Äntligen börjar folk ifrågasätta Linnea Claesons trovärdighet

Patrik Sjöberg tog tidigare i veckan ton på Instagram där han helt motsäger sig ihopljugna anekdoter för att ”främja kampen” och tycker att det är förkastligt att ljuga om övergrepp för att främja sitt varumärke, på det sätt han anser att Linnea Claeson gjort.
Nu går han ett steg längre och kritiserar henne å det grövsta i en insändare i Dagens Nyheter där han kritiserar henne för att förminska offer för sexuella övergrepp, då den som upplevt övergrepp inte kryddar sanningen.

Det har stormat rejält kring Linnea Claeson ända sedan Haveristerna började gräva kring sanningshalten i hennes olika historier där män trakasserat henne på mängder av olika sätt – både i verkliga livet och på nätet.
Att utsättas för mäns oombedda uppmärksamhet 20, 30 gånger på en dag är vardagsmat för Linnea, i alla fall om man ska tro hennes egna utsago – vilket man i och för sig kanske inte ska med tanke på vad som framkommit den senaste tiden.
Kritik, ifrågasättanden och rena anklagelser om lögner, lögner som på INTET vis hjälper kampen framåt för alla de som faktiskt utsatts för övergrepp av olika slag.
Ingen verkar se Linneas överdrivna och fabricerade historier som det minsta hjälpsamt utan snarare raka motsatsen.
Som Patrik själv skriver i sin insändare:

För oss överlevare är varenda bokstav av sanningen ett berg att bestiga.
[…]

Kryddar en överlevare sanningen? Nej, det vi varit med om är ”kryddstarkt” nog. Varför ska jag fabulera fler sanningar när en är tung nog att bära?

238 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

   Ett bra svar av henne. Hon erkänner att ass holes online inte är helt äkta och ber om ursäkt men påpekar samtidigt att händelser hon personligen varit med om på gatan så att säga är sanna.

   Svara

    Ett bra svar? Är ju det enda svaret hon kan ge. Hade ingen uppmärksammats henne ljug hade hon fortsatt på precis samma spår.

    Svara

     Kanske men det är ändå bra att hon tänkt över det här och ger ett bra svar som jag tror är ärligt, inte sant? Oavsett om anledningen är kritiken så verkar hon ha lärt sig nåt.

     Svara

      Dåligt svar. Köper inte att någon som pluggat flera år på juristprogrammet inte vet vad plagiat är. Hon bemöter inte allt av kritiken och allt är bara efterkonstruktioner som hon vet att folk lätt kan köpa.

      Svara

       Näe detta med plagiatet är ursäktens absolut svagaste punkt!

       Svara

        Andra länken: Haveristerna slår hål på Linneas lögner

        Svara

        Nästintill. Någon som vill se betyg?

        Svara

       Precis, det är det första man lär sig på högskolan och sedan upprepas informationen om plagiat och urkund för varje ny kursstart.
       Har man läst på högskola en termin så sitter det garanterat i ryggraden att inte kopiera text men självklart räcker det att bara vara rimlig för att inte vilja plagiera andras arbeten.

       Svara

     Ursäkta, har ingen förstått att svarstexten är framtagen med hjälp av inhyrd medie/krishanteringsKONSULT och ”pudelexpert”!?! Vilket man har råd med när man kan fakturera sexsiffrigt för sina ”välkryddade” föreläsningar – vilket även ligger i vågskålen då. (Obs Hoppat in här på eftermiddagen och bara ögnat snabbt bland kommentarer)

     Man kan tycka det var ”skickligt” gjort utifrån förutsättningarna (inleda med att ta fullt sken-ansvar, sedan vinkla, förneka och medvetet utelämna), och uppenbarligen har det lyckats så långt de kunde hoppas, då de som vill fortsätta tro köper detta, medan de som ser igenom får ytterligare en obehaglig sten på bördan, JUST på temat manipulation – det som texten var ämnad att UNDANRÖJA. ”Ohederligt” skulle jag kalla det, när man så medvetet och utstuderat slingrar sig kring alla komprometterande slukhål och fakta i en krumbuktande pasodoble och levererar en schweizerost så full av hål att den läcker som ett såll. Å andra sidan är detta kanske så långt regnbågskrigaren kan sträcka sig mot det vi andra kallar sanning och verklighet. Det är ändå skilda världar. Men då kan man väl ”lajva” med sådana som hellre iscensätter och lever ut sina fantasier och låtsas-jag i alternativa världar, och inte sälja in det som samhällsfaktum Anno 2019.

     Ibland är vi svenskar så PINSAMT och långsökt blåögda. Och Aftonbladet – HAR de ens granskande och grävande journalistik, när de inte känner doften av ”mini-macciarini” i sitt eget hus?

     Svara

     Hon Erkänner bara då hon vart påkommen. Sluta dalta och gosa med henne. Vi (de flesta) har gått i skolan. 9an – Gymnasium- Högsskola , har Linnea gått så hon är väl MEDVETEN vad som gäller när man skriver special/examens arbete…och det är KÄLLOR!!! Fröken Jurist studenten trodde seriöst som Hillary att hon är så omtyckt (den goda sidan) att ingen skulle ifrågasätta henne. Sen berättar hon att mer SDarr borde komma ut när hon inte vågar berätta

     Svara

     Nu är det väl ett ypperligt tillfälle för henne att visa hur STARK och SJÄLVSTÄNDIG kvinna hon är och leva upp till alla dessa floskler och tomma ord (för det är bara ord som genomsyrar hennes ”kamp” för jämställdhet och allt annat trams. Ne, riktiga kvinnor och självständiga människor behöver inte tillföra en grupp eller stå emot ett sk ”förtryck” i sitt dagliga liv. Om någon behandlar dig illa så SÄG IFRÅN då som en normal människa om du inte tycker det är ok. Jag behöver inte tillhöra en grupp för att känna att jag kan stå upp för mig själv. Jävla dravel och hittepå-rörelse. Vi har LAGSTADGAD jämställdhet i detta land. Räcker inte det? Vi har ju för i helvete BOMDÅD var och varannan dag i detta land! Barn som rånas på sina jackor och grejer! Och hon fejkar om nån idiot som skickar en bild till henne för att hon skall kunna fortsätta sin låtsaskamp.
     Det är inget annat än hyckleri på hög nivå och hon och alla andra feminister skämmer ut oss som kallar oss kvinnor. Som tur är ser jag mig främst som människa. Jävla trams är vad det är.

     Vad är nästa grej? Ska folk som har inkontenes eller problem med magen gå ut och bilda ”kamp för oss med konstant ränneskita”! Hissar inte kommunen vår randiga bajsbrun-gulaflagga så FÖRTRYCKER de oss med magproblem! Jävla idioti, man blir helt matt av denna idioti som sprider sig som en jävla pest. Hade mitt företag gått ut med att ”menscertifiera” bolaget hade jag sagt upp mig. Så jävla pinsamt och hela resten av världen skrattar åt oss.
     När ska folk fatta att bara för att du inte går ut öppent och visar ditt stöd så betyder det inte att du motsätter dig det. Varför skall kommunerna inte hissa djurens rätt-flagga? Är de EMOT djurs rätt!? Är de FÖR djurplågeri??? Va???!!! jävla idioti och logiken i dessa människors hjärna måste vara som en dåligt saltad skuren soppa; DÅLIG!
     HYCKLERI rakt igenom. skäms!

     Svara

    Ett skickligt svar, gott om folk som sväljer det med hull och hår. Hon besvarar några valda delar av det som uppdagats, det som kan få en förklaring. Men ta t ex 20-30 ofredanden på 3 timmar. Hon utelämnade när hon först berättade det att det var tal om stort antal fotbollsupportrar. Är det okej att det händer? Inte för ett ögonblick. Hon får det att låta som att det är hennes vardag, för det är så hon byggt sin image.

    Omringad av 12 nazister med kniv, vad hände där? Nämner hon inte överhuvudtaget.

    Hon har flera gånger påstått att Assholesonline var saker hon råkat ut för. Rota runt bland olika intervjuer. ”Jag har alltid varit ärlig men folk verkar inte ha förstått, vad tokigt!” skriver hon i artikeln samtidigt som kommentarer om att det skulle vara hitta på och ifrågasättande om det hänt just henne i hennes kommentarsfält på instagram har sanerats bort utan att bli besvarade. Men ändå är hon ”förvånad” över att folk inte förstått att allt inte varit på riktigt.

    Härnösands-händelsen. Den är så extremt skev och ful. Total lögn och det tog hon inte ens upp i det här svaret.

    EU-konferensen. Hennes försvar är ”TEKNISKT sett skrev jag inte att jag var head spekar…”. Skitsnack att hon inte medvetet skulle ha förmedlat den självförhärligande bilden till sina läsare. Och pinsamt att se andra som bl a kämpar för romska kvinnors lika rättigheter i Europa, advokater som ägnar sin gärning till likabehandlande av kvinnor, Pakistanier som försöker utbilda unga män om jämställdhet et cetera, sen kommer hon och säger att hon ”varit jagad hela sin ungdom” och startade ett instagramkonto. Hennes VIKTIGA KAMP med STORA UPPOFFRINGAR.

    Så nej, hon svarar bara på valda delar som kan ges svar för att försköna bilden av vad som hänt. Det är vad jag kan utläsa ur hennes svar.

    Svara

     Ja och Mia Skäringer lägger tre hjärtan på hennes instagram. Hon som bygger sin karriär på att man ska vara naturlig fast hon själv har gjort bukplastik, fixat bröst tänder och lite fillers på ett ”naturligt” sätt.. I sitt program ”Kroppshets” utforskar hur vi kan förändra vår syn på våra kroppar. ”Heliga Mia”

     Svara

      Va nej, har hon? Vet man det? Vad besviken jag blir i så fall!

      Svara

       Inte ett dugg förvånad. Finns enligt min mening inte en mer falsk person är skäringer. Usch!

       Svara

        .,och som gjort stora pengar på kvinnor som gillar feminism-light. Obehagligt att hon utnyttjar svenska kvinnors ekonomi på detta sätt.

