med.
   Vilket självfallet betyder att flera andra kommentarer också stängs ute.
   Det enda hon tar med är alla kommentarer som är trevliga med hjärtan.
   Om hon nu inte sitter och skriver ihop dem själv.

   Svara

    Mina två kommentarer kom inte heller med.

    Svara

   Jag tolkar texten som att hon inte alls ”lägger sig platt” eller tar på sig någon skuld, tvärtom. Hon skriver ju att hon inte varit närvarande (det är därmed inte hon som behandlat någon dåligt) och att hon och pingis har olika sätt/syn (det är Pingis och inte jag som är ansvarig för det dåliga) samt åsyftar att Pingis/någon anna (inte hon!) drivit företaget med fokus på tillväxt på bekostnad av arbetsmiljö.

   Svara

   Ja vad duktig hon är. Jag undrar vem som lärt henne dom här tricksen!?

   Svara

  En sak är väldigt tydligt: hon skrev inte blogginlägget igår. Som vanligt har hon bett någon annan skriva hennes inlägg.

  Svara

   Det där är säkert skrivet av pojkvännen!

   Svara

    Jag gissar Marisol…

    Svara

     Marisol har skrivit tidigare o det jag läste igår är inte hennes text

     Svara

    Jag skulle gissa på Marisol eller på en pr-kompis till pojkvännen.

    Svara

  Undra hur uttalanden som ”Ni skulle bara veta hur långt man kommer med några sedlar i sin hand” mm, smakar i hennes mun nu.

  Det är så kul att provocera och tramsa tihi, tills vinden vänder

  Svara

   När man växer upp och börjar inse att det finns en värld utanför sin lilla bloggbubbla börjar man nog ångra mycket man skrivit bara för att få lite klicks

   Svara

   …och att alla de där galna uttalanden finns dokumenterade och är så lätta att finna på nytt. Idag finns det många utspel hon önskar ogjorda, det är ett som är säkert!

   Svara

    Nä det tror jag inte hon gör men dom finns helt klart

    Svara

   Tidsfråga innan toalettbesökens kvittotorkande har ersatts med inkassokrav?

   Svara

  Det känns inte som att det är Bella som har skrivit inlägget…

  Svara

   Tänkte exakt samma. Tror hon får hjälp av ES år-ansvarige eller nåt

   Svara

    pr*, menade jag förstås 🙂

    Svara

    Det tror jag inte, tror hon anställt en krisexpert

    Svara

     Hon har inte pengar för att anställa någon.

     Svara

      Det vet ingen av oss, alla likvida medel kan inte vara slut då hade hon blivit satt i konkurs.

      Svara

      Plus att det är inte en anställning det är en konsult man tar hjälp av

      Svara

   Marisol som skrivit! Erik är för gammal för att skriva kommatecken efter första frasen, det är ett modernt skrivfel som kommer ifrån engelskan

   Svara

    Snygg analys

    Svara

    Haha! Exakt!

    Svara

    Marisol är väl inte purung hon heller…

    Svara

     Men kommunikationsansvarig för Löwengrip är hon fortfarande…

     Svara

      Kalle Anka titlar är något BB strösslar runt sig för att få människor att känna sig viktiga, speglar igentligen ingenting om vad arbetet går ut på.
      Gissar att kommunikationsansvarig = kaffekokare och fylla på papper i skrivaren.

      Svara

    ? Jag ser inget kommatecken i citatet ovan.

    Svara

     I Bellas blogg. I svenskan avslutar man en hälsningsfras med utropstecken eller ingenting. På engelska kan det vara kommatecken och då t o m stor bokstav i meningen under.

     Svara

     Hej på er,
     Sen kommer texten.

     Svara

    Kan också vara nya vd:n Gustav? Han har väl uppehållstillstånd i USA? Och är numera även t f vd för Beauty. Jeanette som först var tf under Pingis mammaledighet verkar ha hoppat av.

    Svara

     Jaaa, absolut! Tänkte inte ens på honom. Såklart det är han. Unga finanskillar överanvänder felaktigt kommatecken i hälsningsfras / Anonym 9:16

     Svara

    Plus att det står ”precis kört hem”. Antar hon menar Göteborg vilket hon inte borde kalla hem. Det är någon från Göteborg som skrivit. Det naturliga skulle ju annars varit att skriva ”har precis kört tillbaka till Göteborg”. Hmmmm..

    Svara

   Tror hon skrivit det tillsammans med någon inom PR/kommunikation. Vilket är vettigt när det är skriverier i media. Finns ju inget seriöst företag som går ut med information enbart från VD/ägare utan en kommunikatör är ju alltid involverad.

   Svara

  Inte en chans i världen att hon formulerat det där själv.

  Svara

   Finns inte på kartan, det är inte hennes ordförråd. Det vet alla som läser, det är Damage Control på hög nivå som gäller nu. Hon är avpolitiserad från att uttala sig och man måste noggrant välja hur man svarar med tanke på hur det ser ut i bolagen och framtida tillvaro.

   Svara

  Imponerad? Det ska ju vara en självklarhet. Att man blir imponerad säger dock rätt mycket om hur de flesta av oss upplever hennes karaktär att vara.

  Svara

   Det bör vara en självklarhet, ändå är det inte helt ovanligt att arbetsgivare inte tar ansvar. Dock gör väl de flesta som IL, mycket snack om ansvar och åtgärder men ingen förändring

   Svara

  Och nu ska jag ut och köpa SvD:s papperstidning 🥳😅

  Svara

   Jag också!!!

   Svara

    Gah min ICAhar inte fått in dagens SvD än så jag svänger förbi under lunchen igen.

    Svara

   Varför?
   Vill du ha dokument, haha

   Svara

  Tror hon inser att loppet är kört. Förvånande dock att hon öppet och så uppenbart sågar Pingis på sin blogg. I vanlig ordning yttrar hon sig om EVENTUELLA planer innan det klubbats igenom. Känns oseriöst. Tycker Pingis kommentar om att hon inte kommenterar eventuellt ägarbyte innan några beslut är tagna var en rejäl känga till Isabella.

  Det kommer bli Isabellas livsprojekt att återfå någon form av förtroende framöver.

  Svara

   Tror inte hon bryr sig om Löwengrip längre. Målet nu är att bli Isabella S.

   Svara

    Det tror jag aldrig kommer ske. Hon får nog vackert behålla flickvänstatus.

    Svara

     Håller med, men det har nog inte Bella fattat än. Där lär inte ens en skengraviditet räcka. Använder hon Natural Cycles?

     Svara

   Men det följer väl mönstret mycket väl? Isabella har alltid offrat sin kompanjon när det blivit fiasko. Hennes far, exman, Hajen och nu Pingis… de får ta smällen!
   Tror dock inte det är smart att göra detta mot pingis just nu…

   Svara

    Bra sagt. Du har helt rätt. Hon har klagat på alla i hennes liv.
    Odd fick ju mkt skit t ex. Han som stått där med barnen när hon varit ute och rest runt.
    Han verkar vara en bra pappa.

    Svara

    Och även NTH som hon lämnade i sticket i Urban Escape…

    Svara

   Sanningen är att det är Pingo som kräver att få bli utköpt från Kladdfabriken, hon har insett att det är kört.

   Svara

    Haha, ser bara den där barnprogramspingvinen framför mig nu – den perfekte VDn för kladdfirman!

    Svara

     Pingo och Kladdfabriken 😂

     Svara

  Det är tydligt att hon (med hjälp av Erik) skrivit något som låter bra utan att mena det. 🤷‍♀️

  Svara

   Som någon ovan skrev, det är nog inte Erik. Känns som det är skrivet av en yngre person

   Svara

  Jag känner tvärtom faktiskt Camilla. Isabella tar inget ansvar utan skyller över allt på Pingis. Det framgår väldigt tydligt i texten.

  Svara

   Jag tycker också det låter så. Försöker ge Pingis nån slags syndabocksroll och så hinta om att Bella minsann önskar köpa ut Pingis och när det är gjort kommer det minsann att bli frid och fröjd.

   Svara

    Det komiska är ju dock att oavsett att hon skyller ifrån sig – så säger hon inte att artikeln inte är sann.
    Vilket ju då blir lite motsägelsefullt när Bella tidigare sagt att de har det så otroligt bra på jobbet osv? Så hon har ju indirekt, återigen, avslöjat sig själv med att ljuga… Finns ju inget trovärdigt att hämta hos den människan känner jag.

    Svara

    Jag tror inte för en sekund att Pingis är något litet oskyldigt lamm, men att skylla ifrån sig på den andra som bella gör är fan inte okej!

    Svara

   Med tanke på att Isabella ytterst sällan ens bemöter sånt här – hon brukar mest bara ignorera och möta med kompakt tystnad – så är det här ett kliv i rätt riktning att i alla fall offentligt ta ansvar, oavsett vad hon EGENTLIGEN tycker…

   Svara

    Fast vad har hon för val? Hon är ju körd

    Svara

     Exakt.

     Svara

     Nja tyckte liknelsen med Trump häromdagen var ganska bra, både han och hon har gått iland med ganska omöjliga grejor, konstigt nog. Många har förlorat mycket på dem och bägge 2 verkar vara besatta av att sprida en bild av sin egna makt & rikedom.

     Underskatta aldrig besatta megalomaner och deras vilja att hävda sig, de har inga spärrar.

     Svara

      Skillnaden är att Trump har makt och rikedom.

