Det händer på Instagram

Försäkringskassan har SÅ mycket att lära av influencers.

Åh, vad häftigt att Maxinne modellar underkläder tillsammans med sin mamma!

Aha, så kanske därför hon inte haft så bra koll på marknadsföringslagen och sånt tjafs..?

Ser ni potentialen här? Tvillingar som föder barn i kors på Youtube! Med tanke på att det blivit lika vanligt att lägga upp videos på sin förlossning som på Mukbangs så är det sannerligen nytänkande!  

Jahapps! Läpp-penna? Är det en läpp-penna man ska ha för att bli lycklig? I så fall tar jag två!
Tyvärr är de utsålda men om det funnits kvar så hade jag tagit två… 🙂

Marcelo visar upp hela sin talangbank för Martin Björk… Are you impressed?

Det enda som saknas här är valfri produkt från Lohilo – My Martens nya regnbågsprojekt.

Japp! Less glow, less contouring och MER rosy cheeks!

Jag med! Så där ser jag ut hela tiden. Chockerande ofta tyvärr!
🙂

87 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ja de har det tufft våra kändisar/influncers. Själv ska jag iväg till jobbet nu. Tar han om 18 två åringar på två personal. Och min kollega ringde precis att hon är sjuk idag.

  Svara

   Usch vad tungt. Heja dig! ❤️

   Svara

   Det är ni som är de riktiga hjältarna.

   Svara

   Önskar du får en bra vikarie, obråkiga barn och en god lunch idag ❤️

   Svara

   Tack för vad du gör ❤️

   Svara

   Lämnade skolvärlden för ett tag sen, men fy fasen vad jag känner igen mig. De gånger vi var full personalstyrka gick att räkna på en hand under de åren jag jobbade där. Vikarier fanns inte en tanke på att få… Tragiskt, hur det har blivit.

   Svara

   Läste först två 18-åringar och tänkte att hur jobbigt kan det vara. Helt ofattbart att det var 18 tvååringar. Helt ofattbart att det finns förskolor med så stora grupper.

   Svara

    Jag läste också ”två 18-åringar” först, och hann tänka att nu har måhända Magdalena Graaf det lite besvärligt med Lancelot och hans polare…

    Svara

   Önskar dig en bra vikarie för kollegan, en så bra dag som möjligt på jobbet och en riktigt härlig kväll där du belönar dig själv!

   Svara

  Det är ju väldigt problematiskt med sådana där uttalanden som Carolina Gynning slänger sig med. Själv innebar min utbrändhet en skada på min hjärna. Vet inte om jag någonsin kommer bli som jag en gång var. Minns inte hur det känns att kunna göra någonting utan att känna sig urladdad efteråt. Det är liksom så mycket mer än lite vanlig hederlig trötthet som man vilar bort med en semester. Eller som man helt enkelt väljer bort som Maggan Graaf menade.

  Men men, utbrändhet verkar ju drabba allt fler så snart måste väl folk börja ta det på allvar.

  Svara

   Stor kram till dej anonym.
   Vet hur du känner, har levt 7 år med hjärntrötthet (i mitt fall pga operation)

   För mig är livet annorlunda än förr, bra men annorlunda. Jag har slutat att sträva efter att det skall bli som förut och när jag väl insåg det (tog kanske 5 år.,…) så blev allt mycket enklare. Jag kan uppskatta nuet bättre.

   Såklart önskar jag att jag var helt återställd, men med facit i hand så är den chansen rätt liten.
   Hoppas att du kan hitta ett nytt bra ”jag”, annorlunda men bra!
   Massa kramar

   Svara

    Jag lever också med hjärntrötthet då jag fått en neurologisk sjukdom och även om det inte är riktigt samma som utbrändhet så märker man ju hur det påverkar hela livet. Tycker ofta dessa kändisar kläcker väldans märkliga kommentarer, synd bara att de gör det framför många tusen följare som tar deras ord för sanning.

