Clickbait med Isabella Löwengrip av GP i artikel om Erik Selin

I augusti sågs han i Saint-Tropez tillsammans med 29-åriga Isabella Löwengrip, en känd bloggerska och företagare.
[…]

Men trots att de båda är aktiva företagare finns i nuläget inga planer på att göra affärer tillsammans.

– Nej. Hon håller på med helt andra saker, så det är ingenting som vi tänkt på alls, säger Selin. //Ur GPs artikel med Erik Selin

Göteborgsposten click baitar loss med en stor bild på Isabella Löwengrip högst upp, trots att artikeln handlar om Erik Selin och innehåller en intervju med honom där han bland annat pratar om psykisk ohälsa och knappt innehåller någonting alls om Löwengrip.
Det enda i hela texten som handlar om henne är ett uttalande från honom där han säger att de inte har några som helst planer på att göra affärer tillsammans.
Han verkar med andra ord inte ha siktet inställt på mer kladd och kräm än det hans käresta har i ansiktet.

Vore det inte lite gulligt dock?
En gästkollektion ” Balder Style” hos Löwengrip Beauty av Erik Selin? 😉

Tack för tips!

169 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ingenting varesig på Bellas Instagram eller blogg sista veckan. Ingen sedvanlig nyårskrönika. Inga mellandags- eller nyårsskrytbilder. Inga Monroe-stories. Inte ens smygreklam för någon urusel importerad skräpsak från Alibaba… Är människan fortfarande vid liv?!

  Svara

   Säkert för att vi ska börja undra och spekulera…

   Svara

    Eller så skiter hon fullständigt i ”dig.” Det tror jag. Hade jag också gjort..

    Svara

     Mysigt

     Svara

      Ursäkta, ville bara vara tydlig.

      Svara

     Ojojoj kaxigt 😉😉😉

     Svara

     Ja men som entreprenör borde hon vara intresserad av att hålla sin främsta marknadsföringskanal intressant och vid liv. Vilket hon inte gör. Det var inte länge sedan Bella vad om ursäkt när hon skulle göra ett par dagars uppehåll från bloggen, och nu förvarnar hon inte ens innan hon är borta flera dagar. Kanske lägga bloggen ner snart, hon verkar inte intresserad av att försöka hålla den vid liv.

     Svara

      Hon skrev ju klart och tydligt att hon skulle ta julledigt och önskade folk gott nytt år?

      Svara

       Har hon önskat sina följare god jul och gott nytt år på bloggen? Någon kommenterade väl om det, att det hade varit trevligt om hon hade önskat god jul.

       Svara

        Ja, när hon tog julledigt.

        Svara

        Nån? Du menar du? Både här och på Isabellas blogg. Jag tror de flesta människor inte bryr sig nämnvärt om en bloggare önskar god jul eller inte

        Svara

      Hur är det med stiftelsen nu? Den verkar inte registrerad än… kanske inte blivit godkänd ännu?

      Svara

      14.42 då får du nog läsa en gång till.

      Svara

      Entreprenörstiden förbi.

      Svara

    Kan Bellan valt den äldre herren som för att skydda henne mot de olösta konfliktern hon har med sin kära far?

    Kanske jag kan öppna ett TalaUtINvest och genom lite lirkanden få Pappa, Bellan och Erik att tala ut om dagsläget? Min utstyrsel kan då vara sponsrad av något entreprenörföretag (billigast vinner)
    Vad kan bellans kära far tycka om fastighetsmogulen? Kan vi få deras förhållande att stabiliseras enligt det berömda excel-arket som fungerar så jättebra annars?

    Svara

     Har Erik träffat Isabellas Far?
     De kanske skulle bli bästa kompisar och fördjupa förståelsen inom familjen och gänget för det där med psykiska tillstånd?

     Eller…?

     Svara

   Jag tror bara hon är så ruskigt trött på att blogga. Förut hade hon någon som spökbloggade åt henne. Nu måste stackarn blogga själv. Bara Balder sätter en ring på’nas finger ska ni se att bloggen försvinner för gott.

   Svara

    Bloggen förmodligen, men knappast Instagram. För vad är all lyx värd då? Om hon inte får visa upp den någonstans? Om hon inte har kreti och pleti att försöka imponera på.

    Svara

    Jag tror att hon vill bli Fru Selin.

    Svara

     …och läggs korten rätt nu så är hon gravid till sommaren.

     Svara

     Hoppas pappa per kan vara med och överlämna bruden, så får vi ett riktigt fint familjebröllop med reunion och kanske en livslångt brödraskap mellan Isabellas pappa och Erik.

