Annica Englund och Marcelos interkontinentala Instagramdialog

Annica Englund erbjuder sig att betala för terapitimmar till alla de som fortfarande tycker att det vore goals att hoppa på Marcelos griseritåg som tuffande tar sig fram genom Mexiko med siktet inställt på slutstationen –  flest avbockade sexpartners i Paradise Hotels historia.
Om det inte är att ha mål och drömmar i livet så vet inte jag…?
Och hur mycket mer imponerande är inte Marcelos bedrift jämför med exempelvis Nemo Hedéns i Kungarna av Tylösand?
Nemo hade ett obegränsat antal tjejer att försöka charma i Halmstad medan Marcelos utbud är något mer begränsat till de deltagare han är inlåst tillsammans med på ett hotell i Mexiko.
Avslutningsvis undrar hon om personen i fråga kommer betala tillbaka pengarna hon lånat ut till honom om han går och vinner 500 000 kr.
Marcelo i sin tur publicerar ett inlägg om att det är så barnsligt och mobbat att trycka ner och snacka skit om en annan person för att må bättre själv, samt att Annica gått miste om det bästa i sitt liv (Marcelo då) och bara borde sluta öppna truten.

Jag vet inte hur ni ställer er i det här pajkastande meningsutbytet över Atlanten, men jag skulle nog fasen hellre knipsa av båda mina bröstvårtor med en cigarrsnoppare än låta Marcelo komma nära mig med den där ”åderpålen” han så stolt skröt om i sin Paradise Hotel-presentation.

Jag tror att den enda som eventuellt skulle hålla med Marcelo i det här uttalandet om att han var det bästa som hänt i Annicas liv, är hans alldeles egna hus-alf Dobby Jesper, som beundrande står bredvid och klappar händerna åt vad än hans husbonde tar sig för.
Fan, Marcelo!
Släng till honom en strumpa och släpp honom fri nu, en gång för alla!

Tack för tips!

145 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tror inte att det är Annica han menar.

  Svara

   Vad får dig att tro något annat? 🤔

   Svara

    Det finns ju faktiskt andra som uttalat sig negativt om Marcelo.

    Svara

     Jo. Men är det någon annan specifik person som du sett göra det nyligen? Han syftar ju uppenbarligen på ett färskt uttalande, vilket Annicas var.

     Svara

      Dessutom brukar han typ alltid skriva något drygt när Annica gjort ett uttalande. Så är 99% säker att han menar henne. Tycker det framgår ganska tydligt.

      Svara

      Bianca dissade honom stenhårt i en intervju nyligen. Finns på Youtube, tror den heter över bordet?

      Svara

   Självklart är det Annica han menar! Dessutom ”gått miste om det bästa i ditt liv” måste ju syfta på någon han varit tillsammans med och eftersom Annica skrev om honom samma dag så, ja ganska uppenbart. Vad får dig och tro att det INTE skulle vara så?

   Svara

  Hahaahah gått miste om det bästa i hennes liv. Gubben, du är inget annat än patetisk Marcelo. Tror alla brudar är bättre utan honom faktiskt.

  Svara

  ”Gått miste om det bästa i ditt liv” 😂 hahahaha. säger han som gång på gång skämmer ut sig i samma jävla dokusåpa. Dags att växa upp kanske? Han sjunker allt lägre för var dag. Så pinsamt för en person som närmar sig 30års åldern och beter sig som en omyndig pojk som precis blivit insläppt på krogen med fejklegitimation och befinner sig i extas.

  Svara

   Jag skulle inte kalla en osäker könssjukdomsspridande vandrande kuk för det bästa som hänt i någons liv. Betvivlar att han ens själv är så jäkla nöjd med hur hans liv tagit sig framåt. Fatta att vara känd för det HAN är känd för. Alltså… fram med repet lixom..

   Svara

    Camilla den här kommentaren gick väl lite över gränsen? Prat om att Marcelo borde begå självmord är väl inte så fräscht…

    Svara

     Men snälla….

     Svara

   Haha, han är ju tragikomisk. Förstår inte hur Annica ens kunde vara ihop med åderpålen. Jag hade skämts över att någonsin ha legat med honom, han är ett vidrigt äckel. 🤮

   Svara

  Marcelo kan du komma ut ur garderoben? Jävligt tydligt att du inte gillar tjejer.

