Maxat martyrskap för Isabella

Om jag hade haft ett normalt jobb hade jag kunnat sjukskriva mig i några månader men det går ju inte. Försvinner jag i veckor så kommer att bolagen knappt finns kvar när jag är tillbaka. Allt är alldeles för skört tyvärr. Det är därför jag är glad över mitt läkarteam. Jag minns när jag skulle ta emot priset näringslivets mäktigaste kvinna så hade jag 40 graders feber och ingen röst. Men min läkare som är van att jobba med folk som måste dyka på scen när de lovat – proppade i mig mänger med kortison.
[…]

Så det finns privata läkare och psykologer i team som är oerhört duktiga på krishantering både fysiskt och mentalt. I mitt offentliga liv är det tacksamt att slippa gå med en situation som detta till vårdcentralen – Det hade ju inte gått. //Isabella Löwengrip

Hur länge stannade Isabella Löwengrip i sin mer ”relaterbara” karaktär som i jeans och helgtofs steker Mamma Scans köttbullar?
Vad kan det rört sig om? Två veckor?
Två veckor, för att sedan gå vidare till nästa kolumn i det ack så strategiskt planerade excelarket.

Sättet hon beskriver sig själv, sin roll, företagen och sina uppoffringar med ett läkarteam som kämpar dag som natt med att få upp henne på fötter igen, får det att låta som att hela Sveriges BNP står och faller med henne, när sanningen är den att Löwengrip Beauty halverat sin omsättning från föregående år och nu ligger på ungefär samma nivå som Ica Nära i Virserum. (Drygt 40 miljoner sek) Ica Nära, vars anställda för övrigt INTE är utgör Isabellas mat-team oavsett om de sålt henne köttbullar eller inte.
Enligt Isabellas inlägg så vore det dödsstöten för hennes företag om hon sjukskrevs och var borta i några veckor, men jag är inte helt övertygad om det utfallet.
Jag tror snarare att det skulle kunna vara gynnsamt för alla inblandade om de slapp henne under ett par veckor när det enda hon verkar göra är att tycka extremt synd om sig själv som inte ”kan” gå till vårdcentralen på grund av sitt enorma kändisskap och likt en martyr vägrar sjukskriva sig då hon är på tok för viktig och oumbärlig att hon osjälviskt offrar sig för…?
Ja, jag vet inte…

Tror ni Isabella har den här låten på repeat i sina Airpod-kopior?

Att Isabellas nya och relaterbara karaktär enbart var en strategi från excelarket pratade jag om, redan förra veckan när jag gästade Resumes podd.
Hon är så förutsägbar…

Ps. Vad tror ni det här kommer mynna ut i för samarbete? 25% rabatt på ditt egna läkarteam med koden #martyrmaxning?

404 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Varför anställde hon Gustav ”Superman” Karlsson som VD om hon ändå inte kan vara borta ens några dagar från bolagen?
  Eller bygger allt på att det är Bella som rakar benen i Bentley och låtsas dricka kollagen på morgonen?
  Kan inte Gustav få göra lite reklam också? Måste gå att hitta lite produkter som passar en manlig publik också. Tills Bella mår bättre.

  Svara

   Tänkte på exakt samma sak, hur lite tillit hon måste ha till sina anställda för att säga att det inte funkar om hon är borta.

   Svara

    Hon har ju varit borta från Beauty hela året med sitt resande och flamsande… tills nu då det är KRIS!

    Svara

     Plupp/
     Kan vara tom så, att hela bolaget växer och mår bättre när hon försvinner ett tag!
     Jävla kärring som bara strular till där- vill synas.
     OMG🤣🤣

     Svara

     Vänta bara snart har hon kronofogden med i sitt team för att sanera i ekonomin, eller blir det lyxfällan.

     Svara

      Japp, väntar på att hon presenterar sitt konkursteam…

      Svara

    Hon har för höga tankar om sig själv.
    Och kul att vara en i personalen och få höra att hon inte vågar vara borta ett tag för att då raserar allt.
    OCH! Om hon kan VÄLJA att inte sjukskriva sig, då har hon fan inte sprungit in i någon vägg som hon vill få oss att tro.
    Vilket jävla svammel.

    Svara

   ”BÄND BORT BENTLEYN!”

   https://youtu.be/yLRMuqko2oo

   Svara

    Ta gärna upp att hon ändrade i texten och skrev till omeprazol efter att läsare tipsat om det i bloggen.

    Väldigt trovärdigt inlägg när man lägger till saker i efterhand

    Svara

     13,22 Jag tänkte precis likadant som dig. Jag tror bella är lite koko på riktigt. Jag förstår inte hur människor/bolag vill göra affärer med henne, obegripligt faktiskt.

     Svara

      Maila Ellos och påpeka det! Jag bojkottar Ellos tills de dumpar mytomanen Löwengrip.

      Svara

       Handlar du mycket på Ellos? 😂

       Svara

     13,29 skulle det vara.

     Svara

     Där avslöjande hon direkt att hon knappast kan ha ”ett helt läkarteam runt sig…” de hade nog ordinerat henne Omeprazol eller Esomeprazol det första de gjorde. Så pinsamt.

     Svara

   Oh no, nu måste Gustav raka benen i Bentleyn!
   Annars stannar allt upp under Bellsibubs frånvaro!

   Svara

    Han får la vara glad att det iaf inte är en epilator 😳😁 #hårigamansben

    Svara

     #inteallamansben

     Svara

   Helt ärligt, skulle Isabella kliva av helt och hållet skulle de kunna rädda hela bolaget. Hon är anledningen till varför det går dåligt och varför denna ”kris” ens existerar. Många entreprenörer vittnar om att det kan var så otroligt svårt att ha en grundare/medgrundare operativ i bolaget, talar av egen erfarenhet 🙂 Isabella är INTE det bolagets identitet och bolaget kommer klara sig galant om hon kliver av och låter rätt personer driva bolaget vidare 🙂 trots att hon påstår annat..

   Svara

   Att ni ens orkar kommentera det här fenomenet längre. Det är så passé. Så tråkigt och uttjatat…

   Svara

    Nej då, cirkusen pågår gör fullt.

    Svara

   Stackars Isabella.. eller kanske inte? 🙄
   Vissa människor trivs med uppmärksamhet… bra eller dårligt – Så länge man är festens mittpunkt. 💃🏼 Men oavsett vad känner hon nog ett enormt ansvar. Så tolkar jag det iaf. Är det inte första gången i hennes långa karriär som det går fel, riktigt fel? Lätt för alla oss som upplevt rikedom och oändlig service att klanka ner. Jag är nyfiken på vilken roll Pingis har – har hon uttalat sig?

   Svara

   Företag efter företag plockar bort henne som influencer. Vänta ett år så har hon inget stort företag att göra reklam för.

   Svara

  Men vad roligt att hon har ett läkarteam med folk som kan hjälpa henne. Synd bara att de inte kan hjälpa oss andra som sliter. Jag kan inte heller vara borta hipp som happ från jobbet, men viktigast i universum är väl Bella…

  Svara

   Alltså hon är inte rolig längre. Det är liksom uppenbart att något inte står rätt till. Det enda hon behöver är vård men inte för sin fysiska hälsa.

   Svara

    När inget annat hjälper längre tar de till sjukdom som medel för att få uppmärksamhet …

    Svara

    Hon är helt tokig. Ett sånt storhetsvansinne och löjligt uppblåst ego har sällan skådats. Hon har inget eget läkarteam, det är givetvis lögn och fantasier precis som allt annat hon påstår. Om hon ens pratat med någon läkare är det kry eller någon annan app det handlar om. För varje idiotiskt utspel gräver hon sig djupare ner. Hejdå belsebub, ta ledigt några år. Ingen kommer sakna dig.

    Svara

   Förstår inte vem hon tror att hon är, typ Michael Jordan som är kontraktsbunden och har så många människor omkring sig som behöver honom att han påpassas av ett team? Alltså är hon ens medveten om att hon är inbillningssjuk? Människan lider av klara vanföreställningar och försköning av verkligheten.

   Svara

    Bella har helt uppenbart stora psykiska problem som påverkar hennes verklighetsuppfattning och sin uppblåsta napoleonaktiga syn på själv. Hur fan står folk omkring henne ut med henne, det är megaröd blinkande varninglampa och varningssignal på tjejen.

    Svara

     Men vad fan är det ni skriver, allvarligt talat? Vad har detta blivit för jävla lynchblogg?

     Svara

      Man inser att det inte står rätt till när hon går in i inlägget och ändrar medicineringen efter ett tips från en läsare. Ledsen om din idol inte är den du trodde. Det har rämnat för mycket nu bara. Det håller inte ihop.

      Svara

       Men vad är detta för svartvitt-tänk. Man kan ha två tankar i huvudet på en och samma gång.

       Svara

       Eller så är det så jävla enkelt att människan råkade skriva fel! Man kan faktiskt göra det och har man utbränningssymptom så är det ännu mindre konstigt att blanda ihop medicinerna

       Svara

        #utmattningssymdrom heter det. Är man sjuk i det kan man inte välja att inte fortsätta jobba, man kan inte jobba. Man kan knappt klä sig eller ta sig utanför dörren.

        Svara

       Hon kanske tog till sig rådet bara och tog Omeprazol också så då kunde hon ju skriva till det 😜😜 men håller med, blir lite fånigt

       Svara

      Jag är en ”vanlig person med ett vanligt jobb” (behovsanställning). Jag hade inte heller råd att bli sjukskriven, men jag var tvungen att bli det ändå, annars hade jag aldrig pallat. 5000 kr av FK i sjukpenning. Så det var bara att ringa och säga att man inte har råd att betala vissa räkningar denna månaden. Det var inga problem, de är ofta väldigt hjälpsamma. Det är alltid bättre att ringa och säga som det är än att strunta i att betala. Det gynnar alla i längden.

      Svara

      Nu är det riktigt, riktigt dåligt med Isabellas psykiska mående. Hon behöver professionell hjälp snarast.

      Svara

   Vem fan får krishantering av ett team när dom shoppat över sina tillgångar?! Ska jag söka läkarhjälp efter jul när jag inser att julklappsshoppingen visst blev lite dyr? Är det en kris? Bryta ihop när jag får räkningen för min lägenhetshyra för åh nej den vill jag ju inte betala. Ringer man till vårdcentralen för en sånhär megamassiv kris? ”Hej jag behöver akut läkarvård för att hantera den krissituationen jag är i för jag måste betala för det jag köpt, får man åka ambulans dit för jag har inte råd med taxiflyg?”…. 🤦‍♀️

   Svara

    😂

    Svara

    ”Jag har KRIIIIIIIS, skicka ett TEAM!”

    Svara

    😂😂😂

    Svara

    Hon har ingen krishantering för att hon shoppat för mycket utan hon mår såklart dåligt av stressen som det är att bli förtalad och förlöjligad dagligen, att behöva avskeda personer runt en blir en inre stress som påverkar både fysiska hälsan som den psykiska. Hon är inte den enda bloggare som pratar om team och inte den enda bloggaren som skrivit att de har läkarteam, finns en annan bloggare som skrev att hon har Sveriges bästa läkarteam runt sig.

    C amilla alltså, Du borde nog söka läkarvård och gå till en ps ykolog. Martyrskap har du väl själv sysslat med en del och beklagat dig, än mer än IL, och strategier och excelark är det du som har och diverse nick och konton för att sprida rykten. Det är det vanliga att du anklagar och skammar andra för sånt som du själv gör. Fattar inte att Isabella tillåter att du håller på som du gör, hon borde a nmäla dig för f ö r t a l.

