Troskanten är djävulens påfund!

Något annat som jag också har börjat skissa på utanför Löwengrip Beauty är en egen underklädes och shape wear-kollektion. Antingen i eget märke nästa år eller i samarbete med någon annan. Jag har inte bestämt mig än. Det kan vara så att det förblir idéer men vill jag så kör jag. Jag vill ta fram mer rejäla underkläder men som inte är tantiga. Jag har ofta trosor med högre midja som håller in en under en klänning eller en kjol men det är väldigt få märken som gör de i string. Det får inte bli ett troskant. //Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip vill ta fram en shape wear-kollektion som bland annat ska innehålla rejäla underkläder som också är string – två ord som åtminstone i mitt huvud är varandras motsatser.
Men det är klart, om man nu är så himla rädd för att få en troskant på rumpan och det inte finns några trosor som är tillräckligt höga i midjan så kan man ju alltid gå ”commando”.
Garanterat troskantfritt!

Risken finns ju alltid att någon missat vad det här inlägget egentligen handlar om, nämligen underkläder. Isabella själv väljer att förtydliga det hela genom att publicera två bilder på sig själv, endast iförd bh på överkroppen.
Nu borde det vara stört omöjligt att missa att inlägget handlar om underkläder, eller vad tror ni?

318 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”för oss med större byst”. Första gången hon nämner något om sin byst va? Kanske lika bra att come clean med sin operation…

  Svara

   Hon har flertalet gånger redan innan hon fick barn nämt att det är svårt att hitta bra bh till stora bröst.

   Svara

    Jag har aldrig begripit dessa flunsor som opererar sina bröst och sen gnäller hur svårt det är att hitta bh:ar ”för oss med större byst”.

    Svara

     Men hon har alltid sagt så. Också flera år före hennes påstådda operation.

     Svara

      Håller med men den är inte påstådd utan hon har opererat sig och lyft brösten. Men why not liksom, hennes egensak.

      Svara

       Nu tycker jag att alla bröst är fina precis som de är, vill bestämt understryka det.

       Men jag skulle inte påstå att Bellas bröst har genomgått ett lyft. Det stans om inte ännu tydligare på de senaste bilderna. Hon har om något fått hjälp att hitta annan bh än tidigare.

       Svara

       Skrev påstådda då jag inte vet/har sett några bevis på att hon har gjort det.

       Svara

      Ja men växer brösten flera storlekar efter man är 26? Kan det ske? Förutom vid graviditet förstås? Men hon kanske fortfarande ammar?

      Svara

       Hon hade samma problem innan graviditeter. Om de har växt ännu mer kan jag inte svara på, jag har inte suttit med bilder och jämfört.

       Svara

        Man behöver inte sitta och jämföra, det är en uppenbar skillnad.

        Svara

         På bilden du länkar tycker jag det är väldigt tydligt att hon väger x antal kilo mindre än vad hon gör i dagsläget vilket förklarar varför hennes byst är större nu än innan.

         Svara

        Bh-bilderna uppvisar verkligen säkerhetstänk, oro för stalkers och professionalism.
        Inte mycket, inte alls faktiskt.

        Svara

         Äkta eller oäkta lixom😊.
         Skulle ha varit ett inlägg men putsar till så gott jag kan😉.

         Svara

         Du menar hon bara ska lägg ut bilder som är fullt täckta för att inte få män efter sig…? Lägg ansvaret där det hör hemma istället

         Svara

         🤦🏼‍♀️

         Svara

       Öööh, hon har sedan bloggens ungdom pratat om sina stora bröst. Och faktum är att det är bara att kolla på dom här bilderna för att få bevis på att hon INTE har opererat brösten. Tror ni det så har ni inte sett opererade bröst, även med dropp kirurgi så får man inte det där naturliga hänget

       Svara

        Har du missat alla inlägg på hennes efter-graviditetsbröst? Garanterat opererade. Jämför med mina som också är fake..

        Svara

        ”Efter två amningsfaser i livet är jag inte längre än 75E. Jag trodde att det skulle kännas snopet men det känns härligt. Slippa krångla med dyra sport-bh:ar, leta efter blusar jag inte ser ut som ett tält i. Jag kanske till och med kan köra mjuka bh:ar utan byglar? Det vore drömmen”, skriver Löwengrip.”

        Den där bilden är definitivt mer än 75E.

        Svara

        Hade hon varit pinnsmal hade kanske hänget varit mindre uppenbart. Räcker jag går upp o ned 2 kg för mina ska se mer naturliga ut o mer plastiga ut

        Svara

       Ja alltså om man går upp i vikt, vilket hon har, så blir ju brösten större. Inget konstigt med det. Sen vart fettet sätter sig vid en viktuppgång är ju individuellt, för vissa sätter det sig kanske på magen och för andra mestadels på brösten. Kan garantera att hon inte gjort en bröstoperation, opererade bröst ser inte ut så. Har själv silikon så jag vet.

       Svara

        Det har jag också Elin. Kolla bilder när hon är smalare för nåt år sen. Definitivt implantat

        Svara

        Men hahah va..? Är ni påriktigt?

        Alla sillisar ser INTE likadana ut. Det finns en stor andel av kvinnor som opererat sina bröst som man aldrig med blotta ögat (framför allt inte i BH) skulle kunna ana har gjort det. Bara googla lite före och efter så ser ni. Man kan få vilket exakt resultat som helst med sillisar i princip.

        Allt beror på hur den egna kroppen ser ut, hur bröstkorgen är formad, vilken hudtyp man har, hur mycket häng och egen vävnad man har INNAN operationen, hur vävnaden blir fördela över implantaten, samt om man lyfter brösten eller inte vid isättning av implantat (vilket kan också kan göras i olika grader liksom, man kan lyfta inget, bara lite, en del, eller låta tuttarna bli som påklistrade. Ni fattar poängen.) Givetvis påverkar även form och storlek på de implantat man sätter in, det finns t ex olika grader av ”put”, olika former och olika grader av bredd, etc på samma storlekar, med mera.

        Ni gjorde uppenbarligen inte er research innan era OPs. Alla ser inte likadana ut och får inte samma slutresultat.

        Eftersom att det tydligen ger någon typ av trovärdighetspoäng i denna debatt så kan jag tillägga att jag också har silikontuttar sedan 10 år tillbaka, och pga mycket problem med t ex kapselbildningar, med mera, har jag opererat mina 4 ggr sammanlagt, och i samband med det även passat på att ”testa” lite olika storlekar, och olika typer av implantat, haha. Så jag vet vad jag snackar om.

        Svara

         Varför säger du sillisar?!? 😂

         Svara

          Hahah, har alltid kallat det för det?! Som en förkortning?! Trodde det var ett vedertaget uttryck?! Tydligen inte.. 😀

          Svara

         Precis är helt chockad över alla ”jag har fake bröst och dom ser inte ut så!!!”. Klart det ser annorlunda ut om man redan haft bröst och sen lagt in. Man kan lägga in massa olika implantat, b-lite syns knappt. Min kompis som alltid haft rätt stora bröst med häng och som förstorat dem är det verkligen omöjligt att se något på då de ser helt naturliga ut, jag som hade b kupa innan och är supersmart ser man det på om jag är naken. Så allt handlar om ens egna vävnad innan. Hade alla Fakebröst sett likadana ut hade ju exakt samma implantat kunnat sättas in på alla, och ingen hade varit missnöjd. Funkar ju inte så.

         Svara

          ”supersmart”?
          Menar du kanske supersmal?