        Svara

       Amen hallå ! Något så uppenbart, är folk helt blinda?

       Svara

    Hon erkänner inget, hon säger att det alltid har varit så med det kontot, att folk inte fattat det.

    Svara

   Hennes svar är framtvingat av hennes påkomna lögner. Hon hade aldrig gjort det utan att blivit påkommen med att hon ljuger. Så ursäkten är inte värd någonting anser jag.

   Svara

    Jo det tycker jag den är. Nu har hon ju fått kritik och då får hon ta till sig den och som den vuxna människa hon verkar vara så gör hon det.

    Svara

     Då kan hon ju ringa sina uppdragsgivare och be om ursäkt.

     Svara

      Det har hon kanske gjort? Vad vet vi?

      Svara

     Det krävs mer än att lyssna på kritik, be om ursäkt och ändra beteende för att få Internets förlåtelse

     Svara

     Fast kritiken har ju skadat hela hennes rykte och motverkat syftet. Hur ska man nu veta vad som är fabricerat och vad som är äkta?

     Svara

      Hon har skadat alla offer som kämpar att bli trodda. Hennes lögner orsakar skada.

      Svara

   Men alltså menar hon att texterna på assholesonline är helt påhittade eller att hon sätter ihop äkta meddelanden på ett lite annorlunda sätt?

   Svara

    Typ lite blandat kanske.

    Svara

     Det fanns ju vittnesmål om att hon satt och skrev till sig själv från olika fejkkonton.

     Svara

      Vada för vittnesmal?

      Svara

       En person som var med när hon gjorde det. Står i DN.

       Svara

    Ett bra svar? Knappast. Hennes förklaring kring de 20 sexuella trakasserierna som skedde under tre timmar i centrala Stockholm skulle bero på att hon gick igenom ett hav av fulla fotbollssupportrar. Varför skrev hon inte det i originalposten, det har ju sjukt stor betydelse då hon skrev som att hon blev trakasserad vid 20 enskilda tillfällen under tre timmar? Om hon nu blev sexuellt trakasserad i ett hav av fotbollssupportrar så pågick detta bara under några minuter och inte tre timmar? Oavsett om det stämmer eller inte så har hon lämnat ute flera viktiga faktorer i sin berättelse från första början vilket får mig att fundera på hur mycket hon kryddat i andra berättelser och vad som är sant eller inte.

    Svara

     Fast när den finalen var så var fans utspridda över mer eller mindre hela staden så det är inget som säger att det inte kunnat hända under den tidsperioden heller.

     Svara

     I sverige finns en tendens att lyfta fram en och annan som man undrar över, varför dyker den människan ideligen? De har liksom inte något särskilt att komma med. Förstår absolut inte Linnea Claesson, Vad vill hon? Förstår absolut inte Fredrik Virtanen Vad vill han? Och Cissi Wallin, hon vill att alla ska tycka att hon har rätt, ingen kan möjligtvis ha en annan åsikt. Tack för att de fallit. Systemet fungerar ibland.

     Svara

     Hade ju varit klarläggande att redan från början redogöra för sammanhanget – gör det ju inte ”bättre” att trakassera kvinnor för att man är fotbollsfan men det ger en helt annan bild. Den ville LC tydligen inte ge.

     Svara

   Hon svarar ju med att säga att ”Jag saaa ju faktiskt inte så”. Ett icke-svar med andra ord.

   Svara

   Precis, hon har svarat de som misstror hennes kamp. Saken är utagerad, dax att gå vidare.

   Svara

  Härligt att kolla om här så tidigt och hitta ett nytt inlägg, de är morgonglädje en trött fredagsmorgon 🤩🤩

  Svara

   Håller med 🥰 speciellt ett sånt aktuellt och intressant ämne

   Svara

  Hur vet du säkert att hon överdrivit? Finns det bevis för det?
  Har du läst Linnéas svar?

  Svara

   Nu säger ju linnea iof själv att hon överdrivit. Hon understryker dock att de personliga trakasserier hon varit med om som inte har med mess och mail och ass holes online att göra är sanna.

   Svara

    Självklart är det som är svårast att bevisa sant. Medans det som är bevisat varit ljug. Förut var ju allt sant tills hon blev påkommen

    Svara

    Ja för hur ska någon bevisa att även det är fejk? Hon erkänner bara exakt det som hon är helt överbevisad om.

    Svara

    Stämmer ju dock inte om man ska tro handbollskollegorna.

    Svara

   Alla har rätt till sin upplevelse. Hon känner sig trakasserade, kvinnor stödjer henne.

   Hon har ju rätt till sin subjektiva upplevelse. Däremot får hon kanske fundera på om hon ska umgås med män, precis som många andra kvinnor.

   Svara

    Vi är manga kvinnor som gladeligen skulle undvika att umgas med män om vi kunde.

    Svara

     Om vi kunde? Jag umgås inte med män, det går utmärkt.

     Svara

      Sitter du inne i din bostad hela tiden alltsa? Ja om man jobbar hemifran gar det ju, men det gör inte jag.

      Svara

       Umgås och träffa är inte samma sak. Jag umgås inte med män utanför familjen men jag träffar män varje dag. Men såna jag träffar i jobbet behöver jag ju inte umgås med.

       Svara

     Kvinnliga incels.

     Svara

     Vem tvingar dig?
     När tvingas vuxna kvinnor umgås med män? Låter som ett lagbrott, något du kan polisanmäla🤔

     Svara

      Hello? Jag maste ju ga till jobbet, aka metro, ga pa gymet…listan är lang.

      Svara

       Eh ja? Vad händer i metron som är så hemskt? Jag åker metro varje dag, gymmar regelbundet. Sköter jag mitt så sköter andra sitt.

       Svara

     Jag är tvärtom, jag umgås bara med män och undviker kvinnor.

     Svara

    Kulturmarxist much?

    Svara

  Alltså jag har inte följt henne men kollat då och då, och jag har alltid antagit att folk skickat in berättelser. Typ som mansbebisar. Det är väl klart att inte en och samma person är med om allt det där 🤷‍♀️

  Svara

   Precis, det har varit uppenbart. Men i jakten pa feminister sa hittar mansgrisarna pa lögner som aldrig sagts. Pinsamt.

   Svara

    Nu är det ju många kvinnor som granskat Linnéa.

    Svara

     Det finns kvinnliga mansgrisar

     Svara

      Kvinnogrisar?

      Svara

       Suggor?

       Svara

       Suggor?

       Svara

      Förolämpa inte grisarna 🐷 Fina djur ju 😁

      Svara

   Fast hon har påstått att allt det där har hänt henne, dagligen.

   Svara

   Ja, fast hon har ju hittat på massor med saker som hon påstår hänt henne själv….

   Svara

  Jag kan tycka det rätt naivt att tro att allt som hänt Linnea har varit sant.

  Detta med tanke på i vilken lavinartad fart det eskalerade i takt med att hon blev mer publik.

  Viss ökning är såklart inte konstigt om du blir offentlig, men i den rasande koncentrerade takt som okända män i drivor gett sig på henne börjar man undra om det är i Sverige, ett land där det är ljust typ 4h nowdays, eller en gata mitt på dan i Honkong som hon befunnit sig. Med tanke på ”manstätheten” som måste föreligga.

  Svara

   (råkade skicka kommentaren helt fel först så nu kommer den säkert inte ens fram men 🤦‍♀️)

   Fast egentligen är det inte jätteorimligt att som offentlig person få en massa sånt, särskilt när man har ett sådant konto som lär dra till sig en och annan liksom. Jag hade tinder under en kort period och det råder ingen brist på män, k*kbilder eller diverse förslag. Alls.

   Men som jag skrev ovan så har jag alltid tänkt att folk skickat in berättelser också

   Svara

    Nej, precis som jag skrev ”viss ökning är såklart inte konstigt om du blir offentlig”.

    Det är den otroliga mängden män, för henne okända, som var hon än rör sig kontaktar henne verbalt i offentligheten som är anmärkningsvärt. Det måste vara en hög procent män ständigt i rörelse runt Linnea, dels som hon inte känner och dels måste en hög procent av dessa ha en omåttlig lust att sexuellt kränka en kvinna.

    Jag har inte BEVIS för att det är orimligt så klart, inga studier eller så, men tycker just den biten är högst otrolig.

    Svara

     Oj, fick läsa första kommentaren igen. Har seriösa problem med läsförståelsen idag tydligen. Håller med dig, förlåt 🙈

     Svara

      Åh nej du behöver inte be om förlåt!! Kände att mitt svar var lite pekpinneaktit nu när jag läste det igen. Shit vad svårt det är att uttrycka sig bra i skrift 🙂

      Svara

     Jag tror förvisso att mycket att det hat och hot som bland annat Linnea får är från samma personer. De skriver skit i princip från morgon till kväll, riktat till det som är aktuellt att hota och hata för tillfället. Ena dagen en instafeminist, andra dagen en politiker, tredje en journalist och fjärde en dokusåpadeltagare. Jag tror att minst 70% av alla meddelanden hon får är från samma 10 personer.

     Svara

      Nej de är från henne själv. Hon har fejkkonton, kopierar kukbilder från Grindr och svarar sig själv. Ordgranska så märker du att det är samma skribent som skriver allt.

      Svara

       Nu ljuger DU.

       Svara

        Läs Matilda Gustavssons artikel i DN

        Svara

   Utveckla gärna dina tankar om manstätheten i Sverige och hur deras (männens) trakasserier påverkas av mörkret?🤔

   Svara

    Ingen jävel är ute utan syfte frivilligt i Sverige under det mörka halvåret. Förutom alla kopiösa mängder män som sextrakasserar då tydligen.

    Svara

  Man kan inte ljuga lite och behålla trovärdigheten, det är åt helvete fel. Hoppas hon aldrig mer får uppdrag att representera utsatta kvinnor och barn. Hennes försvarstal kan inte rädda hennes lögner.

