Marcelo tar tillbaka sitt givmilda löfte till Jesper efter PH-vinst

I samband med finalen i Paradise Hotel så talade Marcelo så givmilt om hur han skulle dela vinstpengarna med sin vapendragare Jesper, och hur det var anledningen till att han kastade kulan på Erica vid 500 000 kr.
Vilken vän, vilken broder!

Tyvärr verkar Marcelo ha fått lite kalla fötter efter att han återvände till Sverige och de givmilda uttalandena verkar vara ett minne blott.
I gårdagens Aftonbladet sa han nämligen så här:

Jag ska först och främst spara dem, för mycket kommer gå till skatten. Jag vill inte stå där sen och bli betalningsskyldig till staten. Men lite kan jag röra och då har jag sagt ända sen 2012 att om jag vinner så är drömmen att ta med pappa till Chile. Han har inte varit där på över 25 år, mina föräldrar har gjort så mycket för mig så nu är det dags att ge tillbaka. Sen vill jag renovera lägenheten också. //Marcelo

Jag kan ju spontant tycka att det skulle kunna vara på sin plats att betala tillbaka det lån från exflickvännen Annica som möjliggjorde att han ens kunde köpa sig en lägenhet när de gick skilda vägar, men det verkar han inte vara så sugen på.
Kanske betala tillbaka det innan han börjar renovera ovan nämnda lägenhet? Kom igen nu, det är skillnad på att vara snäll och på att vara dum.
Annica borde absolut kunna ställa krav på honom nu när hon med säkerhet vet att det kommer trilla in några hundratusen, även efter skatt dragit på vinsten.

Jag undrar hur Jesper ser på Marcelos tillbakadragna givmildhet?
Genom att lyfta på kupan i ett av de sista avsnitten så körde han ut sig själv till förmån för Marcelo, och nu tar den kära ”brodern” tillbaka sitt löfte?Det kan inte vara lätt att vara Jesper – få kulan kastad på sig i förra säsongens final av Hanna Klostermann och behöva gå tomhänt därifrån och nu detta?
Kämpa, Jesper!

Även en ensam varg kan yla mot himlen.
ARIIIIIBA!

193 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Så klart att han gör! 😂
  Den som trodde ngt annat är bara naiv.

  Svara

   Svara

    Kapa inte andras kommentarer bara för att hamna längst upp själv. Rätt fult gjort.

    Svara

     Väldigt vidrigt gjort att först lova att dela vinsten och sen dra tillbaka det. Skulle ”brodern” hjälpt svinnet till vinst om han visste om denna lögn? Verkar som att alla runt en viss person, tjejer som killar, blir utnyttjade, lurade och falskspelade. Kanske en liten signal till folk att inte vara i närheten av ett sådant svart hål som slukar allt som finns i ens närhet, såväl ekonomiskt som annat?

     Svara

      Bara jag som tänker att marcelo skriver detta om att bjuda sin pappa på resa/”allt går till skatt” i ett försök att dribbla bort Annicas ”krav” på återbetalning till honom? 🙃 tror visst han kommer dela med sin *bRoDeR* i slutändan..

      Svara

   Hur är den kommentaren relevant som svar på första kommentaren??

   Svara

    Den hamnade fel, den skulle vara under en kommentar om Marcelos eventuella botoxanvändande.

    Svara

     Eventuella? Han har öppet lagt ut filmer på youtube där han injicerar botox …

     Svara

      Det visste jag ej då jag ej följer honom. Då kan du stryka ”eventuella” ur min text.

      Svara

   Kenza är 28år gammal. Hon är inte rynkig.

   Svara

    Snälla, alla över 25 har, om man inte har någon form av mirakelhud, sett några rynkor under ögonen/kråksparkar/pann-rynkor = mer eller mindre rynkig. Sa inte att hon ser ut som en 80-åring sluta skapa dramatik where there is none.

    Svara

     Haha jag är 26 år och har inte en endaste liten rynka i pannan, helt sjukt! Och inga rynkor runt ögonen. Är så jäkla lycklig över detta. Riktig bebishy!!!