          Svara

        Håller med dig. Fast ja inte alls vill kommentera någon annans kropp.
        När jag går upp i vikt så sätter sig mkt på bysten, går upp flera BH storlekar!
        Ja får ont i magen av att läsa kommentarer från andra kvinnor.

        Svara

       Jag hade en liten A-kupa i min ungdom. 3 graviditeter senare + några kilon har jag nu en C-kupa utan häng!

       Svara

       Mina bröst gick upp tre kupor efter barn. De är fortsatt större än förr så ja det går. Så himla osmakligt inlägg det här. Vad är syftet? Att skamma en kvinna för att hon står i BH?

       Svara

      För det 1a Isabella har inte ekonomi att starta upp något själv, hon måste lura någon tyvärr att haka på. För det 2a Som bröstexpert så är jag 100% säker på att Isabella INTE har opererat brösten! Hon har en stor byst men jag skulle bli förvånad om hon påstår det! Har Isabella sagt att hon har opererat bysten?

      Svara

       Nej aldrig det är Camilla som sprider det ryktet

       Svara

        Gör hon? 🤔

        Svara

         Ja. Hennes blogg. Hon låter det stå kvar.

         Så ja, Camilla som sprider det.

         Svara

          efter barnen har hon opererat bröten.sen har honökat ivikt ansenligt..nu är dom rätt stora

          Svara

         Hon har skrivit det som ett svar till mig tidigare, typ… Att Isabella har opererat brösten är ingen hemlighet et, hon har gjort det på xxxx kliniken

         Svara

       Bröstexpert? Haha wow, ni män har ingen aning om kirurgins mage. Googla bara på BBL 360 lipo och fat transfer with silicone breasts, så blir du nog förvånad. Du tror nog sillisar ser ut som på Pamela Anderson, men det var länge sedan opererade bröst såg så onaturliga ut.

       Svara

     Du tycks tro att större bröst enbart kan bero på en bröstoperation.
     I.L. har gått igenom två graviditeter, och gått upp i vikt (som merparten gör när tonårstiden är över). Viktökning tenderar att ge merparten av personer större bröst (även män). Jag minns tiden när I.L. pratade om hur hon och en dåvarande pojkvän tog sig igenom 1 pkt. Bregott på EN VECKA! Vad tror folk egentligen ska hända med kroppen vid viktuppgång…att vågen tickar upp, men kroppen ser likadan ut som tidigare?!!

     Lägg sedan till att även med en bh som ska ge lite lyft så är det ingen kant ovanpå I.L. bröst, som det annars blir när en person har lagt in implantat. Bröst med implantat har en annan stadga än bröst som är stora p.g.a. viktuppgång.

     3 frågor (varav en retorisk)!

     1) Varför är så många heterosexuella kvinnor så omåttligt intresserade av vad en annan kvinna har i sina bröst?

     2) Borde ni inte fokusera samtalet på det som är upphovet till att unga tjejer/kvinnor riskerar sina liv för att genomgå en bröstoperation? Då kommer ni åtminstone åt roten till det ni stör er på istället för att sätta blåslampa på personer med låg självkänsla som inte kan stå emot samhällets fysiska krav på ”den perfekta kvinnan”!

     3) Om I.L. nu har ändrat på sina bröst genom kirurgi vad angår det er, och blir era liv sämre eller bättre av hennes bröst?

     Svara

   Och varför? Om hon nu har opererat brösten, who cares. Ingen behöver göra något officiellt uttalande om det, observera ingen. IL har mycket annat som hon kunde göra officiella uttalanden om.

   Svara

    Roligare är snarare att Nellie (är inte hon bara 16 år ungefär?) har gjort bröstoperation, troligtvis en sponsrat. När hon får frågor om operationen hoppas mamma Jossan snabbt in och försvarar sin ”vuxna dotters val” och att ”hon inte ens pratat med sina släktingar om det”. Har aldrig följt Nellie eller hennes familj, men fan vad jag garvade åt att mamman var tvungen att börja bråka hejvillt med fans som undrade om hennes bröstoperation. Är det normalt av dem?

    Svara

     Konstigt i så fall med en sponsrad operation som inte får prata om.

     Svara

     Nellies föräldrar gjorde ju nellie till en influenser. Så inte konstigt dom lägger sig i o bråkar med hennes fans.

     Svara

     Sponsrad operation som inte marknadsförs? Knappast, vad skulle företaget tjäna på det i så fall?

     Kan någon förklara för mig när och varför ryktet om Nellies eventuella bröstoperation började? Hon har ju inga ”avklädda” bilder där man skulle kunna ana någonting. Hennes bröst ser, i mina ögon, lika stora ut i hennes bylsiga ridkläder och västar osv.

     Svara

      Varför den här hetsen kring småtjejers/kvinnors bröst? Kan ni inte bara låta andra få ha sina bröst ifred?

      Alla som gör om brösten är inte ute efter ”basketbollstuttar” utan en del vill ändra formen eller gå upp en storlek.

      Man kan tycka vad man vill om bröstoperationer, men den här häxjakten efter personer som har gjort eller kanske har gjort om brösten det är så ett vidrigt beteende. Ni är så osäkra tjejer/kvinnor, och vägrar itu med er osäkerhet och riktar istället ert fokus till andras kroppar. Om ni bara kunde förstå att det inte löser er osäkerhet kring kroppen!

      Om ni vill göra något produktivt så kan ni istället diskutera hur extremt viktigt det är att känna på sina bröst, och gå på kallelserna till mammografiundersökningarna!!

      Svara

     Hon är 18

     Svara

      19.

      Svara

     Fast Nellies OP tror inte jag var spons, utan det har nog unga damen (eller föräldrarna) betalt ur egen ficka. Däremot är det väldigt uppenbart ATT hon gjort en förstoring, och jag förstår bara inte allt hemlighetsmakeri kring det. Det kommer ju ändå att synas ännu tydligare till sommaren (än det redan gör), när det ska fotas bikinibilder tänker jag… Och fröken Berntsson är ju annars väldigt öppen med att skriva om intima saker, så jag fattar inte varför en bröstförstoring ska vara topphemlig. Bara trams. Men som sagt, hade det varit spons hade det inte varit så hemligt.

     Svara

   Inget säger kris mer än när kläderna ryker!

   Svara

    Onekligen desperation. Sågs redan i somras i hennes bildspråk. Egentligen redan med Balmainklänningen den långa förra året där hade hennes ögon ett nytt uttryck som inte är vanligt hos kvinnor än mindre hos kvinnor som är företagsledare. Vilka andra kvinnor som är företagsledare och har makt visar upp sig så här? Verkar som många influensers lever i en omätlig uppmärksamhetsbubbla där omdömet verkar fallera. Tragiskt.

    Svara

    Troligen for att fa uppmarksamhet. Forst att hon gar ut och ska dricka vin och sen kla av sig I hemmet. Det ar sjukt desperat kanske har Erik fullt upp med sitt ex eftersom skilsmassan ar igenom nu?
    Belladrottningen kanske inte fatt upp marksamhet under veckan som har gatt. Han har val tva stycken flickor ochsa. ALLa skriver bravo Bella som till ett litet barn!

    Svara

   Linn
   Är hennes byst fejk?
   😳😳

   Svara

    Fejk? Nädå, den sitter nog där den sitter.

    Svara

    Så jävla fake. Inte ens en 20-åring har den kupstorleken utan häng.

    Svara

    Linn Ahlborg opererade brösten när hon var 17.

    Svara

   Genast en kvinna har naturligt stora läppar eller bröst ska det talas om att de är fejk,så tröttsamt.

