Försvarstal av Elin Molimenti på bloggen

Texterna som publicerats om oss de senaste dagarna är ensidigt vinklade. Både agendan och innehållet i kanalerna som spridit dessa är inte bara otroligt sårande utan är ren osanning. Att fabricera innehåll för ett verka “grävande” och “avslöjande” är inget annat än oprofessionellt och ren mobbing: vilket ingen människa eller varumärke skall behöva utstå. Vi välkomnar självklart frågor och diskussioner och har inga problem att bemöta dessa, så länge man håller god ton och visar varandra respekt.
[…]

Den enda anledningen till att negativiteten tas bort är för att hat föder hat. Om man genuint är intresserad utav information om produkterna går det jättebra att gå via kundtjänst så besvarar vi det som är relevant. // Elin Molimenti

Elin Molimenti beklagar sig på sin blogg över att det pågår mobbning mot hennes företag efter att jag avslöjat att allt kanske inte riktigt är som utlovat i Molimentiland. 
Jag har bara några få punkter att bemöta hennes inlägg med:

 1. Man kan inte mobba ett företag eller ett varumärke.
 2. Kan du inte separera dig själv från ditt varumärke eller haft den dåliga smaken att bygga det runt din person trots att du uppenbarligen inte kan hantera det – byt jobb.
 3. Gå via kundtjänst så besvarar vi det som är relevant, skriver du? Som kunden anser vara relevant? Eller som NI anser vara relevant? Och allt annat är vad? Näthat?

CLOOOOOOOOOOSING MONDAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

204 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Den satt herr Möllerström och filade på hela helgen helt i onödan.

  Svara

   Nu har jag tappat bort tråden i feberdimma. Hur kommer hon med ritningarna in? Säljer hon också samma?

   Svara

   Ensidigt vinklat?? Haha ska hon säga som raderar 99 % av varje fråga och skriver egna hitte på kommentarer..

   Svara

    Jag har bara ett enkelt råd till Elin. Sök psykiatrisk hjälp. Hon är inte frisk.

    Svara

     Hur kan det komma sig att minsta lilla kritik mot dessa influencers plötsligt kallas ”hat”??

     Svara

      Verkligen! Speciellt kissie är expert på att skrika TROLL o BLOCK. (trots att kritiken inte är personangrepp) nya boooken?

      Svara

    Hahaha, precis. Uppenbart att det är dem eller iaf samma person som skrivit de första kommentarerna, som dessutom trillade in med några minuters mellanrum

    Svara

     Japp. Folk måste lära sig skriva annorlunda när de låtsas vara nån annan, annars blir de avslöjade.

     Svara

      Eva Emma Kristina Malin Annie = Multimentis?
      Scrunchieminions…

      Svara

       Ja för min kommentar godkände hon absolut inte. Och det var konstruktiv kritik. Hon är en stor hycklare och hon sjunker bara mer och mer i mina ögon. Ifrågasatte varför hon gömmer sig bakom (och slänger med så stora ord) som HAT och MOBBING när folk ställer enkla frågor om hennes produkter och företag. Någon skrev ”varför raderade du min kommentar om vart produkterna är tillverkade”. Då svarar hon ”för att hat föder hat”. Alltså va?!?! Är det HAT och mobbing för att man ställer en sån fråga? Sen skrev jag att hon skulle respekterat sina följare och potentiella kunder men istället har hon varit så extremt nonchalant. Sen nu när hon insett att hon skitit i det blå skåpet så skriver hon ett snyftinlägg. Fy vad hon är oäkta. Och det är trist för jag har alltid gillat hennes blogg. Men kommer aldrig stödja den bedragaren mer.

       Svara

        Ja alltså att driva företag är säkert inte lätt (har aldrig gjort det själv), men det är ju knappast raketforskning att förstå att helt vanligt sunt förnuft är en viktig del i att lyckas. Och att TÄNKA EFTER och fundera på vad det är man gör och säger. Men det kanske tappas bort i jakten på snabba pengar, berömmelse, klick, likes? Det känns som att många influencers även utöver Elin ger sig ut på så jävla tunn is…. De ska desperat kalla sig entreprenörer hit å dit och ”ta fram” en massa produkter, samtidigt är det så uppenbart att de inte har någon aning om vad de pysslar med i många fall. Framförallt är de inte rustade för ett helt normalt arbetsklimat, utan tycker att deras business ska gå under helt egna premisser och regler. De ska inte behöva svara på frågor eller kommentarer som är annat än hyllningar, de ska inte behöva märka ut samarbeten, de ska inte behöva tänka efter vad de säger i podcasts, listan kan göras lång… Ja det är säkert tufft att ha en stark anknytning mellan sin person och sina produkter/företag, men herregud, ge dig inte ut där då??? Klarar man inte av det, vilket en stor % inte gör utan att känna sig mobbade och hatade, går det väl utmärkt att göra det mer low key?? Men nä, egot är för stort, så varenda satsning måste hypas upp till enorma proportioner på varenda kanal som finns med namnet präntat över hela grejen. De själva måste vara huvudpersonen i hela soppan.

        Omg, jag är så trött på detta gråtande… Skärp er, sluta grina och ta ansvar för det ni startar upp. Och klarar ni inte av det själva så ta åtminstone ansvar och ta hjälp och råd av någon som ÄR professionell isåfall.

        Svara

         Vilken träffsäker kommentar. Hade inte kunnat säga det bättre själv.

         Svara

         Verkligen! Vissa influensers som startar företag/varumärke tycker inte att de ska spela enligt samma spelregler som andra företagare. Att bli kränkt över att ens kunder/intressenter granskar produkterna är för mig helt galet. Kan du som ägare inte stå för dina produkter tillräckligt nog för att kunna besvara frågor och ta emot kritik har du valt fel bransch.

         Svara

    Ja, är det inte pinsamt uppenbart att hon skrivit alla de positiva kommentarerna ovan, själv? De är som hämtade ur en damage-control-handbok, och liiiiiite för insmickrande och icke-ifrågasättande samt lättlurade än vad man förväntar sig av en ”vanlig människa”…….

    Svara

     Har hon Blondin Bella som mentor tro?

     Svara

    Ja. Det är hon som mobbar sina kunder & läsare
    Det är hon som föder ett näthat genom sitt hänsynslösa beteende mot sina kunder och läsare.

    Det bedrägliga och nonchalanta beteenden är mamma till näthat. Hon behöver verkligen inte göda detta mer genom att bröstföda det genom sina brösttoner.

    Svara

     Något som gjorde mig rätt sur när det gäller Elin var när jag såg hennes storys om otacksamma/giriga kunder som vill ha rabatt om de ställer upp på bild. Hon tyckte det var självklart att hon ska få fota kunders hår till för och efterbilder. Detta fick mig att häpna.

     Får varumärken göra gratis reklamkampanjer där modellerna inte får något betalt? Absolut inte om de är seriösa varumärken.
     Varför ska en betalad kund ställa upp på bilder om de inte får ut något av det, den enda som vinner på det är Elin som går gratis reklambilder.
     Företag som vill ha kunder som ställer upp på för och efterbilder får antingen ge bort behandlingen/produkten gratis eller ge en rejäl rabatt.
     Det är helt galet att vissa frisörer tror de kan komma undan med att få gratis reklambilder och låta kunder betala 2000-3000 för behandlingen.

     Som konsument har man rätt att veta sina villkor och jag råder alla som inte går betalt eller rabatt att tacka nej till före och efterbilder.

