Varvet runt med Kenza

Herregud, om jag känner mig trött på de här frågorna så är det nog ingenting mot vad Kenza känner.
Jag trodde vi hade etablerat efter förra gången det begav sig, att man inte ska hålla på och fråga folk om de är gravida.
Kenza visade helt öppet hur ledsen hon blev av frågorna, och då var det innan de berättat om sina svårigheter.

Kenza uppmanade sina följare på Instagram att skicka in sina egna magbilder för att visa att oavsett hur din mage ser ut så duger den, alla dagar i veckan.

Också en mage som duger! 😉

100 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är trött på Kenza…

  Svara

   Uppfattar henne som relativt innehållslös. Har alltid bara lagt ut bilder på sin kropp och mat (som hon säger sig äta).

   Svara

    Gillade henne i början då hon hängde med vänner och skrev om saker hon gjorde. Nu är hon som vilken instamodell som helst, trött på konceptet överlag.

    Svara

   Trött även på att hon försöker fjäska sig bort från att svara på Dubai-kritiken. När kommer förklaringen till det?

   Svara

   Är så tröttsamt med folk som är så självupptagna och så fulla av sig själva

   Svara

  hur uttalar man kenza

  Svara

   Kinsa

   Svara

    Jag säger alltid Kinza om jag pratar om henne, men när jag läser blir det Ken-sa. Skumt, jag vet ju vad hon heter.

    Svara

    Blä

    Svara

  Gud, vissa människor är ju helt befriande från vett och sans (syftar på dem som undrar om hon är gravid igen osv). Dock tror jag dessa människor är rätt få; vissa är medvetet idioter och andra är nog bara korkade tbh. Så trots allt kanske bra hon lyfter fram detta i utbildningssyfte om inte annat. Hon rockar dock sprättben deluxe på bilden.
  Sen vill jag även lägga till att ”pouty belly” också är vanligt innan någon burit ett barn i magen 😉

  Svara

   Haha ja jag kollar igenom dessa bilder och tänker att ”precis sådär ser jag ut”. 0 kids.

   Svara

    Grattis.

    Svara

  Har hon kommenterat kritiken än? Eller försöker hon få folk att glömma genom att posta massa kroppsinlägg.

  Svara

   Vi kan nog glömma det här med att hon svarar på kritiken hon fick…hon tror vi ska glömma det om hon visar sig lite i bikini och har frågestund om hennes son.

   Svara

   Kenza svarade i sin kommentarsfält att hon måste vänta tills avtalet med VisitDubai har löpt ut innan hon får kommentera kritiken.

   Svara

   Såg att hon svarade på en kommentar på sin blogg att hon ska svara på kritiken asap men att hon måste vänta lite för att hennes kollega inte ska hamna i trubbel (antar hon menar personen som styrt upp samarbetet åt henne aka Alexandra Brings kille)

   Svara

    Det är klart som tusan att Alexandra Bringa libanesiska snubbe löst Dubai åt dem alla.
    Och nu kan ingen utav dem uttala sig – inte minst norrländskan Bring.

    Svara

  Blir mest trött på att det är ok att en mage ser ut som bilderna OM du fött barn. Har du inte det, då har du ingen ursäkt om den inte är platt 😒

  Svara

   Så tror jag inte alls folk tänker överlag dock, men håller med om att det i hennes inlägg nästan lät som att det är vanligt och ok just för att man fött barn, som att normen annars är platt mage. MEN man får ju också ta in texten i det sammanhang den var skriven; om just kroppar som fött barn och vissa människors ignorans kring hur detta påverkar en kropp. Samtidigt så ska väl inte det spela någon roll heller, som att man måste försvara sin kropp med att den minsann fött barn och därför kan man inte se ut på ett visst sätt, vilket i sin tur kanske förstärker bilden av att kroppar som INTE burit barn borde se ut på just det där sättet. Blev lite svamligt här haha. Förstår vad du menar men förstår samtidigt vad Kenza menar också 🙂

   Svara

   Jag funderar över det hon säger ”att alla magar duger” sen blir hon jätteledsen när någon tycker att hon ser gravid ut….

