Elaine Eksvärds svar på Nina Rungs inlägg om Linnea Claeson

Nina Rung tar till Instagram för att försvara Linnea Claeson eftersom podden Haveristerna har MAGE att granska och ifrågasätta henne.
Elaine Eksvärd i sin tur publicerar ett inlägg om hur en liten vit lögn eller ren överdrift om påstådda övergrepp kan åsamka enorm skada på trovärdigheten för de som faktiskt är offer för sexuella övergrepp.

En kommentar från Nina Rungs Instagram-inlägg sammanfattade det hela på ett så briljant sätt att det vore ren idioti av mig att försöka få ur mig någonting liknande istället för att lyfta fram den här kommentaren som redan säger allt jag själv tänker:

Det här med att stå upp för sina vänner förstår jag till hundra, kör på. Det här med att tro att Linnea Claeson inte får kritiseras? Va? Varför får hon inte kritiseras tycker du? Raserar samhället för att hon ifrågasätts? Så, det du säger är alltså att vi får inte ifrågasätta en kvinna som tjänar ganska bra på sin feminism? De ska vi inte röra? Varför får inte media kritisera en person som hittills inte ens sneglats snett på? En podd har granskat henne för att hon har ett otroligt stort inflytande. En artikel i GP har också öppnat upp för frågor för att INGEN är utom kritik. Och du vill att de inte ska ifrågasättas FÖR ATT de är feminister? Toppen! Så nu vet vi vad som krävs för att ingen ska få röra en. Feminism är INTE en sköld för att undvika kritik. Det är helt otroligt hur feminism nuförtiden helt plötsligt inte får innehålla kritik? Feminism ÄR kritik. Den består inte av något annat. Hur raserar samhället för att en person som hittills inte fått frågor om sin aktivism nu får frågor om sin aktivism? När får vi ifrågasätta då? För jag har svårt att se någon annan utgång ur ditt resonemang här än: gör vad du vill i feminismens namn och ingen kommer få röra dig. // Skrivet av Instagramkontot Klytaemestra

Är det inte EXTRA viktigt att granska de som har högst röst och mest inflytande eftersom skadan blir så mycket större om de blir avslöjande med oegentligheter?
Se bara på Isabella Löwengrip . Hon var en av de största, en pionjär och förebild för många och när hennes lögner avslöjades så blev effekten så mycket större än om hon varit någon halvanonym mellanmjölksinfluencer som på intet vis utmärker sig någonstans egentligen.

Därför anser jag att Linnea Claeson BÖR granskas, och om hon inte har annat än rent mjöl i påsen så borde hon välkomna en relevant granskning av sitt varumärke och hur hon använt det.
Är man en fiende till feminismen om man tycker det?

123 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Patrik Sjöberg svarar också.

  ”Attacker jag räknar med? Vad sägs om att skippa ord och uttryck som ”Patriarkatet.” ”Vita medelålders män.” och ”Kränkta män.” Och istället prata om den jag är i detta fall – en av fem i Sverige som överlevt sexuella övergrepp som barn. I egenskap av det så kritiserar jag inte ”feminister”, ”pk-eliten” eller ens regnbågsfärgat hår. Jag är helt ointresserad av sånna läger. Jag kritiserar de som påstår att lögner om sexuella ofredanden, övergrepp och mordhot ”inte är hela världen” om man gör så mycket bra för utsatta barn och kvinnor ändå.

  Ett ord måste jag använda här ändå. Skitsnack. Vad spelar din artiklar för roll om dina lögner tar trovärdighet från de verkligt utsatta? Det är som att klappa med ena handen och örfila med andra. Folks tillit till sanningen är det enda vi har kvar när ord står mot ord och ärren är osynliga.

