”Kissie” överväger att sluta blogga

Det var ganska längesedan Alexandra Nilsson valde att skrota sitt väl inarbetade smeknamn ”Kissie” till förmån för sitt faktiska namn, men trots det så har hennes blogg allt jämt legat kvar på den gamla domänen www.kissies.se.
Nu avslöjar hon att personen som en gång lagt vantarna på www.alexandranilsson.se inte vill sälja den till henne och att hon inte vet om hon orkar blanda in advokater mm för att få rätten till den.

Kanske var detta anledningen till att Alexandra pratade om att byta ut sitt efternamn ”Nilsson” till det lite mer ovanliga ”Petroniak” som var hennes mammas flicknamn?
Det finns fortfarande mängder med domäner lediga för alexandrapetroniak så som .me, .com och skulle hon vilja köpa www.alexandrapetroniak.se så skulle det kosta henne under tusenlappen i nuläget.

Istället för att låsa sig vid www.alexandranilsson.se och bråka med den person som vägrar sälja det till henne, så tycker jag att Alexandra helt ska tänka om.
Låt hen sitta där med sin domän som enbart är värd pengar så länge det finns någon som vill köpa den. Skit i den och välj någonting annat istället. Ta tillbaka makten över ditt bloggnamn igen och låt domän-napparen se den framtida inkomsten av en försäljning av www.alexandranilsson.se flyga all världens väg.

Bye Felicia!

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tror inte ett byte av domännamnet skulle göra någon skillnad eller att folk ens skulle märka att det var utbytt. Man hade ändå bara googlat Alexandra Nilsson/kissie när man ska in på bloggen.

  Svara

   Detta är såklart bara ett PR-trick av henne. Ett namn kommer inte att ändra någonting. Varför skulle namnet vara främsta orsaken till om man vill blogga eller inte? Hon provocerar ändå fortfarande och har aldrig erkänt sina brister eller fel. Jag tycker hon är så enkel att genomskåda.

   Svara

    Tror hon tappat lusten och att bloggen går dåligt. Sedan kan man skylla på något annat.

    Svara

     Kissies blogg är verkligen trist.. Tror som er, den går förmodligen dåligt.

     Svara

    Känns väl snarare som blogg är på utgående… speciellt för yngre. Det är Vloggar som känns mer poppis

    Svara

     Dock är kissies vloggar oxå trista. Hon bara klagar på folk som klagar på henne. Och många av de som klagar har oftast en poäng. Men hon tycker bara hon gör influncervälden en tjänst genom att finnas. Suck o flämt

     Svara

   FIXA SÅ ATT MAN INTE KOMMER ÅT SVARSKNAPPEN HELA TIDEN. Tack.

   Svara

    Och igen, trots att jag bara scrollade förbi en kommentar 🙃

    Svara

    Amen

    Svara

    Bläddra med vänster tumme istället 🙂

    Svara

  Undra vem som äger den! Måste väl vara en riktigt småaktig människa?

  Svara

   Kanske en person som också heter Alexandra Nilsson? I så fall är det inte olagligt som Alexandra säger. Har själv en domän som är mitt efternamn och det hör av sig företag regelbundet och vill köpa det för de har samma namn.

   Svara

    Är väl inte olagligt att äga en domän som heter något annat än en själv heller?

    Svara

     Sorry, jag missuppfattade och verkar ha fel.. dont mind me

     Svara

    Personen använder ju inte ens den

    Svara

     Jag vet folk som köper och säljer domäner och faktiskt ibland tjänar bra pengar på det. Kissie gör sig själv till okunnig om hon tror att hon kan”tjafsa” med advokat. Skrattretande. Ps Jag är en man Ds.

     Svara

     Hur vet du? Man måste ha en domän för att kunna använda en egen mail tex. En domän är mycket mer än bara en hemsida 😉

     Svara

    Nej det är inte olagligt. 😅

    Svara

   Troligtvis en person som lever på hoppet med att vänta ut Alexandra tills hon ger upp och erbjuder domänägaren en saftig summa.

