Marcelo Pena vinner Paradise Hotel 2019 och en halv miljon kronor

Efter att ha tampats med Adam och Helen om segern i Paradise Hotel så var det Marcelo och Erica som korades till det segrande paret.
Vad Erica inte visste var att Marcelo lovat sin parhäst Jesper att dela vinstsumman med honom, så när 500 000 kr låg på bordet så kastade han kulan i marken och Erica fick gå tomhänt ur den här finalen.

Så Marcelo fick in en halv miljon kronor på kontot?
Då är det väl på tiden att han betalar tillbaka det lån Annica Englund gav honom så att han skulle kunna köpa sig en lägenhet.
Annars är alltid ett brev från kronofogden en kul julklapp att få så här i slutet av året, eller hur? 😉

Se Marcelos kula krossas mot marken i filmen är under:

Finalen av Paradise Hotel sänds idag på Viafree och TV3.

156 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Alla säger att den här säsongen av PH har varit den bästa någonsin osvosv, men jag kan verkligen inte hålla med. Tycker det är skamligt att produktionen låter deltagare som betett sig vidrigt i tidigare säsonger komma tillbaka + att de låter deltagare som beter sig vidrigt stanna. Att uppmuntra och romantisera det beteende som både Jesper och Marcelo haft i år är heeeeelt sjukt. Som skapare av program måste man fan kunna ta ansvar för sådant och vilka signaler det sänder ut till den unga målgruppen.

  Sedan att det är så jävla tröttsamt att se samma trötta, tråkiga karaktärer i säsong efter säsong (och i alla andra dokusåpor) är ju också en bidragande orsak till att säsongen sugit. Jag är en PH-älskare i grunden, men om inte produktionen skärper sig med castingen (både i bemärkelsen att inte ta in människor som inte kan bete sig och gamla deltagare som känner varandra osv) kommer jag inte kolla på nästa säsong 🙂

  Rant over. Nu ska jag sova!

  Svara

   vilka säger att det är bästa säsongen någonsin? det är ju helt klart sämsta. förra var myyyycket bättre.

   Svara

    Jäääääättemånga säger det. Alltså verkligen hur många som helst. Och ja, håller med. Förra säsongen var riktigt bra.

    Svara

     Va?? Inte hört en enda som sagt att det varit en bra säsong i år. Däremot hört/läst massor som tyckt att det varit en ovanligt dålig säsong.

     Svara

      Men snälla. Gå in på twitter, instagram, där folk faktiskt aktivt diskuterar PH – inte bloggbevaknings kommentarsfält, där folk bara är bittra och antagligen inte ens kollar på skiten 😂

      Tycker personligen säsongen var kass pga det är så tydligt att produktionen och Jesper/Marcelo har haft någon slags deal att de ska ha garanterat finalplats, MEN de som faktiskt hänger med i svängarna vet att mååååååååånga säger att detta är den ”bästa säsongen”. Men du måste inte hålla med 😘

      Svara

       Jag har uppfattat det som att alla tyckte de var en rolig säsong första tre veckorna med allt drama mellan Marcelo, Josie och Camilla. Sen blev allt för genomskinligt gällande riggade tävlingar och för mycket produktionsstyrning. Samt att alla tröttnade på att allt handlade om Marcelo hela tiden. Ingen vecka blev ju spännande då det var avgjort hela tiden att allt skulle gå enligt Jesper och Marcelos vilja typ.

       Svara

   Jag har bara hört negativt om den här säsongen. Att den är riggad och tråkig. Att den var riggad märktes ju typ andra veckan eller nåt.

   Svara

   Det är väl INGEN som säger att den varit den bästa??? Tvärtom, alla säger att den är tråkig, uppgjord, pinsam osv. Var är alla de människor som säger att det är ”bästa”? Har aldrig träffat någon eller läst något om det någonstans förutom här, nu. Har tvärtom läst riggad osv. Falskast vinner, att svika o hugga varandra i ryggen lönar sig, ljug, ljug, ljug verkar vara mottot. Kanske ska titta på något annat program….

   Svara

    Såklart finns det många som tycker det?
    Tycker absolut detta var en av de bättre. Har Marcelo och Jesper varit lite grisiga? ABSOLUT, men snälla… det har fan varit underhållning på hög nivå. Och folk gnäller så jävla mycket över hur falska alla är blablabla men det är ett jävla spel, ett tv-program, underhållning.

    Herregud, folk tar Paradise hotel och andra dokusåpor på alldeles för stort allvar.

