Oops, she did it again…

Tyvärr är inte detta en hyllning till Max Martin, vars musikal &Juliette hade premiär i London igår, utan det här handlar om någonting helt annat.
Återigen har Isabella Löwengrip haft på tok för bråttom med att slänga iväg bilder och jag tror minsann att det här är tredje gången gillt för henne.
Ett influenciskt hattrick om du så vill.

Första gången ”skicka-knappen” trycktes ner lite för snabbt var när publicerade Isabella sitt passnummer när hon skulle resa till Mexiko. Hon skaffade förmodligen ett nytt pass så fort hon kom hem.

Andra gången var när hon publicerade information hon fått från Anders Wall om vilka som skulle vara hemliga talare på hans event.

Och så nu..
Vad gjorde Isabella igår?
Jo, hon tog ett foto på sin datorskärm och publicerade det på sin blogg. I en av ämnesraderna ser man tydligt att Isabella har en bokning med Finnair. Man ser också hela Isabellas bokningsnummer, så återigen skulle det vara den enklaste saken i världen att logga in på Isabellas bokning och ställa till med lite allt möjligt.
Extremt oförsiktigt av någon som ska vara så säkerhetsmedveten att hon inte ens kunde dela kontorbyggnad med företag som Spotify eftersom hennes säkerhet från bilen till kontoret inte kunde säkerställas. (Det var i alla fall den officiella versionen)

Jag antar att it-säkerhet inte är någonting hennes ”säkerhetsteam” sysslar med, för annars borde de få sparken omedelbums!

Sen har vi så klart lite bubblare som inte riktigt kommit upp på topp 3-listan än och det är bland annat när Isabella publicerade telefonnumret till en amerikansk journalist.
Även när det kom till Isabellas sommarprat så publicerade hon återigen en bild på sin datorskärm där det fanns ett dokument med titeln ”Sommar i P1”.

När ni läser det här så har det gått många timmar sedan jag tog kontakt med Isabella om att hon omedelbart måste ta ner bilden från sin blogg.
Jag har alltså inga intentioner om att – genom mitt inlägg – trigga någon att sabotera för Isabella, vilket hade varit fallet om jag publicerat det här inlägget medan bilden fortfarande gick att hitta på hennes blogg, men så ond är inte ens jag. 🙂

Den enda anledningen till att jag testade hennes bokningsnummer var för att verifiera att det jag skrivit i inägget här uppe faktiskt är korrekt.
Vilket det var..
Så jag loggade helt sonika ut igen och skickade samtidigt iväg ett mail till Isabella med ett ”heads up” och även ett sms då bilden fortfarande låg kvar kl 11 idag.
Jag flyttade även inlägget från kl 12 till 15 för att ge henne mer tid om hon råkat befinna sig i komplett radioskugga till nu. För drygt en timme sedan så mailade jag även Löwengrips VD, Isabellas assistent OCH Marisol Was och kan liksom inte göra mer då jag även kan se att Isabella läst det sms jag skickade till henne i morse.

Uppdatering kl 15.10 – Bokningsnumret är övertäckt på Bells blogg nu. You are welcome, by the way.. =)

273 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ha, ha, ha! Att hon inte reagerar?

  Svara

   Nu har du postat samma inlägg fyra gånger! Det räcker nu för i helvete!

   Svara

   Du skrev exakt samma och kapade första kommentaren i förra inlägget också. Det räcker. Kenza är 28år, det är inte konstigt att hon inte har rynkor.

   Svara

    Tycker ändå det blir överdrivet att snacka om rynkor! Hon har ett levande fejs för en 28åring, ej uppfyllt av fillers. Mycket snyggare oxå om du frågar mig

    Svara

     15:08 du behöver inte svära. Jag är ny här och vet inte riktigt hur man ”ska” posta. Brukar normalt inte posta på bloggar öht. Det andra var ett gammalt inlägg så tänkte att det kanske bara ”försvinner i mängden” då så mastade det här också, då jag hoppade spå att få svar. 🙂

     Ja hon har ett jättefint face, precis som jag skriver, och det tycker jag oberoende av om hon har några rynkor, inga rynkor, eller om hon skulle få jättemycket rynkor, det var inte det kommentaren var avsedd att handla om. Jag är inte ute efter att diskutera hennes UTSEENDE utan enbart eventuell användning av botox.

     Om ni slutar försöka styra upp dramatik där det inte finns något att hämta så kan ni ju läsa inlägget en gång till och faktiskt se vad det är jag försöker få fram med min kommentar. Ville bara höra om någon vet om det är så att hon använt botox, då det ju hade förklarat hennes felfria porslinsansikte, som jag beundrat men framför allt förundrats över så många gånger, det är ju en viss skillnad, som förstås kan bero på barn och amning, men som också skulle kunna förklaras med post-botox-användning.

     Tycker det blir löjligt att man kan fråga om t ex Petra Tungården använder botox utan att det blir en häxjakt utav det medan Kenza(s hud?) är helig mark som man inte får ha funderingar om?

     Svara

      Men fråga Kenza? Hur påverkar det ditt liv om hon har eller inte har botox? Låt hennes ansikte vara, njut av ditt eget vackra ansikte istället.

      Svara

       Påverkas din självkänsla aldrig av din omgivning, reklam med vackra människor, sociala mediers skönhetsideal, etc? Skönt för dig!

       Svara

        Men det är inte konstigt att inte ha rynkor när man är 28. Är i samma ålder och har inga rynkor eller känner någon i samma ålder med rynkor.
        Man får nog jobba med sin självkänsla om man påverkas och mår dåligt av att 28åringar saknar rynkor.

        Svara

         Har inte sett enda bild eller video där Kenza plötsligt skulle blivit så rynkig som du påstår 🙂

         Svara

         Anonym 17:41, Jag tycker inte att det är konstigt att varken ha eller inte ha rynkor som 28åring – uppmärksammade bara en plötslig förändring, rynkor kommer sällan som ett brev på posten utan det brukar normalt ske gradvis. Därav min undran.

         Anonym 17:42 – Har aldrig sagt att hon blivit ”så rynkig”, men jämförelsevis avsevärt rynkigare än innan barn. Tycker inte att det är helt orimligt att undra om hon använder botox.

         Till alla, liten förklaring här nedan, detta är en kopia av en annan kommentar från mig, jag orkar inte skriva samma sak flera gånger, det blir säkert lite upprepningar från vad jag skrev ovan:

         Jag hade inte för avsikt att diskutera Kenzas utseende utan snarare det eventuella hemlighetsmakeriet med dylika behandlingar som många influencers håller på med, som genom sociala medier ”normaliserar” ett utseende som få människor kan uppnå utan hjälp av t ex nervgifter, och Kenzas plötsliga förändring fick mig att undra om till och med hon, som jag antagit på sin höjd gör hudbehandlingar (pga hennes ”naturliga” profil utåt), använder sådant. Jag tycker hon är superfin med eller utan rynkor, hon skulle kunna se ut som ett russin likaväl som fullproppad av mojs och ändå vara vacker som en dag, så det är liksom inte det det handlar om.

