Nicci Hernestigs andra kollektion för NA-KD

När Nicci avslöjade att hon skulle få släppa en ny kollektion för NA-KD så skrev jag att jag faktiskt skulle kunna överväga den om den innehöll snyggt sittande kostymer eller liknande.

Det tycker jag att den gör, om man tittar på bilderna på Nicci. Tittar man däremot på produktbilderna så har byxornas passform lite att önska för att jag skulle överväga att lägga mina pengar på dem.
Till skillnad från andra influencer-kollektioner så är Niccis betydligt mer användbar då den varken innehåller neonfärger, lack eller nätstrumpor – kläder som riktar sig mot en yngre publik, vilket är lite intressant då Nicci förmodligen är yngre än de flesta andra kollektionssläppande influencers.

Att visa plagg är helt intetsägande för mig drar ner omdömet en smula – varför ”designa” en vit t-shirt, en svart polotröja eller svart sweatshirt när det redan finns tusentals på marknaden redan? 
Finns det någon typ av bransch-rekommendation att kollektioner bör eller ska innehålla basplagg som dessa eller är det en form av utfyllnad?
(Jag är alltså genuint nyfiken)

Mitt omdöme blir trots allt väl godkänt då jag skulle kunna tänka mig att bära varenda plagg i kollektionen, förutom den vita magtröjan då. Och den svarta satinkjolen.
Jag avskyr satin nästan lika mycket som plysch.
Huuuu, jag ryser av blotta tanken på att röra plysch.

PS!
Med tanke på att jag i viss mån uppmuntrar till konsumtion när jag skriver om influencers kollektioner, även om jag sågar dem, så tänkte jag i år dela ut små julklappar till er som INTE bygger på konsumtion.
Vem vet, kanske jag till och med LOTTAR ut dem nu eftersom det blev tillåtet i januari 2019. 🙂
Jag önskar att jag kunde dela ut en julklapp till varenda en av er för att visa min uppskattning men då skulle nog Postnord kasta in handduken för gott tror jag.

186 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon ser ut som någon som BlondinBella antagligen ville vara, men misslyckades.. Söt, modern, business med klass 🙂

  Svara

   Långa rutiga kappan, ja tack!! 😍😍 Har en vindröd enfärgad nästan likadan så vill nog inte lägga 1099:- på den dock.. Men hade lätt klickat hem den annars. Skitsnygg. 👌🏻

   Svara

   OT. Men snubblade över artikel i Breakit där de skriver att Katarina Roger har lämnat Hermine Hold i det tysta…. intressant (!!!)

   Svara

    Även nr 2 i Hermine Hold alltså Caroline R har slutat.
    Tveksamt om bolaget finns kvar nästa år. Man hoppas väl på julhandeln.
    Har man inte råd med sin VD är det fara å färde.

    Svara

    tycker hela kollektionen är skitsnygg

    Svara

   Ja blondinbella ser ut som en tant…

   Svara

    Är.

    Svara

   Trams LG hade passat utmärkt.

   Svara

   Myggan köpte väl ny outfit när hon skulle bli mäklare. Bytte bor tightsen någon månad.

   Svara

  Och vi uppskattar dig, camilla, fantastiskt jobb du gjort i höst med gräv på IL och CW. Kudos.

  Svara

   En ordentlig granskning om Cissi Wallin vore bra.

   Svara

    Ja verkligen nu har Razi uttalat sig på Haveristernas FB.

    Svara

     Kopiera svaret hit? Har inte Facebook.

     Svara

      Hej.

      Jag driver byrån som gjorde gardets.nu och har valt att inte blanda mig i något offentligt då Cissi är redan fått mig att må dåligt nog. Nu väljer jag att gå ut med saker för att det är klandervärt att påstå att det är en bagatell att sätta upp en WordPress blogg när beställaren vill ha DN.se (yes, det var en referens i efterhand under arbetes gång) och allt ska vara custom.

      Vi fick en liten budget på 55k som skulle täcka visuell branding av varumärket, UX, UI, webbutveckling och hålla-handen för redaktörer. Så vår byrå anlitade en AD och det var vi som betalade för det. Budgeten var ju slut på en vecka så erbjöd oss att jobba volontärt då det var en hjärtefråga för mig som blivit utsatt för sexuella övergrepp med fällande dom. Detta var väldigt tydligt och har sparat alla konversationer efter att Cissi började bli bråkig. Jag har absolut varit hård mot redaktörerna som inte visste vad SEO var, hur WordPress funkar och anklagar oss för att WordPress förändras löpande. Som att vi var ansvariga för att WordPress ändrades.

