Josephine Qvist och Stefan Warg avslöjar relationen på Instagram

I januari 2018 publicerade Josephine Qvist en video där hon berättade att hon och hennes hockeyspelande pojkvän Stefan Warg gått skilda vägar och att hon planerade att köpa sig en egen lägenhet närmare hemstaden Örebro.
Drygt ett år senare meddelar hon att hon tar sitt pick och pack och hund och flyttar till USA för att plugga, ett äventyr hon är nyss hemkommen ifrån.
Anledningarna till att flytta hem igen uppgavs då vara att hon vill inte gå i skolan, inte vill bo i kollektiv och att hon inte får jobba i USA – tre absolut fullgoda anledningar men jag tror nog att det fanns en anledning till som vägde tyngre än alla dessa andra tre tillsammans – nämligen kärleken.
The big L. Amore. Liebe. Kjærlighet. Kärt barn har många namn. 🙂

Igår avslöjade Josephine Qvist nämligen att hon och den fd. pojkvännen Stefan Warg återigen är ett par och att allt gammalt groll antingen är glömt eller var överdrivet.
Dock lät det lite annorlunda i podden ”I sanningens namn” med Gabriella Bark där Josephine berättade att Stefan var otrogen mot henne, någonting hon först förnekade när hon gick ut med uppbrottet.

Nu satsar paret i alla fall framåt med sin nya relation och då får man väl lov att önska dem ett lycka till! 
Än mer spännande nu att se om ryktet om att Josephine ska vara med i en ny säsong av Ex On The Beach stämmer.
Jag är tveksam, men märkligare saker har ju hänt… 🙂

116 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”det här måste väl ändå bli en av Sveriges mest eftertraktade singelmammor, eller?”

  Vad får dig att tro det?

  Svara

   Smart, vacker, framgångsrik.

   Svara

    Oavsett om man är allt det där så handlar det ju om att hitta en person man klickar med och blir kär i 🙂 man blir ju inte kär i alla som är framgångsrika, snygga och smarta 😝

    Svara

     Inga problem för mig när det gäller Ebba. Kär är jag sedan länge.
     Jag ska skriva ett DM på studs till henne. Jag är redo!

     Svara

      En Orvar är ju vad varje nyskild kvinna drömmer om…

      Svara

    Drar lite för mkt åt brunt kanske…

    Svara

     Skärp dig.

     Svara

     Oj. Antingen vet du inte vad ”brunt” betyder politiskt och historiskt (hint, det har ingenting med konservativ politik att göra) eller så vet du men struntar i det för att tvåla till en politiker du inte gillar.
     Så, antingen intellektuellt undermålig eller intellektuellt ohederlig oneliner. Pick your poison.

     Svara

      💩💩💩💩

      Svara

      Gud vad du verkar otrevlig.

      Svara

       Why?
       För att hen kom med saklig argumentation?

       Svara

  Modigt av Josephine! Hade inte tagit tillbaka honom eftersom han var otrogen: https://nyheter24.se/amp/noje/914390-josephine-qvist-bryter-tystnaden-om-uppbrottet

  Svara

   Ett förhållande kan, om man sköter det rätt, förbättras avsevärt efter en affär. Självklart är det ett hästjobb men kan intyga både av erfarenhet och från andra att det går. Sen vill man ju inte alltid jobba igenom något sådant, då måste man ju inte heller ta tillbaka personen.
   Esther Perel pratar mycket om just förhållanden och kommunikation, gillar henne skarpt.

   Svara

    Haller med!

    Svara

    Pfft, om man har så lite självkärlek att man vill spendera sitt liv med något som gått bakom ryggen på en och delat det mest intima med någon annan medans den var med dig så kan absolut förhållandet ”bli bättre” just eftersom ens standard för bra är åt helvete. Så trött på folk som predikar att förlåta otrohet är starkt. Det är inte starkt, det starka är att stå upp för sig själv och be folk som inte respekterar en dra åt helvete.

    Svara

     Absolut gilla på detta inlägg!

     Svara

     Men ja! Exakt så!