         Många verkar bli upprörda över att jag ens lyfte frågan, vilket jag tycker är konstigt, då t ex Petra Tungårdens eventuella botoxanvändande har diskuterats friskt i kommentarerna, och nu senast Marcelo Penas.

         Det är inte en fråga till dig jag svarar på direkt, men det får mig att undra om ”folk” generellt anser att det är skillnad på ”grader av spridande av skeva skönhetsideal” beroende på om man botoxar sig till ett ”naturligt” resultat, eller om man sätter så mycket att det blir ”uppenbart”?

         Svara

          Ytterligare förtydligande, klistrar in en annan kommentar här då jag inte orkar upprepa mig. Ursäkta att jag postar mycket, vill bara förtydliga då jag inte vill att intentionen med mitt orginalinlägg missuppfattas, vilket det uppenbarligen gjort och gör.

          Klistar in denna kommentar, egentligen avsedd till en annan, här med, då min intention uppenbarligen har missuppfattats och jag inte orkar upprepa mig:

          Det handlar inte om att Kenza skulle vara ett rynkigt träsktroll, hon har veck i huden som en normal människa, när hon gör miner, och jag tycker mängden rynkor kring ögonen har ökat och undrar om detta beror på botox som gått ut, då det skett så plötsligt, och att göra kopplingen känns ju inte helt långsökt med tanke på hur vanligt botox är bland influencers, och anledningen till att jag undrar är inte för att hon HAR ”rynkor” utan för att hennes hud varit så ”felfri” innan. Om man kan uttrycka sig så, ordvalet känns fel då jag inte tycker att rynkor är något ”fel”.

          Diskussionen avsåg skönhetsideal, nervgifter och influencers ansvar gentemot vilken verklighet de presenterar för sina (ofta unga) följare, inte Kenzas eventuella rynkors vara eller icke vara.

          Svara

      Ett tips om du är ny här, försök i första hand att hålla dig till vad inlägget handlar om. Har en fråga som nu om Kenzas ev. användning av botox kan du vänta till ett inlägg om Kenza eller inlägg om botox. Eller vänta till öppet spår som kommer flera ggr per vecka.
      Många vill jämt o ständigt kommentera om I.L i alla inlägg och blir då tillsagda. Nu handlade inlägget om I.L då ska vi läsa om Kenza.

      Svara

       Tack för tipset! Var inte bekant med konceptet ”öppet spår” men efter en titt i bloggen är jag med på vad du menar! 🙂

       Svara

   Precis. Och har knappast fått jättemycket rynkor på sistone.

   Svara

    Var..?

    Svara

   Glöm inte att hon ”råkade” lägga ut en bild på dokumentet ”sommar i p1”

   Svara

    Det skrev ju C i sitt inlägg, läste du inte?

    Svara

     Nej det var en annan grej.

     Svara

    Det skrev hon ju?

    Svara

   Har du provat att ha en buttplug en hel dag?

   Svara

    Det kanske hjälper mot rynkorna i currykrysset. Ganska viktigt.

    Svara

   Men haaallå rynkpolisen, nu får du väl ge dig! Hon har väl inte rynkor över huvudtaget??? Kan inte se på någon av hennes senaste 5 bilder se minsta stymmelse till ynka rynka. Och flrresten ingen annan bild heller.

   Svara

    Men alltså VILL ni missförstå med flit?

    Det handlar inte om att hon skulle vara ett rynkigt träsktroll, hon har veck i huden som en normal människa, när hon gör miner, och jag tycker mängden rynkor kring ögonen har ökat och undrar om detta beror på botox som gått ut, då det skett så plötsligt, och att göra kopplingen känns ju inte helt långsökt med tanke på hur vanligt botox är bland influencers, och anledningen till att jag undrar är inte för att hon HAR ”rynkor” utan för att hennes hud varit så ”felfri” innan. Om man kan uttrycka sig så, ordvalet känns fel då jag inte tycker att rynkor är något ”fel”.

    Diskussionen avsåg skönhetsideal, nervgifter och influencers ansvar gentemot vilken verklighet de presenterar för sina (ofta unga) följare, inte Kenzas eventuella rynkors vara eller icke vara.

    Svara

     Kan mycket möjligt vara så som du skriver. Jag har jobbat på en skönhetsklinik och det är absolut inte ovanligt att unga tjejer börjar tidigt med botox. Däremot är det strikt förbud att injicera botox på gravida/ammande kvinnor. Så visst kan det stämma att hon tagit uppehåll från botox men det utesluter inte att de flesta av oss ser mer trötta och slitna under småbarnsåren, med sömnbrist och allt som hör till.
     Jag skulle gissa på att hon kanske inte hinner sminka sig lika prydligt som innan nu med ett spädbarn och kanske börjat tänka om vad gäller retuschering av bilder.

     Svara

      Stort tack för ett sakligt och informativt svar!

      Ja det är såklart svårt att utan facit fastställa en enda likaväl som en korrekt orsak, det kan ju vara något av det eller en kombination. Jag blev så förvånad över hur ”mänsklig” hon såg ut plötsligt, och som bekant så hackas det ju väldigt mycket på hur skeva ideal de influencers är som gör ”uppenbara” skönhetsingrepp sprider, och jag tänker att många nog påverkas ännu mer av de dolda, som man inte kan avgöra har gjorts.

      Jag blev nyfiken när du säger att du jobbat på klinik, så hoppas att det är okej att jag ställer följdfrågor, hur unga är de tjejer du kallar unga? Och vad är anledningen till deras val att börja, vet du det? När de satt botox – kan man se det? Och det här som vissa pratar om att injicera i ”förebyggande syfte”, vet du hur det fungerar, och OM det fungerar? Kan något bli värre av det, eller är det bara positivt?

      Svara

       Vill bara inleda lite snabbt att jag varken är läkare eller ssk och jobbar själv inte med injektioner av något slag.

       Det är väldigt individuellt hur tidigt/sent man får rynkor, livsstil och genetik har stor betydelse skulle jag gissa men också hur mycket vi använder ansiktsmimiken när vi pratar. Det är inte ovanligt med rynkor vid 26-27 årsåldern. Men att behandla rynkor med botox i förebyggande syfte är bs. Det måste finnas rynkor för att kunna utföra en rynkbehandling med botox (om man hamnat hos en seriös behandlare dvs). Ansiktsbehandlingar/laserbehandlingar av olika slag funkar däremot utmärkt i förebyggande syfte.

       Svara

   En vild gissning: Hon är relativt nybliven mamma. Hon sover inte mycket på nätterna, hon hinner inte träna eller göra annat för att ”ta hand om kroppen”. Effekten blir att hon ser mer sliten ut. Som en vanlig.. människa. Sjukt.

