Rebecca Stellas hudvårdsprodukter har lanserats

Update kl 14.10:
Sedan jag först tog skärmdumpen på ingredienserna så har www.rebeccastella.com uppdaterat med en full lista av produkternas innehåll.

Nu har Rebecca Stella släppt sina tre återfuktande hudvårdsprodukter och jag var helt inställd på att köpa och prova dem, men tänkte efter några korta klick på hennes sida om. 
För det första är priset relativt saftigt för produkter jag inte ens vet innehållet i, då sidan inte listar alla ingredienser någonstans utan enbart några få huvudingredienser. Produkterna påstås även vara cruelty free och veganska men även detta får man helt enkelt ”lita på” då man inte själv kan kontrollera innehållsförteckningen.
Om hon är lika snål med detaljerna även på kartong och produkt så riskerar hon att få Läkemedelsverket efter sig då detta strider mot gällande regler som kräver att alla ingredienser listas.

Men..en annan sak som gör att jag inte skulle köpa dessa produkter är att de kommer i begränsat antal.
Jag förstår att man hakat på den här influenciska trenden där man vill att saker ska sälja slut som ett tecken på populäritet, (Oavsett om det släppt ett exemplar eller tiotusen) men om jag köper hudvårdsprodukter så vill jag ju att de ska vara bättre än de jag använder för tillfället, men om jag då riskerar att aldrig få tag på dem igen, vad är då poängen att ens testa dem, förutom i rent recenserande syfte då?
Men av samma anledning så skulle jag heller inte rekommendera dem till någon som riskerar att vänja huden vid dem för att sedan inte kunna köpa dem igen.
Ren idioti om du frågar mig!

Jag har kontaktat företaget via den angivna adressen på sidan om deras innehållsförteckning, men har i skrivande stund inte fått något svar.

Tack för tips!

150 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har frågat flera gånger om innehållet och får inget svar… skulle aldrig köpa något man inte vet innehållet på..och dessutom innehåller oljan 8 ml för 499!!!

  Svara

   Sinnessjukt 😂

   Svara

   https://rebeccastella.com/products/carotene-oil
   Men här står ju allt innehåll. Först ”key ingredients” och sen resten.

   Svara

    Då har de uppdaterat sin sida sedan jag tog min skärmdump.

    Svara

    Alltid lika lustigt med folk som griper in EFTER influencees justeringar (pga kritik)

    Svara

   Nu när innehållet faktiskt kommit upp så verkade det först ganska bra med aktiva ingredienser som niacinamid och hyaluronsyra. Men tyvärr innehåller de dessutom PFAS som är misstänkt cancerframkallande, hormonstörande och reproduktionsstörande. Väldigt många företag har valt att ta bort detta ur alla sina produkter men Rebecca väljer att utveckla nya produkter med PFAS. Känns inte speciellt fräscht eller säkert 🤷‍♀️

   Svara

    WHAT??? Seriöst? Fyfan vad illa att ha PFAS i sina produkter. Kanske därför de inte ville lista alla ingredienser. Bra du inte köper och smetar in ditt face med följande:
    ”PFAS – vår tids värsta miljögift?
    Vissa är cancerframkallande och kan orsaka leverskador. Andra har i djurförsök visat sig påverka reproduktionsförmågan och immunsystemet. Flera tusen är inte ens testade. Ändå får de finnas i vanliga produkter som smink, kläder och möbler. Vi pratar om PFAS, en grupp ämnen som är extremt svårnedbrytbara och som vi alla har i blodet – till och med isbjörnarna långt borta i Arktis.” – Naturskyddsföreningen

    Svara

     Vi har INTE PFAS i våra produkter. Jag förstår inte vart ni fått det ifrån? Läs innehållsförteckningen är du snäll.

     Svara

    Ta upp detta med @surfejs, Naturskyddsföreningens satsning mot PFAS. De är grymt bra på att jaga företag som använder PFAS i sina produkter!

    Svara

     Vi har INTE PFAS i våra produkter!

     Svara

      självklart påstår dom det, hur lätt är det inte för Rebecca Stella att redigera innehållsförteckningen ännu en gång? Bitch please xD

      Svara

    Vi har INTE PFAS i våra produkter! Läs innehållsförteckningen!

