Margaux Dietz om uppbrottet

Psykiska måendet just nu. Ja, det är ju inte en hemlighet att det är som det är just nu och att jag och Jacob har gått isär helt. Jag förstår att det väcker många frågor men det finns inget mer att veta. Vi är jättebra vänner, det är ett ömsesidigt beslut och det här är något som vi verkligen skulle vilja att ni har respekt för. // Margaux Dietz

Ni är många som funderat och undrat över Margauxs och Jacobs relation då små, subtila ledtrådar slängts ut lite varstans – exempelvis att Margaux varit på en lägenhetsvisning.
Nu öppnar hon upp på bloggen och berättar att hon och Jacob gått isär men att hon inte mer att säga om saken just nu. Hon ber om att det önskemålet ska respekteras.
Det viktigaste för dem är så klart Arnold och att sätta honom först, och eftersom Margaux beskriver uppbrottet som ömsesidigt och att de fortfarande är nära vänner så har jag inga som helst dubier om att det kommer ske.

Lite märkligt är det dock att de hade ”ett bröllop” i april som var en storslagen fest i dagarna två.
Det var sponsrat ända upp till taknocken och ingen mindre än Ebba Busch Thor agerade vigselförrättare, någonting hon inte är godkänd för så på pappret är inte Margaux och Jacob gifta.
De ”lekte” tvärt om-bröllop skulle man kunna säga, och när man tänker efter så passar ju även det här in i konceptet.

Kan man ha bröllop utan att gifta sig, med festen föst och ”vigseln” sist, så kan man väl skiljas innan man gift sig?

Håll en god ton här inne nu – utan spekulationer och gissningar om vad som kan ha hänt, vem som gjort vad och hur.
Tvinga mig inte att stänga kommentarsfältet för det är inte kul för någon.

189 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Elin gråter ut i bloggen. Orolig för mänsklighetens framtid

  Svara

   Om du är orolig för mänsklighetens framtid för att en person gråter ut på internet, ja då har du levt under en sten ett bra tag. Öppna ögonen, följ nyheter, skaffa dig bildning – då kommer du inte tycka att ett gråt är ett hot mot mänsklighetens framtid. Gissar på att du max är 17 år.

   Svara

    HON är orolig för mänskligheten

    Svara

    Haha, du har ju missuppfattat kommentaren. Elin gråter ut på bloggen och Elin är orolig för mänsklighetens framtid.

    Svara

    Snabb att vara kaxig.

    Svara

     n
     kjh

     Svara

   Hahahah hon är väl snarare orolig för SIN framtid med tanke på att hon kört sin trovärdighet i botten.

   Svara

    Du sa det!! Dethär är så skrattretande. Som man bäddar får man ligga!

    Svara

   Hon skriver så himla konstigt många ggr. Som att det ska låta djupt men det blir mest bara syftningsfel och konstiga uttrykk.

   Svara

    Ja, eller hur! Hon försöker hela tiden verka så viktig och mogen samtidigt som hon inte kan formulera korrekta meningar och har världens offerkofta på sig.

    Svara

   Gillar det här stycket

   ”Vårt jobb är inte att ensamt bestämma exakt vart pärlorna ska sitta eller utforma produkterna från grunden, utan att säkerställa en hög nivå av kvalité, form och funktion i samarbete med leverantör. Vi låter tillverkaren göra det dem är bäst på och vi gör det vi kan bäst. Man måste tänka på vilket värde man skapar i en produktionskedja och vi har valt att vara ärliga och transparenta med vilket värde vi tillför. Vi har från första början varit tydliga med att produkterna är “Selected by Elin Molimenti”.”

   Hon beställer krimskrams från Kina, kollar på dem och säger” ok”. Ja jävlar…

   Svara

    Ärliga? Tydliga? Haha är hon seriös???!

    Verkligen hårt och slitsamt jobb hon gjort.

    Svara

   Men va fan? Ska vi skratta åt att hon nu verkar må genuint dåligt? Kom igen…

   Förstår henne ändå på sätt och vis. Tänk att hängas ut här flera gångar och läsa +300 kommentarer om sig, sitt jobb och sin partner samt hans yrke och arbetsplats. Dessutom flertalet kommentarer i övriga inlägg om att hon är ”the new guilty pleasure”. Jag stöttar inte hennes vilseledande marknadsföring, men jag förstår att hon har ångest över att diskuteras och granskas på detta viset. Inte alla tål sådant. Själv är jag väldigt högkänslig och hade någon granskat mig, mitt arbete eller min partner på detta viset hade jag nog slängt in handduken och gått under helt.

   Svara

    Å andra sidan lider jag av grova ångestsyndrom, så jag kanske ser något som andra inte ser?

    Svara

    Känner exakt samma. Fine att göra fel men över 100 negativa kommentarer pga detta. Inte fint att se.

    Svara

     Precis!

     Svara

    Men då kanske du hade varit ärlig från början och inte så som hon har gjort. Och hon har även hängt ut en del del både kända och okända på sin blogg.

    Svara

     Exakt så! Rätt ska va rätt. Hon har gjort bort sig, ta åt dig och lär dig nåt av det. Kasta inte skiten på alla andra som bara synat dig! Lägg skulden där den ligger.

     Svara

    Tar hon fortfarande 249 kronor för hårband som hon köper in för en dollar?

    Svara

   Jag har aldrig följt denna styleelin, upptäckte henne först denna vecka via BB. Kmr inte att fortsätta följa henne men av det lilla jag ser så ”krigar” hon lika ofta som Bella ”bygger bolag”. Känns lite marketing 101 att slaviskt använda vissa ord/termer bara för att skapa en viss image.

   Svara

   Kan nån observera hur ofta orden proffs eller professionell finns med i kommentarerna på hennes blogg. Hade varit fint om Elin och hennes man kunde lära sig några synonymer till ordet så det blir åtminstone lite mindre uppenbart vem det är som kommenterar.

   Svara

   jhhgjfgh dfghdfh
   fdhfg
   dujfgikghkighkujkhgjfgdfhdf fgs dfgsdg gdfh

   Svara

  Margaux: Ber att vi ska respektera det.

  Du: Återberättar att hon vill att vi ska respektera det.

  Också du: Skriver ett inlägg upplagt för spekulationer med full vetskap om att folk inte kommer att respektera det.

