Är det här Linnea Claeson hämtat sin inspiration?

Hmmmm….
Konversationer med unga och gamla män som av någon anledning tror att det är en bra grej att sextrakassera en människa de hittar på nätet?
Som inte bara raderar deras ”hejsan vill du se min snopp på bild?” utan ger svar på tal genom att publicera konversationerna på en annan, offentlig plattform i akt och mening att exponera dessa av den manliga sexualitetens mest förvirrade avarter?
Låter inte det bekant ändå?

Ett litet smakprov:

mattstone300:
ställer du upp för pengar?

Fia:
Ställer upp vad, kanoner och tjocka hushållsmaskiner? Nej, det gör jag inte. Varför vill du veta det? Kan du inte ställa upp dem själv?

mattstone300:
undrar om du knullar mig mot ersättning?

Fia:
Med hushållskanoner? Nej, det tycker jag du gott kan göra själv, jag har ingen på lager just nu ändå så.

Sofia Albertsson är kvinnan som redan 2007 samlade mäns oombedda sexuella inviter från nätet på hög, för att sedan, likt en samling romantiska dikter av Stagnelius ge ut en bok på sina absoluta favoriter på förlaget Vertigo.
Hon verkar ha varit först med konceptet som Linnea Claeson slagit mynt av i sitt ”Assholes Online-konto” och visst vore det vore roligt att bläddra lite i en bok och se just hur lika deras språk faktiskt är?
Sagt och gjort – jag har beställt en.

Av en person som nyss läst boken fick jag det här utlåtandet:

Jag läste den här boken för en tid sen och det första som slog mig var att – den här typen av svar, den här typen av formuleringar är EXAKT skriver i det språk Linnea använder sig av. Kan det vara möjligt att Linnea har läst boken och därifrån fått sin idé? Alltså det är verkligen helt sjukt hur likt Linnea skriver som Sofia Albertsson – och ja, hela upplägget förstås!
Jag återkommer med ett första utlåtande så fort boken har landat i min brevlåda.

89 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ha, ha! Skulle inte förvåna mig. Varför skapa en egen stil när man kan sno någon annans? För övrigt har Vertigo en rätt intressant utgivning. Är det Alexandra som driver förlaget nu? (Har krökat med Carl-Michael när det begav sig, mycket intressant person.)

  Så, nu ska jag snooza litet till, bara liiiiitet till …

  Svara

  Känner personligen att det inte skulle spela någon större roll egentligen. Snuskiga kommentarer har många tjejer fått på nätet. Jag har själv också svarat drygt på x antal inviter men hade bara ingen idé på att dela det med världen. Så medan hon kanske, kanske inte, har tagit inspiration av boken så:
  1) är konceptet inte unikt
  2) är inte konceptet patentskyddat eller nåt så why not

  Svara

   Tror på 1)!

   Svara

    Alltså att det e därför LC gör det. Men annars stämmer ju 2) också. ”Svara snärtigt på dumma meddelanden” är ju inte en jättekomplicerad grej att göra/finna nöje i.

    Svara

     Hon beställer boken och letar efter exakta och unika formuleringar. Vilket då kan ge misstanke om plagiat.
     Själva konceptet, att trakassera kvinnor, tvivlar ingen på att det är unikt❤️

     Svara

   Patent ges bara för nya tekniska lösningar

   Svara

    I know men det framgick vad jag menade. Orkar inte formulera mig väl såhär tidigt på morgonen

    Svara

    Nej, patent kan göras på en rad olika saker, inte bara tekniska lösningar

    Svara

   Fast den del där det förefaller att LC ljuger om upplevda sexuella övergrepp är svåra att de igenom fingrarna med. Det förstör för så många att vi får en trovärdigsdebatt. Läs bl a Patrik Sjöbergs instainlägg.