    Svara

    Även jag är diagnostiserad med kvarstående hjärntrötthet, efter sjukdom för 10år sedan. Tog nånstans 5-6år innan jag accepterade mina nya begränsningar och slutade testa nya behandlingar, träning osv. Kan fortfarande då och då sörja det jag inte längre fixar, men livet totalt blev mycket bättre när jag började leva det efter hur verkligheten är nu. Att leva efter mina begränsningar har successivt vidgat gränserna och jag har hittat nya vägar till saker jag vill. Det är inte det liv jag trodde jag skulle ha vid 35år, men det är ett riktig bra liv ☺

    Svara

    Jag tänker som du. Fick utmattningssyndrom, depression och en ångestdiagnos för över fyra år sedan och är fortfarande väldigt sjuk. Har ett gäng somatiska diagnoser också och min vardag är extremt begränsad. Har två universitetsexamina oviss bodde jobbat och pluggat parallellt i flera år. Nu kan jag inte ens läsa en tidning. Jag kan inte laga mat. Kan knappt gå 500 m. Har hemtjänst. Men jag tycker ändå att mitt liv är okej. Eller det är okej att det är såhär.

    Svara

   Håller med! Är själv utmattad sedan flera år och märker dagligen att hjärnan är annorlunda. Det är en sorg att inse att jag inte är riktigt samma person längre, att mitt sociala liv är ett minimum och de kognitiva besvären troligen kommer kvarstå och påverka mitt och min familjs liv.

   Jag tänker ibland på underbara clara, som drog ner på takten några månader och sedan skrev en bok om att vara utmattad. För mig låter det lite som 2v på Ibiza, ärligt talat.

   Svara

    Kanske. Men tror hon drog ner på takten med hela sitt liv och fortfarande gör? Svårt för oss att vet ahur mycket vi gjorde innan vs efter? Hon refererar ju också ofta till saker hon inte känner att hon klarar av längre pga utmattning en så man får ju iaf en bild av att det förändrat henne

    Svara

   Riktig utmattning ger ofta skador på hjärnan. Man brukar säga att det tar ca 10 år att återhämta sig till fullo, under förutsättning att man under denna tid inte blir sönderstressad igen. Om man känner sig stressad men mår bättre efter 2 veckors vila, är man inte utmattad. Inte heller om man drar ner på arbetastempot några månader, men ändå kan jobba. Det kan ju dock vara så att man faktiskt hade gått in i väggen till slut om man inte dragit ner på tempot. Vi som någon gång gått in i väggen helt och fullt, hade behövt dra i nödbromsen mycket tidigare. Jag stannade tyvärr kvar på samma arbetsplats (med erkänt dålig organisatorisk arbetsmiljö) för många år. Det blev mitt fall. Hade jag bytt arbetsplats 2 år innan jag blev sjukskriven, när de första tecknen på skadlig stress kom, hade jag aldrig hamnat i den sitsen.

   Svara

    Exakt!
    Bra att man reagerar på kroppens signaler och hämtar hem i tid.
    MEN det är inte utbrändhet

    Här kommer en enkel diagnostisering:
    Har du hört följande kommentarer från omgivningen varje dag i mer än ett halvår = utbränd:
    ”ja alla är vi trötta ibland” ”har du provat dricka kaffe” ”dricker du för mycket kaffe kanske” ”sover du kanske för mycket”
    ”ja jag är också heeelt slut” ”å vad härligt att inte jobba heltid” ”slutar du redan” ”ska du aldrig bli bra”

    Svara

    Absolut går det att dra i bromsen i tid, om omständigheterna är sådana som du kan påverka (arbetsplats, nivå på egen ansträngning, ta chans till vila). Det är svårare när det är faktorer, som bara måste hanteras. Handikappade barn, kämpa med skolan år efter år för barnens skolgång och rätten till stöd och hjälp, slåss mot Försäkringskassan, kämpa i väntan på vårdplats osv.

    Med detta vill jag bara säga att det inte alltid är möjligt att väja för en utmattning bara genom rätt val. Det kan kännas skuldbeläggande att höra sådant, när folk ofta inte har hela bilden. Eller får bilden av utmattning av personer som Gynning.

    Svara

     Var i den situationen för ett år sedan. Hade larmat i mer än ett halvår att jag inte orkade mer. Fick fysiska problem med att sköta delar att mitt jobb och tack vare fack och kollegor togs det tillslut på allvar. Fick anpassade arbetsuppgifter några månader och sen pga orimlig flyt kunde jag byta arbetsplats och av en slump har jag fått ny chef. Har även ett barn med funktionsnedsättning vilket innebär träning för barnet och evig kamp för hans rättigheter. Plus andra barnet utan diagnos då. Jag bara snuddade vid väggen och det har förändrat mig totalt. Jag är verkligen inte samma person som före förra året, jag måste vila mycket mer och arbetar aktivt varje dag för att inte gå upp i varv. Det känns som om jag kom undan med blotta förskräckelsen och att jag har så mkt mer respekt för utbrändhet och människor som blir utbrända nu. Min lycka var att jag kunde byta arbetsplats och att jag har en ekonomisk situation som är stabil. Carolina gynnings kommentar är fan ett hån.

