Det händer på Instagram

Gudars skymning vilken snygg bild på de båda blivande föräldrarna. Någon mer än jag som får lite ”50 shades-vibbar2?

PUUUUUUPPPPPPPPY!!!
Jag vill gosa med den NU!

Jag vill gosa med hundvalpen NU, iklädd en sån här härligt randig långkalsonghistoria från Polarn o Pyret.

Mörkt, men skitsnyggt!

Ja, det är nog inte helt lätt att leva ihop med någon som kan ”säljas” eller ”bytas bort” när som helst men det är härligt att se att Annica hittat nya vänner i Kanada som tagit hand om henne i början när allt var nytt och kanske lite tufft.
Vem vet, nästa gång är det kanske hon som tar en nyss inflyttad partner under sina vingar to pay it forward.

De rörande vänskapsinlägget fortsätter och den här gången är det Viktor Frisk som sitter bakom spakarna.

Greta är beundransvärd men också förtjänt av en liten semester från att rädda världen.
Vi vill ju ha kvar Greta i massor av år och då behöver hon ta hand om sig själv så hon inte bränner sitt ljus i båda ändar.

Men alltså fy FAN vad fint! <3

126 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men FINA VICTOR 😭😍🥰❤️❤️❤️

  Svara

   Har alltid uppfattat honom som genuin och otroligt godhjärtad! Hoppas det håller i sig även fortsättningsvis, han känns som en bra förebild.

   Svara

    Det skulle finnas fler killar som Victor. Han verkar så mysig och är så snygg. ❤ och han tänker på och bryr sig om andra människor

    Svara

     Det gör det nog

     Svara

   En videohälsning från Sarah Dawn Finer kostar 1500 kronor på den appen. Pinsamt.

   Svara

    Vem är hon ens? Är det en engelsk eller amerikansk kändis, eller?

    Svara

     Skojar du? Är man över 12 måste man nästan bo under en sten om man aldrig hört talas om henne förut 😝😝

     Svara

     Korkat 20.48

     Svara

   Men ni måste väl förstå att han indirekt tjänar mycket på det. Visst fint att han gör hälsningar gratis MEN han vet ju att det ger honom good pr, att han får positiv uppmärksamhet av det och att det ger honom större chans att tjäna mer pengar på annat t ex sina smycken och sina föreläsningar som han säkert tar mycket betalt för. Han är ju PR-strateg och jobbar med personer som är proffs inom PR. Jag tycker han verkar girig och falsk även om det såklart är fint av honom att göra hälsningar, han verkade gullig och äkta förut tyckte jag men numera känns han väldigt pengakåt och strategisk.

   Svara

    🙄

    Svara

    Vad svamlar du om.
    Han skickar hälsningar gratis. Han tjänar inget på det. Om det ger honom bra pr så är det väl helt ok? Hur tänker du människa?

    Svara

    Haha han är väl fan inte PR-strateg, han är artist.

    /PR-konsult

    Svara

    Tönt

    Svara

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

  Hahaha gud trodde hon bredvid Annika var Petra tungården dunderbotoxad😂

  Svara

   Trodde jag med!

   Svara

  viktor verkar vara så snäll som person och verkligen varm och genuin.

  Svara

   Han är smart när det gäller att få PR så att han kan tjäna stora pengar. Han är vän och kollega med ”PR-geniet” Saliba. Han tjänar ju indirekt på detta även om det såklart är jättebra och snällt att han gör hälsningar gratis. Han förstår ju att detta ger honom bra PR och positiv uppmärksamhet – det gör att han kan tjäna mer pengar och sälja mycket produkter och kunna ta mer betalt – så han tjänar på det i långa loppet, indirekt liksom.

   Svara

    Ok. Det finns folk som aldrig i livet skulle göra något sånt som han nu ställer upp på, oavsett PR och indirekta inkomster. Jag tycker att han, iom att han är just känd, framför allt för kids, gör något verkligt gott genom att iom detta visar att man kan pay it forward, visa omtanke och snällhet. Alla goda gärningar är själviska, men måste det dras upp varje gång något gör något extra snällt? Sjukt tröttsamt.