     Svara

   Tror det blev pyspunka rätt hårt och nu har även verkligheten kommit ifatt henne, den som vi andra såg så långt innan. Och hon som är så ”snabb”! 😉

   Svara

    Det tror jag med. Det funkade att tvätta kläder, laga mat, blogga, jobba på kontor i någon månad och så kom verkligheten ikapp henne. Och den avslöjade att hon INTE har mer energi än genomsnittsmänniskan.

    Men jag tror också att hennes tystnad är en form av washoutperiod så att folk glömmer vilket bluffmakande fiasko hon ecentligen är. Och sen poof: så släpper hon sin tycka-synd-om-mig-dokumentär som hon har jobbat på. Den drömmen (folkkär kändis som man tycker lite synd om) har hon haft sedan hon kollade på en dokumentär om Diana.

    Svara

     Vill också tillägga att (till skillnad från tidigare) så kommer hon inte att kunna styra sin story denna gång. Hon har tömt och förstört sitt förtroendekapital på bland annat att skryta om hur lättlurade hennes målgrupper är. Det kommer att ta år (kanske längre) att få förtroendet tillbaka från målgrupperna som hon dumförklarade i många intervjuer.

     Hon kommer förmodligen aldrig att kunna tvätta bort sitt rykte som bluffmakare.

     Svara

    Pyspunka på allt balloney som blåst upp ballongen. Hmm 🙂

    Svara

   Hon har ju skrivit att hon tar en julpaus och att hon inte vet hur lång den blir. Men jag gissar på att du bara ville ha igång något eller?

   Svara

   När brukar hon göra smygreklam för usla skräpsaker från Alibaba? Tror du blandar ihop med andra personer. Är väl bra då att hon inte lagt upp bilder om du nu anser det vara skryt, och är väl bra att hon inte lägger upp reklam – men nejdå då ska det klagas på det också, då är det fel. Vissa är besatta och så nyfikna och mår nästan dåligt av att inte veta vad Bella gör förstår jag, galet. Visst saknar man uppdateringar men samtidigt är det bra att hon tar paus. Kanske åkt iväg och firar nyår eller håller på och flyttpackar och bara umgåtts med barn, familj och kärleken i mellandagarna. Kanske är hon trött på att förse andra med content och få påhopp hela tiden, för det får hon ju för allt.

   Svara

    Blondinbella gjorde under hösten reklam för både en rakapparat, hårtork och trådlösa hörlurar från ett danskt företag som bevisligen sålde kinesiska kopior av välkända märken. Alla de reklaminläggen toga bort utan kommentarer efter att det avslöjats.

    Svara

   Rekommenderar alla att ta en paus från sociala medier, jätteskönt och behöver inte alls betyda att man mår dåligt eller nåt sånt. Låter sunt att inte behöva uppdatera insta på några veckor. Hon kanske njuter av ledigheten med sina barn? ❤️

   Svara

    Förutom juldagen/annandagen verkar det som O haft barnen hela tiden. Han har en ny öppen insta nu. Så njuter hon ledigheten, njuter hon den inte tillsammans med dem.

    Svara

     Vem trodde ändå att hon var ledig med barnen?

     Svara

     Då ser du fel, hon har varit med sina barn enligt schemat, den enda skillnaden var att Odd hade dom på till julafton men samtligt så var Isabella där då också. Odd har alltid haft familjehögtider eftersom de är mer viktiga för honom än för henne, härligt att kunna ge varandra det även om man är skilda.

     Svara

    Eller ägnar hon sig åt att försöka bli med barn?
    Eller Springa runt och le. Samt stå stilla och fnissandes le. Annars hade hon verkligen varit utled på det hela. Le gör hon när det lönar sig.

    Precis som en hund visar frontgaddarna om något annat hotar bröfödan.

    Svara

   Jag tror på någon typ av skönhetsoperation

   Svara

    Men lägg av! Det påstod du/ni hela tiden så fort hon inte uppdaterade på en dag eller två tidigare också och så fort hon va på någon resa. Nej det tror jag inte faktiskt men hon kanske är sjuk, kanske inte mår så bra och fått rådet att hålla sig borta från sociala medier en tid, eller så har hon bara valt det helt enkelt och gör annat. Att Erik engagerar sig i ps ykisk oh älsa kanske beror på att IL just nu lider av det var min tanke.

    Du C clickbaitar ju också med IL, precis som Ny24 och Expressen med flera, har du ingen som helst självinsikt. Verkar hårt och jobbigt för vissa att hon träffat en rik man. Som någon skrev, GP och andra har väl sett här och därför clickbaitar och skriver en massa om IL numera.

    Fin bild på Isabella, hennes sommarprat blev det tredje mest lyssnade förra året.

    Svara

     Hans engagemang i psykisk ohälsa ska vi nog akta oss för. Är det bara jag som inte tror han är bra för Il efter dessa uttalanden?