     Svara

     Så är det ju verkligen, jättebra att du påpekar detta. Ofta är det ju flera faktorer som spelar in.

     Samtidigt så har ju inte ALLA det så, dvs många människor hade nog ändå kunnat undvika en total krasch genom att se över sitt liv och ändra om en del. Har man ett sjukt barn så tar ju det massor av energi såklart, men har man ett ”vanligt” familjeliv så finns det kanske andra möjligheter. Ffa så tror jag att många kvinnor gör alldeles för mycket hemma/runt barnen istället för att mannen hjälper till.

     Svara

      Jag håller med dig helt och hållet! 😊

      Svara

      Och att kalla det att ’mannen hjälper till’ funkar ju inte riktigt heller. Det anspelar på att det faktiskt ÄR hennes uppgifter som han eventuellt kan vara schysst och ’hjälpa till med’ – om han känner för det.
      Kalla det hellre det det är: att var och en gör sin del av vardagssysslorna.
      Jag ser det inte som att ’hjälpa till’ när jag ordnar kalas, kör en tvättmaskin, dammsuger, plockar ur disken, handlar mat, tröstar barn, följer upp tandläkarbesök, sorterar strumpor etc – inte heller ’passar’ jag mina barn när min man är ute/borta…

      Svara

   Jag blir alltid så ledsen när jag läser om hur utbrändhet drabbat människor. Ledsen som i tårögd på riktigt, inte bara nåt jag säger.

   Hade aldrig känt så starkt för det tror jag, om inte min egen man hade haft bestående trötthet från utmattningssyndrom. Det hände före vi träffades och han kommer förmodligen aldrig att bli fullt återställd, jag kan bli så himla ledsen för att han mått så dåligt att det påverkar honom i vardagen än idag. Och jag är så himla rädd att han ska hamna där igen.

   Ta hand om er! Om inte för er egen skull så för era anhöriga, för att – ursäkta om jag är självisk för en sekund här – det är verkligen asjobbigt att vara anhörig också. (Självklart inte på samma sätt, jag skulle aldrig jämföra människors lidande på det sättet. Men det påverkar oss också, är min poäng.)

   Svara

  Någon annan som saknar hur det var förr med bloggar innan sociala medier kom?
  Första åren när bloggar var något helt nytt och det var spännande att få en inblick i folks liv, små glimtar blandat med inspiration och tips på produkter eller platser att besöka.
  Man behövde aldrig oroa sig att inläggen var köpta eller att bloggaren inte frivilligt utan betalning lagt upp tipsen. Någon gång kom en störande banner men de bortsåg man ifrån. Det fanns bara en hemsida där man följde personen och inte massa olika konton med youtube och IG.
  Numera är det så mycket överflödig information med folk vräker ut sina liv, det känns som gnistan är släckt och charmen är borta.
  Folk försöker bräcka varandra i mest instagram vänliga bilder till de mest onaturliga poser.
  Då tänker man tillbaka till 2008 och minns de gamla goda dagarna när det var dagens outfit och youtube var något exotisk
  *känner mig nostalgisk och gammal*

  Svara

   Finns ju ff en massa ”små” bloggare, följer en sån i min hemstad, helt oglammig, filterlös och ärlig.
   Perfekt inblick i hennes liv, och jag blir lite starstruck när jag ser henne i löparspåret ☺️.

   Svara

    Åh vill ha tips på såna vardagsbloggar! Precis såna jag vill följa!

    Svara

   Ja! Saknar så en blogg som skrevs av en lärarstudent/journalist som bodde med man och två barn i Sandviken typ, hade en hund som hette duga.. kan hon ha hetat Linda? Hon var verkligen min modeikon! Är typ fortfarande fast det måste vara 10 år sen jag läste hennes blogg… 🙂

   Svara

  Jag testade Rebecka Stellas smink för ett par år sen. Ett läppstift och en läppenna och det var det sämsta smink som jag någonsin testat. Läppstiftet var torrt och gick knappt att applicera, när jag väl lyckats torkade det ut mina läppar, som tur var gick det bort väldigt enkelt. Läppennan var lika dålig om inte ännu sämre.
  Jag har testat smink från både in och finn samt öob som varit bra mycket bättre än hennes.