   Svara

    Hon kanske inte just blir ledsen över att hon ser ”gravid” ut… vilket hon ju ändå inte gör!!! Utan de känslor och rykte som kommentarerna skapar!!!
    När skall folk inse att man INTE frågar och säger att folk är gravida utan fakta!!?!

    Svara

     Klart hon gör. Hon lever på sitt utseende och kämpar hårt för att det ska vara perfekt. Hade hon haft slapp hud och bristningar hade vi INTE fått se den här bilden så lets get real.

     Personen som kommenterat om hennes mage fattar ju detta med och tyckte väl att det fann en effektfull knapp att trycka på genom att ställa den frågan.

     Roligaste svaret hade väl varit att säga att hon haft två bullar i ugnen samtidigt men att de lämnade kvar en därinne för att gräddas lite mer. 😛

     Svara

  Heja THK du är bäst du är den jag gillar mest. 😻❤

  Svara

   All makt åt THK 😻

   Svara

  Hon är som en politiker i valtider. Tar till billiga knep för att vinna poäng i syfte till att stiga i popularitet.

  Svara

  Undrar hur länge hon ska mjölka detta med mammakropp…

  Svara

   Troligtvis ett bra tag till, allt för att störa uppmärksamheten kring Dubai. Hon gör en Blondinbella med andra ord.

   Svara

   Så j-la tröttsamt med allas mammakroppssnack. ”Min kropp har förändrats men den har BURIT ETT MIRAAAKEL, KVINNOKROPPEN ÄR SÅÅÅÅÅ FANTASTISK OMG!!!”

   Svara

    Håller med.

    Svara

    Särskilt när hennes kropp inte har förändrats så mycket. Hade hon velat skapa medvetenhet kring ämnet så hade hon läst på om förlossningsskador och lyft de kvinnorna.

    Men allt handlar om utseende, platt mage och påstådda bristningar.

    Svara

     Håller med. För henne är det extremt viktigt att ha en lång och slank kropp.

     Svara

      Längden går ju knappast att påverka 😉😎

      Svara

    Men stopp i galoppen nu… det är ju helt sjukt och nästan sci-fi nivå på hur barn blir till. Jag är helt förundrat att mina två barn har blivit kompletta minimänniskor inuti mig?! Jag tror att dom flesta som fått barn kan känna så? Rätta mig gärna om jag har fel.. sen är jag också extremt stolt över att ha burit och förlöst mina barn, det är lätt det mest extrema och påfrestande jag har gjort i mitt liv.

    Sen som kommentar till det Sanningströssel skriver här nere: Så det räknas bara som att man har förändrats efter en graviditet om det syns på utsidan? Om vi ska ta Kenza som exempel så kan ju en förlossning och graviditet påverka även sånt man inte ser eller märker. Hon fick en grad 2 bristning vilket innebär att muskler har spruckit. Om hon får men av det så räknas ”hennes resa” men annars gör det inte det? Eller vad menar du med din kommentar?

    Svara

     My point exactly. Hon har fått en förlossningsskada men väljer att lägga fokus på större mage. Förstår du nu?

     Du missade nog min poäng. Jag menar att man ska försöka se bortom det synliga och prata om sådant som kanske inte syns utåt, bland annat bristningar i underlivet. Inser nu att du och jag kanske pratar om olika saker när vi skriver bristningar. Självklart läste jag att hon skrev om bristningar i underlivet. Jag menade bristningar på rumpa/mage/ben mm. och kallade dem därför för ytliga. Det andra är en helt annan (hemsk) femma.