  Svara

   ELLER HUR!!!!!!! Jag har alltid tänkt att hans jakt efter brudar är något slags destruktivt förnekande.

   Svara

   Fast alltså, jag håller med alla här att han är ett svin men det är inte okej att applicera valfri sexualitet på personer. Blir lite samma fenomen som när man högljutt pratar om vilka kvinnor som man tror är gravida.

   Svara

    Jag tror han är väldigt osäker och söker bekräftelse. Hans ögon flackar ofta oroligt omkring och han behöver både Jeppes och tjejers beundran för att må bra och känna att han duger. Lite sorgligt nästan.

    Svara

    Men dom var så bra vänner efter separationen. Och hon hyllade honom. Marcelo förkännar den bästa tjejen. Och vad hände sen som gjorde att det blev så här?. Tragiskt.

    Svara

     I början var hon fortf i hans våld, sen blev hon fri och då blev det andra bullar!!

     Svara

      Fast annica har ju skinn på näsan. I hans våld? Nej jag håller inte med om detta. sen såg hon alltid så glad ut när dom var tillsammans. Men däremot tror jag inte det bara varit en dans på rosor men många verkar tro deras förhållande var nattsvart.

      Svara

       Så bara man ser glad ut så är allt okej?

       Svara

       Vad har att hon har ’skinn på näsan’ med saken att göra? Förstår du något alls om destruktiva relationer? Skäms!

       Svara

        Ge fan i att säga skäms till en person du inte känner. Kan du inte skriva vettigt så skriv inget. Jag har fått skinn på näsan och därför kan jag säga nej till oseriösa killar. Du är inte bättre än Marcelo för du ger dej på någon du inte känner och det är knäppt.

        Svara

         Men snälla Kurt-Maria, varför är det alltid så att du kan skriva vad som helst till andra men inte andra till dig? Och att du inte kan ta in att Marcelo är ett svin..?

         Svara

       Den gladaste kompisen och hon som dessutom hade ordentligt med skinn på näsan, var den i vårat kompisgäng som blev misshandlad utan att vi andra hade en aning….

       Svara

     Hon skrev ju om att hon hade blivit överkörd och manipulerad genom hela deras relation. Att hon hade gett sig in i den med dålig skälvkönwla och en annan destruktiv relation bakom sig och inte vetat hur en relation ska se ut egentligen… tror bägaren rann över när han skulle haft stitch och dumpat honom hos pischa(?) och vägrat svara på samtal m.m. Det var typ då hon skrev om att han var oansvarig genom att bla skriva om hans ekonomiska situation 👀

     Svara

      Skälvkönwla! Vilket bra ord!
      Något man gör med det egna könet, eller nej…jo! När tillfredsställer sig själv så att man skälver. Tack för den!

      Svara

    Inte alls samma sak faktiskt! Alla applicerar ju heterosexualitet per automatik på ca alla i hela världen, tycker inte det är ett problem att tro att någon inte är hetero.

    Svara

     Håller med!

     Det blir tyvärr lätt så när heterosexualitet är normen.
     Allt utanför blir per automatik som ett angrepp enligt en del personer som inte helt har förstått att HBT+ inte är något negativt.

     Norm betyder inte normalt utan att det är majoriteten! Så att ponera att någon potentiellt är HBT+ innebär inte att säga att personen är ”icke normal”.

     Att anta att Marcelo inte tycker om tjejer med tanke på hur destruktivt han beter sig gentemot sina flickvänner och ex-flickvänner, så ligger det rätt nära till hands att hans osäkerhet potentiellt kan relatera till hans sexualitet. Tydligen så är personer som inte är öppna, (t.ex. lever i förnekelse/kan inte acceptera), med sin sexualitet den grupp som utför en oroväckande stor andel av homofobiska handlingar gentemot HBT+ personer, och kränkningar gentemot sina partners av motsatt kön. Nu minns jag inte helt hundra, vad en gammal studie jag läste för en massa år sedan, mynnade ut i exakt (det går säkert att googla fram om någon är intresserad), så jag parafraserar något, men ett tvåkönat förhållande för en som har en enkönad attraktion det blir en ständig påminnelse om lögnen och det blir helt enkelt outhärdligt med en ständig påminnelse om det där innersta som inte stämmer överens med handlingarna (som i sin tur styrs av stigmat som många i heteronormen applicerar på HBT+ personer). En ond cirkel helt enkelt som gör ont i själen!

