Kritik mot Musikhjälpens bokning av ”Hannalicious”

 
På Musikhjälpens Instagramkonto kritiseras bokningen av Hanna ”Hannalicious” Friberg med tanke på det senaste klavertrampen av henne och poddkollegan Lovisa ”Lojsan” Wallin. I ett av de senaste avsnitten uppmanar Lojsan sina följare att ställa upp på sex även om de egentligen inte vill – allt för att hålla relationens låga brinnande.
Det var inte Hanna som yttrade dessa ord, men hon protesterade samtidigt inte mot det problematiska i det hennes kollega spottade ur sig.
Även Hannas senaste ätstörda tips om att skära upp ett äpple i tunna, tunna skivor för att snabbare bli mätt är bara ytterligare en av sakerna som nämns som anledning att boka av henne.

Musikhjälpen verkar dock inte se några som helst problem med att ha med Hanna i buren, trots att hennes och Lojsans podduttalande om att ställa upp på sex även om man inte vill, rejält strider mot årets tema: ”Sex är inget vapen” .

Så här skriver Musikhjälpen på sitt Instgramkonto:

Hej! Vi bokar otroligt många gäster, och många av dem har har flera olika egna plattformar. Vad de gör och säger på dem är något de måste stå för själva. Under själva sändningen balanserar vi alltid upp vad våra gäster säger, men när det gäller egna kanaler är det upp till dem vad de säger och hur de säger det. När Hanna kommer till buren kommer vi snacka om just temat, sexuellt våld i krig och konflikt, och hennes engagemang och på så sätt hoppas vi att kunskapen om årets tema når ut till ännu fler!
[…]

Det du syftar på var det inte gästen i fråga som sa, och hon har bett om ursäkt och tagit till sig av den kritiken hon fick iom själva situationen.
[…]

Vi har med Hanna för att vi tycker hon är en relevant gäst- inte minst för att hon ju också är från Västerås så det blir ju hemmaplan för henne 🙂 – och för att hon vill engagera sig. 🙂 / Musikhjälpen

Tack för tips!

179 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det behövs ÖS idag 😸 mycket OT att diskutera. Läckberg har skrivit ett ”försvarsinlägg” – uselt, hon eller hennes PR folk borde få sparken.

  Svara

   Sånt behöver man ju inte ÖS till, där är det ju mer personliga OT.

   Svara

    Behövs ett OT spår!

    Svara

     Finns andra forum.

     Svara

   Hoppas CC skriver mer om detta med Läckberg! Oerhört intressant ämne. Konflikten som nämns i inlägget är inte riktigt på samma nivå, tycker jag. Även om det såklart kan diskuteras om hennes medverkande eller ej i buren. Samtidigt; ingen är perfekt.

   Svara

    Kommer det ett inlägg om Läckberg?

    Svara

   Behövs ÖS varje dag tycker jag som inte har något liv 🙃

   Svara

    Men gå med i ett vettigt forum bara.

    Svara

     Aldrig sett orden vettigt och forum skrivas i samma mening förut.

     Svara

      Finns många. Och alla forum har vettiga underforum. Bara att vända sig till ämnen man är intresserad av.

      Svara

   Hennes försvarsinlägg kom inte när vanliga människor kommenterade – endast då kvällspressen uppmärksammade hennes så kallade affärsidé. Hon har tappat det helt gällande detta och visat sitt sanna ansikte. Hennes försvar var endast pinsamt.

   Svara

    Tänker att de inte tänkt igenom marknadsföringen ordentligt. Man kan ju inte lasta de här kvinnorna för att ha öppnat privatklinik men de borde tänkt igenom hur det kommer sticka i ögonen på folk om de utger sig för att vara en ”hjälporganisation.”

    Svara

    2500 spänn för ett läkarbesök känns ju lite saftigt😮

    Svara

     Det är det det kostar när du går till läkaren, skillnaden är bara att du betalar då via skattesedeln.

     Svara

      Jag gissar att de inte på något sätt kommer att ha denna ”privata” klinik särskilt länge. De vill ha ett ramavtal med landstinget, det är det mest lukrativa som finns. Då blir det två spår: ett för avtal-med-landstingskunder, ett för gräddfilskunder med stålar. Extremt lönsamt lär det bli. Om nu landstingen tecknar med dem återstår att se efter denna massiva kritik.

