Influencers auktioner för Musikhjälpen

HÄR!

HÄR!

HÄR!

HÄR!
Therese Lindgren har flera auktioner utöver den här som ni hittar på hennes sida.

HÄR!

HÄR!

Nu har auktionerna till Musikhjälpen dragit igång och här är lite influencers säljer lite av varje för att hjälpa till att samla in pengar till årets tema som är ”Sex är inte ett vapen”.
Jag skulle vilja vinna antingen Maja och Victor Nilsson Lindelöfs box eller ha William Spetz skriva en hyllningslåt till Bloggbevakning :-).
Vilken av alla dessa är högst upp på er lista? Eller någon annan auktion för den delen.
Det finns mängder att välja mellan, men trots att Hannalicious medverkan har kritiserats av följarna och samtidigt försvarats av Musikhjälpen så kan jag inte hitta någon auktion som hon står bakom. Om hon dragit sig ur eller om detta är ett agerande från Musikhjälpen framgår inte vad jag kan se…

Vad är er drömauktion? 
Min är få skriva en låt med Max Martin och Shellback eller få deras feedback på existerande låtar.
*Jag blir lite svettig av blotta tanken*
Kommer den auktionen så säljer jag vår lägenhet och sover i bilen för att garantera en vinst.

157 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

   Ändra inlägget och lägg till det 18.04 länkar till 🙂 Redan bud på nästan 12 000

   Svara

    Vem fasen är Mr Spetz???

    Svara

     En av Norrlands roligaste människor ❤️ började göra sketcher på Youtube, fruktansvärt rolig människa. All kärlek till honom.

     Svara

   Den var ju dessutom jätteenkel att hitta :’D

   Svara

    Haha exakt, finns dessutom massa fler tävlingar från influencers om man går in här: https://bossan.musikhjalpen.se/tavlingar

    Svara

     Ja maja har till exempel en egen som är på över 200 000😊

     Svara

    Nä, hon brister ibland i att singularkolla, dubbelkolla och trippelkolla. Vilket leder till onödigt dålig stämning och skvaller.

    Svara

    Här har lättstötta Camilla som raderat kritik om att hon ska kolla upp fakta och göra sitt jobb.

    Hur står det till med dig Camilla?

    Svara

   Hon tävlar ut en heldag men i beskrivningen är det bara frisör och brunch 😅 då var Kissies ordval om halvdag bättre.

   Svara

   kanske dags att ändra i inlägget och ta bort det om Hanna?? Hon har ju en bössa så förstår inte problemet

   Svara

  Kan inte Molimenti lotta ut ett besök till den magiska fabriken?? 😂

  Svara

   Kan inte sluta tänka på Kalle och chokladfabriken 🤣

   Kanske gömmer det sig guldbiljetter i diademen

   Svara

    Kanske är det barnarbetare istället för oompaloompas?

    Svara

     Mäh, party pooper 😳

     Svara

   ”För dig som vill se hur billigt krafs tillverkas av underbetalda arbetare i en diktatur för att sedan säljas som dyrt och exklusivt i Sverige. Vinnaren står för alla kostnader själv.”

   Svara

    Undrar hur det går med försäljningen hos Mollementos

    Svara

  Rätt roliga saker de auktionerar ut faktiskt!! Inte så himla lätt att vara innovativ och komma på unika saker.

  Sen är jag inte sugen på något av ovanstående men det finns säkert folk till det också.

  Svara

  Alex Schulman 😂, kan riktigt se när Amanda sätter ihop ”annonsen”.

  Svara

   Basta med Alex, inkl. Allt då eller?

   Svara

  Jag skulle älska att få dubba en röst i en teckand film!<3 (eller tecknad serie)

  Svara

  Skulle vilja visa förorten för Elsa Billgren, Sandra Beijer & alla andra verklighetsfrånkopplade människor. Visa att den verkliga världen finns där ute där folk kämpar för sitt överlevnad varje dag och har riktiga jobb.

  Svara

   Så det är bara i förorten där den ”riktiga” världen existerar? Intressant.

   Svara

    Nej, men den känns mer förekommande där än på vita-låtsats-vänster-Södermalm iaf. Eller?

    Svara

     Jag tycker Elsa Billgren och Sandra Beijer är otroligt fjantiga men att de utgör typiska exempel på Södermalmsbor stämmer knappast. Det finns tillgjorda människor i Farsta och Tensta också.

