Isabella Löwengrip har jobbat på bra!!

På Konsumentverkets hemsida kan man söka efter hur många anmälningar som inkommit pga vilseledande marknadsföring osv.
Jag själv har 4 st vilket är extra underhållande med tanke på att jag i skrivande stund gjort hela 0 st reklaminlägg på min blogg.
Kenza har 1, Schulmanklanen har 11 och Bianca har 6 plus 1 tillsammans med sin assistent så totalt 7 st.
Isabella Löwengrip har hela 87 st – bara från i år.
Det är nästan lite imponerande, tycker ni inte?

Jag vet att ni är många som undrar varför dessa anmälningar bara samlas på hög och varför det framstår som att ingenting händer, förutom att smygreklamen fortsätter pumpas ut i en aldrig så sinande ström.
Så här svarade Konsumentverket när jag kontaktade dem för att ta reda på vad som egentligen händer:

Vad tror ni?
Kommer det bli ketchupeffekt helt plötsligt när de vägledande domarna är i hamn eller kommer det fortsätta vara lika segt som golvet i Fångarna på Fortets klistercell?

Tack för tips!

128 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bianca och Philippe följer varandra igen 🙃

  Svara

   No shit sherlock

   Svara

   Vilka är det?

   Svara

   Vem bryr sig 🤷🏼‍♀️

   Svara

    Zzzzzzzzz det skiter la vi i.

    Svara

   Följer Björn & Benny varandra?

   Svara

    Svenne & Lotta?

    Svara

     Adam & Eva?

     Svara

      Adam avföljde visst Eva. Det var nåt med en äpple som han blev sur över.

      Svara

       Fan vad män är känsliga alltså

       Svara

        Det är i förhoppning om att hitta såna här konversationer som jag följer den här bloggen! Tack för dagens gapskratt.
        Stella

        Svara

   Annika och Nisse följer varandra igen!

   Svara

   Som någon skrev häromdagen här inne, att det är uppenbart att de ses igen, nu fylls stories med klipp på matlagning på kvällarna. Var precis samma sist de blev ihop igen. Trist tycker jag, tycker hon förtjänar någon bättre kille som älskar henne för den hon är, öppen, rolig, inget filter osv. Hon ska inte behöva anpassa sig till en karl.

   Svara

    Ner med patriarkatet…….Hata alla män.

    Svara

    Hon verkar förtjäna just honom 🤷🏼‍♀️

    Svara

   Sorgligt. Hon är hans dörrmatta. Hur många gånger ska folk behöva gå isär och vara med andra under tiden för att fatta att de inte är för varandra?

   Svara

    Är upp mot 30 och påminner om vissa i ens närhet som går runt och gör slut och blir tillsammans hela tiden fram och tillbaka trots att killarna är dumma i huvudet. Eller t.o.m. de själva ibland. Så ältas det varje gång man för slut, bråkar, är ledsna etc så stöttar man som vän sen fortsätter och samma sak händer om och om igen. Kanske beror på dålig självkänsla, rädd för att vara ensamma etc. Eller bara beter sig allmänt pubertalt.

    Svara

     Till slut säger jag ifrån faktiskt. Ibland får det bli lite tough love, för allas skull.

     Svara

    Det undrar jag också. Inte bara när det gäller B och P men 30+ kompisar som håller på likadant. Får man inte nog någongång? Och tänker att ”nej det kanske är dags att inse att detta aldrig kommer fungera och nu har jag slösat 5 år på den här snubben så nu får det räcka”.
    Förstår så klart att det till en viss del kan ha med dålig självkänsla att göra men tröttnar man inte själv på allt på och av?

    Svara

     Vet inte heller alltså…men det är jobbigt med den typ av dramatik allmänt. Man tröttnar lite tillslut på att spendera timmar med att ge råd och stöttning till sina vänner med turbulenta av och på förhållanden, där samma mönster upprepas om och om igen. Känns allmänt som om personer i turbulenta förhållanden är lite trasiga, kanske uppväxt med mycket bråk i ens föräldrars förhållande, dålig självkänsla som gör att man ej tror man förtjänar bättre, man vågar inte vara ensam och fastnar i det osv.

     Svara

    ”Dörrmatta”, really? Du vet vad det är synonymt med men vågar inte skriva ut det med risk för att bli blockad. Man kallar inte någon för det.