      Svara

  Det visar med med all önskvärd tydlighet att dessa influencers är helt meningslösa.
  De vet inte ens vad de har att erbjuda?

  Svara

   Varför ha pojkvän om man inte vill ha sex, skaffa en vän istället.

   Svara

  All kritik mot Hanna är med all rätt! Tycker inte hur hon och Lojsan betett sig ska köpas okritiskt. Plus att man märker bra att speciellt Hanna INTE tagit åt sig och fått sig en lärdom av den senaste kritiken öh! Hon blev som ett litet barn som tyckte synd om sig själv i ett hörn, och kallade kritiken för hat. Det säger allt.

  Svara

   Följer ingen av dem och vet knappt vem de är men hur långt kan man ta kritik? Tills de ger upp, slutar blogga, podda? Tycker du själv inte de fått tillräckligt med skit och har betalat för det?

   Svara

    Tänkte precis skriva samma sak som dig anonym 19.38

    Svenska folket som inte är influensers kräver och tycker så extremt mkt, tills de själva en dag blir påhoppade, och då gör man en polisanmälan för att någon sagt ”buuh”. Inte alla, men många.. Och för att många är influensers så ska de då ”tåla” mycket mer bara för de är ”offentliga”.. ok?!

    Svara

     Men dra åt h*elvete.

     Svara

     Med all respekt, men tror inte du är rätt person att skriva så.

     Svara

      Fast nu menade jag inte om man gör något brottsligt eller moraliskt förkastligt som du gjort. De här tjejerna har uttalat sig lite som de inte tänkt, det tycker jag inte rättfärdigar drev och att de ska bli ”cancelled”. Finns liksom gränser.

      Svara

       Det förstord jag med.
       But still.. vi har ett rättssystem i Sverige, men det håller inte alla med om på denna blogg 🤗

       Svara

        Vet inte om du är helt rätt person att hänvisa till det svenska rättssystemet direkt..

        Svara

     Vad har du för diagnos catrin?

     Svara

   Men ge dig. Vad begär du av dem? De har förklarat, bett om ursäkt och folk fattar vad de menade. Hur länge ska de straffas för att folk missuppfattar saker? Ska vi hänga dem? Bränna på bål?

   Svara

    Det behövs inget bål för vi har redan en skampåle där de hängs och är föremål för allmänheten att spotta på och oja sig över.
    Bloggbevakning! 🙃

    Svara

    Jesus.. Varför så överdramatisk!? Om man för det första tar bort alla kommentarer som kom med konstruktiv kritik och kallar det hat så tycker jag det säger allt! Detta handlar enbart om Hanna då, Lojsan tog verkligen in att hon sagt fel.

    Svara

  Undrar i och för sig om de som kan bli hjälpta av de pengar hon kan dra in bryr sig om ifall hon delat ett ätstört råd. Hennes sex”tips” är ju dock i sammanhanget problematiskt.

  Svara

  Fast varför får man inte tycka att det är viktigt att tvinga sig till sex för att må bättre? Det är inget kontroversiellt, många sexologer menar att det är positivt för förhållandet. Anna Wahlgren rekommenderade det i sin bok bland annat. Man mår bra av sex och orgasmer i ett äktenskap men med småbarn och jobb och stress så är man inte alltid sugen. Då är det bra att ställa upp ändå, för när man väl kommer igång så ångrar man sig sällan.

  Svara

   https://www.expressen.se/noje/influencerns-svar-efter-kritiken-mot-sextipset/ En sexolog beskrev Lovisas uttalande som ”problematiskt” i flera avseenden.

   Svara

   ”Idag anmäldes Anna Wahlgren till Barnombudsmannen av Svenska barnläkarföreningen genom barnhälsovårdsöverläkaren i Stockholm, Margareta Blennow som häpnar över Wahlgren råd till föräldrar. Hon anser att Wahlgrens metoder är direkt livsfarliga för barnet. Även barnpsykologen och författaren Malin Alfvén varnar för Anna Wahlgrens metoder.”

   Varför skulle hennes sextips vara mer rimliga? AW har blivit kritiserad av många, exempelvis hennes egna barn.

   Svara

    Även hyllad av sina egna barn.

    Svara

     de flesta barn ser ju upp till sina föräldrar by default

     Svara

     Och ratad av sina barn.

     Svara

    Men ursäkta mig! Den här tråden handlade om något annat. Håll er till tråden Eller vad är det ni inte förstår! Sen kan jag också tycka att Camilla skulle kunna skriva om Läckberg eller Cissi lite mer….

