Anna Book upprörd över sitt raderade Facebook-inlägg

Ett tag efter att Anna Book publicerat sitt ”Black week-inlägg” på Facebook så försvann det, och om någon undrar så var det inte Anna själv som raderade det.
Det framkommer nämligen av det här inlägget där Anna upprört undrar var hennes inlägg tagit vägen och varför det startades ett drev mot henne på en gång.
Jag såg tyvärr aldrig kommentarerna och vet inte vad som stod där, men med tanke på hur oklart Annas text var så kan jag tänka mig att några av de 83 000 medlemmarna skrev några mindre trevliga svar till henne.
Tyvärr tror jag att blotta åsynen av hennes namn triggar människor att skriva skit, eftersom hon gjort sig känd för sitt fightandes och blockerande på sociala medier, vilket självklart inte gör det okej. Det kan vara en förklaring men ingen ursäkt.
Tyvärr tror jag att det är få offentliga människor som bemöts som vem som helst i sådana här grupper och jag tror det är svårt att inlägg som Annas inte drar igång diskussioner.
Särskilt som Annas inlägg handlade just om henne som offentlig person och hur hon – trots det – slutat med rabattkoder och liknande.
Hade hon ställt en fråga eller liknande hade hon säkert fått ett annat bemötande, men att lägga fokuset för inlägget på att hon är en offentlig person som faktiskt inte hoppar på alla chanser att tjäna pengar är ju lite som att be om tjafs.

Kanske ska hon bara ta en lång paus från sociala medier förutom de där hon kommunicerar med nära och kära för att lite sudda ut den bild av ”gråt och blockerings-Anna” som jag tror många har?

Och hur var det nu igen med att klappa sig på axeln för att man inte gör ett enda samarbete under ”black week”?

Tack för tips!

86 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men herregud Anna! Logga ut.

  Svara

   Gruppen har väl antagligen regler om att man inte får marknadsföra något gratis, utan att ha pratat med admin, i gruppen.

   Svara

    Vad har Annas inlägg med marknadsföring att göra?🤔

    Svara

     Haha, egentligen ingenting. Känns som att hon bara skrivit lite om samarbeten och rabattkoder när det egentliga syftet med texten är att berätta hur duktig och stark hon är som inte använder sociala medier.

     Svara

      Ja men då spelar ju inte gruppens regler om det någon roll 😝

      Svara

     P

     Svara

  Mitt liv som drev

  Svara

  Tror inte Anna har koll på att hennes reklam för den där blås och flås borsten rullar fortfarande. Är ett tag sedan hon spelade in den om jag inte missminner mig.

  Men även OM hon hade koll på det, så har hon ju inte dragit sig tidigare för att modifiera sanningen lite.
  Och det kommer folk ihåg.

  MEN idag är det fredag gott folk.
  Bara en sån sak!

  Svara

   Yep. ALLA kommer ihåg, utom Anna själv.
   Gla’ fredag på dig! Tjohoo 😊😎

   Svara

   Hon är så jäkla patetisk. Klart att reklamen fortfarande rullar. Dessa företag ser naturligtvis till att de har klausuler som täcker upp för deras fria användning av materialet i tid och otid. Just det finstilta kanske fru Book hoppade över? Om hon ens läste kontraktet? Suck, jag blir så förbenat trött på denna människas eviga fadäser. Snacka om att ha svart bälte i att sätta krokben på sig själv. Hon svamlar om att hon väljer samarbeten med omsorg? My ass, de samarbeten hon hittills haft vittnar snarare om att de är de enda hon har lyckats skrapa ihop. ALLA vet att hon har stängt ned sociala medier pga en brottsmisstänkt familjemedlem. Ändå ska hon älta till förbannelse om hur stark HON är som stängt ned sociala medier. Hallå? Du glömde visst FaceBooken! Lägg ned! Stäng av! Sluta gör bort dig själv offentligt hela jäkla tiden. Ho ho, någon hemma? Skippa naglarna och löshåret och lägg pengarna hos terapeuten istället. Du behöver hjälp Anna Toledano Book. Ta hjälp! Utanför sociala medier och strålkastarljuset.