    Svara

     OCH
     Vinklar och vrider…..

     Svara

     14:19 varför fortsätter hon då precis likadant om hon nu mår så förbaskat dåligt av det??

     Svara

      Okej, så du menar på allvar att om ett gäng svinga ungar mobbar mitt barn på skolan för saker som han inte kan hantera, i hans fall så handlar det om funktionshinder, ska jag då säga till honom att du får skylla dig själv gubben för du ändrar dig inte, och du vet, du måste bete dig som dina mobbare vill annars är det ditt eget fel och dom har rätt att fortsätta säga grövre och grövre skit om dig.

      Svara

       Menar du att Isabella inte kan hantera sitt liv? Eller att hon har funktionshinder?

       Svara

       Va?

       Svara

       Åh god vilken jämförelse… 🙄

       Svara

       Men sluta… 🙄

       Svara

    HAHA 😂😂😂🙏🏼🙏🏼

    Svara

    Skrattar ihjäl mig 😂 så bra!

    Svara

    😀😀😂😂 du är så rolig. 😆

    Svara

   wassup

   Svara

   Nemas problemas säger Bellsan! Har du ett normalt arbete är det bara att sjukskriva dig ett par månader! 👍 Mjaarå

   Svara

   Men tro inte på henne, klart hon inte har nåt läkarteam.

   Svara

   Varför tar hon betablockerare, har hon hjärtproblem?

   Svara

    Betablockerare lugnar hjärtat. I vissa fall används dessa som ångestdämpande, just för att de dämpar adrenalinpåslag som kommer vid ångest. De brukar dock oftast dämpa de fysiska symtomen på akut stressreaktion/ångest, men i vissa fall kan de också lugna emotionellt beroende på vilket läkemedel det är.

    Svara

     ☝️ Använder det själv i det syftet. Funkar så bra på mig att jag inte behöver ångestdämpande. Så ett litet tips till de som är utbrända och i läkemedels-djungeln 💕

     Svara

      Tack för tipset 🙏❤️ Får inga meds öht, men detta kanske min sk husläkare kan tänka sig att bidra med i den rehabilitering han hittills bara sabbat. Tack! 😍

      Svara

  Inte ofta den händer.. Men jag är mållös.

  Vad håller hon på med?!?

  Svara

   Stickar sin kofta 🐏

   Svara

    Och snart kommer reklamen för kry eller doktor.se eller nåt sånt…

    Svara

     Precis, det här är garanterat första felen av smygreklam för kry el. Nätdoktor eller liknande. Så genomskinligt

     Svara

      Eller för det norska kollagenet. En läsare har tipsat henne om att kollagen fungerar mot blödande magsår och magkatarr.

      Svara

       Tack för tipset 🙏❤️ Får inga meds öht, men detta kanske min sk husläkare kan tänka sig att bidra med i den rehabilitering han hittills bara sabbat. Tack! 😍

       Svara

        Haha, men vaffan då! 😳😂 Denna kommentar hamnade ju helt galet 😵

        Svara

     hon är en stor bluff

     Svara

     Ja, det är någon simpel gratisapp hon kallar för sitt läkarteam. Hon skulle dock behöva ett helt läkarteam bestående av psykiatriker för att få bukt med sina vanföreställningar.

     Svara

    Vad har bolaget för playoff på den koftan. Är den positiv el. negativ.

    Hon driver ju ett bolag som måste gå plus. Inget annat.

    Svara

     Negativ. Drogade varumärkesrepresentanter och ägare ser illa ut. Hade hon skrivit antidepressiva hade det varit bättre. Men lugnande och sömntabletter- nej. Inte bra för affärerna.

     Svara

      East//
      Hon är tom trafikfara- köra runt i stan massa tabletter i kroppen!
      Har säkert sina ungar i bilen också🙃🙃
      Är det INGEN som reagerar hennes närhet på dessa dumheter?
      Man borde anmäla henne på riktigt, detta är inte ok!

      Svara

    Hon har väl ändå ett handarbetsteam som stickar på koftan?

    Svara

     Vem är teamledare tro? Gudrun Sjöden?

     Svara

      Med tanke på Gudrun Sjödens märkliga uttalanden om både fackföreningar och Metoo, så kanske de har mer gemensamt än man först kan tro…

      Svara

       Fucking Gudrun! 🤮

       Svara

       I know! 😨 Two peas in a pod. Two tomatoes in the same ketchup. Gudrun och Bellis, a match made in heaven ✌️Lika världsfrånvända båda två!

       Svara

    Ja stackarn har ju inget hemmateam som kan sticka den at henne längre 🤷😨

    Svara

    Jag tror garnlagret snart är slut i heeela stan!

    Svara

   Provocerar igen. 100% säker på att hon var väl medveten om hur provokativt detta inlägg var när hon utformade det. Maximalt planerat enligt excelarket, MEN jag tror inte strategin kommer hålla länge till. När jag läste det bara skakade jag på huvudet. Så genomskinlig att det inte ens är roligt att låta sig provoceras längre. Bye Felicia typ

   Svara

    Tror du har rätt. Hon är snart uppe i hundra kommentarer på ett inlägg. Händer ju inte ofta längre. Är ju lite synd om henne på sätt och vis att hon aldrig lyckats bemästra konsten att engagera sina läsare utan att skjuta sig i foten.

    Svara

     Det beror ju på att hon på provocerande inlägg även godkänner negativa kommentarer.

     Svara

      Som gyttjebrottning när man sprutar på mer vatten för det ska bli extra kladdigt 🙂

      Svara

     Det är bara för att hon duplicerar kommentarer. Samma kommentar förekommer flera gånger…

     Svara

      Det blir som att själv skriva kommentarer på sitt eget inlägg 🙁
      Nästan lika dåligt som att köpa falska kommentarer och likes från Indien och Kazakstan.

      Svara

      Ja, det är ännu en strategi hon har. Hon har gjort så länge. Tänker väl att ingen orkar sitta och läsa igenom alla kommentarerna och upptäcka att många är dubbel och Ser bra ut med många kommentarer. Panki, panki…

      Svara

    Javisst 100% medvetet, läsarna går rakt i fällan = bättre statistik.

    Svara

    Du har inte funderat över HUR man kan tycka att det där inlägget är provocerande? Allvarligt, jag förstår mig inte på er människor, Detta inlägg är helt okej medans IL är provocerande, det säger ganska mycket om människosynen som Ni har

    Svara

   Jag är också mållös men det över camcam.

   Cammis din lilla influerare där. Du har blivit precis som de. Det du sitter och säger i podden är inte sant över huvud taget.

   Madde på Svenskabloggare säger att hon aldrig har fått en fråga om dig att slå sig ihop med dig.

   Hon har dessutom sagt, vilket också har berättas för dig här på din egen blogg, att hon hellre lägger ner sin blogg än att sammarbeta med dig. Så det du sitter och fibbar om i resumés podd om att du tror att hon ångrar sig är rena fantasier från dig.

   Nöjesguiden är inte slaskig, eller? 🥳

   Du har INTE alltid tyckt att IL är suspekt. När du startade BB så var du hennes största fan.

   Du har inte fattat vad kritiken mot dig går ut på Cammis. Det har inte varit att du granskar hennes siffror, det är ALLT ANNAT som du skriver som är en och skär mobbning.

   Men du är som en gås och all relevant kritik mot dig rinner av dig och du väljer konstant att missuppfatta var poängen verkligen ligger. Som att du skriver om henne utseende, bekräftar att hon opererat brösten och allt annat som du raljerar över.

   Du har sagt det själv, du är bäst på detta för att du själv har varit och är en del av det. Influenservärlden.

   Svara

    Jag hade tid över så jag rotade fram mailet – var så god! 😉
    https://imgur.com/a/8iZ0ZJG

    Att hon har dåligt minne kan väl knappast läggas mig till last, eller hur?
    Det var heller inte första gången i hade kontakt via mail..

    Svara

     Fick du ett svar då?

     Svara

      Nix, så då startade jag den här bloggen, så jag borde väl egentligen tacka Madde för det uteblivna svaret. 😉

      Svara

       Så då har hon kanske inte ett dåligt minne utan det kom kanske aldrig fram, och hon har inte sagt att hon inte ville vilket är vad du påstår.

       Svara

        Nej, precis! vi skyller på PostNord! 🙂

        Svara

         Hört tals om spam-filter?

         Men bra då vet vi. All mejl som skickas till dig kommer fram, du svara bara inte.

         Svara

          Eftersom Madde och hade haft mailkontakt i andra ärenden före det här mailet så är det inte så där jättetroligt att just DETTA men inga andra av alla mail vi skickat fram och tillbaka fastnat i spam-filtret…. 🙂

          Men så kan det vara..
          Man ska aldrig säga aldrig.. 🙂

          Svara

           Det händer att mejl från en känd avsändare fastnar antingen i spam eller på webbhotelet.

           Så jo det är jättetroligt.

           Likheten med dig och Bellsan är slående. Du har hittat på historien om hur du startade bloggen och sagt den så många gånger att du tror på den själv.
           Sanningen är att du inte vet ifall hon ville den gången och sanningen idag är att du vet att nu när hon sett hur du är så vill hon inte.

           För många är ett gott samvete på kvällen viktigare än alla framgångar med en blogg.
           Så det är du och Bellsan som tänker lika där.

          Du låter som en bjäbbig fjortis anonymis 🤣

          Svara

       Var det inte Bill Gates som inte var kvalificerad för att jobba som städare i något företag innan han startade eget?

       Svara

     Hon har i vilket fall sagt att hon aldrig vill sammarbeta med dig och det är bara någon månad sedan hon sa det.

     Svara

      Okej? Varför skulle jag bry mig om det nu? Det är ju bara JAG som gynnats av att hon aldrig svarade på mitt mail…

      Svara

       Därför att du sitter och säger i en podd att du tror att hon ågrat sig….

       Svara

        Halvt på skämt ja..
        Hade jag blivit av med allt engagemang på min blogg till förmån för någon annans så hade jag kanske inte varit supernöjd vilket jag heller inte TROR att hon är… 🙂

        Svara

         Om det var ett halvt skämt så gick det verkligen inte fram genom högtalaren. Det lät som rent skryt från dig och som att du tror att hon är avundsjuk på dig.

         Samma som det du skriver här kl 13:38.

         Svara

          Tur att du frågade här då så jag kunde förtydliga det.

          Svara

           Ja det är jättetydligt att anonym hade helt rätt om dig. Du förtydligade verkligen det. 🥳

          Besökte nyligen Ica i Virserum när vi hälsade på svärföräldrarna, och det besöket på Ica var roligare än Blondinbellas blogg, och inga offerkoftor till salu 😅

          Svara

         Men snälla C, detta är att underskatta vår intelligens.

         Först försöker du slå i oss att det är ett halv skämt för att i nästa stycke komma med argument för att bevisa att ditt skämt är sanningen.
         Det är inget skämt. Det är så du tycker.

         Svara

        Du råkar inte vara Bellsan? 🤣🤣🤣

        Svara

         Nej det är det säkert inte. Jag tror att hen är en som har vaknat upp från bloggbevakningssekten.

         Svara

          Och jag är relativt säker på att det är en och samma som sitter och tjafsar med Camilla samtidigt som personen försöker ge sken av att få medhåll….