     Svara

     Eh nej, jag är 29 och har inte en endaste liten rynka nånstans, får några skrattrynkor när jag ler men dom har jag haft så länge jag kan minnas så det är inte rynkor som uppkommit. Alltså va? Alla över 25? Finns väl ingen 25 åring som har rynkor?

     Svara

      Jag utgick från att så kallade skrattrynkor kring ögonen och ”dra upp pannan”-rynkor också räknas som rynkor, dvs sådana som man oftast inte riktigt har som barn pga mer ”bebisfett” i huden.

      Svara

       Tillägg: bebisfett eller botox.

       Svara

     Jag blir 29 snart och har inte en tillstymmelse till rynka, inte mina vänner heller som är i samma ålder.

     Svara

      Eh, är 39 snart 40 med noll rynkor eller linjer i pannan, inga andra rynkor heller för den delen. Har flera icke-rynkiga vänner i min ålder. Det är högst individuellt. Den gemensamma nämnaren för oss är barnfria, icke-rökare, och att vi inte pressar i solen.

      Svara

       Förlåt, hamnade visst som svar till fel person.

       Svara

   Ungar gör det med en, man åldras 10 år över en natt. Själv blev jag gråhårig.

   Svara

    Haha ojdå, hur ska det gå för mig undrar jag då, är snart 30 och har haft gråa slingor sedan jag var 23 typ. 😀 Ser dock fram emot den dagen då jag får vara helt och fullt gråhårig, inte randig som nu! Kanske får se till att skaffa barn så fort som möjligt för att påskynda processen. 😀

    Svara

    😮 Vad hemskt!

    Svara

     Var till anonym 15.02..

     Svara

  Alltså.vad har killen gjort med sitt utseende? Han blir juh vara mer ugly för varje dag som går.

  Svara

   Det är hans personlighet och beteende som gör honom ful.

   Svara

    Jag undrar om man hade tyckt att han är snygg om han varit en trevlig pojk.

    Svara

     Jag kan komma på ett gäng människor som jag absolut inte tyckte var snygga vid första anblick men när jag lärt känna deras fina personligheter så har de vuxit även utseendemässigt. Jag tror inte att det är någon djupare psykologi bakom att vi upplever människor med fina egenskaper som vackrare än människor med fula egenskaper. Men det är bara en känsla jag har och ingen vetenskap bakom.

     Svara

      Jag vet många som tänker likadant inkl. jag själv. En människa med en fin insida kan bli hur attraktiv som helst men vackra människor till det yttre men mindre fin insida blir fort väldigt fula i mina ögon.

      Svara

      Så är det, jag var inte alls attraherad av min man när jag börja dejta han, han var verkligen inte min smak utseendemässigt, men han var så himla rolig o härlig att hänga med så jag fortsatte hänga med han, och det tog inte lång tid förens jag var dökär och helt plötsligt var han världens snyggaste. 😊

      Svara

       Du måste börja lära dig skriva honom*

       När jag började dejta HONOM.
       Så jag fortsatte hänga med HONOM.

       Svara

   Han har gjort så mycket botox att han ser onaturlig ut.

   Svara

    Har han gjort ansiktslyft?

    Svara

    Jaha är det bara kvinnors utseende som det blir ramaskri om man kommenterar här i bloggen men män är det fritt fram att skriva om att de är fula, botoxade osv. Var är svansen som brukar gapa om detta nu?

    Svara

     Ja för män är djur.

     Svara

      Tänkte du på någon särskild art? 😘

      Svara

       Vildsvin, aggressiva och har sönder allt i sin väg och ovälkomna överallt 😂

       Svara

   Eh ja.. Han ser ju ut som en 65 åring som fyllt hela ansiktet medbotox för att se ut som 30.

   Svara

   Varför är det OK att kommentera en killes utseende?
   Brukar bli väldigt mycket påhopp när en kvinnas kropp kommentera,förstår inte skillnaden.
   Sen har jag inte ett dugg till övers för denna Marcelo då jag tycker han behandlar tjejer som ett as.

