Alexandra Nilsson raderar stora delar av sin blogg

Men jag har inga andra känslomässiga band till den lägenheten idag. Jag kopplar ihop den till tiden med mitt ex och när jag var ung. Jag har ju gått vidare från den tiden sen en lång tid tillbaka, så detta är väl sista biten.. Har även raderat bloggen från den tiden ifall ni ej märkt det. Så nu är det bara att blicka framåt! 🙂 Skönt! // Alexandra Nilsson

Alexandra Nilsson säger farväl till mer än bara sin gamla lägenhet. 
Hon har nämligen raderat stora delar av sin blogg och har tagit bort allting före januari 2019. Ut, bort och iväg med ”Kissie” och allting som associeras med henne vilket jag kan förstå.
Ingenting av det som ”Kissie anno 2010” var känns som att det har med Alexandra Nilsson 2020 att göra, eller vad tycker ni?

Få saker försvinner helt från nätet, men Alexandra väljer ju själv vad hon har kvar på sin blogg och vad hon vill att folk ska kunna läsa där.
Och hon är inte den enda. Isabella Löwengrip har raderat inlägg från tiden då hon var gift med Odd och jag själv har raderat hela min gamla blogg då jag var på tok personlig där mot vad jag vill vara nu.

Vissa tar bort taggar på bilder och andra raderar dem helt, medan vissa väljer att radera hela blogginlägg. 
Har du gjort någonting sådant eller tycker du inte att det är viktigt? Eller tycker du att det snarare är kul att ha kvar gamla bilder och inlägg?

Goodbye farewell auf wiedersehen adieu!!

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Molimentis har varit i kina på affärsresa blandannat för att jobba fram nya produkter

  Svara

   Hm… Sälja billig krimskrams från Kina. Försöker de att bli en ny DW och Ideal of Sweden?

   Svara

    Ideal of sweden och DW tar väl fram sina egna produkter tillskillnad från Molimenti.

    Svara

     he he…

     Svara

     Haha nej verkligen inte.

     Svara

   Såg jättefina diadem på asos för ca 60 till 100 kronor . Bellas hårprodukter reas på afound.

   Svara

    Apoteket också!

    Svara

   Undrar hur magiskt fabriken var. Och om det krälade omkring massa diadem som talade till dom

   Svara

   Waow nu bli hela alibabba inspirerat av deras design som vanligt. Från stuprör till hängränna här kommer menthos, klämdag, majbrasa och allt vad de heter

   Svara

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

  Här finns fler dumheter som aldrig kommer att försvinna från nätet:

  https://www.expressen.se/debatt/2010-talet-de-grundlosa-pastaendenas-decennium/

  Svara

   Alla dessa försköningar och lögner biter oss alla i ansiktet nu. Allt för illusionen om att bli den humanitära stormakten. Alla människor som vi tog hit som ingen ens bryr sig om. Bara dom inte bor nära så kommer jag inte att påverkas. Lögner som ingen vuxen människa ens kan tro på. Sanningen har skapat en för dålig stämning för svensken. Svensken saknar förmåga att tolerera lite dålig stämning. Det gör ont i magen.

   Medelklassens (påstått) oändliga välgörenhetsvilja är som bortblåst gällande samhällets utstötta och fattiga. Nu är det istället miljön som ska få oss att bli goda människor.

   Svara

  Var väl klokt av Alexandra så du inte kan hålla på och gräva upp en massa gammalt skit om henne och tjata om det till leda.

  Svara

   Men du läser villigt den här bloggen och vad som skrivs. Skit eller inte.
   Nu väntar du väl bara på att IL ska radera i sin blogg.

   Svara

    Men va!? Jösses så argsint. Vem kan det vara som blir så upprörd och direkt blandar in IL haha

    Svara

   Det är just därför hon raderar gamla inlägg (hon läser bloggen). Förhållandet som tog slut för ett par år sedan är bara en ursäkt. Alexandra har alltid sagt att Kissie är en roll (yeah right) och har aldrig bett om ursäkt till alla människor hon har hängt ut och sårat genom åren. Men vi som har följt henne ett tag vet att hon fortfarande är Kissie och att Kissie är Alexandra. Hon har bara tonat ner sin alter ego.

   https://bloggbevakning.se/2019/12/12/alexandra-nilsson-och-johanna-toftby-om-influencers-vs-sjukskoterskor/