     Det här beteendet är helt enkelt inte jätteovanligt bland personer som brottas med sin sexualitet. Tyvärr! Förlängningen är även att personer inom heteronormen behöver jobba på sin syn på HBT+ personer. Helt enkelt prata om HBT+ på samma neutrala sätt som man pratar om heterosexualitet.

     Det är såklart ingen annan än Marcelo själv som vet vad han attraheras av, men det är otroligt tydligt att den här killen inte mår bra. Med lite självrannsakan och mycket jobb med sig själv så kan han komma på fötter istället för att fortsätta skuldbelägga andra för sitt risiga mående. Han är helt enkelt inte berättigad att ta ut det på andra som inte ens är den initiala orsaken till att han mår skräp. Han har fastnat i ett destruktivt mönster helt enkelt…förhållande efter förhållande pajar och den gemensamma nämnaren är Marcelos handlingar.

     En person som mår bra beter sig inte på det sättet gentemot andra människor.
     Och eftersom Marcelo riktat in sig på tjejer som han behandlar dåligt, så har han en fördel med att han kan börja nysta i den änden för att få lite klarhet i sitt inre. Har killen ingen familj eller vänner som kan hjälpa honom på traven?

     F*n vad trött man blir på människor som vägrar jobba med sig själva!

     Svara

    Nej det är verkligen inte samma sak. Jösses.

    Svara

   Ok men kan du inte dra den här när feministerna börjar prata om hur de hatar män så blir det ramaskri. Tycker du använder sexualitet här för att förnedra någon, det är inte ok.

   Svara

    Det är väl inget nytt att kalla feminister för flator som bara fått för lite kuk osv

    Svara

    Är det förnedrande att vara gay? Tänk ett varv till…

    Svara

  Det är helt obegripligt att det finns människor som attraheras av såna svin som han

  Svara

   Oftast personer som inte heller mår så bra och som har svårt med gränssättning.

   Det är en sorglig kombination av en person som inte kan bete sig, och en som inte förmår lämna den personen.

   Svara

   Fast han är ju uppenbarligen manipulativ och går på tjejer som han kan kontrollera. Tycker inte man ska skuldbelägga tjejer för hans dåliga beteende..

   Svara

    Men alla dessa tjejer vet ju hur han har betett sig och vad han är för typ.
    Allt finns ju liksom inspelat att titta på.

    Svara

     Och det gör hans beteende ok eller att det är deras eget fel eller vad är poängen med din kommentar??

     Svara

  Han är inte klok. Så, pinsam kille!! Han är det omognaste, mesigaste, osäkraste lilla människa jag har sett på TV, och i verkligheten också. Jag skäms på riktigt.
  Såg några avsnitt, men inget jag kollar på längre, men det räckte gott och väl.
  Det bästa som har hänt Annica? Hahahaha herregud, kan inget plocka ner kille på jorden igen, snälla..
  Hans päron måste va så stolt över honom. Å han kommer skämma ögonen ur sig när han en dag vaknar ur sitt försupna tillstånd att han gjorde sig till en riksskämmis, som ALLA förvisso pratar om, men inte på det där bra sättet.
  Usch…skulle hellre kyssa en kackerlacka än ta i den killen med tång 😉

  Svara

   Fast han måste ha bra egenskaper med. Dom var ju tillsammans flera år. Och jag tror dom var mycket kära.

   Svara

    Men snälla du som inte verkar kunna se Marcelo för den han är. Vad vill du ha sagt med din kommentar? Att han egentligen är en riktigt fin kille eller?
    Alla människor har även goda sidor men problemet uppstår då deras dåliga sidor är riktigt dåliga samt att han är expert på att manipulera tjejer och bryta ner dem i ett förhållande.
    Och vad får dig att tro att de ”var mycket kära”? Utifrån det du såg på deras bloggar och instagram eller känner du dem personligen? Säkert älskade dom varandra och han lyckades ju framgångsrikt bryta ner Annica, det har hon ju själv sagt.

