Hannalicious och Lojsan bemöter slutligen podd-kritiken

 

Det var varit bråda dagar på sociala medier för Hannalicious och Lojsan Wallin efter att de släppte sitt senaste poddavsnitt där de lyckades med konststycken att briljera i idioti, inte bara en utan TVÅ gånger.

Länge såg det ut som att duon skulle göra en ”Kenza i Dubai” och helt enkelt mota Olle i grind genom att radera allt som skulle kunna uppfattas som kritik för att sedan övergå till den kompakta tystnaden.
Eftersom Hannalicious för närvarande befinner sig i New York med en tidsskillnad på sex timmar så har de kunnat jobb i skift för att täcka upp för dygnets alla timmar.

Nu bemöter de kritiken på sina respektive Instagramkonton och erkänner att det kanske var lite problematiskt att uttala sig om saker som de varken har tillräckligt mycket kunskap om, eller har varit med om själva. De lägger sig platt och erkänner att både Peg och Penny i sin podd och deras följare på Instagram har både viktiga och bra poänger som de ska ta in och med sig framöver.

Jag förstår att man kan bli ledsen över att få så mycket kritik och hårda ord som Hanna och Lojsan fått här, men då kan det kanske vara läge för en liten självrannsakan.
Kritiken är väl ungefär lika hård som deras avsnitt var problematiskt?

Tack för tips!

146 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bullshit. Så jävla pinsam.

  Svara

   Va är problemet?

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    wtf?!?

    Svara

     🚀

     Ni är så tröga här att jag fan gråter.

     Svara

      Buhu.

      Svara

     Det är förjävligt.

     Svara

  Dagens funderingar:

  – Varför granskar man inte Yoga Girls alla failade projekt och hyckleri?
  – Blev inte Kenza stämd nyligen? VARFÖR har ingen diskuterat det?
  – Hur kommer alla influenser barn må när de växer upp och inser att de var accessoirer i deras föräldrars narcissisma liv? Att deras föräldrar uttnyttjade dem för uppmärksamhet, pengar och fame?

  Svara

   Vad blev hon stämd för? Har helt missat det.

   Svara

    Smygreklam av Chimie eyewear.

    Svara

     KO inväntar Hovrättens dom i Kissie-ärendet för att få en prejudicerande dom att luta sig mot.

     Svara

      Men hon är väl fortfarande stämd? Är ju en annan sak om hon inte är dömd ännu.

      Svara

       Ja, fortfarande stämd…

       Svara

      Plus att HovR:s domar inte är prejudicerande i egentlig mening 🤔 Men KO ska alltså ta vägledning av HovR ändå?

      Svara

       Varför är de inte det? Intressant!

       Svara

        HovR:s huvudsakliga uppgift är att överpröva mål från TR. HovR är som en säkerhet kan man säga så domsluten från lägsta instans blir korrekta. Högsta domstolens främsta uppgift däremot är att skapa just prejudikat. HD tar därför som regel bara upp mål som kan skapa prejudikat 🙂

        Svara

         Enligt Borgeke kan man till viss del luta sig mot hovrättsdomar i brist på prejudikat från HD.

         Svara

          Absolut, men HovR:s domskäl är inte prejudicerande. Men du har rätt i att de till viss del kan vara vägledande.

          Svara

          Ett HD-prejudikat är bindande men en dom i andra instans är vägledande.
          Sällan dock som mål är identiska så det är inte alltid som en dom i andra instans kan tillämpas rakt av.
          Och ett prejudikat avser en rättssak där tidigare domar, lagtext och förarbeten inte anses tillräckliga som vägledning för domstolarna. HD väljer därför att uttolka lagstiftarens intentioner i delar som blivit oklara.