   Svara

    Varför gillar tjejerna honom så mycket. Såååå sjukt !!! Han måste verkligen ”ha” något som inte går fram i bild?!? Alla verkar känna sig ”utvalda”

    Svara

    Du förstår inte skillnaden? Och nej, jag tycker inte heller det är okej att kommentera en killes utseende.
    Men skillnaden varför det blir så känsligt är för att det är så normaliserat att kommentera en kvinnas kropp eller utseende. Och har alltid varit så, i alla årtionden. Så många regler för hur kvinnor ska se ut, klä sig osv. Det är tröttsamt.

    Svara

     Förstår hur du menar men tycker inte att två fel gör ett rätt. Och tittar man i kommentarsfältet här inne så är det dessutom främst kvinnor som kommenterar andra kvinnor och kvinnor som kommenterar män.
     Tycker det borde rensas hårdare här inne (oavsett kön på personen som kommenteras) när det gäller kommentarer om utseende.
     Oavsett vad jag tycker om marcello som person.

     Svara

     Jo, jag vet att det är normaliserande att kommentera en kvinna, själv kvinna på 66 år så jag har varit med ett tag.
     MEN jag tycker inte att man ska gå vägen att kritisera mäns utseende bara för ”att de varit så i årtionde” för kvinnor.
     Jag har inte börjat ta mig friheten att klappa på mäns skinkor bara för att män gjort det på mig i ”årtionde” (jodå det hände ofta när man var yngre men kanske inte så ofta numer -kan bero på åldersskäl)

     Svara

      Men jag skrev om varför skillnaden blir mer känslig när det är kvinnors kroppar som kommenteras.
      Inte att det är okej!!!!

      Svara

   Tror han fixat lite med plastik/fillers eller något. Han ser liksom slimmad ut, nästan som att ansiktsformen är förändrad helt..

   Svara

   Han har sprutat in nervgift i ansiktet och syftet är bli ”vacker”. Det är vanligt bland influencers och dokusåpadeltagare men även okända människor gör detta i tron om att bli vackrare.
   Ansiktet blir ”bulkigt” och man får intrycket av att människan kan ha fått en allergisk reaktion eller konsumerat en stor mängd alkohol under en längre så att ansiktet blivit svullet.

   Svara

    Plus att han ser ut som att han festat hårt de senaste… fem åren och det börjar synas. Ansiktet/huden blir plufsig och svullen. Om jag är skadeglad? Ja.

    Svara

   Han blir ju äldre 😂😂

   Svara

   Han älskar botox skrev han . Han har bla tagit detta för att få markerade kinder . Så därför börjar han se ut som ett skinn på en 🥁 trumma .

   Svara

  Var säger han att Jesper inte får sin del som dom kommit överens om?

  Svara

   Ganska uppenbart om man läser artikeln om hans uttalande. Han nämner ingenstans att han ska dela med Jesper 😝

   Svara

  Måste erkänna att jag njuter lite av det ändå. Dels blir Jesper utan pengar och dels visar Marcelo sitt rätta jag ännu tydligare. Fan va bitter jag skulle vara om jag var Jesper… kan inte låta bli att tänka på att han och Pingis har samma roll. Sopat banan åt ett ego och sen bli kastad under bussen.

  Svara

  Rätt åt Jesper. Jag tål inte den människan alltså. Är han hälften så dryg i verkligheten som han framstår i ph så måste han vara bedrövlig att ha i sin närhet. Snacka om kortkillekomplex.

  Svara

   Det roligaste var att höra honom sitta och ”försvara” Theo igår i Studio Paradise. Han sa något med: ”Theo förtjänar inte allt skit som står om honom på sociala medier. Han får så mycket skit. Jag är helt på Theos sida. Det är för mycket skit han får, som är helt oförtjänt!”, alltså, va? 😅

   Väldigt kul då:
   1. Jag faktiskt aldrig har sett någon kritisera Theo online? Åtminstone inte på samma sätt som Jesper kritiseras. Möjligtvis någon på Flashback som tycker att han är ”hal” (se dock punkt 3, för att få reda på vem jag misstänker ligger bakom sådana kommentarer).
   2. Jesper är den som främst har mobbat och kritiserat Theo under hela vistelsen och säkerligen även efteråt, så vadå ”oförtjänt”? Är han folkets hjälte nu?
   3. Jesper sitter ”anonymt” på Flashback och skyddar sig själv efter varje avsnitt samt kritiserar alla som stått i hans väg.

