Det händer på Instagram

Om det här är utsidan, hur fan ser INSIDAN ut?!
Överambitiösa barrträdsmarodör!
Man får ju komplex för mindre!

Apan satt i granen-Anna har inte bara börjat blogga utan även tagit upp det nygamla intresset ”roller derby” som verkar vara någon typ av livsfarlig aktivitet i klass med Korpenfotboll för män 50 + som helt plötsligt anser det ”onödigt” att värma upp.

Underbar!!!

Äntligen en hund till som inte sitter som en hund.
Hon är i gott sällskap, den där Stitch!

Skreva på en pool i clear heels och med en Chanelväska? Varför inte?

Jag tycker Paow är SKITSNYGG i kort hår. Jag har sagt det förr och jag säger det igen.
En komplimang kan aldrig sägas för många gånger.

Inspo – en Stjärngosse som fick feeling i prideparaden?

Fotbollsproffs, en bra framtida investering!
THAT’S MY YOU HAVE KIDS, CAMILLA!!!
Själv får jag sätta allt mitt hopp till att Selma programmerar nya ”Minecraft” när hon steppar omkring på tangentbordet i jakt på godis.
Annars verkar även E-sport, Toy reviews på Youtube och hockeyproffs ligga bra till och med hela fyra så här lukrativa och tillgängliga alternativ så borde det väl inte behöva kosta pengar att skaffa barn?
Eller?

79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Paow är verkligen snygg i kort ja! Fierceee.

  Ser att det inte bara är jag som har lite långa klor på min vovve. Är i full gång med att försöka få ner längden. Valpklor växer som ogräs och jag hatar ljudet av klorna mot golvet haha.

  Svara

   NU vet jag vem som skulle kunna ha en relation med Bachelor Simon. Paow. Det skulle hålla i vart fall en vecka tror jag. De skulle passa SÅ bra ihop!

   Svara

   Bara jag som tycker att hon ser ut som en skruttig liten fågel i kort hår? Så tunnhårig liksom.. 😅

   Svara

  Ja vad snygg frisyr på Paow. Beundrar de som törs ( bla Katrin Zytomierska)
  Men varför är det så svårt att våga klippa sig kort !?
  Själv har jag inte långt hår, till axlarna, men kortare ’ törs ” jag inte klippa.
  Kul för Ringo, men lite sjukt att det ska elittränas i hans ålder.

  Svara

   Jag tycker de flesta klär så bra i ”kortare” hår, i alla fall över axlarna. Men jag vet inte, vågar inte heller. Mitt hår växer snabbt så det kanske inte hade varit så hemskt, men man har väl sitt långa hår lite som ett skydd ibland. Lätt att gömma sig bakom.

   Allra helst hade jag velat snagga mig pga att det är så trist att fixa håret, men förutom att jag inte tror att jag hade passat i det har jag massa fula födelsemärken överallt på huvudet 😂

   Svara

    Upplever att det är män som har ”problem” med korta frisyrer på kvinnor. Hade också pixiecut för några år sen och kvinnor gav mig komplimanger dagligen medan män kunde fråga mig hur jag kunde klippa så kort hår, kändes det inte konstigt m.m
    Så typiskt grottmän att inte kunna se kvinnor i korta frisyrer, är liksom som att om en kvinna inte har långt hår är hon inte attraktiv. Nä jag vet, inte alla män men nästan..

    Svara

   Jag har pixiecut och får dagligen komplimanger för mitt hår 🙂

   Jag tycker att de flesta är snyggare i lite kortare frisyr, faktiskt.

   Svara

    Ser fräscht ut med en kort välklippt frisyr. Och tror generellt korta frisyrer tvättas oftare. Fattar inte hur folk kan träna sig supersvettiga och sen inte tvätta håret.

    Svara

   En bob kan man ju lätt låta växa ut, men jag skulle inte vilja klippa kort vid öronen – fy vad jobbigt om man vill låta det växa ut!

   Svara

  Någon som vet om S och K blev dömda för att sprida hämndp*rr?

  Svara

   Juste

   Svara

  Och det är precis så Svensk fotboll inte vill att föräldrar ska hålla på, grattis dif…

  Svara

   Du menar läsa på om fotboll och inte kunna spelares namn? 🤔

   Svara

    Ja precis vi har ett stort problem i svensk idrott där föräldrarna i kan sina barns namn. 🤯

    Svara

     Roller derby är en fullkontaktsport som utövas på rullskridskor. Det är hög skaderisk. Jag är förmodligen galen som ger mig på det igen efter ett avslitet ledband i knät samt en axelskada som fick behandlas med hjälp av kirurgi.

