Magdalena Graaf är utsläppt från sjukhuset

Efter att ha legat uppkopplad med allsköns kablar och slangar så har Magdalena Graaf äntligen fått lämna Danderyds sjukhus, dit hon åkte efter att hennes hjärta fått frispel och rusat i slag och puls.
Nu är hon utcheckad och upphämtad av Hannah och på väg med flyg för att spela in Skavlan.

Utskriven och glad. Blodtrycket är lågt men stabilt. Isoptin biter bra på mig. Riktigt skönt! Beta funkade inte alls. Olika det där. Fått en remiss till Karolinska för ablation. // Magdalena Graaf

En ablation är en behandlingsmetod mot olika typer av hjärtklappning som enbart används när behandling med läkemedel inte fungerar. Under ingreppet blockeras de elektriska signalerna som orsakar besvären.
Först får man lokalbedövning i ljumsken och sedan för läkaren in tunna sladdar, som kallas behandlingskatetrar, genom ett blodkärl. De placeras rätt i hjärtat med hjälp av röntgenbilder och navigationssystem. Med värme eller kyla genom katetrarna behandlar läkaren det område som orsakar hjärtklappningen, så att hjärtats elektriska signaler blockeras eller leds en annan väg.

Det låter inte så där supermysigt, men med tanke på vad Magdalena gått igenom tidigare i livet så är jag övertygad om att hon snart är tillbaka med ett välklappande hjärta som uppför sig som det ska.

När vi skulle gå igenom pass kontrollen utbrister tull-personalen till Hannah..

-ÅHHH VA KUL ATT DU SKA UT OCH RESA MED DIN MAMMA!

Ehh tack! Haha… BRA början🤣🤣🤣
Kände jag mig lite glad??
Sen blev jag rätt genast skratt-retligt depp.
Kommer ALDRIG mer ha mina neon-rosa-leo-glajjor matchat med en BEKVÄM page igen haha. //Magdalena Graaf

Värre tror jag det blir för henne att komma över att tulltjänstemannen trodde att hon var Hannahs mamma, men ja…hon får skylla på glasögonen.
(Som för övrigt är sjukt snygga, men så är jag lite av en pantertant också.)

Guld, leopard, rosa och rött är mina favoriter och jag inser med ens att jag förvandlats till Janice i Vänner.
Äntligen en stilikon jag kan identifiera mig med till hundra procent! BOOM!

115 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kommentarerna?

  Svara

  Hon är redan tillbaka, i London

  Svara

   tillbaka?

   Svara

  Dåligt med kommentarer så här på morgonen. Eller är det så att jag inte ser dom. Sista skrevs 3.23 i Öppet spår.

  Svara

  Hon är en äkta tuffing hon. Och en riktig snygging.

  Svara

  Rättegången är nu! 😱

  Svara

  Jag hoppas att det är bra med henne, men att hennes hörsnäckor är så trassliga är ju jobbigt att se.

  Svara

  Förmodligen hennes egna piller som får hjärtat att skena.

  Svara

   Precis min tanke

   Svara

    Tullpersonal jobbar inte i passkontroller 🤷🏼‍♀️

    Svara

     Kommentaren hamnade helt fel… Sorry

     Svara

   Varför är det ”förmodligen”?

   Svara

   Nej, hennes hjärtproblem är inget som man kan FÅ bara så där. Det är medfött.

   Svara

    Kan vara så att elektriska felet redan finns där men att läkemedlet triggar.

    Svara

     Så är det. Den felaktiga ”elledningen” finns redan där
     men olika saker kan trigga igång hjärtrusningarna.
     Själv drabbad och jag kunde få det när jag duschade varmt, steg upp hastigt behövdes inte så mycket. Alkohol och kaffe är andra kända faktorer. Så visst funderar man på dessa piller som ska öka ämnesomsättningen, göra en piggare m.m vad de har för inverkan i detta sammanhang.

     Svara

   Magda är fantastisk men läge att sluta experimentera med preparat som ökar förbränningen, biverkningarna är för riskabla.

