Mordhot via sms och annat trevligt..

Linnea Claeson har alltså i photoshop skapat upp den hatfulla kommentaren även på engelska för maximal effekt.

Sedan starten av sitt Instagram-konto ”Assholes online” har det funnits misstankar om att många av de konversationer och berättelser hon publicerat är fejkade. Ifrågasättandet grundar sig framför allt i mängden sexuella inviter och trakasserier från män som dagligen hör av sig till henne. Intresset för sanningshalten i dessa har uppstått på nytt efter att den kontroversiella podcasten Haveristerna tagit ett helhetsgrepp på fenomenet Linnéa Claeson.

[…] Claeson har gjort goda gärningar för samhället. Det kan ingen ta ifrån henne. Men hur hennes tillvägagångssätt påverkar kvinnor i ett större perspektiv är desto mer relevant. Vad händer med vår trovärdighet när det visar sig att Sveriges främsta feminist vittnar om sexuella trakasserier som aldrig ägt rum? //Emilie Roslund

Texten här ovan kommer från Emelie Roslunds krönika i Göteborgsposten, som undrar över sanningshalten i Linnea Claesons olika vittnesmål om de sexuella trakasserier och kränkningar hon utsatts för.
Texten grundar sig i sin tur på Haveristernas granskning av Linnea Claeson, där de ifrågasätter mycket av det som den fd. handbollsspelaren byggt sin karriär på.

Jag håller med skribenten Emelie när hon säger att det sista hon vill är att ifrågasätta ett offer, men att det  är det svårt att låta bli med Linnéa när hon gång på gång tummar på sanningen.
Jag uppmärksammades på dessa uppdateringar från Linneas konto ”Assholes Online” idag och började fundera..
Se till er själva…hur hade ni tänkt, vad hade ni gjort?

297 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Linnea är inget annat än en bekräftelsesökande mytoman tyvärr.

  Svara

   Ner med Patriarkatet!

   Svara

    Ja usch :-/ Snacka om självförstörande ”feminister.” Jäkla skit metoo, önskar det aldrig hänt. Nu står vi här – ett steg framåt och 500 tillbaka.

    Svara

     Metoo har gjort massor! Tänk på alla män som börjat fundera över sitt beteende! Detta ändrar ingenting!

     Svara

      Hoppas du har rätt. Men det är så sjukt sorgligt att något som kunnat bli så bra gick så jäkla snett.

      Svara

       Det har inte gått ”så jäkla snett”. Ett fåtal individer förstör för andra. Så är det i alla sammanhang.

       Svara

       Hoppas och tror att det netto blivit en positiv effekt. Men feministiska kampen tar definitivt storstryk av feminister som CW och Linnéa. Som dom pissar ner hela kampen nu med sina lögner. Undra hur man mår när man är så egofixerad och uppfylld av sin egen förträfflighet att man helt tappar det. Den moraliska kompassen finns liksom inte längre.

       Svara

        Linnea upplever jag dock inte alls lika farlig som CW. Fine, hon kanske har poserat, kryddat lite (mycket) & kan inte anklagas för nån djupare ideologiskt övertygelse. CW har ju skadat människor med ”feminism” som alibi.

        Svara

         Hon ljuger ju mer än Bella 😱

         Svara

         -CW har skadat med feminism som alibi och stärkt antifeminismen
         -Kapten klänning har snarast stärkt feminismen med sitt beteende.

         Vem är bäst för världen och på vilken sikt?
         Våga tänka tanken
         Våga ställa frågan

         Svara

          Öööööh, flera Kapten klänningar? Jag upplever som det kan va fel väg att gå🤔
          Risky😬

          Svara

          Båda är helt värdelösa för världen, det är ju som att fråga om Hitler eller Stalin är bäst för världen. Vem är bäst för världen, akilov eller breivik? Vad är bäst för världen, aids eller cancer? Frågan är helt enkelt meningslös.

          Svara

     Metoo var asbra för att mäns beteende hamnade under lupp och yngre generation blev medvetna om vad man bör acceptera och inte – självklart kan två rötägg som Cissi och Linnéa som bara vill bli kända och stå i centrum i stjälpa en hel frihetsrörelse! Ignorera dem bara, please.

     Svara

      Hur ska man kunna ignorera dem?
      Ska vi ignorera kapten klänning också?
      Han känner sig som ett barn på nytt och han har väl tillfört feminismen mer än dessa som bara tagit och tagit för att förse sina egna karriärer.

      Svara

    Tack för läsningen. Läste nyss ett gammalt inlägg från dig för ett par år sen om Linnéa Carlsson. Du hade rätt. Du borde bli en detektiv. Må bra.

    Svara

   Som alla andra internetkändisar som säljer sig själva och sin mormor för likes oxh uppmärksamhet som genererar klirr i kassan och fame and stardom. Så tragiskt att alla ens feministiska förebilde är dåliga häxor när världen behöver bra sådana

   Svara

    Mmm. Det slutar med att tom Harvey weinstein visar sig vara mer äkta feminist än de svenska ”förgrundsfigurerna.” Till linneas försvar ska ändå sägas att hon inte hängt ut individer. Helt plötsligt blir det nåt att applådera.

    Svara

     Nu skall vi inte överdriva. …..

     Svara

     Det kommer det med strax

     Svara

  Linnéa är nog en frekvent användare av denna app:

  https://ifaketextmessage.com/

  Svara

   Rickard Söderberg också.

   Svara

   Jag borde inte vara ett dugg förvånad över att det finns en sån. Men det är jag! Uh

   Svara

  Ifrågasätter det mesta hos henne tyvärr. På grund av att hon saknar trovärdighet. Jag tror inte hon gör någon nytta för feminismen i det långa loppet och verkar mest vara intresserad av få credd snarare än att faktiskt göra skillnad.
  De var hennes osmakliga sätt att promota sig själv på bekostnad av Hedi Freid som fick det att rinna över för mig.
  Girl bye.

  Svara

   Hur promotade hon sig själv då?

   Svara

   Hon är ett skogsrå med typ världens snyggaste kropp och vilken gjärna sen då. Sharp as a tack. Jag vet inte om jag vill bli knullad i hjärnan eller i röven av henne först. Bara take me Linnea, rake me in!
   *obs ironi*

   Så avtändande med folk som ser sig själva som något magiskt väsen och sen skapar sagor runt sig själva.
   Linnea hjältinnan som står upp mot alla påhittade trakasserier. Vilken jäkla fiktion

   Svara

    VILDHJÄRTA 😂😂😂😂 skrikskrattar fortfarande åt den bildtexten

    Svara

    Va?

    Svara

    Hjärna stavas med hj

    Svara

  Nils Dardel skapade ”Den döende dandyn”.

  Camilla Gervide har stor del i den döende influencern.

  Svara

   🤔

   Svara

   Det är toppen att denna blogg används för att dra fram bedragare i ljuset. Det skulle bli ännu bättre om uttrycket ”skapa upp” kunde elimineras från Camillas vokabulär, det skulle främja seriositeten i det som skrivs.
   Ju mer proffessionellt man uttrycker sig desto mer kommer det att tas på allvar och jag hoppas helhjärtat att Linnea är nästa ikon att falla.

   Svara

    Proffessionellt är inte professionellt.

    Svara

     Helt sant! Borde ha korrläst innan jag klickade på skicka, har för tjocka fingrar för denna mobil. Ska bättra mig.

     Svara

  Tyckte om Linnéa Claesson under en lång tid. Fram tills jag lyssnade på vad poddarna Daddy Issues och Haveristerna hade att säga om henne… då blev det så uppenbart hur fake hon är!? Nu tål jag knappt henne.

