2011 och 2019 är ”same same” för Paow

”I ungefär två år så har jag fått höra all denna tjat. Alltid, jämt. Det spelar ingen roll vilken tid på dygnet, utan nu snackar vi jämt. Jag får ungefär 20 sms i timmen. Och vad pratar jag om? Jo bloggen, det finns inget Paulina längre.

När jag var 16 år så vaknade jag av att pappa kom in och skrek att jag måste blogga, när jag väl hade gått upp så ringde min mamma mig och sa ”du får jobba på Ica om du inte bloggar, vill du det?”. Sen så bloggade jag. Efter någon timme ringde min manager och sa ”blogga då”…

Efter några timmar till så ringde någon som jag jobbade med och sa ”lägg upp det här”… Sen så loggar jag in på Facebook. Och då är det alltid någon bekant eller någon vän som ber mig om en länk, eller så ber någon jag jobbar med att lägga upp en tävling. Till och med dom jag legat med, eller dejtat får knulla för att dom går runt och säger ”vill du bli bukis med Paow?”… Tragiskt nog så funkar det tydligen. //Paow

Att det Paow beskriver i ett inlägg från 2011 fortfarande är hennes verklighet är ju under all kritik.
Samtidigt förvånar det mig inte jättemycket då det förmodligen lätt kan bli så här – utan skillnad på blogg och person eller arbete och privat – när man vuxit upp i offentligheten och aldrig arbetat med någonting annat.
Jag tror Paow behöver slå sig fri från den ”gamla” bloggrollen som är den hon beskriver redan 2011 och ta reda på vem hon är i dag och vad hon vill göra.
Många av hennes bloggkollegor har gjort just det, där vissa lämnat offentligheten helt så som Dessie, eller bytt inriktning helt, så som Alexandra Nilsson.
Oavsett vad Paow gör så är det tydligt att hon inte kan fortsätta så här, när hon tydligt mår så dåligt av det.
Att hennes pappa mamma använder ex-mannens egen person som måttstock för vad hon kan tvingas livnära sig på om hon inte bloggar känns ju så där…
Kanske inte ett supersympatiskt sätt att se på personal, men redan 2016 publicerade Paow ett klipp på Snapchat där hennes pappa skällde ut personalen för att ha tagit emot ”gamla pengar” som inte längre gällde.

Kom igen nu, Paulina!
Slå dig fri från de där förutfattade åsiktsbojjorna som du släpat med dig sedan 2011 och bli den DU vill vara i stället för den du tror att alla vill att du ska vara!

195 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  De ställer/ställde väl krav på henne då hon hoppade av skolan och det här blev hennes inkomst.

  Svara

   Har ni sett Instagram bråket där Bianca Ingrosso hotar att hon ska strypa Marcelp?

   Svara

    Vad har det att göra med kommentaren som du svarat på?

    Svara

    Helt rätt av henne! 👏🏼

    Svara

    Marcelp needs help…?

    Svara

  Det var ju mamman som nämnde jobba på Ica enl Paows text, inte pappan, eller??

  Svara

   Läs en gång till så fattar du

   Svara

    Varför lämna sånna här kommentarer när det är uppenbart att C ändrat texten i efterhand?

    Svara

    C har strukit över i sitt inlägg pappa och skrivit mamma.

    Svara

  Fast det känns ju lite som att hon fortsätter göra samma saker men förväntar sig att det ska bli/kännas annorlunda. Och så funkar det ju tyvärr inte..

  Svara

   Fast hon är ju en stor del av det. Hon är en 14is som inte kan ta ansvar.

   Svara

    14is måste vara den sämsta samt lataste förkortningen jag sett.

    Svara

     Fjortonis

     Svara

     Varför anmärka på hur nån annan skriver. Tönt!
     Jävla språkpoliser jämt! Ni fattar ju vad som menas.

     Svara

  Varför håller Marcelo och hans ”flickvän ” deras förhållande typ privat nu för tiden

  Svara

   För att de vill?

   Svara

   Fattar inget 🙂 Varför sätter du flickvän inom situationstecken och vaddå ”typ privat” Vad är din fråga egentligen liksom?

   Svara

    men OHerregud , eftersom jg vet ej om dom är officiellt ett par fortfarande ?
    Ja dom äter tillsammans på restauranger oså på deras insta storys men dom följer inte varandra o taggar varandra i deras bilder längre

    Svara

     Varför vill du veta det då?

     Svara

     Du borde lägga din tid på att lära dig skriva ordentligt istället.

     #stayinschoolkids

     Svara

    Hej! Vill inte uppfattas som dryg utan vill bara tala om att det heter ”citationstecken”, detta var något jag själv upptäckte för inte alltför länge sedan nämligen 😅

    Svara

    Men vadå situationstecken?! Citationstecken heter det ju. Vad är det med folk?

    Svara

    *citationstecken och inte ”situationstecken”.

    Svara

   För hennes skull och relationens skull säkert. Måste vara drygt få kommentarer på den, hans flickvän är ju dessutom ung och kanske vill slippa vara offentlig flickvän till en paradise hotelprofil.