   Svara

  Hon kan verkligen inte låta bli att slå krokben för sig själv om och om igen. I hennes sociala medier-paus har hon alltså lyckats uppröra igen, på just – sociala medier.

  Svara

   P

   Svara

  Tycker nästan synd om henne, hur kan allt hon gör och skriver bli så fel och se så dumt ut

  Svara

   Tyvärr för att hon är dum

   Svara

    I vanliga fall brukar jag vara försiktig med att kalla personer dumma.

    Men faktum är, att jag håller med om att det säkerligen handlar om en begränsning i hennes intellekt.
    Tror helt enkelt att hon inte har begrip till att göra bättre.

    Svara

     Jag är med l den gruppen och hann läsa innan inlägget togs bort. De som kommenterade bar irriterade över att Anna försvarar sin son som tydligen våldtagit en minderårig . De påpekade också att det rimmar illa att göra reklam för någon elektrisk hårborste samtidigt som hon säger sig inte göra reklam för något. Anna själv kommenterade med att hennes namn och bild använts olovligen i den reklamen och att hon absolut inte har med det att göra. Men hon har ju faktiskt gjort reklam för just en sådan produkt.

     Svara

      Tror dottern inte får ihop det heller? Hon är väl också i blåsväder?

      Svara

       ja dottern står åtalad för grov stöld av handikappad åldring o narkotikabrott vid varbergs tingsrätt

       Svara

   Ja hon fattar ju inte att hon bara gräver gropen djupare hela tiden.

   Svara

  Är du seriös med ditt inlägg? Med alla elaka kommentarer om henne som du har låtit stå kvar här inne så är du väl knappast rätt person att säga att det inte är okej?

  ”Tyvärr tror jag att blotta åsynen av hennes namn triggar människor att skriva skit, eftersom hon gjort sig känd för sitt fightandes och blockerande på sociala medier, vilket självklart inte gör det okej. Det kan vara en förklaring men ingen ursäkt.”

  Du är btw en stor anledning till att så många går på henne. Är ju här inne diskussionen startade. Först Tyra, sen Anna, nu Bella.

  Svara

   Nej! Sluta. Camilla är bra men ge henne inte cred för att folk skriver och går på folk! Folk har en egen vilja! Anna har alltid varit utsatt !

   Svara

    Jag håller med dig att alla har ett eget ansvar, och det är inte acceptabelt att skriva elaka kommentarer om någon. Men, om det inte var för den här bloggen så hade jag (och säkert många fler) inte vetat någonting alls om Anna Book… så tycker faktiskt att den här bloggen ”hjälper till” med att starta drev ibland när det skrivs negativt om olika personer.

    Svara

   Tänkte skriva samma sak, grunden för hur Anna book bemöts lades här.

   Svara

    Nej, grunden till hur Anna Book bemöts lades av Anna Book själv. Hon har skämtats om redan innan bloggbevakning fanns.

    Svara

     Haha någon mer som minns tramsfrans vs book för länge sedan?

     Svara

      Falukorv

      Svara

    Att det blivit som det blivit för Anna beror helt på att hon suttit full och sänt live, anklagat brottsoffer och betett sig som en sinnessjuk i arga snickaren på tv. Efter det började folk hata henne och hon började blocka folk som aldrig ens kommenterat hos henne. Sedan blev det bara för mycket när halva familjen valde att välja att börja begå brott.

    Svara

     Till Anna Book, Som man bäddar får man ligga

     Svara

    Haha, tråden om Anna Book på flashback startades 2005… Bloggbevakning 2016

    Svara

   På tal om att bli triggad av att se Annas namn… Camilla vet vad hon pratar om..

   Svara

   Nej, anonym 06.46, det startade inte här inne. Tråden i ett känt forum startade 2005 och har över 29000 kommentarer.

   Svara

   Fast det var väl ändå Katrin Z som startade med att lyncha AB?