    Svara

  Nej köper inte detta. För dyrt och vet för lite om produkten. Dåligt.

  Svara

  Cissi Wallin-domen släpps i dag 14.00.

  Svara

   Kommer inte ställa klockan för RS släpp men detta 👆🏼 kommer jag ställa klockan för.

   Svara

   Vad gissar du på? Fängelse eller böter?
   Jag gissar på höga böter.

   Svara

    Högst osannolikt med fängelse såklart dock troligt att hon fälls. Så böter. Sen lär hon ju iofs överklaga.

    Svara

     Hoppas hon överklagar och får fängelse.

     Svara

      Hej!

      Vad tråkigt att du mailat utan att få svar, det ska jag genast kolla upp!

      Ang innehållsförteckning så skulle det ha varit med på sajten vid lansering, men pga en tråkig miss blev det inte så – men det rättades till efter bara några timmar. Självklart ska alla kunna ta del av innehållet, det känns lika viktigt för mig som för kunden.

      Ang att du skriver att mina produkter enbart är tillfälliga, så stämmer inte detta. Du har antagligen blandat ihop ”Limited Edition” med ”Limited Stock” som jag har skrivit i mina sociala kanaler.

      Limited stock betyder att det kan ta slut, men kommer att fyllas på. Limited Edition betyder att det antagligen inte kommer att komma in igen.

      När jag skrev Limited Stock, så syftade jag på en make up bag, som de 500 första som köpte mitt hydration-kit fick som gåva. Produkterna kommer att leva kvar och jag jobbar redan på nyheter.

      Jag tar till mig av all kritik och alla frågetecken då jag ständigt strävar efter att göra ett så bra jobb som möjligt.

      Har du frågor, får du gärna kontakta mig direkt på min mail rebeccastella@me.com.

      Kram R

      Svara

    Böter. Domen kommer att överklagas så långt det går, men Cissi Wallin är ändå generalkörd i media-Sverige. Hon flyttar till New York där hon kan betala sina nannys svart allt hon orkar utan att någon bryr sig vare sig om det eller Cissi Wallin som person.

    Snart bortglömd.

    Svara

    Mest troligt döms hon och får böter.

    Svara

    Jag gissar på en fällande dom med dagsböter och skadestånd. Dagsböterna kommer inte bli så stora eftersom jag gissar på att hon inte har någon taxerad inkomst.
    Sedan kommer det att överklagas ända upp till HD.

    Svara

     Tillägg, då jag tryckte skicka för snabbt.
     HD kommer att ge henne ett hårdare straff, eventuellt samhällstjänst, men troligt högre skadestånd och mer böter.

     Svara

      Du tror alltså att HD tar det? Som metoo prejudikat eller enbart förtal? Eller kombination?

      Svara

       Jag tror inte att hd kommer att ta detta. Men vi får se

       Svara

       För att pröva om det var försvarligt att peka ut mannen som våldtäktsman. Med tanke på att mannen är en offentlig person som måste kunna tåla lite mer och syftet med uppgiftslämnandet och det sammanhang som uppgifterna lämnats i.
       Och för att pröva om man måste få kunna berätta vem som utsatt en för ett våldsbrott.

       Svara

        Fast huruvida man får sprida vem som utsatt en för våldsbrott är väl redan prövat?

        Svara

         Nope, det är det inte. Speciellt inte när det kommer till massmedia

         Svara

      Jag hoppas hon överklagar och får fängelse. Pengar känns inte för henne, hon går bara till sin man eller snyftar litar på instagram så hjälper naiva följare till att samla ihop dem.

      Svara

       Hon kommer inte få fängelse. Det är nästan aldrig det händer att man får ett strängare straff än vad åklagaren yrkar på.

       Svara

    Åklagaren yrkar på villkorlig dom och dagsböter.
    Fälls hon för grovt förtal så blir detta sannolikt påföljden.
    Ska mycket till om tingsrätten ska döma till strängare påföljd än åklagaren begär.