      Så efter hundratals timmar och nattjobb för att hinna får vi ett sms av Cissi som ville att vi skulle ringa upp, självklart på oskön tid. Hon ville abrupt avsluta samarbetet och kallade mig “mansplainer” som använder härskartekniker för att jag hade reagerat på hennes artikel som var emot kvinnor inom tech. Alltså jag är ju kvinna och definierar mig inte som något annat, bara för att vara tydlig.

      Om det kostade 150k så betalade dom 95k för att lansera med en helt vanlig webbyrå som består av 90% vita snubbar runt trettio. Något vi var i startgroparna för att göra redan, och som sagt gratis.

      Ja, dom kunde ha köpt ett tema och roddat det efter förmåga men de ville ha en portal och allt skulle vara precis exakt som de ville, även med löpande ändringar.

      Det finns mycket att skriva om detta men blev bara väldigt ledsen av avsnittet då jag jobbade dag och natt för att möta deras efterfrågningar (gratis) och var naiv nog att tro att kvinnor stöttar varandra.

      Svara

       Är klandervärt det nya modeordet?

       Svara

       Fattar inte typ hälften

       Svara

        Svag upphandling från Gardets sida gjorde det omöjligt för den första webbyrån att leverera den lyxwebbplats som Cissi & Co ville ha till priset av vad Nisses Bil betalar sin grannes sons låtsaskompis för att göra.

        Svara

         Ah, I see! Och den första webbyrån/denna person har nu fått höra skit från cissi och/eller gardet? Om sig själv och sitt jobb?

         Svara

          Du vet redan hur ”lätt” det är att samarbeta med Cissi …

          Om någon i publiken tänker hjälpa någon med att bygga en webbplats, oavsett komplexitet, så gråter du mindre med hjälp av ett KONTRAKT. Är du det allra minsta sugen på att bygga webb åt andra (vilket är fantastiskt roligt), så bjuder jag på en länk:

          https://www.beewits.com/web-design-contract/

          Och bara för att jag är så snäll (det händer en gång per år, och det råkar vara just i dag) bjuder jag på en länk till det verktyg som är allra bäst, utan protest (om du vill undvika WordPress):

          https://webflow.com

          Svara

           ”Och bara för att jag är så snäll (det händer en gång per år, och det råkar vara just i dag) bjuder jag på en länk till det verktyg som är allra bäst, utan protest (om du vill undvika WordPress):”

           Tja, om du helt saknar kunskaper i programmering kan du säkert knapa ihop något halvtaskigt med den lösningen.
           För den som kan är detta dock som att använda Duplo istället för Technics, undvik skiten.

           00:06, utveckla gärna. Seriöst intresserad.

         Nisses bilreferensen 😂👌🏻

         Svara

        Googla gå.

        Svara

         *då
         Menat till 19:55.

         Svara

       Du skämmer ju ut yrkesarbetande kvinnor. Varför jobbade du gratis? Är ju otroligt oproffsigt. Du borde satt en prislapp på din kompetens om du har någon, och inte vikt från den bara för att du var ett sjärnögt fan av cissi wallin. Du valde att blanda in identitetspolitik i ditt arbete och har fått betala priset för det. På din berättelse verkar du inte bättre än de dumma gässen på gardet.

       Svara

     Vem är razi?

     Svara

    To be fair så tycker jag Camilla redan gjort gräv & granskningar om Cissi i höst.

    Svara

     Nej? Inte direkt.

     Svara

      Alldeles för få inlägg. Om andra finns det all tid i världen för att skriva inlägg. Vad hotar CW med undrar jag?

      Svara

     Ja, Cissihistorien är så ointressant, nu räcker det.

     Svara

      Ointressant? 🤦🏼‍♀️ Spring tillbaka till Cissis insta istället.

      Svara

       tycker CW e intressant & att Camcam gör ett toppenjobb, men tycker ej d stämmer att hon inte granskat CW i höst 💕

       Svara

        Har sett att frågan dykt upp tidigare men inte sett något svar: har Cissi kontaktat dig mer efter den konversation som du lade ut, Camilla?

        Svara

         Ja, det har hon men det är ingeting jag planerar att svara på.

         Svara

          Hälsa inte så mycket från oss.

          Svara

          Varför inte? För att hon då avslöjar något om dig du inte vill ska komma fram? Varför annars inte hålla rent framför din egen dörr och skriva exakt vad Cissi har gjort/gör?

          Hade det gällt Bella hade du avslöjat sådant omedelbart.

          Svara

           Ja varför?

          För att hon åter hotat dig? Låt inte den hemska personen skrämma dig! Skriv vad det är hon har hotat med själv. Då bryr sig ingen som om Cissi skulle avslöja samma sak. Dessutom kan du aldrig lita på att Cissi inte skriver ut det när som det råkar passa hennes agenda, trots ”överenskommelse” med dig. Var inte så naiv igen att du går på hennes bs en gång till.