    Svara

     Tycker inte det varit ett dugg underhållande. Hade kanske kunnat vara det om inte hela programmet klippts till att handlar om hur Marcelo manipulerar och är vidrig mot alla tjejer. Ser absolut inget underhållningsvärde i att se människor bli sårade, utnyttjade och överkörda på det sättet. Att försvara det beteendet bara för att det är tv är helt sjukt i min bok.

     Svara

      Nähä, tråkigt för dig då men bara för inte du tycker något är underhållande så betyder inte det att alla tycker likadant som dig.

      Det har alltid förekommit att folk blir sårade, utnyttjade, överkörda i Paradise Hotel.
      Det är som sagt…… Paradise hotel.

      Svara

       Det är ju den typen av sviniga ungar som söker till detta program.

       Svara

      Var ligger underhållsvärdet i PH över huvud taget? Vad får man ut av det? Förklara för någon som inte är -25 med stämpelkort hos tatuerare/fillers/silikon.

      Svara

       Jag är 30+, inga tatueringar eller skönhetsingrepp och jobbar på universitet. Jag tittar på ph av ungefär samma anledning som jag läser den här bloggen.. enkel underhållning som inte kräver någon som helst ansträngning från min sida. Slötid i soffan helt enkelt. Däremellan ser jag ibland en dokumentär eller film, läser en bok och lyssnar på en podd.

       Svara

       Ja alltså jag håller med. Svårt att ta folk på allvar som kollar på ph..

       Svara

        Håller med. Att se det som underhållning när självgoda killar o tjejer super skallen ur led och förväntas grovhångla och ha sex för att sen bli förnedrade när dom ska visa sina ”kunskaper”.
        Dom förvränger sina ansikten och kroppar, så endast den egna gruppen tycker det är snyggt.
        Jag blir mörkrädd över deras inställning till livet, till andra människor.
        Sluta visa dessa dysfunktionella människor på TV.

        Svara

      Fast jag håller inte med. De är så fruktansvärt omogna och patetiska så man klarar inte av dem. Speciellt Jesper. så de har verkligen inte underhållit, snarare skapat irritation

      Svara

    Men shit, chilla. På samma sätt som du ”aldrig träffat någon eller läst något om det någonstans förutom här, nu” så har jag både träffat och läst om det. I kommentarsfältet på den här bloggen har det kommit upp ett par gånger. Det är MÅNGA som sagt att det här är den bästa säsongen någonsin för att det hänt så mycket osv. Så droppa attityden, snälla.

    Svara

     😂

     Svara

      Älskar popcorn och detta kommentarsfält ibland

      Svara

     Anonym 00:00 (passande nick!) blev du kränkt för att någon sågade ditt favoritprogram, det enda med deltagare du kan identifiera dig intellektuellt? Gråt inte, titta du om du vill men inse att alla inte är lika lättroade/lättkränkta/intellektuellt challenged/uttråkade som du är!

     Svara

   Jag tycker verkligen också att Marcelo o Jesper är vidriga kill-typer. Men är det verkligen produktionens ansvar att gå in o peta när det gäller moral? Dom är ju vuxna människor allihop. Förstår absolut att de avbryter slagsmål eller andra saker som är rent brottsligt. Men att personer beter sig som svin blir ju konstigt om de går in o ändrar på. Då blir det ju helt plötsligt regisserat.

   Svara

  Från en tant som aldrig sett pH. Vi kan enas om att det här programmet gjort sitt va?

  Svara

   Fast har du aldrig sett ph kan vi enas om att du inte behöver ha en åsikt om detta va? 🙂

   Svara

    Man behöver inte ha sett programmet för att tycka att det är skit. Att sånt ens får sändas är skamligt.

    Svara

  Så intressant.

  Svara

  Men ewwwwww!

  Svara

  Hon borde ha skickat kronofogden på honom för lääänge sen! Men bättre sent än aldrig 🙂

  Dåligt upplägg av programmet då folk inte röstar på dom som dom gillar utan på dom som de bedömer som mest opålitliga (= som de trot kommer kasta kulan). Hoppas på annat upplägg nästa säsong.

  All heder åt Adam och Helen dock, dom har visat att man kan ta sig till final utan att manipulera, ljuga och köra falskspel som Marcelo.

  Svara

  Usch. Bara usch.

  Svara

  Annica hade ju redan spolat (och du genom att lägga upp hennes story här) att Marcello kunde betala tillbaka NÄR han vinner…så jag fattade det redan då.

  Svara

   Funnits ute i etern sedan första veckan att Marcelo kastar kulan på Erica på 500k.