          Svara

           Men nej Teo och anonym 14.58 och alla andra ovanför – sluta uttala er om saker ni uppenbarligen saknar kunskap i.
           1. Patent- och marknadsöverdomstolen är den domstol som kommer pröva Kissies mål. Som huvudregel kan inte dessa domar överklagas. Därmed kan domen vara vägledande.
           2. Prejudikat = vägledande. Domstolar är inte enligt lag bundna att följa prejudikat, men i praktiken uppfattar lägre instanser prejudikaten som mer eller mindre bindande när de ska avgöra liknande frågor.

           Det ska mycket till för en domstol att strunta i ett HD-prejudikat i den mån det är tillämpligt på ett mål i lägre instans.
           Jag påstod inte att en dom i Patent- och marknadsöverdomstolen inte skulle vara vägledande. Det är därför som KO överklagat Kissies mål.

           Ja, det var ju det jag skrev i sista meningen. Du däremot skrev ”Ett HD-prejudikat är bindande men en dom i andra instans är vägledande” i en tråd som handlade om hovrätter. Vilket alltså inte är fallet eftersom:
           1. Prejudikat inte är bindande enligt lag i Sverige. Men, som jag alltså skrev, uppfattas i praktiken som det.
           2. Vägledande och prejudikat är synonymer.

           Prejudikat kan visst innebära en ny regel. Ta Skarin-principen som exempel. Eller det sakrättsliga målet om Flytdockan.

         Det är också anledningen till att så pass få mål går hela vägen upp till HD.

         Svara

      KO överklagade domen i Patent- och marknadsdomstolen för att få klarhet i nätverkets ansvar eftersom KO ansåg att även nätverket ska ta på sig ansvar för reklamidentifiering och utformning av reklamen när de förmedlar samarbeten och köpta blogginlägg till sina influencers.
      Verkar rimligt enligt min åsikt att nätverken ska ta på sig ett ansvar tillsammans med influencern eftersom nätverken förväntas besitta mer kunnande och erfarenhet.
      Tourn slapp betala sina rättegångskostnader eftersom de inte fälldes i första instans men Alexandra/Kissie fick betala sina rättegångskostnader och fick dessutom ett vitesföreläggande emot sig skulle hon bli fälld igen för bristande reklammarkering.

      Svara

       Ja, jag hoppas verkligen Tourn fälls i nästa instans med tanke på hur mkt pengar de får från profilernas samarbeten.

       Svara

   Ungefär likadant som 70 talisterna mådde när de insåg samma sak. Uttrycksformerna ändras, människan gör det inte.

   Svara

   Vem är det som helt snöat in på att jävlas med yogagirl de senaste dagarna?

   Svara

   Kenza har väl verkligen inte blivit stämd. Vad yrar du om? Eller har just du personligen st ämt henne och vill nu berätta om det här?

   Svara

   Instämmer! Att använda sina barn i sina samarbeten tex…… En influencers trötta samarbete haha det är Typ komiskt hur hon sitter med sin dotter i famnen och gör reklam för tuggummi för att hennes ”mamma-andedräkt” luktar kaffe. Va hon tvungen att ha med sin dotter i bild?!?!….

   Svara

    Men det är ju inget nytt. Föräldrar har exploaterat sina barn genom alla tider. Bättre vara med i mammas tuggummireklam än att jobba i kolgruva.

    Svara

     Familjen i kolgruvan VS priviligerad influencer som bor i en stor lya mitt på Östermalm. Fan du har rätt, utan hennes dotter i bild hade man nog inte förstått att hon kan ha mamma-andedräkt = inget samarbete=inga pengar…

     Svara

      Vad är skillnaden principiellt tycker du.

      Svara

   Tror dom kommer må skit! Blivit intvingande i nått dom inte kunde säga ja eller nej till. Fått hela sitt liv utlagt sen dom blev upptäckta i magen. Det här med att dom lägger ut bilder och videos svarade en influenser en gång att hennes motivering var ”då har barnen något att kolla tillbaka på” men what? Jag tar bilder varje dag på mina barn och lägger inte upp det någonstans men dom kommer också kunna kolla tillbaka på alla bilder även om det inte ligger på Instagram..! Finns något som heter Fotoalbum..Och det finns också en hårddisk som man kan spara över allt på. Låt barn få vara barn och låt barnen själva bestämma om dom vill ha en kamera i plytet dag in och dag ut. Barnarbete är vad dom gör…för att själva tjäna mer pengar..skamligt.

