Monas Universum kritiserar My Martens nya arbetsplats

Monas Universum ramlade som av en slump över företaget Lohilo när hon var ute och luftade sig på nätet och verkar allt annat än imponerad över informationen hon tillskansat sig. 
Först blir jag lite förvånad över att det här bubbelgumsdoftande enhörningsflödet gått henne förbi, men så bevakar hon inte heller My Martens olika plattformar på en daglig basis. (My Martens är marknadschef på Lohilo)
Så vad har Mona att säga om Lohilos funktionella tuggummin? Kommer hon vara imponerad? Peppad, taggad och hypad?
Kommer hon ansöka om ambassadörskap på stående fot?
Mjaaa…. Inte riktigt..

Okej, då kan vi läsa att Sweet Mint kommer förbättra resultatet när du bygger muskler på gymmet.

Bubble Mint är minsann deras första sanna skönhetsprodukt. Boostar håret, naglarna och du får en ”fab body” både på utsida och insida!

Melon Mint ska du tugga på om du vill gå ner i vikt eftersom du reducerar ditt sockersug. ”Det här tuggummit är minsann gjort för dig.”

Den med colasmak ska du tugga på om du vill behålla din kroppsbalans genom de mest basala vitaminerna kroppen behöver  … och det toppas av koffein.

Ehh. Vad f-n är det för skit?!

En annan sak som gör mig så in i helvitti förbannad är att de ofta använder sig av en yngre målgrupp för att sprida reklam. // Monas Universum

Mona har delat bilder som taggats med #lohilo där det tydligt syns att tjejerna på bilderna är unga, även fast Monas censurerat deras ansikten.
Det här är förmodligen inga tjejer som på något sätt får ersättning för sina bilder – än, men när kanske en förhoppning om att få det i framtiden, därav taggningen?
Av den anledningen tar jag inte heller med dem här i mitt inlägg.

Jag har aldrig ens testat en Lohilo-produkt och kan inte uttala mig det minsta om varken smak eller effekt, men ser dem överallt, vare sig det är i butik eller i handen på någon halvtrött tonåring som väntar på bussen.
Är det inte Lohilo så är det Nocco och är det inte Nocco så är det Clean Drink och rent utseendemässigt så måste jag nog säga att Lohilos är snäppet vassare än sina konkurrenter, i alla fall när det kommer till att locka den absolut yngsta publiken. (Rekommendationen för energidryck är 15 år)

Vad får du om du slänger ner en enhörning, slottet från My Little Pony, marshmallows, glitter, Hello Kitty och Linnea Claesons kalufs i en mixer och trycker på start? 

I egenskap av marknadschef – tror ni My kommer bemöta detta på något vis eller låter det mest som samma gamla kritik som ramlat in ända sedan Red Bull gjorde entre och gav oss vingar, och ingenting att ödla energi på?

Tack för tips!

 

204 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag älskar lohilos glass. 😋

  Svara

   #metoo

   Svara

    Du använder denna hashtag för att gilla glass…du är modig du!
    #letthekränkingbegin

    Svara

     #youtoo

     Svara

   Så gott! Speciellt den med gult papper som är som en ”bar” med chokladglass, kokos och vitchokladsöverdrag. Bästa glassen!

   Svara

  Tycker hon gör rätt som kritiserar skiten som dessutom cyniskt riktar sig till barn!

  Svara

   Det är bara att anmäla till Reklamombudsmannen.

   Svara

   Hennes ”bästis” Magdalena Graaf kränger piller för barn!!🤣

   Svara

  Hon är Brand Manager, inte marknadschef, ganska stor skillnad på dom rollerna

  Svara

   Ja och dom är ju flera sådana…

   Svara

   Det är viktigt med titlar för alla ”influencers”.
   Och den som givetvis är bäst på detta är Blondin Bella som lätt kan rada upp ett 30-tal olika titlar som alla i verkligheten innebär koka kaffe och fylla på papper i skrivaren till minimilön.

   Svara

   Är väl inte My själv som kallar sig marknadschef, det är ju här det har sagts? Gillar inte när vi skapar trådsanningar som på FB, i övrigt ingen åsikt om henne

   Svara

  Usch, låter verkligen som att sälja drömmar mer än något annat. Tror inte ett dugg på de där tuggummina.

  Men däremot, åh vilka fina shorts My har på bilden! 😍 Någon som vet vilket märke det är?

  Svara

   Var väl en del av Strongers Ice Cream collection? Verkar dock inte finnas kvar 🙁

   Svara

  Tycker inte kollagen låter så gott…

  Svara

   Det är det inte heller, men jag har inte hört om någon som äter eller dricker kollagen enbart för smakens skull.

   Svara

   Grisfett

   Svara

    Sällan grisfett..brukar väl vara marint eller bovint kollagen beroende på om det är leder eller skinn och hår du vill stödja.
    Har provat bovint+hyaluron efter en knäskada och kan bara ge tummen upp. Hade en riktigt bra smörjande effekt på lederna och hjälpte mig enormt i min rehab. I form av mindre stelhet och därför mindre smärta så jag kunde genomföra övningarna. Smörje Inte bara i knäet utan även en gammal klickande och knakande handled blev tystare, och den tränade jag ju inte så måste varit tillskottets förtjänst.