    Svara

     Just d, Cissi? När kommer domen? På fredag eller?

     Svara

   Så var du här igen.. 1920 talet ringde och ville ha tillbaka sin parterapeut. Suck.

   Svara

    Precis! Såg bara namnet och insåg vart det barkade åt 🙃

    Svara

   Men varför ha sex om man inte som du skriver är sugen? Det håller jag inte med om. I ett friskt förhållande lyssnar man på sin partner. Skulle jag tjata på min kille om han inte var sugen. Nej absolut inte. Vad är det för nöje.

   Svara

    När ska man ligga då? De gånger om året båda råkar vara kåta från början? Vet du hur sällan det inträffar när det gått 10år?

    Svara

     Klarsynt! Man får ge o ta och känns det som tvång är det bara att lämna.

     Svara

    För att sex binder samman, orgasmer frigör serotonin och beröring som smekningar och kramar frigör endorfiner i massor. Vilket är precis vad stressade, trötta småbarnsföräldrar behöver. Genom sex och närhet och orgasm blir man tightare, orkar mer och blir stresståligare.

    Inte konstigt att så många skiljer sig nu för tiden om ni tror att man bara kan ha sex om båda är exakt lika kåta exakt samtidigt. När våra barn har varit små har ingen av oss velat ha sex egentligen, men vi har alltid haft det ändå. För att det är så viktigt.

    Svara

     😏

     Svara

     Vem får orgasm av ett samlag man inte vill ha?

     Svara

      För det första, ganska många. Till och med vid våldtäkt. Vår kropp är liksom gjord sån. Är känt att man kan få det, finns mycket info om det.

      För det andra så står det inte att hon inte vill. Står att hon kommer igång av smekningar osv. Läs hela kommentaren innan du svarar.

      Svara

       Du får väl för fan inte orgasm vid våldtäkt. Jävla idioti!

       Svara

        Jo faktiskt så finns det fall då det har hänt.

        Svara

        Jo, det kan man visst få. Uttala dig inte om saker du inte vet något om, tror våldtäktsoffren som fått en ofrivillig orgasm skäms tillräckligt för det.

        Svara

        Natz, tänk fan på hur du uttrycker dig. Det är en stor skam hos våldtäksoffer när det händer

        Svara

      Jag. Blir alltid sugen efter en liten stund.

      Svara

     Och så fick vi in den lilla skilsmässoshamingen igen! Bra där, Lovisa Lo!

     Svara

    Varför gå och jobba när man inte är sugen. Jag ser även mitt förhållande som något som jag måste jobba på, jag tycker inte att det är problematiskt oftast blir man ju sugen efter en liten stund. Men där är vi alla olika och man måste självklart göra vad som känns rätt för en själv.

    Svara

    Hur skiljer det sig från att ställa upp och hämta/bli hämtad av sin partner från jobbet fast man egentligen inte vill/orkar?
    Eller titta på en film tillsammans som egentligen bara du vill se?
    Om man älskar varandra så ställer man upp på ALLT och det gäller åt båda håll!

    Svara

     Du kan väl ändå inte likna sex vid att köra en bil herregud. Mycket mer privat och intimt än så. Vadå om man älskar varandra så ställer man upp på ALLT?? Analsex? BDSM? Fastän man inte vill? Det är ju inte som att hämta någon med en bil inser du väl.

     Svara

   Jag tycker det är problematiskt om man nu tycker man ska behöva tvinga sig till sex, och att det är fel att predika det. Men å andra sidan tycker jag folk ska ha rätt att tycka precis vad de vill och kunna uttrycka det, vilket jag ser är svårt för personer som tycker annorlunda än majoriteten. Så länge de inte skadar någon eller hetsar mot andra människor tycker jag de får ha rätt att tycka precis vad de vill, sen har jag svårt att se att de sagt att man ska ha sex mot sin vilja.

   Svara

    Precis, för det är inte det de sagt. De sa att man får ställa upp ibland. Det har väl iallafall 90% av alla som lever i en relation i många år. Sexlusten går upp och ner både för kvinnor och män, brukar krävas att en ligger på lite mer.

