Lite kul, lite roligt och lite CamCamiskt problemlösande på sociala medier idag

Rebecca Stella och Emelie Johansson försöker sig på en ”get drunk ready with us” där de ska försöka sig på en Kim K-sminkning, allt medan det intags vin (och något annat – kanske en margarita, jag såg nog Emelie) och Cheetos.

The winning look gick till Rebecca Stella, och frågan är om inte ”stoppa flest Cheetos i munnen-tävlingen” gick till henne också, trots att vissa av dem legat på golvet?
Ett önskemål – lite om i Christine Meltzers och Carina Bergs vinlunchsaktiviteter – hur många enheter konsumeras och under hur lång tid? 🙂

Magdalena Graaf är på julbord och verkar ha norpat med sig hela mitt humoristiska skämtsinne, för så här töntigt lättroad är jag också. 🙂
Kåtarökt Björnskinka? Jag fnissar fortfarande… *tiiihiiii Madde*

Alibaba/AliExpress så klart. #diademgate

Problemet är löst!

Köp en tio, femton par och helgardera dig för tappade örhängen för i alla fall för en tid framöver.

101 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Universum gör reklam för samma örhängen. Att köpa hos hon med ritningarna.

  Svara

   Hahaha. Universumskan har det jobbigt nu. Kämpa!

   Svara

   Så jäkla , förlåt jefligt pinsamt av Måååååna
   Det är som att kasta vatten på en gås , hon fortsätter att försvara sina BFF´s och tipsar om örhängena nu som julklapp för endast 399 SEK – det får man typ ett helt alfabet för hos Ali

   Svara

   Mona gav ju en bra förklaring. Hon litar väl på att det är Fanny som designat och inte köpt på Ali, och som sagt det kan ju vara Ali som kopierar vilket Mona gav en bra förklaring till. Tror ni verkligen de skulle köpa på Ali och riskera att sen bli utskällda och utskämda, de fattar väl att andra kan se vad som finns på Ali liksom, så nej de har nog inte köpt där.

   Svara

    Tror du på tomten också? Har inte vid ett enda tillfälle sett Mona backa när hon gjort något fel.(även där hon blir överbevisad eller hänger ut folk på ett osmakligt sätt) Får hon obekväma frågor på sin blogg eller kommentarer svarar hon extremt spydigt och otrevligt.
    -och nu får hon utlopp för sitt stöddig beteende när hon även moderera Maggan Graafs kommentarer.

    Svara

     Precis som cam då (du Ägget?), hon svarar spydigt och otrevligt när hon får obekväma frågor eller överbevisas, ofta raderar hon dessa kommentarer också, vissa sanningar får inte komma fram om henne och inte förklaringar och försvar av vissa andra. Ett härskarbeteende utan dess like, vrider om andra, lägger till och utelämnar, svarar med härskartekniker fjant och trams för att flytta fokus och komma undan… eller blocka och radera. Kanske inte helt rent mjöl om man säger så, och inte helt transparent.

     Svara

      Anonym 15.54
      Du verkar ogilla Camilla och bloggbevakningen – varför slösa din tid här.
      Är tyvärr inte själv Camilla men hade önskat att jag själv kom den geniala idén att granska dessa (i övervägande del) totalt överflödiga och meningslösa influencers.
      Vill man inte ta till sig fakta som att en hel del av dessa sk personligt unika designade produkter redan fanns ute på marknaden lång tid innan de började säljas under annat namn så…
      I rest my case
      Hoppas du blir nöjd om du köpt någon av dessa produkter till betydligt högre pris än direkt från Ali – säkert unika i sin design och betydligt bättre /högre kvalitet.

      Svara

     Jag har sett Mona backa, be om ursäkt och skuldbelägga sig flera gånger på bloggen när hon uttryckt sig klumpigt eller haft fel. Men när det gäller försäljning och kritik för detta så tar hon det en aning obra. Kritiserar man hennes ”vänner” så går hon också ut och försvarar dom med näbbar och klor.

     Svara

    frågan kvarstår ju dock om hur diademen som Fanny haft ritningar på i april då funnits till salu flera år tidigare … i Kina

    Svara

    Oklart men Hon har väl själv sålt en massa saker som man verkligen kan undra var de kommer ifrån. Det med ritningarna fick mig verkligen att fundera och när de funnits i flera år på andra sidor. Märkligt att designen är så liks oavsett.