    Svara

     Öhhh va? Dörrmatta är synonymt med en person som låter någon köra över en gång på gång. Och vad är elakt med det? Ska vi börja påstå att såna människor inte existerar? Han dumpar henne gång på gång för ”han förlorat känslorna” sen går han och sätter på andra och så kommer han tillbaka och hon påstår att han är såååå kär och älskar henne så mycket, för att sedan bara bli dumpad igen. Ja, det är att vara en dörrmatta sen får det låta hur taskigt det vill i dina ögon.

     Svara

      Kommer, torkar av sig, går.

      Svara

  Fast varför skulle det behövas vägledande domar?
  Marknadsföringslagen är vad jag förstår klar när det gäller vilseledande marknadsföring, bristande reklammärkning och felaktig information om varors egenskaper, pris, försäljningsvillkor osv.
  Jag kan förstå att det kan behövas vägledande domar när det gäller specialfall inom influencer marketing.
  Målet angående Alexandra/Kissie hasr överklagats av KO till den del domen gällde friande av Tourn Media (bloggnätverket) från ansvar för den smygreklam som förekom på kissies.se.
  Stämningen mot Kenza gäller otydligheter med reklammärkning i samband med hennes samarbete med Chimi Eyewear. Kenza har blandat reklam med redaktionellt och KO vill veta vad som ska gälla. Ska samarbetet smitta på allt innehåll i en influencers sociala medier eller kan det begränsas beroende på vad som avtalats med företaget?
  Anmälningarna mot Isabella och hennes företag är förmodligen till största delen solklara. Det är bristande reklammarkering för Löwengrip Beauty oftast på Instagram/Instastories och det är felaktig pris- och produktinformation vid samarbeten t ex Ellos.
  Konsumentverket och KO borde kunna agera mot klara brott mot Marknadsföringslagen utan de vägledande domarna. Verkar som det är ett svepskäl för att inte behöva ta sig an dessa jobbiga influencers 🙁

  Svara

  När hon är uppe i 100 anmälningar kan vi väl skicka över en tårta?

  Svara

   💯 ”Grattis från Bloggbevakning!”

   Svara

   Den som Calle S aldrig fick eftersom hans nedräkning rann ut i sanden…

   Svara

    Känns som den är lite dålig nu väl?

    Svara

  Så sjukt tröttsamt med alla dessa Bella inlägg

  Svara

   No no, bästa ju!

   Svara

   Nej era zzz-kommentarer är tröttsamma då de inte leder till nåt iaf och bara tar upp plats.
   Va gla åt att du kan läsa en gratisblogg utan sponsrade inlägg å knip igen.

   Svara

    Vadå bara tar upp plats? Utan hennes läsare har hon ingen inkomst så klart man ska kunna säga vad man tycker.

    Svara

   Så sjukt tröttsamt med alla dessa gnällkommentarer på Bellainläggen.

   Svara

    Det är bara att sluta läsa så slipper du kommentarerna

    Svara

     Det är bara att sluta läsa så slipper du inläggen om Bellsan.

     Svara

   Håller med men bättre att inte kommentera. Då blir det färre kommentarer under inläggen. Det kommer skrivas om IL här inne ändå men ju färre kommentarer på dessa inlägg och ju fler på inlägg man tycker är bra istället tror jag är bättre.

   Svara

   Gå och lägg dig då😂😂

   Svara

  LD försöker nu, på stories, lappa ihop sitt svägerskebråk genom att publicera fyllekommentarer som FV gjort på IG. Sedan avslutar hon med att skriva ”oavsett vad man tycker om förtalsmålet ska man vara på det klara med att V är en förövare”. Det finna det tiotalet vittnesmål om. Och ”tiotal” är en underdrift”.
  Nej, det finns det inte några som helst bevis på. Ingen har dykt upp och vittnat hos polis eller åklagare. Ingen av dessa kvinnor som man (CW m fl) talat om har trätt fram, inte ens anonymt. De skulle kunnat göra det med lätthet, när som helst. Förövare är ett starkt ord.
  Det är möjligt att FV är ett vider (eller var, handlar om början av 2000-talet fram t kanske 2008 som ryktena gäller)
  Ohederligt att lägga ut lögner. Fast, apropå förtalsmål och om hon fortsätter, LD kanske vill bli nästa i släkten som åtalas för förtal.