     Svara

      Ah okej, jag förstod inte det från din första kommentar 😊 det är jävligt tröttsamt att läsa så mycket om det synliga på kvinnor, typ alltid. Förlossningsskador i underlivet vore mer intressant att läsa om och att det ska sluta fokusera på utseende även om det är att visa att alla magar är normala magar. Det blir ändå bara utseende av det..

      Svara

    Men snälla barn är inga mirakel. Det är ganska basic biologi. Stay in school kids

    Svara

     👍 +1

     Svara

   Tills hon är alldeles platt så klart.

   Svara

   Pun intended? 😂

   Svara

  Lustigt hur viktigt det var att visa upp sin perfekta platta mage efter graviditeten fram till Dubaikritiken, då vart den plötsligt putig osv. 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

  Svara

   Haha, tänkte också på det. Helt plötsligt har hon fått en ”putmage”. Allt för att få lite sympatier och igenkänning från andra mammor.

   Svara

    Ja hon insåg väl att hon kan ta en bild utan att dra in magen tills hon bli blå i ansiktet och ändå få cred.

    Svara

  Och vad vill hon med detta inlägg?

  Svara

   Visa upp sin smala kropp i bikini

   Svara

   Bli hyllad för att hon är SÅ modig som vågar visar upp sin ”mammakropp”. 🙄

   Svara

  Fast Kenza hade haft panik om hennes mage hade haft bristningar och valkar. Minns när hon var utomlands med Alex för några år sedan och skrev om sina små bröst och att hellre ha det så att man kan ha en slank kropp typ. Finns säkert att googla upp. Så jag tycker inte hon förespråkar på något sätt att ”alla kroppar duger som de är”

  Svara

   Man kan tycka att alla kroppar duger men själv vilja se ut på ett visst sätt.

   Svara

   Men snälla, dömer du på riktigt ut henne nu för ett uttalande hon gjorde för ett par år sen?

   Svara

  Och samtidigt står hon på tå för att se smalare ut?

  Svara

   Sån dubbelmoral…

   Svara

   Desto mer jag tittar på posen, desto märkligare blir det. Vem fasen står sådär när de ”lite avslappat” lutar sig mot en vägg? Ser ut att göra jätteont

   Svara

    Exakt. Hennes pose är ju endast för att se så smal ut som möjligt. När jag såg inlägget och hennes bild var det det första jag tittade på. Fötterna är rätt långt från väggen så hon alltså lutar sig bak en bit OCH står på tå och sprättbenar för hela slanten; för att se så smal som möjligt ut. Tolkar jag det som.

    Svara

  Är så trött på Kenza. Innan hon blev gravid och gick upp i vikt pratade hon aldrig om normen kring att ha platt mage, för hon själv var (och är) slank som en pinne! Hon reflekterade aldrig över samhällets ideal. Så fort hon blir gravid och föder sitt barn, då jäklar ska de predikas kring offentlig amning, sprickor i punanin och degiga post-partum magar. Jag lovar att om 6 månader när Kenza har återfått sin modellkropp kommer det inte snackas ett piss om mamma-magar och hur kroppar ska få se ut som de vill.

  Svara

   Det måste ju vara aktuellt för att man ska kunna prata om det. Hade vart jättemärkligt om hon snackade om allt detta du räknar upp innan barn, för då hade hon ju ingen erfarenhet.

   Svara

  Är det inte konstigt att IL inte följer Pingis på Instagram? Eller är det old news?

  Svara

   Old old old

   Svara

   Förstår att hon inte följer henne pga hennes flöde är ju snark alltså 😴

   Svara

   Hajens nya blogginlägg alltså….
   Nu har gud hittat in i hans själ när han inte längre dövar sig med mat, alkohol och sex.
   Oh dear…..Bella måste ha f.uckat upp honom ordentligt.

   Svara

    Varför ska han blogga ens? Är uppmärksamhet hans nya sätt att döva sig med?

    Svara

     Haha!

     Svara

    Tycker han klarade det ganska bra att f*cka upp både sig själv och sitt liv.