     Svara

    Kommentarsfältet var öppet i mindre än 10 timmar innan hon stängde ner det. Antar att det blev för mycket konstruktiv kritik, förlåt näthat, för att hon skulle hinna/orka läsa och svara. Måste ju blitt stressigt med tanke på alla kommentarer på Instagram som måste raderas och blockas…..det é mycket nu 😫

    Svara

     Det va öppet typ 4 timmar 😂

     Svara

   Mr Mollipect. När hostan är olidlig 😁

   Svara

    När det skorrar i halsen

    Svara

   Jag berättade för min pappa som har 35+ års erfarenhet inom internationell handel, shipping osv. Det första han sa var ”men det där är väl bedrägeri” sen skrattade han när jag sa att bloggare tycker det är okej att beställa från alibaba och sälja för hundratals kronor 🤣
   Satte mig och kollade en runda på alibaba och hittade bland annat exakt samma saker som säljs på HM och lite andra ställen 🤪

   Svara

    Åhléns, H&M m.m. På sätt och vis är det bra att fabrikerna kan sälja direkt till kund då de slipper prispressa lika mycket som när storföretag ska köpa in billigt på bekostnad av kvalitet och arbetsfförhållanden.

    Svara

     Håller med!
     Jag skulle mycket hellre beställa direkt från en fabrik, i förhoppning om att arbetarna får bättre lön och villkor och då köpa utan något varumärke. Istället för att göra HM ägarna ännu rikare så de kan åka till gstaad och sippa dompa under vintermånaderna 🤣🤣

     Svara

      Javisst! Det som man då dock vill ha är fullständig transparens, fokus på arbetsmiljö, mänskliga rättigheter och investeringar i miljö från sådana fabriker. Vilket dock kan bli svårare om det inte finns en bjässe bakom

      Svara

      Du kan börja med att fimpa alla Apple-produkter om du vill göra livet bättre för alla arbetare i fjärran östern.

      Svara

       Apple är mig veterligen ett av de bättre företagen faktiskt. Men skit förekommer bland alla stora företag med produktion/leverantörer/råvaruutvinning i U-länder

       Svara

    Inte underligt att de kan ha så låga REA priser ibland då.

    Svara

   Btw kolla på Styleelins senaste vidriga instastory.

   Drakar lyfter i motvind 😂😂😂
   Har Mr Molimes börjat lära henne hans floskler nu? Haha aj magont av allt skrattande

   Svara

  Jag tror ändå det där kan vara en bra avrundning för dem. Nu kommer de ligga lågt och så småningom rea ut diademen och återgå till det vanliga bloggandet.

  Undra vem som har skrivit texten? Garanterat inte en Molimenti i alla fall.

  Svara

   Att dem blockar folk som ställer frågor om produkterna och tillverkningen är oproffesionellt.
   Sen är det helt sjukt att dem kallar frågorna för näthat och mobbing.
   Oseriöst!!

   Svara

    *de
    *de

    Varsågod 🙂

    Svara

     Skönt att vi har någon som rensar i demträsket!

     Svara

      Och tidigt vaken är hen också. Hur skulle det gå om träsket fortsatte utan någon som helst hejd.

      Svara

      Varför är det ingen som rensar i dom träsket ? Dom är ju talspråk så det mycket mer fel än att skriva dem istället för de.

      Svara

       Nej är man osäker så kan man skriva dom. Inte dem!

       Svara

     Oj, jag använde Google Translate!
     Även oprofessionellt blev ju felstavat.
     Skandal, jag får skriva och klaga på de! 😉😂

     Svara

      *dem 😉

      Svara

    Anfall är bästa försvar, är det inte så? För att rikta om fokus till någon annan person och slippa svara på jobbiga frågor.

    Svara

   Alltså försvarsinlägget är inte välskrivet. Långa meningar där de försöker få in så mycket floskler/skit som möjligt i samma mening fast det inte passar in och stör meningsuppbyggnaden. Sen tror jag mr molimental har haft ett större finger med i hur de ska lägga upp inlägget och kanske att någon annan ”korrekturläst”, men för den delen inte gjort ett omfattande arbete. Sen är inlägget givetvis bättre än deras high-on-mushrooms beskrivningar för deras produkter, men det är ju inte så svårt att klå det lågvattenmärket

   Svara

    Håller med. VERKLIGEN INTE välskrivet. Bara en massa lögner och orsbajseri.

    Enkelt att se igenom det.

    Svara

     *Ordbajseri

     Svara

  Men vem sitter i kundtjänst? Samma personer antar jag? 😂

  Svara

   Ja det är dom själva som är kundtjänst 😂
   Låter ju dock lyxigt och smidigt att skyffla över problemet dit.

   Ännu en försvarsstrategi de använder. Enkelt att genomskåda att de är de själva som är kundtjänst.

   Hur låg iq tror hon man har. 😂

   Svara

  Kopierat är kopierat. Hennes marknadsföring var inte korrekt.

  Att sedan dina inlägg ofta lockar till negativitet kanske kan stavas pengar. En ”snäll-blogg” drar inte lika mycket folk.

  Svara

   Ner med Patriarkatet! Stoppa näthat.

   Svara

  Gaaah för denna urvattning av begreppet näthat. Konstruktiv kritik och frågeställningar är INTE näthat!

  Så jävla pinsamma de där två. Det är uppenbart att det inte är några läsare som har skrivit kommentarerna. Och vadå vänd er till kundtjänst?! Det är ”dina” produkter som du prånglar ut på dina kanaler, då får du väl fanken också besvara frågor där. Rädd för transparens much?

  Svara

   Spännande hur dessa influencers skulle klara ett medarbetarsamtal/utvecklingssamtal med en chef. Skulle ta kritiken lika personligt och känna att chefen mobbar dem? Ingen influenser verkar klara av kritik. Förstår de inte vad de ger sig in på och hur många de når ut till?

   Svara

   Ok men inlägget igår om honom var kansje det? I alla fall kommentarerna.

   Svara

    Knappt något hat där. Han är ju dessutom stolt över sina videos. Lets go Champ!

    Svara

  Kan någon bara sammanfatta hela den här soppan för någon som inte hängt 100% här inne senaste veckan? Vem är han snubben?

  Svara

   Det uppdagades att Elin Molimentis produkter från hennes nystartade märke fanns att köpa till en bråkdel av priset på AliExpress. Att det är billigare på Ali vet de flesta och det i sig är inte konstigt. Det som gjorde folk upprörda var att Elin målat upp det som att hon personligen slitit med att ta fram dessa produkter, alltså varit en del av produktutvecklingen och designen, när så inte är fallet. Hon har fått sig själv att framstå som betydligt mer aktiv i processen än hon varit.
   På hennes live i samband med produktsläppet kunde hon dessutom inte svara på varken material, fabrik eller i vilket land hennes produkter producerades. Visserligen är det inte vedertaget än att företag går ut med vilka exakta fabriker de använder sig av, men att inte ens kunna svara på i vilket land de producerades kändes oproffesionellt och lömskt. I någon kommentar efter liven när hon fått kritik så svarade hon att hennes grejer producerades i ”en magisk fabrik i Kina”. Ännu senare så skriver hon ett försvarsinlägg på sin live att Kina är bäst i världen på sådan produktion, men trots denna fantastiska övertygelse kunde hon inte vara öppen med det från början. Konstigt.