     Svara

      Han har ju iof inte sagt nåt speciellt, det är väl mer folk som har lite svårt med läsförståelsen. Han låter ju mest vanligt hygglig (tycker anställda ska ha ledigt samt inser att psykisk ohälsa existerar trots att levnadsstandarden är hög). Man måste vara lite knasig för att kunna tolka det negativt.

      Svara

    Me 2!

    Svara

   Dålig stil att inte önska sina läsare och även kunder då vi antas konsumera hennes produkter trevlig jul samt något om det nya året. Har inte damen med alla titlar, hållbarhetsansvariga, kommunikationsansvariga och generalsekreteraren vett att skriva några sådana inlägg till hennes blogg?

   Svara

    Folk har inte gjort annat än ge henne skit i några års tid nu och du tycker att hon är skyldig någon ett ”god jul” inlägg….?

    Svara

     Nej, men hon är skyldiga sina annonsör en ursäkt för att hon manipulerat sina siffror.

     Svara

      Touché!

      Svara

     Gett henne skit? Hon är (eller var, förhoppningsvis) en offentlig person som ljög om det mesta och därför granskades och till slut blev avslöjad. Vänligen använd inte nyspråk, om uttrycket är bekant.

     För övrigt är det väl jättebra om hon lämnat sociala medier och ett offentligt liv bakom sig. Jag minns att det var någon gång för ett tag sedan då hon tydligen också hade haft något uppehåll i bloggen och folk skrev om det. Varför gör man så? Det blir en mycket bättre värld i sociala medier utan människor som bluffar, rent av ljuger och redigerar verkligheten så att läsare/följare som kanske inte är så smarta eller källkritiska far illa.

     Svara

    Men herregud, om man nu tycker att det är så otroligt viktigt med god jul från en bloggare som man inte ens tycker om så borde man skaffa hjälp 😂

    Svara

   Jag tror hon sakta fasar ut bloggen och sig själv från rampljuset. Farbrorn är ju lite diskret av sig så det är säkert för att anpassa sig efter honom.

   Svara

    Denna diskreta farbror verkar vara bra på att kläcka ur sig grodor. Ologiskt att må dåligt.

    Svara

    Jag tror inte att hon frivilligt avstår från sitt sedvanliga skryt utan antingen fanns ingenting värt att visa upp (enligt henne alltså) eller så har hon fotoförbud om hon varit hemma hos Erik. Tack vare Bellas bilder på utsikten har hans adress läckt ut på ett annat skvallerforum på nätet och jag gissar att han inte tyckte det var det bästa som hänt honom under 2019…

    Svara

     Nej men snälla, sitter de och skvallrar om hans adress också, fy f-n. Skulle den lilla bilden hon visade på utsikt, som man knappt såg, ha avslöjat någon adress? Nej det är nog tyvärr någon besatt galning som lyckats ta reda på det då. Obehagligt med besatta galningar, och de stalkers hon haft på besök hemma. Tänker på I Adrian som blev rånad i ett garage, så otäckt och förstår att IL vill kunna känna sig trygg.

     Svara

      Kanske just därför han inte velat att hon ska ta bilder hemma hos honom. För att det finns besatta galningar som tillåmed letar upp adressen efter minsta lilla utsiktsbild.

      Men för Bella är det viktigare att skryta

      Svara

   Kanske inte så många som vill bli associerade med Bellans tveksamma affärer länge, än mindre betala för det?

   Svara

   Hon skriver ju att bloggen tar julledigt.
   Det betyder väl att man inte bloggar?

   Svara

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

  I slutet säger han att han vill ge stressade anställda energi så de kan gasa på igen. Känns som ett bekant ordval 😬

  Svara

   Men eller hur. Minska deras stress istället och undvik ”gasa på”. Fyfan.

   Svara

   Klumpiga uttalande av herr Selin. Mår själv prima men ska försöka visa upp lite ”förståelse”…

   Svara

    Fan! Han och fröken Bella verkar passa fint ihop! Lika osympatiska och hänsynslösa bägge två.

    Svara

  Stressade anställda gasa på. Sjysst människosyn.

  Svara

   Otäck människosyn.

   Svara

    Det var det Anonym menade 😛

    Svara

   Tramsig kommentar. Själv hade jag varit tacksam om min chef insett det smarta i att ge personalen ledigt..

   Svara

  Oj hittade du något nu att kunna skriva om Isabella så du får många kommentarer och spekulationer. Antar att abstinensen varit jobbig 😉 😂 Ja då gör ju GP likadant som du brukar göra då ju och Nyheter24 och Expressen – clickbaitar med hjälp av Isabella, och det gör ju även andra sajter och personer. Galet att hon kan vara ett sådant klickbait och inkomster och content för andra, trots att hon inte ens är känd enligt somliga härinne och hennes blogg är inte stor och hon är helt ointressant osv, märkligt…

  Svara

   Och du fick gå in och klaga på något direkt…

   Svara

   Haha första bellainlägget på typ evigheter och ändå samma gnäll

   Svara

    Jag kan nog hålla med om att hon används flitigt som clickbait på denna bloggen. Kanske det som inspirerat GP?