   Svara

    Fast jo hon tränar och har tränat under hela graviditeten.

    Svara

    Hej Sara, läs mitt svar kl 18:23 precis ovan din kommentar.

    Svara

   När flera personer reagerar på att man har en jävligt tråkigt ton i sin kommentar så kanske det är läge att ta åt sig? Är du autistisk eller har du upptäckt Internet för sådär 1 år sedan? Du skriver otroligt märkligt. Och otrevligt. Bara sluta.

   Svara

    Spontant känns det som att man kanske inte bör lägga så mycket vikt vid om en person som uttrycker sig på det sätt du gör, Kolasnöre, tycker att man är otrevlig.

    Jag håller mig saklig, och vid missförstånd försöker jag givetvis reda ut dem genom att förtydliga vad jag vill ha sagt, otrevligt vore det om jag bara ”slutade” och lämnade min orginaltext öppen för tolkning, då det uppenbarligen finns utrymme för missförstånd.

    Klistar in denna kommentar, egentligen avsedd till en annan, här med, då min intention uppenbarligen har missuppfattats och jag inte orkar upprepa mig:

    Det handlar inte om att Kenza skulle vara ett rynkigt träsktroll, hon har veck i huden som en normal människa, när hon gör miner, och jag tycker mängden rynkor kring ögonen har ökat och undrar om detta beror på botox som gått ut, då det skett så plötsligt, och att göra kopplingen känns ju inte helt långsökt med tanke på hur vanligt botox är bland influencers, och anledningen till att jag undrar är inte för att hon HAR ”rynkor” utan för att hennes hud varit så ”felfri” innan. Om man kan uttrycka sig så, ordvalet känns fel då jag inte tycker att rynkor är något ”fel”.

    Diskussionen avsåg skönhetsideal, nervgifter och influencers ansvar gentemot vilken verklighet de presenterar för sina (ofta unga) följare, inte Kenzas eventuella rynkors vara eller icke vara.

    Svara

    Och att använda autism som ett slagträ på det här sättet är även det otrevligt.

    Svara

  undrar mer varför hon har ca 50 000 olästa mail i sin inkorg? xD

  Svara

   Mon dieu! 🤦🏼‍♀️

   Svara

    Hon använder den tydligen inte så mycket. Hon läser och skriver väl inte så mycket e-post.

    Svara

     Tydligen är hon en novis.

     Svara

     Jag tror inte hon kan läsa, för då hade hon sett alla varningar om att det håller på att gå åt skogen.
     Detta är bara ett bevis till på att hon inte kan bearbeta information.

     Svara

   Mycket reklam-mail t ex? 🙂 Jag har över 30 000 olästa själv… känns överväldigande att scrolla igenom allt för att radera och rensa.

   Svara

   Head of radera spam uppsagd?

   Svara

   Det är inte svårt att få flera tusen olästa Mail om man hoppar över att öppna Mail som man direkt ser är spam/ointressanta.

   Svara

    Jag har också flera tusen olästa mail eftersom jag hoppar över det som är orelevant. Vet inte hur man ska kunna rensa bort dom nu i efterhand😝 men tror det är rätt vanligt att det blir så.

    Svara

     Är orelevant ett ord nu? 🤔

     Svara

      Nej, inte enligt SAOL i alla fall. Irrelevant.

      Svara

      Verkar vara lika vanligt som opopulär istället för impopulär.

      Svara

       I Norrland är fönstret oöppet.

       Svara

        Och saker är ogjorda.

        Svara

        Själv är jag oäten.

        Svara

         Jag med! Dags att handla litet.

         Svara

        Aldrig hört. /norrbottning

        Svara

         Tror att det är lokalt, runt Höga kusten. Men jag hade en fröken i lågstadiet som sade så, hon var från Stockholm. Säkert gift med en jämte.

         Svara

          Alltså, höga kusten, hur kan det ens räknas som Norrland? Nästan provocerade. Det är ju mitt i mellansverige. När man bilar ner är man ju mer än halvvägs till Stockholm då. Det måste vara någon skåning som delade upp landsdelarna. Mvh Tornedaling.

          Svara

           Få människor blir så kränkta som folk som bor riktigt långt upp i Sverige och någon säger Norrland åt typ Östersund.

           Allt norr om södra Uppsala = Norrland.

           Hej fellow Tornedaling!🥳

           Men till Norrland räknas faktiskt ner till typ Gävle. Så att. Men jag håller med känslan, mest för att folk inte verkar fatta att Norrland är för stort, för att vi ska ha särskilt mycket gemensamt. Snackar vi däremot typ Norrbotten så börjar vi närma oss…

           Stör mig som fasen när nån ska göra sig lustig över ”norrländsk” dialekt. 🤦‍♀️🤦‍♀️ Jag pratar inte som en Pitebo, och inte som de gör i Kiruna. Och Västernorrlands invånare låter definitivt inte som oss här uppe t.ex.

           JA jag känner mig KRÄNKT. 😂

           Jag kanner mig nastan annu mer krankt nar nagon pastar att jag later finsk. Mvh ytterligare en Tornedaling.

           Norrland börjar norr om Dalälven. Punkt.

           Korrekt namn är nedre Norrland, just därför. Helt sjukt att inte hela Sverige kallas Norrland, så långt norrut som Sverige trots allt är beläget i världen. 😉

        Precis som Oäten (inte ätit/hungrig) ofaren (inte åkt), oi (inte i)

        Svara

         Åh! Karra, det var länge sen jag hörde det.

         Svara

   Men eller hur! Min telefon har en fiffig funktion som låter mig radera mail utan att öppna det. Det är bara att dra ner alternativ, väl Ta bort. Min jobbmail har en funktion som aktivt rensar oläst en gång i månaden.

   Svara

    Den där rensa oläst-funktionen låter livsfarlig :O

    Svara

     Haha, förr oss kontrollfreaks är den onödig i alla fall 😂

     Svara

   Hon borde lära sig att använda undermappar bättre! En inkorg ska bara vara ett mellanlandningsställe, inte ett arkiv. Typ som att man inte låter brev ligga kvar i brevlådan framför huset, utan tömmer den och sorterar det som inkommit.

   Svara

    ”Ska”? Sorry, den lagen måste jag ha missat. Jag använder inkorgen som arkiv och det går alldeles utmärkt tack vare de sök- och märkningsfunktioner som finns.

    Svara

     Men vill man inte ha saker uppdelade? 🤔

     Svara

     Jag skulle få panik av att ha alla mejl samlade 🙈 fast det beror nog också på vad man jobbar med.

     Svara

    Har gått en effektivitetskurs, och precis som du skriver ovan, var det som föreläsaren lärde oss! 🙂 Inboxen är mellanställe och bör sedan (om man önskar att optimera sin personliga effektivitet, vill säga), flyttas. Antingen till mapp som:
    – To do
    – Arkiv
    – Nyhetsbrev / annat liknande ställe
    – Spam/radera

    Svara

   50 000 olästa mail från DI Akademi etc…ser inte ut att vara superviktiga mail.