    Svara

  Tror vi kan vara lugna ang. Gretas potentiella utbrändhet. Hon satt på segelbåt ca 70% av året och fick ett utbrott på 5 min som nog lättade på hjärtat lite. Hon överlever.

  Tycker verkligen om henne som person- dvs en människa som agerar och inte bara pratar- men hela fenomenet Greta är väldigt överdrivet. Det finns liksom ingen konkret förbättring, utsläppen ökade med måååånga % i Asien och Afrika. Så länge detta fortsätter så får hon ta många till agenturer tvärs över världens oceaner.

  Svara

   Haha vilket roligt skämt 🙂 önskar absolut greta lite välförtjänt julledigt! Hon har ju jobbat som en häst.

   Svara

    Jo, en svensk häst som mest står och äter och blir borstad. Sen rider en erfaren ryttare på den i två timmar för att den ska gå röra på sig. Tillbaka till stallet för mer mys och gos.

    Hon sätter extrem press på sig själv men tror du att hon ”slet” på den 4-månader långa segelturen till NY? Eller flera dagar långa tågturen till Sydamerika? Eller den två månader långa båtturen tillbaka till Europa?

    Hon har suttit båt och tåg ca. 6-8 månader av sin tid detta år och säkert stressat men jobbat som en häst är fan att ta i.

    Svara

     Ojj vad jag inte tror du har nån som helst insikt i vilka förberedelser som krävs av henne enbart för en sån grej som alla tal och intervjuer…för att inte tala om press och stress på den nivån. Vad jobbar du själv med?

     Svara

      Jag jobbar jour inom kärnkraft. När min telefon ringer så ska jag vara ca. 150 m under mark på en anläggning ute i skogen inom en kvart, annars kan vi få en ny Tjernobyl. Det är vad jag gör.

      Jag sliter inte som en häst för det. Visst stressar jag ihjäl mig när telefonen väl ringer (övningslarm 3 dagar i månaden) då man aldrig vet om det är övning eller katastrof som väntar på andra änden. Ändå överlever jag och kan njuta av lugnet..precis som Greta måste ha gjort på sin segelbåt, till och från.

      Svara

       Hemskt ledsen (och jag förstår det kan vara stressigt) men jag tror nog den här 16 åringen arbetsmässigt har en stressigare tillvaro än du.

       Svara

        Kanske, men hon jobbar nog inte som en häst för det…
        Jag vill inte på något sätt få det att låta som att jag stressar 24/7. Jag blir pressad när telefonen ringer men resterande tid får jag ändå jobba på som vanligt för att telefonen aldrig ska behöva ringa.

        Svara

         Ja du är jättedutti ❤️😘
         Styrkekram till dig

         Svara

          Tack snutte <3
          Älskar när det blandas i lite humor i allvaret, det lättar på stämningen.

          Svara

       Det här är inte en vuxen utan en ung 16 årig tjej. Uppenbart du aldrig seglat, roligt du inte tror det är slitsamt att korsa Atlanten även om man inte är besättning på så pass små båtar. Det är fysiskt och mentalt krävande.
       Du är otroligt nedlåtande och föringande om något som få människor gör av just dessa orsaker. Hon åkte inte lyxkryssare.
       Fint du har ett jobb som är viktigt men det gör inte ändras jobb mindre krävande.

       Svara

       Hon har också asperger som gör att hennes energi är mer begränsad än många andras. Att ta in alla intryck och vara social. Hon gör något hon brinner för och det tar mer energi än vad man tror. Ta inte ner hennes arbete då du inte ens varit där. Jämför inte heller dig och henne då nu har helt olika förutsättningar.

       Svara

       Oj det känns verkligen obehagligt att en människa som du som inte förstår så mycket har det jobbet…nu blir jag nervös.

       Svara

      ”Ojj vad jag inte tror du har nån som helst insikt i vilka förberedelser som krävs av henne enbart för en sån grej som alla tal och intervjuer”

      Du menar hennes talskrivare får jobba hårt.

      Svara

       Hela pr-cirkusmaskineriet runt henne jobbar hårt. Men de får ingen cred för det utan jobbar i det tysta.