    Svara

    Gnäll? Var det gnäll? Det var känsligt för dig snarare. Varför var det så känsligt så det kallas gnäll? Det är ju helt sant, det är ju så det är.

    Svara

     Andas. Seriöst, du behöver andas.

     Svara

    Den där människan har bara suttit och väntat på ett Bella-inlägg för att få skriva en sån kommentar 😂😂

    Svara

   Stor i bloggosfären, men inte tillräckligt stor för att lyckas på en internationell nivå.

   Svara

   Oj, har du legat och lurat i vassen hela den här tiden? Den här bloggen har inte haft ett Bellainlägg på väldigt länge men så fort det dyker upp så flyger du upp från ditt gömställe och går till attack…

   Svara

  1a inlägget för året om Bella! Det han gå 12tim sen kunde inte camcam hålla sig. Trots att jag hamnar konstant i modden, så tycker jag att det här är ett elakt inlägg om Bella….

  Svara

   Men va?! Det här inlägget handlar om influencern Erik Selin och inte om hans miljardärflickvän.

   Svara

    Yeah…

    Svara

    Sedan när blev Erik en influenser? 🤔

    Svara

     Den kvällen när Bella riggade upp ett kamerateam för att ta en bild på dem i Tropan lite så där ”spontant”. Han må inte vara en sprätteben-influenser men han är och har valt (pga att tex medverka i div intervjuer) att vara en offentlig person.
     Skaffar han en Channe och ett instagramkonto kommer jag följa honom. 😉

     Svara

      Fast bara för att han är entreprenör och en offentlig person är han ju ingen influenser till yrket. Isåfall borde han väl ha en egen kategori här på bloggen och det har han inte utan inlägget ligger i blondinens kategori.

      Svara

   På vilket sätt inlägget elakt om IL? Det enda som handlar om henne är Selins ord om att de inte ska göra affärer tillsammans. Men det kanske är elakt av honom? Hon skulle kunna få möjligheter att lajva bizznizz women hur mycket som helst med hans kapital i ryggen. Såå elakt av CC att inte låta honom göra det. [/ironi]

   Svara

    Elakt av honom är att offentligt säga att det är ologiskt att må dåligt. Samt att han ska se till att hans anställda snabbt kunna gasa på eller var det nu han sa. Han saknar något i sitt omdöme.

    Svara

     Nu ansåg ju Anonym 12:37 att CC var elak mot IL i sitt inlägg, inte huruvida ES var elak mot sina anställda eller hans mindre väl valda ord om psykisk ohälsa.

     Svara

     Är det inte samma teori som han ”the power of now.” Att det egentligen är ologiskt eller galenskap betyder ju inte att det inte existerar eller de menar ju inget negativt med det.

     Svara

     Men snälla! Ologiskt som i ovärdigt, som i att ingen ska behöva må dåligt… Är det så svårt att fatta eller ville du bara vrida det negativt för att svartmåla. Asså

     Svara

      Ovärdigt är knappast ett bättre ordval att koppla samman med att må dåligt. Ovärdigt för vem? Men nu var det ologiskt han själv använde. Undrar vem du är som ger dig själv tolkningsföreträde till ES uttalanden?

      Svara

     Men alltså snälla! Ologiskt som i ovärdigt, som i att ingen ska behöva må dåligt. Är det så svårt att fatta eller ville du bara vrida det negativt för att svärta ned. Asså

     Svara

     Empati? 🧐

     Svara

   Leave Bella Alone 😭😂

   Svara

   Vad är det med dig och i varje kommentar skriva att du hamnar i modd btw? (skulle inte du ta en paus från sm och BB enligt dina nyårslöften du skrev här om dagen? Det tog 12h och 37m innan det bröts mao 😉)

   Svara

  Kan vi lämna kvar Bella i 2018?

  Svara

   2018 haha

   Svara

    Still mentally stuck in twothousandnitton. 🤪

    Svara

  Intressant att en man som är välkänd företagare och dessutom mångmiljardär behandlas som nummer två och man drar på en bild av en person, Blondinbella, som han antas ha en nära relation med. Särskilt när nyårsdagen är den dag på året som toppar självmordsstatistiken och det man man nog anta att det var därför han ställde upp på intervju för att han verkar satsa på psykisk ohälsa (vad det nu innebär). Har inte fått tag på artikeln ännu men vad som anges från den på olika håll med citat av hans uttalande blir man lätt mörkrädd över. Har för mig att IL även varit inlagd för panikångest och att hon flera gånger på bloggen angett flera olika syndrom dock oklart om hon fått diagnos på dem. Någon som läst hela artikel som kan ange mera exakt vad han säger om sin satsning mot psykisk ohälsa?
  Att hon är tyst på bloggen är märkligt. Man brukar som bloggare önska sina läsare God Jul och även ett Gott Nytt år inlägg just för att stötta de läsare som kanske leverensamma och firar helgerna ensamma. Men inte ens det ger hon sina läsare. Sådana inlägg kan en anställd skriva åt henne.
  Efter att ha googlat miljardären och hittat hans medverkan i podden Börslunch blev jag illa till mods. Hans sätt att prata till programledaren var inte trevligt. Det var förminskande. Förstår nu vad flera nämnt. Han säger hennes namn på ett sätt som inte är brukligt.