   Svara

    Jodå, det är en annan fråga än det som avhandlas i inlägget DOCK. Hittar hon på håller jag med om att det är falskt och problematiskt. Saknar fortfarande faktiskt bevis på detta och ett välskrivet inlägg om det. Jag följer inte LC så jag vet inte hur diskussionen om eventuella påhitt kommit till. Så innan jag, eller CC för den delen, hoppar på det tåget så önskar jag lite saklig granskning kring det hela (och att det publiceras på denna blogg). Jag är helt för att CC granskar CW och vågar ifrågasätta henne och andra instafeminister nu, det jag dock är lite rädd för är att hon snabbt hoppar på tåget som istället är emot dem, utan att ställa sig kritiska frågor till det som kommer fram och eventuella rykten. Känns ibland som antingen är CC MED personen och då finns noll utrymme för kritik för denna person, eller så är hon MOT den/dem och då snappas allt som är till deras nackdel upp och görs ett inlägg om. Det var tvära kast från att vurma om CW och IG-feministerna till att nu publicera minsta lilla som talar mot dem innan hon själv hunnit undersöka saken (som att vänta på svar från SVTs journalist ang. Gardets uppmaning att kontakta gå via dem om de vill ställa upp på undersökning hos SVT). Önskar bara lite distans och eget grävande innan man huttar ur sig inlägg 😊

    Svara

     PS. Det var inte meningen att dock där i början skulle bli i SKRIKVERSALER. Är inte en bitch på det sättet

     Svara

     Ja men det är ju här bloggbevaknings personlighetsklyvning ligger. Ena stunden vill den framstå som en seriös sajt som bedriver granskning och nästa stund en skvallerblogg som publicerar rykten och påståenden innan de hinner verifieras. Jag vet knappt själv vad jag föredrar!

     Svara

      Haha, visserligen sant. Vet inte vad jag föredrar heller men föredrar ändå en liten dubbelcheck innan man trycker publicera. Sen är jag väl lite allmänt förvirrad över den plötsliga förändringen med negativa IG-fems inlägg. Bakgrunden till vändningen ang CW och i förlängningen Gardet tyckte jag överlag var klar och välformulerad. LC not so much. Dessa inlägg verkar mest vara byggda på kommentarer, folk som ber om inlägg om hennes falskhet. Men jag saknar bakgrunden till varför LC ska granskas eller kallas falsk och bevis på detta

      Svara

       Läs inte bara kommentarer till inlägget. Läs inlägget!
       Det kan nog räta ut ett och annat frågetecken för dig. Hoppas det löser sig.

       Svara

  Oj en till flunsa-sjuk som ljuger. Dax att skrota yrket!

  Svara

  Jag minns när jag hade Badoo och Tinder och standard frågan var: ”är du rakad?”
  Jag svarade: ”nej, jag är hårig som en gorillhane.”

  Då slutade de skriva.

  Ibland öppnade de med den frågan. Inget hej eller hur är läget? Det viktigaste var att få veta om jag var rakad. Rimligt.

  Svara

   ”absolut, rakar alltid höger knäskål innan jag går ut”

   Svara

   Nämen va jag har haft Tinder sen 2015 och har aldrig fått den frågan.

   Svara

    Standard för en och aldrig hänt dig. Jag väljer att tro på dig.

    Svara

    har haft Tinder till och från sen 2014, heller aldrig fått den frågan, eller mängder med andra liknande frågor.

    Svara

    Samma här.

    Svara

    När jag hade Badoo brukade jag få många frågor av den typen också.

    Svara

   Va? Jag tindrar ändå rätt ofta. Aldrig nånsin fått den frågan

   Svara

    Tror det är mest tjejer som typ ”anspelar” på sex som får såna frågor, tex lättklädd, sexiga bilder, mkt smink osv.

    Svara

     Ja, har man mycket smink och inte täcker all sin hud så är anspelar man på sex..

     Tror faktiskt att det har med med avsändaren att göra än mottagaren

     Svara

      Sluta låtsas som du inte vet vad jag menar, tjejer som försöker se ”sexiga” ut på bild får nog MEST snuskkommentarer, sa inte att det var okej att få en snusk kommentar bara för man har massa smink och lättklädda bilder. Skrev bara att det nog är dom som får mest snusk kommentarer.

      Svara

       Jag har startat konto där jag skrev om mig själv: basic, intresse, arbete inom kommunen, ålder etc – utan bild. Första 3 dygnen kom det otaliga ”vill du knulla” varianter, sen stängde jag kontot och har aldrig provat nätdejting igen. Så lögn är det då inte att det kan se ut så. I min rädsla att få just slem och inte ”riktiga” killar, skrev jag definitivt inget provokativt, snarare lät jag nog tråkig och stel.