  Svara

   I know

   Svara

   Same, det fakiga är allt jag ser. Och don där ögonbrynen.
   Faktumet arr hon inte ens såg bra ut i naturell hårfärg säger allt. Hon färgade håret och blev kär i sig själv. Nu finns inga gränser för vad hon kan låtsas stå upp emot, ta över världen nästa

   Svara

    Alltså vad har hennes utseende och vad du tycker om det ens med det här att göra? Hon är vacker, det är inget snack om saken.

    Svara

     Som de flesta tjejer är vackra. Alla har dock inte regnbågsfärgat hår så klart

     Svara

     Ingen bryr sig vad du tycker Robert, gå och göm dig i din manhåla med resten av snubbarna som tror de måste tycka till om kvinnors utseeenden hela tiden

     Svara

      Ironin att han dessutom svarar som om hans åsikt vore fakta. Tänk att män anser sig vara så oumbärliga för betygsättande av kvinnors utseende.

      Svara

     Hon sa att det var allt hen såg? Och att det blev uppenbart att Linnea är kär i sig själv som skriver sms och texter OM och till sig själv för att påpeka den där snyggheten och sexigheten

     Svara

   De här Haveristerna, vad har dom för agenda? Att krossa patriarkatet? Knappast. Man måste tänka lite längre ibland.

   Svara

    Att avslöja bedragare bland annat.

    Svara

    Nu har ju inte personerna de granskar nån som helst avsikt att krossa nåt patriarkat heller iof. CW (& kanske CL) har ju bara använt det som täckmantel för personliga agendor och vendettor. CW är ju patriarkatet helt själv.

    Svara

    Haveristerna har gett ut 61 avsnitt om olika personer, du kanske skulle ta och lyssna på några fler innan du uttalar dig.

    Svara

   I vilket avsnitt av daddy issues pratar de om henne?

   Svara

    Vet inte nummer, men har för mig att avsnittet heter ”Fake”

    Svara

    Avsnitt 30 ”Fake”

    Svara

   Pisa! Men du behövde två poddar för att komma på vilken fake linnea är.

   Svara

    Ja, jag vet! Har svårt att förstå hur jag kunde vara så naiv. Men konstant en massor av andra tankar i huvudet kan nog förklara en del.

    Svara

  Det känns som om vinden har vänt en aning, åt rätt håll. Först det pågående, mycket underhållande Bellsan-haveriet, sedan rikspajasen Cissi Wallin som spårar fullständigt (betydligt mer tragiskt än kul) och nu uppmärksammas Linnéa Claeson med sina fejkade dick pics stulna från bögsajten Grindr (hallå? på en skala?).

  Influencertidens sötebrödsdagar är över, nu får allt fler bloggare ta allt mer ansvar för sina handlingar. Äntligen.

  Och du CamCam bidrar till denna vändning, många tack och mycket kredd till dig! (Och till er lata och flata ”journalister” på Expressen och Aftonbladet, skaffa er ett jobb eller gör något som i alla fall liknar kvalitetsjournalistik istället för att ägna er tid åt att skapa lättsmälta clickbait-artiklar.)

  Svara

   Bästa jag läst senaste veckan!!

   Svara

   Bra skrivet 12,16. Och Credd till Camilla som tar upp dessa galningar.

   Svara

  Kan inte all energi som läggs på att diskutera Cissi och Linnéa riktas mot något annat i stället? Vad som händer i Sverige?
  SD största parti? Bomber så vanligt att man knappt reagerar längre? Mördande och skjutande? Och för alldel: Klimatet?

  Eller kanske julklappstips? Allt annat känns snart mer intressant.

  Svara

   Men alltså va. Har du missat vad för typ av blogg du är inne på? 😂 Detta är ingen nyhetsblogg. Och nejtack. All den informationen får man tillräckligt av när man läser tidningen. Verkligen ingenting jag skulle vilja sitta och tänka på 24/7.

   Svara

   Tycker du dessa ämnen hör hemma på en skvallerblogg om bloggare/influencers?

   Svara

   Du får gärna starta en blogg med sammanfattning av nyheter där vi kan diskutera sådant, hade varit kul!
   Men denna blogg är mitt guilty pleasure och här vill jag att det ska handla om mindre världsliga saker.

   Svara

   Men diskutera det i lämpligt forum då?

   Svara

   Fast vg de två tycker jag den här bloggen faktiskt närmar sig nyhetsvärde mer än skvaller. Både CW och LC har profilerat sig som debattörer i samhällsfrågor inte direkt konsumtion. De är båda politiker.

   Svara

    Oavsett, bloggen handlar långt ifrån om
    det som kommentaren ovan ville att den skulle handla om.

    Svara

    Men det är nästan bara här såna som de och Blondinbella blir granskade, så tack snälla för CamCam och Bloggbevakning

    Svara

     Alltså, vad gäller blondinbella tycker jag camilla ofta överdriver och blir orimlig. Typ som att viktiga saker blandar med små petitesser men kritiken är alltid massiv. Vg LC & CW tycker jag hon hållit nivån. Om Camilla bara kunde hitta en mall för sin granskning och hålla sig till den vg alla med lite objektivitet så blir hon toppen.

     Svara

      Vad ska ”vg” vara förkortning på?

      Svara

       ”vad gäller” kanske? Konstig förkortning dock.

       Svara

        väldigt gosigt

        Svara

         vem golar?

         Svara

       Väl godkänt såklart

       Svara

    Bloggbevakning, som framgår av ingressen bevakar bloggare och sociala medier och ingen kan påstå annat än LC och CW är giganter i sociala medier med sina plattformar.

    Svara

   Du vet, vi med lite större hjärnor har ju turen att kunna hålla två tankar i huvudet samtidigt :).

   Svara

    Varför så spydig?

    Svara

     För att hen är anonym bakom en skärm och aldrig vågar säga ett pip utan det

     Svara

     Därför att jag är less på det argumentet. Som att man inte kan både vara intresserad av nyheter och av skräpkultur. Som att världen går under för att man läser en skvallerblogg ibland istället för att hela tiden engagera sig i viktiga saker.

     Och nä, jag är precis lika ärlig IRL :). Tycker inte jag skrev nåt särskilt kontroversiellt eller exceptionellt så varför jag bara skulle ”våga” säga det för att det är på nätet köper inte jag. Däremot skulle jag aldrig kommentera med mitt egna namn. Till skillnad från er, ”anonym” och ”anonym”.

     Svara

   SD löser det där med bomberna ska du se. Kommer bli rejäl rensning och då kan vi andas ut och leva tryggare igen

   Svara

    Eller inte.

    Svara

    Ja, när de bombat ut sig själva från den politiska makten genom alla sina skandaler inom partiet ska vi nog vara trygga igen ska du se!

    Svara

  Skulle tro att en del postar saker som provocerar med flit. De får en reaktion och blir roade, det finns folk till allt. Sen är det inte bra att lägga upp precis allt på nätet. Om man skriver en kommentar för att provocera medvetet och får svar så har man lyckats.

  Mordhot ska anmälas på direkten.

  Svara

  Och det ska alltid bäddas in hur otroligt HET hon är. Fullkomligt oemotståndlig. Trakasserad på södermalm 20 gånger på en förmiddag – KOM IGEN

  Svara

   Finns så många synliga nazister på söder också 🤣

   Svara

   Har bott på Söder sedan 1995. Har inte blivit trakasserad en endaste gång.
   Nu säger ni: Bara för att det inte hände dig betyder det inte att det inte händer.
   Absolut, ni har rätt. Bevisvärdet är anekdotiskt.
   Men rent sannolikhetsmässigt….en person har inte blivit attackerad på 24 år och den andra blir det 24 ggr/dag.
   Känns det matematiskt rimligt?