  Svara

   Enkelt att säga att man kan göra något med ”lätthet”, när det inte är man själv som behöver göra det.

   Svara

    Fast om jag fattat rätt så har flera journalister försökt undersöka vilka dessa tio (eller tjugo som cw sa i rätten häromdan) är och inte hittat tillräckligt med story/bevis för ytterligare våldtäkter. Jag vet inte men tycker ändå det verkar så konstigt att ingen talat ut. Man har källskydd så journalisten skulle aldrig tala om vem man är. Jämför arnault, 18 stycken kvinnor med enormt mycket att förlora eftersom kulturvärlden är så liten. De ställde ändå upp i intervju med matilda gustavsson.

    Svara

     Blir också besviken på LD när hon sprider att det funnits minst 10 fler vittnen. CW har ju själv (bittert) skrivit att ingen ville ställa upp när hon försökte samla ihop folk till en massanmälan. De tyckte att ha blivit tafsad på krogen och slemmiga kommentarer inte var något att polisanmäla, och att ingen av dem råkat ut på samma sätt som CW.

     I den ursprungliga FUP:en uttalar inte någon av de tre vittnena (två kompisar + pojkvän ) att det framkommit att våldtäkt ägt rum.

     Nedanstående postade CW på Instagram förra veckan, några dagar innan Tingsrättsförhandlingen:

     …”Det var vinter och jag fick en panikångestattack på Folkungagatan. Min dåvarande kille fick ringa ambulans. Det var som att kroppen mindes, som att den tog över och skrek i versaler. Jag hade gått förbi huset där det hände, det brungula tegelhuset i korsningen där jag ett och ett halvt år tidigare trodde han skulle kväva mig med hela sin tyngd. Kroppen mindes. Kroppen gjorde uppror. Det gick inte att stoppa.

     Posttraumatisk stress sa dom. Lugnande tabletter, antidepressiva, terapi. Så många timmars terapi. Jag kunde inte gå förbi det där huset, ens närma mig den där korsningen på flera år. ”…

     PTSD, det hade hon ju redan efter ett tidigare förhållande med ett svin, som utsatte henne för allehanda, vilket hon berättat om i poddar alternativt skrivit om?

     Redovisades sjukhusjournal om detta i TR? Hon måste ju ha berättat att det var åsynen av huset som utlöste panikattacken med efterföljande ambulansfärd?

     Togs fakebloggen upp, där CW bevisligen skrivit ingressen och Annikas berättelse starkt påminner om CW:s skrivsätt? Bekräftade Annika under ed att hon skrivit?

     Det tar aldrig slut med CW:s anklagelser, ”trodde han skulle kväva mig”, lite grovt eller? FV är en stackars sate som aldrig kommer bli fri, oavsett utslag i TR. Hon kommer aldrig sluta.

     Svara

      Bara förtydligande ang sjukhusjournal – pojkvän från 2008 vittnade i TR och borde ha varit med om denna händelse vilket borde stärkts med journalen.

      Svara

      Massor med kvinnor och män har i tiotals år (!) kunnat bevittna Virtanen tafsa, svina, kladda, kalla kvinnor för horor och fittor, bete sig sexuellt gränslöst och så jävla vidare på krogarna. Det är liksom ingen hemlighet och inget som Cissi hittat på. Jag pratar inte om tio våldtäkter, jag talar om förövarbeteende … eller ”tölpigt” som Virtanen själv kallar det. Något som ”alla” inom branschen visste om men lät passera.

      Svara

   Hur kan Lady dahmer förlåta cissi efter att hon hotat med soc anmälan! Cissi måste ha en hållhake på ld.

   Svara

    Hur har hon förlåtit henne?

    Svara

    LD har slutat lägga upp allt hon gör med Fayme också. Kanske maken tröttnade på att hon visade upp sin romans varje dag? Och nu vill hon blidka honom och familjen inför julen genom att försvara svägerskan!

    Svara

    Eller så föredrar de Linus som har mer kosing 😀
    Tror aldrig att LD skulle låta sig utpressas på det viset, no way.
    Däremot är det väl viktigt att påminna om att FV inte är en oskyldig, snäll och oförarglig man. Säger man, som pappa och i ansvarig position, „är du slapp i f-an nu eller?“ till en nyförlöst kvinna – på redaktionen – fattas nog en del spärrar.