    Men undrar seriöst vilken smak unicorn tears har och hur mycket kollagen den innehåller.
    Kapslarna jag åt smakade lite som en blandning mellan buljong och hur så som urin luktar…

    Svara

     Jag köpte kapslar med collagen+hyaluronsyra p.g.a. jag hade knäppande leder främst fingerleder. Trodde inte så mycket på att det skulle hjälpa. Jag prövar ett tag tänkte jag.Så helt plötsligt en dag så märkte jag, nämen mina leder knäpper inte längre. Kapslarna hade alltså effekt. Så jag fortsätter ett tag till att ta kapslarna. Många som hyser avsky av collagen. men tänk förr var det väldigt vanligt att husmödrarna kokade sin egen buljong av märgben mm.

     Svara

   Kollagenprodukter är skit. Läs och begrunda:

   https://legionathletics.com/collagen-protein/

   Svara

   Det har ingen verkan heller. Folk är från vettet!

   Svara

  OT, men ska vi göra en gissning på huruvida BB kommer lyckas på TikTok eller inte?

  Svara

   Tycker jag har rätt bra koll på saker men vad ÄR TikTok?

   Svara

    Googlade nu men fattar ändå inte varför man ska ha FLERA plattformar…!?

    Har knappt tid med min Instagram ens.

    Svara

     Dessutom hinner hon inte ens med sitt Insta o granska kommentarerna

     *host host*

     Svara

    Tik Tok has a notably younger audience than competitive social apps.
    A majority of its audience (65 percent) is in their 20’s or younger. Of their audience as a whole, about 40 percent are teenagers. According to this data, Tik Tok’s users mostly belong to Generation Z.

    Instagramkiller

    Svara

    TikTok ägs av ett statskontrollerat kinesiskt företag och Kina samlar information om användarna och deras vänner/närstående. Fick senast en rapport från ett försvarsseminarium om att Säpo och försvaret ser TikTok som mycket skadligt och riskfyllt att använda.

    Svara

     Kan du länka till något material?

     Svara

     Precis som allt med andra ord. Har man en telefon, ett registrerat kort hos kollektivtrafik samt använder bankkort så är man ju redan helt övervakad så känns inte längre som att det spelar någon roll.

     Svara

   Tiktok är det mest småtjejer mellan 10 och 12 år.

   Svara

    Den perfekta åldersgruppen för Isabella, noll yrkeserfarenhet så de tror på allt hon skriver. Dock inte så köpstarka men säkert lojala.

    Svara

    Från världens mäktigaste till Queen of the teens!
    Bäva månde Putin.

    Svara

     Back to the start med andra ord. Kommer aldrig gå, vuxen snart 30årig kvinna som vänder sig till små kids är ingen fin merit.

     Svara

      I kidsen ögon är hon en dinosaurie.
      Ok boomer…

      Svara

    Är det normalt att en fyraåring har tiktok? En släktings dotter visade mig videor på sin tiktok där hon dansar typ som 14-åringar och har flera hundra likes och jag blev riktigt obekväm av att de låter henne vara där då jag antar att det måste finnas sjuka människor som är medlemmar där av andra anledningar… eller är det bara vanligt att det finns så små barn där?

    Svara

     Sorry kapade tråden. Tar det i ös istället.

     Svara

     Ja. Är olika åldrar, många professionella dansare i olika åldrar. I Sverige är det ju mest kids som kör på skoj, men i USA är det ganska stort.

     Svara

     2020 är barnkonventionen lag. Barn kan stämma sina föräldrar i efterhand om samtycke inte fanns. Självsannering!

     Svara

      Vad bra! Det kommer garanterat få föräldrar att tänka några ggr extra innan de exponerar sina barn på sociala medier

      Svara

    Ska blondinbella skaffa tiktok? Va😂

    Svara

   Jag har TikTok eftersom mina barn är aktiva där och jag vill hålla koll på vad de lägger upp. Så jag tittade på Blondinbellas konto och fick känslan att hon där försöker skapa den lyxiga föreställningsvärld som just kraschat på Instagram och bloggen. Hon har lagt upp gamla klipp från olika glamorösa event hon varit på, semestern i St Tropez etc. Skulle inte förvåna mig om hon vill bygga en ny följarskara där och attrahera nya företag.

   Svara

    Ja, det var privatjet och välgörenhetsgalor mest… kändes väldigt utdaterat. Vem ska följa henne där? Vilka kids bryr sig om en Dallas-kärring?

    Svara

     Bella har kanske förstått att Therèse Lindgren och Jocke & Jonna har stora följargrupper i lägre åldrar.
     Det gäller bara att hitta lämpliga samarbeten nu för Bella. Kan bli svårt att återfå förtroende bland tidigare samarbetspartners men det går kanske bättre om hon satsar på nya och oerfarna företag.

     Svara

      Fast Bella passar inte in. Hon är mogen/sin ålder. En vuxen kvinna med vuxna intressen. Therese, Jocke och Jonna är som 14åringar fast i vuxnas kroppar. Therese omogen både hur hon pratar och mestadels av hennes content och de andra två fick väl följarskaran i samband med alla pranks de gjorde. Kan förstå att yngre gillar dem, lite som urspårade fritidsledare.
      Tror inte Bella har en chans hos yngre.