    Svara

    90000kr i böter

    Svara

   Hon förklarade på sin instastory att det är skillnad på ”Limited stock” och ”Limited edition”. Detta är Limited stock och då kommer varan att komma in igen men just nu säljs ett begränsat antal.

   Svara

   ” Straffet blir villkorlig dom och dagsböter samt att betala 90 000 kronor i skadestånd.”

   Svara

  Jösses..kläder, ansiktskladd, underkläder, träningskläder, smink, parfymer..kan det inte komma ngt unikt?
  Jag litar bara på vad min hudterapeut rekommenderar i krämer..allt annat passerar

  Svara

   Saker jag vill se från infuencers:
   Egendesignade sexleksaker
   Påskpynt
   Kaffekoppar
   Anteckningsböcker
   Duschdraperier
   Vattenflaskor
   Taklampor
   Egendesignad burgare och tillhörande cheese fries på Max
   En tesmak
   Bakverk
   En chipssmak
   En Pollysmak (pollygodiset alltså)

   Svara

    Åh Polly!

    Svara

     Själv tyckte jag sexleksaker lätt jävligt roligt 😂👏

     Svara

    Asså gick direkt igång på duschdraperiet?! Så himla kul och unikt! Hade lätt köpt ett duschdraperi av någon rolig influencer, så länge det är snyggt 😁

    Svara

     Eller hur?! Jag med!!

     Svara

    hahhahah, braa!

    Svara

  Förstår vad du menar och fattar att det inte är såhär företagen tänker men JAG blir jätteglad när företag släpper exklusivt antal eftersom allt säljer slut då!!!

  Det innebär att man inte tillverkar massa produkter som ingen sedan köper, allt går iväg och det är SÅ MKT MER HÅLLBART än tex Löwengrips produkter som åkt från fabrik till apotek till annan butik(då de inte sålde) och till slut till typ ÖB och sen förmodligen en container. Dels alla resor varorna gör och att mycket inte säljs på slutet.

  Svara

  Hudvård i limited edition? 😂

  Svara

   Det är inte limited edition utan ett begränsat antal som släppas just nu, men kommer komma in igen längre fram har hon själv sagt. Antagligen bara för att driva försäljningen.

   Svara

    Högst troligt.

    Svara

    Ja, limited edition är ett vanligt trick för att skapa en känsla av exklusivitet och behov av att beställa fort som sjutton för att inte bli utan.
    Limited edition kan fungera om det finns anledning att anta att man inte kan tillverka mer av en viss produkt men det är få produkter nu för tiden som inte går att tillverka i obegränsad mängd.
    Så i detta fall behöver man inte stressa. Det kommer säkert att gå att få tag i produkter framöver. Om de inte floppar för då kommer man inte att blanda till fler 🙂

    Svara

     Bianca och hennes team använder sig gärna av det tricket.

     Hennes egna produkter säljer slut men inte de som hon gör reklam för (t ex Gina Tricot, Guldfynd & ACO).

     Svara

      *pr-tricket

      Svara

   Titta på Det stora konsumentbedrägeriet på Netflix. Det är något man systematiskt gör för att skapa en hype

   Svara

    Ja det är det. Men tror faktiskt att det handlar om att man inte producerar jättebatchar när man precis lanserar en ny produkt. Om det sedan säljer producerar man fler. Men det känns ju onödigt att begå Löwengrip misstag och felbedöma försäljningen för att sedan dumpa det på Ö&B och Matsmart.

    Svara

     På något sätt tror jag Isabella sliter sitt hår för att hon valde så otroligt fel riktning för några år sen, då hon startade LCC (Löwengrip)… Hon satsade allt på nån slags ny Lumene-liknande-serie och slog huvudet i väggen, medan dagens influencers (Rebecca Stella, Bianca etc) släpper glamourösa limited edition-kollektioner. Hon önskar nog att hon kunde göra det nu! Too late tho

     Svara

  Innehållsförteckningen för Morotsoljan stämmer nog. Oljor behöver inga tillsatser eller konserveringsmedel.

  Svara

   Varför står det ”Key ingredients” då?

   Svara

   Kan tipsa om stt göra egen morotsolja! Det gör jag😍

   Svara

    Berätta, jag älskar sådant!