     Dock väldigt roligt. Can’t live with it, can’t live without it. Tack för blänkaren CamCam.

     Svara

    Föräldrar ska baka fika, stå i café och tvätta matchtröjor, inte engagera sig i själva sporten. Gammalt fotbollsordspråk.

    Svara

  Lite för mycket julpynt utanför entrén betyder att Fahrman är sponsrad av Plantagen. Hon är en av flera influensers som är med i deras reklamkampanj. I hennes fall bara entrén.

  Svara

   Bara hon betalar skatt på förmånen så får hon ha hur mycket bråte som helst framför dörren för min del.
   Men hon kanske ska tänka på stöld- och brandrisken förstås.

   Svara

   Ja det är klart att hon är sponsrad. Men oavsett behöver man inte gå all crazy och ha med varenda växt man gillar. Det var inte ens fint, ser bara rörigt och överdrivet ut.

   Svara

   Tänk helvetet när allt ska bort sen!

   Svara

    Klart hon har spons på bortforsling också. Finns t ex den där sop-appen Tiptapp där man kan beställa hämtning av grovsopor.
    Går säkert att fixa samarbete.

    Svara

   Noterar också att hon slirar med reklammärkningen. Bara för att man annonsmarkerat ett inlägg kan man inte strunta i det när man återpostar bilderna veckan efter. Det är ju fortfarande sponsrade saker och någon som vinner på att det visas upp. Samma med blommogram, klänningar, bilar etc som andra influencers ”glömmer” att markera när den betalda exponeringen är över. Om sakerna är en del av betalningen ska det fortsatt märkas om jag förstått det hela rätt.

   Men det är så tråkigt att det ska behövas en angivarkultur. Borde inte inblandade företag vara mer noga med att informera om detta så att läsare/kollegor slipper anmäla och ange…

   Svara

    Det ligger inte i företagens intresse att det reklammärks korrekt. Tvärtom. Deras dröm är ju att deras produkter sömlöst blandas med det normala innehållet. ”Risken” med att inlägg taggas med ”i samarbete med” är ju att följarna skummar igenom eller hoppar över inlägget.

    Svara

    Tyvärr frikände Patent och Marknadsöverdomstolen bloggnätverken och agenturerna från ansvar för reklamens utformning och märkning. Det åvilar influencern att själv se till att samarbeten, spons och reklam blir korrekta i förhållande till Marknadsföringslagen.
    Det annonserande företagets ansvar prövades inte specifik i målet mellan KO/Alexandra-Kissie/Tourn Media.
    Tveksamt om företaget som annonserar skulle bedömas ha något ansvar om influencerns agentur som ordnar samarbetet inte har något ansvar. Avsändaransvaret som brukar åvila företaget som annonserar i influencers sociala medier verkar ha tonats ner.
    Risken är alltså stor att influencers pressas till att göra smygreklam för att maximera effekten av reklamen.

    Svara

  Man får hoppas att elden inte sprider sig från Fahrmans lyktor, så mycket grejer som det finns nära dom.

  Svara

   Hon har ju till och med byggt ett spår av vedkubbar, kottar och annat lättantändligt upp mot dörren…

   Svara

   Ser ju bara ut att vara en hel del bara för fotograferingens skull. Hoppas jag. En av krukorna står ju för dörren så att det måste vara väldigt opraktiskt att gå in och ut. Och växter som förvisso föredrar lite kyla men knappast tål -10 grader.

   Svara

  En av mina jyckar sitter också i märklig position.
  Fick höra av ngn att om hunden inte har problem med höfterna är det som om en människa sitter kutryggigt 🙂

  Svara

   Kan ofta indikera höftproblem att de sitter så ja, det om kutryggen har jag inte hört förut.

   Svara

   Finns det någon i detta land som har ”skrevat” met på bild än Mia Skäringer?!
   Som hon kallade sig själv för en 15-år sedan. Avig Maria, helig Maria.

   Svara

    ???

    Svara

    Vad fina bilder på hundarna. Mollys skor fan vad sexiga. 😉

    Svara

   Vissa raser sitter så bara, amstaff, chiuhauha, Boston terrier m.m.