    Svara

   För att om ens partner gör en upphetsad och man känner att man vill så handlar det ju inte om att man tvingar sig själv, utan att man själv vill ha sex. Att ens partner tjatar på en eller ger en dåligt samvete tills man går med på det är tvång och det är fan sjukt att du inte ser problematiken i det, men förväntar mig inte mer från någon som tycker att man inte ska få skilja sig och som har en kvinnosyn som hör hemma på 1950-talet. Varför vill män ha sex med ovilliga kvinnor?

   Svara

    Håller med och det är nog mer problematiskt att ens vara tillsammans med någon som vill ha sex med en som inte vill. Dock tror jag inte dessa tjejer menade så alls och skillnaden är stor.

    Svara

     Ja, det är stor skillnad på vad de sa och ställa upp fast man inte vill.

     Svara

    Varför är man tillsammans med någon man inte vill ha sex med?

    Svara

     Tycker hela ämnet är problematiskt. När man varit tillsammans ett tag måste man jobba ju på sexlivet tillsammans. För mig är sex jätteviktigt och utan det mår jag ej bra (jo har haft såna relationer och det funkar inte för mig). Det är jätteviktigt att min partner är nöjd och tillfredsställd, liksom han anser detsamma för mig. Jag tar mer initiativ och är han inte så sugen vill han oftast på eget initiativ hjälpa mig så att säga, och oftast blir han sugen då med. Självklart ska man aldrig tvinga eller känna sig tvingad men det måste finnas en balans också. Jag vill vara lyhörd liksom min partner att se till att man är nöjd och tillfredställd i relationen. Bekräftelse, respekt, kärlek och passion 🙂

     Svara

    Därför dom männen inte har en bra kvinnosyn och respekt för kvinnor. Varningsflaggan kommer upp direkt.

    Svara

  Det är helt omöjligt att boka bara personer med fläckfritt förflutet som aldrig sagt något ”problematiskt” övh.
  Nu var det inte hon som sa det, och kontexten är väl rejält annorlunda: Att använda ”sex” som ett vapen i krig och terror, och att nån gång då och då ”ställa upp” i ett förhållande fast man kanske inte är jättepepp.

  Svara

   Det är den nya intoleransen som sprider sig.

   Svara

   Vet inte om det är för att jag inte längre bor i Sverige men jag förstår inte hur folk kan tycka att Lovisas uttalande i deras podd är så jäkla problematiskt.

   Svara

    Allt är problematiskt i Sverige. Om det inte är att du köpt tomater förpackade i plast är det att du åkt bil istället för att cykla över isen till jobbet.

    Svara

  Fast det de sa är ju inte ens problematiskt. De menade ju inte att man ska tvinga sig själv om man absolut inte vill, utan att man ska ställa upp ibland fast man inte är sugen. Herregud, man är ju inte alltid sugna på sex samtidigt. Och jämföra det med våldtäkt i krig 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

  Svara

   Hshhhh! Du kan inte tala vett med lättkränkta pappskallar som letar med ljus och lykta efter småsaker att ta ut sin ilska på. De är sorgliga människor, låt de stryka varandra medhårs medans vi normala lever i verkligheten där allt inte är svart/vitt.

   Svara

   Precis! Jag är sällan sugen ”först”, men när mannen börjar smeka och kyssas så kommer man ju igång. Och första sexet efter förlossningen gör alltid ont för mig. Men låter ju inte bli för det, det är ju bara att bita ihop för sedan blir det bättre för varje gång. Sex är viktigt i ett förhållande.

   Svara

    Men hshhh, snart blir din man stämplad som våldtäcksman! *tittar sig oroligt omkring*

    Svara

     18,38 Du stavar som en…skriv inte våldtäkt med C. Snälla.

     Svara

      Men Roger dah! Varför ville inte autokorrekt hjälpa mig, är den sanna frågan. Jag stavar nämligen som en krata.

      Svara

    Lovisa Lo, det finns faktiskt folk som inte har det så. Sluta sprida myten om att man som kvinna ska bita ihop och vänta på att kåtheten infinner sig. Om sexet gör ont fast man är sugen finns det ju andra sätt att ha sex än vaginalt.

    Svara

     Tror du läser in saker som inte står där.

     Svara

     Sex kan göra ont efter förlossning, är ju bara att testa igen och igen tills det känns bättre.
     Både som man och kvinna får man ställa upp ibland i en relation. Man är ju inte synkade.

     Svara

      Fast varför ska man ställa upp på sex?

      Svara

       För att man är två i en relation? Skulle dumpa min partner om han konstant nekade mig sex. Sex är viktigt.