  🤦🏼‍♀️
  Vad sägs om att låta folk som faktiskt ber om det få vara ifred?

  Svara

   Har du anonym helt missat syftet med bloggen?

   Svara

    Camilla brukar ju hänvisa till att hon kan skriva om Bella för att Bella sagt att hon gillar det. Då borde det gå åt andra hållet också, inte skriva spekulerande om det när någon ber om det.
    Uppbrott borde få vara ifred när någon ber om det.

    Svara

    Jag tycker 12:14 klockrent uppfattat syftet med bloggen och att den som missta det är du.

    Svara

     Fattar inte riktigt hur Margaux tänker när hon ber hennes läsare låta henne och Jacob vara ifred kring detta beslut när det ENDA hon gjort de senaste åren är att exponera och mjölka ur hennes relation i alla hennes kanaler. Hon skapar tom ett fake bröllop för att kunna skapa content, hon borde reflektera över hennes sjuka beteende och varför ifrågasätts det inte mer?

     Svara

   Men precis. Dumt inlägg.
   Sedan så är det sk bröllopet inget konstigt alls. Förmodligen var det ett försök att hålla ihop och ett sista försök att få det att fungera.

   Svara

    Ja, man kan ju försöka lura sig själv!

    Svara

     Du verkar vara en härlig tjej!

     Svara

     Ja så gör man ju jämt i en relation. Försöker alltså. Ibland funkar det ibland funkar det inte.

     Svara

    Kan ist köpa att det inte var dåligt just då, men nån tanke på att gifta sig på riktigt ”bara en bit papper”, fanns det nog knappast

    Svara

    Eller saken vad den, att hålla sig daterat!🤨🤨
    Nu daterar hon sig på uppbrottet🤥🤥
    mm. De gör allt detta bara pengar😤😤

    Svara

    Ett bröllop (även om det inte är officiellt) medför en del stress, inte att rekommendera när relationen redan är ansträngd.

    Svara

   Det finns varken något hederligt, ärbart eller viktigt ur ett utvecklingsperspektiv med denna blogg. Det är skvaller om en handfull kvinnor som tjänar sitt levnere på att fläka ut sitt privatliv för pengar. Varken skribenten eller vi läsare förväntar oss mer. Vi är väl medvetna om den låga nivån och är ok med detta. Ibland blir den extra låg (som igår med alla nakeenbilder på fulla tjejer) men det är inget som chockar eller på något sätt motiverar oss som läsare att sluta klicka oss in ca 4-5 gånger per dag.

   Detta är sanningen och så har det varit sedan start. Förvänta dig inga mirakel eller gulligull.

   Svara

    Prata för dig själv. Jag har tappat respekten för Camilla. Jag litar inte längre på att hon säger sanningen efter hennes sidoprojekt med Cissi kom fram. Jag läser här inne för att slippa gå in på 11 olika bloggar. Ser jag något intressant klickar jag mig vidare till den personen.

    Svara

     Håller med dig, börjar tröttna på stämningen här och då är jag väldigt tolerant av mig. Önskar att någon skulle starta upp en bevakande blogg, utan allt ”me, me, me” och med en förmåga att hantera saklig kritik på ett vettigt sätt.

     Svara

     Fanns ju ingen respekt från början. Att ha som yrke att sprida skvaller och spekulationer är inget jag någonsin respekterat. Lite som en mobwife, jag dömer henne som människa men vill ändå se vad hon grävt fram för nytt i influencervärlden.

     Svara

    Jah tror att ni missuppfattade min dåliga sarkasm. Jag anser inte att skribenten varken är ärbar eller att det hon gör på något sätt är viktigt. Det är förnedrande och ohederligt att tjäna sitt levebröd på människor man hyser personliga vendettor mot. Jag skäms över att ibland klicka mig in på bloggen rent instinktivt, som att det är något viktigt jag måste kolla lite fort. Samtidigt ser jag hur majoriteten av läsarna/kommentatorerna är väldigt negativa, inte ligger över genomsnitts-iq, känner samhörighet i hatet för att det verkliga livet tyvärr tappat all spänning och för att de/vi allmänt känner ett behov att gotta oss i andras liv, på gott och ont.

    Jag skulle inte sakna bloggen om den lades ned men jag hade saknat läsarna. Det är som att följa en realityserie, det är patetisk men spännande ur ett psykologisk perspektiv att se hur lätt det är att dra till sig en massa bara genom att formulera sig på ett visst sätt. Lite får som leder får mentalitet…

    Svara

     Själv saknar jag kommentatorerna som hängde här förr. Då fanns det balans och intressanta diskussioner, men det är en svunnen tid.

     Svara

      Hjälper ju inte direkt att Camilla vinklar alla inlägg negativt. Aldrig en positiv ton.

      Svara

       Då läser du inte allt som skrivs.

       Svara

        Ber om ursäkt å anonyms vägnar. Camilla skriver NÄSTAN aldrig med en positiv ton. Hon lyckas NÄSTAN alltid få in en elak och bitter eftersläng på sina inlägg.

        Svara

         Jo, och jag har faktiskt rannsakat mig hur himla bitter och missunnsam jag har blivit, något man dessutom får utlöpa till fullo här. Det är inget jag vill vara eller känna.

         Svara

        🤦🏼‍♀️

        Svara

     Ja allt var mycket bättre förr…
     -Mest av allt var nostalgin så mycket bättre och starkare förr! Så mycket mer verklig. Tårdrypande och realistisk. Ingenting kan slå den nostalgin vi hade här förr, inte ens dagens storartade saknad och brölande hågkomst.

     NOSTALGIN VAR BÄTTRE FÖRR I TIDEN!!!

     Svara

     För att ”inte bry dig om bloggen läggs ner” verkar du väldigt engagerad. Och skriver väldigt långa inlägg.

     Svara

    Jag var inne och läste flera gånger om dagen men tycker bloggen har tappat något. Vet inte riktigt vad. Tror kommentarerna har blivit tråkigare att läsa om jag ska vara ärlig. Förr var kommentarerna det bästa, och är egentligen det fortfarande men de drunknar bland alla ”vem bryr sig” och ”ok” eller annat spydigt. I alla fall, nu är jag inne kanske var tredje dag på denna bloggen. Vet att ingen direkt bryr sig men bloggen har helt klart tappat lite av den beroendeframkallande faktorn. Enligt mig.