    Svara

     Inte samma anonym, men skala och riv 1 dl morot, värm upp 3 dl sesam- eller solrosolja, tillsätt den rivna moroten och sjud på LÅG värme under lock i 2 timmar. Sen är det bara hälla upp i flaska och förvara mörkt och svalt 🙂

     Svara

      Sila bort moroten också, så klart.

      Svara

      Tack för svar! Är det alltså lika bra som köpt olja eller till och med bättre?

      Svara

     Jag gör så här: finhackar morot, lägger i en burk med kallpressad rapsolja, sätter på ett lock.

     Sätter burken i en kastrull med vatten så det täcker upp till halva burken. Kokar i vattenbad på svag värme ca 30 minuter.

     Släpper ut ångan från ibland då och då under tiden den kokar.

     Jag gör massa olika oljor, grapeolja, rosolja och nyponolja är mina favoriter. Dom gör jag dock i kalla oljeutdrag.

     Svara

      Tack för svar! Varför gör du den varm istället för kall?

      Svara

    Vad gör moroten för nytta i oljan?

    Svara

     Carroten och vitamin a är bra för huden.

     Svara

   Läste flera gånger innan min hjärna klarade av att inte läsa ”motorolja”. 🙄

   Svara

  När målgruppen är deras fans. Unconditional Love. Sen tackar man sina fans för grym support vid köp av deras produkter.

  Svara

  Vad använder ni för serum? Som då helst inte är svindyra och i begränsat antal.

  Svara

   apolosophy sensitive

   Svara

   the ordinary!

   Svara

   The Ordinary Hyaluronic acid! Så bra för torr hy och väldigt billig 🙂

   Svara

    Samma här, The Ordinary. Superbra!

    Svara

   Esse Plus Probiotic Serum. Finns ett billigare serum från samma märke, för typ halva priset.

   Svara

   REN skincare, bästa jag testat hittills!

   Svara

   C25 från Dermaceutic. Bästa hudvårdsgrejerna som faktiskt funkar

   Svara

    Babor 😍

    Svara

   Pixi och babor, värt varenda krona!

   Svara

   L300

   Svara

   Estee Lauders Advanced Night Repair, otroligt nöjd! Haft i flera år och kommer inte att byta 🙂 Jag har den lilla flaskan för ca 760 kr (den större går på tusenlappen) men jag vet inte vad som är din definition av ”svindyrt”.

   Svara

   Tack för tipsen. Ska kolla upp vilka som låter bra för mig och skriva upp på önskelistan ❤️

   Svara

   Inget serum men glow boost från Lumene dagtid, Ordinary nyponolja nattid.

   Svara

    Jag bor i Tyskland och här finns inte Lumene:(

    Svara

     Levererar ingen återförsäljare i Norden dit? Någon familj som kan skicka?

     Svara

      Jo men då måste man veta exakt vad man vill ha.. och jag är mer ute efter märket generellt 🙂

      Svara

   Använder ett från Exuviance, vespera bionic heter det

   Svara

   Skin Treat C vitaminet, kostar 199 kr dock hade de 25% på det på kicks och är SÅ bra. Använder annars professionell hudvård då jag haft problemhy tidigare men det här ger mig inga finnar.

   Svara

    och jag måste bara tipsa om Skin Citys egna first concentrate. Skitbra. Men föredrar ändå skin treats..

    Svara

     Ja alltså det är verkligen super! Jämförbart med väldigt mycket dyrare produkter! 👌

     Svara

   Inger serum alls. Går inte på myten

   Svara

    Förstår nu hur lurade ni blir på en massa pengar? 🙁

    Svara

  Antar att det bara är första batchen som är ett begränsat antal. Och sen får det vara slutsålt i nån vecka (WOW, you guys are amazing, EVERYTHING IS SOLD OUT!!!). Sen släpper Rebecca bomben att de nu ÄNTLIGEN har fått in produkterna igen (OMG YES, the products are finally restocked!! But plz hurry, we don’t know how long they’ll last!!!).

  Och det funkar säkert. Folk får panik och skyndar sig att beställa meeeeeeeeeeeeer (kan man ta det på Klarna??). Uh, är så trött på samtiden.