   Svara

    Jo men alla kanske inte aktivt försöker kolla upp vem som kommer vinna utan faktiskt försöker hålla sig borta från potentiella källor som kan ”råka” avslöja. Trodde väl inte direkt CC skulle vara den som spred vinnaren vidare, oavsett källa för henne eller hur så var det ju tydligt ….

    Svara

     Jag har inte aktivt letat upp det, det har stått lite överallt i kommentarsfält/på forum osv. Det har till och med stått i kommentarerna på inlägg här som typ handlat om Marcelo, på Öppet Spår osv. I dagens sociala medier-klimat går det inte att hålla sådana saker hemliga tyvärr och man får bara acceptera att det finns en risk att bli spoilad.

     Svara

     Jag följde inte ens ph i år fram tills nyligen och till och med jag visste att det var riggat för att Marcelo skulle vinna. Hur har ni lyckats undvika det?

     Svara

   Så dåligt gjort av Annica att spoila det, och att sprida det vidare här, för det var ju här man såg det. Inte hört det ute i etern tidigare.

   Svara

    Fast det gjorde hon ju inte….hon skrev att om han nu vinner så kunde han ju betala tillbaka pengarna han var skyldig…hon skrev inte ”att” han vinner…

    Svara

  Sämsta jävla säsongen, allt kändes uppgjort från start. Sorry men vidrig säsong

  Svara

   Hur faaaaan tänkte Fimpen? Sjukt! Detta har fått mig att aldrig vilja se PH igen, uuuusch! Adam är lätt den bästa ph-deltagaren genom tiderna.

   Svara

    Han och Johan i säsong 5 (eller var det säsong 6…?) är mina favoriter och skulle vilja se dom i samma säsong. Tror de skulle bli ett bra team.

    Svara

     Adam alltså, inte fimpen…

     Svara

     same!!!!!

     Svara

     Men JA. Johan <3 o adam såklart. Lite samma typ av kille ju, så rätt tydligt vad vi gillar 😂😂😂

     Svara

      Ja de verkar så snälla. Och omgivna av de övriga framstår de inte helt tomma i huvudet heller.

      Svara

    Fimpen tänkte som så att han och de övriga deltagarna skulle få lite pengar för han trodde att M och E skulle kasta kulan, fast på en lägre summa, och då skulle de övriga få dela på resterande pengar. Han trodde nog inte att H eller A skulle kasta kulan utan dela på pengarna. Eller så tänkte han inte alls… Adam så fin kille, värdig vinnare men på ett sätt var ju Marcelo också värdig vinnare måste jag säga, Erika var ju ingen värdig vinnare så inte helt fel att hon blev utan pengar tycker jag. Det var ändå lite kul och coolt av Marcelo haha.

    Svara

     Varför är inte Erika väldig vinnare?

     Svara

     Det verkade mer som att han blivit övertalad att rösta som han gjorde. Förklaringen kändes inte äkta eller trovärdig. Syntes ju att han ångrade sig direkt med.

     Svara

     Allt det du skriver 23.57 framkom ju i programmet.
     Frågan var väl mer, hur j-a korkad man får vara?

     Svara

  Tack för den spoilern…………………

  Svara

   Ja, helt värdelöst upplägg att inte ens varna först.. tack

   Svara

   ja vafan.. hade inte hunnit se avsnittet

   Svara

   Håller med…. blev fett besviken! Jobbade så hade inte möjlighet att se när det släpptes men gick in här för att läsa lite mellan kunder och möts av detta:( hon kunde väntat tills imorgon iallafall

   Svara

    Men vad förväntar ni er? Undvik social media som oss andra som inte hade möjlighet att se när programmet sändes.

    Svara

    Då kunde du undvikit den här bloggen. Skyll dig själv.

    Svara

    Vad jobbar du med? 🙈

    Svara

    Vadå spoiler, avsnittet har ju släppts. Så då är det ju ute i vilket fall som helst. Det är ju inte direkt så att det avslöjades innan finalavsnittet släpptes. Herregud, det är en realityserie. Världen går liksom inte under för att man får veta vem som vunnit innan man sett avsnittet.

    Svara

     När avsnittet är släppt, med råge, så man la känna förvänta sig spoilers. 😂🤪

     Svara

   Håller med…

   Svara

   Ja precis…..viafree hade problem med att få programmet att funka igår kväll när det släpptes så hann inte se det….. skit stil att spoila utan förvarning

   Svara

    Spoilers är att avslöja någonting innan det hänt/visats etc…i detta fall så är finalen redan sänd och därmed kan ingenting spoilas…har ni missat programmet så är det ingen annans fel.

