CLICK, CLACK – MOLIMENTI IS BACK!

 

*Förlåt att inlägget är sent, men jag har bråkat med min dator i flera timmar och ska nu fokusera på att fixa den och på lite annat inför veckan*

422 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jösses

  Svara

   Älskar coacher. Jag har varken egen vilja eller mål i livet. Honom ska jag följa😬

   Svara

    Asgarv

    Tyvärr han går inte att följa längre.
    Han raderar och blockerar så fort han får en förfrågan på instagram 😂😂

    Svara

    Hej André 😂

    Svara

     Personen var ju IRONISK. Ibland fattar jag inte hur uppenbar ironi kan gå folk förbi 😄

     Svara

      Verkligen ingen ironi. Är så där larvig!

      Svara

       😬 Emojin sa dig inget? 🤔

       Svara

        Alltså. Läste precis Elins desperata försök till damage control på hennes blogg. Hon tar upp ett räkneexempel där hon börjar jiddra om lön/pension/sociala avgifter osv. Och hon skriver ”vi” och ”team mymolimenti” lite här och där. Satt hon inte och skröt innan lanseringen att hon minsann gjort detta HELT SJÄLV UTAN NÅGRA SOM HELST ANSTÄLLDA. Utan bara jag och ”tekniker” (som hon själv kallade det …) Som gjort hemsidan? Ljuger hon så mycket så hon glömt vad hon sagt?

        Svara

    Jag har svårt att förstå om detta är på allvar eller om allt är en parodi? Jag tolkar detta som att det är 100% parodi och driv samt möjligtvis hans auditiontape att få komma med i Galenskaparna 😂😂😂😁😁😁

    Svara

     Exakt, tänkte detsamma också, undrade om detta var en ny stand up?? Lyssnade inte ett skit på innehållet, det gick bara inte för dialekten går fetbort, skånska måste absolut vara Sveriges fulaste grötigaste dialekt.

     Svara

   Aldrig hört talas om denna person. Är detta en parodi? Jag är helt seriös med min fråga.

   Svara

    Jo, alltså, han måste ju bara aspirera på att bli komiker? Göra parodi på….. sig själv? Det konstiga är att han tar bort sina sociala medier just när det börjar gå bra för honom. Alla skrattar ju, det måste han tycka är positivt? Om man vill bli komiker? Han har ju talang för det, får alla att skratta!

    Svara

   Han låter precis som dom i greveholmsslott 😂😂😂 hur kul som helst ju 😂😂😂 min favoritdialek hahaha

   Svara

   https://styleelin.com/

   Och nu har ett försvarsinlägg skrivits.

   Svara

    Jag tänkte kopiera in det åt er men det var väldigt långt. Faktiskt bra skrivet om man jämför deras usla texter på mymolimentis hemsida.

    Svara

    Oj, vilken lång text. Nej Elin, jag tror inte på dig. Inte alls. Det är först nu du försöker anstränga dig att vara ”ärlig”. Varför har du suttit och blockerat alla som ställt ärliga frågor de senaste dagarna? Hur kan du motivera att du tar 300 spänn för ett hårband som kostar en tia eller så på AliExpress? Det enda ”värde” är det du tillför produkten är en ask och sedan ramlar resten av pengarna in på ditt konto.

    Förklara mycket gärna det du säger om att Kina minsann står för kvalitet när de kan sälja iPhone 11 för halva priset. Är du dum på riktigt?

    Svara

     Hur fan har de räknat ut styling på make up etc. Är väl en engångskostnad. Samt att de som ställt upp som modeller är vänner till Elin. Så de har säkert gjort jobbet gratis.

     Svara

     Jag blir även otroligt upprörd över det faktum att paret Molimenti avfärdar kritik som näthat. Människor måste lära sig att göra skillnad på saklig kritik och näthat. Konsumenter som känner att de blivit förda bakom ljuset pga vilseledande information om produkter etc. är INTE näthat.

     Svara

      Min kompis har ett skapande företag. Vill inte avslöja vad men när paret Molinenti bodde i sin förra lägenhet bad Elin henne om att få dessa saker gratis i utbyte mot att hon nämnde henne i sin blogg.
      Jag tyckte det var helt sjukt eftersom Elin själv gått ut så hårt med att man aldrig ska jobba gratis i frisöryrket osv.

      Svara

    Det där förvarstalet var inte någonstans att ta tag i kritiken eller frågorna man ställt då dom inte svarat på en konstruktivt kritisk fråga! Sjukt patetiskt. Det där var bara cry baby hela inlägget, och att man hamnat i skiten för det man själv gjort. Camilla har gjort ett bra jobb här, med hjälp av böoggnevakarna! Det suger för dom att dom blev fast. Den dagen hon svarar öppet på alla frågor på det folk vill veta, berättar öppet hur produkterna görs. Då kan man börja lyssna på henne. Men det här var bara patetiskt ”tycka synd om mig” inlägg där Camilla nu är boven. Haha, tillåt mig skratta.

    Dessa två år för roliga alltså.

    Svara

     Verkligen. Hon besvarar ingenting med detta inlägg, utan beskriver bara hur hon och företaget utsatts för ”mobbing”. Det enda jag ser när jag läser texten är någon som är sur över att ha blivit genomskådad 😳

     Svara

      Exakt så! Sjukt barnsligt beteende. Noll ödmjukhet när man åkt fast heller. Det blir bara sjukt om dom håller sig stenhårt fast i detta när alla genomskådat dom! Bättre att bara säga som det är. Obegripligt..

      Svara

       Så jävla trött på allt detta gråtande om ”näthat” och ”mobbning” så fort man får motta kritik. Måste bli otroligt tråkigt med den där offerkoftan kliandes på sig jämt och ständigt. Jag blir full i skratt när jag tänker på hur det skulle se ut om t.ex jag som har ett kontorsjobb på förvaltning skulle applicera detta tankesätt i min vardag.

       En medborgare ringer in och har klagomål på en faktura – jag svarar inte utan lägger på luren fort som fan

       Min kollega ställer en fråga om hur jag tänkt lägga upp ett projekt – jag vägrar svara, skriker ”sluta hata!” o smäller igen dörren

       Jag skriver en otroligt svårläst text och publicerar på förvaltningens sida vilket min chef, kollegor och medborgare uppmärksammar – jag bemöter inte utan låter allt stå kvar och raderar mailen och blockar samtliga 😂🤦🏻‍♀️

       Svara

        Alltså, tjatet om att det ska va hat här. Det är ingen som gjort om filmerna och gjort narr av honom likt något humorprogram på tv. Ingen som skrivit något hatiskt så man skulle kunna bli rädd eller liknade. Det jag kan läsa mig till är att folk reagerar på hans material som han SJÄLV lagt ut, de han SJÄLV vilat göra offentligt. Känns därför konstigt när man då inte får reagera eller kommentera utan att det då är ”näthat”. Vad är näthat undrar jag då? Det värsta som står om honom är att folk tycker att klippen är cringe och kallar det töntigt.
        Jaha, om åsikter som detta är hat på offentliggjorda klipp så låter det som att alla åsikter som inte är gulligull inte får förekomma.

        Svara

         *velat göra offentligt

         Svara

        Hejsan alla ni som är trötta på nätmobbning och näthat och tycker dittan och dattan om henne honom dom whatever, ni kan ju bara lägga ner med att nätmobba eller? Tänk er själv om ni hade fått se att någon gjort en sida om er där dom skrattar skriver fula kommentarer och även trakasserar er inte bara inom ert yrke utan även personligt, när du inte gjort något mot dom. Jävligt barnsligt och omoget, någon borde ta bort den här patetiska hemsidan för den är ju inte till någon mer nytta än att tjäna pengar på att trycka ner andra, om man nu ska vara ironisk, så vill jag säga SNYGGT JOBBAT BLOGGBEVAKNINGEN! Ni har verkligen lyckats med att skapa fred på jorden, grattis till inkomsten
        / Mia 14 år

        Svara

    Jag fattar inte riktigt hennes tanke med allt detta. Det känns bara så ogenomtänkt och oseriöst från början till slut. Hon snackar om att det här tagit så otroligt mycket tid och att hon krigat så hårt. Att just dessa produkterna (till skillnad från Aliexpress) verkligen är KVALITET. Hur har hon kvalitetssäkrat just dessa diadem och kan stå för att de är såååå mycket bättre än de som är identiska på Aliexpress? Hur kan hon med gott samvete ta flera hundra spänn för något som enkelt kan köpas för 10 kronor?
    Jag tolkar denna business som att hon kanske fått hem prover av produkterna som hon sedan provat och använt under en tid. En proffsig fotograf har säkerligen haft ett finger med i spelet, bilderna är ju faktiskt fina. Någon AD har kanske tagit fram logotyp. Men hemsidan? Alltså hela hemsidan är ju enbart ett haveri. Och texterna? Hallå? Utan att överdriva är de totalt omöjliga att läsa. Har någon ens korrläst en enda mening? För att inte tala om kundservicen. Block block block på alla som ställer högst relevanta frågor och oseriösa hav av hjärtan, kramizar och tramsiga svar till de som skriver att de beställt hårsnoddar. Alla ”hatare” får sig en liten heads up att iPhones minsann också säljs på Aliexpress. Hennes produkter är ju minst lika originella och starka som Apples. Fyfan vad oproffsigt allt känns. Och hon menar på fullaste allvar att 499:- för ett diadem är rimligt??? För att just dessa produkter är så otroliga och unika och kvalitativa?

    Svara

     Tänker hon inte på hur man som potentiell kund tolkar hanteringen av en retur om det är såhär hon agerar på kritik överlag?

     Svara

    Kul att hon tar upp
    • Hur är produkten tillverkad?
    • Arbetsförhållanden etc?
    som negativt på Aliexpress…

    Svara

    Är det inte jag eller är de första sex kommentarerna på hennes försvarsinlägg väldigt lika varandra? De kommer med några minuters mellanrum och typ alla innehåller en kommentar om bloggbevakning/näthat/nättroll + ett peppande budskap till Elin, med hennes namn och lycka till. Kanske är en slump eller att de har inspirerats av varandra (eller har hon ett kommentarsfält där ens kommentar måste godkännas före publicering? isf är det ju inte så)

    Svara

     Är det bara jag skulle det ju stå..

     Svara

     Plus att flera av kommentarerna använde ordet ”proffs” när de skulle hylla Elin.

     Svara

    Och nu är kommentarsfältet avstängt på hennes svarsinlägg, LoL. Gissar att företaget fick så mycket frågor/kritik (=näthat) att hon redan gett upp. Inte mycket svar på dom kommentarerna heller, mer än att om man är seriös och verkligen vill ha svar så ska man kontakta kundtjänsten.

    Svara

   Åååh stackare. Nu kör hon näthat kortet….

   Inse att du är en fejkad, lögnaktig bedragare.

   Bild från Styleelins story…

   LÄNKTEXT

   Svara

    Svara

     Kommentarerna…Molimentis hade kanske kunnat undvika ordet ”proffs” i de flesta hyllningskommentarerna för att göra det mindre uppenbart att de kommer från dem själva. Tydligt att de är skrivna av samma person.

     Svara

      ”Proffs”, ”fan inte okej” och ”näthat”. Skrattretande pinsamt faktiskt 😂😂

      Svara

      Hahaha men GUD ja, sååå uppenbart! Också att de skriver typ: ”tack proffsiga Elin för ditt proffsiga inlägg. Nu förstår vi verkligen dig och kommer köpa hårband från dig! Nej till näthat!!”
      För att Elin så gärna vill att hennes inlägg ska vara just professionellt och förklara läget sååå bra att kunderna blir som helt uppslukade. Nej, gud vad pinsamt.

