Ett försök att sammanfatta delar av Cissi Wallins aktivitet på Instagram


Ja, jag får givetvis skylla mig själv som beslutade mig för att resa bort samma dag som Cissi Wallin vevar loss på Instagram med en frenesi som skulle göra den flugjagande trummisen Toker i Snövit grön av avund.
Hur tänkte jag här?
Att öppna datorn efter flera timmar offline för att försöka bringa lite klarhet i vad det är som faktiskt pågått under dagen är allt annat än enkelt men jag gör ett försök.
Om det är någon av er som suttit klistrad vid skärmen idag eller har någon annan typ av djupare kunskap eller insikt kring dagens Wallinska utspel –  feel free att dela med dig i kommentarsfältet.

Som jag förstår det har Cissi tagit till sitt Instagramkonto för att publicera en gammal konversation mellan två anonyma personer, där den ena är en kvinna som Cissi påstår givit henne skärmdumparna och den annan är en oidentifierad man vars identitet Cissi subtilt försöker avslöja genom små ledtrådar.  

Nästa samling bilder är på kommentarer från Cissis Instagramkonto där ett flertal – vad det verkar – personer skriver att kvinnan bakom skärmdumparna inte alls vill att detta ska delas på Cissis konto och att hon aldrig pratat med Cissi. 
Cissi i sin tur hävdar motsatsen och menar att alla som påstår något annat är ”Troll”.

 

Sen dyker det upp ett meddelande som ska vara från den utpekade mannen där han delar med sig av vad han och kvinnan från skärmdumparna haft för dialog efter den skärmdumpade konversationen.

Uppdatering:
Personen som skrev följande inlägg på Haveristernas fb ska bara vara insatt i ärendet, men inte inblandad.

Och sist men inte minst – Cissis Instagram story där hon fortsätter publicera skärmdumpar men också sina egna tankar och åsikter gällande de personer som ska vara inblandade i det här soppan.

Alltså, va fan? 
Jag förstår att attack är bästa försvar och det kanske känns bra att rikta fokus mot andra personer som Cissi anser vara extremt klandervärda, men har inte hon en egen rättegång som drar igång här snart?
Vore det inte läge att fokusera lite på den istället för att helt urskiljningslöst gå helt jävla bat crap crazy på sina plattformar likt en understimulerad rabieshund med fradgaskägg?
Jag kan ju inte tänka mig att det här är till hennes fördel i den kommande rättsprocessen, men jag kan ju ha fel.
(Tillägg: Alltså inte att hon bråkar på sociala medier generellt, utan att hon kanske gör sig skyldig till ytterligare förtal eller liknande som riskerar att omvandla en villkorlig dom till ett hårdare straff. )
Det händer ju så klart inte särskilt ofta, men även solen har sina fläckar och om så är fallet så får någon initierad jäkel gärna förklarar det felaktiga i mitt antagande.

Vart ska detta sluta för alla inblandade?
Jag har fan ingen aning…

397 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  TL:DR?

  Svara

   Vilka är det?

   Svara

    Det står för too long didn’t read. Används eller efterfrågas vid längre texter och inlägg som en sammanfattning när man inte orkar läsa allt. Själva kontentan av innehållet alltså.

    Svara

   Men gud! Det klagas på att det inte kommer inlägg men sen klagas det på att de är för långa för att läsas? Jisses vad folk är bra känsliga och lata..

   Svara

    Det var väl iofs inget klagomål…

    Svara

    De som vet om kontexten då? När även en manlig person som är vän med mannen säger sig stödja både en eventuell polisanmälan och att hon går ut med sin upplevelse säger det en del.

    Svara

    Det kan ju också vara olika personer som klagar på de olika delarna?

    Svara

   Packar din mamma gympapåsen med?

   Svara

    🤫

    Svara

    Nä, för det är pappas jävla ansvarsområde

    Svara

   Det där är en sammanfattning faktiskt, det var helt galen aktivitet på både FB och Insta i går kväll 🤯

   Svara

    Tack Camilla för att du vill skriva om det här. Mönstret från Cissi går igen, det börjar närma sig rättegången och att ligga lågt är inte något för Cissi. Att hennes följare inte ifrågasätter är otroligt. Cissi är en lögnare och hon är sjuk och gränslös. Hur kan hon vara trovärdig fortfarande.

    Svara

   Inte undra på att Sveriges Pisaresultat (och skola) är ett skämt när folk inte ens orkar läsa väldigt lättlästa, korta texter.

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

   Haha hon är ju psykiskt sjuk. Helt hysterisk. Obehaglig kvinna.

   Svara

  hur orkar man?!? 🙄

  Svara

   Borde det inte gå att ha ett liv utan vita svenska män? Istället för denna besatthet.

   Samma som med Elaine. I ett famöst inlägg reder hon ut begreppen för oss:

   ”Vit kränkt man” får man säga så?

   https://www.instagram.com/p/B42BJtWHbcW/?hl=sv

   I vår digitala värld upplever jag det ganska enkelt att sortera bort de man inte vill umgås med.

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      Det är EN version hur man kan applicera rasism. Taget från en marxistisk tes. Det är inte *bas*, som du här påstår, utan en av flera modeller. Bara i Sverige har den svalts med hull och hår och tagits för ensam sanning.

      Svara

      Oavsett vad man tycker om Elaine så använder hon ett rasistiskt språkbruk.

      Svara

     Men snälla ”vit kränkt man” syftar till det faktum att just vita män är i ständig maktposition, de står högst i näringskedjan så att säga. Att då bli kränkt för småsaker ger sig en smula småaktigt.
     Kände du dig träffad av hennes ord kanske..?

     Svara

      Varför blanda in färger?
      Det räcker väl med enbart kränkt man?

      Svara

       I diskussion om maktstrukturer är färgen relevant.

       Svara

        Gul?

        Svara

        Ja, om man är marxist vill säga.

        Svara

      Anonym 12,17. Nej inte alls. Retoriken rent allmänt är rasistisk. Läs Elaine och Alexandra vad dom egentligen menar med vit kränkt man,så skulle du förstå. Men det känns inte som det är någon idé att diskutera med stolpskott som dig.

      Svara

     Kämpa Roger, 👊

     Svara

      12,27. Haha Tack bror/syster….

      Svara

       Tänk om hen är icke-binär din ignoranta bigott!
       Usch vad problematiskt.

       Svara

   Den galenskap Cissi W visar upp (o som har eskalerat rejält) är ett tecken på att hon är påväg mot en mental kollaps. Ett sammanbrott.
   Hon är slut som artist.

   Svara

    Artist? Estradör, just d hos är ju ”sångerska” också.

    Svara

  Hon är så tappad alltså. Men ljuger hon så flagrant om att ha pratat med tjejen? Eller ljuger tjejen som säger att hon inte pratat med Cissi? Nån blåljuger ju.

  Svara

   Eller är det en annan tjej som falskt uppgett sig vara tjejen bakom skärmdumparna som pratat med Cissi?

   Svara

    Antagligen.

    Svara

    Skulle inte förvåna mig om Cissi och nån annan brud som ”låtsas” vara tjejen, har iscensatt allt(precis som med bloggen), och sen ljuger Cissi lite fint ”jag hade ingen aning, jag blev lurad… jag är ett offer”…

    Svara

     #allthandlaromcissiwallin

     Svara

     Skulle inte förvåna mig om att han ljuger om att tjejen inte velat detta.

     Svara

    Eller kan det vara så att Cissi har pratat med ”rätt” tjej och att hon inte vågade erkänna att hon ”hjälpte” CW för varken Haveristerna eller sin vän? Och istället ljuger och säger att det inte var hon?

    Svara

     Knappast! Vad C inte nämner är att Haveristernas nya avsnitt om Cissi släpptes igår. Ett sakligt lugnt samtal där det återigen blir mer än tydligt vem Cissi är.

     Att Cissi ljuger ihop skit om personer som granskar henne är ju mer regel än undantag. Här granskas ju t ex aldrig Cissi på det vis Bella granskas. Vad vill C inte ska komma ut?

     Cissi blev så otroligt arg över att podden visar hur illa Cissi betett sig och behandlat sina medmänniskor, att hon gick bananas i desperation igår på IG.

     Kämpa på Camilla och gör granskningar av Cissi framöver. Tror på dig 💖!

     Svara

      Ja jag är verkligen INTE team CW. Tycler att hon verkar vara en vidrig person efter allt som kommit fram

      Men det är någon av hennes följare/vänner på som härjar runt i folks kommentarsfält och verkar så JÄVLA säker på att CWs källa är rätt och riktig. Hon påstår att hon har sett det själv. Blir bara väldigt osäker på om det verkligen är så att CW ljuger om just detta, när den där personen på instagram verkar så jäkla säker på att hon har rätt 🤔

      Svara

       Cissi ljög ju ihop innehållet i bloggen om Virtanenen’s off-er. Cissi påstod i sitt insta-inlägg att hon fått länken till bloggen skickad till sig av flera olika tjejer som var offer till V, som ville vara anonyma.

       Det var ju en stor FET LÖGN då Camilla gjort bloggen, med innehåll som Cissi skrivit. Cissi kan alltså omöjligt ha fått länken tIll bloggen skickad till sig av flera av V’s offer.

       Bloggen innehåller dessutom än idag endast en berättelse och den är berättad skrämmande likt Cissis berättelse om sitt ”övergrepp”, i polisförhör 2011.

       Svara

   Undrar också detta. Cissis utfall är pinsamt och hon har inte mycket trovärdighet kvar (om ens nån), men samtidigt har inte heller en man som tar sig rättigheter med kvinnor någon större trovärdighet. Den enda här som kan reda ut vad som är sant och inte, är kvinnan själv. Det är dock hennes eget val om hon alls ens vill kommentera detta.

   Svara

    Nej hon vill ju enligt Haveristerna inte bli offentlig med namn. Hennes vänner skrev igår åt sin vän på Cissis IG att tjejen ville förbli anonym, att hon aldrig ens pratat med Cissi och att det som omtalas i konversationen är löst, och inga problem alls mellan tjejen och killen sedan år tillbaka.

    Cissi raderade snabbt kommentarerna från tjejens vänner.

    Cissi ville vara flytta fokus från det nya avsnittet av Haveristerna och publicerade då denna skit. Cissi har anlitat ett säkerhetsbolag för att hitta gammal skit hon kan hota med att publicera när de granskar henne.

    Cissi är helt galen, inget annat!

    Svara

     Hennes påstådda vänner.

     Svara

     När ska detta ha hänt då? Konversationen osv. För cissi skriver att det var nu sommaren 2019

     Svara

      Fast de kan ju fortfarande inte vara säkra på att vännen säger sanningen till dem? Tycker i alla fall en av dessa vänner inte verkar helt säker på sin sak efter vad hon skrivit utöver det

      Svara

     ”Löst” i det här fallet innebär att mannen inte vill höra mer om det, och att kvinnan av en rad olika skäl inte pallar mer. ”Löst” betyder sannolikt inte att hon glömt, eller inte längre mår dåligt när hon tänker på det. Det må vara ”löst” men sådana här as till principlösa män kan dra hela vägen åt helvetet. Om man inte är vuxen uppgiften att identifiera helhjärtat samtycke, eller att förstå varför det är livsnödvändigt, får man banne mig runka.

     Svara

      Du VET INGENTING om detta Tullicum.

      Svara

   En tjej som vill ligger inte Still.

   Svara

    En tjej som inte vill ligger med största sannolikhet still, sa kuratorn efter min våldtäkt när jag undrade varför jag frös till is och inte gjorde motstånd. Är en inbyggd överlevnadsmetod.

    Svara

     Ja det är ju exakt det som skrivs av 9:19🌸

     Svara

      Nej, verkligen inte, så står det inte i kommentaren. Saknas INTE i så fall i meningen🤔

      Svara

       Det står ju inte i meningen?

       Svara

       Nej? ”En tjej som vill ligger inte still”. Hen menar att en person som vill ha sex deltar aktivt med kroppen.

       Svara

       Det står ju exakt samma sak i 9:19?

       Svara

      Men F skrev ju tvärtom, en tjej som Inte vill, ligger still. Hennes egen erfarenhet.
      Men då påstår anonym 10.17 att exakt så skrev anonym 09.19, hen skrev ju ”en tjej som VILL ligger inte still”.Två skilda meningar.
      Ska man säga att båda menar samma sak så ska man tillägga INTE i 09.19.
      (En tjej som Inte vill ligger inte still)

      Svara

       Fast nej?? Läs om, läs rätt.

       Svara

       läs en gång till. ”en tjej som vill ligger inte still” alltså hon rör sig och är med i akten.
       så som du skriver ”En tjej som Inte vill ligger inte still”. där tar ju ”inte” ut varandra och blir ”en tjej som vil ligger still” och DET stämmer ju inte (som F hänvisar till).

       amiright?