          Jag, och vad jag gissar, väldigt många med mig, står helt bakom dig mot Cissi, så länge du själv avslöjar sanningen.

          Tack för en bra blogg 🧡💛🧡!

          Svara

           Nej, det är bara ett svammel om att jag är selektiv i mitt vurmande för utsatta kvinnor mm och ingenting som ens förtjänar ett svar…

          Men du kan väl lägga it den här?

          Svara

         Cissi har säkert hotat Camilla med avslöjanden av privat art, om Camilla skriver granskningar/negativt om Cissi.

         Hade allt som sker runt Cissi istället rört Bella hade det varit flera granskande detaljerade inlägg varje dag om precis ALLT som hänt.

         Vad är det Cissi vet som hon hotar Camilla med? Vad var det Cissi menade när hon skrev att hon stöttat Camillas rättegång, och att Camilla, trots ”Cissis stöd”, skrivit negativt om Cissi?

         Vad menar Cissi med ”stöttat rättegången”? Vad är det som fått Camilla att fram tills alldeles nyligen, då det efter flera granskningar och diverse avslöjande händelser, stod pinsamt klart för ALLA normalbegåvade hur falskt och fult Cissi betett sig, alltid ha skrivit i enbart positiva ordalag om Cissi vad hon än sagt/gjort?

         Varför har det alltid tidigare hittats på olika skäl till att inte kunna skriva om händelser gällande just Cissi, Gardet, Cissis lögner osv. Alla andra har det däremot samtidigt gått alldeles utmärkt att skriva långa, ofta detaljerade, inlägg om.

         Precis som att jag starkt misstänkte att det låg en hund begraven då Camilla skrev inlägg om Cissis (nu bevisat påhittade blogg ”FV’s off-r”), bara dagar innan Uppdrag granskning skulle sända sitt avsnitt om Cissi, misstänker jag det samma här tyvärr.

         Jag hoppas verkligen att jag har fel men med tanke på att Cissis idag helt oacceptabla beteende inte ens nämnts med ett ord av Camilla, så tror jag att hållhaken ännu finns där.

         Cissi har ju idag igen tydligt visat att hon bara bryr sig om sig själv. Cissi lade ut gamla privata sms-konversationer från två personer som idag är helt sams, och samtidigt ljuger hon om att tjejen i ett långt samtal med Cissi bett Cissi lägga ut konversationen.

         Enligt killen (en medlem i Haveristerna som granskat Cissi), har tjejen inte alls pratat med Cissi, och än mindre gett något godkännande att publicera något på sin instagram. Tjejens kompisar har påpekat detsamma på Cissis instagram, men de kommentarerna raderades väldigt snabbt av Cissi. Då flera ifrågasatte varför de raderats, kallade Cissi dem för troll. En person svarade att de inte alls är troll utan ett gäng feministiskt engagerade tjejer som personen kände personligen. Cissi fortsatte dock radera jättemånga kommentarer som undrade vad Cissi egentligen håller på med.

         Det undrar jag verkligen också. Hon svävar tack vare sin lättmanipulerade, mindre intelligenta, lättutnyttjade svans tyvärr högt uppe i det blå.

         Svara

          Alla inlägg från idag tidsinställdes igår då jag befunnit mig på resande fot.

          Svara

          Normalbegåvade du kastar alltså de flesta av oss under bussen, oanständigt 😏

          Svara

      Blev det jobbig när din idol granskades?

      Svara

       Alltså jag tycker det är så jävla töntigt att när någon säger något som inte stämmer överens med merpartens åsikter här så bemöts det med ”blev det jobbigt när din idol granskades?”, ”hej cissi/bella” eller typ ”stick tillbaka till vart du kom ifrån”.

       Så himla barnsligt. Herregud låt andra ha sina åsikter precis som du får ha dina.

       Svara

        Det pinsamma är att det de senaste dagarna dykt upp en person, trh, som med sitt vpn skrivit nästan identiska kommentarer- alla i syfte att dra uppmärksamhet från Cissis djupt obehagliga lögner och agerande.

        Det har ju till motsats till vad trh gång på gång hävdat, INTE skrivits mycket om Cissi alls i den här bloggen. Under många år yttrades inte ett enda negativt ord om Cissi. På senare tid har Cissi gjort bort sig så grundligt att det hade varit omöjligt att behålla ens ett uns trovärdighet, utan att rapportera om iallafall något av allt som pågått.

        Svara

         1 Jag har inget VPN
         2 Jag har aldrig kommenterat hur många inlägg det har skrivits om Cissi av CamCam.
         3 Du har helt missförstått allt som jag har eller inte har skrivit ang Cissi.

         Men kul att du tänker på mig. 🙂

         /TRH som är hemma igen!