          Svara

           Och jag är säker på att vi är minst tre som skriver till Camilla.

           Men bra försökt till att mildra ditt dåliga samvete.

         Nej, det är nog TRH. Misstänkt likt sätt att skriva, och vägra ge upp vid första eller andra svaret.

         Svara

          Håller med. Som ett evigt bjäbbande och totalt osammanhängande diller bara. 🤣

          Svara

     FIXA SVARSKNAPPEN 🙏🏼

     Svara

      Använd andra handen. Ja, det går att vänja sig vid det. Sluta gnäll.

      Svara

      Sluta gnäll, bli vänsterhänt!

      Svara

   Jag är också mållös men det över Camilla.

   C din lilla influerare där. Du har blivit precis som de. Det du sitter och säger i podden stämmer inte över huvud taget

   Madde på Svenska bloggare säger att hon aldrig har fått en fråga om dig att slå sig ihop med dig.

   Hon har dessutom sagt, vilket också har berättas för dig här på din egen blogg, att hon hellre lägger ner sin blogg än att sammarbeta med dig. Så det du sitter och fibbar om i resumés podd om att du tror att hon ångrar sig är rena fantasier från dig.

   Du har INTE alltid tyckt att IL är suspekt. När du startade BB så var du hennes största fan, och du är fortfarande hennes wanna be.

   Du har inte fattat vad kritiken mot dig går ut på C. Det har inte varit att du granskar hennes siffror, det är ALLT ANNAT som du skriver som är en och skär måbbning.

   Men du är som en gås och all relevant kritik mot dig rinner av dig och du väljer konstant att missuppfatta var poängen verkligen ligger.

   När du skriver om henne utseende, bekräftar att hon opererat brosten och allt annat som elakt du skriver.

   Du har sagt det själv, du är bäst på detta för att du själv har varit och är en del av det. Influenservärlden.

   Svara

    Varför skriver du i punktform?

    Svara

     Var det allt du hade ett invända mot så betyder det att du håller med om innehållet.

     Svara

      Det betyder det inte alls. Det betyder att jag ifrågasätter ditt sätt att skriva. Herregud! Stay in school, kids! Då lär ni er att inte skriva i punkt form och framförallt läsa.

      Svara

       Ett jävla gnällande om hur skriver budskapet går väl fram ändå

       Svara

        Eftersom författaren inte kan skriva är budskapet obegripligt.

        Svara

       Särskrivning är också ett skrivfel..punktform.

       Svara

        Ok boomer 😂

        Svara

    Gäsp

    Svara

    Du råkar inte vara bellsan? 🤣🤣🤣

    Svara

    Bra skrivet. Mycket annat som inte stämde i den podden heller t ex så säger hon att ingen i influencerbranschen lägger ihop kanaler det är fel att räkna så – men… det görs ju så på Ocast – där lägger de ihop kanalar och kallar det räckvidd och följare – så gör ju även Sandra Beijer och Jocke Lundell bl andra. Varför skriver du själv om hu många sidvisningar du har om nu det är så fel? Är det okej att Pärleros skriver att han har två miljoner lyssningar i månaden eller anses han vara bedragare eftersom att det säkert varierar något? Du C ska nog också kliva ner lite från dina höga hästar, det börjar bli enbart löjligt eller ja du har varit löjlig och pinsam länge med du verkar inte inse det själv. Din besatthet av Bella och dina vridningar och elakheter gör att Du är den som framstår som konstig inte Bella.

    Svara

    Men vad är det för jävla gnäll? Vad vill du uppnå?

    Svara

     Att Camilla ska leva som hon lär?!

     Svara

  Låter som ganska dåliga bolag i mina öron. En entrepenörs mål borde väl ändå vara att kunna trappa ner och ”avlägna” sig mer och mer från bolagen? Alltså att ”pengarna jobbar åt en”? Om hon inte kan va sjuk så är det inte så bra uppbyggda bolag

  Svara

  NEJ! Dra inte in Thorsten i Bellas smuts!

  Svara

  Läkarteam 😂

  Svara

   Nu har hon lagt till omeprazol till läkemedelslistan på sitt blogginlägg då hon fick kommentarer att Novalucid inte är lika effektivt. Bara att redigera det som passar…

   Svara

    Ja, jag lade och märke till det. Det var någon som kommenterade hennes inlägg tidigt och tipsade om omeprazol och strax därefter redigerades inlägget?? Vet inte om kommentaren ligger kvar men så skumt. Samt att den kursiva texten lades till i början av inlägget. Sååååå synd om henne just nu. Tur det är så enkelt för oss andra att sjukskriva oss några månader, alltid nått :)))

    Svara

     Tipset om ”rätt” medicin låg fortfarande kvar tidigare idag med personligt tack från Isabella. Märkligt att hennes läkarteam inte gett henne rätt medicin vilket tyder på att hon är sin egen läkare. Eller så här hon inte de symptom hon anger. Ingressen i kursiv är vem den tillagd senare. Ytterst märkligt inlägg. Otäckt tycker jag.

     Svara

      Eller så kom hon på att hon skrivit fel och tackade för att hon blev påmind om vilken det var, och därför ändrade i texten, för att hon kanske skrivit fel innan. Tycker det är betydligt mer otäckt med era konspirationsteorier och hur ni letar fel och vrider allt till fel. Tycker synd om IL och man blir rädd av att se detta, obehagligt, och det är en skam att ingen känd med lite makt säger ifrån. Kudos till Nellie och Hannape som sagt ifrån lite iaf.

      Svara

       Hon ändrade inte. Hon lade till en medicinsort till. Jag hittar nästan alltid nya blogginlägg via Bloglovin, och där ligger originaltexten fortfarande kvar.

       Svara

    Så uppenbart fejk alltihop, det bevisar ju detta. Hon har väl googlat fram något läkemedel helt random bara och när hon sedan fick veta att omeprazol är det effektivaste mot magkatarr och inte Novalucid så ändrar hon i bloggtexten. Pinsamt är bara förnamnet.

    Svara

     Camilla, återigen, kan du snälla fixa så att man inte kommer åt svarsknappen så lätt? Den har blivit extra känslig. Det är flera som har påtalat detta och det skulle vara jättemärkligt om du helt missat samtligas kommentarer.

     Så, kan du SNÄLLA fixa?? Den här bloggen lever på kommentarsfältet. Det BÖR vara er prio 1!

     Svara

      Byt hand att scrolla med 😊 /vänsterhänt

      Svara

     Bella känner till omeprazol sedan hon hade problem med magen 2010:
     ”Min magkatarr blir inte bättre trots att jag äter Omeprazol, visserligen åt jag lite popcorn igår men nu till frukost blev det kokt ris och kokta grönsaker.”
     https://www.isabellalowengrip.se/2010/02/27/shutter-island/
     Kanske hade hon bara glömt bort det? Bra att hon nu kunde påminna läkarteamet om att det var omeprazol hon behövde 🙂

     Svara

     Fast nej det är inte uppenbart fejk och det vet du inget om. Tänk att ni läser hennes blogginlägg flera gånger till och med. Antagligen skrev hon fel läkemedel hon fått och därför ändrade, hon har väl haft Novalucid också kanske för hon har ju haft magkatarr tidigare och det är sånt som man brukar få tillbaka. Stress orsakar ofta det, och att hon lever med en inre stress det förstår ni nog, då ni är en del av den.

     Svara

     Har aldrig hört om läkare som rekommenderar Novalucid och liknande preparat. De jag känner har sagt det är skräp (som receptfri hostmedecin typ) i väldigt många år. Låter inte som det kommer från läkare utan ja google.

     Svara

  Ja, det är tur att IL inte är allvarligare sjuk. Hur skulle hon kunna vända sig till ett ”vanligt” skattefinansierat universitetssjukhus (där den mest kvalificerade och komplicerade vården utförs). Nej – hon får hålla sig till krämpor som ”teamet” kan hantera med diverse piller!

  PS ingen hade godkänt en sjukskrivning i flera månader rakt av med ersättning från FK. Leva i en låtsasvärld. Med excelark…

  Svara

   Jag tyckte att det var kul att hon skrev att hon inte kan vända sig till vårdcentralen pga att hon är en offentlig person.

   Okej, så hon vänder sig till en privat och diskret läkarmottagning… för att sen berätta om läkarbesöket för alla i sociala medier, skriva att hon har magkatarr OCH rada upp vilken medicin hon äter.

   Diskretion 🙂

   Svara

    Liksom. Vi har ju sträng tystnadsplikt även i den offentliga vården. Nej Bella så intressant är du inte.

    Svara

    Maggan Graaf och Pernilla W går på vårdcentralen. Varför skulle inte Bella kunna gå dit?

    Svara

  OT – Har ni sett Janni Deler’s folossningsvideo?? Vet inte varför men den känns så obehaglig på något sätt? Typ sem en reklam eller något…

  Svara

   Nja, Jons filmer brukar väl se ut så? Mer obehagligt med själva läkaren, att dra i huvudet på ungen sådär 😬 såg ju ut som att det skulle gå av, men det kanske är normalt?

   Svara

    Det var kanske därför hon inte svettades en droppe? Hon krystade inte, de drog? Mystiskt!

    Svara

     Ska man svettas när man föder barn? 🤨 Jag vill minnas att det var kämpigt och jobbigt såklart, men tror inte att jag svettades.

     Svara

      Tror de flesta kan svettas en smula dock ej hon. Enl honom

      Svara

     Gud va sjuk! Är det verkligen bra för barnets nacke? Finns ju fall där man dragit kroppsdelar ur led

     Svara

    Jag tyckte ungen såg jätteläskig ut när den precis kommit ut! 😂 Säkert helt normalt att de ser ut så men har tidigare bara sett bilder tagna en stund efteråt när de tvättat av barnet och det är inpackat i filtar och grejer. Ska själv föda barn inom 2 veckor och det är alltså nåt såntdär jag ska få upp på bröstet sen??
    Annars verkade ju förlossningen som en dröm. 10 minuters krystningar låter skönt.

    Svara

     Mina ungar har torkats av innan de kommit upp. Min man tycker att kladdiga bebisar ser äckliga ut så vi bad barnmorskan torka av bebisen.

     Svara

      Förlåt men va?! Din man tycker kladdiga bebisar ser äckliga ut?!

      Svara

      Vilken man du har! 😷😳😬

      Svara

   Tyckte den var fin 🙂 glad att man inte fick se allt för mycket och den kändes som en kärlekshyllning från Jon till Janni och sonen.

   Svara

   Åh gud 🤦Läste foglossningsvideo först 🤣😂 Tänkte att det var nåt nytt påfund bland influencers 😨😉

   Svara

  OT – Har ni sett Janni Deler’s folossningsvideo?? Vet inte varför men den känns så obehaglig på något sätt? Typ som en reklam eller något…

  Svara

   Kunde inte bry mig mindre.

   Svara

   Jag har avföljt både Jon och Janni nu när det kommer att bli barnbilder och barnsamarbeten för hela slanten.
   Jag tyckte det var kul att följa dem när de reste mycket. Väldigt fina filmer från när och fjärran. Fint redigerade också.
   Nu har det blivit för tråkigt att följa Barbie & Ken. De kan gott hållas där i sin lyxbubbla.
   Jag tycker dock Jannis pappa Rickard är cool. Han gjorde ett väldigt bra intryck i Framgångspodden. Han är inte bara en selfmade miljonär utan också en duktig hantverkare och driven entreprenör. Sådant uppskattar jag 🙂

   Svara

  Kortison mot feber? Skullentetrodet! 😂

  Svara

   Haha hon kan inte hålla isär vad man tar för vad.. 40 graders feber jo men tjena ta en alvedon? Inte som att hon hade cancer och var dödligt sjuk..