  Svara

   Bakis idag?

   Svara

    Anonym 13.16 Märklig kommentar, du verkar inte förstå något alls.

    Svara

    Man är sig själv närmst (Anonym 13.16)

    Svara

     OCH det betyder att du, anonym 13.16, förmodligen läser in något i ts formulering/åsikt baserat på hur du själv mår en dag som denna.

     Svara

      Stämmer faktiskt. För att skriva 12 sidor med presumptioner om en okänd människa och posta det på bloggbevakning hade en pågående tokfylla funkat som förklaring. Men ville vara snäll och antog då att TS är ohyggligt bakfull.

      Svara

   Följer inte Bella någon annanstans än här men kan hålla med om att det är märkligt att inte önska sina följare God Jul och Gott nytt år, med tanke på att de hjälper till att stå för bloggarens försörjning under året. Det hör liksom till. Ungefär som vi på mitt jobb avslutar året snyggt och artigt med kunder och leverantörer och de gör det detsamma tillbaka.

   Men antingen uteblev den förmodat önskade ringen och frieriet eller så var storhelgerna helt enkelt inte fancy nog för Bella. Eftersom det bara är lyx och flärd hon vill visa upp.

   Svara

    Doktorera helst aldrig…

    Svara

     Oj, är det samma Anonym 13.16 som är lite bakis och skakis idag?

     Doktorera verkar förövrigt rätt överskattat och tråkigt.

     Svara

      Bellas riddare…

      Svara

    Inte konstigt alls att hon inte önskar God Jul osv. Hon har inte förmågan att se andra människors behov, det är ett tomt kapitel i hennes personlighet.

    Svara

     Bella gör aldrig något som hon inte har personlig vinning av.
     Hon har inte en normal förmåga att känna empati eller sätta sig in i andra människors känslor och behov.
     Bella skulle säkert önska Gott Nytt År och God fortsättning på bloggen om hon hade ett betalt samarbete att stoppa in samtidigt 🙂

     Svara

      Instämmer helt!

      Svara

      Så tror jag också. Men då undrar jag också, vem vill vara ihop med en sådan person? Måste vara väldigt knepiga relationer hon har. Hajen kan man ju fatta att hon charmerade på något sätt, men ES? Vad har dom gemensamt?! Han är ju inte direkt någon stureplanpajas som Bella.

      Svara

       Tror inte han är särskilt sympatisk själv, men framförallt trist och då livar kanske Bella upp. 🙄

       Svara

    13.27 du skulle troligen bli förvånad om du gick in på många av dom större bloggarna. Många av dom saknar God Jul och Gott Nytt År till sina läsare.
    Det säger ganska mycket om dom.

    Svara

  Nu var det ju tidningen som använde Isabella som clickbait. Inte hon själv. Kan tänka mig att en bild på Erik inte haft samma verkan, han är ju inte direkt känd för sitt utseende.

  Svara

   Exakt… Clickbait AV Gp.

   Svara

    De verkar ha tagit bort hennes bild nu och ersatt den med en ofördelaktig, bild på ES. Hur motiverar han att det är ologiskt att må dåligt? Det är f-n otäckt uttalande! Särskilt när hans ”flickvän” (vet inte om de är käraste därav ””) är känd för att må dåligt. Man kan tycka vad man vill om ILs affärsverksamhet men att vara tillsammans med en person som offentligt uttalar sig om att det är ologiskt att må dåligt det är inte bra. Vad säger karln egentligen? För det är väl knappast den berömda Göteborgshumorn?

    Svara

     Varför tror du folk mår sämre?

     – Jag vet inte. Men jag hörde någon som sa att det, lustigt nog, kan handla om att vi får det bättre totalt sett. Ett land i krig till exempel, då har du fokus på något helt annat. Det skulle kunna vara ett bakslag av vår välfärd, vilket är lite sorgligt. Man får det bättre, men så mår man sämre för att man har fått det bättre. Det är ologiskt. Genomsnittsinkomsten ökar, vi är friskare, det finns fler läkemedel. Enskilda individer har så klart problem, men på aggregerad nivå blir allt bättre. Egentligen är det konstigt om folk mår sämre.