    Svara

     Jag har själv varit i ett destruktivt förhållande. Men absolut inte flera år. Jag menar det jag skriver. Att allt inte är svart eller vitt. Såklart man inte behandlar sin partner dåligt men många här verkar vilja hata istället för att se saken från olika håll. Även fast jag inte väljer att hata har jag rätt till mina åsikter. Fatta att man kan tycka olika.

     Svara

      Men bara för att du har en upplevelse är inte det sanning. Många kvinnor stannar i destruktiva förhållande till de blir mördade av sin partner 🤷‍♀️

      Svara

     Seriöst på vilket sätt bröt han ner henne? Var det psykisk misshandel är det ju hemskt. Som sagt jag vet inte.

     Svara

      Ja samt att han utnyttjade henne ekonomiskt. Han är fortfarande skyldig henne 500k som han vägrar betala tillbaka.

      Svara

  Undra hur det blir men det dom vinstpengarna på 500k? Enligt kontraktet i Paradise Hotel får man ju inte avslöja sin vinst för då blir det inga pengar. Nu var det ju inte Marcelo som avslöjade detta utan hans ex, mend det kanske inte var det smartaste av Annica ifall hon ville få sin utlånade del tillbaka?

  Svara

   Tack för spolier

   Svara

    Känner exakt samma. Fail 🙁 såg fram emot finalen

    Svara

     Det har ju varit uppenbart hela tiden att Marcelo eller Jesper (eller båda) blivit garanterade en plats i finalen. Allt som hänt har varit till deras fördel. Ett av många exempel var ju när ”banditen” lyckades röva bort både Marcelo och Jesper utan att bli upptäckt och båda fick komma tillbaka som om inget hade hänt. I tidigare säsonger har alltid någon åkt ut när de blivit bortrövade.

     Svara

      Ja exakt alla twistar har varit till Marcelo och Jespers fördel. Och varenda gång de haft minsta lilla motgång så har det kommit in ännu en twist som löst det.

      Svara

     Ni kan väl inte mena att ni sett årets PH utan att begripa att det är uppgjort för att Marcelo ska vinna???

     Svara

    Annika hänvisar bara till det som skrivits om att Marcelo bara ställde upp i PH igen om de riggade finalen så han kommer vinna.

    Svara

    Men kände ni inte att ni redan blev spolade i inlägget? Det va ju Annica som skrev att han vinner 500 k ☺️

    Svara

     Hon skrev väl ”om du vinner 500k”?

     Svara

    Varför tackar ni mig för spoil? Det var ju Annica som avslöjade i sin story?

    Svara

   Jag har hört en annan, tror hon bara sa så för trafik till sina kanaler.

   Svara

   Men jag tror inte han vann.

   Svara

  Haha klockren kommentar om Jesper. Han måste ju tacka sin ”lyckliga” stjärna varje dag att han fick komma med i temptation island, bli vän med Marcelo och se dörrarna till realitykändisvärden öppnas…

  Svara

   Eller hur! Han är vad Pingis är/var för Bella.

   Svara

  Vad hände mellan Annica och Marcelo?

  Svara

   Han var otrogen konstant och kallade henne för fet i fem år.

   Svara

    Är Marcelo i ett förhållande? Stackars unga tjej Isf

    Svara

     Ja med en tjej som heter Emilia Wahlund

     Svara

      Som var hans fan när hon var typ 13. Nu är de ihop när hon är myndig.

      Svara

    Jag tror inte han var otrogen. Hon skrev bestämt att då skulle hon bryta. Har du källor på det där.?

    Svara

     Alltså han var otrogen mot henne redan i BB-huset. Tro fan han var otrogen mot henne sedan också, ”ute i det vilda”.

     Svara

  HAHAHAHAHA ”det bästa i ditt liv”😂😂😂
  Men snälla Marcelo🙈

  Svara

  Finns det ingen som har någon som har sparat ner där Marcelos flickvän avslöjar att han är vinnaren av Paradise Hotel?
  Jag tycker att hela den här säsongen av Paradise Hotel verkar riggat till Marcelo och Jespers fördel.
  Förra säsongen åkte Marcelo ut ganska tidigt.
  Om ryktet stämmer att Marcelo vinner Paradise Hotel så kan det ju förklara alla stora tatueringar han har gjort den senaste tiden.
  Är det bara jag som tycker hans tatueringar är fula?