   I samband med att CC skrivit inläggen om att både Elins och Fannys produkter finns på AliExpress så hade Elin nån sjukt konstig live där hon, efter 2-3 timmars frenetiskt raderande av kommentarer och blockande på sin Instagram, sade att ”amen detta är så pinsamt. Asså jag har aldrig sagt att jag själv designat didademen, alltså detta är så pinsamt” (obs hon menade inte pinsamt för sig själv utan för CC och frågande läsare och kunder). Hon och mr Mygelmenti blockade alla på sekunden om de skrev något som de uppfattade som ”hat”, aka vanliga frågor och kritik.
   Sedan har det följt fler konstiga uttalanden från henne, som att hennes produkter absolut inte tillverkas i samma fabrik som Alis (hur hon nu skulle veta vilken fabrik de använder), att Alis grejer är billiga kopior more or less. Hur nu Ali skulle kunna kopiera hennes lilla märke långt före hon släppt sina produkter är en annan femma.

   Andre Molimenti är hennes man. Han har figurerat på hennes blogg och har själv en egen IG-sida och FB-sida där varje inlägg märks med cirka 100 hashtags. Ett urval av videos såg du i förra inlägget. Han har tagits upp i kommentarerna och han har troligen varit en del av skapandet av Mymolimenti och deras fantastiska affärsplan. Han är ju trots allt säljare, investor, entrepreneuuuur. Han har även gjort en video på sig IG, som nu är privat, där han mer eller mindre sa att folk ska sluta klaga på att de inte tjänar några pengar och höja höja höja priset på sina tjänster/produkter istället. Något som blir väldigt talande när Elin säljer hårband som finns på Ali för 30 spänn för 399:-.

   Nu befinner vi oss här. Elin har skrivit ett svar på tal men tar inte upp det hon främst fått kritik för: vilseledande marknadsföring mot kunder genom att få det att framstå som att hon tagit fram produkterna själv, bristande transparens och oförmåga att svara på kundernas grundläggande frågor. Sedan har kritiken utvidgats till att om hon nu beställer från samma billiga fabrik som Ali, att hon sätter sååå höga priser i förhållande till inköpspris. Svårt att rättfärdiga. På grund av hennes taktik att hantera frågor och kritik, genom blockning och raderande, har hon fått ännu mer kritik. Så hon har satt sig själv i skiten rejält.

   Sen har vi fått ett gott skratt åt Mymolimentis produktbeskrivningar på deras hemsida; ”krälande slinga utav tjusning”. Men det kanske är att MOBBA ett företag och varumärke, något som aldrig borde få ske!!! #näthat och #VRIS Varumärkenas rätt i samhället, som en läsare här skrev 😁

   Svara

    Bra sammanfattning! 👌

    Svara

     Jaaaa! Mycket imponerande! 👍👏👌🙌

     Svara

    Men gud, det är ju en direktöversättning från aliexpress-engelska. Jag dör så pinsamt

    Svara

    Tusen tack!! Ja jag var inne på deras hemsida och ”cringe:ade” i brist på bättre ord över alla texter. Alltså det är så dåligt språk så jag vet inte vart jag ska ta vägen?

    ”Du förbarmas över hur man inte kan göra hårsnoddar som håller håret på plats precis som syftet med en tofs är.”

    I don’t think förbarma means what you think it means. 🤨

    Svara

    ”Men det resulterar till samma princip som swipe:andet på Tinder” är ju bara helt obegripligt.

    Svara

     Men vänta: du kommer säkerligen sitta på en middag och vad vore mer tillfredställande när sällskapet frågar nyfiket:

     – “Vart är ditt hårband ifrån?”
     Du säger stolt:
     – “Min Molimenti såklart, My Own Headband”

     Varför skulle det vara tillfredställande? 😂 Vem ÄR denna människa, hon är ju mer uppe i molnen än Isabella L?

     Svara

  Kan ingen skriva någon fråga på hennes insta så får vi se hur hon bemöter. Så får vi se vad som är relevant och inte

  Svara

   Det har flera gjort redan och är blockade och kommentarerna raderade

   Svara

    Tidigare har jag läst här inne att om man skriver en kommentar och sedan blockerar kontot själv fort som attan, så kan kommentaren inte raderas. Men som sagt, vet inte om det är korrekt info.

    Svara

     Jag testade detta på mig själv (har två konton) jag kunde radera kommentaren trots att jag blockade kontot

     Svara

   Gjort det och blivit blockad och raderad.
   Enligt henne är det näthat.

   Svara

  Det är så pinsamt alltihop. Hon kan inte på någon nivå hantera kritik. Kritik är INTE näthat. Men det är självklart att hon gömmer sig bakom nödbedda termer för att slicka sina sår. Hennes extrema stolthet har blivit naggad på. Hennes självgoda sätt har satt henne i klistret och jag hoppas att hon kan reflektera över SITT beteende I denna härvan.

  Svara

   Nej uppenbart så kan inte Elin hantera kritik. Efter sitt ”försvarstal” igår på bloggen så har hon nu stängt av kommentarerna på det inlägget.

   Svara

    Hon är så genomskådad. Kapitulera eller gå under helt. Det är de alternativ som finns.

    Svara

   Fast har hon alltid varit så eller var det i samband med att hon hittade en man som är ”top 5 under 30”? 🙂 Tyckte att hon verkar rätt ödmjuk och snäll när hon berättade om otroheten som hon upptäckte sitt ex med.

   Svara

    Det var väl också oerhört kryddat?! Den videon är ju fejk. Hon kopierade Therese Lindgren rakt av. Bara för att verka mer intressant och få fler följare.

    Uppenbart att det säkert finns en annan sida av myntet där. Jag menar agerar man såhär så är det ju inte första gången. Där snackar vi om förtal och mobbning om något. De har ju chans att försvara sig åtminstone. Därav inte förtal.

    Svara

     Läste hennes blogg runt den tiden och tyckte allvarligt synd om henne. Har själv varit med om otrohet och det är det värsta sveket men i mitt fall rörde det sig också om två personer som glidit i sär. Något som egentligen inte var bra i vår relation. Spekulerar nu om hon avsiktligt valde den inriktningen för att få fler följare. Fungerade ju på mig… Jag slutade dock läsa hennes blogg efter ett tag då jag tyckte att hela tonen började bli oskön. Hon ville inte längre ha sina följares stöd och råd när allt vände utan då skulle man bara va där och beundra och avundas henne.

     Svara

      Ja tror samma du. Hon ljög och hängde ut exet vid flera tillfällen, bara för att verka mer intressant och få fler följare.

      Fy fan vad fult gjort. Att hon inte skäms!

      Svara

  Visst kan tonen ibland blivit lite hård kring den här affären men främst har ju hela det här debaclet varit oerhört komiskt. Dessa ”entreprenörer ” är ju krängare som blåst upp sina egna egon om sin förträfflighet så att de inte kan se det vi andra ser.

  Svara

  Alltså hur kan Elin säga att de varit transparenta med att håraccessoarerna är ”Selected by Elin Molimenti” när det för helvete står på deras hemsida ”Hair accessories by Elin Molimenti”?!

  Elin, detta betyder håraccessoarer av Elin Molimenti, vilket mao innebär att du på något sätt framställt eller designat dessa. Så snälla säg inte att ni varit tydliga med att du endast valt ut dem, för det har minsann inte framgått förrän Bloggbevaknings avslöjande.

  Svara

  På vilket sätt är förra inlägget om företaget…?

  Svara

   Om du missat det så har Mr Molimenti kontaktat CamCam och anklagat henne för förtal iom hennes inlägg om företaget. Ungefär där blev han inblandad, annars hade han inte blivit det.