      Svara

       Fast det börjar svaja rejält där också. Im🍑ment

       Svara

        Tror inte hans rikedom påverkas utav det.
        Han var ju rik innan han blev politiker.
        Problemet med korruptionen i USA är att många politiker har blivit rika PGA att de just blev politiker.
        Och det är just där felet ligger.
        Det är ju just därför demokraterna nu försöker sätta dit Trump.
        För att han ville utreda Joe Biden för korruption.
        Jag anser faktiskt att Trump gjort helt rätt. Finns otroligt mkt korruption bland politiker i USA.
        Vi är bara inte insatta.

        Svara

         Fast nu utesluter du en hel del information. Trump är själv korrumperad och vände sig till utländska makter för att vinna val och sätta dit rivaler, båda innan och nu när han själv är politiker.

         Svara

          Om man bara läser Aftonbladet och ser på SVT så får man den bilden ja. En vinklad bild.

          Svara

           Aftonbladet, SVT, CNN, New York Times och andra oseriösa medier 🙄🙄🙄

          Joe Biden är korrupt då hans son hamnade i en styrelse i Ukraina, där han tjänade brutala summor. Bara för att han är Joe Bidens son. Du kan själv se intervjun på Youtube under Hunter Biden.
          Ukraina anses vara ett utav det mest korrupta länder i världen.
          Idag har de en ny ledare i landet som försökt bli av med korruptionen.
          Men när Joe Biden var vice President under Obama så åkte han till Ukraina för att rädda hans son pga utredning mot hans son.
          Ett tips är att läsa på kring detta ämne. Jag har läst igenom 100-tals artiklar i ämnet.
          Från alla sidor.
          Inget du får från Aftonbladet eller SVT direkt.
          Du måste söka själv på artiklar från USA. New York Post. The Washington post.
          Och Tim Pool är en annan journalist du kan följa på Youtube.
          Han kom ut igår med ett klipp om detta kring Joe Biden och Trump. Han är inget trumpfan ens. Så han är inte partisk på något sätt.
          Men ska inte sabba tråden om detta. För det handlar om Blondinbella.

          Svara

           Det är möjligt att Hunter Biden erbjöds möjligheter som han inte hade erbjudits om han inte hette Biden i efternamn och var Joe Bidens son. Det händer hela tiden och är tråkigt men inte olagligt och framförallt implicerar det inte att Joe Biden är korrupt.

           Det är inte heller därför Trump anklagar Joe Biden för korruption, utan enligt Trump ska Biden ha erbjudit en stor summa pengar till Ukraina för att de skulle stoppa utredningen av Burisma (företaget där Hunter Biden satt i styrelsen). Detta har inte bevisats, och såvitt jag vet anses stödet för detta påstående vara mycket svagt. Länka gärna till en artikel i Washington Post eller New York Post som säger motsatsen, om du läst någon sådan.

           Och ett tillägg: Om Trump anser det vara nödvändigt att utreda Joe Biden för korruption så måste han göra det utan att på ett olagligt vis missbruka sin maktposition. Att villkora militärt bistånd som tidigare godkänts av kongressen för att få hjälp med att utreda en politisk motståndare är naturligtvis inte okej, oavsett om Biden gjort fel eller inte.

           ”Men när Joe Biden var vice President under Obama så åkte han till Ukraina för att rädda hans son pga utredning mot hans son.”

           Obama har ingen son, eller menade du, *sin son, som I Bidens son?

           Elin har rätt. Poängen är att media hatar Trump och rapporterar oärligt.

           Trump är förvisso en obehaglig person som överdriver och skarvar. Han förtjänar kritik och det är bra att makten granskas, men mediarapporteringen är grovt oärlig. Det är tråkigt att ansedda mediehus i USA är beredda att offra sin trovärdighet för att de hatar presidenten som trots allt är folkvald enligt gällande regler. De vill bara ha demokrati om folket röstar rätt.

           Svenska journalisters rapportering av detta går till så att de varje dag översätter några osammanhängande rader från cnn.com, wapo.com och nyt.com och avslutar med en käck kommentar. De tycker alltid att demokraten är bättre än republikanen, vad de än sagt och gjort. Därför kommer de alltid tycka att Biden är bättre än Trump även om Biden skulle bevisas vara hundra gånger mer korrupt.

           Trump och Bidens uppsåt i deras kontakter med Ukrainare kan man tro olika saker om. Utredning pågår av bägge och i nuläget räcker inte bevisen för att senaten ska avsätta Trump. Dessutom är ”maktmissbruk” en odefinierad term och republikanska senatorer lär hög tolerans för en president från sitt eget parti.

           Deepthroat

           Kan du ge ett par exempel (länka gärna) på när något av de stora mediehusen publicerat oärliga nyhetsartiklar eller nyhetsinslag om Trump?

           Deepthroat / 12:00
           Mar: Här är 96 exempel med länkar till källor.

           https://sharylattkisson.com/2019/01/50-media-mistakes-in-the-trump-era-the-definitive-list/

         🤣

         Svara

       Trump har varit besatt av att visa att han har just pengar. Forbes som undersökt och skriver om pengar och makt har aldrig mött en person som han som dessutom ringer dem och försöker få dem att trissa upp beskrivningarna av hans förmögenhet.

       Trump är den enda person jag känner till som varit så hårt skuldsatt att man inte kunde förklara honom för bankrutt med tanke på följderna dvs att han skulle dra många med sig i fallet. Det är inte dåligt, snarare ett farligt tecken på att han gick för långt, långt dessförinnan.

       Trump har lyckats förlora på Casinon på den enda position där det finns vinnare vid ett casino dvs som ägare. Osv. Det kommer nog att komma fram en del intressanta historier även där så småningom. Han är bra på gyttjebrottning och att dra ned människor till hans nivå, där han själv är kung.

       Vet inte så mycket om hur rik Trump är mest det som står ovan. Vilket kanske kan gestaltas med säkerhetsbältenas Klickins på Trumps flygplan helt i guld sa han utan att tänka på hur mjuk metallen guld är och att det inte skulle fungera. Mycket är dock täckt av en yta av bladguld eller mikronsmala lager av just guld. Auuu auuu.

       Trump har makt och rikedom samt en väntande riksrätt. Lilksom en historieskriving om honom som knappas lär vara nådig. Vilken makt och rikedom har han då?

       Svara

        Sluta tro på skrönor.

        Svara

       Svara

    Det ökar uppmärksamheten kring henne & allt verkar handla om just det.
    Andra & annat verkar vara sekundärt. Tror att den tillfälliga ”kommunikationen” med marknaden handlar om just det.

    Att stegra nivån av oförutsägbarhet när marknaden lärt sig hur hon sprider sin avskräde.

    Svara

    Jag tycker hon bara erkänner att situationen sett ut så och ger de anställda rätt i det, men i samma mening säger att allt är 100% Pingis fel så nu ska hon ta över helt och göra allting bra.

    Svara

     Hon är tvungen till det. Hade inget val.
     Som företagare går det inte att sitta tyst eller förneka när missförhållanden för anställda kommer fram, då blir det bara ännu mer uppmärksammat.

     Titta bara på avslöjanden kring Espresso House. Det är klart att det skadar företaget och dess varumärke.

     Svara

      Hon är inte tvungen att skylla allt på P. Hon kan erkänna problemen och säga att de har mycket att jobba på och att det är en prioritet för henne framöver att få bukt på dessa problem, UTAN att hänga ut någon och skylla allt på den personen.

      Svara

       Word

       Svara

    Det där blogginlägget skrevs bara för att desperat försöka rädda det som räddas kan.
    Allt är rejält i gungning nu.

    Svara

   Bella kastar Pingis under bussen utan att tveka. Uppenbart har Pingis velat bli utköpt under en längre tid. Man håller sådana förhandlingar internt men Bella kan aldrig vara tyst. Hon är så mycke EGO och impulsiv att hon inte ska ha kompanjoner ville turerna runt expojkvänmen, sommarprogrammet, avhoppet från de nya lokalerna, USA m m visar. Att Isabella nu kastar Pingis under bussen kan innebära att Pingis kan kräva skadestånd från Bella. Är det därför hon nu rensar ut allt hon äger för att det inte ska finnas något att utkräva? Och att avsluta med att artiklarna tagit henne hårt är så korkat. Det finns mängder med smaskiga citat från henne. Dessutom är den meningen tillagd i efterhand. Hur kommer det sig att Jonas Palm hoppade av? Isabella kan inte driva företag, hon är bloggare som hade lite pengar. Hennes bloggsvar som hon haft tid att förbereda är korkat men symbios för Bell.

   Svara

    Hon kan och kommer offra vem som helst om det behövs. Om jag var Marisol och Vd-Gustav skulle jag lägga benen på ryggen!

    Svara

    Tycker Pingis har stoppat huvudet i sanden och låtsas som ingenting nu när det blåst. Visst hon är mammaledig men ändå en av två ägare. Och det är väl hon som bossat runt i Sverige medan Bella varit i NY eller på någon annan resa så helt oskyldig är hon nog inte.

    Svara

     Ett väldigt försvarande av Pingis här. Personligen så tror jag att hon är värre än Bella. Iskall, beräknande och högfärdig.

     Svara

      Exakt!
      Hon är slug också, så jag tror att hon tänkt ut en plan ifall hon skulle få Bella emot sig.