  Svara

   Håller med! Det är just sammanhanget som gör att detta blir så jäkla stört. Hon har liksom byggt en karriär på detta och tar saftigt betalt för lögner och påhitt!? Syftet helgar medlen? Nej! Det kan inte vara godtagbart att man tar emot stora summor pengar, hyllningar och medial uppmärksamhet baserat på lögner. Vad är det för jäkla samhälle vi har där det räcker med att ha åsikter på sitt instagramkonto för att få en helgonstatus?! Och fåren bara sväljer allt och hyllningarna står som spön i backen! Något är riktigt sjukt i ett sånt samhälle! Dags att folk börjar rannsaka sig själva.

   Svara

    Samma som Mia Skäringer. En skådespelare. Men kollar man hur hon framställer sig på instagram är hon någon sorts martyrgudinna, nedsänd till oss från himlen för att frälsa oss.
    Och kvinnor går på det som vanligt.

    Svara

     Varför är du sa rädd för starka kvinnor?

     Svara

      Tror du jag är en man eller vad? 😀 så fort man inte hyllar Mia S är man rädd för starka kvinnor?
      Hon är inte stark ett dugg. Kolla hennes selfies, så jäkla många filter att när du sedan ser henne i tv tror du hon gått upp 20 kg. Hon är bara bekräftelsekåt precis som Linnéa Claesson.

      Svara

       Eh say what? Om man använder filter är man inte stark? Eller menar du att man inte är stark om man tar selfies?

       Svara

        Tycker du det är ”starkt” att använda filters istället för att visa hur man ser ut?

        Dessutom gör Mia massor av skönhetsingrepp samtidigt som hon predikar naturlighet (för andra då). Är det starkt? Att vara så rädd att inte duga att man använder filters och botox?

        Hon har hittat sin nisch och tjänar pengar på andra kvinnor bara. Men hon lever ju inte som hon lär precis för hon bryr sig massor (many more fucks to give).

        Svara

         Jag tycker inte att användande av filter öht betyder att man är svag eller stark. Att vara snygg är ju nagot som vi far lära oss fran barnsben är superviktigt.

         Nej, Mia har inte gjort massor av skönhetsingrepp. Att ljuga för att prove your point är sa lagt.

         Svara

          Googla fram en gammal bild på Mia. Jämför med en ny bild på Mia (inte en selfie då, för där ser inte hon ut som Mia öht).

          Case closed…

          Svara

          Det har hon visst. Tänderna, näsan, fillers, magen, brösten osv. Bara jämför gamla och nya bilder.

          Svara

   Jag satt igår och lyssnade på P3s dokumentär om Patrik Sjöberg och de övergrepp han systematiskt utsattes för under flera, flera år… Mitt hjärta går sönder för honom och alla andra offer. Under sekvenser i dokumentären framkommer det så jävla tydligt att människor som funnits omkring honom tvivlar och faktiskt också hävdar att han ljuger och överdriver när han berättar vad han och andra utsatts för. Precis som han skriver i sina inlägg och i sin insändare är ORD ofta det enda ett brottsoffer har till sitt försvar. Vad händer då när en makthavare som Linnéa skarvar å det grövsta med vad som är sant och inte, dessutom inför enorm publik? Brottsoffer har nog svårt att bli trodda redan som det är.

   Den ”kamp” Linnéa säger sig föra för utsatta kan inte innehålla ljug, plagierande, klippande och klistrande… men tyvärr har den gjort det och skulle med all säkerhet ha fortsatt göra det om ingen uppmärksammat det. Det är så jävla oärligt alltihop. Mår fan illa av alla hejarop och ”strunta i alla andra, du gör så mycket bra”, som fyller hennes kommentarsfält efter granskningen.

   Svara

    Ja fyfan.

    Kolla skillnaden på Patrik och Linnéa liksom

    Svara

    👏🏻

    Svara

    Fast hon skapade ju inte sin sida för att föra en kamp. Det är ju nagot ni antifeminister pastar, inte hon.

    Svara

     Nej den är bara för att bli rik.

     Svara

     Jag vet ingenting om hur hon tänkte när hon skapade sidan. Jag utgår från nuläget, och assholesonline är väl en rätt stor del av hennes aktivism enligt mig.

     Svara

      Antifeministisk aktivism behövs inte idag

      Svara

     Tror inte ett dugg att de flesta av oss som inte köper detta är antifeminister, även om det skulle passa ditt narrativ.

     Svara

     Bra där, antingen är man feminist eller antifeminst. Livet måste va enkelt för dig?

     Svara

      Hur kunde du dra den slutsatsen av min kommentar?

      Svara

  Vissa saker var ju inte helt sanna, hon har ju svarat sakligt på kritiken, men granskningen var ju helt överdriven. Linnea Claesson har aldrig påstått att hon har blivit våldtagen.

  Det där med att hon skulle ha blivit trakasserad 20 ggr på en eftermiddag står hon fast vid och hon förtydligade att det var av fulla fotbollssupportrar (gör det saken mindre allvarlig?). Hon har aldrig sagt att hon blir trakasserad 20 ggr varje dag, det är ett slarvigt uttalande av ovana granskare som fått egna ben och sprungit runt i sociala medier.

  Ang. det där med ambassadören: man kan vara ambassadör för en förening / organisation – något som granskarna inte verkar ha koll på. Det spelar ingen roll om det var en diplomat/funktionär/ambassadör som trodde att hon var någon slags artist och ville träffa henne efteråt.

  Att Linnea Claesson skrev att hon walked on stage när det inte var en scen tar inte ifrån nånting från överlevare av våldtäkt och övergrepp.

  Med det sagt: all respekt för Patrik Sjöberg och Elaine Eksvärd och alla andra som har uttalat sig.

  … Och en friendly reminder att LC aldrig har sagt att hon har blivit våldtagen och att granskningen (enl. mig) inte var helt saklig utan de ville granska LC ”som fan läser bibeln”.

  Svara

   Angående fotbollsmatchen var det ju enligt Linnea mycket värre dagen innan.. konstigt som sagt

   Svara

    Ja, det var ju supportrar till Man Utd och Ajax så många av dem hade säkert rest från UK och Nederländerna och var där även dagen innan.

    Svara

   Jag tror också det där med ”ambassadören” är lite linneas grej, alltså hon broderar ut för att det ska bli en bättre historia när den egentligen funkat lika bra med ”funktionären.” Bra om hon slutar med det för tror det är mkt av de här småskarvningarna som sänker hennes trovärdighet. Sen tycker jag på riktigt hon borde skapa en alter ego figur där hon kan ta historier ur sitt eget liv men spinna vidare på dem, hon är ju rolig.

   Svara

    Ja det är mycket möjligt att det är så som du skriver, och det är ju också en helt annan kritik än den som riktas mot henne nu. ”Granskningen” är raljerande underhållning, inte saklig kritik.

    Svara

    Hon manipulerar, folk blir lurade av det. Och det är inte ok.

    Svara

   Exakt såhär. Plus att det varit tydligt att vissa historier på assholes online varit inskickade, jag har aldrig trott annat, fan folk måste väl tänka lite själv? Eller så får de scrolla och läsa i början på kontot då. Jag blir besviken att alla hakar på hetsjakten mot LC.

   Svara

    Fast hetsjakt har hon väl inte helt varit utsatt för (om jag inte missat nåt). GPs och Patriks kritik var ju reflekterade & saklig. Hon svarar också sakligt tycker jag.

    Svara

     Finns väl absolut ingen hetsjakt på henne, utan mer svar på tal. 🙄

     Svara

      Beror väl lite på hur man ser det dock?
      Har verkligen hållit med i kritiken kring Linnea men tycker efter att via en kompis sett vad som skrivs i haveristernas facebookgrupp tyckt att det varit just väldigt hetsigt, både vad gäller frekvens och hur man uttrycker sig.
      Påminner om tjejgrupper för yngre men här är majoriteten istället vuxna.
      Tycker heller inte det verkar som de är nöjda med något annat än att Linnea lägger ner allt.

      Svara

    En person har vittnat om att hon skrev till själv från fejkkonton, och svarade sig själv. Står om det i Matilda Gustavssons artikel i DN.

    Svara

    Inskickade? Hon har ju hittat på många själv och skrivit från fejkkonton.

    Svara

    Sa fort det gar bra för en feminist ska det vinklas, hittas pa saker och manipuleras sa att hon blir smutskastad. Hela tiden.

    Och varenda gang gar den korkade massan pa det.

    Jag blir sa trött.

    Svara

     Här är det ju Linnéa som hittat på.
     Hennes granskare utgår från saker som går att dokumentera.

     Svara

      Fast vad exakt är det som går att dokumentera? Jag tycker det var mycket som var baserat på sannolikhet snarare än dokumentation.

      Svara

   TACK! Har suttit ända sen detta började skrivas om och undrar vad fan alla syftar på. Granskningen verkar gå ut på att folk orimligen tycker hon kan blivit utsatt för så mycket som hon har. Faktiska bevis är det sparsmakat med. Och du belyser ju här hur ”bevisen” också tagits ur kontext. Jag tycker hela denna grejen känns som att göra en höna av en fjäder. Också anmärkningsvärt att CC fortfarande inte gjort ett inlägg med VARFÖR LCs trovärdighet borde ifrågasättas. Hon har prompt bara hoppat på tåget utan att själv göra några direkta efterforskningar känns det som.
   Tills någon sakligt kan sammanställa, utan att ta det ur kontext, ”bevisen” mot henne så håller jag mig neutral. Något direkt fel kan jag hittills inte se att hon gjort

   Svara

    Läs här
    https://www.dn.se/ledare/lisa-magnusson-vad-ar-egentligen-sant-runt-linnea-claeson/

    Här finns länkar till flera sakliga granskningar.

    Matilda Gustavsson var förresten den som avslöjade Jean Claude Arnault, så hon har inte precis någon antifeministisk agenda.

    Svara

    Baserat på LCs egna svar så har hon ju själv fått det att framstå värre än vad det är. Sluskiga fotbollssupportrar som ropar saker låter som hennes vardag. Fejkade konversationer och inskickade konversationer låter som hennes egna. Några elever på en skola som säger något dumt blir ett helt hav av grabbar som sitter och vrålar obsceniteter. Det finns saker som är belagda helt enkelt och LC tjänar fint på att bibehålla den överdrivna bilden. Kanske kan vara värt att vara kritisk både mot granskningen och LC och inte bara kritisk mot granskningen?