    Svara

     Tror han är riktigt creepy! 😬

     Svara

   Det var ändå 12 olika kvinnor som gick ut och berättade i artikeln som blev fälld. Tolv.

   Svara

    Det var fem + CW, varav en var ovan nämnda Fridah som sedan tog tillbaka uppgifterna i UG. En annan av dessa fem var E-tuna kvinnan som Cissi och hennes advokat övertalade att polisanmäla och även följde med till polisstationen. Hon är förhörd i förtals-FUP:en.

    12 kvinnor överensstämmer inte med texten i SVD:s rubrik men lever kvar som ett begrepp.

    Svara

   Men alltså att det här med att sätta sig emot CWs beteende genom att helt plötsligt mena på art FV inte är en förövare. Mår fan illa över detta. Folk liksom tuggar fradga i kommentarsfältet över CW och helt plötsligt är FV ett stackars offer. Det har ju till och med delats skärmdumpar när det där vidret skriver att han vill ligga med en 17(!) årig flicka! Det är ju en journalist som själv vittnar om hans beteende. Han själv erkänner ju i princip flera av sina brott men genom att utmåla sig själv som ett offer. Läs boken?

   Sån obehaglig vändning att man inte kan granska en profil utan att totalt demolera allt hon säger och samtidigt totalt frikänna en förövare från skuld. Är jag ensam om att tycka detta? Fatta om någon av hans offer sitter och läser härinne, hur känner dom sig?

   Och nej detta är inte Cissi!

   Svara

    Ingen påstår att FV inte var ett vider under dessa år, allra minst han själv. Du ger ett bra exempel på det, när han frågade om hon beundrade honom så mycket att hon ville ligga. Hennes ålder framgick dock inte. Det är inte heller konstigt att förstå att CW mådde dåligt över att ha följt med honom hem, tänk bara åldersskillnaden, blä gubbäckel🤢 Det är ändå orimligt att ha blivit förföljd år ut och år in med anklagelser, hennes anklagelser var ju vida kända långt före Metoo, det handlar om 10 års förföljelse.

    Svara

     Hon frågade väl om prao, det har man i årskurs 8 och 9…

     Svara

  Jag förstår inte varför du orerar om att Bella har 87 när du själv har 4 anmälningar. Det om något visar väl hur KO missbrukas när någon vill jävlas och inte förstår hur KO ska användas.

  Svara

   Ja, Bellsan ljuger ju aldrig, inte ens om hur många procent fejk det är i hennes Ellos-kollektion.

   Svara

   Skillnaden är väl att Belsibub verkligen gjort vilseledande reklam?
   ”Kaschmirtröja” = polyamid
   ”Silkekjol” = polyester
   + alla smyggrejer, ”dö bäst läpp-pencil ävör!”…

   Svara

  En fråga: om jag går in och anmäler Kenza nu kommer det automatiskt att bli 2 anmälningar på henne? Eller krävs det att anmälan gås igenom först av personal och ”godkäns”.

  För det låter ju sjukt att hon (som ett exempel bara) endast ska ha fått in en enda ynka anmälan. Och man kan ju nästan tycka Isabella borde ha fler än 87..

  Svara

   Konsumentverket kollar upp anmälan innan den syns.

   Svara

    Och då har bloggbevakning 4 stycken??🤔

    Svara

     I något fall var väl i samband med att Cam recenserade produkter hon själv hade köpt (ej sponsrat av skönhetsbolaget ifråga) och en random bellaförsvarare började gnälla hysteriskt i kommentarsfältet om att hen minsann skulle anmäla Cam för smygreklam (Cam recenserade ett icke-Löwengripskt skönhetsmärke)?

     Svara

  Visst är det väl så att anmälningarna är jämnt fördelade över året, och inte samlade kring en viss kampanj? Det visar ju på ett tydlig återfallsförbrytare-beteende.

  Svara

   Mycket gäller Löwengrip Beauty på Instagram och Instastories.

   Svara

  87 anmälningar, undrar hur många som är seriösa.

  Att anmäla IL när kundservice strular för en produkt är som att anmäla Peter Stormare när Bauhaus levererar fel varor.