   Svara

    Exakt. Precis vad jag menar. Också bott på söder i 20 år

    Svara

     Bara nyfiken – är ni också så offentliga som Linnéa är och gått ut i media på samma sätt som hon har gjort? Annars skulle jag säga att ert räkneexempel är rätt så felaktigt.

     Svara

      Om hennes påståenden låter rimliga för dig så…varsågod och tro henne.
      Verkar dock som att en majoritet starkt misstror henne.
      Flera saker kan vara sanna samtidigt: Kvinnor blir utsatta för trakasserier och Linnea är en lögnare.

      Svara

      Äsch hon överdriver kraftigt. Så är det. Finns väl massor av kvinnor med typ samma mediala profil som LC som det inte tycks hända? Iaf inte i den helt otroliga omfattningen.

      Svara

       Och ja, jag är vänster, och ja, jag är feminist. Tycker inte om lögner bara, och att gömma sig bakom engagemang för att i första hand pusha sin karriär.

       Svara

      Så du menar att gatorna svämmar över av män som beter sig normalt och hyggligt mot okända kvinnor.
      Men så fort de får syn på en C-kändis, vars enda riktiga claim to fame är ett färgglatt hår, så går de BANANAS och börjar skrika om att de vill mörda och våldta henne.
      Mmmm, nope.

      Svara

    Tänker att hon kanske räknar blickar som trakasserier? Om någon råkar titta på henne, så tolkar hon kanske in mer i blicken än vad som finns där. Det brukade jag göra när jag mådde psykiskt dåligt; trasslade in mig själv i tankar som handlade om hur folk åtrådde mig, såg ner på mig, dyrkade mig, hatade mig. Men egentligen handlade det bara om hur dålig självkänsla jag hade, samt sjukt psyke.
    Tur att jag inte hade twitter.

    Svara

     Jag har också tänkt på det. Vi människor har ju en tendens att tolka händelser utifrån vår egen idé om oss själva och samhället. Tex när jag har en snygg-dag tolkar jag blickar från folk som att de tittar på mig för att jag är snygg. Har jag en ful-dag tolkar jag blickar som att de tittar på mig föra att jag ser sleten ut. Jag kan tänka mig att i LC:s fall kombineras verkliga sexuella trakasserier och blickar som hon UPPFATTAR som sexuella trakasserier samt påhittade sexuella trakasserier. Tillsammans blir det då en saftig mängd. Sedan övertygar hon sig själv att det hon gör är för ett gott syfte, och då spelar några påhittade sexuella trakasserier ingen roll.

     Svara

     Precis så är det när man mår dåligt. Fast i mitt fall trodde jag bara att folk hade mig på sin dödslista och skulle verkställa om de lade märke till mig.

     Svara

      ❤️ Hoppas du mår bättre nu.

      Svara

   Ja vad är det om egentligen. Skäms hon inte för att addera såna detaljer om hon nu fabricerar smset själv? Dvs att hon är så snygg

   Svara

    Då kanske du hittat din själsfrände Robert! Därför du är så jävla kär och besatt av henne

    Svara

     Men Robert har ju rätt! Ni tjejer är duktiga på att hugga direkt…

     Svara

      Tycker ju Robert är den som ugger mest här

      Svara

       Ja verkligen. Det är ju han som är rabiat!

       Svara

  Kvinnor online (jaja, män också säkert) får hot hela tiden så det är synd om ett konto som uppmärksammar det visar sig vara fejkat. Men om det är så så borde hennes utmärkelser dras tillbaka om det går.

  Svara

   Fast får kvinnor verkligen hot ”hela tiden”?
   Av vilka, och på vilka sorters sidor?

   Svara

    Enligt en rapport från Amnesty så näthatas en offentlig kvinna var 30e sekund enbart på Twitter. Minns kanske fel men tror de hade kollat specifikt på kvinnliga journalister. Var ett upprop för något år sedan när offentliga kvinnor (radiopratare, journalister, idrottare, osv) gick ut och berättade om allt näthat och hot de fick. Minns en kvinna, tror det var Martina Thun, som berättade om hur det kunde se ut när hon kom till jobbet och öppnade inkorgen. Hot om både det ena och det andra, både våld och sexuellt, riktat mot henne och även hennes dotter. Och det var så vanligt sa hon att man liksom inte reagerade över det längre.

    Svara

     Okej, offentliga kvinnor är en sak. Sades det nåt om icke-offentliga? Tänker att det borde finnas en ganska stor lucka där, men vad vet jag..

     Svara

      I den rapporten nej. Vet inte om det finns någon studie kring icke offentliga kvinnor.

      På Instagram, twitter osv tror jag att det gör stor skillnad på om man är offentlig eller inte. Få vet väl ens om att tex jag existerar på Instagram. Och min existens där upprör nog få.

      Men med det sagt så ska det självklart inte accepteras eller rättfärdigas bara för att man är offentlig.

      Svara

      Även om det är fantiserat så tycker jag texten är skrämmande, girlpower ✊

      Svara

      Ebbis Roslund som har skrivit artikeln påminner ju lite om Linnea då hon också är offentlig, feminist och har färgat hår. Hon påtalar själv att hon inte känner igen bilden av att få allt detta skickat till sig. Hon är dessutom mycket snyggare en LC enligt mig.

      Svara

       Nej, skall vi gå efter vad som är normativt är Linnea mycket snyggare.

       Svara

        Anonym 15:59/

        Verkligen inte, förklara hur på sätt då?

        Svara

     Fast det där säger ju inte så mycket, hur många offentliga kvinnor finns det och vad räknas som hot vs hur många användare finns det på twitter totalt.

     Fö så hotar kvinnor varandra i större utsträckning än vad män hotar kvinnor.

     Svara

      Källa på det?

      Svara

      Eh, va? Det där får du nog backa upp med fakta.

      Svara

   Jag synar detta påstående. HOT HELA TIDEN!
   Då undrar jag vad definitionen av hot är.

   Svara

    Den manliga blicken som sexualiserar kvinnan.

    Svara

   jag har aldrig fått vare sig hot eller oönskade dickpicks skickade till mig. och då är jag ändå rätt aktiv på instagram😊

   Svara

    Jaha.. men dåså.. då händer det inte att kvinnor får hot och dickpics..!?

    Jag var politiskt aktiv i en förening på tiden innan sociala medier. Hade min mail på föreningens hemsida och fick redan där fula dickpics tagen med någon pixlig webcam mailat till mig då och då.

    Idag har jag privata låsta sociala medier men det är inte ovanligt att mina kvinnliga vänner med öppna konton får det skickat till sig. Och då har ingen av dom några större konton.

    Svara

     Visst. Å andra sidan så var ju de dickpicksen riktiga och inte som de som LC claimar att hon fått men som hon tagit från porrsidor.

     Svara

    Samma här, har varit aktiv på internet på alla möjliga konstiga sidor i typ 20 år. Visst har väl fått kanske 1-2 dickpicks under denna tid och fått lite nasty kommentarer, men lååååångt ifrån dagligen. Jag kan nog räkna det totala antalet incidenter på mina 10 fingrar faktiskt… och då la jag ändå ut en del lättklädda bilder (ung och dum) förr i världen. 😮

    Svara

    Min son går på högstadiet och har många tjejkompisar. När vi pratade bl a om dickpics för ett tag sedan berättade han att nästan alla hans tjejkompisar fått oönskade dickpics vid flera tillfällen. Majoriteten skickade från killar på skolan. Så det är ett reellt problem och extra sorgligt att unga tjejer ska råka ut för dem.

    Svara

    Mansbebis. Såna som du är ”extremt destruktiva”.

    Svara

    Nån behöver verkligen smälla till dig

    Svara

    Män som hatar kvinnor och kvinnor som hatar män kan va i varsitt rum.