   Svara

  OT fast ändå inom ämnet influencers:

  Jag förstår att de får massor av meddelanden och liknande av folk och att detta är svårt, men iaf… Jag försöker ragga ihop videohälsningar från olika ”kändisar” till min dotter som fyller 10 år. Hittills har hon fått en skriven hälsning och autograf av Nomy och en videohälsning från Melissa Frölich (lite skilda genrer ja!)
  Hur kontaktar man dessa influencers och Youtubes på bäst sätt så att jag kanske har en chans att de ser mitt meddelande?
  Jag förstår att de flesta antagligen skiter i det och inte vill göra en videohälsning, men någon kanske känner att de kan och vill göra det, men hur ska jag liksom nå ut till dem? Bara skicka meddelande på Insta och hoppas på det bästa?

  Har ni haft kontakt med någon influencer? Det kanske kan vara min officiella fråga så jag inte blir alltför OT i den här kommentaren 😄

  Hoppas ni har en trevlig dag!

  Svara

   Nej.

   Svara

   Jag tror du får skicka dm eller mejl och bara hoppas på det bästa 🙂

   Svara

    Eller låta bli.
    Gör en egen videohälsning till din dotter. Hon sätter garanterat mer pris på det, i alla fall om några år.

    Svara

     Det har nog mamman redan tänkt ut 🙂

     Svara

     Det betvivlar jag. Är 28 år och skulle fortfarande ha värderat högre om jag fått videohälsningar från mina idoler än min mamma? Att min mamma vill gratta mig på födelsedagen tar jag för givet :p

     Svara

      Förlorade min mamma när jag var 28, hade gett vad som helst för en hälsning från henne.

      Svara

     Ganska många år skulle jag tro. I alla fall en 30-40 år.

     Svara

  Isabella som inte använt jeans på flera år. Gå tillbaka i hennes arkiv 1.5 år så ser man flera bilder där hon använder jeans… Flera år i bellatid 😅🤦🏼‍♀️ https://www.isabellalowengrip.se/2018/06/18/full-fart-mandag/

  Svara

   Gamla nyheter

   Svara

    Drygo!

    Svara

    Trevlig helg, snart är den här! Kämpa, du verkar behöva det 😀

    Svara

  Hello

  Svara

  Jag hämtade sonen på förskolan efter en slitsam dag. En vikarie jag aldrig träffar frågade då sonen om mormor hämtar idag. Visste inte hur jag skulle reagera. Jag svarade, mamma! Mamma hämtar idag. (Är 32 år men ser tydligen ut som 62 år)

  Svara

   Ibland borde folk bara va tysta!! Min pappas gamla kollega frågade om jag va pappas sambo (och min son skulle alltså va min pappas barn..) skiljer bara 27 år på min pappa och mig. Pappa svarade snopet ”ääh de är min dotter och barnbarn”

   Svara

    Har också varit i sammanhang tillsammans med min pappa, typ konsert/teater, där han träffat gamla bekanta/kollegor som uppenbart trott att jag var ’nya frun’ – 28 år mellan oss också.

    Svara

    Jag är sekundärkränkt å era vägnar.

    Jag tycker det är bra att ni sätter dit människor som har en dålig dag eller kanske inte den bästa sociala kompetens.

    Lite skönt att hugga också 💋

    Svara

    Min mamma är 26 år äldre än mig (Jäkligt fräsch för sina 52 år) och min lillasyster är 13 år yngre än mig. Skiljer 11 år på min son och min lillasyster. Detta brukar krångla till de för människor har jag märkt. Vem är mamma/syster till vem osv. Men VAAAARFÖR måste folk ens ifrågasätta eller påpeka hur konstigt/förvirrande de är.

    Svara

   Tycker att man ska hålla munnen stängd ibland bara! Hur i helskotta kan en 32åring misstas för mormor/farmor? Synproblem månne?? Har oxå hört diverse grejer på sistone.. Är dock 39 år men i skapligt skick. Men men…

   Svara

   Vissa har bara otur när de tänker.
   Vikarien kanske var en nyponfräsch 22 åring. För det släktet luktar alla över 30 jord. Och bakas ihop i ett segment ”äldre”
   🙂 🙂
   Nä, såklart inte alla 22-åringar.

   Hoppas du får en bra helg, i morgon är det fredag!