      Svara

       Bella är väl som en kameleont? Hon ömsar personlighet bara genom att byta kläder. Nyss blev hon ju ”vanlig” när hon tog på sig sina ”favoritjeans”!
       Hon verkar väldigt förtjust i att leka och spela spel med sina barn och kan säkert genomgå ännu en personlighetsförändring och bli en barnslig Youtuber!
       ”Hejsan alla barn! Här är Bra-iga Bella som vill visa er några roliga leksaker som ni kan önska er till jul. Leksakerna kommer från Jollyroom som har så mycket kul grejor” 🙂

       Svara

        Men hon är en tant. Tidigare såg hon tantig ut men hon är alldeles för passé för dagens ungdomar.

        Svara

         *Tidigare såg hon bara tantig ut men idag är hon alldeles för passé för dagens ungdomar.

         Svara

         Tant 29 år 🤔

         Svara

          Du är tant för en 10 åring när du är 29. Du är även gammal för en 21 åring.

          Svara

       Speciellt inte om hon ska visa upp välgörenhetsgalor, flygresor och vara opersonlig. Vem vill se på dravlet?

       Svara

    Såklart!

    När ska ALLA fatta att hon inte menar ett smack av all ”ånger” hon påstås ha.
    Alltså hon säger väl inte själv att hon ångrar sig, bara att hon har en sorg…?
    Men de flesta påhejarna verka tolka det som att hon ångar sig. (Vilket en normal människa med sunda värderingar och moral hade gjort) men inte Bellsan.

    Allt enligt excel-arket fortfarande

    Svara

     Finns dessa påhejare på instagram eller bloggen?

     Svara

      Fattar inte riktigt vad du frågar?
      Instagram OCH bloggen. Eller hon har säkert fler kanaler jag aldrig sett…

      Svara

       Jag följer inte henne så jag undrade mer om påhejarna bara finns på bloggen för i såna fall antar jag att det är hon själv som står bakom kommentarerna medan det på instagram inte är lika lätt att fejka supportande svenska följare.

       Svara

        Då förstår jag. Det är väldigt mycket kommentarer på hennes inlägg på Instagram nu och mycket pepp på bloggen med.

        Svara

         Men Gud ja! Heeelt gaaalet ju! 🤷

         Svara

       Snacka om trevlig ton @Ida 🙄nödvändigt

       Svara

        Nä du det va det inte. Du läser det jag skrev på fel sätt om du tror jag ville va otrevlig. Bara förklarade att jag inte riktigt förstod frågan.

        Svara

   Svara

   Tänker osökt på: How do you do fellow kids?
   Hon var ständigt ung när hon lekte business med farbröderna men ska hon börja hänga med kidsen framstår hon mest som en tant som inte förstår modern teknik.

   Svara

  En intressant aspekt. Det är inte lagligt att göra hälsopåståenden gällande kosttillskott. Kan dock inte bedöma om detta klassas som kosttillskott och om saker som rör muskelmassa, hår osv faller under ”hälsopåståenden”.

  Svara

   Fast jo, det är det visst. Om hälsopåståendet kan styrkas med studier. ”Botar cancer” = inte ok. ”Kan bidra till x effekt” = ok om studier finns och påståendet är godkänt av EFSA.

   Svara

    Nej, att bidra till att upprätthålla naturliga funktioner är okej. Att bidra till positiva eller förbättrande effekter är inte okej. Hälsopåstående -> läkemedel.

    Svara

  Jag antar att collagenet kommer från den nermalda enhörningen? Så sugen jag blir på att köpa … eller inte …..

  Svara

   Hahaha precis det jag tänkte, namnet är ju absurt med tanke på vad som är i.

   Svara

  Jag är sjukt kritisk till just Lohilos marknadsföring eftersom direkt riktar sig till unga människor. Det är lika illa som spelreklam enl mig. Energidrycker är inte bra och absolut inte för unga människor, vi får rapporter om det dagligen. PUNKT SLUT. Undra om Mys egna son får dricka den? Den riktar sig till hans målgrupp nämligen vilket hon borde inse själv, i den åldern leks det med Unicorn`s och många barn har en tendens att tjata hål i huvudet på sina föräldrar om att de vill ha ALLT med det motivet som de tycker är fint.

  Svara

   Jag känner bara överviktiga personer som dricker energidrycker. Vilket är helt absurt eftersom de är de sista att behöva mer energi de ändå inte gör av med…

   Svara

    Dom flesta energidrycker är väl dock utan socker. Har också funderat på var ”energin” kommer ifrån i en produkt som har 0% kolhydrater, 0% fett och 0% protein.

    Svara

     Funktionella drycker brukar vara utan socker så som nocco t.ex, men energidrycker så som monster, red bull och den typen är absolut INTE utan socker. 100ml red bull innehåller 11g socker, 100ml fanta innehåller 12.3g socker.

     Svara

     Koffein?

     Svara

     En burk energidryck med den vanligaste halten koffein motsvarar ungefär 1,5-2 koppar kaffe.

     Svara

     Koffein, taurin, glukuronolakton.

     Svara

    Haha själv ser jag bara töntiga gymkillar och fjortisar som dricker energidryck. Men det behöver ju inte utesluta något i och för sig…

    Svara

    Haha! Vilken dräpande kommentar 😂

    Svara

    Det är inte alls absurt, tvärtom. Saker som kan ligga bakom övervikt orsakar väl också trötthet (inaktiv livsstil, sömnbrist, stress, dåliga matvanor, sköldkörtelproblem, etc). Och vad börjar man konsumera då för att försöka orka vardagen, jo, produkter med koffein och annat uppiggande.