       Svara

        Jante for president 2020?

        Svara

         Vi är i Sverige, vi har monarki här.

         Svara

     Och OJ vad du inte verkar har koll på att det inte är en dans på rosor att vara på resande fot. Min gissning om Dig är att du inte varit utanför 70 skyltarna i den håla du bor i. Rätt? Fel?

     Svara

     Om du ska kritisera någon är det bra om du försöker presentera fakta. Seglatsen till Usa tog 15 dygn. Seglatsen till Europa 3 veckor. Hon har aldrig suttit på ett tåg till Sydamerika.

     Svara

   18,25 Du har så rätt i ditt inlägg. Jag tror många glömmer att vi bara är 10milj människor i Sverige. Det jobbiga är den här Greta hypen, det har gått överstyr och blir för mycket helt enkelt.

   Svara

    De är värre än religiösa. Hon ÄR beundransvärd för att hon är så motiverad och verkligen gör något.

    Men ”jobbat som en häst” och ”en hjälte” osv. är ju absurt att folk kläcker ur sig. Hon blir en sann hjälte när hennes mål uppfylls, vilket det inte lär göra med tanke på att vi går åt andra hållet. Hennes skrik och gap har inte resulterat i något. Eller jo, Birgitta, 73, har börjat äta vego två dagar i veckan. Mm bra, nu ska bara varenda jäkla land i världen följa Birgittas exempel. Vi är på goooood väg..not!

    Svara

     Hennes mål är redan uppfyllt, vad snackar du om? Henne mål var att få människor engagerade och upplysta om problemen, inget annat. Hon har fått folk och världsledare över hela världen att prata om det.

     Svara

      Vad hjälper prat? Vi pratar om klimatet varenda dag på jobbet. Likt förbannat har följ kött i sina matlådor, tar en by papmugg varje gång de ska dricka vatten, kör bil till jobbet trots att vi jobbar väldigt centralt, handlar kläder på billiga kedjor, de röker snusar och spelar, de flesta tar flyget när vi ska på utbildning/affärsresor inrikes och inom Europa (trots att vi kan få åka tåg och få lite pebgar som tack) osv.

      Vad hjälper prat? Bara för att du pratar så gör inte Usama i Bangladesh det eller Ricardo i Brasilien eller Mammadou i Nigeria det. Det är just de som spelar roll, vi ligger rätt bra till i EU, det är övriga världen (som VI belastar) som behöver förändra sina sätt men det har de knappast råd att göra.

      Svara

       Du gör och säger verkligen vad som helst för att slippa ta personligt ansvar? Är det bara i miljöfrågor eller mer generellt?

       Svara

        Är det mitt ansvar att blint följa Greta trots att jag inte tror ett skit på hennes kamp?

        Du kanske är ett får som följer varenda unge som gråter och skriker att världen är orättvis.

        Själv har jag en hjärna och ser hellre verkligheten för vad den är. Jag föddes 1989, mindre än 10 år efter att forskare fastställt att ”vad vi än gör nu så finns det ingen återvändo, vi är dödsdömda”.

        Jag litar på dem mer än på Greta-bihang som bara återupprepas samma floskler trots att de inte gör ett skit själva.
        Jag beundrar Greta men jag beundrar absolut inte människor som du.

        Svara

         Det är som att du pratar med dig själv? Tillväxt är primärt i min värld, miljö sekundärt. Konstaterar bara att hon gör ett bra jobb för sin målbild och att om man delar hennes vision så har hennes strategi betydligt större möjligheter att lyckas än din.

         Svara

     Och ännu ett år förväntas julhandeln i sverige slå rekord.

     Svara

      Det ironiska är att Greta är svensk. Om hon inte kan bita på sin egen publik, varför skulle en bonde i Tibet bry sig?

      Svara

       Dumma människor världen över hatar henne. Smarta människor världen över gör det inte.

       Svara

        Jag hatar tex inte Gretam beundrar och respekterar henne enorm. Hon är verkligen ett ljus som representerar framtida generationer och deras kamp.

