Bianca Ingrosso vägrar utrymma Berns vid brandlarm

Vad gör man när det går ett brandlarm på en restaurang man besöker för julbord?

1. Man vägrar
X. Man filmar godisbordet
2. Man utrymmer men inte innan man kärleksfullt kallat sina anställda för ”riktiga luder”

För rätt svar – se videon. 🙂

Tack för tips!

212 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon är bara ännu en bloggare som spårar. Suck.

  Svara

   Hon har förändrats så mycket på senaste tiden… otrevlig, kaxig, dubbelmoral och kan inte ta kritik när hon gör någonting dåligt. Tror folk verkligen börjar tröttna på henne

   Svara

    Fast vad finns att kritisera? Att hon handlar mycket? Varför bryr folk sig så mycket om vad någon annan gör med sina pengar? Om hon inte bryr sig om miljön, varför tvinga henne? Folk har sagt sitt, behöver ni upprepa samma skit tusen gånger om och linda in det i ”kritik”? Förstår inte ni att man inte kan forma folk man inte känner till att vara ”perfekta” i era ögon? Ni har liksom ingen rätt att kritisera så mycket att människan till slut inte vill vlogga. Hon har liksom inte våldtagit någon eller gjort något brottsligt, varför överdriva så jävla mycket? Hade hon varit man och köpt lite sportbilar och grejer hade ingen brytt sig. Är på riktigt trött på allt skit den här tjejen får. Följ nån jäkla miljö-messias om ni stör er på folk som konsumerar så mycket, ni kan liksom inte HINDRA folk från att konsumera eller vad det nu är ni stör er på.

    Svara

     Jo, kritisera och ifrågasätta tycker jag nog att man har rätt att göra. Jag måste få fråga vad man tänker när man totalrenoverar en lägenhet som precis blivit renoverad. Eller varför man har så mycket kläder att man knappt kan gå in i sovrummet, klagar över det men inte gör något åt det. Eller varför man har hundar när man uppenbarligen inte hinner ta hand om dem.

     Känns onödigt att påstå att man efterfrågar ”nån jäkla miljö-messias” bara för att man ifrågasätter någon som väljer att visa upp sitt liv öppet på ungefär alla sätt möjliga.

     Svara

      Det komiska med din kommentar är att du kommer handla julklappar till personer (du kommer även ta emot saker du inte behöver), och du går runt bland butiker och förfasas inte över alla saker i butikerna.

      Det är så genomskinligt att ni stör er på någon som kan konsumera, och att ni innevärlden så stressade över miljön som ni påstår.

      Kan ni lära er att skilja på konstruktiv kritik och kritik så vore det fint! Och ni har ingen rätt att i drev ”ifrågasätta” andra människor för att ni tror att privatpersoner kan rädda miljön.

      Usch, ni beter er precis som mobbare, och precis som veganer som tror att djuren blir hjälpa om de förtrycker personer som inte bara släpper sin köttkonsumtion. Ni är inga miljö/djurhjältar, och borde enbart jobba på hur ni behandlar andra människor för det är tamejf*n bedrövligt! Ni ger er dessutom på en person som i många år nu har diskuterat sin psykiska ohälsa, men ni struntar i vad er obehagliga behandling eventuellt resulterar i. Hade hon sagt ’kom till mig och hämta ett plagg eller två’, så hade kön ringlat runt hennes kvarter. För ni bryr er inte om miljön och ni har knappt ändrat på någonting i i era egna liv (ni kanske sopsorterar…grattis)!

      Ni kan INTE leva livet åt andra. Ni går på som trasiga robotar månad ut och månad in, som hackar om samma sak om och om igen med ursäkten att ni bryr er om miljön osv. Ni trakasserar!

      Ni hade inte problem när ni kunde hålla jämna steg med hennes konsumtion, men så fort hon drog ifrån så satte ni igång att jäklas med henne. Ni ska bara veta hur mycket folk med pengar renoverar och bygger ut, men ni beter er som om hela miljön ligger på Biancas axlar.

      Det räcker! Ingen behöver höra samma tugg av av tusentals människor varje månad. Ge er!

      Om ni verkligen bryr er så kan ni stänga av för det är enbart p.g.a. er som klagar och andra som gör att hon kan konsumera! Men ni vill ha miljökakan och äta den samtidigt!

      Sväng inom BRIS och läs på om vad mobbning gör mot människor för det är det ni ägnar er, och ni döljer det bakom ”miljötänk”. Usch, ta paus och försök fundera på vad ni kan göra för andra istället. Ett snällt ord, eller uppmuntran istället för att mobbas vore på sin plats för ni har fasen hållet på för länge nu.

      Svara

       Jisses, vilken bild du har av männskor.

       Svara

       Lägg av.

       Biancas hela affärsidé utgår från att sälja ut sin privatperson och integritet. Hon är ingen kunglighet, hon har ingen automatisk rätt till respekt och personligen anser jag att hennes leverne inte är värt att respektera. Vill hon vara realitystjärna kan hon inte gömma sig bakom eventuella åkommor; vill hon inte höra vad folk tycker om hennes livsstil kan hon lämna reality-livet och börja leva som privatperson.

       Utöver detta så argumenterar du ohederligt. Det folk har mest åsikter om är inte ATT hon konsumerar, utan VAD hon konsumerar och hur hon marknadsför detta som något normalt och att se upp till. Ett litet exempel ur hennes vardagsliv: hur sjukt är det inte att hon letar efter prylar att fylla sina vitrinskåp och bokhylla med? Förvaringsmöbler har man för att förvara sina ägodelar, inte för att fylla med massa skräp som bara bidrar till miljöförstöringen. Här kan man verkligen prata om konsumerande enbart för konsumtionens skull. Och inte en enda bok i den så kallade bokhyllan, såklart – fast det är förvisso ett fenomen jag observerat hos flera influencers än Bianca.

       Svara

       Oj, nu drar du väldigt mycket på väldigt många växlar. Du har ingen aning om hur jag lever mitt liv (julklappar osv). Eller huruvida jag ”i drev ifrågasätter”.

       Svara

     Skiter på riktigt i om hon gör av med alla sina pengar. Det jag inte skiter i är att hon är så svinotrevlig, och att folk som du blir skräckslagen bara vid tanken på att hon ska bli sur och sluta vlogga?
     Att småtjejer har henne som förebild, det gör mig rädd. Skiträdd.

     Svara

      +1

      Svara

      Exempel?

      Svara

     Att hon konsumerar enorma mängder av just fast fashion och marknadsför detta som något att se upp till är sannerligen ingenting att beundra. DET kan man verkligen kritisera Bianca för, att hon som någon som verkligen har råd inte går i spetsen för åtminstone ekologisk klädproduktion med anständiga arbetsvillkor. Hon nämnde i någon vlogg nyligen att hon har runt 350 par byxor vad hon vet – med hennes ekonomi skulle hon lätt kunna ha 100-150 byxor som är någorlunda etiskt producerade.