     Svara

      Citat från GP

      Varför tror du folk mår sämre?

      – Jag vet inte. Men jag hörde någon som sa att det, lustigt nog, kan handla om att vi får det bättre totalt sett. Ett land i krig till exempel, då har du fokus på något helt annat. Det skulle kunna vara ett bakslag av vår välfärd, vilket är lite sorgligt. Man får det bättre, men så mår man sämre för att man har fått det bättre. Det är ologiskt. Genomsnittsinkomsten ökar, vi är friskare, det finns fler läkemedel. Enskilda individer har så klart problem, men på aggregerad nivå blir allt bättre. Egentligen är det konstigt om folk mår sämre.

      Svara

       Men han har ju helt rätt i att det är ologiskt? Med allt det välbestånd vi har runt omkring oss så vore det LOGISKA att vi mådde bra. Men sen är ES så pass smart att han förstår att känslor och logik inte passar ihop. Logik och rationalitet däremot.

       Anders Hansen säger egentligen exakt samma sak i sitt sommarprat. Han pratar om hur vi mentalt är kvar på savannen och hur vårt psyke agerar irrationellt sett till vår livssituation. Även där – det är OLOGISKT enligt det vi har lärt oss. Ologiskt och oförståeligt är dock inte samma sak. Det är fullt förståeligt att vi mår som vi mår, vilket nog även ES tycker. Om folk inte medvetet gjorde sitt bästa för att verka svagbegåvade skulle man nog förstå det.

       Svara

        Det finns en stor dos av snillen spekulerar i resonemanget att det är ologiskt att den psykiska ohälsan ökar trots att vi har det bättre än vad vi någonsin haft.
        Det förvånar mig att ES överhuvudtaget uttalar sig i frågan.

        Svara

         Farbror Mentor uttalar sig mot bättre vetande. Finns ett tydligt samband som någon påtalade här mellan hans nya bygge i Mölndal och denna intervju. Resultatet mera badwill än goodwill. Han intresse för psykisk ohälsa har intet med Isabella att göra.

         Svara

       För att förtydliga: Det är logiskt att vi mår dåligt sett till hur vårt psyke fungerar, men ES menar ju att vi har så mycket av det som är våra basala behov, det borde få oss att må bättre. Det blir ett ologiskt förlopp. Exakt så resonerar ju också många som mår dåligt: ”jag bör inte må dåligt sett till de här och de här faktorerna som påverkar mitt liv positivt”.

       Svara

      Anonym46: Tack. Han ska nog inte uttal sig. Han pratar som en logisk robot. Som tur är människor inte robotar. Kan du även se vad det är han satsar på när det gäller psykisk ohälsa? Stöttar han någon verksamhet eller vad är det?

      Svara

       Det gör han väl inte? Han konstaterar att psykisk ohälsa existerar trots hög levnadsstandard. Det kan man ju inte säga så mycket om då det är sant.

       Svara

        Sociala medier bidrar till ökad psykisk ohälsa, det blir en stress. Han har ju rätt i det han säger och han menar ju att det är ologiskt allstå som i att det inte bör existera, att det är synd och ovärdigt liksom, att människor ska inte behöva må dåligt.

        Svara

        13.41 Högre levnadsstandard har inget med psykisk ohälsa att göra. Känner flera mycket rika familjer, rika i generationer som har psykisk ohälsa inom familjerna, i generationer.

        Svara

         Men hallå, han pratar i generella termer, inte om individer. Generellt så har ”alla” högre levnadsstandard än år 1907. Trots detta brottas vi alla med psykisk ohälsa trots att vi alla materiellt har det bättre. Det är det som är hans poäng, inget annat.

         Svara

          Anonym 13.59 År 1907 hade vi inte samma koll på hälsoläget som vi har nu.

          Svara

         Rausing t ex (även om det inte är dessa du känner).

         Svara

         Ja det är ju det han säger 13.52, det är ju just det som är ologiskt.

         Svara

       Oroad vad är det du inte förstår?

       Svara

     Då har GP läst här då haha. Men alltså han säger väl inget illa, han menar väl att det är ovärdigt att må dåligt och att ingen ska behöva må dåligt. Du missförstår ordet ologiskt här tror jag.

     Svara

      De höga kraven i arbetslivet med chefer som pressar sina anställda bidrar samt att allt fler företag inte följer arbetsmiljölagen. Det är då märkligt att ange att det är ovärdigt att må dåligt. Det är en självklar sund reaktion att man mår dåligt av exempelvis en osund arbetsmiljö. Tycker inte ordet ovärdigt ska användas i samband med psykisk ohälsa. Man kan tycka det är tragiskt.

      Svara

       Tror det menas ovärdigt att behöva må dåligt, inte att människor som mår dåligt är ovärdiga.

