Alla svar i diademgate som jag hittills fått

 Jag har försökt få svar och bemötande från både Elin Molimenti (via sin man) och Fanny Ek (via henne själv) i den här diademgaten som inte sett sitt slut än, och det här vad jag lyckats få fram.
Har Fanny designat sina produkter själv så måste det finnas enkla bilder från exempelvis ett designprogram eller liknande, eller från någon av alla de resor till Kina som Mona menar att Fanny varit på. Det enda jag har fått ur Fanny är upprepade inbjudningar att live få höra hennes historia, och även få ta del av hennes process, också live men utöver det – ingenting.

Vad Elin anbelangar så tänker jag att ett namn på en fabrik, en bild på när hon kontrollerar kvalité mm på fabriken – som jag antar att hon besökt för att säkerställa just hur ”magisk” den är  – eller liknande skulle sudda ut alla felaktiga frågetecken, men icke.
Det enda som suddats ut är meddelandet från Elins man som han själv gick in och raderade när han läst mitt svar. Oklart varför.

Men!
Alla ni som skickat diadem-relaterade hot till familjen Molimenti måste genast sluta med detta. 
Jag förstår att man kanske känner sig besviken osv och har tappat en del trovärdighet för Elin, men att hota någon är aldrig okej!

Jag ogillar också människor som tjänar pengar på lögner, men inte hotar jag folk för det.
Jag försöker istället slå hål på dem, det brukar vara mer konstruktivt. 

301 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vem fan hotar någon pga ett diadem haha

  Svara

   <3 samtiden <3

   Svara

   Hat = hon fick ett motargument.
   Hot = någon skrev ”jag är besviken och tänker inte handla mer från dig”.

   Svara

    This

    Svara

     Haha, hennes man hade väl som alla andra sett att Cissi Wallins hake på dig höll i flera års tid, tills du till slut pga situationen var tvungen att gå ut med hållhaken.

     Det sa ju väldigt mycket om dig och att du inte är det moralens underbarn du ofta utmålar dig som, genom att ständigt döma andra hårt på ofta lösa boliner.

     Svara

      Oj, vad du anstränger dig. Kämpa, kämpa.

      Svara

       Hej där Camilla. Kämpigt att inte kunna ta kritik?

       Svara

      Bloggens koncept är ju dock att granska influencers/de som jobbar med social media, ingen skulle kunna göra det jobbet om det var tvunget att vara någon ”fri från synd”.

      Vi ALLA som läser bloggen dömer precis lika hårt allihopa, annars skulle vi inte finna något intresse i att klicka in här. Det skulle vara märkligt om CC granskade sig själv – men feel free att starta en egen blogg och granska på om du känner att ett brutalt moralfel har begåtts. Jag bryr mig faktiskt inte ett jota om vad CC gjort själv, tycker bara att det är intressant och ibland lite (fult att erkänna) kul att läsa om luftslotten som pyser luft både här och där.

      Svara

       Svaret från Fanny Ek Är som taget från Monas blogg.
       Hon har nog fått lite hjälp där…

       Svara

       Här har Camilla raderat kritiken om att hon raderar saklig kritik.

       Svara

        Nej,
        Jag raderar en och samma persons kommentarer om och om igen.
        Care to guess who they are from?

        Svara

         Ja berätta.

         Svara

         Åh just det, en av dom var från mig, så vem är jag?

         Svara

      Det är klart anmärkningsvärt att göra som Camilla gjort i detta fallet, eftersom hon återkommande presenterat olika orsaker till varför hon inte skrivit om Cissis frekventa och minst sagt obehagliga beteende, lögner, hot och förtal. I själva verket har hon inte skrivit ett enda ärligt inlägg om Cissi på flera år, för att hon så otroligt gärna velat undanhålla sanningen från att komma ut – sanningen att hon skapat en blogg med falska allvarliga brottsanklagelser mot FV, åt Cissi.

      Det är jättebra att sanningen kom fram till slut, det gör den oftast. Väldigt många som kommenterade hade redan insett att Cissi hade något på Camilla.

      När Camilla pressades så hårt av Cissi att hon var tvungen att säga sanningen, blev inläggen om Cissi plötsligt brutalt ärliga. Det märktes att Camilla hade hållit tyst länge när hon beskrev Cissi som en ”fradgatuggande” galning 😂.

      Sedan hände något från en dag till en annan, där hon ena dagen skrev att hon skulle rapportera och skriva om rättegången, till att återigen tystna och enbart uttrycka sig positivt om Cissi.

      Jag anser att man för det första inte ska kasta sten i glashus när man själv inte är ärlig. De som sakligt ifrågasatt dig har dessutom ofta fått väldigt otrevliga svar, fast de, som det visat sig nu, haft helt rätt. Ljuger du och är otrevlig utan grund när du dessutom vet att personen har helt rätt, visar du ju inte prov på hög moral direkt.

      Ändå är det med just hög moral du ”granskar” alla andra. Jag hoppas att du framöver inte bara granskar de som ”är tysta” utan de som verkligen behöver granskas. Och tänk källkritiskt och reflektera en extra gång när någon bloggare vill bli vän med dig.

      Jag gillar din blogg jättemycket, men ovanstående samt dina svårigheter att bemöta kritik annat än nedlåtande, förstör tyvärr.

      Nu är uppsatsen klar 😊.

      Svara

       Hahaha vad har detta med saken att göra??! Sätt dit de där jövlarna. Uppenbart att de försöker lura sina följare?? Vad har det andra med saken att göra. Team Molimenti?? 😂😂😂😂

       Svara

        Läsförståelse?! Läs gärna INNAN du kommenterar.

        Svara

       Uppsattsen får D+, eventuellt C- men inte mer.

       Svara

        Ja ”Uppsattsen” är felstavad men så går det när det inte går att redigera sina kommentarer..

        Svara

         Härligt ändå att du ger dig på att betygsätta andra! Friskt mod!
         (”Frisktt modd!”)

         Svara

    Precis, att ifrågasätta en influenser= ofredande. Att titta på Linnea Claesson= sexuellt ofredande.

    Svara

     Anstränger? Är väl sant det 16:20 skrev. 🤷🏼‍♀️

     Svara

      Nä.

      Svara

      Anstränga? Ännu en misslyckad trött härskarteknik. Kämpa, är inte det just vad Camilla själv brukar svara🙄

      Svara

    Inte nödvändigtvis skulle jag säga, det kan säkert vara massa både hot och hat det fått. Se bara hur folk får lös på omodererade forum, internet drar åt sig knäppisar som hatar/ hotar för vad som helst och då måste man ändå tänka på att det vi ser är det som inte fastnar i något filter.

    Däremot innebär ju inte detta att all typ av granskning måste upphöra, bara för att internetknäppisar som inte kan hantera anonymitet förekommer.

    Svara

   Ingen! Frissan tror att det är hot när någon frågar vilken magisk fabrik som tillverkat prylarna och hat när någon frågar om hon verkligen designat hårbanden själv.

   Svara

    Ja, hon skrev ju att hon fått har på sin insta dvs jag frågade om AliExpress kopierat hennes saker.. hur kan man ens med väldigt mycket fantasi få det till att kallas hat.

    Svara

    Exakt. Hon känner sig hotad av alla frågor hon får angående material, om det är veganskt, om någon frågar om hennes magiska fabrik osv. Om hon fick lägga ner blod, svett och tårar på att shoppa från Kina så är det inget mot vad hon får kämpa för att blocka alla hot

    Svara

  ”Jag ogillar också människor som tjänar pengar på lögner, men inte hotar jag folk för det.
  Jag försöker istället slå hål på dem, det brukar vara mer konstruktivt. ”

  Alltså förlåt men det lät så lustigt. Är det lögnerna eller folket det är konstruktivt att slå hål på? 😉

  Svara

   Jag reagerade likadant, lite olycklig felsyftning just den här gången!

   Svara

    Komisk formulering i ett ”seriöst mejl” 😂😂

    Svara

   Varför polisanmäls inte hoten? Är inte det en normal reaktion ifall man får motta en massa hot? Inte ens Cam verkar tycka att det är särskilt allvarligt.