    Svara

   Men snälla. Föräldrarna har yttersta ansvaret, lägg inte över det på någon influencer. Klarar man inte av att ens unge tjatar, ja då är det klena föräldrar och inte influencers som är felet.

   Svara

  Nya avsnittet av Haveristerna ligger uppe nu.

  Svara

   Synd att de inte förberett sig bara. Tvekar inte på deras historia, men kunde varit mycket bättre.

   Svara

   Hade kunnat vara mera skarpt. Nu var det mest snack om att de ville väl osv
   Och nej, jag var inte intresserad av pajkastning

   Svara

   ssssssssh,
   nu vänder vi blad och går vidare.

   Svara

    Ja. Vi lämnar Cissi bakom oss så hon försvinner och går vidare.

    Svara

     Nja, så lätt slipper du inte henne! Tänk Trump.
     Skulle inte förvåna mig om hon sitter i TV som julvärd 2020.

     Svara

      Neeej, inte Trump nu igen. Stackars Trump, ska han behöva utstå att bli jämförd med Cissi också.
      Han har nog med sitt impeachment. Leave Trump alone!

      Svara

      Nej, tror inte svt vill ha henne i huset ens.

      Svara

   Nu har hon fejkat ännu fler konversationer mellan HJ och ”någon tjej”

   Svara

    Usch. Hon är sjuk.

    Svara

    Är de fejkade? Skulle inte förvåna mig en sekund men finns det bevis?

    Svara

  Fattar överhuvudtaget inte varför folk tycker sig behöva energi- och vitamindrycker hela tiden istället för vatten? De kanske är bättre än läsk men få drycker är ju bättre än vatten, ur hälsosynpunkt. Det är väl få i Sverige som behöver vitamintillskott i vattnet. Ät ett äpple istället och få i dig lite kostfibrer också. Den här grejen med att dricka vitaminvatten, äta kvarg och proteinbars dagarna i ända? Få av oss tränar väl så mycket att man behöver extra proteintillskott. Känns som en hype för att verka hälsosam. Det mest hälsosamma är att äta varierat.

  Svara

   Med tanke på hur urvattnade alla våra råvaror blivit med industrialiseringen av allting så innehåller ju sällan alls grödor exempelvis samma näringsämnen då de drivs upp i växthus med kemisk gödsling och noll solljus på rekordtid.
   Det är väl därför idén om behovet ens fått fäste tänker jag.
   Stress och miljön många av oss lever i kräver ju större intag av näringsämnen och bristsjukdomar är lika vanliga nu som under svältperioderna back in the day. Samtidigt är vi fetare än någonsin. Tänkvärt, alla ni tjockisar

   Svara

    Har vi verkligen lika mycket bristsjukdomar i Sverige idag som under tiden som vi svalt? (Senaste svälten i Sverige var väl sent 1800-tal till tidigt 1900-tal då många utvandrade?) Tvekar inte på att många grödor och livsmedel är mindre näringsrika och nyttiga idag, men att vi skulle lida av allvarliga bristsjukdomar till följd av den globaliserade och det kraftigt raffinerade jordbruket vette tusan om jag tror på.

    Svara

     Nje. Inte riktigt. Under båda världskrigen räckte inte maten till alla i Sverige. Ransoner och missväxt. Folk odlade grönsaker och potatis i parker i städerna och kolonilotter i Stockholm användes för att föda upp kaniner för att få mer kött. Bland annat.
     Som alltid är det de med pengar som hade det bäst då de betalade fattiga personer för deras matkuponger.

     Svara

   Sant. Förstår inte folk som knappt tränar men ska dricka nocco hela tiden istället för att bara köpa bcaa om de nu behöver det.

   Svara

   ”Få av oss tränar väl så mycket att man behöver extra proteintillskott”.
   Okej, jag vet inte hur stor andel av Sveriges befolkning som styrketränar (antar att det är väldigt få här inne iaf), men jag som gör det behöver omkring 100-120 gram protein per dag.
   Vilket är väldigt omständigt att få i sig utan att hamna på extremt kaloriöverskott… Så, jo visst finns det en marknad för proteintillskott, inget konstigt alls!

   Svara

    Personen skrev ju att få personer antagligen tränar så mycket att de har behov av proteintillskott, inte att ingen gör det. Så du behövde inte ta det personligt och skriva om din träning och ditt proteinbehov.

    Svara

     Det där är så typiskt. Någon hävdar något generellt varpå någon annan dyker in med någon anekdot som inte alls bevisar motsatsen.

     ”Men JAG…..”

     Svara

     Hehe justja, jag glömde att folk blir kränkta när någon har en sundare livsstil än de själva.
     My bad!

     Svara

      Ja och du blir uppenbarligen kränkt av att inte förstå poängen 🤷‍♀️

      Svara

       Ja nu är mitt liv förstört! fan.
       xD

       Svara

    Okej jag antecknar. 🤓

    Svara

  Men vad konstigt skrivet… är den här Monas universum nån träningsprofil? Aldrig hört talas om henne, speciellt inte i träningssammanhang. Dock älskar jag lohilo, deras brownie glass är fan godare än vanlig glass, vet inte hur de lyckades. Och så få kalorier.