       Svara

     Han exporterar kanhända illamåendet till andra utanför sin egna person. Så de anställda och andra mår dåligt i hans närhet i stället. Men det förstår han så klart inte. Det verkar inte bättre än så.

     Svara

      Måhända. Måhända fantiserar du. Om du är psykiskt frisk bör du kunna avgöra vilket.

      Svara

  Tänk om reaktionen vore likadan varje gång tidningar intervjuar flickvänner/fruar till kända män och det enda rubriken handlar om och frågorna handlar om är männen trots att intervjun eg ska fokusera på kvinnan. Eller ja. Det är ju norm så när det blir tvärtom såhär kanske det ändå är självklart att det blir en reaktion….

  Svara

  Och Bella som försökte marknadsföra under hösten att hon och Erik skulle samarbeta via biståndsprojekt i Hand in Hand 😂😂😂

  Svara

   Hon har inte råd att stötta en hel by som hon och hennes högra hand Marisol Was sagt att hon skulle göra. Att hon inte hade råd var klart redan när de reste till Kenya. Inte snyggt att lura afrikanska medsystrar. Google translate fungerar även i Kenya och man äger mobiltelefoner med internet. Mobiltelefoner som laddas med hjälp av solenergi. Men tar man med tre Pippiböcker som gåva så har man nog mycket att lära sig. Skulle vilja ha varit med då och sett Hand in Hands representants reaktion.

   Svara

    Ojdå så hon har ”lurat afrikanska medsystrar” nu också menar du, du får då till det med att vrida allt så det låter negativt och så du lyckas svärta ned. Sjukt. Och du vet nog inte om hon endast tog med tre Pippiböcker eller fler och annat. Vad har du själv gjort? Hade du hört talas om hand in hand före Bella skrev om det? Hade inte jag.

    Svara

    Så pinsam kommentar! Det är ju en superfin present att få böcker av nån stor författattare från nåt land man kanske aldrig hört talas om innan. Eller tror du alla afrikaner är analfabeter och vill ha och behöver en säck med ris och mediciner mot aids i present?

    Svara

     Tycker nog att din kommentar är pinsam och osar västerländsk översitteri.
     Förklara hur en känd svensk barnboksförfattares böcker gör skillnad och skapar mervärden för de afrikanska kvinnorna?

     Svara

      För deras barn? Vilket väl också är viktigt? Förklara gärna för mig om det ligger till på något annat sätt. Uppriktigt alltså, jag förstår inte isf. Hade jag vart fattig och knappt haft råd med mat eller kläder osv, så hade jag vart väldigt glad om någon hjälpte mig med gåvor till mina barn, som jag inte själv skulle ha råd att skaffa. Att dessa gåvor skulle komma från en författare i ett annat land, i en annan världsdel, hade verkligen adderat till det. Är detta västerländskt översitteri skulle jag gärna vilja veta det, och med relevanta argument för varför, för jag förstår på riktigt inte. Tar så klart till mig all den info jag får. ❤️

      Svara

    Ett citat till från GP

    I arbetet med att utveckla den nya stadsdelen har Balder valt att samarbeta med ett antal experter, inom områden som odling, träning och biologi. Den uttalade ambitionen är att skapa en boendemiljö som kan hjälpa till att motverka psykisk ohälsa – företaget vill vara en ”aktiv del i kampen mot försämrad folkhälsa”.

    En idé som nämns är att ett medlemskap i t.ex. en löparklubb kunde ingå i hyran, eftersom det då kan bli lättare att ta steget.

    Svara

     Coolt och smart. Sen löser ju knappast det hela problemet men det är ju bra tänkt.

     Svara

      Luktar mera PR strategi för att öka mervärdet i det nya bostadsområdet i Mölndal.

      Svara

       Spela roll om det leder till förbättrad boendemiljö.

       Svara

        Området är granne med ett naturreservat.

        Svara

         Låter fint.

         Svara

   Jo men välgörenhet kallar man väl inte affärer eller business så det är en helt annan sak. Så där tänkte du lite fel men skratta på du, åt sig själv kanske 😉

   Svara

   Det kan de ju göra. Det är ett välgörenhetsprojekt och ingen affarsverksamhet.

   Svara

    För många bolag är välgörenhet en del av affärsplanen för att skapa goodwill vilket utnyttjas bra av välgörenhetsorganisationerna. Detsamma gäller de event som arrangeras med kända artister. Var väl Elton John som först förstod hur man som kändis skulle få rika att ge pengar på det här sättet. Han visste att de inte ger bort något utan att få något tillbaka. PR goodwill och glamour.

    Svara

  Han med sina uttalanden verkar lika världsfrånvänd som Bella. Helt uppe i ditt eget ego utan empatier för andra människor.

  Svara

   Instämmer.