       Svara

        Så viktigt är det inte att man behöver dumpa partner och krossa familjen liksom. Du kan ju onanera eller ha sex med nån annan om inte din partner är sugen.

        Svara

         Jo, sex är så viktigt. Jag är inte poly, ligger bara med min partner.

         Svara

      Håller med. Tänker även om det Kenza skrev om att det stramar vid sex och att hon inte kan njuta som förut. Det var ingen som skrev till henne om att det var problematiskt.
      Det kan göra ont fast man är kåt. Det går att ha bra sex fast man inte får orgasm alla gånger.

      Svara

    Hej Lovisa! Var det inte du som typ levde i en sekt?

    Svara

     Nej jag lever med min man och våra barn i ett hus på landet. Är inte medlem i någon sekt. Vi är däremot medlemmar i en församling och går på gudstjänst ibland om det är det du menar.

     Svara

    Du är knappast en kvinna. En idiot flashback man är du. Definitivt. Du har äcklig kvinnosyn.

    Svara

  Hjälp, jag är sjukskriven pga opererade foten i fredags, ska vara borta 3 veckor. Idag fick jag ett rek skickat av min chef, är 99 % säker att hon skickat en uppsägning (hon blev jättearg när jag behövde vara sjukskriven). Måste jag hämta ut reket? Kan jag skita i det? Tycker vi kan ta det när jag är åter, men hon är väl feg… 🙁 provanställd tills sista januari.

  Svara

   Tråkigt, men det här är inte rätt forum.

   Svara

   Håll dig till onsdag kväll.

   Svara

    aldrig 😀 😀

    Svara

   Men lol. Vilka icke problem folk har. Hämta ut brevet bara, hur kan du ens behöva fråga. Du är provanställd, försvinner under årets viktigaste period, klart de inte vill ha kvar dig.

   Svara

    haha det är årets slöaste period på mitt jobb och ja himla dumt planerat att bryta foten nu och inte i januari, att jag inte tänkte på det!

    Svara

     Vid provanställning brukar de inte bry sig om ursäkten till att du är borta. Hämta brevet och läs bara. 🤷🏼‍♀️

     Svara

      Känns bra att de får betala min sjukskrivning hela uppsägningstiden iaf 😀

      Svara

       Dom betalar 14 första dagarna😝 (om inte något har ändrats)

       Svara

        Det vet jag? Uppsägningstiden är 14 dagar och jag är sjukskriven hela den tiden = får pengar av jobbet för att inte göra ngt 😀

        Svara

         Du förtjänar kanske inget jobb om du är glad över att få betalt utan att göra något.

         Svara

          Eller så är det en hemsk arbetsplats som inte förtjänar anställda?

          Svara

           Varför skulle företag vilja ha folk som vill ha pengar utan att jobba? 🤔

         Sorgligt om det är en småföretagare då du kostar en annan människa stora pengar. Stackars småföretagare i Sverige, förutom de anställda som ska sno så ska staten ha hälften också.

         Svara

          Men skärp dig, hon har brutit foten inte dragit till Mallis för att festa utan att förvarna. Man blir sjuk och man får lov att vara sjuk.

          Svara

          Ja Ikea är en liten småföretagare som nog går under nu!! Eller inte.

          Svara

           Måste väl förtydliga att jag inte jobbar i varuhusen utan på annat ställe inom Ikea. Varuhusen har fullt upp nu, vi har inte det där jag jobbar + bröt som sagt foten det var inte direkt planerat 😬

       Stackars företag i detta land

       Svara

        Bla bla bla, det här är en människa som blir uppsagd för att hon brutit foten. Det företaget kan gott ha att de får stå för notan under uppsägningstiden.

        Svara

         Visstidare blir uppsagda för att de fött barn, är sjuka mer än en gång, blir sjukskrivna, inte säger ja och stryker allt och alla medhårs… Vilken drömvärld lever fast anställda i?!

         Svara

   Jag skulle hämta reket. Hoppas du är med i facket. Hua vilken chef du har. Krya på dej.

   Svara

    Är med i facket 🙂 har fått nytt jobb men börjar först 1/3.

    Svara

   Arbetsgivaren kan inte sparka dig på grund av sjukskrivning. Hämta ut brevet och kontakta facket om det är så som du misstänker.

   Svara

    De kan välja att inte förlänga provanställningen.