  Svara

   Ja sötningsmedel brukar ha den effekten

   Svara

    Nä glass och godis substitut brukar verkligen inte vara godare än den riktiga grejen. Tycker lohilo lyckats bra.

    Svara

    Thank god for sötningsmedel! <3

    Svara

   Barebells glass är bättre

   Svara

    Jag gillar haägen dazs

    Svara

  Det är bättre att tyg få i sig det MU gör reklam för eftersom det är hon som gillar det. Eller att vi hoppar hit och dit vad gäller hudvård eftersom MU bara gör reklam för sådant som är jefligt bra som hennes vackra kompisar kränger till människor med åldersnoja. Det är ju även så att alla som lyckas med något har blivit övertalade av MU att göra det som är lyckat, t ex Toftbys nya bok hon övertalade henne att göra. Att hon skriver ner My har nog mer att göra med deras bästa kompis Graaf. Måste även säga att det var humor när MU gjorde reklam för Graafs nya serie, eller Maggans nya serie, för det är Maggan hon känner som hon sade. Hanna var väl den som gjorde att hon fick fart på sitt bloggande och som hon sedan abrupt lämnade när hon var stor nog att blogga i det eget namn. MU gör så gott hon kan för att hänga med och över huvud taget ha något att blogga om nu för tiden.

  Svara

   MU har inget att blogga om längre.
   Allt går på repeat

   Svara

    Ögonfransar-insprutningar-danstävling-sminkreklam-Ellosreklam-snyggkompis-reklam för egna grejor. Repeat.

    Svara

     Och skriva privat och utlämnande om hemlösa.
     Och fjortis-selfies.

     Svara

    Har bara bloggen för att köpa in kinaskit och sälja 10 ggr dyrare.

    Svara

   Mona och gänget är nog extremt avundsjuka på My, som kämpar sig uppåt själv när hon faller…till skillnad från vissa som lever på sina män!

   Svara

    Vad finns det att vara avundsjuk på My-få saker hon gör lyckas hon fullt ut med på sikt. Senast jag hittat är att på 7minuter lyckades hon få ca 800 gilla på instagram….de 79 första var fejk konton(inga inlägg,följare eller följer). Och att marknadsföra sig med lohio och vända sig till barn!! När följare frågar om gymmet svarar hon att hon inte vill lägga upp foton för man får tänka på folks integritet och vad ser man i övriga inlägg- jo halvnakna människor som hoppar i plurret, tänar m.m. Bloggen klarar hon inte av sitt kommentarsfält utan där gick det bananas med påhopp hej vilt, för att hon antagligen har någon vinning av det.(bara några exempel) Alltid en baktanke… Så varför tror du någon är avundsjuk på detta oseriösa spel? Jag tycker uppriktigt synd om My som tror hon måste leva såhär för att vara accepterad. En fin smart tjej som jag önskar kunde finna lite ro för både sig och sin sons skull.

    Svara

  Äh blir så trött på alla jäkla energidrycker, verkar som om det kommer nån ny sort hela tiden men de alla innehåller bara en massa skit som man inte behöver.
  Jobbar i butik också och det är nästan dagligen som BARN kommer in och försöker köpa energidryck, ofta gärna just Nocco eller Lohilo. (Vi har 15-årsgräns på alla energidrycker) Varför? Känner du dig lite trött efter skolan? Gå hem och ta en powernap istället för att hälla i dig socker och koffein!

  Svara

  Varför kallas det energidryck när det inte innehåller energi?
  Det står väl 0 i kolhydrater på burken?

  Svara

   Vad tycker du koffein och taurin är?

   Svara

    Centralstimulerande substanser som gör att du mentalt orkar skicka nervsignaler ut till musklerna med högre frekvens, men det är inte energi som musklerna kan omvandla till kraft.

    Svara

  Gillar du lohilo?
  Jaaa det gör jag…. mm…. mycket…

  Svara

   Mmm

   Svara

  Lohilos glass salted caramel är fan den godaste glassen i mannaminne.
  Jag är storkund av den glassen.

  Svara

  Hänger Cissi ut en av dom i Haveristerna på sin Insta just nu? Känns väldigt mycket som att det är det hon hintar om iallafall..

  Svara

   Shit is going down!! Bara minuter efter nya avsnittet släppts. 100% honom hon syftar på.

   Svara

   Ja, det gör hon. Eftersom jag kan hålla två tankar i huvudet så blir jag beklämd över konversationen hon visar upp, men tycker samtidigt att det är pinsamt att hon inte kan hantera en granskning av sig själv och hur liten insikt hon överhuvudtaget har i sitt egna beteende 🤷‍♀️

   Svara

    Hon är patetisk. Undrar om det hade varit ok för henne om FV gått på hennes familj när hon avslöjade han?

    Svara

   Vad skriver hon då? Följer inte CW

   Svara

   Vem hänger Cissi ut?

   Svara

    Henrik gissningsvis. Varför hon nu gör det när han inte är inblandad i avsnittet. 🤦🏼‍♀️

    Svara

     För att det inte är relaterat till just det avsnittet kanske?

     Svara

   Kan du inte skriva vad det handlar om? Eller är det hemligt?