   Kan det beror på att hoten egentligen inte finns och inte ens Cam tror på det? Hennes enda reaktion är att hon ska uppmana sina läsare att ”genast sluta med detta”, ungefär som hon talar till ett gäng femåringar.

   Så urvattnat hot och hat har blivit som begrepp.

   Svara

    Nu tror jag inte att hoten finns men vi vet ju inte om de har polisanmält något.

    Svara

     Jag är rätt säkert på att de hade talat om det ifall de gjort en polisanmälan. Bättre damage control och få bort fokus från Elins fraud hade inte funnits.

     Svara

      Och nu kanske de fick en idé.

      Svara

  Alltså hahahaha.. ”detta behöver inte tas upp mer”. *går iväg och fortsätter lura människor*

  Svara

   Haha, eller hur! Alla dessa snöflingor som bara vill få sköta sina businesses på sina egna villkor utan att behöva svara på frågor eller ta kritik. Jag börjar tro att hela styrkekrams-positivitets-entreprenörs-power-kittet är en konspiration av influensers och ljusskygga företag för att kunna fortsätta sitt ljugande och förskönande utan att behöva ta kritik eller exponeras för hur det verkligen är. När någon frågar och granskar, då är det hat, avundsjuka och kommunism. Absolut… eller så föredrar vi hedersamma, ärliga människor och företag.

   Svara

    Desaaaajn och kreativitet och entreprenörer… Sånt bullshit. Det allt i själva verket handlar om är att peka ut diadem i en kinakatalog och välja mönster som ska tryckas på skal från Ideal of Sweden.

    Svara

   Man vänder blad bara. Kan kungen så…😊

   Svara

  Piiiiiiiin

  Svara

  Finns det på riktigt folk som hotar en influenser pga diadem?

  Svara

   Jag är ganska säker på att Elin och hennes man hittar på. Varför inte visa hoten de har fått?

   Svara

    Varför tror du att de hittar på? Är ju bara att kolla influencers kommentarsfält i olika medier för att se att det finns många knäppskallar där ute.

    Svara

     Finns en hel del härinne med

     Svara

      Vart är hoten? Att ifrågasätta och tycka att hela saken är märklig är inte att hota. Sedan att de sitter på sin kammare och tar detta personligt är en annan sak. Men det är klart att det svider om man gjort något som är fel och blir påkommen.

      Svara

       Ha vad vet du om det? Kanske någon som skickat iväg ett riktigt hot till dem? Du har väl inte tillgång till deras dm/mail?

       Svara

        Svarade på kommentaren ovan att det skulle finnas hot här inne… 👆🏻

        Svara

         Det var nog att det finns allmänt knäppskallar här, inget om hot. Här har jag då aldrig sett några hot.

         Svara

          Ja så kan ju va fallet 😄 Tolkade inlägget som att det fanns hot här.

          Svara

           Skulle gissa att hoten är i stil med: ”jag tänker köpa mitt krimskrams i annan butik hädanefter”.

       15,42 Idag klarar inte offentliga människor av att bli ifrågasätta! Då vinklar dom det till hot och hat. Stå på dig Camilla.

       Svara

        Exakt!

        Svara

     Nyckelordet är knäppskallar. Knäppskallar behöver hjälp. Majoriteten har inte hotat dem.

     Svara

      Fast nu säger inte dem att majoriteten hotade dem heller. Räcker väl med ett hot från en person för att kunna säga att man blivit hotad.

      Svara

       Ja, men det är ju i så fall inte Camillas fel. Som att man inte ska granska någon och dess företag (företag S K A granskas!!) för att då kan ju någon knäppskalle eventuellt hota. Är hotet grovt får de väl polisanmäla. Och blocka.

       Svara

        Nej, men nu var det Camilla som publicerade inläggen. Klart man går till källan i en sån situation även om det logiskt inte är rätt? Om någon publicerar massa om dig och du får hot pga det tror jag också du skulle be personen ta bort det.

        Svara

         Nej, det skulle jag nog inte faktiskt. Eftersom inläggen inte skriva på ett hatfyllt sätt, utan bara granskar ett uppstartat företag. Det är ett företags ansvar att kunna hantera och svara på kritik. Kan de inte själva skilja på person och företag kanske de inte ska ha ett företag. Nu kommer en liknelse som jag vet är överdriven blablabla, men skulle ett företag som granskats i Uppdrag Granskning skriva till SVT och whina för de fått hat och hot och be SVT ta ner avsnittet? Svar nej.

         Svara

          skrivna*

          Svara

          Och hatfullt* haha. Scusi.

          Svara

          Ganska dåligt exempel då det är just det de gör? :S De anmäler ju och försöker få program borttagna.

          Svara

    Varför skulle dom hitta på att dom blivit hotade? skrattretande att du ens misstänker det… Läs igenom alla kommentarer.

    Svara

     Här finns inga hot

     Svara

     Var är hoten? Ifrågasättande kommentarer raderas ju så de kan vi inte läsa. Jag ser inga hot heller så om de finns blir de också raderade. Om du inte menar hot som ”jag ska skicka tillbaka varorna!”?

     Svara

      (På molimentis plattform) (ser inga hot här heller?)

      Svara

  Råkade gå in på herr Molimentis insta, största skämskudden i världen hade behövts för att tackla hans videos! Mr Molimenti is back! Hahaha!

  Svara

   Men nej nej nej varför gjorde du detta mot mig? 😩😭 Ville ju inte se det där!

   Svara

   Hela cirkusen är så pinsam. Kanske allra mest för att ingen av ”företagarna” verkar förstå kritiken utan viftar dramatiskt med fel försvar och förlorar mer än de vinner.

   Svara

   Hahaha jag gjorde det också igår! Aldrig igen!

   Svara

   Men jag dööööör!!!!😂😂😂😂😂 vilken dåre!

   Svara

    Hahahaha! Omg!

    Svara

   Hahahhaha! Vad i helvete. Är han på riktigt?
   Han känns som den där killen på linkedin, hublebrag-killen, som jag inte minns namnet på. 😂

   #success #money #selflove #goals #inspiration #fitness #utvecklingssamtal #känslor #terapeut#menwithclass osv osv osv osv.

   Hahahhahaha! Kan. Inte. Sluta. Skratta. 😂😂😂😂😂😂

   Svara

   Förstår inte va dom leker för något 😂 tror dom är några gudar som jobbar hårdare än alla andra. Hårt på vilket sätt? Lägga upp googlade citat om framgång, att haters gonna hate osv är ju skitlätt. Framförallt när det hårda arbetet består av att klicka hem produkter från kinafabriker som skickats fram och tillbaka för att kvalitetssäkras så hårbanden inte klämmer bakom öronen. Jävlar vad blod, svett och tårar det krävdes för att ta fram dom produkterna!
   Dom tror människor är ute efter dom för att dom är SÅ stora. Nej, sanningen är att dom inte väntade sig att sanningen skulle komma fram. Därför spelade hon på att hon tagit fram produkter. Smart sätt att säga det ändå, för hon säger inte rakt ut att hon designat dom för att inte ljuga, men indirekt genom att säga att hon tagit fram, kvalitetssäkrat produkterna osv vill hon att det är vad folk tror. Sen blir hon avslöjad och situationen blir bara värre av att hon fortsätter ljuga om situationen, om sin magiska fabrik och jämför sig själv med Apple. Kom ner på jorden..

   Svara

    Ser inte ens att han har några bolagsengagemang medan det står ”investor” i hans bio. Är det investeringar utomlands då? Inte gratis att bo på Värmdö..

    Svara

     Han lurar förmodligen personer på kvalitetssäkrade dammsugare som har handplockats från Kina. Typ samma som frun, fast genom dörrknackning.

     Svara

     Han känns som en person som jobbar på mobilzera eller nått annat lurendrejeriföretag som lurar gamla tanter genom att teckna nya abonnemang i deras namn och lovar rabatter och guld och gröna skogar. Sen sitter tanten hemma och har ovetandes 3-4 abonnemang i sitt namn.