    Svara

     Ja eller avbryta den, med 14 dagars uppsägningstid då. Även arbetstagaren har 14 dagars uppsägningstid vid egen uppsägning.

     Svara

  Jag tycker kritiken är så överdriven.. alla vettiga förstod vad dom menade gällande sex. Ingen sa ordet tjata, eller ha sex mot din vilja. Utan att man bara får ställa upp för varandra när ens partner inte är lika sugen.. jeesus

  Svara

   De får man ju som tips av utbildade parterapeuter också när förhållandet går på sparlåga. Herregud folk måste sluta va så jävla känsliga överlag. Alla förstod väl vad de menade, ofta man är 2000% synkade i kåthet.

   Svara

    Detta är samma kvinnor som släpar hem minst en främling i månaden och mår piss dagen därpå för att de glömt använda kondom…men att ligga med sin upphetsade partner sedan 3 år, som man även har barn med och som dessutom är ens bästa vän: våldtäkt, sexuellt utnyttjande och förtryck!

    Svara

     Hahah spot on!

     Svara

     Hahaha exakt!

     Svara

     Vilken underlig kommentar.

     Svara

     Vidrig kommentar som tyder på kass kvinnosyn

     Svara

     Majoriteten av alla sexuella övergrepp och våldtäkter äger rum i en bekant miljö med en bekant eller närstående. Att älska en person innebär inte att man ska bita ihop när den vill ha sex. Ditt sätt att se på det hela är precis därför en man alltid hade rätt att ligga med sin fru (även utan samtycke) förr i tiden. Då ansågs det vara en rättighet att ligga med sin fru. Som tur är råder inte längre den lagstiftningen.

     Svara

    Nej. Parterapeuter ger numera rådet att man ska vara nära varandra, utan att fokusera på sex. Närhet och trygghet i en relation kan föda åtrå. Att däremot försöka ha ligga utan att vara kåt kan däremot vara skadligt och leda till låsningar. Sedan fungerar kroppen på sådant sätt att man oftast blir lite våt trots att man inte är upphetsad, men bara för att det inte gör ont betyder det inte att det är bra att ha sex. Man ska definitivt inte behöva känna sig tvingad att ställa upp för husfridens skull. Det är själva definitionen av ett övergrepp även om DU inte tycker det är det. Sedan att det finns mer traumatiserade övergrepp är en annan sak. Jag skulle aldrig ligga med min make för att han är sugen. Antingen är vi sugna båda två eller så får det vara (och då får man onanera om man nu är så kåt).

    Svara

   Nyckelordet här är: vettiga. Du hittar inte många s.k. vettiga kvinnor här…

   Dock är utbudet av lättkränkt, socialt-efterbliven, ointelligent, obildad, passivt-aggressiv, naiv, lättriggad och ignorant- lika mättande som en kinesisk allt du kan äta buffé.

   Svara

    Sant, snacka om att man behöver en detox härifrån ibland

    Svara

     Man blir ju lite ledsen att det gått så långt. Som du säger, en detox är välbehövlig men likt förbannat klickar man sig in bland kommentarerna av rena vana. Då möts man av den virtuella ”verkligheten” som man bara läser om online och inte riktigt känner av ute i samhället. Frågan är: vilka är dessa kvinnor och varför är de, som kollektiv, så lätta att trigga?
     Samma fenomen som på flachibacki där männen hatar allt och alla men inte fan syns de ute på gatan.

     Patetiskt och sorgligt…

     Svara

      Japp.. min teori är dock att stämningen skulle bli väldigt annorlunda om Cam tog bort gilla-funktionen på kommentarerna. Som Instagram gjort, bara för att se om det blir nån ändring liksom.

      Svara

       Ja, det måste ligga något i det. De känner sig mäktiga när de får en massa ryggdunk av sina liksinnade onlinepolare som gillar en helt irrelevant och rent ut sagt ignorant kommentar. Den som uttalar något vettigt får bara påhopp och one-liners som respons.

       Hey dumb b!tches, Camz ya leader! Hon styr tyvärr klimatet mot det.. sämre.

       Svara

        Jag tycker vi testar! I morgon försvinner like-funktionen för ett tag.

        Svara

         😳

         Svara

         Bra.

         Svara

         Tack! Tror att det kan gynna dig som blogginnehavare. Du får ju all skit då du ”styr” åt ett visst håll och kommentarerna eskalerar. Stämningen mot dig har på senare tid varit negativ, det klagas på allt.