  Ljug gärna att du slagit mig i höjdhopp. Sånna lögner kan jag ta. Men ljug inte om sexuella övergrepp för ditt varumärkes skull.
  Jag kommer aldrig tacka någon för välskrivna artiklar om hon ljuger om sina erfarenheter. Erfarenheter som är verkliga för mig och många andra. Det är inte att arbeta mot feminism eller för nåt patriarkat att tycka lögner om sexuella övergrepp och kapitalisering på detsamma är åt helvete. Det är folkvett att tycka så.
  Granskning välkomnas. Hade gärna sett att folk granskat mina erfarenheter för längesen. De hade inte hittat lögner, de hade hittat sanningar de flesta helst blundar för än idag. De hade hittat Viljo och hans hundratals offer, däribland jag. Så ja, jag blir förbannad när folk ljuger. Det gör att folk inte gör sig besväret att titta på våra sanningar, för du kan ju ljuga som hon med regnbågshåret.. Då räknar vi ned till första som skriver ”vit kränkt man” eller ”patriarkat”.”

  https://www.instagram.com/p/B5AzvJTHg4b/

  Svara

   Vit svensk kränkt man👏👏👏

   Svara

    Cissi, är det du?

    Svara

     skulle inte förvåna mig om det var Cissi.

     Svara

    Läste du hela texten?

    Svara

     Jajamensan.
     Själv?

     Svara

    Patrik har lika stor rätt som resten av oss att käna sig kränkt! För det är kränkande för oss som genomlevt det.
    Det är kränkande för det är så viktigt att bli tagen på allvar.
    Och lögnerna förminskar sanningen!
    Man, kvinna spelar ingen roll när någon försökt att stjäla din barndom har du all rätt i världen att göra din röst hörd.

    Svara

    🤦🏼‍♀️

    Svara

    Förlåt mig nu men du verkar sinnessvag i huvudet

    Svara

   Patrik ❤️

   //Moa

   Svara

    Verkligen ❤️

    Svara

   Att ljuga, överdriva och slira på sanningen öppnar för synsättet att äh, det är väl inte så noga om det blir bra i slutändan, vadå vad spelar det för roll? Små smygande förflyttningar som spär på korruption a la Mona Sahlin som många idag tror av misstag råkade ta fel kort när hon skulle en köpa Toblerone. Att köra på så länge det går och sedan förringa, vad då, skulle ju betala tillbaka, jag lyfte fram den goda saken, vad har du gjort för kampen osv och anklaga krtitikerna för hat, den här retoriken känns igen och det är bara vi följare som bestämmer om vi vill supporta.

   Svara

  Magkänslan säger tyvärr att det skaver när man läser hennes debattartiklar, instagram, och olika plojprogram. Hon surfar på feminismvågen, både smart och läskigt på samma gång.. Tillslut blir det genomskinligt.

  Svara

  Så trött på alla självutnämnt goda som vill vara generösa med andras pengar.

  Svara

  Nu kom också inlägget som många misstänkte skulle komma redan när Bella köpte huset. Att hon inte vill bo där längre pga säkerheten.

  Svara

   Saknade hon inte huset häromdagen? Jag hänger inte med 🙃

   Svara

   Poor little rich girl …

   Texten känns ungefär lika genuin som det där paret med teppanyakihällen som tyckte att vindsvåningar har blivit ett sätt att leva.

   Svara

    ”Att ljuga har blivit ett sätt att leva” – Isabella Löwengrip.

    Svara

     Hon ljuger väl inte mer än andra! – Cissi ljuger väl mer och Linnea och vissa andra bloggare. De flesta ljuger, överdriver och slirar på sanningen, även härinne ljugs det och förvrids en hel del, även press, media, tidningar vrider.
     Varför skriver du det som ett citat Lisa, har hon sagt så verkligen? Är det inte så att du ljuger nu Lisa?

     Svara

      Du borde verkligen googla uttrycket whataboutism!

      Svara

      Nej hon har inte sagt så, det var en omskrivning av det som kommentaren ovan skrev angående teriyakihällen, helt uppenbart.

      De flesta ljuger inte och slirar på sanningen lika mycket som Bella (eller Cissi och Linnea för den delen). Men visst jag rättar mig själv:

      ”Att ljuga har blivit ett sätt att leva” – Isabella Löwengrip, Cissi Wallin och Linnea Claesson.