   Svara

    Kortison kan dock hjälpa mot inflammerade/svullna stämband, vilket väl är en ganska vanlig bakomliggande faktor till ”ingen röst”

    Svara

   Kortison sänker visst feber

   Svara

    Det är olämpligt att ge kortison till någon som har feber.

    Svara

   Fast kortisonet var ju pga att hon inte hade någon röst, inte pga febern. Sluta skriv och skratta när ni inte förstår dummisar ist för att sprida rykten och lögner men det är väl kanske det som är ert/ditt syfte. Tröttsamt…

   Svara

  Läkarteam brukar behövas när någon drabbats av flera allvarliga sjukdomar eller trauman som kräver specialister från olika discipliner. Eller en åttatimmars operation av en hjärntumör som jag hörde om på Fråga Doktorn i måndags.
  Fick intrycket att Bella har ont i magen nu och fått medicin mot det, varit orolig och även behövt medicin för att sova. Låter som något en husläkare bör klara av. Men det väcker förstås varken avund eller sympati.
  Fast idag lägger hon upp att hon tränar på gymmet med Pontus så jag undrar hur ont hon har. Nyss var det ju knivar i magen och arbete ”halvliggande”…

  Svara

   Det är bara påhitt alltihop. Sympatifiske.

   Svara

    Hon måste ha fått dunderhonung eller så här hon världens främsta läkare med någon ny världsunik medicin.

    Svara

     Dunderhonung kanske förklarar magproblemen? Den får faktiskt bara Bamse äta.

     Svara

      Brumma, surre och gluff-gluff får inte heller ont i magen..
      eh ja sorry. Nu kan vi fortsätta snacka Bella.

      Svara

       😍😘

       Svara

    Tycker inte det är sympatifiske…
    snarare att hon är förstås inte som vi alla andra.. det hade ju aldrig gått enligt henne själv..

    Svara

   Träning till och med styrketräning och fotografering. Samt smygreklam för hårband från annan leverantör än hennes eget Hermine Hold.

   Svara

   Asså. När jag opererade ryggen så fick jag träffa flera läkare, arbetsterapeut och sjukgymnast men inte skulle jag kalla det för mitt team? Även om de var ett team så kommer ju vi patienter på löpande band.

   Svara

    Fast de var ditt team! 😀 Vi jobbar ofta så kring patienter, tex på sjukhus. Teamen kan bestå av olika professioner.
    /arbetsterapeut som är stolt medlem i team med sjuksköterska och fysioterapeut

    Svara

  Att ta upp hennes pris som märkligaste kvinna i det här 🤦‍♀️

  Svara

   Hahaha ja det skulle säkert hinta power men efter allt på senare tid blev det mest tragiskt. Griploov kan man undra över men en sak kan ju var o en se, hon lajvar. Mkt bra beskrivning

   Svara

   Ja, det priset ekar bara sorgligt och patetiskt nu efter allt som kommit fram.

   Svara

   😂 😂 😂

   Svara

   Märkligaste? 😳 Tror inte hon fått pris för det ännu, men som hon ställer till det lär hon nog få den utmärkelsen också 😂😉

   Svara

  Det är endast människor med mindrevärdeskomplex som måste hävda sig som hon gör, med läkarTEAM och hemmaTEAM, falsk lyx och flärd. Hon är vansinnigt osäker och spelar en roll som hon aldrig känt sig bekväm i. Trots att luftslottet ramnat så fortsätter hon spela. Hon vet inte själv vem hon är.

  Vill inte att detta ska framstå som en elak kommentar. Min reflektion är att det är så synd och tragiskt alltihopa, hon hade möjligheten att skapa något gigantiskt med sitt varumärke om hon bara hade gjort det genuint och en gnutta ödmjukhet. Inte konstgt att hon inte har några vänner, ju äldre människor blir desto mindre tolerans finns för falskhet.

  Svara

   Hon har inte bara komplex utan hon lider av nån personlighetsstörning. Utan att vara elak, men det är alldeles för uppenbart nu. Människan lyckades inbilla sig att hon snart är världskänd trots att hon hade 0 kommentarer på alla sina engelska blogginlägg. Trots att allt rasat forsätter hon. Vilka är ens hennes fans? Är de lika störda som hon?

   Svara

    Ja, man bör ju inte ställa hobbydiagnoser men nu börjar det vara så många bisarra beteenden från Bellas sida att det inte går att blunda för att det måste vara någon form av personlighetsstörning i botten. En frisk person beter sig inte som hon gör. Men det är ju också uppenbart att hon inte har någon insikt i det själv.

    Svara

     100%. Man ska inte ställa diagnoser, men det e någon sorts fel på henne alltså. Hon ändrar personlighet och intressen helt beroende på vem hon är tillsammans med, samt skådespelar någon mäktig/lyxig livsstil som hon själv gått ut med Att hon Fejkat. Undrar om hon har en diagnos efter alla dessa psykologträffar.

     Svara

   Instämmer. Finner det dessutom mycket konstigt att hon skulle ha råd med ett läkarteam då bara 1 privatläkare kostar väldigt mycket.
   Känner heller ingen läkare som hade proppat i en patient massor med kortison för att patienten i fråga ska kunna stå på en scen.

   Svara

    Jo, men i den typen av bransch är det nog inte ovanligt, även om det inte är något dom skyltar med. Men hörde en intervju med en Dramatenskådis senast igår som pratade om just det där med kortison och att inte få vara sjuk.

    Svara

     Kanske Bella hörde samma intervju och fick inspiration…

     Svara

      haha, ja kanske. sjukt ändå att hon pratade om vilken hemsk arbetsmiljö det var där jobbet alltid gick före hälsan och BB ba ”goals”

      Svara

    Tror också biten om kortison stämmer, men snarare att det var en enda läkare som arbetade på uppdrag av de som ansvarade för eventet. En höna av en fjäder…

    Svara

  Hon har inget jävla ”läkar-team”. Såvitt jag vet är hennes omeprazol och resten av det hon trycker i sig receptfritt. Hon saknar väl bara tiden då hon kallade allt och alla team? Det oroar mig hur hon även uttrycker sig om barnen. Det låter mer som att barnen tar hand om henne, hon verkar högst olämplig som förälder.

  Svara

   Men det är ju skrämmande OM hon har barnen och tuggar benzo och sömntabletter…
   Dessutom kör bil med sånt i kroppen.. 🙄

   Kanske därför hon aldrig är ensam med barnen…

   Svara

    Alltså jag är med trött på Isabellas beteende men man kan faktiskt ta hand om sina barn både med benso och sömnmedicin. Och köra bil (kanske inte just detta med sömnmedicin dock ;P) man blir ju varken helt däckad av sömnmedicin eller helt borta med benso (i normala doser). Jag har haft två förlossningsdepressioner och ätit båda och jag vaknade av bebis och klarade kanske mer av att ta hand om det tack vare benso en period.

    Svara

     ”Annars hade det inte gått. Sedan september har det varit lugnade i olika styrkor, insomningstabletter och betablockerande….”

     Detta låter inte som en speciellt bra kombo eller nyttig med bilkörning osv..

     Svara

      Hon har väl knaprat piller i många år?
      Tar ofta Stilnoct när hon flyger och däckar osv. Tror inte att medicin är något nytt för henne.

      Svara

  Hon är helt oförbätterlig! Borde inte ens gå lös, läskigt är det… Tycker så synd om omgivningen 🙁

  Hon hade ju såååå många styrkor och superkrafter, men när bolagen går sämre är det livskris och hon ligger dubbelvikt i fejksmärtor.
  Herre.. vilket spektakel

  Svara

  Jisses… Offerkoftan, blev offerall..
  Men vad kommer efter offerall? 🤔

  Hon är patetisk….

  Kan tippa på att hon kommer lägga ner sitt företag lite fint (läs, kommer gå i konkurs) och skylla på utbrändheten och att hon ville lägga ner…

  Smycken och powerringar, tidning, classified, MBA-utbildning, bellme, allt har ju mer lr mindre kursat efter ett tag..

  Svara

   Det kan ju bli kallt igen, så kanske matchande vantar och mössa?

   Svara

   Offer-niqab

   Svara

  Vad är det hon gör som är så fruktansvärt krävande? Jag är genuint nyfiken. Visst att hon har medias ögon på sig, men inte inne på NO 18? Inte hemma? Inte i Gbg? Inte om hon inte läser vad som skrivs. Inte om hon inte skriver så dumma inlägg hela tiden. Det här var bara en provokation allt enligt excel-arket. Nu börjar det blir mer tröttsamt än provocerande. Nästan pinsamt

  Svara

   Det som är krävande är väl förmodligen ovissheten, att hennes företag står på ruinens brant och ingen vet med säkerhet om det ska falla eller gå att rädda. Sånt är otroligt stressfyllt. Det är väl kanske också därför hon känner att hon måste finnas på plats i händelsernas centrum hela tiden, för att ha koll.

   Svara

    Det handlar inte om företaget. Hon har leende pratat om tidigare konkurser.

    Det är Isabellas luftslott som rämnar. Människor med personlighetsstörningar kan bli självmordsbenägna av att avslöjas (har jag läst).

    Men nu vet vi ju inte om Isabella har en personlighetsstörning, så det kanske inte är relevant.

    Svara

  Men i våras jobbade hon ju ingenting med Löwengrip Beauty, då var det bara agencyn som gällde och hon skulle bara vara på plats varannan vecka, så uppenbarligen funkade det då.

  Svara

   Ja hon skrev ju nyss att hon varit så frånvarande från bolagen länge.
   Hon har ju inte minsta koll på alla lögner

   Svara

    Ja och dessutom har hon tidigare skrivit att hon kan vara borta i ett år och bolagen kommer klara sig. Visserligen en ”kris” nu och visst då kanske hon behövs mer. Men alltså, ärligt, det är ju andra som gör att bolagen går runt, det har ju visat sig väldigt tydligt den senaste tiden när Bella mest har firats i flygplan, gått på galor, provat kläder, och haft semester i New York, saint Tropez och GBG

    Svara

     Hon var inte på välgörenhetsgalan i London den 13 november (kan komma ihåg fel datum) som hon utannonserade i september och att hon hade specialbeställt klänning till. Centerpoint med prins William fick tydligen klara dig utan henne. Inte avdragsgillt?

     Svara

   Nu får man köra ”plåtningar” med lite lugnande och betablockerare i blodet. Blir svårt att få samarbeten om man skriver att man både äter sömntabletter, lugnande (stesolid?) och massor av annat. Samt psykolog och läkarteam. Tror inte presumtiva kunder tycker det låter så attraktivt att betala för produkter och tjänster i detta läge.

   Svara

  Är det föresten nån som har skärmklipp på hur hon ändrade första inlägget, och la till ett läkemedel efter tips från en läsare?!

  Hon gör sånt helt öppet nu! Bluffar!

  Svara

   Japp! Jag har det! Postade det i en blondinbellagrupp tidigare idag.

   Svara

    Kalas! Skicka till camilla!

    Svara

    Vilken grupp då???

    Svara

  ÄLSKAR att du använder Virserum som exempel!! 😍 Mvh stolt Virserumsbo.