     Svara

     Fast det är ju upp till var och en hur man väljer gå vidare? Alla människor KAN förändras men med det sagt ska man inte heller ta en massa skit för det och ursäkta det.

     Svara

     Dubbelgilla på ditt inlägg 15.36

     Svara

     Andas 15:36. Att ligga med nån annan behöver inte alls vara så farligt dramatiskt.

     Svara

    ”Förbättras avsevärt” – från vilken nivå då?!
    Förut var det överjävligt – nu är det bara skit…är det en avsevärd förbättring?!?!

    Svara

    Jag tror inte att förtroendet kan komma tillbaka helt efter en otrohet. Tror det skulle tära enormt i längden. ”Taking back your ex is like reheating Mc Donald’s french fries” Bara blä…

    Svara

    Jag var den otrogna i mitt förhållande. En gång. Gjorde slut dagen efter med skadan va skedd. Han fick reda på det. Bad mig fara å flyga, vilket var helt befogat. Jag grät varje dag i en månad. Jag har fått en ny chans, och det är klart han har svårt att lita på mig. Nu kommer vissa fråga hur jag kunde va otrogen, osv. Men allt är inte svart å vitt. Jag kan däremot erkänna det var det dummaste jag gjort, jag har hatat mig själv, tvivlat på min moral, vem e jag ens. Hur kunde jag göra det osv. Ibland e man bra dum i huvudet. Men så länge man lär från sina misstag.. en gång KAN va ett misstag, fler är ett val.

    Svara

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/MRvve0/camilla-lackbergs-vardcentral-for-rika-ar-som-en-bisarr-drom

  Måste bara instämma i detta. Läckberg plockade ut 18 miljoner kronor bara i vinst förra året från sitt bolag.
  Då väljer hon som hjärtefråga en svindyr privatläkarmottagning för vita privilegade kvinnor på Östermalm.
  Varför vänder hon sig till just dessa, är det för att hon brinner för att hjälpa kvinnor eller för att kapitalisera ytterligare?

  Svara

   Tappade all respekt för henne.

   Svara

    Hade du verkligen respekt att tappa?

    Svara

     Ja, det lilla jag hade.

     Svara

   Hon är gräslig.

   Svara

    Varför är hon gräslig?

    När en framgångsrik kvinna jobbar hårt för sin framgång och väljer att investera pengar i nya projekt så ska det klankas ned på av missunnsamma människor.

    Jag blir på riktigt ledsen för Camillas skull för allt det hat hon fått.

    Kritik om så negativ är en sak men allt hat, att hon är gräslig mm.

    Nej sluta upp med denna mobbing för den är sprungen ur avundsjuka som övergått i missunnsamhet.

    Svara

     Det är inget fel att vilja tjäna pengar. Men det är inte vackert att låtsas som att hon gör det för att hjälpa kvinnor och döpa skiten efter Hedda.

     Svara

      Hon hjälper ju alla genom att avlasta vårdköerna.

      Vidrig hatstorm hon fått utstå när hon faktiskt gör något bra och baskemig får göra vad hon vill med pengar hon jobbat och slitit hårt för.

      Svara

       Hon kortar inga vårdköer. Hon erbjuder ett alternativ av redan väldigt många, för rika personer. Det minskar inga vårdköer då de personerna redan har privatläkare.

       Svara

       Hon avlastar inga vårdköer.

       Svara

        Alla som startar privata vårdalternativ hjälper till att korta vårdköerna, gäller även inom tandvård. Tröttnade när jag inte blev kallad på 4 år.

        Jag är så tacksam för det när staten misslyckats. Går privat och det kostar inte mig mer än innan.

        Svara

   Men hon pratar ju bara strunt! Hon bryr sig ju inte på riktigt om utsatta kvinnor och barn, bara ngt hon säger för att plocka pk poäng. Lätt att se igenom, hon vill tjäna pengar helt enkelt. Inte så konstigt.

   Svara

    Men privatvård kostar. Man kan inte ha lika billiga priser som vanlig vård.

    Svara

     Så dom öppnar en privatklinik. Det finns ju massor av sådana redan. Varför vill dom få det att låta finare och bättre än vad det är?