   Svara

    Fast hon lägger upp storys på honom där hon skriver jag älskar dig mm säger i frågestunder att han är hennes pojkvän! De bor ju ihop, han säger i en podd att han är singel. Jag förstår att han och hon har någon relation och hon låter han offentligt vara singel, oavsett skum relation där det känns mer som hon är hans hundvakt än flickvän. Men ja, vad vet vi! Jesper har ju tillomed gått ut på studioparadise att Emilia har försökt tänja the Woolf, men att det fungerar inte så…

    Svara

     Jag önskar att jag kunde känna nåt som helst engagemang för deras relation och vad jesper tycker om att ”tämja the wolf” men det går tyvärr inte 🙁 Nyfiken, ni som tycker att marcello är spännande, varför?

     Svara

      Ska erkänna att jag är intresserad för jag har inget eget liv, samt undrar hur tjejer låter han behandla dem som han gör. Så både av nyfikenhet och av att inte ha ett eget liv och därmed nyfiken på saker som jag överhuvudtaget inte har att göra med!

      Svara

      Men vi är många som följt deltagare i Big brother. Och då är man nyfiken hur det går Tex för Marcelo. Så är det för mej.

      Svara

      Jag tycker inte han är spännande alls.. jag kräks lite av tanken på honom 😔
      men hans tjejer är det. De är vackra, verkar någorlunda Normala, ger intryck av och ha pondus – Men blir totalt överkörda, manipulerade och utnyttjade. Jag är fascinerad. Vill veta varför.

      Svara

     Asså. Hur fan kan hon vara ok med hans beteende och att han bekräftar på poddar och sociala medier att han är singel. Hur dum är hon? Tycker så synd om henne samtidigt som jag känner att det är fan inte synd om henne för så här dum kan man inte vara

     Svara

      Och inte bara det, utan öppet säger att han ligger med/träffar andra tjejer. Han kanske inte gör det, han kanske bara sa att hon inte var den senaste tjejen han låg med för att hålla det mer privat, men jag hade aldrig accepterat om min kille gick runt och sa att han träffar ”ett par stycken tjejer” om vi faktiskt var tillsammans.

      Svara

       Alltså helt ärligt, han är en osäker person vars ego blir uppfyllt av att trycka ner folk. Men det finns gränser för hur dum man får vara. Visst, allt är hans fel, men tyvärr kan man inte korsa en motorväg heller och bli förvånad när man blir påkörd. Dessa brudar beter sig så korkat så det finns inte. Jag tycker inte synd om dem.

       Svara

      Alltså det är så sorgligt. Minns när hon sände live på ig för nån månad sen! Han satt mitt emot henne, helt knäpptyst och stirra ut henne konstant. Han blev förbannad när hon filma honom i små snuttar på liven, annars satt han bara tyst och stirra ut henne. Hon va så jävla obekväm, och hela tiden la hon telefonen åt sidan och viska åt honom ”älskling jag tänker inte säga nåt om det på liven” ”har inte nämnt nåt om det, jag lovar!”

      Det var så fruktansvärd stämning och man hade verkligen kunnat skära i luften så spännt det var. Såg en annan live nån dag senare där han inte var i närheten och då var hon mycket mer avslappnad och glad. Blev verkligen illa till mods efter den liven! och fick tillbaka mina minnen med mitt ena ex. Som påminner lite om Marcelos till sättet. Fyfan.

      Svara

   Kanske han insett att ett riktigt förhållande håller man mer privat…

   Svara

    Väldig skillnad på och vilka hålla sitt förhållande privat och att hålla det hemligt 😅 han behöver inte visa upp henne eller något men han kan väl iaf ha respekten och säga att han inte är singel

    Svara

     Fast nu har han inte det och kommer aldrig ha det och man kan liksom inte tvinga någon berätta att man är tillsammans. Hon får skylla sig själv lite.

     Svara

    Och istället säger att han ligger med andra???

    Svara

   De har väl öppet förhållande. Inget jag skulle ha men alla gör ju som de vill. Han är ju öppen med att han träffar flera o det gör kanske hon med

   Svara

  Vad är det för fel med att jobba på ICA?

  Svara

   Inget fel alls, ett hederligt arbete och lönen är helt ok med helg ob-tillägg och övrig ob.

   Svara

   Paow pappa är väl inte så nöjd med sin karriär kanske.
   Är inget fel att jobba på ica, men tror de flesta föräldrar ser något större i sina barns framtid än att sitta i kassan.

   Svara

    Hennes pappa är väl ägare till en eller ett par Icabutiker som jag har förstått det. Och ja, de verkar ha en för mig ganska konstig relation, ena stunder försvar o pappas flicka, andra stunden idiot och för mycket krav och älskar andra mer. Jag säger inte att någons relation till sina föräldrar är perfekt alltid. Men just den delen känns som nått man mer går igenom under tonåren. När man hatar o älskar om vartannat. Mycket har fastnat där för paow tror jag. Så jag håller med. Gör nått annat. Skit i ph, fly inte utomlands o kom hem o lova nystart, lägg ner bloggen om den inte ger dig nått. Gör nått annat.