    Svara

     Sluskar influgna från England och Nederländerna dessutom. Även tjejer beter sig sluskugare än normalt om dom är packade på tjejsemester utomlands och inte tror att dom ska springa på sin chef, föräldrar, kollegor osv.

     Svara

   Inte mindre allvarligt om det är fulla supportrar men det förändrar ju kontexten totalt. Att inte skriva ut en sån sak blir i praktiken att krydda sanningen, för inte beter sig majoriteten av alla män som fulla supporters.

   Jmfr ”nu har jag blivit fysiskt angripen i en timme och folk stod och hejade på”. Utelämna kontexten att personen som skriver är brottare, och förståelsen av vad som hänt blir en helt annan.

   Obs innebär INTE att destruktiv supporterkultur är fine för det. Men får man händelsen med de 20 trakasserierna att låta som något som händer ” en vanlig dag” genom att inte ge kontext, är det ett ganska manipulativt sätt att bygga case.

   Svara

  Fast egentligen är det inte jätteorimligt att som offentlig person få en massa sånt, särskilt när man har ett sådant konto som lär dra till sig en och annan liksom. Jag hade tinder under en kort period och det råder ingen brist på män, k*kbilder eller diverse förslag. Alls.

  Men som jag skrev ovan så har jag alltid tänkt att folk skickat in berättelser också.

  Svara

   Skulle varit svar till alexis men visstvisst 🤦‍♀️

   Svara

   Men det hela började ju med att Linnea berättade i en artikel att hon fick otroligt mkt skit skickat till sig när hon var en relativt okänd handbollsspelare. Jag minns att jag reagerade väldigt starkt på den där artikeln men trodde såklart på hennes historier. Nu känner jag inte längre något förtroende alls för henne, det är helt enkelt för många saker som inte stämmer. Jag slutade följa henne på instagram för länge sedan. Orkade inte med alla selfies och snygga bilder på hennes kropp. Ganska ointressant.

   Svara

    Lyssna på avsnitt 23 av podden Utkast där hennes gamla handbollskollegor pratar om vilken skitsnackare hon är och var redan på tiden innan hon blev känd.

    https://poddtoppen.se/podcast/1448122248/utkast/23-summa-summarium-det-ar-orimligt

    Svara

     TACK! Rekommenderas. Börja lyssna 11.25 in i podden.
     Elithandbollspelare ur verkligheten ger insideperspektiv.
     Intressant, klargörande men ack så pinsamt.
     De berättar t ex om hur allt med ”offentligheten och utsattheten” ska ha börjat och får det inte alls att gå ihop:
     ”När vi mötte henne i SM-finalerna fick hon ju inte spela, då var hon max på plan i 5 minuter. Hon påstår sig då ha fått bilder efter detta (dickpics). Men ingen annan i något av lagen har fått, vad man har hört. Bara hon. Och sedan har det eskalerat, allting då. Hon får ju konstant… Ja, och det HÄNDER ju väldigt mycket saker som kanske inte händer andra, och väldigt OFTA verkar det som då.

     Och det är ju ofta så; det är ingen annan som har fått, det är ingen annan som har sett, eller hört, men det har ändå hänt!” Detta bara som inledning.

     De frågar sig även varför Claesson, som tycks ha mobilen i handen 24/7, aldrig lyckats filma något av dessa ständiga trakasserier och lägga upp, när just detta att posta sådant är hela kärnan i hennes konto och ”korståg”. Ja, det kan man VERKLIGEN fråga sig!

     Podden är från september och de oroar sig då hur hon ska kunna hålla ihop allt då hon börjat slarva med allt skarvande och lär bli avslöjad. Nu är vi där.

     Svara

  Sånt här får inte glömmas bort. En person har byggt hela sin ”karriär” på lögner. Varför ska hon finnas kvar i mediasverige? En idrottare som dopar sig blir ihågkommen som en fuskar och avstängd.

  Tyvärr tror jag att allt kommer vara som vanligt om 6 månader och Linnea kommer sitta och gråta ut i Malou och få så mycket sympatier.

  Svara

   Linnéa har otroligt många fler följare på sina två instagramkonton än någpn annan feminist i Sverige, hon får priser från alla möjliga håll hela tiden och får hålla välbetalda föreläsningar. Om vad egentligen? Jag tycker inte att hennes budskap har något som helst djup eller analys? Allt är byggt på hennes person, bilder på henne och hennes kropp. För mig är hon mer en influenser med peppande bildtexter som råkat bli en förebild för en rörelse pga sitt utmärkande går och snygga utseende. Andra feminister gör grovjobbet och hon bjuds in till de som vill synas och verka creddiga.

   Svara

    Hår..inte går 😉

    Svara

   Håller med. Tycker dock att det ska vara lika för alla isåfall. Har väntat i flera år på att granskningen av Alex Schulman ska ta fart, men ingenting händer?! Han är ju av samma skrot och korn som CW och LC. En tvättäkta mytoman där till och med hans fru erkänt det i hennes podd på ett fnissande sätt.

   Svara

    Har ingen aning om du har rätt gällande Alex.

    Däremot undrar jag hur du tycker LC och Alex är samma/lika i övrigt?

    Alex säljer väl bara sig själv och sin historia/åsikt. Det står var och en fritt att gilla/ogilla honom, hans alster. Köp eller låt bli.

    LC har en politisk agenda. Hon sprider sitt budskap på offentliga plattformar och har en agenda och säljer sitt budskap till offentliga organisationer för ganska mycket pengar. Ibland våra skattepengar. Det kräver, enligt mig betydligt mer fakta, transparens och tydlighet.

    För mig är det milsvid skillnad mellan dessa två.

    //Moa

    Svara

     Du har en poäng 🙂 tror inte jag tänkt utifrån den synvinkeln innan. Jag pratade enbart utifrån kändisar som är uppenbara mytomaner, utan att ha överseende med agendor.

     Svara

      Nu blir jag riktigt nyfiken!

      Jag lyssnar på A & S pod sen start.

      Jag kanske är lurad? Men jag uppfattar både A & S som
      ” normalstörda” människor. Vet liksom inte vad de skulle ljuga om, så till den milda grad att de t.o.m. är mytomaner?

      De pratar mycket känslor, film, litteratur, familjerna och ibland, ganska sällan om andra influensers. Känns märkligt att de skulle sitta, vecka in och vecka ut och bara hitta på. Dessutom, hur kommer de ihåg vad de sagt? För det är väl välkänt: Att man måste ha väldigt bra minne om man ljuger?

      Berätta, jag är uppriktigt nyfiken.

      //Moa

      Svara

     Alex skriver böcker om sin familj, men han ljuger ihop historier som inte är sanna. Han har släktingar som inte umgås med honom längre pga detta.

     Svara

      Stopp här nu.

      I alla de böcker han skrivit om familjen påtalar han att det är blandat fiktion och hans egna verklighet.

      Hans sex syskon umgås iaf med honom och släktingarna på Stolpesidan umgicks han väl inte med innan boken heller?

      //Moa

      Svara

       Fråga syskonbarnen vad de tycker!

       Svara

        Vilka syskonbarn?

        Calles barn?

        Alla är inte alltid nöjda. Vad är det som säger att de har rätt? Kan lika gärna handla om att de inte är nöjda med att sanningen kommer upp till ytan?

        Känns inte riktigt som min business.

        //Moa

        Svara

         Han har fler syskon än Calle….

         Svara

          Aaa… Just det! Sju är dom väl? Vilket jag också nämnde i första inlägget.

          Du kanske blandar ihop släkten du värnar?

          Är det inte mamma Lizzetes syskon du pratar om?

          Verkar ju lite rörigt att prata om släkten Stolpe när alla sju barnen härstammar från pappa Allan.

          Som sagt, varför är de arga? De har väl ingen patent på den storyn?

          Delar av historien är fiktiv och delar är sann. Det bekräftas väl även av D Lagercrantz.

          Tror dom är griniga för familjens inte allt igenom rumsrena hemlighet kommer till ytan.

          //Moa

          Svara

           Pratar om Schulmans ej Stolpe.

        Å

        Svara

      Han är författare, så han har väl all rätt att hitta på och skriva vad han vill.

      Svara

       Eftersom han skriver om sin egen familj och släkt, och använder folks riktiga namn, så är det ju förståeligt att vissa blir arga när han hittar på saker som inte hänt.

       Svara

    Vad har Amanda sagt om Alex i podden? *sjukt nyfiken* (lyssnar på a&s men inte fredagspodden)

    Svara

  Jag tänker, kan det ha blivit lite av en ”sport” att trakassera/ofreda Linnea via nätet? Typ som gymnasieungdomarna som gav järnet för att bli blockade av Anna B?

  OCH märk väl att jag använde orden trakassera samt ofreda, för det är fortfarande absolut inte ok att göra så, tänkte bara ifall det blivit en gimmick bland unga killar att ”nu ska vi skicka bilder på k*kar och så ser vi om de kommer med”

  Svara

   Kan va så. När alla män samlas och pratar om vilka kvinnor de ska trakassera

   Svara

   Isåfall hade hon väl inte behövt gå in på dejtingsidor för bögar för att kopiera kukbilder!

   Svara

    Har hela tiden tyckt att just denna kritik varit ogenomtänkt; varför skulle inte folk som vill trakassera henne plocka bilderna från bögporrsidor eller grindr? Måste de av någon anledning skicka bilder på sig själva?

    Svara

   Nej. Hon har kopierat bilderna själv från porrsidor och bögporrsidor.

   Svara

    Troligen är det så!
    De flesta killar och män skulle nog inte ta några dicpics än mindre skicka dicpics till någon okänd.

    Svara

  Känner spontant att jag aldrig förstått fascinationen med henne eller hennes sida.
  Tycker inte det uppmärksammar kvinnors lidande eller vad de varit utsatta för utan jag trodde det bara var någon slags sida för allmänt manshat/sympatifiske.
  Inget som berör. Bryr mig inte vad hon sysslar med heller men gillar inte folk som snor andras texter där går gränsen.