   Svara

    Men va? Förtala ett företag?? Eller missförstår jag? 🤣

    Svara

   Hej André. Välkommen hit.
   Här publiceras allt till skillnad från er censur. Liknar ju gamla Sovjetmetoder.

   Svara

  Så pinsamt. Som ett bortskämt, gnälligt litet barn! Kritik är INTE hat. Det var ju heller ingen obefogad kritik dom fått.
  Det här bevisar bara hur oseriösa de är som företagare. Gå och gråt då. Uh att sådana här personer får kalla sig ”entreprenörer”, en blir mörkrädd. 😯

  Svara

  Ligger ett par kommentarer kvar nu på Elins senaste inlägg, men de lär försvinna illa kvickt när hon vaknat.

  Kom ihåg att detta är samma person som blev förolämpad som vän när Annica Englund valde att byta frisör när Elin sa upp deras samarbete. Enbart Elin får tjäna pengar på andra tydligen, alla andra ska bjussa till för att hålla hennes bubbla vid liv.

  Svara

   Var det inte så att det samarbetet dessutom sades upp efter att Annica tackat nej till deras bröllopsinbjudan?
   Ett bröllop i norra Italien hon skulle blivit tvungen på att gå på själv för en massa pengar (resa, uppehälle etc.) utan att känna en människa där förutom brudparet.

   Inte för att Annica är guds bästa barn, men Elin kan tävla med Dump Trump i fråga om lättkränkthet..

   Svara

   Elin Mygelmenti hängde ut Annica på bloggen pga att Annica inte ville börja betala 6000 svenska kronor spänn för att vara reklampelare för frisörskans eeeeexklusiva superslingor. Mygelmenti hängde även ut personerna som byggde den ökända bokhyllan. Hon borde inte skrika så högt om ”mobbing”. Sen är det ju bara skrattretande att hon inbillar sig att frågor om produkterna hennes företag säljer är mobbning och hat. 😂 Föreställ är att någon frågar på tex Glitters Instagram om hårbandet är vegansk och var snodden är tillverkad, och så svarar Glitter: ”Fy vad elak du är, sluta sprida hat på vårt förbarmade älskafulla maaaagiska konto och kritisera inte vår vidunderliga plastsnodd som vi kämpat, blött och svettat 100 liter för i vår hemliga fabrik. Nu blockar vi dig, bort med ogräset!”
   😂

   Svara

    What’s up med frisörer som tar 3000+ för slingor?!?!? Helt sjukt….

    Svara

  Har INGEN lärt sig NÅGONTING från hela jaclyn hill läppstiftsgate?! Att ha en bra produkt är viktigt, men kundrelationer, professionellt bemötande och en effektiv kundtjänst är viktigare. Ingen är imponerad av antalet följare du har, om du försöker lura allihop.

  Tack för att ni kom på mitt TedTalk.

  Svara

   Haha, shit vilken cirkus det var kring hennes läppstift. Lyckades hon lyfta sig från det sen?

   Svara

   Jag minns bara hur hon skämde ut sig (enligt majoriteten av tittare) i hennes youtube video med Kim k. Efter det fick hennes varumärke sig en törn. Inte hört något om läppstift skandaler men ska genast googla 😂

   Svara

  Kommenterade hennes blogg att det är så orespektfullt att blockera potentiella kunder bara för de ställer frågor. Det räcker att man frågar vem är ansvarig för designen så är man ute. När ett företag väljer att blockera och sedan kalla dessa människor näthatare så har jag tappat sista respekten.

  Min kommentar visas såklart inte på Elins blogg och numera är kommentarsfältet fast. Elin har huvudet så uppe i molnen och en stor ego hon vägrar släppa. Det är tydligt att hon inte är kapabel att driva ett företag. Hatar såna ”influencers” som genast tar på sig offerkoftan och gråter krokodiltårar för de är sååå mobbade #slutamobba. Dramat är helt barnsligt.

  Jag kommer aldrig beställa nåt från MyMolimenti och min bild om Elin förändrades totalt. Att man inte kan ha en röst och fråga vanliga frågor från ett företag… ja-a, welcome to 2019.

  Svara

   Respektlöst, inte orespektfullt!

   Svara

    Svenska språket kan hon inte studerat speciellt ingående åtminstone. Haha 😂😂

    Svara

     Sofia, du är okej eller? Nu återgår vi till att diskutera ämnet istället för att skratta åt folk som stavat fel. Kom igen, bättre saker måste du ju ha för dig.

     Svara

    Vad blir då ”orespektlöst”?

    Svara

     😅 respektfullt?

     Svara

  Jag mailade My Molimentis kundtjänst förra veckan och bad om mer information om produkterna. Jag frågade efter material, tillverkningsland, fabrik med mera. Helt normala frågor som alla entreprenörer som säljer varor borde förvänta sig. Har jag fått svar? Nej.

  Ser ut som att teamet på My Molimenti tycker att denna fråga är orelevant!!

  Svara

   Irrelevant*

   Svara

    Tack för att du påpekade, så att alla förstår vad jag menade!

    Svara

     Tycker det va bra skrivet F!

     Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Vi är inte dina vänner, din spammare, så du kan dra åt fanders.

    Svara

   Självklart, ställer du så fruktansvärt hatiska frågor så kan du räkna med att inte få svar.
   😉

   Svara

  Det är för mig helt ofattbart att en entreprenör raderar potentiella kunders frågor och sedan blockerar dem. Det är som att skjuta sig själv i foten. Dessa personer kommer minsann aldrig bli kunder efter ett sådant bemötande och det sista ett nystartat och litet bolag vill göra är att utesluta kunder på ett sådant sätt direkt från start.

  Svara

   Ja, det första man lär sig om man pluggar någon form av business, marketing, sales osv är att det allra viktigaste är att göra kunden nöjd. En nöjd kund kommer tillbaka och en nöjd kund kommer göra gratis reklam för företaget genom att berätta för andra hur bra företaget är. Det gäller särskilt kunder som klagat på något och upplevt att de blivit väl bemötta, den klagande kunden är därmed den mest värdefulla av alla! Här lyckas de istället göra kunderna missnöjda och upprörda innan de ens hunnit köpa något. För att driva företag behöver man faktisk kunder. Den lilla detaljen verkar mygelmentiserna ha missat totalt.

   Svara

  Alltså hon är så världsfrånvänd och uppe i det blå så man blir rädd…

  Detta räkneexempel med antalet procent vet jag fan inte hur dom kom på 😂😂😂

  Att gömma sig o skylla på näthat är bara barnsligt.

  Svara

  De har ju inte sagt eller bevisat att produkterna inte kommer från AliExpress.

  Kritiken mot dem var aldrig att de köpte in produkter billigt och sålde dem dyrt.

  Kriten var att:
  – Det framställdes som att EM hade designat/skapat produkterna. Exakt likadana produkter går att köpa på AliExpress.

  Svaret i försvarsinlägget ang. det var:
  – Det är inte säkert att du får just produkten på bilden om du handlar den på AliExpress.

  Alla köper in billigt och säljer dyrt, det är enorma prispåslag i handeln. Men man kanske inte ska säga att man designar själv när man uppenbart inte gör det.

  Svara

   Exakt. Efterhandkonstukton. 👍

   Svara

   Fast sa hon verkligen bokstavligen att hon hade designat dem själv? Var det inte något med ”noga utvalda av Elin”?

   Svara

    Nej det kom hon med sen. En tydlig efterhandskonstruktion för att skydda sig själv.