   Svara

   Sjukt nog, så stämmer det där med kortkillekomplex! 🙂 På Jesper och flera andra korta män jag har träffat. Bottnar i deras osäkerhet.

   Svara

    Inte konstigt dock att de får komplex när man pratar såhär om längd 😝

    Svara

    Säkert, men min kille är rätt kort och världens finaste och mest ödmjuka 😌 vill bara flika det ☺️

    Svara

     #inteallakortisar

     Svara

      Haha precis

      Svara

   Bästa ögonblicket i hela PH:s historia var förra säsongen när HK kastade kulan och man fick se Jespers blick.

   Svara

  Guy Fawkes!

  Svara

  Jesper är en vidrig människa. Så mycket komplex i sin lilla kropp.

  Svara

   Blandat med anabola.

   Svara

   Ja det är inte lätt att vara snubbe och vara typ 160cm lång. Klart han har komplex.

   Svara

  Han är en manlig bimbo.
  Ser helt enkelt spåndum ut.

  Svara

  Marcelo kan väl sponsra Jesper med pengar till en ny, bättre bildredigeringsapp åtminstone? Har ni sett hans superretuschade ögonvitor? Man blir livrädd 👀

  Svara

  Men hur ser manniskan ut i ansiktet? Paminner mig om denna kille: imgurl=https%3A%2F%2Fi.dailymail.co.uk%2Fi%2Fpix%2F2017%2F02%2F03%2F12%2F3CCC83BA00000578-0-image-a-34_1486124117274.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.dailymail.co.uk%2Ftvshowbiz%2Farticle-4187984%2FHuman-Ken-Doll-Rodrigo-Alves-isn-t-addicted-surgery.html&docid=Lla_Og5iUr3MsM&tbnid=BJfT8aN36HGdYM%3A&vet=10ahUKEwjuyrzfl_vlAhXiyKYKHXloCBwQMwhPKAAwAA..i&w=1908&h=1146&safe=strict&bih=792&biw=1491&q=plastic%20surgery%20overboard%20man&ved=0ahUKEwjuyrzfl_vlAhXiyKYKHXloCBwQMwhPKAAwAA&iact=mrc&uact=8

  Svara

  Ot
  Undrar hur det går för Cissi just nu i rättssalen?
  Måste vara avskyvärt att behöva återse vidret! 🤮

  Svara

   Ja, det måste vara svårt för honom att se vidret i rättssalen.

   Svara

    Ännu värre om tvingas betala en kvarts miljon till honom.

    Svara

     Jag tror att den stora skadan är Cissi Wallins anseende som hon så totalt kört i botten alldeles själv, det kan hon inte hämta sig från de kommande åren oavsett hur mycket hennes sekt anstränger sig.

     Vad som gör mig så väldigt ledsen är att frontfigurer som Cissi Wallin och Linnéa Claeson använt #metoo som ett sätt att blåsa upp sina egon, och som i Linnéas fall tjäna rätt bra med pengar på det. Tänk om de två använt sin makt till att göra gott. Nu har de väsentligt sänkt kraften i det som var på väg att bli bra. Fan också.

     Varför finns inte Gardets styrelse tydligt angiven på deras sajt? Är det inte viktigt?

     Svara

      ”– Jag lever i en demokrati med grundlagsskyddad yttrandefrihet, jag är ett brottsoffer, hela min ideologi går ut på att brottsoffer ska få berätta om vad de har utsatts för, säger Wallin.”

      Lol ok

      Svara

       ”Hela min ideologi går ut på att utnyttja media och mina sektmedlemmar för att boosta mitt ego.”

       Svara

      Han älskar botox skrev han . Han har bla tagit detta för att få markerade kinder . Så därför börjar han se ut som ett skinn på en 🥁 trumma .