   Svara

   Man ser ju att brösten är naturliga.

   Svara

    Haha det säger folk om mina med men de är lika fake som dolly patrons, bara att jag haft stora bröst innan så det syns ju inte att jag har implantat.

    Svara

  ETT troskant till och med!

  Finns väl massor av ”håll in-underkläder” som är sting eller har sån där laserskuren kant som inte syns?

  Svara

   Hon använder väl bara det där trosmärket som hennes vän utvecklat? De där spetstrosorna i rullar? Här hon sagt tidigare iaf. Men sånt ändras ju snabbt 😉

   Svara

    Exakt. Hon använde ju bara dessa. Alltid. Skulle aaaaaldrig använda andra trosor.

    Svara

   Första jag tänkte på är ”Skims”, alltså Kim Kardashians nylanserade shapewear. Där finns bland annat string att välja om man vill ha det..

   Svara

    Tror problemet med Bella är att hon inte undersöker marknaden och behoven innan hon börjar skapa något. Oftast är det ”me, me, me, me”. Utgångspunkten är i henne och ingen annan. Är hon själv en kund, då tror hon att behovet och en enorm efterfrågan också finns. Det har vi sett gång på gång med de fallerade projekt.

    Svara

     Det är detta hon anger som att hon utvecklar sina produkter tillsammans med sina kunder och följare på sociala media. Står något liknande på Löwengrip Beautys hemsida. Känner någon igen sig att ha varit med att utveckla krämerna?

     Svara

     Ja, samma sak med hudvårdsprodukterna. De är anpassade efter hennes egen hud, skit i andras behov liksom.. 😄

     Svara

    Finns på h&m med. Ovanligt värre.

    Svara

  Gissar priset blir som en HH-hårklämma × 10…

  Svara

   Kan hon inte bara SLUTA? Vad hände med att ”nu ska jag fokusera på mina befintliga bolag”. Hennes uppmärksamhet är som en guldfisk.

   Svara

    Ja, man förstår att Odd ville ”tvinga” henne att äta medicin. Man orkar inte leva med en sån.

    Svara

    Du måste ju förstå att när ett kreativt geni får feeling är det bara att köra på. Inget får hindra kreativiteten. Inte ens ett sjunkande skepp pysande luftslott eller för all del uttalanden man gjorde förra veckan. Sånt är för vanlisar.

    Svara

  Hahahaha!!!! Ofattbart! Lär hon sig aldrig?

  Sen är det väl kanske inte världens bästa reklam, vare sig för eventuella kommande underkläder ”utan kant” eller för det personliga varumärket mer allmänt att man utan direkt anledning sliter av sig på överkroppen och sedan lägger ut det på en blogg. Känns inte hundra fräscht, om man frågar mig.

  Svara

   Haha exakt. Hon ville väl bara ha en anledning till att semi näcka
   ES har i alla fall tagit bladet från mun nu ang relationen. Inte mkt han berättar men han nämner iaf henne

   Svara

    Vart kan man läsa det?

    Svara

     Husorganet ”Vi skriver det du vill få fram”-Expressen.

     Svara

      Rätt kul att Expressen två gånger refererar till Blondinbellas företag som ”lilla imperium” 😁

      Svara

       Ett uppslag i DI också.

       Svara

      Tycker det är så konstigt att hon fortfarande inte berättat om honom i bloggen förutom att hon nämnt hans namn som att alla ska veta vem det är utan att hon har presenterat honom. H fick ju ett helt inlägg om hur hon aldrig har öppnat sig för en annan såhär och en utläggning om hur de träffades. Har hon blivit tillsagt att inte skriva om honom?

      Svara

       Eller bara lärt sig en läxa från sist. Hon kanske inte vill vara så privat nå mer.

       Svara

        Menar du verkligen att H O N vill vara privat?på just vad? hon skriker rakt ut varannan helg att hon ska till G, är det att vara privat?

        Svara

         Jag tror att man får skriva Göteborg

         Svara

          tycker du borde ta helg

          Svara

       De flesta vet väl vid det här laget att ES vill leva anonymt vad gäller privatlivet, har väl alltid gjort det. Om IL skulle då prata vitt och brett om honom skulle nog inte uppskattas.

       Svara

      ”Isabella är lite mer handlingskraftig än jag,” det var allt han sa, är det en hyllning? frågar bara

      Svara

       Exakt. Kan inte heller se att han på något vis bekräftar relationen. Det är Expressen som kallar henne flickvän, inte ES.

       Något säger mig att han inte gillar att det skrivs om hans relation med Bella.

       Svara

        Relation lär de ju ha. Frågan e vilken

        Svara

       ”Lite mer handlingskraftig” är förmodligen en komplimang. Längre fram byts den beskrivningen ut till ”lite mer dumdristig”. Smekmånad(er) pågår😆.

       Svara

    Haha, undrar om han det här blogginlägget? Annars kanske det kommer en dementi….

    Svara

    Men han sa också att det va Bella som såg till att dom åkte till Kenya… Ja det kallas väl PR…? Klart hon puschade för det

    Svara

     Jag tänkte, tyvärr, samma sak. PR för henne och bra grejer att skriva om i bloggen samt vid hennes krasch, som hon självfallet redan befann sig i då med.

     Förstår inte för allt i världen hur han vill kopplas ihop med denna donnan. Jag är väldigt förundrad.

     Svara

     Det går rykten om att han betalat henne för att göra PR för denna resa. Pinsamt att hon anger sig som ambassadör. Artikeln i DI är den en sponsrad artikel för Hand in Hand?

     Svara

  Hellre har jag troskanter än troskantslöst om det skulle komma från IL.

  Svara

  Det är väldigt tråkigt att du hela tiden ska hitta fel i hennes inlägg. Kan du inte försöka glädjas åt att hon nu känner arbetsglädje igen. Det börjar likna en häxjakt. Högtalarna plockar du från och facklorna tänder du dagligen med dina inlägg.

  Svara

   Hoppas högtalarna spelar annat än ABBA och Sensuella Isabella!

   Svara

    Grannarna klagar på att hon kör Europes ”The Final Countdown” på repeat 24/7.

    Svara

    Tror att IL är mkt streetsmart.
    Hon ljuger mkt. Ser till att fixa rubriker.
    Alla dessa ”hot”. Livvakter etc….
    Satsar på nya grejer trots att hon har det så tufft.
    Tror inte att hon har det så tufft.
    Hon har fortfarande siktet på att bli nr 1 i världen.
    ES hjälper?
    Vem är hon? Hur mår hennes barn? Är dom bara en ”kuliss ”.
    Känns obehagligt.

    Svara

   Du lyckas verkligen hitta fel överallt.

   Svara

    I.L. har ingen produkt, men har redan slängt av sig kläderna. Det enda som hon åstadkommit nu är att lägga ut en bild på sig själv i sin bh med en blus i handen.
    Men det funkar för nu diskuterar folk hennes bröst och inte hennes usla affärer.

    Hur får du förresten det att gå ihop att det handlar om att leta fel? Verkar det ha med affärer att göra, eller ett uråldrigt trick för att få uppmärksamhet?

    Svara

   12:09 håller med. Allt som Bella gör är här fel. Så deppigt. 😕 jag beundrar att hon är så driven och försöker.