  Svara

   Mathandlare ska man inte underskatta!

   Svara

   Hajade också till på Virserum!
   Har ställt ut på konsthallen.

   Svara

  Läkarteam = appen kry?

  Svara

  Alltså hennes sätt visar bara att hon aldrig kan bli ”normal”. Hon fortsätter med samma provokationer som i slutändan fick hennes luftslott att rasa. Hon kan inte vara sympatisk, hon kan bara försöka imitera ett sånt sätt när hon anser att hon kommer att tjäna på det. Hon kan inget annat än att bluffa och provocera då hon inte har något annat och komma med och helt ärligt uppenbarligen har något fel i hjärnan. Vilken frisk människa som helst hade förstått att bli hatad med flit inte är bra för affärerna, och vem vill ens bli det? De flesta människor vill vara omtyckta, så varför vill man vara hatad när man till och med förlorar på det? Det handlar helt enkelt om att hon lider av nånting som gör att hon i sin hjärna ser sig själv som något helt annat än hon är.

  Tror inte ens att hon reflekterar över vad hon håller på med, utan att hon bara skäms för att hon blivit avslöjad och inget annat.

  Svara

   Ja, hon lider av tydliga vanföreställningar och en totalt snedvriden verklighetsuppfattning där hon tror att hon är världens mitt. Utöver det är hon dessutom korkad och fattar inte ens att det hon håller på med nu bara skadar hennes företag och ekonomi, vilket är det enda hon bryr sig om utöver sig själv, ännu mer än vad hon redan gjort. Ingen känner förtroende för en konkursdrabbad företagare som knaprar benzo och sömntabletter – och skryter om det! 🤦🏼‍♂️ Det bästa hon kunde gjort för att rädda företagen vore att försvinna fullständigt, ge företagen nya namn och kapa alla officiella kopplingar till henne. Men det kommer aldrig hända för hon inbillar sig att hon är det bästa som hänt världen.
   Blondinbella är körd. Hon är som en orm någon kapat huvudet av, ändå fortsätter kroppen röra sig i samma mönster som vanligt. 🐍 Detta sympatifiskandet är en sista krampa, ett desperat försök på att hålla sig relevant genom att lajva en snäll och sårbar människa. Men det faller stenhårt nu som alla vet hur osympatisk blondinbella är och hur hon ljuger, manipulerar och lurar människor. Det enda hon mår dåligt över är att ha blivit avslöjad, att alla nu kan se att kejsaren är naken.

   Svara

  Det är så bra för oss vanlisar som kan sjukskriva oss ett par månader om vi vill…. inga konstigheter för varken läkare, FK eller den egna ekonomin.

  Svara

   Nä vi har det ju så lätt, vi vanlisar. Bara o sjukskriva sig och invänta guldregnet som en sjukskrivning innebär ekonomiskt och psykiskt!

   Svara

    Vi sjukskriver ju oss för att kunna hänga framför Netflix. Alla vanlisars dröm!

    Svara

     Det vore fan drömmen.
     1. Att sjuka ska bli sjukskrivna.
     2. Att de i alla fall ska kunna få sällskap av Netflix.

     Har bara varit sjukskriven en gång, efter operation, men kände sån skuld och stress att jag alldeles för tidigt gick tillbaka till mitt vanlis-jobb i offentlig sektor istället för att vars hemma sjukskrivningen ut på heltid. Blir jag nånsin sjukskriven igen tänker jag inte ha någon skuld över att va hemma och se Netflix. Ingen tackar en för att man offrar sig.

     Svara

  Jag tror att Isabella Löwengrip är vettskrämd 24/7; sakta men säkert börjar verkligheten ersätta den makalösa egonivån i skallen.

  Vad ska hon göra när konkursen kommer? Starta ett nytt företag, igen? Tillsammans med vem? Med vilket innehåll som är hållbart lönsamt, till skillnad från de andra 48 projekten som kantrat?

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Exakt så!!! Det är så uppenbart att hon har någon störning. Inget hon lider av dock, vilket gör det ännu mer uppenbart.

   Svara

    Fast Camilla har dragit en gräns vid diagnos-gissningar och det får vi bara svälja liksom. Luften är rätt fri annars så tycker inte det är nåt att gnälla om.

    Svara

   Men sluta! Såna här kommentarer borde inte få vara kvar.

   Svara

    Men snälla du, jag har tidigare varit emot att folk skriver så men det är ju helt klart någon störning hon har. Det är liksom inget att hymla med. Och inget att skämmas för heller.

    Svara

     Men snälla du, bara för att du tycker det är uppenbart är det inte sant. Höj nivån lite.

     Svara

   Varför är min kommentar borta? Jag har inte satt någon dignos? 😮

   Svara

  Det är inte ens kul längre. Det är något riktigt fel på henne och det är läskigt att en sån obehaglig människa ska influera andra och driva företag. Tycker inte någon borde följa henne för hon verkar inte förstå att folk följer henne för de egentligen bevittnar en person med störd verklighetsuppfattning live medan hon tror folk följer henne för att hon gör något bra.

  Svara

  3 2 1.. så har vi ett gulligull-inlägg om barnen. Hur lång tid tar det exakt denna gång, tror ni?

  Excel-arket är uppe och jobbar igen iaf! Nu när inte Bella pallar. Hahaha.

  Svara

   Japp nu är det uppe 😂😂

   Svara

  Varför ägnar sig Bloggbevakning åt vuxenmobbning?

  Hela affärsidén för Bloggbevakning tycks vara att hetsa och mobba influencers.

  Att håna någon som går till läkare, kan Bloggbevakning sjunka lägre?

  Svara

   Det som uppmärksammas är ju sättet krisen beskrivs på, inte att hon söker vård/krisen i sig.

   Svara

   ”Hela affärsidén för Bloggbevakning tycks vara att hetsa och mobba influencers.”

   Ding, ding, ding! 🥇🏆

   Svara

   På vilket sätt är det mobbning när Bloggbevakning nästan enbart baserar sig på vad influencers själva har skrivit eller gjort?

   Svara

    Sättet man gör det på. Jag kan skriva något elakt om din näsa baserat på vad du själv sagt om den även om det du sade om den inte var menat så.

    Öppna ögonen!

    Svara

  Duktig läkare som tryckte i henne kortison då hon hade 40 graders feber tho.

  Svara

   Såna där stunts kanske inte alla vårdcentraler ställer upp på, för sånt krävs det ett privat läkarteam.

   Svara

  Finns det verkligen ingen head of förstånd i Bellas team?

  Svara

   Head of sanity. En tjänst som verkligen behöver tillsättas omedelbart i ILs bolag.

   Svara

  Kommer ihåg ett inlägg hon skrev förra sommaren tror jag, att bolagen var så pass självgående att hon kunde ta 1-2 år off utan problem. Lite annorlunda besked nu..

  Svara

   😂 alltså någon skulle behöva sammanställa en lista (skulle dock vara lika lång som bibeln) med hennes lögner och motsägelser och sen släppa det i media eller konfrontera henne i nästa intervju.

   Svara

    Griploovs adventskalender kommer att avslöja lögnerna. So fun 🤣

    Svara

  Men please… Jag äter också omeprazol, finns receptfritt men jag har på recept pga billigare och att jag måste efter en OP. Det är ingen speciell tablett jag antar att tusentals Svenssons kommer stoppa i sig dem nu i juletid.
  Den hjälper inte mot magkatarr heller det har jag också till och från.

  Svara

   Jag tog en alvedon i morse – STOPPA PRESSARNA!

   Svara

  Kan det verkligen stämma att ett helt läkarteam proppar i henne mediciner och råder henne att fortsätta jobba om hon mår som hon beskriver? Går det verkligen till så i svensk sjukvård? Själv hade jag tvingat henne till sjukskrivning, men jag är inte utbildad så det är bara min egen åsikt.

  Svara

   😬😭

   Svara

   Det är bara påhitt! Hon följer excelarket som vanligt.

   https://bloggbevakning.se/2018/03/17/osmakligt-ar-bara-fornamnet/

   Svara

    Det är ett bra inlägg som inte bör glömmas bort.

    Svara

    Saken är den att hon inte tror att vi genomskådat det.

    Svara

   Det går inte till så. Om en (eller ett team…) läkare bara proppar i patienten mediciner utan att även behandla/bedöma grundorsaken så begår de tjänstefel. Nu har jag inte läst IL’s inlägg utan bara det som står här, men om hon har allvarliga besvär med mage/tarm så kan en läkare förskriva Omeprazol MEN även kartlägga grundorsaken och tydliggöra för patienten vad som kan komma att krävas vad gäller exempelvis livsstilsförändringar. Om en patient dessutom har sömnbesvär, triggad ångestnivå, oro etc så erbjuder de flesta landsting och privatdrivna hälsocentraler någon form av samtalsstöd. De proppar alltså inte i patienten läkemedel utan att gå till grund med orsaken. Jag kan absolut ingenting om bolagsbyggande, men människor med ohälsa kan jag.

   Svara

    Jag tvivlar starkt på att hon har ett team runtomkring sig. Hon vill få det att låta som att hon är så ”viktig” och för mer än någon annan.

    Svara

   När jag först sökte läkarhjälp för min utmattning sa läkaren ”du får 50 % sjukskrivning i en vecka, träna pulshöjande 30 minuter om dagen så är du på banan igen”. Jag bröt ihop utanför vårdcentralen och fick hjälp av min sambo att kräva en second opinion. Den läkaren heltidssjukskrev mig direkt och skickade mig på stressrehab. Det var åtta månader sedan och jag är fortfarande sjukskriven 100 %.

   Så nä, alla läkare är tyvärr inte bra på att diagnostisera psykisk ohälsa.

   Svara

    Kanske hade du vart friskare ändå om du följt första läkarens råd?

    Svara

     Håll bara käft tack! 🤦

     Svara

     Pulshöjande träning är INTE rekommenderat vid utmattning. Så nej, det hade personen nog definitivt inte varit.

     Svara

    Åååhhh, den som ändå hade någon som kunde hjälpa en, stå upp för en, i såna lägen… Man är så trött, slut, ledsen att man knappt orkar själv 😟
    Hoppas det går åt rätt håll för dig 💖

    Svara

  Isabellas försök till att provocera får bara motsatt effekt. Det är ett sätt för henne att se att ni reagerar på hennes provokationer, vilket betyder att ni läser bloggen och kollar på hennes instastory. Hon går igång på att ni blir provocerade, om ni inte redan visste det.

  ”We know that we constantly have to publish content which makes people very happy, very angry or very upset” says @lowengrip with almost half million @instagram followers.

  Förresten, det märks att hon har läser BB och kommentarsfältet.

  Svara

   Sök psykisk vård Isabella om du läser! Att hålla på som du i 30 års åldern är inte friskt. Att hitta på personligheter och liv är inte friskt. Dina bolag kraschade över en dag? Nej, dina bolag var på väg in mot berget under ett bra tag vilket alla här visste förutom dig själv, och samtidigt hyllar du sig som en superentreprenör. Sök hjälp.

   Svara

    Glöm inte att hon är ”bara” 29 år och kan börja om igen.

    Svara

    Personligheter har hon hittat på sedan 14-års åldern. Bloggen byggdes ju upp på lögner. Ett låtsasliv som bara fortsatte.
    Sedan hade väl någon mer kunnig med insikt i företaget ha dragit i handbromsen?
    Vad har Pingis för ansvar i denna cirkus?