   Svara

  Ekonomiklass också, hehe.

  Svara

  Hon har inte tagit bort inlägget men hon har markerat över bokningsnumret i mailet.

  Svara

   Visst har alla team slutat/ blivit uppsagda? Svårt att hinna med allt själv kanske.

   Svara

  Hade hon bokat business class? 😙

  Är det inte hög tid att granska Pingis förehavanden snart i bolagen och som parhäst till Bella?
  Tycker hon flugit under radarn länge nu!

  Svara

  Flyga ekonomiklass med Finnair?
  Vart tog de vägen , de ljuva tiderna med privatget…?

  Tänk om hon behöver bära väskan själv också. Hemska tanke.

  Svara

   Förlåt men hahaha, privatget 😉
   Det ska jag testa nästa resa!

   Svara

    Privatget är ett gammalt internskämt inom Bellasekten 😉

    (Googla ”privatget”)

    Svara

     Blir det någon ny bild från Arlanda VIPen eller kanske går damma av en gammal?

     Svara

    Jag vill rida på en privat get nästa gång jag ska resa!

    Svara

     Om du tar det istället för flyg blir Greta glad!

     Svara

      Men inte PETA.

      Svara

       Man kan aldrig göra alla nöjda.

       Svara

     Till Paris, till Paris, ska jag rida på en gris// blockflöjtseleven

     Svara

   Jag vill ha en privatget också de är så himla söta speciellt när de är små. Man skulle ändå vuxit upp på en bondgård så man fått sin alldeles egen privatget 😊

   Svara

  Om det inte är borttaget så är det helt sjukt fult att du publicerar detta. Oavsett om du försökt kontakta henne.

  Svara

   Men buuuuhuuuu.
   Bella ”säkerhetsfrågan” Blondin borde nån gång lära sig nåt

   Svara

    Ja, jag håller med om att det är klantigt. Dock tycker jag inte att man själv beter sig bra om man utnyttjar någon annans slarv och sprider vidare dessa uppgifter.

    Svara

   Nä, hon skrev ju att Bella sett hennes sms då är det sjutton på hennes eget ansvar. Lilla Bella som ska vara så världsvan borde ju veta bättre, det är aldrig synd om henne.

   Svara

   Läs hela inlägget först.

   Svara

  Haha du e bäst! Detta var kul rakt igenom 😀

  Svara

  Det är en tydlig strategi verkar det som. Tänka sig vad det skulle låta om någon ändrat hennes bokning… Jag gissar på att ord som mobbning, avundsjuka, sabotage, isabella verkar aldrig kunna göra rätt, sparka på någon som redan ligger ner, trist, vilja sluta blogga mm skulle florera i bloggen och (såklart) även media = mer pengar till kladdföretaget!

  Svara

   Jag är inne på samma spår.

   Svara

   Tror inte hon lade upp det medvetet från början men när det väl var uppe väntade hon i hopp om att någon skulle sabotera.

   Svara

  Det räcker.

  Svara

  Men dra.

  Svara

  Jag har också screenshots på hennes mejl som syntes i stories igår. Det är mejl bl a från nördig tech house som man kan läsa

  Svara

   Vad stod det?

   Svara

   Nördig tech house 😂

   Svara

   Skämtar du?

   Du måste ha så mycket tid över. Har du inget vettigare för dig?

   Svara

    Hur lång tid brukar det ta för dig att screenshotta saker?

    Svara

  undrar så vad ditt problem är

  Svara

   Är du psykolog?

   Svara

    Psykologer vill snarare veta vad personen själv anser sig ha för problem.

    Svara

    Hur var din barndom?

    Svara

  Rynkig haha. Hon har en liten bebis å sover mindre, kan va det!

  Svara

   Men lägg av. Tycker att jag var tydlig med att det inte var menat på något dömande sätt, utan enbart ur samma synvinkel som alla (i princip) influencers eventuella hemlighetsmakeri med dylika skönhetsingrepp (inte sagt att hon GÖR – därav frågan) granskas och också tål att i alla fall ifrågasättas bland annat med hänvisning till att det kan sprida skeva ideal etc.

   Det verka vara helt okej att fråga om Petra Tungården använder botox men Kenza är typ helig mark?

   Svara

    Min kommentar var främst riktad till anonym 15:09 och 15:10. Inte 15:12 i första hand.
    15:12 vill jag svara att ja, det är förstås en möjlig orsak, precis som jag skrev i mitt inlägg som du svarar på. 🙂

    Svara

     Du kan påstå att du var hur tydlig du vill. Din kommentar var verkligen inte trevlig. Kenza har inte en massa rynkor. Ge dig nu.

     Svara

      Det är en rätt stor skillnad på att ha väldigt mycket mer rynkor än förut, och att ”ha massa rynkor”. I alla fall beroende på utgångsläget. Har aldrig sagt att Kenza har massa rynkor, jag är själv nästan jämngammal och har troligen ca 400% mer rynkor än henne med eller utan botox, jag har inte heller ”massa rynkor”. Sluta försöka styra upp dramatik där det inte finns något att hämta.

      Svara

       Fan, vad du verkar omständig! 😩

       Svara

        Nya TRH?

        Svara

         Nope, det är inte Wilma som är en ”ny jag”. Det är ni alla anonyma som är detsamma om beter er på precis som ni alltid gör.

         Wilma och jag har inget gemensamt alls ang hur vi resonerar etc.

         Den gemensamma nämnaren är alla ni.

         Svara

          Det är ni alla anonyma som är detsamma OCH beter er på precis som ni alltid gör.*

          Svara

    Fast alltså måste du posta 100 likadana inlägg? Ingen av oss vet, vet att hon ofta är på nordiska kliniken, de flesta influencers har fyllt på något i ”förebyggande” syfte åtminstone, så hon har har säkert något för att hålla huden slät och i fint skick. Botox/fillers vet jag inte, det vet bara hon och hennes behandlare.

    Svara

     Tack för ett sakligt svar. Sorry för dubbelposter jag är ny här och kommenterar vanligtvis inte, något hamnade i modd vilket jag inte vet vad det betyder i fråga om det kommer postas eller ej, och så var det ett gammalt inlägg och ett nytt kom upp, och då tänkte jag att ingen troligtvis kommer se min post under det gamla inlägget.

     Svara

    Petra är ju rätt öppen med att hon använder botox. Om nu Kenza gör det och inte vill outa det, släpp det!

    Svara

  Roligt ändå att hon har gått ut med att hon flyttat från huset av säkerhetsskäl och inte av ekonomiska skäl. Det är säkrare att bo i lägenhet i stan med alla hot, allt hat och alla stalkers som kommer på besök. Läskigt att bo i stora huset då 🤷🏻‍♀️

  Svara

   Har hon på riktigt sagt det? Herrgympa vilken oärlig människa 🤐

   Svara

    Herregud*

    Svara

    Garvade lite väl mycket åt herrgympa😂

    Svara

     Idlapojkarna blir glada!