   Svara

    *sitt

    Svara

    Ja, ingen tvekan om att Alexandra fortfarande är Kissie och att Kissie alltid var Alexandra. Hon har inte ändrat sig, det är uppenbart för alla med iq över 50. Hon har ändrat sin fasad och försökt ändra sitt image genom att låtsas vara feminist, bry sig om djur, vara kroppspositiv (men redigerar sig smalare och snyggare), mot p-rr (men publicerar själv mängder av p-rriga bilder), me too historier och annat som är trendigt för tillfället pga att det är där pengarna ligger. Men hon är samma gamla elaka Kissie som hängde ut och skrev fruktansvärda saker om sin egen lillasyster och en massa andra människor, låt er inte luras. Tex säger hon att mjölk är hemskt och att hon slutat äta kött, men samtidig har hon tagit fram en fullständigt onödig produkt (som inte ens fungerar) som består av malda djurskelett! Finns det pengar att roffa åt sig bryr hon sig inte alls om djurvälfärd, och att själv ta fram produkter för att tjäna pengar på djurs lidande är mycket värre än att äta kött. Det är som att köpa ett slakteri, det är blodpengar.
    Hon har absolut inte blivit en bättre människa.

    Svara

     Hur vet du att hon inte blivit en bättre människa? Hårda ord från någon som inte känner personen ifråga.

     Själv tror jag att man gör sin absolut största förändring och utveckling personlighetsmässigt mellan 25-30, alltså där Alexandra befinner sig nu.
     Kan väl bara tala av egen erfarenhet. Jag har gjort många dåliga val och handlingar när jag var ung, och säkerligen sårat många personer. Jag var omogen ganska långt upp i ålder och nu när jag tänker tillbaka så är det väl inte direkt med stolthet alla gånger. Men man måste få en chans att förändras. Idag både är och känner jag mig på en helt annan nivå, jag har mognat och vill ändå påstå att jag är en klok och bra person.

     Ser också att många hakar upp sig på att Alexandra aldrig bett om ursäkt. Kan ju mycket väl vara så att hon bett om ursäkt till de personer det faktiskt berör. Det kan ha hänt utan att det är en offentlig ursäkt på någon av hennes plattformar.

     Svara

    Även om det hade varit en roll så är ju det liksom ingen ursäkt ändå. Vadå roll? Den rollen har hon ju tagit på sig frivilligt i så fall. Om folk tog illa upp och blev påverkade av all skit hon skrev i sin blogg, framförallt yngre, så spelar det väl ingen roll om de blev påverkade av henne eller hennes roll?

    Ska ha en roll varje gång jag är på dåligt humör och uppträder otrevligt. Tessan heter den rollen. Therese är supergullig och gör aldrig fel. Tessan däremot är skit, står inte bakom något hon gör.

    Dummaste jag hört.

    Svara

     Det är absolut ingen roll som är spelad. Dåligt omdöme och en vilsen tonår hade varit mer realistiskt att skylla på. Kom över ett klipp på youtube för bara någon dag sedan där hon hotar Pascal Engman med att han ska få stryk, kallar honom äckliga bögäckel, jävla lilla horbög osv i telefon. Inget alter ego i världen kan rädda upp det där.

     Svara

      Ja alltså jag försvarar verkligen inte hennes beteende men nånstans måste man ju få vara ”ung och dum” också… Jag gjorde och sa en massa saker jag inte är stolt över när jag var i samma ålder. Skillnaden är väl att jag inte blev granskad offentligt, och att ingen ältar det fortfarande såhär 10 år efteråt.

      Jag tycker att människor är väldigt mycket hycklare också. Det är inte sällan det är samma människor som tycker att 18-åringar är för unga för att typ rösta och köra bil, som sedan tycker att man inte kan ursäkta misstag med att man var ung.

      Svara

       Klokt inlägg! Klart man både ska förändras och vill utvecklas med åldern. Det finns, förhoppningsvis ingen människa som är samma när de är 16- som när de är 60 år. Det är en sak att stå för allt man gjort eller sagt. En helt annan sak att stå upp för samma åsikt fortfarande år efter år. Vi har alla saker vi gjort och sagt förr som vi inte alls tycker 10 år senare. Det kallas utveckling och mognad. De som skriver här tycks fastnat i sig själva och borde nog fundera på sin egna personliga utveckling!

       Svara

  Näää jag raderar typ allt kontinuerligt. Jag skriver så jävla många pinsamma grejer, hittade min gamla bdb och klarade inte ens av att kolla på den utan raderade bara allt.

