18 timmar på en Crosstrainer och 173 238 kr till Musikhjälpen

OH. MY. GOD!
Influencern Joanna Swica utlovade 12 timmar på en crosstrainer men klev inte av förrän efter 18 timmar och hela 173 238 kr (i skrivande stund) insamlade till Musikhjälpen.
HERREGUD!
Vilken prestation!

Tack för tips!

121 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Wow!!!!!! Vilken tjej! Tänker aldrig mer klaga när jag tror jag ska dö efter ett 2 h pass. Så motiverande.

  Svara

  Vet inte vem hon är men såg henne på Musikhjälpen häromdagen och skickade in 500 kronor då hon förlängde tiden från12 timmar.

  Svara

   15,07 Heder åt dig att skänka en röding. Själv skänker jag till Stockholms hemlösa när jag kan. Dock inte femhundra. Men små bäckar blir till!

   Svara

   Fan va bra 🤗

   Svara

  Det där var ju bara korkat

  Svara

   Korkad kommentar. Samla in pengar själv!

   Svara

   Alltid har någon någon negativt att säga om andra

   Svara

    alltid alltid måste någon någon hugga på bytet bytet

    Svara

     Du missade att anonym troligen menade någon något, inte någon någon 🙄

     Svara

   Berätta gärna vad du tyckte var korkat.
   Är nyfiken.

   Svara

    Att pressa sig så pass mycket att man inte känner benen på flera timmar. Att inte gå på toaletten, äta eller inte kunna uträtta några som helst mest basala behov på ett dygn.
    Och tro att det är bara för att hon plågar sig på crosstrainern som gör att det samlas in pengar. Det är korkat

    Svara

     Hon blev ju dock avbytt ett par gånger under dessa timmar, så hon hann både gå på toaletten och äta under den tiden. Du kan vara lugn :)))

     Svara

      Jamendåså! Då kan ju jag gå och säga till alla att jag jobbade 50 timmar i streck den här veckan. Det är ju typ exakt samma sak. Och eftersom jag är en väldigt erfaren yrkesverksam så finns det ingen anledning till oro.

      Svara

       Vad yrar du i?

       Svara

        Det är lite falsk marknadsföring om det är så att hon tog pauser. Det låter nu som att hon tuggade på i 18 timmar under ett och samma tillfälle. Vilket inte är sant om man ska gå på kommentarerna här.
        Hur länge tog de där 18 timmarna egentligen 18,5? 24? 48?

        Det är inte så konstigt att hon inte ser helt slut ut, eftersom hon inte stod på den där i 18 timmar i ett svep. Om man pausar kan ju vilken hamster som helst klara av något sådant. Så vad är bedriften? Förutom att hon har fått gratisreklam för sitt egna varumärke?

        Svara

         Men snälla. Vad är bedriften? Människan TRAMPADE på crosstrainern i ARTON TIMMAR? När hon tog pauser för att gå på toaletten och äta stannade hon sin klocka. Alla vettiga människor fattar att det är en jävla bedrift att göra NÅGONTING i 18 timmar med cirka 20 minuters-pauser som max, att dessutom utöva en träningsform? Bra mycket större bedrift än att sitta och gnälla på andras liv anonymt.

         Men varsågod att försöka, du som nu tror att vem som helst kan klara av det.

         Svara

         Herredumilde… somliga härinne är ju helt jävla korkade. Ta en pepparkaka, vet ja.

         Svara

         Men va 😂😂😂😂😂

         Svara

       Står inte att det är i streck? Visst, Camillas text låter lite så när man läser snabbt, men varken hon eller tjejen som trampat skriver det.

       Svara

       Eller så jobbade du 50 timmar i sträck. Med ä.

       Svara

     Men hon blev avbytt när hon behövde äta osv. Då stoppade hon sin klocka och satte igång den igen när hon var uppe på crosstrainern. Joanna är en väldigt erfaren idrottsperson så ingen anledning för oro 😂

     Svara

     15,56 Glöm inte att hon får privatreklam. Det är viktigt i den världen/yrket hon är i.

     Svara

     18 timmar är inte ett dygn.

     Svara

      Rött är inte lila

      Svara

   Ja låter inte sunt för fem öre

   Svara

  Tänk att Maja Nilsson lindelöf samlat in över 800.000kr!!!

  Svara

  Hur mycket har Isabella Löwengrip samlat in?