       Svara

       Nu jävlar dribblas det med orden va, ”En tjej som inte vill, ligger still” och ”en tjej som vill, ligger inte still” betyder ju samma sak: Alltså om en tjej som ligger still under sexet vill inte ha sex. ”En tjej som inte vill, ligger inte still” betyder ju motsatsen, att en tjej som inte vill ha sex, gör något, men inte ligger still…

       Svara

        Konsensus för fan! Men ett kommatecken gör livet enklare.

        Svara

    Du kan också dra hela vägen åt skogen med din vanföreställning. Det här skräpet förtjänar inget vettigt motargument, märk dock väl: kvinnor som VILL ligger INTE still.

    Svara

    Här gjorde jag bort mig grovt#skäms. Jag ber anonym 9.19 om ursäkt för undermålig läsförståelse!

    Svara

   Jag undrar varför man skickar skärmdumpar till CW om man inte vill att det ska komma ut.

   Svara

    Tror inte att hon skickat något till CW. Detta är förmodligen uppgifter som CW:s ”sucurity” har vaskat fram.
    Om jag ska spekulera så har hon antingen delat dessa grejer under #metoo eller till några kompisar.

    Svara

    Tydligen inte hon som skickat till Cissi utan bara till några av soma vänner – en av Desa måste ha skickat till någon som skickat till någon som ….

    Svara

  Så pinsam. Varje löjligt hot och sk avslöjande drar bara ner hennes trovärdighet. Ingenstans tar hon ansvar. Använder Gardera pengar för att hämnas via advokater och köra ner sina ”medsystrar”. Hoppas innerligt på karma.

  Svara

  Vem är mannen/näbben? Jag fattar nada, är nog för dåligt insatt.

  Svara

   Det finns en podd som CW ligger i aktiv konflikt med. De har granskat henne. Det finns två män i podden. CW har insiniuerat att meddelandena kommer från mannen som gjort det grävande jobbet i granskandet – det är dock inte han. Folk som påpekat detta rakt ut eller ifrågasatt i CW:s kommentarsfält har fått sina kommentarer raderade (sett otaliga skärmdumpar på detta redan). Folk som är inne på fel spår, dvs det spår CW vill att de ska följa, har fått ha sina kommentarer orörda. Så hon lägger alltså ut smulor så att fel person ser skyldig ut eftersom det passar hennes syften bättre – det är en den granskande mannen hon vill skada.

   Kvinnan i sammanhanget är en icke-offentlig person som ska lämnas ifred.

   Svara

    A eller H är inte ens inblandade? Fy vad äckligt.

    Svara

     Skulle gissa på att den som inte blivit utpekad är den som nu är utpekad…

     Svara

      Det är A.

      Svara

     Jo, gissningsvis rör det sig om A. H ska ha stöttat kvinnan, garanterat att det inte kommer några represalier om hon ville gå ut offentligt eller polisanmäla och försäkrat henne om att det viktigaste är att hon mår bra. Så H är alltså inblandat på ett positivt sett, men CW försöker antyda att H var förövaren.

     Svara

      A? Vem är A?

      Svara

       Jag vet att det blir lite löjligt att inte skriva ut kompletta namn när alla rätt enkelt kan klura ut vad det rör sig om, men likväl. Podden CW pratar om heter Haveristerna. Den drivs av tre personer. Det borde räcka för att lägga pusslet om vilka som står anklagade.

       Svara

  Jag som kvinna skulle känna mig tryggare om CW hamnade nånstans, långt bort bakom en massa galler.

  Fi fan vilken otäck varelse det där är!

  Svara

   09,10 Tårtgeneralen..jag som Man känner samma som dig…….Hon är djävulen själv.

   Svara

    Troll 🙄

    Svara

  Feminismen känns så ofräsch just nu. Kvinnor våldtas, lever i fattigdom, lever i kvinnofientliga lögner. Men nej nej, det är på sociala medier det revolutionära händer. Och så handlar allt om Cissi Wallin!

  Allt det här är så pinsamt och lågt och en representation av vilka pajasar folk hyllar i vår uppmärksamhetskåta värld. Att publicera sånna här meddelanden får mig inte att känna kamplust, det ger bara intrycket: Ja, vad bekvämt för dig att sitta i din lya på Söder med en man som försörjer dig och leka feminist!

  Det här är inte feminism, det är en förskola för idioter.

  Svara

   *kvinnofientliga samhällen inte lögner

   Svara

   💯 alltså LD, CW och ett gäng andra sk feminister som lever som om de borde hemmafruar från en svunnen tid. Så jäkla klandervärt.

   Svara

    Men vad är det med ordet klandervärt mer??? Har alla varit och läst brottsbalken och speciellt paragrafen om förtal och blivit helt besatta?

    Svara

     Haha men dååå vet vi vart Cissi fick det ifrån

     Svara

     Nä det är dom utpekade poddmännen som i varje avsnitt använder just ordet klandervärd. Poddens syfte är att granska just klandervärda personer. Så det är nog därför CW använder det. Det är ju högst klandervärt att skicka sådana sms till någon. Det kanske man skall tänka på innan man hänger ut andra personer som klandervärda för att tex betalat barnvakt svart, ljugit om praktikanter eller andra betydligt mer lättsmälta felsteg.

     Svara

   det är rätt många feminister som jobbar och sliter för de frågorna du tar upp också. så tröttsamt att folk gör den kopplingen hela tiden typ en som kallade sig feminist sa detta idiotiska, alltså är feminismen som helhet idiotisk. feminism och den feministiska rörelsen är så stor och bred och innefattar väldigt mycket på många olika plan i samhället och världen.

   Svara

    Och vilken feminism är det som ständigt uppmärksammas? Jo, folk som Cissi, LD, och hela skaran av idioter.

    Svara

     De är ju inte feminister. De är bara narcissister som vill synas, och just nu syns instagramfeminister. De har inget som helst intresse av verklig feminism.

     Svara

      Feminist, narcesist, bilist
      Strukturer?

      Svara

    Verkligen! De flesta feminister och kvinnorättskämpar blir aldrig kända på Instagram eller för den stora allmänheten överhuvudtaget. Det är olyckligt att de ”största” svenska feministerna i Sverige verkar vara de som sällan gör någon riktig aktivism eller har någon koll alls på feministisk historia och litteratur.

    Svara

    Ja, detta är väl snarare följderna av en pirat-journalistik där människor med färre spärrar än andra får uppmärksamhet utan att en större apparat kan motverka spontana individuella utfall. Det gäller ju inte bara folk som har en feministisk agenda.

    Svara

   Kan verkligen inte se hur någon som hyser så mycket hat mot oliktänkande kvinnor kan anses vara feminist.

   Svara

    Ja det kan man verkligen fundera på.

    Svara

  Om man lyssnar på VAD dessa båda män säger, istället för vilka ord dom använder, så anser jag att de båda är 100 ggr bättre feminister än Cissi. Kanske framförallt A, den av dem som brukar använda hårdast ton och fulast språk. Han är en vettig människa om man se förbi språkbruket. Cissi försöker använda ett bättre språk, men hennes innehåll är allt annat än vettigt.

  Svara

   Vilka är dem?

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

    Lyssna på Haveristernas podd

    Svara

   Tycker du att det är vettigt och feministiskt det han skriver till tjejen?

   Svara

    Som någon skrev här igår: Om man läste lösryckta delar från hennes och hennes killes sms-konversationer skulle det kunna låta riktigt illa också.
    Ibland har folk en privat jargong med varandra som inte är helt PK.
    Med det sagt vet vi inget om den här röran.
    Det som de flesta håller med om vid det här laget är att Cissi har tappat all trovärdighet.

    Svara

     Ja precis, sådant snack med en sexuel partner kan för en del också anses som eggande och ett form av förspel.
     Då gäller det förstås att båda tycker det. Annars är det ju såklart INTE okej.

     Sen är det tydligen inte han som blev utpekad från Haveristerna som deltar i sms-konversationen.

     Svara

      Fräscht förspel 🤮

      Svara

       Fräscht att skamma andras sexuella preferenser.

       Svara

   Så den här snubben i smsen är feminist? Haha, snacka om att leva som man lär. Störd människa som ens skriver så när de inte direkt har någon sexchatt.

   Svara

    Du vet inget om kontexten, inte vem det gäller, inget om resten av konversationen. Ändå drar du slutsatser. Använd hjärnan åtminstone lite. Snälla.

    Svara

     De som vet om kontexten då? När även en manlig person som är vän med mannen säger sig stödja både en eventuell polisanmälan och att hon går ut med sin upplevelse säger det en del.

     Svara

     Fast tjejens svar antyder ju att det han skrev inte var ok

     Svara

  Alltså jag fattar ingenting, och inte pga ditt inlägg C utan den här härvan är ju helt SJUK!

  Svara

  Så Cissi garanterar stöd, skydd och juridisk hjälp? Ja det har man ju sett exempel på den senaste tiden..
  Cissi är nog den sista människan på planeten jag skulle söka hjälp från om jag blivit utsatt.

  Svara

   hah eller hur! Hon är nog den sista personen på jorden jag skulle söka mig till vid en sån här händelse

   Svara

   Var det inte exakt det ”min upprättelse” var för början?

   Svara

   Garanterat stöd= Garanterat uthängd om Cissi har vinning i det.

   Svara

   Det är det som är så sjukt. Har verkligen inte följt med i hela CW-smeten men det verkar bara bli tusen gånger värre när CW lägger sig i, så varför skulle någon ens vilja dela sin upplevelse med henne?

   Svara

  Men seriöst, hur har hon tid???

  Svara

   Inget jobb och samtidigt hjälp med alla markservice, inklusive barnvaktning, tvätt och städ.

   Svara

    Oj.

    Svara

    Till nerprutade svarta löner.

    Svara

    Planera renoveringar i lägenheten o landstället fixar hon själv. Och i veckan tog hon emot en utmärkelse från mama.nu.

    Årets revolutionsmama är journalisten Cissi Wallin!

    En av sex mammor som vann, grattis! Så lite stolt kan hon va.

    Svara

     Jag kan tänka mig typ tusen mammor som borde vunnit det där priset. De har inte nannys, 250 mille på banken och måste arbeta. Förstår inte hur man kan ge henne pris, helt ärligt. Lyft istället mammor som kämpar på under helt andra förutsättningar.

     Svara

      Eller bara mammor som inte är känslokalla oempatiska mytomaner.

      Svara

      Många av de där så kallade ”mama-priserna” var ju rena skämtet, som att de genom sina val försöker provocera folk. En ignorant person som åker till Dubai, ett land som är i botten vad gäller mänskliga rättigheter, och en annan som lever rikt pga sin man men ändå verkar känna behov av att betala skamlöner och gå i fullfronts ordkrig mot allt och alla. Kan inte tro annat än att dessa ”mama-priser” är utsedda med en stor skopa ironi och provokationsvilja.

      Svara

     Hon är fan INGEN journalist. En gång för alla. Hon är inte en journalist. Hon är ingen skådis. Hon är ingen alkoholist (som hon påstått) för då skulle hon inte ”tillfrisknat” och börjat kunna dricka normalt. Det ligger i sjukdomens natur.
     Hon är en lögnhals och en mobbare av rang. Hon inte bara blockar alla som inte tycker som hon – hon hänger ut folk som råkar lajka satirsidor eller folk som uttryckligen inte vill bli uthängda med något ”vittnesmål”.
     Fatta hur mycket tid det måste ta att sköta sina otaliga spionfejkkonton och hålla koll på alla som inte tycker som hon?
     Men hon har ju tid. På grund av att hon enligt egen utsago är en manshatare (ur Haveristpodden nr 58, sista fem minuterna då hon beskriver sig själv) som är gift med en multimiljonär och har två söner med. Klart hon vill vara i fred och näthata.
     Kul hem för två smågrabbar och en mes till man.

     Svara

      Fan bästa jag läst idag iallafall!

      Svara

      Ungefär som hemma hos mig då.

      Svara

   Är det inte det här alla skulle göra om de blev ekonomiskt oberoende?

   Svara

    Nej, skulle hitta något trevligare att göra än att starta bråk överallt.

    Svara

  Men jävla vidrigt beteende av mannen ändå. Det är vi väl överens om? Tycker det försvinner lite här i inlägget.

  Svara

   Ja, det är väl syftet med hela debaclet. Få bort fokus från de sexuella övergreppen, bara vi får bort det där jobbiga, gapiga fruntimret.

   Svara

    Det är ju hon som ordnat det så för sig, och bara hon.

    Svara

    Marja: Men herregud. Hur många folielager är du invirad i, människa?

    Svara

    Och syftet med detta för Cissi är att ta bort fokus från alla lögner hon blivit påkommen med den senaste tiden.

    Svara

   Alltså från det jag kunde läsa så gick han över gränser som hon inte vågade säga att hon hade. Det är ju svårt som person att veta att man har gjort fel när det inte kommuniceras. Jag vet att det kan vara svårt som kvinna att säga nej när man är i en situation som hon var i, men gör det honom till förövare? Jag ser inte vad som står där det är vit bakgrund med blå lång text, så där kanske det står något annat?

   Svara

    Det där skedde efter att samtyckeslagen trätt i kraft så anmäler hon är han rökt och ni har försvarat en sexualförbrytare.