     Svara

     Ska definitivt försöka använda det ordet oftare 😂

     Svara

     Haha js

     Svara

      Äsch 🤗 ’jag med’ skulle det vara 😁

      Svara

    Herregympa😂😂

    Svara

    Haha tänkte aja nu är det nya ”herrgympa” ist för herregud 🤣

    Svara

    Dör, herrgympa! 🤣

    Svara

     Hahahahhaha herrgympa. Skrattar högt för mig själv 😂

     Svara

   Hon flyttar väl hem till morsan?

   Svara

    Varför skulle hon det?

    Svara

     Få gratis hjälp med barnen.

     Svara

   Tycker att hon ändå har varit öppen med att försäljningen beror på ekonomin? Hus kan vara otryggt i och med att det är relativt isolerat. I stan är till exempel grannare närmare och eventuell utryckningstid kortare och hon behöver ändå vara i stan för jobbets skull.

   Svara

    Jo men i tidningarna säger hon att det inte enbart beror på ekonomin och att hon inte hade velat vi kvar där ändå eftersom det är otryggt.

    Frågan är ju hur många stalkers och hot som var verkliga nu då

    Svara

     Hur länge ska människan skylla på sina hot?
     Om man kände sig hotad på riktigt, skulle man då flytta till ett hus långt åt h-e med få grannar och enorma fönster, där man ser in i huset typ överallt utifrån och speciellt när det är mörkt?
     Är ju som ett uselt manus till en thriller.

     Svara

      Vem är ”man”? Kan vara bra att ha med i argumentationen. Bara ett tips sådär.

      Svara

       Trist du verkar.

       Svara

   Hon flyger ekonomiklass av säkerhetsskäl också. Mycket lägre hotbild på Finnair (när man skyltar med exakt avgång), jämfört med att åka jet 🙂

   Svara

  Tips, Haveristernas andra avsnitt om Linnéa Claessons lögner är ute för allmänheten nu. Hör och häpna!

  Svara

   Svara

   De är verkligen jättebra. Camilla verkar inte våga skriva mer om Cissi?! Vad är det Cissi hotat med ska komma ut undrar man ju.

   Svara

    Varken jag eller N24 har för avsikt att skriva om den pågående rättegången. Det gör Aftonbladet och Expressen så bra redan. Menar du att Cissi hotat även hela redaktionen till tystnad?
    Jag har skrivit nog om den jäkla geggan.

    Svara

     Jahopp

     Svara

     Men inte nog om Bella menar du?

     Cissi kan ju känna till något om dig Hon hotat med att avslöja, eftersom du inte skrivit ett enda ord om henne sedan ditt senaste inlägg för ngn vecka sedan där du ”var kritisk” eller vad man ska kalla det.

     Cissi har hotat flera andra personer med uthängningar gällande personliga saker i olika sammanhang. Det har du tom skrivit om själv, gällande Axel i Haveristerna.

     Det har hänt jättemycket gällande även Gardet senaste tiden, men inte ett ord om det heller. Innehållet i de ”femtielva” dagliga inläggen om Bella under flera års tid, skulle man ju minst sagt kunna kalla ”jäkla gegga”.

     Svara

      Cissi Wallin är bara en klassisk haverist med sin borttynande sekt, Bellsan bjuder i alla fall på underhållning.

      Svara

      När det igen händer något värt att skriva om, så skrivs det återigen om Marcelo.

      Något stämmer inte vad gäller anledning att inte skriva om Cissi eller Gardet. Nu är det en gegga, vad är Bella om inte det?

      Svara

       Antalet Bellainlägg är isåfall den riktiga ”geggan” om något.

       Svara

      Ja, innan tänkte hon ju till och med vara med vid rättegången – fram tills att hon inte kunde stå bakom Cissi längre. Tråkigt.

      Svara

     Eh..

     Svara

     Bra
     Nog ganska klokt i att invänta dom och försöka förstå domskälen liksom de beaktanden vilka gjorts. Ingen mening med att gegga ner sig ytterligare i kvinnan som förde Metoo på långa avvägar för sin egen skull.

     Svara

      Näe viktigare att skriva om Marcelo än avslöjanden om maktmissbruk, allvarliga hot och lögner.

      Svara

    Populära män beter sig svinaktigt mot kvinnor. Dålig kombo, men inget nytt under solen. Vad gäller kvinnors smak.
    det är synd om människan.

    Svara

     Populära kvinnor beter sig svinaktigt mot män. Dålig kombo, men inget nytt under solen. Vad gäller mäns smak.
     det är synd om människan.

     Svara

      Män står för nästan allt våld och våldtäkter. Ja, i princip alla brott. Eller är du faktaresistent? Kolla gärna aktuell forskning och SCB.

      Svara

      Visst, men kvinnor får betala ett högre pris för sitt handlande. Och mäns handlade, utgången är gåtfull.

      Svara

     …och dyrt.

     Svara

  Jag måste säga att jag är mest chockad över hennes (?) inkorg! Hon har ju typ ett riktigt mejl på hela förmiddagen (-Resumé, DI Akademi, nån bordsbokning). Jag trodde hon hade så himla mycket att göra jämt? Jag jobbar med marknadsföring (högt uppsatt) och det händer aldrig att jag får färre än 50 kvalitativa mejl per dag.

  Svara

   Misstänkte faktiskt att det var så hennes liv såg ut! 😅 Upplever samma som du. Har ett normalt kontorsjobb, ca. (minimum) 15 mejls dagligen av alla jag mottar kräver någon typ av handling från mig. Hennes såg mer ut som min privata inkorg…

   Svara

    Alltså – inte min arbetsinkorg, utan den privata =)

    Svara

   Wow, 50 kvalitativa mejl per dag. Du måste vara viktig!

   Svara

    Inom företaget – ja. Som privatperson – inte viktigare än någon annan 💕

    Svara

    Vilken nedvärderande attityd. De flesta chefer eller nyckelpersoner får sjukt många (viktiga) Mail varje dag. Inget konstigt med det det.

    Svara

    Folk på kontorsjobb får i genomsnitt 40-50 kvalitativa mejl. Tror nog att det är du som har något annat jobb än vad skribenten har. Du behöver inte vara så nedlåtande, om du önskar att få fler mejl kan du byta jobb.

    Svara

    Jag får massor av mail varje dag på jobbet 100-150 st. Men då sköts allt via mail, måste ha det skriftligt. Har inte något viktigare jobb än någon annan. Behöver ta action på ca 100/dag.

    Svara

   Jag jobbar på socialtjänst med barnutredningar och fick 2 mail idag. Är mitt yrke oviktigt då menar du? 🙄

   Svara

    Men Jesus vad kränkt man kan bli.