         Anonyms tips om att gillaknappen bör ryka är nog ett steg i rätt riktning.

         Svara

         Jag hoppas att det inte blir massa ”+1” under alla kommentarer då i stället.

         Svara

          +1

          Svara

          Åh, den hade jag glömt…. Nä, det får jag förhindra på något vis.

          Svara

           Är ju inte speciellt svårt. Sätt +1 i mod bara.

           Word 🙂

           Det kommer antingen bli +1 eller ”håller med!!”-kommentarer, om inte gilla-knappen finns. Bättre att den är kvar.

         Kan vi inte testa modererat kommentarsfält också? Så här lagom till jul.

         Svara

     Jag hade ett par veckor där jag lyckades bara läsa kommentarer till Blondinbella inlägg, och gick bara in när det hade kommit ett nytt inlägg. Jag var ganska glad under den perioden 😂 vet dock inte hur jag ska sluta helt…

     Svara

    18,47. Det var kvällens bästa. Jag tänkte exakt likadant. Jag får önska dig en riktigt trevlig kväll.

    Svara

     Tack detsamma, Roger!

     Svara

  Sa Hanna eller den andra det? För övrigt är de båda så himla c… känns som såna som bara råkade bli influencers då de hängde med influencers och typ åt rätt glass. De har verkligen inget att komma med.

  Svara

  Det jag tycker är oroväckande är hur folk verkar gå igång på att hetsa och krama ur allt drama man kan ur en sittuation för att hindra en persons karriär/uppdrag. Jag följer inte hanna eller lovisa. Men om det är något jag är less på så är det hur ”rättfärdiga” människor hetsar för att misstag ska leda till total utfrysning? Är det inte bättre att vi har en diskussion? Som sagt jag är inte ett fan av var sig Hanna eller Lovisa men jag är ett ännu mindre fan av den här trenden att man totalt ska avskrivas om man gör misstag.

  Svara

   Är bara töntar på internet som beter sig så.

   Svara

    Nej föresten, högstadietjejer i grupp kan också ha den mentaliteten.

    Svara

    Är det någon mer eller bara jag som blivit trött på allt ”kritiserande” av ingenting? Nu menar jag inte i det här fallet men att folk liksom pratar på ett visst sätt live och att INGEN i verkliga livet säger allting PK rätt hela tiden. Det är liksom som att folk analyserar varenda ord som kommer ur influencers munnar och inte ser till sammanhanget utan verkligen dissekerar och analyserar allt ord för ord så att det till sist blir något helt annat, trots att personen bara menade väl. Känns bara som att det gått överstyr.

    Svara

     Hamnade fel

     Svara

  Tänk även på stackars pojkar som ställer upp trotts att de egentligen inte vill innerst inne. De kan få en skev kvinnosyn för livet och bli stressade inför en helkväll med sex.

  Svara

  Men snälla, låt dessa b-kändisar vara. Om de nu tycker som folk försöker vrida de till att de gör så får de väl göra det med, alla har rätt till en EGEN åsikt. De har förklarat, bett om ursäkt, vad mer vill folk? Det bästa vore att de människor som kritiserar dessa två slutar följa dem så kommer de inte kunna ”””jobba””” som influencers längre. Förstår liksom inte hur långt folk tänker ta det.

  Svara

  Kvinna från valfritt land: De kom in i min bostad och drog iväg min man sedan våldtog och misshandlade de mig, min syster, min mamma och mina döttrar.
  Kvinna i Sverige: Jaa jag vet precis vad du menar, igår ställde jag upp på sex med min man när jag egentligen ville läsa. Visst, det var skönt och så, men när ska jag få läsa min bok då?

  Svara

  Konstigt så många tycker det är ok med tjatsex inte undra på det finns mottagningar för tjejer som får ont i underlivet. För själen och kroppen hänger ju ihop.

  Svara

   Skillnad på att göra något man absolut inte vill och att ställa upp när den andra är sugen först. Man blir ju kåt när man väl är igång. Vet inte med dig, men för mig gör iallafall sex inte ont.

   Svara

    När jag var ung och naiv körde en kille över mej. Sexet blev grövre och grövre. Det var även psykisk misshandel. När jag bröt mej loss var jag kränkt och det kan kännas även i underlivet. Kallas brinnande vulva . Tog ett år att bli bra och jag vägde 43 kilo. Tjejer sätt er främst . Finns killar som inte lyssnar utan är skit.