     Mvh bott i Stockholm 27, snart 28 år

     Svara

    Studera lite sociologi please!

    Svara

     Utveckla!

     Svara

     Det är så typiskt folk från övriga Sverige att tro att vissa områden här bara består av typ… influencers och folk som har ja jag vet inte, ”låtsasjobb” och bara glider runt på räkmackor. Möjligtvis att Östermalm är rätt homogent (jag gillar det dock, känner mig inte rädd när jag är ute och går med hunden på kvällen) och tja, säg Danderyd och liknande, annars är det en salig blandning kan jag säga. Den lilla klicken ni ser på instagram existerar på just instagram. Stockholm är en förhållandevis liten stad jämfört med London eller NYC men så litet är det inte.

     Svara

      18,33 Ditt inlägg är klockrent. Östermalm är homogent som du skriver och det absolut trevligaste folket rent generellt. Och lite mer tryggt än Södermalm och Tensta.

      Svara

       Trevligt folk på Östermalm? Hahaha

       Svara

      Fast vänta nu.. menar du att Södermalm inte är homogent? Själv bor jag mitt på Södermalm och mer homogent område får man leta efter. Eller okej Östermalm och Lidingö är nog snäppet värre men inte nämnvärt. Du vet vad en lägenhet kostar här va? Majoriteten av människor som faktiskt bor på Söder är väl ändå vita och relativt välbärgade människor? Att påstå något annat är ju befängt.

      Mvh person född och uppvuxen i stockhomsförorten.

      Svara

       Inte i den mån du pratar om, nej. Och absolut inte att de endast består av Sandra Beijerkloner à la champagnevänster som många verkar tro. Det är ju faktiskt det jag försökt att påpeka, inte att Söder är en lite mer central variant av Akalla eller liknande. Då har du försökt läsa in något annat i min kommentar och försökt få det till att handla om något HELT annat, jag har inte tagit upp hudfärg nånstans.

       Söder har absolut blivit hippare och lägenheterna har blivit dyrare (beror dock på var och vilka slags lägenheter, Södermalm är stort ändå) men de ligger fortfarande i lä jämfört med t.ex. Östermalm som alltid varit ett dyrare område.

       Svara

        Haha fast bara för att Östermalm i snitt har dyrare lägenheter ligger inte direkt snittpriserna på lägenheterna här på en vanlig inkomsttagarlönares smärtgräns heller. Det är en jävla skillnad på mångfalden här och i förorten vilket du menade att ”folk från övriga Sverige” hade fel i. För visst är övre medelklassen överrepresenterad på Södermalm trots att alla såklart inte är Sandra-kloner (tror ingen tror det heller) och kollar du upp statistiken så kommer du inte bli förvånad över att majoriteten på söder röstar rött eller grönt. Ursprungskommentaren hade en bra poäng. Självklart finns det alla typer av människor boendes på söder men att påstå att det inte är homogent här. Please. Då kan vi snacka om världsfrånvänd.

        Svara

       Jag tvivlar på att du bor på Södermalm, eller ens i Stockholms innerstad då din världsbild är en myt.
       Jag själv har utomeuropeiskt påbrå och bor i Vasastan, uppväxt på Östermalm. I stort sett hela min familjs vänkrets och släktingar är invandrare (eller barn till invandrare) och bor i Stockholms innerstad. Vi är iranier, haitier, etiopier, algerier, polacker, kineser… Att påstå att vi inte finns här är befängt. Snälla förstå att det finns överklass och medelklass även bland invandrare (och flyktingar). Även vi kan vara tandläkare, läkare, dataingenjörer, ingenjörer, barnmorskor, mäklare mm, mm. Varför skulle vi inte bo i Stockholms innerstad? Var tror du att vi bor nånstans? Hur kan du inte se oss? För att inte nämna alla invandrare som jobbar i Stockholms innerstad, på Södermalm bland annat. Busschaufförer, diskare, krögare, äldrevårdare, dörrvakter. Falafelkungen. På riktigt, är du blind?

       Svara

        Jag kan instämma i det du skriver. Har tidigare bott på Östermalm och har fortfarande verksamhet där. Kan säga att det är många utomeuropeiska invandrare som köpt fina lägenheter på de mer eftertraktade adresserna, till exempel runt Karlaplan. Bara bland de boende jag känner i området finns iranier, polacker, ryssar, och en libanes och en rumän 😁

        Nu är det iofs inte inkomstnivån som avgör om man tillhör överklassen. Man kan inte likställa höginkomsttagare med överklass men det handlar om att höginkomsttagare har råd att flytta in i områden som förknippas med överklassen.