  Svara

   Är det en tävling eller?

   Svara

    Vem har sagt att det är en tävling?

    Svara

     Jag är den som tipsade om hennes insats. (Lätt stalker vibe haha). Har följt henne i 4 år och det är en av de personerna/profilerna som jag tycker är mest genuin. Hon driver Friendcation som går skit bra och engagerar sig i mycket. Därför reagerar jag på vissa kommentarer här inne. Gör det hennes nu 180 000 insamlade kronor mindre värda för att hon pausade? Hon kämpade på bra och stoppade sin klockan varje gång hon klev vilket var var tredje timme i ca 10 – 20 min. Har man kollat på sändningen så vet man. Och dessutom att hon inte heller åt mer än det programledarna får: knäckebröd och flytande föda.

     Sen det där snacket om att hon gör det för sitt varumärke. Hade hon inte varit den hon är hade pengarna inte rullat in på samma sätt och musikhjälpen hade heller ej kontaktat henne. Så det är väl svinbra att hon använder sin plattform?! Fattar inte grejen…spela roll! !

     Aja. Joanna om du läser detta så vill ja bara säga att du är grym!

     Svara

   Hon har ju en egen fåndejtjon hon donerar till.

   Svara

    Oj så skoj att fjanta till engelska och skriva svengelska, såååå kul alltså att skriva fåndejtjon öh. Finns det någon annan än cam som tycker det är kul, och gri-löv? Skulle ju dock tro att du inte är en A utan bokstav tre och att samma person är g-löv också.

    Svara

     Andas!

     Svara

     Nej, jag är Alexis blev dock fel med mitt Nick.

     Och ja, jag har tråkig humor

     Svara

   Hur mycket har Camilla samlat in? Det är väl en mer relevant fråga här.

   Svara

    Hur mycket har du samlat in? På riktigt – ge dig.

    Svara

     3500kr. Mer har jag inte råd att lägga. 🤷🏼‍♀️

     Svara

     Jag bryr mig inte. Var mest en passning till frågan hur mycket Isabella samlat in. Det är irrelevant hur mycket någon annan samlat in.

     Jag är ledsen om frågan om Camilla gjorde dig upprörd

     Svara

   Självklart skulle hon bli inblandad 😏

   Svara

  Wow. Jag dör efter 2 min på en sån 🤣🤣

  Svara

   Wow starkt jobbat

   Svara

   jag beklagar dina grava hälsoproblem.

   Svara

    Beklagar din trista attityd

    Svara

  Dem som engagerar sig är fan mig hjältar. Har under denna vecka inte klarat av att titta på influencers bloggar, instastorys eller videos om dem inte engagerat sig. Det är sånt viktigt ämne. Liksom seriöst det är så totalt oviktigt med allt när sånt här pågår i världen. Om ens jobb är att influera folk, influera dem till något bra också. Känns så jävla dumt att sitta och uppmana folk att köpa solglasögon när dem kan lägga dem pengarna på Musikhjälpen istället för att motverka att sex används som vapen!

  Svara

   De. Inte dem.

   Svara

  Hon gjorde det ju dock inte i ett svep. Anna Brolin, Mirjam Bryant osv bytte ju av henne på crosstrainern så hon hade pauser, vilket gör att jag tycker marknadsföringen av denna merit blir lite skev. Superbra jobbat dock, absolut! Men att kalla det 18 h blir ju fel eftersom det inte var _aktiv_ tid – ”bara” tiden sen starten. =)

  Svara

   Men hon räknade ju inte med sina korta pauser. Tiden totalt är fortfarande 18 timmar 🙂

   Svara

   Om du inte vet, varför utgår du ifrån att det är ”skevt” istället för att kolla upp om hon stoppade klockan? Att kunna gå på toaletten är väl en självklarhet?

   Jag kommer nog aldrig förstå det här ”hugg först kolla sen”.

   Hon gjorde ett fantastiskt jobb, och hade gjort det, helt oskevt, även om de korta pauserna räknats in.

   Svara

    Det är inte alls en självklarhet. Tror du att maratonlöpare tar kisspauser? De som kör ett 20 timmar långt swim run? Är man på riktigt tar man inte pauser, man laddar och preppar innan.

    Svara

     Haha, klart de tar pauser i ett 20h lopp.