    Svara

     Fast om hon samtycker och säger okej för att sedan säga att hon ljög om att det var okej, är han en förövare då?

     Jag tycker det är en prekär situation…

     Svara

      Hon tyckte inte det var OK eller lämnade samtycke då! Annars hade hon inte skrivit!

      Svara

      Håller helt med dig, Jott. Skuggigt, faktiskt. Kvinnan har känt efteråt men faktiskt verkat sagt ja vid själva tillfället. Vore ledsamt omt samtyckeslagen används så eftersom det spär på misstanken att kvinnor ljuger om våldtäkt.
      Tycker mer att själva händelsen handlar om tjatsex. Jag (är kvinna) Har befunnit mig på bägge sidor, förövare och förövad när det gäller sexövertalning. Det var fadd smak morgonen efter men vill inte kalla det övergrepp eller gå till polisen. Det är sånt som ibland händer mellan två vuxna människor, går fel när man är full/påverkad.
      En tanke som borde slagit även CW.

      Svara

       Men hur funkar det egentligen, hur kan man bevisa att samtycke funnits/ inte funnits om kvinnan ändå gått med på det? Jag har förstått att kvinnan ska ”bete” sig på ett visst sätt och visa att hon är med, men hur kan man då bevisa det i de fall kvinnan efteråt påstår att hon inte ville men ändå betedde sig som att hon ville men ändrar på historien?

       Svara

        Ja då gäller samtyckeslagen, smidigt och enkelt.

        Svara

         Nej, herregud, det gör den inte alls, du har helt missuppfattat, den gäller vid själva tillfället, ingen ”ångervecka”. Säger du ja vid tillfället kan du inte ångra dig några timmar senare. Läs på.
         https://lawline.se/answers/omfattar-nya-samtyckeslagen-fall-dar-nagon-senare-angrar-den-sexuella-handlingen

         Svara

          Kan dömmas för oaktsamhet om det går att bevisa att han borde förstått att hon inte ville ligga med honom.

          Svara

          Och hur bevisar du att ett nej var ett ja? Eller vise versa.

          Svara

           Genom massa olika företeelse, som eventuell berusning, kroppsspråk och liknande. Passitivtet är väl främst förekommande.

        Men om kvinnan ljuger? Hur bevisar man det om ord står mot ord? Jag menar inte att någon här ljuger utan är helt på kvinnans sida men undrar mer hur det blir i praktiken för andra fall och hur det kan bära med sig problem.

        Svara

     Klart han ska anmälas som sexualförbrytare. Samtyckeslagen är tydlig.

     Svara

      Svara

       Självklart förutsätter vi ju att kvinna säger att ja var nej. Inte den fiktiva o tillrättalagda texten om ångervecka. Såklart säger inte kvinnan att hon ångrade sig.

       Svara

       ”Om två personer träffas och kvinnan ger en sexuell invit och hen frågar om det är ok och kvinnan svarar ja hen frågar tre ggr till och får till svar ja ok”

       Det är ju bara snömos. Raggningar behövs spelas in. Och vad är en raggning? Källa på det.

       Svara

       Jag är helt klart för att läsa på. Men svaren på lawline är skrivet av juriststudenter. Arbetade själv där när jag pluggade. Inte nödvändigtvis felaktiga uppgifter, men de ska inte användas som en vedertagen sanning med uppmaning att läsa på.

       Svara

        This.

        Svara

      Fast jag menar, hur kan man egentligen bevisa att samtycke förelåg om ord står mot ord? Om det nu hänger på beteende och hon under akten egentligen var med men sedan påstår att hon inte var det, hur går det då att bevisa det? Ingen annan än de två var ju där.

      Svara

    Det med blå jättejättelång text rör en helt annan man och en helt annan kvinna!

    Svara

     Det är Linnea Claessons text.. https://www.instagram.com/p/BKFR7SWAkHT/?utm_source=ig_web_copy_link Från Assholesonline. Camilla kanske råkade klippa in en gammal print av Cissis stories? Denna lades upp 24h sen (enligt bild) och de andra för 4 h sen.

     Svara

     Men jag uppfattar det som samma? Är det meningen att man ska tro det?

     Svara

    Aa, den är svår. Men har också varit i tjejens situation och tycker inte att det är ett försvar till killen att tjejen inte klart och tydligt sa nej, faktiskt. Även om nämnda situation är mer komplex.

    Om du som kille måste tjata och övertyga en tjej om sex, om du till råga på det är äldre och starkare än vad hon är, så har du gjort ett gravt fel. Sex ska komma naturligt och från bådas håll. Kan du inte märka skillnad på en tjej som VERKLIGEN VILL och en tjej som är osäker/inte vill, så kanske du ska ändra dina metoder för att försäkra dig om att du inte utsätter någon för ett övergrepp.
    Hårt sex för all del med dirty talk och strypgrepp, men då ska man vara ännu mer försiktig och ännu mer försäkrad om att båda vill samma. Det är inte ett försvar att en tjej kanske ”är lite blyg” eller ”bara behöver lite övertalning för hon är så osäker” eller att hon ”är följsam” och mannen ”dominant”. Du ska aldrig behöva dominera någon till att initiera sex.
    Så verkligen fy på honom här, hoppas han lärt sig en läxa. Även stor eloge till tjejen som så välformulerat skrev till honom efter över hur hon upplevde det och mådde.

    Summan av kardemumman är dock att detta inte tar fokus från Cissis förehavanden. Hon har lost it.

    Svara

     Håller med helt. Hon skriver till och med att hon får se hur hon känner och han verkar väldigt dominant. Blä

     Svara

      Precis. Jag vill gå så långt som att säga att detta är ett typiskt beteende för vissa män och kanske mannen som det handlar om här – rikta in sig på yngre och osäkra tjejer som de kan känna sig överlägsna och ”övertala” till sex. Att vara full är ingen ursäkt heller, speciellt inte om personen i fråga brukar supa på regelbunden basis och uppenbarligen inte kan hantera spriten. Riktigt pinsamma och äckliga sluskgubbar med andra ord som är så osäkra innerst inne att de måste få känna sig stora genom att rikta in sig på yngre och mer lättpåverkade/osäkra tjejer att utnyttja. Gubbar som inte kan hantera sig själva och sina mindervärdeskomplex och därför inte kan ha en normal konversation med en normal kvinna i deras egen ålder eller ha normala sexuella kontakter. Hög usch-faktor på dessa män som rör sig i gråzonen.

      Svara

   Det är det som är Cissis agenda. Få bort fokus från granskningen av alla hennes lögner.

   Svara

    HUR skulle detta göra att fokus försvinner från nåt alls? De flesta, inte alla såklart, glömmer bara inte magiskt saker för att nåt nytt dyker upp.

    Ska de här männen granska andra när de ha rent mjöl i påsen själva och det har snackats om iaf en av dem sedan Inte rasist men-tiden. Det här som Cissi lyfter nu är inte nytt.

    Svara

     ”Ska de här männen granska andra när de ha rent mjöl i påsen själva”
     Man behöver absolut inte vara felfri för att granska andra. Det är bara nonsens. ”Jaha, ni granskar mig, men ni har gjort dumheter” är bara tramsig whataboutism. CW är inte mindre klandervärd bara för att eventuella granskare har gjort dåliga saker. Det spelar ju inte någon roll VEM som tar upp vad hon har gjort – det är en presentation av HENNES handlingar.

     Svara

   Bra, ner med Patriarkatet!

   Svara

   Precis

   Svara

   Vill absolut inte skamma tjejen, säkert en ung, kanske osäker en, men om man nu får sms redan dagen före där mannen berättar vad han vill att ska ske, varför åker tjejen dit? Varför inte bara be mannen fara åt h..vete med sina förslag?

   Svara

    Du vill absolut inte samma tjejen och ändå är det absolut just det du gör..spännande.

    Svara

     Att undra är inte samma sak som att ”skamma”.

     Svara

   Jag fattar ärligt talat inte varför han skulle vara så vidrig. De har legat med varandra. Hon sa ja till saker som hon egentligen inte ville göra. Jättebra att hon berättar det för honom tycker jag! Men för mig är det inte solklart att nåt övergrepp begåtts.
   Sen skriver han ”kom och sug min kuk” och därefter ”jag skojar”. Sen får man inte se mer av samtalet, man kan undra varför.
   Att skriva ”kom och sug mig” eller ”Jag vill att du knullar mig” är väl tämligen vanligt mellan folk som har någon form av sexuell relation till varandra.

   Svara

  Är det A & S det handlar om? Enda två manliga poddarna jag känner till.

  Svara

   Vilka?

   Svara

   Nej, det är inte Alex och Sigge. Det är de män som är två av tre personer i en poddtrio som gjort flertalet granskningar mot Cissi, Linnea Claesson ovs på sistone. Podden har ett fokus på att interngranska klandervärda inom feminism och vänstern.

   Svara

    Vadå? De granskar väl alla som varit klandervärda enligt dem, inte bara vänster och feminism? Tex har de kartlagt nazister och sverigedemokrater.

    Svara

    sofia: hur många avsnitt har du lyssnat på? Podden har fokus på klandervärda handlingar, oavsett kön, etnicitet, skonummer eller något alls. Diverse manliga pajasfigurer och rassar har fått fina slängar med sleven. Befriande skönt, eftersom man aldrig vet vem de hoppar på i nästa avsnitt.

    Svara

    De granskar även många rasister. De granskar klandervärda, oavsett politisk tillhörighet.

    Svara

    ”Podden har ett fokus på att interngranska klandervärda inom feminism och vänstern.”
    Okej, så allt de pratat om vad gäller nazister, rasister, högerpopulister et cetera, det räknas inte? Det faller sig ganska naturligt att en granskning av någon som CW måste bestå av volymer av granskning, vi behöver inte särskilt mycket för att såga nazister och annat dravel, men allt som riktas mot någon som Cissi kommer att viftas bort om det inte är tillräckligt mycket eller tillräckligt stort. Men de har vecka efter vecka tagit upp Ingrid Carlquist, Katarina Janouch, Hanif Bali, Ann Heberlein et cetera, men när lyktan riktas mot de egna leden så ska man påstå att poddens fokus är att granska vänstern.

    Svara

   Nej, utan det handlar om de två minnen som har podden som granskat CW i ett par avsnitt nu. Finns massvis med inlägg i Cissis kategori, det är bara att gå tillbaka och läsa.

   Svara

    Haveristerna är 3 till antalet, en kvinna och två män.

    Svara

   Det är väl haveristernas podd?

   Svara

   Inte rätt grabbar.

   Svara

   Det är inte Alex och Sigge. Finns massor av manliga poddare.

   Svara

  Skicka iväg kvinnan. Så tappad och bortgjord.

  Började dock följa henne på insta för att se vad det är som pågår där och insåg till min förvåning att det tyvärr är många som hejar och peppar henne. Har också lyssnat på haveristernas andra avsnitt om henne och hur fan kan man påstå att man inte är insatt i organisationens ekonomi när det endast satt tre medlemmar i styrelsen! hah!

  Svara

  CW verkar ju onekligen ganska sjuk i planeten…

  Men seriöst, varför är alla feminister så förbannade jämt?!
  Personligen avskyr jag feminister nu pga CW, det verkar bara vara en enda stor bunt puckon som ska bråka hela tiden och kasta skit på precis allt.. Det är inte feminist enligt mig..

  Dessutom säger de sig hata män och vill bo i kvinnliga kollektiv , men flertalet är ju gifta och har barn… Med en man…? 🤔

  Antingen är mannen totalt korkad, eller så var han så jäkla mobbad som liten och aldrig fått en flickvän utan får nöja sig med en rabiat feminist… 🙄 Stackars män och leva med dessa kvinnor..

  Svara

   Och blir försörjda av män. Det är ju ganska anmärkningsvärt ändå, andelen av sociala medier-feministerna som blir det. Själv känner jag ingen.

   Svara

   sant! fattar inte heller, bara en massa ilska riktat åt alla håll. Vad ger det? Och hatet mot män även fast flera är gifta eller lever tillsammans med en man är bara så jävla wierd och så jävla dumt.

   Svara

    Och inte nog med det, FÖRSÖRJS av män.

    Svara

     så sant!

     Svara

      Alltså ni måste vara dumma i huvudet på fler än ett sätt.
      Är det alltså fler troll från Flashback som hittat hit? Gulligt! Men håll ert vidriga ”hatar feminister” tröttsamma repliker där. Och till dig CAMILLA hoppas jag du känner dig mäkta nöjd med att smiska Cissi på stjärten för din egen vinning/njutnings skull. Det är en sak att konstatera att hon går för långt ibland (dock inte i att hänga ut denna haverist-man) men en helt annan att ägna sig åt uppviglande inlägg. Fan vad ni för feminismen framåt, bravo 👏🏾

      Svara

       Jag gillar ej CW och hennes metoder. Samtidigt är jag definitivt feminist, vare sig du vill eller ej.

       Svara

       Bara massa incels här. Kvinnohatare.