    Svara

  Orka att hon måste göra en grej av allt. Snacka om att plocka billiga poäng hela tiden.

  Svara

  Att tro att Kenza genuint förespråkar att alla kroppar duger och att tro att Kenza är helt fine med en putig mage är inget annat än naivt. Hela hennes karriär bygger på att hon är snygg. Det är liksom hela grunden i att hon har en stor blogg. Under hela hennes karriär har hon fått höra hur prefekt hon är och hur smal hon är. Hon har dessutom under alla år lagt upp bilder där hon poserar på ett sätt som gör hennes kropp så smal och normativ det bara går, med vetskapen om att det givetvis bidrar till en utseendets och till att unga tjejer känner sig odugliga. Men vad spelar det för roll så länge hon får visa upp sig och ta emot komplimanger.

  Att hon nu rider på mammakropp bananskalet handlar endast om att vinna tillbaka lite popularitet bland läsarna samt inte minst rikta uppmärksamheten från Dubairesan. Det är ganska desperat och ganska skamligt. Alla tjejer som delar med sig av sina gravidkroppar till Kenza och ba ”åh vad hon är bra som hyllar den vaaaaaliga kroppen” för dom har glömt att för bara någon dryg vecka sen la Kenza fortfarande endast upp bilder på sig själv i magtröja och den plattaste jävla magen i mammakroppshistorien. Hon är lika mycket kappvändare som Bella. Lika uträknande.

  Och nej jag är inte bitter. Bara så less på influensers som konsumtions- och kroppshetsar och tar noll ansvar för hur dom påverkar andra medan dom tjänar multum på unga tjejer som eftersträvar deras ouppnåeliga ideal.

  Svara

   Tror också hon försöker plocka poäng nu men det där med hennes kropp, alltså jag har ju sett elaka kommentarer om henne om att hon är som en pannkaka, okurvig, inte har former osv så bara för att hon är smal betyder det ju inte att hon hör till dagens ideal och hon själv får skit för hur hon ser ut och får höra att hon ”inte duger” så det är inte ok att lägga sånt på henne.

   Svara

    Jag tycker inte heller att man ska kommentera andras kroppar. Däremot är ju inte ”okurvig” synonymt med att vara ful. Precis som att ”tjock” inte heller är synonymt med att vara ful.

    Svara

     Nej men det var ändå kommentarer som menade att hon inte dög och personen skrev så elakt och typ hur känns det att inte ha kurvor som är inne nu o blabla, riktigt vidrigt skrivet, så jag tycker inte det är ok att lägga något sånt på henne. Hon varken tetucsherar sig kurvigare för att passa idealet som kissie gör, hon har fortfarande inte fixat tuttarna och ingen brazilian butt lift heller Som Fanny lyckman och Rebecca Stella gjort så på det sättet är hon ändå bra, hon accepterar sig liksom som hon är.

     Svara

      Nej gud. Rebecca Stella. Man ser inte att det är hon om man tittar på andra bilder från för några år sen 😳. För att inte tala om Elena Belle…my lord.

      Svara

  Känns som att hon använder det här för att släta över Dubai-kritiken

  Svara

   Korrekt

   Svara

   Precis! När hon fick som mest kritik för Dubai la hon ut den bilden när hon sitter ner och har veck på magen – och ALLA idioter som läser hennes blogg bara köper det rakt av och börjar hylla att hon ”vågar” visa sin helt normala smal-mage med veck, och glömmer HELT bort vart hon tar bilden. Folk är verkligen korkade och lättmanövrerade alltför ofta. Men är oftast dumma människor som ser upp till influencers, så är väll rätt rimligt ändå.

   Svara

  Varför, varför är så många besatta av graviditet? Kenza här och Bella Löwengrip t ex. Det kan väl vem som helst räkna ut att graviditet och spädbarn är det sista Bella vill i dag när hon står inför att putsa upp sin mycket skadade image som entrepenör och affärskvinna.