    Svara

   Jag kan hålla med om att Camilla borde ha skrivit spoiler i titeln MEN, vill man så gärna se finalen själv utan att spoilas så får man faktiskt ignorera alla typer av sociala medier tills man har sett avsnittet då finalavsnittet ofta får stor publicitet.

   Svara

   Läs inte en blogg om influencers dagen efter avslutningen av detta program sändes? Som att gå in på aftonbladet dagen efter lets dance finalen och sen tjura ihop.

   Svara

    Exakt! Man måste tänka lite själv.

    Svara

  äckligaste programmet o äckligste människan

  Svara

  Du kanske kunde döpt inlägget till något annat istället för att spoila för alla som Prenumererar på din blogg? Många som kollar via Viafree & Viaplay där avsnittet var sent. Jättekul att få notis om att Marcelo vinner när man inte ens kommit till vem som kommer stå i kulcermonin.

  Svara

   Men böla

   Svara

   Notis? Från denna bloggen? 🤔

   Följer du CC så spoilades det ju redan för flera dagar sen.

   Svara

  Ja Annica avslöjade ju det tyvärr på sin instagram häromdagen, hon skrev ju att Marcelo kommer vinna så det visste man ju, onödigt gjort av henne. Och ja hon skrev det där om lånade pengar också så det var ju inget du avslöjat men du har nog missförstått något – för vad har kronofogden med ett privat lån att göra? – ingenting och inte du heller. Fattar för övrigt inte hur du orkar med att skriva alla dessa inlägg, man hinner ju inte läsa alla, tagga ner lite är mitt råd, minska ner lite inte minst för din egen skull. Smart av Marcelo där men Adam var ju en sån värdig vinnare också alltså vilken fin kille han verkar vara. Att han ändå kramade Fimpen efter det sveket… och de som ville ha pengar och svek fick stå där med lång näsa och utan pengar, så kan det gå.

  Svara

   Man vänder sig till kronofogden för att få tillbaka för privata lån…

   Svara

   Från kronofogden: ”För de allra flesta skulder mellan privatpersoner eller företag kan du använda betalningsföreläggande. Till exempel vid köp av varor eller tjänster eller om du lånat ut pengar.” Gå gärna in och läs själv, kan vara bra för allmänbildningen om inte annat: https://kronofogden.se/Ansokaombetalningsforelaggande.html

   Svara

   Blev så jävla besviken på Annica! Omoget och taskigt att avslöja för oss alla som hållit sig borta från spoilers och faktiskt följt programmet. Idiotiskt.

   Svara

    Hade kanske varit bra att tänka till då, och inte gå in på vare sig Annicas eller Marcelos sociala medier?

    Svara

  Fast ni som säger ”spoiler”, detta var ju uppgjort från första början? Och då följer jag inte ens PH denna säsongen.

  Svara

   Så du menar att Fimpen hade kontrakt på att rösta på Marcelo, eller hur kan det vara uppgjort?

   Svara

    Marcelo skulle vinna, det hade produktionen redan bestämt innan. Så röstningen var såklart styrd till Marcelos fördel.

    Svara

     Vadå har de alltså gjort en uppgörelse med honom att han ska få vinna om han är med? Lovade de honom att han skulle få vinna för att få med honom i programmet? Är det sant verkligen?!

     Svara

      ja det har väl vart ganska solklart genom hela säsongen. precis ALLT har varit styrt åt Marcelos och Jespers fördel. Alla brev, all makt, alla twister… allting! Fett tråkig säsong,

      Svara

     Nej det var det inte din jävla pajas

     Svara

   Ja ingen kan väl vara förvånad?

   Svara

   Kanske folk som undviker att kolla upp vem som ska vinna & bara kollar? Klart det är spoil när man får notis från Cams blogg att Marcelo vinner…

   Svara

    Det är ju du själv som valt att få notis?
    Varför behöver man det liksom?
    Och du hade ingen aaaaaaning att den notisen skulle komma?
    Ingen tanke alls på det?

    Svara

   Men snälla, vadå uppgjort från första början!? Nej. Alltså dumskallarna härinne, många med foliehatt härinne… 🤦‍ och de sprider sig… 😱

   Svara

    😅😅 har du ens sett ph i år?? Självklart var det uppgjort. Krävs ingen rymdforskare för att förstå det.