     Svara

      Varför skulle de annonsera det som att de hjälper utsatta kvinnor och barn? De hade ju bara kunnat vara ärliga med att detta är en privatklinik punkt. Inte rida in på ngn slags vit häst och påstå sig vara Messias. Privata vårdalternativ kortar inte köerna, snarare typ ökar användandet av antibiotika och skapar en ojämlik vård. Så nej, det är inte beundransvärt det de gör. De försöker bara kort och gott tjäna pengar i en bransch där man kan rida på krisvågen inom den offentliga vården. Inget konstigt men hade varit härligare om de var ärliga med det ist för att försöka vara nån godhetsknarkare.

      Svara

   Måste man vara vit för att söka vård?

   Svara

   Lade du till ”vit” för att få lite extra stuns i din kommentar eller? Jag tycker också att det känns girigt av CL att rikta in sig mot endast höginkomsttagare men att det också skulle röra sig om en POC fråga tycker jag är lite överdrivet.

   Svara

   Vart står det att det endast är för vita?
   Med tanke på hur vården, med alla olagligt långa väntetider, ser ut idag är det väl bra att det finns alternativ för de människor som faktiskt kan betala för sin vård? På så sätt avlastar man primärvården och lämnar plats till fler människor.

   Jag tycker inte att all vård ska privatiseras och jag anser att alla ska ha rätt till förstklassig, gratis vård. Men om det finns privata mottagningar som finansieras av privata medel är det ju ett bra alternativ för att avlasta vården ekonomiskt och minska patientantalet.

   Svara

    Jag har inga problem med att det startas privata alternativ, men då kan man som grundare/företagare iaf vara ärlig med vilken målgruppen är och göra ordentlig research. Att kliniken döpts efter Hedda är ju bara så otroligt ironiskt på alla sätt.

    Svara

    Väntetiderna blir ju ännu längre för dom som inte har råd att köpa sig gräddfil

    Svara

     Hur blir de längre?!

     Svara

     Dom blir ju såklart kortare om dom före en i kön väljer Camillas ställe!

     Svara

      Nej dom får snabbfilen för remiss till ett vanligt sjukhus, som vi vanlisar får vänta längre för. Betalar för en remiss kan man säga!

      Svara

    Det avlastar inte offentliga vården. Det fungerar inte så i praktiken.

    Svara

     Jo det är precis vad det gör!

     Svara

     Varför inte?

     Svara

      Hur skulle det avlasta offentliga vården när de personer de vänder sig till redan har privatläkare? Privatläkare som du kan få träffa samma dag oavsett vad du söker för, är det ingen brist på.

      Svara

     De avlastar visst den offentliga vården, precis så som vårdapparna avlastar primärvården. Jag talar om primärvård, inte specialistvård.

     Vi är många läkare som är tacksamma för privata mottagningar och appar som gör det möjligt för patienter att få snabbare vård.

     Svara

   GUD vad jag älskar Malin Wollin.

   Svara

    Jag med!!

    Svara

    Jag har ingen respekt kvar för henne.

    Svara

  Det verkar som att Hermine Hold har bett influencers att kommentera under ett inlägg som postades efter ansökan om konkurs. Jag har klickat på personerna bakom kontona och vissa har även samarbetat med HH.

  https://www.instagram.com/p/B5cnR7ip4zT/

  Jämför antalet kommentarer före och efter instagraminlägget.

  Svara

  Mm såg det nyss.
  Men hon tar sig igenom det, rakryggad som hon är!

  Svara

   narcissist, som hon är!

   Svara

    Oj, vad du låter bitter.

    Svara

    Haha sluta. Det vet du inte om hon är 😝 sluta använda narcissist som skällsord.

    Svara

     Relaterar, jag är självupptagen och lider av det. Folk är så oförstående.

     Svara

  Så konstigt. Jag är varken kristdemokrat eller speciellt förtjust i Ebbas retorik, men jag följde henne på instagram en period och nu blev jag så uppriktigt ledsen över beskedet .
  Känns som en vän som ska skiljas.