     Svara

     Såg att han random nämner cryptovalutor bland taggarna på instagram när han pratar om säljjobb. Man får hoppas att det inte är fejkade onecoin han kränger via deras pyramid scheme.

     Svara

    Du läser som en idiot. Hon jämför inte SIG SJÄLV med Apple utan vilka andra fjekprodukter som finns på AliBaba.

    Visste ni att Camilla köpte en massa skit från Ali i bloggens början och brydde sig inte om den massiva miljökritiken och alla påpekanden om vilka billiga skitkopior det är? Hon svarade som alltid ironiskt och näsvist på kritiken.

    Idag hyllar C skenheligt Greta och instakontot som skammar flyg.😇

    Svara

     Hej och välkomna, herr och fru mygelmenti!

     Svara

      tönt

      Svara

     Välkomna hit André och Elin 😂😂😂

     Svara

     Hur läser man som en idiot förresten? Jag förstår att man kan vara en idiot. Men att läsa som en idiot?

     Svara

     Snarare är det väl han som skriver illa? Det är ord, men de hör inte ihop och används fel så att det i princip inte går att förstå vad han menar. Jag tycker inte att man måste skriva perfekt, men blir alltid förvånad när vuxna människor med kontorsjobb och svenska som förstaspråk inte kan formulera en enkel text på så sätt att man begriper vad som menas.

     Svara

     Och bloggens början var… 2015? Det finns alltså ett par år där mellan att lära sig saker och ändras. 😂

     Svara

    Huvudet på spiken! Känner exakt likadant

    Svara

   Men är han seriös? 😳 Måste ju va så extrem för att folk ska lägga märke till honom?

   Svara

   Vad jobbar han ens med??? Hans instagram är det mest förrvirande och pinsamma jag sett!!! Molimeeeentiiiiiii

   Svara

   Hade min man betett sig som Mr Mygelmenti så hade han aldrig blivit min man. Fy fan så pinsamt med en vuxen människa som beter sig så och lägger upp sådana pinsamma videos för alla att se. Sen tror han det är power och success.. ne usch..

   Svara

   Shit… sjukaste kontot jag sett på länge. Är han seriös?

   Svara

   Åh neeeeej 😭 dessutom har han såna korta vita strumpor som sticker upp ur hans sneakers. Mitt värsta!!!

   Svara

   Elin och han är ju som klippta och skurna för varandra! Hon är ju inte den vassaste kniven i lådan. Ändå jävligt skönt att de hittat varandra så slipper jag konkurrensen

   Svara

   Det där måste fd herr ”möllerström” ha läst, satt precis och kollade igenom hans patetiska videor där medans han mitt i mitt nöje låser den privat.
   Löjligt att byta till ett italiensk-inspirerat namn att marknadsföra billigt kinesiskt skit i.
   Får lite psykovibbar av hans blick och spel för gallerian att försöka se ut och leva som en överklass, måste ha dålig självkänsla.

   Svara

  Fanny. Elin. André. När man har trampat ner fötterna i ett dragspel så står man still, men ni har alla hoppat runt mest hela tiden och fortsätter skapa ”ljuv” musik. Förstår ni inte att ni gör bort er för alla, inklusive släkt och vänner?

  Är det så svårt att säga att det blev fel? Då skulle ju ert diademgate tystna på 15 sekunder. Suck.

  Svara

   Exakt! När man blivit påkommen så hade det ju bara varit bättre att be om ursäkt och gå vidare. Åtminstone försöka rädda sin image

   Svara

    Eller hur, men hon har väl grävt sig så mycket i skiten. Sanningen är ju att hon försökt framställa det som att hon personligen tagit fram dessa produkter under såååå lång tid och jobbat såååå hårt med dem, när verkligheten är att hon i bästa fall valt ur en fabriks katalog (istället för att köpa direkt på Ali). Hon skäms ju till och med över att de är tillverkade i Kina, fast hon säger de är bääääst på sådan produktion. Hade hon trott och vetat det så hade hon inte behövt ignorera frågor om ursprungsland i början. Kina är ju trots allt varken ovanligt eller lika med dålig kvalitet. Hon hade kunnat vara ärlig från början med att hon valt ut några produkter från en fabrik i Kina som hon tycker är snygga och bekväma. Samtidigt är ju sanningen är de förmodligen inte är av särskilt hög kvalité och att de säljs till grovt överpris. Sen hade det varit pinsamt även om hon varit ärlig från början när det framkommer att de även säljs på AliExpress.

    Nä, hon missade sin chans. Hade hon velat bli tagen på allvar hade hon själv suttit sig ner och designat produkterna, eller tagit hjälp av någon. Varit med i processen och valt tyger etc. Kanske för att dessutom passa in i tidsandan producera dem i Sverige, Norden eller Europa. Men tanken var väl snabba, enkla pengar och att kunna porträttera sig själv som businesswoman. Hon måste ju hänga med i svängarna med sina andra ”entreprenörs” konkurstrendande influencerkollegor.

    Svara

     Förstår inte varför hon inte blir borttagen från Instagram med sin falska marknadsföring eller att hon blir polisanmäld för ev bedrägeri.

     Svara

     Haha, det där ”jag har jobbat sååå länge och sååå hårt för att ta fram dehär produkterna” låter som Jaclyn Hill i alla hennes collabs, sen när det skiter sig så har hon inte haft något att göra med problemen för att hon inte gjorde något 😂

     Svara

  ”Hot och hat” har blivit slasktratten som alla offentliga människor använder när de inte vill bemöta kritik.
  Det är ett hån mot de som hotas på riktigt.
  Ingen har hotat eller hatat dessa två pga några hårband.
  Vet folk vad hat betyder?

  Svara

  Är det bara jag eller jag fattar inte ”diademgate” 😳 vad menas hehe?

  Svara

    Tack! Där lärde man sig något nytt, (allmänbildning) så man slapp skämma ut sig i ett offentligt sammanhang! 😀

    Svara

     😊 det är ju inte så lätt att veta precis allt 💕

     Svara

    Det där måste fd herr ”möllerström” ha läst, satt precis och kollade igenom hans patetiska videor där medans han mitt i mitt nöje låser den privat.
    Löjligt att byta till ett italiensk-inspirerat namn att marknadsföra billigt kinesiskt skit i.
    Får lite psykovibbar av hans blick och spel för gallerian att försöka se ut och leva som en överklass, måste ha dålig självkänsla.

    Svara

  Så du tjänar inte pengar på lögner då – Jo det är ju det du gör för mycket som du skrivit har varit rena lögner och du tar ofta bort kommentarer som påpekar det och förklarar saker, du skriver ofta fel och du viknlar och fövrider så det ofta blir till lögner, dessutom är det du som upp vigglar till hat med dina inlägg som har en honfull ton. Du har inte själv h*tat säger du – fast det har vi ju sett att du gjort på olika sätt.

  Svara

   När? Jag vill se exempel på lögner och hat.

   Svara

    Vet ett tillfälle med rent hat. Då Camilla gick långt över gränsen. Men det är raderat nu och hon har bett om ursäkt.

    Svara

     Jag vet fler. 🙂

     Svara

     Bättre att be om ursäkt om man har gjort fel än att fortsätta hävda och vinkla

     Svara

   Är det Elin och André som skrivit denna kommentar?? 😂😂😂😂

   Svara

   Viggla?! Ha, ha, haaaaaaa! Sitt inte längst bak i klassen.

   Svara

    Och en honfyll ton … Kära nån.

    Svara

     Glöm inte ” viknlar och fövrider”.

     Svara

     Feminism all the way, baby 👏 😘
     #krossapatriarkatet

     Svara

   ”Skriver ofta fel”??? Vad är upp vigglar?

   Svara

  Här får man inte igenom kommentar som skriver om dig och det du gör, oväntat. Du tjänar ju pengar på l.ögner för många gånger så har du skrivit rena lögner och vrider och v inklar så det blir till lögner, och du tar bort komnetre som påpekar det och förklarar, dessutom är det du som upvilglar till h*t med dina inlägg som har en honfulll ton. Vi har dessutom sett att du ho*at flera gånger på olika sätt.