        Svara

         Intressant det här med överklassbegräppet. Med överklass menar jag att man kanske tillhört hemlandets överklass eller intellektuella elit.

         Svara

       Ja, det är dyrt att ta sig in på bostadsmarknaden på söder idag. Höga bostadspriser och dyra nyproduktioner. Men jag upplever fortfarande stora skillnader på Söder och Östermalm. På Söder har socialen ett ganska stort antal försökslägenheter/träningslägenheter för fd hemlösa, missbrukare och personer med stora psykiska problem. Finns också en del gamla små hyresrätter kvar, som inte är så dyra, där diverse kreativa allkonstnärer (finare omskrivning för flumtomte) bor. Så alla är långt ifrån välbärgade. Och i hela området runt Hornstull och Zinken samt kvarteren runt Mariatorget och Södra station är det stora problem med alla missbrukare.

       Det är bra mycket fler kanyler som hittas i sandlådorna på Söder än på Östermalm.

       Svara

      Men herregud du är ju lika fördomsfull själv när du utgår från att 8.5 miljoner människor ”från övriga Sverige” är en homogen grupp som inte förståååår Stockholm och tror att vissa områden bara består av influenser!

      Svara

    Är rätt trött överlag på att den riktiga världen bara anses existera bland folk med dålig ekonomi (åtminstone enligt er här på Bloggbevakning)

    Svara

   Skulle du vilja vidareutveckla vad den ”riktiga” världen innebär för dig? Nyfiken men är i och för sig ganska säker på att det är folk som jobbar som sjuksköterskor, lärare, lokalvårdare och sådana som går på bidrag.

   Svara

    Människor som är sjukskriva, förtidspensionerade och förbrukade

    Svara

     Är det den riktiga världen? Är det så majoriteten lever i Sverige utanför Östermalm?

     Svara

      Har väl aldrig varit tal om en”majoritet”.

      Svara

   Men om man vänder på det, ger inte Elsa Billgren och Sandra Beijer dig en diversifierad bild av samtiden? Ock kan inte det vara ett inressant aspekt. Folk lever olika liv, har olika förutsättningar och är övertygad om att tidigare nämnda känner till att det är så.

   Och, det finns ju mer än förorten att se. De bor på söder, det är ju bokstavligeb 5-10 minuter på t-banan. 2 min om man räknar Gullmars

   Svara

  Skulle vilja träffa Blondinbella och se när hon rullar sitt hår, som nu tydligen börjat få koll på.

  Svara

  Jag mejlade dig precis om Alexandras auktion. Andreas, hennes sambo har högsta budet på den.

  Svara

   Nää, va sjukt. Bulvan!

   Svara

   Men orka leta fel

   Svara

   Jag tänkte faktiskt när jag såg hennes auktion att det måste vara någon i hennes närhet som budat, typ kompis eller Andreas .

   Svara

    Exakt! Och? Pengarna går till välgörenhet!

    Svara

     Det gör det ju ännu värre, en välgörenhetsorganisation kan inte hålla på med fusk och olagligheter.

     Svara

      Haha tror du Kissie är en välgörenhetsorganisation? Det är ingen tävling utan en auktion. Mest pengar vinner. Kan vara hennes mamma eller snuskhummern Ove.

      Svara

     Och att det var lite roligt att det var så som var fallet också. Tror inte det finns så många som vill lägga så mycket pengar på att vara med henne tyvärr. Sen spelar det ju ingen roll, för pengar till ett gott ändamål rullar ju in 🙂 Och höjer väl eventuellt bud från den som är intresserad på riktigt.

     Svara

   Ja syns att han brudar för att andra ska buda ännu högre. Men visst är ju för en bra sak iallafall

   Svara

   Det är inte tillåtet!
   https://info.tradera.com/sakerhetscenter/regler-pa-tradera/budtrissning/

   Otillåtet
   Annas flickvän lägger ett bud på Annas auktion i syfte att få ett högre slutpris då Anna inte vill sälja objektet för en för liten summa, med risk att gå med förlust

   Svara

    Alltså det där är inte samma sak och det är inte olagligt att buda på sig själv vid välgörenhet.

