Är de? Är de inte?

Följetongen med fler episoder än ”Hem till Gården” – Bianca Ingrossos relation med Philippe Cohen – lever vidare, men dock lite mer under radarn än tidigare.
Som jag skrivit tidigare så verkar deras relation fungera som bäst när de håller den lite för sig själva och inte smetar och kletar ut den överallt och ingenstans.
Så fort de ”offentliggjort” att deras av och på-relation är ”på” igen så brukar det inte dröja länge förrän Bianca tvingas genomleva hur hennes hjärta återigen krossas inför hela svenska folket.

Jag tycker Bianca gör helt rätt i att hålla sin och Phillipes relation – vad den nu är för något – borta från sociala medier.
Att visa på Instagram f att de är på samma ställen och äter middag mm är väl alldeles lagom mycket information att dela med sig av till följarna, där vissa verkar vara extremt engagerade i den här relationen trots att de på intet vis ingår i den.
Endast Bianca och Philippe kan avkräva den andra delen av förhållandet på svar om vad som pågår mellan dem, oavsett hur involverad någon anser sig vara.
Bianca och Philippe och eventuellt en par-terapeut om paret någonsin beslutar sig för att prata med en sådan , men det är också allt.

Vill man som läsare engagera sig i någonting som inte har med ens riktiga liv att göra så kan jag rekommendera appen ”hayday”.
Go nuts, vetja!

Tack för tips!

83 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  8649 🙈

  Svara

  Är det här tidsinställt? Vad gör du uppe så tidigt? Jag har råkat vända på dygnet, tips ngn? Jaaag veet OT

  Svara

   Det är alltid tidsinställda inlägg kl 5:30 😛 Åtminstone på vardagar.

   Svara

   Ställ klockan och gå upp tidigare (den tiden som är din normtid att stiga upp)
   Sov inte på dagen
   Drick inte kaffe senare än 16
   Lägg dig i tid på kvällen (så att du får 7-8 timmar i sängen)
   Repetera

   jobbigt i början men löser problemet

   Svara

    Tack ska testa! Nu somnar jag den tiden jag ska upp….

    Svara

     tillägg…
     och försök vara ute i dagsljus om det är möjligt (inte så många timmar att pricka in)
     det hjälper kroppen att bli naturligt trött till kvällen.
     Fast i början kommer du förhoppningsvis vara dödstrött till kvällen om du tvingar dej att gå upp tidigt .

     lycka till

     Svara

     Och svårast av allt (jag vet av egen erfarenhet) är ingen iPhone, iPad, dator en (1) timme innan det är dags att släcka lampan, samt att du låter dem sova i köket under natten, inte i sovrummet. Läs en pappersbok istället.

     Svara

      Men Samsung går bra👍🏼

      Svara

       Ha, ha, ha! Ja, jo …

       Svara

   Rök en joint.

   Svara

  Länge leve kärleken ❤

  Svara

   Skulle inte kalla deras relation för kärlek

   Svara

    Vad vet du om det? 🤦🏼‍♀️

    Svara

     Dumpar man någon gång på gång och är med andra under tiden och håller på så flera gånger kanske det är kärlek från en sidas skull, men inte fan är det kärlek från båda sidor.

     Svara

  Rättstavning, snälla kolla stavningen för följetong.

  Svara

   Meningslöst att påpeka. Jag har sett ”följetång” flera gånger i den här bloggen, och kommentarer om det från läsarna.

   Svara

  Men Camilla, allt som du skriver om har vi ju egentligen ingenting med att göra.

  Svara

   Fast om vi ska vara ärliga. Det är deras jobb att lägga upp på sociala medier. Således vill de att vi ska ha något med det att göra. Vill man att det ska vara hemligt att lägger man inte upp något alls.

   Svara

    Bianca lägger ju inte upp något om dem? Att folk går in och snokar på hans sociala medier kan ju inte hon stå för. Han är en privatperson. Eller ska hon förbjuda han att ha egna sociala medier ifall något creep är där och snokar?

    Svara

     Nu har han ju öppen profil (hans eget val) så det är ju inte så hemligt. Vem som helst kan ”snoka” i hans bilder och stories.

     Svara

      Ska han behöva stänga den för att slippa skvaller kärringar menar du?

      Svara

       Vad gör du på denna bloggen om du inte gillar skvaller?

       Svara

       Ja?

       Svara

     Nej, men om han inte vill att okända människor ska kunna se så är det ju bara att göra det hemligt, Anonym 07.48. Det är ju faktiskt inte svårare än så.