   Svara

    Luktar jord… hahahaha 😍

    Svara

    Du hade rätt om hens ålder iaf. Kan ev varit 20 också 😂

    Svara

   När vi var på besök till min dotters nya skola fick jag frågan om jag var där med min LILLASYSTER?? Jag blev så chockad att det tog en stund att hitta orden för att säga att nej men med min dotter.. var en lärare som kanske var 10 år äldre än mig själv själv var jag 29… Hade inget smink på och har nog lite babyface och hade ärligt ganska ”barnslig” outfit i jämförelse med de andra föräldrarna (typ jeans, sneakers och läderjacka) men ja jag blev inte smickrad alls kan jag säga.. kände mig fånig men nu kan jag skratta åt det 😅

   Svara

   Men gud vilken osmidig människa ändå.

   Svara

   Tips.
   Du får motioner lite! Nästa gång kanske de tror att du är 42 år istället för 62.

   Svara

    Va?

    Svara

   Nja, man skulle kunna vara en ung mormor som fick barn när man var 15 och barnbarn när man var 30 typ. Hehe.

   Svara

   Kanske dags att byta stil. 😀

   Svara

  Inte en anda kommentar idag?🤔

  Svara

  Hallååå

  Svara

  Så märkligt lägga upp bilder när man ligger på sjukhus med slangar och allt men det kanske bara är jag. Tycker verkar desperat efter uppmärksamhet.

  Svara

   De flesta ju med sig av typ allt så då kan väl sjukhus också ingå. Tycker inte direkt hon verkar fiska sympatier utan snarare beskrivet sitt tillstånd som att hon tar det med en klackspark?

   Men nej det är definitivt inte bara du, jag tänkte redan när jag läste inlägget att nu kommer kommentarerna som ingår sig över folk som lägger ut sjukhusbilder. Särskilt med kryptiska texter verkar trigga. Skulle säga att det är topp 3 på vad som stör folk på sociala media, tillsammans med kärleksförklaringar till partnern och löprundor.

   Svara

    Men gud jag skriver som en kratta.

    Flesta = delar
    Ingå = ondgör

    Svara

    Sen kan jag tänka att om folk vill ha sympatier, t ex för att de ligger på sjukhus eller egentligen oavsett orsak, kan vi inte bjuda på det?

    Svara

   Vet du hur otroligt tråkigt och långsamt det kan vara att ligga på sjukhus?
   Förstår Maggan precis!

   Svara

   Serien går helt enkelt för dåligt. Blir ingen mer säsong på det temat…

   Svara

   Maggan är för mager ser äldre ut ( tyvärr ) mkt finare innan viktnegång

   Svara

    Efter 10 kg viktminskning fin efter 20 kg ser hon för mager ut enligt mig. Liknar en tolvåring. Säger sig själv må prima så vi får lia på det.

    Svara

     *väl lita

     Svara

  Varför går det inte skriva kommentarer? jag ser inga iaf

  Svara

  Inga kommentarer på något av dagens inlägg???

  Svara

   Det är inte jättesvårt att lista ut att det var strul med kommentera iochmed att inget av dagens inlägg hade en enda.

   Svara

  De där knutarna på hörlurarna får mig att bli helt nipprig!!!

  Svara

  Man kan väl säga mycket om Magdalenas impulskontroll ibland. Men med tanke på vad hon varit med om i livet så är det ett under att hon står upp på benen och fungerar. Dessutom så bjussar hon på sig själv och sina fel och brister på ett vis som väldigt få gör och tom kan skratta åt dem själv, skulle inte tro att Amanda Schulman, Johanna Toftby mfl skulle blogga om de fick en sådan kommentar. Hon får fasen en stjärna i den perfekta bloggvärlden och det är något som vuxit fram hos mig.

  Svara

   Kändes som jag skrivit din kommentar Hahah.
   Det hon beskriver från sjukhuset är faktiska omständigheter. Inget offerkoftande, som många hade slått mynt av. Det inger respekt.

   Svara

  BOOM! BAZINGA!

  Svara

  Pallar inte med henne asså. Såg hur hon typ i sin andra instagrampost skrivit om att ”gnugga könet” mot nån.
  Hur tänker man när man har rätt stora kids som ser mamma uttrycka sig så här stup i kvarten.
  Blä

  Svara

   Håller med, var rolig förr, inte nu.

   Svara

    Hon försöker för mycket. Det blir inte roligt när någon överanstränger sig och verkligen försöker framstå som skön/rolig.

    Svara

     Eller kan man förresten använda ”överanstränger” i den meningen, blev lite osäker nu 😝men ni förstår ändå, hoppas jag.