    Svara

   Samtidigt: Om Margaux slutade berätta i bild och text om varje aspekt av hennes liv skulle ingen bry sig eller spekulera.
   Hon vill visa oss allt men hon vill bestämma vad vi ska reagera och kommentera på. Nä, det funkar inte så.

   Svara

    🤦🏻‍♀️🙅🏻‍♀️

    Svara

    Fast det gör hon faktiskt inte. Hon visar väldigt ytliga delar av sitt liv om du tänker efter lite. Det känns som hon delar med sig mycket, men väldigt lite är egentligen privat.

    Svara

     Vet du något om mitt liv?
     Hur jag barnuppfostrar? Vem som förättade min vigsel? Vad jag har på mig?
     Nej.
     Därför kan du inte kommentera eller kritisera mitt liv.
     Och det är precis så jag vill ha det.
     Bra va?

     Svara

   Tycker sånt här mellan två människor är privat. Många klagade på kissbilderna men detta är för mej värre obs menar inget illa med detta camcam. Bara min åsikt.

   Svara

    Att en känd människa har gått isär med sin sambo? ”Åh nej berätta inget! Det är så hemskt och privat!” Snälla..

    Svara

     Anledning till att de gått isär. Och ja, att de gått isär också. Hon ber om att bli lämnad ifred gällande det. Respektera det.

     Svara

      Ja vi lämnar väl henne ifred? Vi skriver ju här och inte till henne?
      Hennes 10-åriga fans som är här och försvarar henne nu 😂

      Svara

      Vem nämner anledning till att de gått isär?

      Svara

     Så känd är hon ju inte!
     😖😎☹️😒😒😛😭😭🤪

     Svara

  Ibland blir det inte som man har tänkt sig. Då är det bara att först bryta ihop och sedan bita ihop och gå vidare.

  Svara

   12:18 gillar vad du skrev. För jag är sjuk. Så jag skäms för att bryta ihop men inte sen du skrev det. Tycker själv om när man kan visa känslor. Ok att bryta ihop och sedan börja om på nytt .❤

   Svara

  Jag är också mitt uppe i en separation och kan relatera. En sak är ju det praktiska, man delar på saker och flyttar isär. Nästa sak är att inte längre vara omhändertagen eller vad man ska säga, av den man tills nyligen sett som sin familj. Att han inte bryr sig om jag kommer hem hel på kvällen eller inte. Att om jag är sjuk eller skadar mig får jag på sin höjd ”krya på dig”, men märkbart utan att han bryr sig om hur jag mår eller vill pyssla om mig. Det är en sån sorg så ni fattar inte!

  Någon som har tips på hur man tar sig igenom en sån personlig kris?

  Svara

   Tid ❤❤❤ det är helt naturligt att det känns skit just nu och låt det göra det. Gråt, va arg, vila och kom igen senare. Allt som sker leder i slutändan till något ännu bättre längre fram och du kommer kunna se tillbaka på denna tiden med. ❤❤❤ kram

   Svara

   Jo, det är nog många som fattar

   Svara

   Åh, M, jag vill bara ge dig en stor varm kram! Den där känslan av att ha blivit övergiven är så fruktansvärd! Jag förstår din sorg och känner med dig!
   Tips, nja, men tiden är mitt tips. Tiden går. En dag. En vecka. En månad. Ett år. Och sakta, sakta känns det bättre.
   Kram! ♥

   Svara

   12:19 såklart det gör ont. Men du en dag kommer du må bra igen. Du är inte ensam att vara i kris. Ta hand om dej och ta en dag i taget. Kram. ❤

   Svara

   Det är bara tid. Tillåta sig själv att sörja (vilket man kan göra även om det är man själv som tar steget) och lunka på med någon känsla inom sig att det kommer bli bättre utan att något görs. För mig tog det nog två år, och nu tre år efter så är det fortfarande en himla sorg att jag inte lyckades hålla ihop min familj.

   Svara

   Prata prata prata med vänner och släkt. Umgås med andra. Ställ upp för andra, så att de ställer upp för dig.
   Engagera dig i annat.
   Gråt.
   Var ute i naturen. Skriv dagbok. Gå på massage.
   Stor kram

   Svara

    <3 tack

    Svara

   Jag har sådan svår separationsångest och avundas alla som Margaux som verkar hantera det så mycket bättre. Jag kan inte sova, jag tänker på honom hela tiden och har utvecklat något sorts stalkingbeteende. Jag hör av mig till honom varje dag med hitte-på-ärenden bara för att få kontakt. Jag märker hur han blir mer och mer trött på mig, men han svarar i alla fall. Här om dagen ringde jag och då kunde vi prata som vänner om vad som var på G i livet.

   Sorgen är bottenlös. För jag är så besatt av tanken på att vi skulle få det att fungera. Och jag kan inte föreställa mig livet utan honom. Försöker övertyga mig själv om att vi bara behöver en paus just nu, men det blir så uppenbart när han aldrig hör av sig till mig, eller frågar mig hur jag mår ens efter att jag frågat honom det, eller att han verkar avancera på jobbet och hans liv går liksom vidare. Och jag är inte längre en del av det.

   Så ja, jag förundras och avundas att Margaux fixar att fortsätta leva och blogga och ens kommentera separationen trots att även de verkligen, verkligen försökt få det att fungera.

   Svara

    Lämna han ifred. Sluta ring. Ta bort han från alla sociala medier. Radera hans nr om ni inte behöver ha kontakt gällande tex barn.
    Du beter dig inte normalt, dags att försöka gå vidare.

    Svara

     *honom

     Svara

    Du borde nog överväga terapi. Det känns som att du fastnat i ett beteende som inte leder någonstans och som får dig att må dåligt och inte kunna gå vidare. Då kan terapi vara till stor hjälp. Om du har råd – unna dig det. Lycka till ❤

    Svara

    Jag kan verkligen relatera till det du skriver M och jag känner med dig. 💗 För mig har det gått ett och ett halvt år nu och jag är ännu inte riktigt klar men mår bra. Tiden är ens vän i det här läget. Den skapar den distans som behövs men just nu låter det som att det är du som måste hjälpa den på traven och tvinga dig till första steget mot distansen. Hur svårt det än är behöver du nog avfölja, radera och bryta. För att du ska ge dig själv chansen att börja läka.