     Svara

      Varför ska han behöva det dock? Ser inte problemet. Bianca säger att de är tillsammans men inte kommer visa det på henne kanaler. Och det gör hon inte. Att de äter middag tillsammans borde väl snarare vara en självklarhet än ha något nyhetsvärde. :S

      Svara

       Jag har inte sagt att han ska behöva det. Men vill man ha något privat och för sig själva så behöver man ju inte lägga upp. Eller så kan man ha sin profil hemlig. Jag skulle själv aldrig göra min profil öppen eftersom jag vill veta vilka som kan se det jag lägger upp. Och mitt liv har definitivt noll nyhetsvärde.

       Svara

   Fast, om en människa delger information om valfritt ämne via sina kanaler, i syfte att nå ut till så många läsare som möjligt, så får man väl anse att åtminstone denna människa önskar att vi skall ”ha” med dennes förehavande att göra.

   Om det är ett grundläggande behov att få ta del av denna informationen – nej, men möjligheten finns.

   Svara

   Ja hur vad det med ”inga spekulationer”? ….

   Svara

  Fjortisfasoner! 🙄

  Svara

   ? Att ha ett långvarigt förhållande och hitta sätt att få det att funka på….? What? Är väl mer fjortisaktigt isåfl att dela med sig av varje detalj i sitt förhållande.

   Svara

    Långvarigt förhållande? Har du missat att dom har gjort slut över 6-7 gånger?

    Svara

  Tycker det är lite lustigt att Bianca tar upp i hennes ”Unpopular opinions” vlogg att hon stör ihjäl sig på människor som inte äter upp all mat på tallriken, för hon slickar minsann hennes tallrik. Hon tycker att dessa personer har ett sjukt konstigt beteende.. Har hon absolut ingen självinsikt? Hon är den som har en sjuk relation till mat och har haft en ätstörning i över 10 år där hon spyr upp mat när hon känner sig mätt. Då kan det vara en tanke att inte hetsäta upp mat på det sättet hon gör för att en gång för alla bli av med sjukdomen.

  Svara

   Haha ja men eller hur. I vissa kulturer är det dessutom ofint att äta upp all mat – det visar att det inte var tillräckligt och att man behöver mer eftersom man fortfarande är hungrig.

   Svara

    Det är så mycket sjuk mathets i hennes kanaler, det som tar emot mest är när hon lägger upp 20-30 bilder på onyttig mat som hon har cravings för och så vet man att det är exakt sådan mat hon äter för att sedan spy upp den. Fattar inte alls hur hon tänker när hon lägger upp sådana matbilder, har hon ingen i sin närhet som kan hjälpa henne ta tag i sin ätstörning eller vill hon fortsätta spy upp mat resten utav hennes liv? Hon har ju redan vid 24 års ålder förstört hennes mage så hon knappt tål någon sorts mat längre.

    Svara

     Fast vem säger att hon har bulimi nu? Jag kräktes upp min mat i många år, men idag kan jag äta det Bianca lägger upp utan det behovet.

     Är det inte bättre att influensers lägger upp bilder på onyttig mat, och på så sätt kan normalisera det? Att det ÄR okej att äta det. Istället för att lägga upp en bild på ett äpple och kalla det middag?
     Jag har levt med ätstörningar i över 10 år, bla bulimi. Och jag upplever det inte alls som mathets. Tvärtom.

     Svara

      Hon berättade i en intervju att hon inte är frisk från sin bulimi samt att hon haft återfall under sommaren och spytt flera gånger.

      Har du en pågånde ätstörning där du gått ut och sagt att onyttig mat är den sortens mat som triggar dig att spy så är det sjukt konstigt att hon lägger upp stories på 20-30 onyttiga rätter som hon är sugen på att äta då det är den sortens mat som får henne att stoppa fingrarna i halsen så nej, skulle inte säga att det är ett positivt inslag i just Biancas kanaler.

      Svara

      Varför ska vi normalisera onyttig mat? Den är ju onyttig av en anledning…

      Svara

       Herregud. Kan man få bara njuta av att äta/se på god mat! Betyder ju inte att man måste käka ”onyttigt” dagligen.