  Svara

  Högst troligt.

  Svara

  SUPER OT – Jag ber så hemkt mycket om ursäkt, men jag kan inte vänta till onsdag, då mitt bokade möte är imorgon! 🙁

  Jag har under en längre period levt med extremt mycket ångest. Kopplat bland annat till arbete, relation och framtidsplaner (jag skapar problem som inte finns och drar det extremt långt). Senaste veckan, främst i helgen, blev det till någonting helt annat, jag grät konstant, kräktes, hade kraftig magvärk, yrsel och blev ett monster (sådana perioder kommer och går titt som tätt, men nu varade det konstant i ca. 3 dagar – kändes som en tre dagar lång panikattack). Imorse kontaktade jag därför min vårdcentral och fick direkt tid till att träffa en psykolog imorgon.

  Nu till min fundering – Jag skäms så oerhört mycket över att ”ta” en psykologtid från andra människor. Mitt liv är det liv som många, MÅNGA människor drömmer om att leva, jag har allting ”på pappret” (dvs. saker som andra, inte jag, drömmer om: framgångsrik, vacker, kärleksfull man, lyxboende, lyxbilar, prestige arbete osv.) men ändå mår jag så dåligt. Jag hatar den jag är, jag hatar att jag är så svartsjuk och jobbig, jag hatar att jag konstant är på min vakt och inte litar på någon, jag hatar att jag alrdig nöjer mig med vad jag har. Jag är så otroligt otacksam att jag skäms. Jag känner även att psykologen kommer att hånskratta åt mig och skicka hem mig direkt. Jag har aldrig träffat en psykolog tidigare, så jag är livrädd. Funderar allvarligt talat på att avboka min tid, men jag vet å andra sidan att jag lever ett ohållbart liv. Det kan inte vara normalt att varje morgon fundera på om man orkar ännu en dag med sina hjärnspöken som äter upp hjärncellerna en efter en?

  Är det någon här som har haft samma upplevelse och som fick hjälp av sin VC? Hur beskriver man ens att man mår skit, trots att man ”have it all”? Usch, detta fick mig att vilja avboka tiden ännu mer.

  Svara

   Psykologer vet mer än en tror. Och förstår mer än en tror.

   Svara

   Det är just för att du mår dåligt trots att du har allt som du behöver hjälp. Psykologen kommer veta det. Lycka till 💙

   Svara

   Pengar ger inte lycka. Önskar att mer insåg detta.

   Gå till psykologen. Jag gick för första gången några månader sedan och fyfan vad svårt det var. Men jag fick hjälp med mina problem och mår bättre nu än förr.

   Svara

   Depressioner och ångest drabbar alla oavsett hur bra man har det! Däremot så är till exempel ptsd utlöst av ett trauma. Psykologen kommer att göra en bedömning där hen avgör om den kan hjälpa dig och om du behöver hjälp. Låt psykologen avgöra. Jag sökte med samma känsla och det visade sig bottna i att jag förträngde och omskrev mina upplevelser och känslor. Jag mådde alltså betydligt sämre än vad jag förstod.. Sök vård! Du förtjänar att må bra!

   Svara

  Nu har produktsidorna uppdaterats med fullständiga innehållslistor, nu är ju jag ingen kemist så jag kan ha fel, men jag vet bara att mitt torra ansikte inte skulle tycka om produkter fyllda med alkohol och parfym. Vilket hennes serum och dagkräm verkar vara? Dessutom har hon mica i serumet… förstår varför hon väntade så länge med att publicera all ingredienser och bara publicerade ”the key ingredients”…

  Svara

   Förlåt en obildad. Men vad är det som är dåligt med mica?

   Svara

    Förlåt en till men vad är mica?

    Svara

    Man använder sig ofta av barnarbete, särskilt i Indien, för att få fram mica från naturen. Sedan är det väldigt svårt att spåra vilket gör att mica som framställts under bra förhållanden blandas med mica som framställts under mindre bra. Det är alltså stor chans att du indirekt stödjer barnarbetet om du köper en produkt med mica i.