   Svara

    Försöker just nu lura sina läsare, både på blogg och Instagram, om en 25% rabatt på sin Ellos kollektion som inte ens existerar. Så jävla pinsamt. Vet hon verkligen inte om att Isabella x Stylein inte inkluderas i Ellos Black Friday erbjudande? Kan hon vara så oprofessionell? Eller är det ett säljknep á la Löwengrip? Lura in folk på webbsidan genom falsk marknadsföring och hoppas att dom inte märker att det inte finns någon 25% rabatt – eller att dom kanske blir så förälskade i polyester kreationerna att dom köper dom till fullt pris ändå.

    Oavsett anledning så är beundran det sista jag känner för henne. Tycker inte heller att det är särskilt drivet av henne att basunera ut ett erbjudande på alla sina kanaler som inte existerar. Tycker mer att det är ruttet och oärligt.

    Svara

   Högtalarna= högafflarna. Autokorrekt slog till, jag ber om ursäkt.

   Svara

    Vän av ordning heter det.

    Svara

   Håller verkligen med dig!

   Svara

  Finns verkligen ingen hejd på henne. Tror hon skulle leka entreprenörsliv även om hon satt i finkan typ.

  Svara

   Med betoning på leka 🤷‍♀️

   Svara

   Isabella är totalt besatt. Finns inte någonting som kan stoppa henne. Hennes idéer har aldrig blivit långsiktiga och kommer heller aldrig bli. Hon leker enbart entreprenör.

   Svara

    Hon har bra fantasi iallafall och självförtroendet verkar intakt.

    Svara

  Vore kul om hon och Therese Lindgren släppte trosor samtidigt. Då hade man sett klart och tydligt vem som faktiskt når ut och är omtyckt av sina följare.

  Svara

   Varför ska de släppa sina trosor? Föredrar om de har dom på sig faktiskt.

   Svara

    Tönt.

    Svara

  Men va??? Shape-wear?? Snacka om INSPO från Kkw’s Skims! Fan vad pinsamt

  Svara

  Hon har ju tidigare sagt att hon enbart använder lace labaratorys trosor, motsatsen till trosor med hög midja

  Svara

  Intressant att hon skriver att ”det får inte bli ett troskant” varpå någon kommenterat att det påminner om Skims. Då svarar Isabella ”Jag älskar Skims men inte samma stil riktigt:) gillar spets och broderier, med ”tantigt”. Hur ska man kunna få bort troskanten MED spets och broderier??

  En annan sak, en kommenterade att denna person slutat använda bh med bygel. Finns det verkligen bh utan bygel som är sköna och som håller uppe allt för oss med stora bröst (hade storlek 75D, nu efter barn 80E)? Min kommentar på Isabellas blogg om just detta släpptes inte igenom, så kanske finns någon här som kan svara? 🙂

  Svara

   Vill inte ha troskant heller. Sen med skims. Värsta jag haft på mig! Dom är så högt skurna så tyget knappt täcker ”fiffi”

   Svara

    Usch!
    Underkläder som sitter dåligt är riktigt obehagligt.

    Svara

     Ja verkligen! Kan aldrig rekommendera skims!
     Fan gick och drog i dom när jag använde dom.

     Svara

   Hej!
   Kolla ett märke som heter Ipomia. De har inga byglar i sina BH:ar då de i första hand är gjorda för de som har gjort bröstoperationer men BH:arna fungerar ju på alla 😉
   https://ipomia.eu/?___store=se

   Svara

   Kolla in amningsbh:ar annars. Garanterat bygelfri och finns i stora storlekar.

   Svara

   Jag har en storlekmindre än dig och jag säger bara det: amningsbhar!! Har fortfarande mina sen jag fick minsta för 3 år sen. Ingen äcklig irriterande bygel. Mjuka och sköna som håller upp. Annars sport bh? Fast de är inte lika bekväma.

   Svara

    Amningsbhar är den sämsta skiten jag vet men kanske bara har fel sort. Slappaste jävla skiten. Vilket märke använder du?

    Svara

   Jag har alltid rätt storlek på mina bhar och känner aldrig av bygeln eller känner bhn överhuvudtaget.

   Svara

    Så duktigt då!

    Svara

     Ehh? Va, särskilt duktig vet jag inte om jag är. Påpekade mest för att den allmänna uppfattningen verkar vara att bygelbehå är obehagligt.
     Men ok. Vill du vara spydig så för all del. Tönt.

     Svara

      Eva bra svar där. Jag tycker inte du är tönt.

      Svara

      😂🤣😂🤣

      Svara

    Samma här. Tycker inte alls att det är något obekvämt med BH?

    Svara

   https://www.lindex.com/se/underklaeder/bh/desire/#!/page1/row1 bästa BHn, vägrar annat sen jag köpt dessa!

   Svara

    Agree! Har inte använt med bygel på ett år, kommer aldrig gå tillbaka. 🤩

    Svara

   Ett tyskt märke som heter Anita, modell Clara. Har två st. Supersköna och ger fint stöd. 75C. Men det är bra att använda Nipplecover om man har tunna plagg på sig.
   https://www.nackrosenunderklader.se/21-anita-bh-clara-5459

   Svara

  Ge inte henne gratis feedback. Hoppades på att du INTE skulle uppmärksamma detta nya påhitt. Det är ju exakt det hon är ute efter med sitt inlägg, kolla om det finns en efterfrågan.

  Tror hon vill göra en svensk Skims Kim Kardashian, precis som Bianca kopierar Kylie’s smink typ.

  Svara

   Nej, du överdriver. Tvärtom kör hon ju ner sig själv mer och mer i misslyckanden. Uppmärksamhet är inte alls alltid något bra. Särskilt inte sån här.

   Svara

    Desperation är aldrig klädsamt. Nya idolen är Anna Nicole Smith och nya grejen är att trycka upp silikonbrösten i kameran, men affärsidén är lika värdelös som vanligt.

    Svara

  Tycker för en gångs skull att det här hon funderar på skulle kunna bli något bra, förutsatt att det görs seriöst och att underkläderna blir snygga och i bra kvalitet samt ligger rätt i pris.
  Men det är väl bara en illusion att hon skulle kunna åstadkomma något av värde som går att ta på allvar.

  Svara

   Ja, det råder ju en stor brist på underkläder i butikerna.

   Svara

    Vad spelar det för roll?

    Svara

     Jaaa, ännu mera konsumtion! Hejaaaa!

     Svara

      Ja, för begagnade underkläder är ingen större hit! 😝

      Svara

       Tänkte mer allmänt du vet. Ännu ett företag, ännu mer tillverkning osv.
       Ta inte allt så bokstavligt 😊
       Du kan fortfarande handla nya underkläder, jag är inte den som är den.

       Svara

        Ja, jo jag fattar. Såklart det är förkastligt med mer konsumtionshets! 🙂

        Svara

   Ja Bella har verkligen en unik ide här, plus all expertis inom området….eller inte

   Svara

    Tycker ändå hon landar mer rätt i underkläder än i krämer.

    Svara

     Utveckla gärna. Jag är väldigt nyfiken på hur du kommer fram till detta.

     Svara

      Tycker hon passar bättre som underklädesmodell än som ansiktet utåt för krämer. Hon påminner lite om en pinuppa från 50-talet i sättet hon kråmar sig på 😂. Storbystad och kurvig, lite nostalgi. Tänk HMs kampanj med Anna Nicole Smith.

      Svara

       Ja om inte jag minns fel var den kampanjen på 90-talet och jag vet inte en enda tjej/kvinna som blev sugna på att köpa underkläder tack vare dom där affischerna. Dom hamnade mer på väggarna i bilverkstäder och på fjuniga killars tonårsrum.