    Svara

     Jo, det är samma sak och det är inte tillåtet enligt traderas regler, man får inte bjuda på sin sambos, mammas, väns eller annan närståendes auktion, det är glasklart. Även om det är musikhjälpen som står som säljare här är det kissie som erbjuder tjänsten, de är bara förmedlare. Vad pengarna går till är inte relevant, att råna någon och ge pengarna till en man tycker behöver dem mer är lika brottsligt som att behålla dem själv. Regler är regler, budtrissning är inte tillåtet. Det är oärligt och fult mot de andra som bjuder. Självklart är han inte genuint intresserad av att betala 5000 kr för en helt vanlig tråkig dag med sin sambo, det förstår ju alla. Väldigt korkat och oseriöst beteende. Samma sak har hänt tidigare med just musikhjälpen, vilket ledde till att auktionen stängdes ner av tradera.
     https://www.dagensmedia.se/medier/radio-podcast/kristoffer-triumf-budade-pa-sin-egen-auktion-tradera-plockade-bort-annonsen-6237635

     Svara

   Hoppas han vinner.

   Svara

   Men gjorde dom inte så förra året också?
   Tycker det är så fult även om det går till
   Välgörenhet

   Svara

    Varför är det fult? Snälla förklara.

    Svara

     Nä men typ att dom som faktiskt VILL hänga med Alexandra antagligen inte har möjlighet att vinna eftersom att hennes kille budar över hela tiden. Tänker att hennes fans kanske inte är jättegamla och inte har superhög veckopeng
     Men what do I know

     Svara

    Äsch varför? Om pengarna går till välgörenhet och ingen annan vill hänga med henne så är det väl perfekt att han vill det?
    Eller Toftby kanske lägger ett bud också.

    Svara

     Hennes pojkvän måste alltså hoppa in och försöka dra upp priset för ingen vill hänga med henne.

     Svara

   Jag tror faktiskt att flera tjejer som haft auktioner tidigare år (Rebecca o Fiona, kisse, Little Jinder) fick lite problem med en obehaglig snubbe som vann alla auktioner. Och kan tänka mig att det är en anledning.
   Det är ju inte så att en tjej auktionerar ut en bastudejt liksom, pga orsak. Tyvärr.

   Svara

  Om jag haft tillräckligt med cash hade jag lätt använt Thereses videohälsning till min kompis som äntligen fått nytt jobb!!

  Svara

  Är inte Therese Lindgrens auktioner jättetråkiga?

  Svara

   Är inte hon jättetråkig jämt? Sorry

   Svara

   Litegrann, kanske. Men för ett fan är de nog uppskattade. Men vill säga följande:

   1. Älskar att hon skriver att hon förbehåller sig rätten att neka vissa slags företag.

   2. Jag hade fan inte kunnat bjuda på mig själv så som de andra. Fyfan vad stelt att behöva träffa någon random vinnare och umgås med dem en halv eller hel dag. Uuuuh… ryser.

   Svara

   Var är din auktion nu igen?

   Svara

   Fast hon har ju social fobi , ändå bra att hon gör något.

   Svara

  Hade alla gånger valt att basta med alex!
  Alla dagar i veckan!

  Svara

   Jag med!

   Svara

   Tilde 18,14 Du har inga höga krav du inte!

   Svara

    Jomen de e ju precis de jag har!
    Basta med nån som e skitsnygg och smart och tänk vilka underbara samtal❤️

    Svara

  Den sista låter ju mer som ett straff

  Svara

  Halvdag med Kissie i Södertälje, det kanske man skulle unna sig? Hoppas photoshooten äger rum i Ronna, Hovsjö eller något annat mysigt område. 😉

  Svara

   Uppenbarligen har du själv inte varit i de förorterna till Södertälje eftersom du tror något revulotionerande sker där. Är mest familjer som gör som vi. Äter, sover, går till skola och dagis och jobb. Kanske lite bättre och billigare affärer. Ett och annat bus. Men de flesta är vanligt folk. Eller ska de bli chockade över att många är av annat ursprung? Ta du dig till svenskbygderna i Minnesota så kanske du förstår behovet av att vara nära det man känner igen. Befinna sig i ett sammanhang helt enkelt. Men det är väl som vanligt skillnad när svenskar gör något.😴

   Svara

    Jag är från Södertälje och det är en riktigt vidrig håla som jag aldrig någonsin skulle flytta tillbaka till igen. Jag skulle hellre dö än att flytta tillbaka faktiskt, så illa är det.