  Svara

   Du verkar ha svårt med stavningen. Svårt att ta dig på allvar då. Gå en kvällskurs.

   Svara

   Aj f*n du… Ledsen att säga det men de ble litt gaelt den här gången med 😬😳 Ska du inte ge det ett tredje försök? Ta nåt glas göttit vin först. Lugna nerverna lite. Andas i fyrkant. Sen påt igen ba! Tredje gången gillt! Skam den som ger sig! Trägen vinner! Heja! Din resa räknas 👍

   Svara

  Förlåt för eventuell elitism men det ÄR roligt när folk som inte är jättebra på att skriva ska försöka formulera sig högtravande och strängt: ”Jag skriver till dig enligt ditt förtal…”

  Svara

   Hahaha, sant :’D

   Svara

   ”förtal” måste vara det mest missförstådda ordet i svenska språket i år. Och det som använts mest fel.

   Svara

    Tillsammans med censur och yttrandefrihet.

    Svara

   Mycket går att fejka, men inte bildning och klass.

   Svara

   Hahaha exakt så

   Svara

   ”Enligt ditt förtal” är en helt fantastiskt och underbart förvrängd formulering! 🙂

   Svara

   Molimenti is BACK!!! Med sitt förtal😂😂😂

   Svara

    Svara

     Cringe!!!😂😂 ”SCHTEEEEKIIIIIGT” mina ögon blöder

     Svara

     RING POLISEN!😂 JAG DÖÖÖÖÖR!!!!!😂

     Svara

      Är det någon som förstår vad han faktiskt jobbar med? 😂😂

      Svara

     Satsa på att bli komiker André. Du är galet rolig med din fejkade attityd 😂😂

     Svara

     Men han är ju både snygg och pratar härlig skånska!

     Svara

      Jag håller med om att han är snygg. Men sen öppnar han munnen eller spelar nån tomte i en av sina tusen videos och går från en 7/10 till -20

      Svara

    Ger begreppet ”tönt” en helt ny innebörd.

    Svara

   Jobbade ihop med en kurator förut och hon var expert på att använda ”avancerade” ord helt galet. Skedde särskilt i situationer när hon ville visa sig lite förmer. Påpekade lite fint i början, men sen hade nog en ordbok varit bättre…

   Svara

    För dig?

    Svara

     Hurså?

     Svara

     Mmm, för mig att slå henne i skallen med. Fler frågor?

     Svara

  Jag får väldigt sällan lust att handla, men här blev jag lite köpsugen:

  https://www.di.se/nyheter/lav-fran-skandinaviska-skogar-gor-succe-hos-it-jattarna/

  Svara

   Älskar lavar! *.*

   Svara

  Alltså att kalla frågor om arbetsförhållanden, material för hat är det pinsammaste jag sett på länge. Jag ställde en vänligt ställd fråga på Elins insta och blev blockad på en gång. Jag vill verkligen inte hota/hata på någon men jag tillhör precis dom som kanske hade köpt hennes produkter och nu känner jag mig väldigt tveksam. Speciellt efter hur dåligt de bemött frågorna.

  Svara

   Haha ja herregud. Dom själv är ju såklart emot dåliga arbetsförhållanden men tittar väl åt andra hållet utan att tänka på det när det gäller sin egen vinning.

   Som dom flesta egentligen. Typ att dom som röstar blått är rika, rött medeklass/underklass. Just för att dom flesta gör nåt som gynnar en själv.

   Knepigt att bli såpass blind inför det dock.

   Svara

   Du har öppet köp. Skicka tillbaks skiten.

   Svara

   Exakt. Hade hon istället stått på sig och varit öppen istället för att ljuga sig blå så hade situationen varit helt annorlunda. Hon har ju bara gjort det värre för sig själv med sina ”haters gonna hate” och jämförelser med Apple 😂

   Svara

    Jo, man blir bara irriterad på alla influensers dåliga självinsikt.

    Svara

    Här är den löjliga jämförelsen för den som missade det: https://i.imgur.com/i9F3c2E.jpg
    Elin ger svar på tal till sina haters: https://i.imgur.com/Mg6N2Vh.jpg
    André skickar styrkekramar till sin fru: https://i.imgur.com/AJl07R0.jpg

    Svara

     Min skapare, att tro att man kan köpa en iPhone för halva priset från Kina, då har man inte några studieskulder.

     Svara

      Nä, och det är precis det hon säger. 🙂

      Svara

     Vad menar hon med jämförelsen? Menar hon att det säljs billiga kopior av hennes design på Ali?

     Svara

      Tydligen. Hon ser sig lika framgångsrik som apple. De har säkert skickat spioner 😂😂

      Svara

   Fast nu har ju den allvetande Johanna Toftby förklarat mycket tydligt hur det är: ”Beter man sig åker man ut.” Det var väl det som hände dig. Du försökte vara saklig och hålla god ton. Det går inte för sig ser du 😱😂🤣😆

   Svara

   Tänker att Elin kan bli framgånsrik på något sätt då, typ flunsan med mest blockerade konton 😂😉

   Svara

  Är ändå förvånad över hur dålig koll dessa tjejer har på hur samtiden ser ut. Som att dom har missat att dom har kikarsiktet på sig. Det går inte längre att komma undan med att kränga skit från en fabrik med barnarbetare längre, iallafall inte som influenser. (stora företag har lättare att komma undan)

  Svara

   Håller med. Man undrar vad de hade förväntat sig? Folk älskar ju att ifrågasätta influencers, de får ju kritik för minsta lilla. Trodde de att folk inte bryr sig?

   Svara

  Fast enligt Elin så är ju vanliga frågor från potentiella kunder, kritik och sakligt ifrågasättande hat. Så, deras definitioner verkar vara lite skeva. Har de fått hot är det givetvis inte okej, men det vet väl de flesta. Det i sig har ju inget med en granskning att göra och du kan inte heller ta ansvar för de knäppskallar som finns ute i världen.

  Vad är det som är förtal menar han/dem? Att lägga märke till att Elin väldigt tydligt (och förmodligen medvetet) indikerat att hon själv designat alternativt varit väldigt aktiv i designprocessen av ”sina” produkter, när det i själva verket inte stämmer? Bevis finns ju på att produkter exakt som hennes redan finns och har funnits länge i den asiatiska produktionen. Således kan vi nog med rätt stor säkerhet säga att hon inte ”krigat” för att diademen inte ska trycka bakom öronen, att hon inte ”valt ut” ”specifika handgjorda pärlor” o.s.v. Varken färger eller pärlor på ”hennes” produkter skiljer sig från dem på AliExpress. Så oavsett om ”hennes magiska Kina-fabrik” inte skulle vara samma som exakt den som levenratören på AliExpress använder sig av (hur hon nu skulle veta det, då sådan information oftast är hush-hush, iaf hos företag som inte vill vara transparenta) så har hon ju på inget sätt varit särskilt aktiv i framtagandet av produkterna. Hon har i bästa fall fått gå igenom en katalog och valt ut ett fåtal produkter. Och visst, jag kan relatera till den svårigheten! Herregud vilka problem jag har med att shoppa online då utbudet är oändligt, tänk då att hon gått igenom hundratals potentiella produkter men bara valt ut typ 10!! Så mycket svett, blod och tårar för det. Verkligen en genialisk och hårt arbetande business woman!!!

  Hon är så rolig och oprofessionell. Hade jag mailat Normal (som säljer samma ”everyday headband” för 50 spänn typ) om de beställer från AliExpress så hade de förmodligen sagt att de inte gör det, utan har valt produkten från en fabrik i Kina, som mycket väl också kan leverera till andra butiker och möjligen även sälja via AliExpress. Det är ju därför det oftast är så billigt på Ali, Wish och dylikt; fabrikerna kan sälja direkt online istället för att gå via diverse mellanhänder för att slutligen hamna i en svensk butik. Det är inte för att deras kvalité är sämre än annan skit vi köper.