   Svara

  Alla går på A av en anledning.
  Tänk ett varv. Hon säger en sak och gör en annan. Går igång på alla cylindrar när hon får kritik. Attackerar minderåriga följare med fula ord. Försvarar sina barn när de gör orätt. Ena stunden hälsomedveten för att andra stunden vara kroppspositiv osv.
  Ljuger om det mesta, istället för att vara ärlig och rakryggad.
  Säljer saker, men påstår sig vara försiktig med samarbeten. Not!
  Sånt får människor att se rött.
  Säger inte att det är rätt att gå på folk, men det ÄR en anledning.
  Det var samma med Kissie förr. Men sedan hon mognade och slutade provocera, så har hon fått ett helt annat bemötande.
  Men Anna vill fortsätta ”vara den hon är” tyvärr och så länge hon sitter på dessa egenskaper skapar hon drev och rubriker.
  Ibland undrar jag om det är just det hon är ute efter?

  Svara

   Skillnaden är att Booken verkar ha fastnat på en viss mognadsnivå. I mitt tycke beter hon sig som en osäker tonåring fortfarande. Vi andra mognar genom livet, hon gör det uppenbarligen inte.

   Svara

  Är det en slump att Moa försvunnit både här och hos My?

  Svara

  Hon är ju så förbannat korkad den där anna book, kan hon bara avgå 😅😅😅

  Svara

  Helt otroligt att hon inte bara lägger ned och skaffar sig vänner IRL istället. Privat på FB? Nej, det är du inte i en grupp med 80 000 personer du inte känner. Hon slår ju alla rekord i bekräftelsebehov. När hon nu inte kan sitta och live:a och svara på intelligensbefriade frågor tar hon helt enkelt till en annan plattform för att ösa ut sin självgodhet. Mer fascinerande och världsfrånvänd människa får man faktiskt leta efter. Hon KAN inte logga ut. Sök hjälp för hela friden! Terapi eller vad som helst. 50 år och söker ”tröst” i en tjejgrupp på FB. Herregud…

  Svara

   Hon menade att hon bara har privata vänner på sin facebook och jag antar att hon ville få feedback från andra genom att skriva i den där gruppen? Visst Anns har kanske lite otur när hon tänker men vissa här missförstår ju med flit och det är ju bara beklagansvärt

   Svara

   Haha. Nu missförstod du nog vad hon skrev 😂

   Svara

    Till ”tookerier” alltså.

    Svara

   såg Anna och Roberto på NK för några dagar sen, hon hade älskat om jag kommit fram o bett om autograf. Allt kring book är bara drama

   Svara

  Anna verkar tänka att dålig publicitet är bättre än ingen publicitet, annars hade hon skaffat sig ett jobb och hållit sig undan offentligheten.
  Det går inte så bra för henne och hennes familj just nu, men det verkar inte stoppa henne…hon verkar sakna normala spärrar.

  Svara

   Men vad föreslår du att hon ska skaffa för ett jobb?

   Svara

    Precis som alla andra utan försörjning får hon väl söka ett jobb, varför inte?
    Hon har ingen utbildning antar jag, då får hon väl söka jobb utan krav på förkunskaper.

    Svara

     Ja hon är väl ingen övermänniska. Skaffa ett jävla jobb eller en utbildning, säger jag. Varför inte liksom?

     Svara

    Varför skulle anonym föreslå ett jobb? 😝

    Svara

    Lite nyfiken på hur du tänker? Anna är en vanlig person också, hon kan söka nåfot jobb som inte kräver några förkunskapskrav och borde kunna få ett. Annars kan hon gå en KY utbildning och få något mer kvalificerat. Frågan är väl varför du verkar tro att hon INTE skulle kunna få ett annat jobb?

    Svara

    Var hon inte intresserad av att jobba som nagelskulptör eller vad det heter? Men det är nog klokt att låta bli med tanke på den farliga arbetsmiljön på nagelsalonger.

    Svara

   Snart skriver nån att hon ska sitta i kassan på Ica.
   *går och poppar popcorn *

   Svara

    Finns det någon annan mat som man ”poppar”? Kom på det nu, det är rätt unikt och det är den enda mat som jag kan komma på som har ett helt eget tillagningssätt. Man kokar, ångar, bakar, grillar, steker etc. Men popcorn är det enda man poppar. Finns det någon annan mat som har ett unikt tillagningssätt?