   Svara

  Fast Kissie har ju fel. Man får visst köpa vilket domännamn som helst så länge man inte gör det i ond tro osv. Eller tror hon att hon är den enda med snamnet Alexandra Nilsson? Smart tjej 🙂
  https://www.juridiskvagledning.se/domannamn-en-introduktion/

  Svara

   Eller hur? Man får köpa vilken domän man vill. Eller kanske inte varumärkesskyddade såna, det vet jag faktiskt inte. Men tvivlar på att hon varumärkesskyddat ett namn som hon delar med tusentals andra.

   Svara

  Det finns ingen större anledning att byta URL, namn på bloggen har hon ju redan bytt. Vart skulle vinsten ligga i ett nytt URL?

  Hon ligger redan etta på sökningen ”Alexandra Nilsson”…

  Svara

  Varför släpper du inte fram kommentarer om CW?

  Svara

   Antagligen för att C skrivit här att hon är klar med det ärendet, och hänvisar till blaskorna.

   Svara

    Nope, det stämmer inte.

    Svara

   Jag har precis godkänt den då den förmodligen fastnade pga längden.

   Svara

   Märkligt att det inte släpps fram. Förmodligen är det för att någon är rädd för egen del. Otroligt omoraliskt kan man tycka att inte stå för sina handlingar fullt ut.

   I samma situation tycker jag att man självklart skulle ha gett polisen möjlighet att bestämma om den manipulationen med bevis, man har kännedom om, samt bevis för, är av betydelse eller inte.

   Svara

    Givetvis finns det betydligt mer dokumenterat gällande nämnd blogg men jag har ombetts att inte publicera någonting mer i nuläget och då gör jag så klart inte det.

    Svara

     Jag skulle gått raka vägen till polisen med de uppgifter jag haft, eftersom det förekommit manipulation av bevis som påverkar trovärdigheten i vittnesuppgifter.

     Om du handlat i god tro, vilket jag tror, har du ju inget att vara orolig för juridiskt för egen del. Skulle Cissi hitta på att du möjligtvis är ”obehaglig, hotfull osv”, och att hon minsann har ”fått” 20 printscreens om det, är det liksom ingen som skulle tro på henne längre ändå.

     Svara

      Jag kommer överhuvudtaget inte diskutera vilka bevis som finns eller vem som har tagit del av dem utan det får helt enkelt framtiden utvisa om det nu blir aktuellt…

      Svara

       Det får man hoppas. Det aktuella vittnet är kallat till imorgon, och det är ju vidrigt om Cissi ska komma undan med sina manipulerade bevis.

       Även om du inte ger dina bevis till polisen finns förhoppningsvis någon annan som kan ge dem en inblick i sanningen. Överlag har du ju annars en väldigt hög moralisk svansföring när du skriver dömande inlägg om andra.

       Skulle du vara inblandad i en förundersökning i sammanhanget hade du lätt som en plätt sagt det, och alla hade förstått. Efter Cissis senaste hot, tror jag att du inte vågar skriva mer om hennes lögner osv, pga rädsla över vad hon drar in dig i då. Att svara så kryptiskt finns det ingen anledning till.

       Svara

        Jag tror inte att den bloggen är inkluderat i det här åtalet av henne. Förutom det så finns det ingenting hon skulle kunna ”dra in mig i”…
        Jag avstår från att skriva om rättegången på grund av hur jag fuckade upp med min bristande objektivitet gällande henne och Virtanen tidigare och låter hellre någon annan göra det.

        Svara

         Jo, en viss ”Annika” är kallad som vittne imorgon av försvarets sida, dvs Cissis.

         Svara

        Och igen 🙃

        Svara

     Ombedd av Cissi? Kom igen nu Camilla, ska du fortsätta låta henne styra över dig?