    Svara

     Det har varit mer eller mindre uppgjort alla år. Samma person åker ut och kommer tillbaka flertalet gånger innan de till slut vinner. De som hållit sig kvar hela tävlingen förlorar. Det är uppgjort

     Svara

  Varför är Marcelo vidrig? Han är karismatisk och använder sitt charmkapital för att komma långt i en – guess what – tävling. Varför skulle det vara värre än exempelvis någon som hugger andra i ryggen? Marcelo har inte huggit någon, snarare runnit genom säsongen utan att behöva ta ett enda val. Tycker det var en uppvisning i sann spelanda, om än en kontroversiell sådan.

  Tjejer är INTE självutplånande offer varenda sekund på dygnet, Självrespekt och självtillit är key och detta lyckades bara Helen och Jennifer uppvisa i år.
  Hata på castingansvariga som rekryterade så löjligt jagsvaga tjejer istället.

  Svara

   Men snälla. Han använder sin ”karisma” och ”charmkapital” som du kallar det för att MANIPULERA tjejerna att göra som han vill. Han vet EXAKT vad han ska säga för att de ska falla för honom, och när/om de börjar tvivla på honom vet han EXAKT vad han ska säga och göra för att de ska komma tillbaka. Och så har han gjort med fem-sex tjejer genom hela säsongen. Om man inte förstår det vidriga med detta, och att han visar tendenser som liknar de som kvinnomisshandlare ofta besitter, så bör man tänka igenom sina egna värderingar.

   Oavsett hur mycket spel det än är så är det fortfarande riktiga människor och känslor, och att skylla på det för att slippa ta ansvar för sina handlingar är riktigt vidrigt.

   Svara

    Jaha?. Jag förnekar inte att han manipulerar – jag hävdar bara min åsikt vilken är att manipulation Är en del av spelet. Lägger man sitt hjärta i ett kanal3-program och litar förutsättningslöst på en snubbe som gjort sig känd för att bete sig på ett visst sätt så känner åtminstone inte jag någon empati. Därför är Marcelo en rättmätig vinnare 🙃

    Svara

     Classic victim blaming.

     Svara

      Victim 😂😂 vem är offer menar du?

      Svara

      Men HAHAHAHAHA lägg av.
      Victimblaming? Och du jämför han med kvinnomisshandlare?

      Fy fan va töntiga ni är.
      DET ÄR ETT JÄVLA SPEL.
      HUR ORKAR NI.

      Svara

       Det är inget spel när han beter sig likadant på utsidan.

       Svara

        Vad spelar det för roll? Haha ni är ju fan patetiska på hög nivå.

        Svara

         Uppenbart att du saknar någon spärr som tycker det är okej att bete sig på det sättet. Tråkigt för dig.

         Svara

          Hahaha jag tar liksom inte ett jävla tv-program på så jävla stort allvar.
          Jag fattar liksom att det är ett spel.
          Sen att han kanske är gris i verkliga livet också, det är fortfarande ingenting jag bryr mig om.
          Han gör tv, sen om man tycker det är bra eller dåligt spelar ingen roll för det engagerar uppenbarligen.
          Det är liksom hela poängen med tv-programmet.
          TVIVEL
          SVEK
          SEX
          KÄRLEK
          TÅRAR

          Svara

          Om ”spärren” du refererar till betyder att man automatiskt anser varenda tjej vara ett jagsvagt lealöst offer så är jag glad över att ha fötts utan den ❤️

          Svara

        Och hur fan vet du det? Helt seriöst nu – VAD vet du om Marcelos privatliv? Han lämnade Nina för att han inte var kär längre. Är det också ett brott enligt feminismen, lika illa som att säga att Marcelo spelade bra?

        Svara

         VAD vet du om vad JAG vet? Har inte ens nämnt hans relation till Nina, din pajas.

         Svara

          😂 jag frågade ju för att jag inte vet din tokstolle

          Svara

     Håller med…! Lever man inte under en sten så vet man att Paradise Hotel är en tävling om pengar, där man kan lyckas vinna genom att bonda med flest antal av motsatt kön och att bygga relationer. Det var enbart tråkigt av produktionen att inte ta in lite fler tjejer som Helen och Jennifer, som inte bara var där inne för att falla för killar utan också för att ha kul och att TÄVLA!

     Grattis Marcelo, du är som gjord för PH och förtjänar vinsten. Hur väl dessa egenskaper kan/bör utnyttjas i det VERKLIGA livet har ju inget med saken att göra 😂😂

     Svara

     Det handlade om att du ifrågasatte om Marcelo är vidrig.
     Och ja, Marcelo är en vidrig människa.