    Svara

     Du kan poppa ris(puffat ris), quinoa och korn t.ex.

     Svara

  Det problematiska i det hela är att det bildats som ett ekosystem i sociala medier mellan Anna och mottagare som engageras. Båda producerar och behöver varandra i en evig cirkel. Parterna göder och fyller varandra. En behöver bli sedd och andra behöver något att skratta och förfäras åt. Detta pågår till största del utanför Bloggbevakning. På Instagram, Facebook, kvällspress, TV, Flashback och på arbetsplatser bl a är detta ett välkänt ämne.
  Supertragiskt givetvis. Men knappast den här sidans fel.
  Däremot behöver man som vuxen mottagare av det hon producerar reflektera över att man själv kan bidra med att bryta cirkeln när Anna inte kan, genom att helt enkelt ignorera när hon pockar på uppmärksamhet och reaktioner.

  Svara

  Men skulle hon inte sluta med sociala medier? 🤦🏼‍♀️

  Svara

  Det märks att hon verkligen ältar sitt ”avslut” på sociala medier. Hela det första inlägget är ju som någon slags skriftlig terapisession – hur stark hon är och hur allt ordnar sig.

  Svara

  Nån mer som reagerade på Kissies post igår om vad folk tyckte om att influencers tjänade så mycket pengar. Alltså Alexandra har ju noll verklighetsuppfattning. HON startar en diskussion och ber om åsikter och när folk (på ett respektfullt sätt) säger att de tycker det är helt galet att hon tjänar såna summor så blir hon helt galen och blockar folk?! Hon påstår att hon FÖRTJÄNAR dessa summor för det jobb hon lägger ner….
  Sen ska andra influencers komma in och försvara sig själva med näbbar och klor. Åh vad jag hade haft mer respekt för dom om de hade kunnat ha en seriös diskussion om det med alla infallsvinklar. Men nej det blir ju sååå kränkande för dom. Ryggdunkningar är allt som går hem.

  Svara

   Det var onödigt av henne stt starta den diskussionen. Men tycker det är fel/onödigt att gnälla på vad andra tjänar.

   Svara

    Ja men det är ju det som är grejen. Startar man en diskussion så kommer det bli åsikter! Som att öppna Pandoras ask.
    Jag tycker inte heller man behöver ställa yrkesgrupper mot varandra, men vart så förvånad över hur illa hon skötte diskussionen.

    Svara

     Ja, och det var ju det jag sa 😝 Tycker både kissie och folk som gnäller på andras löner gör fel (inte bara i just den diskussionen utan överlag)

     Svara

     Fattar inte människan att hon slut som”Kändis ” Ingen bryr sig väl om vad hon har tvättat håret med/produkt. Nä skaffa ett vanligt jobb, om hon nu har kvalifikationer. Hon har väl ingen utbildning. Tragisk 😵

     Svara

      Hon försöker rida på bodypositive vågen nu som så många andra och har därför nästlat in sig med den andra Nilsson.
      Allt för att förlänga strålkastarljuset.

      Svara

   Min syrra är sjuksköterska och tjänar 27 000 sek trots tre års utbildning och jobb på sjukhuset. Där kan man snacka om att nån förtjänar en bra inkomst. Själv har jag pluggat i fyra år och tjänar inte så värst mkt mer trots att jag också gör en insats i samhället. Jag kommer aldrig att tycka att en influencer förtjänar någon hög lön. Att de sedan får det är en annan sak. Det kan jag inte påverka och funderar därför inte så mkt över det. Men att påstå att man är ”värd” det för att man lyckats skapa drama på sociala medier (det bidrar säkert också att hon är modellsnygg) är verkligen att ta i.

   Svara

  Var det girlsquad gruppen? Folk där är ju galna, är som en liten sekt.

  Svara

   Ja haha, gruppens skapare är patetisk. Hon blockerar alla som är admin/mod i någon annan tjejgrupp 😂

   Svara

    Att inte bli blockad av deras admin är fan en konst.