    Svara

   Så sant men häri ligger också problemet: hon har förstört sitt varumärke så pass mycket att hon inte kan konvertera denna uppmärksamhet till köpare på samma grad som andra, betydligt mer omtyckta, influencers. All reklam är bra reklam om du bara siktar på uppmärksamhet men vill du bygga bolag som Bella påstår att hon gör krävs det goodwill (något som är helt främmande för henne).

   Svara

    Det håller jag med om och tror det är därför hon prövar lyckan utanför Sveriges gränser där de flesta inte har koll på henne.
    Få se hur hennes satsning i Skandinavien kommer gå nästa år.

    Svara

   Men det är ju precis det vi inte gör. Läser hennes kanaler, alltså. Vi läser här i stället. 🙂

   Svara

    Fast igår var det uppenbarligen väldigt många som var in och läste hennes blogg om team. 90% av kommentarerna under förra inlägget om IL handlade om teamet utan att det stod i inlägget.

    Så du kan inte läser hennes blogg men uppenbarligen gör många andra det fortfarande 🙂

    Svara

     Får all min Bellsibub-info här eller från Isaak G. – har aldrig varit inne på hennes blogg.

     Svara

      Inte konstigt då om du inte är helt objektiv….

      Svara

       Hur kan man vara objektiv om man går in och läser på Bellsans egna kanaler? Det består ju till allra största delen av ljug.

       Svara

    Ja, du tillhör majoriteten men det finns ju en minoritet som fortfarande läser Isabellas blogg och kollar på hennes instastory. De kommenterar hennes upptåg i kommentarsfältet här på BB.

    Svara

     Hur kan du kalla 1,5 miljoner människor för minoritet??

     Svara

  Om jag hade haft ett normalt jobb hade jag kunnat sjukskriva mig i några månader men det går ju inte”

  jag förstår inte riktigt, vad gör hon som INGEN ANNAN gör?

  Svara

   Plus: det kan man inte alls. Det är inte så enkelt eller lätt att sjukskriva sig

   Svara

   Hon är egenföretagare. Inga såna jag känner jag sjukskriva sig.

   Svara

    Flera sådana jag känner kan göra det.

    Svara

    Då har man misslyckats totalt som egenföretagare. När man kan vara sjuk utan att det märks-DÅ har man lyckats och har ett riktigt bra team

    Svara

     Jag är soloföretagare, så det märks om jag inte levererar eller missar en deadline, och det är inte alltid lätt att snabbt hitta nån annan med samma kompetens, så jag jobbar även om jag har feber (hemifrån så jag smittar ingen).
     MVH totalt misslyckad egenföretagare alltså

     Svara

      Nu är det ju 19 pers (enligt senaste årsredovisningen) som jobbar åt Löwengrip Beauty, så hon är ju inte själv. Hon har en VD och en vice VD så hon kan nog vara hemma en dag utan problem.

      Svara

      Nja, det är skillnad på soloföretagare och egenföretagare.

      När jag startade min verksamhet så kunde jag inte vara sjuk/ledig, men jag fokuserade på tillväxt, och anställde 2 personer som nu är så självgående att jag äntligen kan ta semester!

      Men jag kommer aldrig att kunna stänga av min telefon, eller go of the grid, jag är fortfarande ytterst ansvarig. Men blir jag sjuk så blir jag sjuk, och då hänvisar jag till mina anställda. Inget konstigt med det.

      Svara

       nej det är ingen skillnad, allt handlar om planering-så gott det går såklart, alla är inte gjorda för att driva eget man är säkert bra på det man gör men kan inte driva bolag för det

       Svara

    då har man missat poängen om man inte kan vara sjuk/ledig/annat bara för att man har eget
    vi är alla människor & vissa saker kan man inte styra över, att skylla på att man är själv & ingen annan drar in pengar/annat är ingen ursäkt, isf bör man ser över vissa saker bla ekonomin i bolaget i sin helhet hur man räknar på jobb/uppdrag/dyl

    Svara

     Checka ut en vecka och skriva in sig på Silent retreat vore något för Bella.
     Sälj bilen och åk i en billigare bil.
     Ta ett ton av alla kläder och lägg ut bud på Köp & Sälj = lite cash rakt ner i fickan.
     Ett köpfritt år klarar hon galant.

     Svara

  Vilket hemskt inlagg. Om du laser hela Isabellas inlagg sa kan val vem som helst, hata henne eller inte, se att kvinnan lider och har det otroligt tufft. Men sjalvklart ska du alltid hitta nagot att hacka ner pa, att sparka pa henne lite mer. Det har handlar inte om vad man tycker om Isabella, det handlar om att ha lite mansklig empati for en annan person. Du kan ursakta dig 10000 ganger om att hon har forstort for andra, hon ljuger bla bla bla. Det ar ingen ursakt for ditt beteende, din uppmuntran till att snacka skit om en annan manniska och skratta at hennes misslyckanden. Det har ar obehagligt. Det finns granser och du har passerat dom for lange sedan. Det kanns som att du har noll moralisk kompass nar det kommer till Isabella.

  Svara

   Grattis, du är lika lättlurad som Bella vill att du ska vara.

   Svara

    Läste du ens Sandras text?

    Svara

     Isabellas excelark skrattar åt Sandras naivitet.

     Svara

    Jag skulle inte saga att jag ar lattlurad, och jag ar inte naiv. Jag sager inte att Isabella ar perfekt, eller att hon inte gjort en hel hog av misstag, har dragit en hel del logner, satt andra som anstallda i daliga situationer etc. Det har handlar om den har bloggen (som ocksa borde fa granskas och ta emot kritik) och vilken slags klimat den uppmuntrar till. Och bara for att en manniska (Isabella i det har fallet) gor fel, rattfardigar det inte en annan person att vara elak, skratta at andras misslyckanden, sprida nathat m.m. Alla ar ansvariga for sitt eget beteende. Sa min asikt i den har situationen ar helt enkelt att Camillas satt att gotta sig i, och ma bra av, att det gar daligt for en annan person och hela tiden vinkla hennes inlagg till att sprida negativ information och uppmuntra till rent av elaka kommentarer, ar nagot jag inte tycker ar okej.

    Svara

     Intämmer helt med dig!

     Dags för Haveristerna att granska Camilla?

     Svara

     Gnäll, gnäll, gnäll, gnäll. Vad vill du uppnå?

     Svara

     Fantastiskt bra jobb av Bloggbevakning. Hoppas det öppnar ögonen på de som hyllar denna grandiosa narcissist. Blondinbella ser ner på sina följare och hon vill föreställa att vara förebild för unga kvinnor. Bra att Cam-Cam och Griploov vaskar fram sanningen om Löwengrip. Daddy Erik Selin har haft ett gott renommé i Göteborg och fastighetsvärlden men nu är det solkat rejält sen han lierade sig med skojaren, mytomanen Isabella Löwengrip-Lögngrip

     Svara

   Det är Bella som är obehaglig och som har passerat gränsen för längesedan. Det är även hon som saknar moralisk kompass. Bygga en karriär på lögner är enligt dig ok?

   Svara

   Det är inte bara när det kommer till IL som C har noll moralisk kompass och hon har inte empati för någon annan än sig själv vad det verkar.

   Jag tror hon bodde för länge over there för money är det som kommer på första plats. Hennes money.

   Svara

  Fan vad jag blir provocerad av detta. Av henne.

  Svara

  Ärligt talat det här är lite för mycket…
  Människan är kanske precis inte frisk och det kan ju vara så att hon behöver en helt team.
  Allt byggs på att överdriva allt jämnt!
  Typ: använder en gång Kry appen – skriver om en läkarteam.
  Au pair varannan vecka: skriver nannyteam.
  Hjälp med mat någon gång i månaden: skriver egen kock.
  Folk som ringer på dörren: Mafia och säkerhetssituation.
  Plagg i polyester med 15% natur: naturplagg.
  Vi ser det genom Isabella. Nu får du skärpa dig på riktigt!

  Använder

  Svara

   Exakt så.

   Svara

  Mja. Är rätt många egenföretagare som inte kan vara borta så där ser jag inget konstigt med det. Varför hon inte skulle kunna vända sig till VC som alla andra är oklart dock. Hon är inte egentligen rikskändis och tystnadsplikt råder ju bland sjukvårdpersonal så…..

  Svara

   Hon driver inte företaget ensam. Det är skillnaden.

   Svara

    Exakt, hade hon varit ett soloföretag så är det inte så konstigt, men när hon har en VD och medarbetare som tillsammans ska styra skutan, så förstår jag inte varför hon inte kan varva ner?

    Hon är väl egentligen bara ”Creative director” på löwengrip? Stannar hela HM eller typ Inditex, om inte deras Creative director är på plats?

    Svara

    Hon ÄR produkten de säljer. Jo. Utan henne = inget företag. Är folk verkligen så korkade här?

    Svara

  Hon var inte på välgörenhetsgalan med Centerpoint och prins William som hon utannonserade i september i samband med att hon specialbeställde ny klänning. Inte avdragsgillt?

  Svara

  ”Försvinner jag i veckor så kommer att bolagen knappt finns kvar när jag är tillbaka.”

  Citerar ett inlägg från förra året: https://www.isabellalowengrip.se/2018/09/19/framtidens-ledare/

  ”Jag pratade om vikten av att vara ett medvetet företag där alla anställda kan ta kommando i sin egen roll. Ska man springa snabbt kan man inte ha en grupp där 10% (oftast ledare) kan vara självgående och ta beslut i sin roll utan man behöver ha ett HELT bolag som kan det. Varenda anställd ska känna till bolagens vision och känsla så starkt att man kan ta beslut utifrån sin magkänsla.

  Alltså inte tänka ”Vad hade Isabella gjort” utan, att man kan är så trygg i bolagets mål och värderingar att man kan tänka ”Vad är bäst för bolaget utifrån att vi ska ta oss hit”. I Löwengrip säger jag alltid, om ni är osäkra på ett beslut, fråga er om Chanel Beauty hade gjort samma sak. Springa snabbt men med ett hållbart tänk.”

  Svara

  Äcklad är vad jag blir

  Svara

  De har spelat in ny reklam i huset. Svart julgran och svarta paket.

  Svara

  Fattar inte er som blir så provocerade, äcklade, sitter och skriver om diagnoser? Under förra inlägget är det massa kommentarer om diagnoser också.
  Känner bara att hon är passé nu, orkar liksom inte bli upprörd. Och som du skriver Camilla så är det ju tydligt enligt excelarket så kan vi inte bara sluta gå på det varje gång?

  Tänk vad skönt det vore med en bella-fri vecka, hell jag nöjer mig med en dag.

  Svara

   Detta tusen gånger om!

   Svara

   Du kan börja din Bella-fria vecka redan idag. När du kommer till ett inlägg som handlar om Bella, så -tadaa- skrollar du snabbt förbi utan att gå in och läsa. Smart va?

   Svara

    Men då går det ju inte att gnälla här?

    Svara

  Med tanke på att nästan alla samarbetspartners dragit sig ur så borde ju Isabella vara i stort sett arbetslös? Hennes jobb har väl mest varit reklampelare och nu är det väl bara hennes egna märke + möjligtvis Ellos som hon fortfarande gör reklam för?

  Svara

   Nja, arbetslös är hon inte. Hon har Löwengrip Beauty som just nu går på sparlåga. Vilket inte är så konstigt eftersom hon har prioriterat bort LB i hopp om att lansera sin agency i New York. Det gick ju sådär.