    Svara

    Det stod ”selected by Elin molimenti” på siten MEN sen står det i massa text där, på hennes blogg å insta meningar som indikerar att hon varit med och skapat. Hon har aldrig skrivit ”nu har jag designat dessa fantastiska hårband” men hon har på andra sätt fått det att låta så. Hon har också muntligt sagt sånna saker på sin story!

    Det känns lite som de försökt slingra sig runt sanningen från början. När hon fick frågor om var produkterna tillverkas svarade hon inte utan sa att ”de tillverkas där det mesta inom detta segment tillverkas” Det visar på att man av någon anledning inte vill säga var produkten tillverkas. Vilket är jättekonstigt då massa bra saker tillverkas i Kina, bra bilar, premium elektronik, massa märkeskläder osv. Inget fel i det MEN hon tyckte bevisligen att det inte lät bra och ville inte säga det vilket är helskumt! Alla företag SKA redovisa tillverkningsland

    Svara

  Jag har alltså frågat. Åh vad fint. Vad för typ av pärlor är det? På deras instagram. Så blev kommentaren raderad direkt och jag blockerad.

  Alltså kom igen nu. DET är inte näthat. Sök hjälp för ditt stora ego. Hon är snart 30 år men verkar inte vara vuxen alls. Hon reagerar precis som en tonåring.

  Hon tror uppenbarligen att hela universum kretsar kring henne. Där har ni problemet. Hon behöver vård

  Svara

   En tripp till Molimentalsjukhuset kanske vore på sin plats.
   Klippkort på hispan.

   Svara

  Hur många efterhandskonstruktioner kan man komma på egentligen???!

  Det är så genomskinligt att jag bara garvar åt eländet.

  Svara

  Hon är en renodlad bedragare. Hur mycket lögner har hon tidigare fabricerat i sitt liv??!

  Läskigt😱

  Svara

  En psykopat kan inte skilja på personligt och kritik mot ett varumärke.

  Ett typiskt drag är att de tar absolut allt personligt. 😂👍😱

  Svara

   Tycker båda tv verka lida av narcissistiska personlighetsstörningar.
   Lever någon luftbubbla utåt sett och för dumma att första att folk genomsnittligt är smartare.
   Typiska symptom.
   Elin sär skriver ofta, så den texten har de anlitat någon för att skriva, misstänker Möller lagt ner mååånga timmar på att fila på den därefter.
   Muppar.

   Svara

    Där har vi det. Mycket bra analys. De måste söka hjälp för sin personlighetsstörning.

    De kommer aldrig kunna bli lyckliga annars.
    Gör ju inte mig något men att dem inte inser det.

    Svara

    Tror mer på att de lider av en släng mytomani.

    Svara

   Säga vad man vill om dessa två, men psykopater? Det tror jag inte. Tycker det är att gå alldeles för långt i denna diademsagan. Den ena verkar förblindad av kärlek till sin snygga karl och den andra verkar lockas av strålkastare- och entreprenörslivet, som han inte lever på riktigt. Innebär inte att man är psykopat för det.

   Svara

    De fabricerar lögner kontinuerligt och det är verkligen inte första gången.

    Oerhört glad över att detta kommer upp till ytan. Psykopat kanske kan låta hårt men någon psykisk ohälsa måste ju ligga bakom deras agerande.

    Svara

     Nej det måste det absolut inte. De slår mig som egoistiska personer med bristande självinsikt, blandat med låg intellektuell förmåga. Man är inte en psykopat för det.

     Svara

     And that’s on MYTOMANER.

     Svara

    Tror helt enkelt att dom inte är särskilt smarta. Ingen som lider av någon psykisk sjukdom; bara lågt IQ, bortskämda för att dom tjänat bra pengar i ung ålder (fotboll i Italien och influenser) utan att tidigare blivit ifrågasatta och nu så sprack den bubblan. Istället för att ta åt sig av kritiken, kanske lära sig något och växa av erfarenheten så skriker dom om mobbning och näthat.

    Svara

     Ja de är två bortskämda snorungar😂😂

     Märks att de fått allt de pekat på. Därav försöker de göra sken av att de krigar.

     Svara

  Åh stackars Elin. 😂😂
  Måste kännas svårt att drabbas av så hårt näthat som att inte kunna svara på vilket land hårbanden är producerade?

  Offerkofta. Hon försöker vända på all kritik så klart genom att få folk tycka synd om henne. Hon gräver bara sin grav djupare o djupare.

  Svara

  Tycker dom är efterblivna som tror det här är nåt som håller, dem jag vet som kunde tjäna $ på aliexpress, gjorde det för 5-6 år sedan. Dumskallar som är sist på gröten får skylla sig själva…

  Svara

   Att paret Molimenti är efterblivna är en sak, att de verkar tro att deras kunder är det är värre. Som kund brukar man inte gilla att bli betraktad som lättlurad och korkad. Det blir sällan affär av då.

   Svara

  Dom väljer vad som är relevant 😂
  Skääääääääämskuddde på både henne och hennes manipulerade man.

  Svara

  Största misstaget som jag ser som paret har gjort är att bemöta Camillas första inlägg. Förstår inte hur man som ett ”seriöst” företag kan lägga fokus på en ljugande manshatande feminist som öppet har gått ut med att hon ljugit ihop sanningar för att sätta en annan människa i fängelse. Tyckte att detta var kul de första tre inlägg men det börjar bli lite tjatigt nu. Vi har en hårfrisör som har iq som en badboll. Mr Molimenti som är från en annan planet och så har vi en skrivande hobby journalist som förmodligen inte hade speciellt bra manliga förebilder i sina unga år.

  Svara

   Bra att Camilla tar upp problem. Någon granskning måste ju ske av dessa influencers.

   Så till dig Camilla. Fortsätt granska, för det behövs verkligen.

   Svara

    Alltid bra att ”granska”. Tycker dock inte detta är en granskning. Vad är det som hon har hittat? Att Mr Molimenti är en Alien? Att Elin är en vanlig frisör? Att det finns en sida som heter Alibaba? Det kan man googla fram med ett knapp-klick… tycker faktiskt Camilla har tappat det för tre inlägg sedan som sagt och börjar bli våt. Ge oss certifikat från arbetsförhållande. Kräv fram bilder från resor till kina. Ska de få stå till svars så gör de rätt och ska det ”granskas” så se till att granska på rätt sätt.

    Svara

     Camilla har granskat och hittat bl.a. följande;
     1. Att det finns identiska håraccessoarer på Alibaba och Aliexpress som Elins håraccessoarer.
     2. Att det finns identiska håraccessoarer på en svensk hemsida som en svensk även påstår sig ha designat själv.

     Detta är granskning, inte näthat eller mobbning.

     Kanske du Gudstav skall gå tillbaka i arkivet lite och fräscha upp minnet?

     Svara

     Så roligt att du försöker få det att låta som att Camilla inte hittat något med sin granskning.

     News flash: Vi alla läser denna blogg (uppenbarligen) och vet att Camilla hittat mycket mer än det du framställer. Du glömde nämna att hon hittat identiska håraccessoarer på flera hemsidor? Att samma bilder används i marknadsföring på Alibaba och svenska sidor? The list goes on

     Svara

     Att du är en skriv ande hobby journalist verkar fast slaget.