      Svara

    Hejsan bedragare? Antar att det är ditt namn, mitt är Mia och min mamma har lärt mig att har man inget gott att säga håller man tyst.
    Ha en trevlig dag
    /Mia 14 år

    Svara

   Bloggbevakningen vilket professionellt kliv, väldigt synd att ni har brist på både karaktär och liv.
   / Mia 14 år

   Svara

  Vad är det här för stolpskott?

  Svara

   Orkade inte ens kolla klart på klippet. Vuxen människa liksom…

   Svara

    Jisses han tar i för mycket!

    Svara

    Samma här! Åh, vilken skämskudde-varning…

    Svara

   Varför har han inga kavajer i sin egen storlek?

   Svara

    Brukar va svårt att beställa rätt storlek från alibaba. Kan vara en förklaring😂😂

    Svara

   Tänkte samma fråga, dialekten på detta hemsk, moget uppförande dessutom.

   Svara

  Tycker inte att du behöver be om ursäkt, finns ingen anledning för oss att begära att inläggen ska vara på pricken ett visst klockslag.

  Svara

  Väldigt amerikanskt. Låter konstigt på svenska.

  Svara

   Såklart att det låter konstigt, det där han pratar är inte ju inte ens svenska!

   Svara

    Alltså det känns som att en skolklass satt upp en pjäs och det är typ en salig röra av tonåringar som spelar imponerade av någon som försöker passa in i en roll tagen ur typ batman eller nåt. Jag får starka gotham-villain vibbar av detta. Och vi vet ju alla hur det slutar..

    Svara

     En dansk skolklass ja.

     Svara

  Försöker hitta ord för detta men alltså… HJÄLP

  Svara

   Hjälp, vilken självgod, klyschig, störig tönt! Orkade inte kolla mer än några minuter. Att den där snubben är the perfect man enligt Elin förklarar ju allt. Man blir (är) som man umgås.

   Svara

  Alltså… Jag känner att jag ska börja prata om mig själv i tredje person! Känns som att det är det enda rätta!

  Svara

  Vad håller han på med? Är det satir eller på riktigt? Let’s go champs?

  Svara

   Vad det än är tänkt att va, så är det tämligen misslyckat

   Svara

   Tyvärr är han allvarlig i detta.

   Svara

  Åh gud, klarade inte av att titta klart pga skamsköljning å hans vägnar

  Svara

  ”Vad gör vi med ogräset*?”

  -”Vi rrrrrensar UNDAN det!”

  *negativa kommentarer i sociala medier (aka befogad kritik)

  Svara

   Alltså han är bara för mycket.
   Orka leva med en så självgod mes. 😂😂😂😂

   Svara

  Åh hjälp. Vad håller han på med?

  Svara

   Han tror nog att han är på riktigt. Men sån fake.
   Som någon skrivit. Han är verkligen ett preventivmedel 😂 Kan ju inte bli attraherad av en sådan mupp.

   Inget synd om han heller. Man får vad man förtjänar. Hoppas han lärt sig det citatet😂😂😂😂

   Svara

  Vad säljer han egentligen? Om något gått på mig i en affär eller säljpitchat på jobbet på det där sättet hade jag gått därifrån. Vad kan man sälja effektivt genom att bete sig som en tupp i sockerchock?

  Svara

   Han säljer städhjälp! Haha, tror att han har blivit lite väl inspirerad av Fredrik Eklund…

   Svara

    Städhjälp?!
    Undrar vad de som ska städa hemmen och kontoren tjänar? Antar att många snarare behöver vända på slantarna under december och januari medan han tror att han imponerar genom att slänga en kavaj och trampa(?!) på den…

    Svara

     Städa i kommentarsfältet- en specialitet! 😹

     Svara

      Hans nya städning 😂😂

      Svara

     Aa fy fan vad obegagligt. Det är som att pissa på sina anställda.

     Svara

      *obehagligt

      Svara

       Åh vänta nu, är det sånt där pyramidspel med dammsugarförsäljare?

       Svara

        Skulle nästan kunna misstänka det.

        Svara

        Det verkar de vara båda två. Lika obehagliga som Nina Jansdotter, som också pysslar med MLM-företag, fast inom ”hälsa” och socilala medier.

        Svara

      Riktigt jobbigt att se faktiskt. Hoppas hans kollegor inte känner sig tvingade eller tror på detta konstiga upplägg… Hylla honom som någon gud och bara skita i konsumenten. Så skapar man inte ett lyckat företag.

      Svara

  Hahaha vilken tönt 😂😂

  Svara

  Han påstod ju att han var topp 5 % under 30 år… jag dör av garv😅😅😂

  Svara

   Topp 5% av vadå? Säljare, eller?

   Svara

    Topp 5 % av för trånga kavajer.

    Svara

    Topp 5% av pinsammast i Sverige 😂

    Svara

    Top 5 av omedvetna komiker

    Svara

     Topp 5 i sin skara förvillade tonåringar som håller hans käpp och kavaj. Alltså vadgan är detta någon slags kabaré? Fan gå en dramakurs eller nåt om du vill agera massivt!
     Och träna in din roll innan du ställer dig framför kameran?

     Svara

  Haha vem är det där? En blandning av amerikansk TV-shop och Stefan och Christer 😂 Mardröm.

  Svara

   Jag fattar inte hans handgester när han säger closing friday bland annat, försöker han köra Trump? Är det nån typ av illuminati-wannabe?

   Svara

    Jag klarade inte se så långt

    Svara

  Väldigt amerikanskt. Men varifrån får han alla sina pengar???! Alla väskor, bilar etc kan ju omöjligt finansieras av en lön som säljare av städtjänster (även om han vill få det att låta som att han är Gordon Gekko och jobbar som trader på bank i London)

  Svara

   Hans fru Elin drar in million dollar bucks genom att sälja 10-kronorshårband från AliExpress för 300 spänn på sin webbshop. Men det är klart, enligt uppgift är de ju tillverkade i en magisk fabrik. Och Elin säger också att Kina har iPhone 11 för halva priset, så då måste det vara kvalitet.

   Svara

    Jag har hört från säkra källor att det är Kalle å chokladfabriken- fabriken.

    Svara

   Han brukade spela fotboll och hade kontrakt på ett par millar har jag för mig. Googla Andre Möllerstam (ej stalker, haft en bekant som varit tsm med honom)

   Svara

    Där måste finnas mer skvaller! 😳

    Svara

     Va konstant skadad. Spelade aldrig i deras a-lag ens. Lyckades få ett kontrakt som ungt framtidslöfte. Så fort han fick ett par millar så sket han i fotbollen. 😂😂😂😂

     Svara

      😂 😂 😂 😂 😂 😂

      Svara

    Men snälla, berätta, han kan väl inte vara så här konstlad på riktigt?

    Svara

     Uppenbarligen. Han har ju varit stolt över detta innan 😂😂

     Svara

    Har han tagit Molimenti???? För att verka som något???? FYFAN vad pinsamt?????

    Svara

     ??????????????????????

     Svara

     Ja, han hette Möllestam, och Elin hette Johansson.

     Svara

      That which can make you can also break you. -nytt Molimentiordspråk

      Svara

      Och här trodde jag att han var någon mystisk italienare HAHAH

      Svara

      Men varför har människan den italienska flaggan på sin instabio???? Har han någon koppling till italien förutom att han spelat fotboll (?) där?

      Är så chockad. Jag var verkligen 100% säker på att han var en sexig italienare. Nu efter att ha sett hans instagram är jag 100% säker på att han inte är det

      Svara

     De hittade på det själva för att de ville ha ett efternamn som lät italienskt. Det är alltså inte ett riktigt ord. Så roligt med en städförsäljare och en alieexpressförmedlare som har större hybris än Zlatan.

     Svara

      Ska det verka italienskt? Jag har läst det som ett finskt namn.

      Svara

       Petri Molimenti Järvenpäästä morjesta! 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️ Sjukt roligt 😂😂😂 nu kan jag inte släppa detta!

       Det blev lite fel där. Han trodde han gjorde nåt som klingar lite extra gött, och flott sådär, som vill efterlikna ett italienskt namn. Men så är det finnarna som han prickade namnet bättre på 😂😂😂 bästa!!

       Svara

        Haha så bra. Molimenti (finlandssvensk dialekt) 😂😂😂😂😅😅

        Svara

         HAHAHAH! fatta Sauli Niinistö nämna det namnet på svenska i finska nyheterna 😂😂😂 okej jag är trött nu! Fyfan vad kul alltså!

         Svara

          Nyt saunomaan siitä MOLIMENTI!! Kaljat mukaan!

          Svara

           Hyvä!!!

       Molly Menttii-ifall någon vill starta ett skämtkonto i stil med Griiiploov 🙏🌟

       Svara

       🤣🤣🤣🤣🤣🤣

       Svara

      Italienskt?! Jag läser det med finlandssvenska av någon anledning haha

      Svara

  Det här kallas för självironi, han driver med sig själv!

  Svara

   Tyvärr, det där är inte ”självironi”.

   Svara

    Han är 100 % allvarlig ju😅😅

    Crazy man. Skäääms ihjäl.

    Svara

   Han kan ju låtsas att det är ironi men han är sådan.😂😂😂 omedveten ironi. Sån humor att se att jag kissar på mig.

   Btw han fick något treårskontrakt i Lecce Italien som han fick typ 5 millar för. Medelmåtta. Med hans livsstil lär ju pengarna va slut snart😂😂

   Såg någon hans fru önskelista han la upp. Elins alltså. Billigaste julklappen kostade typ 25 000 kr.

   Han kanske drygar ut kassan med kokain😅😅

   Svara

    Vem har sagt att kärlek inte kan köpas för pengar…

    Svara

     Haha precis. Elins kärlek måste nog köpas för pengar😂 Blir nog inget ligga för honom annars hahaha

     Svara

      Haha pengar verkar vara viktigare än att må bra. 🙂

      Svara

     Precis 17,44. Fråga Camilla läckbergs man Simon! Han fick ett helt nytt lyxliv. Hade Simon blivit Intresserad Av en okänd fattig trebarnsmorsa? Svar nej.

     Svara

      Helt rätt, money talks! Aldrig att en ung kille hade gängat sig med en medelålders kvinna med 3 ungar utan stålar.

      Svara

    Rimligt..

    Svara

   Ja men först trodde jag också de men sen insåg jag att han är seriös 😳

   Svara

  Han har verkligen ”kopierat” amerikanska säljböcker och försökt få till att låta normalt på svenska.
  Vad tar han för drog?!
  Åh att va så självgod 😂😂😂

  Han tvingar dessutom sina gymnasieanställda på Freska att dyrka honom. Utöver det låtsas han om att han startat det bolaget.

  Fått höra att han knackar dörrar för att sälja städ.

  Svara

   Han äger eller har inget bolagsengagemang om man söker på namnet. Det roligaste av allt är att han också upprättat en Wikipedia sida om sig själv, mer självgod tupp får man leta efter 😅 han är verkligen ett skämt.

   Svara

    OMG vad pinsamt.

    Han blev kanske bara ihop med Elin för att bli kändis 😂😂😂

    Lika bra att gifta sig direkt då😅

    Svara

    HAHAHA 😂

    Svara

   Freska..har inte både Elin och Annica Englund (+ flera influencers?) gjort samarbeten med just Freska? Annica prisade ju dem till skyarna och plötsligt var de spårlöst borta..säkert ungefär samtidigt som samarbetet med Elin åkte i soporna 🤔

   Svara

    Jo exakt stämmer bra. Det är genom André. Jävigt deluxe 😂 undrar hur det tagits upp i deras beskattning.

    Svara

    Men fy fan, har noll trovärdighet kvar för Annica nu! Först samsungambassadörskapet (trots att hon använder iPhone) och nu det här. Har de noll skam i kroppen?