      Svara

       Trippelfel. Ta bort citattecknen.

       Svara

   ”Jag kommer inte att vara skriven på min adress eller visa upp hela hemmet såsom jag har gjort tidigare”

   hahahahahahah hon gör en erik selin! orkar inte😂😂😂

   Svara

    Det är olagligt om man inte kan uppvisa särskilda skäl.

    Svara

    det kommer såklart bli hemma-hos reportage när hon väl flyttat in. det är ju ändå blondinbella vi pratar om här…

    Svara

     😂

     Svara

    Spännande att se vad Skatteverket tycker om det… Olagligt att inte vara skriven på adressen man bor på.

    Svara

     Hon blandar säkert ihop det med skyddad identitet. Vilket jag betvivlar att hon behöver.

     Svara

     Men nej,,,har själv bott flera år på Sankt Eriksplan men är skriven på en helt annan adress som c/o, fungerar alldeles utmärkt.

     Svara

     Det går utmärkt att vara skriven på annan adress och att vara mantalskriven på en annan adress. Henrik schyffert och Linnea claesson är två exempel på det. Det angår icke skatteverket.

     Svara

      Från Hyresgästföreningen: Man ska vara folkbokförd på adressen där man har sin huvudsakliga dygnsvila, klargör Hyresgästföreningens förbundsjurist Susanna Skogsberg. Att vara folkbokförd på en adress där man inte bor är olagligt, men i nuläget inte straffbart.

      Svara

    Kan det vara för att det nya hemmet inte är tillräckligt ”dyrt och fint” och att hon av den anledningen inte vill att folk ska veta var hon bor… 🤔

    Svara

     Hon kanske har slagit två flugor i en smäll och blivit inneboende sällskapsdam till någon tant på Östermalm. Hon slipper vara själv och får lite fickpengar mot att laga icke plantbaserad husman.

     Svara

      Ni som tror att IL är nu barskrapad har så fel.

      Svara

       Hon måste bara upprätthålla den ”panka” fasaden nu eftersom det ingår i spelet men hon har nog pengar.

       Svara

        Ja nu när kronolle har ögonen på henme måste hon ju lavja vanlig inkomsttagare ett tag?

        Svara

       Självklart har hon sitt på det relativt torra.

       Svara

     Eller så vill hon inte flasha med att nya boendet ligger i en av Selins fastigheter… hon som är så självständig. Men sånt kmr ju alltid ut, för eller senare.

     Svara

    ”Samma dag som jag satte nycklarna i huset filmade jag med mobilen och la upp på min instagram exakt alla rum och vrår. Efter den stunden blev nog huset mer en kuliss än ett hem och det återhämtade sig aldrig.”

    Hon gjorde det för att skryta och visa upp hur lyxigt allt var. Nu får hon det att låta som om det mer var ett misstag att filma allt i hennes yrkesroll som bloggare och nu vill hon vara mer privat. Bella vill vara mer privat nu för att hon är skadeskjuten och har inget kvar som hon vill skryta om, hon vill gömma sig och vara ifred utan att behöva visa upp att det är makaroner och köttbullar som gäller igen. Och så ska hon som sagt få det till att hon vill vara Erik Selin-privat, ungefär som om det är ett frivilligt val hon gör.

    För det andra så är det inte någon normal människa som påstår att de är stalkade i åratal som lägger upp exakt var de bor och visar exakt hur ens hem ser ut. Nu försöker hon få det till att hon vill flytta för att vara tryggare, hon som själv visar alla stalkers var hon bodde.

    Svara

     Eller så gjorde hon det för att hon var så glad och stolt?

     Svara

   Kan inte hon bara va tyst. Hon är mer trovärdig då.

   Svara

    Oj 18.40 det är väl någonting som du borde hålla dig till?

    Svara

   Hahaha alltså hela inlägget är bara en stor fet ursäkt (lögn) för att kunna bo i en lägenhet i stan istället för hus på lidingö

   Svara

    Nja man kan ju dock förstå att hon tycker det känns tryggare med lägenhet med tanke på stalkers och hembesök som hon haft, och med tanke på alla haters man ser här och på instagram. Kan förstå att det är obehagligt för henne, och att anlita säkerhet är kostsamt. Låt henne vara lite, herregud detta är galet, allt vad hon än gör och säger vrids till fel här. Diskutera inlägget istället och var inte så galet besatta av IL.