     Svara

      Nä, knappast av Cissi…

      Svara

     Vem har bett dig om det?

     Svara

      Det tänker jag inte gå in på i nuläget, men ingenting jag gör i nuläget har med att skydda eller försvara Cissi att göra, och inte heller har det att göra med att hon ”hotat” mig eller liknande.

      Svara

       Det är Nyheter24 som sagt åt dig va? Fegt.

       Svara

        Nej förlåt, menade Nöjesguiden. Samma skit ändå.

        Svara

        Om ovan nämnda blogg skulle utredas ytterligare så underlättar det om inte all bevisning finns att hitta på Flashback!

        Svara

         Ingen har väl bett dig lägga ut bevis. Det går att skriva om bloggen och bevis utan att lägga ut skärmdumpar och liknande.

         Cissis beteende är otroligt obehagligt. Mår illa när man läser hennes senaste inlägg på instagram. Som en skola i manipulativt beteende.

         Svara

          Vad skriver hon?

          Svara

    Lite sent, ingen läser under gamla inlägg tyvärr.
    Ger dig möjlighet att lägga upp den mer i nutid;

    Bra skrivet på fb om Cissi Wallins bedrägliga handlande:

    Ja det är minst sagt anmärkningsvärt att Cissi Wallin använde en person som hon utåt sett inte hade koppling till, Camilla på Bloggbevakning, till att skapa en blogg (Virtanens offer) för att på ett bedrägligt vis sprida brottsanklagelser mot Virtanen efter Uppdrag gransknings program.

    Varför var det så viktigt för Cissi att bloggen inte skulle kunna spåras till henne, att hon gav uppgiften att skapa den till en person hon inte hade någon offentlig koppling till? När Camilla skapat bloggen med innehåll från Cissi, gick alltså Cissi ut i ett instagraminlägg och hävdade att hon fått vetskap om en blogg, Virtanens offer, från en för henne okänd källa. En blogg som av Cissi lades fram som klara och tydliga bevis på att Virtanen skulle ha våldtagit många kvinnor.

    Imorgon ska personen som säger sig stå bakom den enda vittnesberättelsen som fanns i bloggen, vittna. Ett vittnesmål som tidigare av någon märklig anledning spridits på ett bedrägligt och uppdiktat sätt av Cissi.

    I polisförhör i fup:en uppger Cissi endast följande;
    ”Efter att jag gått ut med hans namn(Fredrik Virtanen) kom det in en annan polisanmälan mot honom”.

    Det är det enda Cissi säger i polisförhör. I förhöret med vittnet visar sig det till sist vara Cissi som övertalat henne att anmäla, Cissi som tagit med henne till en polisstation för att göra anmälan (trots att de var helt okända för varandra), Cissi som övertalat vittnet att anmäla enligt en viss brottsrubricering. Vittnets uppgifter i polisförhöret ger en väldigt oklar bild av vad som hänt.

    Svara

     Så nu har vi sett din kommentar. Så spännande var det inte. Move on 😝

     Svara

      Hallihallå Cissi! Laddar du upp inför morgondagen?

      Svara

       Hejhej. Är dock inte Cissi och gillar inte Cissi, så där hade du fel 🙂

       Svara

       Moget svar.

       Svara

     Har du någon slags fixering vid CW?

     Svara

      Ganska lätt att få dock då hon lurat alla? Hon är one of a kind.

      Svara

       Det vore högst relevant med inlägg om henne eftersom hon är mitt uppe i rättegången och dessutom blivit avslöjad med en jäkla massa lögner.

       Nu har hon uppenbarligen också manipulerat bevis som har samband med den aktuella rättegången.

       Känns definitivt mer intressant att läsa om än ännu ett inlägg om Bella.