       Svara

       Jag tror nästan tvärtom. Men det spelar ingen roll heller – killarna är äckliga 🙂 förstår verkligen inte det här behovet av ”det har aldrig hänt mig” och få det att låta som att det därför betyder att det är väldigt ovanligt eftersom det inte hänt dig, eller att det är nåt som gör att just vissa tjejer får såna kommentarer/det är deras ”fel” (advokaten till den våldtagna kvinnan: ”hur var du klädd?”). Schtoppp itttt

       Svara

       Anonym 07:51 – låter som att du är man?

       Jag håller inte med i ditt påstående. Tror många kvinnor får inviter hur de än ser ut och tror inte lättklädda som du uttrycker det får mest heller.

       Svara

    Det va en tjej på tinder som skrev att hon duschat o rakat sig. Har du skägg svarade jag? Inte rätt svar tydligen.

    Svara

     Mm tänk om en kille skrivit så till en tjej… LC hade huggit direkt!

     Svara

     Haha bra svar 😂 och fullt rimlig fundering!

     Svara

   har en vän som oxå alltid får såna frågor,inget Hej eller annat utan pang på med snusk..och hon har vanlig bild och inget i hennes text inbjuder till sådant.. blev helt chockad när hon visade … vidrigt..

   Svara

   Fattar inte att vissa slipper. Jag har till och med fått frågan ”Är du kåt?” IRL. Det första som sas i interaktionen. Blir sällan förvånad längre, men där blev jag det.

   Svara

   Hej Linnea!

   Svara

  Man får tåla mycket på en blogg, kan tycka att man får räkna med detta och ta det som att det ska vara där…

  Svara

   ?

   Svara

   Dagen har knappt börjat men……..

   That’s enough internet for you today.

   Svara

   Tack för din tänkvärda fundering👍 Tänka fritt är stort, att tänka rätt är större. Hoppas allt faller på plats!

   Svara

    HAHAHAHA

    Svara

  Bara jag som tycker att Linneas (samt exempelsvaret här) är riktigt kassa? Inte roliga, inte smarta, inte välformulerade.

  Förstår inte riktigt hypen.

  Svara

   Grejen att det ens är svar på tal och att äckelsnubbarna blir offentligt nedgjorda är väl det som gav hypen? Många, inkl jag, har ”lidit” i tystnad av oönskat sexuellt content tidigare och här kommer tydligt och lite kaxiga exempel på att man kan och FÅR säga ifrån och agera tillbaka.

   Jag har länge trott att LC samlat ihop sitt material på olika sätt och inte blivit utsatt för allt själv men vad spelar det för roll? Effekten blir ju densamma! Sen hade det givit mer trovärdighet om hon uppgav källor osv.

   Svara

    Ingen har väl någonsin sagt att man inte FÅR och kan skriva tillbaka till snuskgubben som kommenterat dina bröst osv. Om du lidit i det tysta pga nån gubbe skrivit en ovälkommen kommentar så vill jag i all välmening avråda dig från att använda internet. För om du inte visste det så är folk sjuka i huvudet, speciellt på internet.

    Svara

    Det är klart man skall ge svar på tal, men det är ju rätt ineffektivt om det inte är det minsta dräpande eller fyndigt, eller ens förolämpande. Vadå ställa upp hushållskanoner? Tror du det får killen att skämmas eller gör honom till åtlöje? Knappast va?

    Svara

     07:44 men är du idiot eller? Jag vill avråda dig att ge fan i att ge oombedda råd. I all välmening.

     Vi har haft en tystnadskultur i Sverige i evigheter. Tjejer har uppfostrat att inte säga ifrån och inte vara otrevliga, att ta ansvar för trevlig stämning och bara skaka av sig otrevligheter. Ibland behöver några gå först och visa hur för att stärka andra att våga.

     Svara

   Ja jag håller med. Ofta är svaren mer cringe än snärtiga och smarta. Jag skulle själv inte lägga upp dessa med händerna i sidorna och proklamera min egen förträfflighet som kvinna med brains. De är lixom… för regisserade för att gå hem hos mig.
   Har dessutom efter senaste tidens skandaler avföljt både Cissi och assholes.. sist på tåget jag vet, men det har varit en period med mycket jobb och då har hjärnan fungerat lite långsammare..