         Svara

          1. Enligt Camilla har du det.
          2. Du kommenterar på så mycket att det räcker och blir över.
          3. Det är du som missförklarar.

          Tänker aldrig på dig. Det går dock inte att undgå att se när du är här.

          /Inte samma anonym.

          Svara

         Camilla har ju skrivit om Cissi och att hon inte längre står bakom henne?

         Svara

        Cissi har säkert hotat C med avslöjanden av privat art, om C skriver ej enbart positivt om Cissi.

        Hade allt som sker runt Cissi istället rört BB hade det varit flera granskande detaljerade inlägg varje dag om precis ALLT som hänt.

        Vad är det Cissi vet som hon hotar C med? Vad var det Cissi menade när hon skrev att hon stött.t C’s rätte..ng, och att C, trots ”Cissis stö.d”, skrivit några få ej positiva inlägg om Cissi?

        Vad menar Cissi med ”stött.t rätte..ngen”? Vad är det som fått C att fram tills alldeles nyligen, då det efter flera granskningar och diverse avslöjande händelser, stod pinsamt klart för ALLA hur ILLA Cissi betett sig, alltid ha skrivit i enbart positiva ordalag om Cissi vad hon än sagt/gjort?

        Varför har det alltid tidigare hittats på olika skäl av dig C till att inte kunna skriva om händelser gällande just Cissi, Gardet, Cissis lögner osv? Alla andra har det däremot samtidigt gått alldeles utmärkt att skriva långa, ofta detaljerade, inlägg om.

        Precis som att jag starkt misstänkte att det låg en hund begraven då Camilla skrev inlägg om Cissis (nu bevisat påhittade blogg ”FV’s off-r”), bara dagar innan Uppdrag granskning skulle sända sitt avsnitt om Cissi, misstänker jag det samma här tyvärr.

        Jag hoppas verkligen att jag har fel men med tanke på att Cissis idag helt oacceptabla beteende inte ens nämnts med ett ord av Camilla, så tror jag att hållhaken ännu finns där.

        Cissi har ju idag igen tydligt visat att hon bara bryr sig om sig själv. Cissi lade ut gamla privata sms-konversationer från två personer som idag är helt sams, och samtidigt ljuger hon om att tjejen i ett långt samtal med Cissi bett Cissi lägga ut konversationen.

        Enligt killen (en medlem i Haveristerna som granskat Cissi), har tjejen inte alls pratat med Cissi, och än mindre gett något godkännande att publicera något på sin instagram. Tjejens kompisar har påpekat detsamma på Cissis instagram, men de kommentarerna raderades väldigt snabbt av Cissi. Då flera ifrågasatte varför de raderats, kallade Cissi dem för troll. En person svarade att de inte alls är troll utan ett gäng feministiskt engagerade tjejer som personen kände personligen. Cissi fortsatte dock radera jättemånga kommentarer som undrade vad Cissi egentligen håller på med.

        Det undrar jag verkligen också. Hon svävar tack vare sin lättmanipulerade, mindre intelligenta, lättutnyttjade svans tyvärr högt uppe i det blå.

        Svara

         Men Camilla har ju sagt att hon inte kommer vara lika aktiv under helgen. Haveristernas avsnitt är två och en halv timme och det tar sin tid att sammanfatta. Viket Camilla måste göra om hon ska kunna skriva ett inlägg som alla förstår om det som hänt sedan igår. Ge det lite tid herregud. Tycker Camilla skrivit bra inlägg om Cissi och tycker inte hon ska stressa fram ett inlägg bara för att vi ska kunna kommentera saken här. Bättre det tar någon dag extra och blir bra.

         Svara

        Cissi har ju själv erkänt att hon skriver hr under olika namn och har 3-4 olika fejkade konton med olika namn för att se vad hennes ”fiender” skriver på instagram. Så med stor sannolikhet är det inte särskilt anmärkningsvärt att svar som bara är manipulativa sk ickesvar, är skrivna av Cissi själv. Eller någon stackare som inte läser något annat än hennes blogg. Fullt rimligt alltså.

        Svara

        Hej Mm!

        Svara

      Inga mera Cissi inlägg /C

      Svara

     Hon har just börjat.

     Svara

    Ja var väl inget jättegräv på CW

    Svara

     Ingen granskning alls. Mer en lam alltför kort sammanfattning från någon tidning med noll kunskap eller insyn i Cissis beteende.

     Måste vara hot från Cissi bakom. Cc är inte korkad och vet precis hur CW funkar. Hon vet också vid det här laget att BB är som ett fromt lamm i jämförelse. Det naturliga vore givetvis att lägga alla korten på bordet och genom seriös granskning avslöja Cissis fula metoder.