   Svara

   Skriv var hon lagt ut tack. Hennes insta är privat nu

   Svara

  Tror att Monas inlägg är skrivet på direkt uppmaning av Maggan Graaf. Maggan är uppenbarligen skitsur på My ff och ser en chans att indirekt sabla ner henne totalt. Tycker hela inlägget är märkligt – speciellt som Maggan kränger piller som du ska bli smal brun kåt och tacksam av…. Och nu även något kosttillskott till barn.
  Näh Mona, detta är bara så genomskinligt gjort för att Maggan ska få skada My.

  Mona låtsat att hon inte vet att My är talesperson för märket och undrar vem Mysan är….. Sandlådenivå

  Vad jag tycker om själva produkten? ingenting, har inte smakat och tror inte på sådana produkter-köper inte heller Maggans bluffpiller,eller Monas(kompisars) jefligt bra kladd….Eller Blondinbellas klet&kladd

  Svara

   Amen på det 👍

   Svara

   Mona vet mycket väl vem My eller Mysan är.
   Mona var skitförbannad på henne för ett antal år sen så..

   Svara

    För vad ? Att my va bff med Maggan !!

    Svara

     Kommer inte ihåg vad det var.

     Svara

     Att MG dumpade henne lite för MM.

     Svara

   Ja, riktigt grisigt.

   Svara

   Håller med. Tycker inte Mona är rätt kritiker med tanke på hur hon hängt ut sin dotter.

   Svara

  Nu har även SVD uppmärksammat Bellas köpta kommentarer.

  https://www.svd.se/samarbetspartner-bryter-med-isabella-lowengrip

  Svara

   Jag tror fortfarande inte att det är hon som köpt de här. Att hon köpt följare och är kapabel till att köpa kommentarer tvivlar jag inte en sekund på, men tror inte att det var hon den här gången. Det är för uppenbart. Stämmer inte med hur hon brukar ljuga. Hon brukar försöka få sig själv att se bättre ut, inte sämre.

   Svara

    Fast är det inte just det hon i sin enfald försökte. Hon kan inte ha många samarbetspartners kvar så genom att visa Chimi att det är lyckat av dem att samarbeta med henne så behövde hon fler följare…

    Svara

     Nej det tror jag inte. Första resultaten på google är svenska sajter, med svenska följare och svenska kommentarer. Varför skulle hon inte välja det för om hon vill få det att se seriöst ut? Ingen hade reagerat på svenska kommentarer i mängden av andra svenska kommentarer. Inte lika snabbt iallafall. Hon hade t.o.m kunnat göra en Anna Book och skrivit dem själv.

     Svara

    Fortfarande intressant att kommentarerna fick ligga där så länge i så fall. Tror inte ett dugg på att hon själv kollar kommentarerna och ”inte hann”. Förstår att Marisol har lite att göra nu med all skit som träffat fläkten (och då har jag inte en räknat med allt jobb med *The Foundation*) men kolla lite sociala medier borde ingå i damage control. Detta är alltså drottningen av sociala medier som skulle lära företag i USA allt hon kan…. det tog uppenbarligen inte särskilt lång tid.

    Svara

     Alltså jag tror henne i det här fallet. Jag kollar själv inte igenom instagram, är dock aktiv på stories.

     Svara

      Fast om man har postat ett samarbete är väl NÅGON i staben intresserad…….

      Svara

       Hon är ensam om att sköta kontot säger hon ju. Vet inte om man är så intresserad heller efter flera år av att publicerat samarbeten?
       Jag vet att Bella är en lögnare med längre näsa än Pinocchio, men i just det här specifika fallet tror jag faktiskt att någon jävlas med henne.

       Svara

      Jobbar du som influencer som Bella gör? Om inte så kan du inte jämföra din privatanvändning av insta med hur hon använder insta som influencer. Det ingår i hennes jobb att ha koll på vad som händer på hennes kanaler.

      Hon tog ner inlägget först efter 24 timmar. Även om hon inte köpte dessa kommentarer (jag tror att hon köpte kommentarerna då hon har gjort det tidigare) så valde hon ändå att ha kvar dem för att ge intrycket av mycket engagemang på hennes kanaler.

      Svara

       Fast du får gärna tro att hon köpt dem själv. Jag gör dock inte det. Tycker inte det stämmer in alls i hur hon arbetat med att fejka allt utåt sista åren. Det är för enkelt. För uppenbart.

       Svara

       Var inte Stollis blockad?

       Svara

    Men varför reagerade hon inte innan alla andra reagerade då? Hon sa ju inget förrän folk i kommentarerna tog upp det?

    Svara

     Hon kollade väl inte alt brydde sig inte att gå in och läsa närmre utan nöjde sig med notiserna att folk kommenterade. Tro mig, jag vet att hon ljuger och är riktigt keff, men i det här fallet tror jag faktiskt att det är någon annan som ligger bakom.

     Svara

      Ja alltså det kan ju vara så. Men vare sig hon gjort det eller ej är hon lika mycket på minussidan så att hon inte gjort det skulle inte ge henne några pluspoäng alls. Hon är helt körd. Hoppas inte hennes fejkmanipulationer om hur ”det kraschat” och inte att hon egentligen är den som är ansvarig för allt, får fäste och att folk tror på henne.

      Svara

       Nej hon hamnar inte på plus. Men vore intressant att veta vem som ligger bakom. Kan ju iofs vara vem som helst, men finns ju några som skulle tjäna på det.