  Svara

   Nej. Något patetiskt över att gå från 0 tats till all over the place också. Som för att hinna i kapp de andra i PH.

   Svara

   Vinstpengarna betalas dock alltid ut i efterhand.

   Svara

    Och han har fler tatueringar nu än på tv…

    Svara

     No shit

     Svara

      Poängen var att han alltså visst kan ha vunnit, vad var din?

      Svara

  Vad är det för tjejer som dras till Marcelo? Hur är det ens möjligt??

  Svara

   Småtjejer

   Svara

    Josie är över 30 och följer honom som en hund🤢

    Svara

     ja, småtjejer 😀

     Svara

      Oavsett hur gammal man själv är kan man inte kalla tjejer som är i 30-årsåldern för småtjejer.

      Svara

       Marcelo är typ 30? Han beter sig som en högstadieelev, alternativt lågstadieelev. Jag syftar på beteendet, lika barn leka bäst.

       Svara

       Beter man sig som småtjejer så är man småtjejer.

       Svara

     Ger du mig skit för min ålder!?!

     Hahahaahhaha

     Svara

     Men Josie är väl inte den smartaste indianen i kanoten.

     Svara

      Rättelse:
      ”Inte den smartaste ursprungsamerikanen i kanoten”.

      Svara

   Tror att det är Marcelo som dras till tjejer han märker att han kan manipulera.

   Svara

    Tack för detta – lägger skulden där den hör hemma.

    Svara

    Ja så klart. För vilken normalbegåvad tjej vill vara med en sån kille?

    Svara

   Lägg skulden på honom, inte på brudarna. Tycker jag.

   Svara

  Ingen bryr sig om Annica.

  Svara

  Åh ja annica är säkert jätteledsen över att ha träffat en snygg, snäll, rik, manlig, ambitiös man. Allt marcello aldrig kommer bli. Dags o växa upp marcello innan du blir väldigt ensam och olycklig.

  Svara

  Han påminner om mitt ex som betedde sig illa, manipulerade mig, var med andra tjejer osv osv osv. När jag lämnade skiten sa han ”du kommer aldrig hitta någon som mig!!!!”

  Tack gud för det.

  Svara

   Haha något liknande det här hände i Big brother där Annica och Marcelo var med. Annicas vän Hanna satt och försökte övertala henne att sluta vara med Marcelo, varpå Annica säger: ”Jag kommer aldrig hitta någon som han.” Hanna svarar: ”Nej, tack och lov” <3

   Svara

  Vilken patetisk liten narcissist Marcelo är.

  Svara

  Vän av ordning vill nu ha en recension, hur funkar åderpålen i praktiken?

  Svara

   Knulla honom om du vill veta?

   Svara

   Som de flesta andra I suppose. Newsflash för honom att majoriteten inte kommer av bara en sketen åderpåle.

   Svara

  Hahaha det är så smärtsamt uppenbart att Marcelo fortfarande sörjer att de tog slut mellan dem, vilket han inte kunnat dölja för nya flickvänner. Varför tror ni Nina gråtandes säger att Camilla i PH är allt hon själv inte är – kort, blond, nätt och lugn? Jag slår vad om att Marcelo pikat Nina med att han önskar att hon var mer som Annica. Han gjorde säkert samma sak mot Annica också. Hon insinuerar på sin blogg att det var pga honom hon opererade brösten.
  ”Man börjar ändra sitt sätt att vara på och vissa kanske till och med ändrar sitt utseende, kolla bara hur det gick för mig…”

  Svara

   Tror du har rätt!

   Svara

   Även att hans första tjej efter Annica var Nicci Hernestig, kopia på Annica 🙈

   Svara

  30 år, man och heterosexuell och posar med putande läppar som en liten fjortis.. Ok.

  Svara

   Det enda jag undrar är.. Varför är man med i PH, visst själva ”spelet och upplevelsen” är säkert ”sååå kul”🙄, som en spårad AW för inlåsta schimpanser. Men det som hade varit intressantast hade varit att filma deras anhöriga, kollegor, chefer, framtida partners och barn, både i nutid och framtid. Reaktionen och hur synen blir på dessa PH-”kändisar”🙈 Dokumentär inifrån, hur blev livet?