     Hon tänker inte sluta vlogga, det där var bara ett slugt trick att vända hennes armé mot alla som ens andas berättigad kritik mot henne. Du får gärna peka på en äkta hatkommentar under någon av hennes videor om du kan. Smygreklam är alldeles för välbetalt för att hon ska lägga av.

     Svara

   Fast nja nej hon är ju inte bloggare längre, hon är entreprenööör ju som säljer smink och veganska väskor. Fatta VEGANSKA väskor wow liksom eeeh haha så kan man ju också kalla det, lättare att sälja då antagligen.. och så med öppen mun, ska väl vara sexigt antagligen, allt ska säljas med sex… eller så är hon ständigt täppt i näsan kanske 😉

   Svara

    ja visst, hon hade ändå 13 mil i vinst så något gör hon ju rätt

    Svara

     13 mil i vinst?

     Svara

    Veganska väskor = väskor av plast?

    Svara

  Har ni kärringar inget bättre att göra än att klaga på detta också?

  Svara

   Tala för dig själv, otrevliga typ!

   Svara

   Nej hon är värd att klaga på alla dagar i veckan. Patetisk människa.

   Svara

    Undrar uppriktigt, är ni såna här i verkligheten också att ni lowkey kritiserar folk i er närhet och och allt de säger och gör som med influencers, fast inte säger det till dem? Eller är vanligt folk ett undantag pga att de inte är offentliga? Tycker om den här bloggen men känner att aldrig kan någon göra rätt och tänker på ”riktiga” människor, det finns ju liksom ingen som är perfekt och gör allt perfekt, alla jag känner har något som antagligen skulle kritiseras, men självklart skulle jag aldrig ens tänka tanken då folk i verkligheten inte är perfekta alltid.

    Svara

    Säger mer om dig än Bianca om du tycker man ska klaga på en tjej du aldrig träffat ”alla dagar i veckan”. Hon skadar ingen, lever inte på någon, skämmer inte ut sig, hur perfekt måste hon egentligen vara för att hon inte ska ”klagas på alla dar i veckan”? Så vidrigt tankesätt.

    Svara

     Ojojoj.. så känsligt. Vem har snackat om perfekt? Bianca är långt ifrån perfekt? Är man perfekt så har man högre IQ än en mygga och behöver inte spruta in massa saker i sin kropp för att vara vacker.
     Skämmer inte ut sig?! Det enda hon gör är att skämma ut sig? Lyssna bara på hur hon pratar? Kolla på hur hon beter sig? Vad har hon åstadkommit som är så bra? Ingenting? Hon springer bara runt och kastar pengar omkring sig, kallar sina vänner och anställda för skällsord. Och har inte behövt lyfta ett finger för att få in pengar på sitt konto.
     Bara för att man kräks efter man ätit och tar tusen selfies och filmar sig själv under dagarna så förtjänar man ingen guldstjärna.
     Bortskämd snorunge är vad hon är. Punkt

     Svara

      Jag har inte sagt att hon är perfekt, hade du haft någon läsförståelse hade du fattat det. Jag undrade varför man måste vara perfekt för att förtjäna respekt? Om hon nu är så jobbig och pinsam, varför följer du henne? Kan inte du filma dig i tio minuter och lägga upp här? Lovar att jag hittar min 20 fel på dig och kanske till och med stör mig på dig och tycker jag ska ha rätt att klaga på dig ”varje dag i veckan”, är det normalt beteende av mig? Har jag rätt att göra det? Är det dina pengar hon kastar runt? Nej. Påverkar hon dig på något sätt? Nej. Skadar hon någon? Nej. Vad fan har du då för rätt att snacka så mycket skit ”om hur hon pratar” och ”kastar pengar omkring sig”? Ingen alls.

      Svara

       Följer henne? Haha.. Skulle aldrig följa en så ointressant person.
       Det som är fel är att små barn växer upp till detta som förebild. Att man ska spy upp maten för att se ut som en pinne, spruta in saker i ansiktet för att man inte duger som man ser ut redan. Sen får man bete sig hur som helst och kalla folk för vad som helst.
       Det är problematiken. Hon har en enorm publik och så stort inflytande på unga människor.
       Att du sitter och försvarar en sån typ av människa bekräftar ju bara än en gång att detta är så jävla normaliserat.

       Svara

        17.17 som om jag hade skrivit det själv.

        Svara

        Du sitter seriöst och bråkar om det faktum att en person har en ätstörning. Att du inte inser hur sorgligt det är att du beter dig på det sättet är så trist!

        Läs hellre på om psykisk ohälsa (för en ätstörning är en psykisk störning). Det handlar inte ens om någon annan utan det är en kamp inuti personen som pågår dagligen. Ätstörningen är en förlängning av känslor som personen inte har lärt sig att hantera på ett hälsosamt sätt. Ett bakvänt sök till att få kontroll, och sedermera resulterar det i ett beroende osv.

        När man läser dina kommentarer så blir det rätt tydligt att du inte mår så bra själv, men istället för att ta itu med det så applicerar du ditt missnöje på andra i möjligtvis någon förhoppning att känna dig lite bättre med ditt eget.

        Det löser ingenting när du ger dig på andra människor. Och uppenbarligen följer du Bianca då du nämner flera saker som hon har pratat om. Ser du inte själv hur märkligt det är att neka till något som faktiskt är skriver av dig själv?

        Hursomhelst vad det än är som gör att du beter dig trist, så kan du lösa det. Det kommer bli ok om du bara tar tag i det! Men försök att förstå att Bianca är inte anledningen till att du är arg utan det är annat som gör att det skaver i dig. Hade det inte varit Bianca så hade det varit någon annan person du fokuserat på i någon förhoppning att döva det inom dig. Andra människor som inte beter sig risigt ska inte ge en känslan att man är berättigad till att ösa ur sig så mycket otrevligheter som du gjorde nyss.

        Du vill bli bemött på ett fint sätt så kan du inte försöka bemöta andra på ett fint sätt också?

        Svara

       Yttrandefrihet kallas det.. 😴

       Svara

        Yttrandefrihet innebär inte 100% fri lejd att säga varenda sak som faller en in (trots att ni som hoppar på andra människor alltid hävdar er rätt till ”yttrandefrihet”).

        Dags för er att sätta er in i det juridiska istället.

        Jag gissar att ni är sådana som även gapar om ”förtal” i tid och otid trots att det enbart är en domare som kan avgöra huruvida något är förtal eller ej!