    Detta är något jag fick veta för något år sen (?) så om någon har uppdaterad info ang. detta, rätta mig gärna!

    Svara

     Såg inte ditt svar. Ja så är det och fortfarande så. Tyvärr. Men som sagt standard av allt och alla 🙁

     Svara

      L’Oreal har nolltolerans mot barnarbete och samarbetar med företag som satsar på rättvisa arbetsvillkor. Jag vet dock inte om det är möjligt att undvika det helt eftersom (som jag skrev) det är lätt att det blandas ihop… Är ingen expert och det är jag ju inte ensam om. Tror bara man får göra sitt bästa helt enkelt.

      Svara

    Har googlat och mica är ju bara glimmer och finns exakt överallt samt i granit mm. Jag förstår inte heller varför det skulle vara dåligt när det används i allt från smink till din ugn och dator. Utvinningen och exploateringen är ju klart vidrig men materialet i sig eller hennes väl av det är ju bara standard..

    Svara

     Det är ju inte själva ämnet som är dåligt utan just exploateringen som åtminstone jag inte vill bidra till.

     Svara

      Helt sant! Tror bara att det är så vanligt att ingen bryr sig. Men det borde man. Problemet är väl även att ingen vill vara utan telefon (tex den jag sitter och kommenterar här med). Världen är skit!

      Svara

      Fast du bidrar ju. Eftersom du skriver via något just nu.

      Svara

       🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

       Svara

       Du med isf.. eftersom du svarade 😉

       Svara

    Om hon har mica i serumet är det med andra ord bara skräp. Mica är alltså det som används i highlighter och olika glitterprodukter i smink. Hennes serum arbetar alltså inte ”aktivt” på huden för att därmed ge lyster som t ex syror i små mängder gör, utan hon använder istället bara rent glitter för att folk ska få en illusion av att hennes produkt ”gör något” på huden när man istället bara smetat på sig en form av flytande highlighter.

    Svara

     sorry blev dubbelt

     Svara

   Om hon har mica i serumet är det med andra ord bara skräp. Mica är alltså det som används i highlighter och olika glitterprodukter i smink. Hennes serum arbetar alltså inte ”aktivt” på huden för att därmed ge lyster som t ex syror i små mängder gör, utan hon använder istället bara rent glitter för att folk ska få en illusion av att hennes produkt ”gör något” på huden när man istället bara smetat på sig en form av flytande highlighter.

   Svara

    Fråga innan ni skriver en massa skit! ”Apoteket använder mica. Naturlig mica har varit kopplad till barnarbete i gruvor i Indien. Den naturliga Mica som används i Apotekets sortiment är kontrollerad och uppfyller våra krav på socialt ansvarstagande, där barnarbete självklart inte tillåts. Hittar du mica i din produkt? Kontakta leverantören så får du svar på hur det är framtaget. ”

    Svara

  Prövade ju det där snigelserumet samt ansiktkräm med snigelslem i (som diskuterades här på sidan) och tycker än så länge det fungerar bra. Vet inte vad jag hade förväntat mej egentligen men kul att testa.

  Men undrar, hur stor skillnad kan det vara på alla dessa kändis krämer? Det är väl ingen av dem som kommit på något nytt revolutionerande inom hudvård?

  Svara

   Jag testat också det just nu. Tummen upp än, inga konstiga hudreaktioner. Får se efter en månad eller två.

   Svara

  Med tanke på hennes läskiga naglar, så ger den här annonsen noll förtroende (ser även hennes onaturliga ansikte framför mig).

  Svara

   Ja naglarna tog ju allt fokus, var det enda jag tittade på faktiskt.

   Svara

    Kändes så dåligt att hon hade blå naglar, blå bakgrund och blå klänning.. snälla lixom. Platt fall

    Svara

   Ja, tycker sådana naglar ser groteskt läbbiga och tacky ut. Ryser när jag ser dem. Välskötta, kortklippta är så mycket finare och fräschare.

   Svara

   Ja, helt otroligt äckliga.