     Svara

     Du har höga förväntningar på Bloggbevakning. Frågan är om de är realistiska. Verksamheten har ju inte direkt de resurser som uppdrag granskning har.
     Dessutom, det krävs inte mycket grävande för att inse att affärsidéen går ut på att sälja håraccessoarer med hjälp av det egna personliga varumärket. Logiken här är att eftersom Elin är en influenser ska alla tro på det hon säger. När hon blir ifrågasatt vecklar hon in sig i lögner, rationaliseringar och efterhandskonstruktioner. När detta inte hjälper drämmer hon till med mobbing och näthat.
     Om hennes kunder tycker hennes produkter är för dyra, ifrågasätter var de kommer ifrån, ifrågasätter kvaliteten så kanske hon skulle lyssna på kunderna. De flesta seriösa företag brukar testa den taktiken. Kanske kan vara något för Elin att reflektera över.

     Svara

     C har bett om bilder från reser till fabriken, namn på fabriken osv men inte fått svar mer än att fabriken är magisk och ligger i Kina.

     Svara

   Största misstaget är att de duckar och försöker fly. De har satt sig själva i skiten.

   Svara

   Och så har vi Gudstav, en man i sina bästa år som blir provocerad av att människor är feminister och direkt hittar på att det är för att de hatar män. Gudstav, mannen som även spekulerar fritt kring människors barndom.

   Svara

  Hur kan Elin påstå att dom varit tydliga med att håraccessoarerna är “Selected by Elin Molimenti” när det på deras hemsida står ”Hair Accessories by Elin Molimenti”?!

  Enligt hemsidan är håraccessoarerna av Elin Molimenti, mao på något sätt tillverkade/designade/på annat sätt gjorda av Elin Molimenti. Det är inte alls tydligt att håraccessoarerna enbart är utplockade av Elin Molimenti…

  Svara

  Jag kan tycka att kommentarerna gått från från konstruktiva till bara rent elaka. Man behöver inte håna A för hans videor på det här sättet eller kommentera folks utseende. Det är bara irrelevant.
  Men så tycker jag absolut att de båda ska ha en rejäl knäpp på näsan för hur de valt att marknadsföra sina produkter och hur de hanterar stormen som uppstått. Två riktiga hobbyföretagare som tyckte att de var listiga som räven med sin affärsidé. Jag tror företaget kommer hålla ett litet tag pga trogna följare, men dock så är deras idé inte hållbar för att kunna hålla sig flytande speciellt länge.
  Min sambo är entreprenör och har drivit bolag i 15 år… han skakade på huvudet när han satte sig in i denna soppa

  Svara

   Jag håller med dig! Roligt till en början men sedan har det gått över till mobbing (André är en privatperson) och rena elakheter.

   Svara

   håller med helt. Det är därför denna blogg aldrig kommer tas seriöst, då det är ren mobbning i kommentarerna. Även fast de flesta har något kontsruktivt att säga dras allting ner av de som till sist ska börja håna kavajer, utseende, röst, osv… så töntigt.

   Svara

  Håller med Louise.
  F / där har du tyvärr fel. Jag är för feminism men inte när det syftar till att ljuga ihop och försöka sätta folk i fängelse. Kanske glömt det som hände med Cissi? Tycker Camilla är bra när hon gör det hon ska göra men just nu är hon bara lat. Det är väl dessutom fritt att spekulera. Det är väl det 90% av alla i kommentarsfältet gör. Jag skickar styrkekramar till dig F /

  Svara

   Tack för styrkekramarna, Gudstav.

   ”ljugande manshatande feminist som öppet har gått ut med att hon ljugit ihop sanningar för att sätta en annan människa i fängelse”

   Ljugande? Bevis tack.
   Manshatande? Bevis tack.
   Ljugit ihop sanningar? Vad skall det betyda, en sanning är en sanning.
   Sätta en annan människa i fängelse? Bevisa tack.

   Svara

    Varför är du arg? Kan du inte cykla eller? Är det Camilla eller Cissi som skriver… hmm kanske båda två som kokar ihop en god gryta såhär till jul. Gå tillbaka i bloggen och läs om Cissi och Camilla gumman. Ifall du känner att du inte blir förstådd kan du alltid köpa ett magisk diadem från den magiska fabriken haha. Krävs ju inte mkt prat om Camilla för att få din anal att börja vidga sig i nervositet.

    Svara

     Ojdå, du förvånar verkligen med intelligenta argument och påhopp. Jag antar du fick ta till artilleriet när du inte kunde svara på mina sakliga frågor.

     Svara

     Menar du nu ”läs om Camilla-gumman” = Camilla är en gumma?
     Eller menar du ”läs om Camilla, gumman” = F är gumman?

     Det är faktiskt svårt att förstå vad du menar, lille G-gubben, när du skriver i affekt på det här viset.

     Svara

      OoOoOoOo= någons pulserande rövhål

      Svara

  Snart i en Malou-soffa nära dig, Com Hems samlade personalstyrka talar ut om näthatet efter att de stängde ner TV 4!

  Svara

  Det här hon skriver om kopior som säljs billigt på diverse ställen… För att det ska kunna finnas kopior måste det väl finnas ett original? Vad är originalet? Jag fattar inte?

  Svara

   Försökte ställa den frågan under blogginlägget men hon har stängt av kommentarsfunktionen 🤷🏼‍♀️

   Svara

  Kan du snälla skriva om att systrarna Widell/Schulman gör ett reklamarbete varje dag fram till jul?! Helt bisarrt. Har avföljt dom tills julen är över 😅

  Svara

   Hehe ändå lite knäppt att paketera det som en mysig julkalender när det bara handlar om att pressa ut 24 st reklaminlägg på rad. Blir nog rätt mycket cash för det (speciellt då inläggen publiceras på både Hannah och Amandas konto). De känner sig nog rätt listiga som kom på det. Det som irriterar mig är att en *julkalender* väl ska innehålla något värde för följarna: exempelvis en utlottning varje dag fram till jul eller en rejäl rabattkod. Men nej, i stället får man ”förmånen” att se en ny reklamfilm varje dag fram till jul. Influencers gräver verkligen sin egen grav med den här girigheten. Märker de inte att folk har tröttnat? Var smarta för guds skull. Portionera ut väl valda samarbeten i stället blandat med vanligt, genomarbetat innehåll. Men då blir det väl mindre cash och det är ju otänkbart.

   Svara

  Men huur länge skall de skämma ut sig? Det finns inga ’relevanta’ frågor från kunderna eftersom allt är en bluff. Pudla, gör om och gör rätt. Nu gräver de sig bara längre och längre ner i hålet.
  Näthat my ass, detta är konkret granskning och RELEVANTA frågor om produkten, tillverkningen, den magiska fabriken – frågor som Molimentis inte kan svara på utan att få brallorna nerdragna. Pinsamt är bara förnamnet.

  Svara

  Vilken jäkla offerkofta, likt ett litet barn som inte får leka efter läggdags. Var ärlig med att sakerna kommer från Alibaba och att ni vill göra företag på så sätt! Sedan är man mobbare för att man lägger fram sanningen på bordet. Barnsligt!

  Svara

   Fast de behöver inte ha köpt produkterna där. Förmodligen har de handlat direkt från en fabrik men att liknande/samma varor även säljs på alixpress/alibaba. Inte konstigare än att vissa företag även lägger upp varor på tradera eller nån annan säljsite.
   Så det finns inget som bevisar eller ens pekar på det och de ska inte behöva stå tillsvars för det. Däremot har hon inte varit med och tagit fram produkterna utan köpt ur ett befintligt sortiment men fått det att låta som hon designat dem.