        Ni är så pinsamma när ni i tid och otid ska ut och fäktas verbalt! Det enda ni påvisar är er okunskap!

        Svara

      Ditt sätt får mig att må illa! Hur kan man spy galla över någon på det sättet, du känner henne inte öht? Nej, ditt inlägg andas avundsjuka och missunsamhet, bitterhet och surkärring. Sorry.
      Ps Sen blir jag väldigt nyfiken på hur du ”vet” allt detta? För du menar väl inte att du följer Bianca? Eftersom hon nu är så dålig menar jag.

      Svara

       Man får ju se allt man behöver i denna bloggen om henne, även om man vill det eller inte. Inte så svårt.

       Svara

        Nja. Inte mycket om Bianca här på bloggen, så…busted😘
        Och; även här är det plättlätt att scrolla vidare!

        Svara

     Skämmer hon inte ut sig? Var har du hållit hus?
     Så fort hon öppnar munnen tycker jag att hon skämmer ut sig.

     Svara

      Tycker jag verkligen inte, charmig och tuff tjej.

      Svara

       Finns inget charmigt i en arrogant dåligt allmänbildad tjej som bryter mot regler vid ett brandlarm.
       Hon är bara FÖR mycket och tycks i och med det här klippet stå över regler och förordningar också.
       Skicka ut henne i vården under jul och nyår så hon får lära sig vett och fason och göra lite nytta.

       Svara

       ”Charmig och tuff”… 🤦🏼‍♀️ Ger upp hoppet på mänskligheten

       Svara

   Vad gör du själv här?

   Svara

   Emma, kärring är du helt klart själv men den attityden du har.
   Kan du inte gå å vara bitter på typ Facebook eller nåt istället?

   Svara

   Kan du bara göra en sak i taget? Själv kan jag gnälla OCH göra en hel massa annat också.

   Svara

   Jag håller med dig Emma, men du kan inte säga så här inne. Kolla vargarna ovanför. 🙂 Vad ska de göra med sina aggressioner om de inte får ta ut dem här inne? Är ju sen gammalt.

   Svara

    Och ni som går in på en blogg bara för att klaga på andra i kommentarsfältet och kalla dem för ”vargar” och ”kärringar”, är så himla mycket bättre eller? Fin dubbelmoral.

    Svara

     Varför skulle man inte kunna påpeka ert beteende när det är framför näsan på oss? Kände du dig träffad? :’)

     Svara

      Verkligen inte, jag är varken en kärring eller en varg😉 jag tycker bara inte att det är särskilt trevligt att kalla andra för sådana saker.

      Svara

       Då får väl folk sluta bete sig så då? Och shit, någon skrev varg, ska gråta ett tag nu. 😭😭

       Svara

       Nej men all annan ”kritik” som ges här för ALLT, till och med kritiseras folks välgörenhet och allt möjligt, Är galet. på riktigt, det finns INGEN som folk här inte hittar fel på. Är ni såna i verkligheten också? Hittar ni alla dessa fel på kollegor och vänner eller är det bara för att dessa människor är kändisar som ni känner att de alltid ska kritiseras?

       Svara

        Ja absolut det är galet. Dock så behöver man inte göra saken värre genom att hoppa på människor med fula ord etc. Det förstärker bara mobbarmentaliteten här inne och jag förstår inte hur man kan kommentera som vissa av er gör här i tråden ovan och fortfarande tro att man är bättre själv.

        Svara

         Jag har inte kommenterat något men klart att folk blir äcklade av den här mentaliteten som finns här. Jag har alltid tyckt om bloggbevakning men har fattat att om dessa människor är såna här i verkligheten och säger allt de skriver här även i verkligheten och kritiserar allt som andas så är de nog såna som folk undviker och de måste därför ta sig till en sida där de kan spy ut sig massa skit anonymt och få medhåll av likasinnade.

         Svara

      Varför skulle man inte kunna påpeka biancas beteende när det är framför våra ögon? Ditt påstående faller på sin egen orimlighet;)

      Svara

       Tydligen får man ALDRIG kritisera eller frågesätta B. Det är alltid lika i detta kommentarsfält när det snackas om henne! Eva 53år ser Pernilla som sin största idol och måste skydda dottern inne på kommentarsfälten genom allt.

       Svara

     Fast snälla, vissa här är som hyenor och betet är dagens influencer-fel. Och det felet brukar vara något så korkat som ingen i verkligheten skulle reagerat på, utan bara reagerar på när en influencer säger/gör. Att klaga på att någon påpekar det är bara konstigt.

     Svara

   Hej Bianca (eller teamet)….

   Svara

    Men sluuuuuuuuuta 🤯🤯🤯🤯

    Svara

    Det är väl Vanessa som är här för att försvara sin tvättid ehhh jag menar tvättiZ…
    😂😂😂😂😂 de håller ihop inom gumman religionen hahahha

    Svara

     Exakt vad jag tänkte! Så patetiskt.

     Svara

   Haha så uppenbart att det är Bianca eller någon av hennes undersåtar som skrivit denna kommentar.

   Svara

   Hej Bianca!

   Svara

   hur gammal är man för att anses vara kärring/äldre kvinnor? För jag gissar att hennes följare är max 25?

   Svara

   Verkligen! Snacka om att göra en grej av ingenting. Jag undrar om dessa människor är så perfekta att de aldrig har gjort något som någon annan skulle kunna kritisera. Det är klart de har men de är ju inte ”offentliga” så då är man immun mot allt.

   Svara

   Jo,självklart har vi det men mycket sorgligt när en vuxen person som tycks vara någon slags förebild för unga förpubertala små tjejer beter sig som hon nu gör.Skriker hora och luder till familj,vänner och anställda.Tror knappast du skulle applådera om din dotter/son gjorde så.

   Svara

   Ganska säker på att det är assistenten, förlåt coordinatorn Lovisa som skrivit den där kommentaren hehe. Känns som att det skulle kunna vara hon.

   Svara

    Ja, bra att hon säger ifrån. Vissa här är störda.

    Svara

    Lovisa känns som en kall typ. Osäker om hon skulle bry sig, tror hon mest skulle sitta och mysa framför kommentarer som dessa och skratta med ett mörkt skratt.
    Vanessa Lindblad däremot haha, hon hoppar in för att försvara tvättizarna 😂😂😂😂

    Svara

     Hon är skrämmande rent ut sagt. Får inga bra vibbar där.. Hennes jobb med B är väldigt, hur ska ja säga.. Udda?

     Svara

      Det är garanterat Vanz!

      Svara

       Både Vanessa och Rebecca Stella är ju här inne ofta och läser och har pratat illa om denna blogg i sin podd. Deras skräck är väl att camcam ska gräva fram något som med blondinbella eller nu molimenti gate 😭😭😂🤢😂

       Svara

  Såg ju märkligt ut, men det sitter ju kvar många människor.