    Svara

  Det där var det töntigaste jag sett.

  Svara

  Hjälp! Han måste ju vara årets tönt.

  Svara

  Synd att du missade det bästa klippet av alla på Instagram där Andre beskrev hur man ska ta överpriser för det man säljer för att tjäna mer pengar. ”Sluta klaga på att du inte tjänar pengar” hette videon.
  Där beskrev han ordagrant det Elin gör med sina håraccessoar om det nu är sant att dom är från AliExpress.
  Köpa in billigt och sälja dyrt.
  Finns det ingen som sparat den Instagram videon?
  Andres Instgram har ju blivit privat nu. Och skickar man en förfrågan om att följa honom så blir man direkt blockad utan att man ens skrivit något till honom.
  https://www.instagram.com/p/B2OLbvmD6Hp/?igshid=17iuz1nv5t2y1

  Svara

   Sjukt

   Svara

  Oj. Det här är ju värre än Isabella Löwengrips videofilmer med sin personal. Och vem är den där tönten i spegelbrillor? Så ofantligt töntigt. För vem gör han dessa clownfilmer? Sig själv och sitt uppsvullna ego?

  Closing Friday får bli det nya namnet på fredags-ÖS:arna …

  Svara

  Jag blev tvungen att sluta titta efter några minuter- jag klarar inte av att se det. Sååå ofantligt pinsamt och cringe, det kryper i hela kroppen 😬 Är det på riktigt? Ska det vara roligt, eller tror han att det är seriöst , och inspirerande?

  Svara

  Han gör parodi på sig själv, hoppas jag. Efternamnet gör det inte trovärdigare, stackars som inte vet sitt bästa.

  Svara

  Men alltså jag orkar inte!! 🤣🤣🤣🤣🤣
  Behöver en stoooor skämskudde!!

  Svara

  Jag fattar fortfarande inte, när han pratar om att ha nått sina mål o.s.v. Kollar man på företagssidor, är han inte ens registrerad som företagsägare. Varken enskild firma, HB eller aktiebolag.
  Jag fattar absolut ingenting.
  Vad gör han egentligen, mer än leker Petter Stordalen?

  Svara

   Eller hur.. haha shiit va piiin.
   Hoppas folk inser vilka lögnare paret Molimenti är. 😅👍🙏🙏

   Svara

  Scary…😱

  Svara

  OMG vad pinsamt.

  Han blev kanske bara ihop med Elin för att bli kändis 😂😂😂

  Lika bra att gifta sig direkt då😅

  Svara

   Alltid haft den känslan. Elin gick ut offentligt med att hennes tidigare pojkvän var ett stort svin som var otrogen osv. Då kanske Andre ”passade på” att hitta en förkrossad tjej och involvera resor, dyra presenter, förlovning snabbt osv för att säkra lite följare 🤷🏼‍♀️

   Svara

    Jag får också den känslan. Detta diademförsäljande är nog helt hans idé. Köpa billigt skit från china, sätta Elins namn på det och ta 450 kr mer för skiten. Har ändå fått ett seriöst intryck av henne innan (även om hon alltid överskattar sig själv), så känns som att det hela egentligen är Andre som utnyttjar Elins varumärke.

    Svara

    Precis även där har hon nog överdrivet något oerhört. Bara för att verka mer intressant och få följare. Svinigt beteende.

    Svara

  ”Molimenti is back” var de första jag tänkte när jag vaknade imorse 😂 kan inte sluta tänka på detta

  Svara

  Vet inte varför jag kom att tänka på ett Tupperwarepart jag var på för säkert femton år sedan.

  Svara

  Hej alla anställda på Freska. Ta en titt på

  https://www.allabolag.se/5591181986/freska-sweden-ab

  och fundera på om företaget finns kvar nästa år. Gick ju bara med 10 miljoner svenska dollar bucks i förlust 2018, men det fixar säkert Mr. Molimenti. Click, clack!

  Svara

   https://www.reco.se/freska-sweden-ab

   Riktigt dåliga omdömen på reko också! Flera kunder som skrivit att de är dåliga, oseriösa, inte går att få tag i och hör och häpna när några kommentar var ”dålig införsäljning”. Konstigt kan man tycka när man har en sån talang som mr säljguden molimenti. tror nog det där bolaget går i konkurs eftersom siffrorna är usla!

   Svara

    En kommentar från den 6 december: ”Försökt avboka städning via mejl och telefon i över en vecka. Inget svar, ingen återkoppling, men fakturor skickas.”

    Men duh! Det beror ju på att all personal sitter och klickar bort negativa kommentarer från fru Elins webbshop, ni vet hon med hårbanden från en magisk fabrik i Kina.

    Svara

     ”Ingen svarar på kundtjänst men ni har som krav att avboka städning 24 timmar innan, frågan är bara hur man ska avboka om ingen svarar?
     Och det är inte ens jag som bokat mer städning. Det är ni som har bokat i mitt namn. ”

     Svara

      Fyfan sånt ful spel! Detta borde grävas mer i! Alltså så pinsamt så ja får fel i huvudet

      Svara

    Fråga:
    ”Jag försöker komma i kontakt med Freska men det går inte. Numret fungerar inte. Facebook inget svar och samma på deras mail. Hur ska man glra?”

    Svar:
    ”Hej Johan,
    Vi ber verkligen om ursäkt över att du inte har kunnat nå oss på telefonen idag.
    Min kollega har svarat på ditt mejl tidigare under morgonen så återkom gärna om du inte hittar vårt mejl så hjälper vi dig vidare med eventuella frågor.”

    Vilket svar. Ingenstans skriver Johan att han försökt nå dem just den dagen. Snyggt att bolla tillbaka det med ”om du inte hittar vårt mejl”.

    Svara

   ”A flyttade till Italien och var fotbollsproffs från 15 års ålder, sedan tillbaka till Sverige och får ett toppjobb här hemma. Många skriver till mig och undrar ”vad jobbar han med”, varför lägger DU massa pengar på det ena eller det andra. Jag tycker det är rätt oförskämt att fråga det, ingen kan förstå vad vi får offra eller hur många timmar slit vi får gå igenom för att kunna leva som vi gör.”

   https://styleelin.com/2018/03/19/en-annorlunda-tagresa/

   Kommentar under inlägget:
   ”Andre jobbar som säljchef för Sverige på ett städföretag som heter Freska enligt hans egen LinkedIn. Dvs ingen direkt hemlighet?” 😄

   Svara

    Hahahahahahahahaha bra granskat!

    Svara

  Psyket nästa!! 😱

  Svara

   Det heter psykiatrisk öppenvård. Inget man ska skämmas över. Men han verkar ju något manisk så kanske inte är fel att söka vård 🤷‍♀️

   Svara

  Av någon anledning tänkte jag på Peter Jihde när jag såg hans kroppsspråk och överdrivna engagemang i rösten. Pinsamt klipp.

  Svara

   Hahaha alltså jag dör. Han har givit gratis städning till Annica Englund och sin egen fru Elin Molimenti. 😂

   Har skatteverket granskat?

   Svara

    Be att skattemyndigheterna granskar,kan göras anonymt.

    Svara

   Och jag tänkte på Lyxfällans ”kick-ass coach” Philip Diab…

   Svara

  Pinsamt.

  Svara

  Jag följde Elin lite när hon och hennes ex gjorde slut (2016?) och nu när hon dykt upp här slogs jag av hur OTROLIGT olik sig hon är från då?! Såhär såg hon ut när jag följde henne: https://www.youtube.com/watch?v=1Z31s92n8f8

  Är det botox/operationer/viktnedgång eller har hon bara blivit bättre på att sminka sig? Ser knappt att det är samma tjej.

  Svara

   Så mycket pengar behöver man inte lägga in. Finns appar min vän 😊😊

   Svara

   Hon har gått ner mkt i vikt, vet att hon skrivit mkt om det. Sen har hon gjort läpparna och förmodligen lite olika fillers plus botox

   Svara

    Har hon? Jag tycker hon ser pluffsigare ut i ansiktet nu än då..

    Svara

   Hon fettsög låren i våras

   Svara

    När fettsög André skallen?

    Svara

     Förmodligen i samband med hennes fettsugning.

     Svara

   Det är typ ögonen som är samma.

   Svara

   Enligt Andrés instagrambeskrivning* är han en investerare. Vad investerar han i?

   ”Founder of MVM Business”
   Jag hittar inga bolagsengagemang.

   ”TOP 5% UNDER 30”
   Vad betyder detta?

   *Googlar man ”André Molimenti investor” kan man se hur han har ändrat sin beskrivning på instagram efter humör.

   Svara

    Oj, min kommentar hamnade på fel plats.

    Svara

    GUYS, kom nu ihåg: Är man framgångsrik (inte i Bella-mått, utan på riktigt), då behöver man inte hålla på sådär. Är man däremot inte framgångsrik, men drömmer om det (Bella-ish), då jäklar! Se bara på Mr. Molimenti.

    Min man har av flera större tidningar och föreningar utsetts till bästa VD och grundare, arbetsplatsen har även utsetts som en av de snabbast växande och mest innovativa; eller att han själv har utsetts som en av de 100 mest framgångsrika i landet (titlarna är många). MEN – Han bryr sig uppriktigt inte alls. Han går inte ens till prisutdelningar, för att han bryr sig så lite om det. Jag brukar ibland först få veta det när jag googlar honom eller ser något i mitt LinkedIn-flow. Kan inte låta bli att tänka på hur ocharmigt det hade varit om han hade betett sig som Molimenti. Men då hade han nog antagligen inte ens haft tid att driva bolag så passionerat, bra och seriöst som han gör med full fokus på bolaget, kundernas och de anställdas bästa.

    Svara

     Skickar en medalj till din superman 🏅

     Svara

      🎁 och ett paket från mig. Det är bajs i.

      Svara

       Förlåt, men tyckte fettsvansfår orimligt roligt av någon anledning 😆🤷‍♀️

       Svara

        Fettsvansfår 😂😂

        Svara

        Dryg du är då. Skickar ett bajspaket tillbaka

        Svara

       Haha, jag hajjar inte helt?! Har jag missat något? 😁 Varför ska min man ha bajs? 🥺

       Svara

     Varför gillar du din man? Är det inte bättre att fråga, om du undrar något..?

     Svara

      Googlar* givetvis 😅

      Svara

      Hahah, jag googlar allt och alla 😂 Inkl. mig själv och min man!

      Svara

   Jodå, botox och filler i massor

   Svara

   Fyllda läppar, botox och fillers lite varstans. Tittar man på den videon hon gjorde i samband med diademgate såg hon helt svullen ut. Fattar inte dessa stackars tjejer som håller på så och blir helt förblindade.

   Svara

    Typ Bring.

    Svara

     Alex har inte fillers.

     Svara

  Han kanske tänker att Stordalens framgång beror på de peppiga måndags-inläggen, och försöker göra nåt liknande..

  Svara

  Aldrig sett människan innan. Men han är väldigt mkt Magister Nordströmwannabe 😂

  Svara

   Ja, det vore verkligen något att skriva om i denna bloggen, de pinsamma ”lärar-influencers” som med stormsteg hjälper till att utarma den sista respekten för skolan, lärare, kunskap och utbildning. Var en artikel nyligen, tror det var i Expressen (?) om de pinsamma wannabee-lärar-influencers, som glatt blandar floskelartade hejarop med reklam för tex dammsugare. Ser denna typ av ”influencers ” som ännu mer problematiska pga att de jobbar med barn o ska sätta betyg. Ta gärna upp dessa horribla exemplar i denna blogg, skulle byta skola direkt för mina barn om de fick någon av dem som lärare…..