    Svara

     Nä, han har kedjan jag inte kommer på namnet på just nu, affären som ligger i utgången från tuben slussen och i högdalen och hagis (tror jag).
     Jag ser inga fel i att pappan både försvarar sin dotter och ställer krav. Paow kan inte försörja sig resten av livet på vad hon gör idag. Tycker han låter som en ganska normal förälder medans hon verkar ha fastnat i någon trots.

     Svara

      Matdax?

      Svara

      Precis.

      Svara

      Den svenska matrebellen heter kedjan!

      Svara

     Låter väl som en inte helt ovanlig far dotter relation iof. Han vill ju såklart hennes bästa men ibland förstår inte välmenande pappor när det blir för mycket.

     Svara

    Ser hellre mina barn i kassan på Ica (eller någon av alla de andra olika arbeten som förekommer i en sådan butik) än att de har Paows livsstil en enda dag… 😬 Huh! Så trashigt.

    Svara

     Snällt sagt om någon du inte känner.

     Svara

      Vad vet du om det?
      Du har ingen aning om huruvida jag känner henne eller ej.

      Svara

    Tror de flesta föräldrar ser att deras barn en dag kan bli vuxna individer, självständiga och starta ett eget liv. Om de gör det som mäklare eller butikspersonal på ICA spelar nog ingen roll för de flesta föräldrar.

    Svara

     Tror du har fel. Tror inte att föräldrar bryr sig när barnet väl är vuxet, men tror få föräldrar drömmer om en framtid på Ica för sitt barn.

     Svara

      En framtid på ICA kan se väldigt ljus ut om man är duktig och vill klättra. Finns mycket interna utbildningar osv så är inte bara kassajobb som vissa verkar tro 😊

      Svara

       Men vafan? Ingen säger att Ica är ett dåligt jobb. Men ni tror väl inte på fullaste allvar att massa föräldrar ser på sina små 8 åringar och tänker ”Jag hoppas verkligen att ni jobbar på Ica när ni blir vuxna”.

       Svara

        Jag tror de snarare säger att de hoppas att barnen väljer ett jobb som de trivs med och att de skiter i om det är på Ica eller om det är ett arbete som nås efter fem års studier på universitetet.

        Svara

         Njaa, tror inte jag. När det är dags att jobba, sure. Men tror många har högre drömmar än så för sina barn.

         Svara

          20:24 men lägg ner. Det viktigaste är väl att dom är lyckliga och friska.

          Svara

           Ja? Vem har sagt något annat? Tror ändå inte att jobb på ica är vad man hoppas är sin unges framtid.

           Fast ingen har sagt att de hoppas på ett Ica-jobb, bara att de förmodligen hoppas att barnen trivs och mår bra och kan klara sig själva när de blir vuxna, yrkesvalet spelar liksom ingen roll.

          Sedan när har man bara ett jobb under sin livstid? Spelar väl ingen roll om ungen jobbar på Ica ett par år. Eller till och med 15 år, om det är vad ungen vill.

          Barn ska inte förverkliga föräldrarnas drömmar, utan sina egna.

          Svara

           Men nu handlade det just om vad föräldrar hoppas. Inte vad de sen jobbar med i verkliga livet. Och håller med, ett jobb på ICA ligger nog inte högst på listan.

         Min pappa har alltid varit Ica-handlare när jag växt upp. Så nog kan han ha drömt om att jag ska gå i hans fotspår. Inte samma sak idag förstås, men för 30 år sedan var det nog en av de bättre vägar att gå för att bli miljonär 😊

         Svara

          Japp, Ica är den koncern som skapat flest miljonärer i Sverige!
          Jag bor för övrigt mitt emellan två av Sveriges mest lönsamma Icabutiker. Önskar de vore mina, hahaha.

          Svara

    Och där läckte du vad du egentligen känner; att du tycker att det faktiskt är lite sämre att ”sitta i kassan”.

    Svara

   Precis!!
   Undrar denna rädsla för ett ”vanligt” jobb… såg ju Paow inlyxfällan, när hon förfasade sig över detta…
   Dags att prova på ett vanlisliv och inse att det är rätt najs ändå

   Svara

    Vanlisliv är goals. Jag har haft det men fick en kronisk sjukdom, vad jag vill mest av allt är att få tillbaka mitt 8-17-liv, 5 veckors semester och tråkpasta framför tv:n.

    Svara

    Jaa, älskar att vara vanlis!

    Svara

  ”Slå sig fri…” och byta bana… Jadu. Fint ändå att du tror att Paow skulle kunna klara av eller ens har kapacitet till att skapa sig ett nytt liv. Det tror inte jag, hemskt men sant.

  Svara

   Jag tror att hon skulle klara av det, för det klarar de flesta av. Jag är mer tveksam till att hon vill det.

   Svara

   Vad är det för trams. Hon har exakt samma kapacitet att byta spår och karriär som alla andra människor. Larvig kommentar.

   Svara

    Alla människor har tyvärr inte förmågan eller viljan som krävs för att förändra sin situation. Alla är olika på den punkten.