  Svara

   Jag tyckte hennes concealer var bra dock 🙂

   Svara

   Har fortfarande kvar hennes primer och foundation som jag använder och älskar!

   Svara

   Du kanske tog fel? Du trodde det var läppstift men det var concealer?
   🙄🤪

   Svara

  Influencers som är gravida och influencers som vill kränga sitt smink. Gääsp!

  Svara

   Typ alla influencers?

   Svara

  Intressant att se hur reklam påverkar.
  Blev totalt osugen att köpa underkläderna, kanske relaterar jag till att jag inte vill se min mamma i underkläder, än mindre i röd spets. (inget fel på min mamma men föredrar möten med kläder på)
  MEN blev sugen på läppennor, fast jag ALDRIG sminkar mig. Reklamen tilltalade

  ja, ja, nu är det måndag, ut och fånga den jävla dagen 🙂

  Svara

   Känner samma.. man vill inte strutta runt i bara underkläderna med mamsen.
   Fånga den jävla dagen.. fy fan vill bara sova bort dagen och resten av veckan helst

   Svara

  Mina reflektioner är att Åza är expert på smygreklam för Lohilo, för sjuk för att jobba men reser och partar järnet (hoppas att det bidrar till ett bra mående och det finns grader i helvetet men själv låg jag på golvet i fosterställning) och skumma byxor till gravidmage. Är ju inte i närheten av att gå ihop.

  Svara

   Obegripligt att Åza kan kalla sig utbränd/utmattad sedan resa och kalasa – och skälla på FK och typ ”det här j-la landet”…

   Svara

  Vad har hänt mellan Maja och Sanna?

  Svara

   Maja har svarat på den frågan senast i september. Ingenting har hänt, de har väl bara inte tid att umgås jämt som förut.

   https://majanilssonlindelof.com/2019/09/09/bvc-sanggavel-och-morgonrock/

   Svara

    Fast man märker ju visst att något har hänt! Tror du verkligen hon är 100% ärlig i det inlägget?

    Svara

     Jag tror bara att många tar väldigt ”lätt” på deras vänskap och vill hitta drama… som att det handlar om någon slags fjortisvänskap som är över från ena dagen till den andra och att det ligger *konflikter* bakom allt. Jag tror nog de står varandra närmare än så. De var tärnor på varandras bröllop, toastmasters på varandras bröllop, Maja är såvitt jag förstått gudmor åt deras barn, deras män verkar vara väldigt goda vänner, etc etc etc. Man kan ju faktiskt pausa och fokusera på sitt eget ett tag utan att ”något hänt” eller att man är bittra fiender, i mina öron låter det snarare som en sund vänskap att ge varandra space.

     Svara

    Jo, men alla som följt dem under en tid förstår att det inte är sanning. De gillar eller kommenterar i princip aldrig varandras saker på sociala medier längre.

    Svara

     Hepp. Då har det väl ”hänt” något då…. eller så inte. Oavsett så får vi nog aldrig veta.

     Svara

   Men herregud vilket tjat. Ska den här frågan postas under varenda inlägg i all evighet?

   Svara

    Man slutter jo ikke å like hverandres bilder pga lite tid? Noe har skjedd. Hvorfor et det så rart at vi lurer på dette? Når man blir berømte på sitt gode vennskap blir det jo oppmerksomhet når det plutselig er over?

    Svara

  Man kan vara stressad för stunden och känna sig helt knäckt, men det är skillnad på att vara utmattad.
  Var påväg dit för några år sedan. Kunde inte sova alls, hjärnan gick på högvarv konstant. Började dricka vin på kvällarna för att kunna sova. 1 glas blev 1 flaska varje kväll. Grät konstant och blev riktigt labil. Utmattningsdepression blev diagnosen.
  Vägrade sjukskrivning då jag har Adhd och inte kan hantera en vardag utan rutiner. Vet också att jag kom lindrigt undan jämfört med andra som tappar hörsel/syn, inte kommer upp ur sängen alls. Blir hjärntrötta. Så ja det känns väldigt märkligt att en ”smart” kvinna som Gynning kastar med den diagnosen så lättvindigt.