    Svara

     Vad är det för produkter som funnits i flera år på andra sidor? Har ni bevis för det, finns det bevis på det?

     Svara

      Elin, fortsätt du med ditt nya heltidsjobb med att blockera alla som frågar.

      Svara

    Bra förklaring? På riktigt? Jag fattar inte hur godtrogen man kan vara? M förklarade 😂

    Svara

  Alibaba. Kan vi inte gemensamt skramla ihop ett E och M från Alibaba o skicka till Elin Molimenti 😂😂😂😂😂 asgarvar

  Fins A också? För click clack Andre.

  Svara

  På mobilen kommer de sista 2 bilderna i fel ordning

  Svara

  Det här var ett rörigt inlägg, hängde inte riktigt med. Känns som om det saknas en bild eller två?

  Svara

  Fattar ingenting. 😂

  Svara

  OT!
  Hur orkar alla dessa influencers vara ute och supa och festa hela tiden och ta hand om sina barn dagen efter?
  Ni med barn vet att det typ är det värsta man kan utsätta sig själv för..
  Man orkar ju knappt beställa en pizza, ännu mindre ta hand om sin bebis.
  Förstår verkligen inte. Flera ggr i veckan är dom många av dom ute och vevar.

  Svara

   Det kanske finns en pappa i närheten?

   Svara

    Absolut men oftast är dom med barnen dagen efter och hittar på saker..

    Svara

     Tar väl återställare eller går på koks. 🤷🏼‍♀️

     Svara

      Går på koks 😏

      Svara

       Nån som vet hur vanligt det är in dessa kretsar? Antar att det är riktigt vanligt tyvärr..

       Svara

        Mycket vanligt tyvärr.

        Svara

        ”Stockholmarna röker nästan 1,8 miljoner doser cannabis, snortar 33670 linor kokain och tar över 451000 doser amfetamin på en vecka.
        Det visar unika siffror framtagna av Veckans brott, som drogtestade staden via avloppsvattnet under en oktobervecka 2019. Bara den veckan togs droger för nästan 31 miljoner kronor i det testade området.”
        https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/stockholmare-koper-droger-for-30-miljoner-i-veckan

        Svara

         Fy fan.. 😯

         Svara

        En av infuencermammorna som alltid är superpigg och känd för att alltid vara glad tar så mkt koks:( Så jävla hemskt.

        Svara

         Tragiskt och sjukt att utsätta barnen för det.

         Svara

         Både Maggan och Dasha skulle jag kunna tänka mig drar rejält.

         Svara

          Ja! Dasha kan man verkligen tänka sig

          Svara

         Är ju även flera mammor som äter adhd medicin. Det enda positiva med den medicinen för mig var just att slippa bakfylla. Nu har jag slutat dricka och ta medicinen och saknar det inte alls 🙌 Förstår inte hur man skulle kunna orka utan hjälp på traven.

         Svara

      Fast man brukar ju dricka och ta koks? Fast ja, jag blir mindre bakis då, men ändå bakis.

      Svara

       Många som tar det dagen efter också, vissa tar ju nästan varje dag. I de kretsarna är det så normaliserat, de tar kola som andra tar Alvedon. Det har blivit lite av en statusmarkör.

       Svara

        Mm har två kompisar som sagt att de tar på jobbet med. Att de vågar tänker jag.. Jag ser direkt om någon tagit och hade inte velat gå in till jobbet så. 😅

        Svara

         Undrar om det är vanligt att folk tar det på jobbet… kanske blir man riktigt effektiv och så i början men det lär ju spåra till slut. Och så går man in i väggen.

         Svara

          ooooh ja! Du skulle bara veta hur många som tar det här i Stockholm!
          På alla riktigt krävande arbetsplatser där precis alla är extraordinära så är det oroväckande många som får sin ”superkraft” från linor inne på jobbtoaletten.

          Svara

           Jag känner många läkare som tar det när de har långa pass eller före en lång operation.
           Det är vanligt inom sjukvården också, men ingen skulle ens misstänka det.