  Svara

  ”Gillar hur det hon i sociala medier kallat ”den värsta dagen” då hon blev sexuellt trakasserad av 17 män på en och samma dag blev till att hon i själva verket gått förbi en grupp med fulla fotbollssupportrar som hade ropat efter henne.”

  Denna kommentar på FB fångar in problemet med Linneas sätt att framställa saker och ting.

  Svara

   Är det inte sexuella trakasserier att ropa obscena saker till någon? Är det okej för att man är ett par fulla fotbollssupporters?

   Den där kommentaren från Flashback visar hur (män) normaliserar sexuella trakasserier och anser att de har rätt att kränka andra sexuellt, (och kvinnor som LC) ska acceptera det och inte göra något stort väsen av det.

   Även andra kvinnliga skribenter har skrivit om hur de mottar våldtäktshot mm så fort de publicerar krönikor.

   Det finns tydligen ingen koncensus i Sverige att man inte ska hota om att våldta. Det tycker jag är lågt, att vi inte har kommit längre…

   Svara

    Det där är så otroligt oärligt skrivet av dig. Självklart är det stor skillnad på att fulla supportrar skriker hemskheter jämfört med att en vanlig dag bli trakasserad av godtyckliga män som bedriver sin vardag! Detta betyder inte att man helt plötsligt tycker att sunkig supporterkultur är det minsta acceptabelt, men vi vet att den finns och är mer utbredd än annat ”öppet” ofredande. Det är olika grader av helvetet. Att låtsas att dina meningsmotståndare INTE skulle vilja att båda vill bort är bedrägligt och fult.

    Myra som är en av Haveristerna som granskat säger ju också att hon mottar hot. De ifrågasätter inte huruvida hon mottar hot, dickpics et cetera. De ifrågasätter huruvida hon blev omringad av 12 nazister med kniv. De ifrågasätter huruvida hon blir permanent bombarderad i den omfattning hon var det att låta som.

    Fruktansvärt dåligt skrivet av dig. Undrar om du verkligen tror på det själv. Du målar upp en väldigt präktig halmdocka.

    Svara

   Oj

   Svara

   Är det inte trakasserier att fotbollssupporters ropar kränkande saker till en? Varför är det okej att ropa kränkande saker bara för att man är full och ska gå på fotbollsmatch?

   Kommentaren från Flashback visar hur (män) idag i Sverige förminskat och normaliserar sexuella trakasserier (och övergrepp).

   Svara

  I podden haveristerna så ifrågasätter dem varför linnea inte svarar när SvT ringer, och vill ha ett uttalande gällande hennes framträdande på skolan. Men hon själv lägger ut att hon alltid svarar i telefonen när okända män ringer och vill hota henne. Varför vill hon inte svara SvT? Och varför spelar hon aldrig in någon som ringer, eller de som kommer fram till henne, eller de som skriker till henne? Hon har väl telefonen uppe ofta och tar selfies och spelar in stories?

  Svara

  Såg att Cissi har 99.900 följare på instagram nu, den här rättegången är onekligen fördelaktig följarmässigt för henne. Snart 100k…

  Svara

   Bra att Patrik Sjöberg säjer ifrån, han gör det tydligt och bra. Det blir svårt att lita på Linnea Claesson någonsin. Hur kunde hon bli utnämd till årets jurist? HUR?

   Svara

  Som sagt

  Linnea, Cissi och Bellsan=Fakking mytomaner och en skam för alla kvinnor!

  Svara

   Dessa tre går inte att jämföra.

   Svara

    Cissi, Linnéa och Cissi har absolut många likheter, de använder sina sociala medier och lögner för att bygga sitt personliga varumärke, skaffa makt och tjäna pengar på sin person!

    Svara

   Sluta fokusera på deras KÖN!! En skam för MÄNNISKOR snarare.

   Svara

   Kaka på kaka blir det, rena rulltårts tautologin.

   Men framförallt blir effekten antifeministisk. Kapten Klänning hade åtminstone en feministisk effekt över lag. Det är mycket mer än CW, Linnea och IL kan skriva i CV’t

   Världen behöver inte fler antifeminister som kallar sig feminister, de gjorde kapten klänning också.

   Svara

  Läste hennes svar i GP, rätt rimliga och logiska svar m…. Hon framstår inte så klandervärd som Haveristerna framställde henne utan mer att hon spetsat till historierna men att de ändå varit sanna.

  Svara

  Det är intressant hur tankesättet ”Jag skiter i om det är fejk, det är för jävligt ändå!” tydligen är helt rimligt när det gäller det här.
  Sedan borde diskussionen vidgas och ifrågasätta de redaktioner som skrivit om Linnéa och det hon varit (eller inte?) varit med om. Bristen på research är under all kritik. Och varför uttalar sig inte Aftonbladet där Linnéa är kolumnist?

  Svara

   Nä de är så fega. Skrev om LC enbart efter att hon gett svar på tal, trots att ALLA andra skrev om det. Samma med Virtanen, inte ett ord på aslänge. Det är inte värdigt en nyhetstidning, bara för att personerna i fråga jobbar där.

   Svara

    Nu fattas bara att de plockar bort henne från svenska hjältar galan👏🏻

    Svara

  Tycker inte heller om att det ljugs och samtidigt profiteras på feminismen. Men alltså har jag förstått det rätt att Haveristerna är alltså två snubbar som har som uppgift att granska och försöka rasera kvinnliga feminister? Eller har jag missat något? För isf tycker jag det är rätt obehagligt. Jättebra att personer med makt granskas och att sanningar kommer fram men hela upplägget känns… näää det känns inte bra. Granskar dom också män som utger sig som feminister men som uppenbarligen inte är det? Typ och Sigge Eklund.

  Jag vill återigen påpeka att jag inte tar upp detta som att exempelvis Linnéa inte har fel utan mer som en sidogrej.

  Svara

   Nej, Haveristerna består av två killar och en tjej varav tjejen startade podden. En av killarna har varit med och startat Inte rasist, men och podden har en tydlig vänsterinriktning med tidigare fokus på sverigedemokrater, nazister och allmänt klandervärda människor. Nu när man gått vidare till att granska även andra utanför högerfåran passar vissa på att tiga ihjäl Myras roll i podden eftersom det låter bättre att säga ”två bröliga snubbar hatar på feminister” fast det är lögn.

   Svara

    Tack för förklaringen. Har alltså inte någon vidare koll och baserar min känsla helt på det lilla jag tagit del av här. Tycker dock fortfarande det känns lite sådär, men det är återigen bara baserat på en spontan känsla. Får ta och lyssna på ett avsnitt i framtiden!

    Svara

    Ja men hon tar ju väldigt lite plats i podden om man jämför med de andra två så jag förstår om man missar hennes del i det.

    Svara

     Ja, den bilden kan man ju få om man inte lyssnat öht.

     Svara

   Nej, gud nej. Kanske i Cissi Wallins historieskrivning sedan hon var med där och gjorde helt bort sig (det var hemskt) men annars är det en tjej och två killar och de granskar allt möjligt.

   Svara

   Ja, du har verkligen missförstått Haveristernas intentioner. De granskar ” klandervärda” offentliga personer.

   Högerextrema, vänsterextrema, islamister, rasister, föreningar, organisationer och personer som gör sig till talare för grupper som de påstår sig representera.

   Min uppfattning är att både Henrik, Axel och Myra är mer feminister än Cissi, LC och Elaine är tillsammans. De är pålästa och har fakta när de kritiserar.

   De har också förmåga att skilja på sak och person. De har ytterst klart och tydligt givit CW att de tror henne gällande FV. De, framför allt Henrik, har höjt EE i hennes intentioner. Tom när hon själv bevisade att han inte kunde lita på henne. Likaså har de gjort med LC.

   Du verkar ha en del fördomar utan att ha tagit reda på fakta. Gällande Sigge så har han likaså sagt att han (även Alex) tror på CW gällande FV.

   Jag lyssnar på båda poddarna och har aldrig uppfattat att de är onyanserade eller mobbar någon. Alltid när det blir grin/drev och bråk är det någon kritiserad som tar meningar ur kontexten och ljuger och missförstår med flit.

   Likt bloggägaren här tål inte CW, EE, LC mfl kritik eller att någon tycker något annat än de själva. Och skojar någon om dem är de kränkta resten av livet.

   Så fruktansvärt omoget och löjligt. Alla kan inte älska alla men man kan både respektera andra och agree to not agree, utan att starta krig varenda gång det sker.

   //Moa

   Svara

    Fast LC har väl ändå just bevisat att hon faktiskt kan ta kritik? Jag ser inga hot mot journalisten eller Patrik, hon uppmanar inte till massanmälningar mot GP och hävdar inte att hon är ett offer för en patriarkal komplott och har inte hyrt privatdetektiver för att hitta skit på Patrik eller journalisten att hämnas med. Så jag tycker LC får godkänt.

    Svara

     Håller med dig. Tar tillbaka just det om LC. 💐

     Sen kan jag tycka att LC dragit ut på svaret tills det snudd på är ohållbart. Kanske är svaret lite luddigt?

     Men som sagt inga okontrollerade vredesutbrott m tillbehör. Bra så!

     //Moa

     Svara

      11-22 08:25 Moa Gå på äggskal-resonemang. Man ska vara tacksam och tycka allt är bra, bara för att någon inte får vredesutbrott. Kan man kalla lågt ställda förväntningar, medberoende.

      Svara

     Nej icke godkänt alls för mig. Hon erkänner bara det som absolut inte går att bortförklara. Plagiatet försöker hon få till att hon inte visste hur man citerar!

     Svara

     Hon har ju fått hjälp att skriva svaret förstår du väl. Det var därför det tog sådan tid, hon måste hitta ett proffs.

     Svara

     Anonym 11-22 08:03 Du resonerar helt bakvänt. Det är ungefär detsamma som att beviset för att jag är snäll, är att jag inte slår dig.
     Vad har det med godkänt att göra?