  Svara

   Känner så igen mig, jag var på väg att börja ta Alvedon för att sova och där och då drog jag i handbromsen och sade faktiskt upp mig och jobbade på annan ort ett år på 60%. Det hjälpte och nu är jag på heltid igen men börjar undra om jag är svag för känner att återigen är jag på väg mot samma känsla av trötthet och tankar som maler. Fast jag vet exakt vad problemet är och det är att jag inte har någon som helst kontroll eller framförhållning från arbetsgivarens sida. Jag försöker verkligen fokusera på vad jag kan kontrollera men det är rätt svårt utan framförhållning på jobbet

   Svara

    Byt jobb? Det blir ju sällan bättre om man har en dålig arbetsgivare.

    Svara

  Jag mår illa av sexköparen Maxinne och kommer aldrig köpa hennes underklädeskollektion. Tycker dessutom inte att de såg fina ut heller.

  Svara

   Sexköparen? Really?

   Svara

    Ja, hon köpte sex i Indien av en stackars kille

    Svara

    ja? Hon har betalat för att bli pullad. Sexköpare. Blir äcklad när jag ser henne här.

    Svara

     Exakt. Det är lika fel som att betala för att en ung tjej ska runka av en.

     Svara

      Håller med helt. Det värsta är romantiseringen som influencers gör, speciellt Bianca som inte fattar att gå till någon som ska massera ens kön tills man kommer är att köpa sexuella tjänster, samma sak som happy ending för män. Förstår inte att det ska vara accepterat bara för vi är kvinnor.

      Svara

       What? Har Bianca betalat för att någon ska massera henne?

       Svara

      Svara

       Hur är hon inte polisanmäld för detta? Det är olagligt att köpa sex och hon skriver ändå ut det helt öppet? Och promotar fortfarande för att göra detta.

       Svara

   Hon är fruktansvärd. Sexualiserar yoga och indisk kultur å det grövsta. Där kan man snacka tydlig CA…

   Svara

  Rubriken i den lilla ruta angående Carolina Gynning var också intressant. Missbruket av ordet chockad når nya bottennivåer. Vad är det med Carinas mage som rimligtvis kan chocka Caroline?!?!

  Svara

  Täljeblad var ju…. Snygg?! Hur fan jag ha missat detta.

  Svara

   Eller hur, så förbannat charmig. Har också helt missat det 😲

   Svara

  Tack Till till Carolina Gynning.. hade jag vetat att det bara var att åka till Ibiza i somras och vila upp sig hade det nog ordnat upp sig för mig med.. 😂

  Svara

   Ja precis. Måste ju bli billigare för arbetsgivare och försäkringskassa att bara skicka alla utbrända på en tvåveckors solsemester med all inclusive istället för att folk ska gå sjukskrivna i åratal.

   Svara

  Jag har så svårt att förstå att vi har konmit dit att en person som är gift med en ganska ointressant fotbollsspelare på riktigt kan försörja sig på att folk följer henne. Hon är säkert jättegullig, men hela fenomenet är konstigt.

  Svara

   Precis som alla tv program om t.ex Hockeyfruar… Galet ointressant

   Svara

   Tycker att Sanna är en rätt ointressant person också. Det enda hon gör på sina sociala medier är att klaga och exponera sina barn.

   Svara

    Tycker dock att det är riktigt befriande att se hur hon inte verkar bry sig särskilt mycket om yta och status. Det enda hon och John verkar lägga pengar på är lite dyrare mjukiskläder. Men de hasar runt i dessa mjukisar i ett lagom stökigt hem, äter opretentiösa spagettirätter och verkar tillfreds med det lilla i livet. Hon visar trots allt upp en verkligare bild av småbarnslivet än de flesta andra. Gillar henne.

    Även om jag också undrar vad dessa människor gjort för att bli kända…

    Svara

  Det känns så igenkännande att läsa merparten av kommentarerna här just nu! Jag var sjukskriven för utmattning sju månader, sen började jag studera på distans på universitetet istället. Gick från sjukskrivning till sommarlov till studier (jobbade på gymnasieskola).