   Svara

    Både Pingis och Bella verkar ju ha tappat intresse för Löwengrip Beauty när de insåg att 2019 skulle bli ett så dåligt år.
    Istället för en 50% ökning av omsättningen till 120 mkr blir det nu en minskning med 50% till 40-45 mkr.
    Ganska ovanligt att en företagsledning har 100% fel på en prognos för årets omsättning!
    Att Bella nu verkar ha återfått intresset för Löwengrip Beauty beror nog på att det är det som finns kvar av hennes ”imperium”. Dessutom är inte Pingis där så Bella kan härja fritt.

    Svara

     Det är ju verkligen anmärkningsvärt! Och borde verkligen påverka förtroendet hos ev investerare och samarbeten.

     Svara

     Vilken usel kompanjon Pingis är!
     Hon verkar genomrutten.
     Skäms Pingis, som har som vana att mobba anställda.

     Svara

  Hon kanske kan göra ett samarbete med Maggan Graaf för hennes mirakelpiller som näst intill verkar göra en 96 åring ung och pigg igen.

  Svara

  En tanke: alla bolagen drivs som AB. I dessa måste det finnas en ekonomiansvarig och/eller redovisningsansvarig. Och i flera av dem en revisor iom att omsättningen är så pass hög. Det finns även VD och styrelse utöver IL. Görs det ingen löpande redovisning? Finns det ingen budget att följa? Har man inte månadsavstämningar och ser hur man ligger till? Raset kan rimligen inte gå från noll till 100 på så kort tid, att man förbrukat det egna kapitalet och måste sätta in egna medel. Relativt vanligt är tyvärr att entreprenörer (de som startar bolagen) är fenomenalt duktiga på att komma på affärsidéer men sedan under förvaltningsstadiet, dvs då lönsamheten ska komma, så håller de inte fullt ut eftersom deras styrka är att starta upp, få idéer etc. Just därför man brukar ha en VD, styrelse etc. Ett skyddsnät som ska se till att entreprenören ”håller sig inom ramarna”

  Svara

   Enligt Bolagsverket är det bara Isabella och Pingis som sitter i styrelsen för Löwengrip Beauty. Pingis pappa är styrelsesuppleant.

   https://www.ratsit.se/5569021982-Lowengrip_Beauty_AB

   Svara

   Om en person som både är ägare och har rätt att teckna firman spenderar bolagets pengar privat drabbar det bolaget men kan ta lite tid då verifikationerna kanske inte lämnas in så ofta. Bolag och ägare kan också drabbas med extra kostnader typ arbetsgivaravgifter om ägaren använder bolagets egendom eller pengar privat. Kan mycket väl vara ett liknande scenario som drabbat henne privat och hennes bolag. I kombination med vikande försäljning blir det en rejäl smäll. Det är även alltid ett stort varningstecken om ägarna plockar ut så stora aktieutdelningar som möjligt. Pengar ska jobba i företagen. Hon har troligen också fått ut skattefria traktamente från bolagen när hon varit ute och rest.

   Svara

    Och det är ju redan där en varningssignal då bokföring ska ske löpande, och om uttag sker privat direkt eller indirekt måste det bokföras som lön direkt. En redovisningsmänniska och/eller en revisor borde reagera utan att det gått så långt.

    Svara

     Jag har jobbat på ett bolag som har samma revisor som bella och det jag kan säga om det är att det var ganska mycket på den fronten som inte var riktigt enligt reglerna.

     Svara

   Det säger väl allt. Pingis och Bella är helt inkompetenta att driva företag och behandla din personal med respekt.
   Istället har de använt företagen som personliga kassakor, där de rest och shoppat på löpande band för firmans pengar.

   Svara

  ”Läkaren proppade i mig”, ”får upp mig igen”, låter ju som att ett helt team övervakar henne dagligen, ger en mix av olika mediciner baserat på om hon behöver prestera eller lugna sig. ”Ok Bella, dubbla dosen lugnande idag, sen tar du sömntabletter hela veckan, är du krasslig får du en hästdos kortison till helgen men sen behöver du extra lugnande på lördagen så du kan vila, KÄMPA KÄMPA du måste upp igen”. Sett en del människor som är stolta över all medicin de äter och det verkar Bella också vara.

  Kul också hur hon ser på andra människor och deras liv. En vanlig anställd hade bara kunnat sjukskriva sig i några månader. Visst. Som nämnts av flera så är det ju dela inte så det funkar. Sedan har många andra saker utöver jobbet som påfrestar vilket gör att en sjukskrivning bara leder till vila från just jobbet. Du kan inte sjukskriva dig från att ensam ha vårdnad av barn varje vecka, vårda barn med handikapp, stötta sjuka föräldrar etc och samtidigt hålla allt rullande i vardagen. Och vad gäller jobbet så är det inte alls säkert att det finns kvar, många jobbar på vikariat eller i bemanningsföretag och liknande,å. Eller så kanske jobbet visserligen finns kvar, men du förlorar din chans till befordring för gott. Finns kvar på papperet min du vet att du inte kommer få fler möjligheter.

  Det är nog det som stör mig mest, hur hon ser på andra som att de minsann har så små problem, det vill hon inte lyssna på eller älta, Isabella bryr sig minsann inte om småsaker som går fel i hennes egna liv nej då hon rycker på axlarna, däremot är det KRIS ofta.

  Svara

   Låter lite som Michael Jackson på slutet..

   Svara

    Bara Bella inte får Propofol som sömnmedel av läkarteamet.
    Då kan det gå riktigt illa.

    Svara

    Eller som Elvis Presley. Eller Prince.

    Svara

    Jag tänkte på Marilyn Monroe. Hennes idol. Hon fick ju också piller lite hur som helst.

    Svara

  Jag tänker direkt på UnderbaraClara som faktiskt sökte hjälp för sin utmattning, blev sjukskriver och ändå lyckades få sin karriär att överleva. Om hon kan så borde väl Isabella också kunna?

  Svara

   NEJ! Inte ge henne idéer om att skriva självhjälpsbok för pillerknaprare!

   Svara

  Innehållsförteckning på offerkoftan? 95 procent överdrivet ljug, fem procent hittepå?

  Svajpa upp för 50 procents rabatt på de ordinarie 70 procentens kampanjrabatt. Använd koden KRISMESTHELATIDEN.

  Svara

  Sorgligt i ordets sanna bemärkelse att en person som lever i ett sånt överflöd beskriver sitt liv så som Isabella Löwengrip gör. För bara ett par månader sedan var hon i Sydafrika och träffade människor som lever i en helt annan verklighet än hon, där ordet kris har en helt annan innebörd. Tog hon inte till sig något alls från denna resa? Gjorde den inga intryck alls? Verkligen sorglig brist på verklighetsförankring.

  Svara

   Det var väl Kenya hon var i?

   Svara

  Jag visste inte att det var ett val att vara sjukskriven. Antingen är man ju sjuk eller så är man frisk.

  Svara

   När min första sjukskrivning började närma sig sitt slut ringde FK upp mig och frågade om jag ”planerade att fortsätta vara sjuk på måndag”. Sjuk, inte sjukskriven.

   Svara

   Är det så svartvitt? Man kan vara för sjuk för ett fysiskt krävande arbete utomhus, men klara av att sitta hemma och svara på mejl. Så tänker jag.

   Svara

  Herregud så in i helvete respektlöst mot alla som jobbar med henne.
  Så att allt skulle falla utan henne närvarande?
  Man blir ju mörkrädd..

  Svara

   Sanningen är att de är glada när Bella håller sig bort från kontoret.
   Så har det varit i flera år nu.
   Personalen vill jobba på med sitt och slippa ha Bella som trasar sönder och stökar till.
   Man behöver inte ha ett ständigt inflöde av nya idéer och ändringar. Någon gång måste väggarna stå still.

   Svara

    Jag har haft ett sådant arbete. Inte roligt.

    Svara

  För några veckor sen kunde hon ju dra till GBG och knata runt i pyjamas i en vecka och då skröt hon om att ha ”lyxen” att kunna göra så men nu kan hon plötsligt inte vara ifrån kontoret… inte ens jobba hemifrån slår henne när hälsar fallerar… jävla pajas.

  Svara

   Det var inte så hon sa.

   Svara

    Jo det var det faktiskt!

    Svara

   Det som är sant idag är inte sant imorgon i Bellas värld.

   Svara

  Jag undrar över det hon skrev när hon hade Sally på kontoret i måndags (tror jag det var..)

  ” Hon var på kontoret mellan 13-15.30 och det gick toppen. Ett av bolagen jag träffade hade en tjänst för barn i hennes ålder så det var faktiskt rätt passande att hon kunde testa. Bra att få ett ärligt betyg direkt.”

  En tjänst? Wut?

  Svara

   Säkert läxläsning igen.

   Svara

   Jag tycker det låter som barnarbete jag…

   Svara

   Det är väl Albert, som hon gjort reklam för tidigare?

   Svara

  Var det inte nyss som det värsta var över och hennes kreativitet var tillbaka?

  Svara

   Det kom nog för få likes och kommentarer på det.
   Så koftan åkte på ett par dagar till.

   Svara

   Hon har ju alltid pratat om att gasa och att hon har mer energi än genomsnittet och inte kräver så mkt sömn. Jag har hela tiden ställt mig tveksam till detta. Hon är ingen Superwoman och nu får hon uppleva konsekvenserna av allt gasande. Det funkar ett tag, men sedan tar det stopp för de flesta.
   Dags att vakna nu kanske?

   Svara

  Tror företaget skulle klara sej bra utan henne i några veckor.

  Svara

  Den desperata tuttbilden var det hennes sista ryck innan allt kollapsar totalt…

  Svara

   Den var högst märklig. En känsla av desperation.

   Svara

  Tycker det visar tydligt hur verklighetsfrånvänd hon är när hon tror att man som arbetstagare kan ”sjukskriva sig i några månader”. Man måste vara ganska långt ner i en utmattningsdepression för att bli sjukskriven mer än ett par veckor (eller andra allvarligare sjukdomstillstånd såklart). Ingen kan sjukskriva sig i ett par månader huxflux när livet blir lite tufft.

  Svara

  Jag fattar inte vem hon har alla dessa telefonmöten på kvällarna med? Pingis är ju föräldraledig och USA-satsningen is no more. Så, vem eller vilka pratar hon med? Tror knappast Apoteket har möten efter kontorstid. Är det pojkvännen hon har telefonmöte med?

  Svara

   Har också funderat över det 😂

   Svara

   Med Mållgan😎

   Svara

   Hon har alltid sagt att hon jobbat sena kvällar och tagit massa kvällsmöten. Tror inte det är sant utan snarare att de skulle bygga upp henne som en busy businesswoman utåt sett. Verkligheten var nog en annan.

   Svara

  IL lurar skjortan av alla.
  Inom kort är hon en av världens topp 1000 kuttersmycke.
  Jag hoppas verkligen att hon älskar ES

  Svara

   Kuttersmycke…. wow…

   Svara

   Om du tar bort 99% av hans tillgångar hade hon inte ens tittat åt hans håll

   Svara

    Well, om han nu faktiskt är värd 3 miljarder dollar så är 1 procent av det nästan 300 miljoner kronor. Tror Bella hade kunnat nöja sig med det också 🙂

    Svara

     Spelar väl ingen roll om hon får 0% av 30 miljarder kronor eller 0% av 300 miljoner kr. Blir 0 kr i bägge fallen.
     Och ES har naturligtvis inte 30 miljarder liggande i ovikta 500-kronorssedlar. Det mesta är bundet i olika bolag och i synnerhet i fastigheter. Så är det för alla mångmiljardärer. De är inte som Joakim von Anka precis 🙂

     Svara

     vara värd & vad man får ut i handen är inte samma sak liksom….