       Svara

        För att vi (andra kvinnor, även feminister) inte håller med? Fattar du inte att det är såna uttalanden som förstör feminismen? ”Incels och kvinnohatare” för att vi inte är #teamcissiwallin. Gud så tragiskt detta är

        Svara

       Det är Cissi som skriver idiotiska kommentarer för att skifta fokus och framställa personer här som korkade. Tyvärr Cissi. Du är avslöjad.

       Svara

       Hahaha, plötsligt finns bara två ställen på hela Internet? Fb och Bb.
       Varje dag dessa löjliga och tröttsamma anklagelser att folk hittat hit från fb.

       Så folk kan inte vara kritiska utan att anklagas för att vara fb-kufar? Fräscht.

       Svara

      Bara för att Cissi är helt galen är givetvis inte alla kvinnor eller feminister det. Är det Cissi som skriver sånt för att provocera och få bort fokus från hennes idiotiska beteende?!

      Svara

       Haha ja, har Cissi ett dåligt beteende så får det stå för samtliga feminister. Men jäklar om man pratar om gruppen män, då är det ”buuuhu inte alla määän!!!”

       Svara

        Men CW är en del av en rörelse som man väljer att tillhöra eller sympatisera med medans man är något man föds till och det ska till ett avancerat kirurgiskt ingrepp för att fixa det problemet.
        Ser du skillnaden?

        Svara

         Nej.

         Du dömer alla feminister baserat på Cissis idioti. Bra tänkt!

         Svara

         Hur får du min text till att jag dömer feminister efter CW. Jag kritiserar retoriken som ovanstående Anonym gjorde och visade att den inte håller.

         Svara

     Ja, CW och LD är ju praktexempel på det.

     Svara

      Fast man kan ju önska att ni är såpass smarta att ni förstår att två personer inte representerar en hel rörelse som är flera årtionden gammal. Ifrågasätt enskilda personer om de gör felaktigheter, men förstå skillnad på en person och vad en grupp står för. Eller är er bild av verkligheten såhär förenklad?

      Svara

     Cissis man vars pengar kommer från spel med bla lättklädda kvinnor som avrättas på rätt grymma sätt av män.

     Svara

      Och LD:s pengar kommer från samma ställe.

      Svara

   Manshat betyder inte att man hatar varenda enskild man.

   https://images.app.goo.gl/5wkLb73CJbbuutWWA

   Svara

    Börja använda ett annat ord då

    Svara

     Börja bli mer intelligent och läs på vad det handlar om.

     Svara

      Jag vet vad det handlar om men förstår att folk kan tycka det låter väldigt fel då jag kände detsamma i ”början” av min upplysning och istället reagerade med avsmak mot feminister istället för en positiv känsla. Det är svårt att få folk att fatta om man bara ska skrika att man ”hatar män” men ”inte alls menar att man hatar män”.

      Svara

       ”Inte alls hatar varenda enskild man” ja. Skillnad på grupper och individer.

       Svara

      Nej, använd ett bättre ord som inte signalerar normalisering av hat mot män pga könstillhörighet.

      Svara

    Men vad ska man då kalla en person som faktiskt hatar alla män?
    Varför ända innebörden på ord för?

    Svara

   Jag avskyr inte feminister och jag kallar mig själv feminist eftersom jag genom handlingar försöker skapa ett bättre samhälle för kvinnor och män. CW gapar o skriker på ett extremt osympatiskt sätt, hon hycklar, är gift med en svinrik man, har nannys, bor extremt dyrt, stort och centralt och lever generellt ett liv som endast de privilegierade kan göra. Det hon preachar går inte ihop för mig. Det Lady Dahmer och hennes nya kompis Fayme preachar (bla att de har på sig t-shirts där det står dumpa din kille) är för mig helt orimligt. Dumpa din egen jävla man då? Varför ska jag göra det? Jag jobbar o sliter dessutom dagligen för att spara ihop till ett boende, jag har ingen man som kan försörja mig, vi två får liksom slita tillsammans för att nå våra drömmar. Nä, LD, CW m fl dumpa era egna jävla rika killar isåfall, sluta hyckla.
   MVH en trött feminist.

   Svara

    Så man kan inte vara feminist om man bor dyrt och har mycket pengar? Om man har en nanny? Om mannen är rik? Det har ingenting med feminism att göra.
    Skilj på sak och person….

    Svara

     Grejen med att kalla sig feminist är ju att vem som helst kan göra det oavsett vad man egentligen tycker.

     Men jag håller inte med dig om att deras levnadsvanor inte har något med feminism att göra. De har en livsstil som feminismen genom åren försökt ändra på. Om man som kvinna väljer att inte jobba och ger över den makten åt mannen går man rakt in i kvinnofällan. Man behöver inte ens sluta jobba för att göra det, det räcker att man ger det huvudsakliga ekonomiska ansvaret och förväntar sig att mannen med de högre inkomsterna ska försörja en. Det är orsaken till att kvinnor är fattigare än män, har lägre pension än män och att många kvinnor inte har råd till att skilja sig. Så ja det har väldigt mycket med feminism att göra faktiskt.

     Svara

      Handlar det inte om att man som kvinna (och familj) ska ha möjligheten att välja? Att en kvinna ska inte vara hemmafru och leva på mannen för att hon inte har något annat val. Och att de familjer som väljer att göra så, där ska det finnas en trygghet för kvinnan den dagen inte mannens inkomst finns kvar.

      Svara

     Det handlar ju om det de säger men lever ett annat liv. Att de ska sluta låtsas som att de är down dit the people när de sitter i ett fucking slott. Bara det det handlar om. Även rika kan vara vänster, ha nannys osv men var på riktigt och sluta hyckla. Blir såå trött bara!

     Svara

     Det som är illa är att som Cissi i ena avsnittet sitta och slå sig för bröstet och berätta förfärat om hur vissa vänstermänniskor säger sig vara så otroligt starkt emot anlitande av svart arbetskraft, för att sedan bli avslöjade med just det.

     I avsnitt två är det Cissi som blir avslöjad med just detta. DET är illa. Och det rörde sig inte enligt de båda nannysen om enstaka timmar de arbetat. Som Cissi påstod. Den ena nannyn hade arbetat regelbundet 10-20 h svart i veckan. Utan sjukförsäkring, kollektivavtal, försäkringar om något händer, tjänstepension, semesterersättning. Dessutom ansåg Cissi att 150kr var för högt i ob-ersättning.

     Säger allt om Cissi.

     Svara

   Som feminist upplever jag att CW och bitvis LD och Linnea har förstört för vardagsfeministerna, vi som försöker göra någonting. Så, inte alla feminister 😉

   Nej,skämt å sido, klart jag förstår din poäng och bitvis håller med dig. Manshat handlar inte om enskilda män, utan det manliga som struktur och vad mannen historiskt och nu kan ta ansvar för. Det betyder inte att alla män på individnivå är svin, men det är likväl mannen som står för majoriteten krig och våldsbrott.

   Jag förstår även problematiken i att CW och LD lever på sina män – de har råd, klart som fan de gör det då. Majoriteten av oss måste ändå jobba. Man får självfallet tycka vad man vill, men försök nyansera tänket. Det här kommentarsfältet brukar skrika i tid och otid om att allt inte är svart eller vitt – applicera det då.

   Svara

   Problemet med feminism är att det finns en massa olika definitioner och alla tolkar vad feminism är på olika sätt samt fokuserar på olika delar. Personligen känner jag starkt för frågan om ekonomisk jämställdhet, hur traditionella manliga yrken fortfarande har högre löner än kvinnliga och hur vi ska få dessa strukturer att ändras. Cissi & co motverkar ju denna utveckling men kallar sig feminister. Om jag ska vara ärlig känner jag mig inte bekväm med att kalla mig feminist. Inte för att jag skulle vara emot jämställdhet på något sätt utan för att ordet feminist för mig högst antagligen innebär något annat än feminist för dig. Jag förstår inte riktigt heller varför man måste sätta en stämpel på sina åsikter. Som att man skulle bli en bättre människa för att man kallar sig feminist? Typ: man gör handlingar som visar motsatt men man är ju feminist för att man kallar sig det. I Cissis fall gör hon en massa saker som inte är ok men hon kör argumentet att hon faktiskt är feminist så då är det ok. Och samtidigt ger hon en bild av att det är så feminister är för hon är sån och hon är feminist. Blir så fel bara…

   Svara

   Håller med. Förstod verkligen inte varför folk hyllade Ld så gick in på hennes blogg en gång och blev förskräckt. Så mycket hat, ilska, och typ ren ondska. Och inte bara mot män utan även kvinnor som vägrar vara lika hatiska. Och det här hyllas?
   Såna som de två är anledningen till att många tar avstånd från feminister, vilket är synd, då det inte är sån feminismen ska se ut.

   Svara

    Ren ondska 😂 var det hin håle själv som skrev?

    Svara

     Haha men ok jag överdrev men jag fick bara så dåliga vibbar av allt som stod där och massa hat mot även kvinnor så det kändes bara som en dålig plats.

     Svara

   ”Logik”som man bara kan garva åt. Om det inte vore för att den är så vanligt förekommande bland de ofantliga mängder lågbegåvade som utgör demokratins blindtarm. Jag utgår från att du även avskyr grupperingen Män, då du sannolikt vet minst en som du tycker är lite slut i roten. Eller har jag missufattat ditt resonemang?

   Svara

  Orkar inte sätta mig in i alla turer och bryr mig inte om vem som har mest ”rätt” i den här sörjan MEN visar inte det här med all önskvärd tydlighet varför det behövs regler kring vad som publiceras på stora konton i sociala medier? Hade det här varit gammelmedia så hade man styrts av pressetiska regler och haft en ansvarig utgivare med ansvar för det som publiceras. Både Haveristerna och Cissi Wallin ägnar sig åt att hänga ut enskilda personer på stora konton där många läser/lyssnar. Helt utan att behöva ta något ansvar för sanningshalten i det man skriver. Det här är helt sjukt om det faktiskt går att göra så här ostraffat. Dags för lite förtalsanmälningar från båda håll? Nej, lite uppstyrning av tillvaron på sociala medier, tack.

  Svara

   Exakt, den dag försörjda hemmafruar räknas som feminister är den dag rörelsen dör. Den som inte förstår att kvinnan frigörelse ligger i att skaffa sig en utbildning och kunna försörja sig själv förstår ingenting av feminismen. Som kvinna tar man ansvar för sitt liv, står jämsides sin partner. Ser till att skaffa sig en egen ekonomi. Man lever inte på mannen som både LD och CW gör (även Fayme verkar inte jobba?)
   De tar feminismen decennier tillbaka. Hemskt att se att följare klappar händer och anser att de lärt sig något.

   Svara

    I mina ögon är de riktiga kämparna de kvinnor som står sig fram och tar positioner i mansdominerade branscher, kanske kvinnan som blir chef på en tung industri, eller de kvinnliga kommnalrådet. Snacka om feministiska förebilder.
    Eller alla tusentals kvinnor som kämpar i vården trots usla villkor. Ja vilken kvinna som helst utom den som sitter hemma och blir försörjd av sin man.

    Svara

     Är de riktiga hjältarna seriöst kvinnliga chefer? Öppna ögonen, de kvinnliga cheferna har nog sannerligen haft det ganska gött i livet utöver att få kämpa lite mer till skillnad mot män i samma position. Skall vi snacka hjältar bör vi väl ändå vända blicken till de kvinnor som är lite längre ner i hierarkin eller varför inte rent av till de kvinnor som ägnar sina liv till kvinnors frigörelse trots att det innebär ren livsfara.

     Svara

      Och vad vet du om det?
      Snacka om att ha förutfattade meningar om kvinnliga chefer. Att de inte skulle fått kämpa för att nå sina drömmar och mål?!!

      Det är bara hatiskt att tänka så om andra kvinnor’

      Det behövs fler kvinnliga förebilder och just kvinnliga chefer kan definitivt vara detta.

      Svara

    Inte alls mitt budskap men ändå. Både Haveristerna och Cissi ägnar sig åt löjeväckande beteende och ingen utifrån vet egentligen vad som är sant. Eftersom de beter sig som media och basunerar ut ”sanningar” så bör de också rätta sig efter ett pressetiskt regelverk och ha solida källor för sina påståenden, var budskapet. I övrigt är kommentarsfältet så fullt av fula personpåhopp att jag blir äcklad. Men vad förväntar man sig när ämnet är så provocerande för många.

    Svara

    Men herregud. Vad har sättet en försörjer sig på med nåt att göra alls? Så fruktansvärt smutsiga jävla åsikter. Varför skulle man inte kunna problematisera heteronorm och klass-samhället om man är hetero och fattig? Som exempel.

    Svara

   Kanske därför hon, Cissi nu ska ställas inför rätta?

   Svara

    Låsförståelse någon? Både HAVERISTERNA och CW ägnar sig åt personpåhopp och icke underbyggda påståenden.