     Något stämmer inte. Ju snabbare vi läsare får veta sanningen desto bättre för förtroendet för Cc fortsättningsvis.

     Svara

   Tack för dig, Camilla! ❤️

   Svara

  Vem?

  Svara

   Bloggbevaknings Voldemort men som vi nu kan nämna vid namn.

   Svara

    😂

    Svara

  Hoppas dessa influencers betalar dig Camilla för att du ska göra reklam på Sveriges största blogg för deras fula kollektioner. Annars är det ren välgörenhet du håller på med. Har aldrig hört talas om 50% av de du nämner i denna blogg och hade aldrig sett en enda av deras kollektionen om det inte vore typ biancas för det går ju knappt att missa. Men dessa b-c influencers, nä.

  Svara

   Fula? Tyckte de här kläderna var snygga.

   Svara

   Jag tror inte att Nicci betalat Camilla för detta inlägget? Haha.

   Dessutom vet jag inte vart du ser fula? Tyckte det var otroligt stilrent, snyggt och elegant. Hade gärna köpt om inte det vore för att jag sparar ihop pengar till ett hus. 🙂

   Svara

   Nej då hade detta inlägg varit märkt tydligt med samarbete

   Svara

    Kan man ju hoppas

    Svara

  Så tråkigt med inlägg om influencers kollektioner. Kommer aldrig någonsin köpa något som en reklampelare ”designat”

  Svara

   Okay, då vet vi.

   Svara

    Varsågod 🙂

    Svara

  Ge inte Postnord mer arbete; här ute i Orten kommer posten en, kanske två gånger i veckan sedan i höstas.

  Svara

   Det är inte internethandelns fel. Allegedly.

   Svara

    Det är Maud Olofssons fel. Vi betalar de danska brevbärarnas pensioner, vi står för (de redan då kända) kostnaderna för Danmarks kraftiga digitalisering av myndighetspost = betydligt mindre brevvolymer = betydligt mindre intäkter = betydligt sämre utdelning av post i svenska Orter.

    Nästa gång någon av er träffar Maudan, fråga gärna om Nuon.

    Svara

   PostNord behöver väl all uppmuntran 🤗

   Svara

   Behöver man få post oftare än så? Jag har precis diskuterat det förslaget med en kollega, att post skulle delas ut i vissa områden vissa dagar bara. Jag skulle inte klaga om jag bara fick post en/två gånger i veckan. Jag har allt på autogiro och får någon katalog från cellbes och kicks ibland.

   Svara

    All ”viktig” f d post går att få elektronisk via t ex Kivra och bankärenden via elektroniska fakturor och autogiro. Tidning går att läsa via Readly eller annat forum. Post = paket numer…

    Svara

     Ja. Och får man då elektronisk avi på de paket som kommer till ombud så är det inget problem heller.

     Jag tror inte att det är så långt bort att vi får post en eller två dagar per vecka bara.

     Svara

  Camilla alla pratar om Cissi wallin och nu har haveristerna kommit ut med ett nytt avsnitt. Skriv mer om den galna Cissi tack! Strunta i dessa infl. Känns som du undviker Cissi lite….

  Svara

   Hon är på resande fot just nu; det kommer säkert …

   Svara

   Hon har redan berättat att hon är upptagen torsdag-söndag. Vi kan väl träffas på öppet spår, vi som vill diskutera narCissi?

   Svara

    Varför finns det anledningar till att inte skriva om saker som uppstår pga Cissis beteende och lögner? Andra influencers finns alltid tid att skriva om.

    Varför inte bara skriva en gång för alla vad Cissis håll-hake på dig är. Nu är den ju uppenbart existerande för de flesta, och förtroendet för dig dalar varje gång du hittar på nya ursäkter om varför det inte går att skriva om just Cissi. Och när du väl gör det är det oftast något snabbt ihopräfsat samt intetsägande och trött referat. Andra personer finns det märkligt nog ALLTID tid för att granska noggrannt.

    Avslöja hotet från CW och jag lovar att läsarnas förtroende för dig kommer skjuta i höjden! Bam bam bara 😄❣️

    Svara

     Du låter som en konspirationsteoretiker… Hon har ju redan skrivit att hon är på resande fot. Sluta tjata!!! Inlägg kommer säkert framöver

     Svara

   #alltinghandlaromcissiwallin
   #inteminfeminist

   Svara

    #inteminfeminist

    *hjärta*

    Svara

   1. Det är en två timmar lång pod som ska lyssnas på
   2. C är på resande fot
   3. Hon ska författa inlägget också
   4. Sluta säg att hon undviker CW hela tiden så fort ett inlägg inte kommer upp enligt er, snabbt nog.