       Svara

     Roosa bra skrivet av dig. Nu har Camilla skrivit att hon avvaktar och jag hade också gjort likadant. Men jag håller med dig om att här kommer Cissi tyvärr undan lite. Och det här visar hur jäkla obehaglig Cissi är.

     Svara

  Hennes youtubekanal heter också Kissie. I någon intervju relativt nyligen (eller om det kanske till och med var i en egen video på youtube?) sa hon att hon inte förstod varför folk kallar henne Kissie när hon heter Alexandra.

  Hon skulle ju byta efternamn för något år sedan, vad hände med det?

  Svara

   Nej, youtubekanalen heter väl ”Alexandra Nilsson”

   Svara

    Den heter till och med Alexandrakissienilsson

    Svara

     Isåfall är det namnet man inte kan ändra, men det är inget som syns när man går in på hennes videos. Där står det Alexandra Nilsson bara.

     Svara

    Igen 🙃

    Svara

   Nej, hennes youtubekanal heter Alexandra Nilsson.

   Jag tycker hon borde ge upp bloggen! Bara köra youtube och instagram istället, det räcker. Tycker inte hennes blogg är speciellt snygg och proffsig heller tyvärr. Det hon säger i bloggen är bra och en del bilder är snygga, men typsnitt och styling känns så himla B.

   Svara

    Det senare är ju lätt åtgärdat. Håller personligen inte med om att bloggen bör avvecklas, då jag själv aldrig orkar kolla varken instagram eller youtube, bloggen surfar jag däremot in på säkert flera gånger i veckan. 🙂

    Svara

  OT alltså detta med trovärdig reklam från influencers… Nellie Berntsson gör nu samarbete med Lensway för glasögon när tjejen inte ens har synfel? Och det är ju inte direkt så att hon har gått runt med glasögon förr som gör att hon blir mer trovärdig haha.
  Ibland undrar man hur diskussionerna på företagen går när de väljer ut vilka samarbetspartner de ska ha.

  Svara

   Fast hon säger ju själv att hon har sina utan styrka. Och om man nu deltar i tävlingen så gör man ju knappast det för att man tror att Nellie har glasögon utan för att man själv faktiskt kanske behöver ett par nya glasögon (vilket är rätt dyrt). tycker det är skitbra när man får erbjudanden på glasögon 🙂 oavsett vem de använder som modell i kampanjen.

   Svara

    Jo fast inlägget består ju delvis av reklam för deras glasögon och tycker då det är märkligt att använda sig av en reklampelare som Nellie, som annars inte använder glasögon. Ska bli väldigt intressant att se om hon fortsätter använda glasögonen då de ”var så fina och bekväma”..

    Svara

     Ja men de vill kanske nå ut till hennes läsare/just den målgruppen och folk verkar ju vilja vara med i tävlingen :). Finns ttp ingen stor influencer i den åldern som bär glasögon

     Svara

      Jo fast det finns det ju? Margaux, Magdalena Graaf, Camilla Läckberg, Kakan? 🙂 Men vi får vara överens om att inte vara överens i frågan.

      Svara

       Nej? Ingen av dem du nämner är i Nellies ålder.

       Svara

        Nej men skulle gissa på att majoriteten av Nellies följare är i den åldern/min ålder. Och vad spelar det för roll att Nellie är yngre än ovannämnde Influencers?

        Svara

     Dom tar väl en som de tror skall passa i glasögonen… och som de tror kan sälja.
     Som med alla modeller…

     Svara

  Fler överger blogg och riktar in sig på youtube som kompliment till Instagram. Allt skall vara i rörelse med bild och video. Tror hon har som många andra förstått det.

  Svara

  ”Nu avslöjar hon att personen som en gång lagt vantarna på http://www.alexandranilsson.se inte vill sälja den till henne och att hon inte vet om hon orkar blanda in advokater mm för att få rätten till den”

  Lycka till, hon kommer misslyckas.
  Finns ingenting som ger henne mer rätt till den domänen över andra.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.