    Svara

   Tror nog hon kan klara det. Vet många som inte haft någonting och sen tagit tag i sitt liv och mognat ordentligt helt plötsligt. Tror paows liv kommer se helt annorlunda ut om 10år. Hon är fortfarande ung

   Svara

  Av alla bloggare är Paow den jag faktiskt oroar mig lite för. Hon är sorglig.
  En 25-26 årig kvinna som halva sitt liv festat, supit, levt i sus och dus i Magaluf och Thailand samt haft mer eller mindre horribla relationer med både killar och vänner.
  Hennes utveckling är totalt hämmad. Hon är en förvuxen 16-åring som inte orkar masa sig upp ur sängen före 12 och som inte skulle klara sig en dag utan det här ”kändisskapet”.
  Vad skulle hon göra om hon inte var med i PH? Jag betvivlar att hon skulle få jobb på ett ICA som hennes pappa inte äger.
  Det krävs nämligen både disciplin och uthållighet att jobba på ICA. Och Paow klarar knappt av att fixa naglarna och gå på gymet en vanlig dag.
  Snart är hon 30. Ingen vill se en ”tant” med sunkiga tatueringar gå omkring i ett hus i Mexico och ligga med andra sorgliga, klamydiasmittade puckon..
  Vad ska hon göra då?

  Svara

   Du skrämmer mig mer än Paow.

   Svara

    Vad av det som skrivits ovan är fel?

    Svara

    Hej Paow 👋🏻

    Svara

   Sen när är en 30-åring en ”tant”…?

   Svara

   Har du tappat det?

   Svara

   Kunde inte ha skrivit bättre själv, där satte du huvudet på spiken! 👌🏽👏🏽

   Svara

   Paow lider väl av det klassiska ”jag har inga intressen och brinner inte för nånting”-syndromet. Hon kanske aldrig haft det utrymmet hos sig själv, rent psykologiskt, att utforska vad hon faktiskt kan och vill göra i livet. Hennes kreativa förmåga är spärrad på grund av att hon har svårt att tänka långsiktigt, vilket slutar med spontana beslut som inte leder nån vart.

   Detta är min egen analys och försöker inte leka ”hobbypsykolog”.

   Svara

  Paow skulle sluta gnälla över att det är så jobbigt att blogga, om hon jobbade endast en dag på ett vanligt jobb som typ Ica. Är övertygad om det.

  Svara

   Fast att försöka hitta någon att blogga om när ens liv inte finns på riktigt är svårt… då måste man ju komma på ett innehåll hela tiden

   Svara

    Hon skulle kunna göra massor av saker om hon tog tag i det.

    Svara

    Ja det låter verkligen jättejobbigt, stackars människa.

    Svara

   Eller hemtjänsten! DÄR kan vi prata Reality Check!

   Svara

    Såklart hemtjänsten eller ”hur jobbigt det är att vara undersköterska” ska dras upp så fort någon nämner att ett yrke är minsta jobbigt.

    Svara

     Ja fast nog fan skulle hon få en realitycheck av det allt.. Borde fler prova på! Eller typ sopgubbe! Vad fan som helst annat än att klaga över att hon måste blogga vilket är intrycket jag får av henne här.

     Svara

     Men för nån som paow, så är det en ganska stort steg från influencer till nån i hemvården.

     Svara

     Förstår iofs att det suger att ha ett jobb där man mest torkar bajs…..

     Svara

      Det suger inte det minsta.
      Självklart jobbar man inte inom vården för att man vill torka folk i rumpan men det är inget man ens tänker på, det är som att sätta på någon en strumpa.

      Svara

  Det kommer komma en dag när bloggbebisarna kommer berätta om hur de upplevt att vara sin förälders -oftast mammans -reklampelare och inkomstkälla.

  Se på Anna Wahlgren som livnärde sig på att föra fram sin syn på barnuppfostran
  Det kom en dag när hennes barn behövde stå upp för hur det såg ut från deras synvinkel.

  Svara

   Men Sara Danius försvarade alltid sin mamma…(Anna Wahlgren)

   Svara

    Jag hade Felicia i tanken.

    Å jag står fast vid att jag tror att många bebisar som föds in i influencer-världen, en dag kommer ge sin syn på föräldrarnas närvaro (eller frånvaro).

    Svara

     Då kan du ju inte säga hennes barn, utan ett av hennes barn. Precis som ett av hennes barn försvarade modern.

     Svara

  Extremt ologiskt och nästintill obegripligt skrivet.

  Svara

  Tror för övrigt att paow hade mått mycket bättre med ett vanligt jobb med tydliga rutiner. Hon är ju ett typexempel på en som inte klarar av arbete under eget ansvar, så att typ jobba i kassan på Ica eller i delin kanske (känns som att hon gillar charkisar) hade hon säkert tyckt var givande. Har jobbat i deli själv, är faktiskt väldigt kul.

  Svara

  Wtf?

  Svara

   Hur känns man ”oknullig” som person? Alltså en uppriktig fråga..

   Svara

   Du tycker att du kan avgöra människors sexualdrift baserat på hur du tycker att ”de känns” (för dig personligen). Intressant. Lycka till med det.

   Svara

   Du spånar på fel ställe. Människors sexliv ska väl ändå få vara privat?
   Är man ett sämre knull för att man inte vill dela intima detaljer om sexlivet med maken?