      Svara

    Fräscht att du står på förövarens sida!
    Hoppas du råkar ut för honom själv någon gång så att du slipper vara så naiv i förtsättningen.

    Svara

     Han är inte dömd, oavsett vad du tycker. Du missar att i dag är det Cissi Wallin som står åtalad.

     Svara

      Att inte vara dömd i detta fall innebär inte oskyldig. Utredningen lades ner, som de flesta våldtäktsanmälningar i Sverige.

      Svara

     Du vet inte om han är förövare eller inte. Önskar dig inget ont, däremot lite mindre otur när du tänker i fortsättningen.

     Svara

      Jag vet att han inte är dömd, det vet du också. Men det kanske liksom inte räknas i Cissi Wallin-sekten?

      Svara

       Nu vet jag inte om du missförstod min kommentar. Jag dömer inte Virtanen och tillhör garanterat inte CW-sekten.

       Svara

       Aha, min kommentar 13:25 var ju ett svar på 13:14, inte 13:20. Ber om ursäkt.

       Svara

        Du verkar ha koll! 🙄
        + ni övriga i Virtanenklanen.

        Ni får väl bjuda killen på en segeröl efteråt och fira! 😬

        Svara

         Är Fredrik dömd? Nej. Kommer Cissi att dömas? Med största sannolikhet ja.

         Svara

          Snillet har spekulerat.

          Svara

           Vad tror du själv?

          Att få bevis för förtal är ju jävligt enkelt medan bevis för en våldtäkt är betydligt svårare. Snillet där… Att man inte är dömd betyder definitivt inte att man är oskyldig. Tror du många kvinnor vinner på att ljuga om en våldtäkt?
          Tror du många män vinner på att ljuga om att de inte har våldtagit?
          Vem tror du vinner mest på att ljuga 😂 För någon ljuger ju. Idiot.

          Svara

           Men igen, VEM är det som åtalas i dag, för vad? Sluta blanda bort korten.

     Som sektmedlem kanske du har missat att det är du som står på förövarens sida?

     Svara

      Nu får du nog ta ett omtag med tangenterna.

      Svara

       Jag förstår inte. Kan du utveckla?

       Svara

        Nej

        Svara

    Åja åja, nu tycker jag du är jäkligt orättvist. Säga vad man vill om Cissi, men att sitta mitt emot sin våldtäktsman är helt skit.

    Svara

     Åja åja, nu tycker jag du är jäkligt orättvist. Säga vad man vill om Fredrik, men att sitta mitt emot någon som har förtalat honom grovt är helt skit.

     Svara

      Kul att Fredrik har 1 fans iallafall!

      Svara

       Hur var det, vem är det som står åtalad?

       Svara

    Ge dig, det han gjort (mot fler än Cissi ja) är klart vidrigare!

    Svara

     Så du menar att åtalet mot Cissi borde läggas ner?

     Svara

      Ja helst.

      Svara

       För att?

       Svara

        Tycker det är rätt att hänga ut våldtäktsmän.

        Svara

         👏🏻👏🏻👏🏻

         Svara

      Förtal är den töntigaste brottsrubriceringen.

      Svara

       Du kan ha en av årets töntigaste kommentarer.

       Svara

        Tack tack. Värst vad upprörande den åsikten var.

        Svara

        Wow, direkt till personangrepp…

        Svara

   Nu rapporterar t.o.m. P1 om rättegången, men ingenting här?

   Svara

    Camilla kanske är där?

    Svara

     Jag har för mig att hon sa att hon inte skulle bevaka den. Synd. Hon gjorde ett bra jobb på rättegången mot bedragerskan Catrin Hedlund.

     Svara

      Catten af Tälje verkar förresten vara tillbaka:

      http://www.devote.se/CatrinHedlund

      Hon har åtminstone två instagramkonton, på det ena kallar hon sig Catrin Hedlund Seyhan. Där lägger hon upp video efter video på minsta pojken där hon får honom att säga ”baba” bara för att i nästa sekund låta ledsen och säga ”nej, pappa är inte här. En annan gång.” Hon slänger även in ord på arabiska och har börjat prata med förortsbrytning.