        Ska man ta det dagen efter så krävs det ju en del linor för att orka en hel dag. Finns väl lämpligare saker för att motverka en bakfylla 🤷‍♀️

        Svara

   Håller med, då kan man gissa hur bra mammor dom är. Dom är inga superkvinnor som är piggare än andra dagen efter. När barnen blir stora kommer dom iaf tycka att deras mammor var fett coola som hängde ut dom på Internet dagligen och festade ofta 🙃

   Svara

   Jag själv har en 10 månaders och går ut ibland. Visst det suger att vara bakis med småbarn men man biter ihop bara och tar sig igenom detdetq. Man vet vad man ger sig in på liksom och sen brukar det finnas en pappa som stöttar också 🙂

   Svara

    Frågan är väl snarare vad man gör med ett barn om man är bakfull. Är väl lämpligare att pappan tar barnet? Förstår inte hur man kan vara runt barn som full/bakfull.

    OT men blir så jäkla ställd av Kardashian/Jenner som har stora fester där barnen är med. Fattar ju att nannyn tar över sen men att ha barn på en fest där det shottas järnet känns ju bara så sunkigt.

    Svara

   Hela tiden menar du att de inte sköter sig någon gång 😏

   Svara

   Hur vet du att de super då? Kanske tar nått glas på hela kvällen? Sen är det ju sociala medier, de visar ju det de vill att du ska se. Du har ju ingen aning om det kräks mellan bilder och videos och hur sega de egentligen är efter de tagit sina foton.
   Jag festade också flera gånger i veckan från jag 19 till ca 25år. Slutade jobbet vid 21 och gick ut med kollegorna flera gånger i veckan och festade till småtimmarna. Idag skulle jag aldrig klara av det. 😂

   Svara

  Varför skriver du Alibaba? Har jag missat något? Vet mycket väl vad Aliexpress är och hela diadem-gaten. Men varför skriver du Alibaba? Känns som samma (låga) nivå som att skriva chingchong om något kommer ifrån Kina

  Svara

   Alibaba heter gruppen som äger Ali Express… Kolla upp fakta innan du börjar skriva skit xD

   Svara

    Tack för upplysningen, då var jag helt ute och cyklade! 🙂

    Svara

     Kolla innan du är kaxig och skriver skit Hanna.

     Svara

   Alibaba är företagsvarianten av Aliexpress:)

   Svara

   Alibaba är en annan sida, som Aliexpress men allt beställs i bulk/ större kvantitet såå ingen annan mening här. Hemsidan heter så helt enkelt.

   Svara

    Tack 🙂

    Svara

   Alibaba group = Aliexpress.

   Börsnoterat. Har du inte koll😂

   Svara

    Var det så kul att du började gråtskratta?

    Svara

     Det är faktiskt väldigt kul. Grundaren Jack Ma blev med hästlängder Kinas rikaste man, och ligger väl på typ topp 10 listan över väldens rikaste personer. Allt tack vare Alibaba

     Svara

   12,25 Blev du kränkt nu! Handhjärta..

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

  Universumskan är så jävla rökt, hennes dryga svar till den som kommenterade om diademen och smyckena kan hon käka upp nu. Pinsamma människa!

  Svara

   Mona gav ju en bra förklaring. Varför är hon rökt? Hon litar väl på att det är Fanny som designat och inte köpt på Ali, och som sagt det kan ju vara Ali som kopierar vilket Mona gav en bra förklaring till. Tror ni verkligen de skulle köpa på Ali och riskera att sen bli utskällda och utskämda, de fattar väl att andra kan se vad som finns på Ali liksom, så nej de har nog inte köpt där.

   Svara

    Jo, de har nog köpt där

    Svara

    Tror du på tomten också? 🤯

    Svara

     Stollisen ovan tror ju på Bella med.

     Svara

  Så då har inte hon vad hon nu hette på Ioaku designat några smycken heller? Utan alltihop kommer från Aliexpress? Så hon ljuger utav bara den? Totalt? Om alltihop? är det verkligen så illa?

  Svara

   Bra spanat igen Camilla om jag nu fattat det rätt? Har Fanny inte heller designat smyckena??? Vilket jävla bedrägeri i sådana fall. Härvan växer att de inte skäms. Dethär kan det bara inte få komman undan med.

   Svara

    Men snälla.. det kan vara så att Ali kopierar, de säljer ju fullt av kopior hela tiden och kopierar andra rakt av.

    Svara

     Varför skulle de bemöda sig att kopiera något som inte ens tagits fram av en större designer? Hade fattat om typ de gjort kopior från Gucci etc.