      Svara

      Håller med, tror Ping Pong är den mest uträknande. Men att starta krig med IL är något Ping Pong inte kommer vinna, för alla vet ju hur hon hittade på alla falsarier om Maffia, kidnappningsdömda som åkte utanför huset och hur hon i en live sände från Arlanda och berättade hur han lurat maffiaklaner på stora pengar och måste leva i landsflykt resten av livet. Såg Hajen på Strandvägen 1 härom dagen så han är inte på flykt. Ping Pong kommer få sin beskärda del och hängas medialt av IL. Det kommer hittas på värsta löpsedlar som kommer dominera på Expressens löp varje dag…

      Svara

   Det är VD:n (Pingis i detta fall) som är ansvarig för personal och arbetsförhållanden. Att Pingis kommer så lätt undan tycker jag är skandal. Att Isabella inte är en bra och närvarande ledare är ingen överraskning men för de anställda tror jag det är Pingis som varit chefen. Så pinsamt alltihop. Bra att det kommer upp till ytan!

   Svara

  Som jag skrev i inlägget igår så skriver hon tydligt att de är TVÅ ägare med två visioner, den ena har jagat tillväxt (tydligen hon?) och att hon inte varit så närvarande (kanske lika bra, för se hur det gått med Löwengrip invest, där hon varit närvarande!). Och detta är en av anledningarna till att hon vill köpa ut den andre ägaren… Även om hon skriver att ledningen brustit så får hon det att låta som att allt Pingis fel, och inget Isabellas. Det blir bara pannkaka av det hela.

  Svara

   Och senare har hon lagt till ”Hej på er” (för att göra inlägget mer personligt) och ”Detta har tagit hårt på mig” (för tydligen tog det inte tillräckligt hårt på henne när hon först skrev inlägget??). Alltså….

   Svara

  Kvinnan går verkligen över lik…

  Sin pappa, Elaine, Odd, Hajen och nu Pingis..

  Samtliga har hamnat under bussen så att säga och BB fortsätter som ingenting hänt…

  Den enda hon inte svartmålat är väl hennes första ex Nils..?

  Svara

   Vad gjorde hon mot Elaine? Jag vet att de inte umgås längre men gjorde hon ngt ont mot Elaine utöver det? (Riktig fråga, ej retorisk)

   Svara

    Isabella förde vidare förtroligheter/hemligheter Eleine delat med henne till flera andra kompisar. En av kompisarna berättade detta för Eleine och relationen förstödes. Isabella kan inte hålla hemligheter, hon kan inte hålla käft.

    Svara

    Blev inte Bella sur över att Elaine hade skrivit om henne och gillis i sin bok? Elaine hade tagit med det pga av att hon inte tyckte man ska prata om barns snoppar och Bella blev arg då hon tyckte Elaine kunnat prata direkt med henne om det.

    Svara

     Precis. Där var det snarare Elaine som inte betedde sig helt ok

     Svara

   Det enda som betyder något för Bella är pengar.
   Människor är bara medel för henne.
   Och när hon inte har egna pengar längre så hänger hon på någon som verkligen har pengar. Mycket pengar.
   Det borde blinka rött i alla system för den som har något att göra med Isabella Löwengrip.

   Svara

   Ja det där med hennes pappa är verkligen konstigt, något år senare så började hon ju umgås med han igen som ingenting, har full förståelse för att man bryter kontakt med en förälder som man inte mår bra av eller av andra orsaker, men att hänga ut han på då typ Sveriges största.. Ah eller iaf stora blogg, och sedan kanske be om ursäkt privat och sen umgås igen, är ju jättekonstigt. Eller dom kanske var med på det båda två? ”Pappa snälla kan jag få hänga ut dig i min blogg det kommer dra massa läsare”? ”ja okejdå hjärtat”.

   Svara

    ”Pappa snälla kan jag få hänga ut dig i min blogg det kommer dra massa läsare”? ”ja okejdå hjärtat”.

    Sluta fantisera, hon krossade hela familjen.
    Konstant förtalsskriverier och lögner under flera år på hennes dagbok.
    Saningen var att hon inte gillade att han satte ner foten och sa att hon kan inte köra vidare så som hon gör.
    BB kan ingenting om siffror eller ekonomi fast hon gärna vill framstå som guds gåva.
    Backa och kolla igenom bokföringen i alla hennes bolag de senaste 15 åren så får du se kreativ bokföring på hög nivå för att trixa bort privata utlägg och kostnader som saknar underlag.
    Det pappa Per sa gillades inte och istället skulle allt klaras själv och nu 10 år senare ser vi resultatet.

    Svara

   Erik borde ju fått berättat för sig att Bella kastar folk under bussen till höger och vänster. Till skillnad från alla andra som hamnat där har Erik råd att köpa tystnad. Köpt tystnad tror jag är plan B i excelarket som benämns ”Kärlek och relationer”. I framtiden får hon säkert söka miljadärer utanför Norden, polarna Selin och Stordalen kan lätt göra det svårare för henne att dejta den ekonomiska eliten i Norden.

   Svara

  Det måste vara med Eriks hjälp hon fick till detta slipande bemötande. Hade hon själv suttit på sin kammare och kommit på ett svar så hade det sett helt annorlunda ut. Detta var ett moget svar, något Bella har gång på gång bevisat att hon inte är. Tur att hon har Erik som hjälper henne med den biten, till skillnad mot Pingis som svarade helt enligt hur hon och Bella egentligen är.

  Svara

  Måste bara ge Camilla otroligt mycket cred för det jobb hon lagt ner för att föra fram bevis på bluffsiffrorna och andra lögner. Det är starkt gjort. Du har fått utstå mycket hat på vägen, men nu vet hela Sverige om hur det ligger till och det är tack vare dig.

  Svara

   Plus på den!

   Hejja CamCam 👍

   Svara

   Håller med ovanstående 💖

   Svara

   Ja, och alla som tvivlat på Dolly. Skönt med upprättelse. Undrar om fler fd anställda gömmer sig bland anonyma kommentarer här.

   Svara

   Skämtar du? Tycker du att drev förtjänar rosor? Känns så gott att vi är så många fler som tar avsteg än klappar med i denna hets. För ni inser väl att ni inte är i majoritet?

   Ingen av er är heller särskilt läskunniga. Det ingen fakta vi hittar här, det är spekulationer, elaka påhopp, kvinnoförnedring och momshaming.

   Svara

    Det kan va bra med drev också om du nu vill kalla det så. Det är tufft som det är redan för unga människor idag. Att våga ta upp orättvisor och mobbning på sina arbetsplatser är extremt viktigt. Många trygggheter som förut funnits i en anställning finns inte längre. Det har blivit ett mycket hårdare klimat.

    Sen är det fakta att Bella ljuger. Det finns mängder med bevis på det. Mestadels i hennes egna kanaler. Och dra inte in ordet mom-shaming i detta för det är det inte.

    Svara

     ”Det kan vara bra med drev också om du nu vill kalla det så. Det är tufft som det är redan för unga människor idag.”

     Du inser inte själva motsatsen i det du skriver? Läser du själv alla kommentarer här? När kommentarerna gång på gång handlar om hur hon inte tar hand om sina barn, att hon är ful, ljuger och inte förmögen att klara sig utan sin rika pojkvän. Detta initieras av C genom spekulativa inlägg. Man kan inte själv utropa ”fakta”. Och dessutom inte presentera ”fakta” genom valda delar utan att presentera en helhet.

     Inga rosor för mig men skämskudde till er!

     Svara

    Så det är inte kvinnoförnedring att anställa unga, oerfarna tjejer med lågt lön och osäkra/icke existerande avtal?

    Svara

     Jag föredrar att utgå från att vi alla är MÄNNISKOR. Man ska inte anställa unga, oerfarna människor med låg lön och osäkra avtal. Jag gör ingen skillnad på kön då det är helt oväsentligt. Man ska behandla ALLA på SAMMA sätt.

     Svara

    Drev? Kära Ewa ta helg nu

    Svara

     Kära du, det är alla camcams minioner som ska ta helg nu.

     Svara

    Ewa, vi är måga som ser men hänger inte här för dom är för obekväma med drev och pecis som du säger så förutom sifforna om hennes läsare så har det inte varit någon FAKTA utan bara rykten och elaka spekulationer.

    Svara

     Du är pinsamt naiv.

     Svara

  Vad handlar det om för summa hon isf får köpa ut Pinis med?
  Räknar man på vinsten gånger fem? Gånger tio? All inventering?

  Nu behöver vi en kunnig!

  Och svar på VART Bellsan ska få dom pengarna ifrån?😂😂😂

  Svara

   Det är väl denna möjlighet till stor affär hon blänkade om för ett par veckor sedan. Hon kan aldrig hålla tyst. Nu kan Pingis bevisa ännu mer att Bella har sänkt bolagets värde och det kostar.

   Svara

    Ja precis, hon skrev något om sitt livs största affär

    Svara

   Man brukar räkna vinsten gånger fyra.

   Svara

    Det har hon inte råd med väl

    Svara

     Ingen insyn i hennes ekonomi, men hon kan ju också låna på bolaget. Inget man behöver casha, men det vill ju till att banken ser en potential och trygghet i köpet.

     Svara

    Förra årets omsättning speglar inte verkligeheten, man trixade med lagret för att det skulle se snyggt ut i slutet av året.
    Sedan var BB i behov av cash och krävde att få utdelning av pengar som istället skulle behövas kvar för att snurra vidare bolagets affärer.
    Beauty finns inte om 2 år.