   Svara

   Varför ska man granska Yogagirls failade projekt? Har hon gjort något olagligt? Att faila är väl högst lagligt och mänskligt. Startar man 20 projekt kanske 5-10 funkar.
   Men om man gjort något olagligt eller oetiskt är det en annan sak förvisso.

   Svara

   Hur många saker har du dragit igång och sedan lagt ner? Då menar jag inte enbart företag utan dieter, idrotter, plugg osv.

   Svara

  Roligt att såfort en influenser får kritik så ska dom alla säga ”vart är grl powern vart är kärleken det är BARA hat”. Om en ”normal” människa hade uttryckt sig likadant hade den personen också fått bemöta stark kritik. Det funkar inte att alltid vända allt till deras fördel. Endast deras yngsta följare köper detta. ”Men jag menade det inte så” Men det var exakt precis det du sa. Om du inte menade det så hade du inte sagt det. Ja man kan ångra grejer men o försöka vinkla det till något annat så ser man bara dum ut. Stå för var du säger eller erkänn att du ångrar de du sagt. Tråkigt att det är bortglömt om 3-4 dagar och allt är som vanligt igen. Dom kunde lagt deras tid o energi på o influera bra grejer istället så slipper dom hamna i blåsväder om o om igen.😴

  Svara

  Skrev detta till Hanna:

  ”Kan vi inte försöka sprida lite mer kärlek?” Undrar du på nästa bild, för du är så rädd att bli negativt påverkad av dina åsikter.

  ”Vi vill att kroppar inte ska spela någon roll”. HUR kan du inte förstå att de GÖR det? Har du någon ANING om hur det påverkar ens liv och vardag att vara tjock? Hur väldigt diskriminerad man blir, aldrig kan hitta kläder, blir dömd, ständigt iakttagen. Och du som är smal har mage att säga att ”kroppar inte spelar någon roll”. Det är KLART du kan säga det för du har aaaaaldrig behövt att oroa dig. Istället promotar du ätstörningar totalt oproblematiserade.

  Och nu inser du, efter all läskig kritik, att du är inte bara korkad, utan du är också en elak människa.

  Svara

   Samtidigt så visar inte du just nu upp jättemkt respekt eller empati för de här ”smala” tjejerna varför det också går att i frågasätta varför du automatiskt bör få nån enbart pga att du är ”tjock.”

   Svara

    Som vuxen tycker jag man kan besvara kritik. Att klara av och ha en dialog med respekt.

    Svara

     Absolut. Men den kommentaren som MK skrev behöver ju såklart inte besvaras.

     Svara

   Jag uppfattar jag din kommentar som både korkad och elak. Hannas och Lojsans kommentar uppfattade jag bara som korkad.

   Svara

   Alltså det finns gränser. Man behöver inte vinkla allt så det låter så negativt som det bara kan.

   Svara

  Jag är så hjärtligt trött på ordet ”hat”.
  Det används i tid och otid av alla, från influencers till politiker, så fort en diskussion inte går deras väg.
  Jag fick HAAAAT och HOOOOOOT! Buuuhuuu
  Det är den perfekta täckmanteln numera för att slippa argumentera för sin sak. Slippa förklara sig. Slippa tänka.
  För det mesta handlar det om befogad kritik eller avvikande åsikter.
  (Innan någon blir kränkt: naturligvis stöder jag inte verkliga hot)

  Svara

   Ja! är så jävla förbannad på detta!

   Svara

   Exakt. Det är som att det bara finns två känslolägen – applåder eller hat.

   Svara

   Eller hur! Hatar det.

   Svara

  Nån mer än jag som inte kan hitta deras podd på podcaster appen längre?