     Svara

     Skulle inte tro det 😂

     Svara

     Anonym 15.09 är du verkligen så naiv att du tror att Ali skulle kopierat, några för dom helt okända loosers, från lilla Sverige. Är du verkligen så godtrogen är det nog dax att börja förbereda för tomtens ankomst den 24:e. Jag är helt övertygad om att ljuga om en varas härkomst på detta sätt är förbjudet i Sverige. Vi alla som reagerat måste se till att detta sprids för att få ett slut på bondfångeriet.

     Svara

    Det verkar som det är många som behöver utbildning i Vad Alibaba verkligen är. Bara för ni ser ett foto eller bild på ett produkt som i detta fall är ett smycke på Aliexpress Eller Alibaba innebär det inte att de har produkten i lager eller överhuvudtaget är deras Egna design. Det innebär att Fabriken möjligvis kan producera produkten. Det finns massvis med bilder från märken runt om i världen och inte minst många svenska företag för de har sin produktion där och det kostar 50000 kr att sätta patent på en produkt. Dessutom Hur ni jämför priser är helt efterblivet för en stor majoritet av det man köper i Sverige idag kommer från Kina oavsett om det är Hugo boss eller HM. Till Mio eller IKEA. Till och med ICA har inköpspriser ni inte ens kan drömma om Med extremt låga inköpspriser. Sluta Dra massvis med slutsatser baserat på en “bloggare” utan någon som helst kunskap om Vad det innebär att driva eget företag med produkthantering verkar det som./ Egen företagare

    Svara

     Tack!

     Har inte orkat eller haft lust att förklara detta. De samt att den fabrik som de kan ha designat hos kan ha gjort produkter vid sidan om ”efter stängningsdags” och säljer sedan dem för egen profit.

     Svara

     Medhåll och tillägg i modd.

     Svara

     Hej Elin Molimentosss 😂😂

     Svara

      Eller kanske tant Mona?

      Svara

  Jag älskar alla

  Svara

  Jag undrar vad medelåldern är på den här tråden!

  Svara

   Varför?

   Svara

   Antingen 12 eller 52

   Svara

    Med tanke på många kommentarer så är nog 12 medelåldern, fan riktigt illa hur vuxna skriver och beter sig på nätet 😏

    Svara

     Vad gör du då här?

     Svara

      Skriver som en vuxen person. Måste man förlora sina hjärnceller för att få kommentera här?

      Svara

       Många gör tydligen det hoppas verkligen att jag inte känner någon som kommenterar här.

       Svara

        Hoppas inte jag känner dig🤔

        Svara

         Dito

         Svara

        14:30 Känner du inte dig själv?❤

        Svara

      Skäms å andras vägnar något mer du undrar över 🤔

      Svara

     Jag håller med, riktig låg nivå!

     Svara

  Pinsamt för MUAn att RS lyckas så mycket bättre. Vad hände med Es ögonbryn?!

  Svara

  Kolla in Carolina Gynnings Vlogg på Youtube!
  Riktigt underhållande! 😃

  Svara

  Nu rekommenderar Mona bajsspray till kattlådan igen. 🤦🏼‍♀️ Använd inte det, är giftigt för katterna att få i sig!

  Svara

   Men alltså den här Mona? 😂
   Är hon inte bara så pinsam?

   Svara

  Jisses vad slitna och grisiga de ser ut med allt det där sminket.

  Svara

   Lite michael j vibbar 😓

   Svara

  Undvik plastikoperationer, barn…

  Svara

   👏🏻👏🏻👏🏻

   Svara

  Maggans bilder från julbordet är inte från i år. Varför återanvänder hon gamla bilder istället för att ta nya?

  Svara

   Därför hon tror sig vara miljömedveten och återanvänder… Hon måste väl försöka få lite plus poäng innan familjen Graaf-Larsson-Hedman ska pendla mellan Sverige & Thailand nästa år

   Svara

  Älskar tigerörhängena. Vart är de ifrån? Någon som har koll?

  Svara

   Tiger……..

   Svara

  ”Camcamiskt”… språket här inne är verkligen löjligt. Så jävla ovärdigt en så stor blogg.

  Svara

   Verkar funka bra ändå..?

   Svara

   Det ända som är ovärdigt är designfanny och paret Molimesarnas agerande. Om du Elz inte förstår oärligheten och vikten av Camillas avslöjande bör du rannsaka dig själv och dina värderingar. Nu ska detta spridas så att dom eller någon annan bondfångare aldrig ens vågar tänka tanken på att lura någon igen.

   Svara

  Kanns lite som copycat av Kylie Jenner

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.