     Svara

   En tävling, ja. Som det helt uppenbart går att vinna fast man är en ”Good guy” om vi ser på tidigare säsonger med Mos tex. Men, just ja, denna gången var det inte en ”tävling” på det sättet eller? Fanns väl väldigt många tecken på att det hela var riggat? Just detta att nästan enbart lättmanipulerade tjejer castades är väl även det ett tecken på vem man har lovat vinst. Kändes aldrig någonsin spännande, bara avskyvärt att vidrigt beteende belönades gång på gång på gång. Lögner, falskhet osv. Men vad trevligt att det är detta som pumpas ut till ungdomar att se och lära av…………

   Svara

    De försökte inte ens dölja att alla twistar var till hans fördel heller. Så fort det gick liiite dåligt kom en ny twist till hans fördel.

    Svara

     Okej fair shot men är även DET Marcelos fel? Du menar att han, som den manipulative, kvinnomisshandlare han är (lol) så lyckades han charma produktionen också? Är dom också en bunt offer? Victim blaming även där kanske? Tackars

     Svara

      Hahahaha eller hur
      Så jävla synd om alla kring Marcelo
      Alla helt oförmögna att ta hand om sig själva, bara lättmanipulerade och offer :’((((

      vem fan trycker ned vilka här egentligen
      ”GiiRrLllPoWeeR”

      Svara

      Eh… nej det har jag verkligen inte sagt..

      Svara

      Meeen Alicia….så klart fanns det olika planer för att hålla M kvar och låta honom vinna.

      Svara

    Hahaha alltså?!
    Ni som är så jävla anti Marcelo och att han är så jävla vidrig som bara manipulerar. Vad rättfärdigar då erat snack att ni hela tiden och trycker ned tjejerna konstant? Vem fan är ni att snacka då? Håll käften bara.

    Svara

     Du borde överväga en retorikkurs, för allas skull.

     Svara

    Jag tänker att det nog inte är så lätt att casta starka/smarta tjejer.
    Finns nog inte så många såna som söker.

    Svara

  Ja inte trodde jag han skulle vinna. Det känns uppgjort för många såg inte så nervösa ut. varför lånade annica ut pengarna nu när hon dissar honom.

  Svara

  Lite OT fast ändå relaterat till PH:

  Anna och Kristian är de absolut sämsta i Ö-kändisvärlden på att ta kritik. De är fan sämre än Hannalicious och Lojsan till och med, och då är det illa. Folk kommer med förslag på förbättringar på deras reaktionsklipp och de svarar med att först vara nedlåtande i kommentarsfältet och sedan radera alla kritiska kommentarer. Så det är ”ÄLSKAR ER <3" samt deras svar "FINASTE DU <3" kvar bara.

  Varför håller man på med sociala medier osv om man inte kan ta att få (önskad som oönskad) feedback? Som dessutom är konstruktiv och skriven för att de ska kunna förbättra sitt content så att man ska vilja kolla på deras videos?

  Svara

   Skrev en kommentar och frågade varför de raderar kommentarer. Kommentaren försvann på 10 minuter. HaHaHaHa.

   Svara

   Ja, ellerhur! Just pga det sluta jag kolla deras klipp. Passivt aggressiva hela tiden, och lyssnar inte på om nån kommer med råd eller tips på förbättring. De har nåt att fundera på den dagen ingen kollar på dom längre, vad som gick snett.. Plus att jag fick avsmak många gånger hur dom reagera på folk, hur människor som betett sig som vider höll dom om ryggen och vice versa. Kristian har ändrats så mycket sen han träffa Anna! Så synd.

   Svara

    Håller med. Det enda de har som folk faktiskt kollar på är PH-klippen, att de inte tar vara på den kritik och feedback de får är helt otroligt. Hade de varit lite mer ödmjuka hade man kanske till och med kunnat tänka sig att kolla på några andra av deras videos, men deras attityd ger avsmak. De verkar vara 0% måna om sina varumärken och sina tittare. Är ju endast de själva som kommer lida av det i slutändan, kanske dags för dem att inse det nu.

    Svara

   Bara för man håller på med sociala media måste man inte ta skit, väljer man att radera alla negativa kommentarer och bara behålla dem positiva är det väl deras val?
   och ditt val om du vill titta på dem eller ej?
   jag har bara kollat på deras reaktions videos på PH, annars kollar jag aldrig på deras videor då det inte intresserar mig…

   Svara

    Fast de har inte fått skit. Några skrev saker om Lojsan och Buster som jag är helt med att de plockade bort. Men de kommentarer de raderat har varit konstruktiv kritik om kvalitén på deras videos, som de valde att ge nedlåtande och dryga svar på, samt ifrågasättanden om varför de inte bemöter kritik istället för att bara stoppa huvudet i sanden. Vill man framstå som trovärdig ska man kunna bemöta kritik och behandla sina följare på ett bra sätt – de gör inget av det i nuläget.
    Vad ”ditt val om du vill titta på dem eller ej” har med saken att göra förstår jag inte.