       Om en sån kampanj kändes så fel vid den tiden så kan du väl förstå vilken usel effekt den skulle ha nu…!?
       Men jag låter gärna Bella prova. Det kommer inte att gå denna gången heller.

       Svara

        Runt jul springer män benen av sig för att köpa raffset till sin partner, så en kampanj med Bella och stora boobs skulle iaf funka på hälften av befolkningen, sexistiskt eller ej.

        Svara

         Raffset haha… herregud så 80-tal.

         Svara

         Asså nej. 😂

         Min sambo kan bättre än så och vill jag ha ett raffset (låter som att du är född på 50-talet som kallar det så) så köper jag ett själv.

         Svara

          Nej inte född på 50-talet 😂

          Svara

       Att ta fram ett underklädesmärke borde inte innebära att man själv ska posera i dem som modell i marknadsföringen? Det är möjligt att det finns en massa bilder på Björn Borg poserandes i BB-kallingar men jag har då inte sett en enda. Anna Nicole Smith var en inhyrd modell, inte initiativtagare till att ta fram underkläder.

       Det blir så tydligt vad man förknippar Bella med, och Bellas entreprenörskap: att hon själv ska synas.

       Inte kvalitetsprodukter och yrkesskicklighet, utan att få synas och att andra ser vad du gör.

       Svara

        Fan, det vore något med en tidig Björn Borg när han stod på topp, posera i kalsonger a’la 70-tal! 😚

        Svara

       Tidigare hittade hon inspiration från Dallastiden, nu är det á la pinuppa från 50-talet. Hon borde kanske söka in på Dramaten rent av.

       Svara

  Väldigt få märken? Är det sånt dåligt utbud med trosor i Sverige? Det tror jag inte. Kolla in tex Spanx hemsida, finns rejäla långt upp på magen thongs att välja mellan. Sen om det ser tantigt ut eller inte kan ju diskuteras men smaken är som baken.

  Svara

  Jag tycker också det är bra att hon inte lagt sig ner och dött utan faktiskt ser framåt och vidare. Jag menar, vad ska hon annars göra? Ge upp hela livet? Det är väl bra att hon tar nya tag och ser möjligheter? Jag vet inte vad alternativet skulle vara.

  Svara

   Skaffa sig ett jobb?

   Svara

    Hon har ju ett jobb!

    Svara

     Aha, det var mer än jag visste. Och jobbet går bra?

     Svara

      Hon har nog fortfarande högre inkomst än många av oss 😝

      Svara

       Stämmer säkert, det måste vara därför hon säljer sin villa, flyttar kontoret (igen) och skär ner på personalen.

       Svara

        De flesta av oss kommer troligen aldrig någonsin ha en sådan villa att sälja. Troligtvis kommer hennes nya boende fortfarande kosta 5ggr så mycket som mitt. De flesta kommer aldrig ha något hemmateam att avskeda eller något kontor att flytta.

        Svara

         Skulle det vara något att sträva efter? OK.

         Svara

         Nej? Precis? varför skulle folk vilja stå med konkurser och bostäder som de inte klarar att finansiera??? Folk skriver så mycket dumt här så man nästan storknar. Jag lever betydligt hellre på små marginaler och litet boende än ha det som Bella där ekonomin uppenbarligen blöder.

         Svara

         Nej, för de flesta tar större ansvar över sin ekonomi än så.

         Många vill inte belåna sig över öronen bara för att kunna visa upp ett skrytboende. Och många skulle tycka det är jobbigt att behöva säga upp hemmateam som är beroende av sin försörjning och som barnen dessutom fäster sig vid. Kontor att flytta är nog totalt oupphetsande för majoriteten av befolkningen.

         Svara

   Räcker väl med hennes jobb på LB och att sköta sina delägarskap i andra bolag.

   Svara

  Konstigt att hon glappar om sin nya affärside när det bara än så länge är en ide?
  Varför inte hålla tyst och sen pang boom lansera något färdigt?
  Hon är märklig.

  Svara

   Så har hon alltid gjort. Hon får gratis feedback från följarna och ser vilken efterfrågan som finns.

   Svara

    Alltid bra att lyssna på sina ja-sägare.

    Svara

     😂 Så utvecklande!

     Svara

    Ja, så brukar hon göra och just därför hade det vart en bra ide att göra tvärtom för en gångs skull, så kanske det dessutom hade gått bättre. Men men, Bella är Bella och kör sitt eget race.

    Svara

    Beriths ord väger tydligen tungt

    Svara

   Hon fiskar efter ett samarbete ju

   Svara

   Hon skrev ju dessutom alldeles nyligen i samband med ”krisen” att hon insett att hon går ut och pratar om idéer alldeles för tidigt, innan det ens finns någon substans i dem. Nu gör hon samma sak igen. Borde hon inte lärt sig att inte springa på varenda idé som poppar upp, eller att i alla fall inte outa saker för tidigt? Det påverkar ju hennes trovärdighet, som ju är minst sagt skamfilad vid det här laget. Vad hände med att fokusera på Beauty och göra det ordentligt först?

   Svara

    Tror hon blir uttråkad fort och därför kommer hon aldrig lyckas med något långsiktigt.

    Svara

  Äsch, det är ju bara ytterligare ett utspel från henne för att hon ska hålla sig i strålkastarljuset. Hon friskriver sig ju redan nu att det inte kommer bli nåt…

  Jag går inte på det.

  Svara

   Du har med största sannolikhet rätt.

   Svara

   Det blir lika mycket underkläder som resan till isbjörnarna.

   Svara

    Det kanske går att kombinera?
    Underklädesreklamkampanj bland snö och isbjörnar! 🥶

    Svara

  Tror nog texten kanske bara var en ursakt for att kunna publicera sexig brostbild utan att kunna beskyllas for att verka tacky eller desperat. Brost saljer!

  Svara

   Konstigt att hon inte utnyttjat sin sexappeal tidigare i något företag?

   Svara

    Hur många tycker hon har en sexappeal??

    Svara

   Tycker det verkar väldigt desperat att plötsligt visa en ”sexigare” bild.
   Men så är hon ju också väldigt desperat just nu.

   Svara

    Bella har slagit i rock bottom nu. Smällen har tydligen påverkat hennes omdöme.
    Att behöva klä av sig för klick och kommentarer är knappast bästa sätt att få seriösa samarbeten.
    Nu är enda vägen upp. Segra eller dö.

    Svara

  Att hon skriver ”underwear” på instagram och inte ”lingerie” i det sammanhanget… Jisses, så dålig hon är.

  Svara

   😂
   Det är ju Bella!

   Svara

   Varför skulle hon inte skriva underwear? Skrattar ni när Victorias Secret skriver ”underwear” också?
   Det är inte intelligent att, bara för man avskyr någon, hacka och håna minsta halmstrå man kan finna. Tycker ni verkligen att det fattas saker att kritisera, som har lite större tyngd, gällande Bella?

   Svara

  P3 Nyheter Dokumentär har släppt ett nytt avsnitt som heter Isabella Löwengrips bolagskrasch för den som är intresserad 🙂

  Svara

   Tack för tips!
   P3 Dok brukar vara väldigt lyssningsvärda så det blir perfekt till dagens murriga och dystra hundpromenad.

   Svara

   Tråkigt att de släpper den nu, såhär nära inpå när den inte ens är i närheten av över

   Svara

    No worries. Det kommer finnas tillräckligt med material för en ”Del 2”.