  Svara

  Men de gick ju ut sen?!?

  Svara

   När brandlarm går är tanken att man ska gå ut direkt inte efter en kvart…

   Svara

  Stop making stupid people famous.
  Riktigt få som jag har så svårt för som Bianca. Inte många hästar hemma där. Så otroligt osmaklig och divig.

  Svara

  Men ni har ju missuppfattat hela grejen! Brandlarmet går, Bianca säger att ”hon vägrar”, det är ingen direkt panik då personalen står kvar och jobbar med maten, SEN GÅR JU ALLA UT? De får gå tillbaka in igen och fortsätta sin middag och SEN när Biancas gäng är färdiga och redo att gå vidare, DÅ filmar hon och Lovisa buffén. Fruktansvärt töntigt inlägg.

  Svara

   Ja så tror också att det är så. Sen att man kallar sina anställa luder är ju en annan sak. Vad är det för nivå?!

   Svara

    Hon kallade ju Lovisa idiot rakt i ansiktet på henne i förrförra vloggen så det är väl hård jargong som gäller om man vill jobba för Bianca. Antagligen en av anledningarna till att Bianca inte vill att Lovisa startar podd; det kom ju fram en del om Biancas divalater senast Lovisa poddgästade.

    Svara

     Både Lovisa och Bianca har samma jargong mot varandra. Är ju bara att kolla igenom några vloggar. Är väl för att deras relation blivit mer en vänrelation än en professionell relation.

     Svara

      Nej, Lovisa har mig veterligen aldrig kallat Bianca något öknamn. Detta plus övrig attityd från Biancas sida.

      Som chef måste man ha i åtanke att ens anställda är i beroendeställning gentemot en själv och inte kan ge igen med samma mynt.

      Svara

      Så du menar att om man är vänner kallar man varann idiot luder mm?

      Svara

    Det är Biancanivå.

    Svara

   Töntigt inlägg håller jag inte med om men jag tror också att det är väldigt missuppfattat.
   Inget att kritisera vad jag kan se i filmen?

   Svara

   Håller med, så jävla töntigt så det finns inte. Snacka om att göra en grej av INGENTING bara för att ha något att ”kritisera”.

   Svara

  Är väl ganska uppenbart att brandlarmet är över när de filmar maten? Konstigt inlägg.

  Svara

  Jag känner precis som Bianca varje gång brandlarmet går på jobbet och man vet att man måste stappla ut utan jacka och sedan stå och frysa i 15 min och kallprata med folk tills brandkåren kommer och återställer larmet/övningen är klar.. JAG VÄÄGRAR tänker jag i 5 sek innan jag fogar mig och följer efter alla andra ut 😄 Mvh ”skulle kanske inte överleva en riktig nödsituation”

  Svara

  Jag måste säga att jag är riktigt trött på den jargongen Bianca och Lovisa har mot varann i de bloggar som läggs upp. Bianca är framgångsrik med både tv, samarbeten och smink och därav spyr jag verkligen på hur de upprepar varandras ord, och beter sig barnsligt och drygt när de filmar. Visst ha den jargongen sinsemellan men inte när ni lägger upp materialet. Tycker det är förlöjligande när de har seriösa företag och andra intressen som faktisk drar in pengar. I övrigt kollar jag på vloggarna men tycker även där att samarbetena visas på samma sätt dag ut och dag in, hon säger ju själv att hon filmar ett samarbete på 5-10 minuter.
  Detta får mig mer och mer att uppskatta tex Therese Lindgren som varje gång lägger flera timmar på att visa upp ett samarbete och verkligen försöker väva in dessa i nya roliga videos för att de ska vara roliga för oss att titta på.

  Måste nog säga att jag tycker Bianca är vårdslös med sina tittare och samarbetspartners och visar tydligt att hon inte egentligen bryr sig. Pengarna har kommit till henne lite för fort tror jag vilket gör att hon inte riktigt bryr sig om andra samarbeten än sitt eget sminkmärke där vloggarna ska vara både noggranna och framstå som viktiga.

  Svara

   Hon är dessvärre bortskämd.

   Svara

   Mycket möjligt att det kan vara som du skriver.

   Svara

   Ok. Lösningarna
   1. Sluta kolla på hennes vloggar.
   2. Bidra inte till hennes företag genom att handla.
   3. Inse att du inte kan bestämma hur någon ska bete sig bara för att det ska ”passa dig” bättre och kolla på folk som inte irriterar dig så mycket.

   Svara

    Tror du har missuppfattat lite 14.42 man behöver inte kolla hennes vlogg för att se hennes attityd, det har aldrig hänt kan jag försäkra dig.
    Det finns inte heller i mina tankar att köpa något från hennes ”företag”
    Jag är också ganska säker på att ingen här tror sig kunna bestämma hur bortskämda Bianca ska bete sig, men vi är ganska många som tycker det är ok att säga vad vi tycker om hennes snorungebetende.

    Svara

   Therése startade ju från 0 medan Bianca startade sin karriär med en manege krattad av två tidigare generation Wahlgren.
   Väldigt olika utgångspunkter.
   Detta är säkert orsaken till att Therése är mer ödmjuk även om det har gått väldigt bra för henne de senaste åren och hon skulle ha kunnat förvandlas till en odräglig bitch.
   Man ska ha respekt för sina följare för sociala medier är snabbrörliga och följare är flyktiga. Det har gått lite väl snabbt och lätt för en del influencers.

   Svara

  Jag har varit med om att brandlarmet gick tre gånger efter varandra på en restaurang och då kände jag också att jag vägrar gå ut igen. Jag får känslan av att det är vad som hänt här, eftersom ingen reagerar i videon 🤷 Uppenbarligen har de gått ut och sedan tillbaka in, inget brandlarm hörs ju när hon filmar maten.

  Svara

  Lika verklighetsfrånvända som Elin Mygelmenti😂😂

  Svara

   Mögelgate.

   Svara

  MEN OJ då… inte så bra…

  Svara

  This.

  Emma / 12:09

  Men ni har ju missuppfattat hela grejen! Brandlarmet går, Bianca säger att ”hon vägrar”, det är ingen direkt panik då personalen står kvar och jobbar med maten, SEN GÅR JU ALLA UT? De får gå tillbaka in igen och fortsätta sin middag och SEN när Biancas gäng är färdiga och redo att gå vidare, DÅ filmar hon och Lovisa buffén.

  Svara

  Att kalla sin personal luder är fullkomligt oacceptabelt. Be om ursäkt nu. Bianca behöver utbilda sig.