   Svara

  Folk som skyter om sina barn på sociala medier. 😴😴

  Svara

   De skryter inte, de är stolta och glada. Eftersom de pratat mkt om det och postar mkt om dina barn är det ju inte konstigt att uppdatera sina följare om att han nu kommit in.

   Sen kan man ju diskutera om man ”borde” visa upp sina barn så mkt men det är ju en annan diskussion. Men skryt, det är det inte

   Svara

    Ungen försöker ju smita ifrån Katrins filmande och frågar om hon måste filma.. Men jorrå.. Det ska t om läggas ut på Instagram 🙄. Förstår dessutom inte folk som tänker på att filma sig själva när de lipar?!
    (För övrigt tycker jag pojken det handlar om verkar vara en superfin kille.. Mycket sansad med tanke på gener 👍😍). Grattis till hans lycka).

    Svara

   Särskilt när mamma K envist hävdat under hösten att hon hoppas att R inte kommer med i akademin eftersom det inte passar hennes schema. Men lite tjat fixar allt!

   Svara

  OT men fy vad obehaglig Sandra’s ex ”M” framstår som i hennes senaste års summering: https://sandrabeijer.elle.se/tiotalet-pa-tio-veckor-2017/

  Svara

   Ja men vad ÄR det som hände? Fattar ingenting. Han övertalade henne till trekant, och lämnade sedan henne. Hon blev ledsen. MEN sedan några månader senare uppdagades ju något som gjorde henne JÄTTEARG. Vad var det? Att det visade sig att han blev kär i tjejen de hade trekant med?

   Svara

    Fattar inte heller, men det känns som mer än ”bara” att han blev kär i andra tjejen.

    Svara

    Jag tycker det är solklart att Sandra var den sista som fick reda på att han var kär i någon annan. Att han gaslightat henne typ. När det till slut kom fram så kallade han henne galen för att hon reagerade.

    Svara

   Är det samma M som hon blev tillsammans med i år och som det tog slut med i höstas? Eller är det en helt annan snubbe?

   Svara

    Erik var hon ihop med i år. Hon skrev ärligt att det tog slut då han inte var redo för en seriös relation.

    Svara

   Jag är lika nyfiken på vad M gjorde som den där personen som under varje ÖS frågar vad som hände mellan någon Maja och Sanna som inte är vänner längre… 🙂 Finns där ingen tjej från Sthlm som tröstat Sandra i någon toakö på Trädgården?? Snälla, ge oss lite snask! Dör av nyfikenhet.

   Min teori: M började som otroligt fin och gullig pojkvän. Sedan blev han långsamt manipulativ och obehaglig. Han ville inte ha Sandra egentligen, men lägenheten och pengarna ville han åt medan han pluggade (?). Han övertalade henne att spice it up med en liten trekant och bjöd in sin kollega. Sandra blev superorolig att han skulle falla för Ms. Trekant och han svor på att så var det absolut inte. Sandra åkte utomlands och under tiden bjöd han in Ms. Trekant och bonkade i kök, vardagsrum, på balkongen, i sängen, mot Sandra dyra favvo-hipster-tavla. En granne spanade in den humpande paret på balkongen och fick äntligen ur sig sanningen till Sandras vän som givetvis meddelade Sandra. Dock kom allt fram när M redan kallblodigt hunnit dumpa Sandra, och sagt till henne att hon är psykopat som är så svarsjuk. Sandra fick veta sanningen och insåg att M var den riktiga psykopaten.

   Vad tror ni? Obs, jag har ingen mer info än vad som står på nätet men har försökt lägga ihop 2 och 2…

   Svara

    Agree! Samtidigt som Gustaf har vetat om det eftersom Sandra och han inte längre är vänner.

    Svara

     Men Gustav och Elsa är vänner, vilket ju borde leda till en del situationer – och han följer både M och C på insta, men inte S…

     Svara

     Ja, han kanske lånade ut sin lägenhet ett tag när M bara ville hänga med Ms. Trekant och undvika Sandra? Något var han ju inblandad i…

     Svara

    Ms Trekant 😂 Tror absolut du är onto something! Känns som han haft typ ett förhållande vid sidan av Sandra?

    Svara

     Måste nästan vara så? Just då hon är så otroligt sårad. Absolut att otrohet är sårande, eller att någon utnyttjat en för pengar/bostad, men eftersom Sandra trycker på att han varit riktigt vidrig så låter det ju som om han ska ha levt dubbelliv eller liknande..

     Svara

      Sandra överdriver ju rejält också som om hälften vore nog liksom.