       Svara

        Ändå rätt åt henne, med tanke på hur mycket skit inte kommit upp till ytan.

        Svara

         Nej det tycker jag inte. Tycker folk ska kritiseras för det de gjort, inte för saker de inte gjort.

         Svara

    Vem vill samarbeta med någon som inte följer upp sina egna sociala medier i realtid och har noll koll på att flödet är invaderat av fejkkonton? Hon går alltså inte in på sin egen insta på två dygn när hon gör en kampanj för att se hur det går. Ingen annan heller runt omkring henne reagerar på den ökade aktiviteten på hennes insta från Asien med uppenbara fejkkonton, utan det är tips från Bloggbevakning som får henne att reagera.

    Det är inte seriöst någonstans oavsett om hon köpte eller inte.

    Svara

     Tror du på allvar att folk följer upp sina samarbeten i realtid? Att Kenza sitter och uppdaterar sin blogg var 5e minut för att se hur samarbetet går? Jag tror ärligt talat inte att de bryr sig så länge de får betalt.

     Svara

      Du fattar precis poängen, spela inte dum.

      Svara

       Nej? Jag fattar faktiskt inte. Jag tror inte att de som jobbar med det och ofta publicerar samarbeten håller koll i realtid. Tror inte att de bryr sig så länge de inte märker att antingen produkten eller samarbetet får massvis med kritik.

       Svara

     Jodå, Ellos samarbetar gärna med influencers som köper följare!
     ”de kan inte styra vad samarbetspartern gör vid sidan av sitt samarbete med oss”

     Svara

  ”- Vi är ett litet bolag och varje sånt här sabotage, när någon utomstående medvetet förstör, påverkar naturligtvis bolaget. Därför måste vi titta på hur det kommersiella kring Isabella ska se ut framöver, säger hon.

  Har det beslutet något att göra med att Isabella Löwengrips siffror ifrågasatts?

  – Allting hör någonstans ihop. Jag vill inte peka på en enskild faktor. Vi har kommit till en punkt där vi behöver hitta en ny riktning framåt.”
  Källa: SvD Näringsliv

  Jag tror ni får rätt, ni som gissar på att detta blir Bellas exit ur sociala medievärlden.

  Svara

   Kan det inte vara så att detta är beräknat av henne precis som allt annat? Hon vill sluta upp som bloggerska/influencer och såg sin chans genom att köpa följare för att hon visste utgången? Det kändes som att hon hintade om det i sitt sommarprat. Säga hejdå till Sverige osv. Och sedan hennes sanningsinlägg där hon skrev att hon ville flytta till NY för att kunna leva lite mer anonymt. Jag menar ju det att hon brukar ömsa skinn efter vem hon är tillsammans med och Balder är ju väldigt privat av sig.

   Svara

    Men va, varför skulle hon förstöra hela sitt rykte för att kunna avsluta? Man avslutar väl då på topp och inte genom att ruinera för sig själv, det kommer ju alltid finnas kvar och följa med henne i framtiden. Hur ska det se ut för framtida arbetsgivare eller partners? Hade hon velat sluta hade hon gjort det medan hon lekte att hon var på toppen, men tyvärr kom expressens artikel.

    Svara

     Det finns mycket varför när det gäller henne. Hon är en svår nöt att knäcka och vi kommer nog aldrig riktigt förstå oss på henne. Med vaddå tyvärr kom expressens artikel? som man bäddar får man ligga… Vi vet ändå att hon är en beräknande donna så inget skulle förvåna mig. Snart kommer hennes buuhuu-bok om hon inte börjat skriva den redan.

     Svara

      Ja alltså tyvärr för henne. Jag är glad att det äntligen kom fram.

      Svara

   Äntligen!

   Svara

  Är inte hon My lik Teddy i The Realhousewives of Beverly Hills?

  Svara

   Inte det minsta

   Svara

   Jo men bara just på dena bild😊

   Svara

  Få saker är så WT som dessa skabbiga energidrycker.

  Svara

  CW granskar nu antagligen Henko på Instagram, och att alla som blivit överfallen av endera honom eller Axel ska prata ut till henne. Hon ordnar allt juridiskt etc. Vad händer??! Varför kan hon inte ta ansvar över sina egna handlingar öh!? Även om detta är sant, vill tro på de utsatta kvinnorna som berättat, så ändrar ju inte saken den att CW betett sig klandervärt! Varför ska hon med våld flytta strålkastaren direkt nån ställer henne mot väggen. Det är fan under all kritik. Hon är som ett litet barn som inte kan ta konsekvenserna!

  Svara

   ”Överfallen” av Henrik? Är det så hon ser det? Lol

   Svara

    Tydligen är det likställt med våld och överfall att ställa tuffa frågor till kvinnor via kanaler på nätet.
    I synnerhet ”rasifierade” kvinnor som inte klarar att freda sig mot cis-dalmasar.

    Svara

   För att hon är riktigt sjuk. Finns ingen annan som beter sig som henne. Skulle inte jobba med henne om jag så fick en miljon i månadslön. Hon har noll gränser för vad hon är beredd att göra.
   Det konstiga är att hon inte själv fattar hur sjukt beteende hon har. Hon verkar tro att det är normalt att hålla på såhär? Vill hon inte åka fast med lögner så sluta ljug liksom?