    Män som tycker att kvinnor är underbara och kvinnor som tycker om män, de kan umgås tillsammans.

    Problemet löst.💋

    Svara

     Män som tycker kvinnor är underbara är ju creepy om något

     Svara

    Flertalet=alla, ett flertal=Åtskilliga, många

    Svara

    Nej Robert har rätt. Extrem feminism gör er sjuka. Så är det bara….

    Svara

    Jag har ett konto med typ 700 följare och jag får ofta inviter och nakenbilder. Jag tror det beror på att jag ibland kommenterar på amerikanska sidor?
    Men jag tror ändock att Linnea fabricerar kraftigt, alternativt har någon speciell person efter sig som går igång på att hon postar dens inlägg, i något sorts sjukt samspel.
    Menar inte att Linnea tucker om det men att hon i så fall skulle kunna få stopp på det på andra vis om hon hade velat.

    Svara

  Camilla you’re on fire right now! Det är här det händer!

  Svara

   Mjaee, snarare är det väl i Haveristernas podd, Daddy Issues-podden, Geniet Söderholm samt Ebbiskatt artiklar det händer. Att LC är fejk har diskuterats i åtminstone ett år inom vissa kretsar och under sensommaren-hösten mer för allmänheten. Camilla har sammanfattat och spridit ovanståendes ord (med bravur) men det är väl inte riktigt hos henne cred ska ligga kan jag tycka

   Svara

    Visst, hon har sammanfattat och spridit med bravur. Men gällande Blondinbella var hon än pionjär

    Svara

  Haha fatta vad pinsamt om hon även fejkade meddelandet från den där tjejen som hon gått i skolan med som skrev något i stil med ”åh du har typ den perfekta kroppen, hur gör du?” Och Linnéa ba ”och du har den värsta personligheten” eller något sånt. Hon är ju uppenbarligen väldigt kroppsfixerad. Typ använder Pride som ursäkt till att knata runt i bikini etc och sen ba ”giiiiirl power”! Hon är väl egentligen definitionen av Glitterfeminism?

  Svara

   I princip varenda bild på ig visar henne poserandes. Och följer (följde? Tills det uppmärksammades?) inga själv.

   Svara

    Hon följer 36 pers. Varför följa fler när allt handlar om HENNE…? Vi kommer tillbaka till det där med narcissism igen. Bli kär i sin egen spegelbild. Verkar lätt hänt år -2019 på Instagram för vissa.

    Svara

   Det är 100% fejk då det var flera andra personer (tror att originalet var på engelska) skrev ungefär exakt samma historia.

   Svara

   Det är antagligen också fake med tanke på hennes track record…
   Och ja, fint att man stöttar Pride, absolut det behövs. Men varför ska hon som hetero-tjej dra till sig uppmärksamhet och bli nån slags talesperson för en rörelse som hon själv inte är en del av? :/

   Svara

    Hon är väl bi eller lesbisk?

    Svara

     Säkert också en sanning med modifikation

     Svara

      Tror inte hon är det minsta lesbisk. Det är endast ett statement för att hon vill framställa sig som öppen och det vet väl alla att människor som är bi är så mycket roligare än heteromänniskor? (Ironi). Hur många medieprofiler finns det för övrigt inte som säger att de är bi men sedan alltid ändå är tillsammans med en kille.

      Svara

  Är mest förvånad över att detta inte kommit ut tidigare? Hur kan man tro att EN person är utsatt för alla dessa övergrepp/påhopp? Hon har ju gjort sig en raketkarriär genom att vara det ständiga offret, bara där borde varningsklockorna börja ringa – när ens karriär går ut på att ständigt vara utsatt. Vad händer då när det inte längre kommer några hot……? Att klippa och klistra ligger inte långt bort.

  Svara

  Och bemöter inte kritiken öht – varför? Om det är helt befängd kritik? Jo, för att kritiken stämmer.

  Svara

   Vet inte om kritiken mot henne är sann men hon kanske borde skapat en alter ego figur för ass holes online i stället. Och varit noga med att påpeka att det är uppskruvat och i delar fiktivt i syfte att göra en poäng. Det hade ju funkat lika bra.

   Svara

   Är nog klokt att välja att inte bemöta kritiken, då hon inte har något bra svar.

   Svara

  Har inte följt henne men la lite tid igår och gick igenom hennes instagram. Den berättelsen jag reagerade på mest var den när hon berättade att om 11åring blivit utsatt för en 45 åring på nätet när hon trodde att hon pratade med en pojke på nätet. Hon berättar hur hon bara skrek och sprang till sina föräldrar. Detta måste varit 2003 när Skype och Myspace lanserades, Linnea var då 11år.? IT telefoni dom Skype är hade alltså precis kommit till Sverige.. visst kan hon använt andra kanaler men detta fanns liksom knappt på den tiden. Trovärdigheten är inte särskilt hög, detta var vara ett exempel. Jag tror detta var en sanning med modifikation detta kanha hänt men kanske inte när hon var 11 år 2003. Jag kan såklart också ha fel det är jag medveten om.

  Svara

   Måste väl varit typ msn? Jag var 11 år2003 och jo då fanns väl ändå msn?

   Svara

    Ja det gjorde det. Msn mm fanns.

    Svara

     Innan Msn det fanns ICQ (kom 1996).

     Svara

    Ja, och innan dess fanns ”ICQ” kom 1996. Sedan fanns det ju också otaliga chattsidor och Lunarstorm.

    Svara

   Jag är i samma ålder som Linnea och när vi var runt 10-11 år, så var det väldigt vanligt med MSN. Så jag tror det var där hon pratade med honom. Råkade ut för ungefär samma under 03-04.

   Svara

   Jag hade 2003 Lunarstorm, MSN, Habbo Hotell och eventuellt också Kamrat (vilket inte var så poppis ännu). Massvis med plattformar att träffa snuskiga gubbar på!

   Svara

   För guds skull, NÄR ska ni naiva kvinnor inse att allt hon hittat på är en lögn? Stereotypen om kvinnan är: Naiv, lättlurad, går på vad som helst så länge en offentlig relativt känd person säger det.

   SÅ VARFÖR fortsätter ni bekräfta dessa stereotyper om och om och om och om igen? Ert kritiska tänk verkar närmare bestämt helt icke-existerande för guds skull, man tar sig för pannan.

   Svara

    Därför att om man (som kvinna) kritiserar dessa feminist-idoler så blir man genast stämplad som offer för det patriarkala förtrycket, nazist, fascist, rasist, Hitlers avkomma SDare, osv.

    Man får bara gilla olika om man gillar lika!

    Svara

     Jag är Hitlers lilla vän!

     Svara

   Du har fel, MSN och t.ex. Lunarstorm osv fanns.

   Svara

  Sagt från allra första början när hon dök upp: ”hur är det möjligt att det är sant allt hon utsatts för, en tjej? Dickpicks, hot ,you name it”

  Svara

  Jag tror definitivt att hon får ta emot mer skit online än dom flesta. Detta med tanke på vilka frågor som hon driver. Antar att det triggar dom största idioterna och även en massa troll som tycker att det är roligt att driva med henne.
  Detta har hon förstått, det ger ju content.

  Personlighetsmässigt så har jag däremot väldigt svårt för LC. Hon är en posör som verkar vara extremt självgod.

  Svara

   Hon driver ju bara frågor som är helt mainstream. Säger samma sak som vilken politiker i regeringen som helst! Absolut inte någon kontroversiell person.
   Inte trovärdigt att folk skulle vara så arga på just henne.