   Tomma tunnor skramlar mest, som vi vet.

   Svara

    Men herregud vad tråkiga ni är. Få mig att tycka att hon är knullig istället då om det är så viktigt att hon ska vara det för er. Tycker ni hon känns knullig eller? Nä det är väl viktigt att man inte ska spåna om saker som är så himla privat då ojojoj.

    Svara

     Men är du seriös? 😂

     Får man fråga hur gammal du är?

     Svara

      28, men du borde egentligen fråga hur uttråkad jag är.

      Svara

       28 år? Det känns verkligen helt otänkbart. Pratar du på det sätt du skriver också?

       Svara

        Fan vad höga tankar du verkar ha om 28åringar då. Som att det är nån ålder, vafan.

        Svara

     Jo men det håller jag med om.

     Svara

      Tror inte du kan hålla med, för du har nog inte haft riktigt grymt sex på det sättet. Du fokuserar på helt fel saker och verkar väldigt omogen.

      Din kommentar nedan till exempel.

      Svara

     Fattar inte hur detta kan vara viktigt att spåna om men som Anonym ovan skrev, tomma tunnor skramlar mest.

     Jag är en good girl, bra utbildning, karriärmänniska och är allmänt ”duktig”. Lägger inte ut några sexiga bilder/filmer på instagram osv.
     När jag pratar om sex med mina tjejkompisar som enligt dig skulle kännas mer knullig (har inte bott i Sverige på ett par år så har missat det uttrycket) har jag bäst historier.

     Läs en bok istället

     Svara

      Läs en bok istället. Tröttsam kommentar. Aja.

      Nog förstår väl jag att skenet kan bedra, men jag tror att om du är en good girl och din kille varit tillsammans med någon som är mer knullig (lägger ut sexiga bilder, pratar mycket om sex etc) så kanske det kan tära lite på självförtroendet om relationen redan är lite knackig (är jag inte tillräckligt etc). Jisses.

      Svara

       Hahaha. Du känns extremt trollig. Ta mod till dig och be Paow om en dejt så släpper vi det andra paret 🙂

       Svara

        Är väl mest extremt uttråkad och tar inte en kommentar på bloggbevakning på största allvar. Men ja det är ju där du är fel ute, det är ju paret som är av mitt intresse här, gottar ju mig helt uppenbart i problemet i deras relation.

        Svara

       Nu har jag tappat dig. Är jag och killen ihop eller är killen ihop med en knullig tjej? Och vems sjävförtroende tär det på ?

       I första fallet så skickar ju (iallafall jag) ändå sexiga bilder till killen och sex prat. Jag personligen ser ingen mening med att lägga ut porriga bilder eller stå och puta i en film på stories, skulle en kille endast vilja vara med mig för att jag gör det så hoppar jag helst honom och tar nån annan.
       Jag bryr mig inte heller om att min kille följer tjejer som Emily Ratajkowski på instagram. För mig är det som soft porn och så länge han gör det i en ”healthy amount” så ser jag inte det som ett problem.

       Svara

        Eller vänta nu hänger jag med.

        Svar enkelt, Nej.
        Om relationen redan är lite knackig så är det antagligen större bekymmer bakom för att det ska påverka.

        Svara

         Jamen ja, hade du inte tyckt att det var drygt att denna softporn emily var din killes ex? Och hade det kanske gjort dig osäker för att du intet är så? Knullig dvs.

         Svara

   Spåna om någon är knullbar? Vafan?

   Svara

    Knullig, inte knullbar. Som att bingo rimer känns knullig. Även Alex shulman ändå. (eller hur? Eller? Jo ändå) Men verkligen inte jon Olsson.

    Svara

     Och vafan varför är det så jävla dåligt att spåna om. Är ni religiösa eller? Sex är heligt ursäkta mig.

     Svara

  När jag läser hur hon skriver,så tänker iallafall jag att hon borde ha lärt sig att skriva ordentligt! Och sen typ och ba. Nej det här är inte någon smart tjej.

  Svara

  Läser du på riktigt, att mamman värderar pappans arbete i vad hon säger till sin dotter?

  Det gör hon öht inte. Hon säger precis det som är mest naturligt: – Sköter du inte ditt nuvarande jobb får du ta ett annat jobb. Förslagsvis hos din pappa. m självklar anställning för att försörja dig. Precis sånt som vi alla föräldrar sagt när ungarna strular med skola, jobb och försörjning.

  Inget spektakulärt, konstigt eller fel.

  //Moa

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

   Bra Moa. Tycker det är ganska märkligt att ingen förstår. Men det är väl så att alla vill hitta fel och hata.

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Vi lever i en demokrati, så sluta beordra folk att göra det som passar in i vad du tycker👍

    Svara

    Alla synvinklar är viktiga för att forma samhället.

    Svara

     Även nazisters? Ok då vet vi var vi har dig. Skön människa du är.

     Svara

      Välkänd taktik du använder dig av för att tysta och nedvärdera oliktänkande. Skön människa DU är. Funderat på att jobba för kinesiska staten? Där Internerar man oliktänkande

      Svara

   Kan denna kommentar tas bort? Eller vill Camilla ha länkar till nazistiska sidor som ringer upp och hotar enskilda människor?