    Svara

     Gaaaah *läsförståelse

     Svara

  Och du lägger alltså ingen värdering eller vikt i vad det faktiskt kommer fram om den här vidriga mannen?!
  Ja man ser ju verkligen vad man själv väljer att se……

  Svara

   Inlägget handlade inte om vad mannen gjort utan att Cissi väljer att outa händelsen utan kvinnan i frågas medgivande. Hon utnyttjar andras misär för sin egen skull och det är klandervärt. Precis som det mannen gjort är vidrigt, men det försvarar inte CWs val här.

   Svara

    Det påstås att kvinnan inte velat detta. Du vet inte om hon vill eller inte vill.

    Svara

     Att de som påstår sig känna kvinnan skulle vara troll utsända för att sabba för CW känns ungefär lika troligt som att Blondinbellas kommentarer skulle vara köpta av någon som vill sabba för henne.

     Svara

   Som någon skrev under ett inlägg igår:
   Eftersom Hitler levde finns det alltid nån som har gjort värre saker. Det betyder inte att man kan skita i att ta ansvar för det man själv gjort.

   Svara

   Snyggt att du sväljer Cissis taktik – när det stormar om henne lägger hon fram något annat för att deraila. ”Sluta klaga på mig, titta, jag har något om en annan person!”

   Kritik mot Cissi handlar om Cissi. Ingen här är okej med vad mannen gjorde, men det är inte dagens ämne och hon kommer inte undan sin egen skit med den strategin. Skärp dig.

   Svara

   Det var väl inte så värst mycket som kom fram? Ett sexuellt möte som tjejen senare insåg att hon inte uppskattat. Om du går hem med någon från krogen och senare ångrar att du gjorde, anmäler du killen för våldtäkt då? Män ska alltså aldrig ha samlag för kvinnor är inte kapabla att ge samtycke?

   Svara

    Fast på det sätt de båda uttrycker sig ka. Man utlösa en hel del. Och varför skulle H stå bakom kvinnan om det faktiskt inte var något som inte var ok som skett?

    Svara

  Råder det minsta lilla tveksamhet om kvinnan i fråga vill eller ej är det fan inte rätt att lägga upp detta inför tusentals åskådare. Hade det varit jag hade jag tagit dessa kommentarer på allvar och tagit bort inlägget istället för att hävda att det är ”troll” som skriver… Tycker fruktansvärt synd om kvinnan om det är så att Cissi fabulerat ihop att de pratat och att hon godkänt publiceringen.

  Svara

  Dock är skärmdumpen från ”den utpekade mannen” fel. Det är inte han som är utpekad utan ”den andre”. Den utpekade lägger upp det som en part som tagit del av det hela men är ej den som skrivit smsen/haft sex med tjejen. Cissi vill dock få folk att tro att det är den utpekade då det är honom hon har en konflikt med och honom hon vill hämnas på.

  Svara

   Ja för H, som hon först riktade in sig på, hittade hon väl inget på.

   Svara

   Tack, skulle precis skriva det men du hann före.

   Svara

   Ja, där har Camilla fel, det var H som skrev inlägget på Haveristernas fb men bara som den som var insatt i ärendet, handlade inte om H.

   Svara

    Aha! Tack, jag ska genast uppdatera.

    Svara

     Men så som Cissi lagt fram hintar om ”feministiskanoch antirasistiska män” och tydliga hot mot Henko och hans sambo med INGEN åtskillnad mellan dessa män och skärmdumpar så insinuerar hon att det är Henko. (Bland annat? Också? Vem vet…) Henko har också skrivit att han av Cissi utmålats som detta och är förbannad över det, och det har hon gjort så som jag nämnde här ovan. Men i fallet med tjejen här som upplevde sexet som.. obra? (ej sett till kvalitet såklart) så var Henko medlare på något vis, inte den berörda mannen.

     Svara

   Oj vad elakt. Vilka sluga människor

   Svara

  Cissi är bortom all räddning. Till vilket mänskligt pris som helst ska hon skifta fokus. Pinsam och fullständigt galet att agera som hon gör.

  Nej, CC rättsväsendet fungerar inte så. Ingen misstänkt brottsling blir dömd pga rykten, skvaller och sånt som står i ”Hänt i veckan”, bloggar eller insta om det inte är bevis som rör målet i fråga.

  Sen tror jag du, många med dig överskattar bloggar/instas betydelse. Så stort är det inte. Varken IL eller Cissi är några som gemene man vet/bryr sig om. Frågar man runt lite i bekantskapskretsen så är folk ganska kalla runt damerna. De som är genuint intresserade håller till på nätet och söker info. Den stora massan noterar men bryr sig inte. Så uppfattar jag det!

  //Moa

  Svara

   Jag la till följande mening för att förtydliga vad jag menar:

   Alltså inte att hon bråkar på sociala medier generellt, utan att hon kanske gör sig skyldig till ytterligare förtal eller liknande som riskerar att omvandla en villkorlig dom till ett hårdare straff.

   Svara

  Men vad är det här? Är det ingen i hennes absoluta närhet som säger till henne att lägga av nu?
  Hon gör bort sig.
  Vill någon ens jobba med henne?
  Vad tycker hennes man?? Jag hade skämts och satt ner foten.

  Svara

   Hennes man kommenterade ju febrilt på hennes Instagram när Haveristernas avsnitt med Cissi släpptes, och försvarade henne. Så han verkar ju inte bry sig.

   I övrigt tror jag att få kommer välja att arbeta med Cissi i framtiden på grund av den här skiten hon nu håller på med. Men då kan hon väl gnälla på att hon blir diskriminerad/inte får jobb på grund av att hon gjort något ”bra”. (Enligt henne) Som när hon fick sparken/sa upp sig(??) ”på grund av att hon berättat vem hon blivit utsatt för”. (Igen: enligt henne)

   Svara

  Det verkar ha slagit runt för henne. Ordentligt! 🤭

  Svara

  CW har gett feministen ett jävligt dåligt rykte, hon är definitivt inte en feminist längre i mina ögon. Hon tänker enbart på sig själv och absolut ingen annan. Ledsamt hur en människa kan förnedra andra människor så mycket.

  Svara

   Cissi har alltid förnedrat andra kvinnor, på ett eller annat sätt. Genom att starta drev mot dem som inte tycker som hon eller vägrar hata, kalla folk för en massa skit, dumma i huvudet, daddy’s girls så fort de inte håller med, och nu lägga upp privata konversationer. Att hon kallar sig för feminist är ett skämt.

   Svara

   Cissi beter sig som skit, men varför måste man dra kopplingen Cissi = feminismen? Vi är många som jobbar för ett jämställt samhälle och feminismen står och faller inte med en person. Feminism är mer än det som sker på ett par enskilda individers instagramkonton.

   Svara

  Vaddå den utpekade mannen? Det är inte Henko det handlar om den här gången. Läs om, läs rätt.

  Svara

  H har gjort ett uttalande där han bl a skriver att han har haft kontakt med kvinnan och hon säger att hon aldrig har pratat med narCissi.

  Svara

   Praktiskt att kunna göra det. Det får ju Cissi att se än sämre ut än de redan varit ute efter.

   Svara

  Sammanfattningsvis; Cissi är tokig och jag älskar din liknelse med toker. 😂👍

  Svara

  Jag tycker det är tråkigt att se så många som drar slutsatsen att detta är feminism som spårat. Det här har inget med feminism att göra. Det är helt enkelt en person som tappat det. Det spelar ingen roll att hon är feminist. Det här har inget att göra med de kampen. Men jag kan förstå att man tappar lusten när konton som tidigare var en källa till någon slags upplysning för många förvandlas till nån slags lekplats/krigszoon för en klick instgramfeminister. Jag har slutat följa CW och alla som tjatar om sina personliga vendettor mot folk pga av en klick eller en like. Om man gräver nog djupt hos vem som helst hittar man alltid NÅGOT som är klandervärt. Är det här vi är nu? Ska man gräva upp folks liv och kräkas ut det i offentligheten så fort man blir imotsagd/argumenterar osv? Hon utnyttjar sin publik som något slags vapen och jag vägrar vara en del av den skiten. Jag förstår att man är nyfiken men bästa markeringen mot CW är att avfölja henne så hon inte har någon kanal att skrika i.

  Svara

  Om Cissi inte vet vad hon ska göra i framtiden kan hon alltid återgå till skådespelandet. Förslagsvis börjar hon med att göra en svensk remake på ”The Hand That Rocks the Cradle”:

  Svara

  OT. Men tränar gabjossan något annat än bara röv ? Börjar bli tröttsamt med alla jävla bilder på hennes arsel så fort träning kommer på tal. Vad är det med tjejer som tror att det enda viktiga är att träna sina ben och röv? Ser det varje dag på gymmet, hur samma tjejer ständigt står med gummibanden rund knäna och krigar för att få den där kardashian röven. Sen skiter dom att träna igenom resten av kroppen… Fattar verkligen inte.

  Svara

   Om man nu bara vill träna röv så får man väl göra det 😝 upp till var och en.
   Förstår dock inte varför man följer gabjoss överhuvdtaget, speciellt med tanke på att du också verkar tycka det är ointressant med såna bilder 😝

   Svara

   Detta är väl den kvinnliga versionen av ”bara träna biceps”-killar. Folk som enbart tränar för att vara sexiga 🤷🏼‍♀️
   Tycker synd om unga tjejer som lägger ner så mycket energi på att försöka uppnå något som, förmodligen, är orealistiskt (kardashröv alltså).

   Svara

  Jag är ledsen över hur onyanserad debatten kring denna senaste skandal är, inte minst i Haveristernas egen facebookgrupp. Folk blir blinda av ilska och kan inte hålla två saker i huvudet samtidigt. För mig är det tydligt att:

  1. Cissi beter sig som en jävla idiot och borde fällas för sina lögner. Hon har eventuellt förstört för en utsatt kvinna för att vinna en internetbråk mot män hon inte gillar. Det är i så fall avskyvärt och otroligt ohederligt. Just nu fäktar hon vilt omkring sig och verkar inte bry sig om vem hon slår ner i den farten.

  2. Den utpekade mannen (en av männen från podden Cissi medverkat i) som skrivit meddelandena till kvinnan är ett as om det är så illa som skärmdumparna visar. Att Cissi delar detta ”av fel skäl” benådar inte honom för det avskyvärda i så fall. En man som skriver så till en kvinna som är uppenbart obekväm (av det lilla vi har att gå på av skärmdumparna) är absolut klandervärd och förtjänar granskning lika väl som någon annan som de själva väldigt hårt och hänsynslöst granskar folk i sin egen podd.

  Det *måste* gå att vara fruktansvärt provocerad och arg på Cissi över det hon gjort och ändå kunna hålla huvudet kallt i att hennes skärmdumpar kan stämma och att den utpekade mannen bör ifrågasättas och klandras om han skadad någon. Det är definitivt inte svartvitt i den här situationen och det finns gott om luddigt och obehagligt beteende på vardera sida som slåss just nu. Klarar man inte av att separera det är man lika spånig som Bellas följeslagare som skriver ”Kämpa gumman” till en bedragerska som borde bli fälld för ekobrott.

  Svara

   Men det verkar vara en gråzon? Hon har först sagt ja och sedan efteråt känt sig illa till mods. Varför är han ett as? Hur ska han kunna tolka ett ja som ett nej i själva verket? Just det samtyckeslagens kritiker sagt:det kommer inte att göra det lättare eftersom ord fortfarande står mot ord.

   Svara

    Menar inte att han är en våldtäktsman eller borde fällas för övergrepp. Menar bara att av skärmdumparna att döma är han ett manssvin som betett sig uselt och förtjänar att granskas och kritiseras precis lika hårt för det som han själv kritiserar andra klandervärda i sin poddcast. Att förvänta sig att en osäker tjej ska suga ens kuk för att man tycker att hon verkar följsam är ju ett jävla töntigt skitkille-beteende. Inte olagligt men enligt mig rimligt att tänka ”hmm ingen kille jag vill försvara i offentligheten”. Inte ens om han delar min åsikt om Cissi Wallin.

    Svara

     Men granskningen och kritiken bör väl ändå stå i proportion till de handlingar som begåtts? Det är ju inte alls samma sak att ha haft en skev konvo med någon (där vi inte ens känner till graden av skevhet) som de grejer som Cissi kritiserats för med uthängningar, ryktesspridning etc.. Två fel blir inte ett rätt, men ett fel är inte heller samma sak som ett annat fel.

     Att Cissi dessutom medvetet formulerar sig så att helt fel snubbe nu blir misstänkt är ju också helt bisarrt. En man som nu fått ringa familj och ev. chef för att förklara något han inte gjort.

     Svara

    Samma resonemang kan appliceras på publiceringen av skärmdumparna? Personen säger nej nu, men sade kanske ja innan? Eller är det bara män som får benefit of the doubt? (Full disclaimer: har alltid föraktat CW, har ingen insikt och ingen aning, gillar inte haltande logik). Men jo, beteendet hos denna man är det hos ett Fullfjädrat As. Har man stött på arten i det vilda misstar man sig inte på fjäderskruden.