    Svara

    Jobbigt, lider med dig. Lägg ut din mailadress på bloggbevakning! Det kanske höjer antalet mail i inkorgen.

    Svara

  ”Säkerhetsrisk” my ass!!

  Svara

   15,22. Var snäll mot Isabella, det är självklart teamets fel…..och var fasiken tog livvakten vägen! Någon som vet. Behöver inte bella Security any moore.

   Svara

    Enligt Bellsans anhängare heter det sekkyritty, eller något liknande.

    Svara

  ÅKER HON EKONOMI??!!! 😵

  Svara

   Snacka om att hon gjorde bort sig på vad hon trodde var vägen upp. Hon skämde ut sig. Hade hon betett sig trevligt och inte sett ner på allt och alla innan hon ens kommit dit hon ville hade hon inte behöva skämmas så. Tänker på allt hennes skryt om hur hon kan ta privatjet för att hämta barnen, alltid åka business, och plötsligt är allt slut. Hade hon varit smart och haft billigt kontor, åkt ekonomi och inga leka storkoncern kickoffs för bloggen i marbella hade hennes företag nog gått bättre

   Svara

  Det är så jäkla kul att se hur alla går på Bellas spel för att öka på besöksantalet till bloggen och insta fort som fan nu innan nya korrekta siffrorna måste redovisas. Ibland är det så korkat att jag nästan undrar om ni samarbetar… 😉 Jaja, alla ”kriser”, ”husförsäljningar” och ”klumpiga” foton gör ju att hon lätt kan multiplicera det dagliga besöksantalet med 10, minst. Själv hade jag inte varit inne på Bellas blogg på typ 7-8 år och nu det senaste veckorna har det väl blivit 4 ggr om dagen. Do the math!

  Svara

   Jag besöker aldrig hennes blogg, kan bara hoppas folk låter bli och läser här ist

   Svara

    Har ALDRIG varit inne på hennes blogg eller insta, fortfarande underhållande att läsa här.

    Svara

   Vilka alla? 😝 tror många av oss följer det via denna bloggen/tidningarna bara. Att besöka hennes instagram ger henne inga klick då man inte behöver följa för att göra det 🙂

   Svara

   Läser inte hennes blogg, bara här!
   Dessutom är hon rätt klantig..

   Hon får knappast upp besöken till 1,5 milj på ett klumpigt foto mm (hennes besöksantal är nog inte prio heller just nu va…?).

   Svara

  Hon kanske ville att det skulle ställas till?🤔🧐🧐

  Svara

  Ekonomiklass! Men nu var du snäll Camilla. Någon hade kunnat jäklas ordentligt med bella donna. Ot. Kan någon sluta att skriva om kenza och rynkor! Man har rynkor i den åldern, men det fattar väl inte ni som kör med filter och filter…..

  Svara

   Jag är 28 och har inte en enda rynka, tror det är många i den åldern som fortfarande inte fått sin första än.

   Svara

    Beror på din hudtyp. Torr hud och mycket torr hud är mer beneägen att bilda rymdbor tidigt. Fet eller blandhy och ”normal” bildar inte rynkor så tidigt 🙂

    Svara

     Rynkor 😂😂😂 tror dock att det är rymdbor som fixar dem.

     Svara

     Haha rymdbor. Vad gulligt 🙂

     Svara

     Sant. Är 26 och har nyligen fått min första synliga rynka i pannan. Den syns ännu tydligare om jag slarvar med återfuktandet. 😄

     Svara

      Sluta genast att slarva! 😍

      Svara

   Precis nu leker Camilla att är omtänksam mot Bella genom att maila och upplysa om misstaget. Dessa inlägg blir så fel då vi alla läsare vet att Camilla har ett personligt agg mot Bella. Tycker även C avslöjade sig själv genom att skriva att hon själv loggade in på Bellans flygbokning.

   Svara

    Avslöjade vaddå exakt?

    Svara

    Snark.

    Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Men sluta tjata om hennes eventuella rynkors vara eller inte vara någon gång! Gaaaah, vad irriterande du är.

    Svara

     Tycker det generellt sett är ganska intressant att diskutera skönhetsideal och influencers roll i det hela. Tycker däremot att du bör sluta försöka diktera vad andra ska prata om, DET är irriterande.

     Svara

      Men skriv inte samma inlägg gång på gång? Hur svårt ska det vara? Du ville diskutera, skrev ditt inlägg fine. Ingen nappade direkt, du kör copy paste och copy paste. Någonstans bör du kanske förstå att en gång räcker? Ingen tycker det är lika intressant som du gör. Bara sluta.

      Svara

    Bara släpp det.

    Svara

    Men Wilma, gå vidare…. 🙄🙄

    Svara

   R, försökte svara dig nyss men inlägget hamnade väldigt långt ner… Detta kanske också hamnar där, eller inte, testar i alla fall för säkerhets skull, i fall att jag gjorde något tokigt med förra kommentaren. Jag är ny i kommentarsfältet.

   Svara

    Amatör! 🤬

    Svara

   Var har det skrivits om Kenza och rynkor?

   Svara

  Inte konstigt att människan inte kan sköta sina bolag och affärer…

  Svara

  För mej har det funkat tvärtom, läser inte hennes blogg längre pga hennes falskhet.

  Svara

  Hon är så genomskinlig. Det här har hon gjort förr och hon vet att folk kommer ”varna” henne i bloggen och tycka synd om henne för hon ”glömt” gömma det.

  Svara

   Exakt! Det ingår i hennes manus för att få uppmärksamhet. Och det funkar tyvärr!

   Svara

  ”Jag måste fråga” nej det måste du verkligen inte. Snaaaaark

  Svara

  Men HELVETE vad du tjatar. Snälla, lägg ner!

  Svara

   Ditt tålamod. 😂

   Svara

    Men seriöst, personen ”skyller” på att hon är ny. Hon har dubbelpostat under flera inlägg nu, det handlar enbart om att hon vill då igåbg någon slags debatt kring Kenzas ”rynkor”. När hon inte får dom svaren hon vill postar hon igen. Så dryg!

    Svara

     Hade inte fått något svar alls innan jag postade under de två inläggen. 🙂 Trodde inte att jag skulle få några svar under det gamla när det nya kom upp. Tydligen funkade det inte så här inne! Haha.

     Måste tydligen klistra in detta här med då du uppenbarligen missuppfattat min intention:

     Det handlar inte om att Kenza skulle vara ett rynkigt träsktroll, hon har veck i huden som en normal människa, när hon gör miner, och jag tycker mängden rynkor kring ögonen har ökat och undrar om detta beror på botox som gått ut, då det skett så plötsligt, och att göra kopplingen känns ju inte helt långsökt med tanke på hur vanligt botox är bland influencers, och anledningen till att jag undrar är inte för att hon HAR ”rynkor” utan för att hennes hud varit så ”felfri” innan. Om man kan uttrycka sig så, ordvalet känns fel då jag inte tycker att rynkor är något ”fel”.