  Svara

   Ja, för Bellsan har ju inget som helst ansvar för sina egna ej reklammärkta reklaminlägg.

   Svara

    Men det är två skilda saker. Det förstår du säkert om du försöker tänka lite vuxet

    Svara

     Åhh, en besserwisser…

     Svara

      En 😂 det finns många många här inne på BB

      Svara

     Nu förstår jag inte. Kan du förklara?

     Svara

   Alla anmälningar granskas av KO innan de läggs in diariet och syns på hemsidan. Oseriösa anmälningar tas inte upp. Du kan själv gå in och se exakt vad det är hon blivit anmäld för. Offentlighetsprincipen du vet…

   Svara

    Men om CamCam har 4 anmälningar på sig kan det ju iofs inte vara jättesvårt att kvalificera sig som en seriös anmälan.

    Svara

     Shit vad du anstränger dig! Kämpa.

     Svara

      Haha är ju sant. Behövs inte ens kämpas för något.

      Svara

     De anmälningar kan verka seriösa eftersom Camilla har skrivit om diverse produkter på bloggen.

     Svara

   Hahaha. Klockrent. 09,44

   Svara

   Vad kan det bero på 🤔

   Svara

  OT. Någon som har tips på bloggare/youtubers med mindre följarskara än de största? Som fortfarande lever ”normala” liv och inte typiska influencerliv? Tycker det var mycket roligare att följa förr när allt inte var så redigerat och tillrättalagt.

  Svara

   Egoina lever väl ett himla vanligt liv nu för tiden? (Sen hon började ha ett vanligt jobb igen).

   Nackdelen med det är ju att det inte händer så mycket. Lite som att jag skulle blogga om mitt liv. ”Hej hej. Idag var en trevlig dag på jobbet. Trafikstockning på väg hem”. Tror att om vi skulle backa bakåt i arkiven på de stora bloggarna till när de levde vanliga liv så skulle kanske skimret falla bort lite. Det var typ såhär ”hej hej, idag har jag hämtat ut ett paket på posten. Ikväll blir det spagetti med köttfärssås! glömt min USB sladd hos Sara då tyvärr kan jag inte ladda upp någon bild på dagens outfit den här veckan, men jag har jeans från hm och en t-shirt från Lindex. Puss puss.”.

   Svara

    Jag håller med om att det kanske inte blir så innehållsrikt, men ändå så är det på nåt sätt underhållande att följa med i någons vardagliga vardagsliv och inte bara de stora influencernas liv som är så långt från min verklighet med Dubairesor och shopping på Östermalm. Kanske därför program som Familjen annorlunda, Unga mammor osv är populära. Vi tycker det är underhållande att se någon annan städa, rodda med barnens hämtningar på förskolan och tjafsa med maken. Man kan relatera helt enkelt.

    Jag kan också sakna gamla tidens dagboksbloggar, innan bloggarna blev influencers och kändisar.

    Svara

     Jag kan särskilt sakna när det var folk som gillade att skriva som bloggade. Innan allt var ablev foton, foton, foton. Kommer ihåg att jag läste en blogg som hette silverfisken. Fortfarande håller några gamla favoritinlägg därifrån.

     Även om jag förstår att folk vill få betalt för sitt arbete och då är det ju i att visa upp konsumtion de stora pengarna ligger, inte skriva texter.

     Svara

      Åh jag älskade att läsa Silverfisken! Han slutade som copy och blev bröllopsfotograf men bloggar fortfarande på Jonaspeterson.com men mest om de jobb han gör. Nuförtiden bor han tydligen i Austin, TX.

      Svara

      Silverfisken! Han fotografen i Australien?? Så himla bra.

      Svara

       Ah det hade Anonym redan skrivit där ja. Måste kolla in det nya nu då! Tack för påminnelsen!

       Svara

        Shit, jag minns nu när han skulle börja fota bröllop och frågade på bloggen om nån i Sverige ville att han skulle fota deras bröllop så han skulle få igång sin portfolio. Han reste inte ofta till Sverige. Tusan att jag inte skulle gifta mig, tänkte jag.
        Ser att han är helt sjukt framgångsrik nu!

        Svara

   annawii

   Svara

   Spiderchick!

   Svara

   Helen/familjen torsgården!! Absolut mysigaste youtubekanalen

   Svara

    Håller med!!!