    Jag hoppas att du har någon eller några andra i din närhet som du kan använda dig av som kryckor på vägen. Sök deras tröst och stöd och bekräftelse istället för hans. Älta, älta och vältra dig i hur du känner just nu – sen en dag kommer du att märka att det gör lite mindre ont. Och kom ihåg, du är inte ensam och du kommer att ta dig igenom det här!

    Svara

    Jag känner så igen mig i det du skriver. Att vara den som blir lämnad av någon som kanske redan mentalt har gått vidare innan hen gör slut och därför är lättad efteråt, medan man själv sitter kvar och undrar vad fan som hände, är helt vidrig. Jag har sällan mått så dåligt som när jag blivit lämnad.
    Det är ju otroligt svårt att ge råd, men jag kan i alla fall säga några saker som hjälpte mig när jag mådde som sämst: för det första att klippa kontakten helt, radera på sociala medier etc. Det behöver inte vara för evigt, men det kommer att göra det lättare för dig att gå vidare. För det andra, försök komma ut och ta en promenad i skogen, fika med en kompis eller något annat som distraherar och aktiverar dig. Sedan, som flera andra har skrivit, så blir det bättre med tiden. Det kommer inte alltid kännas som det gör nu.
    En sak att fundera över är om det finns något som gör att du tar separationer väldigt hårt. Det behöver ju inte vara så, men har man jobbiga och ofrivilliga uppbrott bakom sig så kan det göra att detta är extra smärtsamt att bli lämnad. För mig var det så och det fattade jag inte förrän en terapeut tog upp det, då var det som att blixten slog ner och jag slutade förakta mig själv för att jag inte bara kunde ta mig i kragen och sluta vara ledsen. Det betydde otroligt mycket att inse det.
    Kram och hoppas att det snart blir bättre.

    Svara

    Åh M ❤️ Jag förstår det verkligen. Spinner lite vidare på ditt inlägg – Min kille som jag varit tillsammans med i 6 år sa till mig att han inte är kär i mig längre. Och jag gick i tusen bitar. Jag spydde i 2 dagar och åt nästan ingen mat i 5 dagar. Sorgen är bottenlös. Jag tänkte hela tiden att det skulle vara vi två förevigt. Och känner att jag aldrig kommer hitta någon som honom igen – och att jag inte vill.

    Ja … hur fan gör man för att gå vidare ? Jag går i tusen bitar också..

    Svara

    Åh, jag har varit på båda sidor av den situationen. Först den som blev lämnad, vilket var bottenlöst, men livet gick vidare ändå till slut. Det som hjälpte mig var att klippa kommunikationen så mycket som möjligt (blocka, radera, unfrienda osv), och man kan ju förklara för vederbörande att det är såhär det behöver vara nu men att man säkert kan säga hej på stan i framtiden när man fått lite distans.
    Jag gick också på en dejt ganska tidigt. För mig var det bra. Inte för att jag alls var intresserad av att dejta egentligen, och dejten var inte min typ heller skulle det visa sig, men vi hade en trevlig fika och framför allt fick jag en vag känsla av att det fanns en framtid där framme i horisonten liksom. Ett liv utanför sorgen som väntade sedan när jag var redo.

    I ett senare förhållande var det jag som lämnade efter att ha gått vidare mentalt långt tidigare. Personen jag lämnade var inte alls med på tåget och intalade sig att det bara var en paus och att vi skulle fortsätta senare, trots att jag var så tydlig jag bara kunde med att det var slut för alltid och att vi inte var menade för varandra trots att jag så klart tyckte om personen som människa.
    Tyvärr blev det lite av ett isbad för personen när jag några månader senare träffade en ny. Det var först då insikten slog ner på riktigt och det blev lite otrevligt ett tag. Tillslut kunde vi ändå skiljas som vänner och jag blev blockad/raderad/unfriendad. Det var nog det bästa och jag skulle nog med facit i hand tagit avstånd mycket tidigare istället för att försöka vara vän.

    Svara

   Ta en sekund i taget, så småningom överlever man minuter som övergår till timmar och slutligen dagar. Fyll tiden med sånt du tycker om att göra och njut av att hitta tillbaka till dig själv. Så plötsligt kommer en dag då någon annan påminner om exet och du inser att det var ett tag sen du ägnade den personen en tanke och förhoppningsvis så är din nya tillvaro så mkt bättre att du knappt kommer ihåg livet innan du blev lycklig på riktigt. För jag garanterar dig vad som än händer så kommer du vara mkt lyckligare då.

   Svara

   Jag önskar istället att jag bara kunde lämna min man. Men skulle aldrig lita på honom att ha barnen på halvtid eller att han inte skulle ta livet av sig om jag valde att separera.

   Svara

    Men vad hemskt, hela situationen.

    Svara

    Jag valde lämna, trotts hans mående, väntar mig ett samtal varje dag, att han har tagit sitt liv. Men det bästa jag gjort. Vi har inte barn, då jag kända att han inte fixar det.

    Lämna för din skull, bättre att ha en glad mamma och två barn, än en missnöjd manna med tre ”barn” ❤️

    Svara

     Men hela situationen handlar ju just om barn! Att hon inte vågar pga att hon inte litar på honom med barnen! Det är inte så lätt som bara lämna när det finns barn som kan råka illa i bilden..

     Svara

  Märks hur mycket fasad det är med henne. Hjärtan i mängder till alla som smörar, och hur stött hon blir vid minsta ifrågasättande.

  Hoppas hennes son någon gång får rätt till ett privatliv för övrigt.
  De vuxnas relationsstatus och bluffbrölloppet är ett mindre problem iaf.

  Svara

   Sunt att ha en fasad som influencer. Skulle aldrig blotta mig och mitt privatliv, framförallt mina känslor, för mycket. Det används ju emot dem.

   Svara

    Hon har ju dock producerat flera klipp om deras relation

    Svara

     Ja, men inga speciellt ingående eller djupa klipp. Hon delar med sig av 5% typ. Inga känslor eller ärligt snack om hur deras relation ser ut. Mest delar hon med sig av hur deras relation till Arnold är.

     Svara

     Vet faktiskt väldigt lite om deras relation om jag tänker efter.. Bara ytliga saker.