    Svara

    När det gäller Isabella så tänkas bara omsättningen så omsättningen x 4 😂

    Svara

    Vilken vinst? Om omsättningen blir 40-45 mkr 2019 så går väl bolaget snarare med förlust?
    Och 2018 års resultat innehöll vinsten av lageröverföringen till Dermarome.
    Utan den transaktionen skulle Löwengrip Beauty ha gått med förlust även 2018.

    Svara

  Som nån roligt skrev; hur Bella pratat om att hon inte orkar lyssna på folk.. Men nu kanske det är vi som går mitt i hennes meningar och ursäkter!
  Karma
  Det finns mängder av bra ordspråk som Bella verkligen förkroppsligar.

  Svara

   Idag skulle hon göra vad som helst för att få lyssna till sina fans, men jag vet inte om det finns så många kvar som pockar på hennes uppmärksamhet?!

   Svara

  Jag har så svårt att förstå att ES går från stabilt familjeförhållande till Bella med hennes inre och yttre kaos. Det har inte stora förutsättningar att sluta bra. Men han tänker sannolikt inte med sin större hjärna.

  Svara

   (Om vi nu ska prata om Erik så var det nog inget ”stabilt” förhållande/äktenskap. De bodde redan på olika adresser. Erik har dock valt (hitills) att inte vara en offentlig person så att spekulera om honom, just med tanke på hans barn, känns inte ok)

   Svara

  I sitt senaste blogginlägg skriver hon:
  ”Här vet jag att medarbetare har hamnat i kläm och det är tydligt att styrningen från de ytterst ansvariga har brustit. Det är också en av anledningarna till att det idag förs en dialog om hur ägandet ska se ut i framtiden.”

  Detta tolkar jag endast på ett vis:
  Pingis är under bussen!
  (+ att Bella har en spööök skrivare)

  Svara

   Med all rätt. Pingis har ju trots allt varit VD ända fram tills nyligen. Hon om någon borde dragit i handbromsen.

   Svara

    Det är inte med all rätt. Det är IL som är den stora visionären som har alla idéer. Det är hennes forte. Tror ”styrningen” (ledningen) agerat precis så som IL önskar. Det är som vi redan vet väldigt lätt för IL att avsäga sig allt ansvar. Hennes retorik nu är samma som förra hösten.

    Svara

    Men VD är ägarnas redskap.

    Svara

    Problemet är nog att att Simon försvann och sedan pingis samt att Isabella bara ägnat sig åt sitt utseende. Marilynlooken.

    Istället för att rädda sitt företag. Gå kurser
    Utbilda sig och sin personal. När hon skriver att hon ska bli mer personlig blir det nästan lite äckligt. När hon visar upp sig i pyjamas. Alla bilder i bilar när hon visar benen. Jag vill inte ens fortsätta. Det är så långt ifrån feminismen man kan komma och liknar en femtiotalskvinna.
    Inte ett ord om Ellos och Borås? Nu är det faktiskt synd om Bella som inte verkar förstå bättre än att stå i ett badrum fungerar inte. Att vara sexig i en soffa behöver inte en framgångsrik kvinna befatta sig med. Nu när Simon och Pingis är borta har hon bara Erik och Marisol kvar och kanske har hon erbjudit Erik att köpa Pingis andel och DÄRFÖR går ut i alla tidningar nu för att rädda det som finns kvar och nu när hennes pappa inte längre finns vid hennes sida så har hon valt Erik.

    Detta känns inte bra att hon lägger sig så platt. USA var kanske ren desperation och att hon borde bett sin personal om hjälp i stället för att fly! Minns ni hur hon gullade med nordeachefen där på Gotland där hon också visade upp Erik. Festen! Det var nog just där USA lanseringen sprack för Kyle var ju också där. Isabella spelade och i spel finns bara förlorare’
    Alla kritiserande fick höra att vi var äckliga nätttroll. Gamla och bittra och avundsjuka. Det fanns ingen substans i hennes delade inlägg på den här tiden. Om ni minns mobilskalen. Det började gå utför redan i februari uppe i Åre. Hon är i dagsläget så långt ifrån en förebild man kan vara och jag tycker inte att hennes följarskara känns äkta eller genuin längre.
    Hon släpper taget om hela sitt liv och det är inte roligt längre. Hoppas hon får hjälp med företaget och sig själv och att det blir ett avslut på hela den här cirkus Bella! Det börjar bli en förnedring utan dess like!

    Svara

   Så konstigt formulerat, ”DE ytterst ansvariga”, borde varit ”VI ytterst ansvariga”

   Svara

    Bella tar aldrig ansvar, det är alltid offerkofta.

    Svara

  Kommentar i hennes blogg…
  🤣🤣🤣🤣
  Förstår inte BB ironi?!
  Att godkänna en sådan kommentar är ju helt befängt om man har lite hjärnceller..

  ”Jag tror inte på deras anklagelser Bella! Jag vägrar göra det!jag är så förtjust i dig och som sagt, har sålt aktier från min pensionsportfolj för att stödköpa dina produkter! Jag har spenderat över hundra tusen på smink och produkter från Löwengrip, och vet att SvD måste vara fejk news.

  Detta rapportage är inte sant. Du måste ha varit världens bästa chef! Det som händer till dig är exakt samma som händer Trump i USA, media hittar på saker för att få en duktig driven manniska som dig och honom att ser ut att vara så hemskt. Jag vet att det är inte sant! Du är som Trump, snäll och tänker alltid på andra förra dig själv!

  Jag gör så här, jag startar kickstarter eller funded by me ikväll. Vi måste hjälpa dig mer än nånsin!!

  Älskar dig!!

  Heja Bella! Du kommer att krossa dessa ljugande ex medarbetare! Dem är losers, du äger”

  Svara

   Griplööw?

   Svara

    Förmodligen!

    Svara

   Här är jag lite mer osäker. visst kan det mycket väl vara ironi… eller så är det
   -tecken från en megaloman med fullt utvecklat storhetsvansinne som hysteriskt kommenterar sig själv i andra och tredje person sedan mycket länge… men kännetecknen är och förblir desamma

   Kan mycket väl tänka mig att det kan vara trollets försvarstal till sig själv. Då hela IL-sfären har en fjäderhatt av synnerligen underliga vinklar, som från ett väldigt underligt fjäderfä.

   Just densiteten på galna Pro-IL kommentarer måste rimligen komma någonstans ifrån. Har någon en bättre förklaring, berätta gärna …

   Svara

    Denna person har larvat på Bellas kommentarsfält ett bra tag och hen är även läsare här på Bloggbevakning (hen skrev det några veckor sedan i Bloggbev-kommentarsfältet).

    Svara

   Ha ha. Skulle nästan fått Kim Jong Un att rodna.

   Svara

  Men… hon skriver i slutet att hon vill köpa ut pingis för att sköta företaget på IL sätt samtidigt som hon tydligt skyller företagets fulspel på Pingis. Summeringen är att hon vill köpa ut Pingis för att ta över Löwengrip för att kämpa för medarbetarnas rättigheter. Och jag kan sätta både vänster och höger hand på att det inte är anledningen till att hon vill köpa ut Pingis. Jag tror IL faktiskt struntar fullständigt i de som jobbar där. Hennes fokus är expansion och pengar för att bli världens mest framgångsrika kvinna.

  Svara

   Falskare än såhär tror jag inte man kan bli

   Svara

  Hennes inlägg som ligger ute nu är inte det första som publicerades igår Kväll. Hon eller någon annan har ändrat det.

  Svara

  Krishantering delux. Isabella vill nog inget annat än att skylla på att vi fd anställda inte har varit ”rätt matchning” eller ”måste ha missförstått” osv. Men hon har inget annat val just nu än att lägga sig platt. Hon vet att många människor sitter på historier om hur både hon och Pingis behandlat folk. Vill hon slippa framtida artiklar om det behöver hon verkligen backa.

  Och nej det är självklart inte hon som skrivit inlägget. Men det behöver man inte ha jobbat nära henne för att förstå.

  Svara

   ”Vi fd anställda”. Tell me more, har du varit en av de drabbade?

   Svara

    Ja, Dolly har varit anställd hos Isabella.

    Svara

   Det kommer fler avslöjanden, eller hur?

   Svara

   Eller så kommer det framtida artiklar ändå?

   Svara

   Det jag skulle vilja veta här.
   De anställda nämner väl inte någon vid namn?
   Så man vet ej ifall det är Pingis eller Bella som varit jobbig och elak mot de anställda.
   Bella skyller ju ifrån sig på Pingis. HUr skulle du beskeiva detta?

   Svara

    ”I ledningsposition” lär ju också innefatta Simon…

    Svara

     Ja, i Löwengrip Invest.
     Sista jobbet var ju som COO vad det nu innebär i en så liten organisation.
     Jag har svårt att tro att Simon hade hand om att leda och fördela arbetet.
     Det var nog mest sång och dans.
     Bristen på ledarskap gäller vad jag förstått främst Löwengip Beauty.

     Svara

  Btw vilket år blev isabella skild från odd?

  Svara

   Typ i våras va?

   Svara

   2017, tror jag.

   Svara

    Det var väl då de gick ut med skilsmässa, men de lyckades väl inte skilja sig förens i år eller slutet på förra året?

    Svara

    Skilsmässan gick inte igenom 2017 utan dröjde minst ett år (6mån sep har man som gifta med barn).