    Svara

   Elin Kungsman

   Svara

   Vendela Nilsson på Youtube 🙂

   Svara

   meeeeee

   Svara

  Kul när Bella skriver på sin blogg, min syster har slagit in paketen.

  Hjälplösa varelse.

  Fortsätter köpa sin barn för pengar.

  Svara

   Bella skriver lillasyster och eftersom Julia är halvsyster blir hon väldigt liten. En liten halvsyster. Hur många % är det?

   Svara

   Hon provocerar och du blir provocerad.

   Svara

   Buhu jobbigt att bli så provocerad över något så obetydligt. Min kille fick slå in presenterna sist barnet fyllde år, hjälp vilken dålig mamma jag är.

   Svara

    Ja, uschan buschan!

    Svara

    Och tänk alla pappor som låter mamman till barnen slå in (och köpa) alla presenter och julklappar 😱😱😱😱😱

    Svara

   Köper sina barn för pengar för att systern slår in paket… Ja.. kämpa på du.

   Svara

   Strange att hon skriver att barnen, inte far vara sjuka, for att hon inte hinner med sitt jobb. Med tanke pa alla ganger Bella queen varit pa fester, galor och resor. Absolut inte for att hon ar qvinna. Utan en reflection. Jag har fyra barn. Ett biologiskt och tre styvbarn

   En gang var jag I Barcelona! Har arbetat skift halva livet tills kroppen inte orkade langre. Tog egensparad pension vid 55! Och strojobbar. Att ha styvbarn ar nog det tuffaste I livet och darfor undrar jag hur det ska ga I framtiden. Tycker illa om att hennes barn ska vara vuxna vid 4 och 6 ar. Jag ar inte foretagarare utan detta inlagg ar allman manskligt. Jag tycker att bloggen blivit negativ. Att belysa situationer borde vara fran tva sidor. Bade bra och daligt. Detta inlagg skriver jag inte for att skamma! Utan for att alla ska vara radda om relationerna

   Svara

  Juristerna inte tillbaks från semestern?
  Sponsresa?

  Svara

   Mailet är rimligtvis från i somras.

   Svara

  Hur kommer det sig att kissies och Kenzas ärenden gått vidare? Var det betydligt värre/sämre markerade än ILs? Eftersom ingen av hennes gått vidare men Kenzas och Kissies har.

  Svara

   Som jag har förstått det är Alexandras och Kenzas tidigare ärenden, dvs att alla dessa anmälningar mot Bella inkommit senare och nu vill KO vänta tills domstolen säger sitt. KO kommer sen avgöra alla ärenden, inkluderat Bellas, i enlighet med vad domstolen dömer i Kenzas och Alexandras fall.

   Svara

    Tack för förklaringen 😊

    Svara

   KO har bedömt att dessa två ärenden alltså mot Alexandra/Kissie och Kenza har betydelse för uttolkningen av Marknadsföringslagen i det ganska nya sammanhanget influencer marketing.
   Det är därför som KO drivit dessa ärenden vidare till domstol för att få fram prejudicerande domar.
   Med ledning av domstolarnas utslag kan sedan Konsumentverket på egen hand hantera andra ärenden genom t ex förbud och vitesförelägganden.

   Svara

  Någon mer än jag som reagerar över Margaux senaste video med Arnold?

  Hon har verkligen inte några gränser när det kommer till att exponera honom

  Svara

   Från hennes bogg: ”Videorna gör faktiskt att vi hittar på fler saker och att jag gör våra lekar ihop extra kreativa och min förhoppning är att genom de kunna inspirera er med lekar och utmaningar”. Hade hon inte ansträngt sig lika mycket för att hitta på roliga saker med Arnold om inte det var filmat? …

   Svara

    Hela det där inlägget var märkligt.
    Hon borde skämmas för sättet hon exponerar Arnold.

    Vart är Jacob förresten? Okej att de inte bor ihop men hon verkar ha ansvaret för Arnold helt själv, till den grad att hennes ”team” samt Viktor frisk hämtar på dagis.
    Sjukt märkligt upplägg. Jacob verkar inte ha Arnold öht.

    Svara

  Men Camilla, du har ju 19 anmälningar själv (inte 4st). Det går ju att se om man söker på ditt namn. Om du ska behålla trovärdighet får du ju hålla dig till sanningen.