   Svara

    Han blev garanterad pengar verkar det som. Tänka framåt tror jag inte han är kapabel till.

    Svara

   Aha du är en sån som tror att alla homosexuella män är feminina och ’fjollor’…?

   Svara

   Jaaaa eller hur?

   Svara

    Svaret var till 13.00

    Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

   Men vad hjärntvättad du är. Cissi och Linnéa blir inte förtalade.
   I sådana fall – vem skulle det vara då?
   Blir Cissi förtalad av Kajjan eller Haveristerna? Nej.
   Blev Linnéa förtalad av den där krönikan i GP eller vart det nu var? Nej, inte det heller.

   Ninas inlägg är dock bland det sämsta jag läst på länge.

   Svara

    Så fort någon får mothugg kallas det numera för hat. Det är snowflake-generationen som har gjort sitt intåg … Tyvärr är livet inte ett tryggt rum.

    Svara

     Elaine hoppar in:

     ”jag vill inte kommentera Linneas fall. Jag är inte insatt. Men hypotetiskt då. För mig som överlevare av sexuella övergrepp som barn, skulle jag ta jävligt illa upp om ….. Bla bla bla

     Svara

    Tidens anda, fake news, alternativa fakta o subjektiva sanningar.

    Så även fast det inte hänt skulle det kunna ha hänt, på grund av att hon är kvinna. Hennes upplevelse.

    Svara

  Asså LOL marcelo! Alla vet att Annica är den som gått vinnande ur den relationen. Hon är framgångsrik och cool, snygg som fan och har gjort en så otrolig resa sedan hon lämnade grisen. Sen råkade hon träffa ett hockeyproffs som bor i Canada, WIN för henne! Marcelo? Grisar runt i PH o ligger runt med småtjejer. Själv hade jag ju valt Annicas liv alla dagar i veckan.

  Svara

   Hej Annica !

   Svara

  Tycker så synd om den nya tjejen han har. Han har bara henne till och vara hundvakt.

  Svara

   Jepp, hon lägger upp varje dag på instagram hur mkt hon älskar honom och han vill inte ens säga att de är tillsammans.

   Svara

  Ok att Annika nämner något om M, men det sätt hon svarar visar ju att hon fortfarande inte är i läget där han inte betyder ett jota för henne. Hon har absolut inte några positiva känslor för honom, det tror jag inte. Men känslor inför honom, det har hon uppenbarligen. Hat, avsky och så vidare är också känslor.

  Svara

   Men det där är sån jävla bullshit. Klart som fan man måste få känna och uttrycka ilska över att någon har behandlat en fruktansvärt illa? Hela den här ”måste förlåta” grejen annars är man inte över det är rent skitsnack

   Svara

    Var ser du något om att förlåta? Jag har öht inte nämnt ordet att ens antytt något om att förlåta.
    Läs om min kommentar och försök igen.

    Svara

     Ok. Destruktivt förhållande, även efter att det tagit slut Älskade, hatade, föraktade, tyckte synd om och till slut kände absolut ingenting. Det är först när man på riktigt inte känner ett skit för personen, det är först då man är fri. Där är inte Annica.

     Svara

      Amatörpsykolog much.

      Svara

       Eller kanske bara common sense blandad med erfarenhet och ett antal hp.

       Svara

      Jag förstår om Annica är lack..Marcello fick låna en hel del pengar till kontantinsatsen utav henne så att han kunde köpa sig en lägenhet …han har dock tydligen inte gjort någonting för att betala tillbaka dem,vilket är såå pinsamt..så är det någon som borde hålla tyst så är det han!

      Svara

   Ja vad menar du med det då?
   Alla människor som man känner har man väl någon känsla för?
   Speciellt någon man levt med och som gjort en illa.
   Vad vill du ha sagt med din kommentar Me?

   Svara

    Klarare nu?

    Svara

    Svaret hamnade ovanför som en kommentar på min egen kommentar.

    Svara

  Så jävla sjukt att han är typ 30 år!!??