     Svara

     Haha är man på riktigt 😂 vilken kommentar 🙈

     Svara

     Tror du på riktigt att någon som är i vattnet i 20 timmar inte kissar i vattnet? Hur dum är du?

     Svara

      Jag sa inte att de inte kissar. Jag sa att de inte tar kisspauser, det är en helt annan grej. Självklart kissar de, men det medans de fortfarande är med i loppet och simmar/springer.

      Svara

       Så vad är skillnaden mellan att en maratonlöpare viker av lite snabbt för att pissa i skogen och att Joanna pausar klockan för att gå på toa?
       Båda är ju ”pauser”. Eller skulle hennes 18 timmar bara varit en bedrift om hon fått kissa på sig istället och inte fått i sig nån form av energi på 18 timmar?

       Svara

        Du förstår nog inte. En maratonlöpare viker inte av. De fortsätter att springa. En som är med i ett swim and run tar och lättar på blåsan i våtdräkten, medan de simmar på. DET är skillnaden..

        Vem som helst kan ju trampa på en crosstrainer hur länge som helst om man får ta pauser. Jag tex stod för 40 timmars arbetande igår.

        Svara

         Du menar att maratonlöpare då helt sonika kissar på sig medans de springer? Ok.

         Svara

          Det händer ju såklart, har du tex inte sett den bilden på en nerbajsad maratonlöpare? Är det tillfälle så stannar de givetvis.

          Svara

           Fast det är ju inte för att personen inte tagit sig tid att bajsa, utan för att kroppen vid maximal överansträngning reagerar med akut diarré. Magras, brukar vi säga.

         Tror inte det är många maratonlöpare som håller på i 18h dock…

         Svara

       Klart att folk som springer jättelångt tar kisspauser, och hör och häpna, även äter. Ingen klarar av att springa 100 miles t.ex. utan att stanna för att kissa, skita, byta skor osv. Man kissar liksom inte medans man springer. Och man kommer behöva kissa, för man kommer dricka en massa vätska.

       Svara

        Det är då elitidrottarna har användning för vuxenblöjor 😉
        Äter gör man knappt heller. Man intar sin näring nästan uteslutande i vätskeform vid långa lopp

        Svara

     Eh ja, de tar både kiss- och bajspauser! De får i sig energi också och de flesta saktar också ner eller pausar helt.

     Det är inte vad jag tror, jag vet.

     Svara

     Öööh ja, maratonlöpare tar kisspaus, vätskepaus och eventuellt också bajspaus, såklart. Är du dum eller spelar du bara?

     Svara

   Kul historia på ämnet långdistansare och toapauser. Cyklister kör ofta nån typ av kollektivt stopp men är det skarpt läge så stoppar de ju inte utan då kör de på och vad som händer händer så att säga. Isf hörde jag en historia på radion där nån toppcyklist var i en situation där han var tvungen att bajsa men det var inte läge att stanna. Han beslöt sig för att bajsa i kepsen i farten, sen slängde han iväg kepsen i någon buske, bara det att något fan gick efter kepsen, förmodligen utan att fatta att han egentligen bara slängde iväg bajs.

   Svara

  Undrar hur många km hon trampade. Det är helt fantastiskt. Man orkar så mycket mer än man tror, men folk är mest bara gnälliga och bekväma av sig och säger saker som ”jag kan inte” och ”jag orkar inte” för att slippa försöka.
  Min svåger sprang/joggade/promenerade en ultramaraton i höstas. 80km på strax under 12 timmar. Relativt otränat dessutom.
  Det längsta han joggat innan dess var 20 km.

  Svara

   Förstår inte riktigt var du vill komma faktiskt. Känns som en klassisk se-ner-på-andra-kommentar samtidigt som du skryter om din svåger. Tvivlar på att han är otränad om han klarar 20 km liksom.

   Svara

    Klart att han inte är otränad jämfört med en soffpotatis, men för att springa en ultramaraton så är han rätt så otränad. Han fick varken bra tid eller resultat om man jämför med vinnaren. Och jag var den första med att inte tro på att han inte skulle klara av att springa så långt, med tanke på att han inte ens tränat för det innan. Men gav sig fan på det, och motbevisade mig.
    Ja, jag ser faktiskt ner på gnällspikar och folk med oändliga ursäkter för att inte anstränga sig, eller ens försöka.