   Svara

  Va fan? Orkade inte titta klart på eländet…

  Svara

   Inte jag heller. Var tvungen att spola fram. Ryggraden har inte hämtat sig från sina rysningar än :’D

   Svara

  Herregud! 🙈

  Krystade handgester och det påhittade italienskklingande efternamnet. Verkar som att André förlorade sin identitet efter sin tid i Italien (tre år).

  Svara

   Haha han är en enda stor klyscha! 😂😂

   Svara

  Vilken PAJAS

  C R I N G E

  Svara

  Jag trodde att andra klippet med den röda kavajen var en parodi på första, men det var det alltså inte..?🤔😆

  Svara

  Allt är så fake och inövat.

  Skulle fan inte ens köpa av honom även om det var 90 % rea😂😂😂

  Svara

   Inte ena bra inövat

   Svara

  Vet inte riktigt vad jag ska säga.

  Svara

  Hoppas detta kan få dom att hitta sin självinsikt. Varken han eller hans fru kan ju må bra av detta skådespeleri.

  Är dom något så när normal intelligenta så får de insikt att de behöver söka hjälp 😂😂

  Svara

   Skuldfällan nästa!

   Svara

  Detta börja likna en häxjakt man vill hugga ner alla som är annorlunda som vågar sticka ut ur mängden . Tycker att André är både underhållande och blir faktiskt peppad av hans videos, tycker de är uppfriskande med någon som prövar nått ”osvenskt”. De sprids så mycket hat hela tiden va gör ni själva som är utanför boxen? Måste vi alltid trycka ner andra för att känna oss bra?

  Svara

   SNAAAARK

   Det du gör med din kommentar är att spä på det roliga iom att det ser ut som att the molimentis gått in här och kommenterat själva eller att du tillhör deras innersta krets/lättlurade fans/”my molimentis”

   Svara

    Ingen vill sprida hat men de måste komma ner på jorden.
    Jag kan iaf inte ta människan seriöst. Blir bara rädd av att höra honom.

    Svara

     Prövar något osvenskt ?!? 😂😂😂

     Svara

    ’måste vi alltid trycka ner andra för att känna oss bra?’ wäh wäh wäh

    Svara

     Handlar väl mer om att detta paret Molimenti är helt verklighetsfrånvända. Ingen rök utan eld! 😉

     Svara

    Jag är inte från den inre kretsen och jag har rätt till en åsikt jag med även i fall den inte är hånande eller elak. Sprid något possetivt för en gångs skull . Tragiskt att se att så många bara varje gång alltid sprida skit.

    Svara

     ”Possetivt”

     Ahahahahah

     Svara

      Lät skånskt. Har Mr Molimenti himself hittat hit😂😂

      Svara

     Det handlar inte om att få vara annorlunda. det handlar rätt och slätt om att de är simpla bedragare. Vilka dessutom har blivit avslöjade,

     Svara

      Inser man inte det så tillhör man nog den skara på 5 % som André själv tillhör dvs de mest efterblivna.

      Svara

   Hej och välkomna herr och fru mygelmenti!

   Svara

   Jag håller med. Jag tycker han är plågsam att titta på men ändå härligt att han vågar. I det här fallet är det väl misstagen runt hårbanden som gör alla extra upprörda, annars tror jag fler hade varit på hans sida.

   Svara

   Det finns säkert personer som tycker att det är roligt att trycka ner andra för egen vinnings skull men det här handlar ju om att detta par lurar deras följare. Att påstå att de tagit fram exklusiva produkter och få de stackars blåögda unga tjejerna (som troligtvis är deras målgrupp) att lägga deras pengar på skräpet som egentligen är samma de kan hitta på Alibaba för en tia.

   Sedan att de beter sig helt verklighetsfrånvänt är ju läskigt. Sitter och raderar och blockerar istället för att möta deras kunder. Eller som herr Molimenti i dessa videos, försöka peppa säljare att ”kränga” på ett väldigt osmakligt sett.

   Svara

    Håller helt med. Som man bäddar får man ligga. 👍👍⭐

    Svara

    Sina sina sina

    Svara

   Vi kommenterar ju här, det är väl udda och edgy nog?

   Svara

   Fråga: har svenskar alltid varit såhär lättkränkta? Alltså, sen när får man inte lov att göra parodier och skratta åt ytterst tacksamma personer? Han (och Elin) levererar, liksom Trump, ett silverfat av möjligheter att göra parodi och satir på. Varför tåler inte du eller andra fans det? Jag kan inte komma på någon ””idol”” jag haft där jag tagit illa vid mig för att någon tagit en egenskap eller annat hos denna person och skojat om det. Let them have cake and let them fucking laugh! Seriöst. Ingen hindrar dig från att kolla och inspireras av denna man som lyckas sällsamt bra med att vara en parodi på sig själv för att han försöker alldeles, alldeles för mycket.

   Svara

    Det har hänt något i Sverige. Vi klarar till exempel inte längre av att skilja på ironi och sarkasm. Sedan har sociala media gjort att man genom att känna sig litet kränkt får en anledning att trumpeta ut det på nätet i många kanaler, mest för att få sina 15 sekunders berömmelse. (15 minuter, det var på Andy Warhols tid.)

    Svara

   Fast han vill ju ha klick, visningar och uppmärksamhet och får nu extra mycket av just detta! Jag tycker att han är jätterolig, han borde absolut satsa på en karriär som komiker!

   Svara

  Enligt Andrés instagrambeskrivning* är han en investerare. Vad investerar han i?

  ”Founder of MVM Business”
  Jag hittar inga bolagsengagemang.

  ”TOP 5% UNDER 30”
  Vad betyder detta?

  *Googlar man ”André Molimenti investor” kan man se hur han har ändrat sin beskrivning på instagram efter humör.

  Svara

  Pajas.

  Svara

  Hhhhh

  Psykbryt. Vem är den här pajasen eg?

  Svara

  Han låter som de besvärliga försäljarna som ringer och tjatar när man tackar nej till det dom säljer, och blir lite otrevliga men samtidigt lite familjära🥴

  Svara

   Dom dryga företagen som ringer och erbjuder en en toppenränta på 5.5% med entusiasm hahaha ’ett bra erbjudande du inte får missa!’

   Svara

   Dom dryga företagen som ringer och erbjuder en en toppenränta på 5.5% med entusiasm hahaha ’ett bra erbjudande du inte får missa!’

   Svara

  https://www.instagram.com/p/B6GKVBAHHFm/?igshid=fwrszzit11e6

  Förstår verkligen inte den här videon. All that fuzz för en slarvig och ful knut på huvudet.

  Svara

   Riktigt roligt. Hon tror hon uppfunnit världens uppfinning genom att göra en slarvig knut 😂 noll procent självinsikt tyvärr.

   Hon har säkert åkt hem till Gävle för att kapitulera.

   Svara

   Vad kostar en sån då? 300?

   Svara

   Wtf? 😂

   Svara

   Är det bara jag eller ser man till och med på hennes video vilka skitprodukter det är? Då var ändå HH:s tusen gånger bättre

   Svara

   Jag skulle vilja se ett skaktest, de ska ju vara alldeles magiskt perfekta för all slags aktivitet.

   Svara

  ”Fokusera på att skapa värde för dina kunder. Dina pengar kommer att skapa värde för dig.” – Molimenti

  Googlar du andre molimenti facebook hittar du bilden med citatet ovanför

  Svara

   Ska trycka t-shirt vem köper?

   Svara

    Nej så mycket vill jag inte gynna dom. Bara bra att det kommer upp till ytan vilka lurendrejare detta par är. Har de ens några vänner??!
    Kan inte va kul att umgås med två så självgoda människor

    Svara

     Hate merch, jag gillar det ändå. Alla på BB köper så vi kan känna igen varandra på stan. Molimenti hate merch, kenza i dubai hate merch, bellsan hate merch ’ljuvligt’ och en bild på bella, det är ju endless.

     Svara

  Fy. Fan. Vad. Han. Är. Pinsam. Vad är grejen med att han låtsas vara italienare?

  Svara

  Usch vad människor är elaka här! Ni behöver inte hålla med eller bli inspirerade av vad Molimenti postar på sociala medier men att öppet sitta och spy ur sig kommentarer om hur töntig eller pinsam en annan människa är, det är VIDRIGT. Ni som skriver dessa kommentarer borde skämmas något rejält över hur ni beter er. Molimenti är en helt fantastisk person och han förtjänar inte en procent av det ni skriver

  Svara

   Hur är det med hans fru? Vad förtjänar hon?

   Svara

   Är det du, Elin? Har du tagit en paus från blockningen av högst relevanta frågor som rör dina hårband?

   Svara

    Sluta vara så överkänslig. Kom vi inte överens om det igår.

    Svara

     Skriver som han vore en kung med din kommentar. Han heter Möllestam inte Molimenti. Måste va Elin som skrev den.

     Svara

   Hej Elin. 😂

   Svara

   Det som ska göras är 1.En anmälan till konsumentsombudsmannen med en frågan om falsk marknadsföring ev bedrägeri.2.Be skattemyndigheterna att kolla bolaget.

   Svara

   Fatta vad pinsamt om man haft en kompis helt utan rötter i Italien, som sedan, för att verka mer exotisk, internationell och fin ändrar sitt efternamn till ”Molimenti”. Alltså jag hade ju skämts å min kompis vägnar åt att behöva kalla den vid det namnet haha

   Svara

    Finns ju en fd ungdomsfotbollsspelare och robinsondeltagare med det mindre exotiska namnet ”Niklas” som bytte namn till ”Nicolas” efter sin sejour i Italien. Han blev sur när hans gamla vänner sa ”Niklas” sen. Appropå hybris.

    Svara

     Extra pinsamt eftersom Niklas blir Nicola och inte Nicolas på italienska.

     Svara

   Kallar ni honom verkligen Molimenti?

   Svara

   Jaja, men läs inte då. Ingen tvingar dig läsa allt dravel som kräks ut här. Skaffa självinsikt och gå från webbsidan.

   Svara

   Jag brukar sky lyteskomik och kan ofta tycka det är sorgligt när folk inte har nån självinsikt. Men den här snubben alltså, han har så höga tankar om sig själv och beter sig verkligen som en pajas. Självupptagen och självgod. Jag känner noll empati.

   Svara

  Lyteskomik just nu. Inte snällt. Han är ingen influencer och bör hållas borta från detta minfält.

  Svara

  Ja jävlar i min lilla låda. Det går inte att ta en sån där människa på allvar.

  Svara

  Precis som med Beckham, de är snygga så länge håller käften. 🙈

  Svara

   Molimentis är inte snygga

   Svara

  Varför har han bara massa för små kostymer/kavajer på sig?

  Svara

   Blir så när egot är för stort. Påverkar också hur många knappar som används i skjortorna.

   Svara

    Wow Vilket önskeinlägg!! det här är så underhållande! Kikat in här så många gånger senaste dagarna (inte varit läsare innan) Det behövs verkligen kritisk granskning av den här sortens människor! Erkänner gärna hur mycket jag njuter tillsamman med er alla när dessa tas ner på jorden. Hoppas det här får konsekvenser för både Mr o Mrs M verksamheter..vilken dröm att få se dem båda ta vanliga jobb😂 Cam, grymt jobbat du är underhållande, håller nivå och är en av få som kritisk granskar våra sociala media ”stjärnor”! Önskar mig mer Molimenigranskning!!