    Svara

  Så produktionsstyrt att det är pinsamt??

  Svara

   Ja det blev riktigt löjligt till slut

   Svara

   Och om det var det?
   Detta har ju fått tittarna engagerat sig något enormt denna säsong och ni som skriker riggat skapar ju bara mer PR.

   Svara

   Det är inte OS? Det är en realityserie där produktionen skapar programmet för… annars skulle det bara vara några personer i ett hus? Ingen har påstått att Paradise Hotel ska vara någon form av rättvis tävling.

   Svara

  Tråkigaste finalen någonsin! Så tydligt uppgjort och riggat av produktionen.

  Svara

  Hahahahahha fan va patetiska alla är som tar Paradise hotel på så jävla stort allvar

  Det är ett jävla SPEL.
  Underhållning.
  Ett TV FUCKING PROGRAM
  Meningen med programmet är att ta sig till finalen och under tiden kommer det vara tvivel och svek, det är liksom hela upplägget om folk inte har fattat det.
  Personligen tycker jag Adam och Helen skulle vinna men Marcelo och Jesper spelade spelet och därför tog de sig dit, visst fan kan man tycka att de fick fördelar blablablabla men de fick BETALT för att medverka i år igen = dra mer tittare, tror ni produktionen då vill att de ska bli utskickade första veckorna? Knappast.
  De gör tv. Och det är poängen.

  Svara

   och sluta grina, Adam kommer vara med i kommande säsong.
   Undra om folk kommer ropa ”RIIGGGAAAAT” då också?

   Svara

    Hur vet du att Adam kommer vara med i kommande säsong?

    Svara

     Jag vet det.
     Han är dessutom är den nya favoriten och det drar tittare.

     Svara

   Precis som du säger så ska det vara UNDERHÅLLNING. Vilket många inte tycker att det var i år eftersom produktionen blandade sig i för mycket till Marcelos och Jespers fördel. Det spelar ingen roll vem som får alla fördelar, ger man alla fördelar till ena sidan blir det tråkigt att titta på.

   Svara

  M är ett jävla as och så är det med det.

  Svara

  Det stärker defitnivt uppfattningen om att det är riggat att de låter två bästa vänner vara med som kan lägga upp strategier innan och bestämma att de ska dela på pengarna osv. Nästa säsong vill jag inte se något sådant för det ger så sjukt mycket fördelar att det inte blir rättvist för de andra deltagarna.
  Och sen vill jag se större konsekvenser på att dela information om vem som vinner, en riktigt saftig böteslapp. Har varit sjukt tråkigt att i princip hela säsongen veta vem som vinner.

  Svara

  Har läst att Adam, Lukas Holm och Mcuze är och spelar in nästa säsong. Någon som vet mer? Stämmer detta?

  Adam tror jag på åtminstone. Varken Adam eller Marcelo var med på Studio Paradise, men de tog bara upp att Marcelo inte var där.

  Svara

   Studio Paradise är förinspelat för längesen.

   Svara

  Kan vi diskutera varför ej Marcelo eller Adam var med i studio paradise???

  Svara

   Paow är hon oxå i väg ? Tyst på sociala medier ett tag!

   Svara

    Studion är fortfarande förinspelad

    Svara

  Alla hatar på Marcelo, givetvis så är han ett as som manipulerar och utnyttjar tjejerna. Fortfarande så tycker jag att tjejerna Josie, Nina samt Erika alla är elakare personligheter av vad man får se på programmet.

  Svara

  Hur är Paradise Hotel fortfarande relevant?

  Svara

   Fortfarande?

   Svara

    Ja, man tycker ju att trash tv skulle vara utdött redan, men tydligen inte

    Svara

  Jag förstår mig inte på det här programmets ”tävlingsmoment”. Det är ju lite som dokusåpornas wrestling, där hela grejen med att någon ska vinna är fejkad som satan? Produktionen hittar på lite vad som helst som gör att spelreglerna blir orättvisa. Någon åker ut och slängs plötsligt in igen två avsnitt senare, medan någon annan åker ut och försvinner bort i total glömska. Varför det? Nä, det bara är så.

  Svara

  Men VAD FAN, skulle ju se finalen idag (bor utomlands). Du kunde ju varnat för spoiler/PH i rubriken istället för att skrika ut vem som vann… tack för den!

  Svara

   Men LÄS INTE SOCIALA MEDIER DÅ. Inte raketforskning direkt.