  Svara

   Jo hittade den nyss

   Svara

  Ja stackars missförstådda rikemansungar som fått en knäpp på fingrarna efter riktigt jävla låga och kränkande uttalanden. Att nu svänga det till att vi är känsliga, pk och missförstår allt med flit är bara ett tecken på att det inte gått hem hur dom betett sig överhuvudtaget. Noll självinsikt eller rannsakan! Istället myser man in sig i den största offerkoftan och kommer med en massa dåliga ursäkter. Dom tror verkligen att deras följare är så dumma att man inte ser igenom deras bullshit. Nä, dom gjorde stort jävla fel här och det enda rätta dom ska göra är att be om ursäkt och skämmas! inga andra jävla bortförklaringar och ursäkter för att själv må lite bättre av det. Men dom är själviska så dom gör det såklart inte. Dom måste såklart hävda sig och sätta felet på följarna. Mycket bättre så!

  Svara

  Det är kanske som Belladonnan säger. Influnencer som yrke/begrepp är på väg bort. Dessa korkade dumhuvuden tar bort sig själva.

  Svara

   Darwin at work.

   Svara

    Med stor hjälp från Camilla. 🥳

    Svara

   Och vad kommer då hända med bloggbevkaning är alla som hänger här? 🙄😂

   Svara

    Vi kommer äntligen vara fria. Jag längtar.

    Svara

   Jag är så jävla trött på influencers att jag snart inte vet vad jag ska göra. Vill tex följa MatHem för jag tycker de har bra recept. Men tvingas titta på Bungo Rimer och Sanna Lundell. Jag blir tooookig. Har slutat följa MatHem, Jotex osv….

   Svara

    Bungo, Bingos elaka tvillingbror

    Svara

     Bungo är ju superbussig. Vad pratar du om.

     Svara

   Tvärtom om, influencern och influencermarknadsföring är starkare än någonsin. Tik Tok och all deras enormt stora influencers är ett bra exempel på det.
   Att Bella säger något sådant är ett skrämmande exempel på hur dålig koll hon har på sociala medier och marknadsföring där.

   Svara

    Haha tror du att Tik tok är nästa nya grej eller? De enda som hänger där är barn, pedofiler och Influencers som utnyttjar barnen för easy money.

    Svara

     Eeeeeeh, Nej!

     Svara

      Ingen har Instagram alla kör Tik tok!

      Svara

      Eeeeeeh, jo.

      Svara

     Och kinesiska staten som samlar info om alla som använder TikTok, deras familjer, vänner etc.

     Svara

      Istället för USA. Same same

      Svara

   Är så jävla glad att flesta börjar vakna upp och inser hur skevt det är att dessa influencers fått styra och ställa hur de vill och fått allt serverat på silverfat.

   Svara

    Fast själv inser en del inte hur bra dom har det. Då har dom nog varit för länge i bubblan jag är influencer och on fleek

    Svara

   Men seriöst, kan folk sluta skriva ”Bella har nog rätt”, som att hon är den första som har sagt att yrket är på väg att dö ut?! HON säger ju det nu som en fin liten räddning för att hon har bränt alla sina broar. För några månader sen var det en helt annan visa hon sjöng på.
   Folk har sagt detta hur länge som helst – så snälla, ge fan i att credda IL detta (av alla jävla människor).

   Sorry för rant 😐

   Svara

  Människor som tror dom står över alla andra och tror sig kunna uttala sig om allt utan att få kritik över det. Haha, alltså det är fan skrattretande patetiskt! Nä, men jag glömde såklart, dom är ju dåliga på att formulera sig..yes, väldigt bra sätt att skylla ifrån sig! 👏🏻👏🏻👏🏻

  Svara

  Jag tycker det är bra jävla märkligt. Dom uttalar sig korkat och otroligt lågutbildat – och alla som kritiserar det är pk tydligen. Men får dom själva kritik – då kommer krokodiltårarna??!! Det är ju både en o två hjärnceller som saknas hos denna duo och tyvärr tror jag dom fortfarande inte riktigt kaperar. För då hade de skämts istället för att böla o filma sina tårar 🤦🏻‍♀️