    För övrigt är Hovsjö och Ronna stadsdelar.

    Svara

    Södertälje har grova problem med kriminalitet. Det är inte ”ett och annat bus” som du beskriver det. Jag förstår att det inte är så kul att se kommentarer om orten man bor i men det är illa ställt i Södertälje, så är det helt enkelt. Det är inte elakt sagt av mig, bara fakta.

    Svara

     Tja, tror du orsaken till min inställning är att jag bor där så kan du inte ha mer fel. Det spelar mindre roll för mig vad du tror.
     Det är ingen som förnekar att det finns områden i Sverige som är problemfyllda. Men för mig som sett båda sidorna av samma mynt är det inte ensidigt. Problemen drabbar inte dig och mig som inte bor där. Det drabbar främst de övriga som bor där och bara vill ha samma typ av liv som du och jag. Dessutom är de inga utställningsdjur som man går och tittar på och ojjar sig över! Det är total brist på respekt att ens komma på tanken.

     Svara

      Du försvarade Södertälje på ett ganska känslomässigt vis som fick mig att tro att du bor där, därför jag skrev så, men men.

      Det är klart som sjutton att de flesta problematiska stadsdelar har fina sidor också. Helvetet Rosengård i Malmö där jag kommer från och växte upp i tills jag var 17, hade underbara butiker, goda restauranger osv. men det var fortfarande ett helvete att bo i. Blev rånad två gånger, vi fick inbrott, vår hund blev sparkad i huvudet, det kastades in fyrverkerier in på vår innergård, det klottrades på vår husvägg och så vidare i alla evighet.

      Det är oerhört skadligt av dig att förminska Södertäljes problematik och kalla det för ”ett och annat bus”. Invånarna som du månar om så hjälps inte av att du skriver så. Din nästsista mening biter för övrigt inte på mig sett till min bakgrund som uppväxt i ett av Malmös värsta områden.

      Svara

     Södertälje – ett av Sveriges tyngst brottsbelastade områden.
     Södertäljenätverket – även kallat Sveriges maffia.

     Svara

    18,42 Ett och annat bus! Du skämtar med oss? Kompisen jobbade mot den organiserade brottsligheten i Södertälje bla den syrianska och det var för 10år sedan. Men tyvärr är det lika jävligt nu som då. Jag tvivlar på att en polis och vän skulle ljuga för mig. Du borde bli politiker! Kom ut ur bubblan, snälla……

    Svara

     ”Kompisen jobbade mot den organiserade brottsligheten i Södertälje bla den syrianska och det var för 10år sedan. Men tyvärr är det lika jävligt nu som då. Jag tvivlar på att en polis och vän skulle ljuga för mig. Du borde bli politiker! Kom ut ur bubblan, snälla……”

     … va?

     Svara

   Haha stackars de som tror att de kommer få hänga med Kissie på Stureplaaaan

   Svara

   Dör hellre

   Svara

   Fint intiativ av dom men skulle inte ens basta med Schulman om jag så fick betalt

   Svara

  Fint att du uppmärksammar musikhjälpen men du kunde gott och väl gett lite mer tyngd till årets tema genom att 1: i någorlunda korta drag beskriva frågan/problemet, och 2: ge exempel på organisationer/initiativ som gynnas av insamlingen.

  Svara

   OBS att det är konstruktiv kritik. Är svintrött, orkar inte formulera mig bättre än så.

   Svara

    Varför inte berätta för oss då?

    Svara

   Visste inte att Cam gjorde ett skolarbete….

   Svara

    Fan vad jobbigt ditt liv måste vara om det där är vad du kallar skolarbete. #kämpabubbis

    Svara

  Hade tömt spargrisen för en sminkkurs med Blondinbella eller en workshop om sanning med Cissi Wallin!

  Svara

   Eller kanske en entreprenör-kurs med Elin Mygelmeeentiiii?

   Svara

   😂

   Svara

  Nej, fy, jag skulle inte betala ett öre för att göra något med någon av de personerna. Både aktiviteter och personer verkar urtråkiga! Om jag vill skänka något till välgörande ändamål gör jag det hellre utan att bli bestraffad med att tvingas spendera tid med tråkiga/galna personer görandes tråkiga/galna saker.