  Svara

   Nej, det har hon inte, kollade just.

   Svara

    Sök på Camilla Gervide så ser du att det är 19 anmälningar.

    Svara

     Aj fan! Jag sökte på Bloggbevakning.
     19 anmälningar på 0 st sponsrade inlägg är ÄNNU mer absurt!

     Svara

  Jag slutade läsa Isabellas blogg ett tag för jag inte ville ge henne trafik, men nu kan jag inte hålla mig för hon skriver så himla roliga saker.
  ” Jag visste knappt hur man satte på en stekpanna på den tiden”

  Förresten blir jag så irriterad över att när jag skrivit en kommentar på ett inlägg kan jag inte se kommentarerna längre! Så tråkigt när jag inte läst klart! Och är helt i gasen av all dumhet! 😊

  Svara

   Ännu skojigare om hon nu lärt sig sätta på en stekpanna.

   Svara

    Eller sätter på spisen.

    Svara

   Ja alltså jag menar ju att det roliga är att hon ska sätta på en stekpanna… Var är on-knappen liksom. Jag tror hon har missförstått vad som används hur i köket.

   Svara

    Eller så visste hon inte hur man ställer en stekpanna på spisen? Vad är upp och vad är ner?

    Svara

     Om det är en prestation att koka snabbmakaroner eller lägga tillbaka osten i kylskåpet, så har man vissa utmaningar i livet.

     Svara

      Hur klarade hon sig innan hon blev en världsfrånvänd diva?

      Svara

  Hur kan det inte ligga ca 150 på Blankens??
  Så mycket reklam smygreklam på den damen!
  Senast häromdagen, ett helt inlägg om en julstjärna och grejs men ingen märkning. Irriterande!!
  Samma med Von Sydow, kass på att följa reglerna!

  Svara

   Och systrarna Fahrman

   Svara

  Ang. mångas ”hårda” ord om frk Ingrosso-Wahlgren och hennes kille: VEM här vet vem av de som ”felat”/strulat i förhållandet?
  Många skyller på grabben – han är grabb för mig som är lite äldre:) . Men hur kan utomstående som läser bloggar, kikar på insta VETA???
  Tror dessa 2 unga är osäkra, en kanske är lite mer stabil, med utbildning, arbete etc och en kanske lite mer ”svävande” i internetvärlden. Kanske. Oavsett – jag har sett Bianca på TV och därifrån bildat mig en subjektiv åsikt, ”grabben” däremot är en främling. MEN , jag är gammal nog att skippa tjafstänk om vem som har ”gjort si och vem som har gjort så” och hoppas det ordnar sig för de unga. Krasst – utseendemässigt är de i alla fall en match in heaven 🙂

  Svara

  Hej Cam! Nästan varje gång jag försöker skrolla i kommentarsfältet så råkar jag trycka på nån ”svara” under en kommentar då alla ”svara” är placerade precis där man skrollar med Högra tummen. Varje gång måste jag då trycka på ”avbryt svara” för att sen komma tillbaka till kommentarerna och fortsätta skrolla. Mkt störigt!

  Svara

   Gör som jag, använd vänster tumme.

   Svara

  Är BB sponsrad av Porche ? Känns lite märkligt att kalla det kris när man kör runt i en lyxbil.

  Svara

  Jag skulle vilja be Camilla som driver den här bloggen om något:

  Om jag går in för att läsa kommentarerna på ett inlägg om IL så är det inte för att tvingas läsa högar av synpunkter eller påpekanden om någon annan person. I det här inlägget till och med börjar det med en kommentar om en annan person.

  Att det här blivit en strategi från de få följare IL har kvar, det har vi förstått länge. Kan man inte få Bloggbevakning att sluta skriva om henne och hennes lögner så kan man åtminstone skita ner kommentarsfältet med allt möjligt. Men snälla, för oss som faktiskt vill läsa synpunkter om IL och inte något annat blir det tröttsamt. Du har väl det här ”Öppet spår”? Jag läser det aldrig själv men där är det väl fritt fram att kommentera lite vad som helst om jag inte fattat det fel?

  Det vore trevligt om kunde ta bort kommentarer som inte handlar om inläggets ämne, helt enkelt. Jag tänker att så länge du inte konsekvent gör det så lär problemet bara växa?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.