  Svara

   ”Sin personal”? Hon är bara delägare i företaget, hon är inte VD, personalchef eller något annat. Det är inte hennes personal.
   Men däremot har jag inte sagt att det är oacceptabelt att kalla någon överhuvudtaget oavsett position för luder. Hon behöver inte utbilda sig, men däremot lära sig bli lite mer civiliserad.

   Svara

  Fattar inte varför denna Bianca är så populär bland småtjejerna. Hon beter sig som en bortskämd snorunge. Hon kanske också är det…

  Svara

   Små tjejer har så klart inte så mycket erfarenhet och blir lättare imponerade. Kanske det räcker för dem att Bianca har fint hår tillexempel? 🥰

   Svara

   Eller hur? Vad ska man beundra? En bortskämd snorunge som rider på sitt kända efternamn, har opererat fejset, och har noll talang. Inte så imponerande va?

   Svara

    Som barn beundrar man henne nog för att hon varit i talang tex. Minns du inte vad du själv såg upp till när du var liten?

    Svara

     Jo, jag såg upp till folk med talang som artister (Nej sk influencers tillhör inte denna kategori) och skådespelare.

     Svara

      Jasså? Själv tillhör jag generationen där Paris Hilton, Nicole Richie och andra it girls var the shit.
      Det är bara här inne folk låtsas att världen var perfekt tidigare. 😂 ”Jag gick i kyrkan varje söndag och lyssnade endast på Carola.”.

      Svara

       Exakt. Och folk låtsas som att de själva är perfekta. Som att de bara cyklar, inte äter, aldrig handlar, återvinner sitt eget skit, aldrig säger något icke pk. Bara allt skit folk skriver här är tillräckligt för att man i verkligheten skulle tycka en sån person är riktigt vidrig som håller på skriver skit om influencers och rättfärdigar det med att ”de är ju influencers”.

       Svara

        Nä, den väsentliga skillnaden är väl bara att influencer delar deras liv med en stor följarskara och då kan det vara en god idé att faktiskt granska vilket budskap de sänder ut till unga följare!

        Svara

     Jodå jag såg upp till musiker.

     Svara

    Fast någon talang har hon ju, annars skulle hon inte blivit så stor. Marknadsföring? 🙂

    Svara

     Skapa engagemang, få intresse, bli populära, vara säljare, fungera som PR-konsult (- för sexistiska reklambilder), underhålla osv. Allt beror inte på att hon är kändisbarn även om det såklart hjälpt. Inte heller bara pga tur. Något har hon ju enligt kidsen?

     Fan, hoppas ändå att hon har självbevarelsedrift att inte läsa kommentarerna här. Man får såklart tycka vad man vill men kommer aldrig förstå varför man måste säga skiten när det finns en risk att vederbörande kan läsa. Jag hade blivit rejält ledsen av det här ni skriver och hon har ju redan varit öppen med att bloggen stängdes ner pga att hon mådde så dåligt av kommentarerna och att hon funderar på att göra samma med youtube.

     Genuin fråga: Varför vill ni vara en del av att göra att en människa mår uppenbart psykiskt dåligt av det ni spyr ut?

     (Nej, töntiga rättfärdigande som ”yttrandefrihet” (isf, läs på om innebörden) eller ”alla får tycka som de vill” funkar inte. Min undran är varför ni måste basunera ut det under era anonyma nicks, ni måste ju fatta att risken finns att hon läser? Skiter ni helt sonika i om ko gör någon ledsen, har ni för mkt bitterhet ni måste projicera på någon annan eller vaaad är ert problem? Är ni likadana mot människor face to face. Sitt och bullshita med vänner där ingen riskerar att må dåligt av det ni säger istället. Fattar verkligen å,. Q%inte.)

     Svara

      Jag tror Bianca är intelligent nog att veta att hon inte har någon talang utan nått framgång genom sin kända släkt, så ingen av mina kommentarer hade förvånat henne. Sedan är det väl ”värt det” för henne kanske? Hon kan ju skratta åt folk som kritiserar och skaka av sig det för hon sitter på arslet och gör ingenting men håvar ändå in miljonbelopp i lön.

      Svara

     Håller med, även om hon glidit in genom sin familj har hon ju något speciellt som håller kvar folk. Jag följer ingen på youtube då jag tycker det är skittråkigt att lyssna på okända människor och vad de gör, men hon är underhållande .

     Svara

     Som sagt, rider på sitt efternamn. Är man kändisbarn föds man med viss framgång redan från start. Bianca hade aldrig slagit igenom om hon började blogga vid samma tidpunkt utan att komma från släkten hon gör.

     Svara

      Om hon varit en vanlig söt kändisdotter så hade det inte skrivits så mycket om henne. Det är hennes okontrollerade sätt och dumheterna som kommer ut genom hennes mun som gör henne intressant i medias ögon.

      Svara

    Om någon chef el.sk.vän sa luder till mig skulle jag säga hejdå.

    Svara

    Opererat fejset? Visst, om fillers är att operera fejset är nog varannan tjej inom tullarna opererad. Och även om det vore så, vem fan bryr sig.

    Svara

   Känns verkligen inte bra att småtjejer tittar på hennes vloggar, olämpligt med tanke på allt sexsnack, fyllesnack och att de kallar varandra fula ord. De kommer säkert bortförklara det med att det är på skoj och av kärlek bla bla men ändå att småtjejer blir inspirerade och tar efter, inte bra att småtjejer börjar kalla varandra för l*der.

   Svara

   Skrev kommentar som ej gick fram hmm men olämpligt för småtjejer att titta på Biancas insta och vloggar med tanke på deras se*snack, f*llesnack och att de kallar varandra för l*der även om de kommer säga att det är på skoj så blir småtjejer inspirerade och tar efter tyvärr.

   Svara

  Jag tycker inte att det är något konstigt med brandlarmet. Det är uppenbart att det inte är utrymningsläge när de filmar maten, utan det sitter ju massa folk kvar. Dock är deras jargong hemsk och en av anledningarna till att jag inte pallar kolla på hennes videos. Får liksom magknip varje gång pga obehagligt och allting verkar väldigt bortskämt och hierarkiskt 😅

  Svara

   På grund av obehagligt? Märklig mening.

   Svara

  Reagerade mer på att Bianca och Lovisa kom som vanligt sent till företagets julbord och dessutom inte fortsatte kvällen med de anställda. Bara drog dit och filmade åt en tallrik mat och drog hem. Visar i en sådan situation att hon helt skiter i sina anställda. På saker som företagsfester och julbord osv är det jätteviktigt styvheten verkligen är med och visar intresse tycker jag, inte komma efter alla börjat äta, ägna tiden till att filma och säga konstiga omogna saker och sedan dra hem för att hon har annat för sig.