   Svara

   Förtroendet hänger på naglarna alltså?🤔

   Svara

    För vissa ja.. på det sättet att se vårdad ut innebär olika för olika personer. Och vårdad brukar ofta betyda förtroende. Jag gillar tex inte hennes naglar och blir inte frestad av att köpa hennes produkter. Konstigt för dig kanske, men jag hatar alla naglar så för mig blir det logiskt att inte köpa 🙂

    Svara

     Håller med. Tycker det ser hemskt ut. Men vi är alla olika.

     Svara

   Ja buktalardockan… hon och Sindy Niklasson has got the look.

   Svara

  Det stör mig fortfarande att en influencer påstpår sig ”släppa” en produkt. Influencern har ju inte bidragit på något vis till att ta fram produkten, utan producenten betalar för att influencerns namn ska stå på förpackningen. Det är en milsvid skillnad. Att vara reklampelare vs att på labbnivå ta fram en bra produkt för hudvård etc etc. Som om jag skulle påstå att jag släpper ett nytt bilmärke och vara stolt över det – fast jag i stort sett bara vet hur man startar en motor.

  Svara

   Hahaha exakt(!!) så… de har ju ingen aning. Förutom några få som faktiskt verkar designa saker själva (som typ Rihanna om jag fattat rätt).

   Svara

    Jag älskar Rihanna! Men hon köpte tydligen upp BabyPhat brandet och har åter-släppt massa designer från dem med.. vet inte hur mkt hon designar men ändå även där så köper man design och säljer som andra gjort !

    Svara

     fast hon gillar väl märket och tycker om designen och ville att det skulle överleva då det varit ute i rätt många år..

     Svara

    Är väl typ Jefree.

    Svara

  Caia kommer med en ny palett i morgon. Det är den första jag vill ha från Caia, och då är jag uppe i luften! Tips på en liknande sådan?

  Svara

   Om jag var du skulle jag satsa på en palett från ett väletablerat märke 🙂 Charlotte Tilbury och Huda Beauty är två exempel. Googla Huda beauty desert dusk, sjukt snygga färger! De kostar lite mer men då får du väldigt bra pigmentering vilket jag tycker är något av det viktigaste när det kommer till ögonskuggor. Provat alla möjliga paletter i alla prisklasser och jag hatar när det kommer mer pigment på borsten än ögat… Något annat som är irriterande är när ögonskuggan bara liksom plattas ner i ”ögonskuggskakan” när man tar med borsten = ingen färg på borsten.

   Svara

    Tack 😊

    Svara

  Jag är rädd för att min näsa ska börja krympa om jag skulle använda något av RS så avstår. 😉

  Svara

  Någon som prövat soap and glory ?

  Svara

   Nej men jag är nyfiken! Är dock helfrälst på Lush ansiktsvård än så länge så jag lär inte byta än 😊🙌

   Svara

   Älskar deras hand food

   Svara

   Älskar soap and glory! Använt deras vitamin c facial wash och speed plump dagkräm i flera år 🙂 Köpte nyligen nattkräm också (beauty sleep accelerator)… har provat en hel del annat också, både smink och ansikts/kroppsvård.. var det någon speciell produkt du tänkte på?

   Svara

  Cissi Wallin fälls. Villkorlig dom, 90.000 i skadestånd.

  Svara

   Hoppas hon överklagar och får ett högre straff.

   Svara

  Så skönt att CW fick en fällande dom!

  Svara

  Varför skulle man vilja köpa hudvårdsprodukter från någon som har en fejkhy? Uppenbarligen fungerar ju inte produkter tillräckligt mycket utan man måste sputa in massor..

  Svara

  Hon har svarat på kommentarer på instagram att produkterna kommer komma tillbaka om dom säljer slut, just för att man ska kunna köpa dom igen.

  Svara

  Hon är inte den trovärdigaste att vara ”ansiktet utåt” för sitt märke. Hon har inget som är naturligt i ansiktet, plus att hon inte nämner rätt ut alla ingredienser i produkterna. Det är så fruktansvärt löjligt! Och hennes pr teknik är så cringe bara. Tusen miljoner stories på sitt ansikte i olika vinklar dag ut och dag in, och ”köp snabbt innan det är slut, det finns bara ett lager just nu, och detta är de bästa som finns!!!”. Alltså nej. Får mig verkligen inte att köpa skiten. Tyckte om henne förut, nu fattar jag inte ens varför. Det finns inget äkta där öh! Bara pengar, och plastik operationer.