    Svara

    De gick väl isär 2017,men de va ju inte förens i vintras/våras det gick igenom på papper då Isabella lr Odd inte verkade ha skickat in alla papper till tingsrätten i tid..

    Svara

  Det där blogginlägget har Isabella fått hjälp med att skriva!

  Svara

  Det är möjligt att Isabella inte vetat vad som pågår, hon har ju mest lajvat jetsettare i Frankrike och USA det senaste halvåret. Det är ju dock ingen ursäkt för att inte ha koll, men huvudansvar för arbetsmiljön ligger på VD (även om man kan delegera ut delar av det) och det är det väl Pingis som har varit. Isabella ska skämmas för att hon nu får äta upp alla ”jag bryr mig inte om nån som inte är intressant för mig personligen”, uttalanden om personal som springer ut gråtandes och sin allmännt dryga image där hon skiter i både kritik och andra människors känslor. Kul att ha den attityden så länge allt ser ut att gå din väg, inte så kul nu när skiten träffat fläkten. ALLA samarbetspartners som dragit fram Isabella som nån form av exempel på lyckad entreprenör, ledare och arbetsgivare ska skämmas ögonen ur sig för att man inte gjorde nån hemläxa överhuvudtaget. Läs människans blogg så förstår ni precis hennes ”kompetens” och människosyn.

  Svara

   Jag förtydligar gärna: Isabella har alltså i egen hög person varit involverad i situationer som åsyftas i artikeln. Utfrysningar, mobbning, verbala påhopp. Hon har inte varit omedveten om hur hon behandlat folk. Gör inte henne en tjänst och gå på den bilden, snälla.

   Svara

    Ok, jag betvivlar alltså inte att IL har varit fullt delaktig i detta utan menade att hon ju i hög grad verkar ha haft fokus på sitt lyxresande i världen, snarare än vad som händer på kontoret. Men betvivlar inte att hon har stor förbättringspotential som chef, för att uttrycka det snällt. För övrigt tycker jag att tidningarna borde sätta åt Pingis hårdare, hon har ju som sagt varit operativt ansvarig.

    Svara

     Men artiklarna tar upp även Invest och de fejkade siffrorna och det har Pingis inget med att göra. Sedan har Bella förstört för Nordin Tech House med säkerhetstjafset i de nya lokalerna. Som gjorde att även Beauty flyttade. Bella styr mycket då hon även har makt genom att Beauty är uppkallat efter henne.

     Svara

    Dolly, kan du inte kontakta SvD med respons på hennes bortförklaringar?❤️

    Svara

    Det finns även fd vänner som kan vittna om utfrysning och mobbingtendenser hos IL.

    Svara

     Jag funderade just på vart hennes nyfunna vänner tog vägen. De som hon lärde känna på Lidingö. De verkade göra mkt ihop

     Svara

    Av intresse, hur många anställda handlar det om som blivit utsatta för detta beteende?

    Svara

    Såg ditt svar här nu. Jag ställde precis en fråga till dig om detta. Men såg att du svarat här.

    Svara

  Att skylla på andra så har det varit från första början. Det är rimligen vad man kan förvänta sig av ett troll + att hon själv har lidit oerhört & att hennes familj med små söta barn drabbas. Barnen är rädda och har svårt att sova…. kan ev. tillkomma.

  Svara

   Så denna reaktion är från början lite avvikande … Gissar att vi får vänta och se hur trollet utvecklar det hela.

   Svara

  Klassisk krishantering. Man diskar av ärendet eller situationen effektivast genom att ta allt ansvar och lägga sig platt. Att inte gå i försvar är bästa sättet.

  Behöver inte betyda att man lärt sig ett enda dugg. Eller tar ansvar för ett endaste dugg, egentligen.

  Svara

   Absolut, men tidigare har Isabella inte ens varit kapabel till DET! =)

   Svara

  Härnäst startar Cissi och Blondinbella (och Linnea?) ett projekt ihop: ”vi blev häxorna som måste ’brännas'”. Svart-vita foton på ledsna fejs och gripande texter i en antologi

  Svara

   Sedan går de ihop och startar Eastwick Invest.

   Svara

   Ödlornas fest och sedan …
   -tappar de svansen (och det är alltid forna vänner som är köttoffren)

   Svara

   Patriarkatet!

   Svara

  Jag har ju tenta i eftermiddag! Varför händer det här nu?! Kunde det inte vänta till nästa vecka när jag ska åka tåg?!

  Svara

   Ingen som noterat Bellas mismatch igår vad gäller kläder på lanseringseventet i Oslo? Hårets totala brist på volym och Hollywoodglamour? Brun utan sol i facet och egen sminkning? Nog är det en ny Bella vi ser, går inte att jämföra med den Bella som körde event i Gbg bara för nån vecka sen. Kanske är så att hon verkligen inte kan klä sig snyggt själv, eller har hon helt enkelt inga snygga kläder kvar efter alla returer och försäljningar av garderoben?

   Svara

    Bilder på det..?

    Svara

      Alltså det här kan vara den mest komiska intervjun jag sett med hen en? SE DEN!! Bella har alltså varit mycket i Norge och särskilt Nordnorge utan sociala medier och dragit på sig kängorna och vandrat. Hahah alltså NÄR??!

      Svara

       När hon var tillsammans med Odd. Men hon kan inte nämna någon specifik plats. Hon får det att låta som hon även nu går på tur.

       Svara

       Shit vad hon fyllt läpparna.

       Svara

      Hon får frågan vilket ”berg hon besökt” då hon säger att hon brukar åka g Norge o vandra. Det kunde hon inte svara på utan tramsade bort med flams
      Å så säger hon att barnens morföräldrar pratar norska ??? Say whaaaat? 🙄

      Svara

       Farföräldrar måste det vara, Odds släkt är väl norsk.

       Svara

      ”Man har” säger hon hela tiden.

      Kan hon inte säga ”Jag har gjort fel”?

      Svara

      Det här var plågsamt att genomlida. Vad är det som pågår med hennes inövade gestikulerande och konstiga munrörelser? Det är tydligt att hon anlitat någon att få hjälp med hur hon ska kommunicera men ack så dåligt det går. ”Man, man, man, man *hysteriskt flabb*”. Vidrig är vad hon är. Burr

      Svara

    Utan att veta hur hon såg ut så är jag tämligen övertygad om att IL inte har någon känsla för färg och form och det är därför hon har tagit hjälp av stylist och MUA.

    Svara

    Tyckte hon var skitsnygg. Gillar hennes mer avslappnade stil utan tantdräkter och megafluffigt hår.

    Svara

   Cissi Wallinkaoset lär fortsätta nästa vecka. Så du lär ha något att läsa då också. Men annars så rekommenderar jag en god bok under tågresan.

   Svara

    Haha tack, men jag är inte så intresserad av CW 🙂

    Svara

  Tycker att det mest intressanta är att Isabella inte längre kontrollerar narrativet. Hon reagerar på andras beslut och handlingar. Så var det inte förut. Tidigare var det hon som styrde pressen.

  Svara

  Läste precis i ILs blogg, hennes svar från artikeln i SvD. Hur ska jag tolka den? Ger hon en känga till Pingis gällande det som hänt kopplat till arbetsmiljön?? Wtf.

  Svara

  Ja du, intressant att värdera det bolaget. Allt är på minus förutom då en goodwill-post. Och det är Löwengrip, eller. (Badwill-post?)
  Nytt decennium snart, lite symtomatisk. Ut med de gamla in med de nya.

  Svara

  Men det är ju inte hon som skrivit detta! Det är Marisol. Och ja, jag vet detta. Säker källa.

  Svara

   Alla fattar att Bella inte skrev det själv.

   Men hon måste ha framför vad hon ville ha sagt och godkänt att texten publicerades på bloggen, oavsett om Marisol, Alex Schulman eller Percy Barnevik skrev den åt henne… 😄

   Men berätta gärna hur du kan vara så säker på detta. Är Marisol din säkra källa eller har du bara hört skvaller?

   Svara

  Bella har ju ett antal ggr skrivit i bloggen hur ”dålig” hon är som chef. Hon har erkänt att hon varken har kompetens el intresse att sätta sig in i ekonomi och personalfrågor. Om man nu vet att man inte tänker engagera sig i den biten så är den bästa investeringen man kan göra att kosta på bolaget kompetenta underchefer. Bella och Pingis har medvetet snålat och inte anställt kompetent folk vilket självklart slutar med disaster när de två ytterst ansvariga inte tar sitt ansvar utan bara fnittrar,slänger med håret och kör sitt eget race som inte ryms inom bolagets ekonomiska ramar. De har ju försökt att avyttra ILB men inte lyckats hitta någon köpare trots att Bella skrev något ljuginlägg om hur mycket de blivit erbjudna….

  Svara

   Men om man varken har kompetens eller intresse för ledarskap och ekonomi ska man väl för i h*lv*te inte driva företag!!!???

   Svara

    Det kan man iofs göra men då ska man anställa kompetent VD, Personalchef, Ekonomichef/Controller, med betoning på KOMPETENT.

    Svara

     Löwengrip Beauty hade ett kort tag (fem månader första halvåret 2018) Mikael Snabb anställd som CFO.
     Sen drog han vidare och var med och startade Beauty Icons alltså Biancas märke CAIA Cosmetics.
     Och detta var medan Pingis var VD. Man får anta att Pingis inte ville ha någon hjälp med finanserna.