  Konstigt svar från Fanny.

  Svara

  ”Tack för ditt fantastiska inlägg.”
  Hehe

  Svara

  Jag har verkligen velat gilla Elin, men tycker bara hon känns så extremt osympatisk och fejk. Får sån extrem kaxiga-tjejen-i-klassen-som-mådde-bra-av-att-hävda-sig-och-trycka-ner-andra-vibbar av henne.
  Tror absolut inte hon fått något hot, däremot slänger man sig nog gärna med det ordet som någon form av sköld för att stävja sig mot allt ifrågasättande och den sakliga kritik som riktas mot henne (och tystas av henne). Katastrofalt dåligt hanterat.

  (Och André har uppenbarligen ingen aning om vad som menas med förtal. Pinsamt.)

  Svara

   Håller helt med dig om bilden av henne. Antingen är hon helt enkelt entitled eller så är hon väldigt osäker i botten.

   Svara

   Exakt så

   Svara

  Influencers måste vara de mest lättkränkta människorna som vandrar på denna jord. Finns det ens nog med offerkoftor åt alla som blir så otroligt översköljda med HAT?

  Det här är inte HAT, det är korrekt och legitim kritik. Som företagare får man fan vara beredd på att både ge och ta kritik, men Elin verkar mest känna sig redo för att ge kritik. Flertalet gånger har hon öppet kritiserat andra företag och företagare hon kommit i kontakt med, ibland också outat företagen/personerna. Men att själv bemöta kritik? Nääeejj där går gränsen. Istället raderas allt som inte är hjärtan och lovord. Oproffsigt är bara förnamnet.

  Svara

   så sant!! Känns som hon tror att hon är förmer

   Svara

  Den där fabriken är så magisk så den är nog osynlig. Köper hon verkligen därifrån och lägger på så mycket mer för kunderna att betala. Då är man girig.

  Svara

  Och som vanligt är det ”hat” så fort man får lite kritik..

  Svara

   Lite kritik kallar du det när folk blir hotade 🙈

   Svara

    Nu skrev jag ju inte om hoten, utan ”hatet” som han pratar om. Hatet som egentligen är frågor om produkterna.

    Svara

   Molimenti är en uppblåst bubbla som snart spricker.De har gjort sig till något som de inte är.Det mesta är fake!

   Svara

  Om dina inlägg räknas som förtal (enligt dem) så lär väl frågan ”är det äkta läder?” vara hat, eller rent av ett hot.

  Svara

  I morgon ska jag träffa en klasskompis för att jobba på ett grupparbete. Jag har inte kommit jättelångt. (Håller på att lära mig Dialux, fan vad krångligt det är!)
  Han: men vad har du pysslat med dom senaste dagarna?
  Jag: jag har nitiskt följt en diademskandal. Suttit på Aliexpress och letat upp specifika håraccessoarer. Kommenterat på bloggar. Blivit blockad från instagramkonton. Läst roliga produktbeskrivningar. Skrattat åt ”handgjorda pärlor som känns levande” och ”jag skriver till dig enligt ditt förtal”.
  Han kommer väl förstå?

  Svara

   Det har hundra procent kunnat vara jag som skrev den där kommentaren haha! Fan, bloggbevakning kommer vara den som snor mig på min examen. Ska satsa på att bli en influencer efter jag failat min utbildning.

   Svara

    hade*

    Svara

  ”Du vill känna känslan att enkelt kunna välja håraccessoar utifrån dagens humör. Your Molimenti kommer backa upp svårigheterna om du glömt att tvätta håret eller när du inte hittar något specifikt i garderoben som livar upp en tråkig outfit. Molimenti är gemenskapen till en enklare vardag, elegantare feststämning och målet är att du tillsammans ska pryda våra fantastiska hår med personliga favoriter. Your Molimenti är till för dig, ingen annan – bara dig.
  Your Molimenti finns alltid över dig och speglar din personlighet: men framförallt: lyssnar på dina känslor.”

  Vem pratar såhär..? 😳

  Svara

   HAHAHAHHAHA

   Har de skrivit detta på engelska först och sen google translateat det utan att korra? Eller har de klippt ihop en text utifrån citat-planscher, tv-shopsreklam och en Marian Keyes-roman?

   Svara

    ALLTSÅ VEM VET?? Jag tycker fan deras texter är the biggest mystery of them all!! Ett inlägg om det, CC?? Jag kan liksom inte tänka mig att en riktig människa suttit och skrivit sådana förskräckliga saker, så det måste vara någon sorts direktöversättning? Men oavsett måste någon väl ha granskat dem och tyckt att det låter bra? Fruktansvärt! Det positiva är att den som är kreativ har material för typ hundra memes i de där texterna. Håraccessoarer som lyssnar på mina känslor! Värsta Toy Story Accessory Edition ju!

    Svara

     Hahaha håller helt med! Har de ens korrekturläst texterna?

     ”Ger dig fullt utrymme till att framkalla vräkighet.” vad menas?
     ”Du släpper locktången, kammar bort håret från ansiktet, låter vräkigheten skölja förbi din panna och placeras mästerligt på huvudet.”

     Detta är alltså en produktbeskrivning…

     Svara

      Åååhhhahaha! Jag dör av skratt 😂 Så vedervärdigt liksom 🤣😁

      Svara

      Enligt google translate till engelska:

      Gives you full room to evoke frankness. ”What do you mean? “You let go of the curling iron, comb your hair away from your face, let the awkwardness flush your forehead and place it masterfully on your head

      Svara

    Hahaha eller hur 😂 ”det handlar om DIG, att göra livet enklare för digc

    Svara

   Wtf 😳

   Svara

   Tror nästan det är Elin som skrivit det, hon är fruktansvärd på att uttrycka sig. Det blir ofta rätt galet när hon ska använda ca 100 förstärkande ord i samma mening.

   Svara

   ”Your Molimenti finns alltid över dig och speglar din personlighet: men framförallt: lyssnar på dina känslor.”
   Förlåt men HAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

   Svara

  Kul att det alltid är hat numera, när man blir påkommen ”med handen i smyckeskrinet”

  Svara

  Kolla in HOFPs inlägg angående sonens lussefirande. Det är så synd om influencers som inte får tjäna pengar på sina barns lussefirande….. Sedan har hon ingen känsla för att det är sådana som hon som är problemet dvs influencers som lägger upp bilder på barn på stora sociala plattformar.

  Svara

   Ååh. Den årliga stunden när föräldrar blir kränkta för att de inte får fota och filma barnets lussetåg. Jultraditioner❤

   Svara

    Jag tycker att det är oerhört synd att inte få fota mina barns luciatåg. Jag har såna bilder på mig själv från när jag var liten och det är kul att visa mina barn idag samtidigt som mor- och farföräldrar gärna hade sett bilder från lussefirandet. Inte en enda influencer har barn på vår förskola.

    Självklart respekterar vi alla fotoförbudet, men det är också självklart att få tycka att det är synd. Utan att bli kallad kränkt (och jag tror känslan är densamma hos Petra trots att hon jobbar som influencer och jag inte).

    Svara

     Men ta bilder på ditt barn innan luciatåget då.

     Men ja, det är synd att inte få fota sina barn i lussetåget. Också synd om barn som lever skyddat från en våldsam anhörig och de föräldrar till dessa barn som vill att barnen ska få leva i trygghet utan oro för var dessa bilder läggs upp.

     Svara

      Åh, tack för ditt råd! Att jag inte tänkte på att jag kunde ta bilder innan luciatåget…

      Du missar min poäng och som jag skrev så respekterar vi självklart fotoförbudet. Att man tycker det är tråkigt att inte få ta egna bilder för privat bruk är inte att vara kränkt. Självklart synd om de som lever under hot, de fanns även för 30 år sedan, och därför kan jag inte för mitt liv förstå hur man kan lägga upp bilder på facebook eller liknande på andras barn. Men det är en annan sak.