     Svara

    All har väl mycket fördomar på ett elöer annat sätt? Skrev ju själv att jag endast baserar min känsla på vad jag sett här. Jag säger alltså inte att min känsla är varken riktig eller rättfärdigad. Det var även därför jag bad någon bekräfta.

    Men man kan liksom inte skriva i detta kommentarsfält utan att någon blir hetsig mot en.

    Svara

  För att vinna mitt förtroende behöver en person ha autencitet. Det upplever jag inte att Linnea någonsin haft, därför har jag aldrig följt henne. Jag vet inte vad som skapade att jag inte litade på henne som person, men det var något med att hon bara sade klichéer och berättade historier tror jag? Ställde sig själv i fokus kring allt? Men tror samtidigt att hennes berättelser gjort gott för många så det är synd att hon valde att skarva med sanningen samt klippa o klistra i sina berättelser (en modern Marjasin?🤔).

  Om hon gör en 180, lär av sina misstag (kalkylerade ”misstag” eller ej) samt är tydligare med sina berättelser / information tror jag att hon kommer leva kvar i det offentliga. Men inte i samma utsträckning som tidigare.

  Jag jobbar själv med våld i nära relation med mera och det finns ju så mycket riktig fakta, hoppas inte att feminismen urholkas till ngn slags alt left-rörelse pga kombinationen av individfokus + sociala medier.

  Svara

   Delar helt din uppfattning.

   Finns ingen känsla i någonting hon skriver. Platt, ointressant och tråkigt.

   Har aldrig förstått hypen av henne.

   //Moa

   Svara

    11 22. 07 08. Precis, fattar inget av hypen, deprimerande att hon har lyfts fram. När hon syns i tv så skrattar hon omotiverat, det visar att på oseriösitet. Det är inte på riktigt.

    Svara

  Och hon la så klart upp förlåt-inlägget komplett med snygg-selfien 🙄

  Svara

   Fast snygg selfien kan man inte klandra henne för liksom, hon är snygg.

   Svara

    Men kolla hennes flöde. Blir så tydligt vad hon prioriterar i det – henne själv.

    Svara

    Nu kommer jag få en skur av stenar från arga feminister men jag vänder mig också emot Linnéas enorma utseendefixering. Hennes feed är full av fixade och hårt filtrerade selfies och halvnakna bilder som inte har ett skit med bildtexten att göra. Ja, alla får lägga ut vilka bilder de vill men alla får även ifrågasätta relevansen i det som läggs ut. Hon verkar ha en enorm besatthet av sitt eget utseende och skriver ofta om hur vacker hon anses av andra – det närmaste man kan komma att säga ”kolla så jävla snygg jag är” utan att faktiskt säga orden själv. Denna narcissism är extremt osympatisk i mina ögon och för mig framstår hon som ganska flamsig, oseriös och cringe av denna anledning.

    Svara

     Exakt så.

     Svara

     Det tror jag alls inte du får. Hennes bilder kontra hennes texter har diskuteras här ett otal gånger. Jag håller med dig. Det märks tydligt att hon vill ha kommentarer om sitt utseende och det märks inte minst i konversationerna. Pinsamt.

     Svara

     Håller med till fullo. Har också stört ihjäl mig på alla selfies och självupptagenheten. Tycker att det visar på en rejäl omogenhet hos Linnea. När allt är så ytligt upplever jag henne helt sakna inre djup och då blir hon ointressant som person.
     Märkligt att hon väljer att lägga upp selfie efter selfie i kombination med de frågor som hon vill driva, finns som sagt noll samband mellan text och bild. Hon verkar ha ett stort behov av att bli bekräftad för sitt utseende. Eller lägger hon kanske upp bilder på sig själv för att det genererar fler likes?

     Svara

  Jag ifrågasatte Linnea här i kommentarsfältet för drygt ett år sedan. Fick otroligt elaka påhopp av läsare då. Judas vände också kappan efter vinden.

  Svara

  Linnéas ljugande i syfte att driva en politisk poäng är ingen ny strategi. I 2016 skrev författaren Golnaz Hashemzadeh en ledarkrönika i DN om ”brandmannen i Boden” som ska ha varit hennes granne på ett flyg (detta var alltså innan flygskammens tid, å andra sidan är det typiskt ondskefulla vita män att flyga kors och tvärs) och glatt berättat om hur brandmännen i Boden mobbat en ”Mohammed” tills han sa upp sig från räddningstjänsten. Problemet var bara att inget av detta var sant. Chefen för räddnigstjänsten i Boden gick ut och förklarade att det aldrig hade jobbat en Mohammed hos dem och ifrågasatte varför hans organisation utmålas i denna dager helt utan grund.
  Efterspelet var snarlikt Linnéas dvärgpudel: man gick ut och skrev någonting i stil med att krönikan var menad att illustrera en strukturell främlingsrädsla. Med andra ord, det spelar ingen roll om det är sant, det är för jävligt ändå. #itsokwhenwedoit

  Svara

  Fast va, hon har ju inte bara saftat, klippt och klistrat i historierna på Instagram. Ursäkten att kontots syfte är underhållning osv är ju inte hela sanningen?! Hon har ju överdrivit och tillfört lögner i historier som skett IRL? Ex situationen på tågperrongen där hon räddade en alkis och att hon varit omringad av nazister med kniv. Denna kritik handlar inte om Instagramkontot, utan om en persons eventuella mytomani.

  Svara

   Jamen precis. Det är ju därför hennes svar är så värdelöst, hon svarar liksom inte på det viktigaste.

   Svara

  Vi får inte glömma att hon sprider sitt telefonnummer 24/7 så att vem som helst kan skicka in fina bilder på sin vitaldel. Telefonnumret måste ju vara det första man läser i alla inlägg, för hur kan hon annars få så många samtal och bilder?

  Svara

  Inser att ni kommer skrika i versaler på mig nu…
  Men är problemet verkligen så stort?!
  Har inte hon bidragit till debatten och problematiken om mäns våld mot kvinnor?
  Tycker kanske lite naivt att hon ju har gjort fantastiskt mycket mer nytta än onytta.

  Svara

   Tror Patrik och GP sätter fingret på det, det finns ett problem i det här utnyttjandet av en offerroll. Sen gillar jag linnea så hoppas hon lär sig av det här.

   Svara

   Man bör dock inte ljuga, fabricera och plagierat. Så himla enkelt är det.

   Svara

   Nej hon förstör ju för alla riktiga offer.

   Svara

   Jag förstår inte riktigt vad LC gjort.

   Det är ju inga nyheter att kvinnor är en utsatt grupp i samhället på olika sätt.

   Ska jag dra någon slutsats av hennes insats så är det att jaget är det viktigaste av allt. Sanningen är inte tillräckligt illa och tjäna pengar på lögner och hittepå är okej.

   Så nej, LC har inte tillfört något av samhällsintresse öht, enligt mig.

   Jag har lyssnat på flera av hennes föreläsningar. De är inte bra och handlar bara om LC.

   //Moa

   Svara

   Man bidrar inte till debatten när man ljuger, då blir det som det är nu. Man bidrar inte till en feministisk kamp när mm ljuger och unga kvinnor kanske begränsar hur de rör sig på gatorna pga detta, eftersom de tror att de ska bli trakasserade vart de än går.

   Svara

  ”Det är svårt att tro att en människa talar sanning, när man vet att man skulle ljuga om man vore i hennes ställe.”

  Svara

  Jag är så jävla enig med Patrik och Elaine i detta. Tycker de båda skrivit om det på ett så bra sätt.

  Svara

   Svaret tog ju tid för att hon tog professionell hjälp av någon för att få till ett så ”snyggt” svar som möjligt. Nån pr-expert eller varför inte jurist-föräldrarna. Hon/de räknade ut att detta var det bästa hon kunde göra, delvis pudlar, delvis ignorera, och skocken köper det så klart. Men vi som inte gör det glömmer inte så lätt.

   Svara

    Var menat som ett eget inlägg 🙂

    Svara

  SPAM

  Svara

  Godmorgon! Den har jag ifrågasatt sen start.

  Svara

  RADERA GÄRNA HELA INLÄGGERT MED LÄNK OCH ALLT MED EN GÅNG
  om du inte vill ha problem med liknande inlägg i en mer maskinmässig skala och en helvetes massa extrajobb med att radera. Inlägget står där för länken skull.

  NOTERA GÄRNA IP ETC

  Svara

   Är det BotSPAM så kommer det ganska ofta från en rad olika IP-adresser.

   Och denna bloggen får CATCHPA tvång för att kunna fungera överhuvudtaget. Kanske inte den smidigaste lösningen om det går att förebygga.

   Bloggbevakning är ett tacksamt mål för denna typ av SPAM tack vare bloggen storlek. Vet många som fått ägna flera dagar till att rensa ut och försöka blockera SPAM skiten när den väl satt igång för fullt.

   Svara

  Tyckte att det var intressant att Cissi Wallin försvarade Linnea, med att det inte är något fel att ljuga lite och krydda, för att främja kampen. Då hon själv är sexualbrottsoffer förvånar det mig att hon har en så lättsam inställning till att folk ljuger om det hon själv utsatts för, för att främja sitt eget varumärke. Tycker hon även det är okej att ljuga och krydda lite om våldtäkter för att främja kampen? Tveksamt.

  Svara

   ”Då hon själv är sexualbrottsoffer” – nja.

   Svara

    Just precis så, NJA.
    Det finns flera tecken som säger just NJA.
    -Hade hon varit ett offer hade hon nog förstått alla offren bättre, kan man tycka.

    Svara

   Eh ja. Ljugit och kryddat berättelser om övergrepp är just det Cissi Wallin har gjort och nu står åtalad för!?

   Svara

    Njae… Hon är åtalad för förtal inte för att hon ljugit.

    Det tar inte rätten någon ställning till.

    //Moa

    Svara

     tack så mycket lilla paragrafryttare, skritta vidare nu!

     och rätten kommer visst ta ställning om sanningshalten i hennes uttalanden om fv.