  Svara

   Håller med. Gillade också henne förut, men får en känsla av att hon är desperat. Inget är äkta och hon verkar inte vara klar med att justera sitt utseende heller, det går ju för långt.
   Tricket med limited stock och tjatet om det verkar också så desperat.

   Svara

  Jag undrar mest vem är det som köper denna sk*t när det redan finns bra etablerade hudvårdsmärken? Inte är det billigt heller.

  Svara

   Eller hur. Jag är så gammal nu att jag redan hittat mitt märke och är inte intresserad av att prova något nån bimbo satt sitt namn på för att sno åt sig mina hårt förvärvade slantar

   Svara

  Tack för att du ordnade det camcam! Ibland behövs det någon med en större megafon för att förändring ska ske (sorgligt men sant). Dock kollade jag innehållet nu: dagdrömmen är ju som alla andra? De huvudsakliga ingredienserna är ju vatten, glycerin och silikoner? Silikoner som dessutom ger finnar (iaf på mig). Så tack men nej tack! Jag får samma innehåll på apoteket för en tiondel av priset!

  Svara

   Samma här, silikoner är värdelöst för min hud. Inte för att jag skulle köpt detta ändå, men..

   Svara

  Jag kan inte sluta fnittra åt hennes utseende. Hon ser ut som en buktalardocka! Alla drag är så extrema och komiska över hennes ansikte, och de rosiga kinderna och fräknarna gör looken komplett. Bara förväntar mig att någon har en hand därinne och glapprar med käften åt henne.
  Bara yta och noll substans.
  Nej tack. Kanske går hem hos kardashian-barnen men för oss vanliga normalbegåvade… nej.
  Köper hellre en brunn i afrikatt

  Svara

  Tänkte precis likadant! Är man nöjd med produkterna så kommer man ju vilja fortsätta att köpa dem…
  Plus, jättedyrt!

  Svara

  Det är inte limited edition, utan limited stock. Som Rebecca förklarade på sina sociala medier köper man in en kvantitet man tror är lämplig, en uppskattning på vad man ska sälja. Tar den sedan slut beställer dem såklart in mer, men då tar det 3-4 månader att få eftersom det är så lång tid det tar att producera.

  Svara

  Håller med er nästan alla. Förstår mig inte riktigt hennes hudvård och uttalande om hennes hudvårds produkter har bra ingredienser? Min torra hy som kan få lätt finnar skulle aldrig några använda. Alkohol och parfym?? Sååååå sjukt uttorkade för huden och inte för att nämna alla andra 20
  Ingredienser som är dåliga i hennes hudvårds innehållsförteckning. Förstår inte varför bara för att man är influenser då tror man det ska vara sjukt bra eller värt ”hypen”. Hudvård är så otroligt viktigt är inte något man ska bara köpa bara för någon är lite känd och snygg eller snarare i detta fall ”fejk” snygg eller man tycker om personen. Vi måste sluta med denna köphets som finns överallt och ta hand om våra kroppar mer och köpa det som är BRA och sunt för oss och vår hud. Och inte bara någon ytterligare en influencer säljer.

  Svara

  Håller med er nästan alla. Förstår mig inte riktigt hennes hudvård och uttalande om hennes hudvårds produkter har bra ingredienser? Min torra hy som kan få lätt finnar skulle aldrig våga använda. Alkohol och parfym?? Sååååå sjukt uttorkade för huden och inte för att nämna alla andra 20
  Ingredienser som är dåliga i hennes hudvårds innehållsförteckning. Förstår inte varför bara för att man är influenser då tror man det ska vara sjukt bra eller värt ”hypen”. Hudvård är så otroligt viktigt är inte något man ska bara köpa bara för någon är lite känd och snygg eller snarare i detta fall ”fejk” snygg eller man tycker om personen. Vi måste sluta med denna köphets som finns överallt och ta hand om våra kroppar mer och köpa det som är BRA och sunt för oss och vår hud. Och inte bara något ytterligare en influencer säljer.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.