    Svara

    Även om något inte är brottsligt så kan det vara oerhört jävla klandervärt och moraliskt fel på varenda sätt och vis. Detta oavsett om man hade ett medvetet uppsåt, misslyckades med att läsa situationen et cetera. Oaktsamhet kan skada, och har här uppenbart skadat, andra människor.

    Svara

   Ja!! Ska verkligen han vara hjälten bara för att man inte gillar Cissi?

   Svara

    Det är väl ingen som sagt att han är ”hjälten” här. Men det verkar ju vara en sak som avhandlats mellan de berörda redan, som de lagt bakom sig! Och så kommer Cissi och drar upp det nu, så där passligt när hennes egna lögner granskas. Hon tycker alltså att det är helt okej att fläka ut något som har absolut 0 med henne att göra, som dessutom redan har blivit upprett, bara för sin egen vinnings skull.

    Svara

   Och vad har du för fakta att IL borde fällas för ekobrott? Källa?

   Svara

    Hejdå marisol

    Svara

  Vad står i den långa konversationen efter ”nakenbilden”? Från vem är det?

  Det står ”vafan” som svar från snubben, är det en printscreen från Linnea Claesson?

  Svara

  Bästa sättet att tysta CW är att inte ge henne uppmärksamhet. Uppenbarligen mår hon inte bra och har nog inte gjort det på mkt länge. På sitt destruktiva sätt blir det bara värre ju fler som skriver om henne. Jag förstår verkligen dig Camilla att du vill, och är syftet med denna blogg, granska vad som händer. Men en kvinna som är så pass destruktiv skulle må bra om alla slutade följa henne på Instagram och ingen skriver mer om henne. Hon bör nu fokusera på sina barn, sin kommande rättegång (tror det blir flera rättegångar framöver då hon mer hon hänger ut folk) och kanske även tänka på vad hon ska göra resten av sitt liv (hon är slut i mediabranschen). Så, bra Camilla att du skriver så andra får se men nu kanske det räcker? Kanske ska hon tystas genom att ingen lyssnar på henne mer…..Hoppas alla avföljer henne snart.
  Så ingen kritik mot dig eller denna blogg …men är rädd för hur lätt det är att sprida galenskaper idag.

  Svara

   Tänkte också på det, kan inte alla bara (av äkta sorg och trötthet) ignorera?

   Svara

    Nej, CW behöver granskning.

    Svara

   Jobbigt att bli utskrattad i New York när man tror man ska lära amerikaner om sociala medier. Efter det verkar det bara ha gått utför…

   Svara

  Inatt drömde jag att jag slogs med Cissi Wallin, i ett riktigt fult slagsmål. Trött på henne.

  Svara

  Tyvärr, Cissi W gör en Blondinbella, gräver sin egen grop.

  Svara

  Det sjukaste är ju ändå att hon har anställt en privat-deckare att gräva upp hemligheter och sånt. Och erkänner det helt rakt ut.

  Har aldrig hört något så bisarrt. Det är ju så uppenbart att hon bara vill attackera dem för att de har ifrågasatt henne.

  Om man lägger ihop detta med hur hon betett sig mot föredetta kollegor i Gardet, startat en blogg i hemlighet för att publicera andras vittnesmål om FV, hotat Camilla med att dra in henne i förtalsåtalet, och nu anställer privatdeckare för gräva upp negativa grejer om journalister som granskar henne, så inser man ju att oavsett vad som är sant eller inte sant, detta är inte normalt beteende.

  Det är ju verkligen att gå över gränsen något så enormt.

  Svara

   Har man 100 miljoner på banken spelar det ingen roll.

   Svara

    250

    Svara

     Som dessutom sitter i ett AB så ska betalas skatt och arbetsgivaravgift på det som tas ut i lön. Eller skatt på utdelning. Så ganska långt från den summan. i reda pengar

     Svara

    Hon lyckas nog använda upp dem snabbt på alla sina juridiska utgifter och privatdetektiver och grejs.

    Svara

   Maffia-metoder 😊

   Svara

   Det är något som händer med människor när dom plötsligt får ”oändliga” resurser på banken. I Cissis fall betyder det tydligen detta. Hon har nog alltid varit såhär innerst inne, men nu kan hon leva det fullt ut.
   Som du sa, det är inte helt normalt att anlita privatdetektiver för att sätta dit folk för vad dom gör i sänghalmen med andra människor. Får alla som publikt nu yttrar sig om Cissi att göra med några snubbar där den ena hackar ens datorer och den andra går 20m bakom en vart man än går?
   Där och då är det inga problem att spendera pengar, men när man behöver betala sina medsystrar för deras arbeten med ens barn så gör man det svart, och har mage att tjafsa om några felswishade hundralappar. Typiskt rikemansbeteende d.v.s. nonchalant gränslöst.

   Svara

    Hahaha alltså det där med hundralapparna är bara såå cringe. Dör!

    Svara

     Det är ju det, men det är inte ovanligt bland rika. Dom kan nämligen lägga hur mycket pengar som helst på skit som inte har någon funktion överhuvudtaget, som en staty, och samtidigt räkna kronor och ören på viktiga investeringar som en toppsäkerhetsklassad dörr.
     Ett verkligt exempel faktiskt.

     Svara

    Haha, huvudet på spiken!

    Svara

   Cissi vill skrämmas. Så alla tystnar och inte kritiserar henne. För att uppnå detta har hon inga som helst gränser, hon ljuger, skapar drev, och hennes vapen är rädsla. Alla som någon gång skickat ett privat sms, med privat innehåll, ska darra av rädsla i det tysta. Som en gudfar. Don Cissi.
   Haveristeras privatliv intresserar mig inte alls. Dom gör en insats för demokratin när dom synar Cissi Wallin och andra som är ute efter makt. Journalister ska vara en tredje makt som en garant för demokratin. När synade de etablerade tidningarna Cissi Wallin och hennes metoder?
   Cissi W skyr inga medel och är farlig.

   Svara

    Don Cissi hahah klockrent😍😂

    Svara

   Visst är det bisarrt och väldigt hotfullt?

   Hur har de fått tag på denna information skulle man vilka veta? På lagligt vis?

   Svara

  Som jag tolkat det så har man och kvinna haft sex i samtycke. Man gjorde saker/ville göra saker som kvinna inte kände sig bekväm med, men hon kommunicerade inte detta då utan mådde istället dåligt över det senare. Kvinna söker i efterhand upp man för att tala om det och förklara att det inte kändes ok. Man ber om ursäkt, säger att han förstår, och att han stöttar hennes beslut om hon väljer att anmäla eller gå ut och tala om det inträffade, men kvinna känner att det är utagerat och att hon bara ville tala om det och lägga det bakom sig. Man säger att om hon ändrar sig i framtiden har hon all rätt att göra det.
  Hur är detta nånting för Cissi att kleta runt i och lägga ut för tusentals människor? Om alla parter som är inblandade känner att detta redan är löst så är det väl för fan inte cissis sak?

  Svara

   Precis. Om något så visar ju sms-konversationen att det inte är ett övergrepp i lagens mening.
   Din kommentar borde läggas upp i inlägget, tycker jag.

   Svara

   Det handlar om två olika män, en poddare som kvinnan visat skärmdumparna för och som sa att han stöttar henne om hon vill polisanmäla och en annan man som är den som kvinnan hade sex med och som har skrivit dumparna. Nu har poddaren granskat Cissi så hon vill att det ska framstå som att det är han som skrivit men det är alltså en annan man. Soppa deluxe typ.

   Svara

   Exakt. Tänkte precis samma sak. Jag kanske inte läst ordentligt men jag fattar inte varifrån hon fått dessa skärmdumpar? Har dom skickats till henne av kvinnan detta handlar om?

   Svara

    Kvinnan ifråga hävdar ju att hon inte haft nån kontakt med Cissi, och att att hon INTE VILL att detta blir nåt offentligt.

    Svara

     Nej, hennes kompis hävdar att hon sagt det till henne.

     Svara

    Nej, men till ett fåtal andra person. Så om uppgifterna stämmer är det väl någon av dem som skickat till CW.

    Svara

  Åh herregud, orka engagera sig i detta som enbart mynnar ut i ett klassiskt ”han sa – hon sa”. Ingen av oss i ”publiken” vet vad som har hänt. Riktigt lågvattenmärke på denna typ av inlägg från alla som berör det.

  Svara

  Allt detta pga att Haveristerna publicerade sitt senaste poddavsnitt med delar av gamla Gardet igår som jag förövrigt tyckte gick väldigt snällt åt Cissi. De var lugna, sakliga och delade inte med sig av några bittra och elaka kommentarer om Cissi. Jag förmodar att det finns en hel del att ta av. Blev lite besviken faktiskt men förstår att de vill gå vidare nu. Svårt när Cissi drar igång den här skiten dock.

  Svara

   Riktigt bra avsnitt förresten, och äntligen fick Hanna och Kajjan prata till punkt. Tror det är första gången något talat ordentligt om vad som hände, och faktiskt ta ansvar. Tänk om de tjejerna drivit plattformen utan Cissi som mest verkar ha stökat till och dragit ner dem i skiten. Vilken fantastisk plattform det hade kunnat bli….

   Svara

    Det hade blivit ett lika stort fiasko. Ingen av dessa kvinnor har den blekaste aning om hur man driver projekt, arbetar med föreningar, dokumenterar och sköter ekonomin. De saknar dessutom insikt om avsaknaden av denna kompetens utan kör glatt på utför stupet.

    Svara

    Vad hindrar dem från att starta en egen plattform?

    Svara

  Förstår inte varför folk tror att det är H som är den den eventuella boven i detta, då profilbilden stämmer in på en annan? Tog 20 sek att kolla upp. Han skrev inlägget i fb-gruppen, men pratar ju om en annan.

  Svara

   Det Camilla skriver ”från den utpekade mannen” är alltså fel.

   Svara

    Absolut, antingen missförstod C eller var tvingad av CW att peka ut fel person, men alltför många hade ju redan läst fb inlägget av H så det utpekandet misslyckades.

    Svara

  Jag har två frågor, hur kan en person ha så lite värdighet? Och hur orkar någon hålla på och tjaffsa på instagram hela dagaran? Eller förresten, jag har tre frågor den sista nu. Var det pga att understimulerade hemmafruar betedde sig på liknande sätt som kampen för att kvinnor skulle få tillgång till arbetslivet fördes?

  Svara

  Helt ärligt. Debatten om vad som är och inte är okej att skriva/göra verkar drivas främst av oskulder och oerfarna.

  Jag lever i samkönad relation. Jag har smekt och tagit på min fru när hon har sovit i syfte att väcka henne och ha sex. Det kallas förspel. Jag har även skrivit sexuella beskrivningar av vad jag vill göra eller vad jag vill ska hända som spontant känns grövre än exemplet ovan. Det kallas också förspel. Jag känner mig absolut inte som någon förövare. Det är liksom så det funkar i verkligheten, säkert för allra, allra flesta.

  Kan folk bara sansa sig, vad håller ni på med? Ni skämmer ut er och förlöjligar debatten, finns så mycket saker av helt annan karaktär att diskutera.

  Svara

   Du är förhoppningsvis ett troll. Gå och lägg dig under täcket igen.

   Svara

    Jag är verkligen inget troll, så jävla trött på det bemötandet.

    Svara

     Skyll dig själv när du inleder med ”Debatten om vad som är och inte är okej att skriva/göra verkar drivas främst av oskulder och oerfarna.”.
     Som att oerfarna/de som inte varit i en relation inte har rätt i att uttala sig i vad som är okej/inte okej? Jag blev främst utsatt av män när jag var ung och oerfaren, för att det är just dem personerna de riktar in sig på. Det är ju liksom lite skillnad på sex mellan personer i en trygg relation och två stycken som inte är i ett förhållande utan nyligen träffats/ONS.

     Svara

   Fast du glömde att det är din fru. Hon är antagligen (det vet ni båda bäst) med på noterna och skriver inte att hon ”måste se hur hon känner där och då” när du skriver sexuella grejer till henne…

   Svara

   ”stör inte den björn som sover”
   Hade jag vaknat mitt i natten av att min sambo låg och tog på mig och ville ha sex hade jag förvisat honom till soffan omgående, nåde den j*vel som väcker mig när jag sover, haha

   Svara

   Då har ni ju förhoppningsvis pratat om det innan? Jag hade aldrig tillåtit någon att röra mig sexuellt medan jag sover.

   Svara

   Poängen är väl samtycke. Jag antar att du och din fru är överens om att det är ok att ta på varandra när man sover eller att skicka sådana sms. Jag har levt i relationer i över 15 års tid, så jag är varken oskuld eller oerfaren, men jag vill absolut inte att någon inleder förspel med mig när jag sover. Jag vill inte ha den typen av sms du nämner heller. Vi har alla olika sexuella preferenser och de förtjänar att respekteras. Oavsett om vi vill bli tagna på i sömnen eller om vi inte vill det.