  Svara

   Exakt så 🙏🏻

   Svara

   Kunde inte sagt de bättre själv! Vidriga

   Svara

  Haha vilka jävla icke ursäkter. Det sista kvinnor behöver höra är att de ska ställa upp på sex trots ingen lust till det från början. Vad som behövs är ett stopp på den här jävla hetsen om sex. Rent av obehagligt hur hög dess position är, som om hur mycket man knullar definierar hela ens relation.

  Svara

   Vad skulle de säga för att göra dig nöjd?

   Svara

    Att man får göra som man vill kanske? Inte behöva ställa upp för att rädda ett förhållande. Jag har inte haft sex och har fan inga planer på det heller i den här jävla hetsen.

    Svara

     Helt okej men samtidigt måste det få vara okej för andra att göra andra val.

     Svara

      Ingen har påstått att folk inte får göra sina egna val.

      Svara

       Jo. En del av kommentarerna de här tjejerna fick är ju helt sinnes.

       Svara

        Jo såklart, men det ska väl inte någon som ger helt normal kritik behöva stå till svars för. Tror inte personen du svarade här tycker att näthat och elaka kommentarer är ok.

        Svara

        Jag är nöjd när kvinnor inte känner sig tvingade att knulla för att undvika konflikt eller för att hålla liv i sin relation eller vilken jävla anledning som helst. Tycker du att det funkar för dig och du mår superbra av det, varsågod. Men var vänlig håll det innanför ditt sovrum så ingen annan blir påverkad av det. Säg det defitnivt inte i din podd med en majoritet lyssnare som är yngre kvinnor och mammor som är särskilt utsatta för det.

        Svara

         Männen kanske skulle fundera på varför kvinnan inte har ork eller lust till sex längre. Kanske fråga henne vad som är orsaken till det och göra ett ärligt försök till att hjälpa henne med det. Inte tjata tills hon inte orkar säga nej längre.

         Och just det ja.. #inteallamän

         Svara

          Men det är ju inte bara kvinnor som tappar lusten till sex? Vilken sjukt konstig myt.

          Svara

           Nej, men kvinnor har längre till att faktiskt tvinga sig på någon. Men nej, män skall definitivt inte heller känna sig tvingade att knulla om de inte vill. Nöjd?

           Du missade #inteallamän?
           Men okej. Jag borde ha lagt till #inteallakvinnor också. Dumt av mig.

           Tror du att män är deras målgrupp?

           Nej men om vi nu pratar om lust till sex så är det väl bra att inte sprida myter om att män är några sorts knullmaskiner som alltid vill och är redo. Lust och potensproblem finns lika mkt där.

           Jo tack jag vet. Varför jag också la till att det inte gäller alla. Herregud.

           Men Ja, byt ut det till att partner 1 kan fundera på varför partner 2 inte har lust.

           För övrigt var min kommentar en känga till alla de män som grinar över att frun inte har lust. Nä, hon födde nyss barn, sover inte, får göra allt hemma osv plus att hon ska orka med hans tjat om sex. Det var DE männen jag syftade på.

           Men igen #inteallamänellerkvinnor

     …i det här jävla landet!

     Svara

    Varför måste man ge exempel på vad de ska säga bara för att man tyckte just de som de sa var fel? 🙂

    Svara

     Man framstår som mer konstruktiv och mindre pantad.

     Svara

      Varför skulle man vara pantad för att man reagerar på att någon gör ett helt galet uttalande? Finns ju tusen exempel på saker som hade låtit mycket bättre att säga men det är liksom inte relevant. Vad JAG skulle ha sagt har ingenting att göra med den här kritiken.

      Svara

      När man tycker någon betett sig illa så kan man påpeka det utan att säga ”såhär skulle du sagt istället, för det är min åsikt och den borde du framfört”.