      Och till någon här nedanför, det går att vara närvarande och ändå ta några bilder, precis som våra föräldrar gjorde när vi var små! Har ni verkligen inga bilder från speciella tillfällen från er barndom?

      Svara

       Haha så egocentrisk. Du du du. Handlar bara om dig.

       Svara

        Är du 14 bast eller? Tycker också att det är lite tråkigt. Själv har jag hela album fulla av bilder från avslutningar, luciatåg, random dagar med föräldrar i skolan osv. Är ju minnen att se på idag. Klart vi ska skydda barn som kan råka illa ut, ts påstår inget annat.

        Svara

         ”Är du fjorton bast eller?” får inte direkt dig själv att framstå som mer mogen…

         Svara

          Jo. Då endast småungar saknar förmågan att argumentera ordentligt. Klart man ifrågasätter åldern på någon som inte kan ta till sig en välskriven kommentar. Tyvärr kan man ju inte undvika snorungar på internet.

          Svara

           Välskriven kommentar? Du tror för högt om dig själv.

         30 faktiskt! Och har tydligen mer vett i huvudet än dig och ts som inte förstår problemet i att man förut behöll sina minnen hemma i fotoalbum. Idag läggs allt upp på Facebook, Instagram ja överallt. Det taggas både personer och platser och samtidigt har alla öppna profiler. Så för någon med skyddad identitet är det en mardröm. Det hade varit en sak om bilderna hamnade i just ett fotoalbum hemma, men är du så naiv att du själv tror så är fallet? Finns fler än du i denna värld.

         Svara

          Haha står ju flera gånger att personen både förstår och respekterar att det är fotoförbud? Chilla. Själv saknar jag att kunna kedjeröka cigaretter i baren, tycker det är synd att man inte kan ta ett glas vin och få ciggen tänd av snyggingen bakom baren, men jag respekterar att man inte får det längre. 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

          Svara

           Om man både respekterar och förstår det, vad är då grejen med att ens kommentera det då? Bara inse att läget är så. Genom att skriva huuuuur synd det är att man inte får ta bilder flera gånger så har man ju någonstans ändå inte respekterat beslutet.

           Det jag vänder mig emot är att kränkthetskortet dras så fort någon uttrycker att det är tråkigt! Seriöst, hur svårt är det att läsa vad som står?!

          Om du saknar läsförmåga så kapitalt så borde du ta ett varv till i skolan. Kanske att du får vara med i ett lussetåg också!

          Svara

           Men orka såna här kommentarer.

           Oj, vilken mogen kommentar.

         Men SJÄLVKLART är det viktigaste att du sitter och fifflar med telefonen när du ska ta bilder på fina barn. Inte att du är närvarande där och då! Sjävklart är det viktigare än att barn och anhöriga med skyddad identitet riskerar att hittas och utsättas för brott. Men du är så klart viktigare ❤

         Svara

          Nej, det tycker jag inte. Läs vad jag skriver och svara på det om du nu ska svara öht istället för att bara vara dryg. Det är helt okej att vi har olika åsikt, vissa bryr sig inte om att spara foton mm, men det är helt onödigt att försöka vrida det jag skrivit till något som inte är sant och dessutom förlöjliga dig över något som inte står där.

          Svara

        Ja, ens egna känslor brukar handla om en själv. Det är okej att ha egna känslor. Så länge man respekterar beslutet, vilket är det viktigaste så är det väl inga konstigheter. Jag kan inte se någonting som påvisar att hen inte skulle respektera förbjudet så då är det väl inga problem?

        Varför läser folk kommentarer här som fan läser Bibeln? Allt tycks handla om att trycka till varandra. Är ni sådana robotar allihopa att ni inte har egna känslor utan enbart känner vad man ”ska” känna?

        /en annan anonym

        Svara

       Ja men för 30 år sedan så hamnade bilderna i fotoalbum, inte online för alla att se. Och det är omöjligt att veta var bilder hamnar idag. Visst finns det många som tänkt ha bilderna i mobilalbumet och visa farmor, men det vet man ju inte när mobilerna åker fram där.

       Ja, jag har många bilder från speciella tillfällen från min barndom. Men jag förstår att tiderna förändras och att jag får ta andra typer av bilder från dessa tillfällen när det gäller mina barn.

       Svara

        Som sagt, jag och iaf alla andra på vår förskola respekterar detta. Det är fortfarande inte att vara kränkt att tycka att det är synd att inte få fota för det egna fotoalbumet och ja, jag tycker att det är en fruktansvärt tråkig utveckling att så många tappat tankeförmågan och slänger upp alldeles för mycket på instagram och facebook att förskolor och skolor måste införa fotoförbud. Förståeligt men synd, fortfarande inte en kränkt förälder.

        Svara

         Jag skrev kommentaren 16.00 och jag syftade inte på föräldrar som tycker att det är lite tråkigt men respekterar förbudet. Jag syftade på de föräldrar som varje år ska göra en diskussion om detta och hävda sin rätt att få fota var de vill och när de vill.

         Svara

      Finns fler barn än vad man tror med skyddad identitet. Bra att det inte får fotograferas vid sådana tillställningar.

      Svara

    Precis varför närvara i nuet och se sitt barn i ögonen när de sjunger när man istället kan ha en kamera uppkörd i ansiktet.

    Svara

   Är det inte bättre att läsa vad hon skriver istället för att sitta här och sprida saker du har hittat på?

   Det stora problemet är vanliga människor som hej vilt sprider bilder i sina sociala kanaler.

   Svara

    Nej det stora problemet är inte vanliga människor. Det stora problemet är influencers som lägger upp bilder på sina bloggar utan respekt för att andra människor är med på deras bilder. Men det är klart varför ska en influencer behöva ta ansvar?

    Svara

     Jo det är ett problem att vanliga människor lägger upp bilder och filmer på exempelvis luciatåg. Jag har arbetat på två förskolor, i en mindre kommun i norra Sverige och i en större kommun i mellansverige. Det är faktiskt inte ovanligt att barn lever under hot från exempelvis pappan. En pappa som inte ska veta var barnet befinner sig. Vet han på ett ungefär var barnet bor så tar det inte så lång tid att scanna igenom bilder från exempelvis luciatåg i området. Hips vips vet han var barnet går skola och barnet rivs upp och måste flytta igen.

     Svara

     Nej Lisa, du har helt fel. Att ”vanliga” människor lägger upp saker och taggar hej vilt har blivit ett jättestort problem, precis som Anonym 16:17 skriver.

     Svara

  De försökar rida ut stormen genom att sätta på sig offerkoftan. Det är så himla genomskinligt. Jag skrev en fråga vad är det för typ av pärlor? Blev då blockad av Andre och mymolimenti. Kallar de det för hot?

  Svara

   Mygelmolimenti.

   Svara

   Hahaha. Sjukaste företaget som inte ens kan svara vad det är för slags pärlor, för då blockar de? Hoppas ingen köper, bara det att de inte kan eller vill svara på grundläggande frågor är en stor varningssignal. Bluff.

   Svara

    Det är ”handgjorda pärlor” enligt produktbeskrivningen 😂

    Svara

     Är de inte ”specifika handgjorda pärlor” dessutom??

     Svara

   Nej? Står ingenstans att de tar sånna frågor som hot?

   Svara

    Oj, är det fru eller herr mygelmenti som är här och spanar efter hot?

    Svara

  Gilla-knappen/funktionen fungerar inte för mig. Är det så för fler? Camilla?

  Svara

   Ja.

   Svara

   Ja, Camilla har stängt av den. Kolla i förra inlägget om varför. 🥳

   https://bloggbevakning.se/2019/12/12/diademgate-fortsatter-inne-hos-monas-universum/

   Svara

    Jag har inte stängt av den… ??

    Svara

     Nej nej, inte alls…

     Svara

     Näää, då! Vi säger så! 😉🥳

     Svara

     Kolla med teknikerna, även gillamarkeringar på gamla inlägg är borta! =)

     Svara

      Nej det är dom inte.

      Svara

       De var innan, men felet åtgärdades snabbt

       Svara

        Jo!