   Svara

   Bra skrivet Dani! Jag tycker Camilla slängde in handduken lite väl fort gällande Cissi. Fast å andra sidan så förstår jag Camilla……

   Svara

    Slängde in handduken? Hon sa ju att hon skulle vänta på detta avsnittet innan hon skrev mer, inte att hon inte skulle skriva mer om det.

    Svara

     Så uppfattade jag det också. Och att hon fått reda på grejer

     Svara

    Ja alltså vad fan håller hon på med? Detta börjar bli riktigt sjukt.. Man måste fan stå för det man gjort och sagt! så som hon dessutom säger att ”det inte är i närheten så allvarliga saker hon gjort som dom här männen” nä, det är det väl inte, men då ska hon väl för fan kunna ta och stå för det också?! Grejen jag ville lyfta var bara att hon sätter felet på en annan direkt nån sätter henne mot väggen. Tragiskt!

    Svara

     Riktigt tragiskt. Cissi har gjort fel. Punkt. Eftersom Hitler levde så kommer det alltid oavsett vad folk gör finnas nån som gjort värre saker. Funkar inte att skylla ifrån sig.

     Svara

      👏🏻👏🏻👏🏻

      Svara

   Borde inte hon koncentrera sig på försvaret i den kommande rättegången?

   Svara

    Exakt så!

    Svara

    Lätt ju!
    ”Fast åklagaren, nu driver du faktiskt mig till självmord genom att ta upp saker jag inte tror att jag har skrivit”.

    ”Jag tänker hänga ut dig och din familj om du granskar mig. Din man begår övergrepp. Det gör alla män.”

    ”Det har jag inte sagt vad jag vet.”

    ”GÅ OCH KLIPP DIG”

    ”Jag har advokater 😡😡😡😠”

    ”App app app app, när du tar upp det här jag gjort kritiserar du ALLA kvinnor. #kvinnohatare 😡”.

    Svara

     😬😂🤐

     Svara

     Varför blev en sur gubbe gul för?

     Svara

  Inte för att vara sån Camilla! Men var framkommer det att hon är marknadschef? My är väl en brand manager! Och det kan i praktiken många vara. Om jag har fel så rätta mig!

  Svara

   Jo de kan säkert ha 10 brandmanager eller fler. De ska sälja in märket.
   Inget heltidsjobb vad än My säger. Hur skulle hon annars kunna ha så mycket frånvaro då hon dessutom jobbar med annat. Är ju inte så att hon sitter med på styrelsemöten.

   Svara

    Instämmer, kan inte vara ett heltidsjobb med tanke på hur hon flänger och far. Fixa så kallade ambassadörer för drycken bland sin vänner och vara med och fixa event är de arbetsuppgifter som syns.

    Svara

  Camilla, när tänker du införa en knapp som ”drar ner” en längst ner på sidan till nya kommentarer så man slipper scrolla igenom flera hundra kommentarer i vissa inlägg? Det blir så mycket kommentarer på senaste tiden så det är nog dags nu 🙏🏻😬

  Svara

   Ja, särskilt eftersom man hamnar högst upp på sidan igen när en kommentar hamnar i modd..

   Svara

   Camilla camcam cam cam

   Svara

  Vet inte vem denna My är men Lohilos energidrycker (koffein + BCAA) är nästan likvärdiga Cleans, vilket är ett bra betyg i min åsikt. Celsius och Nocco är inte alls lika bra eller goda. Tänker på just energidrycker lämpade för träning och inte typ Monster eller Red bull..

  Svara

  varför ser energidrycken äkta ut? heter den så????

  Svara

  Clean drink är överlägsen de andra, alltså deras lingon ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Svara

  Universum vet inte vem My. Det är ju den supergulliga tjej dom hon innan utfrysningen försökte hjälpa med lägenhet i Stockholm. Minnet är kort.
  Är denna produkt värre än de svindyra piller hennes kompis säljer som väl lovar lika sjuka saker som denna dryck. Eller mirakelmedlet för hårväxt som hon också höjde på sin blogg.
  Man måste vara lite mer diskret när man sätter knivar i ryggen…

  Svara

  Bluff och båg förpackat i gulliga förpackningar för att lura pengar av tjejer.

  Svara

  dom har verkligen lyckats med smakerna, dricker aldrig energidrycker i någon form men just smaken på dessa är riktigt bra. Inte kemiskt och äckligt som de flesta andra.

  Svara

  Hört talas om placeboeffekten? Läs på om den, den är betydligt mer vetenskapligt belagd(och ger resultat) än denna skit som säljes med fluffiga rosa moln för dyra pengar. Men visst, tycker man smaken är god och gillar spendera pengar så…go nuts!:) Jag har ett gäng sockerpiller här hemma vilka hjälper mot allt, kostar bara 500kr styck, intresserad?

  Svara

  https://www.monasuniversum.se/2019/11/11/svar-pa-det-har-med-kollagendryck/

  Skillnad på marknadsföring? Hon själv gjorde nyss reklam för drickbart kollagen, annat pris och målgrupp, men samma skit. Här försöker hon ”bevisa” att hennes produkt är OK

  Svara

  Det var ju förväntat att Mona någon gång skulle ge My indirekt en känga. Det är lite för mycket fjortisstuk på tanterna. Trist.

  Svara

   Det är så genomskinligt, massa tanter ger sig på yngre tjej! Fult!!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.