     Svara

   Vem är det hon ”lurar”, menar du? Inte sina följare, tvärtom gapskrattar ju folk åt henne och/eller uppfattar henne som psykiskt störd. Tänkte du på Erik Selin? Han är inte upplurad, han har bara skaffat sig det många män med gott om pengar och i hans ålder gör – en ny partner att visa upp och ha häftigt sex med. Skulle Isabella Löwengrip av någon anledning inte längre fylla den rollen på ett tillfredsställande sätt skulle hon åka ut ur hans liv med öronen först . Inte så att det syntes, självklart, han skulle stoppa undan henne och sedan hitta en ny kvinna på sikt. Två skilsmässor på kort tid ser inte bra ut, han skulle fixa det snyggt men han skulle göra det.

   Sen vet jag ju inte om jag missuppfattar dig, men det är knappast något eftersträvansvärt att vara en mans kuttersmycke. Den som har förmågan väljer rimligen att lyckas själv.

   Svara

  Känns ju inte jätteskillat att som chef/ vd göra sig oumbärlig, till en företaget inte klarar sig utan. Det är inte att göra ett bra jobb.

  Svara

  Hoppas hon blir frisk till att följa med som ”medföljande” till Erik på fredag
  https://www.expressen.se/dinapengar/bostad/lowengrip-och-selin-nu-visar-de-upp-sig-offentligt/

  Svara

   Marisols senaste titel”presskontakt”, lång text på visitkortet

   Svara

   Då lär det li en rejäl fest på fredag. Så mycket för alkohol-stopp…

   Svara

    Erik har väl också barnvecka så det kanske är sista flighten hem till Gbg som gäller.

    Svara

  Man kan inte sjukskriva sig själv oavsett vilket jobb man har. En läkare gör den bedömningen och det är sällan man blir sjukskriven några månader direkt, bara för att man vill.

  Svara

   Läkaren skriver sjukintyget ja. Men det är Försäkringskassan som beslutar om man får sjukpenning eller inte. Så egentligen är det Försäkringskassan som gör bedömningen.

   Svara

    Försäkringskassan gör inte någon medicinsk bedömning, utan ställer läkarens medicinska bedömning i förhållande till arbetsuppgifterna och gör bedömningen av arbetsförmåga utifrån det. Om vi ska vara noggranna 🙂

    Svara

  ”I mitt offentliga liv är det tacksamt att slippa gå med en situation som detta till vårdcentralen – Det hade ju inte gått.”

  Läkare har tystnadsplikt oavsett vårdinrättning.

  Hon verkar behöva stöd i att inse att hon inte är mer eller mindre människa än någon annan. Snacka om grandios personlighet. 🤦‍♀️

  Svara

   IL framstår verkligen som grandios i sin verklighetsuppfattning.
   Om hon nu kör en roll à la excelark för att väcka intresse så finns ett grandiost förhållningssätt i grunden hos IL för att inte inse hur sjukt ett sådant upplägg är.

   Svara

   Klart att massa mer kända personer än hon går på vårdcentralen!

   Svara

  Tror ni att:

  1. Bellsan har kvar sin vän Sheila eller har S tröttnat på att Bella aldrig lär sig och landar med fötterna på jorden? För det verkar ju vara något som ligger S varmt om hjärtat, yogis som hon är.

  2. Det kommer bli någon löneökning för någon som jobbar i Bellsans bolag? Eller får de ta en för laget, hoppas på mer nästa år nu när kriiiisen drabbat de alla efter chefens slösaktiga leverne?

  Svara

   Har hon inte mest de som går på lönebidrag eller andra ”gratisjobbare”?

   Svara

  Alltså hahahahahahahah det här är typ det roligaste jag läst på länge. Verklighetsuppfattningen hos IL är kanske det som bör undersökas av läkarTEAMET.

  Svara

  Den här människan gör en tokig, kanske är hennes plan… men ”läkarteam”, varför skulle välutbildade människor vilja engagera sig i hennes lilla svacka som om de vore deras enda levebröd och livskall…. som hon får det att låta som. Enda ”medicinen” som kan hjälpa henne är sjukskrivning.. tror världen klarar sig utan hennes bolagsengagemang. Däremot behöver vi läkarvård till akut sjuka människor i nöd.
  Hennes problem kan såklart vara allvarliga, men kommer absolut inte bli bättre av lite betablockad och omeprazol. SJUKSKRIV DIG och sluta upperätthåll dyrbar och värdefull arbetskraft… statlig som privat…

  Svara

  Men på fredan är hon frisk.

  Svara

   Eller hur, för då ska hon ringa i en klocka med ES.
   Hennes sjukdomstillstånd är då som bortblåst.

   Svara

  Det som mest pekar på att det bara är nya lögner är att hon tränat så mycket med sin pt. Ingen seriös pt skulle ta emot en kund med magproblem och starka mediciner. Vila är det som behövs i såna fall.

  Svara

  Får lite Gunilla Persson vibbar av IL nuförtiden..

  Svara

   Haha jaaaa!

   Svara

   THE Isabella! 😁✌️ Hennes självbiografi kommer inom kort

   Svara

  Men jag kan inte sluta förundra mig över folk här inne, är ni alla helt pantade eller älskar ni bara att hata??

  Löwengrip invest = står på kanten att gå i konkurs, vad säljer det företaget för produkt kan man då fråga sig? Jo Isabella Löwengrip är produkten. Löwengrip Beauty = går okej, här säljs det skönhetsprodukter med IL som frontfigur, vad händer om hon går under radaren några månader, jo företaget dör. Samma sak skulle hända på en kvart med många företag som Influensers har skapat, samma sak med skådespelare osv, vad skulle CAIA vara utan Bianca, Vad skulle Wahlgrens värld vara utan Pernilla, Vad skulle Jocke och Jonna vara utan Jocke osv.

  Är du företagare där du är handelsvaran, du kan vara snickare, målare, influenser osv. slutar du jobba så går företaget snart under om inte kan arbeta och var företaget skört redan innan då är det bara att hålla ut om det inte är livshotande.

  Svara

   Hon sänker Beauty med sitt beteende. Allt färre vill köpa produkter som förknippas med henne. Vore bra för företaget om hon försvann in i kulisserna.

   Svara

   Hon har satt sitt namn på produkterna ja men det är inte HON som säljs. Estee Lauder satte sitt namn på sina produkter men hon syntes inte på bilderna. Deras främsta och mesta kända frontfigur var Paulina Porizkova. Jag tror mycket väl att beauty kan överleva om hon tar bort sig själv ur ekvationen. För att få snurr på ett nedgående bolag måste ägaren bort från den dagliga verksamheten för de kan inte se verksamheten med opartiska ögon. Fråga vem som helst som arbetar med att köpa upp företag för att vända dem – det är samma överallt, ägaren måste bort.

   Svara

   Eva du satte precis fingret på varför kombinationen influencer och entreprenör inte går att kombinera.

   Svara

  Jag har hört att hon har hyrt ett team för att peta näsan – det är visst Sveriges mäktigaste kråka som ska ut.

  Svara

   Bellas stora kråka
   Skulle ut och åka
   Ingen hade hon som körde
   En slank hon hit
   En slank hon dit
   En slank hon ner i diket!
   🎶🎵🎼🎶🎵🎼🎶🎵🎼

   Svara

  Detta är första gången jag kommenterar här. Men de elaka ord ni säger om Isabella… Alltså det är så grovt det hat ni ger. Det får mig att undra om ni på riktigt är mordiska? Eller önskar ni att hon ska dö? Allt snack om att en annan människa inte blir saknad och allt hon gör är fel. Vad vore optimalt för er? Vad är lösningen? Vad ska allt detta hat leda till? Kan någon ge ett konstruktivt svar eller finns det enbart hat på BB?
  Jag orkar inte läsa mer.

  Svara

   hahaha mordiska? bästa jag läst på länge snälla fortsätt kommentera

   Svara

   …eller kanske att Bella ska inse att hon svävar i det blå långt över sin kompetensnivå och landat i ett vanligt Svensson jobb som bättre passar hennes förmåga.
   Då kanske hon hittat tillbaka och må bra på riktigt.

   Svara

  Det är uppenbart att I.L. har problem med psykisk ohälsa. Hon lever i någon slags låtsasvärld.
  Hennes ”psykolog-team” borde hjälpa henne!

  ”Men min läkare som är van att jobba med folk som måste *dyka på scen* när de lovat – proppade i mig mänger med kortison.”

  +Kortison?!! Vet hon vad det är?

  Svara

   Fattar ni vad jobbigt att vara ansvarig läkare åt henne när hon sitter och skriver sån här dynga! Så jävla pinsamt!

   Svara

  Vad är det för ett framgångsrikt företag där en enda person inte får vara sjukskriven för då försvinner hela bolaget??? Jisses vilken röra. Kanske för att det inte finns några bolag? Det kanske finns en enda na…..ist och ett gäng assistenter runt om….

  Svara

   Hon vill visa hur oumbärlig och icke utbytbar hon är – men istället framställer hon företaget bräckligare än ett korthus.

   Svara

  Varför uppfattas rika och relativt förmögna som mer psykiskt friska? Hade det varit en tant med ica-påse och konstig mejk som skulle försöka lajva en kändis, ropa efter teamet och assistenten på vårdcentralen skulle majoriteten förstå att något var fel, men iom Bella har pengar och ser ut som hon gör uppfattas hon som mer frisk på något sätt…

  Svara

   Mitt i prick! Pengarna döljer sjukdomen, intressant…

   Svara

  Om man kan välja att inte sjukskriva sig, då behöver man inte sjukskriva sig. Att sjukskriva sig är inget val, det är ett MÅSTE, oavsett om man är egen företagare eller anställd, spelar ingen roll.
  När man inte orkar så orkar man inte, orkar man jobba, då behöver man inte sjukskriva sig, dock kanske man behöver ta ett steg tillbaka och se över hur man lever och mår för att orka i längden.

  Svara

  Hon kan alltså inte gå till en vårdcentral p g a sitt ”offentliga liv”. Varför skriver hon då utförligt om sin dåliga hälsa och hela läkemedelsarsenal på bloggen ? Kan ju inte bli met offentligt ! Bättre att gå till vårdcentral nästa gång, hoppa bloggen, och vips är det väldigt få som vet något.

  Svara

  Isak Griiplööv instagram är både galen, kul, och hur mycket är sant av det som står där? Det måste vara ngn som INTE gillar Bella, och som vet saker om henne. https://www.instagram.com/p/B5aa0lnpTmE/?igshid=mry4yyd2l1jk

  Svara

   🦈

   Svara

  Ett superbra tips är ju att bara sluta följa Isabella på alla sociala plattformar om ni retar er så på henne, eller är det så att ni har så lite i era liv så att ni har ett behov att ”gotta” er och nagelfara allt Isabella skriver.
  Jag kommer säkert inte vara saknad, men nu slutar jag läsa den här bloggen, för jag vill inte bidra till att någon lever på att kasta sand som i en sandlåda på andra människor i tid och evighet.
  Tack för mej.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.