   Svara

    När jag ser din text tänker jag mer på vänsterns anhängare som jagar SD väljares anställda

    Svara

     22,24 Exakt så tänkte jag med. Saken är den att fria tider och swebtv är mer sanning än SVT och Tv4. SD Är inga rasister. Ung tjej blir våldtagen och röstar sen på MP. Herregud.

     Svara

  Har varit lite off sista tiden så ber om ursäkt på förhand, men är Paow i Mexico igen för att spela in PH?! 🙀

  Svara

   Kan faktist hålla med ) har följt paow i ca 10 år , inte en ända vit vecka bara fest o kompisar i lgh som hennes pappa äger ) förstår hennes pappa då han står som ägare på lgh ! Paow kan inte vara själv , då får hon panik

   Svara

   Fattat det som att hon och Mos gör kortare inhopp som coacher eller något liknande åt deltagarna, inte att de är deltagare själva.

   Svara

   Mexiko*

   Svara

  När det kommer till biten med föräldrarna så hade jag också gjort som dem. Om min dotter hoppar av skolan för att blogga på heltid så är det det som gäller och då ska det skötas prickfritt och professionellt tills hon blir vuxen och kan bestämma själv. Hon låter som en lat tonåring som tycker föräldrar är jobbiga för som ställer krav på henne. Aldrig att jag hade låtit mitt barn hoppa sin utbildning för att såsa runt. Ja se hur det gick helt enkelt. Ica hade varit att föredra.

  Svara

  Kan faktist hålla med ) har följt paow i ca 10 år , inte en ända vit vecka bara fest o kompisar i lgh som hennes pappa äger ) förstår hennes pappa då han står som ägare på lgh ! Paow kan inte vara själv , då får hon panik

  Svara

  Min magkänsla säger att du är helt tappad.

  Svara

   Vad säger din magkänsla då, om den aktuella frågan?

   Svara

    Tråkigt att tråden försvann, hursom. Good girl, hade din killes ex varit softporn emily kanske det hade gjort dig lite osäker i eran relation. Är väl inte så jävla konstigt.

    Svara

     Eftersom att du är oknullig. (nä förlåt😂)

     Svara

     Men du tar fortfarande för givet att hela mänskligheten är lika osäkra som du och mäter sitt värde i hur mycket soft porn omgivningen tror att man är? Det här kan ju komma som en chock för dig men de allra flesta gör inte det. Det är rätt oviktigt.

     Svara

      Nä men jag antar att hela omgivningen inklusive du och jag kan ha flera parallella tankar, vissa ytliga och dumma, andra inte. En enskild tanke speglar inte ens hela person. Men gud vad perfekt du är då grattis.

      Svara

       Fan vad dryga ni är.

       Svara

       Du tycker uppenbarligen extremt mycket om att extrapolera 🙂 Om du går ut och stenhårt förfäktar en tes enligt vilken alla kvinnor mår dåligt om partners ex är sexuellt frispråkig och att kvinnans värde är beroende på hur ”knullig” (?) du anser henne vara så får du ju helt enkelt räkna med att spegeln kommer vändas mot dig.

       Svara

        Lär dig skilja på vad DU tycker och stå för det. Vad DU uppfattar som ”knulligt” är inte vad ”andra” uppfattar som ”knulligt.” Sluta också extrapolera ditt genomusla självfortroende på andra kvinnor och jobba med det hos en terapeut eller liknande.

        Svara

         Men är du dum eller, jag ställer min fråga i min orginalkommentar utifrån vad jag själv tror och hör om folk håller med. Ställer en fråga och ser om det finns medhåll. Svara istället för att vara så jävla präktig och rätt.

         Svara

  Åh, jag trodde mamman försökte övertyga henne att sluta blogga. Typ ”om du inte bloggar nå mer så fixar vi ett bättre jobb åt dig”. Man kunde ju hoppas i alla fall.

  Svara

  Vilka jobb är bra jobb? Jobb som skapar mervärde. Jobb på ICA är ett sådant jobb.

  Arbetar man för en avdankad politiker på en myndighet som hålls igång enbart med syftet att hålla politikern med en inkomst jämförbar med den som det tidigare förtroendeuppdraget gav så bör man kanske fundera på vad man gör för nytta och förhoppningsvis slutar funderationerna i slutsatsen att det ”arbete” man utför bara ser till att politikern kan fortsätta med sin utsvävade livsföring.

  Svara

  Jag tror inte att Paow klarar av att bli det hon vill bli. Inget fel med det, alla har sina begränsningar och många får nöja sig med alternativ B eller C.

  Svara

  Håller ändå med. Fler (jag med) borde fan lära sig att nöja sig.