  Fan vad trist.

  Svara

  Härligt när content bara trillar i ens famn!

  Svara

  Hennes man kanske inte står ut med Ebbas gullande av Jimmie Åkesson och hans rasistiska vänner.

  Svara

   Eller så kanske hon är trött på hans verklighetsförnekande

   Svara

    Verklighetsförnekande?

    Svara

    Finns de ordet?

    Svara

   Han kom nog på efter alla dessa år att han är Gudsförnekare.

   Svara

  Mig veterligen har Exonphspoiler-kontot aldrig spoilat någon som sedan visat sig inte stämma (förutom Paows(?) kompis som ljög om att hon skulle vara med bara för att få fame). Så att hon ska vara med är högst sannolikt.

  Svara

   Min kommentar om att hon ska vara med i ex on the beach i vår försvann. Men inlägget är uppdaterat ser jag 😊

   Svara

   Ja och nu när spoilerkontot varit med ett par säsonger så har hon säkert lite bättre och säkrare källor än första rundan. Förutom att varje deltagare mer eller mindre bönar och ber om att bli outad för de ska få följare så tvivlar jag inte en sekund på att någon/några ur produktionen även de viskar lite för högt ibland.

   Svara

  Så. Intressant.

  Svara

  En person som frontar ett parti som grundar sig i en sagoberättelse?

  Jag har högre tankar om mina medmänniskor men ibland blir jag mörkrädd.

  Religion(sagor) och politik gör inte ihop.

  Svara

   Åk gärna ner till IS och berätta det för dom.

   Svara

   Hör ofta att folk refererar till bibeln som sagor, men exakt vad i bibeln är sagor enligt dig? Rubbet eller bara det som krockar med din världsbild?
   Det finns en hel del historia i bibeln, som finns bekräftat i andra källor. Alltså är det inte bara sagor utan mänsklig historia. Är genuint nyfiken och försöker inte att va dryg. Svårt att få fram i text.

   Svara

    Den där biten där de räknar upp alla kungar som blev hundratals år typ?

    Svara

    Du blandar bra. Visst finns det mycket intressant i Bibeln för att förstå vår samtid och historia.
    Men knappt Något klarar en vetenskaplig granskning. Falsifierbarhet finnes ej.

    Svara

   Äsch, hellre det än partier som grundar sig i marxism och människors olika värde…

   Svara

    Människors olika värde? Vadå?

    Svara

     =marxism

     Svara

  Jag är bara fascinerad över ngn som har gran 5 december

  Svara

   Det finns en färdigladdad Dressman-gran hemma hos Bellsan också.

   Svara

    Med färdiga paket under.

    Svara

   Min gran har varit framme i två veckor… Men så är jag också bortrest halva december och över julen så vill hinna njuta lite här hemma först.

   Svara

   Min gran är framme lika så många av mina vänner/släkts. Så det är inte ovanligt 😝🎅🏼

   Svara

    Men hur ser den ut på julafton?

    Svara

     Finns plastgranar…?

     Svara

     Testat vattna granen????? Samt köpa en gran av bra kvalitet?

     Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

     Hahaha ok ”visst”

     Svara

   *de *de
   HUR kan det vara så svårt?

   Svara

   De*, inte ”dem”

   Svara

  Hon ser ut som en seriefigur

  Svara

  ”Det var inte riktigt sant” Nähä, men lite sant eller?

  Svara

  Nu har Anitha C tappat det totalt! Undrar om hon missförstår medvetet eller förstår hon inte olämpligheten att dissa människors utseende?

  Svara

  I podden med Gabriella lät det ju som att det mycket mer bakom än ”bara” otrohet, Josephine pratade om honom som manipulativ och relationen var destruktiv etc etc plus alla ”power quotes” om otrohet, toxic relationships och hela fadderullan?

  Svara

  Hon fejkvigde Margaoux Dietz medan hennes eget äktenskap gick åt skogen, nu kan dom två ta varandra i hand och festa loss som dom brukar.

  Svara

   Vad har hennes eget äktenskap med hennes rätt att viga andra att göra?