    Svara

   Varför är du tillsammans med någon du inte vill ha sex med?

   Svara

    Det vill hon ditt spån. Hon behöver bara kåtas upp först. Rätt normalt i ett långvarigt förhållande. Allt behöver inte vara så jävla svartvitt, chilla.

    Svara

    För att man älskar honom?

    Svara

  Blir bara tråkigare och tråkigare stämning här, är lite pepparkakor för tusan så ni blir snällare.

  Svara

   Får mest diarré av pepparkakor.

   Svara

    Det kanske tystar lite

    Svara

    Baka egna och byt ut kryddnejlikan mot pomeransskal. Betydligt godare.

    Svara

   fjärt

   Svara

  Tycker lite synd om Hanna, hon gjorde bort sig rejält.. Men temat + henne som gäst och det hon tabbade sig kring blir så jäkla fel.

  Svara

   Nej det blir det inte. Pengarna går till bra ändamål.

   Svara

  Hanna är inte från Västerås, hennes föräldrar bor där nu men hon växte upp i Söderköping 🙂

  Svara

  Hur gammal är Hanna?

  Svara

   Runt 30-32.

   Svara

    hannah är 24

    Svara

     😳

     Svara

   Född 94

   Svara

    Helt chockad, trodde hon är 34-35 hela tiden.

    Svara

     Hur kunde du tro det? Ser ju ut som vilken 24-åring som helst…

     Svara

  Tycker faktiskt inte en influencer har i Musikhjälpen att göra. Där vill jag se artister och personer som har god kännedom om årets tema och kan berätta fakta och förklara hur insamlade pengar kan göra skillnad. Så enligt mig har Hannalicious inget där att göra med sin utlottning ”ät frukost med mig eller så gör vi något annat skojsigt”. Musikhjälpen är en välgörenhetsinsamling som alltid brukar ha bra och aktuella teman, då önskar jag hellre låtar för mina pengar än betalar för att äta havregrynsgröt och avacado med en person som i alla fall i sina sociala medier enbart visar upp en ytlig och konsumtionsbaserad personlighet.

  Svara

   Haha det var min första tanke, äta frukost? Ska det föreställa något roligt och spännande som man ska betala tusentals kronor för?

   Svara

    Hade funkat om det var någon större kändis, men tror inte det funkar med henne. Kommer inte bli så mycket pengar iallafall.

    Svara

   Det är väl långt ifrån alla insamlingar som görs av folk med kunskap om temat.

   Svara

   +1

   Svara

  Får man bara en enda chans som influenser?

  Svara

  Hon vet inte ens vad hon ska tävla ut?
  Nu är jag inte alls så insatt i hur hela konceptet runt Musikhjälpen funkar, men, borde inte de inbjudna ha en plan för att dra in så mycket pengar som möjligt? Välja ett plagg från hennes garderob 😳 varför då? Trodde att det var någon typ av lägsta nivå i att de erbjuder någonting någon är villig att betala för. Men jag kanske har missat hela poängen.

  Svara

  Vilken feminist är det Lady Dahmer dissar i sina senaste inlägg?

  Svara

  Men asså orka mallorca…. Vilken idiot som helst fattar väl vad Hanna och Lovisa menade när de pratade om ”att ställa upp på sex”. Jag tycker både tjej och kille ska ställa upp för varandra, såklart inte om man verkligen inte vill. Men t ex bara för man själv inte är supersugen och kanske lite trött så betyder ju inte det att man inte kan man bli sugen efter lite hångel. Ju oftare man har sex desto mer sugen blir man och desto mer sex vilket är bra för förhållandet. Fattar fan inte hur folk av detta kan dra slutsatsen att dessa tjejer förespråkar våldtäkt???!!? Snälla….. Lägg er energi på något bättre. De kanske inte formulerar sig på de mest briljanta sätten alla gånger men man fattar väl förfan vad de menar.

  Svara

  Musikhjälpen är ju inte direkt ett jippo man planerar över en helg. Så att avboka någon och boka en ny bara sådär är ju ingenting man bara gör. Personen kan ha fått en förskottsbetalning. Vem är helt problemfri, någonsin?

  Svara

  Helt otroligt med folk som uttalar sig som inte har någon koll. Nu var det ju inte Hanna som sa detta angående att ”ställa upp”.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.