  Behöver inte ens vara särskilt gamla grejer. Typ förraveckan-jag var sjukt jävla pinsam också. Varför umgås folk med mig.

  Svara

  Det är ju för att hon inte vill att gammal skit om henne ska kunna grävas fram haha.

  Svara

   Absolut, visst är det så, glasklart! Slugt.

   Svara

   Det skulle inte jag heller, herregud för den person jag var för bara 3-4 år sedan 🤦🏻‍♀️

   Svara

  Har alltid utgått från att det jag delar med mej av på Internet ger jag bort gratis till vem som helst.

  Av den anledningen finns inget om mej som jag inte kan stå bakom till 100%.

  Både text och bild, både i slutna samt öppna forum

  Svara

   Då kan du inte varit runt 14 år när Facebook kom….

   Svara

  Kissie är en slug liten jjävel..

  Svara

  Jag har tagit bort taggar på bilder på Facebook från när jag gick i högstadiet. Ingen behöver se bilder på mig när jag är full som en kastrull när jag är 15 år

  Svara

   Tack gode gud (eller valfri sagofigur) att internätet och Fejjan inte fanns i min ungdom…inser att min kommentar ovan inte hade stämt om jag varit 20 år yngre. Lätt att inte ha historik på nätet när man är född på stenåldern
   MODEEEM MODEEEM HETER DET

   Svara

  Jag raderar. Och stör mig på att min man inte raderat varenda litet inlägg på fb med honom och hans ex…

  Svara

   Hemska tanke att vara i lag med nån som har ett förflutet!
   Överdriver förstås och jag har förstått att många känner likadant. Jag kan väl också känna lite så ibland, typ; jäklar va dom va turturduviga med varann då! när jag ser nån gammal bild på sambon och exkroken.
   Jobbar dock på att försöka skita i sånt, tar upp väldigt mkt onödig energi.

   Svara

  Jag raderar också från nätet. Och tar bort mig från de plattformar jag ej använder efter att ha börjat läsa på om cybersäkerhet! Ett tips är att det ofta bara är att mejla plattformarna så tar de bort användaren åt en, ibland är det ju kopplat till gamla mejladresser 🙂

  Svara

  Jag försöker nog snarare inte radera. Känns nyttigt att ibland påminnas om att även fast jag fortfarande är sämst så fanns det en tid då jag var ännu mer sämst. Något har i alla fall hänt.

  Svara

   Äsh, du är inte hemskt! Du verkar både rolig och ödmjuk <3

   Svara

  Klokt av Alexandra att radera tycker jag. Hon jobbar ju på att ändra sitt varumärket, så varför ha 10 år gammalt kvar?

  Svara

   Håller med, hade gjort likadant speciellt när det finns troll som gottar sig….

   Svara

   Varumärke lol…

   Blondinbella, kissie och jockiboi förblir de personerna de var när de startade i de flesta ögon skulle jag våga påstå.🙂

   Svara

  Hej Camilla! Jag vet inte om du läser detta eller kommer bemöta det jag nu skriver. I samhället idag ökar den psykiska ohälsan, många mår dåligt. Det skulle behövas mer snällhet i världen och mindre av raljerande. Även mindre ältande i saker som har hänt. Människor ändrar sig… Det gör ju även du.

  Svara

   Vad är det du vill att hon skall bemöta?

   Svara

  Ibland är det skönt att börja på en ny kula och släppa det gamla. Man växer som person. Jag hade troligtvis gjort detsamma om jag var i samma sits.

  Svara

  Är det sant att Kissie spridit na*istisk propaganda eller vad var det? Nyheter24 ska tydligen ha anmält henne för olaga hot för några år sedan? Ja ja alla kan ändra sig och jag tror inte Alexandra är en jättedålig och ond person även om jag tror att hon har en del onda avsikter och har mycket strategier för sig och inte är genuin i allt utan som sagt taktisk, en del är falskt och det blir en del hyckel. Allt för att passa agendan så att det ska generera mycket pengar och värdefull uppmärksamhet så att säga.

  Svara

   Hon och hennes bror var löjliga i en video. Typ 10 år sen om inte mer. Var inte seriöst utan fjortis beteende.

   Svara

   Hörde hon skyddade sin bror 🙁 taskigt att ta upp det igen.

   Svara

   Det här minns jag 😂

   Hennes bror Peter hade varit aktiv på en nazistisk sajt när han var ung och Alexandra försökte skämta bort det.

   https://www.dagensmedia.se/medier/digitalt/kissie-forlat-mig-6177684

   Svara

    Internet glömmer aldrig.