        Med det sagt så var jag vegan innan jag ens hört hennes namn och hår alltid återvunnet mina sopor, köpt begagnat, inte bytt ut elektronik som funkar, har varken körkort eller bil, reser kanske var tredje år osv. Är ändå ingen Gretaföljare, jag behöver inget barn för att tala om för mig att jag är en god världsmedborgare
        Jag gör mitt bästa och kniper ihop kakhålet.
        Väntar på världens undergång och har gjort det i ca 5 år nu. Inte många år kvar nu…

        Svara

        Hahaha roligaste jag läst! Sansade, utbildade, intelligenta människor världen över ser nyanserat på Gretas floskler och läser istället forskningsrapporter (och nej, inte enbart IPCCs). Gapiga känslomänniskor som litar blint på en 16-åring däremot tillhör utan tvekan de minst smarta, oavsett var på planeten de befinner sig.

        Svara

       Pja, nu har iof times utsett henne till årets person. Vet inte exakt hur stor hon är i just Tibet men hon är ju världskänd. USA, sydamerika, afrika, asien, folk vet liksom vem greta är och vad hon står för.

       Svara

        Al Gore är också världskänd… han pratade om detta när Greta kröp runt på dagis. Har du sett någon förändring till det bättre?

        Svara

         Ingen aning, så insatt är jag inte. Man måste ju isf jämföra situationen med hur det varit om Al gore inte funnits.

         Svara

     Hennes jobb är ju liksom redan gjort. Hon har inspirerat miljoner (särskilt yngre, vi vet inte idag vilka effekter det kommer få i fram tiden) att ta klimathotet på allvar. Konkreta åtgarder måste politiker besluta om, greta och hennes anhang sätter press på dem att ta ansvar (engagerade unga kommer inte rösta på dem annars).

     Svara

      Det är gulligt hur naiva och lättlurade ni är. Jag är uppriktigt avundsjuk på er, vill också tro att de goda alltid segrar och att världen konstant går mot det bättre. Synd att statistik, forskning och logik går emot detta lallande ni verkar ha svalt med hull och hår.

      Ignorance ÄR verkligen bliss.

      Svara

       Vem säger att det goda alltid segrar? Det här är vad greta jobbar med, hon ger det en chans. Du sitter på ditt arsle som många av oss och ursäktar dig med att det är kört ändå. Hon gör vad hon kan. Vad tror du har störst möjlighet ge resultat?

       Svara

        Igen, statistik, forskning och logik.
        Ni lever på hopp, jag lever på insamlad data och siffror.

        Vi vinner. Vi har rätt. Greta kommer, precis som du och jag, att dö inom några år som resultat av naturkatastrofer av olika slag.

        Du får gärna leva på hoppet med Greta och kompani. Jag lever i verkligheten där allt verkligen är svart eller vitt idag.

        Ingen av oss är vinnare men vissa av oss är realister och kan börja förbereda oss mentalt istället för att stå där och gapa och förbanna politikerna mitt i kaoset.

        Svara

         Men frågeställningen som debatteras är inte huruvida jorden eller människan kommer att gå under eller ej? Det är ju helt irrelevant. Frågan är om du gör vad du kan och liksom greta tar ditt personliga ansvar eller ej. Det har inget med realism eller optimism och 400 gradskillnader däremellan att göra.

         Svara

          Vad för ansvar? Om huset redan brunnit ned, ska jag stå och hälla vatten över röken samtidigt som brandmännen dricker kaffe?

          Det. Är. Över.

          Men igen: jag är vegan, flyger knappt, har ingen bil, köper begagnat 50%, återvinner och adopterade två hundar. Jag vet liksom inte vad jag kan göra utöver detta för att du ska känna dig nöjd. Då har jag ändå gett upp tron på vår överlevnad men jag gör det av plikt, inte hopp.

          Svara

   Fast det är ju precis det hon bara gör – pratar. Sen agera är ju upp till de som lyssnat på henne att göra.

   Svara

    Men folk, forskare rättare sagt, har pratat, bönat och bett sedan början på 80-talet. Tro mig, politikerna visste då och vet även idag. Tror du att Kina, Indien, Brasilien, Ryssland, Nigeria m.fl. tänker stänga igen sina industriella anläggningar för att en svensk ungdom grät i rutan?