  Svara

  Det är tävlingar Också! inte bar aktioner . Så de räcker med 50:- för chans att vinna 🙂

  Svara

  Jag skulle önska några fler auktioner för oss som passerat 25 😂.
  T ex en styling av Filippa Rådin med ett glas vitt tillsammans med henne och Anja
  En lunchdate med Monas Universum (som är jävligt roligt sällskap)
  En hundpromenad med Anders och Johanna och deras härliga hundar
  Laga (och äta) lunch med Louise Hafdell
  Finns mängder är spännande vinster ..:om man vågar tänka ”out if the box”.

  Svara

   Tror det handlar om olika intressen och att detta bara inte är nåt som tilltalar dig helt enkelt 🙂 har knappast med åldern att göra.

   Svara

   Du får nog se dig om efter auktioner utanför influencerlådan då. Finns om du letar lite.

   Svara

    (Inte de specifika men de med andra inriktningar och teman)

    Svara

   Fan, åka till hundstallet med Anders bagge och låta han personligen välja ut en hund till mig.. Den du.. Hade budat många kronor för den.

   Svara

    Ja, wow!

    Svara

   Jag är över 25 och känner mest eeeeh what till det du just skrev.

   Svara

    Håller med såååååå hårt.

    Svara

  haha vad tusan, vem fan har lagt så mycket bud på Schulman?

  Svara

   Alex själv?

   Svara

   Jag.

   Svara

   Tror Bellsan vill spela in en ny podcast med Alex.

   Svara

    Hur skulle det se ut om IL gästar framgångspodden nu? Haha

    Svara

  Gå på date med Bruce Springsteen. Vilken dröm. 😍❤

  Svara

   +1

   Svara

  Ha det var bara skit det också. Hoppas i alla fall att det ger Musikhjälpen mycket pengar.

  Svara

   Ah såg att det var en tävling nu men då räcker det ju med 50 kr och lite tur 😄

   Svara

   Fan vad sjukt att de har exakt en sån bössa som var cc:s dröm hah

   Svara

  Miriam Bryant gjorde bort sig rejält häromdagen. En låtönskare ringde in, denna tjej hade budat hem en middag med Miriam ett annat år i musikhjälpen för 130 000(!!!!). Miriam börjar då dissa denna middag som oerhört stel, alltså det blev bara så konstig stämning under hela samtalet. Titta själva 13.52 in i denna sändning https://www.svtplay.se/video/24511221/musikhjalpen/musikhjalpen-sasong-12-10-dec-06-00 . Väldigt professionellt av en ”programledare”.

  Svara

   Vill inte ens lyssna för det låter för stelt för att jag ska klara av det på din beskrivning. Usch :((

   Svara

   Nääää vad taskig hon var att säga att den blev stel när inringaren ba ”det var jätteroligt”. Kunde inte ens kolla klart för jag blev så obekväm, gud vad oproffsigt. 😂

   Svara

   Men usch! Stackars My

   Svara

   men alltså herregud det där är det värsta jag har hört!! camcam lyft detta tack!!

   Svara

   Tyckte synd om My

   Svara

   Kan inte hitta det? Vad gör jag för fel? Har typ letat igenom hela klippet i länken.

   Svara

    Dra fram till 13 h och 52 min

    Svara

   Jag tyckte Miriam var härligt ärlig. Hon hade ju sagt flera gånger att vinnaren skulle ta med sig en kompis för att det inte skulle bli så stelt men det gjorde hon inte. Men klart som fan det blir stelt att äta tacos ensam med ett fan. Tycker Miriam är jättebra som programledare för MH, spontan och rolig.

   Svara

    Ja ibland kanske det är bra att vara ärlig, tycker dock inte att detta var ett lämpligt tillfälle. Jag diggar också Miriam för det mesta, men ibland får man faktiskt tänka till lite innan mundiarrén går loss fullständigt.. Verkar också som hon får en tillsägelse efteråt av produktionen som viskar något i hennes öra.

    Svara

   Såg det live och det var fan smärtsamt att se/höra. Ja, var väl härligt att hon var ”ärlig”, men samtidigt jävligt respektlöst att prata om/till My på det där sättet, när hon lagt ner så hutlöst mycket pengar på den där upplevelsen. Hoppas hon letar upp henne och ber om ursäkt när veckan är över, för det var verkligen inte okej. Jag hade blivit skitledsen och skämts ihjäl om min idol, som jag betalat över 100k för att få träffa, pratade om/till mig som hon gjorde (speciellt när det är inför en så stor publik).