     Svara

     Precis!
     Det är ingen synd om M-har valt själv skriva om privat första steget.

     !

     Svara

  Det är så otroligt sorgligt att dessa influensers målar upp ett perfekt liv! gifter sig, skaffar barn, bygger hus och gör allt dom kan för att folk ska avundas deras perfekta liv som senare visar sig bara vara fake! Typ Gabjoss och nu Margaux…

  Jag hoppas att folk tar dessa influensers med en nypa salt, jag tror att det mesta är ett spel för gallerierna och precis som Isabellas luftslott kommer de flesta rasa inom en snar framtid.

  Svara

   Fast vad är det där för konstig tolkning? Deras perfekta liv (vad nu det är) är inte fake bara för att det förändras. Isåfall är ju varenda förhållande som tagit slut fake.

   Svara

    Tror Johanna menar att det i ena stunden utmålas som ”perfekt” för att i nästa stund ta slut. Det blir ju väldigt plötsligt och då misstänker nog många att det som nyligen har utmålats som perfekt inte har varit det. Är väl inte jättevanligt att ”gifta” sig på ett storslaget sätt bara för att några månader senare separera. Eller prata om ett till barn och att gifta om sig (Gabjoss) för att kort därpå skilja sig.

    Svara

     Precis som alla andra förhållanden?

     Svara

      Jaha, visste inte att ”alla” förhållandet kastas från giftermål till skilsmässa inom några månader. Tack för upplysning!

      Svara

       Alla förhållanden som tar slut. Det är väl ändå det vi pratade om eller?

       Svara

        Absolut, men tror inte att alla förhållanden som tar slut gör det i nära anslutning till bröllop och dylikt.

        Svara

         Nej, men under småbarnsåren. Där de befinner sig.

         Svara

    Det Johanna menar är troligen att det oftast utmålas som extra bra precis innan ex. uppbrottet eller vad det ”operfekta” nu är. T.ex, hur Blondinbella framställde sig som rikare och mer framgångsrik än någonsin precis innan det kraschade. Extra kära och bröllop och nytt boende precis innan uppbrott. Och så får man sen veta att krisen redan varit på väg länge, samtidigt som en perfekt avundsvärd yta presenterades. Det är nog ganska enkel psykologi bakom det dock; en vilja att göra ett sista försök, känslan av sårbarhet när man känner att allt är på väg att gå åt skogen.

    Svara

     Helt ärligt så tror jag inte att dom någonsin varit så lyckliga som dom utgett sig för att vara. Det är en fasad, en dröm om att ha ett liv som alla avundas som sedan blir ohållbart att hålla fast vid. Create a life that feels good, not one that just looks good.

     Svara

    Jag kan förstå.

    Minns att jag läste i BBs blogg om hur hon och Odd aldrig hade bråkat och tänkte, hm, vi bråkar ju ibland, kanske min relation kunde vara bättre. Men Bellas relation med Odd var ju tydligen rätt rutten. Idag när jag läser om alla som minsann är nykära efter 5 år och aldrig har grälat tar jag det med en nypa salt. Jag kan inte jämföra min egen relation som jag ser inifrån och ut och vet allt om med massa främlingars beskrivning av sitt eget liv som jag inte alls vet hur de ser ut egentligen.

    Svara

    Nu är det ju extremt ovanligt (ej omöjligt) att det bara ”förändras” på sex månader och att man inte har haft det svajig en längre period. Har man varit tillsammans i flera år som Margaux och Jacob så vet man vem man friar till och vem man gifter sig med. Det kommer sällan som en blixt från klar himmel.
    Givetvis kan förhållanden ta slut av många olika anledningar och det är alltid sorgligt när det finns barn inblandade. Det som däremot irriterar mig är att Margaux och Jacob mjölkade ur extrema summor pengar från sponsorer för att bekosta sitt två-dagars bröllop. Allt ifrån lokalen och allt som hör därtill, till kläderna, gästgåvorna, dekorationerna, musiken, etc. Samt att de gifte sig inför hela svenska folket. DET är ett spel för gallerierna och för mig visar det på att imagen viktigare än allt annat.

    Jag gifte mig i juli och hade mitt drömbröllop, något som jag och min man sparade för under 1,5 år. Om jag önskar att jag fick det sponsrat? Ja. Men skillnaden är att Margaux och Jacob kan bekosta sitt bröllop på två månadslöner. Det, i kombination med vetskapen om att de säkert svajade lite redan i planeringsfasen, får mig att tycka att de faktiskt kunde backa lite med hur storslaget och offentligt de skulle göra sitt bröllop. Ex ”nej tack vi behöver inte 200 pyjamaser till varenda en av våra gäster”.

    Svara

     Men deras jobb går ut på att vara reklampelare.

     Svara

   Men så är det ju även för ”vanliga” människor. Man gifter sig, skaffar barn och så blir det ibland inte som man tänkt sig och kärleken tar slut. Är ingenting unikt för just influencers. Och hon har ju dessutom varit öppen med att deras relation haft motgångar osv. Tycker inte den verkade helt perfekt av det man sett på youtube osv.

   Svara

    Jo absolut, händer ”vanliga” människor också. Dom har säkert en omgivning som dom behöver hålla upp en fasad för också skulle jag tro😊

    Svara

     Men korkskalle. Har du inte sett hur det ser ut på allas fb och insta? 🤦🏼‍♀️

     Svara

      Kallade du mig ”korkskalle”?

      Svara

       Haha, nivån härinne alltså.

       (skrattade inte åt dig Johanna, utan åt vilka lowlifenötter det är som hänger här)

       Svara

   Är väl rätt känt att de par som uppvisar ngn slags ”perfekt” fasad i soc media oftast är de som har det sämst? Detta stod ju om i Dn för inte så länge sen och tror verkligen att vanlisar ägnar sig åt detta också. Svårt att bli sur på influensers när det visar upp en perfekt fasad, det är väl det som deras jobb och status går ut på? Att sälja något drömlikt. Då tror jag man måste jobba med sig själv och tänka att man inte kan lita blint på allt som läggs upp. Ingen är mer än människa!

   Svara

   Absolut så är det!
   Våre kul om CAM undersökte lite mer om Bianca!- inte alltid så ärlig heller.
   Hon har blivit absoluta köphysteri kärring- köper krimskramsochsåvidare att bli lyclig😗😗
   VAAa händer när ungarna slutar köpa hennes – älskadettasåmestsnack- utan utbildning!