    Svara

    Som den här bloggen vanligtvis gör

    Svara

    haha guuud vilka tider…

    Svara

   Tyckte hon förklarade det ganska bra i sin självbiografi. Kan visserligen vara en efterhandskonstruktion men herregud vem har inte sagt dumma ogenomtänkta saker när man är 16-17 år och tror att man har koll…

   Svara

    Man är dock en viss typ av person om man uttrycker sig på det ociviliserade grova sätt hon gjorde mot journalisten.

    ”Ditt vidriga lilla bögäckel”, ”du ska få så mycket stryk att du inte kan sitta”, osv osv. En normalt funtad person säger helt enkelt inte sånna saker till andra oavsett hur gammal man är, och speciellt inte utan anledning. Sånna formuleringar skulle aldrig ens kunna komma ur de flestas munnar.

    Svara

  För ett år sedan ungefär raderade jag hela min historik på Facebook, alla inlägg jag gjort, taggade bilder, notes o.s.v. Tog flera timmar då man inte kan radera allt i ett svep utan måste ta inlägg för inlägg. Har även plockat bort alla vänner förutom de absolut närmsta och min familj. Ser ingen anledning till att ha kvar gamla arbetskamrater och klasskompisar man ändå aldrig kommunicerar med.
  Blev dock ganska nostalgisk när jag kom till de där inläggen man postade runt 2007/2008 när alla började med ”xx is …….” och man delade med sig av allt, inga hämningar alls!
  Har inte postat saker på FB på 3 år så kändes ganska naturligt , men har kvar mitt konto för att använda de grupper jag är aktiv i.

  Svara

  Kissie vill va voxen nuråh. Mycket voxet att glömma sin ungdom.

  Svara

   Det är väl jättefint att gå vidare utan onödigt bagage. Fler borde prova det

   Svara

    Både ja och nej. Varför inte låta det gamla vara kvar och sedan starta något helt nytt?
    Känns lite gedignare med någon som har historia och inte är rädd för den, eller?

    Svara

  Tycker Alexandra måste stå för sitt beteende dock mycket hon gjorde som 18+ som gränsar mot mobbning man kan inte skylla sånt på en karaktär. Man får ta ansvar och be om förlåtelse. Jag fattar hon skäms och var ung och inte lika förståndig men saknar ansvar när man helt skyfflar saker till att det bara var en roll

  Svara

   Men alltså… om det var 10 år sedan tycker jag preskriptionstiden gått ut för väldigt mycket som ändå inte lagas av att be om ursäkt om en nu ändå inte vill ha förlåtelse.
   Någonstans måste ju kränktheten sluta?
   Vem blir ens så traumatiserad av att en bimbo har negativa åsikter om en?

   Svara

    Handlar väl inte om att bli traumatiserad utan respekt för andra och vad som är okej eller inte

    Svara

  Kenza har också tagit bort alla blogginlägg som publicerats före graviditeten..

  Svara

   Nej, jag kan fortfarande se alla gamla inlägg. Tror man måste scrolla lite bara (är på mobilen så vet inte hur det ser ut på dator)

   Svara

  Tycker det är bullshit att ”hon inte fått samma chans som andra influenser”.. Jag började följa henne för några år sedan igen, för att ge henne en chans igen.. Men hon det var ju fortfarande sjukt mycket fokusering kring utseendet, hon uttryckte sig klumpigt om saker och provocerande. Pga dubbelmoral. På Youtube har hon blivit intetsägande, hennes vloggar är otroligt tråkiga. Det finns inget som sticker ut ur mängden som skulle göra att man väljer att aktivt följa, enligt min åsikt. Med det sagt tycker jag det är otroligt barnsligt att säga att hon inte får samma chans.. Det är så opersonligt och hakar bara på ”trender”.

  Svara

  Tycker fortfarande att denna identitetssökande flicka verkar vara lika ängslig som tidigare.
  Skillnaden är att hon idag har en partner som kanske kan ge henne trygghet.

  Hon om någon borde istället vara mer ödmjuk för de slantar hon tjänat under åren utan utbildning eller kompetens i något område mer än sin osunda uppfattning angående den yttre fasaden.

  Svara

  Annica Englund har gjort samma sak, blanda annat tagit bort alla inlägg om hennes fetsugningar samt näsoperationen hon gjort.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.