  Svara

  Camilla vi förstår att du inte kan driva en kamp mot Cissi men en summering vad som händer på hennes instagram vore bra för oss som inte får följa henne.
  Det är av intresse för framtida lagstiftning.
  Att hon ljuger om allt är för mig en självklarhet dock har även Virren varit ett svin. Det är nu förtal vilket hon till 100 procent är skyldig till. Så tragiskt och hoppas att hon får hjälpt ut ur sitt trauma. Att hon ens kan ha sex efter hennes ”historia” är avundsvärt alla våldtäktskvinnor jag känner. Två barn senare, flott våning och miljoner på banken. Snälla Cissi.. ta en time out i Thailand i ett år eller något. Läs massor med litteratur, ta hand om dina stackars barn och kom tillbaka när du mår bra igen. Du är inte frisk.

  Svara

   Det som pågår på hennes Insta är följande:
   Cissi vevar på med inlägg efter inlägg som porträtterar henne som en modig, stark kvinna som slåss mot patriarkatet med en dåres envishet.
   Väldigt förutsägbart och astråkigt.
   Det roliga är kommentarerna. Eller inte så roligt faktiskt. Kommentarerna är lika delar supernaiva och aggressiva/mordiska.
   De ängsliga, naiva korkskallarna skickar styrkekramar och hjärtan.
   Och gerillabrudarna hetsar mot FV på ett närmast psykotiskt sätt.
   Det samtliga har gemensamt är att de inte förstår hur rättssystemet är uppbyggt och vad rättssäkerhet betyder.
   De hoppas på att han ska bli impotent, att han ska åtalas för något diffust, att han ska dö osv.
   OBS! Jag tycker att FV är ett as men de där kommentarerna är bara beklämmande.

   Svara

    Hon har dragit till sig rejält korkade brudar som följer henne. Ser samma fenomen inne hos Linnea C. Ingen som ifrågasätter.

    Svara

   Nyheter24 har förbjudit Camilla från att skriva om Cissi.

   Svara

    Sluta snacka skit! Det finns inte ett uns av sanning i ditt påstående.

    Svara

     Lugna ner dig!

     Svara

      Idiot

      Svara

   Jag blev också våldtagen. Har inte haft några problem med sex efter det. Men problem med annat, tex tillit till människor. Alla är olika och reagerar olika efter sexuella övergrepp. Du som påstår du känner flera kvinnor som varit med om detta borde ju rimligen veta bättre. Och hur den delen sett ut för Cissi vet du inget om mer än att hon flera år senare har barn. Jag har också ett gott liv idag, barn och man. Det gör inte min våldtäkt mindre verklig.

   Svara

  FÖRLÅT ot, men måste. Anis don demina flyger first class till dubai, sponsrat såklart. Ingen höjer ett ögonbryn. Anis don demina shoppar i dubai för 150 000 kr, ingen höjer ett ögonbryn. Ingen kommentar om klimatet, köphets, hur dåligt det är att stöda landet osv. INGEN KOMMENTAR. kommentarerna lyder ”ey bror det är du värd” osvosv.. tänk om det skulle ha varit Bianca Ingrosso…

  Svara

   Det är för att endast brorsorna bryr sig om Anis.

   Svara

    Sen är han väl bara halvkänd ändå.

    Svara

   Håller inte med om att det skulle vara på samma nivå som bianca, gällande shoppingen. Tycker faktiskt att det är toppen att han köper ett fåtal kläder som kommer användas om och om igen. Mår på riktigt dåligt när man ser biancas vloggar och det är shopping efter shoppring och köpa köpa köpa. Allt i dålig kvalitet som kommer användas 1 gång max. Hela biancas liv går ju ut på rensa ut hennes lägenhet så hon kan köpa nytt och sen upprepar hon bara samma igen.

   Svara

    Där har du fel, Bianca köper inte dessa massor utan får hemskickat minst säkert 20 plagg i veckan ofta samma i olika färger för att visa upp och göra samarbeten med, alltså inget hon aktivt egentligen önskat och köpt för egna pengar, därför naturligt att hon måste rensa ut mängder varje månad som bara fylls på.

    Svara

     man kan säga nejtack 🙂

     Svara

   Aldrig ens hört namnet. Trodde du skulle dra upp något ordspråk på latin först.

   Svara

  Fridas bakblogg är gravid med hjälp av ivf. Hon gick nyss ut med det på instagram.

  Svara

   Ok

   Svara

   Är hennes blogg gravid?

   Svara

  Aja skitsamma, våran tråd försvinner igen. Är väl bara tråkigt att ni inte kan hålla er till ursprungsdiskussionen utan måste dra in er själva och mig i frågan. Är väl inte så svårt att svara på en fråga utan att blanda in en jävla massa känslor. Förstår att ni tycker att jag låter som ett fån(jag är det så ni behöver inte tro att ni ska kunna calla mig på det, är bara en vanlig tjej som ibland gillar att läsa hänt extra liksom)

  Svara

  Gillar Anis! Han verkar ha fötterna på jorden, vara en glad prick och blandar sitt content med roliga upptåg och seriösare grejer. Hans insta är också bra blandning. Han gör ju detta som en engångsgrej, det är inte så att han handlar såhär varje månad. Han sa till och med i början på vloggen att detta var en ones in a lifetime grej som inte kommer hända igen. Han förklarar ju även varför han gör denna videon.. Känns som du bara vill leta fel.