  Svara

  Är så jävla trött på influencers som Kenza, Bianca och Paula som låtsas att dom äter onyttig mat hela tiden.
  Så himla sjukt när alla vet att dom inte äter…

  Svara

   Alla som äter onyttig mat ser dock inte ut som Lady Dahmer, Fayme och liknande 😊

   Svara

    Nej det vet jag också, men allt är inte svart eller vitt. Både Bianca och Paula har ätstörningar, och har haft. Ändå lägger dom ut ”allt dom äter”. Äter man allt som dom lägger ut i sociala medier behöver man inte vara matematiker för att räkna ut att det inte stämmer. Blir bara genomskinligt och patetiskt. ”Här är jag, en grym förebild”. Fan lägg ut det ni äter på riktigt.

    Svara

     Nej, precis, allt är inte svart eller vitt.

     Svara

     Håller inte med.
     Jag tillhör nog dom som ser smal ut oavsett kaloriintag. Vi finns. Påstår inte att det är något eftersträvsamt, det är alla ni som gör det till en grej att vara smal som skapar idealet.

     Svara

      Eller hur? Alltid varit smal och ätit vad jag velat. Det är omgivningen som gjort mig medveten om det och gjort det till en grej. Skulle aldrig annars ens ha reflekterat över det. Tycker att det är lite synd. Det är liksom bara en kropp och vi ser alla olika ut. Sluta projicera era ätstörda tankar på fullt friska, smala personer!

      Svara

   Hannah Graaf, hon äter väldigt fett och onyttigt enligt henne själv..

   Svara

    Mm såklart så säger alla influencers. Det är tydligen coolt att kunna äta vad man vill och ändå vara smal.

    Svara

   Stämmer inte. Jag ser ut som Kenza i kroppen och äter onyttigt varje dag… Blir galen på att folk inte förstår att man kan vara väldigt smal och äta onyttigt.

   Svara

    Det tillhör inte vanligheterna. Dessutom handlar det inte bara om onyttigheter. Det handlar om kalorier in och kalorier ut. Äter du en pizza per dag är ditt dagsbehov täckt.

    Svara

  Så genomskinligt att dessa ”mamma-kropp” bilderna publiceras pga hennes resa till Dubai.. På många kort och videos innan detta så har man tydligt sett att hon poserat/ansträngt sig för att se smalare ut. Men nu pssar det.. Och hennes kropp är fortfarande smal, vilket är helt okej! Och hennes kropp hade varit okej även om hon inte fört barn! Och alla andras kroppar också!! Tror även hon mjölkar att hon har svårt att bli gravid, tyvärr. Jag såg kommentarerna innan hon la upp story (hon sa att många raderade kommentarer efter den) och det var EN person som frågat om hon var gravid.

  Allt hon gör känns så sjukt genomtänkt. Och falskt. Som samarbetet med Twistshake. Hennes barn tar inte ens flaska?! Och när han gjorde det i början var det Philips, haha

  Svara

   +10000!!

   Hon kommer förevigt vara den som har det jobbigast här på jorden, och har svårast att bli gravid! Och som du säger, så himla falsk.

   Svara

   Men vad är det ni inte förstår?
   Det här är inte era kompisar som är lojala ärliga och generösa.
   Det här är se-mig-hör-mig-tjejer som säger och gör vad som passar just nu, för att tjäna pengar. För naturligtvis hade dessa tjejer inte låtit er läsa någonting som handlar om dom om dom inte tjänat pengar på det.
   Och om man är så trött på dom så är det bara att låta bli att gå in på deras sociala medier.
   Lätt som en plätt.

   Svara

    Om du blir trött på kommentarerna här så kan du ju sluta läsa dom också? Så jävla kass logik. ”Sluta läs då”. Suck

    Svara

  Alltså den här människan. Jag gick från att tycka om henne till att bli typ äcklad när jag ser henne. Fick sån avsmak efter att ha hört henne i podden. Hon gör sig verkligen bäst i text.