     Svara

      😀

      Svara

  Tror hjärtproblemen kan bero på hennes egna piller hon säljer och denna helt sjuka viktnedgången/självsvält, troligen en mycket dålig och kanske t.o.m farlig kombo. Att lägga ut med slangar och grejer i en sjukhussäng är enbart för att BOOSTA det extrema uppmärksanhetsbehovet

  Svara

   Vi har ingen aning. Finns ingen poäng att leka hobbyläkare och försöka komma på anledningar till varför. Låt dom riktiga läkarna sköta den biten

   Svara

   det är ju varken en HELT SJUK viktnedgång eller självsvält dock.

   Svara

   Det hjärtproblemet är en medfödd defekt som inte visar sig förrän senare i livet. Impulserna till hjärtat tar irrvägar så pulsen skenar uppemot 200 slag pr. minut, går vilse, får fel signaler från hjärnan. Hon har tid för ablation/ operation. I värsta fall leder det till hjärtstopp.

   Svara

  Nellie skrev ett inlägg igår där hon försvarar och tycker synd om Isabella, hon ser inte felet för hon ljuger lika mycket själv och har gjort från start för att få fram bloggen. Visst var bella barnets mentor ett tag med

  Svara

   Finns ett inlägg om detta en bit ner, om jag inte minns helt fel.

   Svara

  Ett ledningsfel på hjärtat kommer inte utifrån, det är en extra ledningsbana till hjärtat som skickar signaler när det inte ska. Tyvärr brukar ablation bara bota hjärtklappningen men lämna efter sig extraslag.
  Hoppas hon slipper det.

  Svara

   Exakt, jag har själv gjort två ablationer.

   Svara

    Japp, jag har också gjort två ablationer, första med frysning och andra med värme. Tyvärr har inget hjälpt så nu väntar en öppen operation.
    Det blir liite jobbigt när hjärtat rusar upp mot 240 slag/min. Det är nästan så man har klippkort på akuten för att få rusningen att släppa.

    Svara

     Förmaksflimmer som är obehandlat ökar ju risken för stroke. Det har hon ju redan haft för längesen. Missade vården orsaken till stroken kan man ju undra.

     Svara

      Maggan var inte inlagd för stroke. Eller syftar du på hennes tidigare hjärnblödning?

      Svara

       Stroke omfattar hjärninfarkt och hjärnblödning.

       Svara

     Har också gjort en ablation, jag är under 25. Den gjorde tyvärr ingen skillnad alls, och min läkare vägrar göra om den så nu är jag satt på hjärtmedicin resten av livet. Har 30 000 extraslag per dygn.

     Svara

  Bra på DN:s ledarsida idag om Linnéa Claeson. Lisa Magnusson heter skribenten.
  https://www.dn.se/ledare/lisa-magnusson-vad-ar-egentligen-sant-runt-linnea-claeson/

  Svara

  Läste precis om om podden du är med i hos resume. Mer att komma alltså om IL? Intressant.

  Svara

   ”Jag vet att det är mer som kommer komma hennes väg som jag inte kan prata om än. Jag kommer skriva om det, men det är inte något som jag själv ligger bakom på samma sätt. Rid ut stormen och kolla vad du har kvar sen.”

   ”Rid ut stormen och kolla vad du har kvar sen.” – jag förstår inte riktig den meningen på slutet av citatet från Camilla.

   Svara

    Jag menar att man inte kan dra lärdom av eller sprida visdomspärlor om en kris medan man fortfarande är mitt i den.

    Svara

     Lyssnar litet just nu; väldigt bra! Får lyssna klart i kväll. Men jag är ständigt lika glad för att du granskar bloggbranschen. Tack!

     Svara

  Har slutat läsa henne pga att hon är så sjukt otrevlig i sina kommentarer till vissa läsare. Jag förstår att hon får mycket skit, och sånt är inte acceptabelt, men hur hon bemöter vissa är helt otroligt. Orkar heller inte se serien, too much.

  Svara

   Slutat läsa sen Mona styr kommentarerna, tror Maggan missbedömde nyttan med det..

   Svara

    Jag med, när jag såg Monas pinsamma kommentarer tröttnade jag helt på Maggans blogg.