   Svara

    det värsta är väl att hon bidrar till polarisering. När hon får det att framstå som så många män aktivt försöker tysta henne när hon pratar om typ civilkurage(?) och att hon varje dag möter någon som trakasserar henne framställer hon en verklighet som inte är sann. i verkligheten är det väl 98% som inte höjer ögonbrynen åt de saker hon lyfter?

    Svara

  Asså jag är 27 år gammal och har verkligen aldrig trakasserats av en man när jag varit ute. Finns det liksom någon anledning till att vissa kvinnor blir mer utsatta än andra? Folk pratar ju om att det inte spelar någon roll hur man klär sig eller ser ut, men det måste ändå finnas någon avgörande faktor i det hela? Jag har liksom gått ut på krogen väldigt mycket i mina dar, haft ”utamanande klädsel” och ändå har inget hänt, inte ens liksom ”mindre saker”. Har aldrig fatt en dick pic trots tinderprofil osv Har jag bara haft tur?

  Jag undrar alltså genuint vad det är som gör att vissa kvinnor blir mer utsatta än andra, menar inte att bara för det inte hänt mig så händer det inte andra. Menar inte heller att förminska någon, så snälla ta inte illa upp för att jag undrar.

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Åh Robert, vilken idiot du verkar vara. Statistiken på att en absolut majoritet av kvinnor sällan/aldrig blir trakasserade ute och att det är av blattar när det väl händer? Väx upp.

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      Ha ha. Jag som faktiskt började tänka att det kanske knappt finns några kvinnohatare som lever rövare på nätet längre. DÅ uppenbarar sig denna tomte ”Robert”.

      Svara

    Stick tillbaka till Flashback din översittare. Vad är det för skit du tar hit? Jag är en av dem som inte är på LC sida men det hjälper ingen jävel att leka Allan ballan och se ner på alla kvinnor som har trott på LC. Dessutom ska inte du som man sitta och skriva vilka som kvinnor blir mest trakasserade av då SVENSKA MÄN (speciellt småstadsbönder) är jävligt på att dra sexistiska skämt, håna kvinnor och alla andra som inte är vita svenska män. Som sagt, det här är inte ett forum på fb så ta din rasism och dra.

    Svara

     Och självklart finns det massvis med svenska män som våldtar och sexuellt trakasserar kvinnor.

     Svara

      Jag är den äkta Pingu. Vem tror du att du är? 😉

      Svara

   Varför blir vissa mer utsatta än andra? Varför blir vissa mobbade och inte andra? Finns inget bra svar mer än otur. Det är inget med linnea som gör att hon förtjänar detta! Hon är en offentlig person med ett helt flashback forum om sig fylld med hat, fylld med hat här och på andra sidor! Hon får mer hat än många andra för hon vågar stå upp för sig och kvinnors rättigheter!

   När mitt ex våldtog mig sa jag inget utan låtsades som inget hade skett. Jag är inte lika modig som henne.

   Ocj Jag har fått Massa Dick pics på tinder

   Svara

   Jag vittnade om ungefär samma sak under metoo. Den respons jag fick av metoohysteriska kvinnor var
   a) jag är säkert så ful att ingen vill tafsa på mig
   b) jag har visst blivit utsatt men är så hjärntvättad av Patriarkatet(™) att jag inte inser det.
   🙄

   Svara

    Samma här. Aldrig någonsin blivit trakasserad i Sverige, aldrig tafsad på, inte ens fått någon negativ kommentar!

    Utomlands har det hänt några gånger, men inte i Sverige och inte på internet heller.

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      Nu börjar jag bli trött på dig ROBERT. Är du hetero och i ett förhållande? Vad är hon för en typ isf som är tillsammans med en sån som dig, som inte tycker hon är värd att rösta?

      Svara

       Kan man inte diskutera sakfrågor här utan att dra in folks privatliv? Snälla vem bryr sig om den här Robert är hetero eller har flickvän?

       Jag blir så otroligt trött på folk som lämnar ämnet och blajar om oväsentligheter. Bara för att några inte håller med mig börjar jag inte gå på om deras eventuella familj och vad de eventuellt tycker eller gör!

       Så ointressant!

       Svara

        Han snackar om att kvinnor inte bör ha rösträtt, vilket är ganska spektakulärt. Det gör en ju rätt nyfiken på vad han har för relation till kvinnor.

        Svara

         Jag som kvinna ifrågasätter också kvinnors rösträtt då kvinnor tenderar att rösta utifrån känslor snarare än fakta och det är skadligt för samhället på lång sikt.

         Svara

          Hahaha och män röstar utifrån fakta? Är du seriös? Det är knappast så att mängden obildade män som röstar på SD gör det för att de har en passion för att läsa statistik. De har väl knappt ens öppnat en bok sedan lågstadiet.

          Svara

          Åh, det där har jag så svårt att förstå. Köper absolut att kvinnor oftast är mer empatiska än män, men känslostyrda?
          Män verkar ha så otroligt svårt att tygla sina känslor – det ser man överallt, på Instagram, facebook, Flashback, etc.
          (Vet att du bara skrev att kvinnor röstar utifrån känslor men har hört så ofta att kvinnor är känslostyrda)

          Svara

         Hur kan det vara något att bli nyfiken på?
         Och tror du att du får sanningsenliga svar?

         Hans eventuella relation till kvinnor har inget med diskussionen att göra och det försämrar tråden att dra in sådana irrelevanta frågor.

         Svara

          Hallå. Han säger att kvinnor inte bör få rösta??! Och jag försämrar tråden?!!?

          Svara

           Men han är ett troll, fattar du väl! Varför blir du upprörd, det är ju precis det han vill. Ignorera bara!

       [Borttagen kommentar]

       Svara

        Var det bättre förr menar du? Du hade garanterat varit en träl eller dräng med 0 rättigheter

        Svara

      Men snälla, tillbaka till Flashback med dig.

      Svara

      Kuvade? Så en man som inte trakasserar kvinnor är kuvad?

      Svara

      Camilla! Blocka den här idioten

      Svara

       Om du läser något du inte gillar men inte har några motargument: scrolla ❄️

       Svara

        ”Inte har motargument”? Man orkar ju inte argumentera för att det är så förbannat absurt 🤣

        Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

       [Borttagen kommentar]

       Svara

        KOM NU MED OBJEKTIVA ARGUMENT till varför manlig rösträtt är positivt, annat än snömos som: ”muuh det ska vara rättvist”, jag vill ha STATISTIK och FAKTA som visar på att det varit positivt för den västlänska samhällsutvecklingen. Seså.

        Svara

         [Borttagen kommentar]

         Svara

     Ni har väl haft tur helt enkelt? Sedan är det självklart massa grejer som spelar in som hur ofta man går ut, var man går ut, vilken ålder man är i osv. Men är man runt 20 och går på riktiga klubbar och påstår att det inte är ett vanligt förekommande fenomen, ja då ljuger man, oavsett om det inte sker en själv lär man fan bara medveten om att det sker omkring en.

     Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

       [Borttagen kommentar]

       Svara

        [Borttagen kommentar]

        Svara

       [Borttagen kommentar]

       Svara

  Att hon fejkar sina konversationer är något som avslöjades på flashback för c:a 2 år sen redan. Det jag mest blir förvånad över hur feministiska kvinnor kan ha trott på henne så länge, hur står det till med hjärnverksamheten där uppe egentligen? Ni tror på fullaste allvar på en kvinna som VARJE TIMME verkar få ”nya hot SMS”, som blir ”sexuellt trakkaserad” varje gång hon går ut på gatan? Är ni helt från vettet eller något? Har ideologin gjort er så pass blinda att precis allt glider igenom?

  Sen följer alla hennes ”hot” alltid samma mönster.