       Svara

        Tror ni verkar missa poängen, har man inget ätstörning så är det inga konstigheter att visa upp och äta onyttig mat om man lever en balanserad och aktiv livsstil. Nu handlar det om att Bianca är en offentlig person som öppet berättar om sin ätstörning i hennes kanaler där hon specifikt sagt att det är när hon äter onyttig mat som den hon lägger upp i dessa IG-stories som får henne att stoppa fingrarna i halsen och spy och då skickar det ut lite andra signaler..

        Svara

        God mat behöver inte vara onyttig.

        Svara

     Förstört HENNES mage??? Vems? Pernillas? Philippes?

     Svara

      Bianca har förstört sin mage genom att ha haft bulimi i 10 år så hon har nu enorma problem att bryta ned mat, något som är väldigt vanligt för personer med bulimi.

      Svara

    Fast nu är vi i Sverige och här äter man tills man är mätt.

    Svara

     Inte alls!

     Svara

  Låter ju som att han är med om man tittar på Pernillas story, den när lillebror ligger i Biancas knä 🙂 hans röst hörs i bakgrunden. Plus att efter att ha sett Pernillas story så ser man att det är Biancas tröja på bilden med julmusten (i hans story)

  Svara

   De är tillsammans, varför skulle han inte vara med? 🤔

   Svara

    Njaa, alltså nu har dom gjort slut 6-7 gånger med varandra de senaste åren så njaa, det är inte en självklarhet att de är tillsammans. Skulle snarare gissa på att dom testar att dejta igen och ser vad som händer. Men tror tyvärr inte att en sådan destruktiv relation håller i längden..

    Svara

     Fast Bianca har sagt hela tiden att de är tillsammans men att de håller sitt förhållande utanför hennes kanaler. Så jo, ganska självklart.

     Svara

      Fast va, vad pratar du om? Har du missat att hon varit singel större delen utav våren samt sommaren? Philippe kom tillbaka och bad om ursäkt i början utav året, de testade att dejta igen men det sket sig igen och de avföljt varandra. Bianca gick ut på sin instagram och skrev att hon var singel och hela sommaren var hon singel. Att de nu börjat dejta igen är väldigt färskt.

      Svara

       Tror även det var Philippe som tvingade henne att lägga ned podden då det var bland annat podden som skapade mycket problem i deras relation då Bianca basonerade ut vitt och brett intima detaljer om deras sexliv vilket Philippe inte var bekväm med.

       Svara

        Vilken vettig människa skulle vara bekväm med en partner som har mundiarré och inte förstår vad man behåller för sig själv?

        Svara

       Och så säger hon ”att han är mer kär än någonsin” blablabla, visst, så kär att han sätter på andra så fort hon inte är i närheten.

       Svara

        Det är verkligen sorgligt..men kan endå förstå varför hon dras till det trasiga och destruktiva i relationer då det är det hon såg mellan Pernilla och emilio och senare när Pernilla blev bedragen av hennes senaste ex så i Biancas värld så är destruktiva relationer helt normaliserat samt ”normalt”. Hon förstår inte hur ohälsosam hennes relation till Philippe är.

        Svara

        Fast denna gång var det väl inte han… Bianca har sagt att de varit tillsammans fastän de troligtvis inte varit det, hon ville väl inte riktigt gå ut med att det var slut och varför.. å andra sidan har hon även sagt att hon är singel några ggr så hon säger lite vad som passar för stunden och vad hon känner för… motsägelsefull.. Tror det är ganska nytt nu att de dejtar igen och att de vill visa det men gör det lite försynt, att det är meningen att vi ska se och fatta.

        Svara

         Jag tror dom båda skäms över hur on and off dom är och därav vill hålla det utanför offentligheten denna gång, iaf så gott dom kan. Hur många gånger ska dom göra slut med varandra innan de lyckas hitta lösningen varför de inte lyckas hålla ihop mer än 1,5 år åt gången? 10-14 gånger? När är enough enough?

         Svara

  Men vem orkar bry sig? Det är lika intressant som senaste matchen i division sju.

  Svara

   Och ändå så är du här inne och kommenterar? 😉

   Svara

    So sorry för att jag utryckte en åsikt.

    Svara

     Om du tycker att det är ointressant behöver du inte kommentera, utan kan vänta till nästa inlägg som kanske faller dig i smaken.

     Svara

      Bara nyfiken camcam… en gång sa du att du ångrade att du gick ut med egoinas relation innan hon hunnit gå ut med den själv. Vad är skillnaden där mot Bianca/phillipe-situationen? Detta är andra gången på bara ett år du kommer ut med sån här info innan Bianca fått bemöta det själv, plus att du skriver att deras relation mår bäst av att vara privat, ändå väljer du att ”avslöja” dem?