     Svara

  Lyssnade på dagen avsnitt av Brita och Parisas podd vari de diskuterade ”stormen” kring LC. Jisses, vilket jävla stolpskott Parisa Amiri är.

  Svara

  Jonna Jinton ger hjärtan till Linnea. Trodde hon var klokare än så, men där ser man.

  Svara

  Det beror på var ribban för oönskade närmelser ligger 🤷‍♀️ inte alla kommentarer och speciellt inte alla dm jag får är önskade men lägger jag ut bilder på mim öppna Instagram så är sånt jag tagit i beräkningen på förhand.

  Svara

  Vad är poängen med att assholes online om det som står där inte är helt sant? Förstår att hon vridit på sanningen för att göra det instagramvänligt, men på vilket sätt bidrar kontot till debatten om sexuella trakasserier om det som publiceras där inte är sant? Om hon vrider på det som skrivits till henne för komisk effekt, vad gör det då kontot till? Ett humorkonto?

  Svara

   Exakt.

   Samt att om hon fortfarande pluggar juridik…hur trovärdig jurist blir hon i framtiden? Nu när man vet vad hon har för moral. Mysig framtida advokat eller åklagare…

   Svara

   Speciellt när k*k-bilderna på män hon påstås fått helt klart är hämtade från internet och inte från en svensk kille. Haveristerna uppmärksammade detta och när jag kollar stämmer det – badrumsbilderna där de nakna mannen står är definitivt inte svenska (amerikanska lysknappar, toa-spolar-handtag, etc). Hade köpt det om killarna skrivit på engelska men detta är definitivt bilder hon själv klistrat in……

   Svara

  Följde inte henne på insta men har varit där och tittat och kan dra en parallell mellan henne och helt vanliga ”attention whore” brudar. Typ man lägger upp en selfie och bara nån random jävla bajsfråga för att ha en anledning att promota sig själv. Skillnaden är att hon lägger upp en ytlig anti-sd text (emellanåt). Så patetiskt och genomskinligt. Och där sitter 10000000000000 småtjejer och tillber sin falska profet. Tycker så fruktansvärt synd om alla sexualbrottsoffer som känner sig pissade på pga av människor som Linnéa. Så tack Linnéa för att du har fört kampen 25 år tillbaka.

  Svara

  Jag med flera har länge ifrågasatt Linnea och sett igenom henne och förstått men du har bara hyllat henne och fortsatt… kanske är det så att du har fel om en viss annan person som du hela tiden ifrågasätter, misstror och viknlar negativt, kanske har du fel åt andra hållet också… tål att tänkas på.

  Svara

  Älskar verkligen klimatet i ”Varför apor aldrig bär rosa klänning” just nu! Jag ifrågasatte Linnea Claesson angående plagiatet och blir kallad för ”ett äckligt litet offer” av en snubbe som också säger att jag skriver för dåligt för att diskutera med , följt av att en annan tjej förklarar för mig att detta inte alls är en härskarteknik, och att allt jag säger är ”substanslöst”. Fina feminister all around!

  Svara

  Har ett så makalöst exempel ur verkligheten på LC:s metoder, men med risk för att bli avslöjad som källa låter jag det vara endast ett pinsamt minne… för LC det vill säga.

  Svara

  Kändisskap för inte alltid med sig positiva saker, det får man allt ta!
  Snart skrivs det väl en snyftbok från både CW och LC…..

  Svara

   Japp och slår försäljningen fel så kan både CW och LC påstå att de var någon som låtsas vara dem som gav ut boken.

   Frågan är väl snarare om någon skulle märka skillnaden eller bry sig

   Svara

  Tänk om jag startar ett konto där jag uteslutande skriver om invandrarmän som trakasserar mig sexuellt. Jag kan inte gå ut på stan eller krogen eller någonstans utan att jag får höra ”svennehora” ”ska knulla dig” osv. Jag får dick pics varenda dag och i brevinkastet kommer detlajerade beskrivningar om vad invandrarmän skulle göra med mig.

  Allt är lögn, inget stämmer. Men istället för att vita hata män, som Linnea gör, hatar jag alla invandrarmän.

  Gör jag något bra som agerar såhär? För jag de drabbades talan? Hjälper jag någon?

  Svara

  Hon Erkänner bara då hon vart påkommen. Sluta dalta och gosa med henne. Vi (de flesta) har gått i skolan. 9an – Gymnasium- Högsskola , har Linnea gått så hon är väl MEDVETEN vad som gäller när man skriver special/examens arbete…och det är KÄLLOR!!! Fröken Jurist studenten trodde seriöst som Hillary att hon är så omtyckt (den goda sidan) att ingen skulle ifrågasätta henne. Sen berättar hon att mer SDarr borde komma ut när hon inte vågar berätta

  Svara

  Kanske dags att Linnéa kommer ur sin egen ”garderob”? Hennes svar är också litet skruvade så det ska passa henne. Samtidigt är hon känd för sin fräcka stil och uppkäftighet. Att hon får svar som hon ropat, är det konstigt? Haveristerna lade fram flera fakta som hon ännu aldrig besvarat. Det är lika otydligt och fritt för tolkning som innan. Hennes inlägg på Assholes Online angavs i början vara riktade till henne. Det var först efter en tid som andra bjöds in att delta. Så långt kan jag förstå hennes förklaring. Dock inte att hon plagierat och översatt kommentarer tvärs över från engelska till svenska och tvärtom. Hon har ju hela tiden dominerat och blivit sin egen Unique Selling Point, eller varumärke. Det är för det hon rycker ut till försvar, inte för dem hon säger sig företräda. Ändå upplever jag att hon använder dem som en mänsklig sköld i sin motargumentation. Ska man, som hon säger, verka för en mänskligare och snällare värld, ska man inte agera som hon gjort i Assholes Online t ex. Du kan inte begära hjälp av någon du först örfilat till, om än verbalt. Man kan inte tro att käftsmällar, om än verbala, ska leda till en snällare värld. Bara där begår hon ett rent självbedrägeri. Linnéa såg aldrig detta komma. De som bär större skuld i detta är alla de som sponsrat och sponsrar henne, både materiellt/finansiellt men även genom likes och hjärtan i kommentarsfälten. Det ännu mer tragiska, är att det stigmatiserande narrativet om männen som bärare av hela världens ondska, tycks vara viktigare att upprätthålla än själva sanningen. Det gör inget om man ljuger om det främjar den feministiska kampen menar t ex Nina Rung i sin respons om ”Linnéa-Gate”. Bara sådana kommentarer får håret att resa sig i nacken på mig i alla fall…

  Svara

  Nu är det väl ett ypperligt tillfälle för henne att visa hur STARK och SJÄLVSTÄNDIG kvinna hon är och leva upp till alla dessa floskler och tomma ord (för det är bara ord som genomsyrar hennes ”kamp” för jämställdhet och allt annat trams. Ne, riktiga kvinnor och självständiga människor behöver inte tillföra en grupp eller stå emot ett sk ”förtryck” i sitt dagliga liv. Om någon behandlar dig illa så SÄG IFRÅN då som en normal människa om du inte tycker det är ok. Jag behöver inte tillhöra en grupp för att känna att jag kan stå upp för mig själv. Jävla dravel och hittepå-rörelse. Vi har LAGSTADGAD jämställdhet i detta land. Räcker inte det? Vi har ju för i helvete BOMDÅD var och varannan dag i detta land! Barn som rånas på sina jackor och grejer! Och hon fejkar om nån idiot som skickar en bild till henne för att hon skall kunna fortsätta sin låtsaskamp.
  Det är inget annat än hyckleri på hög nivå och hon och alla andra feminister skämmer ut oss som kallar oss kvinnor. Som tur är ser jag mig främst som människa. Jävla trams är vad det är.

  Vad är nästa grej? Ska folk som har inkontenes eller problem med magen gå ut och bilda ”kamp för oss med konstant ränneskita”! Hissar inte kommunen vår randiga bajsbrun-gulaflagga så FÖRTRYCKER de oss med magproblem! Jävla idioti, man blir helt matt av denna idioti som sprider sig som en jävla pest. Hade mitt företag gått ut med att ”menscertifiera” bolaget hade jag sagt upp mig. Så jävla pinsamt och hela resten av världen skrattar åt oss.
  När ska folk fatta att bara för att du inte går ut öppent och visar ditt stöd så betyder det inte att du motsätter dig det. Varför skall kommunerna inte hissa djurens rätt-flagga? Är de EMOT djurs rätt!? Är de FÖR djurplågeri??? Va???!!! jävla idioti och logiken i dessa människors hjärna måste vara som en dåligt saltad skuren soppa; DÅLIG!
  HYCKLERI rakt igenom. skäms!

  MVH
  En RIKTIG Kvinna

  Svara

   Väldigt bra skrivet…
   Jag skrev till Belinda Olsson det visade sig att våran ”självständiga”, ”Starka” kvinna inte vågar bemöta kritiken eller hennes vänner…de fattar det är en sjunket skepp

   Svara

  Jag skrev till Belinda Olsson på Svt /Opinion live idag se mitt svar och Belindas
  Median som alltid sa att Linnea inte tar skit från ngn och har inga problem att attackera manslem men kan inte gå till Opinon Live för bemöta kritiken…fega as…inte hennes allierade vågar…. Så vill ALDRIG höra hur tuff hon är igen….inte ett ord

  Hej Belinda
  David XXXX heter jag (inte ert största fan dock har Ni blivit
  ödmjukare sen JÅ förnedrade Er i Visby förut)

  Jag antar att Ni är i stor sorg nu när fellow feminist Linnea har
  bitit i gräset med lögner.
  Så undrar ska vi inte göra en diskussion nästa opinion live

  ”Varför media inte granskar de goda”…
  Ingen av Er någonsin ifrågasatte henne förrän haveristerna började
  jaga henne……för klart så har vi med lite verklighets förankring
  fattat sen länge att 14 nazister med kniv aldrig har ägt rum då jag
  inte minns att Linnea har polis anmält och har nu gång på gång visat
  sitt sanna jag. Vi måste stötta Linnea i denna tragiska händelse så vi
  måste fråga när detta skedde och när så vi kan gå igenom kameror
  etc…Nazisterna ska beivras hållerinte Ni med Belinda???