   Svara

   Denna bloggen handlar om influencers om du missat det. Så är det så tråkigt kan du väl dra haveristerna-podderna en gång till så får du ditt Cissi-behov mättat. Hon är för trist för oss äkta BB:are nämligen.

   Svara

    Tss, varit här från starten så mer äkta än så blir det inte. Klart Cissi Wallin ska skrivas om, det här är ju helt galet.

    Svara

    Denna blogg*, eller
    den här bloggen*

    Svara

    Tala för dig själv

    Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Polisanmält henne för vad? Vad sa du? 🤔Tänkte nyss att Henrik och Axel borde polisanmäla henne.

   Svara

    Hallå? Polisanmält för vad?

    Svara

   Vad har du polisanmält henne för?

   Och vad har hon gjort i sinföräldraroll som soc ska ingripa för?

   Svara

    Jag kan bara gissa mig till all smörja hon proppar deras stackars små huvuden med. Men nej, det är inget fall för soc tyvärr.

    Svara

     Helt enig, en människa är inte bara galen utåt. Det brukar vara ännu värre bakom stängda dörrar. Men soc gör nog inga sånna utredningar. Det va därför jag undrade.

     Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

    Vad är du för feg person? Våga stå för vad du gör, annars är du inte mycket bättre själv.

    Svara

   Jag bedrövas av Cissi Wallin och hennes agerande i allt detta men alltså på riktigt, orosanmäla henne? Jag betvivlar STARKT att hennes barn far illa. Detta gör mig bedrövad. Socialtjänster landet över går på knäna. I min kommun har barn-och ungdom fått gå in och jobba helger för att få det att gå runt pga kris. Det finns barn därute som far illa PÅ RIKTIGT. Anmäl inte till höger och vänster för att hon ska ”smaka på sin egen medicin”. Ni tar av socialsekreterares tid och resurser som de hade kunnat lägga på annat håll där det verkligen behövs. Ge er!

   // socialsekreterare

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

   Men det där är inte ok.

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

   Vad är det för fel på dig?!?
   Skäms!!!

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

   Men fy fan för dig, du verkar helt galen😡

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

   Clementin 😂🍊

   Svara

  Brukar inte bry mig jota om kollektioner men måste ändå säga att typ allt här var snyggt. Basic ja, men jävligt snyggt.

  Sen känner jag endast till nicci från denna blogg, men ser hon inte väldigt annorlunda ut från innan?

  Svara

   Hon har blivit äldre.

   Svara

  OT Nu finns Perfect Day Medias bokslut att se för alla. Funderar på hur de kunde sätta Daisy Grace i konkurs och leverantörer blev utan betalning för fordringar samtidigt som de har 32 miljoner i eget kapital i detta bolag. Kanske är redovisningsmässigt helt ok
  men knappast moraliskt….

  Svara

   Det är tingsrätten som beslutar om konkurs, inte ägarna. Om det finns pengar kvar i kassan efter avveckling delas det ut enligt förmånsrättsordningen, dvs alla fordringsägare får utdelning innan aktieägarna får tillbaka något av sitt kapital.

   Svara

    Fel. Ägarna eller borgenärer kan ansöka om konkurs. Det är riktigt att TR fattar det formella beslutet men inte på eget initiativ.

    Svara

     Men gud vad har jag skrivit då? TR BESLUTAR om konkurs, inte ägarna. Det är inte fel. Visst kan ägarna ansöka men beslutet fattar TR. Vi tycker ju likadant så varför ska du in och mästra?

     Svara

   Eget kapital är inte detsamma som reda pengar, likvida medel att betala med alltså.

   Svara

   Men gud, eget kapital är bara tex tidigare års vinster bokförda, eller tex ägarnas kapitaltillskott, det har NOLL med likviditet/cash att göra…

   Svara

  Hermine Holds VD har lämnat företaget. ”Överskattade potentialen”. No shit, Sherlock.

  Svara

   Fast det var inte jättesvårt att se om man gjort en omfattande analys av marknaden innan lansering. Det är ju ett något väl smalt utbud/segment för att bära sig i de volymerna som de attraherar med en icke unik produkt i ett premiumsegment och oetablerat varumärke.

   Svara

    ”nu kör vi mot miljarden”

    hälsningar,
    världens mäktigaste kvinna som är först med allt online och har en sylvass känsla för timing och ska lära företag i USA digital marknadsföring.

    Eller vänta nu, så var det ju inte nä, sorry.

    Svara

     Och helt har missat att vem som helst kan köpa lite likes eller kommentarer från klickfarmar i Bangladesh.

     Svara

      Det kanske är så att Bellsan främjar kvinnligt företagande i Afrika genom klickfarmar i byarna?

      Svara

   Du menar Caroline Rosencrantz?
   Hon var inte VD utan Brand Manager.
   H Hold Fashion AB har inte någon VD och har inte haft någon heller.