     Svara

  Ingen som noterat Bellas mismatch igår vad gäller kläder på lanseringseventet i Oslo? Hårets totala brist på volym och Hollywoodglamour? Brun utan sol i facet och egen sminkning? Nog är det en ny Bella vi ser, går inte att jämföra med den Bella som körde event i Gbg bara för nån vecka sen. Kanske är så att hon verkligen inte kan klä sig snyggt själv, eller har hon helt enkelt inga snygga kläder kvar efter alla returer och försäljningar av garderoben?

  Svara

   Måste tillägga att jag tycker att Bella är jättevacker och det är inte en personangrepp på hennes utseende. Utan ville komma åt det faktum att stylist och hår-och makeupartist gör enorm skillnad även på de naturligt vackra. Kolla hennes Looks i sparade stories, vilken skönhet och vilken förändring en duktig mua ändå gör med att framhålla och dölja olika ansiktsdrag. Inte att förglömma är dessutom betydelsen av en proffsigt fotograf och filter och redigering.

   IL är

   Svara

    Jag saknar hennes gamla näsa. Hennes två nya kompisar under hakan passar henne bra!

    Svara

     Hon har gjort läpparna också va? Såg en gammal video från nyhetsmorgon med henne, från 2017, och de var mycket tunnare då.

     Svara

   Tycker hon var fräscht klädd och noterade ingen mismatch, vad skulle det vara menar du?
   Looksen i hennes highlights är gräsliga, med överdrivet fejkhår, obehagligt mycket smink och allt det där blänket. Tror hennes stil kommer att förbättras avsevärt nu när hon gjort sig av med sina odugliga stylister och sminköser.

   Svara

   Hennes outfit såg väl helt ok ut? Svarta jeans, svart linne och mörkgrå kavaj, svårt att klaga på det även om det inte var det mest fantasifulla man sett. Angående håret tycker jag att det ser bättre ut än på länge, hon har ju bitvis sett direkt förskräcklig ut i håret som stylisten fixat med stela lockar och extrem tupering. Sminket tycker jag var svårt att se på så långt håll men kan knappast ha varit värre än det hennes värdelösa mua kletat på henne senaste året. Tror hon kommer att tjäna utseendemässigt på att dumpa hår och make up-tjejen!

   Svara

   Jag undrar mest om hon körde själv mellan Gbg och Oslo? Senast förra sommaren var hon så imponerad av sig själv då hon klarade att köra till Arkösund!

   Svara

    Varför skulle hon inte flyga, märkligt att ta bilen?🤔

    Svara

     Inte från Gbg!

     Svara

  Hade JAG varit delägare i ett företag som tidigare blivit medvetet övervärderat av MIG inför en ev försäljning hade JAG gärna sett att företaget blev lägre värderat när JAG hejsan hoppsan vill köpa ut min kollega.

  Om jag hade varit in to skumraskaffärer alltså.

  Svara

  Något stort måste ju ha hänt i våras, ingen inflytt i nya lokalerna, högra handen Simon slutade, en massa andra anställda i beauty slutade. Känns som om det finns en massa frågetecken.

  Svara

   Då skulle hon börsintrodusera Invest! Tillåt mig att skratta. Som att ta en vanlig matbutik till börsen.

   Svara

  Bellabolla behöver fundera ytterligare på ”Vem är jag? Vad är jag bra på?”. Driva företag och vara chef, inte så mycket.

  Svara

  Fast hon skyller ju ifrån sig! Varför tala om ledningen i tredje person när det är henne själv och P hon talar om? Och så tydligt skyller arbetsmiljön på P? Jag är inte alls imponerad av hennes inlägg. Tycker tvärtom det är oerhört fult att skylla ifrån sig det trista ledarskapet på P när hon redan många ggr tidigare nämnt i sin blogg att hon själv är den som fått kritik över sitt kalla ledarskap och ”jobbat” på det.
  Personligen har jag länge mått illa över hur BB så länge varit en falsk förebild för så många. Där finns så många falska förebilder där ute som får andra att må dåligt över ngt som inte ens är en sann bild. Jag vill inte BB något ont personligen men är glad över att fasaden spruckit enbart så att alla följare där ute nu har en förskönad ”influencer” mindre att se upp till och må dåligt över.
  Jag älskade BB i småbarnsåren med Odd där hon hade tofs, illasittande kläder och var osminkad. DEN Isabella var en riktig förebild för mig. Som kämpade med sina företag men samtidigt var ”relatable”. Det som hände efter skilsmässan var en total plastfasad där BB flyttade ut till en annan planet och levde i en bubbla med lyx och åsikter som bytte Lika ofta som underkläder. Hon fick hybris och stod helt plötsligt över allt och alla och övertygade sig själv och andra att hon var en sjujäkla företagsdrivare. Har hon verkligen inte fattat att enda anledningen till all uppmärksamhet hon fått är hennes personlighet hon visat i bloggandet tidigare? Trodde hon på riktigt att hon kunde stänga av den delen och bli Mrs Entrepenör enbart?
  Som hon själv skriver är det ”back to basic” som gäller nu och jag hoppas hon på den vägen kommer tillbaka till jorden. Då blir hon för mig spännande att följa igen. Jag hoppas bara inte hon trillar ner i kommersiella träsket igen och börjar göra allt för money and fame. Det var den tristaste BB-perioden ever och hon gör sig enbart en björntjänst på det. Tyvärr så har hon nog skadat sin image för mkt redan genom att ärligt ha berättat hur allt är strategi från hennes sida, inklusive att posta trevliga inlägg med barnen på skansen för att få empati från sina läsare…

  Svara

  Bubblan har spruckit och ödmjukhet är inget man kan köpa för några pengar i hela världen.

  Svara

  Löwengrip Beauty AB äger tre varumärken:
  LÖWENGRIP, Löwengrip Care & Color och LÖW
  Och Löwengrip Beauty AB ägs till 100% av ISPI Holding AB som ägs 50/50 av Bella & Pingis.

  Svara

   Jag repeterade kommentaren ovan där jag ville att den skulle vara från början 🙂

   Svara

  Kan någon säga varför Simon slutat på Perfect Day??

  Svara

   Alex kom förbi och tyckte han sjöng falskt.

   Svara

   Även breakit ger dig kredd via en artikel av Emanuel Karlsten 🙂

   Svara

    Så alla, utom SvD lite oskönt då?

    Svara

     Mycket oskönt och någon typ av markering från deras sida.

     Svara

     Alltså din uppblåsta självbild och tro på storheten av din egen roll är så CRINGE! 😬

     Vad du ska ha cred för är mobbning och drev men det är allt.

     Svara

   Ja men samtidigt så länkar man till ILs med blogg vilken rimligen inte ska belönas på det viset.
   -Hur den bedrägliga lögnaren kommenterar sina egna lögner. Jag förstår inte det journalistiska intresset.

   Så här upplevde bedragaren bedrägeriet. Mördaren mordet osv. Rent tekniskt så är det ju inte så mycket som IL egentligen säger kring faktumet med de uppskruvade siffrorna vilket trotts allt är rubriken på artikeln. En del av IL’s storhet är att få andra att länka till och skriva/tala om hennes verksamhet på ett sätt som gör andra nyfikna.

   Här finns dock en viss kunskap om klickmonstet IL med tillhörande baksida.

   Svara

  Herregud, det förstår väl vem som helst att det inte går att lita på folk med fåniga hittepånamn, särkilt inte de där extra löljiga som försöker framstå som typ adliga. Det säger ju allt om en person, exv att de vill framstå som bättre än de är.

  Svara

  Snyggt pudlat, om hon bara inte hade skrivit ”Detta har tagit hårt på mig idag”. Funkar inte när det inte är henne det handlar om utan hennes anställda.

  Svara

   Nej den meningen var sjukt onödig

   Svara

   Den meningen (och inledningen om jag minns rätt?) fanns inte med från början. Väldigt uppenbart att hon förmodligen själv lagt sig i när texten väl var på plats och absolut propsat på att få det mer ”personligt” och ”sårbart” på det viset. Blev pannkaka av det – förstås. Tycker jag.

   Svara

  Oj oj nu blir snart Pingis utköpt och vet ni vad som händer sen? Jo sen kommer vi tycka himla synd om stackars Pingis hör på bloggen som blivit snuvad på karameller av Bella. Precis som vi tycker synd om stackars hajen och stackars Odd härinne, till skillnad från innan de blev dumpade, då var det kunnat ljud i skällan. Trots att de alla är vuxna människor som helt frivilligt valt att ingå i affärer eller relationer med Bella och definitivt kan antas ha vetat vad de hållit på med.

  Pingis är en liga god kålsupare som Bella. Hon vet precis hur hon tjänat pengar och vad hon hållit på med. Tänk om det var pingis som skrivit samma sak om Bella? Inte hade alla tyckt att det var elakt att ”kasta Bella under bussen” isf utan hon hade hyllats för att hon sågade BB.

  Obs inget Bella fan över huvud taget, men hennes kompanjoner är inte bättre än henne och det är inte synd om dem. Barn, djur, praktikanter osv kan det vara synd om när de kommer i kläm. Men inte vuxna människor med makt.

  Svara

   Tycker inte synd om P på det viset, men att göra ett sånt inlägg på sin blogg är fruktansvärt fult och kan ju paja mycket för P. Sånt där får man sköta snyggt och inte hålla på med pajkastning.