  1. ”Mannen” säger något klassiskt ”kvinnoförnedrande”, ofta helt värdelösa påhitt som ”din äckliga hora!!”.
  2. Linnea svarar med något ”vasst” för att visa att hon minsann kan käfta tillbaka AKA ”You go girl!”
  3. Mannen säger att kvinnan är sexig, het, vill våldta henne för hon är sååå snygg!!
  4. Linnea svarar med något dissande igen så hon ”vinner”.

  HUR I HELVETE kan ni inte uppmärksammat detta innan? Detta var fullständigt uppenbart för vem som helst med en IQ över 70 för 2-3 år sedan när det hela började.

  SUCK

  Svara

   Visst, men vad ska man göra när hon är uppbackad av hela mediasverige? Hon är untouchable där uppe och tror sig ha någon slags moral high ground i känsliga frågor eftersom hon har knasiga hårfärger och blir utsatt för trakasserier hela tiden…

   Svara

   Jamen herregud – det är klart att vi är massor av kvinnor som sagt länge att det där kan omöjligt stämma. Bara för att vi inte skrivit om det på flashback betyder inte det att vi inte finns

   Svara

    Ni skriver inte om det någonstans för ni är sjukt fega att gå emot konsensus, som kvinnor i regel i princip alltid är. Nu får ni skylla er själva för fler och fler män börjar inse att kvinnlig rösträtt var ett stort misstag. Jag ger det 10 år, kanske 20, sen dras den in.

    Svara

     Hahahaha . Robert. Vad säger din mamma om att du sitter på internet igen? Det låter som du haft en vrång kvinna i ditt liv under uppväxten och att du varit en ständig besvikelse. 😅

     Svara

     Jag har inte sett dig skriva om det nånstans tidigare heller. Robert.

     Svara

  1. Det gör väl inget att hon översätter det till engelska? Då det når en större publik (och ser bättre ut än att bara skriva en översättning i inlägget).
  2. Det ena utesluter väl inte det andra? Hon kan väl polisanmäla OCH lägga upp på IG? Plus går inte hela hennes IG ut på att outa dessa personer?

  Eller har jag missat något annat som gör att man ifrågasätter henne?

  Svara

   Lyssa på Haveristernas podavsnitt om henne.

   Svara

    De männen är galna.

    Svara

     Männen? Det är en trio med två män och en kvinna, varav kvinnan startade podden.
     Varför osynliggörs Myra i detta sammanhang? Är det för att hon inte passar in i narrativet att Haveristerna är kvinnohatande snubbar?

     Svara

      Kanske för att hon är den som i regel tar minst plats i podde mem i störst utsträckning väljer att avstå från att kalla personer de granskar för öknamn eller sina meningsmotståndare för ”efterblivna” eller favoriten ”horungar”?

      Svara

      Hoppade inte Henrik av på grund av en otrohetsaffär med Myra?

      Svara

    Nej, jag är ledsen men jag pallar faktiskt inte höra dem gala i flera timmar igen haha. Men ta gärna upp något exempel om du vill ☺️

    Svara

     Förutom att de flesta av hennes screenshots från ”äckliga snubbar” är komponerade av henne själv har hon även hittat på att hon blev kallad öknamn när hon föreläste på en skola, något som senare dementerades av rektorn på skolan.
     Hon har gjort rena plagiat på artiklar ”hon skrivit” utan att referea till originalet.
     Ja det finns en massa saker men detta är det jag kommer på på rak arm.

     Svara

      Ah okej, jag förstår!

      Svara

   Nä nu får du ge dig. Vi är många kvinnor som fattat sen länge vad LC och CW går ut på. Män blir också duperade vet du, men de brukar sällan gilla feministiska kvinnor, ens de bra. De känner sig väl hotade antar jag. Se så, stick nu

   Svara

    De flesta kvinnor är för jämställdhet så det måste vara kämpigt för er normala män att hitta en bra kvinna. Hur långt in i dejtandet frågar du henne om hon tror sig vara lika mycket värd som en man?

    Svara

    Likeade din första kommentar men nu har det ju dessvärre visat sig att du är spritt språngande galen!! Du inser att såna som du gör att såna som LC kan uppstå och hålla sig kvar va? (Och som tur är såna män som du utrotningshotade här. De finns kvar i t.ex. Mellanöstern, ironiskt nog skulle du passa mycket bättre där. Mitt i kulturen du ”hatar”. Din galning.)

    Svara

   Öh, ta och sitt ner i båten din lilla nisse.
   Jag följer inte ens kvinnan och försvarar henne inte, jag baserade min kommentar på den information som fanns tillgänglig i inlägget och bad sedan om mer information, om det var någon som hade det och kunde dela med sig. Vilket du inte verkade ha mer än unkna jävla åsikter som du gärna kan stoppa upp i urinröret, antar de tar rätt mycket plats så det lär kännas en del ☺️

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

    Haha han är ju rätt, det finns liksom en anledning till att vi inom ISLAM inte ger kvinnor makt, tror du det är en slump?

    Svara

     Vi inom islam? Gubben du följer en islamsk tro, du sätter inte några riktlinjer för vare sig den tron eller kvinnorna som följer densamma. Släpp kuken och låt blodet strömma upp i huvudet igen.

     Svara

   Såna som du, inte dig.

   Svara

    Åh men så duktig du är då gumman lilla. Lyssna, ingen bryr sig ett skit om dina rättelser, är du möjligtvis en lärare? INGEN bryr sig om korrekt stavning och meningsuppbyggnad på ett jävla kommentarsfält på internet, detta kanske du skulle förstått om du inte lidit av uppenbar autism. Försök igen ”fröken”, smisk på stjärten och puss puss.

    Svara

     Verkar som att du Robert lider mer av ”uppenbar autism” än någon annan i det här fältet. Runka och gå och lägg dig din inavlade incel, ingen kvinna vill ta i dig med tång denna veckan heller. Men det är inte kvinnorna det är fel på, det är på dig.

     Svara

  Är det sant så bör hon ha anmält, både för sin egen säkerhet och för andra möjliga offer till denna våldsbenägna person . Det borde vara rätt lätt att kolla upp om hon har anmält detta och då veta om det är sant (och även se om hon anmält några av de andra hoten hon säger sig ha mottagit)

  Svara

   Tror tyvärr inte det. För kritik blir = kvinnohat.

   Svara

  Det som i min värld alltid gjort henne mest orimlig är varför en person som specialiserat sig på att hänga ut äckliga män skulle få extra många äckliga män efter sig. Och sedan blir dessutom männen sura när hon säger ifrån. Många män må vara lite korkade, men så ofantligt korkade vägrar jag tro att de är. Hela internet är ju fullt av potentiella offer, varför i hela friden skulle man då välja en av få som slår tillbaka?

  Svara

   Eller hur.
   Och varför är alla dessa män alltid representanter från SD och NMR?
   Man kunde ju tro att LC har nån slags agenda…
   Mycket märkligt.

   Svara

    Varför skulle NMR-medlemmar någonsin betraktas som något annat än avskum? Har du missat att det är oftast de män som hatar feminism, invandring m.m som ger sig på kvinnor verbalt online.

    Svara

     Kan du visa var 14:02 skrev att nmr ska betraktas som annat än avskum?

     Svara

     Jasså? Det gör dom säkert.. Men verkar ju som dom flesta män som är på feminismens sida bara håller en fejkfasad och är lika vidriga dom.

     Svara

   Exakt.
   ”Oj, Linnéa Claeson publicerar alla hot hon får”
   ”Vad elakt av henne! Nu ska jag hota henne!”
   *skickar hot till Linnéa Claeson*

   …hmmm nej inte jättetrovärdigt scenario!

   Svara

    Jar tror lätt på att det scenariot kan trigga troll som endast tycker att det är kul att driva med Linnea, dom hoppas säkert också på att få just sina alster publicerade. Då mår dom nog gott där i trollfabriken.