    Tror du at tg OPEC slutar pumpa, distribuera och sälja olja för att ”följa Europas exempel”?

    Tror du att någon som sitter på makt verkligen bryr sig?? De har makten och de har talat.
    Istället sitter vi och skämmar varandra över småsaker som tröjor tillverkade i polyester när världseliten skiter i oss.

    Svara

     Men det är ju ditt problem om du skammar folk över polyestertröjor? Inget jag hört greta fokusera på…

     Svara

      Av allt jag skrev så var det den meningen du reagerade på?

      Inte lönt att ens diskutera när nivån är så ofantligt låg. Du måste vara vuxen, barn är mer upplysta i dagens Sverige.

      Svara

       Inte ”lönt” att diskutera för nivån är för låg, inte ”lönt” att arbeta för klimatet för opec bryr sig inte…med den inställningen måste det vara rätt svårt för dig att få något konkret gjort?

       Svara

        Japp! Precis som Greta. Vi har gjort 0. Vi går back genom att finnas till, andas, äta, resa, köpa och bara existera.

        Så är det och det är inget jag förnekar: jag är brutalt ärlig mot mig själv och mot dig som främling. Vad har jag att tjäna på att ljuga och låtsas vara perfekt?

        Sanningen är att min blotta existens är en belastning på denna planet. Att jag varit vegan i ca 3 år och tagit flyget en gång på fyra år gör mig inte bättre än dig tyvärr. Jag gör det (vegan) för djuren och inte för miljön kan tilläggas.

        Jag bryr mig inte tillräckligt för att begå självmord men det kan du säkert räkna ut på egen hand…

        Svara

   Hon gör ett superjobb. Hon är dessutom inte ensam, de flesta länder har numera en egen ”Greta”. Mest berörd blir jag av Hilda Nakabuye.

   Svara

    Sopgubbar gör också ett superjobb. Skillnaden är att deras jobb innebär att du inte behöver lrva i ditt eget smuts medans Gretas jobb bara resulterat i tomt prat under fikapauserna på jobbet.

    Svara

     Men suck. Den berömda svenska avundsjukan och så lite jante på det? Inte ska hon tro hon gjort nåt speciellt. Alla hade klarat av det greta gjort…

     Svara

     Inte för att vara sådan, Greta har rätt i mycket. Men har hon någonsin faktiskt gjort något? Eller ens talat om vad hon menar att alla ska göra, rent konkret? Bara samma tjat och skuldbeläggande, men hon kommer aldrig med tips på vad vi kan göra, förutom att inte flyga.

     Svara

   Lite roligt med vuxna människor som är avundsjuk på en 15-årings uppmärksamhet. Varför sätts kravet på att hon ska ta hand om hela miljöproblemet bara för att hon är aktiv i frågorna? Hon gör väl tillräckligt och ännu mer därtill.

   Svara

    Inte det minsta avundsjuk. Tycker snarare lite synd om Greta för hon verkar inte själv må bra av det. Hon har som sagt rätt i mycket, precis som forskare haft i årtionden. Men det är alltid samma saker hon upprepar. Samma skuldbeläggande. Aldrig några konkreta råd om vad det är vi borde göra. Ingen förväntar sig att hon ska lösa problemen, men hon kunde väl åtminstone tala om för oss alla vad det är vi ska eller kan göra, rent konkret. Inte bara att vi ska tänka på miljön. Jaha, hur då? Hur kan vi förändra i praktiken?

    Svara

   Tycker du, är nog den springande punkten

   Svara

  Alltså kan jag få adoptera Victor? Vilken fin kille, blir sugen på att ta mig ett snack med mina två tonårssöner igen om vikten av att vara en bra människa.

  Svara

   18,29 Du blir nog sugen på mer än så…..

   Svara

    Wtf?

    Svara

    Inte särskilt genomtänkt kommentar, 18:53?