  Svara

   Det kan jag hålla med om, har aldrig haft en chef som inte till fullo engagerat sig i sin personal vid våra årliga julbord eller andra företagsfester. Att inte komma eller inte vara delaktig visar att personalen inte är viktig för denne. Dålig stil bara men vad kan man å andra sidan förvänta sig av några tjejer som aldrig arbetat på en arbetsplats och fått lära sig hur det bör fungera.
   Bianca borde ha en äldre assistent som kan lära Bianca istället för att ligga och jobba i sängen eller soffan och anamma samma slackerstil som sin arbetsgivare. Hon borde ha någon vuxen helt enkelt som sätter tydliga ramar om man nu ska driva företag och ha personal. Mamman är ju helt virrig med så hon har ju inte fått med sig någon koll på hur arbetslivet fungerar.

   Svara

    Jag har bara haft chefer som gått hem efter middagen på företagsfester. Detta eftersom det kan bli jobbigt för personalen att festa och dricka alkohol om de har chefen vid samma bord och känner sig övervakade. En bra chef styr upp en fest, deltar i början och låter sedan personalen fest vidare och prata (skit) om jobbet och chefen i lugn och ro.

    Svara

     Precis. Men det fattar inte de arbetslösa glinen här. 🥳

     Svara

      Men det gör du då? 😂

      Svara

       Ja. 😘

       Svara

     Vi har på mina tre arbetsplatser haft julbord på vardagar med jobb dagen efter så det har bara varit vin och öl till maten. Vi har utbildningsresa någon gång om året med där vi kombinerar jobb och nöje under tre dygn, cheferna är med och håller i både middagar och deltar i aktiviteter. Några klackarna i taket fester har jag aldrig varit på med något jobb. Alkohol finns men i måttligt mängd.
     Jobbar inom privat vård, kanske är skillnad på inom vilket område man är anställd i.

     Svara

      Byt jobb!

      Svara

      Jag håller med. Är det julbord eller något annat som företaget ordnat så är chefen alltid med. Har aldrig varit på ett företag där chefen lämnat festen så övriga kan supa till sig och snacka skit. Däremot har jag och mina kollegor haft privata utgångar utan chefen, men det har ju ingenting att göra med var företaget styrt upp.

      Svara

    Som sagt bortskämd snorunge.

    Svara

     JA,sorgligt nog är hon det.Vore jag hennes Mamma skulle då jag skämmas rejält.

     Svara

    Klanen Wahlgren har väl aldrig haft vanliga jobb?
    Med undantag för Pernilla Wahlgrens ”okände” storebror Peter möjligen.
    Övriga Wahlgrenare är och har varit skådespelare, artister, freelance, egna företager osv så de har nog knappast haft möjlighet att uppfostra någon som Bianca till ett liv som chef och företagare.

    Svara

     Det är inget fel att vara artist eller skådespelare. Man kan uppfostra barn ändå. Det är mycket som är vanligt folkvett.

     Svara

   Men vet du, Bianca förstår inte sånt. Vett o etikett, vad man gör och vad man inte gör. Ingen här uppenbarligen talat om det för henne. Hon har inte fått någon uppfostran tyvärr.

   Svara

  Det påverkar ju inte någon annan att de ska gå runt och filma buffén när alla utrymmer pga brandlarm. Men de ser ju rätt dumma ut…

  Svara

   Mona fortsätter sprida lögnen att Cissi blev dömd för förtal för att hon anmält en våldtäkt. 🤦🏼‍♀️ Fattar inte folk att de bidrar till att tjejer inte vågar anmäla sin förövare när de sprider rena lögner? Vad är poängen med det?

   Svara

    Får uppfattningen/känslan när Cissis gjorde det innan rättegången att det var för att sen kunna peka och säga, ”se här hur det går för stackars mej” liksom för att skyla över det brottsliga i hennes handling

    Svara

     Men det påverker enbart hur tjejer tänker inför en anmälan. Det är helt idiotiskt. Monas inlägg visar hur få hjärnceller Mona har också som sprider det. Hon var ju på rättegången till och med, hon måste ju vara medveten om alla de andra åtalspunkterna och VARFÖR Cissi blev dömd för förtal. 🤦🏼‍♀️

     Svara

     Och insamlingen till skadeståndet. Domen har inte ens vunnit laga kraft och det ska håvas in. Det lär väl dröja innan domen vinner laga kraft om hon ska överklaga. För det skulle hon väl.

     Svara

    Ja, uppmärksamma detta CamCam!! Otroligt viktigt att klargöra att man givetvis ska anmäla om man utsätts för övergrepp. Förstår inte hur man kan vrida på sanningen på det här viset. Helt oförsvarligt.

    Svara

    Skriv det till henne, det ska jag göra. Skriv allihop som tycker att hon har fel.

    Svara

   De filmar efter larmet är återställt. Det är andra personer i lokalen och inget larm hörs.

   Svara

  Jag har verkligen gillat Bianca, tycker hon trots att hon åkt räkmacka varit duktig och seriös med sitt sminkmärke tex. Men senast månaderna klara jag inte av att se hennes yt, hon och Lovisa visar upp en jäkligt konstig bild av sig. Mest tonårsprat dom emellan som gör att all tänkbar seriositet gällande hennes företag försvunnit. Och de där äckliga jyckarna som inte vare sig kan gå i koppel eller låta bli att pissa och skita inne hade jag gjort mig av med omedelbar istället för att visa upp hur de svinar ner och förstör både säng, golv och soffa. Fy tusan vad äckligt att ha det så hemma. Då hjälper det inte hur många miljoner lägenheten kostar eller på vilken gata den ligger om man bor i piss och skit.

  Svara

  Kollar hennes youtubekanal och tycker seriöst att hon ska göra sig av med hundarna. Dra runt på två råttor i väska för i koppel beter de ju sig som äckliga småhundar som skäller som idioter mot andra hundar. Den brune är ju dessutom helt hyper och inte ens rumsren. Så kan det gå när man köper blandrashund för att den är liten och söt.

  Svara

   Lite oskönt av dig att både hata hundarna för att de är små och blandraser. Det finns stora renrasiga hundar med jättetjusiga stamtavlor som är kockobäng i huvudet också, FYI..

   Svara

   Är inget fel på hundarna. Problemet är att de inte fått den uppfostran och tid de behöver. De är rastlösa, inte idioter.

   Svara

    Det kan jag däremot hålla med om. Det är synd om hundarna, men onödigt att påpeka storlek och stamtavla. Hör inte till diskussionen.

    Svara

    Tycker nog de nyaste verkar vare just en idiot, bli nu inte ledsen för att jag skriver så. Det är ju min åsikt och inget du behöver gå igång på.