    Svara

     Hon skriver ju dock att det är riktiga konton, att hon varit in och publicerat screenshots på riktiga kontons fb-profil som hämnd etc.
     Vem fan med riktigt konto skulle våga skicka dickpics till henne? Näää, bara påhitt.

     Svara

      Det ena behöver ju inte utesluta det andra. Ja hon fabricerar så att det står härliga till men kan samtidigt få extra mycket skit till sig för att hon tigger om det i vissa dårars värld.

      Svara

   Exakt. Detta tänkte jag på när jag började följa henne (slutade för nåt år sen). Att som sagt, män är ofta korkade, men detta? De första sms:en hon publicerade och något då och då är säkert sant att hon fått. Övrigt har förmodligen skapats av henne själv eller hon har fått från andra kvinnor och publicerat sina ”tuffa svar”. Vissa män går igång på att försöka ”tysta” starka kvinnor men de borde vara rädda att bli avslöjade/anmälda av LC. Men nej, de bara fortsätter och fortsätter och fortsätter…

   Svara

  Någon som har koll på vad som hände i Cissi Wallins liv den 15 maj? Plus 6003 nya följare på IG på en dag, bara så där tjolahopp? Mysteriöst.

  https://socialblade.com/instagram/user/cissiwallin

  Svara

   Daddy Blomberg som pungade ut för nya följare eller var det Gardets pengar som gick till att hjälpa en utsatt SMÅBARNSMORSA i nöd…? 😂

   Svara

    Fy fan vilken låg kommentar!

    Svara

   Om du kollar datumet ovanför är det 11 april 2019. Troligen har hennes instagram varit privat 11.4-15.5, och därför räknas alla nya följare hon fått under den tiden ihop. Står även +141 på media (bilder som lagts upp) 15 maj och jag tvivlar på att hon lagt upp så mycket på en dag, utan det har räknats ihop under tiden kontot varit privat. (Och nej, jag är ingen CW-försvarare, bara råkade se detta)

   Svara

    Ah, tack för ett bra svar!

    Svara

   Herregud, har ni inget liv? Jag blir på riktigt beklämd när jag ser hur folk håller på. Cissi och Linnea är ju änglar i jämförelse med er. Se på er själva ur en utomståendes perspektiv. Det är inte friskt att hålla på med sånt här. Och jag menar då alla som gottar sig i och gör en höna av en fjäder. Get a life..

   Svara

  Vad vidrig du är.

  Svara

   Skulle vara ett svar till den som skrev om rensning.

   Svara

    Lugnt, allt är bra, ingen anledning till oro.

    Svara

  Linnea, CE och Bb har en sak gemensamt.
  Dom är mytomaner alla tre.

  Svara

   CW*

   Svara

   Och många fler offentliga personer och influencers därtill.

   Svara

  Är inte så insatt i det här med Linnea men finns det några ”bevis” på att hon hittat på? Vad har jag missat? Har inte riktigt hängt med och fattar inte hur hennes trovärdighet plötsligt rasat?!

  Svara

   Är du oförmögen att läsa och ta reda på information själv? Måste du få allting serverat?

   Svara

    Fast det känns väl ändå som en rimlig fråga. Kanske att CC kan göra ett inlägg om dessa så kallade bevis. Och nej alla pallar inte lyssna på en skrikig podd. Och ja, det är bara god sed att bidra med bakgrundsinformation när man skriver om ett nytt ämne i bloggen.

    Svara

    Snällt svar!! Skärpning för tusan!

    Svara

    Om man skriver något så bör man ha lite källor på att det man skriver är rätt och riktigt. Så tillbaka till skolbänken med dig.

    Svara

  Konstigt att både hon och mordhotaren skriver på precis samma sätt, med kommatecken där det borde vara frågetecken.

  Svara

   Sant. Och samma avsaknad av punkt.

   Svara

   😂😂😅😅

   Svara

   Fast för mig ser det mer ut som att hon svarar på samma sätt som den som skriver. Samma ton och melodi liksom. För att göra det mer hånfullt. Helt enkelt som när man härmar någon. Bara en observation från just dessa skärmdumpar

   Svara

   Det var ett jäkla tjat om IQ över 75 från din sida. Var ligger din egna IQ-nivå på? Claesson blev känd pågrund av/tack vare sina lögner och har dessutom tjänat väldigt mycket pengar och blivit känd på kuppen, men det vi talar om är egentligen bara ett klassiskt förfarande av bedrägeri och systematiskt upptrissande av siffror som man mer eller mindre kan se inom alla branscher (i Linneas fall att hon alltså hittat på och å det grövsta överdrivet antalet trakasserier som hon utsatts för med syfte att bli populär, skapa en plattform och tjäna pengar. Jämnför med Blondinbellas modus operandi, de står inte alls speciellt långt ifrån varandra). Och detta är beklagligt och klandervärt, men sluta härja här inne och kasta skit på folk till höger och vänster och gorma om kvinnlig rösträtt och fan och hans moster. Människan är ofta lättlurad, det har ingenting med kön att göra.

   Svara

   Är väldigt skeptisk till Linnéa men det kan vara ett medvetet val att svara med samma dåliga meningsuppbyggnad.

   Svara

  Camilla, Flashback troll har hittat hit. Hoppas någon ser över kommentarsfältet då det förmodligen annars kommer fyllas med glåpord mot invandrare och kvinnor.

  Svara

   Jag har gått igenom inläggen, men kan ha missat något. Bara hojta då så raderar jag på en gång!

   Svara

  Jag är inte övertygad över att det är enbart är fake, läser man på hennes inlägg på insta så hittar man enkelt män som skriver diverse otrevliga kommentarer, öppet inför alla att läsa. De skäms inte för sina otrevliga åsikter, kommentarer eller frågor. Kan därför definitivt tänka mig att de privata meddelandena är grövre och innehåller hot. Många män klarar inte av starka kvinnor, stör sig så pass att de sitter och lägger tid på att försöka trycka ner dem.

  Om assholesonline är en samling av vad hon och andra kvinnor utsatts för så borde hon dock förtydliga det, tycker ändå att kontot fyller sin funktion.

  Svara

  Som om folk inte redan har gjort det. Linnea kommer inte svara.

  Svara

  Antagligen inget eftersom det inte är försvarbart?

  Svara

  Du som är så mycket smartare än vi små kvinnor med små kvinnohjärnor kan nog lyckas hitta infon själv.

  Svara

  Men vadå ska man skicka hennes egna artiklar och screenshots till henne och ba ”Linnea kolla här vad du har gjort!!”

  Hon VET ju vad hon har gjort och det är väl antagligen därför hon låtsas som det regnar…
  Men hon är garanterat här inne och läser oavsett, självgod som hon är.

  Svara

  Är det Robert som är igång igen? Lägg av nu för i helvete. Sliskiga berusade svenska män finns det gott om ute på klubbarna, att det inte passar din rasistiska agenda gör det inte mindre sant.

  Svara

   Haha, ja det är han, avslöjad av att han envisas med att stava fel på trakassera…

   Svara

    Haha det har du fan rätt, fan vad skämmigt

    Svara

  Ändå lite roligt att till och med de som dödshotar henne lyckas klämma in att hon är så sexig också. 😂

  Svara

  Den här bloggen o h Haveristerna är på riktigt det absolut skämmigaste jag kan komma på. Wow..

  Skitsnack och skvaller. Är ni stolta över det ni gör? Jag undrar genuint.

  Svara

   Hej Cissi!

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

   Är det skitsnack och skvaller när det som sägs är sant? 🤔

   Svara

    Men kan det snälla vara slut med det här att skriva att det är Cissi så fort någon inte håller med majoriteten? Så jävla tröttsamt även för nån som sitter här och skvallrar om Cissi.