    Svara

  Ser att FV verkar vara inne i värmen igen, nu på Expressen:

  https://www.expressen.se/kultur/nu-tappar-aftonbladet-sin-radikala-kultursida/

  Vad blir nästa steg? Mobbaren Martin på SVT och JCA äntligen invald i akademin?

  Svara

   Vad har dina exempel med saken att göra ens? 😝

   Svara

    Alla tre har levt så kallat vivörliv på bekostnad av andra?

    Svara

     vivörliv? aldrig hört det uttrycket förut!

     Svara

      Ett finare ord för män som gillar att tafsa och ta för sig. Gärna på yngre kvinnor.

      Svara

       Så kvinnor kan inte ägna sig åt samma sak?

       Svara

        nej det är helt omöjligt. Kom igen, vanligen sker det ju åt det hållet så inte konstigt att man använder sig av den förklaringen.

        Svara

       tack för förklaring!

       Svara

      Horace Engdal gav detta sällan använda uttryck nytt liv när han urskuldade JCA genom att säga typ ”att det väl inte är förbjudet att leva vivörliv” och att anklagelserna mot denne var överdrivna.

      Svara

   Skit samma vad du tror, han är inte dömd. Och din kompis Cissi Wallin har minst sagt skruvat på sina så kallade ”minnen” från händelsen.

   Svara

  Anna kan inte Instagramma och blogga just nu eftersom kommentarsfälten dränks av kommentarer och frågor om Pocketbooken (äldsta dottern).
  Förra gången hon hade sitt ”frivilliga uppehåll” berodde det på kommentarer och frågor om sonen.
  Hon har aldrig och skulle heller aldrig nu frivilligt ta en paus.
  Istället är bakgrunden till inlägget i Girlsquad om hennes fantastiska godhet, enorma ödmjukhet och starka moral (varning för spår av ironi) endast och enbart ett fiskande efter att någon/några skulle ha nappat och bett henne om koder.
  Hon skulle då av ”ren godhet” ha delat med sig av koder direkt i inlägget som genererat henne kosing.

  Svara

   Ditt nick.. 😀

   Svara

  Kära Anna Book. ”Fake stuff”, menar du att det som din son och äldsta dotter har ägnat sig åt är ”fake stuff”?

  Svara

  Lol

  Svara

  Anna är ju tydligt psykisk sjuk. Känns tragiskt på något vis att människor inte förstår att det är en uppenbar psykos hon är inne i eller liknande maniskt skov.

  Svara

   Skov pågår under en begränsad period, Anna beter sig ju så här hela tiden.

   Svara

  Tips till ANNA
  Gör ett anonymt konto som heter ANNA ANDERSSON eller ngt och ha en bild bakifrån så kan du skorvs i grupper utan att bli dömd

  Svara

  Men om det startades ett drev och skrevs elaka kommentarer så var det väl bra av admin att ta bort det, det var väl snällt då? Hen ville väl inte ha drevande och tjafs på sidan kan man anta.

  Svara

   Håller med. Tydligen var det kommentarer om brott som begåtts av personer i hennes familj, så hon borde ju bara vara glad över att inlägget togs bort.

   Svara

   Hon hann ju inte ” tack så mycket 🙏” på alla gulliga kommentarer

   Svara

  Om Anna Book Toledano är så sugen att exponera sig så har hon alla möjligheter att delta i sin egen humor-fakta-skvaller-tråd på ett annat forum.

  Svara

  nu får Anna Book tooken ta & ge sig! Bara lägg av med dina konstiga psykiska utspel! Mår du bra? Sluta skriva dina”tycka synd” och ”hurra vad jag är bra” kommentarer i sociala medier!
  Lägg av ! Sluta! Förstår mycket väl att du är bitter, som barnstjärna (sådär) inte blev något i vuxen ålder.(det skiner igenom allt vad du skriver) Nä. de flesta blir inte stjärnor! och tack gode gud för det. Det behövs pedagoger, poliser (som haffar våldtäktsmän o åldringstjuvar ha ha!) , läkare, sjuksköterskor..etc ja alla fattar utom Anna Booooook! ta hand om din familj, Anna och tagga ner!
  (gissar hon läser här)!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.