   Svara

    Katarina Roger är den som avses, avgick för en månad sen. Nu är en av ägarna tf

    Svara

  Therese Lindgrens senaste thumbnail
  – vad fan är det som händer?!! 😂

  Svara

   Hon har förövrigt passerat 1mn subscribers nu 🤩

   Svara

   Vad är det för fel på den?

   Svara

   Ser inget fel med den?

   Svara

   Vad fan är grejen med videon känner jag mest 🙄 Hennes målgrupp är typ 12-åringar, vad ska de med shapingunderkläder till?

   Svara

   Ja känns mest som att hon vill visa hur smal hon blivit typ

   Svara

  CAM CAM är Mys senaste inlägg omarkerad reklam?

  Svara

   Ojdå 🙈

   Svara

  Vad är det som händer på Cissis insta? Kan någon dela? Eller vet vart man kan se skärmdumpar?

  Svara

   I f b tråden.

   Svara

    vilken fbtråd?

    var?

    Svara

     Nämns ju dagligen. Skvaller om metrokolumnisten Cissi Wallin. Googla den meningen bara. Dumpar i inlägg 3413.

     Svara

     Provat googla ”flashback Cissis Wallin”?

     Herregud vad folk är handlingsförlamade…..

     Svara

  Men Cissi pisse Wallin, var det inte H som skulle ha varit hotfull mot många kvinnor? Att berätta en annan kvinnas historia mot hennes vilja var allt du hade eller?

  Svara

  Pernilla Wahlgren är näst på tur att göra samarbete och kollektion. Med Gekås Ullared 🥳

  Svara

   Till skillnad från vissa andra bloggare (jag tittar på dig Isabella Löwengrip, som lajvar vem det nu är du försöker efterlikna utan att lyckas särskilt bra) bangar inte Pernilla för mindre lyxiga uppdrag. All kredd till Pernilla.

   Svara

    Dessutom har Pernilla långt bättre ekonomi än Bellsan.

    Svara

   Helt rätt! Kommer sälja som smör.

   Svara

    precis min tanke också.

    Svara

  Jag gillar Niccis andra kollektion. Då det funkar på vardag och möten, men byxorna är för vida för min smak.

  Svara

  Ot men lider med isabel Adrian i diabetesgalan, hon är så nervös att hon typ stammar och säger fel ständigt.

  Svara

   Så dåligt. Blir nog inga mer programledarjobb där.

   Svara

    Alla är vi barn i början.

    Svara

   Och att hon lagt till Chanel i sitt namn 😀😂

   Svara

   Isabel har blivit jättekonstig efter skilsmässan från SA.
   Tappar hakan ibland när jag ser henne insta stories. Så märkliga saker.

   Svara

  News!
  Isabella skickar in dokumenten till Länsstyrelsen för registrering av hennes Stiftelse!
  Vad kan gå fel Nu?

  Svara

   Man tror knappt sina ögon.

   Svara

   Skulle gissa på en insamlingsstiftelse, då Bellsan inte har några egna pengar.

   https://www.lansstyrelsen.se/stockholm/bo-och-leva/om-pengar/stiftelser/bilda-och-registrera-stiftelse.html

   Två av punkterna som skall uppfyllas:

   • Stiftaren skjuter alltså inte själv till några egna pengar vid stiftelsebildningen […].
   • Pengarna du får in får inte användas till något annat.

   Med tanke på hur bra det går för Bellsan att göra saker utan någon kompetent överrock, typ Pingis, så ser jag en rätt kort bäst före-datum för The Isabella Löwengrip Blowing In The Wind Foundation.

   Svara

    ”ett rätt kort” … så klart. Suck.

    Svara

    Så är det verkligen etiskt rätt att skicka ut inbjudningar till en middag för en stiftelse med avsikt att anskaffa bidrag till stiftelsen för en stiftelse inte existerar rent juridiskt? Vi ser ju här nu att även stiftelsen var en bluff från början. Inte idén om stiftelsen men stiftelsen rent juridiskt. 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🙈

    Svara

   ” Stiftelsen ska främja främst kvinnligt entreprenörskap, att få fler kvinnor att våga starta samt kunna stötta eldsjälar när det behövs. Att få starta stiftelsen i det jag går igenom just nu visar precis det vi vill bidra till; Ge mod till de som bryter ny mark.”

   IL, största bluffen någonsin.. En stiftelse..
   Så vad ska den ge pengar till?
   Andra nystartade bluffande kvinnor med 3 miljoner läsare i Uppsala kanske? 🤔
   Eller till kvinnor som lyckas lura diverse företag?

   Tillåt mig kräkas!

   Svara

    Tror det var en miljard kvinnor i Afrika någonstans, eller om det var två miljarder, kanske tre. Men det fixar sockerpappan.