   Svara

   För att många tjejer kan relatera till att få äckliga kommentarer och frågor av män på nätet. För att många tjejer tycker att de killarna är extremt patetiska, alltså verkligen beyond patetiska. För att de killarna aldrig kommer få ligga med den taktiken och för att många tjejer är helt förundrade över hur killarna ens kan TRO att sådana kommentarer och frågor kan leda nånstans. För att det därför är kul att förlöjliga dessa patetiska män snarare än att bara vara tyst, se sig som ett offer eller prata gravallvarligt om det. Skratta åt idioterna istället.

   Svara

    Det är också lite jobbigt med människor som tar på sig ansvaret att prata för en hel grupp människor. Och förklarar hur det ligger till.

    Svara

    Dom flesta tjejerna tycker nog det bara är otrevligt först när någon ful man skriver snusk till dom 😅

    Svara

     Till skillnad från oss män!

     Svara

  Merlys hjärnsläpp på Gardets insta är nu raderat, naturligtvis tillsammans med de kritiska frågorna. Hon lägger dock upp ca samma rant på sin egen insta, om ”troll och derailers som suger energi”. Samt ”jag har rätt till mina känslor”. Ja, det har du. Du har också rätt att ofiltrerat svara utifrån första bästa känsla som dyker upp medan du representerar din förening. Det du inte har rätt till är att förvänta dig att någon tar dig eller din förening på allvar efter detta.

  Svara

   ”jag har rätt till mina känslor” alltså LÄGG AAAAV. Orkar inte ens ranta om vilken jävla kowkdnndiwköqpznxbfjis hon/dem är.
   P
   I
   N
   S
   A
   M
   T

   Svara

   😂😂
   Varför är Gardet så besatta av troll också? ALLA som kommenterar kritiskt är ”troll” enligt dom.

   Svara

    En betingad reaktion många lagt sig till med. Som att peta på knäreflexen ungefär.

    Svara

    Får man mycket befogad kritik är nog att avfärda kritiker som troll det enda sättet att behålla engagemang och sin egen övertygelse. Hur orkar man stanna i någon som så uppenbart är felkonstruerat från början till slut

    Svara

   Men jösses vad skämmigt och oproffsigt. Också enormt pinsamt när en person frågar hur känsliga uppgifter skyddas från att komma ut (i Bli medlem i Gardet-inlägget). Gardet svarar genom att snurra in sig i en motsägelsefull diskussion om lösenordsbyte och längd på lösenord, de har absolut ingen koll på vad de pratar om och fäller in smileys: 😉 när de inte har något vettigare att komma med. Usch vad man förväntar sig mer av dessa tongivande feminister.

   Svara

  Till Camilla – Bloggbevakning: Du har hånat och hatat på dessa ”vita män” som du sagt bara hatar på Linnea, Cissi och för den delen Greta (som är styrd av vänsterorganisationer och Soros) för att de säger de uppenbara, att kejsarinnorna är nakna. Du kan alltså inte tänka längre än näsan räcker och börja förstå att allt som ifrågasätt är inte hat eller avundsjuka eller vad du tror det är. Vi var många som kände till det här hela tiden, det var ju ganska uppenbart trotts allt, vi försökte göra våra röster hörda men blev nedtrycka av sånna som dig med ord som ”Arga vita män”, ”antifeminister”, ”tro på alla kvinnor, alltid oavsett”, ”rasister” och jag vet inte vad för skit ni spydde ur er så fort någon ifrågasatte era ”hjältinnor”. Nu ser ni själva vilken skit allt var, dock alldeles för sent. Du Camilla satte upp någon uthägningsblogg med Cissi utan att blinka, det är ni som varit helt trollbundna och blinda och det är dags att be om ursäkt till alla män och speciellt alla vita män som det inte är några problem att klumpa ihop och skriva rasistiska fördomar om… Bara be om ursäkt och säga att vi hade rätt hela tiden.

  Svara

   Andas!

   Svara

   Greta styrd av Soros 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

   Svara

   ”Hata på” är inte korrekt svenska.

   Svara

  Linnea är säkert en plagiatör av rang och har väl aldrig tänkt en originell tanke i sitt liv, men kom igen, att ge snuskgubbar svar på tal är liksom inte särskilt unikt, det är nästan en etablerad genre. Så just här känns det löjligt att sägs att hon kopierat någons konceptet.