    Svara

     Hon hade stalkers innan hon köpte huset. Stalkers fanns även i villan hon köpte tsm med Odd. Hon borde således kunnat räkna ut hur det skulle gå… ngt annat låg bakom… Pengarna hon fick för att ställa upp med huset som ett showroom för företag.

     Svara

     Ajustde, det finns inga stalkers inne i stan, det vet ju alla.

     Svara

    Eller ett sätt att försöka se det positiva i något ledsamt?

    Svara

   Hon skulle tydligen också flytta bolaget? Till? Fickan?

   Bellsan darling, gissa om Skatteverket kommer att ha koll på var du bor.

   Svara

    Menar du det att hon i går skrev att bolaget flyttar?

    Svara

    Bellsan darling 🤮

    Svara

     Beeelllllssssaaaannnn daaarrrllliiinnng.

     Svara

   Hennes ”kris” känns ju bara mer och mer fånig ju mer hon pratar om hur hemskt det var att leva i lyx…

   Svara

   Alltså jag vill verkligen inte misstro någon som säger sig vara hotad osv, men är det verkligen så illa som hon påstår? Hon är väl liksom en B-kändis som mest men får det att låta som att hon är lika påpassad som Beyonce minst. Stalkers visst, det kan ju vem som helst få efter sig, men jag tror inte direkt journalister och fans i drivor förföljer henne.

   Svara

   Den enda hon behöver vara rädd för är sig själv.

   Svara

  Hon hade kunnat ha en helt annat approach och ändå nått ut bland allmänheten. En mer ödmjuk sådan där hon inte samtidigt behövt ha den där hatiska inställningen till män. Vad tjänar det ens till?

  Svara

  I nästa inlägg försöker Nina Rung backpaddla och hävdar att hennes kritik rör TONEN (ve och fasa! Haveristerna svär!) och inte att ändamålen helgar medlen. Skitsnack. Första inlägget talar sitt tydliga språk. Hon fick kritik från kändisar (Eksvärd, LD, Sanna Lundell) och drog öronen åt sig. Urlöjligt. Extra löjligt att hennes make nu gör en Linus Blomberg och dyker upp i diverse kommentarsfält för att förklara vad Nina egentligen menade – och att det stod tydligt redan i första inlägget. Avgå ALLA.

  Svara

   Det handlar inte om att de svär. Det handlar om att de som säger sig vara uttalade feminister kallar kvinnorna de granskat för h**-ungar och f***or. Varför använda såna nedsättande kommentarer? Vad tillför det?

   Svara

    Varför måste det ”tillföra” något? Det är så de vill uttrycka sig. Mer än så är det inte. Om någon lägger något annat i deras val av ord får det stå för dem – inget någon annan ska behöva ta ansvar för. Så jävla löjligt, bli upprörd över skällsord.

    Svara

     Att så kallade feminister kallar kvinnor för f***or och h**-ungar? Vad menar du att man kan lägga för ”annat” i de orden än just vad de står för? Skällsord är inte problemet. Om någon hade kallat mig för h**-unge i en diskussion hade jag haft svårt att ta dem på allvar när det är så uppenbart att de är ute efter att provocera.

     Svara

      Exakt. Det är svårt för DIG att ta dem på allvar. Det är inte svårt för mig. Alltså lägger du något annat i de orden än vad jag gör. Och det får du ju såklart göra, hur löjligt det än är.

      Svara

     Att benämna en kvinna som h/r-unge och fi//a hamnar rätt långt upp på min lista av saker som är själva definitionen av en antifeminist.

     Svara

      Jag har lyssnat på poddarna noggrant och i mitt minne så har dom aldrig kallat LC eller CW varken horungar eller fittor? Däremot vidrig och något annat mindre trevligt epitet. Rätta mig gärna om jag har fel.