     Diskussionen avsåg skönhetsideal, nervgifter och influencers ansvar gentemot vilken verklighet de presenterar för sina (ofta unga) följare, inte Kenzas eventuella rynkors vara eller icke vara.

     Svara

      Ja, ja, vi har fattat. Det räcker nu.

      Svara

      Öppet spår kommer varje kväll så skriv då där istället för att fylla kommentarsfältet of topic. 👍🤩

      Svara

      Vad spelar det för roll? Hur påverkas ditt liv av vad det beror på?

      Svara

  Nu handlar det om Linnea Claeson i Studio Ett i P1.

  Svara

   Berätta mer!

   Svara

    Hon brukar hänga med grabbarna på Grindr. Snacka litet foton och så.

    Svara

    Linnea lovar att bemöta kritiken. Senare.

    Inslaget kommer nog att läggas upp här:

    https://sverigesradio.se/studioett

    Svara

     Hon ber om ursäkt i Aftonbladet

     Svara

      Hon kan be om ursäkt på sina sociala medier, och till alla som bokat upp henne som föreläsare.

      Svara

       Hon kan rentav börja betala tillbaka till sina kunder, kan jag tycka. Hon kostar väl 120 k/föredraget?

       Svara

   Linnea får sig en rejäl dräpa i dagens DN av ledarskribenten Lisa Magnusson.

   https://www.dn.se/ledare/lisa-magnusson-vad-ar-egentligen-sant-runt-linnea-claeson/

   Svara

    Näste man till rakning; Cissi Wallin

    Svara

     Eller varför inte granska rasismen inom SD?

     Svara

      Eller varför inte granska det som händer i Syrien?

      Svara

  Men resan går väl vidare kl 23:55 med Finnair från Helsingfors till Hongkong och sedan till Kuala Lumpur?
  Man får anta att det är en julresa. Bella flyger knappast för att fira jul i Helsingfors.

  Svara

   Men flyget är ju FRÅN Helsingfors till Stockholm?

   Svara

    Ja, då gäller inte det jag skrev tidigare.
    Jag läste något om Kuala Lumpur igår så jag trodde att någon kollat bokningen och såg att resan skulle gå vidare från Helsingfors.
    Men jag borde ha kollat. Tack för påpekandet.

    Svara

   Har hört att hon skulle dema kladd och kräm i Kuala Lumpur, sedan åka hem och hämta barnen.

   Svara

  OT: snälla ta upp att Malin Berghagen försöker ta över Lill-Babs hyresrätt! Ett gäng privilegierade barn med ett säkert rejält arv dessutom som ska försöka knipa en av dessa försvinnande få hyresrätterna! Kolla hennes blogg. Cred till Tramsfrans (ig). Skandal för fan.

  Svara

   Haha de verkar ju helt världsfrånvända!! Otroligt att de haft lgh såhär länge, hon gick väl bort typ för ett år sen? Som om Berghagen och Kaspersen inte har ngt ställe att samlas på ”med alla barnen” OMG cry me a river har ni inga egna hem?! Min familj är stor men jag och killen bor i en liten 3:a, vi bjuder ändå in hela tjocka släkten för tex julfirande, vi sitter på golvet, vissa står.. that’s life! 😂

   Svara

   Tomma hyresrätter är väldigt värdefulla för fastighetsägaren som ofta själv har en intern kö av hyresgäster alternativt vill kunna upplåta hyresrätten efter eget kynne. Därför kommer inte hyresrätten att övergå till utomstående i första taget.
   Villkoren:
   Förstahandskontraktet ska överlåtas till en närstående. Som närstående menas i första hand familjemedlemmar som föräldrar, barn, syskon och sambor.
   Kraven:
   Du har bott tillsammans med den som ska ta över förstahandskontraktet. Vanligtvis krävs det att du bott tillsammans med den som ska ta över förstahandskontraktet i åtminstone tre år innan överlåtelsen.
   Personen du vill överlåta kontraktet till har möjlighet att betala hyran. Om du den som ska ta över förstahandskontraktet inte har någon inkomst eller har flera tidigare betalningsanmärkningar är det liten sannolikhet att du får överlåta kontraktet till denne

   Svara

    Ja och Malin påstår ju att de typ ”bott där”? Så full med skit

    Svara

     Ja, hon har knappast stadigvarande bott tillsammans med mamman under tre år.
     I sådana sammanhang tillfrågas ofta grannar som kan vittna om hur ofta de sett en viss person i fastigheten.
     Många gånger intygar grannarna att de sällan eller aldrig sett den person som folkbokförts för skens skull. Det räcker alltså inte att ”skriva sig” i lägenheten utan man ska stadigvarande bo där. Och det faller oftast på att man knappast som vuxen har gemensamt hushåll med någon släkting under flera år i synnerhet om man själv har egen familj eller vistas långa tider utomlands.
     Folkbokföring för skens skull används ofta av svenskar som bor i utlandet under lång tid utan att ha anmäla flyttning till utlandet. Syftet är ofta just att ”paxa” en hyresrätt för framtida behov för egen del eller kanske för någon familjemedlem.

     Svara

      Men det brukar sällan funka eller?

      Svara

       Vem vill inte ha en hyresrätt på Östermalm? Ett kvarter från Östermalmstorg…
       Hoppas verkligen att hyresnämnden avslår, hon bodde ju på Mallorca fram till ganska nyligen..

       Svara

  Zzzzzzzzzzz

  Svara

  Varför rapporteras det inte om Cissi Wallin eller Gardet?

  Svara

   För att CW lyckades tysta även bloggbevakning.

   Svara

  Blondinbella har bloggbevakning att tacka för mycket men tackar Blondinbella?
  Nej, troligen inte. Även om spegeln & speglingarna är den bästa vännen som tänkas kan.

  -Men inställsam är den kanske inte alltid. Så det är bara att rätta in dig och tacka för läget Fru Isabella Löwengrip fd Rydberg 🙂

  Svara

  https://www.resume.se/alla-nyheter/podcast/bloggbevakning-till-attack-mot-isabella-lowengrip/
  ”Isabella Löwengrips liv liknar en film och svenskarna vill bara ha mer. Hur blev det så här? Vi bjuder in Bloggbevaknings Camilla Gervide till podden där hon går till hård attack mot bloggdrottningen och reder ut vad det betyder för influencer marketing.”