        Svara

     Camilla, du ljuger fan mer än alla influencers du skriver om tillsammans.

     Svara

      👍

      Svara

     Nej, men du/N24 har inaktiverat den.

     Svara

     Du kan ju fråga teknikerna om det och passa på att be dem flytta svara-knappen några millimeter till vänster också. Nä juste, det är ju inget du kan få betalt för så då är det inte värt din tid.

     Svara

      Eller så håller jag på och tjata på dem, men i en stor koncern så är tyvärr inte positioneringen av min svaraknapp prio för dem utan den hamnar i kön av saker som ska göras?

      Svara

       Uuuhm, samma med allt som random fastnar i modd, för det skiter de/du också i efter flera år av problem.

       Svara

       Och vips så funkar knappen igen.

       Du är sååååå busted!

       Svara

        Men vad du kan! Kämpa.

        Svara

        Så töntig du är. 😂

        Svara

         Vi har visst vår egen lilla bb-stollis. 😘

         Svara

       Jag skulle kunna fixa det på 1 minut och jag har ingen utbildning ens. Ska göra det åt dem eller?

       Svara

        Lägg din minut på utbildning istället.

        Svara

         Ja jag håller på och utbildar mig just nu.
         Ska jag visa dig hur man gör Camilla?

         Svara

       Haha vilken ursäkt. Bloggen kanske inte är prio för dig heller?

       Svara

        Zzz.

        Svara

      Juste?? Vad är det för ord?

      Svara

   Ja, mina gillamarkeringar försvinner.

   Svara

   Samma för mig… 🙁

   Svara

  Förtal är det nya kränkta.

  Svara

  så fort en influencer får kritik bölar de om ”hat”, samma med bianca när folk kritiserar hennes överkonsumtion.

  Svara

  Jag har nu beställt ett diadem från Elin och en ”kopia” från Ali. Så får vi se om det finns någon större skillnad. Vem vet, Elin kanske har rätt och talar halv sanning istället för hel lögn.

  Svara

   ”Akta dig för halvsanningar – du har kanske fått tag på fel halva.”

   Svara

   Heja! Jag väntar spänt på resultat! Håll oss uppdaterade!

   Svara

    Vet inte hur jag ska förklara för min sambo sen bara att jag har beställt två identiska diadem? Får väl ge bort en med lösa pärlor och stenar till nån kompis/fiende. Okej nej, ska hålla mig opartisk faktiskt när jag gör min grundläggande och högst vetenskapliga undersökning av dem

    Svara

     Göm ett av dom i taget. Då kommer han bara tro det är ett du beställt med tanke på att dom är likadana 😂

     Svara

      DUH! Varför tänkte jag inte på det haha. Bra plan!

      Svara

  Komiken i att påstå att Ali express har gjort billiga PIRAT KOPIOR på hennes hårsmycken. 1. Tror inte de produkterna slagit så stort att de nått dit.
  2. Ali Express måste vara trollkarlar som kunde sälja kopior på hennes produkter innan de lanserades. De om några har ju en magisk Kina-fabrik i sådana fall.

  Svara

   Fast vad är det ni inte förstår? Fabriken låter någon ”designa” sina egna saker, med saker de redan har. De erbjuder typ basen till diadem och olika saker att sätta på. Fabriken tillverkar sen detta till personen som ska sälja dem. Men de tillverkar även mer själva, som de sedan säljer via andra kanaler.
   Är liksom inget nytt fenomen. Är ingen piratkopia, är exakt samma produkt från samma butik som säljs via olika kanaler bara.
   Man måste se till att ha ordentliga avtal för att de inte ska kunna göra så.

   Svara

    Precis det jag menar ju! Därav komiskt att påstå att det är en billig kopia, när det är samma produkt.

    Svara

     Fast jag tror iofs inte hon ens valt ut grejer till produkterna.

     Svara

    Samma produkt men absolut inte samma pris. Det är ju här Elin lurar sina kunder/följare. Att hennes skulle vara mer magiska och ha bättre kvalitet. Ja, upp till bevis helt enkelt! Vad är det man ska betala så mycket mer för? Hennes varumärke? Hon är ju inte Gucci precis…

    Svara

   De verkar också lida av storhetsvansinne, André och Elin. De kan inte se sitt fel i det hela. Ibland är det bättre att kapitulera. Använda sitt egenkomponerade efternamn som brand för importerade hårband från Kina😂😂😂 Haha. Detta kab nog verkligen vara något för uppdrag granskning att ta upp. Om influencers som lurar sina följare . Måste säga det till min kollega på SVT. Kan bli ett riltigt bra program.

   Svara

    Ja, och inte bara Molimenti utan många andra också!

    Svara

   De har säkert haft span på henne hela tiden? För att kunna börja sälja kopiorna innan originalen kom?

   Svara

    Förstår inte riktigt hur ni inte förstår hur fabriken jobbar. Det är inga kopior. Det är samma produkt. Hon kan ha designat den själv också. De säljer den bara på fler ställen än enbart via henne. Är inget nytt liksom, mycket kinakrafs görs och säljs så.

    Svara

     Nja, det stämmer faktiskt inte. Inget seriöst företag glömmer den lilla detaljen att det inte får säljas vidare till exempelvis Ali express. Inget vanligt fenomen dvs.

     Svara

      Jo, det är det när du kör via fabriker som massproducerar. Kan lova dig att hon blivit så kåt på att släppa sakerna så hon inte läst det finstilta.

      Svara

  Företag: Dessa produkter är av hög kvalitet vilket är säkerställt av oss personligen!
  Kund: Vad är det för material? Var produceras dem och vilka slags pärlor är det?
  Företag: *RADERA* *BLOCKERA*

  Myeah, quality for sure.

  Svara

  Det som jag verkligen inte kan fatta ar hur folk helt okritiskt lagger 500 kr pa ett diadem?! Klart man kan spendera de pengarna pa ett valproducerat diadem om man har pengar, men att folk inte gor en snabb sokning for att se om det bara ar samma ali express-krafs innan man klickar hem?! Hoppas verkligen att dessa manniskor ar ordentligt trygga ekonomiskt och inte hor till dem som inte har en ordentlig buffert, sliter med att jobba ihop en kontantinsats eller liknande.

  Svara

   Haha fast om det är personer som tillhör din sista kategori så är det ju knappast synd om dem? ”Jag har det svårt ekonomiskt men heeey, ett diadem för 500, det är taget”.

   Svara

    Haha fattar vad du menar men anda synd om folk som ar sa korkade ju!

    Svara

  Bara jag som läste ”Jag försöker istället slå ihjäl dem, det brukar vara mer konstruktivt”? 😂
  Omg är så trött

  Svara

  Alltså paret Molimenti. Som klippta o skurna för varandra. Jag tror att de kollar sig själva i spegeln när de har sex likt Patrick Batemani American psycho.

  Svara

   😂😂😂😂😂😂

   Svara

  Fast hade Elin besökte en fabrik i Kina skulle hon inte har lagt upp det på insta?

  Svara

  Är det någon som har koll på Elin back in the days?? Hon är ju från Gävle, inte skitstor stad liksom, men hon verkar inte ha några vänner överhuvudtaget därifrån? Har det alltid varit så eller har de fått nog av hennes dryga attityd och att hon ska hävda sig genom att hylla sig till skyarna jämt?

  Svara

   Hon var ju kompis med Annica en gång i tiden. Men det sket sig så hon ville börja ta betalt för att fixa Annikas hår…

   Svara

    Hon tar ju betalt för att fixa allas hår. Även sambo, familj eller vänner 😂

    Svara

   Jag är lika gammal som Elin och vi gick på samma högstadium i Gävle. Hon tillhörde det ”coola” gänget och om jag minns rätt var hon ledaren av tjejgänget i hennes klass. Efter högstadiet flyttade hon till Halmstad för att gå frisörprogrammet där, antar det var pga betygen inte räckte till för att komma in på programmet i Gävle.