   Svara

   Dock så betalde My bara 25kr hon vann auktionen…

   Svara

   Märkligt ändå, ja tycker inte alls det är något konstigt med de hon säger! Hon är ju ärlig, skall hon ljuga då eller? All som sett Miriam på tv vet ju att hon är brutalt ärlig så tycker nog fan ni överdriver, men de är min tanke 🙂

   Svara

  Känns som att Kissies auktion bara handlar om henne och hon ska skapa ”content” till sina kanaler och få good will. Personen som vinner betalar för att få hänga med Kissie när hon gör typ samma sak om hon alltid gör och så skänker Johnells kläder, Kissie får innehåll till sina kanaler, kan sola sig i glansen av ”välgörenhet” men behöver inte lägga två finger i kors för att faktiskt göra något.

  Svara

   Precis, och så trissar hennes sambo upp priset så hon ska verka mer populär. Fuskande fakers.

   Svara

    Hur fuskar man när precis alla kan se att det är han som budar, och exakt vad gör det dig.

    Sen har Alexandra blivit inbjuden i buren, men visst, vill man hitta fel och klaga på allt så vill man.

    Ska du fira jul ensam?

    Svara

    Du har ett svar i modd.

    Svara

    Får man ens göra så? Att hon budar för att trissa upp priset?

    Svara

  Maja NLs egen bössa har nästan dubbla beloppet som hennes delade bössa med VNL. I skrivande stund nästan 400.000

  Svara

   Sen går de inte direkt att jämföra, den ena kan man bidra med 50:- och vinna, den andra är det högsta bud.

   Svara

    VNL har dock en tävlingsbössa också, där du bara behöver lägga 50kr och vinna.

    Svara

   Maja är en så sjukt cool person!
   Älskar Maja!

   Svara

  Tycker ändå det är sjukt att folk vill betala för att umgås med dessa människor. Kan typ inte fatta det. Hade förstått om det vore typ beyonce eller Celine Dion men Hanna? What….

  Svara

   Men jag tror inte folk skulle betala för att träffa personerna utan det handlar om att man vill skänka pengar och då är detta ett väldigt bra sätt eftersom dessa kändisar når ut till många människor! Om pengarna inte hade gått till välgörenhet hade dom ju inte betalat?

   Svara

    Fast man måste ju ändå umgås med dem? Då kan man ju bara donera till organisationen om man inte vill träffa dem, så nä, jag köper inte att folk inte donerar för att träffa dem.

    Svara

   Visst? Hade lätt budat på en middag med Céline. Fotografering med Kissie, nej tack.

   Svara

  Dom flesta av dessa sk kändisar gör det här bara för att boosta sitt varumärke. Ganska äckligt, men bra att det drar in pengar. Skulle ni fråga vad pengarna går till så skulle inte dom som är med kunna svara på det….

  Svara

  Jag hade gärna budad på 5 min med Camcam och få höra allt äkta skvaller som är för geggigt för att skriva här! Nästa år Camcam, nästa år!

  Svara

   Tummen upp för det!

   Svara

  Kommer till Spetz auktion när jag klickar för länken till Nilsson Lagerlöf.. Snälla säg att det är min telefon som är dum och inte att det är Cam som misslyckats med korrläsningen ännu en gång?

  Svara

   Nä, samma här! 😔

   Svara

   Samma härnder mig, fel URL antar jag.

   Svara

  Men alltså Therese Lindgrens auktionera ut en videohälsning? Det var la lamt eller. Kostar inte henne en spänn samt storhetsvansinne pga att hon tänker att folk ska buda ihjäl sig på det. 😂
  Jaa, det var kanske hårt skrivet, so hate me.

  Svara

   Tror inte hon direkt förväntar sig att folk ska ”buda ihjäl” på hennes auktioner. Kanske därför hon har flera stycken?

   Svara

  William Spets har den klart roligaste aktiviteten, och han är också den enda av dessa personer jag tycker verkar sympatisk och rolig. Så det skulle bli hans låt! Men har definitivt inte råd, men om jag hade enormt mycket pengar skulle det vara den enda att spendera dem på.

  Svara

  Gud, vad jag önskar att jag hade en jävla massa pengar över så man faktiskt skulle kunna vinna Maja och Victors auktion. Vilken dröm!!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.