    Svara

    Hittade du inte : på tangentbordet? Varför envisas folk med att skriva 18,29 osv när det är ett klockslag?! 18:29 om något, men när du svarar direkt på en kommentar så är det ju helt överflödigt att skriva klockslaget då det syns ändå vilken anonym det är du svarar.

    Svara

     Men herregud vad mycket man kan störa sig på.

     Svara

      Kommatecken kan vara enormt störiga…. särskilt, på, fel, ställe. 😛

      Svara

       Aaaah det hackar i hjärnan 😂

       Svara

     Nej det är inte överflödigt, för det fungerar inte alltid. Då blir det väldigt märkligt med svae till någon som man inte vet vem det är. Hur kan klockslaget irritera dig så. Jobbigt liv du måste ha 19.34

     Svara

  Men Viktor skriver ju ” Alla föräldrar har inte råd” så han tillägnar ju detta till personer som kanske inte har det så gott ställt. Då ska Ellinor Bjurström ta en del av kakan? Jag tror nog hon har det så gott ställt så hon kan ge dessa barn hon skriver om presenter……

  Svara

   Hur blev Ellen Bjurström inblandad?

   Svara

    Ellinor ffs…

    Svara

    För hon kommenterade på hans inlägg och ville ha en hälsning till två barn.

    Svara

     Tack snälla för svar.

     Svara

     Två barn? Har hon inte bara ett?

     Svara

      Jo men hon ville att han skulle skicka en hälsning till två tjejer. Inte hennes barn. Men hon har nog råd att ge dessa tjejer en julklapp eller två. Viktor ville hjälpa föräldrar som INTE har råd.

      Svara

       Ah! Då förstår jag! Ja det har hon, suck.. Låt de som är i större behov få ta del av detta.

       Svara

  Skitsnygg kille han där Emil Ingemarsson! Sett honom ute ett par ggr. Är han straight?

  Svara

   Ja, det är han.

   Svara

   Tror han och Margaux kommer ha ihop det inom en snar framtid

   Svara

   Trodde han och Viktor var ihop, att de var ett par. Så är det inte då?

   Svara

    Trodde det var Viktors bror

    Svara

  Alltså Ellen och Nicklas, gulliga på sitt sätt och samtidigt otroligt enerverande på ett sätt. De känns liksom som vandrande klyschor båda två men det kanske är det som gör att de passar så bra ihop?

  Svara

   Har väldigt svårt för Ellen. Hon känns så extremt överdriven och försöker för hårt för att vara ”rolig”

   Svara

    Verkligen. Hon är så jobbig.

    Svara

    Hon är också kristdemokrat :3

    Svara

  Säger inte att blont hår är fult, det är inte fult på långa vägar, men det känns som att mörkt hår ger mer liv till ansiktet samt att man ser äldre ut? Eller är det bara jag som tycker det, haha? Är det någon som har en teori/förklaring till varför det ”är” så?

  Nicci vill jag minnas har varit blond? Hon var fin då också, men passar himla bra i mörkt hår👌🏼

  Svara

  Mr. Nicklas Slemboll.

  Svara

  Vad händer mellan honom och Samir?

  Svara

   De ska väl lägga ner eller iaf ta en paus under 2020. Verkar som att Samir inte vill vara så offentlig numera, han håller låg profil medans Viktor vill synas så mycket som möjligt och tjäna så mycket pengar han kan på allt möjligt. Visst fint att han gör hälsningar gratis MEN han vet ju att det ger honom good pr, att han får positiv uppmärksamhet av det och att det ger honom större chans att tjäna mer pengar på annat t ex sina smycken och sina föreläsningar som han säkert tar mycket betalt för. Han är ju PR-strateg och jobbar med personer som är proffs inom PR. Jag tycker han verkar girig och falsk även om det såklart är fint av honom att göra hälsningar, han verkade gullig och äkta förut tyckte jag men numera känns han väldigt pengakåt och strategisk.

   Svara

    Säkert. Alla är ju falska för pengars skull numera.

    Svara

    Känns som att jag läst denna kommentar ett par ggr redan

    Svara

     Hahaha, skrattade orimligt mycket åt detta

     Svara

    Nu är du tjatig. Vi fattar vad du menar men det är en konstig inställning du har.