   Svara

  Isabella har avföljt Pingis på IG.

  Svara

   Deras arbetsrelation är körd

   Svara

    *relation

    Svara

   Hon har också avföljt Selins barn…

   Svara

    Stackars barn eller någonting

    Svara

   Kan ju också varit Pingis som valt att ta bort att Isabella ska få följa henne.

   Svara

  Är analytiskt lagd så jag brukar tänka tvärtom.

  Ponera nu att hon hade gjort succé i USA, blivit intervjuad av Oprah och Ellen, sålt massor och tjänat multum. Är det någon som tror att hon skulle ha tackat Pingis för sin framgång? Nä, just det.

  Svara

  Planen är väl att hennes nya liv ska vara Beuty och stiftelsen och bara lite blogg för skojs skull. Ett mera anonymt liv. Då behöver hon kapital som hon inte har. Då behöver hon anställda som kan sin sak. Det kostar. Någon/några kan köpa in sig och på så sätt ge henne det livet. Det kanske en rik förälder skulle göra för sitt barn men finns det någon sådan? Då framträder hon bara ibland. Det kommer hon inte att klara. Tror inte på petsonlighetsbyte vid 29 års ålder.

  Svara

  Blir nästan full i skratt… först tvinga anställda att fuska med siffror och sedan behandla dem som skit. Rätt risky ändå?!

  Svara

  På Pingis senaste Instagrambild står hon på en klippa på Fårö ( iförd damasker ? ) och blundar. En talande bild.

  Svara

   Någon hade kommenterat om detta igår men togs kanske bort

   Svara

  Tips för er som inte vill köpa tidningarna eller betalversionen på nätet.
  Om man har ett bibliotekskort kan man logga in på sitt biblioteks hemsida, kolla e-tjänster och klicka sig vidare till pressreader. Där kan man läsa alla de större morgon- och dagstidningarna gratis. Har precis läst de tre artiklarna i SvD.

  Svara

   Tack!

   Svara

   Helt glömt bort! Stort tack!

   Svara

   Åh! Smart! Det är några andra låsta artiklar jag behöver för ett litet projekt jag har. Stort tack!

   Svara

   Gäller detta bara Sthlm?

   Svara

  Det är inte Isabella som har skrivit inlägget! Det är helt uppenbart. En helt annan stil och mer sofistikerat språkbruk än hur Isabella skriver.

  Svara

  Som jag alltid sagt.. Den dagen allt rasar för IL, kommer många av hennes anställda kunna tjäna storkovan på att skriva bok om tiden i företaget, skulle bli en storsäljare.

  Svara

  Isabella verkar avföljt Pingis på instagram

  Svara

  Jag kan tycka att eftersom Pingis går ut med om att hon inte känner igen de anställdas upplevelse så står hon inte upp för de problem som finns vilket Isabella gjorde i artikeln. Sen kom detta senare på kvällen, jag kan förstå att Isabella behöver markera sitt ställningstagande när Pingis så tydligt inte tar sitt ansvar.

  Svara

  Jag saknar belysning av vad som egentligen hände när Bella och Pingis lämnade Nordic Tech House.
  Det har inte framkommit någonstans – det där med att kontoret inte var säkert nog var ett svepskäl eftersom det nya kontoret i No.18 verkar betydligt mindre säkert än vad ett kontor i Urban Escape skulle kunna bli (det finns ju hyresgäster i Urban Escape som borde ha högre säkerhet än vad Bella någonsin behöver).
  Dessutom är jag nyfiken på turerna kring Flattered, Style Level, Guldkula och Hermine Hold. Dessa bolag har Bella och Pingis själva lämnat eller blivit tvingade att lämna. Men vad hände?
  Här finns möjlighet för insiders att lämna sin version nu när det inte längre är så riskabelt att säga sanningen 🙂

  Svara

   Självklart hade det inte med säkerheten att göra. Det blev för dyrt, helt enkelt.

   ”It’s all about the money …”

   Svara

    Ja, men de lämnade samtidigt Nordic Tech House så man kan verkligen undra vad som var hönan och vad som var ägget.
    Kunde Löwengrip Beauty och dito Invest inte hoppa av lokalerna utan att samtidigt lämna ägandet i Nordic Tech House?
    Eller lämnade de Nordic Tech House först och som en konsekvens även lokalerna?
    Kanske blev Bella och Pingis utsparkade ur NTH. Som de blev ur Flattered…
    Inga trovärdiga förklaringar till varför NTH sprack har lämnats.
    Enligt Bella skulle ju NTH odla fram ett unicorn-företag alltså ett företag som omsätter en miljard dollar eller mer. Då skulle alla delägarna kunna pensionera sig. Nu har innovationschefen Carolin Solskär dragit så något mångmiljardföretag lär inte värpas fram hos NTH de närmaste åren.

    Svara

     Ja, det vore faktiskt himla intressant att veta vad som hände med engagemanget i de andra bolagen. Obs att NTH inte skulle odla fram ett unicorn-bolag utan vara en unicorn-fabrik….

     Svara

      Vad är skillnaden mellan att ”odla fram ett unicorn-bolag” och att ”vara en unicorn-fabrik” ?
      Låter ganska lika i mina öron men det kanske finns någon skillnad ändå?

      Svara

   Håller med till 100%. Det saknas väldigt mycket information i den här härvan, och jag hoppas innerligt att ingen tillåter Isabella att svepa allt det här under mattan och låtsas som att inget har hänt. Nordic Tech House och de nya lokalerna i Gallerian är helt klart ett sådant ämne. Killarna i NTH blev ju kastade under bussen rätt rejält av Bella, så de borde nog ha ett eller annat att säga om saken.

   Svara

  I en första version av inlägget saknades Norge-biten och det avslutande stycket…

  Svara

  Jag kan inte vara den enda som längtar efter när den här stormen har lagt sig? Hoppas att Isabella backar och gör sina kanaler till något mer avskalat och allmänt mera influenceraktigt. Jag väljer att läsa om vardag och det småmysiga över bolagsbyggande och investeringar alla dagar i veckan!

  Svara

  Tycker ändå att hennes svar är okej. Att hon tar ansvar. Men om jag minns rätt sa hon också ifrån sig det operativa chefsansvaret för rätt längesen? Hade de inte en manlig chef/VD ett tag?

  Oavsett så har hon ju ett ansvar som ägare.

  Måste ha varit jobbigt för arbetstagarna att ha mått dåligt på sitt arbete och bra att de tagit sig därifrån. Förstår också att det finns ett intresse i media att skriva om detta då Isabella är en offentlig person men hon har inte varit den enda chefen där. Simon hade väl också en chefsroll?
  Men nu finns det chans till ännu mer förbättring, vilket jag ser som positivt. Vi har gett mycket feedback till vår chef och bolag i veckorna och det enda man kan hoppas är att det blir förbättring annats får man söka nytt arbete. Känns som dåliga chefer är ett rätt stort problem generellt.

  Svara

  Lite trött på Bella nu, vad händer med cissi? Något mer som hänt? Har hon bemött något mer?

  Svara

  Bella följer inte Pingis på Instagram längre men Pingis följer Bella och att svartmåla Pingis ( även om Pingis inte är helt oskyldig) tror jag är ett dumt drag, Bella har ett x antal problem redan att sköta offentligt och att välja att hänga ut Pingis offentligt också känns inte speciellt smart, ju mer saker som avslöjas desto mer sänker Bella sitt rykte. Att vara oense med sin arbetspartner (med tanke på de anställdas ord i tre artiklar igår) rubbar ju hela företaget som hon försöker rädda ännu mer.

  Svara

  Inte helt insatt men läst här och på flashback en tid. Men här kommer lite livliga teorier.

  Jag tror de ligger en hel jävla djurkyrkogård begravd här.

  Kanske oväsentligt. Men vart är Annie Lööf (lr heter hon så i efternamn) stöd till isabella nu? Hon skickade hjärtan till pingpong för en vecka sen.

  Va i hela fridens namn gör en miljardär med ett sjunkande skepp.. tycker de luktar brott o pengar här.
  Är detta en rökridå för något helt annat?

  Hmm.. mkt känns lurt.. o jag tror att bloggbevakning bara snuddat vid toppen av isberget.

  Dock lär man nog aldrig helt få veta sanningen.

  Isabella kanske har diagnoser o gud vet allt men jag tror de finns mkt mer bakom allt detta. Mer än man skulle kunna föreställa sig.

  Tyckte mig läsa något om att nordeas vd lr va de va var på ett av hennes hitte på middagar i Almedalen. Va fan skulle en sån person vilja ha med ett kladdföretag o göra..

  Nä detta luktar svarta pengar så de skriker om de.. o så har dom hittat en ung tjej som kan ta smällen. Säger inte att isabella inte gått med på de. Men nåt är lurt..

  Dagens utsvävningar 😉

  Svara

  Patriarkatet!

  Svara

  Något du verkligen borde skriva om CAMCAM:

  Lojsan och Hannalicious har en podcast. Just nu stormar det på både twitter och instagram (men de raderar kommentarer hela tiden så fort de får kritik)

  Lojsan sitter och säger att tjejer ska BITA IHOP om man har pojkvän och pojkvännen vill ha sex. Lyssna lyssna lyssna.

  Är så jävla trött på dessa 2 som gör misstag på misstag, får massa kritik och fortsätter att bete sig som rövhål framför så många lyssnare och följare. Kokar.