    Svara

     Håller med Mona håller sig framme md nya sk vänner ! Blir så fel , o sen tycker hon att hon är jefligt rolig

     Svara

  Utsläppt från sjukhuset…. Låter som att hon hållits där mot sin vilja

  Svara

  Camilla Vad vill du vi ska skriva? All respekt för graaf. Men att sätta sig på ett flyg till London efter en sån här sak! Det här händer många även mig och kan hon inte lyfta fram att svensk kardiologi vård och akut vård funkar bra istället för. Me. Me.me Me.

  Svara

  Jag fick också problem med hjärtrusningar när jag gick ner mycket i vikt! Enligt min läkare kunde det trigga igång aktiviteten i medfödda extra ledningsbanor, som många har utan att märka det. Äter nu medicin för detta…

  Svara

  Jag jobbade tidigare på samma äldreboende som min mamma och en dag sa hon till en boende: ”Visste du att Emelie är min dotter?” Personen tittade förvånat från den ena till den andra och utbrast: ”Jaså, jag trodde det var tvärtom!” 😂 Tack för den liksom 😉

  Svara

   Har också råkat ut för vilken är mamman och vilken är dottern när någon vill smickra min mamma men det var ju taskigt mot mig som tonåring och i yngre 20-årsåldern.

   Svara

  Graafs blogg känns som att den går på sparlåga lite. Det känns även som att MU läser och kommenterar mer på hennes blogg än vad Graaf gör själv. Kanske dags att antingen stänga möjligheterna att kommentera eller stänga bloggen. MU gillar nog att ha fingrarna i kakburken. Fattar inte att hon har tid att moderera en så stor blogg eftersom hon alltid har SÅ ENORMT MÅNGA ORDER att packa…..eller så har hon inte så mycket att göra längre eftersom alla deras företag tycks vara på sparlåga även de. Precis som bloggen.

  Svara

   Amen på det 😂

   Svara

  All denna sjuka viktnedgång och stress.
  Inte konstigt att hjärtat tar stryk.

  VKanske också ett sätt att bearbeta sorg.

  Gillar henne men samtidigt tycker beklagligt att hon väljer att leva influencer liv.
  Det ger endast tomhet och ännu sjunkande självkänsla i alla bemärkelser.

  Svara

  Inte så konstigt att dem trodde att hon var Hannahs mamma, har man legat på sjukhus så ser man nog lite sliten och trött ut jämfört med i vanliga fall. Hoppas hon kryar på sig och blir frisk.

  Svara

  Det roligaste med hela inlägget var ju hennes svar på Pernillas kommentar, haha!!

  Svara

   Och där stod det? Inlägg på insta, blogg? Om vi me ska skratta😉

   Svara

  Utsläppt? Menar du utskriven? Hon var väl inte i fängelse.

  Svara

  6 inlägg från sjuhussäng, varav 3 på samma dag. Visst är hon ute efter uppmärksamhet. Och det kan hon få. Krya på dig Maggan. Knappt hunnit ut från sjukan så dras livet igång med raketfart.
  Fick själv äta isoptin i väntan på operation pga en extra ledning i hjärtat. Tog ett år från remiss till ablation.
  Fick trots hög dos av Isoptin, hjärtrusningar, tyrarki som krävde många besök på akuten. Hjärtat stoppas för att sedan återgå till normal rytm.
  Skulle aldrig satt mig på ett flyg med de risken att få hjärtusningar på flygplanet. Att Magdalena gör det med läkarnas goda minne verkar konstigt. Hur kan de bedömma den risken efter några dagar. Hjärtrusningarna kan komma igen när som helst. Medicin är på inget sätt en garanti att de försvinner helt. Skulle medicinen hjälpa så behövs ingen ablation som inte är ett helt riskfri och enligt mig mycket obehaglig.. Hade själv inget val då medicin inte hjälpte.

  Svara

  Jag far ofta fragan om min sambo ar min pappa och om min styvson och jag ar syskon, sambon (som ar 8 ar aldre) ar mattligt road varje gang speciellt nar jag kallar honom farsan resten av dan…hehe.

  Svara

  Va själv med om nåt liknande hjärtproblem. Det va skitjobbigt på alla plan.. det löste sig med hjärtat ganska fort efter att jag fick reda på att det va friskt. Men psykiskt fick man lära sig att det inte går över lika fort. Stå på dig. Andas å ta det lugnt ibland. Ha det gott

  Svara

  Janice= hur lik Katarina Zytomierska?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.