    Svara

  Bella är lite som ordspråket ”Jag tänker, alltså finns jag” fast med sin egen tvist:
  ”Jag har underkläder, därför bör jag starta ett underklädesmärke”
  ”Jag använder hudvård, därför bör jag starta ett skönhetsmärke”
  ”Jag använder skor, därför bör jag starta ett skomärke”
  ”Jag använder klämmor i håret, därför bör jag starta ett klämmor-i-håret-märke”

  Svara

   Ja, någon innovatör är inte Bella. Knappast ens en entreprenör.
   Att hennes olika affärsprojekt inte lyfter berör förmodligen på att hon satsar på mogna produkter utan att tillföra något annat än sitt eget namn. Då är det inte så konstigt att det inte blir något Spotify, Klarna, Skype eller ens Apotea av det hela.

   Svara

    Mitt i prick, Pluto!

    Svara

   Ja, det stämmer verkligen!

   Svara

  Men helt ärligt.. Händer det väldigt lite hos andra bloggare? Menar, nu rapporterar cc om en troskant.. TROSKANT! 😂

  Svara

   Nej.. ETT troskant!

   Svara

    Förlåt 😉

    Svara

  Ok nu märks det att hon är desperat.

  Svara

   Jenny Selin star skriven som gift. Under sin status star det gift. Vad haller han p.a. med?
   Jag hade inte akt till en gift man. Isabella skriver! Jag ar sa Erik sa mycket jag kan! ?

   Svara

  Bella försöker bara ragga samarbetspartners. -”Antingen gör jag det själv ELLER i samarbete med någon, vi får se hur det blir!”
  Det säger väl allt att hon tappat allt förtroende på marknaden, och lurar sina läsare in i det sista. Har känt henne större delen innan hon slog igenom och redan då började alla lögner. Mkt av det hon gör/gjort är speglat av bland annat mitt liv, andras i hennes närhet mm. Allt är hittepå!

  Svara

  Vart tog krisen vägen? Vems pengar ska sponsra hennes nya infall? Hon är så märklig i sitt tänkande. Hon har visst redan glömt att hon skulle fokusera på Beauty bolaget. Orkar inte med människan.

  Svara

   Hon ska inte betala själv såklart, det får någon annan göra. Vem vet hon kanske övertalar ES just nu.

   Svara

  ”… väldigt få märken som gör de i string”.

  Har ett par i string från H&M, funkar ypperligt.

  Svara

   Bella försöker som vanligt skapa fake behov som med allt annat hon gjort. Liksom ingen annan kommit på det hon gjort. Men det funkar ju inte.

   Svara

  Inlägget säger två saker: kolla på mina bröst, och söker samarbete

  Svara

   Bella kan knappast visa sig i enbart BH på överkroppen utan att samtidigt antyda att hon kan tänka sig att starta ett företag i underklädesbranschen. Vore hon tio år yngre och ständigt exponerade kroppen i sociala medier skulle hon knappast behöva ha ett eventuellt eget underklädesmärke som alibi för att visa upp sig.
   Men egentligen handlar det nog i huvudsak om att visa sig i underkläder för att få uppmärksamhet och klick. Bella börjar få slut nu på knep för att få uppmärksamhet. Räcker inte att bara ringa till en tidningsredaktion med någon påhittad historia. Redaktionerna har blivit mer misstänksamma och mindre benägna att dans efter hennes pipa.

   Svara

  ”Ooh boobs!”

  Svara

  Bella kan knappast visa sig i enbart BH på överkroppen utan att samtidigt antyda att hon kan tänka sig att starta ett företag i underklädesbranschen. Vore hon tio år yngre och ständigt exponerade kroppen i sociala medier skulle hon knappast behöva ha ett eventuellt eget underklädesmärke som alibi för att visa upp sig.
  Men egentligen handlar det nog i huvudsak om att visa sig i underkläder för att få uppmärksamhet och klick. Bella börjar få slut nu på knep för att få uppmärksamhet. Räcker inte att bara ringa till en tidningsredaktion med någon påhittad historia. Redaktionerna har blivit mer misstänksamma och mindre benägna att dansa efter hennes pipa.

  Svara

  Neeeeeeeej! Nu kan jag inte sätta på (pun nästan helt och hållet oavsiktlig) Bolibompa utan att få guppiga bilder i skallen. Uschan buschan, vad ska barnen säga i kväll när klockan blir sex?

  Svara

   SEX!!

   Svara

  Vad tror ni Bella skulle ta betalt för en polyesterstringtrosa?
  500kr? 😑

  Svara

   Ellos-kunder får rabatt.

   Svara

    Nej, det får dom inte. Det är bara något Bella säger på sina kanaler. Går du in på Ellos och kollar så är hennes Styleinkollektion Inte inkluderad i deras 25% Black Friday erbjudande. Bara flitig falsk marknadsföring á la Löwengrip i hopp om att folk inte märker det. Eller så har hon, av misstag, lagt ner sin kraft och tid på att sprida något hon inte visste var falskt….kan hon verkligen vara så blåst (förlåt, så oinformerad)? Hon som skulle åka över till USA och lära dom okunniga amerikanerna allt om influensers och marknadsföring och the power of the internet eftersom hon är en sådan expert – eller hur var det nu?!!

    Svara

  … så Isabella, vad har du lärt dig av denna ”kris”? 🙈

  #OnToTheNext

  Svara

  Känns som hon bör fokusera på sina sjunkande (?) skepp och inte på en massa nya idéer…

  Svara

  Camilla säger hon INTE vill gegga mer om Cissi Wallin. Men lägger upp inlägg konstant om Isabella. Jag har haft emot Isabella, men detta är inget normalt beteende

  Svara

   Nä verkligen, att gå in och kommentera här när det inte handlar om Cissi Wallin, det är verkligen inget normalt beteende.

   Svara

    Allting handlar om Cissi Wallin.

    Svara

   Konstigt. Jag läser hellre om CW

   Svara

  Undrar hur hon mår egentligen, tycker hon beter sig så märkligt…

  Svara

   Hon är märklig.
   Otroligt svår att begripa sig på.

   Svara

    Bilden passar ihop med att hon gick på Madame Bovary igår och är citerad i programmet. I Göteborg. Texten i programmet kanske är Göteborgshumor?

    Svara

     Madame Bovary visade dock enbart upp sin ankel.

     Svara

      Det var detsamma då som vad de gör i PH om kvällarna.

      Svara

     Skrev du Madame Bovary???? Handlingen i den romanen är i princip IL:s liv. Om det här hade med ES att göra på något sätt så vill han sannerligen säga henne något – och det är knappast en komplimang.

     Svara

  Till min stora glädje kommer du aldrig få reda på det 😏

  Svara

  Tror inte på någon ” kris ! Det finns alltid något bakom denna människas handling . Köra allt i botten , göra sig ovän m Pingis ( passar väl utmärkt när hon har fullt upp med familjelivet ) köpa ur pingis från kräm företaget ….. allt m hjälp av sin pojkvän . Kan aldrig tänka mig att miljardären inte hjälper sin flickvän utan står Passiv bredvid och ser hennes skepp sjunka ? När hon på alldeles eget vis lyckas bärga skeppet så kommer hon bli hyllad av allt och alla ….. power Women nr 1 . Så nej här ligger många hundar begravd 🤔
  Hon kommer att gå ur detta smärtfritt men sedan beror det på andra om de kommer att ha förtroende för henne igen ? Hur det än är så har hon alldeles själv visat sin rätta sida . Tror inte ens att detta var en ny lärdom för henne utan hon borstar av sig allt gammalt skit och går vidare . Sympatisk , ödmjuk , förstående ligger långt ner på hennes lista . Men människor med empati brist reagerar endast när de får känna av det själv . Hon skriver nu snyft inlägg var och varannan dag för att få sympatier och visa att hon är ” mänsklig ” allt är bara en teater men tyvärr allt för många köper” hela paketet 😕

  Svara

   Stämmer. Hennes ”kris” ingår i hennes planer. Slug som hon är. Hon blir av med både det för dyra konstiga huset och Pingis i ett svep.