   Svara

    Men crap, valde bort alla tidningar osv för att inte få spoilers. Ska BLOGGbevakning bevaka dokusåpor så får hon väl meddela det tycker man.

    Svara

     En hemlighet Mariah, M är väl en bloggare? Som har varit tillsammans med en annan bloggare.

     Svara

  Okej, kan någon snälla förklara för en som aldrig sett detta program vad denna final och boll går ut på? Om man inte slänger bollen får paret pengarna, om man slänger bollen får man alla pengar själv (men nu skulle Marcelo dela med Jesper??)?

  Svara

   – Kastar ingen kulan så får paret dela på 500 000, alltså 250 000 var.
   – Säg att någon kastat kulan på 200 000 så får resterande gamla deltagare dela på 300 000 och partnern till den som kastade kulan går helt lottlös därifrån

   Eftersom Marcelo kastade kulan på 500 000 så får han hela summan själv, men han och Jesper hade kommit överens sedan tidigare att de skulle dela på pengarna, det är inget som är tvunget utan det är Marcelos egna val.

   Svara

    Vilket han tydligen och föga förvånande nu tycks skita i.
    Fin människa den där Marcelo…..

    Svara

  Paow har inte uppdaterat på aslänge. Antar att hon också är och spelar in nya säsongen

  Svara

  Varför var inte alla deltagare med och röstade i finalen? Paolo t ex. Hade det inte blivit mer röster på Adam och Helen om de som åkt ut från ”hans” sida också fick vara med och rösta i slutet?

  Svara

   Riggat

   Svara

   Förmodligen för att det då kunde blivit jämn röstning, då hade båda kunnat stå med 6 deltagare bakom sig. Fast jag håller med om att det är fel och otroligt genomskinligt att hela säsongen varit riggad.
   Då hade det ju varit bättre att produktionen tänkt till från början att det måste finnas ett ojämnt antal deltagare genom säsongen, att de borde tagit in någon mer deltagare. Men då hade det väl blivit ett jävla liv om att det inte var 50/50 tjejer och killar 😛

   Svara

    Det var ju fler som saknades, förutom Paolo. Matilda, Louise, Simon, Samuel t ex

    Svara

     Det är bara de elva sista som åker ut som får vara med i omröstningen; så har det tydligen även varit i tidigare säsonger.

     Svara

  Tack för spoiler, första rubriken i nyhetsflödet. Kompetensen flödar på er redaktion märker jag. Det positiva; kan blocka er från att spoila i framtiden.

  Svara

   Nyfiken fråga: hur länge måste nyhetssidor och bloggar undvika att skriva om ett tv-program som har sänts och således offentliggjort vinnaren? 1 timme, 2 dagar, 1 vecka? Vad är regeln, för det måste ju finnas en regel då flera som vill se avsnittet väljer att läsa bloggar och nyheter innan man faktiskt kollar på avsnittet.

   Svara

    Om man marknadsför sig som BLOGGbevakning så kanske publiken inte väntar sig en spoiler av senaste Bond-filmen, eller senaste avsnittet av Vår tid är nu eller något annat som inte är bloggrelaterat, tex PH. Även om Marcelo och gänget figurerat i sociala media, så är de inte ens ”influencers”. Jag är normalt sett team CamCam men här gjorde hon bort sig.

    Svara

    Och, klart man kan skriva om tv-program och vinnare och vad som, men då får man ju vara tydlig med att det är detta som finns på kanalen. Jag undvek alla svenska dagstidningar mm, gick in på BB eftersom jag tänkte fördriva mig med lite bloggskvaller ist f att få en spoiler. Lite surt att sumpa finalen efter 12 veckor.

    Svara

  Med tanke på att nästan alla deltagare har sagt att Marcelo och Jesper har gått runt och hotat och ”tvingat” deltagarna att rösta enligt deras bestämmelse hade det var intressant att kolla lite närmre på detta. Enligt en del deltagare har det ju sagts att Jesper har rent utav hotat andra deltagare att göra som han vill för annars ska de t.ex. bli utfrysta eller inte få några röster i final osv. Något en del upplevt ”obehagligt”

  Fimpen måste ju även blivit erbjuden en del av pengarna för att rösta på Marcelo och Erica? Något vann han ju säkert på det, kan ingen koll närmre på detta…

  Hade varit intressant med ett inlägg ”blink” ”blink” i hur mycket redaktionen faktiskt lägger sig i. Vilka får hela tiden komma tillbaka under spelets gång och vilka röstas för att åka ut. Aldrig sett en säsong som känns med uppgjord än denna..

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.