    Svara

  Så otroligt korkat. Finns annat man kan göra än utsätta sig för en extremt ökad risk att få rhabdomyolys. Nä snälla, hylla inte sånt här. Det gör bara att fler idioter tror att det är en bra idé.

  Svara

   Håller faktiskt med. Tanken var god av henne och den beundrar jag, men det är bara korkat att utsätta kroppen för detta.

   Svara

   Jag läste att stillaliggande, missbruk, och frakturer är orsaken till rhabdomyolys. Kan förekomma vid hård träning men verkar inte vara högt upp på listan.
   Man kan få andnöd och hjärtstillestånd också av pulshöjande träning men det är inte en rimlig anledning till att inte träna.
   Så onödigt att noja sig över att en ung, fullt frisk människa utmanar sig själv en gång, och uppenbarligen slutade när hon kände att det räckte.

   Svara

   Men herregud jag tror nog hon vet vad hon gör. Hon kör ju Iron Man för skojs skull i princip.

   Svara

  Hur länge satt Anna Book på cykeln under Biggest looser, var det inte ännu längre? (Och Loulou Lamotte, var det hon som vann kanske?)

  Svara

  Jag skulle önska av hela mitt hjärta att vi i detta land skulle ha en insamling till fattigpensionärer och hemlösa samt alla som har blivit utförsäkrade av F-kassan. Kanske inte lika glamoröst, men det är grupper av människor vi inte borde glömma bort!

  Svara

   Fixa det då? Man kan inte alltid förvänta sig att alla andra ska ta tag i saker, samtidigt som man gnäller på att de engagerar sig i fel saker.

   Svara

    Gnäller 🤔 det var en önskan jag håller med Roger och bidrar gärna om någon startar, det trodde man aldrig skulle hända tända ljus för FK:s offer 😢

    Svara

   Inte lika glamoröst som folk som blir våldtagna och utsatta över sexuellt övergrepp? Eller vad dillar du om?

   Svara

   Hitler? Jag trodde du var död.

   Svara

   Ingen i Sverige är ofrivilligt hemlös. Hjälp finns att få, många vill dock inte gå med på vad som krävs för att få den.

   Svara

    Fel. Tak över huvudet garantin som fanns tidigare är borttagen.

    Svara

     Ja.

     Och dom anser ocksp att härbärgen ingår i tak över huvet. Det svaret fick jag när jag skulle lämna mitt våldsamma ex😊

     Svara

      Så jag fick stanna kvar, för att inte bli hemlös.

      Svara

       Det fanns alltså inte boende i någon kommun i hela Sverige menar du?

       Svara

        Tidigare hjälpte socialen dig med akut boende. Det som innebär tak över huvudet. Nu har de inte längre krav på att göra det så finns det inget boende de har tillgång till kan de neka dig.
        Och snälla, vilken vuxen kan lämna allt och byta kommun på ett dygn? Jobb, eventuellt barn, skolor osv.
        Funkar kanske att göra om du är 19, bor i andra hand och redan går på soc.

        Svara

    Tänk några steg längre.

    Svara

    Då är man väl iof också ofrivilligt hemlös. Fattar inte helt vad du menar med att hemlöshet är frivilligt om man inte går med på ”kraven”

    Svara

     Ett krav kan ex. vara att man inte är i aktivt missbruk, eller att det finns boende i en annan kommun eller att du behöver delta i någon åtgärd etc. Är man i ett aktivt missbruk är det ju fortfarande ett val man gör.. Många som klagar över boendesituationen i Sthlm (med all rätt) men vägrar flytta någon annanstans. Blir man då hellre hemlös så är det ju faktiskt ett val man gör.

     Svara

      Jag undrar hur man resonerar kring missbruk som ett val, om vi också klassar missbruk som en sjukdom? Man kan väl inte välja sin sjukdom, eller?

      Svara

       För socialen är det ett ”val” man gör. De kan kräva av dig att du ska vara ren tex.
       De har hur som helst ingen skyldighet att fixa bostad längre så vet inte vad ts jiddrar om.

       Svara

       Henrietta, det socialen menar med val är om man avviker från behandling inom beroendevården eller behandlingshem. Då gör man ett val. Eftersom det klassas som en sjukdom behöver det ju också följas inom vården.

       Svara

   Vilka tror du i hög utsträckning blir utsatta för sexuellt våld? Hemlösa bland annat. Känns väldigt typiskt att en man anser att ett problem som drabbar främst kvinnor är ”glamoröst”.