      The plot thickens …

      Svara

       Och tydligen bor de numera i hus i ett nybyggt område. Alltså? 😂😂

       Svara

        Antar att det är dina skattepengar som arbetar via Soc.

        Svara

       Hon kanske vill va influänsör å få gratis grejer 🤔

       Svara

       Men va? Han ska ju sitta i fängelse i ett år för att ha misshandlat henne! Har det slagit slint i huvudet på henne? Jag har ju nämligen väldigt svårt att tro att han fortfarande vill vara ihop med henne efter det här…

       Svara

       Förortsbrytning. Vad hemskt.

       Note the sarcasm…

       Svara

      Cissi kommer att fällas, dömas till att betala böter, domen överklagas minst en gång.

      Det är inte slut på länge än. Det enda som är slut är Cissi Wallins anseende.

      Svara

    Nä och gud så skönt, trött på tjatet.

    Svara

   https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/9vWleE/nu-mots-cissi-wallin-och-fredrik-virtanen-i-ratten
   Live-uppdateringar i text. Paus för tillfället. Cissi sitter och stirrar ner i bordet. Undrar hur stor offerkofta hon kommer sticka åt sig när det är hennes tur.

   Svara

    Reagerade också på att hon sitter och tittar ner i bordet. Trodde hon var större och starkare än så (i alla fall enligt sin egen utsago). Tycker hon borde stirrat ut honom istället för att vika ner sig.

    Svara

     Lätt för dig att säga!
     Tänk ett varv till om möjligt?!?

     Svara

      Hon var ju så otroligt stor på sig och ”stirrade ut honom” för några månader sedan då den där #jagstårhär-grejen hände. Varför beter hon sig så annorlunda nu?

      Svara

       Inlevelseförmåga, ngt du hört talas om?

       Svara

        Du menar den inlevelseförmåga som Cissi Wallin hade när hon hängde ut en 16-åring med namn, adress på nätet?

        Svara

   Svara

   Tänker också på Cissi.

   Svara

    Jag tänker på Fredrik.

    Svara

     Är du kär?

     Svara

      Jag tänker på att han inte är dömd, jag tänker på Cissi-sekten som tycker att det är helt OK att sidsteppa lagen så länge det är deras idol som gör det.

      Svara

       Äsch, det gäller ju Fredrik också. Ingen rök utan eld. Det är vad jag tror.

       Svara

        Det är givetvis FÅ människor som tycker det är lite hejsan hoppsan att våldtäktsanmäla och sen dras med i hela den cirkusen, alt nedläggandet av ärendet. Anmäler man så har det hänt något, statistiskt sett också. Sen att rättsväsendet sviker kvinnor som anmäler, på alla sätt man kan tänka sig, är en annan sak.

        Svara

         Men förtala någon går bra.

         Svara

          Inte samma sak.

          Svara

           Nej, natuuuuurligtvis inte. Cissi har inte gjort något fel.

        Äsch, det gäller ju Cissi också. Ingen rök utan eld. Det är vad jag tror.

        Svara

  I PH:s eftersnack i går visade de bortklippt material där Marcelo sa att han skulle dela pengarna mellan honom, Erika och Jesper. Jesper var i studion och sa att han ”blir chockad” om han inte får några pengar. Sedan såg jag Expressens Q and A med vinnarparet och där backar Marcelo och säger samma sak som i artikeln. Trevlig kille!

  Svara

  Som Martin Mellin i Robinson – han skulle köpa ett radhus till sig och flickvännen men väl hemma dumpade han henne och köpte en sportbil istället, om jag inte minns fel.

  Svara

   Deras relation tog väl slut? Eller menar du att 500 000 steg honom åt huvudet så pass mycket att han även ville byta flickvän?

   Svara

    😂

    Svara

    Det var nog mer pengar för 20 år sedan 🤔

    Svara

   Varför skulle han köpa ett radhus till flickvännen om deras förhållandet tog slut? 🙂

   Svara

  Personen och dennes aktiviteter känns verklighetsfrämmande, vilken alien-varning.