   Svara

  Jag tänker spå mig själv om dessa viktiga frågor. Brukar spå mig själv som bäst när jag onanerar och ber därför alla att vänta tills jag är färdig …. stressa mig inte utan respektera att seriös spådomskonst tar tid!

  Man måste känna sig för… Vara känslig, till och med finkänslig. Är ni det mina vänner?

  Svara

   Hahhaha va..???

   Svara

  Har inte följt henne på ett bra tag, men gick in på hennes instagram igår av mer eller mindre en slump och fick direkt en obehagskänsla i kroppen beträffande sättet hon visar upp sitt barn på. Klippet där hennes son berättar storleken på Jacobs, ja ni vet, fick mig att häpna. Det är för mycket. För bisarrt. Var är omdömet? Var går egentligen gränsen? Men det som också är anmärkningsvärt är att alla kommentarer till klippet är av hyllningskaraktär, alla verkar tycka det är OK att lägga upp ett klipp på ett barn som beskriver sin pappas pe**s. Jag tycker att det inte är helt okomplicerat. Vad säger ni andra?

  Svara

   Att det är ett barn som säger det barn tänker. Allt annat sker i din egen sjuka fantasi.

   Svara

    Följdfråga, måste man då alltid lägga upp det ett barn säger? Kommer det här barnet uppskatta dessa klipp i framtiden när barnet själv lärt sig konsekvenstänk?

    Svara

    ”Sjuk fantasi”, ursäkta mig, är det en sjuk fantasi om att vilja värna om ett barns integritet?! Ett barn säger massor med saker ja, de säger oftast vad de tänker, men är barnet medvetet om att det blir filmat om dessutom upplagt på sociala medier inför hundratusentals främlingar?! Det är SJUKT att göra så mot ett barn, att sätta ett försvarslöst litet barn på en stor offentlig arena utan att barnet ens är medveten om det.

    Svara

     Följdfråga. Hade du sagt samma om barnet beskrev en arm?

     Svara

      Hahahahaha det är ju en viss skillnad på en arm och ett kön.

      Svara

       Nej det är just det, för ett barn är det ingen skillnad på en arm eller ett kön. Det sker i din fantasi på grund av din moralpanik.

       Svara

        Antar att du då går offentligt och visar upp ditt kön, eftersom att enligt dig är det ju som att visa upp sin arm. Eller nej, du gör nog troligtvis inte det. För i ditt huvud är det också skillnad på en arm och ett kön.

        Svara

         🚀🚀🚀

         Svara

        Jisses. Det stämmer ju att margaux delar lite väl FÖR mycket info om hennes barn och hela sin familj. Kan inte det va orsaken till att hennes man gjorde slut med henne.? Hon har ingen privatliv alls.

        Svara

      Haha förlåt men tack för dagens garv, älskar att du just jämförde en arm med ett kön 😂

      Svara

       Ja men så brukar de sinnesslöa och tröga vara lättroade. 😄

       Svara

        Haha du är ju fantastiskt underhållande! Sinnesslö 😂 Ja när argumenten tar slut börjar personangrepp 😉

        Svara

         Naw gullet, jag är inte 13:26. 😘

         Svara

          Men du Anonym 14:22, varför hänger du här egentligen bland sinnesslöa? Är inte det lite under din nivå egentligen? Du borde verkligen klicka dig ut härifrån, du kanske också blir sinnesslö annars hihi 😘

          Svara

           #sistaordet

           OH no trh är tillbaka!

   Otroligt märkligt och integritetskränkande att lägga upp något sådant, för alla att kommentera och för evighet på Internet.

   Att bara prata hemma med sitt barn, är en HELT annan sak. Det är inte konversationen i sig som är fel (barn bör få ett naturligt förhållningssätt till kroppen)- men att lägga upp det för alla att ta del av.

   Om jag hade blivit utfläkt så som barn skulle jag tycka att det var extremt obehagligt som tonåring och vuxen. Och det kan aldrig göras ogjort. Skrämmande utveckling! Men allt för ”content” och klicks, verkar det som……

   Svara

  Tycker det är så sorgligt med alla småbarnsföräldrar som går isär. Var själv väldigt liten när föräldrarna skildes och har därför inga minnen av en ”kärnfamilj”. Vill inget hellre än att mina eventuella framtida barn ska få det, så det skrämmer mig lite hur många det är som faktiskt går isär.

  Svara

   Det är otroligt sorgligt. Folk värderar inte äktenskap och är dessutom själviska. ”åh men jag är inte kär i pappan till mina småbarn längre, jag vill skiljas!” som om det är en ok anledning att lämna sitt äktenskap och utsätta barnen för det…

   Svara

    Varför skulle det inte vara en okej anledning?! Så man ska vara kvar i ett äktenskap trots att man inte är kär i sin partner för barnen skull?! Åh vad genuint och lyckligt det förhållandet kommer bli.

    Svara

    Det var det dummaste jag hört! ”Utsätta sina barn för det?” Så det är bättre för barnen att man är olycklig hela sitt liv och spelar kär i pappan. Äh fy fan, vilket tankesätt.

    Svara

     Menar du att folk förr i tiden var olyckliga i sina äktenskap? Knappast. Det är mycket vad du gör det till. Kärlek måste vårdas annars dör den. Och oavsett så har ni svurit en ed om att vara tillsammans.

     Svara

      Va? Är man inte kära ska man väl inte vara tillsammans. Då ska man väl vara vänner? Dummaste jag hört.

      Svara

       Precis som jag sa, folk värderar inte äktenskapet och är själviska.

       Svara

        Så om man inte är kära längre då är man själviska? Nåt som man inte kan styra över? Bara för att man gifter sig eller skaffar barn så behöver man inte leva kvar med varandra trots att man slutar älska varandra. Vad lever du kvar på för stenålderstid?

        Svara

      Kan hålla med om att det finns orsak att kämpa mer om man har barn osv, MEN ja, givetvis var folk förr olyckliga i sina äktenskap?

      Svara

      Hej Lovisa Lo! Trevligt att du är på hugget om äktenskap igen.

      Svara

       Vem?