  Ska vi inte nu gräva och låta henne yttra sig…dock med Patrik
  Sjöberg och andra som kritiserat henne….

  Hon har iaf tagit emot pengar från staten så vore trevligt att trycka
  till henne nu….
  Men feminister är inte intresserad av sanningen …Hon har gjort så
  mkt för brottsoffren etc

  Så Linnea bevisa att Ni inte är fake news….att ljuga och få pengar
  är väl inget Ni ”riktiga feminister” gör?? eller??

  Mvh David XXXXX

  Belinda svarar

  Hej David,

  Vi har verkligen försökt göra debatten om Linnea Claesson men hon tackar nej precis som de vi ringt som
  försvarar hennes agerande. Eftersom vi är ett debattprogram så kan vi inte bara göra en sida av saken.

  /Belinda

  och jag svarar

  Hej Belinda
  Då ber Jag om ursäkt ang att jag inte trodde Ni skulle ta upp det. Så finns hopp i SVT.

  Men då kan vi iaf nu säga att hon inte är så tuff eller hur som media jämt påstådd ? Skulle min heder ifrågasättas så skulle jag slagits som ett lejon för upprättelse. Hon var ju sån bad ass i sina konton och alla ni lovsjöng henne, men det kanske var hennes egna skapade ”troll” men när det är verkliga personer som kan debattera sönder henne då gömmer hon sig.
  Hon är avslöjad. En ynkrygg.

  Bra då vet jag att Ni har försökt kontakta henne så kan dela med detta att hon gömmer sig. Hennes pridefärgade hår börjar flagna som hennes sanna jag.

  Det tragiska med feminister är tex :
  Jag svär Ni önskade Hillary skulle vinna eller hur? men hon skiter i folk, skulle aldrig ”stärka kvinnans rättigheter” (USA är en demokrati om ni missade det). Jag reser mkt ditt så ser hur ”feminist ” politiker kan bete sig … det är bara pure business…

  medans Trump må vara en mansgris upphöjd 500 men åtminstone så vet man vad man har honom.

  Som när Alexander Bard försvarade Bert Karlsson… där har vi en man som läser på lite.

  Din kompis Cissi Wallin säger en sak gör annat som gratis arbetare när hon så hårt säger hur kvinnor ska kräva lön.

  Men jag erkänner jag hade fel om Er denna ggn och hoppas Ni blir en sann journalist som gör livet surt för ALLA såsom SD till rabiata feminister.

  Hoppas Ni också rannsakar Er och tar in kritik

  Mvh David

  PS jag är inte arg vit man…min mamma är från Panama fyi…

  PS Ni kan ändå göra opinion om att varför media inte granskar ”de goda” . Varför det är mindre kända som granskar TILLS pressen blir för stor och DÅ rapporterar Ni.

  Sen kan ni säga som Ni alltid gör ”vi har bjudit Linnea men hon vägrar deltaga”

  (hon kommer bara när det är enkla ting)

  Mvh David

  Korrektion: Sk vara 12 men skrev 14 av misstag

  Svara

   Hej David,
   Kan inte du skicka hela din mailutväxling med Belinda till mig så jag bara kan verifiera mailadresser mm?

   kontakt@bloggbevakning.se

   Svara

    Självklart….sen vill jag att NI BEKRÄFTAR ATT JAG SKICKAT OCH ATT DET STÄMMER

    Svara

     Hur menar du? Bekräfta i vändande mail? Eller här?

     Svara

      Jag vill att Ni bekräftar HÄR …..att mailen ni bad om har blivit skickade och att de är sanna. Så även Bloggbevakningen kan styrka Linneas feghet att inte delta i Opinion Live med Belinda Olsson
      Ni bad om min mail konversation och då vill jag också att att Ni bekräftar att de har kommit samt att de är sanna.

      Mvh David

      Svara

    Varför har NI inte bekräftat mitt mail med Belinda Olsson??
    Jag bad om Er bekräftelse då NI bad om mail konversationen eller behöver Ni print screen?? Annars får Ni lägga upp som kan ladda upp bilder och print screen så man kan göra det själv.
    Jag vill att riket ska veta att våra skattepengar går till en person som INTE vågar bemöta sin kritik på en debatt bara göra föreläsningar där ingen ifrågasätter henne….som ljuger livet ur sig

    Svara

  Ni får sprida min text angående Belinda överallt
  Och skulle NI tveka att detta är fake så hänvisar jag till SVT att jag har skrivit och de har försökt fått tag i henne och har mail ifall ngn skulle våga blåneka

  Svara

  Skickade till marie.wallsten@lulea.se
  Obs jag skickade cc till Linnea, Patrik Sjöbergs agent,Lena Mellin på aftonbladet så de inte kan säga att de inte har fått del av mitt mail.

  Goddag
  Mitt namn är David XXXXXXXXX
  Jag skriver till Er för jag vill veta hur mycket kostar det Luleå
  kommun att låta en lögnerska som Linnea Claesson för föreläsa?? Kom
  inte med skitsnacket ”stark och självständig”

  Jag skrev till Belinda Olsson Svt och det visade sig att hon inte ens
  vågar bemöta kritiken eller hennes vänner. Mer info om Belindas
  konversation se nedan. Jag tom hoppades att Patrik kunde delta men som
  Belinda sa

  ”Hej David,

  Vi har verkligen försökt göra debatten om Linnea Claesson men hon
  tackar nej precis som de vi ringt som
  försvarar hennes agerande. Eftersom vi är ett debattprogram så kan vi
  inte bara göra en sida av saken.

  /Belinda”

  https://bloggbevakning.se/2019/11/22/antligen-borjar-folk-ifragasatta-linnea-claesons-trovardighet/#comment-1792599

  Som Ni kan se går jag inte bakom ryggen på Linnea, hon får cc samt
  Patrik Sjöbergs agent så han vidarebefordra till Patrik. Patrik en
  sann ödmjuk man som bör ta hennes plats, sen cc till hennes bästis
  Lena Mellin för att visa vilken fegis Linnea verkligen är.

  Men hon ska svara för att utnyttja de sanna påverkade människor. Nu
  går det för långt.
  Min ex sambos syster vart våldtagen och då det var ord mot ord så vart
  det inget med det, vart nerlagt…men LINNEA leker med sådant…hur
  VÅGAR NI…jag känner att Linnea spottar på min ex svägerska och tro
  fan att jag ska fråga ut henne och ställa henne för svar för sådant
  billig stunt…… att Linnea har fått några stalkers på sig må stämma
  MEN hon kryddar på sanningen….EN JURIST ska väl fan veta vad käll
  förteckning är? Eller är Luleå så röda att Ni inte ser några
  problem…hon är trots allt ”symbolen”….även om allt är påhittat så
  betalar Ni???

  Menar Luleå att Ni sponsar sådant…jag kräver svar ….

  Kan Ni inte betala mig också? jag kan också färga mitt hår pride och
  sen påstå att 12 nazister med kniv hotade mig., starta en blogg för
  asshole online 2…. jag är inte gay….men tydligen så verkar det
  vara inne att ljuga om sexuellt ofredande….så varför inte…spotta
  på min ex svägerska och Patrik för pengar….alltså man blir så
  äcklad…

  Och nej jag är inte en arg vit man…jag är en utbildad person med
  utländskt mor men jag avskyr hyckleri mot folk som verkligen har fått
  lida….

  Till skillnad från Linnea så källhänvisar jag
  ——————————————————————————————————————
  https://bloggbevakning.se/2019/11/22/antligen-borjar-folk-ifragasatta-linnea-claesons-trovardighet/#comment-1792599

  Kvinna / 15:40
  Nu är det väl ett ypperligt tillfälle för henne att visa hur STARK och
  SJÄLVSTÄNDIG kvinna hon är och leva upp till alla dessa floskler och
  tomma ord (för det är bara ord som genomsyrar hennes ”kamp” för
  jämställdhet och allt annat trams. Ne, riktiga kvinnor och
  självständiga människor behöver inte tillföra en grupp eller stå emot
  ett sk ”förtryck” i sitt dagliga liv. Om någon behandlar dig illa så
  SÄG IFRÅN då som en normal människa om du inte tycker det är ok. Jag
  behöver inte tillhöra en grupp för att känna att jag kan stå upp för
  mig själv. Jävla dravel och hittepå-rörelse. Vi har LAGSTADGAD
  jämställdhet i detta land. Räcker inte det? Vi har ju för i helvete
  BOMDÅD var och varannan dag i detta land! Barn som rånas på sina
  jackor och grejer! Och hon fejkar om nån idiot som skickar en bild
  till henne för att hon skall kunna fortsätta sin låtsaskamp.
  Det är inget annat än hyckleri på hög nivå och hon och alla andra
  feminister skämmer ut oss som kallar oss kvinnor. Som tur är ser jag
  mig främst som människa. Jävla trams är vad det är.

  Vad är nästa grej? Ska folk som har inkontenes eller problem med magen
  gå ut och bilda ”kamp för oss med konstant ränneskita”! Hissar inte
  kommunen vår randiga bajsbrun-gulaflagga så FÖRTRYCKER de oss med
  magproblem! Jävla idioti, man blir helt matt av denna idioti som
  sprider sig som en jävla pest. Hade mitt företag gått ut med att
  ”menscertifiera” bolaget hade jag sagt upp mig. Så jävla pinsamt och
  hela resten av världen skrattar åt oss.
  När ska folk fatta att bara för att du inte går ut öppent och visar
  ditt stöd så betyder det inte att du motsätter dig det. Varför skall
  kommunerna inte hissa djurens rätt-flagga? Är de EMOT djurs rätt!? Är
  de FÖR djurplågeri??? Va???!!! jävla idioti och logiken i dessa
  människors hjärna måste vara som en dåligt saltad skuren soppa; DÅLIG!
  HYCKLERI rakt igenom. skäms!

  MVH
  En RIKTIG Kvinna

  ———————————————————————————————————————–

  Jag kräver svar…

  Mvh David Borud

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.