    Svara

  Ladbaby blev christmas nr 1 igen 😀😀😀😀😀😀 Och om ni inte vet vilka det är så har ni missat bästa kontot på youtube. Woooohoooo

  Svara

  Vilken guldkille, den där Viktor <3 Tänk om det fanns fler förebilder som han för unga! (Och vuxna, för den delen.)

  Svara

  Kan Greta bara ta ledigt! Hon kan inte rädda världen. De tjocka feta gubbarna lyssnar inte .

  Svara

   Inte magra kärringar heller 😂

   Svara

   Om Maria kan sitta utanför kiosken och tigga från 9.00 till 18.00 i kylan så kan nog Greta strejka några timmar per dag.
   Tjänar hon något på det? Svar: nej, men hon är så arrogant att hon tror att det blir bra ändå.

   Svara

    Arrogant?

    Svara

   Trump börjar bli irriterad på henne så hon har rört om en hel del i grytan. 🙂

   Svara

  Viktor är härligast på Insta just nu 💕

  Svara

  Vad fint med videohälsningarna!

  Svara

  Verkar för övrigt vara väldigt tomt på samarbeten för Isabella L nu! Märks att hon är på väg ut i kylan.. Tror ni hon medvetet satsar på det pga relationen till ES?

  Svara

   Det har jag också tänkt på, visst har hon väl bara haft ett samarbete, Ellos, sen ”krisen” började? Och det samarbetet var ju bestämt sedan tidigare. Kan det verkligen vara så illa att ingen alls vill köpa reklamplats hos henne längre?

   Svara

   Tror många vill synas i hennes flöden men som passar på att dumpar priserna pga krisen och hon vill hålla sin fd prisbild.

   Svara

  Viktor är en genuin människa som tar sig tid för alla. Han skickade en privat hälsning till min son med lite kärlek igår då vi hade avlivat vår katt i onsdags. Det säger en hel del om Viktor att han tänker på andra istället för andra kändisar som bara tänker på pengar hela tiden.

  Svara

  Greta är inte ensam (Tack och lov!) – ju mer vi andra gör tillsammans, desto mindre får hon att göra.

  Idag fastställde högsta domstolen i Nederländerna att dess regering ska se till att koldioxidutsläppen måste minska med 25% jämfört med utsläppen 1990 redan till slutet av 2020.

  https://www.nytimes.com/2019/12/20/climate/netherlands-climate-lawsuit.html

  Detta är stort. Det är första gången som ett lands regering åläggs detta på denna juridiska nivån.

  https://www.theguardian.com/world/2019/dec/20/dutch-supreme-court-upholds-landmark-ruling-demanding-climate-action

  Svara

   Underbart! Blir så glad när banbrytande miljöfrågor och sociala frågor tas upp i domstolar. Nu hoppas jag på framgång för de i Kongo Kinshasa som stämmer stora bolag som Apple och Google för barnarbete och barn som dött i gruvor där metallen som utvinns används i deras produkter.

   Svara

  Hockeytjejerna borde inte sätta sina liv på paus, de borde investera i sina liv, skaffa sig gedigen utbildning, spara pengar o.s.v.

  Svara

  Annica ser verkligen lycklig ut…

  Svara

   Jag undrar mest över att hon tror att vi andra tycker deras liv är ”glammigt”?
   Det måste ju vara så hon själv tänker? Att träffa en hockeyspelare som vill ta med en tjej till landet där han spelar, är ju inte direkt glammigt?
   Det är ju behändigt att ha en liten husfru där medan han reser runt och spelar.
   Hon finns ju liksom där och välkomnar honom när han kommer hem. Mys? Glam? Njae…

   Svara

    Asså den där valpen… verkar den må bra…? Haft tre valpar i mitt liv och alla har varit yrväder – den där hunden verkar inte må riktigt bra… undrar om det är en seriös uppfödare verkligen…

    Svara

  Och är sitter vi och gottar oss i elakheter igen.

  Svara

  Tycker nog att Ellens bild ser lite mörk och sorglig ut… som att de skall komma med dåliga nyheter

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.