    Svara

  Elin och André saknar båda självinsikt helt och hållet.
  Ingen skulle driva en hemsida där dem lurar scammar köpare med överpriser och ha helt sjuka texter som låter värre än Google translate utan att höja på ögonbrynen
  För att göra det värre lägger andre upp självgoda videos på Facebooksidan många säger här det är amerikanskt, nej det är det väl ändå inte JA amerikanska är mer ”överdrivna” men även för dem hade detta bara vart pinsamt. Jag bara spekulerar nu, men jag får nästan vibbar av att André inte är så rolig att vara i en relation med privat bara någon som har något att dölja skulle vara så extrem (peppig)och sedan ändå känna sig ok med att lura folk. Känns som Elin och André är ett par som egentligen inte borde vara med varandra, som bara nystar ihop en större o större boll av skit ärligt talat. Elin är lika skyldig som André.

  Svara

  Vad är closing Friday??

  Svara

   Kolla på vidoen😂😂

   Svara

    Kollade på alla videos men fattar ändå inte vad just closing Friday innebär

    Svara

   Det har jag också undrat över eftersom benämningen har dykt upp flera ggr under de senaste dagarna men tack vare det här inlägget börjar det klarna, har inte hängt med i diademgaten men har läst lite ikapp genom tidigare inlägg. Är nu hyfsat uppdaterad.

   Svara

    Berätta vad det betyder då?

    Svara

   Term som används i säljteam, typ telefonförsäljare. Man ska jaga in de sista pengarna för veckan från de man försöker lura, nej, jag menar från sina kunder, alla måste ringa och sälja allt de orkar de sista timmarna. Man stänger försäljningen på fredag eftermiddag, och bjuder sedan kanske på koks eller champagne eller öl eller alkoholfri Konsum-cider när man ”stängt butiken”.

   Svara

  Hahaha har verkligen ingen aning om vem detta är, har inte hängt med i det senaste som skrivits här men det här såg jag bara som roligt, eftersom jag inte fattar något (och jag är inte intresserad nog att gå tillbaka och läsa).😂

  Svara

  André och Elin är värda one million bucks.. dem kämpar och kämpar för sina hårband från den magiska fabriken i Kina.

  Svara

   One million DOLLAR bucks 😂

   Svara

   Dem kämpar och dem krigar och dem kämpar ännu lite till! Styrke kramar till de och alla ompalompier i dem magiska fabriken. Dem är bäst!

   Svara

    *applåderar*

    Svara

    De, de, de, dem, den, de.

    Svara

    Hade du alltså sagt så här om du pratade om dig själv?:
    ”Mig kämpar och mig krigar och mig kämpar ännu lite till! Styrke kramar till jag och alla ompalompier i oss magiska fabriken. Mig är bäst!”

    Svara

  Gick igenom Elins Stories en när hon gifter sig och har texten ”gift er det är det häftigaste jag gjort”
  Vet det är allmänt men ändå dumt, får det att låta som att man bara går o gifter sig. Här sitter man själv och närmaste en man jag kommer är kassören på Ica.

  Svara

  Jag har jobbar som säljare i 25 år. Säljcoacher som André vill framhäva sig själv som, lyssnar man definitivt inte på. Det finns verkligen ingen som tar honom seriöst. Han bygger upp en bild av sig själv som inte stämmer.
  Nej – han har ingen framtid som säljcoach inte… Hoppas han lyckas bättre med sina diadem o klämmor 🙂

  Svara

   Han borde bli diademmodell och försöka skapa ett helt nytt säljsegment inom diadembranchen- diadem för män! Kan bli hur stort som helst! Tror ingen har nischat sig inom det segmentet innan, han blir pionjär där!

   Svara

  Cringe!!!!!! Jag dör.

  Svara

  Varför kommer jag att tänka på detta?

  Svara

   Svara

    Halleluja! Bästa!

    Det här måste jag börja med på måndagsmötena. Kanske också när Norden-ledningen kommer på inspektion till kontoret. Och när jag har utvecklingssamtal på skolan.

    Svara

    Haaaa haaa höll på att skratta på mig, precis så låter ”fejkitalienaren” Mr Molimento, oj oj vad man sluddrar med tungan när man säger Molimento, blir Molimens nästan, ha ha! Ett gott skratt förlänger livet.

    Svara

  HAHAHA jag sekundärskäms sönder 😂

  Svara

  Bildgooglade. Vilken sprätt. Försöker han vara en ny Eklund? 😂

  Och kläderna. Snälla. Köp rätt storlek. Ta dig själv mindre seriöst.

  Svara

  Först och främst vill vi tacka alla våra underbara kunder som visat och fortsätter visa, ett otroligt stöd och förståelse. Texterna som publicerats om oss de senaste dagarna är ensidigt vinklade. Både agendan och innehållet i kanalerna som spridit dessa är inte bara otroligt sårande utan är ren osanning. Att fabricera innehåll för ett verka “grävande” och “avslöjande” är inget annat än oprofessionellt och ren mobbing: vilket ingen människa eller varumärke skall behöva utstå. Vi välkomnar självklart frågor och diskussioner och har inga problem att bemöta dessa, så länge man håller god ton och visar varandra respekt. Ett ord som inte kan tryckas på nog, att visa varandra respekt oavsett åsikt – en av grundpelarna i ett sunt samhälle.

  Att skamlöst mer eller mindre spotta ur sig vad som helst bara för att driva trafik är på så många sätt något som måste få ett slut. Det går inte att beskriva på något annat sätt än att man gjort allt, oavsett medel trigga igång människors känslor – bara för att försöka förstöra för någon annan. Om man på riktigt har uppsåtet att vara en granskande och professionell journalist; varför inte då kontakta oss innan med faktiska påståenden? Det finns en uppenbar agenda, med ett enda mål: att med osanning skapa en situation på någon annans bekostnad för sin egen vinning.

  Vi vill härmed komma med korrekt fakta och vår förklaring på uttalandena som presenterades under veckan.

  VARUMÄRKET:

  Vårt koncept handlar om att vägleda och hjälpa varje enskild person till ett vackrare hår – med hjälp utav utvalda håraccessoarer. Jakten på dom rätta produkterna började i våras med att leta leverantörer och tillverkare för kunna ta fram produkter utifrån två perspektiv, design och funktion. Båda delarna är minst lika viktiga för oss, kombinationen av att både fokusera på hur produkten ser ut samt fungerar, är något som visade sig vara utmanande och vilket ledde till att vi snabbt betade av produkter, tillverkare och design tills vi hittade rätt.

  Vårt jobb är inte att ensamt bestämma exakt vart pärlorna ska sitta eller utforma produkterna från grunden, utan att säkerställa en hög nivå av kvalité, form och funktion i samarbete med leverantör. Vi låter tillverkaren göra det dem är bäst på och vi gör det vi kan bäst. Man måste tänka på vilket värde man skapar i en produktionskedja och vi har valt att vara ärliga och transparenta med vilket värde vi tillför. Vi har från första början varit tydliga med att produkterna är “Selected by Elin Molimenti”. Ett sätt för oss att kommunicera ut var i processen vårt bidrag ligger.

  För varje steg i kedjan tillför man värde och måste då även ta ut en marginal. Precis som tillverkaren i steget innan oss lägger på en marginal för att täcka sin kostnader i samband med inköp av råvaror, utformning och tillverkning. I sin tur tar företaget som säljer råvarorna ut en marginal för att kunna finansiera sin verksamhet. Ett produktionsled, där varje part måste tjäna pengar för att kunna finansiera det värde man tillför produkten. Nu har det påståtts att vi lurar våra kunder för att vi tjänar pengar på produkterna som vi säljer. Vi tror att de flesta vet att ett företag måste vara finansiellt hållbart och att alla i produktionskedjan måste tjäna pengar för att överleva, växa och fortsätta skapa produkter.

  SAMMA DESIGN PÅ ALTERNATIVA KANALER?

  Det som många har reagerat mest på är ni kan hitta liknande design på alternativa kanaler och vad är då skillnaden? Det sker att produkter som är bra och genomtänkta kopieras och tillverkas utav flera olika fabriker i Asien. Detta problem är ganska vanligt i alla branscher: men bara för att det finns billigare versioner eller alternativ där ute: så betyder inte det att vi köper från dessa återförsäljare. Man kan köpa det mesta på dessa typer av sidor och ännu mer om man åker ner till delar av Asien. Vill man som konsument köpa sina håraccessoarer från alternativa kanaler så är det helt okej. Men med det extremt låga priset medför också en hel del risker, osäkerheter och du har inget konsumentskydd.

  Här är några exempel:

  Även om du beställer en originalprodukt på dessa alternativa kanaler så kan det ofta vara en andrahands sortering och därmed det låga priset (man ska alltid tänka till varför priset är orimligt lågt).
  Du får det du betalar för.
  Hur är produkten tillverkad?
  Arbetsförhållanden etc?
  Dolda kostnader: Du köper en produkt som verkar vara billig men dolda kostnader som exempel frakt/tull kan göra din beställning mycket dyrare. Dessutom får du vänta snällt på din produkt: beställ nu och få den lagom till Påsk.
  Du tar all risk själv. Kommer du ens få din beställning?
  Vad händer om du inte är nöjd? Vad har du för rättigheter?

  Genom att handla hos MyMolimenti:

  Alla produkter är kvalitetssäkrade och levererade direkt från leverantör i Asien till vår logistikpartner här i Sverige där produkterna hanteras.
  Från fabrik som är medlemmar av Amfori/BSCI för säkra arbetsförhållanden
  Du handlar under svenska köpvillkor
  Du kan lämna tillbaka och byta produkt enligt svensk lag
  Du får din leverans utskickad mellan 1-3 dagar där du kan spåra dina paket från lager i Sverige hem till dig.
  Du får hem produkten i en snygg kartong med en snygg design.

  Diskussionen om priset?

  För att vi direkt ska slå hål på detta påstående kan vi enkelt dra en paralell med en annan bransch. Jämför bara vad en kopp kaffe kostar på ditt lokala café, med vad bönorna köps in för från odlarna. Då förstår man snabbt att man måste ta med andra parametrar innan man har hela sanningen. Tror du att företaget gör en enorm vinst på dig som kund? Svaret är med största sannolikhet NEJ – det tillkommer mycket mer kostnader än vad man ofta som konsument tror.

  1. Emballage såsom paketering etc.

  2. Tull, Skatt och Moms

  3. Frakt- och logistikkostnad för bolaget.

  4. Kvalitetssäkring och tester

  5. Research, dokumentation och allt annat knutet till produkterna.

  7. Transaktionsavgifter – så du som kund kan säkert göra din betalning.

  8. Säljkanaler (e-handel), drift, underhåll, utveckling, etc.

  9. Fotografering, stylist för kläder, make-up artist, hårstylist och modeller.

  10. Arbetstid för arbetet med varumärket, kommunikation och support.

  11. Du behöver betala för att marknadsföra dina produkter.

  12. Annat relaterat till drift (tex telefoni, bokföring: allt annat knutet till att faktiskt driva ett företag).

  Räkneexempel på en fiktiv produkt

  Inköp produkt etc. ca 20%
  Skatter (moms) etc. ca 4%
  Tull + Administration etc.ca 2%
  Emballage + presentförpackning etc. ca 13%
  Frakt- och logistikkostnad etc. ca 8%
  Kvalitetssäkring etc. ca 6%
  Transaktionsavgifter etc. ca 4%
  Drift och underhåll av säljkanaler (t.ex e-handel) etc. ca 2%
  Fotografering, stylist (kläder), make-up artist, hårstylist och modeller etc. ca 13%
  Marknadsföring etc. ca 9%
  Annat relaterat till drift (tex, telefoni, bokföring) etc. ca 2%

  Total andel av konsumentpriset (Det som kund får betala) som är en kostnad för produkten: ca 83%
  17% Marginal

  Den lilla marginal som finns kvar ska då återinvesteras för att ta fram nya produkter, skapa mervärde för kunderna, växa och anställa fler människor. Räkneexemplet tar inte med kostnad för t.ex lön/försäkringar/pension/sociala avgifter.