   Svara

  På tal om ingenting. Är det svårt att sopsortera på Östermalm?
  Såg Biancas video där hon ska tiptappa bort sina sopor och blev så förvånad och nyfiken.

  Eller är det bara lathet? Känns jobbigare att be någon annan hämta ens skräp haha

  Svara

   Ren lathet 🤦🏼‍♀️ Väldigt, väldigt få fastigheter som inte har sopsortering i antingen källaren eller på en innergård.

   Svara

    Väldigt få?
    Bott i sthlm i över 3 år och en del andra hands lägenheter. Av 6 olika boenden var det bara 2 fastigheter i Vasastan & Östermalm som hade så man smidigt kunde sortera. Väldigt irriterande att min nuvarande bostadsrätt inte har mer än bara två små soppcontainrar/tunnor(?) till allt utom tidningar…

    Svara

     Jag har bott i Stockholms innerstad i hela mitt liv (29 år) och står fast vid att det är väldigt, väldigt få som inte har det ja. Att du har bott här i 3 år och i ett par fastigheter säger inte så mycket med tanke på de tusentals fastigheter som finns i Stockholm, eller? 😃

     Ta upp det med din styrelse i huset, går säkert att ordna.

     Svara

      Påpekar bara min upplevelse, och har vänner med samma problem också boende i Vasastan.
      Tyvärr tror jag inte det blir mkt bättre.. Vårt soprum är ett öppet ”skjul” på innergården med två större soptunnor och that’s it. Lika litet som mitt badrum (i en 1,5a). De områden jag varit med om i Vasastan hade alla kunnat ha bättre sortering i min värld. Men svårt i gamla hus antar jag.
      Men bra för dig att du har en bättre upplevelse

      Svara

     Jag bor i en hyfsat stor brf och vi har soprum med sopkärl avsedda för papper, glas (färgat + ofärgat), elavfall och ”grovsopor” (där allsköns bråte kastas ner). Ingenting annat.
     Vi slänger ca 1 påse hushållssopor om dagen (med metall, plast, matavfall m.m)

     Till skillnad mot vårt sommarboende där vi sorterar allt, inkl matavfall i bruna påsar.
     Där samlar vi och kör bort metall och plast till miljöstationen en bit bort. Med resultatet att det blir väldigt lite hushållssopor. Det blir knappt en påse i veckan!

     Svara

  Camcam tycker du ska ta upp att annica englund klagar på höga skatter. Hennes sambo tjänst många miljoner. Jag vill betala skatt och få ta del av välfärden. Däremot håller den ju på att bantas ner tex sjukvården. Men hur sjutton kan hon klaga som har det så gott ställt. Tur många inom vården brinner för att hjälpa andra. Visst dom ska ha rejäla löner men att vårda andra och se det som en livsuppgift tycker många är viktigt.

  Svara

   Fast det är inte rätt någonstans att företagare som är höginkomsttagare betalar hälften i skatt, det är bara ren stöld.

   Svara

  Kärt barn har många namn och därför fick jag inget alls

  Svara

  Jag undrar vad det är hon har på sig? Det ser ut som en body ovanpå byxorna? Eller ser jag så konstigt 🙃

  Svara

  Känner mest NEJ, en gång otrogen alltid otrogen. Vet dessutom från en kompis som är vän med henne att det var inte bara en gång han var otrogen. Han bjöd med en annan tjej på resa osv när de var förlovade.

  Men men, de hittade väl tillbaka i Ex on the Beach 😉

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

  Förlåt men det är ju bara sorgligt. Hon la ju tillochmed upp bilder där hon jämförde hur välmående hon såg ut nu vs när hon var i förhållande med honom och såg helt nerbantat, trött, utmärglad o tom ut! Tjatet om att veta sitt värde osv. Och sen gå tillbaka?! Sad… men man har alltid fått intrycket av att hon har dålig självkänsla tyvärr. Konstigt kan man tycka med tanke på hur bra hon ser ut men bevisar väl bara att utseendet inte gör nån skillnad om insidan inte är i ordning.

  Svara

  VEM FAN BRYR SIG?

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.