   Svara

    Ja så är det säkert, men det är ju inte ens det hon påstår. Hon har ju till och med sagt att det finns KOPIOR på Alibaba och börjar jämföra det med Apples telefoner blir kopierade… Hade hon varit smart hade hon bara sagt ”Ja, det kan vara samma fabrik som levererar till Alibaba, men vi har haft tät kontakt med fabriken under produktionen och fått varuprover skickade till oss för att säkerställa kvalitet etc.” Hade hon gjort det hade saken varit ur världen, Men hon har ju slingrat sig runt så det bara blir absurt. Man märker verkligen att de inte alls var förberedda på några frågor kring produktion ”ni får lita på mig” så hon i liven r någon frågade vart produkten kom ifrån.. vem säger så?!

    Svara

    Tillägg: Så jo jag tycker absolut att de ska stå till svårt för detta när de försöker lura folk in i det sista.

    Svara

  Har en fundering runt Lovisa Barkman. Hon skriver att hennes klädesmärke tillverkas i kina, men skriver ingenting om hållbarhet för miljön eller hur de gör för att försäkra sig om barnarbete, skäliga löner osv.. ändå tar de ut ett saftigt pris. Kan du inte titta in på detta Camcam?

  Svara

   Finns hur mkt premiumprodukter som helst som tillverkas i Kina. Det är inget fel att tillverka där om du tror det. De har riktigt bra fabriker och sen har de säkerligen många som inte är det. Men finns ingenting dåligt i att tillverka där.

   Svara

    Kina är inte känt för att hålla någon högre kvalitet på sin tillverkning. Företag med höga krav ex läkemedelsbranschen och matindustrin avvecklar sin tillverkning från Kina för att det blir för dyrt pga hög andel produkter som måste kasseras.
    Även elektronikbranschen som även de ställer krav på renlighet har stora problem.
    Hög kvalitet och Kina hänger inte ihop. Problemet ligger inte i att de har dåliga fabriker utan brist på kontroll.

    Svara

     Fast typ alla Apple produkter tillverkas/har tillverkats där. Inget skräp direkt!!!! En jäkla massa bilar tillverkas numer i Kina, bilar som typ alla i Sverige kör runt i. Sen kanske det är svårt med kontakten eller att det förekommer svinn/fel men nog fasiken tillverkas massa bra produkter där. Finns inget som indikerar dålig kvalitet för att det tillverkas i Kina!!!

     Svara

      Den stora frågan är varför Appel fortsätter tillverka sina produkter i Kina när de faktiskt inte klarar av kvalitetskraven.
      Det är vedertaget att kvaliteten i Kina är under all kritik. Har du själv besökt fabriker i Kina?

      Svara

      Eller hur. Mulberry har typ all produktion där nu också. Många andra märken med. Gucci ex, de har främsta produktionen i Kina och sedan något steg i produktionen i Italien (med Kinesiska slavarbetare) så de kan märka produkterna med ”made in Italy”.

      Svara

     Det handlar om att företag vill ha saker tillverkade så snabbt som möjligt och så billigt som möjligt. Då kommer det inte bli toppkvalite på produkter som skall masstillverkas, det är ju företaget som beställer som sätter deadlines. Så det har inte med att Kina inte kan tillverka saker, utan snarare att förhållandena där är dåliga och allt ska levereras direkt.

     Svara

  Fast jag tycker du skjuter dig själv i foten här lite.

  Det finns så mycket att säga om hennes inlägg och själva sakfrågan (tex att publicera alla meningar som hon skrivit som indikerar att hon varit delaktig i designen men nu backar från, hur hon undviker att svara på de frågor hon fått, osv).

  Men istället tjafsar du om att man inte kan mobba ett företag och säger att hon ska byta jobb? Ursäkta, men du framstår verkligen som en mobbare när du kommenterar sånt.

  Här är ett typ-exempel på hur du faktiskt stjälper dig själv genom att välja att framstå som en mobbar-blogg istället för att hålla huvudet kallt, agera professionellt och fokusera på den relevanta kritik som man kan lyfta runt hennes försvarsinlägg.

  Man skulle kunna skriva ett svidande inlägg om hennes svar men du missar det helt här och verkar tycka att det är viktigare att hugga tillbaka eftersom du fick personlig kritik än att hålla det professionellt och fokusera på hennes agerande. Lite ironiskt att du reagerar exakt likadant som Elin gör – oprofessionellt!

  Svara

   Vilken sorts fisk är du? (Kala= fisk på finska)

   Svara

   Jag läser inlägget lite annorlunda. Att hojta mobbing har tyvärr blivit en strategi i sig när någon känner sig ifrågasatt. Att mobba ett varumärke är en befängd tanke. Med Elins logik innebär det att jag inte kan berätta min personliga åsikt om ett företags produkter med risk för att varumärket kan känna sig förminskat och kränkt.
   Problemet ligger i att influencers likställer varumärke med sin egen person. Allt går ut på att sälja produkter som marknadsförs via följare. Jag förstår att när man gör varumärket personligt blir det jobbigt att hålla isär sak och person när kunder ifrågasätter produkten. Varför det är en dålig idé att blanda in sitt eget ego i produktens varumärke. En tumregel är att produkten måste vara tillräckligt bra och kunna stå på egna ben utan ett känt namn bakom sig.

   Svara

    Vad är det nu för fjantigt ord du har satt i modd Camilla? Varför ska jag behöva gissa?

    Svara

     Nä hä det räckte inte. Jag får ta till mer.

     Svara

     Syster Yster: Kala satte huvudet på sp’ken. Cam’lla klarar inte av att ta sv’dande kr’tik och att säga sann’ngen till henne att hon själv är en mobb’re är något som Cam’lla inte kan ta och hon reagerar alltid med att bli ännu elak’re.

     Jag har börjat undra vem som döljer sig bakom Syster Yster. Vems syster är du eftersom att du inte kan se Cam’llas fel men är oftast klarsynt i övrigt.

     Svara

    Det går inte att säga emot dig SY. Blogginnehavaren har gjort det omöjligt.

    Svara

     Tyst Mygelmentis!

     Svara

   Helt rätt, lyft sakfrågan och visa där företaget brister i sina svar istället för att, på ett ganska vidrigt sätt, göra dig löjlig över Andrés videos. Det här hade du kunnat göra och samtidigt behålla din trovärdighet.

   Svara

  Vad jag inte förstår är hur de inte kunde lägga upp deras hemsida med produktinformation på en gång? Varför skriva ”att det kommer snart”?

  Svara

   För att de inte är så skillade!!! För tid har de ju haft, siten är snygg och det finns massa(pinsamt dålig) text så tror helt enkelt att de har NOLL KOLL på vad man behöver ha gör info på en webbutik

   Svara

    Jag tror inte de vet och måste först få informationen från leverantören.
    Sen kan de heller inte uppdatera hemsidan själv.

    Så mycket för att ha gjort allt själv från scratch…

    Svara

  Hon har gjort bort sig och vilken jävla mupp till man hon har hahahahahaha
  Hon kan inte ta kritik nä tack bloggbevakning för att du fick mig att se vem Elin VERKLIGEN var.
  Förstår nu också varför det alltid skär sig för henne i relationer…
  Kommer gå på Åhléns och köpa hårbandet för 149kr tack för tipset haha!

  Svara

   Håller med 100 % Miriam. Förståeligt att det alltid skär sig. Men istället vill hon alltid få det till att det är så synd om henne.

   Nej tack Elin Molimenti och André ni har gjort bort er. Stå för det. Fly inte som ni gör. Blir bara värre o värre.

   Svara

  OT Anna Book har öppnat sin Instagram igen, men uteblev från Bingolotto igår där hon skulle sjungit.

  Svara

  Lovar att det är fjollan som står och håller i den röda stekarkavajen som har skrivit de flesta försvarsinläggen här.