       Svara

      Vissa var lyckliga, vissa var olyckliga precis som nu. Troligen svårare att avsluta relationen då om man var hemmafru och saknade egen försörjning eller pga skam.

      Hellre två lyckliga föräldrar på var sitt håll än två olyckliga föräldrar i samma hus.

      Svara

    Ja om man inte älskar sin partner så är det en helt okej anledning att lämna denne. Det är inte bättre för barn att växa upp i en familj utan kärlek.

    Svara

    Jag är glad och tacksam för att mina föräldrar gick isär när jag var liten. Istället för två ledsna föräldrar fick jag två som var glada på varsitt håll. Alla skilsmässor är inte ett stort trauma.

    Svara

     Har en narcissistisk far så det blir aldrig bra på den fronten men min mamma blev en mycket mer välmående person och bättre förälder när hon slapp honom.

     Svara

      Åh vad jag önskar det samma. Än idag fortsätter det. Vi lever efter pappas schema och hur han vill ha det konstant. Det är ett helvete rent ut.

      Svara

    Visst är det sorgligt.. jag vill verkligen att mitt barn ska få växa upp i en kärnfamilj, precis som jag gjort. Jag önskar att jag kunde bli kär i min man igen men jag är verkligen inte det. Det har gått 3 år nu sen jag slutade va kär i honom. Jag har utvecklat ångest (fast det vet han inte) pga hela situationen. Vill inte gå och lägga mig på kvällarna för jag vill inte att han ska ta på mig eller behöva ”dissa” honom och kan knappt sova längre för jag mår dåligt över situationen. Men visst, allt för att vårt barn ska ha 2 föräldrar under samma tak. Det är ju trots allt viktigast.

    Svara

   Vi får nog bara ”agree to disagree” i den här frågan. Hoppas du har träffat/kommer att träffa någon som ser på förhållandet på samma sätt som du. För mig är det också väldigt viktigt att hålla ihop. Har man en gång älskat varandra tror jag man kan hitta tillbaka till det, även efter lite tuffare perioder. I ett helt liv är en tuff period inte mycket. Kärlek är för mig inte heller något som bara sker, något man faller in eller ut ur utan något man måste vårda och jobba på. Man kan vara lycklig och tillfreds med livet även om man inte är speciellt kär en period. Vill ha stabilitet för mina barn. Det är säkert svårt för vissa att förstå, men för mig är liksom det att hålla ihop ett egensyfte, en målsättning i sig. Det är inte min målsättning att vara pirrigt förälskad varje stund. Sen blir man ju inte 100% lycklig i alla sina dagar för att man skiljer sig heller, inte 100% lycklig i ett nytt förhållande är ingen garanti. Att intr vara kär betyder inte att man bråkar och skriker, deppar och lever i misär där barnen mår dåligt, förhoppningsvis kan man kontrollera sig och jobba på förbättring. Om andra vill låta känslorna styra och bryta upp för att man upplevt en period där man inte känner sig kär så är det såklart helt upp till dem – det viktiga är ju att man är överens när man bestämmer sig för att vara tillsammans! Och nej, jag menar naturligtvis inte där en person förändrats totalt och blivit våldsam etc.

   Svara

  Så på 8 månader har M och J köpt lägenhet, renoverat, ”gift sig” och separerat. Wow vad fort det gått. Tur att ett till barn inte hunnit bli till. M var ju väldigt inne på det för ett år sedan

  Svara

   Tjaa fast Jag har svårt att se det som att de går särskilt fort för ett par som redan har barn. Tycker inte giftemål eller gemensamt boende är så stora beslut när man redan tagit ett så mycket större (att skaffa barn ihop).

   Svara

   Möjligt att all denna aktivitet bidrog till att det tog slut. Kan vara påfrestande med renovering och stressigt med bröllop.

   Svara

  Precis alla kändisar som skiljer sig kommer med frasen ”vi är fortfarande bästa vänner…” men det är ju knappast alltid sant. Så att deras ord skulle borga för ett bra samarbete runt barnet är ju rätt naivt att tro. Men vad annars ska folk säga? ”Vi avskyr varandra och kalla kriget att brutit ut”

  Fattar inte hur EBT kunde vara med på detta trams, det borde väl knappast vara förenligt med kristna värderingar att fejka ett bröllop, då kan man ju lika gärna ha en vanlig fest.

  Svara

   Jo precis. Bella och Odd var bästa vänner när de skilde sig. Martina och Erik Haag också. I efterhand verkar det kanske inte varit vad man skulle kalla några toppenvänner, hoppas de flesta har bättre vänner än så.

   Svara

    Fast nä, Erik och Martinas fall passar väl inte in här. Martina gick ju ut på en gång med att hon blrv lämnad. Långt innan boken kom ut. Så att de inte skildes i samförstånd var uppenbart.

    Svara

   Fast vad är det för kristna värderingar EBT och KD står för överhuvudtaget nuförtiden?

   Svara

  Tycker det är så tråkigt i kommentarsfältet nu… kan inte alla ni som ogillar den här bloggen antingen skita helt i att gå eller iaf sluta kommentera. Klickar man upp kommentarfältet på ett inlägg om marguax vill man ju läsa kommenterar som rör inlägget el det inlägget handlar om. Inte 109 kommentarer om hur Camilla är taskig eller dålig eller att det är så dålig stämning här. Och varför detta ständig tjat om Cissi Wallin överallt?

  Svara

   Kommer eka rätt tomt härrine då och det vet Camilla också. Antingen hatar man på henne eller på alla influencers. That’s all there is.

   Svara

    här inne*

    Svara

    Fast jag tycker inte alltid det är att hata på? Tycker ofta det har varit kul att prata om influencers som fenomen och en sån sak som när ebt var vigselförrättare och hur funkar det egentligen ur ett förtroendeförpolitikerperspektiv osv. Det är väl inte att hata på?

    Svara

     Det är väldigt lite av den varan och resten tror jag du ser det du vill se.

     Svara

   Men lille pussegullsnöflingan där. Bara erkänn att du vill gotta dig åt elaka inlägg ifred utan att någon visar dig vilken skit du är för att du håller på med det.

   Svara

    Nej jag vill inte gotta mig åt elakheter. Jag vill diskutera och kommentera ett spännande och inflytelserikt samhällsfenomen – och läsa skvaller. Min mormor läser svensk damtidning jag läser bloggbevakning, ingen av oss gör det för att gotta oss åt elakheter.