  Undrar om det finns någon balans under den självhypande ytan, eller om det är riggat för ett snabbt och taggat sönderfall.

  Svara

  Roligast är att han beklagar sig över hur jobbigt det var för honom efteråt. Som om någon skulle tycka synd om honom för att han lurar sina sk vänner på pengar.

  Svara

  Vet inte hur Marcelo ser ut i verkligheten men på bilden ser han ut att vara översminkad, extremt botoxad och fillersvullen 45+ som gör allt för att se yngre ut. Ledsamt att se.

  Undrar sedan också hur mycket han tror att 500k är? Skatten ska dras som sagt, också en renovering av lägenheten (självklart beroende på vad och hur mycket som ska renoveras) brukar ju gå på ett bra par tusen. Sedan ska han ta med familjen till Chile, samt spara… Han verkar tro att han vunnit miljonvinsten på triss?

  Svara

   Haha ja mattekunskaperna är nog inte då bra hos den där M. Verkar mest lägga pengarna på fillers och skönhetsfix av blicken att döma..

   Svara

   Han kommer inte spara ett öre

   Svara

    Nej, dra bort skatt, lägenhetsrenovering och en chileresa för två (?) så blir det nog ett underskott på kontot 🤭

    Svara

  Bra jobbat, Cam! Låter som att media börjar förstå att influencers inte längre kan låtsas vara oskyldiga småflickor när de får befogad kritik och framgångsrika affärskvinnor när de hyllas för bluffsiffror.

  https://www.resume.se/alla-nyheter/podcast/bloggbevakning-till-attack-mot-isabella-lowengrip/

  Svara

  Jag förstår inte. Så svårt kan det väl inte vara för Annika att få tillbaka sina pengar. Det är ju bara skicka in ett ärende till kronofogden.

  Svara

   Jag får känslan av att Annica egentligen skiter i pengarna, utan mer ville trycka dit honom lite.

   Svara

    Ja och så fel att hon berättade att han skulle vinna. Hon tänkte alltså inte på tittarna. Divigt.

    Svara

     Faast det har stått exakt överallt sedan första avsnittet. Det var inte direkt någon spoiler. Helt värdelöst dock med den där sidan på insta som läcker allt…..

     Svara

      Hon har spoilat allt annat men aldrig vem som vann.

      Svara

   Så enkelt är det inte. Om gäldenären bestrider kravet måste en gå till domstol.

   Svara

    Kan jag göra samma sak till CSN? 😂😭

    Svara

     Skicka kronofogden på dem? Please do!

     Svara

    Nja, det överlämnas till tingsrätten, där går det först till en förberedelse där tingsrätten vill att man kommer överens under ett muntligt sammanträde, funkar inte det går det först då till huvudförhandling. Väl där är det inte så svårt att bevisa att man lånat ut pengar så domen kommer att sluta med att personen måste betala tillbaka. Domen skickas tillbaka till kronofogden så i slutänden får man ändå sina pengar.

    Svara

     Det överlämnas endast på borgenärens begäran. Att processa i domstol medför ett kostnadsansvar som väsentligen överstiger den ynka avgiften till KFM. Enkelt att visa en överföring, desto svårare att visa att den rör sig om en försträckning så tillvida det saknas exempelvis skuldebrev. Ska du försöka rätta någon bör du åtminstone ha rätt.

     Svara

      Det kostar 800 kr att ansöka hos Kfm och det är mig veterligt gratis i tingsrätten, alternativt en mindre summa. Vet DU vad du pratar om?

      /Icke-jurist

      Svara

       Den som vinner får väl ersättning från motparten för sina kostnader? Då kan det ju vara dumt att dra det till rätten om man inte har väldigt tydliga bevis för att skulden faktiskt existerar, dvs skuldebrev eller dylikt.

       Svara

        Det förutsätter att motparten har pengar att betala med.

        Svara

         Utmätning på lön eller andra inkomster.

         Svara

         Som pengar från en storvinst av en sunksåpa?

         Svara

       Kostnadsansvaret berör rättegångskostnader. Det är långt ifrån gratis.