    Svara

     Varför skulle jag bli ledsen? Jag kan hundar, uppenbarligen inte du. Inget du behöver gå igång på.

     Svara

     13:30 Jag har överseende med dina åsikter, för du kan inte vara gammal, 12-år skulle jag gissa. Helt utan livserfarenhet.

     Svara

   Tänker att det är den som håller i kopplet som de ska gnällas på om hundarna beter sig sådär..
   Korsning lr renrasig beter sig sådär om ingen bryr sig att vara en bra ledare för dem..

   Svara

   Det har jag med tänkt på, vad fan skaffade de en till för. Löjligt när man har fullt upp med en, men så gick det ju inte så bra heller.

   Svara

   Hoppas inte hundarna blev kränkta av din kommentar! 😢

   Svara

    Det blev de nog, de kommer nog kissa ner Bianca fina säng igen i natt pg av mig 😱

    Svara

   Alltså din kommentar är bara äcklig 😷

   Svara

   Jag håller med om att hon ska fundera över hundarna, då hon inte verkar ha tid föra dem och känner sig stressad över att behöva ta hand om dem, och ha ansvar för dem.
   Dock är det vanligt att bära små hundar i Stockholm för annars riskerar man att folk trampar på hunden eller cyklar på dem, då folk bara stressar fram och inte har koll, eller kollar på telefonen.
   Den yngsta är en unghund på 1-1 1/2 år, unghundar brukar vara livliga, pigga och full fart, det är normalt. Dem flesta hundar är rumsrena vid 1-1 1/2 års ålder, men inte alla, visa individer tar längre på sig att bli rumsrena.

   INGA av beteenden/problemen hänger ihop med att det är en blandras, det hänger ihop med att det är en unghund och en vis individ. Hade hon köpt en renrasig pomeranian kunden hon haft exakt samma problem.

   Svara

    Valpar blir oftast rumsrena mellan 3-6 månader.

    Svara

  En typisk kändisunge som tror hon är så häftig. Kräks på sånt beteende.

  Svara

  Blondinbellas expojkvän Lifeofsharkweek har gjort en väldigt elak story kattägare på sin instastory, ska vi som älskar katter låta honom komma undan med detta?!!! KROSSA HAJEN!!!!

  Svara

   Hej hajen 😇😂

   Svara

    Men ni eeee så barnsliga.

    Skulle vara kul att se hur mycket snittåldern har sjunkit på BB det senaste halvåret.

    Svara

     Känns som det kommit in 2-3 troll det sista som kommenterar provocerande bara för att under alla inlägg. Eller har jag fel?

     Svara

      Nej jag tycker det är tvärtom att majoriteten har sjunkit både i IQ och EQ.

      Svara

  Men de gick ju ut?! Herregud, snacka om att göra en höna av en fjäder.

  Svara

  Äh, så skulle jag också ha gjort. Food is life. ❤

  Svara

  Bianca skulle helt klart ha haft en äldre assistent till hjälp så hade det inte blivit massa flams och löjligt prat, de pratar som fjortisar. Bibz och lovis, suck.

  Lovisa verkar fokuserad och hade nog kunnat blivit något vettigt om hon nu inte fastnat i influensergojjan. Hon verkar driven och hade kunnat komma långt på en arbetsplats med vuxna medarbetare. Att lajja runt dygnet runt med en bortskämd outbildad influencer ger en lön men inga meriter att visa upp. Ja i mitt förra jobb festade jag med en influencer och låg bakis i hennes soffa och satt på uteserveringar. Ledsen men lifluencervärlen är fan fördummande.

  Svara

   Lovisa konmer väl från någon by någonstans i landet? Dvs en nystockholmare. Hon verkar ju ännu mer dryg och spydig än Bianca. Varför skulle hon ”blivit något”. Hon har väl ingen speciell utbildning? Vad är hennes talang?

   Svara

    Hon kan ju tvätta tex

    Svara

    Hahha by = Norrköping med typ 140000 invånare

    Svara

  Konstig relation Bianca och Lovisa verkar ha, med så hård jargong. Vad är grejen med det liksom?

  Svara

   Detta att de hela tiden säger efter varann och upprepar varandras ord. Sedan gumman hit och dit.. tur de jobbar ihop så ingen annan blir drabbad av deras töntiga sätt.

   Svara

    Ena gången säger de idiot och nästa gång gumman?!? Så märkligt.

    Svara

     Varför är det så märkligt? 🤔 Har nog liknande sätt med min närmsta vän. Vi kan säga allt möjligt drygt till varandra sen avsluta kvällen med en kram och puss på kinden. Beter hon sig som en idiot får hon höra det.

     Svara

      Jo, men Lovisa är anställd?!?

      Svara

       De har ju mer än en vänrelation idag dock än chef och anställd. Är ju supertydligt.

       Svara

        Jo, fast är fortfarande inte så vanligt att vänner ger varandra lön 🤣

        Svara

       Och dessutom visar upp sitt sätt inför hundra tusentals okända

       Svara

      Att kalla sina anställda för luder är enbart extremt omoget och oprofessionellt.
      Och att tro att man är skön för att man har en sån jargong, säger mer om ert iq än nåt annat.

      Svara

      Varför har man en vän som man tycker beter sig som en idiot?

      Svara

  Hur gick insamlingen för Alex bastukväll som han skulle lotta ut?
  Sist jag såg var han ledsen att det bara kpg på 26 000kr och kunde tänka sig att även slänga in Sigge om det steg över 30 000kr 😂

  Svara

   Den slutade på 34 000 tror jag

   Svara

  Aldrig förstått varför Bianca som jag antar inte har pengaproblem låter så fruktansvärt ”Nyrik”. En som har pengar, lite klass och stil pratar aldrig vad saker och ting kostar. Bianca gör det ständigt och har jämt en sådan äcklig skrytsam och överklassig attityd. Det är riktigt oskönt och hon går seriöst ner från en 10 till en 6.5 för mig.

  Svara

   Pernilla har haft pengaproblem. Tror inte Bianca haft en stenrik uppväxt direkt, även om hon haft det bättre än andra.

   Svara

   Hon säger ju vad saker kostar för hennes följare konstant frågar efter det. Kolla igenom kommentatorsfältet på Youtube när hon inte nämner vad något kostar så får du se.

   Svara

   Om du tycker Bianca är överklassig och skrytig så skulle du bara veta hur hennes bror oliver är. Alltså verkligen 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

   Svara

  Så himla oansvarigt, tänk om det hade varit en brand….

  Svara

   Men hon är ju nyrik…

   Känd familj =/= förmögen, lex Anna Book.

   Svara

    Oops, skulle varit svar på annan kommentar.