  Svara

   Jag vet tyvärr personer som beter sig liknande som är typ 40. Vissa killar är helt enkelt dumma i huvudet. Det växer inte bort, handlar inte om mognad utan är väl ärr från barndomen eller något medfött. De här personerna jag vet umgås jag inte med men får ofta höra nya grejer de gjort och sagt via vänner. Och det är helt jävla sjukt hur tjejer inte kan genomskåda dem men antar att lika barn leka bäst. Sånna här killar hittar ju alltid tjejer som är lika osäkra, lättmanipulerade och otroligt blåögda. De har ju försökt dejta vettiga tjejer då och då och då får de alltid nobben(vilket de förklarar med att tjejen var ett pucko, stel, tråkig eller liknande)

   Blir så jävla trött på tv-program som lyfter å hyllar sånna här idioter. Visst det ger tittare, men tänk alla kids som ser sånt här och inte kan bedöma själva utan istället ser gång på gång hur sånna här killar ”lyckas” genom sitt sviniga beteende. Det får andra killar att bli likadana och andra tjejer att tycka det är ok. Samma med vissa youtubers som är svin/dumma i huvudet som tex Jockiboi, när de får massa uppmärksamhet och kan tjäna pengar på att bete sig illa så skickar det signaler till varenda ung person som ser skiten. Och väldigt många påverkas och blir i olika grad som den personen. FY FAN

   Svara

   Jag kan inte låta bli att fundera på hans föräldrar och hans uppfostran.
   Hans värderingar i livet? Har han syskon? En mormor? Farfar?
   Jag blir mörkrädd av hans inställning och hans sätt att leva.

   Svara

    Gransios personlighetsstörning.

    Svara

  Avskyr uttrycket att något är mobbat. Indirekt okejar man mobbning då man med uttrycket menar att något/någon är så kasst/töntigt/fult/korkat att det förtjänar den skit det får.

  Svara

   Men det uttrycket visar ju bara att man inte har ett fungerande språk.
   Det visar mest att man är ”lite” korkad.

   Svara

  Han vinner tydligen o kastar kulan o tjoff 500 till sig själv

  Svara

   Tydligen många som tror sig veta vad som händer.

   Svara

    Visar det sig stämma vet vi att det var riggat.

    Svara

  Förstår inte folk som är med i såna dokusåpor

  Svara

  Det är Bianca Ingrosso han menar.

  Svara

   Jasså det tror du? 😂 Vad menar han då med att han var det bästa i Biancas liv??

   Nej, det är Annica såklart!

   Svara

    Se hans instastory.

    Han är fortfarande upp över öronen kär i Annica.

    Svara

     1. Hans instastory idag om Bianca? Det är inte den vi pratar om här och som detta inlägg handlar om, utan om Annica och Marcelos instastories om varandra igår.
     2. Vad får dig att tro att han är upp över öronen kär i Annica?

     Svara

      Det är nog mera så att hon har lämnat honom för ett bättre liv, en bättre kille och det gör nog att denna sorgliga k**llmaskin får lite besvärliga uppstötningar.

      Svara

  Marcelo har ju helt spårat ur sedan Annica droppade honom. Han var ju inte helt så tokig då som han uppenbart visar upp i tv att han är nu. Dessutom, den här desperata bruden Nina? Hjälp vad pinsam människa. Fulgråter i tv pga en sådan typ som Marcelo? Dessutom vilken bitchig brud, så otroligt otrevlig, gapig och bitchig mot alla andra tjejer i programmet, skriker hela tiden ”Driver du? driver du?” Kan hon inte prata fullständiga meningar människan. Verkar lika blåst som Marcelo, och så dessa fruktansvärt fula insprutade läppar, ser ut som två sniglar på över o underläpp, så fruktansvärt fult, man liksom ser, kolla den bruden, vilken fillerstrut, fy vad hemskt det ser ut. O sedan detta liggandet i tv? Ligga o stöna i tv? Såååå fruktansvärt pinsamt.

  Svara

  Jag förstår om Annica är lack..Marcello fick låna en hel del pengar till kontantinsatsen utav henne så att han kunde köpa sig en lägenhet …han har dock tydligen inte gjort någonting för att betala tillbaka dem,vilket är såå pinsamt..så är det någon som borde hålla tyst så är det han!

  Svara

  Enligt källor är hans mamma precis som honom. Otrogen mot M s pappa och betar av man efter man. Inte så konstigt hans beteende mot kvinnor.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.