      Svara

       Det är min uppfattning också men jag kan inte ta gift på att det är så. Hursomhelst är det löjligt att kritisera väl underbyggda timmeslånga granskningar för vilka ord som används. Snart kommer väl någon säga ”vidrig är ett vidrigt ord att använda mot en människa”.

       Svara

       I avsnitten om LC ( det är ju ganska många avsnitt där på ett eller annat vis kommer in på henne) har de kallat henne för detta. Om det också gäller CW kommer jag inte ihåg.

       Svara

        (Cam: några planer på att släppa fram mina andra svar?)

        Lyssnat om på senaste avsnittet om LC. Axel kallar sig själv och de som lyssnar på podden och inte betalar för sig för h*rungar, alltså använder det som en generell svordom inte för att trycka ned en specifik namngiven kvinna. Axel är dessutom den i trion som är mest schysst mot LC.

        Svara

      Och det får stå dig fritt att tycka. I verkligheten är de bara ord som vissa använder som svordomar och andra använder som medel för att förtrycka.

      Svara

       I.e. det är bara ord, som får antifeministisk betydelse först när någon använder orden antifeministiskt.

       Svara

     Kanske har missuppfattat människorna bakom podden. Trodde de var journalister. Om inte förstår jag om de inte känner att de behöver ta ansvar för om folk blir kränkta över att bli kallade h—r-ungar i deras program. De kanske har gått ”Livets hårda skola” och där ingår nog inte kursen ” skillnaden mellan att föra debatt som vuxen människa och att bete sig som ett as”

     Svara

  Ähum. fast eh Elaines uttalande här ger jag inte mycket för med tanke på att hon själv väljer att tolka etablerad forskning runt sexuella trakasserier bland unga som fan läser bibeln och i diverse sammanhang använt retoriska knep för att få ”1 av 5” som att framstå som om det handlar om barn och pedofiler. lite väl mycket kasta sten i glashus.

  Svara

   Funderade också på det. 1/5? Och när man kollar statistik verkar det grovt överdrivet. Men jag vågar inte fråga för att jag vill inte verka vara instagrams mest okänsliga pedofil (eller snarare att hon kommer hänga ut mig som en).
   / också en överlevare, fast av våldtäckt i vuxen ålder

   Svara

    De allra flesta blir utsatta av jämnåriga. Ofta i tonåren.

    Svara

    förut sa hon tre barn i varje klass. i min skola hade vi 4 klasser som gick i ettan, 4 i tvån och 4 i trean. i varje klass var det ca 18 barn. så enligt hennes statistik blev alltså 36 av dom 216 barnen i min skola utsatta för sexuella övergrepp. det är ju helt befängt.

    är ju typ 100 000-tals barn i sveriges skolor då som är utsatta? och var kommer statistiken ifrån om ingen vågar berätta om det i nutid?

    Svara

     Ja vet. Sjukt galet. Hon har tagit det från ngn rapport som barnorganisation givit ut och de i sin tur bygger på den största studien som utförts på området i Sverige , vid Lunds universitet . Men den omfattar alltså ungdomar upp till 18 och majoriteten av de som utsatts är som skrivs ovan tjejer på högstadiet, gymnasiet som utsätts Av jämnåriga . Och begreppet är brett omfattar tex att få dickpick, porr skickat till sig. Och alltså det här ju illa nog. Men att hon använt retorik som hintar om att siffran handlar om barn o pedofiler är ju makabert . Ifrågasatte henne när hon höll på med det där i sin blogg hon blev mest svinförbannad.

     Svara

      Dessutom multiplicerat det eftersom de har valt att inkludera mörkertal. Så gör inte någon seriös statistiker. Man presenterar det som finns, och mörkertalet. Man tänker inte ”2/10 är de som leder till anmälan, så jag multiplicerat all statistik med 5.” Förstår inte varför 3 ska bli 0 har sås vårt att bara hålla sig till korrekta siffror.