  Svara

  Nu har MyMolimenti levererats. Diademet från Ali är på väg. Ska bli spännande!

  Svara

   Åh, gör du en jämförelse?
   Den måste i såfall publiceras här!
   Eget inlägg, C!

   Svara

  Hahaha! Var inne på hemsidan och skrattade hur länge som helst. VEM HAR SKRIVIT PRODUKTBESKRIVNINGARNA!!??

  ”Du låter vräkigheten skölja dig över pannan” ”Känner dig som en miljon dollar bucks”
  ”Pärlorna är huvudkontoret och romantiken sköljer över dig”
  ”Den krälande lyxiga slingan av tjusning”
  ”Trenden sköljer över dig som det modelejon du aldrig blev”

  Alltså,VA?! Hur kan nåt sånt här slinka igenom i processen? Har de använt Google translate?

  Svara

   Alltså jag tycker faktiskt att texterna är för konstiga för att vara Google translate. Google translate-texter är så klart dåliga, men de här är dåliga på ett annat sätt. De här texterna låter snarare som om de är skriva av en väldigt korkad person som försöker formulera sig högtravande och suggestivt i ett försök till ”storytelling”.

   Svara

   Det här är autentisk googletranslate av min kinesiska bekants instapoesi:

   ”Född för kärlek, desperat och bedriva romantik som dikter och sånger från tidigare generationer av kärlek, och strävan efter ett halvt som kan ägnas åt det, är förmodligen min önskan att jag började som barn.

   Jag säger ofta: Jag har varit, jag har älskat, även om jag har bott. Jämfört med att älska och bli älskad, är allt i världen bara en dröm, jämfört med att vara rik, kraftfull, berömd och till och med kunnig är jag mer angelägen om att vara en son, en man, en far.

   Det är bara så att föräldrar och barn har en oskiljbar blodförhållande och ett begåvat ansvar. Bara min fru, min kvinna är annorlunda. Jag hade ingenting med henne att göra. Hon kan alltid undvika mig på andra sidan världen, och jag kan också ha en man och hustru status med alla kvinnor på gatan. Hur uppstår kärlek mellan två oberoende människor? Vi är till och med villiga att ägna allt åt en sådan eller hon.

   Tyvärr, ljuga för dig.
   Ganska lite, förlorat senare.

   Jag vet inte om det finns någon sådan okunnig person i världen, men jag säger er uppriktigt att under lång, lång tid känner jag att jag är odödlig. Liksom huvudpersonen i alla berättelser när han var liten, var han odödlig, superkraftig och han var avsedd att bli vald.

   För till skillnad från mängden av känsliga varelser har jag aldrig haft problem när jag var ung. Bara springa runt och ta det övergripande mästerskapet för skolans idrottsmöte.

   Varje gång något händer, knurrar jag, kan inte dö. Den här gången kunde jag inte ens tala, och mitt sinne vandrade att ”absolut” inte kunde dö. Först då kände jag ett tyngre ansvar på jorden, tyngre än någonsin tidigare.

   Tungt kött

   Jag älskar allt som kan slåss mot tiden och glömma.”

   Känner att deras säljtexter är väldigt besläktade med detta…

   Svara

    Tungt kött Hahahaha

    Svara

  Vem är denna Elin? Vad är hon känd för ( utöver denna skandalen)? Hur länge har hon funnits?

  Svara

   Hon är enligt henne själv Sveriges mest kända frisör… 😂

   Svara

    Min frissa som är stor inom yrket i Stockholm ( har tävlat för Sverige) har ingen aning om vem Elin är.

    Svara

     Men har hon ”tio år inom frisör”?

     Svara

   Hon var bla Blondinbellas frisör en gång i tiden och har haft en del andra influencers som kunder. Tror det är så hon fick en sån stor frisörblogg. Jag har följt henne sen 2016 så minst så länge har hon bloggat iallafall (säkert längre).

   Svara

  Kan inte bara ”influencers” hålla sig till att skriva dagbok på nätet, allt annat blir så fel.

  Svara

  Är det ngn som kan länka till hårgrejerna på Aliexpress, tänkte beställa men kan inte hitta just dessa diadem.

  Svara

  Alltså jag blir så jävla arg över sånahär jävla kålsupare till influencers som beter sig illa, inte kan erkänna det och sen lipar om näthat när de får den välförtjänta kritiken, och så fortsätter de radera och blockera??? BLIR TOKIG 😤😤😤😤😤😤😤😤

  Svara

   Ja jag också. De är aå fejk!
   Usch och blä för myglarparet Molimenti.

   Svara

  MEN HALLÅÅÅ! Det hon säljer är bara några hårclips och hårband, sen är deras instavideon och produkt texter SÅ dramatiska.

  ”YOU CAN BE WHOEVER YOU WANT AND THESE DIADEMS WILL CHANGE YOUR LIFE, YOU ARE A SUCCESSFULL BEAUTIFUL WOMAN. NEVER GIVE UP ON YOUR LIFE, LIVE LOVE AND LAUGH.”

  Men jaha okej, jag ville bara ha ett hårband till jobbet.

  Svara

  Jag köpte ett diadem samma dag som de lanserades eftersom att jag uppfattade det som att produkterna var designade och framtagna av Elin, exklusivt för Molimenti. Idag (efter sju dagar) fick jag hem diademet och well, det lämnar en del att önska.
  Förpackningen ser billig ut med med fläckar och märken över hela lådan. I lådan finns diademet förpackat i en plastförpackning. Jag hade kanske förväntat mig silkespapper runt ett diadem i den prisklassen.
  Diademet sitter bra och klämmer inte åt. Dock finns det två limfläckar som syns tydligt (det ser ut som att den grå strassen är fäst med limpistol) och avslutet med svart tyg får designen att se billig och ogenomtänkt ut. Slutligen medföljer det inte något returformulär eller ens någon information om hur returer går till. Jag har kollat hemsidan men inte heller där finns någon info.
  Jag antar att man ska kontakta kundtjänst men jag orkar faktiskt inte lägga tid eller energi på det då jag sett hur kunder blivit bemötta på instagram. Hade det varit enkelt att returnera hade jag gjort det på stört. Hade jag sett diademet irl innan köp hade jag nog inte varit villig att betala mer än Max 150kr.

  Svara

   Tyvärr måste det ligga i plasten oöppnat för att kunna returnerad. Stod en låååååång text om hur returer skulle hanteras. I princip omöjligt.

   Svara

   Också nyfiken på vad som fick dig att köpa. Gillar du Elin?

   Svara

   Tycker du ska anstränga dig att returnera. Maila företaget och posta tillbaka. Det är ändå mycket regler i Sverige för näthandel där du har rätt att returnera efter att du provat.

   Svara

  Det här är så löjligt – de har köpt i bulk från någon säljare på AliBaba och fått det skickat hit och sen förpackas det om. Den ”design” hon har gjort är nog att välja färg på bandet och hur många pärlor, det kan alla göra om varan finns i ens två alternativ. Plus, de har väl just startat sitt företag med dessa diadem, hur i hela friden skulle det redan ha kunnat ha nå Asien och än mindre hunnits ”piratkopierats”? Har Åhléns varit lika snabba med då eller? Lägg av. Blir så uppretad av dessa brats som sitter och förolämpar sina läsare och kunder, helt skamlöst.

  Svara

  Glömde; ”Selected by Elin Molimenti” – ja, hon har klickat på hemsidan. Hon har inte suttit framför en designer live och fått visat. Man kan spraya guldfärg på skit och låtsas att det är guld, det är fortfarande skit.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.