    Svara

     ILF, middag ställdes in! Tack och lov att Näringslivets ”höjdare” har koll på influenser och icke registrerade stiftelser.

     Svara

  Ot men är det nån Här som följer den där inez eller va hon heter? Jag gör det inte men hon dyker upp i galleriet på insta jämt och ständigt och jag tror ALLTID att det är Kenza på bilden. Alltid samma pose och typ kläder som Kenza. Och nu har hon också åkt till Dubai på sponsresa. Sån jäkla Kenzawannabe hon verkar va. Gick in på hennes insta för att kolla o där var typ samma bild som Kenza la upp på bebisen i den där korgen på flyget. Och hon förklarar även hur de (liksom kenza) hade skyndat på vaccinationsprogrammet för de var ju TVUGNA att åka på gratisresa till Dubai!!

  Svara

   Det är ju Kenzas bästa kompis… Jag är också rätt lik mina bästa vänner. Och alla nyblivna mammor lägger fan ut exakt samma jävla bilder på sina barn och berättar samma stories om dem.

   Svara

  Svara

   Det Isabella Löwengrip rör vid blir till sand. Det Cissi Wallin rör vid blir till bajs. Ungefär så.

   Svara

   Kan de avhoppade medlemmarna av Gardet få en jävla break eller?!
   Folk pratar om att CW e den som blir karaktärsmördad, vad sysslar hon med själv? Hela texten om Gardets ekonomi är förvirrande och säger emot sig själv imho. Stackars stackars Hanna. Hoppas det här löser sig snart.

   Svara

    Det kommer aldrig att lösa sig. Inte när Cissi Wallin varit inblandad, för hon sparar alla oförätter i små svarta anteckningsböcker, år för år, som hon tar fram för att kunna mosa folk hon inte tycker om, både fram- och baklänges.

    Svara

    Hur är den förvirrande? Tycker det känns mer legit än nått av det de andra postat, de verkade heller inte så säkra på sina saker i podden vad jag förstått.

    Svara

     Vad är förvirrande? Hjälp jag tycker det var en tydlig text!?

     Svara

   Haha skulle inte skänka en krona. Skyller allt på folk som inte är kvar.
   Gardet, ska ni inte ta och göra er av med Cissi snart?

   Svara

  Ot men är det ingen i Paulas närhet som reagerar på hennes viktras?! Känns som att alla bara hejar på trots att hon uppenbart har problem? 🙁

  Svara

   Paula vem? Och låg gärna bli att kommentera andras vikter. Det är ingenting som du har med att göra. 😊

   Svara

   Säger du så om folk som går upp i vikt hela tiden också? Eftersom det åt båda hållen innebär stora hälsofaror?

   Svara

   Tycker inte man ska kommentera folks vikt oavsett om det är upp eller ner. Om personen i fråga däremot har en bakgrund med ätstörningar (i detta fall Paula R) så tycker jag att omgivningen bör reagera.

   Svara

   Va? Vadå viktras hon är ju bara superfit, tränar ju jättemycket. Är det någon som reagerar på hur smala alla friidrotts tjejer är? Nej.. För dom är supertränade, hälsosamma och därav smala.

   Svara

    Nej. Man är inte hälsosam när man tränar överdrivet mycket. Man sliter ut på kroppen. Men du och många andra är ju så hjärntvättade och tror att träning är det bästa som finns. Man ska träna med måtta.

    Svara

   Jag tror inte att det har med hennes vikt att göra utan det har med att hon tränar för mycket. Folk förstår inte att överdriven styrketräning sliter ut på våra kroppar. Tycker både hon och Amir ser ganska slitna ut.

   Svara

  De vita skorna hon har på en av bilderna är de fulaste och mest smaklösa skor jag nånsin sett. Ser ut som cementklumpar.

  Svara

  Kör inte Cam med 06-inlägg längre? /mvh sjuk och uttråkad

  Svara

   Hon kan inte uppdatera lika ofta fram till på söndag, det blir 06-inlägg som vanligt efter helgen.

   Svara

  Allt snack om blondinbella och luftslottet och alla samarbeten som försvinner, jag menar.. Isabella kan väl klara sig gott på sina sociala medier trots detta? Hon har ju trots allt 400.000 Instagram följare och 200.000 bloggläsare, det är väl jätte mycket och hon får väl bara fixa nya samarbeten anpassade efter hennes riktiga siffror.. Sen att hon inte kan ha kvar servitörer och hårassistenter och andra anställda.. Men hon kan väl klara sig gott som influenser endå?

  Svara

   Hennes ego kräver långt mer än så.

   Svara

  Var har Sindy tagit vägen? Har hon tagit på sin insta eller bytt namn?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.