      Svara

     Högst upp på Google hamnar ju tre ska bli noll. Man kan läsa hur de resonerar kring statistik här:
     http://treskablinoll.nu/om-treskablinoll/statistik/

     Svara

  ”det är okej att hon ljuger, hon gjorde det för en bra sak” 🤮

  Svara

  Det är lite osportsligt att inte ta med Ninas förtydligande, och för den delen Elaines svar, i det här inlägget…

  Svara

  Elaine Eksvärd är en så liten människa, vilken jag ständigt ser upp till. Vilket gör henne oerhört stor i sitt sätt att förstå och omhulda perspektiven. Barnen i oss.

  Svara

  Trodde aldrig att jag skulle skriva detta men… Jag håller med Elaine i varenda stavelse i det här inlägget.

  Svara

   Haha tänkte skriva exakt samma sak. Har nog aldrig hänt tidigare faktiskt!

   Svara

   Jag håller också med Elaine. Är en överlevare själv.

   Svara

    ❤️

    Svara

  Damage control.

  Svara

  Jag kan inte låta bli att tycka det är bra att offentliga personer (som CW och LC) granskas.

  Svara

   Självklart ska alla med stor makt granskas. Det är ju till och med extra viktigt.

   Svara

  Det är ju samma skitsnack Cissi Wallin alltid använt som försvar.
  All personlig kritik riktad mot bara just Cissi Wallin, exempelvis hennes frekventa avslöjade lögner, har avfärdats enkelt genom att hon hävdat saker som;

  – Jag är en stark kvinna som män känner sig hotade av. Lyssna inte på männen.
  – Varför ska kvinnor, speciellt alltid feminister kritiseras?
  (Inte ens sant, först på senare tid någon ens vågat kritisera Cissi eftersom hon ljuger ihop saker för att svartmåla folk).
  – Kvinnor avfärdas väldigt ofta som lögnaktiga galningar. Vi måste få stopp på det.
  Osv osv.

  Cissi har i alla år ljugit och bedragit i feminismens namn.

  Svara

  Att ljuga… Hur kan man förstöra så för kvinnor som grupp, hur ska kvinnors berättelser tas på allvar när det ljugs av företrädarna för kampen? Vidrigt och ledsamt för det kastar feminismen bakåt. Allt som vi kämpar och kämpar för förstörs av dårar på nätet.

  Svara

  Är väl inte så viktigt att allt man säger är snart när man är ett riktigt VILDHJÄRTA

  Svara

  Trodde Nina Rung var smartare än så, men uppenbarligen inte. Hennes kompisar, Cissi Wallin och Linnea C ska tydligen inte få granskas. Av någon oförståelig märklig anledning.

  Svara

  Alla ni som klagar på att de granskas, har jag fattat det rätt.. Man kan göra vad som helst och bete sig hur som helst, så länge man gör det i feminismens namn?

  Svara

   Ser ingen här som klagar på att de granskas? Känns som alla här är överens om att lögner inte leder kampen framåt och därför måste de med mest makt synas i sömmarna.

   Svara

  Här håller jag med Elaine samtidigt som jag tänker att – hur kan man veta att Elaine talar sanning och inte säger saker för uppmärksamhet och karriär – hon känns ju också uppmärksamhetstörstande liksom och känns hycklande, jag menar hon pratar om barns integritet samtidigt som hon flitigt visar upp sina barn på sociala medier och till och med i samarbeten där hon tjänar pengar. Blir inte det hyckel? Jag tycker tyvärr att hon känns skenhelig och är hycklare.

  Svara

   Jag tycker inte att det finns något som tyder på att Elaine ljugit om det hon blivit utsatt för och jag tycker att det är olyckligt om hon och andra utsatta ska ifrågasattas.

   LC är på en annan nivå, hon är så uppenbart oärlig och det framgår så tydligt i allt hon skriver.

   Svara

  Men alltså hon har aldrig sagt att feminister inte ska få kritik? Hon menar ju istället att den kan förmedlas på ett bättre sätt

  Svara

   Tyckte GP förmedlade det bra

   Svara

  OT: Nya nellyreklamen med hannalicious, molly rustas, moa mattsson och lovisa barkman. Jäklar vad sura de ser ut, nästintill förbannade! Stirrar stenhårt in i kameran i ett försök att se så sexiga ut som möjligt.