       Svara

  Erica, jag är besviken på dig – Nu kunde Marcelo lösa sina blanco-lån, SMS-skulder och privata skulder… skit också.

  Förresten, är det bara jag som undrade var Matilda Isaacs tog vägen i programmet? Mycket märkligt…

  Svara

   Hon åkte ut?

   Svara

    Det gjorde väl övriga som röstade vilka som skulle vinna också? eller?

    Svara

     Var flera som åkt ut som inte var där? Hade dom varit där hade Helen och Adam förmodligen fått flest röster.

     Svara

      De som åker ut tidigt i programmet och inte ska vara med mer åker hem till Sverige. Det är bara dom som klarat sig till sista veckorna som är kvar och röstar. Alltid varit så.

      Svara

      Också han Pablo?

      Svara

  Inget inlägg om rättegången?

  Svara

   Låter det inte som om hon säger exakt samma sak som i Haveristerna? Men att det är ett annat ämne nu.. 10tal kvinnor, obehaglig, minns inte osv…

   Svara

    Med det sagt vill jag förtydliga att jag enbart menar nu i förtalsmålet.

    Svara

  Att någon ens tittar på skiten 🤦🏼‍♀️

  Svara

  tror inte annica bryr sig nu
  hon är gift med en miljonär

  Svara

   Mer vill ha mer och mer.

   Svara

    Fast bara för att ens sambo är rik så blir man ju inte själv rik. Det är ju hans pengar, inte hennes.

    Svara

   Jasså, har dom hunnit gifta sig nu? Trodde de bara var sambos.

   Svara

    Det går fort i hockey, haha! 😉

    Svara

  OT
  Kenzas trovärdighet flög ut i ur fönstret iom hennes samarbete med Twistshake och deras flaskor. Hennes barn tar ju knappt flaska och hon har ju sagt innan att när han gjort det har det varit Philips flaskor.

  Svara

   Ok, jag följer inte Kenza och har inte läst. Men ett barn kan ju ta olika flaskor? Hennes som ammas väl fortfarande så äter väl inte så mycket i flaska än kan jag tänka mig. Men min dotter har använt flera olika sorter, det är väl inte så konstigt?

   Svara

    Men gud hon är så tröttsam med sitt amningstjat, som att någon ens sagt till henne. Snacka om att hon gapar efter uppmärksamhet

    Svara

    Hon har sagt att barnet inte tar flaska, enda gången barnet accepterat flaskan har det varit Philips flaska.

    Svara

  Tjaa, fast man kan väl välja att byta också? Inte så att hon för all framtid måste använda Philips flaskor för att hon sagt att hon använde deras flaskor.

  Svara

  Jag blev förvånad. Även förvånad av mig själv, att jag ens blev förvånad.
  Men Vilken kille! Årets man!
  Vart kan man skicka priset?

  Svara

  Har du inget vettigare att fundera över?

  Svara

   Har du inget vettigare att göra än att hänga i ett kommentarsfält som i huvudsak handlar om Marcelo Penas PH-vinst?

   Svara

  Men M är bara ett jävla as, ge han inte mer uppmärksamhet.

  Svara

  Löfte om gåva som görs publikt är bindande. Om jag vore killen som blev lovad pengar i tv skulle jag trilskas lite om jag inte fick några pengar.

  Svara

  vad menar han med att han vill vänta med att se hur mycket skatt det blir? Det vet man väl? För det räknas väl inte som inkomst, utan som en vinst? Han pratar om att det blir mycket skatt eftersom han är höginkomsttagare, men det spelar väl ingen roll om det är vinst? någon med mer kunskap som kan förklara?:)

  Svara

   Och jag förstår att man självklart skattar på vinst också, men att det är oavsett inkomst. Eller skattar man mer på vinst om man har högre inkomst?

   Svara

    Det räknas som inkomst av tjänst och det blir väl statlig skatt på det dessutom.

    Svara

   Alltså han kommer få restskatt och vill använda vinstpengarna till det😊

   Svara

  Spelet är spelet 🍀⚔️🙏🎼💥🦁

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.