  Handen på hjärtat, det är inte fel att vara entreprenör. Det är inte fult att driva företag och tjäna pengar på det. Det man måste förstå är att det krävs mycket slit och hårt arbete för att man ska komma till en nivå där man faktiskt kan ta ut en lön att leva på. Vi blir genuint ledsna över att det finns människor som har en enda passion och mål i livet att försöka förstöra för andra. Om du som läser detta mot förmodan råkade svepas med i negativiteten, pausa en stund och tänk igenom vad du har läst och fråga dig själv: “Does it make any sense?”. Påståendena som publicerats de senaste dagarna bygger på irrelevanta samband, okunskap och brist på respekt och har inget med konstruktiv kritik att göra. Vi är ett ungt företag och kommer säkert göra misstag ibland och dom kommer vi att äga. Men att sitta vid sidan och bli oskyldigt anklagade för något vi inte gjort, det kan vi aldrig acceptera.

  All kärlek,
  Team MyMolimenti

  Svara

   Fy fan vad de ljuger.

   Vi välkomnar självklart frågor och diskussioner och har inga problem att bemöta dessa, så länge man håller god ton och visar varandra respekt. Ett ord som inte kan tryckas på nog, att visa varandra respekt oavsett åsikt – en av grundpelarna i ett sunt samhälle.

   Jag har inte fått svar på en enda vänlig fråga. De godkänner bara allt kramande.
   Nu har de ändrat och sagt selected by Elin 😂😂

   Alltså jag avskyr detta par.
   Stackars offerkoftan 😂⭐⭐

   Svara

    Säg inget annat! Skrev just en kommentar som inte någonstans kan tolkas kränkt eller elak, och den togs bort! Vad i hela helvete är detta!? Och dom tror sig vara professionella.. dethär är fan helt galet! Blir mållös

    Och på tal om respekt, var fan är respekten för dom som köper dessa bluff produkter? Seriöst.

    Svara

     Samma för mig. Alltså är dom på riktigt. Detta gör mig ännu mer taggad att detta granskas vidare.

     Svara

      Ja verkligen! Helt obegripligt!

      Svara

       Men va?

       ”Vi har från första början varit tydliga med att produkterna är “Selected by Elin Molimenti”. Ett sätt för oss att kommunicera ut var i processen vårt bidrag ligger”

       Så nu förnekas det att de någonsin påstått tagit fram produkterna. Snacka om att ”äga misstaget” NOT! Det man får som kund är alltså information om vilka produkter Elin valt ut på AliExpress och en låda…. Helt klart mervärde för kund 🙄

       Svara

    Haha samma här alltså, patetiskt och pinsamt så det skriker om det. Fejk fejk fejk. Vill bara skrika ut till alla som köpt att skicka tillbaka skiten och inte gynna dom

    Svara

   Så köper man ett diadem för 400 kr så påstår hon att de betalat 120 kr för diademet+frakt+tull. (LOL!!) Och man betalar då alltså 52 kr för lådan det står Molimenti på, 52 kr för att Elin haft en fotografering med sina vänner, och 36 kr för att hon skaffat en instagramsida, för några annonser tror jag inte de har och första Google-träffen på Molimenti är bloggbevakning.se.

   Hon påstår alltså att hon köper in en vara för 120 kr för att ev. efter allt göra 68 kr i vinst. Räcker ju med en reklamation/rabattkod på 20%/garantiärende så är vinsten borta. Don’t quit your dayjob Elin, om detta är sanning, men det är det ju såklart inte. Och kaffejämförelsen… Varför skulle jag betala 10 gånger mer för samma kaffe i en guldmugg som det står Molimenti på?

   Svara

    Det är inte direkt i Chanel nivå, även om dom såklart önskar det. Pinsamt!

    Svara

    Fast den ”fiktiva produkten” har ju ett momstillägg på 4%.. mig veterligen har vi 25 % moms i Sverige. Vilket hon rimligtvis borde veta? (Nej, man kan inte ta upp kostnaden för den moms man ev betalar vid införsel eftersom den i egentlig mening aldrig är en kostnad, bara ett tillfälligt utlägg…). Kommentarsfunktionen avstängd på inlägget. Jobbigt att hantera kritik much?

    Svara

   ”Inget varumärke ska behöva utstå detta”- nej, tänk på varumärkenas känslor med, varumärken är ganska lättkränkta och man bör vara snäll mot varumärkena. De ska inte behöva utstå något alls, stöd varumärkena rätt i samhället, VRIS.

   Svara

    👏🏻👏🏻👏🏻

    Svara

    Hahahaha men eller hur 😂 hur kan hon på riktigt skriva att inget VARUMÄRKE ska behöva utstå ”detta”? Ett VARUMÄRKE. Så om man vill lämna tillbaka sin produkt till dem för man inte var nöjd ska man under returanledning skriva ”It’s not you, Mymolimenti, It’s me” för att inte såra stackars varumärket?
    Visar ju bara hur lite man ska handla från dem, så oseriösa.

    Svara

   Inga kostnader för lager? Har kanske lagret i sovrummet?

   Svara

    Skulle tro det faktiskt

    Svara

   Det är olagligt att kopiera och publicera en hel text från någon annan utan tillstånd, så du LOLOLOLO har just begått ett brott och BB begår detsamma om hen låter det stå kvar.

   Svara

    Är du efterbliven? Det är ett offentligt inlägg och en offentlig blogg. Det visar även att upphovsrättshavaren är Team mymolimenti

    Svara

     *skakar på huvudet *

     ”Använda och återpublicera text

     Du får inte olovligen kopiera text och publicera det någon annanstans eller skriva ut för allmänt bruk utan tillstånd från den som är upphovsman till texten (dvs. webbsidan i detta fall). För tillstånd behöver du alltså kontakta den webbansvariga och be om tillstånd.”

     ”Citering

     Du kan dock använda utdrag från en text så länge det sker som citat samt att källan anges. Detta innebär att du kan använda en eller flera meningar från en text som då ska stå inom citationstecken. På Bonuscopyright.se framgår att ”När man återger en text utan tillstånd är det viktigt att man hanterar texten på ett korrekt sätt. Eftersom upphovsmannen inte har någon möjlighet att säga nej till att citat görs och inte heller har möjlighet att medverka är det i princip inte tillåtet att ändra i hans eller hennes verk.”

     https://www.prefix.nu/citering-plagiering.html

     Svara

      🎻🎼

      Svara

  Han påminner såå mycket om Pärleros!! Dom tror sig va mega-stora-sälj-gudar båda två. Med det största egot i världen. Det är bara jag jag jag. Så jvla pinsamt. Urk.. Avtändande som fan.

  Svara

   Klarar inte av pärlemos 😉 han är en jäkla tönt MEN nog har han iaf lyckats. Han sålde sitt bolag och behöver egentligen inte jobba så det ska han ha cred för

   Svara

   Är du efterbliven? Det är ett offentligt inlägg och en offentlig blogg. Det visar även att upphovsrättshavaren är Team mymolimenti.

   Svara

    Que?

    Svara

     Den hamna fel.

     Svara

   Ja jävla pajaser och preventivmedel båda två.

   Svara

  Camilla! Styleelin har skrivit ett svar på tal på sin blogg nu. Hon inleder med att indirekt säga att bland annat bloggvekning har spottat på henne 😅

  Svara

   Dom har ett räkneexempel på alla kostnader en produkt innebär och då skriver dom: inköp av produkt 20% av totakpris. Ja? Men det är ju Aliexpress-priset ju? Varför säger dom att Ali har billiga kopior av deras produkter om inköpet av deras egna är 20% (typ 30 kr)? Så stelt.

   Svara

    Bra spanat. Hoppas Cam tar hjälp av ett proffs att bryta ner varje del av deras påståenden, både det finansiella och att hårprylarna de säljer är bättre kvalité än Ali och från fabriker med bättre arbetsvillkor.

    Vilka amatörer de låter som.

    Svara

     Riktigt amatörmässigt. André hittade säkert någon mall i sina säljböcker. Om att rensa ogräs..

     Svara

   Jag misstänker att svenska språket inte är ditt modersmål för att säga att någon spottar ur sig något har inget att göra med att indirekt påstå att man blivit spottad på.

   Svara

    Mygelmenti

    Svara

    👏

    Svara

  Kolla på senaste inlägget:
  https://styleelin.com/

  Så jävla pinsamma. Offerkoftan. De har hållt på att höfta med priser hit o dit. Detta måste granskas mer.

  Btw de raderar allt fortfarande. Vilka Jävla töntar. Spyr av sådana människor.

  De lurar folk. Varför har de ljugit så mycket. Sånt skämt par 😂😂

  Svara

   Känns verkligen inte som det är de själv som skrivit det.

   Dessutom handlade det aldrig om billiga produkter från AliExpress egentligen. Det handlade om att hon ville få oss att tro att HON hade designat och ”tagit fram”.
   Samt att alla frågor om ursprung ignorerades och att de har blockerat alla som ställt någon kritiskt fråga över huvud taget.

   Svara

    Alltså dethär är helt otroligt..

    Svara

    Hon har väl frågat efter någon skrivkunnig i släkten.

    Svara

     Ja för hon själv skriver o talar som en kratta.

     Svara

   SVAR PÅ TAL ⚡️för er som vill läsa mitt svar på tal om veckans ”granskning” finns nu på bloggen. Vi kommer inte uttala oss om detta mer och fortsätta vägleda mot ett finare hår: med hjälp utav @mymolimenti ❤️ Min dröm fortsätter och jag tänker kriga mot ett samhälle där mobbning aldrig är okej – oavsett på nätet, mot företag, i skolor eller vuxna emellan. #nejtillnäthat

   -”vi ska fortsätta vägleda mot ett finare hår” alltså WHAT. Skriver man så eller är det jag som är bakom flötet?

   -”med hjälp utav” kan hon sluta överavända UTAV. Tips från en högst medelmåttig människa; ta bort ”ut” och använd bara ”av”, åtminstone i professionella sammanhang så låter du mindre som en femåring.

   -”jag tänker kriga mot ett samhälle där mobbning aldrig är okej – oavsett på nätet, mot företag, i skolor eller vuxna emellan. #nejtillnäthat”: den här tjejen gillar minsann att kriga sig genom AliExpress utbud OCH för ett bättre samhälle! Mycket krig och fajt i henne. Liten fråga, har denna glödande passion för anti-mobbning alltid funnits eller är det mer att det passar hennes agenda nu? Har hon tidigare engagerat sig i mobbningsfrågor?

   Mobbning mot företag låter dock som något på snäppet till omöjligt.
   Jag: ”Fan vad ful den tröjan från H&M är och vilken GRÄSLIG kvalitet”.
   H&M: ”SLUTA MOBBA OSS!!! VI SKA KRIGA FÖR ETT SAMHÄLLE UTAN MOBBNING (*hostkritikochgranskninghost*) MOT FÖRETAG!! #NEJTILLNÄTHAT

   Svara

    BWAHAHAHAHAH ååååh herregud.

    Svara

    Alltså jag orkar inte! Haha! Helt otroligt.. Hon lever klart och tydligt i en bubbla, och är så skör för minsta befogad kritik. Tragiskt! Hon borde absolut inte ha ett eget varumärke. Stackars varumärke säger jag! Det är hon som förstör den helt själv.

    Svara

     Kan väl tacka fan att de inte ynglat av sig ännu. Alltid något. (Försöker verkligen hitta någonting positivt!)