   Svara

   Åhhh vad bra att du lär oss oerfarna ett och annat om hur sex fungerar! Jag förstår inte vad du försöker säga med att beskriva med hur du smeker din fru när hon sover? Oavsett vad du och din fru har för överenskommelse så kan men i enlighet med lagen dömas för våldtäkt om man utför någon form av sexuell handling med någon som sover. Det är också så att oavsett om ni har någon överenskommelse sedan in a och din fru inte är okej med det en gång och bestämmer sig för att anmäla dig, så kan du dömas för det eftersom samtycker är en färskvara. Men vad det har att göra med några som definitivt inte har i närheten av en sådan relation får du nog förklara ytterligare. Brukar du skriva till dina vänner hur de ska utföra oralsex på dig med?

   Svara

  Som jag fattat det: Händelsen skärmdumparna handlar om hände i somras. Kvinnan visade skärmdumparna för en som har en podd som har granskat henne, han sa att han skulle stötta kvinnan om hon valde att polisanmäla. Det är alltså inte han som har skrivit dumparna men han har sett dem tidigare. Kvinnan valde att prata med mannen som har skrivit (alltså en annan man) och gick sedan vidare i livet. Hon har visat dumparna för några få och ville absolut inte att de skulle bli offentliga. Men någon gav dem till Cissi som nu använder dem på ett sätt så det ska verka som att det är poddaren som har skrivit dem för att svartmåla honom och troligen hämnas för att han har granskat henne.

  Svara

   Beklagar Lisa men du har inte fattat så himla mycket

   Svara

  Så hon använder sig av en utsatt kvinna för egen agenda, för att hämnas och försöka se till att ingen ska våga granska henne. Med det inte sagt att mannen i sms:et gjort rätt för det tycker jag inte. Hon hade kunnat granska honom, gjort allt det här på ett mycket smartare sätt och delat med sig vid ett senare tillfälle. Nu blir det bara hysteriskt och ser bara ut som hämnd och hot pga att någon granskat henne.

  Svara

  Real Housewives of Instagram-feministerna… 🍿

  Svara

   Åh ja! Cissi och GUnilla i samma program. Heja Gunilla!!

   Svara

  Vad står det i den långa konversationen i blått? Kan inte läsa från denna bild och verkar inte finnas kvar på story.

  Svara

   Svara

    Tack! Men varför ligger den med i detta? Har väl inget med haveristerna att göra?

    Svara

     Ingen aning… så konstigt..

     Svara

   ”Du behöver inte svara på detta om du inte vill, men jag har tänkt på en sak.

   Det som hände hemma hos dig. Det känns inte så okej som jag skrev. Jag är väldigt konflikträdd och blir stressad i situationer där jag egentligen behöver markera. Jag upplevde att jag var i beroendeställning eftersom att kvällens dumma missförstånd gjorde att jag missade tåget hem

   Jag mådde inte bra av att du sa till mig att göra det jag sen gjorde. Du var ganska full så jag vet inte hur mycket du minns. Men du höll mig i håret och även över halsen. Jag kände mig fysiskt underlägsen och jag sa inte ifrån.

   Jag skrev efteråt att det var okej, men jag borde inte ha gjort det. Det vet inte så sant och det var fel att ljuga för dig. Jag fick skuldkänslor när du skrev förlåt, för att jag var rädd att jag gjort något fel, jag ville inte att du skulle må dåligt så jag valde att ljuga. Så förlåt för det

   Konversationen senare som

   Svara

    Men herregud. Är det vuxna människor som håller på sådär?

    Vissa människor borde bara onanera och inte ha någon form av sex med andra.

    Svara

     Håller med. Allting ska analyseras in i minsta detalj även långt efteråt. Jag har också knullat en massa och ångrat det sen. Vi var fulla, han var inte bra i sängen, han fattade fan inte hur man tillfredsställer en kvinna, han var ful, han var egoistisk, jag sög så gott jag kunde och tolkade hans signaler men han slickade inte utan bara spottade i handflatan och gnuggade oengagerat. Inte var han särskilt trevlig ens morgonen efter. Jag borde inte ha legat med honom, men jag gjorde det och uppenbarligen har jag issues jag får jobba med så att jag slutar fatta dåliga beslut och söka bekräftelse från varenda snubbe som tittar på mig. För vad är alternativet? Kontraktskrivning? Filmning av akten? Förbjuda sex under alkoholpåverkan?

     Svara

    ”och jag sa inte ifrån.
    Jag skrev efteråt att det var okej,”

    Case closed. 1. Ha inte sex om du inte vill. 2. Bekräfta inte efteråt att du är fine med det om du vid senare tillfälle ska använda det emot personen.

    Herregud, folk alltså.

    Svara

     Men kan ni ha nån jävla förståelse för tjejen i fråga eller? Fan vidrigt att läsa detta. Tjejen är alltså hälften så gammal som han, av misstag hamnar hon i en situation där hon inte kan ta sig hem, han är packad och dominant och är redan sedan innan av uppfattning att hon har svårt att säga emot folk i allmänhet. Det vettiga och det som en good guy hade gjort i denna situation är att låta den här tjejen vara och hjälpa henne komma hem något vis.
     Vem skriver ens så till någon som man inte är väldigt säker på vill ha någon form av sexuell relation med en? Först trycka ner för att sedan ge uppmärksamhet genom att skriva sexuellt? Typiskt beteende för riktigt sunkiga män

     Svara

      Som grädde på moset tycker också H som är vän med den utpekade mannen att det finns fog för en anmälan, annars skulle han knappast skriva som han gör i inlägget.

      Svara

       Eller så respekterar han hennes upplevelse så som man bör?

       Svara

        Instämmer i den tolkningen – vare sig HAN anser att det begåtts ett brott eller ej ska hon få stöttning i hon väljer att ta det vidare eftersom hon mår dåligt av vad som hände. Kan ingenting styrkas läggs ju förundersökningen ned. Om det kan styrkas så har hans vän gjort något brottsligt och då är det väl rimligt att det tas till åtal vare sig de är vänner eller ej. Så det är irrelevant hur man själv ser på saken. Det viktigaste är att man låter kvinnan känna sig bekväm i att hon har fritt spelrum och rätt att ha sin egen upplevelse utan att känna sig pressad till att ta beslut A eller beslut B. Det är väl ändå så man stöttar en annan människa? Hoppas att jag skulle ha gjort samma sak om jag någonsin hamnade i liknande situation.

        Svara

        Ja och hennes upplevelse var uppenbarligen att hon någonstans inte var okej med situationen.

        Svara

         Och det stöttar han ju.

         Svara

  CW är så vansinnigt sugen på martyrskapet det innebär att bli fälld för förtal. Hon skulle vinna på att bli dömd.

  Svara

  Cissi fortsätter gå bananas på instagram. Gud kan någon bara stoppa henne

  Svara

  När ska folk fatta att Cissi inte bryr sig om nån annan kvinna än sig själv? Hon har inga problem att kasta kvinnor åt vargarna om det gagnar henne själv. Hon gömmer sig bakom oro och att hon bar vill skydda kvinnor men det är så tydligt att detta intresse alltid korrelerar med när hon fått kritik.

  Nu har hon skickat sina advokater på Hanna och Kajjan också. För att dölja sitt eget jävla sjabblande. För att peka fokus bort från sig själv. ”TITTA INTE PÅ MIG! TITTA HIT ISTÄLLET!” Hon skyr inga medel alls. Det är skrämmande.

  Svara

   Varför advokater? Vad menar CW att de gjort?

   Svara

  ”Granskning ska ske åt båda håll.”

  Ja, fast de två granskningarna (eller vad de nu är) har väldigt olika allmänintresse.

  Sanningshalten i anklagelserna ovan säger inte något om huruvida den här poddarens ”granskningar” är legit eller inte. Att ta upp en helt utomstående händelse som man dessutom bara har andrahandsuppgifter om, saknar relevans för den tes man verkar vilja driva, att den här personen gör ett dåligt jobb.

  Jag hoppas att internet inte hugger för hårt på det här betet och börjar spekulera i vad den här killen gjort privat eller inte. Det är inte han som de senaste åren medverkat i nära nog samtliga medier och varit extremt omtalad för sina egna, offentliga uttalanden. Han har inte valt att vara en offentlig person på det sättet och det gör att det inte går att jämföra. Om han gör fel i sin podd är det poddinnehållet eller poddarnas arbetsmetoder man får kritisera. Men vad en icke-kändis har eller inte har gjort på fritiden är inget som allmänheten ska hålla på och gegga i. Det saknar relevans för den breda massan och kommer bli en tragisk historia som alla förlorar på.

  Svara

  Jag är helt övertygad om att Bella har lämnat över spökbloggandet till Marisol.

  Svara

   Vad gör då Bellsan hela dagarna? Lär sig koka snabbmakaroner?

   Svara

    Ja, det undrar jag med, vad exakt gör hon?
    Såg ut sist på insta att hon är i behov av en större garderobsrensning och iordningställande, så att hon slipper under contentinspelningar, lite random dra ut den ena skrynkliga blusen efter den andra.
    Herregud, de går fort utför nu utan personal. Något hon kanske märkt nu och därför borde uppskatta de få som är kvar mycket mer.

    Svara

  Jag ser inga bevis att texten som Cissi delat kommer ifrån någon av dem som är med i podden? dock det som skrivs i meddelandena är ju inte okej så personen som skrev det borde tänka sig för och kanske söka hjälp.
  Men om det nu är någon av dem i podden som skrivit det Cissi delat gör ju inte det hennes lögner och andra felsteg mindre fel, 2 fel blir inte 1 rätt, det bevisar bara att han i podden är ett svin (om det ens är han) och Cissi fortfarande är en idiot som utnyttjar alla för att själv få uppmärksamhet.

  Svara

   Ja, problemet är enligt mig inte att poddherren framstår som ett svin. problemet är ju att hon delat skärmdumpar där kvinnan som är inblandad inte givit sitt godkännande till det. Det är ju fruktansvärt.

   Svara

    Det påstås att hon inte gett tillåtelse av människor som går plus på att hon inte gjort det. Liksom det påstås av Cissi att hon gjort det. Du vet inte. Skriv inte så som att du vet. Det sprider ju bara mer dimma kring hela den här situationen.

    Svara

  Det finns en gammal dam 70+ som brukar åka tunnelbana till Hötorget, stå där ett par timmar, sedan åka tillbaka till Högdalen, söder om city. Denna dam pladdrar högt och aggressivt på ett mer eller mindre bibliskt låtsasspråk (typ talar i tungor). Går fram och tillbaka i tunnelbanevagnen och hytter med näven åt random människor, skäller ut dem, fortsätter vidare fram och tillbaka. Samma sak vid Hötorget. Det går absolut inte på något sätt och vis att kommunicera med henne (jag har försökt).

  Så ser jag Cissi Wallin framför mig om några år. Går fram och tillbaka vid Nytorget, svamlande och hyttande med näven.

  Svara

   Ja hon! Hon skriker om Romarbrevet och hoppade en gång på mitt ex som är långhårig metalsnubbe. Skrek så spottet flög i ansiktet på honom grabbade tag i armen och sa att han skulle hamna i helvetet. Hon är väldigt aggressiv… varför tar ingen hand om henne?

   Svara

    Också sett henne. Smal liten dam som svär och far ut så man blir lite, om inte rädd så obekväm. Synd om henne och hon verkar i behov av vård och sällskap.

    Svara

   Ja! Hon är så himla arg. Tänker att det är någon psykisk sjukdom som ligger bakom. Det är synd om människorna.

   Svara

   Jesustanten. Testat att säga till henne en gång att sluta skrika, var ett misstag 😂 Har ni sett när hon jagar folk på Drottninggatan? Finns på youtube.

   Svara

   Omg, härjar hon runt fortfarande? Jag har inte bott i Stockholm på 8 år men minns att hon jagade mig en gång längs Drottninggatan när jag var runt 14 kanske, var skiträdd för henne 😬 Nu blir jag mest ledsen av att höra att hon inte fått hjälp på alla dessa år.

   Svara

  Kan vi inte bara sluta ge denna Cissi uppmärksamhet?

  Svara

  Håller vuxna människor på såhär? På riktigt.

  Svara

  Orkar inte sätta mig in i den här Cissiröran!
  Men kan någon ge en någorlunda opartisk sammanfattning av Cissi vore jag tacksam?
  😊

  Svara

   Kommer vara svårt att vara opartisk, men ska försöka sammanfatta vad hon anklagats för iaf.

   Cissi anklagas för diverse lögner och påhopp. Hon har kastat flera andra kvinnor hon haft olika konflikter med under bussen och hängt ut dem i sina sociala medier på olika sätt, gjort grova uttalanden om att det fifflats bort pengar ur föreningar och så vidare – några av dessa saker har konkret motbevisats senare. Cissi vägrar kännas vid att hon skulle ha hängt ut någon eller ljugit om någon. Varje gång hon ifrågasätts om konkreta saker säger hon att så var det inte, eller det minns hon inte et cetera. Mycket av kritiken hon får i detta handlar om att A) hon har väldigt många som följer och stöttar henne, + stort utrymme i andra medier och B) hon sitter på ganska höga hästar och dömer andra människor trots sina egna brister.