      Svara

   Har Hanna och den här ”lojsan”( vem heter ens så) sagt det?

   Svara

   Man är ju två i en relation (eller flera, men nu pratar jag tvåsamhet här) och ganska självklart har båda samma rätt till hur de vill ha sin relation. Om man inte kommer överens om det så har ju båda sin rätt att avsluta förhållandet, om den inte kan förlika sig med hur förhållandet är.

   Rätt självklart så definierar inte sexet hela relationen, men det är en del av en kärleksrelation. Varför vill man leva med och ha en kärleksrelation med någon man inte tänder på? Även om exakt allt annat bra så saknas det ju en väsentlig del i förhållandet i så fall. Jag förstår de som avslutar en relation pga inget sex, vem vill leva med någon som inte har lust till en? Detta gäller båda parterna så klart, fattar inte riktigt varför det skulle riktat sig till kvinnor just?

   Svara

  Om de säger att man löser problemen genom att inte tänka på kroppen eller de märken som inte är till för en själv/ man provoceras av så har de ju fortfarande inte fattat ett skit. Typisk meningslös ”ursäkt” där man skriver vad man fått höra är korrekt för att tysta kritik men inuti huvudet är allt som förr.

  Svara

   Kände du ingen dig själv här eller?

   Svara

    Det där är ju en logisk kommentar.

    Svara

  Min mamma sa alltid: Kom ihåg att engagera hjärnan, innan du aktiverar munnen.

  Svara

  ”Jag förstår att man kan bli ledsen över att få så mycket kritik och hårda ord som Hanna och Lojsan fått här, men då kan det kanske vara läge för en liten självrannsakan.
  Kritiken är väl ungefär lika hård som deras avsnitt var problematiskt?”

  Hur orkar du med dig själv Camilla. Du slänger ur dig ena floskeln efter den andra och uppmanar Hanna, Kenza, IL m fl till saker som du inte ens är i närheten av att leva upp till själv.

  Har du läst alla kommentarer innan de blev raderade så att du vet att vissa inte var otroligt elaka.
  Vad är det för fel på dig? Hur blev du så här trasig och helt omdömeslös?

  Svara

   Nämen, fick du äntligen en anledning att klaga lite på camcam 😅 Hur orkar du läsa någons blogg enbart för att vänta på tillfällen då du kan knäppa bloggaren lite på näsan? 🙂 sad sad sad.

   Svara

   Hej lojsan!

   Svara

  Camilla, ska du ta upp att Biancas företag har blivit fällda för sexistisk reklam?

  Svara

   Hon har redan gjort det

   Svara

  OT men Matplatsen och 56Kilo är på väg till Macau. Kan ju inte vara annat är sponsresa. Vi får väl se av vilka de sponsras snart förhoppningsvis. Visst var det är sponsresa till Kina bara nyss med några andra influencers? Vet dock inte var i Kina de höll hus.

  Svara

   56 kilo nämnde detta, att de var sponsrade, men exakt när måste man märka ut det? Från början? Hela tiden? Matplatsen har ju lagt ut flera stories utan att låtsas om detta, men är det i sin ordning?
   Mvh
   Vän av ordning

   Svara

  Men snälla nån, hur tänker folk? De gjorde fel och två otroligt korkade uttalanden. Det är inte okej. Men likväl är det väll inte rätt för folk att säga till Lojsan att hon är anledningen unga tjejer våldtas, att hon förtjänar anorexi eller inte borde få vara mamma.

  Tycker hela detta symboliserar problemen på sociala medier så mycket. Influencers ser inte deras ansvar och hur de bidrar till att upprätthålla nuvarande norm samtidigt som folk inte kan ge saklig kritik utan istället går på personliga påhopp.

  Kan också tycka att de bemöter kritiken bra och professionellt, vad mer kan de göra?

  Svara

   Det är bara genomskinligt att ta upp ett antal få sjuka kommentarer som de flesta säkerligen inte står bakom för att sätta sig själv i offerposition och inte ta ansvar för vad man gör och säger.