  Svara

   Ja det var väl hennes krönika/krönikor i Aftonbladet som också var plagiat

   Svara

   Hon spelar också på mäns bekräftelse i sin feminism, ”jag äääälskar määän”

   Svara

  Vad håller gardet på med – de lägger upp inlägg angående kvinnor som blivit hotade att bli anmälda för förtal av diverse män. Men de förklarar inte att det inte fungerar så? Nej mannen kan INTE anmäla dig för förtal för att du pratat med soc/sjukvård/en vän. Varför förklarar och tydliggör de inte detta!? Det är endast tomma hot. Vill gardet skrämma kvinnor eller vill de göra kvinnor starkare och säkrare på sina rättigheter!? Jag fattar inte!!! Som grädde på moset har de låst kommentarerna så att man inte kan gå in och förklara detta. 🤦🏼‍♀️

  Svara

   Det verkar ju som att dom vill att folk ska skriva till dom typ ”jag har blivit utsatt för övergrepp men vågar inte anmäla pga förtal”. Så kan Cissi också i godan ro fortsätta påstå att hon står åtalad för förtal pga att hon ”bara” berättat vem som gjort vad mot henne.
   Gardet gör absolut ingen nytta här, om något så gör de bara saker värre.

   Svara

   De livnär sig på narrativet att alla män är livsfarliga och oavbrutet ägnar sig åt att förtrycka alla kvinnor de kommer i kontakt med.
   De har inga som helst fakta kring hur vanligt det är med hot om anmälan, de slänger upp några obekräftade anekdoter som ska styrka deras tes.
   De är till syvende och sist bidragsentreprenörer som försöker hålla sig relevanta genom slirande på sanningen och lösa rykten längs en trendig ideologi för att kunna mjölka skattebetalarna på pengar.

   Svara

    ”Bidragsentreprenör” = bästa nya ordet!

    Svara

  Du är väldigt absolut i dina asikter, och med din plattform skulle jag rekommendera att kanske vara lite mer tveksam innan du dömer eller försvarar. Du kan ha fel, det har ju hänt förr.

  Svara

   Hear hear, skulle där stå. 🙂

   Svara

  Hon är dessutom ambassadör för Kvinna till kvinna. Jag undrar hur organisationen ställer sig till henne nu? Ta Katarina Wennstam istället. Betydligt mer genuin.

  Svara

   De har även samarbetat med Alexandra Pascalidou.

   Svara

  Det börjar bli väl många kvinnliga ”förebilder” som avslöjats som plagiatörer: Pascalidou, Pingis, Victoria Kawesa och nu LC. Pinsamt!

  Svara

   ja feminismen har nog haft fel hela tiden, kvinnor ÄR sämst och män bäst. så är det! svart på vitt!

   Svara

    Moget svar. Det var inte det jag skrev, och det vet du. Det kanske helt enkelt är dags att ställa högre krav på våra förebilder än ett snärtigt insta-konto och en tokrolig frisyr.

    Svara

    Kvinnor som argumenterar på ditt vis sänker saken helt på egen hand och har stor del i varför många himlar med ögonen när feminism kommer på tal. Som kvinna vill jag inte alls klumpas ihop med någon av alla de offerkoftor som har tagit på sig rollen som någon sorts kvinnospråkrör.

    Svara

  Camilla, med tanke på vad som kommit fram kring Linnéa, särskilt gällande hennes berättelser och plagiatet av Aftonbladet-krönikan, kanske du kan ändra lite i presentationen av hennes kategori här på Bloggbevakning? Förstår att den skrevs innan den senaste tidens granskning och kritik, men nu blir det ju mer tveksamt att t.ex. kalla henne en ”duktig samhällsdebattör”.

  Svara

  Men orka hacka på Linnea hela tiden. Först ska vi hylla en kvinna som gör något positivt för kvinnokampen. Vi ska hylla den kvinnan så till skyarna att vi nästan helgonförklarar henne. Sen ska vi ”komma på” henne, att hon har en annan agenda, att hon inte sagt allt med egna ord, att hon inte var så helig så som vi gjort henne till. Då ska hon sänkas, hårt. Vi ska omintetgöra henne totalt. Hon ska inte tro att hon kan lura oss, vi ska minsann visa henne att hon inte alls är ett helgon. Snark!!! Varför ska detta tillvägagångssätt användas av ”mobben” på sociala medier, gång på gång?