     Svara

      exempel på en kommentar som bara är ren skit och varken befogad kritik eller något konstruktivt eller smart

      Svara

    ”Tänker kriga MOT ett samhälle där mobbning ALDRIG är ok”. Dubbelnegation, medvetet eller ej? Hon vill alltså INTE ha ett samhälle där mobbning aldrig är ok = hon vill ha ett samhälle där mobbning är ok? Eller?

    Svara

     Hahaha, det är ju så det står så då måste hon mena det 😏😁

     Svara

     Hahaha mycket oklart. Som resterande dravel som kommer ur kakhålet på den där Elin.

     Svara

  HAHAHA JAG DÖR.

  Tog inte ens EN (1!!!) minut innan min test-kommentar raderades 😂😂😂

  Svara

   (På såväl Elins som MyMolimentis insta blev jag blockad inom 1 minut)

   Svara

    Det är så sjukt! Hur hade dom tänkt besvara frågorna menar dom?! Alltså så patetiskt så jag finner inga ord.. Så mkt bullshit över dom två alltså.

    Svara

     Vidrigaste paret. Trodde de kunde lära sig något. Sanningen kan va hård ibland. Klart enklare för dom att leva i förnekelse.

     Hon har ju gått ut med att hon designat och tagit fram.. gjort värsta grejjen. Där ligger det stora problemet.
     Camilla stå på dig, granska Elin Molimenti mer med ett inlägg imorgon. Jag spyr på detta par.

     Svara

      Ellerhur! Alltså att dom håller i sig stenhårt gör att dom bara skämmer ut sig och är pinsamma, än att genuint berätta sanningen! Som du sa, det är svårt med sanningen ibland och att den kan va hård, men om dom ens lite vill rädda sitt varumärke så är det dags att svälja sin stolthet och vara ärlig. Gud vad irriterad jag blir på sånahär människor, som tror sig va över alla andra! Vidrigt beteende.

      Svara

       Jo det är just det. Att dom på riktigt tror att folk är så dumma i huvudet och gå på deras jävla skitsnack? Då tror dom verkligen att deras läsare är osmarta får helt ärligt. Från deras sida är detta ett hån mot deras läsare/kunder. Herregud.

       Svara

  Allas våran Elin Mygelmenti skriver på sin blogg: ”Vi välkomnar självklart frågor och diskussioner och har inga problem att bemöta dessa”. Självklart granskas alla kommentarer först….suck.

  Svara

   Ooops jag var visst lite sen med den infon hahaha

   Svara

    Fy fan vad pinsamma. Låtsas som att de är transparenta 😂

    Allt är bluff o båg. Hela dom är så fake. tycker allvarligt väldigt synd om dom. De kommer vara ensamma människor.

    Svara

  Nä, nu tar jag en Closing Sunday och lägger mig och läser. Tittar in i morgon bitti för att se hur Molimenti-gate utvecklar sig. Kan bara bli bra.

  Kom nu ihåg Monday Opening på jobbet i morgon. Krav: för trång kavaj + skjorta som saknar de översta knapparna, eller ett gravt överprissatt hårband från AliExpress.

  Svara

   Så jävla vidriga. Usch. Ååh stackars dom. Styrkekramar hit o dit my ass. Gör allt för att ljuga o verka mer intressanta.

   Jag tror på karma. De kommer straffa sig för dom.

   Svara

    Haha nu drar Elin ”mobbning”-kortet också. Samma kort som Ellinor Bjurström drog när hon fick kritik för sina sponsrade fillers.

    Svara

     Eller som hon säger: mobbing.

     Hon kan inte ens stava korrekt.

     Svara

     Oh god. Snart säger dom väl att detta är drev också! Typsikt 2019. Mobbning och drev är det direkt när man själv satt sig i skiten och folk genomskådat en. Sååå tröttsamt

     Svara

  Tro mig jag har kännt Elin. Hon och Mögel André skriver minst hälften av kommentarerna själv på deras blogg. Nästan allt annat raderas.

  Fortsätt med din bevakning Camilla, jag tycker du är grym. Btw kommer ihåg hur hon hängde ut Hon tjejen som gjorde bokhyllor och även Annica. Så jävla pinsam tjej.

  Svara

  Det sjukaste är ju att i hennes live när hon fick frågan om var produkterna produceras så sa hon typ ”Jaa.. jag kan ju säga som så, att de inte produceras i Sverige.. asså de produceras där som typ allt annat i den här kategorin produceras. Så nu går vi vidare”. Inte ordagrant, men typ så sa hon. Hon ville verkligen inte säga att de var från Kina, för att sedan göra ett inlägg om hur Asien är bäst på produktion. Såååå transparent. 🙄 Och allt detta blockande och raderande. Hon motsäger ju verkligen sig själv hela tiden. Och ”vi”, ”jag”, vem/ vilka är det egentligen som står bakom det hela? Ena stunden säger hon att det bara är hon men i det senaste inlägget skriver hon i princip genomgående ”vi”. Antar hon och hennes sälj-man.

  Svara

   Jag är också förvirrad. Jag/vi yours etc etc
   Fattar ju ingenting. Lär er att skriva i bestämd form.

   Svara

    Ett vanligt drag hos psykopater är att de ser sig själv som 3:e person. Tydligt att en psykopat kommit på texterna, för de är ju inte friska någonstans 😂

    Svara

   Det var väl dagen efter liven som Elin la ut på Instagram att produkterna var från en ”magisk fabrik i Kina”.

   Svara

  återinvesteras för att ta fram nya produkter???

  Ni har ju precis erkänt att ni inte tar fram några produkter??? Alltså är dom efterblivna.

  Och märks att supersäljguden André varit med och tagit en slogan. Does it make any sense.
  Tillåt mig dö av asgarv. Så genomskinliga.

  Svara

   ”Ali vilken magi, Ali(a)baba” 😅😅😅 kanske var DET Elin syftade på när hon sa magisk fabrik?

   Svara

  Tänker på det här med mobbning. Jag anser inte att man kan mobba ett företag. Att ställa frågor och att som kund vilja veta mer osv är snarare klokt och rimligt. Det är inte mobbning.

  Att däremot göra narr av och skratta åt Elin och hennes man är en annan femma. Tycker att granskningen tagit en oseriös vändning och det känns bara som att det här inlägget publiceras för att driva trafik.

  Svara

   Är det några som får trafik är det ju mygelmentis

   Svara

   Tyvärr så uppfattas ju alltid Camillas granskningar som oseriösa pga tonen i hennes inlägg. Det är synd eftersom Elin och alla andra som granskas här tjänar på det.

   Svara

  Hjälp vilken läskig snubbe. Möllebert eller vad han heter.

  Svara

   MÖLLBEEEERT IIIIIS BACK!!

   Svara

  1:44 go spraytan

  Svara

   😅😂😂

   Svara

  Vad folk här inne är taskiga!! Vad är det som är så pinsamt? Han är ju rolig!! Tycker faktiskt kommentarerna tillsammans blir nätmobbing!!

  Svara

   Oh herregud..

   Svara

   Alla kan inte dela samma/ha lika dålig humor som dig, tyvärr. Men finns säkert någon supportgrupp/sida för dig att vända dig till!

   Men alltså vi skrattar ju med…dock inte med MED utan åt – men nästan samma sak, eller hur?!

   Svara

   Hahahaha ok

   Svara

   Ja lite småmobbing, men må så vara. Han serverar det på silverfat åt oss liksom.

   Svara

  Vem är det här? Är det en sketch? Jag förstår ingenting, varför är han med på den här bloggen?

  Svara

   Elin Molimentis man

   Svara

  ” Vi har från första början varit tydliga med att produkterna är “Selected by Elin Molimenti”. Ett sätt för oss att kommunicera ut var i processen vårt bidrag ligger.” har hon verkligen varit så tydlig med det?

  Svara

   Inte tydlig för femöre. Hypat skiten i flera veckor.. blod svett o tårar etc

   Svara

   Vem som helst kan väl påstå att de har ”valt ut” något, krävs ju ingen examens för det inte. Sådant jävla stolpskott.

   Känns som en jävla feberdröm (du vet den där förbannat läskiga mardrömmen som återkom då och då vid tillfällen av hög feber!)
   Är de ens på riktigt?! Alltså seriöst? Detta måste vara en grupphallis.

   Svara

    +100000

    Svara

    Ungefär samma prestige i som då jag bestämmer vad jag ska ’välja’ att shopshopshop på aliexpress.

    Svara

  Kommentarerna på hennes ”svar-på-tal” får mig på riktigt livrädd…att det finns så ”många” som väljer att vara blinda trots alla tydliga tecken på att det hon pysslar med är bluff och båg. ”Klart hon raderar hatiskt innehåll och inte orkar ta itu med allt som kommer in. Hade det varit jag hade jag legat i sängen.” – WELL, har man valt att starta ett FÖRETAG så är det A&O att förbereda sig på värsta tänkbara scenariot och kunna ta kritik. Det försvinner inte för att man stoppar huvudet i sanden och hoppas på att det tystnar tillslut.

  Människan borde kanske inte vara egen företagare om detta s.k ”mobbande” tär så hårt att hon inte ens kan SVARA på kritik eller frågor som inte innehåller något hatiskt.

  Men är ju lätt att skylla på att man ”känner sig kränkt och mobbad” – så rättfärdigar det hennes oproffesionella beteende och ignorans.

  Nej Elin, ett tips… finns säkert någon kurs på komvux du kan gå för att lära dig lite mer om att starta och driva företag. Kanske får du också lite skinn på näsan tillslut.

  Svara

   Är det bara jag som tror att hon skrivit vissa av kommentarerna själv?

   Svara

   Du satt den! Fattar inte hur dom tänker öh. Helt galet!

   Svara

    Tror inte riktigt influensers fattat att det är ett företag dom har. Dom ser sitt varumärke=dom själva som just det. Dom själva så dom behandlar all kritik därefter. Hade dom försökt likställa sig själv med typ hm så hade dom ju fattat att det dom håller på med är helt galet men dom tar allt personligt bara.

    Svara

     Du har helt rätt i det! Dessutom tror dom att dom kan lura sina följare, skapa varumärken och bli stenrika på en dag utan att ta konsekvenser öh. Patetiskt!

     Svara

   Alltså kolla styleelin senaste instagram inlägg. Hur många hjärndöda finns det där ute? Eller raderar oxh blockerar hob allt.

   För enkelt att skydda sig bakom näthat etc. Vilka människor. Tänk på alla de som säkert råkat ut för deras lögner hela tiden.

   Hela hennes karriär o liv verkar vara uppbyggt av lögner och en falsk fasad. Nej usch. Låtsas vara så ödmjuk men är man någorlunda intelligent kan man läsa av en dryg underton i nästan allt som kommer från henne.

   Tänk hur mycket skit hon sagt om folk som köper schampo på ica etc. Dubbelmoralens mamma.

   Svara

    Såklart, smidigt att radera allt som på något sätt får henne att verka som en dålig företagare.

    Men tror att de flesta ser igenom det, förr eller senare (dsv för vissa!)

    En riktig företagare hade haft mod att våga besvara kritiken med saklig fakta men vi vet ju att Elin inte har någon FAKTA eftersom hon bara beställt ur en katalog. Hon inväntar väl instruktionsboken på hårbanden. Risken är att den är sen p.g.a postmord och eftersom det är den tiden på året nu. KAOZ.

    Svara

   Kan det vara så att de skriver många av de positiva kommentarerna själva? Vore inte första gången det fenomenet skulle ske i blogg/influencervärlden. Tror även att många influencers tycker bättre om köpta följare än vanliga följare. De köpta är ju knappast kritiska eller granskande, utan väldigt lojala.

   Svara

  =/ har du pratat med din sk kompisar?