   I somras startade hon och några andra en förening vid namn Gardet som var ämnad att vara en plattform för feministiska texter med något mer tillspetsad tongivning. Det blev ganska snabbt konflikter inom redaktionen. En av de allvarligare sakerna var hur en 16-årings namn publicerades efter att han skickat ett hatiskt mail till dem. Karin Kajjan, som utsetts till ansvarig utgivare, blev inte informerad om texten i förväg, var mot namnpubliceringen, vilket infekterade situationen ganska duktigt. Ett tag därefter hoppade tre av de fyra i redaktionen av projektet, men bara Cissi kvar. De avhoppade väljer att inte gå in på varför. Hon börjar i sociala medier insinuera att de andra missköt sitt arbete, fifflat med ekonomin, inte ”brunnit för kampen” och så vidare. De väljer att försvara sig offentligt och konflikten blir öppen. Avhopparna har inte mycket till övers för Cissi.

   Podden Haveristerna levererar en granskning av Cissi. Först ett samtal med henne som blir ganska mycket skrik och gap mellan parterna. Sen en uppföljning där de tar fram mycket av bevisen för påståenden de kom med i samtalet med Cissi. Nu senast 2½ timmar intervju med två av avhopparna från Gardet.

   Cissi har efter avsnitten bl a öppet publicerat hot om att outa skit hon har om de två männen i Haveristerna (Haveristerna består av två män och en kvinna, Cissi osynliggör helt kvinnan och målar bilden att podden består av två kvinnohatande män). Hon hotar med att skicka information till en av männens sambo med mera. Dagen då intervjun med avhopparna släpps släpper Cissi ett antal skärmdumpar som handlar om situationen som beskrivs i det här blogginlägget, en djupt obehaglig händelse från sommaren 2019. Cissi insiniuerar att det är mannen från Haveristerna som granskat henne, H, som är mannen från det potentiella övergreppet. Det är dock inte fallet, men Cissi tar bort kommentarer från sitt instagram där folk säger att det inte är han, men lämnar kvar kommentarer som säger att det är han. Folk som säger sig vara vänner till kvinnan från händelsen säger att kvinnan inte har talat med Cissi om detta och inte vill att skärmdumparna skulle finnas för allmän beskådan. Cissi får kritik från bl a Kajjan och Lady Dahmer om att det här inte på något vis är acceptabelt beteende från Cissi.

   Det blev en ganska lång sammanfattning av de senaste vändorna kring henne, men vet inte hur kortfattat man kan hålla sig utan att informationen blir meningslös…

   Svara

    Tack snälla för att du tog dig tid!!!
    Vilken soppa och Cissi verkar onekligen vara en knepig person! 😕

    Svara

  Hahahaha Cissi är fan helt jävla hjärndöd.

  En tjej ger sansad kritik till henne i kommentarsfältet på senaste insta-inlägget. Tjejen har som beskrivning ”Phd Psychology” på sin profil.

  Cissi svarar: ”Du som alltså är psykolog borde…”

  😂😂😂😂😂😂😂😂 Förresten, lycka till med att komma in på socionomprogrammet Cissi, min vilda gissning är att du inte ens kommer fixa komvux.

  Svara

   Är alla utan gymnasial utbildning hjärndöda menar du?

   Svara

    Sitt ner, Cathy Newman.

    Svara

   Hahaha, det var jag. 😅
   Även kaffef*ttan benämnde mig som psykolog.
   Dock kan jag inte säga att jag är chockad att de inte vet vad forskning är med tanke på deras syn på fakta.

   Dock synd att de vände om hela min kommentar till att handla om kvinnan när jag ville diskutera problematiken i att inte bemöta kritik om maktmissbruk. Blev dessutom blockad 🙁

   Svara

  Förlåt ni får tycka att jag är dum i huvudet.. Men jag fattar bara inte, en man skriver sådär till en tjej, ”kom o sug min kuk osv” o sedan drar tjejen hem till mannen o sedan känner hon sig sexuallt utnyttjad? Lite eget ansvar får man väl ta.

  Svara

   Ja, alltså, skulle samtyckeslagdn ens gälla när tjejen själv skriver i efterhand att hon ångrar sig? Bruden verkar ju inte sagt något vid tillfället. Smidigt att komma på det efteråt… ”Jag sa ja, men menade nej, eller mu menar jag nej iallafall”.

   Svara

    Hon svarar ju ’beror på vad jag känner i stunden’?

    Sen vill jag vända på det – var är HANS ansvar?

    Svara

     Fast han visade ju redan vad han ville, och hur han är, så varför drog hon hem till en sån snubbe om hon inte ville själv? Sen säger hon ju att hon inte vågade säga nånting, så ja vad ska han göra läsa hennes tankar?

     Svara

      Men du har väl överhuvudtaget ingen koll på under vilka förutsättningar dom träffats?

      Svara

       Det är jävligt mycket victim
       Blaming bland kommentarerna här. Deppigt.

       Svara

   Vill påminna att tjejen i fråga inte ville att detta skulle offentliggöras så därför kan vi väl alla låta bli att plocka isär hennes erfarenhet, eller vad man nu ska kalla det? Ingen av oss härinne vet vad som skedde mellan honom och henne och bör heller inte prata om det som om vi visste det.

   Svara

    Hur kan du vara så säker på att hon inte ville det?

    Svara

   Men alltså, puuuuh, varför tittar vi på skärmdumpar av några människors konversation när vi inte vet vem, vilka, före, efter, varför…?
   Vi vet bara att Cissi Wallin har spårat ur.

   Jag var såååå MED henne förut. Nu vill jag bara att hon får ett livslångt skärmförbud!

   Svara

  Att alla inblandade i denna sandlåda, ja även alla deltagare här, klarar av att gå som vuxna ute i samhället är fan helt oförklarligt alltså.

  Svara

  Jag är inte direkt överförtjust i den aktuella poddkillen, men nu är det ju så illa att Cissi har tappat allt mitt förtroende, och säkert väldigt många andras. Vi har fått se svart på vitt hur skamlöst hon ljuger när hon har något att vinna på det. Jag är inte emot att poddkillen granskas, men för trovärdighetens skull så bör Cissi hålla sig utanför den granskningen helt och hållet. Och oavsett om poddinnehavarna är bra eller dåliga människor så kan man inte förneka att de lyckats göra en övertygande granskning av henne. De har talat med såpass många av de inblandade, och vi har fått ta del av så många sms-konversationer och printscreens, att det inte borde råda mycket till tvivel på att hon betett sig illa.

  Svara

   Poddkillen är helt oväsentlig i sammanhanget. Det ÄR inte HAN som ”granskas” av CW. Hon försöker bara få det att se ut så genom att kreativt klippa och klistra.
   Haveristerna kan man tycka vad man vill om men de har alltid torrt på fötterna, och det är mer än man kan säga om – ironi– skjutjärnsjournalisten/skådisen/mediaprofilen/2019 års revolutionsmama (oj, inte ironi, men hur FAN tänkte Mama där?)/dokumentärfilmaren/komikern/feministikonen de granskat.

   Svara

    Så det är varken A eller H? Då har jag missförstått.

    Svara

     Jag trodde det va A. Nu fattar inte jag heller.

     Svara

  Hur kan människan svinga åt alla håll, ljuga hej vilt, grovt förtala falskeligen förra styrelsen i Gardet och en poddperson, hänga ut en kvinna som inte önskat detta och bära sig åt som en galning en vecka innan rättegången mot hennes förtal inleds? Är hon helt förryckt? Full? Både och?
  Herreje, hoppas att domaren bestämt att den ska äga rum inför lyckta dörrar. Bilden av en hop fortfarande förvirrade följare i bänkarna med dyra merchtröjor sydda av underbetalda kvinnliga sömmerskor med taggen #jagstårhär eller nåt annat jävla dumt är för mycket att ens orka föreställa sig.

  Svara

  Jag känner spontant, skärmförbud är vad den kvinnan behöver.

  Svara

  Jag försöker få en bild av vad som skett i hela härvan kring Cissi Wallin och Haveristerna men det är så mycket och så stökigt. Finns det någon vänlig själ som kan bjuda på en sammanfattning?

  Svara

   Går inte, bara att läsa på. Du måste bilda dig en egen uppfattning genom att läsa så mycket som möjligt själv, inte genom någon annans ögon.

   Svara

    Men var börjar jag ens? Haveristernas podcast?

    Svara

     Ja börja med podcasten (om/med CW) del 1 och 2, läs därefter in dig på de blogginlägg som kom i samband med dem och efter.

     Svara

    Det händer grejor hela tiden, man hinner fan knappt poppa micropopcorn om man ska hänga med i alla turer.

    Svara

  Idag har CW publicerat ett brev som A skrivit till Somliga feta kvinnor och hennes sambo. Ett brev han berättat själv om i podden där han även ger en bakgrundshistoria. Är ju ingen nyhet att CW och Maria känner varandra, och nu försöker de få folk å tro att detta brev bara inkom helt random från en främmande kvinna… Fan. Får ont i magen av detta :/

  Svara

   Dessutom vet alla som följde debaklet då att Engelwinge befann sig i nåt slags skov där hon trakasserade Axel ganska så rejält. Även sexuellt. Otroligt obehagligt.

   Svara

    Japp. Nu har Haveristerna publicerat filmklipp som M skickade till A…..

    Svara

    Fast då kanske han skulle polisanmält henne för trakasserier istället för att skicka nån form av förlikning på 3000 spänn? Och passat på att göra det lite snyggare om han nu verkligen ville ha pengarna? Aldrig hört talas om någon annan som väljer det tillvägagångssättet när de ansetts sig bli trakasserade. Nu betala inte bara en krona av det där och han fick ändå inte vidare med det, så särkislt effektivt var det inte.

    Svara

  Cissi Wallin spårar ur fullständigt. När man inte trodde att hon kunde sjunka så jävla djupt så fortsätter hon… som en sten…

  Hur vidrigt är det inte att dela den här tjejens text utan godkännande?
  Tjejen har skickat skärmdumpar till folk hon känner och en av dessa har då delat till Cissi som i sin tur LJUGER och slänger upp det på instagram.

  Hon är sjuk i huvudet.

  Svara

   Helt klart inte ok men att Camilla sen lägger ut konversationerna igen för öppen beskådan är ju inte heller ok då…

   Svara

  Så kvinnan var inte ok med att Cissi la ut denna konversationen och vad gör du? Lägger ut den här också… känns ju inte särskilt kul.

  Ps. Är varken Cissi, Isabella eller Marisol. Tänker att Camilla får granska Cissi och Isabella om det är det hon vill då hon säkert tjänar en hel del pengar på dessa inlägg. Tycker inte det var så schysst att lägga ut denna konversation på ännu en ”stor” portal om nu kvinnan sagt att hon inte ville att dessa skärmdumpar skulle visas för offentligheten.

  Svara

   Eftersom Bloggbevakning ligger under Nyheter24 och det är deras chefredaktör som är Camillas ansvarige utgivare och den redaktionen täcker upp när C är borta och hon inte gör samarbeten eller postar reklamlänkar osv så misstänker jag starkt att hon är anställd för att driva bloggen och har månadslön och alltså inte tjänar pengar per läsare. Men det är vad jag tror utan att veta.

   Svara

  Så hon har gett upp tanken på att lägga skulden på H nu och är ute efter A? Följer inte CW på insta så kan inte läsa själv. Och var tydligen tvungen att arbeta lite så nu ligger

  Svara

  …jag efter. 🙂

  Svara

  Haveristerna har nu lagt ut stories där ni får se lite axplock av diverse saker som ”somliga feta kvinnor” skickade till A, innan han i sin tur sände brevet till henne och hennes sambo (som CW publicerat idag för att svartmåla och tysta A). Hon säger att hon ska komma och ta han, att hon ska sätta sig på han och att hon högg och A:s könsorgan och åt upp den (?!?). DET om något är fan hot. HUR LÄNGE SKA CW FÅ HÅLLAS?!???? Berätta hela sanningen innan du publicerar ett brev utan bakgrund…

  Svara

  Vilka jäkla kassa sms. Mannen ifråga verkar vara en riktig tönt. CW vill se världen brinna. Hon är tjejen med bensindunken där andra springer med vattensläckare.

  Svara

  🙄 CW får bara ny energi och kraft när bloggare instsgrammare tidningar mm och vi som kommenterar, skriver bra och dåliga saker. Tänk om vi alla slutade skriva om henne, tror att det skulle vara det värsta tänkbara scenario för henne 🙄

  Svara

  Det har pratats i flera år härinne om hur Bloggbevakning först granskade Cissi, LD (och kanske Elaine) också men sen slutade med det plötsligt. Har Camilla någonsin bemött detta eller förklarat? Tänker annars att det kunde vara läge nu när allt ska ut i ljuset. Nåt spännande hot inblandat då också?

  Svara

  Drama i all ära.

  Är det inte bra att feministmän avslöjas.

  Spelar det någon roll hur många feministmän som slår sig bröstet och säger ”this is what a feminist looks like” som sedan avslöjas som sexualförbrytare och våldtäktsmän.

  Polletten trillar inte ner i alla fall.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.