   Svara

   Krisen var väl att bli avslöjad som lögnare och bedragerska? Så att sponsorer och samarbetspartners drog öronen åt sig och lättförtjänta pengar i form av ihopslafsade instagram/blogginlägg slutade välla in…

   Och att hon inte hade råd med den svulstiga livsstilen.
   Så nog fanns det en kris alltid, i alla fall med Bellamått mätt…

   Svara

   Vad säger de? Någon som orkar att ge en kort sammanfattning? 😅

   Svara

    ”KRIS”.

    Svara

    Klarar du att lyssna 26 minuter så kommer du att veta vad de säger.

    Svara

     Klarar inte det tyvärr.

     Svara

  Nyfiken på när man har jobbat med detta med tanke på att de sista veckorna i alla fall utåt handlat om att spara pengar?

  Svara

  Klarna

  Svara

  Om hon säljer 3 par trosor för 200:- så kanske det finns en chans att hennes fans köper. Men eftersom det är den stora, hyllade, bästa i världen kvinnan isabella såkan ni förvänta er ett pris på minst 600:- för ett par trosor utan ETT troskant.

  Svara

   Kanske blir sidentrosor som kräver handtvätt? 😳

   Svara

    ”Siden-mix”

    Svara

    Snarare 98% polyester 2% siden, som presenteras som sidentrosor.

    Svara

     Kan vi kanske slänga in 1% kashmir i trosorna så de blir trosor av en kashmir och sidenmix?
     Kashmir är dyrt och lyxigt så då kan man nog lägga på en slant för det.

     Svara

  Att se Isabella sådär i bh känns så himla konstigt, men snart blir det väl mer o mer avklätt i hennes kanaler..

  Svara

   De är så himla desperat och pinsamt.

   Svara

   Bilderna är väääldigt obehagliga. Det hysteriska skrattet och den totalt förkovrade blusen … „titta vad tokigt det blev när jag försökte klä av mig …“

   Svara

    Tycker du bilderna är obehagliga? Jag kommer nog på en miljon saker som är mer obehagliga än bilderna på IL.

    Svara

    Vad har blusen förkovrat sig inom? Företagsekonomi? Entreprenörskap? Det är viktigt för blusar att lära nytt!

    Svara

  Kan ju tycka att hon ska lägga sin fokus på redan befintliga företag och bygga upp förtroende igen, inte lägga energi på ännu en idé som hon sen kommer överge när det inte är kul längre.

  Svara

   Hon är inte så uthållig.

   Svara

  Men vad gör hon egentligen på bilderna? Försöker hon ta på sig tröjan? Är det en tröja? Så många frågor…

  Svara

   Bild 1: vad är det här för konstig tröja?
   Bild 2: nämen! Det här var ju ingen tröja det var ju en jättestor Hair Bow från HH

   Svara

   Tänker att blusen måste bli väldigt skrynklig när hon står och knölar ihop den så där.

   Svara

  Vad säger ES när hon visar tuttarna i bloggen?
  Han är liksom Bella en gåta.

  Svara

  Jag går ofta commando, och har faktiskt börja använda ”vanliga” trosor(minns inte ordet för den modellen), fast i mini. Och min rumpa blir sjukt snygg med troskanten, den sätter sig precis i ”muskelvecket”,framhäver formen på min löpar-bubbelbutt och sitter där dom ska👍

  Svara

   Hoppas du byter byxor dagligen då

   Svara

    Det gör jag😊

    Svara

    Vad har det med saken att göra?

    Svara

   Låter snarare som en fjunig tonårings pojkrumsfanatasi 🙂

   Svara

    Jag struntar faktiskt i vad tonåringar tänker på haha.

    Började gå utan trosor för att jag fick utmattningssyndrom inte ens klarade av att tvätta men va tvungen att gå ut med min hund. Sen gick jag ner 10kg i vikt igen och va tvungen att ha trosor när jag började få tillbaka mitt sociala liv, och då hade Lidl 5pack minitrosor för 59:- 😂 verkligen porrigt nog för att platsa i en tonårsfantasi haha!

    Svara

     Där har man ju typ varit…

     Svara

  Hahaha, jag kunde verkligen se framför mig hur Bellas behag vecklar ut sig i sängen, också Erik bredvid.

  Svara

   Ja, den bilden är väldigt grafisk.
   Jag ser allt framför mig. I detalj! Sjukt.
   Varför blir det så konstigt när man föreställer sig andra som har sex?
   Det klassiska är ens egna föräldrar i sexuella situationer.
   Min hjärna har aldrig accepterat dessa bilder. De hade nog bara sex när vi barn blev till…

   Svara

    Det finns många andra förutom föräldrarna som man inte kan föreställa sig ha sex.
    Stefan Lövfen, Carl Bildt, Jimmie Åkesson osv…. 😂

    Svara

  Jag undrar:
  De flesta skriver under ”anonym”, andra under nåt ”nick”.
  Inte många som står för de dom skriver.
  Jag är nyfiken på varför det är så.
  Nån som vet?

  Svara

   Står du för vad du skriver för du har namngett dig själv Susanna?? Jag skulle kunna skriva Magda istället för anonym betyder inte jag verkligen heter det..

   Svara

    Jag heter det

    Svara

     Haha men oavsett om du heter Susanna eller inte kan du ju vara vilken Susanna som helst, alla är anonyma här.

     Jag heter inte Stina, men jag skrev bara in något för att särskilja mig från alla Anonyms. Jag var i en längre diskussion tidigare och det var väldigt svårt att hålla reda på vem man svarade, och vem av alla det var som sedan svarade igen, etc.

     Svara

   Känns ju lite fel att ange personnummer när man kommenterar 🙂

   Svara

    Person nr?

    Svara

    Inte heller jag skulle skriva mitt p-nr på en blioggsida.
    Jag skriver i mitt namn med min mail.

    Svara

     Jaha? Vi ser inte din mail. Du blir inte mindre anonym för att ”du heter Susanna”.

     Svara

   Det blir anonymt automatiskt som namn om man inte skriver i, du kanske vill delge din adress?

   Svara

    Ja, jag skriver från min mail adress

    Svara

   Vore ju praktiskt om den som kommenterar använder ett unikt nick istället för Anonym.
   Blir ju svårt att veta vilken Anonym man svarar när man är inne i en diskussion och det finns ett dussin olika Anonym.
   Hellre då nick även om de är påhittade.

   Svara

    Håller med. Svårt att hålla koll när tio olika Anonym svarar i en tråd. Riktigt irriterande

    Svara

   Vad gör det för skillnad om jag skriver ut mitt namn? Finns väl en massa andra Lina Svenssons t.ex?

   Svara

    Jo men lite trevligare

    Svara

   Jag själv vill bara uttrycka mig, skiter i om folk vet vem ”jag” är.

   Svara

  Dolly!
  Kommer det något mer framöver om Isabella?
  Enligt grip lov på insta så ska det ju komma nåt mer?

  Svara

   Varför gör alla utropstecken när dem skriver dolly? Det är inte hennes namn man borde till och med göra citationstecken runt namnet. Tror inte direkt hon är så anonym heller. (Inte på Isabellas sida)

   Svara

    vem är hon på Isabellas sida?