  Svara

  Det som stör mest är ju att nästan alla hennes inlägg och storys osar av smygreklam från ”egna firmorna” Allt från Dåligt filmade instastorys med
  ”Oj så mycket skor man samlar på sig när man har eget skivbolag”
  Till missbruk av sin egna Mail BARA för att få visa kladd och kräm bolaget fin fina julklappstips
  Ovärdigt

  Svara

   Skobolag 🤣🤣🤣
   Dumma snabbstav

   Svara

  Skobolag 🤣🤣🤣
  Dumma snabbstav

  Svara

  Tycker att Isabella har så dålig hud. Det syns på varje närbild.sminket hon använder ser också konstigt ut.
  Frågade henne om vad orsaken är och vilka produkter hon använder. Var inte otrevlig Bara nyfiken men hon publicerade inte det på sin blogg eller svarade.
  Hon vill nog inte prata om sin hud då det är ett ämne som hon inte vet ngt om😀

  Svara

   Dock förstår jag verkligen att hon raderar såna kommentarer.. Gillar inte Bella för fem öre och tycker det är mycket låtsatsvärld över hennes produkter, men skulle aldrig skriva till henne att hon har dålig hy.
   Det går utmärkt att ifrågasätta hennes produkter utan såna tillmälen..

   Svara

    Vilka tillmälen?!

    Svara

   Ja, hon har riktigt dålig hy. Och inte har den blivit det minsta bättre med alla hennes självutprovade krämer. Dålig reklam faktiskt.

   Svara

  Vad är den här trenden med att man ska vara utan strumpor i skorna?
  Ofräscht! Dyra märkesskor som man går barfota i? Fattar verkligen inte. Kallt är det också. Hmm…

  Svara

  Jag tror att Bellsan försökte få in en ny Expressen-förstasida: ”Isabella Löwengrips dator hackad, polisanmälan gjord!” Och så blev det ingenting.

  Svara

   Stackarn! 😪
   Inte ens Bonniers nappar längre på hennes små utfall.

   Kan hon inte skriva lite mer skit om Pingis, det skulle garanterat ge uppmärksamhet.

   Svara

   ”Jag måste tänka på sääääkkkeeeerrrrhhhheeettteeeeeen!” Mm, absolut. Ingen privathiss till kontoret med Nordic Tech House, kan inte bo kvar i villan för alla som är där och varvar med sina svarta Audis fyllda med kidnappare, måste flytta till en heeemlig adress (det vill säga till morsan).

   Svara

  Economy?? Whaaat?
  Är det verkligen hon som ska åka då? Eller skickar hon en slav?

  Svara

   Tror hon är så jäkla flygsugen nu att t o m ekonomiklass funkar.

   Svara

    Men hon får ju flyga ner till Gbg varannan helg! Den här verkar dessutom bli en långhelg.

    Svara

  Får ständigt mejl som utlovar ett ”stenhårt stånd på 4 sekunder”. Tänk så många besvikna människor som sen sitter där med verkanslösa sockerpiller. Eller stånd i 4 veckor 😀

  Svara

   😱😂🍆

   Svara

    😉

    Svara

   Fyra sekunder är väl vad min man klarar av innan det är färdigt.

   Svara

  Hallå Camilla!

  Kolla ILs stories: hennes stylist-assistent Rebecka har plötsligt blivit Art-Director på Löwengrip….! Haha haha! Vilket skämt och hån mot riktiga ADs, alla dessa låtsastitlar!

  Svara

  Har nån sett att lilla Rebecka blivit art director på Löwengrip? Är i Bellas stories. Var inte hon en assistent till stylisten i Invest? Kärriärkliven är verkligen enorma inom imperiet och titlarna helt all over the place som prins Daniel skulle säga!

  Svara

   Art director my ass! Går ju inte ta henne eller hennes företag på allvar när allt alltid är hittepå och låtsas, när de bara ger folk titlar och promotions utan vettig bakgrund eller utbildning.

   Svara

   Varför gå och harva fyra år på Konstfack när man kan göra kometkarriär i Bellas imperium? Grafisk formgivning kan väl alla. Tror nog de flesta ritat med färgpennor på förskolan och fått beröm.
   Även Elle Olsson började en eller två månader som stylistassistent och nu har hon blivit Social Media Manager.
   Märkligt snabba karriärer dessa unga förmågor gör hos Bella. Men det är stor personalomsättning och det brukar göra att de som är kvar kan befordras. Hoppas dock att de inte når sin inkompetensnivå alltför snabbt 🙂

   Svara

    Intressant vore att se vilka jobb de har som gått vidare från Bella bolag. Vissa kvalificerade har ju bara varit anställda några få månader och ganska omgående slutat och gått vidare till andra kvalificerade jobb. Undrar inte så mycket över dem utan snarare alla unga okvalificerade som just nämns ovan. Vad gör de idag?

    Svara

    Inte konstigt att hon inte lyckas ” bygga ” sina bolag ! 🙊

    Svara

  Inte för att vara den som är den, men det du gjorde räknas som dataintrång.

  Svara

   Nope, läs på.

   Svara

    Du kan läsa på. Man behöver inte hacka sig in eller göra något med informationen för att det ska räknas som dataintrång. Det räcker att man uppsåtligt kommit åt data som inte var menat för en själv.

    Svara

     Men denna bild var menad för 1,5 milj följare

     Svara

      Det spelar ingen roll. Så länge hon inte gett tillåtelse så är det dataintrång. Precis som du inte hade fått logga in på hennes blogg utan hennes tillåtelse även om du kunde hennes lösenord.

      Svara

       Bilden är offentlig my dear….

       Svara

        Vem är det som borde läsa på egentligen…my dear
        Nästa gång du försöker dementera vad folk säger så se till att kunna lite själv.

        Svara

         God natt

         Svara

  Snällt att du tipsade henne, men tycker det är intressant vilken nivå granskning/bevakning/skvaller om Bella ligger på. Läste inlägget på hennes blogg igår och hade aldrig fått för mig att ens zooma in på mailen. Haha du lär ha ett grymt driv och en bra syn för själv kan jag inte ens se klockslagen på bellas bild på bloggen.

  Svara

  Spar dessa inlägg till Öppet spår istället för att spamma andra inlägg.

  Svara

   Fick precis tipset om öppet spår av en annan person här inne, jag kände inte till det konceptet, men jag ska definitivt hålla mig till det när det kommer till OT diskussioner i framtiden, tack för tipset!

   Anledningen till att jag ”fortsätter” är att det ju känns rätt trist att både mitt inlägg och min intention uppenbarligen misstolkades rätt hårt, då ville förstås klargöra vad min avsikt var, och då många svarar utan att verka ha läst mina kommentarer till andra som skrivit känns det som att jag blev tvungen att upprepa mig genom hela kommentarsfältet, ursäkta för det, vill bara säkerställa att så många som möjligt som missförstått får förklaringen. Haha. Fattar om jag framstår som asjobbig…

   Svara

  Du kritiserar ibland andra journalister, i princip alltid med noll fog för det. Kolla upp begreppet ”konsekvensneutral” innan du gör det nästa gång.

  Svara

  Krisen verkar ha gått över fort, dags att börja skissa på en egen underklädeskollektion.

  Svara

  Apklass nu alltså 😂😂😂

  Svara

  Hur gick det med Bellsans klädmärke Classified?

  https://www.isabellalowengrip.se/2011/06/07/classified-2/

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.