      Svara

   Kan vara riktigt intressant, div 7 i vilken sport?

   Svara

    Fickpingis.

    Svara

  Låter inte som ett sunt förhållande. Säg vad ni vill men man gör slut i tid och otid. Det blir så jäkla destruktivt tillslut och tär på en så enormt.
  Man vill så gärna vara slut men av uppenbara anledningar fungerar det inte.
  Tror man faktiskt bara får bryta helt då.

  Svara

   Tror också det, det är inte hälsosamt att ha gjort slut över 6-7 gånger, det säger en hel del, att man inte fungerar ihop som man bör göra för att vara tillsammans..

   Svara

   Vara ihop**

   Svara

   Ja, han har ju dumpat henne igen och igen och igen. Det skapar en fruktansvärd osäkerhet och otrygghet i relationen, hur ska hon kunna lita på en man som gjort henne illa och övergivit henne gång på gång? Stackars Bianca, hon förtjänar bättre. Hon har allt förutom självkänsla, den har han trampat så hårt ner i sörjan nu att hon inte förstår att hon är värd att bli behandlad med respekt. Varje gång hon tar honom tillbaka skär hon bort ännu en liten bit av sin självkänsla och värde. Inte konstigt att hon börjat spy igen och mår dåligt, ingen kan må psykiskt bra i en så destruktiv relation.

   Svara

    Precis. Och varje gång så är han med andra under tiden, helt galet.

    Svara

     Hur vet du det?

     Svara

      Bianca har berättat om att de legat med andra under deras break ups, speciellt Philippe men även Bianca nu senast med bland annat eric från Paradise Hotel.

      Svara

       Vadå för snedsteg?

       Svara

    Stackars Bianca? Kanske skulle hon ta och mogna till lite? Hur ska en kille kunna orka med henne och hennes prat om allt privat? Hon har ju inga spärrar. Hon sover i mammas säng. Hon svär vartannat ord, eftersom hennes ordförråd inte existerar.
    Hon har noll koll på det mesta utom smink och kläder.
    Vem orkar liksom?

    Svara

  https://www.aftonbladet.se/a/opylpB

  Även Aftonbladet har tagit upp Läckbergs senaste satsning.

  Svara

   Jag tycker detta behöver lyftas ordentligt. Att Läckberg vill framstå som den goda samariten, men på riktigt, vem har råd med dessa priser? Vi är två vuxna med inkomster från helt ok jobb, ändå skulle jag tveka långe innan jag betalade för den vård hennes företag erbjuder. Är hon helt världsfrånvänd?

   Svara

  Följetong.

  Svara

   Äh, stavning och, liknande är vel orelevant? 😉

   (Bara skojade, får panik på de som inte begriper att det heter irrelevant och ingenting annat).

   Svara

   Följetångar.

   Svara

  Excel-ark och strategi någon? 🙂

  Svara

  Ja det är väl typiskt att alla ska lägga sig i men varför lägger de båda upp saker där de kan ihopkopplade? Känns ju som att de skulle kunna göra det lätt för sig genom att inte posta på soc media och hålla sin relation irl. Men jag tror den är så pass destruktiv så det kan bli svårt..

  Svara

   Om 3 månader är det slut igen, sen kommer Philippe och knackar på och ber om ursäkt igen i februari/mars 2020. Det är verkligen en ond spiral dom är inne i och varken Bianca eller Philippe verkar kunna se hur destruktiv deras relation är..Ska de även vara såhär instabila när de har barn med i bilden? Göra slut 2 gånger per år? Av och på av och på av och på…

   Svara

    De borde ju inse att fungerar det inte hittills så lär det aldrig fungera. Känns mer som en kk relation de håller på med. Inte kan ngt stabilt byggas upp ifrån detta

    Svara

  Vanessa i dagens avsnitt i RebeccaVanessas podcast pratar om influencers som gör så många samarbeten för att kapitalisera utan att de känns genuint, som också tar upp privata grejer för att kapitalisera på det och som genom detta förstör sitt varumärke. Fick känslan att hon menar bland annat Kenza eller vem/vilka tror ni hon syftar på ni som lyssnat?

  Svara

   Tror nog hon syftar på Margaux.. hon har ju spårat totalt på senaste gällande hur hon exponerar sitt barn för pengar i alla hennes kanaler.

   Svara

  Följetong, för guds skull, följetOng!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.