  Svara

   Ja, varför så sura? Trodde man skulle vara glad på julen 🎅🏼

   Svara

  Att LC inte bemöter och skriver en artikel om SD som ett desperat försök att skifta fokus tyder bara på att hon är skyldig.

  Svara

   Skyldig till vad?

   Svara

    Skyldig till att byggt sin karriär på lögner.

    Svara

  Är Vanessa Lindblad fortfarande gravid? Inte sett nåt om det på hur många veckor som helst

  Svara

   Tog en sekund för mig att gå in på hennes Instagram. På senaste (!) inlägget hon skrev, endast en dag gammalt, står det klart och tydligt ”välkommen vecka 26”

   Svara

  Excellent kommentar!!

  Svara

  Såg precis på min Instagram att Michaela Forni slutat följa Petra Tungården???

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Ot om influencers är okej enligt C, pucko nr2

    Svara

    Fast OT rörande sociala media är väl okej?

    Svara

    Om du ska tillrättavisa någon kan du börja med att hålla koll på välkommet OT och ickevälkommet OT 🙂

    Svara

   Har aldrig förstått det här med att man håller koll på vem som följer vem!

   Svara

  Här håller jag med Elaine till 100%. Hon har så rätt och sjöberg likaså. Men Nina rung är lika skruvad som mytomanen Linnéa. Titta på Linnéas insta nu! Nu kör hon säkert kort och hatar rasism och SD. Så genomskinligt.

  Svara

  ÄNTLIGEN granskas fenomenet Claeson. Hon har varit en sån uppenbar lögn under lång tid. Det skrämmer mig att det finns så många som ändå väljer att försvara henne med näbbar och klor trots kritiken som lyfts fram. Tittar man på hennes insta så är nästan varenda bild en bild på henne själv, följt av nån text av floskler. Narcissist deluxe. Floskler som inte kommer med konkreta lösningar och som i princip vilken någorlunda vettig människa som helst kunnat författa ihop.
  Anser även att hon bidrar till polarisering och eldar på grupper att hata på varandra, som i hennes senaste krönika. Hon beter sig som en tonåring som precis intresserat sig för politik. Claeson är ett skämt.

  Svara

   Det beror på att hon har rätt värdegrund och är PK.

   Svara

  https://www.instagram.com/p/B5BITwlJyXC/

  För att inte tala om den här nissen. Klyschor och påhittade historier är också hans specialitet.

  Svara

   Haha Ja! En riktig floskelmästare han med. Sjukt att de får hålla på. Varför skäms de inte?

   Svara

  Jag skrev till Belinda Olsson på Svt /Opinion live idag se mitt svar och Belindas
  Median som alltid sa att Linnea inte tar skit från ngn och har inga problem att attackera manslem men kan inte gå till Opinon Live för bemöta kritiken…fega as…inte hennes allierade vågar…. Så vill ALDRIG höra hur tuff hon är igen….inte ett ord

  Hej Belinda
  David XXXX heter jag (inte ert största fan dock har Ni blivit
  ödmjukare sen JÅ förnedrade Er i Visby förut)

  Jag antar att Ni är i stor sorg nu när fellow feminist Linnea har
  bitit i gräset med lögner.
  Så undrar ska vi inte göra en diskussion nästa opinion live

  ”Varför media inte granskar de goda”…
  Ingen av Er någonsin ifrågasatte henne förrän haveristerna började
  jaga henne……för klart så har vi med lite verklighets förankring
  fattat sen länge att 14 nazister med kniv aldrig har ägt rum då jag
  inte minns att Linnea har polis anmält och har nu gång på gång visat
  sitt sanna jag. Vi måste stötta Linnea i denna tragiska händelse så vi
  måste fråga när detta skedde och när så vi kan gå igenom kameror
  etc…Nazisterna ska beivras hållerinte Ni med Belinda???