      Svara

      Jag tror det var fler dubbelliv där, trippel-/kvadruppelliv. Typ:
      1) bodde i Ss lägenhet med älskarinnan när S var bortrest
      2) har nåt barn i annan del av landet som han råkat glömma att nämna (och då också uppenbarligen ’glömt’ att hålla kontakt med / ta hand om – charmigt!)

      Svara

   Det sägs ju dessutom att L blev kär i någon annan medan de hade långdistansförhållande, men hon har aldrig sagt något ont om honom, så man tror ju ändå att M verkligen har gjort något fucked up??

   Svara

    Lite skojigt / konstigt att Elsa följer M på insta (och har gjort hela tiden) – Sandra basunerade ju ut att alla hennes vänner och familj blockat M. Elsa gjorde även reklam för produkt från Ls nya tjejs klädmärke när den separationen fortfarande var ganska färsk och sårig. Och raderade kommentarer med frågor om det, det var för övrigt ett par glitterstrumpor som finns precis likadana på närmsta Lindex så inte precis något unikt från detta kaliforniska kreddmärke som gjorde en länk nödvändig…

    Svara

     Hon kanske spionerar åt Sandra? 😉

     Svara

   Sandras*, inte ”Sandra’s”. För Guds skull.

   Svara

  Finns det nån fotbollsförening som inte yrkar på akademietiteln? Mitt barn spelar också i akademi och jag känner för dom varan som ”bara” vill lira boll. Vart finns det plats för dom? Inte ens på skolgården längre… Alla vill inte blir proffs bara för att man vill spela i lag.

  Svara

   Håller med. Men inte bara i fotboll utan i de flesta sporter känns det som att det ska vara så seriöst och satsas stenhårt från tidiga tonåren. De som bara tycker att det är kul att sporta och träffa kompisar men som inte vill satsa stenhårt, hur kul är det?

   Svara

    Min unge älskar att simma, men har slutat nu då de från tio års ålder förväntas lägga ner alla andra intressen och vara flera gånger per vecka i bassängen.

    Svara

    Det är en av fördelarna med att börja på en ny sport i vuxen ålder. Alla är kass och ingen förväntar sig att man vill elitsatsa eller ens bli medelmåttig. Hittills har jag varit jättedålig på thaiboxning, konståkning och balett. Får se vad det blir nästa år 🙂

    Svara

     Simhopp kanske? Det bärjade en kompis till mig med i vuxen ålder och han älskar det.

     Svara

      Låter jättekul, förutom att jag är brutalt höjdrädd 😥

      Svara

     Fullkomligt älskar din kommentar! Så härlig inställning ❤😄

     Svara

     😂🥰

     Svara

   I storstäderna så får man nog söka sig till mindre klubbar för att slippa ”akademifotbollen”, de stora klubbarna är ute efter nya stjärnor och fostrar spelarna redan från start. De som bara vill skojspela får därför söka sig till mindre klubbar. Tyvärr skulle jag säga. Barn ska ha rätt att ha kul på planen, inte känna press eller stress för att prestera, vilket akademisnacket undermedvetet leder till.

   Svara

  Skriv lite om KRY 😂..

  Svara

  Men vafals, Camcam? Älskar din blogg men sluta jämför min sport med gubbig innebandy 😅 Hälsning, elitseriespelare.

  Svara

   Ser ingenting om innebandy här?
   IINNNNNNNNEEEBANNNNNDYYYYYYYYYY!

   Svara

    Haha, förlåt, KORPENFOTBOLL. Blev kränkt för snabbt helt enkelt. I och för sig en lika förskräcklig liknelse 😛

    Svara

  Gissa vem som har öppnat sin insta?!

  Svara

   Hon stänger den snart igen.

   Svara

   Vem?

   Svara

    A B… …C?

    Svara

  Jag tycker det ser lite trångt ut med den där entrén. Går dörren ens att öppna ordentligt! Det står dessutom en kruka på skoskrapan, lagom att snubbla på.

  Svara

  Roller derby är bland det bästa som hänt mig. Kolla gärna upp det innan du förlöjligar! Ja jag är krääänkt 😉

  Svara

  Skate in och uppvärmning är inte samma sak. Självklart värmer vi upp…

  Svara

  Tycker det är humor om man läser Molly Rustas text ordentligt – för hennes kille överraskade henne med att åka till Disneyland över helgen – utan henne 😂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.