  Svara

  Hon har unfollowat pingis.

  Svara

   Vi vet!

   Svara

   Pingis har ju inte uppdaterat på snart en vecka så hon missar ju inget heller.

   Svara

   Eller avföljt som vi brukar säga här i Sverige…

   Svara

  Nästa kapitel i Bella följetongen blir ???

  Den ekonomiska biten ? Skatteverkets kontroll. Kan gissa att det finns hur mycket som helst där. Ordet förmånsvärde tror jag inte B har hört.

  Nu måste verkligen de få anställda vårdas de har kunskapen och den finns inte hos ledningen nu.

  Precis som alla andra det där svaret som finns i Bs blogg är inte skrivet av henne.

  Sen finns det några inlägg om Osloeventet ??

  Svara

   SvD ska tydligen sitta med fler artiklar som ännu inte publicerats. Kan de handla om…ekonomi kanske?

   Svara

   Massor med instastorys från Oslo nu. Bla en person som niger (!!??!) när hon tar Isabella i hand

   Svara

    Haha wtf

    Svara

    Två personer som niger, så larvigt 😂😂😂

    Svara

     Och kanske en norsk grej? 😂

     Svara

    Vadåra? Tycker vi borde ta tillbaka nigandet, artigt, fint, respektfullt. Gillar det.

    Svara

     Det är larvigt och onödigt.

     Svara

    Förstår inte hånfullheten? Niger ofta automatiskt när jag hälsar på någon, behöver inte ligga något djupare bakom det.

    Svara

     Wtf

     Svara

  Det kom ju ut redan 2013 med praktikanten Martina att Bells och Pingis var en mardröm att jobba med. Den gången var Bella lite kaxigare och tog ingen skuld.

  Svara

  För en kort tid sedan satt hon ju och gullade med Pingis dotter…så vänskapen verkar ju trots allt hålla.
  Tycker Pingis verkar fega betydligt mer faktiskt.

  Hon gick mer eller mindre under jorden när det började gå utför för Ljugengripen.

  Pingis har jag alltid sett som typ den utbildade äldre storasystern som valde att stå utanför rampljuset men som drog i spakarna.

  Svara

  Jag säger att hon har en bra mentor i Erik.

  Svara

   Fast är han det? Jag tror inte att han förstår hur en kris gällande en (kvinnlig) influencer ska hanteras.

   Svara

   Vad vet du om det? Eller är det bara lösa antaganden?
   Han tiger som muren och vill inte ens erkänna att de skulle ha någon slags relation.

   Svara

  Tror varken Pingis eller Bella är bra arbetsgivare. Egoboozt Magazine var väl ingen toppenarbetsplats och där var det bara Bella som var chef.

  Svara

  Vilka inkompetenta personer både Bella och Pingis är. Så arroganta och nedlåtande mot anställda och bloggläsare.
  Fattar ändå inte att Bella kunde vara så korkad att hon berättade så öppet om sina strategier i Schulman show. Hur hon dumförklarade sina bloggläsare osv.

  Tror Bellas eget siande om framtiden kommer att slå in och det är att hon kommer bli mycket ensam.

  Svara

  Synd att PR/kris/pressansvarig inte är kapabel att leverera ett snyggt svar på SvD artiklarna som hens uppgift är, att ”rädda” Isabella. Istället slänger kompanjonen (i ett kritiskt läge om nu diskussioner mellan dem sker ) under bussen – det om något är väl ganska oseriöst och oproffsigt gjort. Skulle inte kalla den som skrev för kunnig inom media / krishantering – byt jobb.

  Svara

  Läste inlägget direkt igår när det kom ut.
  Då var varken inledningen eller avslutet med utan det var kort och koncist om artikeln.
  Skulle gissa på att någon annan skrivit själva huvuddelen med att Isabella sen lagt till e första och sista raderna

  Svara

  Är det bara jag som reagerat på att kommentarerna till gårdagens inlägg dels är få och ganska okritiska? Väldigt många heja-rop men få ifrågasättanden. Känns som att få kommentarer godkänns?

  Svara

   Japp det är bara styrkekramsmongosarnas kommentarer som släpps igenom

   Svara

    ja min kommentar om att det inte alls är synd om henne och att hon borde stå upp för sina egna handlingar var inte godkänd…

    Svara

   Ja, bara om hur synd det är om henne som blir mobbad av media och utsatt för detta DREV av ”bittra” fd anställda.

   Svara

   Du har helt rätt! Kritiska kommentarer sållas bort, utom ett par 2-3 stycken för att kommentarsfältet ska se ocensurerat ut! (Se min kommentar lite längre ner…)

   Svara

   Mina kommentarer kommer inte igenom och jag skrev faktiskt ett ganska snällt inlägg

   Svara

  ”Nu vittnar en före detta anställd om att det saltats och pepprats en hel del, även om Isabella Löwengrip senare menat att summan inte bara är bloggbesökare utan personer hon når via alla sina sociala kanaler.
  – Jag vet att vi skruvade upp mycket. 1,5 miljoner säger framför allt ingenting om antalet unika besökare. Det kan vara samma 200 000 användare som är inne på alla olika kanaler. Jag vill hävda att siffrorna inte stämmer, men jag har ingen exakt siffra på hur stort glappet är, säger en person till Svenska Dagbladet.”

  ”Isabella Löwengrip tillbakavisar kritiken om siffrorna.
  – Tittar man på de följare jag har på bloggen, Instagram, Facebook och Twitter så är det 1,5 miljoner. Så det är självklart det man ska kommunicera, det är den fakta man utgår från i allt, säger hon.”
  https://www.resume.se/alla-nyheter/morgonsvepet/sa-tvingades-isabella-lowengrips-anstallda-skruva-upp-siffrorna/

  Svara

  Många pratar om att Isabella ta ansvar, varför ? För att hon skriva att man ha gjort fel… (efter man har blivit påkommen) detta är bara hennes ord som är lätt att skriva på en blogg. Hon eller Pingis borde ge en riktigt personligt ursäkt till dem som har blivit behandlat dåligt.
  Jag kan inte lagen, men visst finns det olika krav när det gäller arbetsmiljö hos ett företag.

  Svara

   Kallas omvändelse under galgen.

   Svara

  In och läs vad EFTERNAMN08 skriver på flashback tråden om Blondie.
  Om det är sant så är det helt vansinnigt!!!

  Svara

  Jag säger bara – läs vad efternamn08 skriver om blondie i fb….

  Svara

   Jag läser nästan aldrig FB, men det lilla jag sett från ”efternamn08” har bara varit massa felaktigheter som ska låta som självklara sanningar. Den personen har långt ifrån den koll som den utger sig för att ha.

   Svara

  ”Hon skyller på Pingis.”. Om det är Pingis som haft ansvar över personalen då? Kanske är mestadels Pingis fel? Varför granskar ingen henne, hon har ju lika stort ansvar som Bella? Jag tycker Bella svarade bra, förstår inte vad ni trodde hon skulle skriva.

  Svara

  Det känns som att hon la över skulden på Pingis vilket inte känns helt rättvist. Det är inte att ta ansvar direkt..

  Svara

   Tycker inte jag. Tycker hon framställde de båda som skyldiga.

   Svara

  En annan som blev slängd under en buss var ju Hajen. Det här la han ut för två dagar sen. Han verkar känna sig glad. Kul att han tycks må bra. Alltid trevligt när folk är glada. https://www.instagram.com/p/B4hLa2unmke/

  Svara

  Jag tycker det är intressant att när bolaget gick bra fick blindinbella alla ära.. Hon fick all utmärkelser (Sveriges mäktigaste affärskvinna) och hon tog all cred för hur fint hennes bolag var. Men så fort det går sämre så är det inte längre hon som drivit bolaget eller gjort felen utan då är det någon annan som skall ta skulden.
  Tänk om vi alla kunde leva efter samma filosofi, då skulle ju ingen någonsin behöva ta ansvar för sina egna handlingar.. Skönt.. haha 😉

  Svara

   Så sant!

   Svara

   Blindinbella!
   Blind-in-Bella
   Bästa felstavningen ever!!!

   Svara

   Sveriges mäktigaste kvinna, den köpte hon väl? Har för mig att det var något fuffens där. För det var hon knappast vid den tiden. Många inom den branschen såg det som ett skämt att hon fick den titeln.

   Svara

  Någon mer än jag som upplever att hon har börjat sålla bort kritiska kommentarer?

  Jag skrev en lång reflekterande kommentar på hennes inlägg igår, angående hur hon bemöter sina följare och det här med transparens och ärlighet, och det publicerades inte!

  Då skrev jag ytterligare ett där jag ifrågasatte varför inte kritiska kommentarer publiceras. Inte heller denna kommentarer kom med. Däremot har jag kommenterat positivt häromdagen (typ heja, heja!) och det publicerades.

  Det är helt uppenbart att alla kritiska kommentarer utom ett fåtal sållas bort. Hon behåller bara ett par 2-3 stycken för att kommentarsfältet inte ska se censurerat ut och alla ska tro att de får komma till tals. Blev jäkligt irriterad när hela min välskrivna kommentar försvann måste jag säga! Ännu en gång spelar hon sina läsare ett spratt…

  Svara

  Hon tar till sig av informationen och skyller inte ifrån sig. Detta är första steget i att ta ansvar. Det är synd att det varit så här för de anställda och man hoppas att Isabella verkligen även tar ansvar i fortsättningen.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.