   Svara

    +1

    Svara

  Alltså att lägga upp en ledsen bild och bara bli sur pga arga kommentarer, utan att direkt diskutera uttalandet vidare känns ibte direkt konstruktivt gjort… Aldrig lyssnat på podden men hittade den via Twitter strax innan den blev upplagd här igår och blev alldeles beklämd av vad de sitter och säger. Bra förebilder för unga osäkra tjejer osv…

  Svara

  ”…för oss är inte kroppar viktiga” säger de. Men deras instaflöde bevisar motsatsen. Begriper de inte det? Featherbrains båda två.

  Svara

   Haha eller hur, deras kroppar är det viktigaste de har. Både sorgligt i sig men lär bli jävligt jobbigt när de blir äldre och inser att ingen bryr sig om dem.

   Svara

    Förstår inte på vilket sätt de är det? Viker de ut sig?

    Svara

     Deras hela värde lägger de i hur de ser ut, kommer få en mindre trevlig verklighetschock när det inte fungerar längre.

     Svara

     Nej, de är bara inte tjocka. Det är helt ok att lägga ut halvnakna bilder på sig själv om man är tjock, annars inte.

     Svara

  Positivt. Det är fantastiskt att människor som lever i offentligheten ifrågasätts och får möjlighet att tänka igenom sina uttalanden och i och med det också kanske kan ändra uppfattning och ställningstagande.

  Negativt. Näst intill varje gång känns pudlandet som en dålig efterkonstruktion som skapats för att slippa negativ publicitet i stället för en lärdom.

  Svara

  Hmm jag vet inte jag, känns inte så genuint utan mer för de var tvugna. Liksom var är ursäkten till HTBQ-samhället? De kallade det en personlighetsgrej…

  Svara

  Varför är det bara tjocka otränade tjejer som är så fixerade vid kroppsideal?
  Låt folk se ut som dom vill.
  Alla vet att det är fördel att ha en snygg vältränad kropp, allt annat är lögn och förnekelse.
  Hur många män ser ni hylla Stina Wolter lr Lady Dahlmer?
  Vi killar är lite mognare än er kvinnor i denna fråga.

  Svara

   Du jobbar på här inne ”mark”.. kämpa.

   Svara

    💪, förväntningar mig bara tummen upp till dig Mark.

    Känns helt rätt att ta debatten här. Din klarsynta analys får nog både tjejer, och killar att vakna till.

    Svara

    Fast Mark har ju helt klart en poäng. Man måste inte tycka om det men det är ju tyvärr sant.

    Svara

     Och vilken är det exakt? Att vi alla borde eftersträva att vara smala så vi kan nå det absolut viktigaste här i livet, att få ett godkännande och chansen att leva med en man? Hahaha det va de sjukaste

     Svara

   Troll.

   Svara

    Troll?
    Ni kan ju räkna upp alla framgångsrika tjocka Hollywoodstjärnor, supermodeller, lr vilka rika kändisar och rika idrottsmän om gifter sig med tjocka tjejer?
    Se ut som ni vill, men tvinga inte på andra erat dåliga samvete för ni är tjocka.
    Res runt i världen och se vilka tjejer majoriteten föredrar.
    Det är inte tjocka otränade feminister.

    Svara

     Har du provat att ha en buttplug en hel dag?

     Svara

     Är det det viktigaste i världen, vilken kroppsform män föredrar?

     Svara

   Klart det är en fördel, men andra ska inte uteslutas för det.

   Svara

   Ni som hånar ”Mark”:
   Beundrar ni inte snygga kroppar hos könet ni är attraherade av?
   Är inte vältränade kroppar både friskare och starkare (i regel)?
   Är detta verkligen superkontroversiellt?
   (Inväntar trollanklagelser)

   Svara

    Vad spelar det för roll vad man attraheras av när man pratar om att inkludera?