  Svara

   Anis tycker att personer som går på antidepressiva är misslyckade och att deras föräldrar borde skämmas över dom, samt att han i en rap battle rappade om att han skulle våldta någons mamma och syster framför pappan

   Svara

  Off topic men skulle verkligen behöva er hjälp och pepp.
  Jag lider av extrem talrädsla och ska säga några meningar på jobbet på tisdag inför hela kontoret. Detta ältande bryter ner mig totalt och förstör min livsglädje. Kan tillägga att det inte alltid varit så här men på grund av en traumatisk händelse triggas jag av hjärtklappningen och ”tappar kontrollen”. Går på KBT men det hjälper inte. Snällaaa hjälp mig någon.

  Svara

   Gå igenom det du ska säga flera gånger hemma. Hitta pauser bland orden där du andas lugnt, tex tänkt dig att du andas in genom fötterna och drar andetaget hela vägen upp mot huvudet, andas ut samma väg från huvud och ut genom fötterna.

   Inget kommer hända. Det känns läskigt och farligt men det är inte farligt.

   Det kan också hjälpa att spruta en parfym(någon du gillar) på ovansidan av handen. Då kan du lufta upp handen och låtsas klia dig på näsan men egentligen är det en påminnnelse om att du ska andas. Prova hemma. Ta på parfym, upp mot näsan, tänk för dig själv, andas in, känn parfymen, sänk handen, andas ut.

   Du fixar det!

   Svara

   KBT kan ta tid. Efter 3 år går jag fortfarande KBT pga bakslag. Kan vara bra att tvunga sig själv till något än att undvika det. Du kan ex gå igenom något som du vet ger dig ångest och öva så du vet hur du kan ta dig igenom på ett enkelt sätt. Andas låååångsamt. Försök hitta sätt som underlättar. Är det bättre att sitta? Att folk vet om ditt problem innan? Mycket luft i pressade situationer är bra för det ger hjärnan syre och då är det enklare att andas och få ett mindre tryck i hjärnan, vilket gör att hjärnan inte känner för att svimma. Bara ta dig igenom det, försök att inte undvika. Det är detta som är jobbigt.

   Svara

   Du borde gå till en läkare. Jag får betablockerare utskrivet för grov scenskräck.

   Svara

   Sjukskriv dig den dagen.

   Svara

  Tror ni Gunillas dotter Erica redigerar sina bilder, räknat kalorier, gjort operation eller att hon bara ser ut sådär?

  Svara

   Tror du hon mår topp av att folk diskuterar hennes kropp på en blogg?

   Svara

    Nja du missar poängen. Har du glömt va denna blogg publicerar kanske. Redigerade bilder på sociala medier är ett av ämnena. Välkommen till bloggbevakning.

    Svara

   Men varför ens börja diskutera något liknande?

   Svara

    Men för att folk gillar att skvallra och finns det ett bättre forum än en skvallerblogg då eller? Fan vad dryga ni är. Varför läser ens såna som ni EN SKVALLERBLOGG?

    Svara

   Hon har gjort en skinny BBL som alla andra i Hollywood.

   Svara

    Kollade hennes ig nu, men måste väl vara Photoshop?

    Svara

    Okej, tack för svar.

    Svara

    Är inte hon ung?

    Svara

     Född 2002

     Svara

  Tror du hon mår topp av att folk diskuterar hennes kropp på en blogg?

  Svara

   Det finns dem som gillar att blir diskuterade om. Det finns dem som älskar uppmärksamhet på alla sätt. Det finns dem som ser något positivt inatt andra diskuterar en. Så att svara på din fråga är 50/50.

   Svara

  Vill bara inflika att jag hyser den djupaste respekt för alla er som jobbar på Ica! Och Coop och Willys och Hemköp osv. Jag är tacksam över att ni jobbar obekväma tider så jag kan handla mat typ när jag vill, glad över att ni hanterar alla sorters kunder, att ni plockar och fixar och lyfter x antal kilo varje arbetspass.
  Ni har ett jätteviktigt jobb! Tack!

  Svara

   Jobbade extra i matbutik under hela studietiden och har bara gott att säga. Jobbade mycket fredag-söndag och fick ut bra pengar och hade fantastiska chefer och kollegor. Allt var så välorganiserat och välskött. Jag skulle kunna rabbla en hel lista med jobb som känns mindre trevliga än matbutiker.

   Men känner precis som du tacksamhet över att det finns någon som bemannar även de yrken andra väljer att se ner på…

   Svara

  Griplöv har lanserat sin julkalender, med nytt avslöjande om Bella varje dag fram till julafton. Hepp! 🎅🏼

  Svara

   Nja. Den ”lanseras” väl den 1a december…

   Svara

    Ja, men det fattar man väl!!!

    Svara

  Folk borde sluta ”se ner” på dessa ”vanliga” jobb. Hur skulle vi klara oss utan bönder, mataffärer, hemtjänst, sopgubbar, mm. Vi skulle stå utan mat med ett berg av sopor. Dessa ”vanliga” jobb som folk ofta klankar ner på är dem jobb som ser till att Sverige funkar.

  Svara

  Är Paow och Amir fortfarande 14? Seriöst. Hoppas de mognar till efter 30 års krisen.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.