    Svara

  Och så fick de julbordet gratis också mot att de filmade runt och visade upp och rekommenderade. Inte helt lämpligt för småbarn att kolla på Biancas vloggar tycker jag – deras sexsnack, fyllor och kallar varandra idioter och luder – jaja de menar det på skoj och med kärlek, lär de ju komma med som försvar – men ändå, inte lämpligt att småtjejer börjar kalla varandra luder.

  Och så försöker Bianca kränga väskor och datafodral genom att kalla dem veganska. Alltså. Veganskt läder?! Så fånigt och beräknande att sälja genom ordet veganskt – plast är väl vad det är, men veganskt låter bättre. Och hon gick ut på sin story häromdagen och förnekade att hon har fillers i kinderna, ”har bara i läppar och under ögonen” – Men… kinderna sitter väl under ögonen? Man ser ju att kinderna har annan form och är högre liksom, hennes ansikte var plattare innan men alltså hon är jättesnygg och inget fel att ha fillers blir bara så lustigt ibland när hon uttrycker sig och förnekar och ”förklarar” …

  Svara

   Hon var så himla mycket snyggare förut.

   Svara

    Verkligen!

    Svara

  Hoppsan, fastnar i modd. Är det L-ordet som fastnar. Lu*er skrev jag, nog det som fastnar kanske.

  Svara

  Trist när man skriver en lång kommentar och direkt bara poff borta, för det kan väl inte känna av ord i innehållet så snabbt.

  Svara

  Men va? Är ju inte alls det som händer i videon.

  Svara

  Kändisskapet har ju stigit Lovisa åt huvudet i alla fall, kolla första jobbintervjun mot nu. Då en helt vanlig tjej och nu någon sur översminkad assistent som vill bli influencer. Mina öron blödde efter att hört henne i en podd EN gång.

  Gulliga vanliga tjejer, vad är det för fel på det. Måste alla vilja bli kända och bete sig som kalla dryga nollor.

  Svara

   Nu vill ju inte alla bli kända? Finns gott om ”vanliga” tjejer. Kända tjejer är ju minoritet om man säger så.

   Svara

   Dryga nollor finns det dock gott om ändå, ingenting som automatiskt kommer med kändisskap.

   Svara

  Och så fick de maten gratis förstås, behövde ej betala för julbordet mot att de filmade runt och rekommenderade stället. Och hon försöker kränga väskor och datafodral genom att kalla det veganskt haha, plast är väl vad det är men veganskt låter bättre. Beräknande sätt att sälja genom ordet veganskt, det ordet används mycket nu av somliga haha. Och hon förnekade häromdagen på story att hon har fillers i kinder – ”har bara i läppar och under ögonen” – Men kinderna sitter väl under ögonen, syns ju att de har en annan form än innan, högre kinder, hennes ansikte var plattare innan. Inget fel i att ha fillers och hon är jättesnygg men hennes försvar och bortförklaringar blir patetiskt och pinsamt ibland.

  Svara

   Tror faktiskt inte att Bianca ljuger om vart hon har fillers och inte då hon är så öppen med vart hon har det.

   Svara

    Hade ju dock varit svårt att förneka att hon har det i läppar och under ögonen då man ser skillnaden, den är uppenbar, och hon visade det i tv mot att få det sponsrat antar jag.

    Svara

   Det är kanske plast gjord av olja från växtriket t ex raps eller majs?

   Svara

   Har oxå tänkt på att hon spårat som så många andra vad det gäller fillers. Inte alls någon värdering lagd i det mer än att hon nu är lik så många andra i ansiktet ☺️

   Svara

   Det stället behöver inte bli rekommenderat av Bianca, det kan jag lova dig.

   Svara

  Helt sjukt. Så egocentrerade människor. Varför vill man följa sånt här?

  Svara

  För er som inte har något särskilt för er just nu?
  Kolla in det här kontot på Youtube:
  Simply Sara Kitchen

  Jag lovar er, mer amerikanskt blir det inte! 😂

  Svara

  Gravitationen av vad som är viktigt i verkligheten har fått ytterligare en punkt på kartan att relatera till. Kanske inte den direkt mest smickrande.

  Svara

  SLUTA SPRID FAKE NEWS! Det går ej att ta dig seriöst längre.
  Du hittar ju bara på saker hela tiden för att få content. Har du ens tittat på videon?

  Svara

   Helt fel i inlägget ju? Hon går ju ut? och förstår att de inte springer ut när alla andra sitter kvar i restaurangen och personalen till och med Verkar obrydda? Detta är en av mina favoritbloggar men tråkigt när man klankar ner så i onödan.

   För mig är deras jargong inget speciellt. Tror det är mycket vanligare bland oss yngre att vi kan prata sådär? Absolut att den jargongen inte fungerar för alla, men känns tydligt att det gör det för dem 😊

   Svara

    Fast hon/du säger ju i filmen att hon vägrar gå ut, är väl det som menas i inlägget. Och hon/du säger ju vissa ord oavsett om det är er jargong eller inte, men det förstår nog de flesta att det är en jargong. Inlägget är ju inte särskilt vridet iaf, värre vridet har vi sett här många gånger.

    Svara

     ”Du”🤦‍♀️

     Svara

  Jag håller med om att hon ska fundera över hundarna, då hon inte verkar ha tid föra dem och känner sig stressad över att behöva ta hand om dem, och ha ansvar för dem.
  Dock är det vanligt att bära små hundar i Stockholm för annars riskerar man att folk trampar på hunden eller cyklar på dem, då folk bara stressar fram och inte har koll, eller kollar på telefonen.
  Den yngsta är en unghund på 1-1 1/2 år, unghundar brukar vara livliga, pigga och full fart, det är normalt. Dem flesta hundar är rumsrena vid 1-1 1/2 års ålder, men inte alla, visa individer tar längre på sig att bli rumsrena.

  INGA av beteenden/problemen hänger ihop med att det är en blandras, det hänger ihop med att det är en unghund och en vis individ. Hade hon köpt en renrasig pomeranian kunden hon haft exakt samma problem.

  Svara

  Det heter brandAlarm bara så du vet till nästa gång

  Svara

  Hon är så töntig…

  Svara

  Har aldrig följt henne men hon verkar ju vara helt verklighetsfrånvänd? Anser att hon är bättre än gemene man och därav behöver man inte följa regler? Sympatisk verkar hon ej vara.

  Svara

  Huahh jag kan inte med att se när de filmar när den familjen äter ihop.. B ska alltid äta från alla andras tallrikar va är grejen med det? Äckligt ju! Dessutom tuggar med munnen öppen! 😳😣

  Svara

  Vilken j-a snorunge. Nästa gång det är utrymning kanske det beror på en bomb. Poff bom så finns inte näsvisa bruden mer.
  Hälsning från en som bott i Libanon

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.