  Svara

   Jag har då aldrig helgonförklarat henne. Tvärtom. Det är väldigt många redan från start misstänkt Linnea som en lögnare. För många är det som står i artikeln ingenting nytt och äntligen har hon avslöjats. Ja, man kanske kan kalla det mobb men jag blir förbannad när skattepengar går till att bekosta Linnea Claesons föreläsningar. Och hon har tjänat stora pengar på dessa föreläsningar och har sedan mage att i intervjuer säga att det inte är särskilt lönsamt att vara aktivist. Av alla yrken utbildar hon sig dessutom till jurist.

   Svara

   För att det är lättare för mobben att sänka helgonet än att granska sig själva. Det var ni som trodde på och hyllade Linnea, Cissi m.fl som möjliggjorde denna ”kultkultur” kring dessa bedragare, så skammen ligger lika mycket hos er som hos dem.

   Svara

    Obs. För att förtydliga: Med ”ni” och ”er” syftar jag inte just på dig som skrivit kommentaren jag svarade på, utan bara just på dem som hejade på dessa bedragare.

    Svara

     Jag tror faktiskt mobben består av just människor som misstänkt Linnea från början. Åter igen. Dessa misstankar har funnits länge.

     Svara

      Exakt. Vi är många som noterat hur hon snor små citat, översärter dem och sätter sin signatur under.

      Svara

  LC startade assholes strax efter bye Felipe på Instagram tog fart. Hon gillar de på FB och har använt flera av deras bilder.

  Svara

  Folk inspireras hela tiden och tar även efter andra människors beteenden, stilar, uttryck, åsikter osv.
  Känner mest ledsamhet över att det läggs så här mycket fokus på en människa som behöver allt annat än uppmärksamhet. Vi vet nu att hennes trovärdhet är minimal och att hon är en fruktansvärd person som ljugit om detta, låt oss gå vidare.

  Var är granskningarna av dessa mäktiga män som får bete sig, utnyttja sina maktpositioner och förstöra folks liv utan konsekvenser? Utan tusentals kommentarer, printscreens på gamla tweets och citat, podavsnitt, folk som ställer dem mot väggen, hat, påståenden, rykten, långa blogginlägg med sammanfattningar, instagraminlägg med folks åsikter om personen…

  Jag förstår granskningarna, men när granskningarna kommer till det här? Nej.

  Svara

   Ja, var är granskningarna? Borde inte dessa feministikoner ägna sig åt det i stället för att bråka på Instagram?

   Svara

  Linnea är ett jäkla as! Hon förstör för feminismen och Riktiga övergrepp. Tycker att Elaine och Patrik sjöberg gav klockrent svar till Linnea. Hon är fälld för plagiat och får fortsätta att skriva på Aftonbladet! Fatta vilken sjuk självbild linnea måste ha…..

  Svara

  Det är jättelätt för dig Linnea Claesson att visa för hela världen att du INTE har fejkat.

  1) Ring upp en journalist och säg att du vill bemöta kritiken om fejkade meddelanden, bjud in till en intervju

  2) Sätt dig med journalisten och visa upp ett urval på 50-100 meddelanden som du har fått skickade till dig via olika kanaler, tillsammans med dina svar, och låt journalisten verifiera att det ser ut som att meddelandena har kommit från riktiga profiler, samt att datumen ’makes sense’ givet vilken tidpunkt du publicerade konversationerna på insta/twitter/annorstädes

  3) Journalisten kan skriva en artikel om att hen har fått kontrollera X meddelanden och att det visat sig att de kommer från riktiga personer, t ex ”25-årig man hemmahörande i Göteborgsområdet skrev XYZ”, etc etc. Självklart utan att hänga ut privatpersoner med namn

  4) Problem solved och allt är back to normal! Du har dessutom fått ”sätta dit” alla kritiker (e.g. Haveristerna) ordentligt!

  Punkt 2-4 förutsätter dock att meddelandena och konversationerna inte är fejkade, såklart.

  Svara

  Bra Gräv!
  Har albertsson rent utav skrivit cleassons texter hon lägger upp på instagram kanske? Känner de 2 varandra? Någon som vet?

  Svara

   Sorry Jerry, men hade jag skrivit hennes svar hade dom varit mycket roligare.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.