  Tänkte att det skulle fungera när jag styrde min tid själv och kunde ha dåliga dagar liksom. Men fy vad jag får kämpa, har inte förstått varför jag är så förändrad (slö, trögtänkt, påverkad av varenda stimulans runt mig). Förstår nu att jag förmodligen inte hämtat mig från utmattningen alls och därför känner jag inte igen mig själv.

  Svara

  C.G. verkar vara en person som använder ord kreativt och inte är så noga med vad dom betyder. Jag älskar podden med Carina Berg men står knappt hur hon slänger sig med ord hon antingen inte förstår eller helt enkelt skiter i semantiken.

  Svara

   Äsch, big deal. Så länge man fattar vad hon menar så.

   Svara

    Vad är det hon menar då, du som verkar förstå?

    Svara

  Jag TROR jag var på väg in i väggen för några år sen. Så nu försöker jag verkligen lyssna på min kropp och jobbar 75% och varannan helg tyvärr men än så länge så går det faktiskt ändå rätt så bra… Trivs på jobbet så det gör ju allting härligt, har dock en sambo som inte gillar att jag jobbar helger.

  Svara

  Herregud… Gick in och kollade nu och fick på riktigt en chock. Har inte följt henne senaste typ 3 åren, men tyckte hon var en förebild gällande träning då så blev nyfiken av din kommentar på hur illa det egentligen kunde vara. Fruktansvärt verkligen…

  Svara

  100% ortorexi blandat med anorexi. Så sorgligt och börjar oftast med intensivträning och att man känner sig pressad. Det är verkligen inte bra att ha en träningsgalen kille som tjej för de kan bli en trigger för mycket.

  Svara

  I somras blev jag övertalad av min sambo att sjukskriva mig för stress. Jag tänkte ”ja, ja, jag är hemma i någon vecka och sen är jag igång igen”. December blir min åttonde månad som sjukskriven, trots intensiv och framgångsrik rehabilitering och behandling.

  Svara

   Ja så var det med mig också. Trodde 2 veckor sjukskriven hemma skulle hjälpa. Nu efter 7 år och olika behandlingar är jag nästan mig själv. Tacklar visserligen inte stress och har fortfarande svårt med minner, är klumpigare och gör allt i ett lugnare tempo men börjar känna lyckan igen. Lyckan för det vardagliga som fungerar och så har jag accepterat att ta en dag i taget. Sköt om dig och sätt inga stora krav på dig själv❤

   Svara

  Alltså Rebecca Stella och dendär pennan. Hon har matat på med ig stories med 500 bilder och små klipp på hennes ansikte i 50 olika vinklar nu i veckor. Där blev jag osugen på pennan.

  Svara

  Nej det där var… inte bra

  Svara

  Alltså Rebecca stellas penna passar inte alls på henne! Dendär nyansen är dessutom en nyans som finns överallt, inget nytt med den liksom. Alla hennes tusen stories med en massa ansikts poserande har varit skämskudde deluxe 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

  Svara

   Förstår inte varför hon formade sin ansiktskontur så. Blir ju som ett kranium.

   Svara

    Ellerhur! Känns bara tragiskt.

    Svara

  Har inte sett henne sen första ungen var bebis. Hon är ju bara skinn och ben nu 🙁

  Svara

  Herregud… hon tynar ju bort!

  Svara

  Jag tror också något hänt mellan Maja och Sanna. Det är mer än att de bara inte umgås lika mycket. Sanna var ute med andra ”fotbollsfruar” i sthlm sist men Maja var inte med. De likear inte varandras bilder osv… något har hänt!
  Jag håller med om att Sanna inte kanske är den roligaste personen att följa men hon är definitivt den ärligaste och mest äkta och det ska hon ha cred för.

  Svara

   Tror kanskje ikke barna er helt enige om noen år. Alt eksponeres. Når de gråter..

   Svara

   Asså tyvärr, kommenterar aldrig men vet vilken kommentar som fick Sanna att skriva de där. Någon klagade på att hon alltid är negativ och klagar på att John aldrig är hemma. Typ som hon är ensamstående och personen sa då att hon minsann har de bättre än många andra. Håller med den som kommenterade kan knappt kolla på hennes sociala medier för allt hon gör är att klaga. Ingen tvinga henne att vara med John eller skaffa barn tidigt. Alla är trötta som har barn men hon är inte den enda men hon lever ett liv som är 1000x bättre än många andra men fortfarande klagar. Handlar inte om sanning eller inte. Uppskatta de du har…

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.