    Svara

    Mig veterligen är det ingen ny artikel på g just nu. Tyvärr. Det kan vara så att det är något som denna Griploov vet som inte jag vet. Men det tror jag inte. Jag har medverkat till alla stora avslöjanden om Isabella det senaste året, så jag har svårt att tro att det skulle vara något på gång nu som jag inte involverats i.

    Anonym 15:09, du har inte en susning om vem jag är. Jag lovar.

    Svara

     Dolly!
     (sorry, kunde inte låta bli hehe)

     Men visst sade väl du att det skulle komma fler bomber?
     💣

     Svara

      Har för mig att jag läst vid något tillfälle att det var nåt med Isabella och Skatteverket?

      Svara

     Dolly, försöker Bella copy-paste Kardashians framgång? Hudvård och nu underkläder…

     Svara

     Då var nog detta allt. Bella tuffar på

     Svara

    Nej, man gör inte citationstecken på namn och inte heller på nicknames/signaturer. Här heter hon ju Dolly.

    Svara

   Utropstecken gör man när man ropar på någon, eller höjer rösten.

   Hörru!
   Lyssna!
   Hej!
   Mamma!

   Får ni inte lära er sånt i skolan?😉

   Svara

  Oj vad farligt med synliga troskanter…🤦‍♂️

  Svara

  Vad jag kan läsa från hennes inlägg är ”desperat rop” efter uppmärksamhet. Nu är hon desperat på riktigt!!
  Om affärerna inte går bra, kommer hon snart att klä av sig naket 🙂

  Svara

  Så konstiga bilder. Varför tar man en sån bild? Vem är fotografen?
  ”Eh du, fram med kameran och ta bild när jag klär på mig.”?
  Tror hon att hon är sexig? Är den öppna munnen ett försök att se sexig ut? Hon har börjat göra den minen på fler och fler bilder och det ser så jäkla oprofessionellt ut.

  Svara

   Ja fy! Hon borde klä sig i heltäckande och gärna en mössa över huvudet så som respektabla kvinnor gör. Eller Not

   Svara

  Det är faktiskt alldeles hopplöst med sånadär shapewear underkläder.

  Jag skulle på en lite festligare tillställning och hade köpt en lite längre och lite glansig silkesklänning, vilket snabbt visade sig vara typ jämförbart som att gå naken då varje ”lump and bump” blev framhävd till ca 800%. Så, jag bestämde mig för att köpa shapewear att ha under, var i New York vid tillfället och testade typ alla sorter jag kunde hitta inne på Macy’s (ett av världens största varuhus som troligtvis erbjuder det flesta alternativ som finns på den västerländska marknaden öht.) och ALLA jag testade som antingen hade en vanlig trosöverdel eller ”shortsben” antingen skar in djupt in i rumpan, så att jag fick fyra skinkor, eller så skar de in likadant mitt på låren så de får varsin midja mitt på. Haha. Det såg helt bananas ut, vi snackar inte en diskret liten troskant som bara ”ligger” där, utan det var liksom absurt. Och då är jag inte ens en väldigt kurvig kvinna, utan snarare ganska rak och med lite extra underhudsfett, om man vill uttrycka sig så, haha. Hade jag tagit några storlekar större hade plaggen istället inte ”gjort sitt jobb” och bara glidit ner eller korvat sig istället. Jag kan meddela att det också blev exakt samma effekt som på låren på mitt ”mjuka fläsk” på magen av alla modeller som slutade någonstans kring midjan +/-. Det enda hade kunnat fungerade var en form av helkroppsdräkt med axelband, etc, men hade då fått acceptera att ha fyra prominenta skinkor under kvällen alternativt hårt åtdragna band mitt över låren (vilket framförallt blev tydligt då jag satt ner, men även när man stod/gick, etc.) då denna inte fanns i stringmodellsutförande.

  Behöver jag tillägga att jag välkomnar alla försök till att försöka utöka utbudet av denna typ av underkläder? Det behövs.

  Svara

  Huruvida Bella gjort en bröst operation eller inte så e svaret, jo dom e opererade!
  För dom som tvivlar så kan ni bara googla eller så kan ni titta på bilder förr o nu.

  Visst kan man få större bröst om man går upp i vikt eller e gravid osv, men Bellas bröst blev gigantiska samtidigt som hon själv va ganska smal. Efter graviditeterna så va dom tomma o slappa vilket hon själv visade upp i bloggen, men nu e dom sprängfyllda o flera storlekar större. Däremot tror jag hon enbart lagt in implantat o inte gjort nåt lyft.

  Jag har själv sillisar, 650cc så ganska stora. Men dom e gjorda så naturliga som möjligt o ser bara ut som ett par perfekta stora bröst. Så nej, alla sillisar sitter inte under hakan o e som hårda bollar.

  Svara

  …och tillsammans med en ny affärsidé så var det glättiga fnittret tillbaka (senaste ig-storyn)…
  Med tanke på hur snabbt hon ändrar åsikt så är det väl inte orimligt att anta att hon tröttnat på offerkoftan och att följa excelarket.

  Svara

  Bella har väl lyft brösten, inte fyllt i dom.
  Att Nellie förstorat brösten är väl däremot rätt så självklart.

  Svara

  Therese Lindgren håller ju också på att lansera ”den perfekta trosan” kanske är från henne BB fått inspiration?

  Svara

  Hej Isabella

  Kim Kardashian har redan gjort underkläder som håller ingens mage, röv, bröst osv.
  https://skims.com/

  Svara

  Hon har solklart gjort brösten. Insluter av 2017. Scrolla på hennes bilder den hösten och jämför med slutet av dec. De kan inte öka i volym så mycket på så kort tid.

  Tex kolla denna bild och sedan senare samma höst..
  https://www.instagram.com/p/BYTvAhIgTkw/?igshid=l2gvrmxhtmjv

  Svara

   Nä hon har inte gjort brösten, gått upp och ner i vikt bara och varit gravid två ggr

   Svara

  https://www.instagram.com/p/BYBnigog33J/?igshid=ggiqwl0lnybk
  Augusti 2017
  Vs
  https://www.instagram.com/p/BpmG3e4HmhA/?igshid=zias43sgr23w
  Oktober 2018.

  Kan någon ens förklara denna skillnad på annat sätt?

  Svara

   Väsentlig skillnad i likes också 🤔

   Svara

  Nyligen köpt trosor hos wew.nudfit.com o tyckte de var sköna. Kantlösa

  Svara

  Svara

  Tuttar ger mer likes, det är sen gammalt. Nu är hon desperat.

  Svara

  Är det bara jag som tycker att affärsidén är mer av en kopia av Therese Lindgrens affärsidé av underkläder? Therese har pratat om det för rätt längesen i en video. Just sayin 🤷🏻‍♀️

  Svara

  Har aldrig förstått det där med att troskanter inte får synas?!? Jag skäms inte ett dugg över att jag bär trosor och det gör inte det minsta om andra människor ser det. Värre om de tror att jag INTE har trosor under kläderna.

  Svara

  Förstår hur du tänker men JA JA JA! Det här är den absolut bästa uppfinningen som finns. Jag har 4 par från Spanx med string och känner mig absolut bäst i de. Formar bort muffinstoppen men behåller en juicy-rumpa. Hoppas hon går för det med en bra prispunkt! Spanx är 298kr.

  Svara

  Petter A och Gunhild har separerat…. Har blondinbella nagot med detta att gora???

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.