  Svara

  Min första kommentar på frökenbluffs svarsinlägg blev godkänt men mitt andra blev inte det. Alltså oh my lord. De vill att man ska kontakta kundtjänsten för svar på frågor och kommer väl skylla på det. Jävligt fjantigt beteende.

  Min första kommentar löd:
  ”Fast när folk kom med genuina frågor (bland annat jag!) Så togs ju kommentarerna bort snabbt som attan och man blev blockerad helt obefogat. Hur kommer det sig? Är svårt att se en annan sida när man blir behandlad på detta viset faktiskt.”

  Frökens svar/alt. Copy+paste/autosvar: ”Hej!
  Den enda anledningen till att negativa kommentarer togs bort är för att hat föder hat.
  Om man genuint är intresserad utav information om produkterna går det jättebra att kontakta kundtjänst så besvarar vi det som är relevant. Vi kommer också uppdatera hemsidan med mer information om material, storlek osv. Ha en superbra kväll och hoppas du förstår.”

  Mitt sista svar (som så klart ej blev godkänt) : ”Fast jag ställde ingen hatisk fråga/kommentar (vilket jag påpekade) utan ett genuint undrande om varför terms and conditions inte fanns på din annars helt svenska sida. Nja, att vänta på ett automatiserat mail kan jag vara utan.

  Men glöm inte uppdatera era allmäna villkor till svenska så folk faktiskt har chans att ta del av dom.”

  Säger då det…pajas!

  Svara

   Svarade också på hennes kommentar till dig och skrev ”jag skrev inget öppet utan ställde två frågor i ett privat meddelande till dig och absolut inget hat” men de kom inte heller med …

   Svara

    Nej hon har väl bestämt att svar på tal-inlägget ska vara nog och tänker inte ”mata trollen” mer, resten får man sköta via kundservice – ”så svarar vi på det som vi tycker är RELEVANT”.

    Vadå ”vi”? lol.

    Svara

     Eller hur? Askonstig formulering av ett företag. ”vi svarar på det vi tycker är relevant”. Öh, que senior? Så skriver inte ett företag. De skriver att de gärna svarar på kundernas frågor och hjälper dem. Skulle det vara en fråga de inte kan ge fullständigt svar på så skriver och förklarar de detta för den kunde som ställt frågan. Men bara det att deras utgångspunkt är att svara på det som de tycker är relevant är ju oroande. Har då aldrig sett maken till dåligt företag och sämsta krishanteringen

     Svara

   Jag fick lov att skriva detta efter att ha sett hennes svar på din kommentar, givetvis blev det inte godkänt.

   ”Fast vänta lite… hur fan menar du nu? Du skriver att hat föder hat och dom som har frågor ska kontakta kundtjänst och där svarar man på det som är relevant och att det är anledningen att du blockat och tagit bort frågor från potentiella kunder. En fråga om hur och var produkterna är tillverkade är väl ändå inte hat på något sätt? Varför har du då en instagramsida kopplat till ditt företag? Där du snällt svarat på andra frågor om produkter klämmer på huvudet mm. Det var du ju helt ok med att svara? Varför inte hänvisa även dom frågorna till kundtjänst då? Det här är så oproffsigt och pinsamt så de finns inte.”

   Svara

    Och denna människa kräver respekt och proffessionellt bemötande, HA HA HA. #HATERSGONNAHATE eller vad var det hon så käckt taggade för bara någon dag sedan?

    Svara

  På youtube spelas just nu i ”reklam pauserna” denna film från Yaytrade https://www.youtube.com/watch?v=00A8HA4EMbo
  Den med Sascha som försöker sälja Blondinbellas kläder.

  Svara

  Alltså. Om de bara hade tigit ihjäl allt, hade detta förmodligen blåst över på några dagar.
  Nä, istället går de in i försvarsställning, för att försöka övertyga oss om den magiska fabriken i Kina. Vilket inte verkar gå något vidare och de blir en följetong här.
  ”Tala är silver och tiga är guld”, är ett gammal användbart talesätt.

  Svara

  Elin, ifall du läser detta. Protip, kika länken.
  https://www.starta-eget.se/artiklar.php?visa=26-misstag-manga-foretagare-gor

  Skulle säga att du behöver läsa punkterna:
  2-5,7-9,11-13,16-22 & 24-26.

  Google is your friend.

  Svara

  Har Blubbz blivit blåst på massa hårband eller har jag missat nåt?

  Svara

   Nej nej nej, det har jag inte. Skulle aldrig i helvete ha råd eller mage att betala sådanna hutlösa summor för lite krimskrams. 🙂

   Svara

    Ok ville bara vara lite bråkig. Låt drevet flöda!

    Svara

     Blubbz är jättearg. Du har 14 dagars ångerrätt gumman. Oroa inte dig.

     Svara

      Jag önskar helt ärligt nu att jag hade köpt krimskramset. Det skulle göra nytta nu då mitt hår är KAOZ och behöver lagas av dessa magiska diadem och behöver någon som kan lyssna på mig :c R.I.P </3

      Svara

       Årets julklapp!

       Svara

        MEN JA! Tack för tipset! Gulle dig! 😍

        Svara

         David lägg dig inte i.

         Svara

          Awe inte exkludera stackars david nu.

          Svara

  MOLIMENTI IS BACK. Detta är nog något av det sjukaste jag sett detta året. Tänk er Idol 2020. Molimenti håller i fredagsfinalerna. Man hade ju skrattat så att man inte fått luft. Kan fan nog inte bli mer cringe än Gina Dirawi så det är väl inte mer än rätt att ge denna sak (vet inte om han är från denna planeten ens) en chans.

  Svara

  Hejja Blubbz. Sjukt bra granskat och skrivet.
  Rätt ska vara rätt.

  Så enkelt för dom att skydda sig bakom näthat. De gräver bara sin egen grav djupare och djupare.

  Svara

   Ja det är så simpelt ”these days” att skrika ”DEN MOBBAR MIG” eller ”NÄTHAT” så fort någon inte klappar en medhårs.

   Har ings höga förhoppningar på mänskligheten om sådant här ”folk” ska vara Sveriges ”framsida”. Hua!

   Svara

  Hon tar med några negativa kommentarer för att försöka visa sig vara ”proffesionell” men sen när man kommer med ett motargument blir det ej publicerat eller raderat.

  Fjortisarna : Åh du är så proffsig Elin 😂😂😂
  Haha de skulle bara veta

  Svara

   HAHA, ja men visst serru. Gumman är självständig och klok som en snok.

   Uppenbarligen är inte IQ ett krav för att andas.

   Svara

    Love u

    Svara

     Love u 2.

     Svara

   Elin och André svara på var och vilken magisk butik från kina ni får diademen från?
   Svara också på hur ni rättfärdigar priserna på era diadem? Ni som är så noga med att en frisör ska få rätt betalt (Elin tar ganska saftiga priser) ni borde väl ha koll??
   Svara på varför ni blockerar och raderar all kritik? Även konstruktiv kritik? Att sopa något under mattan tar inte bort det.
   En av dem viktigaste frågorna, VEM skrev texterna Till molimenti’s sida?
   Granskade ingen att det är värre än många översättningar från Google translate, ger inget seriöst intryck detta är inte mobbning eller elakt fråga vilken utomstående som helst för ett seriöst omdöme.

   Tack för svar!

   Svara

  Näthat är inte när man ger sin syn av saken gällande hennes tillvägagångssätt. Hon försöker sopa allt under mattan genom att skylla på ”tolererar aldrig näthat” …

  Jag kritiserar starkt hennes försäljningsknep ”blod, svett och tårar” och sedan skylla ifrån sig ”jag har aldrig sagt att jag designat produkterna”.
  Men att hoppa på henne som person eller deras val av efternamn eller hennes man osv – det intresserar mig inte och jag sitter inte och gottar mig i det. Tycker vissa kör mer personliga angrepp mot dem vilket inte är okej.

  Men hennes produkter är KATASTROF rakt igenom. Med pris och försäljningsknep och tillvägagångssätt och allt.

  Svara

   Ja jag är mest irriterad på deras falska marknadsföring. Sen klart folk blir irriterade om de blockar och raderar. Den stora mängden är ju dock inte personangrepp. Sånt kommer alltid tyvärr.

   Svara

    Ja, jag själv blev blockad för att jag ställde en enkel fråga om priserna (väldigt höga. Inget äkta siden eller swarowski i?)
    Frågade även (de lade upp en bild där de hyllades för vad ”de tagit fram”) vadå tagit fram?

    Blev blockad.
    Väldigt skumt beteende från dem bara. Jag blir också arg. Men vill inte sitta och mobba dem för det, dem själva har skämt ut sig själva så det räcker.

    Ser dock fram emot att Camilla beställer både från Elin och från aliex.

    Om det visar sig att det är sytt och skapat på precis samma sätt – fy f*n vad mer arg jag kommer bli då! För nu har hon suttit och skyllt på ”kopior” …

    Svara

     Nu har det oerhört transparenta företagst mymolimenti stängt ner möjligheten till kommentar på styleelins senaste inlägg svar på tal.

     Är tydligen inte svar på tal åt båda hållen😂😂

     Svara

      *Företaget

      Svara

      Är jag förvånad? Nej, inte ett dugg faktiskt.
      Är ju tufft att behöva läsa genom varje kommentar innan eventuellt godkännande.

      Sedan sitter hon väl här inne och ugglar, för att se eventuella hot mot hennes integritet.

      Om inte annat för att möjligtvis hitta anledningar att kamma hem lite extra cash för att vi är ”elaka nättroll som bara mobbas och är elaka”.
      #HardKnockLife

      Svara

  Herregud! Vad såg jag just?
  Vad är det för en jäkla tönt? 😀 😀

  Svara

  Blir seriöst så irriterad av bristen på information om produkterna, och att hon inte ens kan svara på sakliga frågor. Metallen i diademen och hårspännena exempelvis – nickelfri eller ej? Som nickelallergiker skulle jag garanterat få utslag om det är nickel och det är därmed något jag behöver veta innan jag köper något. Materialet i tofsarna – siden eller polyester-satin? Förmodligen det senare, och då är ju priset definitivt inte befogat och har troligtvis inte samma bra egenskaper för håret heller. Och pärlorna, är de äkta? Att inte kunna svara på såna frågor utan istället blocka potentiella kunder och kalla det för ”hat” är SÅ oseriöst! 😡

  Svara

   Hon sa (eller skrev, minns inte) att det inte var äkta siden för det var kasst och skulle bara ramla ur håret. Så ja, det är den billiga varianten.

   Svara

  grattis elin, du har nu blockat fler konton än vad anna book någonsin har gjort! 🏅🏆

  Svara

   Ja ingen trodde väl att någon skulle kunna sno Annas rekord. Nu får vi förbereda oss på gråt i media, i guess.

   Svara

  pausa en stund och tänk igenom vad du har läst och fråga dig själv: “Does it make any sense?”. Påståendena som publicerats de senaste dagarna bygger på irrelevanta samband, okunskap och brist på respekt och har inget med konstruktiv kritik att göra

  Han lyckades klämma in en engelsk mening skrattar åt detta så mycket

  Svara

  Men skämskudde på den där pajasen….

  Svara

  Mår fan illa av det här kommentarsfältet.
  Så vidriga elak kommentarer, det här är mini variant av Flashback..

  Svara

   Synd på dig, Elin.

   Svara

   Alla avundsjuka människor som är inte kan något. Han har säkert bäst resulatat i den branch han jobbar i.

   Svara

  Ni missade Andreas video där han berättar om sina mål. tex att han ska äga 50 fastigheter innan han blir 40. Han säger även att den som vill bli miljoner ska mejla honom så ska han visa hur och att det är enkelt genom att bara följa hans råd. LOL? om han vet hur man blir miljoner så enkelt varför är han inte det själv?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.