TRATTKANTARELLER TILL ALLA!!!!!!!

Tyvärr inte till alla, även om jag skulle vilja men förstår ni hur lång tid det tog mig att sätta ihop 20 st sådana här små påsar?
LÅNG tid! 🙂

Nu har jag med hjälp av en eminent nummer-rabblare så har jag nu en lista på 20 st kommentarer vars skribent behöver skicka sin adress till mig så att den lilla julklappen kan komma fram.
På grund av Post Nord i kombination med mitt aningens långsamma tempo så kommer de förmodligen inte fram till julafton, men väl i mellandagarna. 🙂

Kram på er och tack för i år!!!

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tack själv för i år❣️

  Svara

  https://www.instagram.com/p/B6TKMchFpqT/?igshid=kizi4zmbmn7i

  Till alla som känner att de behöver något att le åt. 🙂

  Svara

   Något att ta efter, vara glad åt det lilla ❤️

   Svara

   Nä, nu fick du mig att le. Hur ska det sluta? Stort, stort tack!

   Svara

   18:10 så gulligt. ☺

   Svara

   Jag önskar att jag också hade en dotter

   Svara

  Jag skulle gärna vilja ha en påse men du gillar nig inte mej så det kanske är en flugsvamp i 😉 men fint av dej att ge bort sådana godsaker.

  Svara

   Åh, är det du? Äh, god jul till dig ändå!

   Svara

    Finns bara en person som skriver ‘nig’ i stället för ’nog’. Denna person skulle dock aldrig ge ut namn och adress, svårt att få paket då…

    Svara

  Ser fram emot mitt paket, blir förhoppningsvis kantarellsås på Nyårsafton om det vill sig väl.
  God Jul!

  Svara

  Tack själv! Ett tolvtimmarspass på akuten nu här igen, med 10 min rast totalt om man har tur. Men jag är ledig på julafton så jag är rätt nöjd ändå 🙂

  Svara

   Hur kan ni inte ha raster? 🙁 Är det inte lag på det? Eller är det annat inom sjukvård.

   Svara

    Inom vården är det vanligt med avvikelser, ibland fungerar det inte bara att ta rast, man får jobba så verksamheten går runt inte alltid det hjälper heller 😏

    Svara

    Vården har egna riktlinjer för sådant tyvärr. Det är väldigt pressat generellt nu.

    Svara

   Kg. Du gör verkligen skillnad. Tack för ditt och dina kollegors arbete 💜💜💜💜💜💜💜

   Svara

   Rekommenderar du någon att utbilda sig till något inom vården? / vet ej vad jag ska bli

   Svara

    Nej herregud! Bli något riktigt istället, där du inte behöver slava och bli bitter.

    Svara

     Nåt riktigt? Kan det bli riktigare?

     Svara

     Men med tanke på hur otroligt mycket man får tillbaka för allt slit och ”slavande”, så jämnar det ut sig. Har du själv ens provat? Har du inte så bör du ju inte ens öppna din mun om din åsikt… Det är ett riktigt och viktigt jobb, och visst fan finns det bittra människor, men efter snart 4 år inom äldreomsorgen så vet jag av erfarenhet att det är då fan inte bara personal som kan vara bittra.. Även våra brukare/kunder och anhöriga kan vara förbannat bittra dom också.
     Men vet du vad jag gör då?
     Jag gör det bästa utav situationen.

     Svara

     Bli något riktigt, ursäkta men vad fan menar ska vi sluta att ta hand om människor???

     Svara

      Du*

      Svara

    Jag rekommenderar dig absolut! Men ett tips är att prova sommarjobba/hoppa in som vikarie först, så du verkligen vet vad det är du ger dig in på, oavsett om du ska plugga till uska eller ssk 🙂

    Svara

     Vill tillägga att jag ångrar mig inte många gånger under dom här snart 4 åren jag jobbat att jag valde vården. Visst vore det skönt att slippa jobba varannan helg och andra helgdagar som nyår.
     Men det är så jävla värt det i slutändan, allt är inte bara tråkigt och jobbigt hela tiden. Även om vissa (som Anonym 19.40 här) vill framstå som världens sämsta jobb. Ingen kommer vela jobba som det om vi ska fortsätta säga ”Nej fyfaaan” om vårdyrket. Vi MÅSTE göra någonting åt statusen som undersköterska! För jag vill då fan ha några som tar hant om mig när jag blir gammal och grå!

     Svara

    Bli arbetsterapeut! Världens bästa jobb. Blir aldrig tråkigt eller enformigt och det är så brett att du kan jobba inom mängder av olika verksamheter ❤️

    Svara

     Tack för tips! Önskar mig ett ”riktigt” jobb, fylla en samhällsfunkion. Ska kolla upp detta.

     Svara

   Jobbar själv på en akutmottagning och vi ser till att alla får rast varje dag. I synnerhet när man står ensam ssk med 20+ patienter

   Svara

   Kommentaren hamnade fel. Jobbar själv på en akutmottagning och vi ser till att alla får rast varje dag. I synnerhet när man är ensam ssk på 20+ patienter

   Svara

  18:37 ja hallå det är jag stor julkram och tack för hälsningen ☺🎄⛄

  Svara

  Det är lag på det. Jag arbetar inom äldrevården och det är inte alltid vi hinner med rast om det kör ihop sig. Jobbar både jul och nyår men är glad ändå, ”mina” boende är fantastiska och förtjänar en fin jul❤️

  Svara

   Jag har själv arbetat inom vården (jobbar numera på socialtjänsten) och förstår hur slitigt det är. Dock hoppas jag att ni inte tänker att de raster ni hoppar över inte spelar någon roll. Arbetsgivare älskar personal som slår knut på sig själva och aldrig klagar. Tyvärr är det inte långsiktigt hållbart, varken för ens egna hälsa eller för yrket, att vara för mycket av en altruist i ett människobehandlande yrke. Även om man älskar sitt jobb (!) behöver det finnas bra förutsättningar att utföra sina arbetsuppgifter utan att stressa ihjäl sig. Kan man inte göra det är det något som är fel och som man behöver föra debatt kring.

   Svara

    Klart det spelar roll avvikelse varje gång det inte funkar att få it raster, allt dokumenteras.

    Svara

  Har jobbat i vården i 14 år. Älskar det. Hade annat yrke innan med högre status och högre lön men skulle aldrig vilja byta tillbaka. Det svåraste är att välja inom vilket vårdområde man vill arbeta eftersom det finns så mycket att välja på.

  Svara

  Det där när en blir oväntat glad.
  Sånt är värt sin vikt i guld.
  Ungefär som kantareller.
  <3 😀 <3

  Svara

  Ovanligt att skicka svamp hade inte riktigt vågat, e till o med skeptisk mot svamp i affären sedan jag läste ngn sålde fel sort för inte så länge sedan : p

  Håller mig nog relativt svamp fri

  Svara

  Du är så rolig Camilla! Tack själv för all välbehövlig underhållning och distraktion under 2019. 💕😍

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.