  Svara

   Varför är det svårt att gilla henne i podden?

   Svara

  Suck, har Kenza ”mage”?
  Ser ingen men precis som andra skriver här så är allt uttänkt in i minsta detalj.
  Fokus bort från Dubai…

  Svara

   De flesta av oss har en mage. Blir lite svårt att överleva utan en.

   Svara

  Visst är hon fluffig i kanterna jämfört med hur hon såg ut innan kiddon. I hennes tomma värld är det väl djupt traumatiskt att ligga 5 kg över målvikten och värt att uppmärksammas offentligt… Är inte det j-a pinsmt att fläka ut sig på detta vis när man pushar 30 och ska föreställa förälder och seriös företagare? Man väntar sig mer mognad och andra prioriteringar än ” boo boo titta på min muffinzmage är jag inte fiiiin?”.

  Svara

   Mm man kan ju tycka att alla influencers som lägger ut liknande bilder 280 ggr per år borde växa upp? Allvarligt. Hur många bikinibilder kan man lägga upp per år?! Finns det ingen gräns? Ingen bryr sig.

   Svara

  Varför säger alla detta? Jag tycker inte det ser ut som det

  Svara

   Oj skulle hamna under Elins kommentar om att hon opererat brösten men den verkar raderats

   Svara

    Men snälla nån. Ibland undrar man om något i Kenzas liv inte handlar om hennes kropp eller utseende. Kan hon inte berätta något äkta någon gång som inte har att göra med hennes utseende. Undrar ibland om hon ens har några ambitioner i livet, allt handlar om att se bra ut på bild eller förklara sitt utseende, antingen att hon är naturligt smal och inte kan hjälpa det eller att hon faktiskt varit gravid och har putmage. Undrar vad hon ska göra när hon är 35? Sitter hon fortfarande och bloggar?

    Svara

  Förstår inte ens syftet med bilden, tycker det ser ut som en kropp helt enligt normen? Många slanka ben, om att mage med synliga muskler, jämn solbränna, slät hud utan synliga brister eller gropar i huden, det så kallade thigh gapet mellan låren som varit så eftertraktat på Instagram. Ja vad är det som ska uppmärksammas? Vad är det för modigt med att visa upp denna kropp? Kan inte se en enda skavank eller något som skulle kunna kritiseras.

  Svara

  Säger inte att det är att ställa frågan men klart folk undrar när hon annars suger in naveln och fotar sig i vissa vinklar för att se så smal ut som möjligt. Det gör att hon Inger noll trovärdighet när hon säger att alla duger som de är för i så fall hade vi ju sett bilder som denna tidigare och inte bilder på en platt mage två veckor efter förlossningen.

  Svara

  Ser ingen direkt skillnaden på hennes kropp.. Hon är liksom fortfarande mest lång och smal. Förstår inte vad det är att bjäbba om från hennes sida.
  Ja, brösten blir ju större med mjölk i, ingen surprise där.

  Svara

  Tycker mest synd om dessa ängsliga influenser vars tid går åt för kroppsfixering…..

  Svara

  Men hur får typ en provocerande kommentar?? Och då tar hon direkt på sig offerkoftan och tar tillfälle till akt och försöker vinna massa pk poäng och får då sjukt mycket uppmärksamhet och applåder.. vilket hon är väl medveten om. Detta är ännu ett säljknep. Förlåt men så less på dessa jäkla ytliga och innehållslösa influencers…

  Svara

  Har inte varit gravid men kan slå vad om att hennes inlägg hade sett väldigt annorlunda ut om det var hon som gått upp 20+ kilo och svårt att bli kvitt gravidkilon (eller liknande)…

  Har alltid gillat Kenza men tycker bara sånt här är falskt och manipulativt.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.