   Vad jag vet umgås hon inte med några alls hemifrån Gävle längre, men jag känner henne inte privat så jag kan ha fel.

   Svara

  OMG läs texten om terms & conditions på deras hemsida

  Svara

   Hahah jag vet!! Sjukaste jag läst. Kolla svaren på instagram.. ”Vi längtar tills jag får se dom på dig”. Wtf

   Svara

  Andre Molimenti satsa på att bli komiker. Nu har han lagt upp i sitt story flöde 😂 att han älskar haters etc. Ser mer ut som han har gråten i ögonen 😂😂

  Svara

  Elin har gjort sig ovän med många. Hon är manipulativ och extremt svart vit. Passar det inte henne så klipper hon direkt. Skulle va sjukt roligt att höra hennes ex. Där kan vi tala om förtal. Aset hit o dit. Tror hon ljugit om väldigt mycket…

  Svara

   Håller med. Nu förstår man ju att hon garanterat kryddar det mesta. Bara för att vara mer intressant 😂😂

   Svara

   Mygelmenti passar perfekt!! Hette hon inte Johansson innan? aka Ljugansson

   Svara

   Det är sorgligt att ”influensers” håller på så här. Vanligt folk kan ju omöjligt försvara sig. De kan ju hitta på vad som helst! Läskigt att ge dem så mycket makt och tro blint på en sida av en story. Oavsett vad det gäller. Tycker bloggbevakning behövs för att ifrågasätta deras ”bubblor”. Speciellt om de själva sitter och godkänner vilka kommentarer som ska synas och inte. Blir ju väldigt vinklat och ensidigt annars.

   Svara

   Haha hej Elinś ex. Sluta vara besatt av henne!

   Svara

    Finns mycket som måste komma fram där. Ett luftslott fyllt av lögner. 😂😂

    Svara

    Att rensa ogräs har fått en ny betydelse. Att rensa vanliga frågor om produktion etc. De raderar allt. Så jävla pinsamma. Måste va jobbigt att bo i Radhus nu när grannarna vet att arbetar med bedrägeri😂

    Svara

   Vill veta mer!! Vaaad är det som döljer sig bakom fasaden, någon måste ju sitta inne på något smaskigt skvaller?!
   Japp! Elin är mitt guilty pleasure just nu, känns fint ändå att bekymren inte är större än så ändå.

   Svara

    Ellerhur! Här är en till! 🙏🏻

    Svara

   Instämmer!Han har troligtvis fått utstå väldigt mycket ,men han har varit klok nog att inte diskutera offentligt med henne!

   Svara

  Jag tycker faktisk att det är bedrägeri dom sysslar med. Bara för att det säljs på nätet och inte i butik kan man väl inte fara med osanning som dom gör?.Detta är ju rena rama bondfångeriet. Förstår inte hur de vill smutsa ner sina namn. Speciellt Fanny som även designar smycken. Man känner ju sig även skeptisk till deras ursprung. Skall ringa till konsumentverket imorgon och fråga om det är lagligt att ljuga på detta sätt i sin marknadsföring.Jag återkommer med svar.

  Svara

  Jag gjorde lite research. Lustigt att exakt samma diadem som både IOAKU och Molimenti släppt nu fanns redo till försäljning hos den här leverantören redan i slutet av juni 2019. Bild finns i detta blogginlägg från 26 juni 2019. Detta är bara ett exempel på ställen där de funnits till försäljning sedan lång tid tillbaka. Dimman tätnar…

  https://blog.nihaojewelry.com/2019/06/nihao-special-collection-2019-06-26/

  Svara

   Mona (https://www.monasuniversum.se/2019/12/12/nu-ska-vi-prata-om-kopiering/) skriver om Fanny och diademet:

   ”I våras bestämde hon sig för att satsa på diadem. Hon hittade en annan fabrik än sin vanliga smyckesfabrik och åker dit. Det som sker där, och som sker för ALLA som pysslar med egen design av accessoarer, är att fabriken visar vilka sorts grunddiadem de har, smala, breda, stål, plast etc. Sen får man ta del av deras utbud av pärlor, paljetter, stenar … you name it. Utifrån det ritar hon sen en några prototyper och åker hem till Sverige. Där ritar hon fler och mailar över alla skisser. I oktober-november lanseras hela serien hon designat.”

   Svara

  Click clack molimenti is back kan vara det roligaste jag hört den här veckan??

  Svara

   😂😂😂 En riktig komiker. 😂😂😂 skämskudden måste fram. Kollat på hans videos😂

   Svara

    Vad går han på för något? Han är typ helt i extas? Jag behöver också. Mvh inte orkat städa lägenheten på flera veckor och levt på färdigsoppa

    Svara

     Kanske har han fått lite Ritalin utskrivet? Alternativt så har han gått till hörnet och bett närmsta kran om en påse med tjo alt. Ladd.

     Helskum snubbe, helt klart. Kan inte sätta ord på det men någonting är fan fel. Får mysko-vibbar av honom.

     Svara

      Han var med på Elins möhippa. Säger väl allt.

      Svara

  Jag kommer gå vidare till både SVT, konsumentverket etc För att visa vilka bedrägerier dessa människor håller på med.

  Svara

  CLICK CLACK MOLIMENTI IS BACK

  😂😂😂😂😂😂

  Svara

  ””Your Exclusive Headband” ger dig fullt utrymme till att framkalla vräkighet. Ett hårband med en design utöver det vanliga. Med ett sammetslent skal, specifikt handgjorda pärlor kan du inget annat än att bli festens höjdpunkt. Du låter exklusiviteten ta över och håret kommer får ta ett steg bakåt. Du släpper locktången, kammar bort håret från ansiktet, låter vräkigheten skölja förbi din panna och placeras mästerligt på huvudet. Du känner dig som million dollar bucks och du tillåter alla att bli avundsjuka – vill du ge det ett försök?!”

  Bara detta liksom:
  Du känner dig som million dollar bucks
  Bucks eller dollar, hur var det nu? Äh, tryck dit båda 😂😂😂

  Alltså Molimentis produkttexter är verkligen något utöver det vanliga 😂😂😂

  Visst måste de väl vara google översatta? Det kan inte vara något annat. Inget pratar så här!

  Släng dig i väggen Blondinbella, det här är sjukt mycket roligare =)

  Svara

   Haha framkalla vräkighet… och håret kommer få ta ett steg bakåt? Wtf? 😂 Sjuks texter, fan obegripliga

   Svara

    Ptja, är det en magisk fabrik så kanske det är i Tjernobyl den ligger. ”Vips så har hårfästet backat 10 steg bakåt. Snart är håret blott ett minne och du behöver ej lägga pengar på dyra frisörbesök igen. Ekonomiskt och miljövänligt” 🤷‍♀️

    Svara

  Jag vet inte vad jag ska tro om Elin. Hur kan hon medvetet ha gjort detta. Hon måste ju ha förstått att sanningen skulle komma fram. Hon som ”krigat” så för dessa håraccessoarer.
  Jag vet att Aliexpress är känt för att sälja billiga kopior av kända märken.
  Men det Elin påstår är alltså att AliExpress skulle ha kopierat hennes håraccessoarer redan INNAN hon släppt kollektionen. Nej jag får det verkligen inte att gå ihop.
  Elins ”Your Celebration Headband” har i varje fall sålts sen i somras på AliExpress. Det kan man se av kundrecensioner.
  Dock är dom rätt röriga och det verkar inte vara någon specifik datum ordning på recensionerna men kollar man runt där så finns det recensioner där av samma (?) hårband sen i juni 2019.
  https://www.aliexpress.com/item/32996198146.html?spm=2114.12057483.0.0.568324feAv34S2
  Elin verkar dock ha bekostat på att sätta dit en logga med MyMolimenti på sina produkter. Samt kartonger med loggan på.
  https://www.instagram.com/p/B545vcHHWLZ/
  Men sättet Elin har bemött det hela gör att man misstänker att något inte är som det ska vara.

  Svara

  På hemsidan står ”Hair accessories by Elin Molimenti.”.

  Detta vilseleder konsumenten.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.