    Svara

     Nivån är inte högre än så.

     Svara

   Cissi Wallin, du är #inteminfeminist.

   Svara

  Folk som säger att kvinnor aldrig blir trakasserade. Blev senast igår utsatt av några killar i en EPA-traktor som körde förbi och skrek fitta!! Detta har hänt många många gånger. En gång stanna en bil när jag stod på busshållplatsen veva ner rutan och frågade om jag var erfaren eller oskuld och om jag ville tjäna snabba pengar.. Jag är 17 år gammal. Detta är SVENSKA killar!! Så skyll inte på invandringen även om det finns många rötägg där också.

  Svara

   Svenska killar är värre i min mening. Men värst av allt är nog ändå att ha en EPA…

   Svara

   Jag tror (och hoppas) att ingen säger att inga kvinnor blir trakasserade för det är ju uppenbarligen inte så. Men många här, inkl mig, pekar på det extremt orimliga i att bli trakasserad 20 gånger (LC har skrivit det, ja) mellan kl.11 och 15 en vardag i centrala Stockholm. Och dessutom i samma post skriva att det var VÄRRE igår. Lägg det till allt annat som hon publicerar som också känns orimligt. Lägg det till att hennes gamla handbollskompisar säger att hon redan innan hon var känd var en STOR skitsnackare (avsnitt 23 i podden UTKAST). När hon blir konfronterad med kritiken, som i en intervju häromdagen, eller blir uppringd av Haveristerna väljer hon att inte bemöta kritiken heller, vilket är skumt.

   Svara

  Är du en av Roborts flertal syrror som är poltisikt aktiv alltså? Jag tänker på det här med att ni gör likadana skrivfel, är det något som du tror går i generna?

  Svara

  Det vore väl synd. Om ön.

  Svara

  Jag är sjukt kränkt över att jag inte får hot över instagram. Jag som är sa-ans het och perfekt. Var finns jämlikheten i samhället? Ska man verkligen behöva hota sig själv för att något ska bli gjort nu för tiden?

  Svara

  Ojojoj.. Stackars lilla mansbebis. Det är tack vare dig den riktiga feminismen behövs! Du vägrar se strukturera öh, och tycker det är taskigt när dina polare får stå för vad dom gör och säger till tjejer i dagens läge. Jobbigt läge ellerhur? Det har bara börjat kan jag säga.

  Sen hör inte CW eller Linnea eller LD till feminism alls. Räknar inte insta feminism till den viktiga och riktiga feminismen.

  Svara

   Det är den enda feminismen som syns så kanske din riktiga feminism borde komma ner från sina höga hästar och börja synas lite som en kontrast till dårarna som härjar nu under feminismens flagga. LD och CW är hycklare men hörs mest.

   Svara

  Stod vid Linnéa i Kungsan precis efter klimatstrejken. Då tar hon/lånar en tjejs skylt, posar deluxe medan hennes assistent/kompis tar bilder. Sen lämnar hon den och går med kompisen i släptåg. det var så jäkla märkligt. Gick hon ens i tåget? Det tvivlar jag på. Jag och mina kollegor tappade hakan.

  Svara

   Blä!!!!

   Svara

  Nu kan jag inte säga varken bu eller bä hurvida hon fakear sina konversationer. Men kan säga att jag själv som är kvinna känner igen mig. Är man aktiv i grupper där det även inkluderar män, har en öppen Instagram, har tinder osv, så är detta vardagsmat tyvärr. Senast igår var jag en fi**a som behöver våldsknu**as för att jag inte höll med en mans åsikter i en fb-grupp.
  Ärligt talat , man ORKAR inte anmäla gång på gång. Och jag är en ”vanlig” människa. Kan tänka mig att man får utstå 100 gånger mer om man är offentlig person, speciellt aktiv feminism.

  Svara

   Ursäkta va? Du måste ljuga dig redlös. Jag är extremt aktiv i såna grupper, har instagram, facebook och allt. Använder även tinder mycket frekvent. Det är inte alls ”vardagsmat”, jag kanske blir såkallat ”trakkaserad” 1 gång per år. Vilket är skitlite jämfört med män som spelar spel online och alltid trakkar på varandra. Du måste göra något ofantligt jävla fel om du får så mycket hat emot dig, jag får det då inte och om du inte ”orkar” anmäla kanske du borde fråga dig hur viktigt det verkligen är för dig, tydligen inte särskilt viktigt öht.

   Svara

    Haha har du ens provat spela som tjej? När du ändå nämner det

    Svara

     Sluta ljug n00b
     Man får ingenting i Wow ens om man är (en riktig) tjej. När jag började spela för 10-15 år sen kunde man få ett eller annat noot-noot rop i chatten. Runt 40% av spelarna är tjejer om du inte visste det

     Svara

      Haha ljuger jag? Ljuger statistiken också då eller? För du är medveten om att det återkommande görs undersökningar på hur pass förekommande trakasserier är inom gaming? Alla stora kvinnliga gamers som gått ut med att de blivit utsatt för sexuella trakasserier ljuger precis som Linnea också?

      Svara

    Då kanske du är ovanligt ful eller något för jag har kanske 1-5 oanständiga förslag/dickpics/trakasserier etc i månaden (tinder och insta). Bara för att något inte händer DIG personligen betyder det inte att fenomenet inte existerar.

    Svara

     Jag blev röstad till den snyggaste tjejen i gymnasiet i alla fall, å jag har hållt vikten, så jag är klart över medel i utseende. Varken jag eller någon av mina tjejkompisar på universitetet får 1-5 dickpicks i månaden, det händer helt enkelt inte. DU ljuger eller så provocerar du något så hemskt. Sjukt att det blivit så illa att kvinnor måste ljuga för att skapa poänger idag, vad hände med att vi var så starka å självständiga?

     Svara

    Lustigt att du tycker att killar trakkar mer på varandra än på tjejer när vi tjejer i alla år blivit trakkade av just killar/män..
    ”Du måste göra något ofantligt jävla fel om du får så mycket hat i mot dig”
    Nej men alltså skärp dig!

    Svara

     Öh nej, jag har då inte blivit ”trakkad av män”, jag har ingen aning om vad du pratar om. Jag har bröder och en far och en pojkvän, jag älskar män. Det är tack vare svenska, vita män som vi får leva i världens bästa samhälle. Det är något fel på en om man hatar män, något psykiskt fel helt enkelt.

     Svara

  Du önskar alltså att de ska dö? Sprängas sönder?
  Nivån på vissa kommentarer i detta kommentarsfält …

  Svara

   Ironi. Nivån på vissa kommentarer i detta kommentarsfält …

   Svara

  Konsekvensen att leva som på stenåldern? Okejrå bruschan, låt oss säga järnåldern.

  Svara

   Din syster.

   Svara

   Det måste vara en slump att två olika nick alltid skriver med ca en kvarts mellanrum, använder likadana ord, skriver likadana stavfel och för likadana resonemang

   Svara

  Konstigt då att du inte flyttar tillbaka till Islamistan om det är så mycket bättre där.

  Svara

   Din dotter.

   Svara

   Ey sluta sno min nick walla mannen!

   Svara

    Din mamma.

    Svara

   Inga tjejer vill knulla muslimer

   Svara

   Ha, ha!

   Svara

  Postat på insta lätt, polisen skiter ju ändå i tjejer. Det är sen gammalt.

  Svara

  Miss Munchausen mytomanen är ju inte direkt korkad då hon har blivit både känd som fått en bra inkomst. Ljuger lika bra som ”våra folkvalda” och tjänar väl ungefär detsamma.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.