    Svara

   Mognare, snarare inte kommit lika långt? Och framgångsmage och dad bods, ni döms inte lika hårt av varken kvinnor eller män så lol

   Svara

    Ah fast med ett hetsikt tränings
    schema och jakten efter den perfekta kroppen är ju oftast inte sund. Du kan ju fråga dessa insta-tränings-tjejer om de har regelbundesn mens tex. Skulle inte tro det.

    Att röra på sig är bra men att hårdträna är inte bra för kvinnohälsan.

    Svara

   Bland kvinnor som lämnat vs och uttalat sig kritiskt om deras kroppsideal är ju smala, vältränade långa modeller.
   Nu är jag inte lång modell men passar in på resten och tycker det viktigt att vi går ifrån det kroppsidealet? Varför ska vi ens ha en norm om hur en kropp ska se? Så länge man är frisk, vad gör det om du kanske har en valk här och där?

   Svara

  Kan vi snälla prata om att Hanna har ”designer” som beskrivning av sig själv på sin instagram. Som designer med 5 års studier i ryggen och 5 år i branschen som faktisk designer vill jag bara slå huvudet i väggen

  Svara

   Ingen hindrar dig. Det är ingen skyddad titel. Men på ditt visitkort kan du ju lägga till dina utbildningar.

   Svara

    Appropå skyddade titlar! Kriminilog är det poppis att kalla sig. Typ 7,4 högskolepoäng så kan du kalla dig för det. Det är så rätt i vissa kretsar!

    Svara

     Är det poppis att kalla sig kriminolog? I vilka kretsar?

     Svara

    Jo men det är ju helt otroligt vilken självbild man har om man titulerar sig själv som designer från en dag till en annan för att man får tycka till litegrann när det är dags för ett samarbete.

    Designers är de som sitter och faktiskt (bland mycket annat) skissar och caddar upp plaggen/produkterna för produktion (som de sedan sätter hennes namn på för samarbete och försäljnings skull). Hanna är ingen designer, skulle hon söka ett jobb som designer på vilket företag som helst hade de skrattat henne rakt upp i ansiktet.

    Svara

     Exakt så!

     Svara

   Det är som att säga att man är en journalist för att man svarat på frågor till en intervju i en tidning

   Svara

  Camilla min favvo! När ska du ta upp tex Cissi w och Linnea c? I linneas fall så är beviset att lögner ger framgång. Eller hatare Alexandra p. Din blogg är grym, men bredda bloggen och gräv om dessa 3 ovannämnda. Du behöver inte ens gräva för att hitta massor av godis.

  Svara

  My Martens blogg håller på att självdö. Så tråkig. Nu är hon i Thailand.

  Svara

  Logiken i att radera alla kommentarer för att man fick några hatiska…?

  ”För att jag blev så jävla ledsen av att läsa de hatiska kommentarerna som ej innehöll någon konstruktiv kritik alls. Därför raderade jag alla istället”, eh????

  Svara

  Lyssnade på ett halvt avsnitt av deras podd sen stod jag inte ut längre. Värre smörja får man tusan leta efter.
  Allt ifrån deras flamsiga jobbiga garv där de försöker leka bros och dunka varandra i ryggen när de berättar att de fått ligga (?!?!?!) som om de vore något coolt till alla andra spydiga saker de snackar om. Man märker verkligen att båda är nystockholmare som inte hittat sig själva.
  Lojsan Är tsm med en kille från adlig släkt från djursan och känner kanske press att få stanna kvar hos honom..?

  Svara

  Hur gick tankarna när de bestämde sig för att diskutera kritiken mot VS i sin podd utan att ens sätta sig in i vad kritiken handlar om?

  – Kolla, andra postar om detta på insta.
  – Okej, då har vi något att prata om i podden.

  Svara

  Att det ska vara så fruktansvärt svårt att be om ursäkt!
  Ingen av tjejerna lyckades säga ”förlåt/jag ber om ursäkt…”!

  Vedervärdigt beteende!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.