   Svara

  Hur kan hon låta dig tystas av denne man? Han förvägrar hennes levebröd bloggen. Trodde det var mer stake i Bella trots allt.

  Svara

   Bella blir ju en ny Bella-version för varje man hon involverat sig med, har alltid varit så.

   Svara

    Så otroligt sant! Hon ändrar personlighet och framtoning beroende på vem hon dejtar.

    Svara

     Ja! Passar bra till hennes tomma personlighet och kameleontbeteende. Alltid med en baktanke så klart!
     Excelarket tar aldrig ledigt.

     Svara

    Ja, helt rätt, men saken är den att Erik knappast kan vara den första som ber henne koppla bort bloggen ett tag, ta ledigt någon semester men han är den första som får henne att göra det, och det med besked. Han verkar ha väldigt stor makt över henne vilket förmodligen är för att han är den första hon dejtar som är betydligt rikare än vad hon är. Kanske är kasst sagt av mig men jag tror att Blondinbella styrs extremt av pengar. Samma med Stordalen egentligen, han behövde bara knäppa med fingrarna så dumpade hon Hajen och stack ner till Paris (?) över midsommar.

    Svara

     Precis så var det. Dumpade Hajen åtminstone 2 ggr pga förhoppningar med Stordalen

     Svara

  Nu är Katrin berusad på sin story igen. Stackars ungar.

  Svara

   Herregud! Full igen och redan på nyårsdagen, när de flesta lovar sig själva att aldrig kröka igen.

   Svara

    Det är nog nyårsaftonens fylla som hon inte lyckats ta sig ur.
    Att kröka vidare nästa dag kan kännas mindre plågsamt än att försöka ta sig ur fyllan med abstinens och annat obehag som följd.
    Fast blir det ofta så måste man ta sig en funderare på hur man har det med alkoholen.

    Svara

     Precis så. Speciellt om man är på en semester i flera veckor där det verkar vara mer regel än undantag att dricka dagligen. Gränsen går väl lite vid att bli uppenbart påverkad och ha kidsen med sig gång på gång. Gränserna förflyttas och jag tror att varken hon eller Bingo inser att deras sätt att vara så härliga och crazy har gått lite väl långt, annars skulle de inte posta allt helt öppet på insta. För dem är detta det nya normala och ursäkten är att de är på semester.

     Svara

  Intressant att IL står som ES’s partner på hans wikipediasida men inte tvärtom.

  Svara

   Haha…Bella som varit i farten igen! 😚

   Svara

    Om det vore hon så hade hon väl skrivit det på sin sida också.

    Svara

     Nä, för hon är egocentrerad.

     Svara

  Året börjar med fortsatt ältande av IL. Terapi?

  Svara

  Har en person i min Närhet som är högt uppsatt chef på Balder, hen berättade pressen har vart på hen mycket mer sedan det blev officiellt mellan Erik och Isabella.

  Svara

  Odd och barnen var iallafall på IKEA igår. Bra att dom får leva ett normalt liv varannan vecka.

  Svara

   Firar in det nya året med att skriva min andra kommentar för i dag här:

   Ja, så är det. Och det handlar inte om hur mycket, lite eller lagom med pengar man har, det Odd gör och som är så viktigt för barn är att han spenderar tid med dem. De får följa med till Ikea, de får säkert vara delaktiga i matlagningen (han verkar ju tycka om att laga mat fråg grunden) och så vidare.

   Jag vet inte varför det blivit så känsligt att skriva om just en mamma att hon är en dålig förälder, men det vara i alla fall vara så. Men min åsikt är glasklar: Blondinbella är en usel förälder, eftersom föräldraskap handlar om att vara närvarande, inkluderande och tillbringa i princip all ledig tid med sina barn. Det betyder inte att man måste sitta fastkedjad i hemmet. Man kan göra som Odd, ta med barnen. Att få vara tillsammans med föräldrarna är det viktigaste för ett barn och att bli bortvald därför att mamma prioriterade annat skadar för hela livet. Sedan kan man försöka värja sig mot att det är så genom att kalla inlägg som det jag nu skriver för ”momshaming” allt allt vad för trams det heter. Det jag säger blir inte mindre sant för det.

   Svara

    Det är inte meningen att man som förälder ska tillbringa ALL fritid med sina barn? Barn som endast umgås med föräldrar blir osjälvständiga, får svårt att ta egna beslut. Isabella tar dessutom med dem på resturang, resor, de åker till parker och liknande om du kollar bloggen. Sen undrar jag lite hur du vet att pappa Odd har med dem överallt? Pappa Odd är en mediaskygg person. Han blogg är inte, hans instagram är privat, han syns helt enkelt inte i media.
    Så nu får du gärna förklara hur du vet allt det här?

    Svara

     Men BB har en baktanke med allt hon gör. Säger att hon hatar djur, därefter ett besök på Kolmården.

     Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.