   Svara

    Eller hur. Kan denna Roger/Trollet bara försvinna från bloggbevakning. Så jävla äcklig attityd.

    Svara

     Var väl inget tråkigt i hans kommentar? Sant ju! Vi borde ta bättre hand om de äldre.

     Svara

      Att ens antyda att våldtäkt och sexuellt våld är glamoröst är äckligt. Jag önskar att de nästa år i så fall kan fortsätta på det spåret med pengar till kvinnojourer etc. Usch.

      Svara

       Fast hallå. Man får ju ändå vara hederlig 🙂 Roger har inte nånstans antytt att sexuellt våld är glamoröst utan påpekar ju bara att det får större medialt utrymme (med annat) än frågor som rör fattigdom bland äldre.

       Svara

       Kanske dags att chilla med glöggen, du ser saker som inte finns. Det du påstår står ingenstans. Och jag vet att det är svårt för er insta feminister att förstå, men det finns faktiskt andra problem i samhället än våldtäkt som det också behövs jobba med.

       Svara

        Självklart finns det andra problem, frågan är varför de enbart är relevanta när kvinnoproblem tas upp. Om Roger nu kontinuerlig skänker till hemlösa så vet han ju att det finns många organisationer och eldsjälar som arbetar med detta. De försvinner inte för att musikhjälpen samlar pengar mot sexuellt våld. Så, det är det som är svårt för antifeminister som du att förstå. Ingen har nämligen påstått någonting annat, förutom Roger, whataboutism as its finest.

        Svara

  Sjukt att janni och jons unge är typ svarthårig? Är det från jannis sida? För hennes syrra är väl mörkhårig och janni färgar väl, eller?

  Svara

   He needs to start asking questions.

   Svara

   Ja fy fan vad sjukt alltså jag har mörkt hår och min unge är blond asså så jävla sjukt.
   Skaffa ett liv din fjant

   Svara

    Läs på om genetik kanske

    Svara

     ?

     Svara

   Är väl inte sjukt. Jag är svart kvinna och har ett vitt barn. Du vet väl inte hur alla släktingar till Jon och Janni ser ut?

   Svara

   ? Jag föddes med nästan svart hår, sen blev det ljusare hela tiden och resten av mitt liv har jag varit blond. Riktigt blond, ljusa ögonbryn och rubbet.

   Svara

   Jag är blond,min man mörkhårig och vårt barn har knallrött hår. Inte konstigt för oss då gammelfarmor och av mina en kusiner har rött hår men det vet ju ingen som inte har koll på våra släkter. Gener är spännande, är fascinerande att se vad som slår igenom. 😀

   Svara

   Min bebis hade superduper mörkt hår när den föddes, 6 månader senare: blondare än blondast 🤷‍♀️

   Svara

   Är du helt snurrig? Alltså tror du på riktigt alla barn har samma hårfärg som sina föräldrar. Vill inte låta elak men du borde bilda dig lite själv om biologilektionerna i sverige nått den här nivån…

   Svara

   Är du nåt besatt ex till pappan…? Du får nog bara ta och acceptera att de fått barn…skaffa en hobby eller psykolog? Superbeklämmande med vuxna människor som kommenterar bebisars hårfärg på internet. Eller trasigt liksom.

   Svara

   Nej, det är väl jättevanligt att bebisar föds med mörkt hår? Jag hade det vid födseln men blev helt ljus efter några månader, lintott. Janni är ju dessutom ingen naturlig blondin, hon har brunt hår som sin syster. Hennes pappa har mörkbrunt hår och hennes mamma också. Jon har brunt hår som är lite solblekt.

   Svara

    Och för många mörkhåriga är det tvärtom, föds som blondiner.

    Svara

  Jag skulle kunna stå 19 timmar.🤷🏻‍♀️

  Svara

  Ingen annan som minns att Joanna bloggade för 100 år sedan? 🙂 Okej kanske inte 100 men…. 15 år sedan? Jag hittade på något vis hennes blogg och var fast. 🙂 På den tiden festade hon mycket, hade massor av vänner, och tävlade med sina hästar. Jag var såå avundsjuk på att hon var så vacker, rolig och hade häst hehe. 🙂 Det var allt jag önskade mig då. 😉 Kul att det gått bra för henne och hon verkar ha hjärtat på rätt ställe.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.