  Ska vi inte nu gräva och låta henne yttra sig…dock med Patrik
  Sjöberg och andra som kritiserat henne….

  Hon har iaf tagit emot pengar från staten så vore trevligt att trycka
  till henne nu….
  Men feminister är inte intresserad av sanningen …Hon har gjort så
  mkt för brottsoffren etc

  Så Linnea bevisa att Ni inte är fake news….att ljuga och få pengar
  är väl inget Ni ”riktiga feminister” gör?? eller??

  Mvh David XXXXX

  Belinda svarar

  Hej David,

  Vi har verkligen försökt göra debatten om Linnea Claesson men hon tackar nej precis som de vi ringt som
  försvarar hennes agerande. Eftersom vi är ett debattprogram så kan vi inte bara göra en sida av saken.

  /Belinda

  och jag svarar

  Hej Belinda
  Då ber Jag om ursäkt ang att jag inte trodde Ni skulle ta upp det. Så finns hopp i SVT.

  Men då kan vi iaf nu säga att hon inte är så tuff eller hur som media jämt påstådd ? Skulle min heder ifrågasättas så skulle jag slagits som ett lejon för upprättelse. Hon var ju sån bad ass i sina konton och alla ni lovsjöng henne, men det kanske var hennes egna skapade ”troll” men när det är verkliga personer som kan debattera sönder henne då gömmer hon sig.
  Hon är avslöjad. En ynkrygg.

  Bra då vet jag att Ni har försökt kontakta henne så kan dela med detta att hon gömmer sig. Hennes pridefärgade hår börjar flagna som hennes sanna jag.

  Det tragiska med feminister är tex :
  Jag svär Ni önskade Hillary skulle vinna eller hur? men hon skiter i folk, skulle aldrig ”stärka kvinnans rättigheter” (USA är en demokrati om ni missade det). Jag reser mkt ditt så ser hur ”feminist ” politiker kan bete sig … det är bara pure business…

  medans Trump må vara en mansgris upphöjd 500 men åtminstone så vet man vad man har honom.

  Som när Alexander Bard försvarade Bert Karlsson… där har vi en man som läser på lite.

  Din kompis Cissi Wallin säger en sak gör annat som gratis arbetare när hon så hårt säger hur kvinnor ska kräva lön.

  Men jag erkänner jag hade fel om Er denna ggn och hoppas Ni blir en sann journalist som gör livet surt för ALLA såsom SD till rabiata feminister.

  Hoppas Ni också rannsakar Er och tar in kritik

  Mvh David

  PS jag är inte arg vit man…min mamma är från Panama fyi…

  PS Ni kan ändå göra opinion om att varför media inte granskar ”de goda” . Varför det är mindre kända som granskar TILLS pressen blir för stor och DÅ rapporterar Ni.

  Sen kan ni säga som Ni alltid gör ”vi har bjudit Linnea men hon vägrar deltaga”

  (hon kommer bara när det är enkla ting)

  Mvh David

  Korrektion: Sk vara 12 men skrev 14 av misstag
  Redigerat: XXXX mitt efternamn men kräver bloggarna detta så inga problem….Linnea och gänget vet iaf mitt efternamn. Jag skickat inte ngt fejk mail till henne iaf till skillnad från vissa andra.

  Samt bloggbevakningen har fått min mailkonversation med Belinda
  https://bloggbevakning.se/2019/11/22/antligen-borjar-folk-ifragasatta-linnea-claesons-trovardighet/#comment-1792661

  Jag har också bombat Luleå kommun marie.wallsten@lulea.se ( som ska låta henne föreläsa )med CC till Linnea, Patrik Sjöbergs agent, Lena Mellin (så aftonbladet inte sen kan neka) så inte Linnea och hennes feminist vänner kan säga att jag gick bakom ryggen på henne. Patrik Sjöberg fick cc så han vet att Belinda har frågat Linnea men att hon tackat nej för att hon är så ”stark” och ”självständig”

  Svara

  Förtydligande:
  Jag skickade cc till de ovannämnda under mitt mail till marie wallsten.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.