    Men med din ton så ….

    Svara

     Skvaller om kändisar är alltid elakt och jo du vill gotta dig och känna dig duktigare än dom på deras bekostnad. Bara erkänn!

     Svara

      Och vad gör du här då?

      Svara

     Du, din mormor och jag är alla tre lite svaga för skvaller. Det är inte knappast vårt stora samhällsengagemang så får oss att varken klicka in här eller läsa svensk damtidning.

     Svara

   Word.

   Svara

   Fattar inte varför alla fanz här inne tror (tycker) att denna blogg ska vara fredad från kritik eller övriga negativa kommentarer när det är just sånt som majoriteten här inne verkar gå igång på när det gäller andra bloggar. Hur många här inne gör inte just det på andra bloggar?

   Svara

  Jag håller själv på att separera. Med ett barn som är född två veckor efter Arnold.
  Vi är oxå vänner – dock inte ett gemensamt beslut. Det var hans.
  Men vi sammarbetar, har en trevlig ton, umgås ibland och försöker göra det bästa för vårt barn.
  Men det är SÅ jobbigt. Fruktansvärt är det. Hjärtat går i 100000 bitar varje dag av så många olika anledningar.
  Att folk respekterar ens privatliv och inte spekulerar, pratar och viskar bakom ryggen tar jag som en självklarhet.
  Och även om Margaux är en offentlig person och delar med sig av väldigt mycket – så förtjänar hon och familjen respekt i detta.
  INGEN som inte gått igenom det själv kan föreställa sig.

  Svara

  Jag ska vara snäll Camilla! Jag önskar dessa två ett långt och lyckligt liv trots deras separation….

  Svara

  Kan inte riktigt sätta fingret på det med det är någonting med den här skilsmässan som inte känns helt äkta?…
  När jag tittade på deras Q&A på Youtube så kändes det bara som att INGENTING är för privat, självklart kan detta få bli content. Det är fruktansvärt om dem nu ska skilja sig, men vaaarför fortsätta mjölka ur det i video efter video på YouTube? Hur är det möjligt att man skiljer sig bara några månader efter man ”gift sig”? HUR kan det vända 180 grader så snabbt? Nä. Jag tror något är lurt.

  Svara

   Jag har precis samma känsla! Fast Jacob har sett nere ut länge medan Margaux blomstrar. Känns som om något inte stämmer..

   Svara

    Margaux och Jacob hade ett fake bröllop så de behöver inte skilja sig så att säga..

    Svara

  Den enda influenser jag verkligen gillar är Ellinor Löfgren. Äkta och genuin.

  Svara

   Haha!

   Svara

  ”bröllop utan att någon gifter sig”
  Det måste väl vara den perfekta omskrivningen för Influencers .. Ljugande skitpottor med en fernissad yta utan innehåll.

  Men med en oerhört stor potential och förmåga att tycka synd om sig själva när det gäller och närhelst allt inte går deras väg på beställning.

  Svara

  Dom försökte ju till och med skaffa barn efter bröllopet?! Det var ju planen, gifta sig och sen försöka med nummer två direkt efter.
  Varför går man ens i sånna banor om det spricker i fasaderna?
  Hon är så naiv och impulsiv.

  Svara

   Exakt så! Jag tycker allt tyder på känslomässig omognad.

   Svara

   Du har ju ingen aning om vad som skett, kan ju ha hänt vad som helst.

   Svara

   Jag tror det var lögner, Margaux är rätt lik Blondinbella på det sättet, hon gör saker enbart för content.

   Svara

  Oj vad hon och EBT kommer festa med Viktor Frisk nu. Haha den trion. 🤦🏼‍♀️

  Svara

  Varför köper man ny lägenhet när det uppenbarligen var dåligt mellan dom? Varför gifter man sig?
  Allt för fan bara för content.

  Svara

   Jag tror inte Margaux har den självinsikten just nu att se vilket sjukligt beteende hon har. Hon friade till Jacob 3 månader efter att hon gått ut och sagt att de har haft en pågående kris.. skapar ett fake bröllop för att skapa content, köper en ny lägenhet ihop medan det är dåligt mellan dom, allt för views på youtube, inget är äkta längre.

   Svara

    ELLER sa kan hon ha gjort allt det dar, for att hon inte vagade slappa taget. For att det ar hemskt att behova inse att det inte kommer att halla. Jag har sjalv varit i den situationen en gang i tiden. Innerst inne visste jag, och sakert han, att det inte fungerade. Men vi kunde inte slappa taget. Sa vi flyttade in och hoppades att det skulle bli battre. Vi akte pa resor for att det skulle bli battre. Holl om varandra tightare och tightare, for att alternativet, att separera, var for hemskt. Det kan vara sa ocksa. Att ett uppbrott eller brollop med hennes sons pappa skulle handla om content, det tror jag helt enkelt inte. Hon ar bara manniska hon ocksa.

    Svara

    Och Jacob gick med på allt.

    Svara

   I hopp om att få en nytändning?

   Svara

  Knappast oväntat. Såg redan på ”bröllopet” att det liksom inte var någon kemi alls mellan dem. Allt var bara fokus på Margaux och hennes content.

  Svara

  Men det var ju väntat att det inte skulle hålla efter att Dietzen och J fått. Räcker ju att lyssna på deras podd så var det ganska uppenbart att deras förhållande inte var sunt nånstans. Jag fattar inte överhuvudtaget hur folk orkar ha en längre relation med annan vuxen som är ett ”barn” mentalt”

  Svara

  Dem har ju gått isär förut, enda skillnaden denna gång är att dem har barn ihop. Tycker dem gör rätt, är dem inte lyckliga ihop, gå isär och försök vara lycklig i livet och vänner för barnets skull.
  Undra om margaux och viktor frisk kommer bli mer än vänner nu…

  Svara

   DE!

   Svara

  Ehh har den människan NÅGON integritet? Så glad, men så falsk.

  Svara

  Är säker på att det nyligen var en video på BB där Margeaux överjulpyntat hemmet, som kallades ”love prank”!? Var inte den från i år? Hur är det möjligt att hinna gå från det stadiet till att nu berätta att man gått helt isär under ett par veckor?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.